Van de redactie. Bevers. Welpen 1. Ruiterdagen + Gadgets. Stoere. Kabouters 1. Verkenners. KennedyDoeDag 11, 12. Colofon

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van de redactie. Bevers. Welpen 1. Ruiterdagen + Gadgets. Stoere. Kabouters 1. Verkenners. KennedyDoeDag 11, 12. Colofon"

Transcriptie

1 Boskrant

2 Van de redactie 1 Bevers 2 Kabouters 1 3 Welpen 1 4 K2 + W2 5, 6 Ruiterdagen + 7 Gadgets 7 Scouts Verkenners 8, 9 10 KennedyDoeDag 11, 12 Rowans Pivo s 16 KennedyKamp Colofon 18 3 Stoere Kabouters 1

3 Van de redactie We hebben er hard aan gewerkt! Hier is hij dan: De eerste Editie van de Boskrant 2.0! Ja, 2.0 want heel vroeger was er ook een Boskrant over de Kennedygroep! Nu is de Boskrant geheel vernieuwd en staat deze bomvol foto s en verhalen van jullie! In deze editie komen vooral alle stoere zomerkampen van afgelopen jaar aan bod, groepsavonden, ruiterdagen, de KennedyDoeDag en natuurlijk het Kennedykamp!! Allemaal bedankt voor de leuke inzendingen. Wil je zelf ook iets inzenden? Een foto, wist-je-dat-je, mop, raadsel, tekening of wat dan ook?!?! Mail ons dan, of geef het door aan je leiding: boskrant@kennedygroep.nl De volgende Boskrant komt uit in januari Heel veel kijk en lees plezier! Van de redactie, Karin & Marjolein

4 Dit zijn onze stoere Bevers! Met skippyballen, sponsjes en verf hebben zij een beverspandoek gemaakt! How It s MADE?!

5 Tijdens een groepsavond gezellig in de kano! En niet alleen IN de kano. Omdat de kabouters tijdens het zomerkamp niet hebben gezwommen, zijn ze tijdens de laatste opkomst naar de Morskieft geweest. Leuke afsluiting van een mooi scoutingjaar!

6 De Welpen 1 zijn het nieuwe scoutingjaar warm begonnen. Kano's, zon en water! Onderweg zijn ze piratenboten tegen gekomen en zongen ze de mooiste piratenliederen! Maar ook een levende vis op het droge? Help de vis!! Ook het wildplassen viel in de smaak bij deze stoere jongens!

7 De Welpen 2 en Kabouters 2 zijn afgelopen jaar samen op zomerkamp geweest. Met 27 kinderen begon het kamp met een fietstocht die eindigde in Nijverdal. Het weer was super mooi! Het was vooral heel warm. Daarom hebben de kinderen lekker veel in het bos gespeeld. Ze hebben gekeken bij een bakkerij en een ijsmuseum. Ook hebben ze gezwommen in Holten. De leiding was slim, want die hadden de trampoline mee genomen! Dit was ook een groot succes. Kijk en geniet van de mooie foto s:

8

9 Wanneer? juni 2016 Wie? Waarom? Waar? Rowans en Pivo s Gezellig! Werken voor het zomerkamp! Twents Hippisch Centrum Aan de manegeweg bij de kleine blokhut Ieder jaar helpen onze Rowans en Pivo s bij de Ruiterdagen. Zij bouwen hindernissen op en om en zijn soms hele dagen aanwezig op het veld. Hiermee verdienen zij al een deel voor het zomerkamp zodat de reis kan plaats vinden! Check op De ultieme hangmattent-slaapzak-matras in een! 1 Rits! Rits je Crua Hybrid makkelijk aan elkaar. Makkelijk meenemen! 2. Weegt 2,5 kilo! 3. Klaar! Houdt tot zeker 130 kilo!

10 Wat een super gaaf en stoer zomerkamp hebben de scouts gehad! Het tentenkamp (zoals hieronder op de foto te zien is) stond dit jaar in Neede. De 13 scouts zijn hier met auto s heen gebracht. Het rode draad spel was dit jaar ringtennis. Eén van de (letterlijke) hoogte punten was het klimbos in Ruurlo. Wat een gaaf avontuur! De scouts hebben lekker gezwommen bij de Wilder. De laatste avond was een primitieve overnachting, namelijk slapen onder een zeil! Je moet het maar durven.

11 UITGELICHT Eén iemand moet nog even in het bijzonder worden genoemd, namelijk de vader van BART! Hij heeft met zijn verhuiswagen van ENGELBERTINK alle fietsen en spullen naar het kampterrein gebracht. Nogmaals namens de scouts leiding: BEDANKT! (de verkenner leiding is heel erg blij dat Bart nu bij de verkenners zit..) Breaking News!! Scoutsleiding Marleen en haar Bart hebben een dochter gekregen! Gefeliciteerd! Welkom Renske!

12 Verkenner Arthur Dodemont is mee geweest op zomerkamp en heeft hier een mooi stukje over geschreven voor in De Boskrant (Bedankt Arthur!): Aller eerst.. het zomerkamp 2016 van de verkenners was echt te gek. Wij zijn naar Bad Bentheim geweest. Het thema van het kamp was Expeditie Catan. We hebben het hele kamp een spel gespeeld dat de levens echte versie was van het bord spel 'Kolonisten van Catan'. Er waren verschillende activiteiten waar we dukaten en overwinningspunten bij konden verdienen, waarmee we uiteindelijk weer spullen konden kopen om ons kamp mee op te bouwen. We hebben een mooie twee daagse hike gelopen. We sliepen 1 nacht op een andere locatie. Ik vond het een geweldige ervaring want we sliepen namelijk bij een uitkijkpost. Helaas mochten we niet helemaal boven op de toren slapen. Maar we konden onder de toren ook heel mooi naar de sterren kijken. Na de hike zijn we naar een zwembad geweest. Het was heerlijk om na die twee dagen lopen heerlijk in het bubbelbad jezelf lekker te laten koken. Ook zijn we naar het kasteel van Bad Bentheim geweest, wat ik overigens heel erg gaaf vond! Toen we na dit super kamp weer terug waren in Almelo hebben we met z'n allen vijf zakken patat opgegeten. Want ja de meesten van onze groep waren jongens en jongens kunnen over het algemeen nou eenmaal heel veel eten. Natuurlijk hebben we allemaal de leiding bedankt voor dit geweldige kamp. Zo alles bij elkaar gevat: Awesome! (zie de volgende pagina voor een mooie fotoselectie!)

13 Leiding heeft het ook erg zwaar...

14 De Kennedydoedag was dit jaar weer een groot succes! Even leek het erop dat de regen roet in het eten ging gooien, maar gelukkig brak de zon toch nog door! Het werd een super gezellige en sportieve middag met allemaal stoere (nieuwe) scouts! Hier een kleine fotoreportage van de KennedyDoeDag 2016! Dit is stoere Lisa (7 jaar). Zij heeft 1 keer gekeken bij de scouting, en het lijkt haar heel leuk om erbij te gaan. Dit is al de 2e keer dat ze van de kabelbaan gaat. Even spannend. Maar daarna super leuk!

15 Ik vind de klimwand heel leuk! Bovenaan wordt het wel steeds lastiger. Ik zit nog niet bij de scouting maar ik ga er wel bij! Deze jongens vonden hun eigen stormbaan te moeilijk! Alleen Stephan was stoer genoeg om de baan te trotseren. Chris, Pim en Rens zijn blijkbaar nog lang niet klaar voor de Rowans.

16 Dit zijn de Rowans; RA278. De rowans zijn dit jaar op zomerkamp geweest naar Luxemburg. Zij zijn met de trein naar Luxemburg gereisd. In Luxemburg hebben zij te gekke activiteiten ondernemen zoals wandelen, culturele uitstapjes en actieve sporten zoals mountainbiken. Onderweg hebben ze met de Pivo s nog enkele dagen samen doorgebracht.

17 R o w a n s

18 Precies 10 jaar geleden zijn de rowans van de afdeling RA278 ook in Luxemburg geweest. Iedere rowangroep heeft een eigen afdelingsnummer. Bij de Kennedygroep is dat RA278. De Rowans van 2016 hebben iets ontdekt wat RA jaar geleden hebben achtergelaten.

19 De pivo s zijn dit jaar met een busje op zomerkamp geweest. Het begon allemaal in Heimbach. Hier hebben ze 2 dagen De Wildernis Trail gelopen. Dwars door de Eifel! Op het eindpunt zijn ze weer met de trein terug gegaan (was nog even spannend of ze wel kaartjes konden krijgen.) naar Heimbach. Vanuit daar zijn ze verder gegaan naar Luxemburg. De laatste 2 dagen zijn ze samen geweest met de Rowans. Het was een sportief en super gezellig kamp! Thijmen.nog van harte gefeliciteerd!!!

20 23, 24 en 25 september was het KennedyKamp! Het was een super gezellig weekend voor de hele Kennedygroep. Vrijdagavond was er voor de scouts en verkenners een gps tocht. Zaterdagochtend waren er allerlei workshops, zoals zelf gel maken en een laken verven. s Middags werd er een 6-kamp gehouden en aansluitend een heerlijke BBQ. s Avonds werd natuurlijk het kampvuur aangestoken. En zondag was het traditionele overvliegen! Geniet van de mooie foto s (met dank aan Arjan!!!)

21

22

23 Marjolein Rode en Karin van de Weer Gebouw manegeweg Gebouw Bosrand Manegeweg 5 Bosrand CJ Almelo 7602CH Almelo Bestuur Voorzitter Jan Geerdink info@kennedygroep.nl Secretaris Erik van de Weer secretaris@kennedygroep.nl Penningmeester Bertus Oink penningmeester@kennedygroep.nl Verhuur Jan Geerdink verhuur@kennedygroep.nl Magazijn (achter gebouw Bosrand) geopend dinsdagavond uur (telefonisch contact ) Vertrouwenspersoon Sandra ten Heggeler Michel Oink vertrouwenspersoon@kennedygroep.nl

Boskrant. Carnaval. I-Scout. Kennedyhike. Koningsdag. Even Voorstellen

Boskrant. Carnaval. I-Scout. Kennedyhike. Koningsdag. Even Voorstellen Boskrant Carnaval I-Scout Kennedyhike Koningsdag Even Voorstellen Van de redactie 1 Leiding gezocht! 2 Kabouters 3 Carnaval 4, 5, 6 Welpen 1 7, 8 Welpen 2 9 Puzzel 10 I-Scout 11, 12 Verkenners 13, 14 Column

Nadere informatie

September - Oktober 2015

September - Oktober 2015 September - Oktober 2015 Beste Welpen en ouders/verzorgers, Jaja, het is bijna weer zover: een nieuw Scoutingseizoen. Dit nieuwe seizoen zal veel nieuws gaan brengen, met als grootste verandering een aantal

Nadere informatie

Informatieboekje WWW.SCOUTINGWILLIBRORD.NL

Informatieboekje WWW.SCOUTINGWILLIBRORD.NL Informatieboekje WWW.SCOUTINGWILLIBRORD.NL Wat, Waar en voor wie? Scouting Willibrord is één van de drie scoutinggroepen te Wassenaar. De staf van een scoutinggroep bestaat alleen uit vrijwilligers die

Nadere informatie

Informatie avond zomerkamp Euskirchen 2015

Informatie avond zomerkamp Euskirchen 2015 Informatie avond zomerkamp Euskirchen 2015 Welkom Agenda: Waarom naar Euskirchen? Wat moet ik me voorstellen bij een gezamenlijk kamp? Voorbereidingen Euskirchen Waar ligt dat? Vervoer naar Euskirchen

Nadere informatie

Boskrant. Zomerkampen. Verkoeling RSW. Afscheid. Even Voorstellen

Boskrant. Zomerkampen. Verkoeling RSW. Afscheid. Even Voorstellen Boskrant Zomerkampen Verkoeling RSW Afscheid Even Voorstellen Van de redactie 1 Kabouters 2,3 Welpen 1 4-6 Welpen 2 7 Scouts 8-11 Verkenners 12,13 Column 14-16 Ruiterdagen/puzzel 17 Pivo s 18,19 Even Voorstellen

Nadere informatie

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over...

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over... Januari 2016 Colofon Redactie: Jeffrey Faas Volgende deadline: 5 MAART Kopij aanleveren: florisbode@graafflorisv.nl GRAAF FLORIS V WENST U EEN GELUKKIG Lees meer over... Florisbode Deadlines Bevers - Kom

Nadere informatie

Naast Facebook en houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte.

Naast Facebook en  houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte. VOORWOORD Voor jullie ligt nieuwsbrief nr. 2! De afgelopen maanden zijn er weer leuke activiteiten geweest met als hoogtepunten de viering van het 70-jarig jubileum en de JOTA, maar daar lees je op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

Power 2 You News. Beste ouders en kinderen,

Power 2 You News. Beste ouders en kinderen, Power 2 You News Beste ouders en kinderen, Hierbij het programma, datums en opzet voor de komende periode tot aan de Zomervakantie. We hebben een gevarieerd aanbod, om zoveel mogelijk wensen tot uiting

Nadere informatie

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Woensdagochtend vertrokken we met 23 kinderen en 3 volwassenen, juf Karin, Arjan Wilting (vader van Kay) en meester Sander rond 9.00 uur richting

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE

INFORMATIEBOEKJE INFORMATIEBOEKJE WWW.SCOUTINGWILLIBRORD.NL Wat, Waar en voor wie? Scouting Willibrord is één van de drie scoutinggroepen te Wassenaar. De staf van een scoutinggroep bestaat alleen uit vrijwilligers die

Nadere informatie

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken.

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. KAMPVERSLAGEN KAMP 2010 Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. Door jullie allen kunnen we terug kijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen September t/m December 2017 Hoi allemaal! Het eerste deel van het scouting seizoen is weer begonnen. Dit programma boekje is voor september 2017 t/m december

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

woord Willigenda De voorziter Buurtfeest Holz aanmelden via : Groepsweekend Mol aanmelden via :

woord Willigenda De voorziter Buurtfeest Holz aanmelden via :   Groepsweekend Mol aanmelden via : De voorziter aan het woord Beste leden en vrienden van St. Willibrord. Vorige keer heb ik jullie geïnformeerd over het streven van de besturen van de stichting en van de vereniging om ons gebouw zo energie

Nadere informatie

Bestuur. Planning. Dolfijnen. Orca s

Bestuur. Planning. Dolfijnen. Orca s Bestuur. Voor jullie ligt weer een nieuw clubkrantje, iets dunner dan normaal. Er is weer veel gebeurd na het laatste nieuws van ons. We hebben een spetterend feest gehad nog van ons 15 jarig bestaan.

Nadere informatie

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017 BETUWSE JEUGDKAMPEN Kamp Courant 2017 INLEIDING Beste BJK ers! De zon begint al lekker te schijnen, de vogeltjes zijn aan het fluiten, de avonden worden langer en de kampeerkriebels komen naar boven. Dit

Nadere informatie

Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma!

Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma! Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma! Scouting Titus Brandsma Scouting Titus Brandsma is een van de scoutinggroepen in Nederland. In Oss zijn er zelfs al vier scoutinggroepen!! Het komt voort

Nadere informatie

Jeugdkamp Bertrix 2011

Jeugdkamp Bertrix 2011 Jeugdkamp Bertrix 2011 Verslag Jeugd Trainingskamp Ardennen datum 9 / 12 september 2011 plaats Bertrix Samenstelling: De groep die vrijdag verzamelt op Ardennen camping Bertrix bestaat uit dertien jeugdspelers

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders,

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Vakantie Buitenschoolse opvang Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Voor u ligt de eerste editie van het vakantiejournaal Zomer 2015. Via dit journaal doen wij wekelijks verslag uitbrengen van de avonturen

Nadere informatie

Hallo! In dit boekje vind je het programma van de week, nog wat handige informatie over het kamp en ook nog een puzzel.

Hallo! In dit boekje vind je het programma van de week, nog wat handige informatie over het kamp en ook nog een puzzel. Ka mp gi d s Kinderkamp Vierhouten 1 t/m 7 augustus 2015 Hallo! Gezellig dat je mee gaat op zomerkamp! Dit jaar gaan we naar Vierhouten. Het zal weer een volle week zijn met leuke activiteiten en veel

Nadere informatie

30 mei t/m 1 juni 2012

30 mei t/m 1 juni 2012 Kamp groep 6C VSO de Brug 30 mei t/m 1 juni 2012 Woensdag 30 mei 2012 En eindelijk was het vanmorgen zover, we gaan op kamp!! Om 9 uur stonden er al veel mensen klaar om ons uit te zwaaien: ouders, collega

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE

INFORMATIEBOEKJE INFORMATIEBOEKJE WWW.SCOUTINGWILLIBRORD.NL 07-2017 Wat, Waar en voor wie? Kleding, Kamp & Contributie Scouting Willibrord is één van de drie scoutinggroepen te Wassenaar. De staf van een scoutinggroep

Nadere informatie

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp Groep Nieuwsbrief augustus 2014 Nieuwsbrief Heb je iets meegemaakt met de scoutinggroep wat je graag wilt delen of heb je iets leuks voor de nieuwsbrief stuur het ons. Het adres is: nieuwsbrief@de-ruyter.nl.

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

l aat je uitdagen! Ontdek Scouting Komen kijken Waar en wanneer?

l aat je uitdagen! Ontdek Scouting Komen kijken Waar en wanneer? ontdek een wereld vol avontuur! Samen met vriendjes, vriendinnetjes, Stuiter, Sterre en Steven Stroom en alle andere bewoners van Hotsjietonia beleven kinderen van 5 tot 7 jaar bij Scouting iedere week

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te

Nadere informatie

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook KAMP 2008 9 augustus tot 16 augustus 2008 Hallo allemaal, Fijne vakantie gehad? En nog energie voor een weekje kamp in? Wij hebben ons in ieder geval opgeladen en we hebben ons best gedaan er een leuk

Nadere informatie

Korte inhoud: Door een spel in gesprek gaan met beverleiding hoe ze met de spelfiguren in thema kunnen werken.

Korte inhoud: Door een spel in gesprek gaan met beverleiding hoe ze met de spelfiguren in thema kunnen werken. Methodieken en werkvormen Module 6. Werken in thema, voor beverleiding Maker: E. van der Zalm Functie: trainer Datum van productie: september 2018 Module 6, werken in thema, voor beverleiding Leeftijd:

Nadere informatie

Oproep van de redactie

Oproep van de redactie Subscribe Past Issues Translate Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en omstreken - editie oktober 2018 Oproep van de redactie De input voor de nieuwsbrief is op dit moment minimaal. Via deze weg een oproep

Nadere informatie

Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen.

Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen. My weekly 31 t/m 36 Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen. Tijdens therapie even een moment voor mijzelf nemen. Ik kan

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Kamp groep 8. Zon, water, natuur. Terug in de tijd... BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013

Kamp groep 8. Zon, water, natuur. Terug in de tijd... BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013 Kamp groep 8 BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013 Zon, water, natuur Terug in de tijd... Klaar voor vertrek Om 08.00 uur kwamen de eerste kampgangers aan. Alle bagage werd ingeladen in de auto's

Nadere informatie

Dit deel is leeg! KAPOENEN

Dit deel is leeg! KAPOENEN KAPOENEN Dag kapoenen, voor we op kamp vertrekken gaan we nog 1 keer afspreken op zondag! Dit op zondag 30 juni. Wij verwachten jullie om 2u (niet 2u30) aan het domein van huizingen!!! Hier gaan wij ons

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN 0485-212961 06-12889793 Twan Krebbers 06-83008703 Past. Berdenstraat 14 Paul van den Heuvel 06-48723936 13 om el uk He Siske Hermans 06-11519419 rpsstraat

Nadere informatie

Augustus 2013. Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure.

Augustus 2013. Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure. Augustus 2013 Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure. Ik ben Marianne Groenink, geboren in Steenwijk Na 10 jaar in de zorg te hebben gewerkt was ik aan iets nieuws toe... Ik kwam op

Nadere informatie

Maandlijst Verkenners: April- mei juni

Maandlijst Verkenners: April- mei juni Maandlijst Verkenners: April- mei juni DINSDAG 5 APRIL: Zoals ook Assepoester zich graag kleedt met de mooiste prinsessenjurkjes, zo gaan wij deze avond ook met enorm veel enthousiasme werken aan de inkleding

Nadere informatie

Reisverslag Pisa 2012

Reisverslag Pisa 2012 Reisverslag Pisa 2012 Door: Anne Marte Gardenier, vw5c DAG 1: om 10.40 kwamen we aan in het regenachtige Pisa. Het was gelijk weer erg gezellig met mijn italiaan. Het klikte ook goed met haar ouders. Daarna

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE 2015/2016 SCOUTING AROODA DORDRECHT

INFORMATIEBOEKJE 2015/2016 SCOUTING AROODA DORDRECHT INFORMATIEBOEKJE 2015/2016 SCOUTING AROODA DORDRECHT 1 INHOUD Inleiding blz. 03 Scoutinggroep AROODA blz. 04 Contributie blz. 05 Bevers blz. 06 Welpen blz. 07 Scouts blz. 08 Explorers blz. 09 Roverscouts

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Donderdag 16 augustus

Donderdag 16 augustus Donderdag 16 augustus Programma 08.30 Opstaaaaaaan 09.00 09.30 Ontbijt 10.00 12.20 Eerste training 12.45 13.45 Lunch 14:30 16:45 Tweede training 16:45 17:45 Douchen, rust, kletsen etc. 18.00 19.00 Diner

Nadere informatie

Hoeksteen IJsselmuiden

Hoeksteen IJsselmuiden Hoeksteen IJsselmuiden Startzondag 2017:In die hoop leven wij! Maar we delen ons hoop ook in de kerk, waar de generaties in gesprek gaan over hun ideeën en vragen, over hun leven en geloof. En buiten de

Nadere informatie

Scouting Dr. Saal van Zwanenberggroep

Scouting Dr. Saal van Zwanenberggroep Scouting Dr. Saal van Zwanenberggroep Notulen Groepsraad en ouderavond - Maandag 9 oktober 2017 0.Agenda 1. Opening a. Voorstellen bestuur 2. Vaststellen Agenda 3. Speltakken a. Bevers b. Welpen c. Scouts

Nadere informatie

De wandelende speltak. de voorzitter aan het woord. Met onder andere

De wandelende speltak. de voorzitter aan het woord. Met onder andere 6102 rebotko De wandelende speltak de voorzitter aan het woord 100 remmun Met onder andere De bevers Het nieuwe seizoen is begonnen! Voor de beverleiding extra spannend en leuk, want er zijn veranderingen

Nadere informatie

Scouting in Montfoort: Ook na 67 jaar vitaal!! Waar staan de S-C-O-U-T-S voor?

Scouting in Montfoort: Ook na 67 jaar vitaal!! Waar staan de S-C-O-U-T-S voor? Scouting in Montfoort: Ook na 67 jaar vitaal!! Waar staan de S-C-O-U-T-S voor? Samen - Code - Outdoor - Uitdaging - Team - Spel Samen: Staat voor de betrokkenheid die we als scouts hebben met elkaar en

Nadere informatie

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag Daan zwienenberg Dag 1 dinsdag Ik fiets naar school met mijn rugzak. Gingen we in de bus zitten en toen gingen we naar de domelaar we gingen uit de bus en we gingen naar het kantoor van de domelaar een

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden maar natuurlijk ook de ouders, De lente is begonnen. Dus vanaf nu is het altijd mooi weer, tenzij je natuurlijk in België woont, daarom vergeet deze

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

Kampkrant. Regionale Scouting Wedstrijden 8 en 9 april 2016 bij Scouting van Brederode in Papendrecht. 1 e Editie

Kampkrant. Regionale Scouting Wedstrijden 8 en 9 april 2016 bij Scouting van Brederode in Papendrecht. 1 e Editie Kampkrant Regionale Scouting Wedstrijden 8 en 9 april 2016 bij Scouting van Brederode in Papendrecht 1 e Editie Deelnemende groepen: 1. SCOUTING TESRA De Zwaluwen 2. SCOUTING ALBLASSERDAM De Roboma s GIDSEN

Nadere informatie

IJT-jubileum kamp krant

IJT-jubileum kamp krant IJT-jubileum kamp krant Nummer: 1 Algemeen De meeste kids waren op de tweede dag al vroeg wakker: Ze barsten nog van de energie en hebben weer zin in een uitdaging! Al snel zitten de welpen, kabouters,

Nadere informatie

April 2015 Hallo allemaal, Hier is weer een infobrief en wel een hele lange. Zodat jullie allemaal weer van alles op de hoogte zijn.

April 2015 Hallo allemaal, Hier is weer een infobrief en wel een hele lange. Zodat jullie allemaal weer van alles op de hoogte zijn. April 2015 Hallo allemaal, Hier is weer een infobrief en wel een hele lange. Zodat jullie allemaal weer van alles op de hoogte zijn. NLdoet: Goh, wat was het leuk op de NLdoet-dag. Wat hebben jullie goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Kampleiding Hoi Hoi,

Kampleiding Hoi Hoi, Kampleiding 2019 Hi kampgangers! Mijn naam is Rick van der Weide. Ik ben 31 jaar en ga alweer voor de 10 e keer mee op kamp. Zoals elk jaar kijk ik weer ontzettend uit naar Pupillenkamp van Groen Geel.

Nadere informatie

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2017 28 augustus t/m 1 september Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Nadere informatie

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014 Logboekverhaal Schoolkamp 2014 Mysterie kamp 22-25-april Dinsdag 22 april 2014 Vandaag moesten we om 8:00 op school verzamelen. Onze bagage werd ingeladen en wij namen afscheid van de ouders. Toen alles

Nadere informatie

Trainingen Regio Utrechtse Heuvelrug. Informatieboekje 2019/2020

Trainingen Regio Utrechtse Heuvelrug. Informatieboekje 2019/2020 Trainingen Regio Utrechtse Heuvelrug Informatieboekje 2019/2020 Beste leidinggevende, praktijkbegeleider, geïnteresseerde, In dit boekje kun je alle informatie vinden over de trainingen van Regio Utrechte

Nadere informatie

Bestuur kindervakantiewerk Afferden :

Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Twan Krebbers Alexanderstraat 26 Tel.: 0485-212961 06-12889793 Renske van Vugt Fenikshof 26, Nijmegen Tel.: 06-10052944 Pieter Maas Heukelom 10 Tel.:06-30377444 Paul

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

Verhaal van puppy Sepp

Verhaal van puppy Sepp Verhaal van puppy Sepp Hallo allemaal, ik ben Sepp Ik wil graag mijn levensverhaal van de eerste 2 maanden bij mijn toen nog nieuwe gezinnetje vertellen. Ik ben een Dwergschnauzer zwart / zilver en op

Nadere informatie

Kamp juni & 1 juli

Kamp juni & 1 juli Kamp 2018 30 juni & 1 juli Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 30 juni en 1 juli. De begeleiders zullen

Nadere informatie

HET GEELTJE MEI 2016 JUNI & JULI

HET GEELTJE MEI 2016 JUNI & JULI HET GEELTJE MEI 2016 JUNI & JULI ADVERTENTIERUIMTE KOMENDE ACTIVITEITEN Beste ouders/verzorgers, Hieronder is de activiteitenlijst te zien van de verschillende groepen van scouting Willibrord maar ook

Nadere informatie

Bevers stuiteren het seizoen in

Bevers stuiteren het seizoen in Nummer 7 ~ September 2011 Bevers stuiteren het seizoen in De vakantie is alweer een tijdje voorbij en dus zijn de bevers al weer bijna een volle maand bezig. Zo hebben we ook al een paar leuke dingen gedaan.

Nadere informatie

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach.

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Karin de Galan Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in 2007 de galan school voor training op. Eerder werkte ze als

Nadere informatie

Hollywood party the Oscars

Hollywood party the Oscars RSW REGIO DE BARONIE 2018 Hollywood party the Oscars Informatie voor de leiding Beste scoutsleiding, Dit wordt alweer de negentiende RSW (Regionale Scouts Wedstrijden) van scouting Regio De Baronie. We

Nadere informatie

Scouting zomerkamp 2017

Scouting zomerkamp 2017 OUDERBOEKJE 1 Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje INHOUDSOPGAVE voorwoord...3 vertrek, ophalen,kampboekje, noodnummers...4 live verslag, reacties, leiding, thema...5 medische zaken, zakgeld, rijden...6

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. 12 maart 2015

Algemene ledenvergadering. 12 maart 2015 Algemene ledenvergadering 12 maart 2015 Agenda Opening Woordje van het bestuur Financieel overzicht Informatie uit de speltakken Vrijwilligers Rondvraag Wie zijn wij? Woordje van het bestuur Taken van

Nadere informatie

September Nieuwsbrief

September Nieuwsbrief Nieuwsbrief September 2016 Intro Helaas is de zomervakantie weer voorbij als u deze nieuwsbrief leest over het wel en wee van ons gezinshuis In Nij Begjin. We zitten nu in de maand september en terwijl

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

OPENING 42ste SCOUTSJAAR

OPENING 42ste SCOUTSJAAR Scouts De Geuzen Ternat Presenteert: OPENING 42ste SCOUTSJAAR 2017-2018 Heb jij zin om op zondag de tijd van je leven te beleven? Je bent niet bang voor avontuur en wil graag nieuwe vrienden maken? Dan

Nadere informatie

De beklimming van de Kilimanjaro

De beklimming van de Kilimanjaro De beklimming van de Kilimanjaro Jullie hebben mij gemist begin november tijdens de karatetraining om de reden dat ik helemaal in Tanzania was om de Kilimanjaro te beklimmen met 3 vrienden. Deze berg is

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Zomervakantie. Jeugdwerk Mariaberg

Zomervakantie. Jeugdwerk Mariaberg Zomervakantie Met meer dan 20 stemmen is de tekening van Ashley Smeets de winnaar van de zomer- posteractie. Gefeliciteerd Ashley, jouw tekening schittert nu op de voorkant van deze zomerflyer! Alle andere

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep KAMP 2007 4 augustus tot 11 augustus 2007 Hallo allemaal, Beetje bijgekomen in de vakantie? Mooi! Dan heb je dus genoeg energie opgedaan om op kamp te gaan. Een week lang samen met de rest een gezellig

Nadere informatie

Vanuit het Team: Afgelopen periode: Komende periode: Team: Teamleider: Jopie ten Cate Bultpark: 3 juni

Vanuit het Team: Afgelopen periode: Komende periode: Team: Teamleider: Jopie ten Cate Bultpark: 3 juni Email: Welpen@scoutingjfk.nl Facebook: www.facebook.com/ groups/welpenjfk Team: Teamleider: Jopie ten Cate 0321-333837 Leiding: Christiaan Baving Wouter Timmer Lauren de Bruin Lukas van Doordewaard Arian

Nadere informatie

Kajogi Kabouters SEPTEMBER

Kajogi Kabouters SEPTEMBER Kajogi Kabouters SEPTEMBER Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het

Nadere informatie

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN Groep 6a De spreekbeurt: De spreekbeurt op school vond ik al erg leuk. Toen wist ik al dat dit de leukste spreekbeurt van het jaar werd. Yanoux Ik vond de spreekbeurt van Ellis

Nadere informatie

Woordzoeker. Zoek verticaal van links naar rechts en verticaal van boven naar onder. Dorpsspel Eetavond Kubben. Totem Laddercompetitie Overgang

Woordzoeker. Zoek verticaal van links naar rechts en verticaal van boven naar onder. Dorpsspel Eetavond Kubben. Totem Laddercompetitie Overgang Woordzoeker Zoek verticaal van links naar rechts en verticaal van boven naar onder Dorpsspel Eetavond Kubben Totem Laddercompetitie Overgang Quiz Scouts Sjorren Tentenkamp Totem Vuren Hé Pico, waarom ben

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 5-6 Informatie groep 5-6 2015. Inleiding Jaaaaa, het is weer zover! Tijd voor weer een leuke en spannende week KVW. Dit jaar veranderd Maasbracht in een dorp vol met prinsen

Nadere informatie

De Blokpers nummer 188 Pagina 5

De Blokpers nummer 188 Pagina 5 Hoi, Jongens en Meisjes van Jong Nederland Beesel. Ik ben een Zwarte Piet, jullie kennen mij wel. Ik ben die lange Zwarte Piet met dat vage brilletje die ieder jaar naar de Blokhut komt omdat er Sinterklaasbivak

Nadere informatie

Het Parool van de school

Het Parool van de school Het Parool van de school Schoolkamp 2017 en Schoolreisje 2017 Voorwoord Hier is hij dan weer; de jaarlijkse schoolkranteditie over het schoolkamp en het schoolreisje. Dit jaar zijn de kleuters naar de

Nadere informatie

datum gewijzigd tijd programma locatie Geen opkomst ivm vakantie - 16-5-2015 hemelvaart - geen opkomst -

datum gewijzigd tijd programma locatie Geen opkomst ivm vakantie - 16-5-2015 hemelvaart - geen opkomst - Nieuwsbrief - mei 2015 Leuke nieuwtjes We zoeken nog nieuwe leden, neem je vriendin, buurmeisje, klasgenootje mee. Wordt jouw vriendin lid, dan verdien je daarmee de buddy badge. Je kunt je insigne scouting

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN Twan Krebbers Alexanderstraat 26 0485-212961 06-12889793 Paul van den Heuvel Past. Berdenstraat 14 06-83008703 Siske Hermans Heukelom 13 06-48723936 Elly

Nadere informatie

Opleidingskunde Introductie week

Opleidingskunde Introductie week Opleidingskunde Introductie week 29 augustus 2 september 2016 Scouting Terrein Karel de stoute Nijmegen Welkom Elk jaar organiseert de HAN een introductie voor haar nieuwe studenten. Dit jaar vindt deze

Nadere informatie