Nieuwsbrief Synchroonzwemmen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Synchroonzwemmen"

Transcriptie

1 Aan alle zwemsters en ouders We verwelkomen Pien Gonzales, Jade Middelhof, Zita Heemskerk en Annemijn Jongsma als nieuw leden bij synchroonzwemmen. We wensen jullie heel veel zwemplezier bij ZPCH. Ook hebben we een aantal nieuwe juryleden. Op 30 januari zijn Liesbeth Bosman, Marianne Hokke, Mounia El Baoudi, Ann Youssef, Barbara Cools en Marjan Griekspoor geslaagd voor het M-diploma. Hartelijk gefeliciteerd. Jarig Deze zwemsters zijn pas jarig geweest of binnenkort jarig. Allemaal van harte gefeliciteerd. 7 februari Jori van den Hoogen 8 februari Anouk Brand 11 februari Marlinka Grundell 16 februari Darleen Kagchelland 20 februari Shelby Kasse 25 februari Sterre van der Jagt 28 februari Nienke Grun 29 februari Réka Lóczi Wedstrijdkalender 21 februari Interregio uitvoering Junioren Regio Zuid 7 maart Miniregio Aanloop Amsterdam 14 maart Afzwemmen Aanloop Haarlem 28 maart NJK Junioren Heerenveen Kijklessen Vrijdag 27 februari: (aanloop) en (wedstrijdgroep) Geen training op: 28 maart: In verband met het NJK komt deze training te vervallen voor alle groepen Voor de age 1 en age 2 wordt deze training ingehaald op 29 maart uur in het SKWA. 4 april: Geen trainen i.v.m. Synchrokamp en wedstrijden. 5 mei: Geen trainen i.v.m. Bevrijdingsdag 6 mei: Training in Estafette mei: Geen training i.v.m. EK 15 mei: Geen training voor de aanloop 13 juni: Geen training 27 juni: Geen training Let op. In de voorjaarsvakantie gaat de training gewoon door.

2 Afmelden Het is natuurlijk niet de bedoeling, maar mocht je een keertje niet op de training kunnen komen door ziekte of andere verplichtingen, dan graag ruim van tevoren afmelden. Aangezien trainsters vaak al van tevoren in het bad aanwezig zijn, of een stukje moeten reizen worden late afmeldingen vaak niet gezien. Afmelden doe je altijd bij het aanspreekpunt van de groep, inclusief een reden. Het aanspreekpunt geeft dit door aan de desbetreffende trainster. Aanloop afmelden bij Esther de Heij Age 1 afmelden bij Charlotte Age 2 afmelden bij Esther Junioren/senioren afmelden bij Sanne Réka en Rynske Nederlands Kampioen!! Op 24 en 25 januari vonden de NK Synchroonzwemmen 2015 en de Synchro Masters Bokaal plaats in Hoofddorp. De organisatie was in handen van de KNZB in samenwerking met ZPCH. Dankzij de vele vrijwilligers die zich 2 dagen hebben ingezet, hebben we er een fantastisch kampioenschap van weten te maken. We hebben zeer veel complimenten ontvangen van juryleden, deelnemers en publiek. In totaal deden ruim 70 deelnemers van 17 verenigingen aan de kampioenschappen mee. Voor de tweede keer werd de NK gecombineerd met de Synchro Masters Bokaal. ZPCH uit Hoofddorp werd vertegenwoordigd door een aantal sporters: Rynske Keur en Réka Lóczi met hun duet en Shelby Kasse met haar solo buiten mededinging als test voor Jong Oranje. Het duet van ZPCH plaatste zich zaterdag met de technische uitvoering als tweede voor de finale. Die finale wisten ze op zondag op meer dan overtuigende wijze te winnen. De nieuwe Nederlands kampioenen scoorden ruim 143 punten, 2 meer dan het duet van WVZ uit Zoetermeer en ruim 8 punten meer dan de bronzen medaillewinnaressen van De Dokkelaars uit Hilvarenbeek. Naast de gouden medaille voor haar duet mocht Réka dit weekend nog een oorkonde in ontvangst nemen, namelijk de KNZB topsportplaquette, die zij ontving voor haar 11e plek met Jong Oranje op de WJK in Helsinki.

3 Synchrokamp Van 4 tot en met 6 april (Pasen) wordt in Eindhoven het nationale synchrokamp gehouden. Drie dagen lang zullen de kinderen bezig zijn met synchroonzwemmen en met dansen. Natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid. Het kamp is geschikt voor iedereen, het maakt niet uit of je goed bent of niet. Ook voor zwemsters uit de aanloop is het een heel erg leuk kamp. Je wordt ingedeeld op je eigen niveau en met een groepje van ongeveer 10 kinderen ben je een heel weekend bezig om een spetterend optreden voor te bereiden voor je ouders. Die mogen op maandag 6 april komen kijken. Elk jaar werken we aan de hand van een leuk thema. Wat het dit jaar wordt houden we natuurlijk nog even geheim. Maar het wordt echt weer heel leuk. Overnachten doen we op een indoor camping in het Universitair Sportcentrum TU/e Eindhoven. Kijk maar eens op de website www. Synchrokamp.nl of op facebook hoe gezellig het er uitziet. Hier staan foto s en filmpjes van het afgelopen kamp. Je kunt je aanmelden op: Twijfel niet te lang, want vol = vol. Wil je eerst wat meer weten. Dat kan. Esther, Sanne en Yarinda zullen vanuit ZPCH meegaan als trainsters en weten precies wat je allemaal kunt verwachten. Kom je helpen bij de EK Synchroonzwemmen in mei 2015? Van 7 tot en met 10 mei 2015 wordt in het SKWA de Europese Kampioenschappen Synchroonzwemmen gehouden. Dit is een grote internationale wedstrijd, en geldt als de eerste kwalificatiemogelijkheid in de zwemwereld voor de Olympische spelen in Er zijn drie plaatsen voor deze OS te verdienen. De organisatie zal voor een groot gedeelte worden gedaan door de KNZB, maar als ZPCH zijn we gevraagd vrijwilligers te leveren om deze wedstrijd mogelijk te maken. De Europa Cup is een groot meerdaags evenement; er zijn veel verschillende taken, en we hebben veel vrijwilligers nodig. Een aantal van deze taken is voor een dag(deel) goed uit te voeren, maar er zullen ook taken zijn waarvoor het fijn is om gedurende de hele periode dezelfde personen in te zetten. Wil je meewerken aan dit mooie Synchro evenement als vrijwilliger, schrijf je dan hier in: minimale leeftijd is 18 jaar. Zwemsters van age 2 mogen wel inschrijven. Zij worden ingedeeld als briefjesmeisje.

4 Samenstelling commissie Zoals bekend hebben we afscheid moeten nemen van een aantal commissieleden, namelijk Huuc Maat, Wim van der Heijden en Erik Grun. Zij hebben vele jaren hun commissie werkzaamheden uitgevoerd en daar zijn we altijd heel erg blij mee geweest. We zullen dit seizoen dan ook een geschikt moment uitkiezen om officieel afscheid te nemen. Op dit moment zijn ze achter de schermen bezig om alle lopende zaken netjes over te dragen aan de nieuwe commissie. De nieuwe commissie zal bestaan uit de volgende personen: Voorzitter: Hans-Peter Reijnen Vicevoorzitter: Ronald van Eenennaam Secretaris: Ineke Leen Penningmeester Jeroen Hokke Technische commissie: Ingrid Lommerse Activiteiten Maja Favie Combinatiefunctionaris: Esther de Heij Sponsoring Frank de Moes Officials: Raymond Sahertian U kunt de commissieleden bereiken via: commissie@sz.zpch.nl. Op dit moment zijn we druk bezig alle lopende zaken over te dragen en alle taken te verdelen bij de juiste personen. Juryleden De groep met aanloop zwemsters groeit enorm. Hier zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Maar dit brengt ook problemen met zich mee. Wanneer we met de hele groep mee willen doen aan een miniregio wedstrijd of afzwemmen moeten we voldoende juryleden regelen. Wanneer we onvoldoende juryleden leveren, mogen we niet meedoen aan de wedstrijd. Op dit moment is onze groep aanloop zwemsters zo groot (31 kinderen) dat als we naar een wedstrijd gaan, we minimaal 5 juryleden moeten aanleveren. Dit zijn juryleden met een bevoegdheid 9, 10 en 11. Daarnaast nog een drietal M voor de berekeningen en voorstarters en oplezers. U begrijpt dat zonder hulp van de ouders, het niet mogelijk is om deel te nemen aan de wedstrijden. En dit zou natuurlijk ontzettend jammer zijn. Daarom een dringend verzoek, vooral voor de ouders van de aanloopgroep, om je op te geven voor een jurycursus 11 en daarna 10. Een cursus M is net geweest en hier hebben 6 ouders aan meegedaan. Binnenkort willen we de cursus 11 gaan regelen. Je kunt je hiervoor opgeven bij Raymond Sahertian (vader van Kishan en Zärrin) of stuur een mailtje naar commissie@sz.zpch.nl Geef je op, want het is echt leuker om betrokken te zijn bij de wedstrijd, dan in het warme bad op de tribune te moeten zitten wachten.

5 Shelby, Eva en Jori met Jong Oranje in Istanbul Van 13 tot en met 15 februari worden in Istanbul, Turkije de "Junior Synchronised Swimming Qualifications for the European Games 2015" gezwommen. De Nationale Selectie Jong Oranje is woensdag 11 feb vertrokken naar Turkije om zich te kwalificeren voor de European Games van juni in Baku (Azerbaijan). Er wordt uitgekomen op vier disciplines: Combo, Groep, Duet en Solo. In totaal zullen 14 Combo s, 15 ploegen, 15 duetten en 14 solisten deelnemen. Namens ZPCH doen Eva Meulblok, Shelby Kasse en Jori van den Hoogen mee. Zij zullen deelnemen in zowel de Combo als in het groepsnummer. Voor kwalificatie moet Nederland bij de eerste 6 eindigen om zich te plaatsen voor het team en vrije combinatie en bij de beste 5 voor plaatsing op het onderdeel solo en duet. De totaal ranking voor team wordt bepaald door de opgetelde scores van de onderdelen solo, duet, team en vrije combinatie. De totaal ranking voor duet wordt bepaald door de opgetelde scores van de onderdelen solo en duet. Bij kwalificatie zal het synchroon team deel uitmaken van het NOC*NSF team dat wordt uitgezonden naar de Eurogames van 12 t/m 28 juni in Baku. Sporttoppers De juniorenploeg van 2014 is genomineerd voor de Sporttoppers 2014 in de categorie topsportteam. Zij hebben deze nominatie ontvangen voor de 2e plaats op de NJK maart We willen aan iedereen vragen om vanaf vandaag tot 22 februari 2014 via alle adressen die je in je omgeving kent te stemmen op onze nominatie. Dit kan via de link:

Nieuwsbrief Synchroonzwemmen

Nieuwsbrief Synchroonzwemmen Aan alle zwemsters en ouders Het seizoen is inmiddels al weer een paar weken begonnen. De start was behoorlijk rommelig. De overgang van de Estafette naar het SKWA bracht meer problemen met zich mee dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Synchroonzwemmen

Nieuwsbrief Synchroonzwemmen Aan alle zwemsters en ouders Het is al een tijd geleden dat de laatste nieuwsbrief is uitgekomen. Het is een drukke periode geweest en er is veel gebeurd. Binnenkort zullen de senioren en junioren deelnemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Synchroonzwemmen

Nieuwsbrief Synchroonzwemmen Aan alle zwemsters en ouders We hebben weer een paar nieuwe leden. Judith Bosman, Daniela Ghasseminejad, Nessa van der Holst, Amber Wesseling en Lively van Zweeden zijn de afgelopen periode lid geworden.

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Synchroonzwemmen Regio West

Jaarverslag 2017 Synchroonzwemmen Regio West Regio Synchroonzwemcommissie KNZB Regio West Secretariaat: synchroonzwemmen@knzbwest.nl Jaarverslag 2017 Synchroonzwemmen Regio West 1. Samenstelling Synchroonzwemcommissie Shirley Zwaan Kees Bastiaansen

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Synchroonzwemmen Regio West

Jaarverslag 2015 Synchroonzwemmen Regio West Regio Synchroonzwemcommissie KNZB Regio West Secretariaat: synchroonzwemmen@knzbwest.nl Jaarverslag 2015 Synchroonzwemmen Regio West 1. Samenstelling Synchroonzwemcommissie Shirley Zwaan voorzitter Kees

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

HERA 11. Informatiefolder Synchroonzwemmen

HERA 11. Informatiefolder Synchroonzwemmen HERA 11 Informatiefolder Synchroonzwemmen Seizoen 2015/2016 Synchroonzwemmen, een sport waar muziek in zit HERA 11 In deze folder vindt u alle informatie voor het komende synchroonzwemseizoen 2015-2016.

Nadere informatie

Beste zwemmers en ouders van zwemmers,

Beste zwemmers en ouders van zwemmers, Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders en Remco Brand e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2017/2018 11 april 2018 Nr. 2018-15 Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN:

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN: NIEUWSBRIEF MEI Seizoen 2014-2015 BELANGRIJK!!!!!!! Hallo allemaal, lees de nieuwsbrief goed door, want er zijn veel uitvaldagen i.v.m. verhuur Page en feestdagen. VOLGEND SEZIOEN: Nog 2 maanden trainen

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 19 JEUGD Februari Het heeft even geduurd, maar hier is de eerste nieuwsbrief van 2016!

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 19 JEUGD Februari Het heeft even geduurd, maar hier is de eerste nieuwsbrief van 2016! -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 19 JEUGD Februari 2016 Het heeft even geduurd, maar hier is de eerste nieuwsbrief van 2016! In deze nieuwsbrief veel nieuwtjes, data en wetenswaardigheden: 1. Nederlands Junioren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein!

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein! Nieuwsbrief Opening Schoolplein Februari 2018 IN DIT NUMMER: Opening Schoolplein 1 Open dag 21 maart 2 Nederlands kampioenschap Ski en snowboard 3 Gratis activiteit sportservice 4 GGD Flits 5 Kinderdisco

Nadere informatie

Zwemnieuws Februari 2019

Zwemnieuws Februari 2019 Zwemnieuws Februari 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: verslag ONMK, Ranomicup, zwemwedstrijden februari/maart, standen Nationale Zwemcompetitie en Regiocompetitie, verslag

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

De volgende meiden mogen a.s. zaterdag 21 juni afzwemmen. Voor de overige meiden komt de zwemles te vervallen. Basishouding Zeilboot Balletbeen

De volgende meiden mogen a.s. zaterdag 21 juni afzwemmen. Voor de overige meiden komt de zwemles te vervallen. Basishouding Zeilboot Balletbeen Editie juni 2008 Diploma zwemmen De volgende meiden mogen a.s. zaterdag 21 juni afzwemmen. Voor de overige meiden komt de zwemles te vervallen. Basishouding Zeilboot Balletbeen Stacey Jennifer Manon Sanne

Nadere informatie

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen Zwemnieuws Juli 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: Start nieuwe seizoen, clubkampioenschappen, vrijwilligers gezocht!, zwemvierdaagse 2019, jaargangfinales, evaluatie landtraining,

Nadere informatie

1. DOEL VAN DE MEERKAMP Het organiseren van meer wedstrijden voor de lagere categorieën. Voorbereiding voor wedstrijden op een hoger niveau.

1. DOEL VAN DE MEERKAMP Het organiseren van meer wedstrijden voor de lagere categorieën. Voorbereiding voor wedstrijden op een hoger niveau. 1. DOEL VAN DE MEERKAMP Het organiseren van meer wedstrijden voor de lagere categorieën. Voorbereiding voor wedstrijden op een hoger niveau. 2. ORGANISATIE De organisatie is in handen van die vereniging

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

René Smaal update augustus 2016:

René Smaal update augustus 2016: René Smaal update augustus 2016: Bekijk nu de planning tot eind 2016 op www.renesmaal.nl/nieuws René Smaal Karate heeft nieuwe sporttassen besteld van natuurlijk Adidas. In september kunnen de kinderen

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling Nationale Junior Ranglijst Badminton

Uitvoeringsregeling Nationale Junior Ranglijst Badminton Uitvoeringsregeling Nationale Junior Ranglijst Badminton 2016-2017 1. Algemeen De Uitvoeringsregeling Nationale Junior Ranglijst Badminton (NJRB) bevat de richtlijnen volgens welke de sterktebepaling plaatsvindt

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 1. Gezocht: trainers 2. Jurycursus 3. Kids Run 4. Mini s en C 5. Verslag oudertraining 6. Hoera! 7. Verslag pupillencompetitie AV Zaanland 8. Evening games

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. Versterking van de zwemcommissie. Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel secretaris.wedstrijdzwemmen@wvz.

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. Versterking van de zwemcommissie. Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel secretaris.wedstrijdzwemmen@wvz. WVZ Wedstrijdzwemmen Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel secretaris.wedstrijdzwemmen@wvz.nl NIEUWSBRIEF DATUM: mei 2014 Beste zwemmers, vrijwilligers, ouders en supporters, Met deze nieuwsbrief van

Nadere informatie

Swimming Meets. Dit betekent dat er o.a. altijd ruimte zal zijn om in- en uit te zwemmen maar denk hierbij ook aan elektronische tijdwaarneming.

Swimming Meets. Dit betekent dat er o.a. altijd ruimte zal zijn om in- en uit te zwemmen maar denk hierbij ook aan elektronische tijdwaarneming. 26-28 februari 17 april Swimming Meets UITNODIGING Beste zwemvrienden, In het seizoen 2015/2016 organiseert The Hague Swimming (SG) in samenwerking met Den Haag Topsport en vele andere partners wederom

Nadere informatie

TRAINING IN DRACHTEN. Zaterdag uur Zaterdag uur vanaf hier: ook voor de 2 e groep!

TRAINING IN DRACHTEN. Zaterdag uur Zaterdag uur vanaf hier: ook voor de 2 e groep! NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! Een onrustige en tegelijkertijd rustige start dit jaar door de ijzelperiode. Onrustig voor wat de uitval van de trainingen betreft, maar extra

Nadere informatie

Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl

Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl . Wedstrijdzwemmen November Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl 06-11-2012 Beste zwemmers, ouders, trainers en kaderleden, Het begin van het seizoen zit er weer op

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Beste zwemmers en ouders van zwemmers,

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Beste zwemmers en ouders van zwemmers, Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 8 november 2016

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2016

NIEUWSBRIEF januari 2016 NIEUWSBRIEF januari 2016 1. 2016 Allereerst willen wij alle leden en hun familie een sportief jaar toewensen. Let op, in deze nieuwsbrief staat bij punt 5 informatie over de lessen in en rondom de carnavalsweek.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03.

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03. Date Clubblad april 2015 2 Inhoudsopgave 01. Voorzijde 02. Advertentiepagina 03. Inhoudsopgave Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar redactie@oeckorfbal.nl! 04. Advertentiepagina 05. OEC E1 zaalkampioen

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Versie 6 januari 2017

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Versie 6 januari 2017 PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Versie 6 januari 2017 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder

Nadere informatie

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014 Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014 Blad 1 van 68 INHOUDSOPGAVE: HOOFDSTUK 1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN... 9 PARAGRAAF 1.1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN SENIOREN... 9

Nadere informatie

Bestuur. Waterpoloclinic. Secretaris. Training van Olympisch kampioen Andrea Prlainovic. Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen )

Bestuur. Waterpoloclinic. Secretaris. Training van Olympisch kampioen Andrea Prlainovic. Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen ) Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen 2016-2017) Bestuur Secretaris Binnen het bestuur is er een vacature voor de functie van secretaris. Tot de taken behoren o.a. het beheren en verspreiden

Nadere informatie

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016!

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Woordje van de voorzitter Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. Ik vraag in dit stukje graag uw aandacht voor de wedstrijden

Nadere informatie

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2014-2015

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2014-2015 Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2014-2015 Vastgesteld in de bondsvergadering van Blad 1 van 66 INHOUDSOPGAVE: HOOFDSTUK 1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN... 9 PARAGRAAF 1.2 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN

Nadere informatie

WEDSTRIJDKALENDER Geen specifieke activiteit Vakantieperiode Activiteit

WEDSTRIJDKALENDER Geen specifieke activiteit Vakantieperiode Activiteit Augustus 2014 1-8-2014 vrijdag 2-8-2014 zaterdag 3-8-2014 zondag 4-8-2014 maandag 5-8-2014 dinsdag 6-8-2014 woensdag 7-8-2014 donderdag 8-8-2014 vrijdag 9-8-2014 zaterdag 10-8-2014 zondag 11-8-2014 maandag

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave,

Nadere informatie

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 Versie 3.0: 1 januari 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 ALGEMEEN de KNWU. In het bezit te zijn van een tijdig aangevraagd Nederlands stuurbordnummer. Gekwalificeerd

Nadere informatie

Doddegras 11, 3902 AN Veenendaal

Doddegras 11, 3902 AN Veenendaal Contactpersoon Secr.: Mw. I. Kok T 06-29570898 E kokirma@gmail.com Doddegras 11, 3902 AN Veenendaal Onderwerp: Notulen verenigingsoverleg regiocommissie MidWest Synchroonzwemmen d.d. 15-05-2019 in de Marleen

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

DUTCH OPEN SWIM CUP 2005 ZWEMBAD DE TONGELREEP TE EINDHOVEN

DUTCH OPEN SWIM CUP 2005 ZWEMBAD DE TONGELREEP TE EINDHOVEN DUTCH OPEN SWIM CUP 2005 ZWEMBAD DE TONGELREEP TE EINDHOVEN Nationaal Zweminstituut Eindhoven en P.S.V. zwemmen organiseren ook in 2005 een OPEN wedstrijd voor ALLE leeftijdscategorieën waarin veel nationale

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN BELANGRIJKE DATUMS Vrijdag 10 september Start seizoen Zondag 10 oktober Open dag Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober Leidingweekend Zaterdag 30 oktober Kerstkaartenactie Zaterdag 6 november Spokentocht Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Juli 201 6 Jaargang 4, nummer 3 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Regionale Minioren Finale 2 Voorwoord van de voorzitter Felicitaties Richard Claus 3 A

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 41 JEUGD maart 2018

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 41 JEUGD maart 2018 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 41 JEUGD maart 2018 1. Finale cross 2. Junioren weekend 3. Pupillen weekend 4. Competitie 2018 5. Gratis (sport)blessurespreekuur bij AV Zaanland 6. Athletic champs 7. NK Indoor

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 22 november 2016

Nadere informatie

NETHERLANDS FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS

NETHERLANDS FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS NETHERLANDS FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS ALGEMEEN Historie 3x3 Officiële discipline sinds 2011 WK sinds 2012 / EK sinds 2014 Olympische Spelen in 2020 Visie FIBA 3x3 Medaille kansen voor kleine basketball

Nadere informatie

KADERBELEID. Werven, behouden en waarderen van kader

KADERBELEID. Werven, behouden en waarderen van kader KADERBELEID Werven, behouden en waarderen van kader KADERBELEID TECHNISCH KADER Trainers, instructeurs, officials en bestuursleden hebben een grote invloed op het sport- en spelplezier van de sporters,

Nadere informatie

Notulen TTO RG Zuid-Holland

Notulen TTO RG Zuid-Holland Notulen TTO RG Zuid-Holland 8-10-2017 Aanwezigen: Sandra, Killianne, Jacqueline, Samantha, Carla, Elise, Stephanie, Fenneke, Ramona, Afmeldingen: Wendy Afwezig: OKK, Wilskracht Onderstaand treffen jullie

Nadere informatie

Op 3 en 4 november organiseerden we de provinciale kampioenschappen masters voor de 15+ skippers in Ertvelde.

Op 3 en 4 november organiseerden we de provinciale kampioenschappen masters voor de 15+ skippers in Ertvelde. Sleins Skip Nieuwsbrief november 2018 1. Eerste nieuwsbrief. Beste ouders en skippers, Onze eerste nieuwsbrief is een feit! We hebben een drukke start achter de rug. We waren aanwezig op de sportboem in

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017 Wedstrijdagenda Februari 2017 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Februari 4 DZ&PC limietwedstrijd Lange Baan Drachten Aanschrijving verstuurd 5 Swimkick-Minioren circuit, deel 3 Alkmaar Aanschrijving

Nadere informatie

REGLEMENT SYNCHROONZWEMWEDSTRIJDEN Regio Noord : Groningen-Friesland-Drenthe, 2014-2015

REGLEMENT SYNCHROONZWEMWEDSTRIJDEN Regio Noord : Groningen-Friesland-Drenthe, 2014-2015 Synchroonzwemmen in Regio Noord REGLEMENT SYNCHROONZWEMWEDSTRIJDEN Regio Noord : Groningen-Friesland-Drenthe, 2014-2015 KNZB 1. DOEL Het doel van de synchroonzwemcompetitie is het bevorderen van het synchroonzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Trampolinespringen

Nieuwsbrief Trampolinespringen Nieuwsbrief Trampolinespringen Februari 2019 Inhoud Voorwoord Oproep organiserende verenigingen Achterban overleg Dubbel mini trampoline 2e divisie Juryleden Herhaalde oproep ToF-chef noord Herhaalde oproep

Nadere informatie

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Marin Wieling: 50 vlinderslag 48.30 Grootste verbetering: Marin Wieling, 50 vlinderslag 48.30 Uitslag Pieter Cup, minioren 5 & 6, 4 april 2015

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 Het zwemseizoen loopt al bijna weer op zijn einde. Met het maken van deze nieuwsbrief staan er nog enkele wedstrijden voor de deur, maar gelukkig ook nog tal van activiteiten!

Nadere informatie

Sportreglementen Competitiewedstrijden Synchroonzwemmen in Vlaanderen

Sportreglementen Competitiewedstrijden Synchroonzwemmen in Vlaanderen Sportreglementen Competitiewedstrijden Synchroonzwemmen in Vlaanderen INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 1 1. Algemeen... 2 Art. 1 Synchroonzwemreglementen... 2 Art. 2 Indeling van de zwemmers (1) in categorieën...

Nadere informatie

datum vaststelling 1 april 2019 Manager Wedstrijdzaken

datum vaststelling 1 april 2019 Manager Wedstrijdzaken datum vaststelling 1 april 2019 door Manager Wedstrijdzaken WR artikel 3.6.2.4 De Ranking en Promotie-regeling zijn bepalend of een team aan een bepaalde Klasse in een Ronde kan deelnemen en worden jaarlijks

Nadere informatie

Verjaardagen in de maanden maart, april, mei en juni 2015

Verjaardagen in de maanden maart, april, mei en juni 2015 Verjaardagen in de maanden maart, april, mei en juni 2015 20 maart Pleun van den Bergh 13 jaar 5 april Lieke Meulenkamp 14 jaar 8 april Linda Custers 29 jaar 15 april Loeki Knops 12 jaar 4 mei Anna van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Woordje van de voorzitter. www.vkwgym.nl

Nieuwsbrief. November 2015. Woordje van de voorzitter. www.vkwgym.nl Woordje van de voorzitter Zeven november zijn we begonnen met de Clubkampioenschappen in onze nieuwe zaal in de Groene Borg. Het was erg fijn dat we niet meer met materiaal naar de Börkerkoel hoefden te

Nadere informatie

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen!

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! Algemeen De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! De eerste speelavond voor de jeugd is woensdag 26 augustus van 18.30 tot 20.00. De laatste speelavond voor de jeugd is op

Nadere informatie

Kwalificatiedocument. Kwalificatiecriteria Kanoslalom Wedstrijden 2015

Kwalificatiedocument. Kwalificatiecriteria Kanoslalom Wedstrijden 2015 Kwalificatiedocument Kwalificatiecriteria Kanoslalom Wedstrijden 2015 Versie: 5.0 Datum: 3 maart 2015 Inhoudsopgave TERMINOLOGIE... 3 DOEL KWALIFICATIE... 5 DE WEDSTRIJD... 5 DE BEREKENING... 5 PERCENTAGE...

Nadere informatie

datum vaststelling 1 april 2018 Manager Wedstrijdzaken

datum vaststelling 1 april 2018 Manager Wedstrijdzaken datum vaststelling 1 april 2018 door Manager Wedstrijdzaken WR artikel 3.6.2.4 De Ranking en PD-regeling zijn bepalend of een team aan een bepaalde Klasse in een Ronde kan deelnemen en worden jaarlijks

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. 1. Verslag EMK Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. 1. Verslag EMK Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel WVZ Wedstrijdzwemmen Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel secretaris.wedstrijdzwemmen@wvz.nl DATUM: september 2013 NIEUWSBRIEF Beste zwemmers, vrijwilligers, ouders en supporters, Het seizoen weer gestart,

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2017

NIEUWSBRIEF JUNI 2017 Beste leden, Voor jullie ligt al weer de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2016-2017 waarin we altijd even achterom kijken en alweer vooruit blikken op het nieuwe seizoen. We hebben de laatste maanden

Nadere informatie

Het Gouden Kogeltje 2018

Het Gouden Kogeltje 2018 1 D. van Loopik Koolwitjeshof 49 3124 BJ Schiedam Programmaboekje SV de Postschutters 63 Het GoudenKogeltje 2018 OPEN GRAND PRIX WEDSTRIJD 5 februari t/m 11 februari 2018 Open Grandprix,KNSA JC & Ranking

Nadere informatie

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO Beste ouders, Beste turnster of turner, Het TURNFEEST komt eraan, het evenement waar de leden elk jaar naar uitkijken en wekenlang naartoe werken. Op zaterdag 20 februari om 18u brengen onze gymnasten

Nadere informatie

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op René Smaal update december 2017: Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op www.renesmaal.nl/nieuws Terugblik november De Grote Clubactie. Winnaars bekend Midden

Nadere informatie

KICK-OFF seizoen september 2018

KICK-OFF seizoen september 2018 KICK-OFF seizoen 2018-2019 4 september 2018 Agenda 1. Terugblik vorig seizoen 2. Wijzigingen 1. Structuur afdeling wedstrijdzwemmen 2. Contributie 3. Onderlinge gedrags-afspraken 1. Code BLAUW 2. Zwemmers

Nadere informatie

Kwalificatielijst Topsporters HG en RUG, studiejaar 2016/2017 (versie maart 2016)

Kwalificatielijst Topsporters HG en RUG, studiejaar 2016/2017 (versie maart 2016) Kwalificatielijst Topsporters HG en RUG, studiejaar 2016/2017 (versie maart 2016) Om officieel in aanmerking te komen voor topsportfaciliteiten en eventueel een topsportbeurs van de Hanzehogeschool Groningen

Nadere informatie

Met deze eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015 willen we de volgende zaken onder de aandacht brengen:

Met deze eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015 willen we de volgende zaken onder de aandacht brengen: Beste zwemmers, ouders, vrijwilligers en supporters, Oktober 2014 Met deze eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015 willen we de volgende zaken onder de aandacht brengen: 1. Samenwerking WVZ met Together

Nadere informatie

1. Wie kan/moet deelnemen aan de selectiewedstrijden?

1. Wie kan/moet deelnemen aan de selectiewedstrijden? 01/12/2017 Richtlijnen selectieschutters 2018 Belangrijk: deze richtlijnen zijn voorlopig en kunnen steeds bijgewerkt en veranderd worden. 1. Wie kan/moet deelnemen aan de selectiewedstrijden? Iedereen

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

Onderwijs voor talent- en topsporters TOPSPORT TALENTSCHOOL

Onderwijs voor talent- en topsporters TOPSPORT TALENTSCHOOL Onderwijs voor talent- en topsporters TOPSPORT TALENTSCHOOL Je doet ertoe! ONDERWIJS & TOPSPORT OSG Sevenwolden is een Topsport Talentschool, een school waar je als sporttalent onderwijs en topsport samen

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling Nationale Junior Ranglijst Badminton

Uitvoeringsregeling Nationale Junior Ranglijst Badminton Uitvoeringsregeling Nationale Junior Ranglijst Badminton Het bondsbestuur heeft in augustus 2017 de Uitvoeringsregeling Nationale Junior Ranglijst Badminton vastgesteld. Deze uitvoeringsregeling geldt

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton

Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton Het bondsbestuur heeft in augustus 2016 de Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton goedgekeurd. Deze uitvoeringsregeling geldt voor toernooien

Nadere informatie

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR Limietwedstrijd Dordrecht 50 vrije slag 33.17 50 vlinderslag 38.77. 200 wisselslag 2:49.57 50 vrije slag 32.19 100 vrije slag 1:07.99 PR 50 rugslag 41.77 PR 100 rugslag 1:27.93 PR 200 rugslag 2:55.53 PR

Nadere informatie

Batavia Swim. geworden bij Batavia Swim. Door ontwikkeling of door ouder worden kan het wel zijn dat je kind naar een andere groep gaat.

Batavia Swim. geworden bij Batavia Swim. Door ontwikkeling of door ouder worden kan het wel zijn dat je kind naar een andere groep gaat. Vraag Waarom is er een nieuwe zwemvereniging opgericht Bestuurlijke verschillen van inzicht over de technische zaken van wedstrijdzwemmen (trainingen en wedstrijden) en de inbedding van wedstrijdzwemmen

Nadere informatie

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!!

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Onderwerpen Trainingstijden Wanneer wedstrijden zwemmen? Indeling op leeftijd & afstanden Soorten wedstrijden Uitgangspunten circuits Aanschrijving & afmelding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS NIEUWSBRIEF Beste leden, Nadat in maart Portes du Soleil onveilig is gemaakt en velen van ons de sneeuw nog even hebben gezien, worden de winterse temperaturen weer ingeruild voor de warmere dagen. Degenen

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling Nationale Junior Ranglijst Badminton

Uitvoeringsregeling Nationale Junior Ranglijst Badminton Uitvoeringsregeling Nationale Junior Ranglijst Badminton Het bondsbestuur heeft in mei 2018 de Uitvoeringsregeling Nationale Junior Ranglijst Badminton vastgesteld. Deze uitvoeringsregeling geldt vanaf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gelukkig In deze editie. Sponsorcommissie. Fototerugblik op activiteiten. Slecht weer. Vrijwilligersbowling

NIEUWSBRIEF. Gelukkig In deze editie. Sponsorcommissie. Fototerugblik op activiteiten. Slecht weer. Vrijwilligersbowling NIEUWSBRIEF Hoeksche Waardse Volleybalvereniging BeneVia Januari 2017 Gelukkig 2017 Het eerste deel van het seizoen 2016-2017 zit er op. We zijn gestart met het nieuwe jaar en ook deel twee van de competitie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Abdel-Kwan Rotterdam Editie 3

NIEUWSBRIEF. Abdel-Kwan Rotterdam Editie 3 NIEUWSBRIEF Abdel-Kwan Rotterdam 30-6-2016 Editie 3 Maatschappelijk nieuws TOP OUDER Cursussen Het nationaal programma Rotterdam Zuid organiseert periodiek en in alle wijken van Rotterdam Zuid " Topouder"

Nadere informatie

KWALIFICATIEPROCEDURE VOOR DEELNAME AAN WK, EK EN WORLD CUPS IN ISSF-DISCIPLINES

KWALIFICATIEPROCEDURE VOOR DEELNAME AAN WK, EK EN WORLD CUPS IN ISSF-DISCIPLINES KWALIFICATIEPROCEDURE VOOR DEELNAME AAN WK, EK EN WORLD CUPS IN ISSF-DISCIPLINES 1 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Beschrijving huidige situatie 3 2. Uitgangspunten voor kwalificatieprocedure 3 a. Indeling ISSF-disciplines

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC

Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Aan: Leden van de afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Heerenveen Van: TC Wedstrijdzwemmen Datum: Januari 2016 Onderwerp: Nieuwsbrief Wedstrijdzwemmen HZ&PC Heerenveen Beste

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton 2014-2015

Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton 2014-2015 Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton 2014-2015 Het bondsbestuur heeft op 12 juli 2014 de Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst 2014-2015 goedgekeurd. Deze uitvoeringsregeling treedt in op

Nadere informatie

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop:

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop: Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

KNSB Selectieprocedure Langebaan junioren, 2016/2017

KNSB Selectieprocedure Langebaan junioren, 2016/2017 KNSB Selectieprocedure Langebaan junioren, 2016/2017 voor deelname aan internationale wedstrijden, kampioenschappen en selectiewedstrijden 30 september 2016 Selectiecommissie Langebaan Junioren (SCLJ):

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 2, november 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De afgelopen drie maanden zijn voorbij gevlogen. Trainingen op zaterdag, twee speeldagen van de NJTL, handicaptoernooi in Assen,

Nadere informatie

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 Door de zwemtrainers in de werkgroep Kampioenschappen is een voorstel uitgewerkt en aan de KZC s (Regio-zwemcommissie) aangeboden. Tijdens een gezamenlijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2016

NIEUWSBRIEF augustus 2016 NIEUWSBRIEF augustus 2016 1.Begin van het nieuwe seizoen We zitten nog midden in de schoolvakanties maar we kijken toch al vooruit naar de start van het nieuwe sportseizoen. Vanaf het nieuwe seizoen gaan

Nadere informatie

KNSB selectieprocedure shorttrack junioren seizoen

KNSB selectieprocedure shorttrack junioren seizoen KNSB selectieprocedure shorttrack junioren seizoen 2018-2019 voor de WKJ en EYOF Definitieve versie 12 december 2018 Selectie Commissie Shorttrack: Jeroen Otter Wilf O Reilly Remy de Wit 1. UITGANGSPUNT

Nadere informatie

Uitnodiging. Wedstrijd: Zomerkring Kampioenschappen 2017

Uitnodiging. Wedstrijd: Zomerkring Kampioenschappen 2017 Uitnodiging Wedstrijd: Zomerkring Kampioenschappen 2017 Datum: Zaterdag 27 mei Datum: Zondag 28 mei Progr. nrs. 19 t/m 27 Progr. nrs. 28 t/m 36 ` Zwembad: Sloterparkbad President Allendelaan 3 1064 GW

Nadere informatie

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp Hallo allemaal, Ook het afgelopen weekend was spannend voor een aantal teams. De DG speelden in ons eigen zwembad het NK, de BJ de halve finale en de BM de finale voor het NK. De DG werd 2e, de BJ verloor

Nadere informatie

Waar in dit document wordt gesproken over deelnemers of rijders, worden zowel dames als heren bedoeld.

Waar in dit document wordt gesproken over deelnemers of rijders, worden zowel dames als heren bedoeld. PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaan- en kortebaanwedstrijden seizoen 2019/2020 Inleiding In dit document zijn de algemene bepalingen, met selectieregels, reserves, aanwijsplaatsen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief wedstrijdzwemmen Zwemlust Den Hommel

Nieuwsbrief wedstrijdzwemmen Zwemlust Den Hommel Nieuwsbrief wedstrijdzwemmen Zwemlust Den Hommel # juli/augustus 2018 Inhoud: Jarig in juli/augustus Seizoenafsluiting Activiteitencommissie Clubkampioenschappen 17/18 Open Water zwemmen Verslag van de

Nadere informatie