Di 3 juni, uur: Afsluitende ouderavond per klas voor 7a, b, c + d. Begin van de avond: met koffie en thee. Eind van de avond: uur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Di 3 juni, uur: Afsluitende ouderavond per klas voor 7a, b, c + d. Begin van de avond: met koffie en thee. Eind van de avond: uur."

Transcriptie

1 Do 8 mei: Tafeltjesmiddag in klassenuur, op afspraak. Ma 12 mei: - Tafeltjesavond, op afspraak. - Deze week 9d op Ardennenkamp. Ma 19 mei: - Deze week 9c + p op Ardennenkamp. - Deze week 10a: Landmeten - Deze week 10p naar Londen. Do 22 mei, uur: Bouwkundepresentatie 10c + d. Do 29 mei: Hemelvaartsdag; géén lessen! Vr 30 mei: Géén lessen! Ma 2 juni: uur: Ouderavond 10a. Thema: ANW. Begin van de avond: met koffie en thee. Eind van de avond: uur. - Eindpresentaties en bouwkundepresentaties 10p. - Deze week 9a + b op Ardennenkamp. Di 3 juni, uur: Afsluitende ouderavond per klas voor 7a, b, c + d. Begin van de avond: met koffie en thee. Eind van de avond: uur.

2 Geboorte Onze beheerder gebouwen, dhr. V. Hollemans, is voor de tweede keer vader geworden van een zoontje: Felix. Zwangerschapsverlof Per 30 mei gaat mw. G. Ebskamp met zwangerschapsverlof. Haar lessen zullen op woensdag vervangen worden door mw. B. Sloots en op vrijdag door mw. S. Tromp. Ziekte De lessen van dhr. M. Schreuder en mw. S. ter Poorten vallen wegens ziekte uit. Voor een deel worden de lessen van dhr. Schreuder door dhr. F. Olgers en dhr. J. de Kraker (stagiair) vervangen. De periode scheikunde aan klas 9a start volgende week i.p.v. deze week. De lessen van mw. Ter Poorten worden door mw. Y. Boermans en mw. E. van der Zwet vervangen. Kampen Enkele docenten gaan binnenkort als begeleiding mee met de diverse kampen (Londen, Landmeten en Ardennen). Hun lessen worden in principe vervangen. Parzival Net als bij 11a in januari, 11b in maart/april (en 3 dagen 11c), wordt de periode Parzival in juni/juli wegens ziekte niet gegeven door mw. M. Scheperboer, maar zal dhr. R. Bakker deze periode geven in de vorm van het ontwerpen en maken van een zilveren ring. De ring is symbool voor een doorgaand proces, bekend uit verhalen. Het proces, de weg naar de uitvoering, is een weg die gegaan moet worden, waarin dhr. Bakker zal begeleiden. Als ontwerper en goud/zilversmid heeft hij ervaring om dit proces te begeleiden en tot een einde te brengen. Het is een weg van besluiten moeten nemen, essentieel om verder te komen in deze lessen, beeld voor wat je in het leven ook tegen komt. Stel je vragen om verder te komen? Ook dat is een onderdeel van dit proces. We wensen de leerlingen goede weken en verheugen ons op de resultaten.

3 Periode 10p Mw. M. Scheperboer gaat in de week van 2 juni periode biografie geven aan klas 10p. Docententoneel In verband met privéomstandigheden van één van onze spelers zal het toneelstuk op 8 en 9 mei niet worden uitgevoerd. Wij hebben de voorstelling nu, onder voorbehoud, ingepland op 9 en 10 oktober, dus in het nieuwe schooljaar. U bent dan weer van harte welkom! Voorgenomen fusie In de afgelopen weken heeft een klankbordgroep bestaande uit ouders en leraren uit Den Haag, Leiden en Rotterdam zich bezig gehouden met de bestuurlijke toekomst van de vrijescholen Zuidwest Nederland (ZWN). Aanleiding is het voornemen van de bestuurder en de Raad van Toezicht om ZWN en de Stichting Vrije School Den Haag (PO) bestuurlijk te laten fuseren en op te laten gaan in één stichting. In de praktijk is reeds sprake van één bestuurder, één raad van toezicht en één afdeling voor financiën en salarisadministratie voor de beide stichtingen. Op de website staat hierover een nieuwsbrief, met een concept-visiedocument en een concept fusiedocument. Bloesem (ingestuurd bericht) Beste lezer, Graag maken wij u attent op ons nieuwe jaarlijkse evenement Bloesem dat op 10 en 11 mei op Landgoed De Olmenhorst plaatsvindt. Bloesem biedt een podium aan de hedendaagse ambacht industrie. Nieuwe ambachtslieden combineren ambachtelijkheid met moderne technieken en creativiteit. Het nieuwe ambacht heeft geen behoefte aan nostalgie en folklore, maar bouwt voort op het oude ambacht. Zonder de nieuwe ambachtseconomie, met een grote diversiteit aan beroepen, zou ons dagelijks leven er niet alleen anders uitzien, maar ook saaier en minder kleurrijk. Bloesem is bedoeld voor ambachtslieden, verzamelaars, levensgenieters, trendwatchers, ontwerpers, maar vooral ook voor jongeren om kennis te maken met

4 de creatieve hedendaagse ambacht industrie. Ontwerpers, designers, ambachtslieden geven demonstraties en maken de bezoekers deel van het productieproces. Een greep uit de deelnemers aan Bloesem zijn het Zuiderzeemuseum, Studio rens, Floris Wubben, Lenneke Langenhuijsen en barbershop Barber. Workshops Tijdens Bloesem worden speciaal voor scholieren uit de omgeving van De Olmenhorst workshops gegeven. Hieronder een aantal voorbeelden: Schilderen in de boomgaard door Jim Harris De Engelse schilder Jim Harris zal een aantal schilderworkshops in de boomgaard verzorgen. Jim Harris werkt het liefst in series en schildert altijd en plein air. Als hij eenmaal een bepaalde obsessie voor een plek heeft ontwikkeld, houdt hij een thema gedurende lange tijd vast. Dat levert prachtige olieverf- schilderijen op over één en hetzelfde onderwerp. Steeds vanuit een andere hoek bezien, of met het accent op andere details. Schatkaart tekenen - Atelier Martijn Kessler Op Landgoed De Olmenhorst zijn van oudsher diverse ambachtsbedrijven gevestigd. Een van deze bedrijven is Atelier Martijn Kessler. Martijn is geoficticus en houdt zich bezig met het maken van associatieve landkaarten. Atelier Martijn Kessler organiseert onder andere workshops waarin kinderen hun eigen wereld in kaart zetten. Steden met vreemde namen, kastelen, dieren en dierbaren. Workshop Architectuur: Ontwerp je eigen droomhuis Architectuur is een ambacht. Een ambacht dat zich voortdurend aanpast aan de huidige tijd door nieuwe ontwikkelingen, technieken en ideeën. Architectuur zijn de kaders waarin wij elke dag leven, werken en spelen. Als er minstens twee muren zijn, heb je een ruimte en het is aan de architect om deze ruimte zo vorm te geven dat de bewoners zich daarin prettig voelen. De combinatie van techniek en creativiteit maakt het beroep van architect leuk en uitdagend. Tijdens Bloesem organiseert FARO Architecten workshops voor jongeren vanaf 10 jaar met het thema: bouw je eigen droomhuis. In drie uur leren kinderen onder begeleiding van een architect en een maquettebouwer hoe leuk het vak van de architect is, worden ze geïnspireerd en bouwen ze met verschillende materialen een maquette van hun eigen fantasiehuis.

5 Kim van Beek Onder het label Buddhi maakt Kim van Beek prachtige tassen van vilt. Het ontwerpen van de innovatieve fashion items is gebaseerd op traditionele Aziatische culturen en ambachten. Tijdens Bloesem zal Kim van Dijk twee workshops verzorgen waarin de deelnemers meegenomen worden in de wereld van het vilten. Onder leiding van Kim ontwerpen en maken de deelnemers een eigen vilten tas. Tijdens het gehele weekend zullen diverse singer-song writers te zien en te horen zijn. Het evenement is vrij toegankelijk en we hopen veel jonge mensen te mogen verwelkomen! Bekijk de facebookpagina Bloesem en het facebookevenement Bloesem voor foto's, filmpjes en een overzicht van alles wat er te doen is! Tijden: zaterdag 10 mei: uur (met uitloop) / zondag 11 mei: uur. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de Olmenhorst, telefoonnummer: of via de mail: communicatie@olmenhorst.nl. Met vriendelijke groet, Jasper van Eeden Algemeen directeur.

6 Zelfstandig plannen en leren informatieavond 20 mei Heb je moeite met leren en concentreren door AD(H)D, dyslexie, beelddenken, DCD of hoogbegaafdheid? Arts en leerspecialist Marieke Uiterwijk (Vizier) laat zien dat je daar veel aan kunt doen, ook zónder medicijnen. Tijdens de informatieavond vertelt ze in vogelvlucht over informatieverwerking door het brein, over leren en concentreren. Een avond vol uitwisseling, herkenning en praktische tips. Leerlingen zijn welkom, maar de avond is vooral geschikt voor ouders en leerkrachten. Als meerdere leerlingen belangstelling hebben, organiseert Marieke graag een bijeenkomst speciaal voor hen. Laat dus zeker van je horen! Meer informatie: Inschrijven: stuur een mailtje naar Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden. Dinsdag 20 mei, uur. Kosten: 7,50 p.p. Locatie: Praktijk Vizier, Evertsenstraat 179, Leiden. De volgende editie zal zijn op dinsdag 24 juni. Opvoering van het derde Mysteriedrama De wachter aan de drempel In het Theater Zuidplein op zondag 18 mei Het Drempeltheater Is een toneelgezelschap dat werkt sinds 1987 met de doelstelling de vier Mysteriedrama s van Rudolf Steiner in het Nederlands op te voeren. Deze doelstelling werd bereikt en afgesloten in 2010 met een integrale opvoering van het vierde drama in het Theater Zuidplein in Rotterdam en Theater de Kuub in Turnhout, België. In 2011 werd gestart met een nieuwe cyclus met een nieuwe groep spelers en dit jaar wordt het derde drama opgevoerd. De Mysteriedrama s hebben als hoofdthema: karma en reïncarnatie en hun samenhang in het dagelijkse leven. In het eerste Mysteriedrama De poort van de inwijding, ontmoetten we alle personen die ons vertelden over hun leven. De hoofdpersoon in het eerste drama is de kunstschilder Johannes. Het tweede mysteriedrama: De beproeving van de ziel, speelt drie jaar na het eerste drama. De hoofdpersoon in dit drama is Capesius, een professor

7 literatuurgeschiedenis aan de universiteit. Tijdens een crisis wordt het voor hem mogelijk een terugblik in een vorige incarnatie te hebben, waardoor veel moeilijkheden in zijn huidige leven begrijpelijk en herkenbaar worden. Het is voor hem niet eenvoudig om met zijn schuldgevoelens, samenhangend met zijn vroegere incarnatie om te leren gaan. Het derde mysteriedrama: De Wachter aan de drempel wordt op 18 mei a.s. integraal opgevoerd. Het speelt dertien jaar na het begin van de Poort van de Inwijding. De hoofdpersoon in dit drama is Strader, een uitvinder. Zijn vrouw sterft en hij kan tot zijn verbazing ervaren hoe zij van over de drempel met elkaar kunnen communiceren. De uitvoering van de drama s is een gezamenlijk kunstproject: drama, spraakvorming, muziek, licht en euritmie vormen een geïntegreerd geheel. Het spreken vanuit de klanken, de woorden, ritme, dynamiek en inleving in de zielekwaliteiten brengt de teksten enerzijds in een diepere laag van de toeschouwer, anderzijds krijgt hij een blik in een andere, onzichtbare wereld buiten zichzelf. Dit vraagt wel een nieuwe manier van intensief luisteren en kijken. De muziek gecomponeerd door Peter Visser vat de inhouden van de scènes op bijzondere wijze samen en wordt door hem op de piano en door zijn vrouw op de viool vertolkt. Op zondagmorgen 18 mei van tot uur zal Peter een inleiding houden over de door hem speciaal voor dit tweede drama gecomponeerde muziek. Van tevoren reserveren bij het theater. De artiesten en het publiek Het Drempeltheater bestaat uit een groep van 40 amateurspelers en medewerkers. De spelers oefenen twee maal per week met elkaar en ook nog enkele malen individueel met de regisseur Corrie Hendriks. Zij werkt intensief samen met de euritmiste Marina Wouters voor beweging en gebaar. Het is een conversatiedrama wat inhoudt dat er heel veel teksten gedramatiseerd moeten worden waarbij de

8 spraakvorming zoals boven omschreven het uitgangspunt vormt voor de uitvoering. De inzet en het enthousiasme van de spelers is groot en door hun vaak jarenlange verbinding met hun rol is een aantal van hen inmiddels boven het amateur niveau uitgestegen. Wij rekenen weer op een enthousiast, spiritueel geïnteresseerd publiek in het Theater Zuidplein in Rotterdam! Datum: Zondag 18 mei 2014 Tijd: Aanvang tot ongeveer uur Kaarten: 50,- opvoering. 5,- inleiding muziek. 11,50 broodmaaltijd Maaltijden: Er is gelegenheid meegebracht brood te nuttigen. Er zijn restaurantjes rond het Zuidplein. Voor 11,50 kan een eenvoudige maaltijd met soep en broodjes van te voren bij het theater besteld worden. Reserveren: Busvervoer: Bij het theater Zuidplein: Speciale zitplaatsen telefonisch: (beste plaats voor slechthorenden 5 e en 6 e rij) Reservering busvervoer uitsluitend via info@drempeltheater.nl of tel Kosten 15,00 overmaken op rek.nr t.n.v. Drempeltheater in De Lier o.v.v. Busvervoer. Opstappunten: Driebergen en Zeist (bij voldoende belangstelling). Info: of telefoon De volgende nieuwsbrief verschijnt op dinsdag 3 juni. Uiterste aanleverdatum kopij is vrijdag 30 mei.

Di 6 jan, uur: Bouwkundepresentatie 12C.

Di 6 jan, uur: Bouwkundepresentatie 12C. Je kunt bij ons onder andere terecht voor lezen voor de lijst, lezen voor je plezier, opvoedboeken (ook voor pubers), Filiakrijtjes, Lyrapotloden en voor deskundig advies. Alle boeken zijn te bestellen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onze website

Nieuwsbrief. Onze website Nieuwsbrief Onze website Mei 2014 IN DIT NUMMER: Website 1 Data sportdagen en schoolreisje Bloesem op de Olmenhorst 1/2 De natuurclub gaat weer van start Sportservice Haarlemmermeer Olympia s kids tour

Nadere informatie

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER 11 5 maart 2019 Lerarenteam in Carnavalssfeer! 3/5/2019 Pagina 1 AGENDA Donderdag 7 maart Ouderavond klas 5b

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER 11 5 maart 2019 Lerarenteam in Carnavalssfeer! 3/5/2019 Pagina 1 AGENDA Donderdag 7 maart Ouderavond klas 5b JAARGANG 2018-2019 NUMMER 11 5 maart 2019 editie Aziëweg AGENDA Donderdag 7 maart Ouderavond klas 5b Maandag 11 maart Studiedag Ithaka (alle kinderen zijn vrij) Vrijdag 15 maart Landelijke stakingsdag

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Nieuwsbrief #12: Nieuwe streefdatum oprichting en OPEN DAG. Beste ouders en geïnteresseerden in het Kairos College in oprichting,

Nieuwsbrief #12: Nieuwe streefdatum oprichting en OPEN DAG. Beste ouders en geïnteresseerden in het Kairos College in oprichting, Nieuwsbrief #12, 24 januari 2018 Beste ouders en geïnteresseerden in het Kairos College in oprichting, Wij hopen dat het nieuwe jaar voor jullie goed is begonnen en sturen jullie graag ons laatste nieuws.

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 1 1 2016-2017 2 NIEUWS BESTE STUDENT Het academieteam staat vanaf 2 september helemaal voor u klaar, uitgerust en enthousiast om u mee te nemen naar de ongemeen boeiende wereld van

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 11 Februari Carnaval,

Schooljaar , nieuwsbrief 11 Februari Carnaval, Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 11 Februari 2017 Carnaval, Vroeger was Carnaval een feest dat beneden de rivieren gevierd werd. Ruim 40 dagen voor Pasen vierden de mensen feest, ze verkleedden zich,

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER

NIEUWSBRIEF DECEMBER NIEUWSBRIEF DECEMBER 1 1 IN DE KIJKER: Werken van gedetineerden 2 FACEBOOK.COM/STUDENTENACADEMIEOUDENAARDE Wil je voortdurend op de hoogte blijven van alle nieuwtjes binnen de academie? Neem dan een kijkje

Nadere informatie

Samen op de wereld. 31 januari 2019

Samen op de wereld. 31 januari 2019 Samen op de wereld Kijk daar, een metselaar Hij bouwt een huis van steen Alle stenen netjes naast elkaar Een huis voor iedereen Muren, deuren en ramen Niet alleen, maar Samen vormen zij een huis Samen,

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een fijne meivakantie heeft gehad. De vakantie

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Inleiding. Programma:

Inleiding. Programma: cjoe@zoetermeer juli augustus september 2019 1 Inleiding Dit is het activiteitenprogramma van Participatie en Educatie Centrum CJOE Zoetermeer, onderdeel van RIBW Fonteynenburg. Het is een kwartaaluitgave

Nadere informatie

20 januari 2017 Nummer 9

20 januari 2017 Nummer 9 20 januari 2017 Nummer 9 Inhoud: Korfbalclinics Gezinsviering Wereldoriëntatie Ouderbijdrage, denkt u er nog aan Nationale voorleesdagen Wereldoriëntatie Jeugdgrootvorst Speelplaats Verkeerstuin 28 maart

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Studiedag woensdag 6 december Op woensdag 6 december a.s. hebben de kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. Methodetoetsen in ParnasSys Wij vinden het

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS Uden, 11 september 2015 Beste ouders, De kop is eraf, het nieuwe schooljaar is met een razende vaart begonnen. Afgelopen maandag zijn we enthousiast gestart met IPC en daar hoor ik al mooie geluiden over.

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

belangrijke data september 2018 nr. 2

belangrijke data september 2018 nr. 2 belangrijke data..... 13 september 2018 nr. 2 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag JAARGANG 2015-2016 NUMMER 17 19 mei 2016 Agenda Zaterdag 21 mei Lentemarkt Dinsdag 24 mei Ouderavond klas 3 Dinsdag 31 mei Toneelstuk klas 2 aanvang 11:15u Di 31 mei t/m vrij 3 juni Avondvierdaagse Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Email: directie.wulfram@skowestfriesland.nl website: www.stwulfram.nl Jaargang 2015-2016 datum: 21 augustus 2015 Do. 3 sept

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

Haydn-info 17 oktober Speciale dagen oktober. maandag 22 oktober t/m. Speciale dagen november

Haydn-info 17 oktober Speciale dagen oktober. maandag 22 oktober t/m. Speciale dagen november Haydn-info 17 oktober 2018 Speciale dagen oktober vrijdag 19 oktober maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober woensdag 31 oktober Speciale dagen november zondag 11 november woensdag 14 november vrijdag

Nadere informatie

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1 11 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 14 Agenda maart zo 20-3-16 kerk schooldienst do 24-3 16 Nieuwsbrief 15 vr 25-3-16 Goede Vrijdag ma 28-3-16 Tweede Paasdag april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december 2017 (redactie Ines Scheffer)

Nieuwsbrief 22 december 2017 (redactie Ines Scheffer) Nieuwsbrief 22 december 2017 (redactie Ines Scheffer) Agenda januari (N.B. aanvangstijd ouderavonden is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 9 jan Ouderavond leervoorwaarden kleuterklassen LR 16 jan Ouderavond

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Deze nieuwsbrief bevat veel belangrijke data en informatie voor het komende schooljaar. In deze nieuwsbrief: Welkom Belangrijke

Nadere informatie

Programma. Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht. Dagactiviteitencentrum. Rosendael. somatiek

Programma. Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht. Dagactiviteitencentrum. Rosendael. somatiek Programma Dagactiviteitencentrum Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht Rosendael somatiek 2018-10 1 MAANDAG Algemene Activiteit Vandaag de dag - Jacqueline MAANDAG Oud Utrecht - Ellen Creatieve

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 28 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 4 okt. Start Kinder - boekenweek 16 t/m 20

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolkalender

In deze nieuwsbrief. Schoolkalender regel van de week Ik sluit niemand buiten en help anderen. belangrijke data 1 september informatieavond leren lezen 1 september start inschrijven kennismakingsgesprekken via Digiduif vanaf 7 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Woensdag 5 oktober Start Kinderboekenweek Dag van de leerkracht Maandag 10 oktober 08.15 09.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Weesp Dementievriendelijk. NIEUWSBRIEF, september 2018, jaargang 3

Weesp Dementievriendelijk. NIEUWSBRIEF, september 2018, jaargang 3 Weesp Dementievriendelijk NIEUWSBRIEF, september 2018, jaargang 3 1. Het Alzheimer café Weesp van 4 oktober 2018. Het Alzheimercafe Weesp bestaat 10 jaar! Om dat te vieren is er een speciaal programma

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouderraad oktober 2017

Nieuwsbrief Ouderraad oktober 2017 Nieuwsbrief Ouderraad oktober 2017 Beste ouders, Inmiddels is dit schooljaar zo n twee maanden bezig en is de herfstvakantie alweer in het vooruitzicht. Graag verwelkomen we namens de Ouderraad (OR) de

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist

** korting per aangebrachte cursist Individuele en groeps deelname Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen en workshops is een planning of de dagen van de week waarop de cursus/workshop

Nadere informatie

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15)

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15) 1415-12 (18-03-15) 16 maart start Week van de Lentekriebels 19 maart start koolwitjes project in groep 3 25 maart (gym)gastles beeball voor groep 3-4 26 maart workshop fides voor groep 8 29 maart zomertijd

Nadere informatie

Donderdag 8 nov s Morgens Overleg Bovenschools Managementteam, directeur afwezig

Donderdag 8 nov s Morgens Overleg Bovenschools Managementteam, directeur afwezig Week 45: 5 nov t/m 11 nov Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief voorjaar

Nieuwsbrief voorjaar Nieuwsbrief voorjaar 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van het zandkasteel-pgb. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van alle activiteiten van het zandkasteel-pgb

Nadere informatie

We hopen veel leerlingen, samen met hun ouders/grootouders, op 11 juni te mogen verwelkomen.

We hopen veel leerlingen, samen met hun ouders/grootouders, op 11 juni te mogen verwelkomen. 3 juni 2016 35 Uitnodiging Dag van de Techniek Op zaterdag 11 juni a.s. vindt de vijfde editie van de Dag van de Techniek plaats op en rond het Cals College IJsselstein. Deze dag is gericht op alle jongeren

Nadere informatie

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 4-2017 Onze Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Bijzondere activiteiten en vrije dagen vindt u in deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

completer is beter Meer weten? = leren + U heeft nu een beeld van onze school, en misschien wilt u daarom nog meer weten.

completer is beter Meer weten? = leren + U heeft nu een beeld van onze school, en misschien wilt u daarom nog meer weten. Meer weten? completer is beter U heeft nu een beeld van onze school, en misschien wilt u daarom nog meer weten. Op onze website www.rscollege.nl vindt u alle informatie. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk

Nadere informatie

JAARROOSTER De Boerhaave

JAARROOSTER De Boerhaave maand week januari 1 ma 4 huiswerkvrij di 5 wo 6 19.30 uur - ouderavond inhaalmodule Latijn (GUR) do 7 vr 8 2 ma 11 di 12 klankbordgroep leerlingen 4e en 5e lesuur wo 13 do 14 vr 15 3 ma 18 di 19 wo 20

Nadere informatie

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september Jaarkalender 2018-2019 Op de jaarkalender 2018-2019 staat er een studiedag aangegeven op woensdag 27 maart 2019. Dit is niet correct. Woensdag 27 maart 2019 is er geen studiedag en hebben de kinderen van

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Belangrijke data: Algemene INFO - avond. Kalender

Belangrijke data: Algemene INFO - avond. Kalender Belangrijke data: Maandag 05 sept. Omgekeerde 10-minutengesprekken Maandag 12 sept. Informatieavond Dinsdag 13 sept. Schoolfotograaf Woensdag 14 sept. Schoolfotograaf Vrijdag 16 sept. INFO 2 Donderdag

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

De afsluiting van de lichtjesfeesten nu het licht van buiten het weer van ons over gaat nemen,

De afsluiting van de lichtjesfeesten nu het licht van buiten het weer van ons over gaat nemen, Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2018/2019 1 februari 2019 AGENDA Maria Lichtmis zondag 3 februari Studiedag, geen school! vrijdag 15 februari 2019 Voorjaarsvakantie zaterdag 16 februari t/m zondag 24 februari

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER maart 2019 Het regent, het zegent

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER maart 2019 Het regent, het zegent JAARGANG 2018-2019 NUMMER 12 14 maart 2019 editie Aziëweg AGENDA Vrijdag 15 maart * Landelijke stakingsdag Woensdag 10 april * Ouderavond Vrijdag 12 april * Palmpasen, 13u vrij Donderdag 18 april * Paasviering,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN EXAMEN 2012 TL -1-

INFORMATIE BULLETIN EXAMEN 2012 TL -1- INFORMATIE BULLETIN EXAMEN 2012 TL 1 Overzicht Examendata 2012 vr 30 mrt. t/m di. 10 april Toetsweek 2 (T7) do 19 april do 26 april vr 27 april ma 7 mei ma 7 mei t/m vr 11 mei di 15 mei t/m di 29 mei wo

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Agenda

Nieuwsbrief 3. Agenda Agenda vrijdag 6 oktober maandag 9 oktober Nieuwsbrief 3 11.00 uur: leerlingenraad 08.30 uur: inloopochtend 19.30 uur: GMR 19.30 uur: informatieavond lezen groep 3 dinsdag 10 oktober Rode Kruis op bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Agenda. januari. Agenda. februari. Agenda. 10.30 uur: 10.15 uur: maart. Open dag. zaterdag. klassen. echt niet Jullie zijn VAN 10.00 12.

Agenda. januari. Agenda. februari. Agenda. 10.30 uur: 10.15 uur: maart. Open dag. zaterdag. klassen. echt niet Jullie zijn VAN 10.00 12. Agenda januari 31 jan Open dag: klassen 1 t/m 5 op school Nieuwsbrief 30 januari 20155 (redactie Koos Blasé) Agenda februari (N.B. aanvangstijd ouderavondenn is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 3 febr

Nadere informatie

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Wijzigingen groepsbezetting. In de bezetting van een aantal groepen zijn een aantal wijzigingen gekomen. Vanaf maandag as. zie te bezetting van de groepen die dit betreft,

Nadere informatie

Een week tekenen, schilderen en nog zo veel meer! Het leven vieren vanuit je innerlijke kracht in verbinding met de elementen

Een week tekenen, schilderen en nog zo veel meer! Het leven vieren vanuit je innerlijke kracht in verbinding met de elementen Het leven vieren vanuit je innerlijke kracht in verbinding met de elementen In het gastvrije huis (voormalig postkantoor) van Lili en Patrick te Malancourt in Frankrijk, ongeveer 25 km ten N.W. van Verdun,

Nadere informatie

3 juli 2015 Nummer 19

3 juli 2015 Nummer 19 3 juli 2015 Nummer 19 Inhoud: Elzeneindfestijn (ingekomen) Muze Misse Kwaliteitsvragenlijsten (KVL) Gezinsviering Laatste oproep aanmelden typecursus Herinnering Uitkomsten enquête continurooster Vervangingen

Nadere informatie

Wordt de niet goed weergegeven? Bekijk de webversie.

Wordt de  niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. 1 van 6 4-2-2016 14:23 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. De ZIMIHC Zomer Vacature Zangdocent- BO!NK Holland House in Pécs A Lazy Sunday Afternoon WASBE Jeugdcultuurfonds Utrecht

Nadere informatie

KORTE CURSUSSEN & WORKSHOPS VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN. www.phoenixcultuur.nl 0413-78 2010 Verlengde Noordkade 10-12, 5462EH Veghel

KORTE CURSUSSEN & WORKSHOPS VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN. www.phoenixcultuur.nl 0413-78 2010 Verlengde Noordkade 10-12, 5462EH Veghel KORTE CURSUSSEN & WORKSHOPS VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN www.phoenixcultuur.nl 0413-78 2010 Verlengde Noordkade 10-12, 5462EH Veghel START IN MAART& APRIL 2016 FOTOGRAFIE Bij deze korte cursus leert je

Nadere informatie

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Kalender ma. 25 mei Pinksteren (alle kinderen vrij) 26, 27, 28, 29 mei 25-jarig Lustrum di. 26 mei 14.45 uur: presentatie op het plein met Fort van de Verbeelding vrij 29

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 Kalender Kalender 19 t/m 22 sept Algemene ouderavond Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 30 september Studiedag 5 oktober Start kinderboekenweek Alle kinderen zijn vrij Regel

Nadere informatie

Onvergetelijk Zeeuws Museum

Onvergetelijk Zeeuws Museum Onvergetelijk Zeeuws Museum Overzicht van activiteiten die het Zeeuws Museum de komende maanden biedt voor mensen met dementie, naasten, zorgverleners en geïnteresseerden: Rondleidingen Onvergetelijk Zeeuws

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015!

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! D NIEUWSBRIEF Nummer 9 8 januari 2015 Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! Trefwoord Thema: Rituelen week 2 t/m 4 (5 t/m 23 januari). Rituelen Inhoud:

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016

Nieuwsbrief mei 2016 Nieuwsbrief 18 31 mei 2016 GROEPSACTIVITEITEN Schoolreisje Afgelopen vrijdag zijn de kinderen van de groepen 1-2-3 op schoolreisje geweest naar Megapret in Lievelde. Het was één groot feest! U kunt de

Nadere informatie

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 In deze editie: Kalender Kinderboekenweek Scharrelen bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie