Regels en Straffen. De race wordt gereden door teams bestaande uit drie rijders en auto s.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Regels en Straffen. De race wordt gereden door teams bestaande uit drie rijders en auto s."

Transcriptie

1 Regels en Straffen De Waterland 500 is een race over 500 ronden voor teams. De race wordt gereden door teams bestaande uit drie rijders en auto s. Inschrijving is mogelijk per team of als losse rijder. De losse rijders worden ingedeeld in teams al naar volgorde van inschrijving. Inschrijving is 15 per rijder. Deze inschrijving is inclusief een lunchpakket aangeboden door de MVW.

2 Regels De Waterland 500 is een race over 500 ronden voor teams. Deelname aan de race is mogelijk met alle RC-auto s in de schaal 1:8, zowel nitro als elektro. De race wordt gereden door teams bestaande uit drie rijders en auto s en eventueel een of meerdere teamhulpen.. Maximaal kunnen er veertien teams deelnemen aan de race. Inschrijving is mogelijk per team of als losse rijder. De losse rijders worden ingedeeld in teams al naar volgorde van inschrijving. Inschrijving is 15 per rijder. Deze inschrijving is inclusief een lunchpakket aangeboden door de MVW. De startvolgorde wordt bepaald door middel van loting op de vrijdag voor de race. Deze loting bepaald ook de plaats op de rijderstelling, pits en in de sleutelplaatsen. Er wordt gestart vanaf het rechte eind voor de pitstraat in een zogenaamde Le-Mans-start en de eerste ronde dient in een rustig tempo te worden gereden om de starthulpen de tijd te geven om rustig de baan te kunnen verlaten. Bij het passeren van de finishlijn na de eerste ronde mag er op volle snelheid worden gereden. Winnaar is het team wat als eerste zijn 500 ronden heeft voltooid. De overige rijders mogen hun begonnen ronde afmaken. De verdere stand wordt opgemaakt naar aanleiding van het aantal gereden ronden en bij een gelijk aantal ronden de tijd die hiervoor is benodigd.. Er zal een tijdslimiet worden bekend gemaakt waarop de race moet zijn geëindigd. Bij het bereiken van deze tijdslimiet wordt winnaar bepaald naar aanleiding van het aantal gereden ronden en bij een gelijk aantal ronden de tijd die hiervoor is benodigd. Er mag per team slechts een rijder op de rijderstelling staan. Deze heeft een vlaggetje aan zijn zender wat hem toegang geeft tot de rijderstelling. Rijders mogen wisselen in de wisselzone. In deze wisselzone mogen de rijders het vlaggetje wisselen en mag de andere rijder de rijderstelling betreden. Per team mogen maximaal twee teamleden tegelijkertijd in de pits aanwezig zijn. Elk team moet in bepaalde perioden zorgen voor een baaninzetter, dit mag een van de rijders zijn maar mag ook de teamhulp zijn. Bij genoeg deelnemende teams zal er in wisselende samenstelling door acht team s baaninzet worden gedaan. De baaninzetter mag in deze tijd de baan niet verlaten, hij mag wel worden vervangen door een ander lid van het team, maar dat moet op de baan gebeuren. Valt een auto stil tijdens de race zal de dichts bijzijnde baaninzetter de auto van de baan verwijderen en op een veilige plek neer zetten. De baaninzetter mag de auto niet naar de pits of richting pits brengen. Hier zal een van de teamleden hem moeten ophalen.

3 - In de pits mag het probleem worden verholpen en mag de auto de race weer vervolgen vanuit de pits. - Men mag van auto en rijder wisselen. De volgende rijder mag zijn auto pas wegrijden uit de pits als de stil gevallen auto in de pits is. De rijders mogen wel alvast wisselen. Kleine reparaties mogen in de pits worden uitgevoerd. Grotere reparaties moeten in de sleutelzone worden uitgevoerd. Onder geen enkele voorwaarde mag de auto op de baan worden gerepareerd. De wedstrijdleiding kan de race tijdelijk stil leggen als ze dat nodig achten. De auto s moeten dan op het rechte einde,voor de pitstraat, tot stilstand komen in de volgorde waarin ze op dat moment op de baan rijden. Bij een herstart zullen de auto s weer in deze volgorde de race herstartten. De eerste ronde zal weer in een rustig tempo worden gereden en na het passeren van de finishlijn mag men op volle snelheid verder rijden, dit om de starthulpen de gelegenheid geven de baan te verlaten. Dit kan gebeuren in volgende situaties: - Verhelpen van onveilige situaties - Repareren van de baanmarkering - Problemen met rondetelling - Alle situaties waarin de wedstrijdleiding dat nodig acht In de pitstraat en op de sleutelplekken mag niet worden gerookt. Lege brandstofblikken en ander grof vuil dien je mee te nemen naar huis en mogen niet bij de MVW worden achtergelaten. Lipo-accus mogen alleen op de slleutelplekken in een geschikte lipozak worden geladen. Dus niet in de pitstraat. Warmdraaien van de brandstof motoren mag alleen op de daarvoor aangewezen plek. Dus niet op de sleutelplekken of in de pitstraat. Elk team krijgt een vaste tafel aangeboden die door het gehele team gebruikt moet worden. Dus alle leden van een team zitten bij elkaar aan een tafel. Elk team krijgt een vaste plek op de rijderstelling en in de pitstraat en moet de gehele race op deze plek staan. Er mag en kan niet onderling worden geruild van locatie. Het in- en uitlopen van de pitstraat dient te geschieden via de onderdoorgang van de rijderstelling, de uitgangen aan de zijkant zullen worden afgesloten.

4 Regels betreffende baaninzet Baaninzet wordt gedaan door 2 groepen bestaande een man uit de helft van de teamsteams. Hieronder een aantal voorbeelden: Bij 14 teams: Groep 1 - team 1 t/m 7 Groep 2 - team 8 t/m 14 Bij 13 teams: Groep 1 - team 1 t/m 7 Groep 2 - team 8 t/m 13 Bij 12 teams: Groep 1 - team 1 t/m 6 Groep 2 - team 7 t/m 12 Bij 11 teams: Groep 1 - team 1 t/m 6 Groep 2 - team 7 t/m 11 Op de wedstrijddag zal er een uitgebreid tijdschema voor de baaninzet met teamnamen en posities worden uitgedeeld aan alle teams. Alle baaninzetters worden afgewisseld na 45 minuten Wissel gebeurt in onderstaande stappen: Na 45 minuten klinkt er een signaal Nu start de 5 minuten wisseltijd. Aan het einde van deze periode klinkt weer een signaal. Baaninzetter mag pas weglopen als vervanger op locatie aanwezig is Als bij het klinken van het eindsignaal de vervangende baaninzetter niet aanwezig is, steek je beide handen in de lucht. Bij het niet tijdig aanwezig zijn vervangende baaninzetter volgt de wedstrijdleiding de volgende stappen: Wedstrijdleiding spreekt "Stop and Go 5 minuten" uit voor vervangend team - deze dient in de eerst volgende ronde te worden uitgevoerd. Wedstrijdleider roept baaninzetter om van vervangend team Als vervanger op plek is alvorens rijder "Stop and Go 5 minuten" uitvoert dient de rijder toch de "Stop and Go 5 minuten" uit te voeren. Als aan het einde van de "Stop and Go 5 minuten" de baaninzetter nog steeds op de plek is blijft de auto in de pits staan tot baaninzetter op plaats is. Bij niet tijdig uitvoeren van "Stop and Go 5 minuten" voor het niet tijdig aanwezig zijn van baaninzetter wordt de straf verzwaard naar een "Stop and Go" van 10 minuten. Tijdens deze "Stop and Go 5 minuten" mag het tem niet van rijder wisselen, de auto bjitanken, accu s verwisselen of andere reparaties of service aan de auto uitvoeren.

5 Straffen Opzettelijk hinderen van snellere auto - Drive-Through, bij herhalen van de overtreding zal een stop-and-go van 1 minuut worden gegeven, daarna 5 minuten en vervolgens diskwalificatie Opzettelijk van de baan rijden van andere auto - Stop-and-Go vijf minuten, bij het herhalen van de overtreding zal een stop-and-go volgen van 10 minuten, daarna 15 minuten en vervolgens diskwalificatie Niet wisselen van rijder in de wisselzone - Drive-through, bij herhalen van de overtreding zal een stop-and-go van 1 minuut worden gegeven, daarna 5 minuten en vervolgens diskwalificatie Meer als een persoon op rijderstelling Meer als toegestaan aantal mensen in pitstraat Niet aanwezig zijn als baaninzetter - Stop-and-Go minimaal 5 minuten en tot baaninzetter van het team aanwezig is op zijn plaats Startten van auto op niet juiste plaats Laden van batterijen op onjuiste wijze en plaats

6 Uitvoering boven genoemde straffen Drive-Through - Op langzaam tempo door de pitsstraat rijden zonder te stoppen. Er mag niet worden getankt / batterijen gewisseld of van auto en/of rijder worden gewisseld. Stop-and-Go - Op langzaam tempo de pitstraat inrijden en stoppen bij je pitsmaat. Het aantal gegeven seconden/minuten de auto van de baan nemen. Na het verstrijken van de tijd mag de auto weer op de baan worden gezet en mag de race worden vervolgd vanuit de pits. Er mag niet worden getankt / batterijen gewisseld, geen reparaties en/of service aan de auto worden uitgevoerd of van auto en/of rijder worden gewisseld. Diskwalificatie - Rijder dient de pitsstraat in te rijden en mag de race niet meer vervolgen. Ook zal het team worden geschrapt uit de einduitslag.

Kwalificatie 12min + 2 uurs race. Definitief Reglement

Kwalificatie 12min + 2 uurs race. Definitief Reglement Kwalificatie 12min + 2 uurs race Definitief Reglement Datum: 28-02- 2015 Artikel A: Organisatie 1. De wedstrijdleider(s): Gerald & Niels. Klachten kunnen alleen gemeld worden bij de wedstrijdleiding. 2.

Nadere informatie

ZATERDAG 2 SEPTEMBER GAAT DE 10e EDITIE VA DE POELDIJK 500 VAN START!

ZATERDAG 2 SEPTEMBER GAAT DE 10e EDITIE VA DE POELDIJK 500 VAN START! 1 0t h E d i t i o n Poeldijk ZATERDAG 2 SEPTEMBER GAAT DE 10e EDITIE VA DE POELDIJK 500 VAN START! Deze race over 500 ronden, een ware slijtageslag voor mens en machine! Ontvangst 10.15 gepaard met de

Nadere informatie

ZATERDAG 21 SEPTEMBER GAAT DE 12e EDITIE VAN DE POELDIJK 500 VAN START!

ZATERDAG 21 SEPTEMBER GAAT DE 12e EDITIE VAN DE POELDIJK 500 VAN START! 1 2t h E d i t i o n Poeldijk ZATERDAG 21 SEPTEMBER GAAT DE 12e EDITIE VAN DE POELDIJK 500 VAN START! Deze race over 500 ronden, een ware slijtageslag voor mens en machine! Ontvangst 10.15 gepaard met

Nadere informatie

Poeldijk POELDIJK 500!! Zaterdag 24 oktober gaat de 8e editie van de Poeldijk 500 van start!

Poeldijk POELDIJK 500!! Zaterdag 24 oktober gaat de 8e editie van de Poeldijk 500 van start! 8 th E d i t i o n Poeldijk POELDIJK 500!! Zaterdag 24 oktober gaat de 8e editie van de Poeldijk 500 van start! Deze race over 500 ronden is een ware slijtage slag voor mens en machine! Ontvangst 10.15

Nadere informatie

Reglement Bedrijvencompetitie. Alle niet genoemde punten in het reglement zijn verboden

Reglement Bedrijvencompetitie. Alle niet genoemde punten in het reglement zijn verboden Reglement Bedrijvencompetitie 2010-2011 Alle niet genoemde punten in het reglement zijn verboden (aanpassing per wedstrijd zijn toegestaan door de wedstrijdleiding en zijn dan ook alleen die wedstrijd

Nadere informatie

De Truggy Masters 2015 wordt georganiseerd door de Stichting Truggy Masters welke bestuurd wordt door de volgende personen:

De Truggy Masters 2015 wordt georganiseerd door de Stichting Truggy Masters welke bestuurd wordt door de volgende personen: Reglement Truggy Masters Vanaf seizoen 2015 0 Inhoud Organisatie... 2 Communicatie... 2 Doelstelling... 3 Truggy Klasse Indeling... 3 Electro & Vrije 1:8 klasse... 4 Heat indeling Rookie, Sport, Masters

Nadere informatie

Artikel 5 - TRAINING Deelname aan de training is verplicht. De wedstrijdleider kan de rijder voor deze verplichting dispensatie verlenen.

Artikel 5 - TRAINING Deelname aan de training is verplicht. De wedstrijdleider kan de rijder voor deze verplichting dispensatie verlenen. WEDSTRIJDREGLEMENT AUTORENSPORT NATIONAAL B Artikel 1 - WEDSTRIJDVERLOOP Het wedstrijdverloop, de verschillende wedstrijdonderdelen en het tijdschema worden vermeld in het bijzonder reglement. De prijsuitreiking

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 2016/2017 Ten behoeve van het Z.I.K.K. georganiseerd door Karting Zeeland B.V., hierna te noemen IKM.

WEDSTRIJDREGLEMENT 2016/2017 Ten behoeve van het Z.I.K.K. georganiseerd door Karting Zeeland B.V., hierna te noemen IKM. WEDSTRIJDREGLEMENT 2016/2017 Ten behoeve van het Z.I.K.K. georganiseerd door Karting Zeeland B.V., hierna te noemen IKM. 1. AANVANG - Tussen 19:10 uur en 19:20 uur dient de betaling/het aanmelden verricht

Nadere informatie

Technische klassen en gewichten

Technische klassen en gewichten 12 Voor aanvullingen kan men terugvallen op de Algemene wedstrijdreglementen van de NOMAC en Modelwagens die niet conform dit technisch reglement zijn bevonden, worden onderworpen aan de 12.1.1 Technische

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van F.o.M.R.W.

Huishoudelijk reglement van F.o.M.R.W. Huishoudelijk reglement van F.o.M.R.W. pagina 1 Inhoud: Huishoudelijk reglement van F.o.M.R.W.... 1 Inhoud:... 2 1. Doel van de vereniging:... 3 2. Contributie:... 3 3. Het reglement:... 4 4. Algemene

Nadere informatie

Wedstrijdreglement JPR KARTING CHALLENGE 2018/2019

Wedstrijdreglement JPR KARTING CHALLENGE 2018/2019 1. AANVANG - Tussen 19:10 uur en 19:30 uur dient de betaling/het aanmelden verricht te zijn. Volgorde van kwalificeren en eventueel kwalificatie kart geschiedt middels loting. Teams die te laat zijn voor

Nadere informatie

Reglement Pocketbike FUNdurance 20 juli 2013

Reglement Pocketbike FUNdurance 20 juli 2013 Inschrijven Elk team moet zich inschrijven via de website van Rap Holland met vermelding van: Naam coureurs, hun geboortedatum, junior of senior team (A/B) en transponder nr. naam teamcaptain / monteur

Nadere informatie

ALGEMEEN. REGLEMENT VLAGSIGNALEN (Uittreksel van Annexe 'H' art. 4) (Officiële Franse tekst is bindend)

ALGEMEEN. REGLEMENT VLAGSIGNALEN (Uittreksel van Annexe 'H' art. 4) (Officiële Franse tekst is bindend) REGLEMENT VLAGSIGNALEN (Uittreksel van Annexe 'H' art. 4) (Officiële Franse tekst is bindend) A. Voor de baanbeveiliging moeten de wedstrijdleider (of zijn assistent) en de baanposten zich voornamelijk

Nadere informatie

Reglement Brommercross Georganiseerd door het Open Jongeren Werk Lochem

Reglement Brommercross Georganiseerd door het Open Jongeren Werk Lochem Reglement Brommercross 2016 Georganiseerd door het Open Jongeren Werk Lochem Inhoud Inleiding:... 3 Deelname:... 4 Inschrijving:... 4 Wedstrijdschema:... 5 Startopstelling:... 5 Wedstrijdduur:... 5 Uitslagen:...

Nadere informatie

1. Iedere coureur dient in het bezit te zijn van een geldig NAB licentie.

1. Iedere coureur dient in het bezit te zijn van een geldig NAB licentie. NAB Algemeen, wedstrijd- & trainingsreglement Algemeen 1. Iedere coureur dient in het bezit te zijn van een geldig NAB licentie. 2. De rijder die deelneemt aan wedstrijden, georganiseerd door clubs van

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V.

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. 2015 \ REGLEMENT DISTRICTS (DMX) MOTOCROSSWEDSTRIJDEN DOELSTELLING: DMX wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders, die in een

Nadere informatie

2. Aan welke formaliteiten moet je hebben voldaan om van start te kunnen gaan?

2. Aan welke formaliteiten moet je hebben voldaan om van start te kunnen gaan? Vragenlijst deelname racedemo s SAM Het beantwoorden van deze 21 vragen is niet verplicht en heeft geen invloed op het verkrijgen van een startbewijs of daglicentie. De vragen worden mondeling doorgenomen.

Nadere informatie

Wedstrijd reglement Formula Karting 2017 geldig vanaf 28/02/2017

Wedstrijd reglement Formula Karting 2017 geldig vanaf 28/02/2017 Wedstrijd reglement Formula Karting 2017 geldig vanaf 28/02/2017 Inschrijfvoorwaarden Minimale leeftijd: 14 jaar (indien jonger zal gekeken worden naar bewezen ervaring en kan dispensatie gegeven worden)

Nadere informatie

REGLEMENT BuggyCup Vanaf seizoen 2018

REGLEMENT BuggyCup Vanaf seizoen 2018 REGLEMENT BuggyCup Vanaf seizoen 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Organisatie... 4 3. Communicatie... 4 4. Doelgroep... 4 5. Format... 4 6. Technische data... 4 6.1 Type & Afmeting... 4 6.2 Motoren...

Nadere informatie

Reglement Brommercross 2014 Georganiseerd door het Open Jongeren Werk Lochem Inhoud

Reglement Brommercross 2014 Georganiseerd door het Open Jongeren Werk Lochem Inhoud Reglement Brommercross 2014 Georganiseerd door het Open Jongeren Werk Lochem Inhoud Inleiding:... 3 Deelname:... 4 Inschrijving:... 4 Wedstrijdschema:... 4 Startopstelling:... 4 Wedstrijdduur:... 5 Uitslagen:...

Nadere informatie

Wedstrijdreglement EC

Wedstrijdreglement EC Wedstrijdreglement EC10 2017 Deelname: Het is toegestaan in meerdere klassen deel te nemen. Als de deelnemer tegelijk moet rijden en baaninzetten zal deze zelf voor een vervanger moeten zorgen en dit door

Nadere informatie

3 STARTNUMMERS... 3 BURNOUTS... 3 STAGING... 3 START SYSTEEM... 3 KWALIFICEREN... 4 LADDERS AND PARING... 4 1-AUTO RUNS OF BY-RUNS... 4 BAAN KEUZE...

3 STARTNUMMERS... 3 BURNOUTS... 3 STAGING... 3 START SYSTEEM... 3 KWALIFICEREN... 4 LADDERS AND PARING... 4 1-AUTO RUNS OF BY-RUNS... 4 BAAN KEUZE... SPORTIEF REGLEMENT De hierna omschreven procedures zijn van kracht tijdens Street Power Dragracing Series races. Wanneer je voor het eerst met je auto gaat racen dan adviseren wij om deze procedures goed

Nadere informatie

De BRC F-1 League Regelgeving Seizoen 4. Inhoud: 1) Lobby Settings. 1.1) Sessie Opties 1.2) Race Instellingen 1.3) Assist Restricties.

De BRC F-1 League Regelgeving Seizoen 4. Inhoud: 1) Lobby Settings. 1.1) Sessie Opties 1.2) Race Instellingen 1.3) Assist Restricties. De BRC F-1 League Regelgeving Seizoen 4 Inhoud: 1) Lobby Settings 1.1) Sessie Opties 1.2) Race Instellingen 1.3) Assist Restricties 2) Penalties 2.1) Toepassen van Penalties 2.2) Penalty Strafpunten Systeem

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Formula Karting

Wedstrijdreglement Formula Karting Wedstrijdreglement Formula Karting Inhoudsopgave: Art.1 Inschrijvoorwaarden Art.2 Uitrusting Art.3 Gewicht Art.4 Wegen Art.5 Pitstop Art.6 Short-cut Art.7 Start van de race Art.8 Finish van de race Art.9

Nadere informatie

Voorstellen reglementswijzigingen OR06

Voorstellen reglementswijzigingen OR06 Voorstellen reglementswijzigingen OR06 Indiener: Renze Postma Pagina: 5.11 Artikel: 5.14.9 Oude tekst: 5.14.9 Geluidsinstallatie Een duidelijk verstaanbare (op rijdersstelling en in het rijderskwartier

Nadere informatie

3. Algemeen wedstrijd reglement

3. Algemeen wedstrijd reglement 3. Algemeen wedstrijd reglement Dit reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement MRM. 3.1 Toepassing Dit reglement is van toepassing op alle door of namens MRM georganiseerde wedstrijden. 3.2

Nadere informatie

MON C50ccgt Reglement Plaatselijke Renners 2015

MON C50ccgt Reglement Plaatselijke Renners 2015 MON C50ccgt Reglement Plaatselijke Renners 2015 Inhoud Artikel 1. Organisatie C50ccgt demo grasbaanraces... 3 Artikel 2. Motoren van plaatselijke renners... 4 Artikel 3. Renners... 5 Artikel 4. Evenement...

Nadere informatie

Algemeen Reglement seizoen 2010/2011 Slotrace Vereniging Nieuwegein

Algemeen Reglement seizoen 2010/2011 Slotrace Vereniging Nieuwegein Algemeen. 1 Wedstrijd Commissie... 1 Technische Commissie..2 Voorinschrijving...2 Afmelden.. 2 Indeling.2 Wedstrijdindeling. 2 Inleveren auto s en (aanvang)tijden.. 2 Parc Fermé 2 Straffen..2 Hinderen..2

Nadere informatie

1. Vergunning en toegelaten piloten:

1. Vergunning en toegelaten piloten: Sportief reglement 10 Hours Endurance 12 september 2009 1. Vergunning en toegelaten piloten: 1.1 - De minimum leeftijd om deel te nemen is 18 jaar (bereikte leeftijd op 12/09) tenzij uitzonderlijke toestemming

Nadere informatie

Gedragsregels en veiligheid

Gedragsregels en veiligheid Gedragsregels en veiligheid Neem altijd je lidmaatschapskaart mee van de Fietsgroep. Hierop staan je contactgegevens. Zet verder in je mobiel bij ICE (In Case of Emergency) het nummer waar in geval van

Nadere informatie

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS 2018 Motorsport Organisatie Nederland Veldweg 15a Postbus 341 5430 AH Cuijk Tel.: 0485 31 50 80 Internet: www.mon.nl Email: info@mon.nl IMBA: www.imba-mx.com 1

Nadere informatie

Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019

Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019 Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019 Zaterdag 14 september 2019 De organisatie van de 5e MTB Race 6 uur van t Zand is in handen van Stichting MTB t Zand. Zij hechten grote waarde aan veiligheid,

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

Wedstrijdreglement EC

Wedstrijdreglement EC Wedstrijdreglement EC10 2018 Deelname: Het is toegestaan in meerdere klassen deel te nemen. Als de deelnemer tegelijk moet rijden en baaninzetten zal deze zelf voor een vervanger moeten zorgen en dit door

Nadere informatie

Er worden 6 wedstrijden verreden voor het clubkampioenschap, hiervan tellen de 5 beste voor het clubkampioenschap.

Er worden 6 wedstrijden verreden voor het clubkampioenschap, hiervan tellen de 5 beste voor het clubkampioenschap. Wedstrijdreglement EC10 2019 Deelname: Het is toegestaan in meerdere klassen deel te nemen. Als de deelnemer tegelijk moet rijden en baaninzetten zal deze zelf voor een vervanger moeten zorgen en dit door

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord/Oost/Midden/West/Zuid

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord/Oost/Midden/West/Zuid DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord/Oost/Midden/West/Zuid 2016 REGLEMENT DISTRICTS (DMX CUP) MOTOCROSSWEDSTRIJDEN DOELSTELLING: DMX CUP wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders,

Nadere informatie

Sectie Brandstof Circuit 1: Technisch Reglement 200mm (sedan) Afmetingen en gewichten Motor, uitlaat en inlaat

Sectie Brandstof Circuit 1: Technisch Reglement 200mm (sedan) Afmetingen en gewichten Motor, uitlaat en inlaat 11 Reglement Sectie Brandstof Circuit 1:10 Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 11.1 Technisch Reglement 200mm (sedan)

Nadere informatie

BEDENK DAT VOOR ELKE OEFENING GELDT:

BEDENK DAT VOOR ELKE OEFENING GELDT: ( 01-a) Stoppen aan rechter zijde van de weg (STOPOPDRACHT) 01- Spiegelen (Binnen-Buiten-Rechter Schouder) 03- Scannen (nacontrôle over rechts) 04- Stoppen achter auto (stoppen als je de banden net niet

Nadere informatie

MON C50ccGT Reglement Plaatselijke Renners 2016

MON C50ccGT Reglement Plaatselijke Renners 2016 MON C50ccGT Reglement Plaatselijke Renners 2016 Inhoud Artikel 1. Organisatie C50ccgt demo grasbaanraces... 3 Artikel 2. Motoren van plaatselijke renners... 4 Artikel 3. Renners... 5 Artikel 4. Evenement...

Nadere informatie

REGLEMENT. Buggy & Truggy Cup Benelux

REGLEMENT. Buggy & Truggy Cup Benelux REGLEMENT Buggy & Truggy Cup Benelux Vanaf seizoen 2016 Inhoudsopgave 1. Organisatie... 4 2. Communicatie... 4 3. Doelgroep... 4 4. Format... 4 5. Technische data... 4 5.1 Type & Afmeting... 4 5.2 Motoren...

Nadere informatie

REGLEMENT KARTWEDSTRIJDEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH

REGLEMENT KARTWEDSTRIJDEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH REGLEMENT KARTWEDSTRIJDEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH 1. ALGEMEEN Dit reglement is van toepassing op het kartkampioenschap Nederland Kampioenschap Huurkarts NKH, nader te noemen als NKH, bestaande

Nadere informatie

DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS... 2 DEELNEMENDE KLASSEN ALS OOK TRAININGS- EN WEDSTRIJDVOLGORDE...

DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS... 2 DEELNEMENDE KLASSEN ALS OOK TRAININGS- EN WEDSTRIJDVOLGORDE... INHOUD DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS... 2 DEELNEMENDE KLASSEN ALS OOK TRAININGS- EN WEDSTRIJDVOLGORDE... 2 WEDSTRIJDEN... 2 LEEFTIJD... 3 RIJDEN IN EEN ANDER DISTRICT

Nadere informatie

INTERDICIPLINAIRE WEDSTRIJD 2015 GEWEST NH-U INHOUD LANGEBAAN - SHORTTRACK - MASSSTART

INTERDICIPLINAIRE WEDSTRIJD 2015 GEWEST NH-U INHOUD LANGEBAAN - SHORTTRACK - MASSSTART INTERDICIPLINAIRE WEDSTRIJD 2015 GEWEST NH-U INHOUD LANGEBAAN - SHORTTRACK - MASSSTART Tweede interdisciplinaire wedstrijd in Haarlem Na het succes in 2014 gaat NH/U de interdisciplinaire wedstrijd ook

Nadere informatie

Veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen: Veel gestelde vragen: Welke functies heeft het apparaat? 5 functies in 1: te gebruiken als auto starthulp, LED lamp, oplader voor diverse apparaten zoals mobiele telefoons, laptops, PSP, MP3/MP4. Hoe kan

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

Sectie Brandstof Offroad Large Scale Technisch Reglement Technische klassen en gewichten Motorspecificaties

Sectie Brandstof Offroad Large Scale Technisch Reglement Technische klassen en gewichten Motorspecificaties 12 Reglement Sectie Brandstof Offroad Large Scale Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 12.1 Technisch Reglement Modelwagens

Nadere informatie

Competitie Fietscross (BMX)

Competitie Fietscross (BMX) Reglement Redline Topcompetitie 2009 Competitie Fietscross (BMX) Junior Men, Elite Men en Vrouwen 17+ Genoemde categorieën rijden op zaterdag een Time Trial. De gereden tijden zijn bepalend voor de volgorde

Nadere informatie

9 Sancties en onsportief gedrag. Buggycupregels V.15.1

9 Sancties en onsportief gedrag. Buggycupregels V.15.1 1. Organisatie 2. Communicatie 3. Doelgroep 4. Format 5. Technische data 5.1 Type & afmeting 5.2 Motoren 5.3 Banden 5.4 Spoiler 5.5 Body 5.6 Ondersteunende techniek 5.7 Aanvullende techn. Bepalingen 5.7.1

Nadere informatie

8 & 9 juni Sportief Reglement. 24HR Endurance kart race. Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting

8 & 9 juni Sportief Reglement. 24HR Endurance kart race. Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting Sportief Reglement 8 & 9 juni 2019 24HR Endurance kart race Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting 1. Introductie 1.1 Historie 1.2 Organisatie reglement 1.3 Contactgegevens 2. Algemene regels en

Nadere informatie

Reglement MACH Brandstof Open Event 2019

Reglement MACH Brandstof Open Event 2019 Reglement MACH Brandstof Open Event 2019 Het clubkampioenschap wordt in de maanden Maart t/m Oktober verreden. Dit jaar rijden we 2 wedstrijden met 1 trainingsdatum op tweede paasdag. Na elke wedstrijd

Nadere informatie

Reglement NSK Allround 2017

Reglement NSK Allround 2017 Reglement NSK Allround 2017 Artikel 1 Het recht om deel te nemen Artikel 2 Deelname buiten mededinging Artikel 3 Verlies van het recht om deel te nemen Artikel 4 Deelname aan de wedstrijd Artikel 5 Niet

Nadere informatie

TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013

TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013 TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement Fietscross

Nadere informatie

Deze reglementen zijn van toepassing op autocross - wedstrijden welke georganiseerd worden voor de Zeeland Bokaal.

Deze reglementen zijn van toepassing op autocross - wedstrijden welke georganiseerd worden voor de Zeeland Bokaal. Deze reglementen zijn van toepassing op autocross - wedstrijden welke georganiseerd worden voor de Zeeland Bokaal. Inhoud: Hoofdstuk 1: Bepalingen betreffende de deelnemers + algemene richtlijnen Hoofdstuk

Nadere informatie

Er zijn twee Wooldmasterwedstrijden:

Er zijn twee Wooldmasterwedstrijden: De wedstrijdcommissie behoudt zich het recht voor wijzigingen in het reglement en programma aan te brengen. Ook moet zij een voorbehoud maken voor wijzigingen die kunnen plaats vinden en buiten haar competentie

Nadere informatie

Programma Scholenploegenachtervolging

Programma Scholenploegenachtervolging 2017 Programma Scholenploegenachtervolging Sportcentrum Kardinge Vrijdag 10-2-2017 Voorronde Scholenploegenachtervolging Sportcentrum Kardinge Vrijdag 10 februari 2017 Organisatie en wedstrijdleiding:

Nadere informatie

Short Endurance. Superbike in deze klasse bestaat een team uit twee piloten waarvan minstens één een motor rijdt van minstens 750cc.

Short Endurance. Superbike in deze klasse bestaat een team uit twee piloten waarvan minstens één een motor rijdt van minstens 750cc. Short Endurance STRUCTUUR De Short Endurance is een volledig onafhankelijk endurance-kampioenschap. Alle teams bestaan uit 2 piloten. Dit moeten niet voor elke race dezelfde piloten zijn In dit kampioenschap

Nadere informatie

REGLEMENT MEER UURS BROMMERCROSS

REGLEMENT MEER UURS BROMMERCROSS REGLEMENT MEER UURS BROMMERCROSS Inhoud Deelname... 2 Wedstrijd informatie... 2 Technisch reglement... 2 Keuring (verplicht)... 3 Eisen voor deelname... 3 Algemene veiligheids- en gedragregels... 4 Kleding...

Nadere informatie

Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd reglement.

Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd reglement. 12 Reglement Sectie Brandstof Offroad Large Scale 2015 Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd reglement. 12.1 Technisch Reglement

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Formula Karting 2019

Wedstrijdreglement Formula Karting 2019 Wedstrijdreglement Formula Karting 2019 Inhoudsopgave: Art.1 Art.2 Art.3 Art.4 Art.5 Art.6 Art.7 Art.8 Art.9 Art.10 Art.11 Art.12 Art.13 Art.14 Art.15 Art.16 Art.17 Art.18 Inschrijfvoorwaarden Uitrusting

Nadere informatie

Hier in Amsterdam hebben de fietsers hun eigen regels

Hier in Amsterdam hebben de fietsers hun eigen regels Hier in Amsterdam hebben de fietsers hun eigen regels Sinds 1 juli 2017 worden speed pedelecs, fietsen die 45 km/h kunnen halen, als bromfietsen gezien. Veel mensen zijn hier boos over omdat ze hierdoor

Nadere informatie

Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2017 Versie

Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2017 Versie Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2017 Versie 09-01-2017 ORGANISATIE EN INSCHRIJVING 1. Organisatoren De Open Wegrace Cup (OW Cup) wordt georganiseerd door de OW Cup BV. 2. OW Cuplicentie Deelnemers

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT AUTOCROSS 2012 M.A.B. Club Texel.

WEDSTRIJDREGLEMENT AUTOCROSS 2012 M.A.B. Club Texel. WEDSTRIJDREGLEMENT AUTOCROSS 2012 M.A.B. Club Texel. De rijder die deelneemt aan autocross wedstrijden, georganiseerd door de M.A.B. Club Texel aanvaardt de onderstaande voorwaarden en dient zich voorts

Nadere informatie

85 Nee 4 cilinder zonder turbo cilinder turbo. 110 Nee 6 cilinder zonder turbo cilinder turbo 8 cilinder zonder turbo

85 Nee 4 cilinder zonder turbo cilinder turbo. 110 Nee 6 cilinder zonder turbo cilinder turbo 8 cilinder zonder turbo Algemene bepalingen 1. Deelname aan de wedstrijd is geheel voor eigen risico. De Stichting Trekkertrek Nieuw Wehl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan deelnemers, tractoren of derden.

Nadere informatie

Reglement 24kika: 24 uurs skeelerwedstrijd. Centraal in de 24 uurs skeelerwedstrijd op de baan van Flevonice staat beleving en plezier in de sport.

Reglement 24kika: 24 uurs skeelerwedstrijd. Centraal in de 24 uurs skeelerwedstrijd op de baan van Flevonice staat beleving en plezier in de sport. Centraal in de 24 uurs skeelerwedstrijd op de baan van Flevonice staat beleving en plezier in de sport. Deelname aan de 24 uurs skeelerwedstrijd op de baan van Flevonice geschiedt geheel op eigen risico.

Nadere informatie

Reglement: Atletiek Vijfkamp

Reglement: Atletiek Vijfkamp Reglement: Atletiek Vijfkamp Categorieën: Er wordt gewerkt in drie categorieën: - klas 1-2 - klas 3-4 - schoolteam Alle categorieën zijn onderverdeeld in een jongens- en een meisjescategorie. Onderdelen

Nadere informatie

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten.

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten. TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Redline Top Competitie 2012 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement Fietscross (WRF) 2012, is van toepassing

Nadere informatie

2 september 2017 Nederhorst den Berg

2 september 2017 Nederhorst den Berg Crazy Race Reglement 2 september 2017 Nederhorst den Berg Dit reglement is opgesteld voor en van toepassing op de crazy race en afval race onderdelen van de autocrosswedstrijden die door Cross Team Nederhorst

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT 2013

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT 2013 DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT 2013 KNMV District Zuid-bestuur knmvzuidsecr@gmail.com Inhoud DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS:... 2 DEELNEMENDE KLASSEN:... 2 WEDSTRIJDEN...

Nadere informatie

HFCC Indoor Racing Series 2015 / 2016

HFCC Indoor Racing Series 2015 / 2016 HFCC Indoor Racing Series 2015 / 2016 Open Clubwedstrijden Klassen 1/12 Pancar Mini Formule 1 Toerwagen Stock Algemene reglementen Onderstaande reglementen gelden voor alle klassen en alle wedstrijden.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement MAC de Kempen

Huishoudelijk reglement MAC de Kempen Huishoudelijk reglement MAC de Kempen Geachte leden van MAC de Kempen, Als vereniging zijn we genoodzaakt om wat regels op te stellen om e.e.a. in goede banen te kunnen leiden, ongelukken te voorkomen

Nadere informatie

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer aan de lader zet (binnen enkele uren). 2. Laat de accu nooit

Nadere informatie

5 Algemeen Wedstrijd Reglement Dit reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC.

5 Algemeen Wedstrijd Reglement Dit reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC. 5 Algemeen Wedstrijd Reglement Dit reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC. 5.1 Toepassing Dit reglement is van toepassing op alle door of namens de NOMAC georganiseerde wedstrijden

Nadere informatie

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi 0 Informatiebulletin De Zilveren Bal 2019 - Hoofdtoernooi Versie 2 (13-03-2019) Contactgegevens organisatiecomité E-mail: Info@dezilverenbal.nl Telefoon: +31 0 650487883 Postadres: Ruusbroecstraat 23,

Nadere informatie

Trial reglement Land Rover Club Holland (2015)

Trial reglement Land Rover Club Holland (2015) Trial reglement Land Rover Club Holland (2015) De organisatie behoudt zich het recht voor om gaandeweg de Trial competitie het reglement aan te passen indien dit wenselijk blijkt. Trial reglement Land

Nadere informatie

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS 2017 Motorsport Organisatie Nederland Veldweg 15a Postbus 341 5430 AH Cuijk Tel.: 0485 31 50 80 Internet: www.mon.nl Email: info@mon.nl IMBA: www.imba-mx.com 1

Nadere informatie

Reglement MACH Open Club Brandstof 2018

Reglement MACH Open Club Brandstof 2018 Reglement MACH Open Club Brandstof 2018 Het clubkampioenschap wordt in de maanden maart t/m september verreden. Dit jaar rijden we 6 wedstrijden met 1 extra reserve datum. Na elke wedstrijd wordt de daguitslag

Nadere informatie

Toernooireglement Petanque

Toernooireglement Petanque Toernooireglement Petanque BIJLAGE 07: PILOT NATIONAAL KAMPIOENSCHAP TÊTE-À-TÊTE MET VOORRONDEN IN DE VORM VAN DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN Vastgesteld door het bondsbestuur op 12 oktober 2018; Inwerkingtredend

Nadere informatie

Reglement voor deelname aan de Foute Cross, opgesteld door Stichting Autosportteam Marcel Broekhuizen, hierna te noemen S.A.M.B.

Reglement voor deelname aan de Foute Cross, opgesteld door Stichting Autosportteam Marcel Broekhuizen, hierna te noemen S.A.M.B. Reglement Lopik 500 Reglement voor deelname aan de Foute Cross, opgesteld door Stichting Autosportteam Marcel Broekhuizen, hierna te noemen S.A.M.B. De coureur is te allen tijde verantwoordelijk voor zijn

Nadere informatie

Reglement Sectie Brandstof Circuit 1:8

Reglement Sectie Brandstof Circuit 1:8 10 Reglement Sectie Brandstof Circuit 1:8 Sectie Brandstof Circuit 1:8 Dit Reglement maakt deel uit van het Huishoudelijk Reglement NOMAC en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 10.1

Nadere informatie

Reglement - Atletiek Vijfkamp

Reglement - Atletiek Vijfkamp Reglement - Atletiek Vijfkamp 2018-2019 Algemene bepalingen: Er wordt gewerkt in drie categorieën: o klas 1-2 o klas 3-4 o schoolteam Alle categorieën zijn onderverdeeld in een jongens- en een meisjescategorie.

Nadere informatie

Op zaterdag 10 november 2018 zal de jaarlijkse wedstrijd om de Residentie Cup op de 400m baan van de Uithof te Den Haag plaatsvinden.

Op zaterdag 10 november 2018 zal de jaarlijkse wedstrijd om de Residentie Cup op de 400m baan van de Uithof te Den Haag plaatsvinden. Baancommissie De Uithof Gewest Zuid-Holland KNSB Ger Boelsma Noordeindseweg 60 2645 BC Delfgauw 06-22604506 e-mail: gerboelsma@hetnet.nl Delfgauw, oktober 2018 Aan de Technische Commissies langebaan van

Nadere informatie

Het startgeld van 35 voor leden of 45 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd voldaan zijn.

Het startgeld van 35 voor leden of 45 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd voldaan zijn. 1. Deelnamevoorwaarden Elke deelnemende piloot dient zich akkoord te verklaren met ons huishoudelijk reglement. Het startgeld van 35 voor leden of 45 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd

Nadere informatie

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 31 maart 2019

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 31 maart 2019 AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 31 maart 2019 BIJZONDER REGLEMENT Artikel 1 Omschrijving evenement Datum evenement : 31 maart 2019 Plaats evenement : TT Circuit Assen Naam evenement : ACNN Clubsport

Nadere informatie

Centraal in de 24kika op de baan van Flevonice staat beleving en plezier in de sport.

Centraal in de 24kika op de baan van Flevonice staat beleving en plezier in de sport. Regelement 24KiKa 2019 Centraal in de 24kika op de baan van Flevonice staat beleving en plezier in de sport. Deelname aan de 24uurs skeelerwedstrijd op de baan van Flevonice geschiedt geheel op eigen risico.

Nadere informatie

HFCC Clubkampioenschap Wedstrijdreglement 2016

HFCC Clubkampioenschap Wedstrijdreglement 2016 HFCC Clubkampioenschap Wedstrijdreglement 2016 Klassen Toerwagen Modified Toerwagen Stock 13.5 Blinky Toerwagen Stock 17.5 Blinky Formule 1 Algemene reglementen Onderstaande reglementen gelden voor alle

Nadere informatie

Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2018 Versie

Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2018 Versie Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2018 Versie 12-06-2018 ORGANISATIE EN INSCHRIJVING 1. Organisatoren De Open Wegrace Cup (OW Cup) wordt georganiseerd door de OW Cup BV. 2. OW Cuplicentie Deelnemers

Nadere informatie

Reglementen sectie Electro 1/10

Reglementen sectie Electro 1/10 Reglementen sectie Electro 1/10 Toerwagen Stock Chassis: Banden: 4wd Toerwagen. Ride Rex 34 (26027) (max. 3 set per jaar). Set Pit-Shimizu D01J (D20) Wet Pre-Glued regenbanden, alleen bij regen toegestaan

Nadere informatie

Reglement voor model-truck-trial

Reglement voor model-truck-trial Reglement voor model-truck-trial versie 2005 Voorwoord Dit reglement is vertaald uit de Duitse versie, en mijn vertaling is misschien niet de beste. Ook zijn sommige stukken verplaatst. Naar de bijlage.

Nadere informatie

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 15 oktober 2017

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 15 oktober 2017 AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 15 oktober 2017 BIJZONDER REGLEMENT / SUPPLEMENTARY REGULATIONS Artikel 1 Omschrijving evenement Datum evenement : 15 oktober 2017 Plaats evenement : TT Circuit Assen

Nadere informatie

Wedstrijdregels voor het jollenzeilen

Wedstrijdregels voor het jollenzeilen Wedstrijdregels voor het jollenzeilen Versie: januari 2018 Wedstrijdregels De start De startlijn ligt altijd dwars (90graden) op de wind. Het is de bedoeling dat je tegen de wind in start. Je zult dus

Nadere informatie

Handleiding Rolgordijn/Eclips met radiografische accumotor

Handleiding Rolgordijn/Eclips met radiografische accumotor Handleiding Rolgordijn/Eclips met radiografische accumotor Installeer het Rolgordijn/Eclips volgens onderstaande tekeningen Type 416B (steunen) alleen voor Rolgordijnen Type 426B (montageprofiel) Rolgordijn/Eclips

Nadere informatie

Het praktijkexamen leerboek. Hoe slaag ik in 1 keer?

Het praktijkexamen leerboek. Hoe slaag ik in 1 keer? Het praktijkexamen leerboek Hoe slaag ik in 1 keer? Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Het praktijkexamen Opstarten schakelen afsluiten Snelheid Kijktechniek Knipperen Plaats op de

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr

ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr. 073-5997042 Accu en oplader instructies: 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer

Nadere informatie

Reglement voor deelname aan de Foute Cross, opgesteld door Stichting Autosportteam Marcel Broekhuizen, hierna te noemen S.A.M.B.

Reglement voor deelname aan de Foute Cross, opgesteld door Stichting Autosportteam Marcel Broekhuizen, hierna te noemen S.A.M.B. Reglement Lopik 500 Reglement voor deelname aan de Foute Cross, opgesteld door Stichting Autosportteam Marcel Broekhuizen, hierna te noemen S.A.M.B. De coureur is te allen tijde verantwoordelijk voor zijn

Nadere informatie

Informatie Triatlon Experience

Informatie Triatlon Experience Informatie Triatlon Experience 28 08 2016 Wedstrijdsecretariaat adres : Wilhelminakanaal Zuid 66, 4903 SC Oosterhout. De triatlon wordt samen gehouden met de dezelfde locatie plaatsvinden. Dopharma open

Nadere informatie

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi 0 Informatiebulletin De Zilveren Bal 2018 - Hoofdtoernooi Versie 3 (15-03-2018) Contactgegevens organisatiecomité E-mail: Info@dezilverenbal.nl Telefoon: +31 0 650487883 Postadres: Zwartsstraat 12, 8441

Nadere informatie

INHOUD SPECIFIEKE BEPALINGEN HARDRIJDEN KORTEBAAN/ SUPERSPRINT. Artikel 201 Algemeen. Artikel 202 De baan. Artikel 203 Wedstrijdbepalingen Open NK

INHOUD SPECIFIEKE BEPALINGEN HARDRIJDEN KORTEBAAN/ SUPERSPRINT. Artikel 201 Algemeen. Artikel 202 De baan. Artikel 203 Wedstrijdbepalingen Open NK INHOUD SPECIFIEKE BEPALINGEN HARDRIJDEN KORTEBAAN/ SUPERSPRINT Artikel 201 Algemeen Artikel 202 De baan Artikel 203 Wedstrijdbepalingen Open NK Artikel 204 Functionarissen Artikel 205 Gewestelijke kampioenschappen

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT TRACTORPULLING OOSTWINKEL. Klassen. Veiligheid

WEDSTRIJDREGLEMENT TRACTORPULLING OOSTWINKEL. Klassen. Veiligheid Klassen WEDSTRIJDREGLEMENT TRACTORPULLING OOSTWINKEL De klassen zijn verdeeld in twee categorieën: Standaardklasse (3,5 ton, 5.5 ton, 7 ton, 8.5 ton, 10 ton en 11.5 ton). Er kan met 1 standaardtractor

Nadere informatie