Snelle, veelzijdige en kostenbesparende schuimverpakkingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Snelle, veelzijdige en kostenbesparende schuimverpakkingen"

Transcriptie

1 Snelle, veelzijdige en kostenbesparende schuimverpakkingen

2 Minimale verpakkingskosten Met Instapak schuimverpakkingen bespaart u geld Als een van de meest economische verpakkingsmaterialen kan Instapak verpakkingschuim uw materiaalkosten drastisch verlagen - zonder dat de verpakking minder bescherming biedt. Ruimtebesparend Het Instapak verpakkingsschuim expandeert tot 280 keer het oorspronkelijke vloeistofvolume. Het volume aan verpakkingen dat geproduceerd wordt uit twee 210 liter vaten is gelijk aan een volle vrachtauto traditioneel verpakkingsmateriaal. Instapak schuim produceert u waar en op het moment dat u het nodig heeft. Veelzijdig Met Instapak verpakkingen kunt u producten van bijna elke afmeting, vorm en gewicht economisch, efficiënt en goed beschermd verpakken. Voor de meest uiteenlopende producten kunt u op het moment dat u het wenst een beschermend schuimkussen produceren om lege ruimtes op te vullen of producten vast te zetten en te blokkeren. Bescherming op maat Instapak verpakkingsschuim beschermt uw producten tijdens transport, opslag en logistieke handelingen. De unieke kenmerken van de verpakking stellen u in staat uw product te verpakken met een minimum aan materiaal.

3 Maximale productbescherming Snelle verpakkingsmethodes Met het Instapak schuimverpakkingsproces worden uw producten verpakt en tegelijkertijd beschermd. Met een druk op de knop produceren onze schuim-in-zak verpakkingssystemen tot 21 beschermende kussens per minuut. Bescherming Voor producten die een beschermende verpakking op maat of exacte productpositionering vereisen, kunt u met Instapak schuim een voorgevormd en productspecifiek kussen produceren. Vastzetten en blokkeren Met Instapak schuim kunt u onregelmatig gevormde producten verpakken en voorkomt u verschuiving in de doos. Klanttevredenheid Uw klanten ontvangen de producten onbeschadigd in een nette en professionele Instapak schuimverpakking. De schuimverpakking kan vervolgens hergebruikt worden of teruggestuurd worden naar een van de 25 internationale inzameladressen. Opvullen van lege ruimtes Ideaal voor expeditieruimtes en distributiecentra waar veel verpakt wordt. Instapak systemen produceren op een snelle manier schuimkussens en zijn een schoon en efficiënt alternatief voor traditioneel verpakkingsmateriaal.

4 Instapak 901 systeem Het Instapak 901 systeem is een volledig elektronisch handbediend schuimverpakkingssysteem met elektrisch gestuurde pompen. Een computersysteem controleert continue het efficiënt schuimverbruik van het systeem om op deze manier een Instapak schuimverpakking van topkwaliteit te kunnen garanderen. Handmatig inschuimen: Alle Instapak systemen beschikken over gepatenteerde, zelfreinigende spuiten. Een eenvoudige techniek om kwetsbare producten van allerlei afmetingen en vormen te beschermen door deze te blokkeren en vast te zetten. 1. Het vloeibare Instapak schuim wordt op de vooraf ingelegde Instamate folie in een doos gespoten. 2. De Instamate folie wordt dichtgevouwen en het product wordt op het expanderende schuim gelegd. 3. Het product wordt afgedekt met een tweede laag Instamate folie, waarop nog een hoeveelheid schuim wordt gespoten. 4. Uw klant ontvangt zijn product onbeschadigd. Voorgevormde verpakkingen: Met deze verpakkingstechniek produceert u op maat gemaakte schuimkussens met een optimale bescherming en efficiëntie. 1. U kiest een product waarvoor een mal ontworpen en gemaakt is. 2. Een eenvoudige houten mal wordt gebruikt om de gewenste verpakkingsvorm te verkrijgen. 3. Instamate folie wordt in de mal gelegd en daarna ingespoten met Instapak schuim. 4. Uw product wordt veilig verpakt in een op maat gemaakt schuimkussen.

5 Voor iedere toepassing een oplossing Instapak Quick RT verpakkingen: Het produceren van een op maat gemaakte Instapak schuimverpakking is nog nooit zo makkelijk geweest. 1. Vouw de Instapak Quick RT zak geheel open en leg deze op een vlakke ondergrond. Druk hard op het A component symbool om de interne verzegeling te verbreken. 2. Druk beurtelings vijftien tot twintig keer op deel A en B. Plaats de zak direct, voordat het schuim begint te expanderen, in een lege doos. 3. Wanneer het schuim expandeert plaatst u het te verpakken product in het midden van de zak en houdt u deze daar vast totdat het product aan de onder- en zijkant omringd is met schuim. 4. Activeer een tweede zak en plaats hem snel boven op het product. Sluit de flappen van de doos, zodat het schuim bij het expanderen een bovenkussen kan vormen. Instapak Quick RT verpakkingen Beschermende schuimkussens, draagbaar, eenvoudig en overal ter plekke bruikbaar. Instapacker Tabletop systeem Geniet van alle aangetoonde voordelen en kostenbesparingen van het schuim-in-zak verpakken met een betaalbaar en gebruiksvriendelijk Instapak systeem. Instapacker Tabletop systeem: Ons betaalbare en gebruiksvriendelijke schuim-in-zak verpakkingssysteem bespaart u waardevolle werkruimte. 1. Druk op een van de 10 voorgeprogrammeerde toetsen om de schuimhoeveelheid van de zak in te stellen. 2. Neem de zak met expanderend schuim en scheur deze af bij de perforatie. 3. Plaats de met Instapak schuim gevulde zak in een doos en leg het te verpakken product bovenop de expanderende zak. 4. U maakt een bovenkussen door een tweede met Instapak schuim gevulde zak bovenop het product te plaatsen waarna u de doos sluit.

6 SpeedyPacker Insight verpakkingssystemen Ons SpeedyPacker Insight systeem is in staat tot 21 met schuim gevulde zakken per minuut te produceren en biedt zo maximale productiviteit en productbescherming door middel van een druk op de knop. Het systeem is verkrijgbaar als tafelmodel en als staand model dat in hoogte verstelbaar is. Beide systemen kunnen zowel onze vertrouwde schuimin-zak verpakkingen als onze innovatieve schuimstroken (Continuous Foam Tubes; CFT's) produceren. Schuim-in-zak: Schuimzakken van verschillende formaten kunnen gebruikt worden voor het opvullen van lege ruimtes, voor het beschermen of vastzetten en blokkeren van producten. 1. Door een simpele druk op de knop kiest de operator een zak met de juiste zaklengte en schuimhoeveelheid. 2. De operator plaatst de met schuim gevulde zak in de doos en plaatst het te verpakken product op het expanderende schuim. 3. Een tweede met schuimgevulde zak wordt bovenop het product gelegd en de doos kan gesloten worden. 4. De met schuim gevulde zak expandeert rondom het product en tegen het karton, zodat er een bovenverpakking wordt gevormd. Schuimstroken, Continuous Foam Tubes (CFT): Met CFT (schuimstroken) kunt u een grote verscheidenheid aan producten verpakken. 1. Het gebruiksvriendelijke besturingspaneel met kleurenbeeldscherm kan slechts met een druk op de knop bediend worden. 2. CFT stelt u in staat om met het SpeedyPacker Insight systeem een serie gevulde schuimstroken te produceren. 3. Het systeem kan ingesteld worden om een reeks schuimstroken te produceren om deze op een later tijdstip te gebruiken of over meerdere werkplaatsen te verdelen. 4. De veelzijdige CFT's kunnen worden gebruikt als beschermend basiskussen op de bodem van de doos of voor rondom-, hoek-, en randbescherming.

7 Innovatieve oplossingen Instapak schuim-in-zak voorvormsystemen Onze voorvormsystemen produceren speciaal ontworpen schuimkussens voor producten waarvoor een consistente bescherming en exacte positionering vereist is. Ongeacht of u 20 of 2000 producten per dag verpakt, wij hebben altijd een voorvormsysteem dat aan uw behoeften voldoet. Schuim-in-zak voorvormproces: Klantspecifieke schuimkussens worden snel geproduceerd en bieden een optimale bescherming. 1. Met een druk op de knop levert het SpeedyPacker Insight systeem snel een met Instapak gevulde schuimzak. 2. Wanneer de operator de schuimzak in de mal plaatst, wordt door vacuüm de zak naar binnen getrokken. 3. Nadat de schuimzak volledig geëxpandeerd is, wordt het kussen door middel van het ingebouwde luchtuitblaassysteem verwijderd. 4. Binnen een minuut is een op maat gemaakte, kostenbesparende verpakking geproduceerd om uw product tijdens transport of logistiek te beschermen.

8 Bewezen prestaties Sealed Air voorziet u van verpakkingsadvies- en designs en ISTA-gecertificeerde testen en beoordelingen Sealed Air ontwerpt voor haar klanten in 35 verpakkingslaboratoria verspreid over de hele wereld, de meest efficiënte verpakking door het volume en gewicht van de gebruiksmaterialen te reduceren. Met een Sealed Air Instapak verpakkingsoplossing verhoogt u eenvoudig de productiviteit en het klanttevredenheidsniveau. Sealed Air zal uw verpakkingswerkwijze grondig evalueren en u de volgende informatie verstrekken en service bieden: Het beste verpakkingsdesign ontwerpen en de juiste Instapak schuimverpakkingsmethode selecteren voor uw applicatie. Het ideale Instapak verpakkingssysteem voor uw werkplaats bepalen en bekijken hoe u dit systeem in uw huidige verpakkingslijn kunt integreren. Het aanreiken van een verpakkingsoplossing met bijbehorende analyse van de gerealiseerde kostenbesparingen. Het geven van de beste training en service om u te verzekeren dat u de Instapak producten op efficiënte en economische wijze gebruikt. De unieke combinatie en flexibiliteit van de sterke buitenkant van Instamate folie rondom de schuimkussens garandeert een ongeëvenaarde productbescherming. Hoogwaardige Instamate folie optimaliseert de schokdemping van Instapak schuimzakken Filmsterkte 200 Instamate folie Lage densiteit PE Conventionele hoge densiteit PE Grammage Onze ISTA gecertificeerde verpakkingslaboratoria ontwerpen en testen een proefverpakking voor uw product en voorzien dit van een gedetailleerde analyse van onze bevindingen. Dart Impact Test: ASTM 1709-A.7 mil monsters

9 Toegevoegde waarde Milieubewust verpakken, maar niet ten koste van het product Met Instapak schuim reduceert u de omvang van het te gebruiken verpakkingsmateriaal, echter niet ten koste van de productbescherming. Tevens wordt Instapak schuim zonder CFK's en HCFK's, die met de aantasting van de ozonlaag geassocieerd worden, geproduceerd. Ieder schuimkussen is voorzien van een informatieve mededeling aan uw klanten omtrent Instapak schuim en het milieu Sta stil bij de voordelen van Instapak verpakkingen: Besparing Elk jaar bespaart Sealed Air met behulp van haar verpakkingontwerpers en professionele verkopers honderdduizenden kilo's aan verpakkingsmaterialen, door verpakkingsoplossingen te ontwerpen waarbij gebruik gemaakt wordt van ons hoogwaardige kwaliteit Instapak schuim. Hergebruik De veerkrachtige Instapak schuimkussens kunnen zo ontworpen worden, dat ze tevens voldoen aan de behoefte van bedrijven die verpakkingen voor meerdere verzendingen willen gebruiken. Daarnaast kunnen Instapak schuimkussens ook hergebruikt worden als opvulmateriaal of kan de vorm van het schuimkussen aangepast worden, zodat het ook voor de verzending van een volgend product geschikt is. Teruggave Instapak schuim kan bij meer dan twintig internationale inzamelpunten ingeleverd worden. Uw klanten kunnen aanvullende informatie ontvangen betreffende de opties voor hergebruik, teruggave of afvalverwerking door één van de aangegeven locale of internationale telefoonnummers te bellen. Alle kwaliteiten Instapak schuim voldoen aan een hele reeks van verpakkingseisen Als toonaangevende producent op het gebied van lage dichtheid polyurethaan verpakkingstoepassingen en technologieën heeft Sealed Air een diversiteit aan Instapak schuimen ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij u een zo economische en efficiënt mogelijke oplossing bieden die aan uw verpakkingseisen voldoet. Energie uit afval In moderne verbrandingsovens kan Instapak schuim efficiënter verbrand worden dan papier of hout en blijft er slechts minder dan 1% restafval achter in de vorm van as. Stortplaats Instapak schuim neemt slechts 10% van zijn oorspronkelijke volume in beslag als het wordt gedeponeerd op een stortplaats. Tevens is het biologisch stabiel en kan daardoor geen vervuiling van lucht of grondwater veroorzaken. Standaard verpakkingsschuimen Vat inhoud (liter) Speciale Schuimen Vat inhoud (liter) UltraLite Opvullen van loze ruimtes 200/1000 Instafill Opvullen van loze ruimtes, 60/200/1000 lichte bescherming Instapak 40W Alle typen verpakkingen 60/200/1000 Instapak 50W Extra sterke verpakkingen 60/200/1000 Instapak Moulding Langzaam rijzend schuim 60/200/1000 voor voorgevormde verpakkingen Instapak Flow Rite Langzaam rijzend schuim 200 voor het vastzetten en blokkeren van alle typen verpakkingen GFlex QS Hoge kwaliteit, hoge statistische 200/1000 belasting voor zware verpakkingen Instapak Rigid 125 Vastzetten en blokkeren van lichte 200 verpakkingen en basisschuim voor droogbloemen Instapak Rigid 200 Vastzetten en blokkeren van extra 60/200 zware verpakkingen

10 Verpakkingsoplossingen van wereldformaat Sealed Air is een toonaangevende wereldwijde producent van een breed assortiment beschermende en speciale verpakkingen en verpakkingsproducten voor vers voedsel. Sealed Air bereikt hiermee meer dan 80 procent van de wereldbevolking en vele merken van Sealed Air behoren dan ook tot de meest gerespecteerde namen in de verpakkingsmarkt. Onze producten beschermen en bewaren de producten van onze klanten tegen schokken en trillingen tijdens transport en logistieke handelingen vanaf de fabriek of het magazijn. Ten behoeve van de detailhandel kunnen een aantal producten op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd worden. Sealed Air loopt voorop in onderzoek en ontwikkeling in de verpakkingsbranche en de principes van het World-Class Manufacturing zorgen ervoor dat wij u continue innovatieve verpakkingsoplossingen kunnen aanreiken die meetbaar toegevoegde waarde leveren aan al onze klanten wereldwijd. AirCap Luchtkussenfolie PriorityPak Verpakkingssystemen Cryovac Voedselverpakkingen Cryovac Krimpfolie voor productpresentatie Mail Lite enveloppen Verzendenveloppen NewAir I.B. Verpakkingssystemen Korrvu Zweef- en fixeerverpakkingen Cell-Aire Polyethyleen schuim Stratocell Gelamineerd Polyethyleen schuim Gedistribueerd door: Protective Packaging Lindenhoutseweg 45, Postbus AG Nijmegen, Nederland Tel.: +31 (0) Fax: +31 (0) EPDeuromktg@sealedair.com Onze Producten Beschermen Uw Producten Hoofdkantoor: Sealed Air Corporation 200 Riverfront Boulevard, Elmwood Park, NJ 07407, USA Sealed Air heeft vestigingen wereldwijd. Sealed Air Corporation Alle rechten voorbehouden. Flag-NL-07-07

Schuim-in-zak verpakkingen door een druk op de knop NIEUW!

Schuim-in-zak verpakkingen door een druk op de knop NIEUW! Schuim-in-zak systeem Schuim-in-zak verpakkingen door een druk op de knop NIEUW! schuimverpakkingsoplossingen Een nieuwe wereld van verpakkingssnelheid en toepassingsmogelijkheden Schuim-in-zak kussen

Nadere informatie

Schuim-in-zak systeem. Schuim-in-zak verpakkingen door een druk op de knop

Schuim-in-zak systeem. Schuim-in-zak verpakkingen door een druk op de knop Schuim-in-zak systeem Schuim-in-zak verpakkingen door een druk op de knop schuimverpakkingsoplossingen Een nieuwe wereld van verpakkingssnelheid en toepassingsmogelijkheden Schuim-in-zak kussen Voor grootverbruikers

Nadere informatie

Korrvu Verpakkingen. * Kunnen vezels bevatten uit papier dat afkomstig is van consumenten en de industrie.

Korrvu Verpakkingen. * Kunnen vezels bevatten uit papier dat afkomstig is van consumenten en de industrie. Korrvu Verpakkingen Stap over op Korrvu zweef-, fixeer en compressieverpakkingen voor heldere oplossingen voor al uw behoeften op het gebied van verpakkingen Vernieuwend Korrvu verpakkingen zijn kostenbesparend

Nadere informatie

SpeedyPacker Insight. Schuim-in-zak systeem. Schuim-in-zak verpakkingen op maat door één druk op de knop

SpeedyPacker Insight. Schuim-in-zak systeem. Schuim-in-zak verpakkingen op maat door één druk op de knop SpeedyPacker Insight Schuim-in-zak systeem Schuim-in-zak verpakkingen op maat door één druk op de knop EENVOUDIG FOLIE LADEN Het laden van een nieuwe rol folie was nog nooit zo eenvoudig. Het folie-laadtoestel

Nadere informatie

Uw partner voor innovatieve verpakkingsoplossingen

Uw partner voor innovatieve verpakkingsoplossingen Protective Packaging Europe Our Products Protect Your Products Uw partner voor innovatieve verpakkingsoplossingen Merken met meetbare toegevoegde waa INNOVATIEVE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN LUCHTKUSSENFOLIEPRODUCTEN

Nadere informatie

Papierverpakkingssysteem. Een systeem voor elke toepassing

Papierverpakkingssysteem. Een systeem voor elke toepassing Papierverpakkingssysteem Een systeem voor elke toepassing Bescherming PackTiger RS Papierverpakkingssysteem Een snel, eenvoudig en betrouwbaar papierverpakkingssysteem Produceer papieren verpakkingen in

Nadere informatie

Korrvu. Zweef - en fixeerverpakking. Bescherming met uitstekende productpresentatie

Korrvu. Zweef - en fixeerverpakking. Bescherming met uitstekende productpresentatie Korrvu Zweef - en fixeerverpakking Bescherming met uitstekende productpresentatie Korrvu -verpakking VEELZIJDIGE, RUIMTEBESPARENDE EN SUPERIEURE VERPAKKINGSBESCHERMING De Korrvu -verpakking voor opslag

Nadere informatie

Productoverzicht 3. FOAMplus Bagpacker 4. FOAMplus Handpacker 6. Toebehoren 8. Systeemintegratie 10

Productoverzicht 3. FOAMplus Bagpacker 4. FOAMplus Handpacker 6. Toebehoren 8. Systeemintegratie 10 Verpakking op maat Productoverzicht 3 FOAMplus Bagpacker 4 FOAMplus Handpacker 6 Toebehoren 8 Systeemintegratie 10 voor uw producten FOAMplus van Storopack is een unieke verpakkingsoplossing die elk product,

Nadere informatie

AIRplus Excel 8. AIRplus Mini 9

AIRplus Excel 8. AIRplus Mini 9 AIRplus voor de beste Productoverzicht 3 Functies en foliën 4 AIRplus Excel 8 AIRplus Mini 9 AIRplus GTI 9 Systeem integraties 10 verpakkingsresultaten AIRplus van Storopack biedt kwaliteitssystemen waarmee

Nadere informatie

Perfect Protective Packaging. FOAMplus Schuimkussens voor optimale productbescherming

Perfect Protective Packaging. FOAMplus Schuimkussens voor optimale productbescherming FOAMplus Schuimkussens voor optimale productbescherming 02 4 FOAMplus Perfecte productbescherming en optimale logistieke processen 6 Veilig verpakt met FOAMplus schuimkussens 10 FOAMplus Bag Packer 2 12

Nadere informatie

EZ-Tear Luchtkussens PRODUCTEN. Topkwaliteit opvulmaterialen. Kenmerken

EZ-Tear Luchtkussens PRODUCTEN. Topkwaliteit opvulmaterialen. Kenmerken PRODUCTEN EZ-Tear Luchtkussens Topkwaliteit opvulmaterialen Opvullen Blokkeren Ultra-licht, vermindert transportkosten EZ-Tear perforaties voor gebruiksgemak en maximale vulling De materialen worden direct

Nadere informatie

De voordelen. Ü BESCHERMING: vervaardigd uit Ü KOSTENBESPAREND: Ü ORDELIJK: de kussentjes blijven mooi samen. Ü MILIEUVRIENDELIJK: bestaan uit

De voordelen. Ü BESCHERMING: vervaardigd uit Ü KOSTENBESPAREND: Ü ORDELIJK: de kussentjes blijven mooi samen. Ü MILIEUVRIENDELIJK: bestaan uit De delen van luchtkussens Ü BESCHERMING: vervaardigd uit hoogresistente luchtdichte folie. De luchtkussens bieden een optimale al uw producten. Ze zijn permanent schokwerend en dus perfect geschikt langdurige

Nadere informatie

Global Packaging & Logistics Solutions

Global Packaging & Logistics Solutions Vouwkisten Export verpakkingen Verpakkings materialen Global Packaging & Logistics Solutions Foldy Pac Wie zijn wij Foldy Pac International levert innovatieve en efficiënte verpakkingsproducten. Of het

Nadere informatie

Perfect Protective Packaging. FOAMplus Schuimkussens voor optimale productbescherming

Perfect Protective Packaging. FOAMplus Schuimkussens voor optimale productbescherming FOAMplus Schuimkussens voor optimale productbescherming 4 FOAMplus Perfecte productbescherming en optimale logistieke processen 6 Veilig verpakt met FOAMplus schuimkussens 10 FOAMplus Bag Packer 2 12 FOAMplus

Nadere informatie

Perfect Protective Packaging. FOAMplus Schuimkussens voor optimale productbescherming

Perfect Protective Packaging. FOAMplus Schuimkussens voor optimale productbescherming FOAMplus Schuimkussens voor optimale productbescherming 02 4 FOAMplus Perfecte productbescherming en optimale logistieke processen 6 Veilig verpakt met FOAMplus schuimkussens 10 FOAMplus Bag Packer2 12

Nadere informatie

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv. industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.nl Het unieke van de Meilink Groep De Meilink Groep biedt een totaalconcept

Nadere informatie

Perfect Protective Packaging. FOAMplus Schuimkussens voor optimale productbescherming

Perfect Protective Packaging. FOAMplus Schuimkussens voor optimale productbescherming FOAMplus Schuimkussens voor optimale productbescherming 4 FOAMplus Perfecte productbescherming en optimale logistieke processen 6 Veilig verpakt met FOAMplus schuimkussens 10 FOAMplus Bag Packer 2 12 FOAMplus

Nadere informatie

AIR-FFICIENCY een FP specialiteit!

AIR-FFICIENCY een FP specialiteit! AIR-FFICIENCY een FP specialiteit! Hoe onze op lucht gebaseerde, slimme verpakkingsoplossingen efficiency verhogen bij gedecentraliseerde, gecentraliseerde ( eind-van-de-lijn ) en lokale verpakkingssituaties.

Nadere informatie

"Plastic verpakkingen die bomen redden!"

Plastic verpakkingen die bomen redden! "Plastic verpakkingen die bomen redden!" 5 wijzen waarop onze luchtkussenverpakkingen milieuvriendelijk zijn. De Pitney Bowes Parcel Shipping Index stelde aan het einde van 2016 dat het versturen van pakjes

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Materiaal keuzes. Globaal genomen zijn er 4 basis functies denkbaar waarom men het product wilt verpakken.

Materiaal keuzes. Globaal genomen zijn er 4 basis functies denkbaar waarom men het product wilt verpakken. Materiaal keuzes Waarom verpakken we het product? Dit is de eerste vraag die beantwoord moet worden. Immers als het niet nodig is om een product te verpakken, is een materiaal keuze ook niet nodig en ontstaat

Nadere informatie

Wonderfil Wrap Automatisch opblaasbaar verpakkingssysteem Handleiding

Wonderfil Wrap Automatisch opblaasbaar verpakkingssysteem Handleiding Automatisch opblaasbaar verpakkingssysteem Handleiding Vertaling van de originele Wonderfil handleiding Wrap Handleiding Other patents pending. www.sealedair.com WFW 11/12 Other patents pending. www.sealedair.com

Nadere informatie

Beschermende verpakkingen. Uw partner in verpakkingen

Beschermende verpakkingen. Uw partner in verpakkingen Beschermende verpakkingen Uw partner in verpakkingen 2 Beschermende verpakkingen OPLOSSINGEN GEBASEERD OP ONTWERP EN ONTWIKKELING PRODUCT CARE Seaed Air s Product Care Divisie gaat de veeeisende uitdagingen

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging 1 Op elk gebied het verschil maken Hempel beschermt al sinds 1915 staal, mensen en bedrijven in de zwaarste omstandigheden, en, op zee en aan land. Met onze HEMPACORE

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

BESCHERMEN EN OPVULLEN

BESCHERMEN EN OPVULLEN De ultieme bescherming tegen schokken Igepa biedt een uitgebreid gamma schokabsorberende en beschermende luchtkussenfolies aan. De folie is verkrijgbaar in 3 kwaliteiten: light, standaard en gerecycleerd.

Nadere informatie

CASE STUDY Dé basis voor intensieve distributie

CASE STUDY Dé basis voor intensieve distributie CASE STUDY Dé basis voor intensieve distributie worden door Aldipress retourgenomen. De uitdaging Aldipress is een distributeur die voor uitgevers en retailers de distributie en marketingondersteuning

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

ADVIES VAN ANTALIS REK- EN KRIMPFOLIE HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING?

ADVIES VAN ANTALIS REK- EN KRIMPFOLIE HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING? HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING? Geblazen (Blown) rekfolie Deze folie is zeer sterk. Dezelfde als handmatige folie, standaardfolie

Nadere informatie

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept een duurzame keuze Traditioneel maar eenvoudig en efficiënter Duurzaam reinigen kan dat ook? Ja dat kan zeer zeker! als conventioneel systeem kan

Nadere informatie

Webwinkel verzendmateriaal

Webwinkel verzendmateriaal Webwinkel verzendmateriaal Verzendverpakkingen & accessoires Verpakkingsmateriaal Opvulmateriaal Beschermfolie Sluitmateriaal Dozen enkele golf Verzendverpakkingen Golfkartonnen enkele golf dozen worden

Nadere informatie

papierkussens De voordelen van ÜBESCHERMING: het opvulpapier ÜBETROUWBAAR: biedt langdurig ÜMULTIFUNCTIONEEL: beschikbaar

papierkussens De voordelen van ÜBESCHERMING: het opvulpapier ÜBETROUWBAAR: biedt langdurig ÜMULTIFUNCTIONEEL: beschikbaar De delen van papierkussens ÜBESCHERMING: het opvulpapier is uitstekend schokwerend en geschikt alle producten, van heel licht tot heel zwaar. ÜBETROUWBAAR: biedt langdurig weerstand tegen schokken. Het

Nadere informatie

ADVIES VAN ANTALIS REK- EN KRIMPFOLIE HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING?

ADVIES VAN ANTALIS REK- EN KRIMPFOLIE HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING? HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING? Geblazen (Blown) rekfolie Deze folie is zeer sterk. Toepassing: Dezelfde als handmatige folie, standaardfolie

Nadere informatie

Het bloemenverzorgingsprogramma

Het bloemenverzorgingsprogramma Het bloemenverzorgingsprogramma KWEKER GROOTHANDELAAR BOEKETMAKER BLOEMIST CONSUMENT Vaselife presenteert: het bloemenverzorgingsprogramma Inleiding Vaselife International is een jong, marktgedreven bedrijf

Nadere informatie

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025 FPi 2015 Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020 FPi 2025 Een voordeel voor elk kantoor! Maak een einde aan de stress van de dagelijkse postverzending! Laat de nieuwe FPi 2000

Nadere informatie

Recyclingindustrie. Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen.

Recyclingindustrie. Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen. Recyclingindustrie Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen www.lcpackaging.com Uitstekende kwaliteit, 100% recyclebaar 02 Toonaangevende FIBC-expert voor de recyclingindustrie Bij LC Packaging begrijpen we

Nadere informatie

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Official dealer www.strayshop.nl WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Lay-Z-Spa Premium series 4-persoons Structuur MSpa gebruikt I-beam structuur bestaande

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch geavanceerde

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

GRUNDFOS sololift & unilift. Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing

GRUNDFOS sololift & unilift. Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing GRUNDFOS sololift & unilift Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing sololift+ Uitstekende prestaties elegant ontwerp & De range is gemaakt volgens de Grundfos kwaliteitsnormen. De is eenvoudig

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

VLEESVERWERKENDE INDUSTRIE CAPTURE QUALITY

VLEESVERWERKENDE INDUSTRIE CAPTURE QUALITY VLEESVERWERKENDE INDUSTRIE CAPTURE QUALITY TURBOVAC STAAT AL SINDS JAAR EN DAG VOOR KWALITEIT, DUURZAAMHEID EN BETROUWBAARHEID IN 70 LANDEN WERELDWIJD. TURBOVAC: CAPTURING QUALITY THAT LASTS! COMPLETE

Nadere informatie

KeyKeg, your future on tap!

KeyKeg, your future on tap! KeyKeg, your future on tap! Lightweight Containers BV is de grondlegger van het innovatieve KeyKeg-systeem. KeyKegs gaan stalen fusten op termijn volledig vervangen. Het unieke ontwerp van KeyKegs is gebaseerd

Nadere informatie

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept Rela Green een duurzame keuze Duurzaam reinigen kan dat ook? Ja dat kan zeer zeker! Rela Green Ecolabel Als leverancier van professionele reinigingsmiddelen

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen

Complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen VacuEasylift De VacuEasylift is een vacuümhefsysteem dat bijna elk product moeiteloos kan tillen en welke handmatig tilwerk overbodig maakt. De uitermate soepele en snelle werking wordt bereikt doordat

Nadere informatie

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen?

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? COMPOSIETMATERIALEN: DE NATUURLIJKE OPVOLGER VAN DE METALEN SYSTEMEN. Maakt u al jaren gebruik van metalen buizensystemen met

Nadere informatie

Complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen

Complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen VacuEasylift De VacuEasylift is een vacuümhefsysteem dat bijna elk product moeiteloos kan tillen en welke handmatig tilwerk overbodig maakt. De uitermate soepele en snelle werking wordt bereikt doordat

Nadere informatie

produceren uw kartonnen dozen

produceren uw kartonnen dozen produceren uw kartonnen dozen Wij bij Wenner zijn er zeker van dat wij u met onze website bijkomende voordelen kunnen bieden. In de echte zin van het woord leggen wij als ondernemers onze volledige knowhow

Nadere informatie

Overzicht. Knaphouders en Knapzakken. KNAPZAK Het meest effectieve inzamelsysteem. Knapzak Benelux BV. Kraaivenstraat 36-09. NL-5048 AB Tilburg

Overzicht. Knaphouders en Knapzakken. KNAPZAK Het meest effectieve inzamelsysteem. Knapzak Benelux BV. Kraaivenstraat 36-09. NL-5048 AB Tilburg Knapzak Benelux BV KNAPZAK Het meest effectieve inzamelsysteem Overzicht Knaphouders en Knapzakken Kraaivenstraat 36-09 NL-5048 AB Tilburg Tel. +31 (0)13-543 11 10 Fax +31 (0)13-468 30 75 info@knapzak.nl

Nadere informatie

Sinds 1926. Een complete familie verpakkingen

Sinds 1926. Een complete familie verpakkingen Sinds 1926 Een complete familie verpakkingen Een echt familiebedrijf, gericht op 100% tevredenheid Koemans Verpakkingen is al sinds 1926 actief in industriële verpakkingsmaterialen. Als familiebedrijf

Nadere informatie

Een presentatie van Pieter Smit Theater Productie Service. KAN MILIEUBEWUST DENKEN KOSTEN BESPAREN?

Een presentatie van Pieter Smit Theater Productie Service. KAN MILIEUBEWUST DENKEN KOSTEN BESPAREN? Een presentatie van Pieter Smit Theater Productie Service. KAN MILIEUBEWUST DENKEN KOSTEN BESPAREN? Wie wij zijn. De Pieter Smit Groep richt zicht op logistieke en aanverwante diensten ten behoeve van

Nadere informatie

CODES Binnenformaat Type Kleur Verk.eenh. Aantal/pallet

CODES Binnenformaat Type Kleur Verk.eenh. Aantal/pallet HOE HET JUISTE FORMAAT VOOR UW OMSLAGEN BESTELLEN : 1- De lengte en breedte van het te verpakken product meten. 2- Bij elke afmeting de dikte van het product toevoegen. 3- Een bijkomende marge voorzien

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

De toekomst is dichterbij dan je denkt

De toekomst is dichterbij dan je denkt Duurzaamheid begint bij jezelf Wij stellen ambitieuze doelen voor een duurzame toekomst. Wij streven ernaar om een zo duurzaam mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Wij geloven in een productieketen

Nadere informatie

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE RUPES biedt nu een complete en revolutionaire oplossing voor het perfect schuren van hout, composietmaterialen, pleister en alle andere geverfde oppervlakken

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

15 redenen om uw lades voorgemonteerd aan te kopen bij de meest ervaren aanbieder

15 redenen om uw lades voorgemonteerd aan te kopen bij de meest ervaren aanbieder 15 redenen om uw lades voorgemonteerd aan te kopen bij de meest ervaren aanbieder Aan u de keuze! In ons magazijn liggen meer dan 1,5 miljoen onderdelen om Blum en TA OR lades te maken. Die kunnen we leveren

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

kartonnage meilink meilink

kartonnage meilink meilink kartonnage meilink Meilink Kartonnage kartonnage@meilinkgroep.nl vestiging Borculo Postbus 9, 7270 AA Borculo Kam. Onnesstraat 1, 7271 AZ Borculo T 0545-253525, F 0545-271135 www.meilinkgroep.nl meilink

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

Verpakkingen. Goed verpakt, perfect geleverd

Verpakkingen. Goed verpakt, perfect geleverd Verpakkingen Goed verpakt, perfect geleverd De verpakkingsoplossingen van TNT Express TNT-verpakkingsrichtlijnen voor een intacte levering TNT Express doet zijn uiterste best om uw zendingen vlekkeloos

Nadere informatie

ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN BUNDELEN?

ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN BUNDELEN? BUNDELPAKKERS ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN BUNDELEN? BP-700-CVS (+KT-1200) AVC Sealing Solutions is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en een heldere ambitie: wij willen de beste zijn in onze

Nadere informatie

GRATIS * PROEFPLAATSING GEDURENDE 1 MAAND! VOOR ALLE NIEUWE PLAATSINGEN! Kies het beschermingssysteem dat het beste bij u past! SCHUIM- BESCHERMING

GRATIS * PROEFPLAATSING GEDURENDE 1 MAAND! VOOR ALLE NIEUWE PLAATSINGEN! Kies het beschermingssysteem dat het beste bij u past! SCHUIM- BESCHERMING SCHUIM- BESCHERMING Bescherming op maat! LUCHTKUSSEN- SYSTEEM Licht en robuust! PAPIERKUSSEN- SYSTEEM Stevig en milieuvriendelijk! Kies het ssysteem dat het beste bij u past! KWALITEIT: optimale tegen

Nadere informatie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie Poetsdoekenassortiment voor de industrie Duidelijk beter Poetsdoeken voor het zwaardere werk WYPALL assortiment Altijd beter In tegenstelling tot de conventionele textielen doeken levert iedere poetsdoek

Nadere informatie

Over ons. Welke producten maakt Van Baal Textiles? Jean-Paul van Baal,

Over ons. Welke producten maakt Van Baal Textiles? Jean-Paul van Baal, Met trots presenteren wij hierbij onze onderneming. Het is een plezier om dagelijks met betrokken en enthousiaste collega s de opdrachten van onze relaties succesvol uit te voeren. Jean-Paul van Baal,

Nadere informatie

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept een duurzame keuze Traditioneel maar eenvoudig en efficiënter Duurzaam reinigen kan dat ook? Ja dat kan zeer zeker! als conventioneel systeem kan

Nadere informatie

Wereldleider op het vlak van duurzaamheid

Wereldleider op het vlak van duurzaamheid Wereldleider op het vlak van duurzaamheid Zorgdragen voor onze planeet maakt deel uit van de visie van Kimberly-Clark Professional TM om toonaangevend te zijn in essentiële aspecten voor een beter leven.

Nadere informatie

Schmitz Foam Products. Wereldspeler op topniveau

Schmitz Foam Products. Wereldspeler op topniveau Schmitz Foam Products Wereldspeler op topniveau Schmitz Foam Products Onverslaanbaar in kwaliteit innovatie en flexibiliteit INNOVATION RELIABLE PRAGMATIC CUSTOMER-FOCUS QUALITY SP Wereldwijd nummer één

Nadere informatie

Enkel blauw past perfect!

Enkel blauw past perfect! www.klauke.com Enkel blauw past perfect! Slim, veilig en efficiënt. Gustav Klauke. De specialist in verbindingstechniek. Vertrouw op verbindingen met een systeem. Als wereldmarktleider voor verbindingsmateriaal,

Nadere informatie

De toekomst is dichterbij dan je denkt

De toekomst is dichterbij dan je denkt Duurzaamheid begint bij jezelf Wij stellen ambitieuze doelen voor een duurzame toekomst. Wij streven ernaar om een zo duurzaam mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Wij geloven in een productieketen

Nadere informatie

Opslagsystemen Stellingen

Opslagsystemen Stellingen Opslagsystemen Stellingen Geen speciaal gereedschap nodig Eenvoudig samen te stellen Speciale wensen mogelijk Standaard product Legborden met interval in hoogte verstelbaar Maximale belading schuifmodule

Nadere informatie

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem Een beter begrip van uw batchingsysteem Voor het ontwerp van een standalone batchingsysteem moeten de onderdelen zorgvuldig worden geselecteerd, op basis van de unieke procesvereisten. Batchingsystemen

Nadere informatie

Maatwerk in verpakkingen. Verpakkingsoplossingen van SSI SCHÄFER

Maatwerk in verpakkingen. Verpakkingsoplossingen van SSI SCHÄFER Maatwerk in verpakkingen Verpakkingsoplossingen van SSI SCHÄFER Speciale verpakkingsoplossingen voor opslag en transport Gefreesd schuiminzetstuk Maatwerk-verpakkingen en cut & weld bakken Verpakkingen

Nadere informatie

EINDELIJK AANDACHT VOOR HET MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF!

EINDELIJK AANDACHT VOOR HET MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF! EINDELIJK AANDACHT VOOR HET MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF! www.dejongverpakking.com WIE WIJ ZIJN De Jong Verpakking B.V. is in 1995 ontstaan doordat de zelfstandige ondernemer Henk de Jong vanuit zijn eigen

Nadere informatie

EINDELIJK AANDACHT VOOR HET MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF!

EINDELIJK AANDACHT VOOR HET MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF! EINDELIJK AANDACHT VOOR HET MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF! WIE WIJ ZIJN De Jong Verpakking B.V. is in 1995 ontstaan doordat de zelfstandige ondernemer Henk de Jong vanuit zijn eigen tuinbouwbedrijf in de Hoeksche

Nadere informatie

folietips voor de juiste balans tussen kosten en palletstabiliteit

folietips voor de juiste balans tussen kosten en palletstabiliteit 5 folietips voor de juiste balans tussen kosten en palletstabiliteit INLEIDING Bij de inkoop van stretchfolie wordt er te vaak alleen gekeken naar folieprijs, terwijl het uiteindelijk draait om de kwaliteit

Nadere informatie

KeyKeg Innovatieve technologie Maximale kwaliteit en houdbaarheid Lichtgewicht Efficiënt Toegang tot nieuwe markten Duurzaam Uitgebreide

KeyKeg Innovatieve technologie Maximale kwaliteit en houdbaarheid Lichtgewicht Efficiënt Toegang tot nieuwe markten Duurzaam Uitgebreide 02 KeyKeg Innovatieve technologie Maximale kwaliteit en houdbaarheid Lichtgewicht Efficiënt Toegang tot nieuwe markten Duurzaam Uitgebreide branding-opties Tappen met lucht KeyKeg, your future on tap!

Nadere informatie

Flexibele Verpakkingen

Flexibele Verpakkingen Flexibele Verpakkingen Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie streven wij er naar om optimale

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

Durus EasyFinish Polymeervezels. Dé oplossing voor vloeren en druklagen: Beton en wapening in één

Durus EasyFinish Polymeervezels. Dé oplossing voor vloeren en druklagen: Beton en wapening in één Durus EasyFinish Polymeervezels Dé oplossing voor vloeren en druklagen: Beton en wapening in één Eenvoudig in gebruik Kostenefficiënt Milieuvriendelijk Gecertificeerd ATG 3098 Durus EasyFinish Polymeervezels

Nadere informatie

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent SCHÄFER ORBITER SYSTEEM Veilig - Snel - Intelligent 2 OVERZICHT SYSTEMEN Compacte Dynamische Opslagsystemen De wens om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan efficiëntie

Nadere informatie

MET MASSIEFKARTONNEN SLIP SHEETS VEREENVOUDIG UW LOGISTIEKE PROCES EN BESPAAR KOSTEN

MET MASSIEFKARTONNEN SLIP SHEETS VEREENVOUDIG UW LOGISTIEKE PROCES EN BESPAAR KOSTEN MET MASSIEFKARTONNEN SLIP SHEETS VEREENVOUDIG UW LOGISTIEKE PROCES EN BESPAAR KOSTEN ONZE SLIP SHEETS GEMAAKT OM TE VERVANGEN ONZE SLIP SHEETS ZIJN DUNNE, HOOGWAARDIGE MASSIEFKARTONNEN SHEETS DIE GESCHIKT

Nadere informatie

Serialisatie. Integratie van farmaceutische serialisatie Vertrouw op Garvens om u de weg te wijzen GARVENS

Serialisatie. Integratie van farmaceutische serialisatie Vertrouw op Garvens om u de weg te wijzen GARVENS GARVENS Checkweighing Serialisatie Wereldwijde oplossingen: Ter voorkoming van namaakproducten Naleving van de wet- en regelgeving Grotere productveiligheid Imagobescherming Integratie van farmaceutische

Nadere informatie

www.toyota-forklifts.nl Magazijnopslagsystemen

www.toyota-forklifts.nl Magazijnopslagsystemen www.toyota-forklifts.nl Magazijnopslagsystemen Magazijnopslagsystemen van Toyota Material Handling Toyota Material Handling zoekt altijd naar de juiste oplossing voor uw intern transport. Daarom hebben

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

NIEUW EEN COMPLETE LIJN VEREND VASTDRAAIBAAR VEILIGHEIDSBESLAG

NIEUW EEN COMPLETE LIJN VEREND VASTDRAAIBAAR VEILIGHEIDSBESLAG NIEUW AXA PREMIUM Veiligheidsbeslag EEN COMPLETE LIJN VEREND VEILIGHEIDSBESLAG Het assortiment De knop is omkeerbaar voor zowel naar links- als naar rechtsdraaiende deuren. BINNEN ROZET SMAL ROZET De kruk

Nadere informatie

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER Naadloos te integreren in iedere omgeving. De Slim Jim Step-On Containers zijn zowel in kunststof als RVS beschikbaar in twee uitvoeringen: Front Step en End Step, waardoor

Nadere informatie

Bedrijfsrapport <naam bedrijf>

Bedrijfsrapport <naam bedrijf> Bedrijfsrapport Brancheverduurzamingsplannen Introductie Met behulp van de Webtool Brancheverduurzamingsplannen van het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) heeft uw bedrijf

Nadere informatie

Alles van waarde beschermen en behouden

Alles van waarde beschermen en behouden Alles van waarde beschermen en behouden Rond 2050 wonen er zo n 9 miljard mensen op onze aarde. De vraag naar water, mais, olie en metaal zal dan ook drastisch toenemen. Onze aarde is niet onuitputtelijk,

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

EVOSAFE-SERIES TM INDEELSYSTEMEN ONTWIKKELD VOOR EEN MAXIMALE OPSLAG VAN MONSTERS VOOR ALLE (ULTRA) LAGE TEMPERATUUR VRIEZERS

EVOSAFE-SERIES TM INDEELSYSTEMEN ONTWIKKELD VOOR EEN MAXIMALE OPSLAG VAN MONSTERS VOOR ALLE (ULTRA) LAGE TEMPERATUUR VRIEZERS EVOSAFE-SERIES TM INDEELSYSTEMEN ONTWIKKELD VOOR EEN MAXIMALE OPSLAG VAN MONSTERS VOOR ALLE (ULTRA) LAGE TEMPERATUUR VRIEZERS ORGANISEER UW VRIEZER Snijders Labs produceert al meer dan 30 jaar Ultra Lage

Nadere informatie

rh-bureaustoelen.nl RH Extend

rh-bureaustoelen.nl RH Extend rh-bureaustoelen.nl RH Extend RH Extend is even gebruiksvriendelijk als ergonomisch en slijtagebestendig en is perfect geschikt voor recepties, opleidingsomgevingen en kantoren. Omdat de RH Extend gemakkelijk

Nadere informatie

MCS. Het baanbrekende systeem voor ongeëvenaarde veiligheid

MCS. Het baanbrekende systeem voor ongeëvenaarde veiligheid MCS Het baanbrekende systeem voor ongeëvenaarde veiligheid MCS unieke technologie & complexe toepassingen Magn De veiligheidstechniek van MCS werd in nauwe samenwerking met technische universiteiten ontwikkeld

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

Duurzaamheid. De voordelen van blikverpakkingen

Duurzaamheid. De voordelen van blikverpakkingen Duurzaamheid De voordelen van blikverpakkingen Duurzaamheid Duurzaamheid is één van de belangrijke aandachtspunten van het bedrijfsleven. Deze brochure is een initiatief van EMPAC, de organisatie van de

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie