MONTAGE HANDLEIDING SAUNAPOD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MONTAGE HANDLEIDING SAUNAPOD"

Transcriptie

1 By Smart-trade MONTAGE HANDLEIDING SAUNAPOD Lees deze montagehandleiding aandachtig door en controleer alvorens u start met de montage of alle onderdelen complete zijn. Het niet volgen van deze montage handleiding kan gevolgen hebben voor de garantie. Om de Saunapod te kunnen monteren is het onderstaande benodigd; 2 Personen Rubber hamer Stalen hamer trapje Schroefmachine (het bitje wordt door ons meegeleverd) Waterpas Rolmaat

2 Ondergrond: Wij adviseren een ondergrond in de vorm van een betonplaat, terras of houten vlonder. Zorg daarbij voor een lichte afwatering zodat er geen water onder de Saunapod blijft staan. Samenstelling van het support frame: Leg de buitenste delen op de ondergrond en schroef deze vast op de aangegeven voorgeboorde gaten. Het is belangrijk dat de beide balken van de zijkant binnen de vooren achterbalk vallen. Voor u verder gaat met het bevestigen van de tussenliggende balken, is het belangrijk de diagonalen te meten zodat het frame haaks is. Schroef vervolgens de tussen balk vast op de aangegeven plaats. Uw basisframe ziet er zo uit nadat alle delen zijn gemonteerd. Controleer nog wel even of de hart afstanden tussen de balken gelijk zijn, dit scheelt aanzienlijk bij het monteren van de vloerdelen.

3 PLAATSEN VAN DE VLOERDELEN; U gaat nu verder met het monteren van de vloerdelen. De buitenste balken van het fundatie frame is voorzien van een inkeping waar de vloer in valt. Zoek het vloerdeel met de vlakke achter zijde en plaats deze in het frame zodanig dat het mes van het vloerdeel richting de sauna ligt. Zie afbeelding. Alvorens u verder gaat met het afwerken van de vloer, schroeft u eerst het vloerdeel vast waarmee u bent gestart. Leg vervolgens alle vloerdelen in het frame en zorg ervoor dat deze goed aansluiten in de mes-groef connectie. Schroef ze vervolgens vast op de onderliggende balken. PLAATSEN VAN DE ACHTERWAND Om de achterwand op de juiste wijze te plaatsen heeft u de bevestigingsbalk nodig van 5x5 cm vierkant. U zet de wand aan de achterzijde gelijk met het onderframe, en zorg er daarbij voor dat de wand ca. 2cm over de zijbalken door steekt, dit gelijk aan de beide zijden. U kunt zonodig een wandbalk met de inkepingen als maat gebruiken. Vervolgens schroeft u de bevestigingsbalk vast in de vloerdelen en vervolgens schroeft u de achterwand vast op de bevestigingsbalk. Let daarbij op dat de bevestigingsbalk NIET doorsteekt over de zijkant! Zie de afbeelding links als ook de volgende afbeelding waar u de voorgeboorde gaten kunt zien voor bevestiging.

4 Zie op deze afbeelding de voorgeboorde gaten voor bevestiging van de balk op de vloerdelen en wandbevestiging. PLAATSEN VAN WANDDEEL MET DEUR Om het wanddeel te kunnen plaatsen waar later de deur in wordt bevestigd, heeft u twee van de wand balken met sponning nodig om de juiste positie te bepalen. Plaats deze balken aan beide zijden zodanig dat de achterste sponning over de achterwand valt, op de locatie van de voorste sponning plaatst u vervolgens de onderbalk van het wanddeel waar de deur in komt. U kunt de onderbalk van de voorste wand herkennen aan de bevestigingsbalk (5x5cm) welke reeds is voor gemonteerd. Plaats deze onderbalk vervolgens op de hoogte van de tweede sponning in de zijbalken. U kunt dan het beste de zijbalken over de onderbalk plaatsen en haaks uitlijnen. Vervolgens schroeft u de bevestigingsbalk vast op de ondervloer. Vervolgens schroeft u het eerste wand deel (breedste) op de onderbalk. Zorg ervoor dat de buitenzijde gelijk zit aan de uiteinde van de onderbalk. Datzelfde doet u ook aan de andere zijde.

5 BORGEN VAN DE GEPLAATSTE WANDDELEN. Om te voorkomen dat de wanden omvallen en zodoende kunnen beschadigen, is het noodzakelijk deze tijdelijk te borgen. Dit doet u door ter hoogte van het 7 e horizontale rabatdeel een wanddeel vast te schroeven op de beide wanden. De bevestigingsgaten zijn voorgeboord! Dit herhaalt u bij de andere zijde. U gaat vervolgens verder met het opbouwen van de resterende wanddelen. Waarbij het laatste bovendeel pas geplaatst wordt nadat de deur met kozijn in de opening is geplaatst. Dat is te zien in op de volgende afbeelding.

6 PLAATSEN VAN DEUR MET KOZIJN. Schuif het deurkozijn met de deur vanaf de bovenzijde in de opening tussen de beide wanddelen. Let hierbij op de draairichting van de deur, deze draait altijd naar buiten open! Omdat de deur zowel aan de boven en onderzijde gelijk is, kunt u er wel voor kiezen links of recht te laten draaien. AFWERKEN VAN DE WANDEN. Nu de deur op zijn plaats zit, kunt u de laatste delen van de wanden (voor en achter) afwerken. U kunt de wanden vastschroeven in de voorgeboorde gaten. U herhaalt dit nu ook voor de achterwand.

7 PLAATSEN VAN DE BALKEN VOOR DE ZIJWAND. Plaats de eerste wandbalk op ca. 5½ cm van de onderzijde. Zorg ervoor dat deze waterpas zit, dit is belangrijk voor het sluiten van de laatste balk. Schroef deze vast op de beide wanddelen. U kunt de bewuste eerste balk herkennen doordat deze geen holle zijde heeft. Schroef de 1 ste wandbalk eveneens vast op de fundatievloer met een tussenruimte van ca. 50cm tussen iedere schroef. Nu kunt u de resterende wandbalken bevestigen op de wanden. Zorg ervoor dat met de waterpas bij de hand zodat u regelmatig kunt controleren of de balken nog waterpas lopen. Het is de bedoeling dat de balken blind geschroefd worden enerzijds voor het optisch effect, maar belangrijker nog, om het horizontaal werken van het hout tegen te gaan. Indien u heeft gekozen voor een dakafwerking, kunt een extra schroef plaatsen horizontaal in het midden van iedere balk.

8 Vervolg met het plaatsen van de resterende balken aan de andere zijde Zodra alle balken aan de beide zijden geplaatst zijn, heeft u nog twee balken over welke beide zijn voorzien van een holle zijde en een vlakke kant. Dit zijn de sluitbalken. Deze dienen met de vlakke kanten tegen elkaar te worden bevestigd en de holle zijde valt over de laatste wandbalken.

9 PLAATSEN VAN DE SIER TRIM. Nadat alle wandbalken geplaatst zijn en de Saunapod volledig gesloten is, kunt u de sier trim plaatsen. U begint met het kort voorgevormde deel aan de bovenzijde. Volg hiervoor de contouren van de Saunapod. Belangrijk is hierbij de sier trim aan de onderzijde gelijk te houden aan de onderkant van de wandbalken. Dus de trim steekt iets door aan de bovenzijde. Die ruimte heeft u straks nodig mocht u een dakbedekking plaatsen. Vervolg het plaatsen van de resterende sier trim delen tot aan de onderzijde.

10 PLAATSEN WATERDICHT RED CEDER SINGLES DAK. Indien u ervoor heeft gekozen voor de luxe waterdichte Red Ceder Single EPDM dakafwerking, dan leggen we onderstaand uit hoe dit geplaatst dient te worden. De Red Ceder Daksingles zijn reeds voor gemonteerd op stroken underlayment met daartussen een laag EPDM folie om de aterdichtheid te garanderen. Start met het plaatsen van de eerste strook singles door deze aan de onderzijde gelijk te houden aan de onderzijde van de eerste wandbalk! U kunt de stroken schroeven of nieten met een sterke tacker. Op de stroken is een lijn zichtbaar op ongeveer 2 cm van de bovenzijde. De ruimte van 2 cm is bedoeld om daar de schroeven of nieten te plaatsen zodat die naderhand niet zichtbaar zijn! Ga door met het plaatsen van de tweede laag singles, waarbij deze aan de onderzijde over de reeds geplaatste singles valt. De singles zijn zo voor gemonteerd dat deze dan automatisch goed zitten. Bevestig deze ook weer met schroeven of nieten. Nadat u alle stroken met singles heeft geplaatst, sluit u het dak door de meegeleverde Red Ceder lat over de topvoeg te plaatsen.

11 PLAATSEN VAN DE BANKEN. Schroef de steunbalken voor de banken tegen de wanden links en rechts. De geadviseerde hoogte voor de reguliere bank bij een Saunapod met twee lange banken langs de zijkant is 50 cm. U moet dan de steunbalk plaatsen op 43cm (bovenzijde) Heeft u een Saunapod met 3 banken, 2 tegen de achterwand en 1 tegen de zijkant. Dan kunt de extra bank tegen de achterwand desgewenst hoger plaatsen op ca cm. Vergeet niet de extra steunen onder de banken te plaatsen om doorzakken te voorkomen. U verdeelt deze onder bank, ter hoogte van de verbindingslatten welke on de bank zijn te zien. U dient na het instaleren van de banken, deze tussen de balken vast te schroeven op de wand-en midden steunen. De meeleverde accessoires zoals verlichting, zandloper, thermo/hygrometer, kapstok enz, kunt u plaatsen op de aangeven plaats welke op deze onderdelen vermeld staan. PLAATSEN KACHEL Nu rest alleen nog het instaleren van de saunakachel, dat kan een elektrische of houtgestookte uitvoering zijn. U dient daarvoor de installatie voorwaarden van de kachel fabrikant op te volgen welke bij de kachel worden geleverd. Bij de Saunapod wordt wel een ovenbescherming geleverd die te herkennen is aan twee zij kanten (rekjes waarop 3 latten zijn gemonteerd, en 3 losse latten. Schroef de 3 losse latten op de zijkanten, waarbij de latten aansluiten. U kunt dan vervolgens dit rek in zijn geheel over de kachel tegen de achterwand schroeven ter bescherming. De montage is nu afgerond, raadpleeg de tips op de volgende pagina, voor onbezorgd saunaplezier!

12 ALVORENS U DE SAUNAPOD GAAT GEBRUIKEN, IS HET BELANGRIJK DEZE GEDURENDE 1 UUR OP DE HOOGSTE STAND TE VERWARMEN MET DE DEUR OPEN. TIJDENS DIT INSTOKEN KAN ER ROOK ONTSTAAN DOOR STOF EN OLIE WAT TIJDENS HET PROUCTIE PROCESS OP DE KACHEL EN HOUTDELEN IS TERECHT GEKOMEN. Algemene tips voor langdurig plezier van uw aankoop: Indien uw Saunapod is vervaardigd van Hemlock of Knotty Ceder adviseren wij u deze te behandelen met een watergedragen olie/verf om slijtage door weersinvloeden te voorkomen. Uw leverancier kan u daar uitgebreid over informeren. Heeft een Saunapod van Canadees hoogwaardig Clear red Cedar, dan is behandeling niet noodzakelijk. Deze houtsoort bezit de eigenschap om onbehandeld zeer duurzaam te zijn! Wilt u echter voorkomen dat het Red Cedar grijs verkleurt, kunt u de Saunapod ook behandelen, dit is echter niet noodzakelijk voor de levensduur. Het voorkomt alleen het grijs verkleuren. Zorg tijdens het sauna gebruik altijd voor voldoende ventilatie. Het reinigen van de vloer en banken, kunt u doen met een lichte oplossing van vloeibaar schoonmaakmiddel in een ruime hoeveelheid water. Teveel water kan kringen veroorzaken, dus maak het niet te nat. Mochten er kringen of vlekken ontstaan in de Red Ceder banken of wanden, kunt u deze verwijderen door deze licht op te schuren met een heel fijn schuurpapier. Heeft verder vragen omtrent uw barrel, kunt u uiteraard contact opnemen met uw leverancier. Kijk ook eens naar onze andere producten zoals onderstaand weergegeven.

13 OPMERKINGEN

Wij feliciteren u met de aankoop van een Smart-trade barrelsauna! De Smart-trade barrelsauna s onderscheiden zich door hun kwaliteit en afwerking.

Wij feliciteren u met de aankoop van een Smart-trade barrelsauna! De Smart-trade barrelsauna s onderscheiden zich door hun kwaliteit en afwerking. Geachte klant, Wij feliciteren u met de aankoop van een Smart-trade barrelsauna! De Smart-trade barrelsauna s onderscheiden zich door hun kwaliteit en afwerking. Ondanks dat wij uw barrelsauna met de grootst

Nadere informatie

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut is eenvoudig zelf te doen, je kunt het vergelijken met Lego voor volwassenen. Ondanks dat, zijn er enige zaken om rekening

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur CILO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur LINO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Paviljoenen. 8-hoekig model MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap

Paviljoenen. 8-hoekig model MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap MONTAGEHANDLEIDING Paviljoenen 8-hoekig model Benodigd gereedschap Accuschroefboor Waterpas Lijmtang Nijptang Zakrolmaat Hamer Voor het opbouwen zijn doorgaans twee personen voldoende. Bij grotere tuinhuisjes

Nadere informatie

handleiding douche kwartrond

handleiding douche kwartrond CILO handleiding douche kwartrond Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan dan contact contact op met op met uw Bruynzeeldealer.

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak

Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak Stappenplan voor Lariks Douglas houten aanbouw met Polycarbonaatplaten dak. Product: https://gadero.nl/aanbouw-veranda-hout-met-helder-polycarbonaat/

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3

MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3 MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3 Voorzorgsmaatregelen Zorgt u ervoor dat het hout droog is als u het gaat gebruiken. Voordat u het tuinhuis gaat opbouwen is het belangrijk om een goede ondergrond

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Alu ceder tuinschuurtjes

Alu ceder tuinschuurtjes Alu ceder tuinschuurtjes OPBOUW INSTRUCTIE CEDER TUINHUISJE VOORWOORD Uw keuze voor dit tuinhuisje uit de ceder collectie is de juiste geweest. Een onderscheidend, onderhoudsvrij en eenvoudig op te bouwen

Nadere informatie

Montagevoorschrift voor CaesarStone keukenbladen

Montagevoorschrift voor CaesarStone keukenbladen Montagevoorschrift voor CaesarStone keukenbladen Dit vindt u in de montageset C D siliconenlijm t.b.v. koppeling (A) opvulrubber (B) schuursponsje (C) fles vloeibaar schuurmiddel (D) montagevoorschrift

Nadere informatie

Montagehandleiding Stoomcabine Vermont

Montagehandleiding Stoomcabine Vermont Montagehandleiding Stoomcabine Vermont Onderdelenlijst Montage instructie: Plaats de glazen delen niet zonder bescherming rechtstreeks op de vloer of harde ondergrond tijdens uitpakken en/of plaatsen.

Nadere informatie

LINO. handleiding vijfhoek

LINO. handleiding vijfhoek LINO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Handleiding. Metal stud wand. montage

Handleiding. Metal stud wand. montage Handleiding Metal stud wand montage Metal stud wand handleiding Hoe plaatst u een metal stud wand en waar moet u aan denken? Welke gereedschappen en materialen heeft u nodig? Wij leggen u in 7 stappen

Nadere informatie

Montagehandleiding terrasoverkappingen

Montagehandleiding terrasoverkappingen Montagehandleiding terrasoverkappingen Benodigde gereedschappen Hamer Rolmaat Waterpas Winkelhaak Stanleymes Stap 1: Indien breedte inkorten Stap 2: Indien breedte inkorten Stap 3: Indien breedte inkorten

Nadere informatie

handleiding douche hoekinstap

handleiding douche hoekinstap CILO handleiding douche hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

VAN BOVEN PROJECTBOUW B.V.

VAN BOVEN PROJECTBOUW B.V. van boven TRRASOVRKAPPING montagehandleiding VAN OVN PROJTOUW.V. Assemblageschema pagina 1 VAN OVN PROJTOUW.V. Onderdelen A Voetstukken 2x (3,275 m¹) 3x (4,345 m¹) 3x (5,415 m¹) 3x (6,000 m¹) 3x (6,485

Nadere informatie

Montagevoorschrift voor Solid Glass keukenbladen

Montagevoorschrift voor Solid Glass keukenbladen Montagevoorschrift voor Solid Glass keukenbladen Dit vindt u in de montageset koppelset 1, bestaande uit 2 plastic boutklemmen, 1 bout, 1 schroef en 2 klemplaatjes (A) zuurvrije siliconenlijm t.b.v. koppeling

Nadere informatie

Montagehandleiding Bonny-Clyde

Montagehandleiding Bonny-Clyde Montagehandleiding Bonny-Clyde Wat hebt u nodig? - meter en potlood - stukje schuurpapier (verwijderen splinters indien nog aanwezig) - dopsleutel nr 13 - (accu)-schroevendraaier met kruisbit (PZ2) - (accu)

Nadere informatie

Terrasoverkappingen. Montagehandleiding Nebbiolo

Terrasoverkappingen. Montagehandleiding Nebbiolo Montagehandleiding Nebbiolo Inhoud pakket Goot en wandprofiel pakket Tussenliggers naar rato 2 zijliggers Staanders Bevestiging materialen Sileconen kit Afwerkkappen gootprofiel Pagina 1 van 8 De montage

Nadere informatie

DOUCHE. handleiding hoekinstap

DOUCHE. handleiding hoekinstap DOUCHE handleiding hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is

Nadere informatie

CilO. handleiding vijfhoek

CilO. handleiding vijfhoek CilO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek.

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. 1 STAP 1 VOORBEREIDING Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. Organiseer de materialen. Breng ze naar de juiste plaats, en maak

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving Brighton

Opbouwbeschrijving Brighton Opbouwbeschrijving Brighton 1: Vóór u begint 1. Ondergrond Deze moet vlak zijn, bijvoorbeeld bestraat of een houten raamwerk met daarop een beplating (bijv. OSB). Zorg er voor dat de ondergrond de vloer

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2 MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2 Als eerste Voordat u begint met de montage is het belangrijk dat u deze instructies aandachtig doorleest. U voorkomt op deze manier problemen en dus tijdverlies.

Nadere informatie

Vierkante Picknicktafel doe-het-zelf (W101)

Vierkante Picknicktafel doe-het-zelf (W101) Pakketten: 103/104/105/ 2x106 200s 8 Slotbout,8 ring,8 dopmoer Vierkante Picknicktafel doe-het-zelf (W101) www.woodkit.nl info@woodkit.nl Pagina - 1 - Voordat u begint: Wij adviseren u om tijdens de montage,

Nadere informatie

Wij feliciteren u met de aankoop van een Smart-trade barrelsauna! De Smart-trade barrelsauna s onderscheiden zich door hun kwaliteit en afwerking.

Wij feliciteren u met de aankoop van een Smart-trade barrelsauna! De Smart-trade barrelsauna s onderscheiden zich door hun kwaliteit en afwerking. Geachte klant, Wij feliciteren u met de aankoop van een Smart-trade barrelsauna! De Smart-trade barrelsauna s onderscheiden zich door hun kwaliteit en afwerking. Ondanks dat wij uw barrelsauna met de grootst

Nadere informatie

Installatie handleiding inbouwframe FIF

Installatie handleiding inbouwframe FIF Installatie handleiding inbouwframe FIF Wat is inbegrepen: B A C A: 2 x zijpaneel B: 1 x bovenpaneel C: 6 x Bevestingsbeugel tbv zijpaneel Flush intergration frame - FIF (montage vlak in de wand) Indien

Nadere informatie

Inhoudsopgave Kleptuinbank

Inhoudsopgave Kleptuinbank Pakketten: 13 / 14 /52 / 200s Inhoudsopgave Kleptuinbank Inhoud van pakket:... 2 Voordat u begint:... 2 Stap 1. De armleuningen:... 3 Stap 1a. De armleuning monteren:... 3 Stap 2. De bodem:... 4 Stap 2a.

Nadere informatie

LINO. handleiding douche 3-delige schuifdeur

LINO. handleiding douche 3-delige schuifdeur LINO handleiding douche 3-delige schuifdeur Controleer Controleer vóór vóór montage montage of of het het product product compleet compleet en en vrij vrij van van beschadigingen beschadigingen is. is.

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB ARNHEM 1,8x2,8 / GELDERLAND 2x2, 3x2, 3x3

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB ARNHEM 1,8x2,8 / GELDERLAND 2x2, 3x2, 3x3 MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB ARNHEM 1,8x2,8 / GELDERLAND 2x2, 3x2, 3x3 Als eerste Voordat u begint met de montage is het belangrijk dat u deze instructies aandachtig doorleest. U voorkomt op deze manier

Nadere informatie

Lees voordat u begint met de installatie eerst deze handleiding in zijn geheel door.

Lees voordat u begint met de installatie eerst deze handleiding in zijn geheel door. Lees voordat u begint met de installatie eerst deze handleiding in zijn geheel door. Volg de montagehandleiding stap voor stap. Bruynzeel Home Products houdt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Vega Gefeliciteerd met uw aankoop van deze elektrische inzethaard. Om vele jaren plezier te hebben van deze aanschaf, adviseren wij u deze gebruiksinstructie zorgvuldig

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Tips: Lees de handleiding eerst door en ga pas daarna aan de slag.

Tips: Lees de handleiding eerst door en ga pas daarna aan de slag. Duo-Rolgordijn Montage- en Bedieningsinstructie Algemeen Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Blokhutten. Blokhutmodellen / Actiemodellen MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap

Blokhutten. Blokhutmodellen / Actiemodellen MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap MONTAGEHANDLEIDING Blokhutten Blokhutmodellen / Actiemodellen Benodigd gereedschap Accuschroefboor Waterpas Lijmtang Nijptang Zakrolmaat Hamer Voor het opbouwen zijn doorgaans twee personen voldoende.

Nadere informatie

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé Montagehandleiding Duo Plissé @: info@horrex.nl Benodigdheden: - Stanley mes - Potlood - Rolmaat - Inbussleutel M2,5 - kruiskop schroevendraaier - Schaar - Schuurpapier - IJzerzaag (optioneel geleverd)

Nadere informatie

Montagehandleiding speelhuis JIM stairs L=240 x B=120 x H=250 1

Montagehandleiding speelhuis JIM stairs L=240 x B=120 x H=250 1 Montagehandleiding speelhuis JIM stairs L=240 x B=120 x H=250 1 Onder voorbehoudt van technische veranderingen. April 2009 Handleiding goed bewaren. Uitsluitend voor particulier gebruik. Gebruik voor buitens

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS TIJGER

Onderdelen lijst SPEELHUIS TIJGER SPEELHUIS TIJGER Onderdelen lijst SPEELHUIS TIJGER Omschrijving Nummer Onderdeel Hoeveelheid hoeveelheid 1 1 Vloerplaat-terras 1 4 2 2 Vloerplaat-speelhuis 1 5 3 3 dakpaneel 1 4 4 4 dakpaneel 2 1 5 5 Verbindingsstrook

Nadere informatie

Montagehandleiding SANI-CAB MASTER-LINE

Montagehandleiding SANI-CAB MASTER-LINE Montagehandleiding SANI-CAB MASTER-LINE Woudstraat 3, Poort 215 B-3600 Genk tel. (+32) 89 38 09 08 fax. (+32) 89 38 27 46 intersystems@skynet.be www.inter-systems.be (A) Alvorens van start te gaan... (*)

Nadere informatie

CILO. handleiding douche zijwand

CILO. handleiding douche zijwand CILO handleiding douche zijwand Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan dan contact contact op met op met uw Bruynzeeldealer.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING BOUWPAKKET BEAR CHAIR BC201

GEBRUIKSAANWIJZING BOUWPAKKET BEAR CHAIR BC201 GEBRUIKSAANWIJZING BOUWPAKKET BEAR CHAIR BC201 Onderdelenlijst: NR. Onderdeel Aantal Poten, voorzijde stoel 2 2. Latten zitting 6 Armleuning ondersteuning voorzijde 2 Armleuning ondersteuning driehoekjes

Nadere informatie

CILO. handleiding draaideur

CILO. handleiding draaideur CILO handleiding draaideur Controleer vóór montage of of het het product compleet en en vrij vrij van van beschadigingen is. is. Mocht Mocht u een u een gebrek gebrek constateren, constateren, neem neem

Nadere informatie

Montagehandleiding.

Montagehandleiding. Montagehandleiding www.palazzoverandas.nl Montage muurprofiel Montage Type 2/3 pag. 3 Montage Type 4 pag. 12 Benodigdheden: Voor montage dak Klopboormachine voor het boren van de gaten van verankering.

Nadere informatie

Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten.

Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten. Montage instructie Tunni Vloer en basis Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten. Plaats de bodem op een stabiele plaats, nadat u de onderkant van de bodem met lijnolie behandeld

Nadere informatie

Montage-instructies voor de grootte 311 x 231 x 210 cm

Montage-instructies voor de grootte 311 x 231 x 210 cm Montage-instructies voor de grootte 311 x 231 x 210 cm Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke eigenschappen.

Nadere informatie

Blokhutten. 5-hoekige blokhutmodellen MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap

Blokhutten. 5-hoekige blokhutmodellen MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap MONTAGEHANDLEIDING Blokhutten 5-hoekige blokhutmodellen Benodigd gereedschap Accuschroefboor Waterpas Lijmtang Nijptang Zakrolmaat Hamer Voor het opbouwen zijn doorgaans twee personen voldoende. Bij grotere

Nadere informatie

Handleiding algemeen

Handleiding algemeen Handleiding algemeen De volgende gereedschappen heb je nodig bij de montage van een Moduloo kast. De belangrijkste onderdelen van het geraamte van je kast. (doorsnede) Bij een kast van 110 en 120 cm breed

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA

Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA SPEELHUIS PANDA Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid Voorwand 1 Voorgemonteerd paneel 119X1-1.114 1 Zijwand 2 Voorgemonteerd paneel 173xh.114 1 Achterwand

Nadere informatie

DOUGLAS BUDGET OVERKAPPING. * Handleiding Douglas/larix budgetoverkapping

DOUGLAS BUDGET OVERKAPPING. * Handleiding Douglas/larix budgetoverkapping * Handleiding Douglas/larix budgetoverkapping Gefeliciteerd met de aankoop van uw Douglas/lariks Budget Overkapping, een een DIY (Do It Yourself) bouwpakket bestaande uit losse larix / douglas onderdelen

Nadere informatie

LECTOR HANDLEIDING INLOOPDOUCHE

LECTOR HANDLEIDING INLOOPDOUCHE LECTOR ANDLEDN NLOOPDOUCE Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Montagehandleiding Losstaande kast

Montagehandleiding Losstaande kast Montagehandleiding Losstaande kast Benodigdheden : Deze handleiding toont je de basisstappen, afwerking en indeling kunnen naar eigen creativiteit uitgevoerd worden. En hangen af van je eigen smaak. Zorg

Nadere informatie

Inhoudsopgave Loungebank (Kubus)

Inhoudsopgave Loungebank (Kubus) Pakketten: 1 / 2 / 3 / 2x4 / 200s Inhoudsopgave Loungebank (Kubus) Inhoud van pakket:... 2 Voordat u begint:... 2 Stap 1. De kubussen:... 3 Stap 1a. De buitenzijden:... 3 Stap 1b. De zittingzijden:...

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Zelf een kinderbed maken - HORNBACH

Zelf een kinderbed maken - HORNBACH Pagina 1 van 7 Zelf een kinderbed maken - HORNBACH Dit heb je nodig voor jouw project! Materialen Gereedschap 360 x JD Plus spaanplaatschroef verzonken kop 4 x 40 mm 70 x JD Plus spaanplaatschroef verzonken

Nadere informatie

Eurotexx. gevelbekleding. Voor prijzen en info: November 2014Frank

Eurotexx. gevelbekleding. Voor prijzen en info:  November 2014Frank Eurotexx Treuren BV November 2014Frank gevelbekleding Voor prijzen en info: www.franktreuren.nl 1. Algemene informatie 3 2. Kleuren Eurotexx 4 3. Kleuren Wooddesign 5 4. Verwerking 5 4.1 Constructieopbouw

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem B.V.B.A. GARAGEPOORTEN AUTOMATISATIES Rue de l Atelier 31 Tel : 02/356.13.69 Website : www.destrijker.be 1480 TUBIZE Fax. 02/361.10.14 E-mail : info@destrijker.be BTW : BE 0413.948.587 MONTAGE HANDLEIDING

Nadere informatie

LECTOR HANDLEIDING INLOOPDOUCHE

LECTOR HANDLEIDING INLOOPDOUCHE LECTOR ANDLEDN NLOOPDOUCE Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X3

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X3 MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X3 Als eerste Voordat u begint met de montage is het belangrijk dat u deze instructies aandachtig doorleest. U voorkomt op deze manier problemen en dus tijdverlies.

Nadere informatie

Inklapbare picknicktafel

Inklapbare picknicktafel Pakketten: 1/2/3 100s + bouten Inklapbare picknicktafel www.woodkit.nl info@woodkit.nl Pagina - 1 - Voordat u begint: Wij adviseren u om tijdens de montage, gebruik te maken van de volgende stukken gereedschap:

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS EEKHOORN

Onderdelen lijst SPEELHUIS EEKHOORN SPEELHUIS EEKHOORN Onderdelen lijst SPEELHUIS EEKHOORN Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid PLATFORM Voorgemonteerd paneel Staanders 1 68x68x1450 10 Ligger 2 26x52x2325 2 Middenligger

Nadere informatie

Decoratieve vensterbanken Past in elk interieur

Decoratieve vensterbanken Past in elk interieur Decoratieve vensterbanken Past in elk interieur In een handomdraai het interieur verfraaien? Het is eenvoudig te realiseren met CanDo decoratieve venster banken, ze passen in ieder interieur. Zo creëert

Nadere informatie

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap Aluminium Broeikas Model: Grape Benodigd gereedschap extremshops.eu Grape.0 7-06-0 Instructies Voor het juiste gebruik, raden we u aan de opbouw van de structuur op basis van deze gids te maken en deze

Nadere informatie

Montagevoorschrift voor HPL-Toplaminaat keukenbladen

Montagevoorschrift voor HPL-Toplaminaat keukenbladen Montagevoorschrift voor HPL-Toplaminaat keukenbladen Dit vindt u in de verpakking 1 koppelset 2, bestaande uit twee bouten met toebehoren (A) A B koppelstrip (B) siliconenlijm (C) C kwast (D) D montagevoorschrift

Nadere informatie

Technisch Handboek.

Technisch Handboek. Technisch Handboek www.palazzoverandas.nl Deel I Montage instructies Montage muurprofiel Montage Type 2/3 pag. 5 Montage Type 4 pag. 15 Benodigdheden: Voor montage dak Klopboormachine voor het boren van

Nadere informatie

Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie)

Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie) Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie) Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop

Nadere informatie

Werkvoorbereiding 4.1

Werkvoorbereiding 4.1 4.1 Werkvoorbereiding Bepaal kleur en model van de Keralit gevelpanelen. NB: Bij houtdecoren is per pakket een repeterend patroon aanwezig. Dit kan hinderlijk zijn bij grotere oppervlakten. Zorg er daarom

Nadere informatie

Kloostertafel Kruispoot 200x100x77

Kloostertafel Kruispoot 200x100x77 Pakket: 2/64/65/66/(S140+26 Blauw) Kloostertafel Kruispoot 200x100x77 Inhoud van het pakket: 5x 20x 4x 6x 4x 1x 2x 26x70mm 140x50mm www.xsteigerhout.nl info@xsteigerhout.nl Pagina - 1 - Voordat u Begint:

Nadere informatie

De voorste 2 staanders moeten 25 cm korter zijn dan de staanders aan de vlonder e

De voorste 2 staanders moeten 25 cm korter zijn dan de staanders aan de vlonder e SHTB Handleiding Gereedschap: Potlood/pen, rolmaat, stanleymes, duimstok, winkelhaak (accu)boormachine (accu) schroefmachine Torx bitten set Handzaag Afkortzaag en/of Decoupeerzaag Lijmtangen (lange) Waterpas

Nadere informatie

Zandbak met bescherming tegen de zon

Zandbak met bescherming tegen de zon Zandbak met bescherming tegen de zon Hoge beschermingsfactor Zandbak met bescherming tegen de zon Dankzij het geïntegreerde zonnedak kunnen de kinderen ook midden in de zomer naar hartenlust in de zandbak

Nadere informatie

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot.

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot. . Montage handleiding In deze handleiding staat stap voor stap omschreven hoe u een veranda zelf kunt opbouwen. Indien er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op met één van onze medewerkers. +316

Nadere informatie

Zo bestelt en monteert u deuren

Zo bestelt en monteert u deuren deuren & kozijnen Zo bestelt en monteert u deuren Stappenplan bestellen deuren Montagewijzer Zo bestelt en monteert u deuren BOVENDORPEL STIJL GLASLATTEN TUSSENDORPEL BORSTWERING PANEEL BORSTWERING ONDERDORPEL

Nadere informatie

handleiding douche hoekinstap

handleiding douche hoekinstap vitro handleiding douche hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

GEFELICITEERD MET UW NIEUWE BADMEUBEL

GEFELICITEERD MET UW NIEUWE BADMEUBEL GEFELIITEERD MET UW NIEUWE DMEUEL U hebt een kwalitatief hoogwaardig product aangeschaft waarvan u nog vele jaren plezier zult hebben. De luxe van een badkamermeubel, zult u als bijzonder comfortabel ervaren!

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :metselwerk of beton => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 6 stappen in

Nadere informatie

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR MET ZIJLICHT LEES VOORDAT U START MET DE INSTALLATIE EERST DEZE HANDLEIDING GOED DOOR Deze handleiding beschrijft de installatie van de draaideur in de volgende uitvoeringen:

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Werkvoorbereiding 5.1

Werkvoorbereiding 5.1 5.1 Werkvoorbereiding Bepaal kleur en model van de Keralit dakrandpanelen Advies: werk met twee man, dan kunt u samen klikken en stellen Zie principe details voor wel/geen overstek van de dakrand, alsook

Nadere informatie

handleiding douche kwartrond

handleiding douche kwartrond vitro handleiding douche kwartrond Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Montage-instructies voor de grootte 191 x 111 x 195 cm

Montage-instructies voor de grootte 191 x 111 x 195 cm Montage-instructies voor de grootte 191 x 111 x 195 cm Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke eigenschappen.

Nadere informatie

Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten.

Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten. Montage instructie Tunni Vloer en basis Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten. Plaats de bodem op een stabiele plaats, nadat u de onderkant van de bodem met lijnolie behandeld

Nadere informatie

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

handleiding douche draaideur

handleiding douche draaideur vitro handleiding douche draaideur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

HARDHOUTEN VLONDERPLANKEN. * Montagehandleiding Hardhouten Vlonderplanken

HARDHOUTEN VLONDERPLANKEN. * Montagehandleiding Hardhouten Vlonderplanken * Montagehandleiding Hardhouten Vlonderplanken Gefeliciteerd met uw aankoop van een hardhouten vlonder, een natuurlijk vlondersysteem vervaardigd uit hardhouten planken. Controle vooraf Controleer voordat

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Draaibare en kantelbare muurbeugel APM-70 INSTALLATIE HANDLEIDING 35 KG

Draaibare en kantelbare muurbeugel APM-70 INSTALLATIE HANDLEIDING 35 KG INSTALLATIE HANDLEIDING Draaibare en kantelbare muurbeugel Waarschuwing! overschrijd nooit het maximale gewicht! Ernstig letsel kan hier tot gevolg van hebben. APM-70 35 KG VERSIE 1.0 JUL 2013 Lees eerst

Nadere informatie

Montage-instructie. Terrasoverkapping. V950 Lugano

Montage-instructie. Terrasoverkapping. V950 Lugano Montage-instructie Terrasoverkapping V950 Lugano Inhoudsopgave pagina Inhoud 1 Benodigd gereedschap 2 Belangrijk vóór het monteren 2 1. Montage van het muurprofiel 3 2. Prepareren van de goot 4 3. Prepareren

Nadere informatie

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape.

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape. Type onderdeel aantal Lengte MM Type onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 P3 1 1800 S 1 30 A1 4 30 A1 4 30 A6 2 1720 A6 2 1720 D2K 12 175 D2A 12 175 D2L 2 245 D2B 2 245 PL 4 33 PL 4

Nadere informatie

Montagevoorschrift voor Top Core keukenbladen

Montagevoorschrift voor Top Core keukenbladen Montagevoorschrift voor Top Core keukenbladen Dit vindt u in de montageset koppelset 1, bestaande uit 2 plastic boutklemmen, 1 bout, 1 schroef en 2 klemplaatjes (A) siliconenlijm t.b.v. koppeling (B) montagevoorschrift

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Montagehandleiding Carport

Montagehandleiding Carport Montagehandleiding Carport Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw Carport. Deze handleiding beschrijft stap voor stap hoe u uw Carport kunt monteren. Wij wensen u veel plezier toe. Haal de materialen

Nadere informatie

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer)

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) *100% UV-bestendig *Blijvend soepel en elastisch * Hoge elasticiteit. Tot 400% rek * Scheur-, breuk-,

Nadere informatie