Uw partner voor innovatieve verpakkingsoplossingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw partner voor innovatieve verpakkingsoplossingen"

Transcriptie

1 Protective Packaging Europe Our Products Protect Your Products Uw partner voor innovatieve verpakkingsoplossingen

2 Merken met meetbare toegevoegde waa INNOVATIEVE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN LUCHTKUSSENFOLIEPRODUCTEN POLYETHYLEEN SCHUIM AirCap Gevoerd met luchtkussenfolie met barrière-coating ideaal voor bescherming en opvullen Betere en langdurigere Het verschil zit in de luchtdichte folielaag bescherming AirCap Lagere verpakkingskosten Materiaalbesparing Luchtdichte folielaag Recyclebaar en herbruikbaar Het verschil zit in de luchtdichte folielaag! Oorspronkelijke dikte van de kussentjes wordt behouden Luchtkussen zonder luchtdichte folielaag Polyethyleen schuim van Cell-Aire veelzijdige, kostenefficiënte, beschermende verpakkingsmaterialen Schoon, krasvrij, lichtgewicht polyethyleen met een lage dichtheid Vochtbestendig, uitstekende thermische isolatie Recyclebaar en herbruikbaar Goed hechtend, slipvast materiaal Voor elke toepassing het perfecte Cell-Aire schuimproduct! Luchtverlies Verlies dikte van de kussentjes BESCHERMENDE VERZENDENVELOPPEN PAPIEREN BESCHERMENDE VERPAKKINGEN PackTiger papiersystemen: PackTiger RS en FasFil systemen Unieke reeks systemen en papier voor opvulling en bescherming 100% gerecycled papier, dus een lagere impact op het milieu Talloze accessoires verkrijgbaar Gebruiksvriendelijke, betrouwbare systemen met een ongeëvenaarde snelheid PackTiger de beste keuze voor beschermende papierverpakkingen! Mail Lite De meest complete reeks van stevige beschermende verzendenveloppen met of zonder luchtkussenfolie voor een diversiteit aan toepassingsmogelijkheden Gevoerd met AirCap luchtkussenmateriaal luchtdichte folielaag voor een hoogwaardige bescherming Maximale bescherming bij een minimaal gewicht Een kostenefficiënt alternatief voor golfkartonnen dozen Zelfklevende sluitstrip biedt extra veiligheid Verbetert de productiviteit met name belangrijk in perioden van vraagpieken Mail Lite - een verzendenvelop voor elke toepassing!

3 rde LUCHTVERPAKKINGEN Fill-Air luchtverpakkingssysteem voor loze ruimtes Het Fill-Air Cyclone luchtverpakkingssysteem voor loze ruimtes is een snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk draagbaar elektrisch systeem voor de productie van luchtkussens naar uw behoefte Ideaal voor werkstations of productielijnen NewAir I.B. Express beschermend verpakkingssysteem Het NewAir I.B. Express verpakkingssysteem produceert en distribueert automatisch onze gepatenteerde luchtkussenfolie met barrière-coating Biedt ter plekke verpakkingsmateriaal naar uw behoefte Biedt beschermend verpakkingsmateriaal naar uw behoefte! SCHUIM-IN-ZAK VERPAKKINGEN ZWEEF- EN FIXEERVERPAKKINGEN Korrvu & Tekkvu verpakkingen Buitengewone productbescherming Universele oplossingen Kostenbesparend verpakkingsconcept Milieuvriendelijk Korrvu - hoogwaardige prestaties die direct zichtbaar zijn! Instapak schuimsystemen een reeks Instapak systemen voor alle toepassingen Ideaal voor beschermen, blokkeren, ondersteunen en het opvullen van loze ruimtes Het Instapak schuimverpakkingssysteem biedt een uitstekende productbescherming tegen schokken en trillingen tijdens het transport en de verdere verwerking Het Instapak Complete systeem is ontworpen ten behoeve van een efficiënter verpakkingsproces. Doordat het systeem de mogelijkheid biedt om kleine schuimstroken vanaf 2,5 cm te produceren, kan de operator de optimale hoeveelheid schuimstroken op die plaatsen gebruiken waar bescherming nodig is en zo het verpakkings- en transportvolume aanzienlijk verminderen De Instapak Quick RT schuimverpakkingen bieden alle kostenbesparende voordelen en bewezen prestaties van Instapak schuimverpakkingen zonder dat hiervoor een systeem nodig is Instapak schuimverpakkingen bieden een uitstekende en kostenefficiënte productbescherming!

4 GEAUTOMATISEERDE VERPAKKINGSSYSTEMEN PriorityPak Geautomatiseerd verpakkingssysteem Een geautomatiseerde hoge-snelheid systeemoplossing die producten in een samenbindende, beschermende verpakking inkapselt, waardoor de producten worden vastgezet en op hun plaats worden gehouden Biedt superieure productbescherming tegen de belastingen tijdens het transport en verdere verwerking Rapid Fill - Geautomatiseerd opvulsysteem De snelste, geautomatiseerde oplossing voor de productie van opvulverpakkingen op maat PriorityPak en Rapid Fill de flexibele manier voor de productie van een complete verpakking in één gemakkelijke stap! VEILIGE EN EFFICIËNTE DISTRIBUTIE VAN BEDERFELIJKE VOEDINGSMIDDELEN Cryovac verpakkingssystemen voor voedingsmiddelen Toonaangevend in de ontwikkeling van geavanceerde verpakkingssystemen en -materialen voor een veilige en efficiënte distributie van bederfelijke voedingsmiddelen naar supermarkten, voedingsmiddelenverwerkingsbedrijven en voedingsmiddelenservicebedrijven Cryovac maakt verpakkingsproducten en systemen die aansluiten op specifieke marktbehoeften! KRIMPFOLIE EN SYSTEMEN Hoogwaardige Cryovac krimpfolie Shanklin krimpverpakkingssystemen Opti krimpfolies Cryovac hoogwaardige krimpfolies en Opti krimpfolies bieden de meest veelzijdige reeks krimpfolieproducten in deze tak van de industrie De folies kunnen voor een groot aantal toepassingen worden gebruikt waar de presentatie of het uiterlijk van producten van essentiële invloed is op het koopgedrag Het merk Shanklin biedt toonaangevende krimpverpakkingssystemen voor praktisch elke toepassing Vermindert grootte van voedsel- en krimpverpakking Krimpfolies voor vrijwel elke toepassing!

5 Sealed Air streeft ernaar oplossingen te bieden voor de milieu- uitdagingen van onze klanten en wel op een betrouwbare, kostenefficiënte en verantwoordelijke manier. Door onze betrokkenheid om duurzame verpakkingen te ontwikkelen, is Sealed Air in staat om haar zaken te verbeteren en een positief verschil in de wereld te maken. Bij duurzaam verpakken wordt efficiënt gebruik gemaakt van natuurlijke bronnen en wordt de invloed op het milieu geminimaliseerd. De duurzaamheid van ons aanbod in verpakkingsproducten wordt continu verbeterd door gebruik te maken van dunnere, lichtere producten, door het verwijderen van verpakking dankzij nieuwe verpakkingsontwerpen, door het recyclen van de verpakkingen en door tijdens het herontwerpen van de verpakkingen gebruik te maken van materialen uit biologische bronnen. Sealed Air werkt nauw samen met haar klanten om milieuvriendelijke, innovatieve verpakkingsoplossingen naar voren te brengen. l Service De beste ondersteuning op het gebied van technische service en training. l Wereldwijde contacten Met meer dan 50 kantoren wereldwijd kunnen wij aan uw internationale behoeften voldoen. l World-Class Manufacturing De principes van het World- Class Manufacturing zorgen ervoor dat de kwaliteit en service van onze producten continu verbeteren en Sealed Air wereldwijd een constante productkwaliteit kan garanderen. l Onderzoek en ontwikkeling Onze investering is twee keer zo hoog voor onderzoek en ontwikkeling als de gemiddelde uitgave in de verpakkingsindustrie. Hierdoor kunnen wij continu aan de ontwikkeling van innovatieve verpakkingsmaterialen- en systemen werken.

6 Verpakkingsoplossingen voor uw specifieke behoeften PACKAGING DESIGN & DEVELOPMENT CENTRES Sealed Air beschikt over meer dan 30 ontwerp- en ontwikkelingscentra voor verpakkingen over de hele wereld. We bekijken en analyseren de voorgestelde ontwerpen, ontwikkelen nieuwe ontwerpen, testen de bestaande verpakkingen en geven u advies hoe u optimaal gebruik kunt maken van Sealed Air s verpakkingsmaterialen. ONTWERPDIENSTEN Meer dan 30 mondiale locaties, ontwerpen per jaar voltooid en 77 full-time professionele verpakkingsontwerpers wereldwijd. ONTWIKKELING VAN PROTOTYPES EN TESTVERPAKKINGEN Het proces omvat kostenramingen, prototypeprestaties, een Packaging Value Analysis (PVA) en verificatie en validatie. CONTROLE EN VALIDATIE TESTEN De ontwerp- en ontwikkelingscentra van Sealed Air zijn uitgerust voor een reeks standaardtesten onder gesimuleerde of feitelijke condities. Sealed Air is gecertificeerd door de International Safe Transit Association. BEWERKINGSCAPACITEITEN De ontwerp- en ontwikkelingscentra van Sealed Air hebben interne bewerkingscapaciteiten ten behoeve van een efficiënte oplossing voor uw verpakkingsbehoeften. MILIEU U kunt ervan verzekerd zijn dat uw verpakking de minimale hoeveelheid materiaal bevat die nodig is voor een veilige doorvoer door de distributieketen. De klant komt op de eerste plaats, dat is de belangrijkste prioriteit van iedere Sealed Air werknemer. Klantrelaties worden ontwikkeld en gekoesterd door onze goed opgeleide verkopers, monteurs en customer service. Ons doel is om uw partner te zijn in verpakkingen en dit wordt wereldwijd ondersteund door collega s in de fabricage, R & D en in onze ontwerp- en ontwikkelingscentra. Gedistribueerd door: SAC-NL Our ProductsPackaging Protect Your Products Protective Lindenhoutseweg 45 Postbus Ag Nijmegen, Nederland tel: +31 (0) fax: + 31 (0) EPDeuromktg@sealedair.com Onze Producten Beschermen Uw Producten Hoofdkantoor: Sealed Air Corporation, 200 Riverfront Boulevard, Elmwood Park, NJ 07407, USA Sealed Air heeft vestigingen wereldwijd. Sealed Air Corporation Alle rechten voorbehouden. Geprint op hergebruikt en recyclebaar papier.

Papierverpakkingssysteem. Een systeem voor elke toepassing

Papierverpakkingssysteem. Een systeem voor elke toepassing Papierverpakkingssysteem Een systeem voor elke toepassing Bescherming PackTiger RS Papierverpakkingssysteem Een snel, eenvoudig en betrouwbaar papierverpakkingssysteem Produceer papieren verpakkingen in

Nadere informatie

Korrvu Verpakkingen. * Kunnen vezels bevatten uit papier dat afkomstig is van consumenten en de industrie.

Korrvu Verpakkingen. * Kunnen vezels bevatten uit papier dat afkomstig is van consumenten en de industrie. Korrvu Verpakkingen Stap over op Korrvu zweef-, fixeer en compressieverpakkingen voor heldere oplossingen voor al uw behoeften op het gebied van verpakkingen Vernieuwend Korrvu verpakkingen zijn kostenbesparend

Nadere informatie

Schuim-in-zak systeem. Schuim-in-zak verpakkingen door een druk op de knop

Schuim-in-zak systeem. Schuim-in-zak verpakkingen door een druk op de knop Schuim-in-zak systeem Schuim-in-zak verpakkingen door een druk op de knop schuimverpakkingsoplossingen Een nieuwe wereld van verpakkingssnelheid en toepassingsmogelijkheden Schuim-in-zak kussen Voor grootverbruikers

Nadere informatie

Snelle, veelzijdige en kostenbesparende schuimverpakkingen

Snelle, veelzijdige en kostenbesparende schuimverpakkingen Snelle, veelzijdige en kostenbesparende schuimverpakkingen Minimale verpakkingskosten Met Instapak schuimverpakkingen bespaart u geld Als een van de meest economische verpakkingsmaterialen kan Instapak

Nadere informatie

Schuim-in-zak verpakkingen door een druk op de knop NIEUW!

Schuim-in-zak verpakkingen door een druk op de knop NIEUW! Schuim-in-zak systeem Schuim-in-zak verpakkingen door een druk op de knop NIEUW! schuimverpakkingsoplossingen Een nieuwe wereld van verpakkingssnelheid en toepassingsmogelijkheden Schuim-in-zak kussen

Nadere informatie

Korrvu. Zweef - en fixeerverpakking. Bescherming met uitstekende productpresentatie

Korrvu. Zweef - en fixeerverpakking. Bescherming met uitstekende productpresentatie Korrvu Zweef - en fixeerverpakking Bescherming met uitstekende productpresentatie Korrvu -verpakking VEELZIJDIGE, RUIMTEBESPARENDE EN SUPERIEURE VERPAKKINGSBESCHERMING De Korrvu -verpakking voor opslag

Nadere informatie

Beschermende verpakkingen. Uw partner in verpakkingen

Beschermende verpakkingen. Uw partner in verpakkingen Beschermende verpakkingen Uw partner in verpakkingen 2 Beschermende verpakkingen OPLOSSINGEN GEBASEERD OP ONTWERP EN ONTWIKKELING PRODUCT CARE Seaed Air s Product Care Divisie gaat de veeeisende uitdagingen

Nadere informatie

SpeedyPacker Insight. Schuim-in-zak systeem. Schuim-in-zak verpakkingen op maat door één druk op de knop

SpeedyPacker Insight. Schuim-in-zak systeem. Schuim-in-zak verpakkingen op maat door één druk op de knop SpeedyPacker Insight Schuim-in-zak systeem Schuim-in-zak verpakkingen op maat door één druk op de knop EENVOUDIG FOLIE LADEN Het laden van een nieuwe rol folie was nog nooit zo eenvoudig. Het folie-laadtoestel

Nadere informatie

"Plastic verpakkingen die bomen redden!"

Plastic verpakkingen die bomen redden! "Plastic verpakkingen die bomen redden!" 5 wijzen waarop onze luchtkussenverpakkingen milieuvriendelijk zijn. De Pitney Bowes Parcel Shipping Index stelde aan het einde van 2016 dat het versturen van pakjes

Nadere informatie

De voordelen. Ü BESCHERMING: vervaardigd uit Ü KOSTENBESPAREND: Ü ORDELIJK: de kussentjes blijven mooi samen. Ü MILIEUVRIENDELIJK: bestaan uit

De voordelen. Ü BESCHERMING: vervaardigd uit Ü KOSTENBESPAREND: Ü ORDELIJK: de kussentjes blijven mooi samen. Ü MILIEUVRIENDELIJK: bestaan uit De delen van luchtkussens Ü BESCHERMING: vervaardigd uit hoogresistente luchtdichte folie. De luchtkussens bieden een optimale al uw producten. Ze zijn permanent schokwerend en dus perfect geschikt langdurige

Nadere informatie

AIRplus Excel 8. AIRplus Mini 9

AIRplus Excel 8. AIRplus Mini 9 AIRplus voor de beste Productoverzicht 3 Functies en foliën 4 AIRplus Excel 8 AIRplus Mini 9 AIRplus GTI 9 Systeem integraties 10 verpakkingsresultaten AIRplus van Storopack biedt kwaliteitssystemen waarmee

Nadere informatie

Global Packaging & Logistics Solutions

Global Packaging & Logistics Solutions Vouwkisten Export verpakkingen Verpakkings materialen Global Packaging & Logistics Solutions Foldy Pac Wie zijn wij Foldy Pac International levert innovatieve en efficiënte verpakkingsproducten. Of het

Nadere informatie

Productoverzicht 3. FOAMplus Bagpacker 4. FOAMplus Handpacker 6. Toebehoren 8. Systeemintegratie 10

Productoverzicht 3. FOAMplus Bagpacker 4. FOAMplus Handpacker 6. Toebehoren 8. Systeemintegratie 10 Verpakking op maat Productoverzicht 3 FOAMplus Bagpacker 4 FOAMplus Handpacker 6 Toebehoren 8 Systeemintegratie 10 voor uw producten FOAMplus van Storopack is een unieke verpakkingsoplossing die elk product,

Nadere informatie

Schmitz Foam Products. Wereldspeler op topniveau

Schmitz Foam Products. Wereldspeler op topniveau Schmitz Foam Products Wereldspeler op topniveau Schmitz Foam Products Onverslaanbaar in kwaliteit innovatie en flexibiliteit INNOVATION RELIABLE PRAGMATIC CUSTOMER-FOCUS QUALITY SP Wereldwijd nummer één

Nadere informatie

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv. industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.nl Het unieke van de Meilink Groep De Meilink Groep biedt een totaalconcept

Nadere informatie

Rockfit Maak kennis met de nieuwe generatie. rockwool.nl/rockfit

Rockfit Maak kennis met de nieuwe generatie. rockwool.nl/rockfit Maak kennis met de nieuwe generatie rockwool.nl/rockfit Met trots stellen we voor: de nieuwe generatie Maak kennis met de nieuwe generatie: Mono, Mono silver, Duo, Premium en Premium silver. ROCKWOOL ontwikkelde

Nadere informatie

Recyclingindustrie. Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen.

Recyclingindustrie. Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen. Recyclingindustrie Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen www.lcpackaging.com Uitstekende kwaliteit, 100% recyclebaar 02 Toonaangevende FIBC-expert voor de recyclingindustrie Bij LC Packaging begrijpen we

Nadere informatie

Wereldleider op het vlak van duurzaamheid

Wereldleider op het vlak van duurzaamheid Wereldleider op het vlak van duurzaamheid Zorgdragen voor onze planeet maakt deel uit van de visie van Kimberly-Clark Professional TM om toonaangevend te zijn in essentiële aspecten voor een beter leven.

Nadere informatie

AIR-FFICIENCY een FP specialiteit!

AIR-FFICIENCY een FP specialiteit! AIR-FFICIENCY een FP specialiteit! Hoe onze op lucht gebaseerde, slimme verpakkingsoplossingen efficiency verhogen bij gedecentraliseerde, gecentraliseerde ( eind-van-de-lijn ) en lokale verpakkingssituaties.

Nadere informatie

Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm Productbrochure Eenvoud en prestatie De Hiab XS 022 maakt uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger De Hiab XS 022 is een kleine, compacte en flexibele kraan voor een brede

Nadere informatie

solutions in plastics Rocklight Hard as a Rock, Light as a Feather

solutions in plastics Rocklight Hard as a Rock, Light as a Feather solutions in plastics Rocklight Hard as a Rock, Light as a Feather Rocklight Rocklight-technologie Doorlopend luchtkanaal Glad buitenoppervlak Symmetrische profielstructuur Uniforme wanddikte Rocklight-platen

Nadere informatie

Nanovezelfiltertechnologie

Nanovezelfiltertechnologie Nanovezelfiltertechnologie 1 Nanovezelfiltertechnologie heeft overduidelijke voordelen Gezien haar superieure prestaties in diverse industrieën en onder de meest veeleisende omstandigheden, is het nanovezelmedium

Nadere informatie

GRATIS * PROEFPLAATSING GEDURENDE 1 MAAND! VOOR ALLE NIEUWE PLAATSINGEN! Kies het beschermingssysteem dat het beste bij u past! SCHUIM- BESCHERMING

GRATIS * PROEFPLAATSING GEDURENDE 1 MAAND! VOOR ALLE NIEUWE PLAATSINGEN! Kies het beschermingssysteem dat het beste bij u past! SCHUIM- BESCHERMING SCHUIM- BESCHERMING Bescherming op maat! LUCHTKUSSEN- SYSTEEM Licht en robuust! PAPIERKUSSEN- SYSTEEM Stevig en milieuvriendelijk! Kies het ssysteem dat het beste bij u past! KWALITEIT: optimale tegen

Nadere informatie

EZ-Tear Luchtkussens PRODUCTEN. Topkwaliteit opvulmaterialen. Kenmerken

EZ-Tear Luchtkussens PRODUCTEN. Topkwaliteit opvulmaterialen. Kenmerken PRODUCTEN EZ-Tear Luchtkussens Topkwaliteit opvulmaterialen Opvullen Blokkeren Ultra-licht, vermindert transportkosten EZ-Tear perforaties voor gebruiksgemak en maximale vulling De materialen worden direct

Nadere informatie

WERELDWIJDE INNAME EN RECONDITIONERING VAN IBC S

WERELDWIJDE INNAME EN RECONDITIONERING VAN IBC S WERELDWIJDE INNAME EN RECONDITIONERING VAN IBC S De duurzame oplossing voor uw lege containers: SCHÜTZ TICKET SERVICE. Het verzekeren van een intact milieu en spaarzaam gebruiken van natuurlijke hulpbronnen

Nadere informatie

Schroot, afval en recycling

Schroot, afval en recycling Schroot, afval en recycling Systemen die wérken www.hiab.com SCHROOT, AFVAL EN RECYCLING Schroot, afval en recycling Schroot, afval en recycling Systemen die wérken DE LAGE INVESTERINGS- EN EXPLOITATIEKOSTEN

Nadere informatie

Hiab XS 033 Serie 2,8-3,3 tm

Hiab XS 033 Serie 2,8-3,3 tm Hiab XS 033 Serie 2,8-3,3 tm Productbrochure Een veelzijdig stuk gereedschap De Hiab XS 033 biedt een stukje meer De Hiab XS 033 biedt u de prestatie die u nodig heeft voor uw dagelijkse laad- en loswerkzaamheden.

Nadere informatie

Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, materialen in te zetten. Met name de vraag naar recyclebare

Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, materialen in te zetten. Met name de vraag naar recyclebare AGF-producten verpakken in kartonnen tray met topseal Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, bij het verpakken van AGF producten, in de richting om recyclebare, fossiele grondstof

Nadere informatie

Toegepaste Omgevingstechnologie in Verpakking 2008 Topa Verpakking BV

Toegepaste Omgevingstechnologie in Verpakking 2008 Topa Verpakking BV PLOT 14 oktober 2009 Toegepaste Omgevingstechnologie in Verpakking 2008 Topa Verpakking BV Over Topa Meer dan 85 jaar ervaring Ruim 125 mensen in dienst Onderdelen: Topa Verpakking Topa Instituut Centraal

Nadere informatie

Duurzaamheid. De voordelen van blikverpakkingen

Duurzaamheid. De voordelen van blikverpakkingen Duurzaamheid De voordelen van blikverpakkingen Duurzaamheid Duurzaamheid is één van de belangrijke aandachtspunten van het bedrijfsleven. Deze brochure is een initiatief van EMPAC, de organisatie van de

Nadere informatie

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem Een beter begrip van uw batchingsysteem Voor het ontwerp van een standalone batchingsysteem moeten de onderdelen zorgvuldig worden geselecteerd, op basis van de unieke procesvereisten. Batchingsystemen

Nadere informatie

STARstrap Omsnoerbanden ontwikkeld voor de hoogste eisen

STARstrap Omsnoerbanden ontwikkeld voor de hoogste eisen STARstrap Omsnoerbanden ontwikkeld voor de hoogste eisen Uw voordelen Wij delen onze ervaring Toegang tot de uitgebreide expertise van FROMM als een hoogwaardige leverancier van omsnoersystemen Omsnoersystemen

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

BESCHERMEN EN OPVULLEN

BESCHERMEN EN OPVULLEN De ultieme bescherming tegen schokken Igepa biedt een uitgebreid gamma schokabsorberende en beschermende luchtkussenfolies aan. De folie is verkrijgbaar in 3 kwaliteiten: light, standaard en gerecycleerd.

Nadere informatie

Icopal Universal. IJzersterke, duurzame dakbedekking. Flexibel en licht. Betrouwbaar. Veilig verwerkbaar. Duurzaam. Universeel toepasbaar

Icopal Universal. IJzersterke, duurzame dakbedekking. Flexibel en licht. Betrouwbaar. Veilig verwerkbaar. Duurzaam. Universeel toepasbaar Icopal Universal Flexibel en licht Betrouwbaar Veilig verwerkbaar Duurzaam Universeel toepasbaar IJzersterke, duurzame dakbedekking Een universeel toepasbaar product voor platte en hellende daken Als architect

Nadere informatie

Voldoet u al aan het Bouwbesluit?

Voldoet u al aan het Bouwbesluit? NIEUW SlimFix XT Gepatenteerd door IsoBouw Conform Bouwbesluit 2012 Voldoet u al aan het Bouwbesluit? SlimFix XT : Aantoonbaar Bouwbesluit-proof zonder concessies; veel duurzamer dankzij EPS HR! SlimFix

Nadere informatie

Mail Lite Beschermende verzendenveloppen

Mail Lite Beschermende verzendenveloppen Mai Lite Beschermende verzendenveoppen Beschermende verzendenveoppen voor eke toepassing Mai Lite Beschermende verzendenveoppen 1 Mai Lite Het verschi zit in de uchtdichte foieaag! Mai Lite biedt het meest

Nadere informatie

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen?

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? COMPOSIETMATERIALEN: DE NATUURLIJKE OPVOLGER VAN DE METALEN SYSTEMEN. Maakt u al jaren gebruik van metalen buizensystemen met

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

KeyKeg Innovatieve technologie Maximale kwaliteit en houdbaarheid Lichtgewicht Efficiënt Toegang tot nieuwe markten Duurzaam Uitgebreide

KeyKeg Innovatieve technologie Maximale kwaliteit en houdbaarheid Lichtgewicht Efficiënt Toegang tot nieuwe markten Duurzaam Uitgebreide 02 KeyKeg Innovatieve technologie Maximale kwaliteit en houdbaarheid Lichtgewicht Efficiënt Toegang tot nieuwe markten Duurzaam Uitgebreide branding-opties Tappen met lucht KeyKeg, your future on tap!

Nadere informatie

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen aangenaam Hertalan Rubber Products vindt zijn oorsprong in 1895 onder de vleugels van Hertel. Vanaf de zestiger jaren produceren wij Hertalan EPDM folie.

Nadere informatie

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU Boost RISO: wie zijn wij? Al meer dan 50 jaar specialist in het printen op hoge snelheid RISO KAGAKU Corporation,

Nadere informatie

CODES Binnenformaat Type Kleur Verk.eenh. Aantal/pallet

CODES Binnenformaat Type Kleur Verk.eenh. Aantal/pallet HOE HET JUISTE FORMAAT VOOR UW OMSLAGEN BESTELLEN : 1- De lengte en breedte van het te verpakken product meten. 2- Bij elke afmeting de dikte van het product toevoegen. 3- Een bijkomende marge voorzien

Nadere informatie

SILVER. Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop. www.armstrong.nl/plafonds www.armstrong-plafonds.be

SILVER. Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop. www.armstrong.nl/plafonds www.armstrong-plafonds.be SILVER Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop www.armstrong.nl/plafonds www.armstrong-plafonds.be Cradle to Cradle - de ingeslagen weg Cradle to Cradle is een innovatief concept waarbij productieprocessen

Nadere informatie

Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT

Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT Het beste van twee werelden Samen in één product Welkom bij de toekomst van bouwen Duurzaamheid en klimaatbescherming worden steeds belangrijker, en

Nadere informatie

Materiaal keuzes. Globaal genomen zijn er 4 basis functies denkbaar waarom men het product wilt verpakken.

Materiaal keuzes. Globaal genomen zijn er 4 basis functies denkbaar waarom men het product wilt verpakken. Materiaal keuzes Waarom verpakken we het product? Dit is de eerste vraag die beantwoord moet worden. Immers als het niet nodig is om een product te verpakken, is een materiaal keuze ook niet nodig en ontstaat

Nadere informatie

3D IMPRESSIONS. Kwaliteit HACCP

3D IMPRESSIONS. Kwaliteit HACCP Ref: 090124 Kwaliteit Wij bieden een grote verscheidenheid aan modellen containers voor uiteenlopende toepassingen en gebruiksvormen. Kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid staan bij ons hoog in het

Nadere informatie

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE RUPES biedt nu een complete en revolutionaire oplossing voor het perfect schuren van hout, composietmaterialen, pleister en alle andere geverfde oppervlakken

Nadere informatie

Flexibele Verpakkingen

Flexibele Verpakkingen Flexibele Verpakkingen Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie streven wij er naar om optimale

Nadere informatie

Hiab XS 044 Serie 3,7-4,0 tm

Hiab XS 044 Serie 3,7-4,0 tm Hiab XS 044 Serie 3,7-4,0 tm Productbrochure Voor uitmuntend bereik De Hiab XS 044 is van alle kanten compleet Al sinds jaar en dag staat het merk Hiab synoniem voor hoge kwaliteit en voortdurende verbetering.

Nadere informatie

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen aangenaam vochtkerende systemen Hertalan Rubber Products vindt zijn oorsprong in 1895 onder de vleugels van Hertel. Vanaf de zestiger jaren produceren

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Overseas Logistics Multimodal Inland Locations Supply Chain Solutions Advanced logistics for a smaller world Als het gaat om het optimaal beheersen

Nadere informatie

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider Roofing Met de zekerheid van de Marktleider Betrouwb Meerwaarde op het dak Innovatie Eigenaars van gebouwen, architecten, ingenieurs en aannemers profiteren van tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling

Nadere informatie

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g monosolar zonneboilersysteem met hoogrendement bouwen op duurzame energie U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g Onze producten worden wereldwijd verkocht vanwege hun ongeëvenaarde technische

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

Cradle to Cradle - duurzaamheid staat voorop SILVER. Plafond&Wand SYSTEMEN.

Cradle to Cradle - duurzaamheid staat voorop SILVER. Plafond&Wand SYSTEMEN. Plafond&Wand SYSTEMEN Samen van idee tot werkelijkheid SILVER Cradle to Cradle - duurzaamheid staat voorop www.armstrong.nl/plafonds www.armstrong-plafonds.be Cradle to Cradle - de ingeslagen weg Cradle

Nadere informatie

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten.

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. Iseco, gekend om haar specia listische service op hoog niveau. Omwille van de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid heeft alle apparatuur

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. 2 1 2 3 4 5 6 7 8 Overal in Europa kunt u voor meer informatie over onze bekroonde producten terecht bij de specialisten van Prime Design Europe!

Nadere informatie

Gyptone voor zuivere lucht, zowel binnen als buiten

Gyptone voor zuivere lucht, zowel binnen als buiten Saint-Gobain Gyproc Nederland Postbus 73 4130 EB Vianen Tel: 0347-325 100 Fax: 0347-325 125 E-mail: info@gyproc.nl www.gyproc.nl @Gyproc Daar elke toepassing in de praktijk gebaseerd is op de ter plaatse

Nadere informatie

EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium

EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium Kwaliteitsproducten met een veelzijdige toepassing * Safety overlap: snelvloeiende VARIO-bitumen aangebracht op bovenzijde van onderliggende baan en onderzijde van

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch geavanceerde

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

Controlewegers C Serie Controlewegers Wereldwijde oplossingen Aangepast aan uw behoeften Toekomstgerichte investering

Controlewegers C Serie Controlewegers Wereldwijde oplossingen Aangepast aan uw behoeften Toekomstgerichte investering Controlewegers C Serie Controlewegers Wereldwijde oplossingen Aangepast aan uw behoeften Toekomstgerichte investering C Serie Hoogwaardige controleweegsystemen Controlewegers C Serie Controlewegers Onze

Nadere informatie

VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN.

VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. WWW.KI-TS.COM OVER ONS "Geweldige bedrijven bieden hun klanten, naast de producten die ze vragen, ook oplossingen voor hun problemen. Knauf Insulation streeft

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

MANAGING DIRECTOR #VACATURE

MANAGING DIRECTOR #VACATURE #VACATURE MANAGING DIRECTOR Smurfit Kappa levert meer dan verpakkingen. Met innovatieve, efficiënte en duurzame verpakkingsoplossingen voegt de Europese marktleider tastbare waarde toe voor iedere klant

Nadere informatie

INNOVATIEVE BALENPERSEN ORWAK POWER

INNOVATIEVE BALENPERSEN ORWAK POWER INNOVATIEVE BALENPERSEN ORWAK POWER ORWAK POWER Met trots presenteren wij ORWAK POWER, een nieuwe lijn van vier dynamische balenpersen. ORWAK POWER is gebaseerd op onze Black Star Technology. Dit concept

Nadere informatie

KeyKeg, your future on tap!

KeyKeg, your future on tap! KeyKeg, your future on tap! Lightweight Containers BV is de grondlegger van het innovatieve KeyKeg-systeem. KeyKegs gaan stalen fusten op termijn volledig vervangen. Het unieke ontwerp van KeyKegs is gebaseerd

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt haar klanten

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

Gyptone maakt het werk letterlijk lichter

Gyptone maakt het werk letterlijk lichter Saint-Gobain Gyproc Nederland Postbus 73 4130 EB Vianen Tel: 0347-325 100 Fax: 0347-325 125 E-mail: info@gyproc.nl www.gyproc.nl @Gyproc Daar elke toepassing in de praktijk gebaseerd is op de ter plaatse

Nadere informatie

SILVER. Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop.

SILVER. Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop. SILVER Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop www.armstrong-plafonds.nl www.armstrongplafonds.be Cradle to Cradle - de ingeslagen weg Cradle to Cradle is een innovatief concept waarbij productieprocessen

Nadere informatie

Wonderfil Wrap Automatisch opblaasbaar verpakkingssysteem Handleiding

Wonderfil Wrap Automatisch opblaasbaar verpakkingssysteem Handleiding Automatisch opblaasbaar verpakkingssysteem Handleiding Vertaling van de originele Wonderfil handleiding Wrap Handleiding Other patents pending. www.sealedair.com WFW 11/12 Other patents pending. www.sealedair.com

Nadere informatie

HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) en Koeling zijn essentiële elementen voor gezondheid, welzijn en comfort in ons dagelijks leven

HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) en Koeling zijn essentiële elementen voor gezondheid, welzijn en comfort in ons dagelijks leven HVAC en Koeling HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) en Koeling zijn essentiële elementen voor gezondheid, welzijn en comfort in ons dagelijks leven Huizen, commerciële en industriële gebouwen

Nadere informatie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie Poetsdoekenassortiment voor de industrie Duidelijk beter Poetsdoeken voor het zwaardere werk WYPALL assortiment Altijd beter In tegenstelling tot de conventionele textielen doeken levert iedere poetsdoek

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

De ijzersterke combinatie voor elk dak

De ijzersterke combinatie voor elk dak Icopal Universal De ijzersterke combinatie voor elk dak Flexibel en licht Eenlaags systeem Veilig verwerkbaar (NEN 6050) Duurzaam Universeel toepasbaar Toepassing van Icopal Universal WS als onderlaag

Nadere informatie

Heavy Duty Solutions that go the distance

Heavy Duty Solutions that go the distance Heavy Duty Solutions that go the distance 2 Chemische industrie Oplossingen voor een efficiënt transport Heavy Duty Solutions that go the distance 3 Als het om de optimalisatie en aanpassing van onze verpakkingsproducten

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

papierkussens De voordelen van ÜBESCHERMING: het opvulpapier ÜBETROUWBAAR: biedt langdurig ÜMULTIFUNCTIONEEL: beschikbaar

papierkussens De voordelen van ÜBESCHERMING: het opvulpapier ÜBETROUWBAAR: biedt langdurig ÜMULTIFUNCTIONEEL: beschikbaar De delen van papierkussens ÜBESCHERMING: het opvulpapier is uitstekend schokwerend en geschikt alle producten, van heel licht tot heel zwaar. ÜBETROUWBAAR: biedt langdurig weerstand tegen schokken. Het

Nadere informatie

ADVIES VAN ANTALIS REK- EN KRIMPFOLIE HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING?

ADVIES VAN ANTALIS REK- EN KRIMPFOLIE HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING? HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING? Geblazen (Blown) rekfolie Deze folie is zeer sterk. Dezelfde als handmatige folie, standaardfolie

Nadere informatie

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage WEINIG SYSTEM PLUS Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage 1 Alles uit de WEINIG hand: Het totaalsysteem voor profielfabricage WEINIG is de leidende technologie-aanbieder voor de massiefhout

Nadere informatie

Online-datasheet. TRANSIC Extractive KLANTSPECIFIEKE ANALYSESYSTEMEN

Online-datasheet. TRANSIC Extractive KLANTSPECIFIEKE ANALYSESYSTEMEN Online-datasheet A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Bestelinformatie Type Artikelnr. Op aanvraag De exacte specificaties en prestatiegegevens van het product kunnen afwijken en zijn afhankelijk van

Nadere informatie

ADVIES VAN ANTALIS REK- EN KRIMPFOLIE HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING?

ADVIES VAN ANTALIS REK- EN KRIMPFOLIE HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING? HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING? Geblazen (Blown) rekfolie Deze folie is zeer sterk. Toepassing: Dezelfde als handmatige folie, standaardfolie

Nadere informatie

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Unidek SolarTherm is het eerste sandwich dakelement met een geïntegreerd, prefab gemonteerde zonnecollector. Het resultaat van een unieke samenwerking

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

Van Wamel B.V. SORTEERAPPARATUUR VOOR GROENTE EN FRUIT SORTEERMACHINES AANVOER-EN VERPAKKINGSSYSTEMEN.

Van Wamel B.V. SORTEERAPPARATUUR VOOR GROENTE EN FRUIT SORTEERMACHINES AANVOER-EN VERPAKKINGSSYSTEMEN. Van Wamel B.V. SORTEERAPPARATUUR VOOR GROENTE EN FRUIT SORTEERMACHINES AANVOER-EN VERPAKKINGSSYSTEMEN www.vanwamel.nl VAN WAMEL B.V. Sinds 1947! Met bijna 70 jaar ervaring in de fabricage van apparatuur

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

DE KERN VAN BETERE GEBOUWPRESTATIES

DE KERN VAN BETERE GEBOUWPRESTATIES DE KERN VAN BETERE GEBOUWPRESTATIES THERMISCH DUURZAAMHEID BRAND GARANTIE 40 JAAR THERMISCHE EN CONSTRUCTIEVE GARANTIE TOT 20% VERBETERDE THERMISCHE PRESTATIES Ontdek een doorbraak in de kerntechniek van

Nadere informatie

De HPR130XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten

De HPR130XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten De HPR1XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten Hypertherm heeft gedurende meer dan veertig jaar meer dan 75 gepatenteerde plasmatechnologieën ontwikkeld

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

exportpacking & logistics varekamp varekamp

exportpacking & logistics varekamp varekamp exportpacking & logistics varekamp Varekamp Industriële Verpakkingen info@varekamp.nl Postbus 7, 4940 AA Raamsdonksveer Zalmweg 31, 4941 VX Raamsdonksveer T 0162-574674, F 0162-570730 Varekamp Air ams@varekamp.nl

Nadere informatie

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor.

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. www.absgroup.com The ABS EffeX range complies fully with Een geheel nieuwe benadering

Nadere informatie

Bedrijfsrapport <naam bedrijf>

Bedrijfsrapport <naam bedrijf> Bedrijfsrapport Brancheverduurzamingsplannen Introductie Met behulp van de Webtool Brancheverduurzamingsplannen van het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) heeft uw bedrijf

Nadere informatie