Handleiding thermostaat EasyTimer 232A/AF/F (TH232-AF-230-OEM/U)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding thermostaat EasyTimer 232A/AF/F (TH232-AF-230-OEM/U)"

Transcriptie

1 Handleiding thermostaat EasyTimer 232A/AF/F (TH232-AF-230-OEM/U) De EasyTimer is een eenvoudig programmeerbare thermostaat, inzetbaar voor verschillende doeleinden. De thermostaat is ontwikkeld voor elektrische verwarming en kan ingezet worden voor zowel vloerverwarming als ruimteverwarming. Lees de gehele handleiding voor je begint De installatie dient uitgevoerd te worden door een deskundig persoon. Bij het installeren van de thermostaat dient de afgeschakeld te worden. De lokaal geldende normen dienen opgevolgd te worden. De installatie dient voorzien te zijn van een 30mA aardlek en een automaat of zekering Plaats de thermostaat 1,2 tot 1,5 meter boven de vloer Zorg dat de bovenste delen van de thermostaat (opening voor lucht) vrij blijven Pas op voor tocht en invloed van andere warmtebronnen. Bij elektrische plintverwarming,luchtverhitters en ventilatorconvectoren dient de thermostaat te worden geïnstalleerd recht tegen over het verwarmingssysteem en op een binnenmuur. Vermijd locaties met tocht (boven aan de trap, bij een ventilatieopening), stilstaande lucht (achter een deur), in direct zonlicht of bij verborgen schoorstenen en warmteafvoerbuizen.

2 Over de thermostaat Deze thermostaat heeft zowel een mechanisch relais als een triac en heeft dus een veel langere levensduur dan een thermostaat waarin alleen een mechanisch relais wordt gebruikt. Hiermee zijn de volgende temperatuurregelingen mogelijk: A-modus: regelt de ruimtetemperatuur (kamertemperatuur) en geeft dit weer in het display. F-modus: regelt de vloertemperatuur en geeft deze weer in het display. Dit gebeurt via een externe sensor (standaardmodus). AF-modus: regelt de ruimtetemperatuur (kamertemperatuur) en geeft deze weer in het display. De externe vloersensor begrensd de vloertemperatuur op de ingestelde waarde. In de verpakking treft u aan: Thermostaat, vloersensor Sensor Wandplaat Bedieningsknoppen Day and Time setting = Schedule programming = Clear = Mode selection/exit = Temperature presets = On/Off button = Temperature adjustment = Dag- en tijdinstelling Programmering ingeven Wissen Modus selecteren / Afsluiten Standaard temp instellingen Aan-uitknop* Instelpunt aanpassen** *Met deze knop kunt u de verwarming uitschakelen (bijv. in de zomer). De thermostaat staat wel onder spanning en blijft gewoon de tijd en temperatuur aangeven. ** Om de temperatuur instelling aan te passen wordt op de knoppen gedrukt totdat de gewenste temperatuur wordt weergegeven. Display Stand-byknop (verwarming uitgeschakeld) Appears..= Verschijnt als insteltemperatuur wordt weergegeven Manual mode = Handmatige modus Automatic mode= Automatische modus Heating intensity= verwarmingsintensiteit Periods= Perioden Time = Tijd Day= Dag Temperature= Temperatuur Preset = Aanduidingen voor temp instellingen Control..= Modusindicator (A, AF of F) Temperatuur Instelling De thermostaat geeft normaliter de feitelijke (gemeten) temperatuur weer. Als u de insteltemperatuur wilt weergeven, druk dan eenmaal op een van de knoppen. Gedurende 5 seconden wordt de insteltemperatuur weergegeven. Back light Het scherm is gedurende 12 seconden verlicht als er op een knop wordt gedrukt.

3 Aansluiten thermostaat 1. Schakel de spanning af 2. Verwijder de voorplaat door de schroef los te draaien (kan niet volledig worden verwijderd) 3. Zorg er voor dat de grondplaat de inbouwdoos volledig afdekt, voordat je de thermostaat aansluit. Is dat niet het geval, gebruik dan de wandplaat. 4. Sluit de kabels aan 5. Duw de draden in de elektrische doos en bevestig de grondplaat aan wandcontactdoos. De gebruikte schroefkop mag niet groter zijn dan 2 mm. 6. Plaats de voorplaat weer terug. 7. Controleer alle bedrading en schakel de voeding van het verwarmingssysteem weer in. De bedrading aansluiten Voeding: Klem 1 & 5 Belasting: Klem 2 & 4 (zie opmerking 1) Hulpdraad: klem 3 (zie opmerking 2) Vloersensor: klem 6 & 7 (geen polariteit) (zie opmerking 3) Opmerking 1: als er tussen de thermostaat en de belasting een relais wordt gebruikt, plaats dan een snubber bij de aansluitklem van de relaisspoel om de juiste werking van de thermostaat te garanderen. Opmerking 2: deze aansluiting is alleen op bepaalde modellen vereist. Opmerking 3: de sensorkabel dient middels een eigen buis naar de vloer te worden geleid. Voor de juiste werking van de thermostaat moet de vloersensor tussen twee verwarmingsdraden worden geplaatst die een maximumtemperatuur van 80 C hebben. De vloersensorkabel dient niet over of in de buurt van een verwarmingsdraad te worden geleid. Opmerking 4: Zorg ervoor dat de kabels stevig aan de klemmen vastzitten. Pas een minimale torsie van 0,5 Nm toe als u de schroeven aandraait. Opmerking 5: De bedradingklemmen zijn geschikt voor draden met een doorsnede van 0,33 tot 3,1mm2. Opstarten Schakel de spanning weer in. Bij het opstarten bevindt de thermostaat zich in de handmatige modus en wordt de feitelijke (gemeten) temperatuur weergegeven. De standaard insteltemperatuur is 28 C.

4 Configuratie 1. Houd de knop Clear gedurende 3 seconden ingedrukt. De huidige bedieningsmodus wordt weergegeven (ctl). 2. Druk op knoppen om een keuze te maken tussen A, AF en F. Opmerking: Als u voor de modus A of F hebt gekozen, ga dan naar stap 7. Als u voor de modus AF hebt gekozen, dan regelt de thermostaat de ruimtetemperatuur terwijl de vloertemperatuur binnen bepaalde grenzen wordt gehouden. Als de vloertemperatuur te laag of te hoog is, schakelt de thermostaat de verwarming aan of uit om de vloertemperatuur ongeacht de ruimtetemperatuur binnen de grenzen te houden. De ondergrens en de bovengrens voor de vloertemperatuur zijn in de fabriek ingesteld op respectievelijk 5 C en 28 C. U kunt de grenswaarden desgewenst wijzigen met de volgende stap: 3. Druk kort op de knop Clear. De ondergrens wordt weergegeven (FL:LO). 4. Druk op de knop om de ondergrens in te stellen. 5. Druk kort op de knop Clear. De bovengrens wordt weergegeven (FL:HI). 6. Druk op de knop om de bovengrens in te stellen. 7. Druk op de knop Mode/Return om de wijzigingen op te slaan en de procedure af te sluiten. Opmerking: Als gedurende 60 seconden niet op een knop wordt gedrukt, slaat de thermostaat de wijzigingen op en keert de normale weergave terug. Andere configuraties De standaardinstellingen zijn: Temperatuuraanduiding C Tijdsaanduiding 24H Instelling voor vroeg starten On 1. Houd de knop Pgm gedurende 3 seconden ingedrukt. De huidige temperatuureenheid wordt weergegeven (unit). 2. Druk op knoppen om tussen C en F te kiezen. 3. Druk kort op de knop Pgm. De huidige tijdnotatie wordt weergegeven(hr). 4. Druk op knoppen om tussen 24H en 12H te kiezen. 5. Druk kort op de knop Pgm. De huidige instelling voor earlz start wordt weergegeven (ES). 6. Druk op knoppen om tussen OFF en ON te kiezen. 7. Druk op de knop Mode/Return om de wijzigingen op te slaan en de procedure af te sluiten. Opmerking: early start kan alleen in de modus Automatisch worden gebruikt. Als deze functie is ingesteld op On, berekent de thermostaat de optimale tijd om de verwarming in te schakelen om de gewenste temperatuur op de ingestelde tijd te bereiken. De thermostaat beoordeelt de begintijd elke dag op basis van de resultaten van de dag ervoor. De dag en tijd instellen 1. Druk op de knop Hour om het uur in te stellen 2. Druk op de knop Min om de minuten in te stellen 3. Druk op de knop Day om de dag in te stellen 4. Druk op Mode/Return om de wijzigingen op te slaan en de procedure af te sluiten.

5 Zomertijd Als de functie DLS (Daylight Saving = zomertijd) is ingesteld op US schakelt de thermostaat op de tweede zondag van maart over op zomertijd en op de eerste zondag van november weer terug naar standaardtijd. Als de functie DLS is ingesteld op Eu schakelt de thermostaat op de laatste zondag van maart over op zomertijd en op de laatste zondag van oktober weer terug naar standaardtijd. Opmerking: De functie DLS staat op OFF (uit = de standaardinstelling) als de klok zijn instelling kwijtraakt. 1. Druk op de knop Day (3 seconden) tot DLS op het scherm wordt weergegeven. 2. Druk op knoppen om tussen US, EU en OFF te kiezen. 3. Druk kort op de knop Day. De jaarinstelling wordt weergegeven. 4. Druk op de knop knoppen om het huidige jaar in te stellen. 5. Druk kort op de knop Day. De maandinstelling wordt weergegeven. 6. Druk op de knop knoppen om de huidige maand in te stellen. 7. Druk kort op de knop Day. De datuminstelling wordt weergegeven. 8. Druk op de knop knoppen om de huidige datum in te stellen. 9. Druk op Mode/Return om de wijzigingen op te slaan en de procedure af te sluiten. Temperaturen Instellingen De thermostaat heeft 2 standaard temperatuur instellingen: Comfort-temperatuur Verlagings-temperatuur Als je een vaste temperatuurinstelling wilt gebruiken, druk dan op de gewenste knop. Het desbetreffende pictogram wordt dan weergegeven. De volgende tabel toont het beoogde gebruik en de standaardwaarde van elk van de temperatuurinstellingen. Pictogram Beoogd gebruik A/AF modus F modus Comfort bij 21 O C 28 O C aanwezigheid Verlaging bij afwezigheid of s nachts 16,5 O C 20 O C Een temperatuurinstelling opslaan: 1. Stel de gewenste temperatuur in met de knoppen 2. Houd de desbetreffende temperatuur instelknop ingedrukt tot het bijbehorende pictogram wordt weergegeven.

6 Bedieningsmodus De thermostaat heeft 2 bedieningsmodi: Automatische modus en handmatige modus. Voor de automatische modus zijn in- en uitschakelmomenten voorgeprogrammeerd. Zie hiervoor onderstaande tabel. Periode Temp instelling Toepassing Start tijd Ma Di Wo Do Vr Za Zo Comfort Wakker worden 6:00 uur 6:00 uur 6:00 uur 6:00 uur 6:00 uur 6:00 uur 6:00 uur Verlaging Uit huis 8:30 uur 8:30 uur 8:30 uur 8:30 uur 8:30 uur --:-- --:-- Comfort Wakker worden 16:00 uur 16:00 uur 16:00 uur 16:00 uur 16:00 uur --:-- --:-- Verlaging s nachts 23:00 uur 23:00 uur 23:00 uur 23:00 uur 23:00 uur 23:00 uur 23:00 uur Het schema aanpassen Je kunt de thermostaat programmeren om elke dag 2 of 4 perioden te gebruiken. Een voorbeeld: je kunt 4 perioden gedurende werkdagen gebruiken en 2 perioden gedurende de weekenden. Als je 2 perioden wilt gebruiken, kies dan perioden 1 en 4 of perioden 2 en 3. early start werkt niet als je perioden 1 en 2 of perioden 3 en 4 kiest. 1. Druk op Pgm. Periode 1 van maandag wordt weergegeven. 2. Als je een andere dag wilt selecteren, druk dan herhaaldelijk op Day tot de gewenste dag wordt weergegeven. Opmerking: Als je alle 7 dagen wilt selecteren, houd de knop Day dan gedurende 3 seconden ingedrukt. Deze functie is nuttig als je elke dag hetzelfde programma wilt. Als alle 7 dagen zijn geselecteerd, wordt de begintijd van de weergegeven periode op alle 7 dagen toegepast. Als je een andere periode wilt selecteren, druk dan herhaaldelijk op Pgm tot de gewenste periode wordt weergegeven. 3. Druk op Hour en Min om de begintijd van de periode in te stellen. Opmerking: Druk op Clear als u de periode wilt overslaan. De thermostaat geeft --:-- weer om aan te geven dat de periode niet wordt gebruikt. Als u een andere periode wilt programmeren, ga dan terug naar stap 4. Druk op Mode/Return om de procedure af te sluiten Opmerking: Als gedurende 60 seconden niet op een knop wordt gedrukt, slaat de thermostaat de wijzigingen op en keert de normale weergave terug. Gebruik van automatische modus Gebruik de automatische modus als u wilt dat de thermostaat het geprogrammeerde schema volgt. Het schema heeft 4 tijdsperioden en gebruikt 2 standaard temperatuurinstellingen. De thermostaat schakelt in perioden 1 en 3 over naar de Comfort-temperatuur en in perioden 2 en 4 naar de Verlagings-temperatuur. In de volgende tabel staat het beoogde gebruik van elke tijdsperiode.

7 Tijdelijk opheffen Je kunt de temperatuur van de huidige periode opheffen door op de knoppen, drukken. De nieuwe insteltemperatuur wordt gebruikt tot het begin van de volgende periode. knoppen te Het klokpictogram knippert terwijl de instelling wordt opgeheven. Als u het opheffen wilt annuleren, dient u op de knop Mode/Return te drukken. Handmatige modus In de handmatige modus wordt het geprogrammeerde schema niet gebruikt. Gebruik deze modus als u de temperatuur handmatig wilt instellen of altijd dezelfde temperatuur wilt gebruiken. De handmatige modus gebruiken: 1. Druk op de knop Mode om weer te geven. 2. Stel de temperatuur in met de knoppen of selecteer een van de standaard temperatuurinstellingen door op de knop of te drukken. Foutberichten LO: de gemeten temperatuur is lager dan 0 ºC HI: de gemeten temperatuur is hoger dan 70 ºC Er: de in de thermostaat ingebouwde sensor is defect. Vervang de thermostaat E1: het circuit van de vloersensor is onderbroken. Controleer de verbindingen bij de sensor. E2: het circuit van de vloersensor is kortgesloten. Vervang de sensor.

8 Bewaar deze instructies voor toekomstig gebruik. Technische specificaties Spanning: 230 VAC, 50 Hz Maximale belasting: 15 A (3.450 Watt) Instelbereik van de kamertemperatuur (A/AF-modellen): 5 ºC tot 30 ºC Instelbereik van de vloertemperatuur (F-model) 5 ºC tot 40 ºC Instelbereik van de vloertemperatuurbegrenzingen (AF-model) 5 ºC tot 40 ºC Bereik van temperatuurweergave 5 ºC tot 70 ºC Bedrijfstemperatuur 0 ºC tot 50 ºC Opslagtemperatuur -20 ºC tot 50 ºC Lengte van verwarmingscyclus: 15 minuten Software: klasse A Automatische actie: Type 1B en 1Y Beschermingsklasse: IP20 Conformiteit: EN /EN /EN Bescherming: klasse 2 Afmetingen: 83x79x13 mm Stroomonderbreking: alle programma s en temperatuurinstellingen worden bij een stroomonderbreking opgeslagen. De klok moet opnieuw worden geprogrammeerd als de stroomuitval langer dan 4 uur duurt. Als de stroomtoevoer terugkeert, keert de thermostaat terug naar de bedrijfsmodus voorafgaande aan de stroomonderbreking. Wegwerpen en recycle Batterijen en oude elektrische producten mogen niet bij het huishoudafval worden gegooid. Zorg dat deze gerecycled worden als dit mogelijk is. Volg hiervoor de lokale richtlijnen.

VH CONTROL THERMOSTAAT HYPNOS (10080)

VH CONTROL THERMOSTAAT HYPNOS (10080) VH CONTROL THERMOSTAAT HYPNOS (10080) INSTALLATIEHANDLEIDING & INSTRUCTIES ALGEMEEN De VH Control Hypnos is een inbouw thermostaat bedoelt om toe te passen in elektrische (vloer-) verwarmingssystemen.

Nadere informatie

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT Technische gegevens: Spanning: 230-240VAC + aarde Frequentie: 50-60Hz Weerstandsbelasting: 16A (3600W-230VAC) Inductieve belasting: 1A IP Waarde: IP21 Aanpassing:

Nadere informatie

N301/R01( ) Digitale thermostaat TH132-AF

N301/R01( ) Digitale thermostaat TH132-AF N301/R01(14.07.09) Digitale thermostaat TH132-AF Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Programmamogelijkheden 2 Uitleg symbolen 3 Installatie 4 De schakel instellingen 6 1 Programmamogelijkheden De klokthermostaat

Nadere informatie

Elektrische verwarmingssystemen

Elektrische verwarmingssystemen De Easy Timer klokthermostaat ET 32 F De Easy Timer klokthermostaat is voorzien van een groot display, waar de actuele vloertemperatuur af te lezen is. Achter de klepjes zitten 11 knopjes verscholen. Deze

Nadere informatie

De ET31F (die alleen de vloertemperatuur meet) kan in een andere ruimte geplaatst worden.

De ET31F (die alleen de vloertemperatuur meet) kan in een andere ruimte geplaatst worden. De EasyTemp thermostaat ET31A/AF/F Deze handleiding geldt voor de onderstaande types: Op de doos Model ET31A, ET31AF en ET31F Model ET31A. Thermostaat regelt de ruimte temperatuur. (Niet geschikt voor

Nadere informatie

HANDLEIDING VH CONTROL PLUG-IN THERMOSTAAT PROGRAMMEERBAAR

HANDLEIDING VH CONTROL PLUG-IN THERMOSTAAT PROGRAMMEERBAAR HANDLEIDING VH CONTROL PLUG-IN THERMOSTAAT PROGRAMMEERBAAR ALGEMEEN KENMERKEN Input 230 VAC/50Hz Schakelbaar vermogen 16A / 3600 Watt Omgevingstemperatuur -10 º C 70 º C (weergave 0 60 º C) Accuraatheid

Nadere informatie

Instellen van de dag en de tijd. De dag en de uurtijd worden met behulp van de knopen DAY, HOUR en MIN ingesteld.

Instellen van de dag en de tijd. De dag en de uurtijd worden met behulp van de knopen DAY, HOUR en MIN ingesteld. Heatnet Vloerverwarming Thomas à Kempisstraat 32 7009 KT Doetinchem T: 0314-37 82 99 E: info@heatnet.nl AUBE KLOKTHERMOSTAAT LVS Vloerverwarming Pater Schiphorststraat 50 1827 NN Alkmaar T: 072-5400560

Nadere informatie

TH232-AF-230-OEM/U - Installation Literature

TH232-AF-230-OEM/U - Installation Literature Page 1 Pagina 1 Installation Instructions 230V Base Parts Thermostat Sensor Wall Plate Guidelines Isolate the power to the heating system before installation to avoid electric shock. Installation must

Nadere informatie

Copyricht Thermostaat.eu - Copyricht Thermostaat.eu

Copyricht Thermostaat.eu - Copyricht Thermostaat.eu Veilig * Comfortabel * Energie zuinig Maelok B.V. Signaal 7 1446 WT Purmerend Nederland (The Netherlands) WWW.thermostaat.eu info@thermostaat.eu 31.(0)299.463763 Helios 610-WiFi Android APP QR-code iphone

Nadere informatie

HANDLEIDING. De SAS1000WHB-7DF klokthermostaat wordt in combinatie met de SCU209-DF ontvanger gebuikt om 1 of meerdere actuators aan te sturen.

HANDLEIDING. De SAS1000WHB-7DF klokthermostaat wordt in combinatie met de SCU209-DF ontvanger gebuikt om 1 of meerdere actuators aan te sturen. HANDLEIDING SAS1000WHB-7DF / (master) klokthermostaat Omschrijving; De SAS1000WHB-7DF klokthermostaat wordt in combinatie met de SCU209-DF ontvanger gebuikt om 1 of meerdere actuators aan te sturen. Technische

Nadere informatie

Draadloos Clickkit Snelgids

Draadloos Clickkit Snelgids NL Draadloos Clickkit Snelgids Knoppen & display...1 Aan/uit...2 Klok instellen...2 Vloertemperatuur instellen...3 Huidige temperatuur aflezen...3 Vorstbescherming...4 Timercontrole activeren en instellen...5-6

Nadere informatie

VH CONTROL THERMOSTAAT METIS

VH CONTROL THERMOSTAAT METIS VH CONTROL THERMOSTAAT METIS HANDLEIDING & INSTRUCTIES 1 INHOUD Algemeen... 3 Belangrijkste functionaliteiten... 3 Belangrijke veiligheidsinformatie... 3 Technische gegevens... 3 Afmetingen... 4 Installatie

Nadere informatie

worden zo een stabielere temperatuur en een lager energieverbruik verkregen. De vloertemperatuur varieert minder dan +/- 0,3 graden.

worden zo een stabielere temperatuur en een lager energieverbruik verkregen. De vloertemperatuur varieert minder dan +/- 0,3 graden. NL HANDMATIG 1 De garantie is uitsluitend geldig als het product wordt geïnstalleerd en bediend volgens de aanwijzingen in deze handleiding. Dat betekent dat het zeer belangrijk is dat u de handleiding

Nadere informatie

Veria Control T45. Guide d installation. Installatiehandleiding. Guida all installazione. Instalační příručka. Navodila za montažo

Veria Control T45. Guide d installation. Installatiehandleiding. Guida all installazione. Instalační příručka. Navodila za montažo Veria Control T45 Guide d installation Installatiehandleiding Guida all installazione Instalační příručka Navodila za montažo FR IT CZ SI Inhoudsopgave Inleiding Inleiding 21 Beschrijving knoppen en display

Nadere informatie

1 BESTURING EN INSTELLING 2 DISPLAY STRUCTUUR 2 DAG EN TIJD INSTELLING 3 TIJDSINSTELLING PROGRAMMEREN 4 TEMPERATUUR PROGRAMMEREN

1 BESTURING EN INSTELLING 2 DISPLAY STRUCTUUR 2 DAG EN TIJD INSTELLING 3 TIJDSINSTELLING PROGRAMMEREN 4 TEMPERATUUR PROGRAMMEREN THERSTAAT A50 INHOUD BELANGRIJKE INFORMATIE VEILIG GEBRUIK BESTURING EN INSTELLING DISPLAY STRUCTUUR DAG EN TIJD INSTELLING TIJDSINSTELLING PROGRAMMEREN ERATUUR PROGRAMMEREN SCREENSAVER SELECTEER GEBRUIKSDULES

Nadere informatie

VH Control CALYPSO / CALYPSO-W Handleiding & Instructies

VH Control CALYPSO / CALYPSO-W Handleiding & Instructies VH Control CALYPSO / CALYPSO-W Handleiding & Instructies Calypso / Calypso W Gebruikershandleiding 1 Inhoudsopgave ALGEMEEN... 3 BELANGRIJKSTE FUNCTIONALITEITEN... 3 TECHNISCHE SPECIFICATIES... 3 DISPLAY

Nadere informatie

Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat

Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat Temperatuurregeling van aangesloten toestellen BESCHRIJVING VAN DE BEDIENINGSELEMENTEN ingebouwde temperatuurvoeler Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat Toepassingsvoorbeelden: Elektrische

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING & INSTRUCTIES

INSTALLATIEHANDLEIDING & INSTRUCTIES VH CONTROL ATHENA WIFI THERMOSTAAT (10040) INSTALLATIEHANDLEIDING & INSTRUCTIES ALGEMEEN De stijlvolle digitale WiFi thermostaat Athena is ontworpen om elektrische (vloer) verwarmingssystemen aan te sturen.

Nadere informatie

Elektronische draadloze ruimtethermostaat D9380 RF-T

Elektronische draadloze ruimtethermostaat D9380 RF-T Elektronische draadloze ruimtethermostaat D9380 RF-T 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Bediening en display 3 Bediening 3 Display 4 Handleiding voor gebruik 4 Gebruiksfuncties 5 Functie COMFORT 5 Functie ECO

Nadere informatie

Espace bedrade regeling (230 volt)

Espace bedrade regeling (230 volt) Espace bedrade regeling (230 volt) Installatiehandleiding klokthermostaat. Espace klokthermostaat De fraai vormgegeven thermostaat is eenvoudig te bedienen met slechts vier toetsen en is standaard reeds

Nadere informatie

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY BEDIENINGS INSTRUCTIES 8-SYMBOOL AFSTANDBEDIENING Kinder slot Tijd Signaal indicator Thermostatische stand Batterij Countdown F or C Programma Eco stand Temperatuur Dubbele brander 8-SYMBOOL DISPLAY INSTELLING

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. DEVIreg 535. Intelligente elektronische thermostaat.

Gebruikershandleiding. DEVIreg 535. Intelligente elektronische thermostaat. Gebruikershandleiding DEVIreg 535 Intelligente elektronische thermostaat www.devi.com Inhoudsopgave 1 Inleiding................. 4 1.1 Veiligheidsinstructies...... 4 2 Instellingen............... 6 2.1

Nadere informatie

Programmeerbare plug-in thermostaat HT-600

Programmeerbare plug-in thermostaat HT-600 Deze plug-in thermostaat is bestemd voor gebruik in elektrische verwarmingselementen en soortgelijke apparatuur. Knop Functie Stroom aan/uit Temp. omhoog of temp. instellen Temp. omlaag of temp. instellen

Nadere informatie

Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA

Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA Versie handleiding: 2.0 P a INLEIDING COMFORT-LUCHTGORDIJN MET CHIPS-REGELING 1.. Inleiding 1.1 Over deze aanvullende handleiding

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Techneco Energiesystemen BV Kleveringweg 9 2616 LZ Delft T. 015 21 91 000 Symbolen Beschrijving Menu selecteren, wisselen bedrijfsmodus Verstellen waarde

Nadere informatie

Installeren en programmeren van de thermostaat tempo TM

Installeren en programmeren van de thermostaat tempo TM PT Installeren en programmeren van de thermostaat tempo TM PT INHOUDSOPGAVE INLEIDING 2 Elektrische specificaties 3 LOCATIE VAN DE THERMOSTAAT EN SENSOR 3 Locatie van de thermostaat 3 Locatie en installatie

Nadere informatie

MILTON KLOKTHERMOSTAAT

MILTON KLOKTHERMOSTAAT MILTON KLOKTHERMOSTAAT Gebruiksaanwijzing Installatie: Waarschuwing: schakel de Milton en de elektronische apparaten (CV-Ketel) die erop worden aangesloten uit voor installatie. 1. Installatieplaats: Plaats

Nadere informatie

PRF-79 thermostaat voorzien van;

PRF-79 thermostaat voorzien van; Let op: de PRF-79 thermostaat kan gebruikt worden voor elektrische vloerverwarming systemen en voor infrarood panelen. Standaard staat de thermostaat ingesteld op vloertemperatuur en ruimte temperatuur.

Nadere informatie

VH Control RF Thermostaat Echo Handleiding & Instructies

VH Control RF Thermostaat Echo Handleiding & Instructies VH Control RF Thermostaat Echo Handleiding & Instructies 1 Inhoud Algemeen... 3 Belangrijkste functionaliteiten... 3 Technische specificaties... 3 Belangrijke veiligheidsinformatie... 4 Afmetingen... 4

Nadere informatie

VERKORTE HANDLEIDING CUSTOM COMMAND

VERKORTE HANDLEIDING CUSTOM COMMAND VERKORTE HANDLEIDING CUSTOM COMMAND 1 Automaat componenten, 1. LCD scherm: voor tijd, programma aanduiding en algemene informatie. 2. +/On & -/Off knoppen: Om programma gegevens zichtbaar te maken. 3.

Nadere informatie

Handleiding Remote control thermostaat

Handleiding Remote control thermostaat Handleiding Remote control thermostaat De programmeerbare intelligente Remote Control thermostaat, is inclusief een eenvoudig bedienbare afstandsbediening maar kan ook bediend worden zonder deze afstandsbediening.

Nadere informatie

4 Knops afstandsbediening

4 Knops afstandsbediening Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 4 Knops afstandsbediening Well Straler Industrielaan 22 9320 Erembodegem info@wellstraler.be www.wellstraler.be Inhoudstafel

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. Kamerthermostaat EKRTWA

MONTAGEHANDLEIDING. Kamerthermostaat EKRTWA MONTAGEHANDLEIDING 1 1 2 2 60 mm/2.36 inch 87 mm/3.43 inch ±1.5 m ±60 inch >0.2 m >8 inch 3 34 mm/1.34 inch 125 mm/4.92 inch 3 De Engelse tekst is de oorspronkelijke versie. Andere talen zijn vertalingen

Nadere informatie

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening.

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Wordt gebruikt om unit te starten en te stoppen. Let Op!!: Bij alleen koeling units is warmte mode niet

Nadere informatie

RCW Afstandsbediening

RCW Afstandsbediening RCW Afstandsbediening Gebruikershandleiding - Nederlands MURCW 747 399569 Afstandsbediening. 1. Aan uit toets. 2. Selectie toets (koelen, verwarmen, automatisch koelen/verwarmen, ontvochtigen, ventileren).

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. Kamerthermostaat EKRTW

MONTAGEHANDLEIDING. Kamerthermostaat EKRTW MONTAGEHANDLEIDING 1 1 2 2 60 87 ±1.5 m >0.2 m 3 34 125 3 Inhoud 1. Inleiding... 1 2. Installatie van... 2 3. Codes instellen in het installateurmenu... 5 4. Technische kenmerken... 10 1. Inleiding Lees

Nadere informatie

VALIO XP KLOKTHERMOSTAAT

VALIO XP KLOKTHERMOSTAAT De VALIO XP opbouw klokthermostaat is ontwikkeld om elektrische- en conventionele verwarmingsinstallaties te kunnen schakelen aan de hand van de ingestelde temperatuur en tijd. Mogelijkheden en voordelen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. DEVIreg 550. Intelligente elektronische thermostaat. www.devi.com

Gebruikershandleiding. DEVIreg 550. Intelligente elektronische thermostaat. www.devi.com Gebruikershandleiding DEVIreg 550 Intelligente elektronische thermostaat www.devi.com Inhoudsopgave 1 Inleiding................. 4 1.1 Veiligheidsinstructies...... 6 2 Instellingen............... 7 2.1

Nadere informatie

1 Inleiding. 1.1 Theta-regelaar. 1.2 Ruimtethermostaat

1 Inleiding. 1.1 Theta-regelaar. 1.2 Ruimtethermostaat Inhoudsopgave 1 Inleiding...2 1.1 Theta-regelaar... 2 1.2 Ruimtethermostaat...2 1.3 Draai-drukknop-Algemeen... 3 1.4 Basisweergave... 3 1.5 Uitzonderlijke weergaven...3 1.6 Instellen van de gewenste dag-ruimtetemperatuur...

Nadere informatie

Elektronische Klokthermostaat TP7000/TP7000-RF Gebruikshandleiding en Montage-instructie

Elektronische Klokthermostaat TP7000/TP7000-RF Gebruikshandleiding en Montage-instructie Elektronische Klokthermostaat TP7000/TP7000RF Gebruikshandleiding Montageinstructie Eigschapp De TP7000 is e batterijgevoede klokthermostaat met naar keuze: e 7dag programma, per dag programmeerbaar e

Nadere informatie

Veria Control B35/B45. Installatiehandleiding

Veria Control B35/B45. Installatiehandleiding Veria Control B35/B45 Installatiehandleiding Inhoudsopgave 1.1 Technische specificaties 1 Inleiding 2 1.1 Technische specificaties 3 1.2 Veiligheidsinstructies 5 2 Montage-instructies 6 3 Instellingen

Nadere informatie

RF-OPTIMA R2 THERMOSTAAT

RF-OPTIMA R2 THERMOSTAAT De RF-OPTIMA R2 opbouw draadloze thermostaat is ontwikkeld om elektrische- en conventionele verwarmingsinstallaties te kunnen schakelen aan de hand van de ingestelde temperatuur en tijd. Mogelijkheden

Nadere informatie

TP5000 + RF 5/2 day programmable electronic room thermostat

TP5000 + RF 5/2 day programmable electronic room thermostat TP5000 + RF 5/2 day programmable electronic room thermostat GB Installation Instructions User Instructions NL Installatie handleiding Instructies voor gebruik F Instructions d installation Instructions

Nadere informatie

Modelnummer: 54311 Programmeerbare elektronische kamerthermostaat. Installatie- en bedieningshandleiding

Modelnummer: 54311 Programmeerbare elektronische kamerthermostaat. Installatie- en bedieningshandleiding Modelnummer: 54311 Programmeerbare elektronische kamerthermostaat Installatie- en bedieningshandleiding www.chacon.be hotline@chacon.be Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Technische kenmerken...6 2.1. Verwarmingssysteem...6

Nadere informatie

RT51/52 + RF. Room thermostat with manual or automatic Day/Night set-back. Installatie handleiding Instructies voor gebruik

RT51/52 + RF. Room thermostat with manual or automatic Day/Night set-back. Installatie handleiding Instructies voor gebruik RT51/52 + RF Room thermostat with manual or automatic Day/Night set-back GB Installation Instructions User Instructions NL Installatie handleiding Instructies voor gebruik F Instructions d installation

Nadere informatie

Deze pompschakelaar kunnen wij U aanbieden voor 79 gemonteerd en wel. Zie onderstaande beschrijving van deze unieke pompschakelaar

Deze pompschakelaar kunnen wij U aanbieden voor 79 gemonteerd en wel. Zie onderstaande beschrijving van deze unieke pompschakelaar Ingeschreven KVK-maastricht nr.14084548 onder Installatietechniek DWC Schoutens BTW-nr.156857182B01 E mail : its@brunssum.net Web : www.installatietechniekdwcschoutens.nl Deze pompschakelaar kunnen wij

Nadere informatie

Bedrade afstandsbediening YR-E14

Bedrade afstandsbediening YR-E14 Bedrade afstandsbediening YR-E14 MODE Om de modes : automatisch, ventileren, koelen, ontvochtigen of verwarmen te activeren. HEALTH Om de lucht te reinigen. SWING Het veranderen van de stand van de lamellen,

Nadere informatie

Veria Control W35/W45. Installatiehandleiding

Veria Control W35/W45. Installatiehandleiding Veria Control W35/W45 Installatiehandleiding Inhoudsopgave 1.1 Technische specificaties 1 Inleiding 2 1.1 Technische specificaties 3 1.2 Veiligheidsinstructies 5 2 Montage-instructies 6 3 Instellingen

Nadere informatie

Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA

Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA Versie handleiding: 1.0 P a INLEIDING COMFORT-LUCHTGORDIJN MET CHIPS-REGELING 1.. Inleiding 1.1 Over deze aanvullende handleiding

Nadere informatie

088U0214. NL Handleiding CF-RD Kamerthermostaat met display

088U0214. NL Handleiding CF-RD Kamerthermostaat met display 088U0214 NL Handleiding 2 Danfoss Heating Solutions VIUHQ610 Danfoss 03/2011 Inhoud 1. Functioneel overzicht.............................. 4 2. Installatie.......................................... 5 3.

Nadere informatie

s ElEktronischE BUs ruimtethermostaat D9386 BU

s ElEktronischE BUs ruimtethermostaat D9386 BU Elektronische BUS ruimtethermostaat D9386 BUS INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Bediening en uitlezing... 3 Bedieningstoetsen... 3 Display... 4 Handleiding voor gebruik... 4 Gebruiksfunctie COMFORT.... 4 Gebruiksfunctie

Nadere informatie

Elektronische draadloze ruimtethermostaat

Elektronische draadloze ruimtethermostaat Elektronische draadloze ruimtethermostaat D9380 RF-T INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Bediening en uitlezing...3 Bedieningstoetsen... 3 Display... 4 Handleiding voor gebruik... 4 Gebruiksfunctie COMFORT....

Nadere informatie

TH-RF-EXCLUSIV. Mogelijkheden en voordelen van de TH-RF-EXCLUSIV thermostaat;

TH-RF-EXCLUSIV. Mogelijkheden en voordelen van de TH-RF-EXCLUSIV thermostaat; De TH-RF-EXCLUSIV opbouw draadloze thermostaat is ontwikkeld om elektrische- en conventionele verwarmingsinstallaties te kunnen schakelen aan de hand van de ingestelde temperatuur. Mogelijkheden en voordelen

Nadere informatie

Dendermondesteenweg 268 B Destelbergen tel.: 09 / fax: 09 / Programmeerbare RF-thermostaat

Dendermondesteenweg 268 B Destelbergen tel.: 09 / fax: 09 / Programmeerbare RF-thermostaat Dendermondesteenweg 268 B - 9070 Destelbergen tel.: 09 / 228 32 31 fax: 09 / 228 63 51 www.thermelec.be Programmeerbare RF-thermostaat type TPF 1 1. BESCHRIJVING toestand van de batterij tijdsaanduiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding EXCLUSIV COMPACT THERMOSTAAT Dit product heeft de volgende eigenschappen: 1) Regeling van de verwarming 2) Eenvoudig te programmeren 3) Twee programma's: programma ingesteld af fabriek

Nadere informatie

Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382

Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382 Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382 Overzicht U kunt een onderdeel slechts wijzigen wanneer het knippert in het display. Duw de knoppen

Nadere informatie

Thermostaat T4, T4R en T4M

Thermostaat T4, T4R en T4M Thermostaat T4, T4R en T4M NL Gebruikershandleiding T4 Programmeerbare thermostaat T4M Programmeerbare modulerende thermostaat T4R Draadloze programmeerbare thermostaat Inhoud Thermostaatinterface...3

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Kamerthermostaat EKRTW

GEBRUIKSAANWIJZING. Kamerthermostaat EKRTW GEBRUIKSAANWIJZING 1 1 2 3 1 2 4 1 2 1 2 3 4 5 6 7 8 11 12 13 14 9 10 15 16 17 18 19 20 21 22 23 2 WAARSCHUWINGEN Laat de thermostaat nooit nat worden; anders loopt u risico op een elektrische schok of

Nadere informatie

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL Innovative Growing Solutions Datalogger DL-1 software-versie: 1.xx Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL DL-1 Datalogger gebruikershandleiding Bedankt voor het aanschaffen van de TechGrow

Nadere informatie

BESCHRIJVING FUNCTIE MODES speciaal ontworpen voor vloerverwarming en koeling systemen die aangestuurd worden door actuators. Instelmogelijkheden: Enk

BESCHRIJVING FUNCTIE MODES speciaal ontworpen voor vloerverwarming en koeling systemen die aangestuurd worden door actuators. Instelmogelijkheden: Enk BESCHRIJVING FUNCTIE MODES speciaal ontworpen voor vloerverwarming en koeling systemen die aangestuurd worden door actuators. Instelmogelijkheden: Enkel omgevingsvoeler Enkel externe voeler (vloersensor)

Nadere informatie

Day Night Round T8700A1009/T8700N1000

Day Night Round T8700A1009/T8700N1000 Day Night Round T8700A1009/T8700N1000 Programmeerbare kamerthermostaat met 24-uursprogramma Gebruiksaanwijzing en montagevoorschrift 1 INHOUDSOPGAVE Honeywell Day Night Round...2 Uitleesvenster en toetsen

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. Kamerthermostaat EKRTR EKRTETS

MONTAGEHANDLEIDING. Kamerthermostaat EKRTR EKRTETS MONTAGEHANDLEIDING EKRTR EKRTETS 1 2 1 2 3 60 87 170 161 ±1.5 m >0.2 m 3 5 4 34 125 28 50 4 5 EKRTR EKRTETS Inhoud Lees deze handleiding aandachtig vooraleer de unit op te starten. Gooi ze niet weg. Bewaar

Nadere informatie

Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening

Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening Well Straler Industrielaan 22 9320 Erembodegem info@wellstraler.be www.wellstraler.be Inhoudstafel

Nadere informatie

Handleiding ALFA(NET) 71 0/+100 C

Handleiding ALFA(NET) 71 0/+100 C Handleiding ALFA(NET) 71 0/+100 C 1 Werking De ALFA(NET) 71 is een Paneel inbouw thermostaat-unit. Verder heeft de thermostaat ook drie relais uitgangen instelbaar voor functie koelen, verwarmen of alarm.

Nadere informatie

Elektronische draadloze ruimtethermostaat

Elektronische draadloze ruimtethermostaat Elektronische draadloze ruimtethermostaat D9380 RF-T INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Bediening en display 3 Bediening 3 Display 4 Handleiding voor gebruik 4 Gebruiksfuncties 5 Functie COMFORT 5 Functie Eco 6

Nadere informatie

TYBOX NL Installatie-instructies

TYBOX NL Installatie-instructies TYBOX 5000 Installatie-instructies TECHNISCHE KENMERKEN INHOUDSOPGAVE Contact uitgang A (30V)-Actie type.c (korte spanningsval) Proef met kogel van 5 C Nominale spanning shock: 4000V Voeding via,5v lithiumbatterijen,

Nadere informatie

Installatiehandleiding. DEVIreg 132. Elektronische thermostaat. www.devi.com

Installatiehandleiding. DEVIreg 132. Elektronische thermostaat. www.devi.com Installatiehandleiding DEVIreg 132 Elektronische thermostaat www.devi.com Inhoudsopgave 1 Inleiding................. 3 1.1 Technische specificaties..... 4 1.2 Veiligheidsinstructies...... 5 2 Montage-instructies..........

Nadere informatie

Deze handleiding heeft betrekking op de 2HEAT TH-73 AquA thermostaat

Deze handleiding heeft betrekking op de 2HEAT TH-73 AquA thermostaat Deze handleiding heeft betrekking op de 2HEAT TH-73 AquA thermostaat ELEKTRONISCHE THERMOSTAAT De TH-73 AquA is voorzien van zowel een ruimte- en vloersensor. Een combinatie van beide sensoren is mogelijk

Nadere informatie

INSTAT + 3F Thermostaat voor elektrische vloerverwarming

INSTAT + 3F Thermostaat voor elektrische vloerverwarming Bestnr. 61 12 78 INSTAT + 3F Thermostaat voor elektrische vloerverwarming Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding NETVOEDING/BATTERIJEN De psense-ii gebruikt vier oplaadbare penlite (AA) batterijen. Om de batterijen te plaatsen of te vervangen moet je met een schroevendraaier

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HONEYWELL CM901 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2938339

Uw gebruiksaanwijzing. HONEYWELL CM901 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2938339 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Chronis Comfort RTS. Installatiehandleiding. Chronis Comfort RTS Artikelnummer

Chronis Comfort RTS. Installatiehandleiding. Chronis Comfort RTS Artikelnummer Chronis Comfort RTS Installatiehandleiding Chronis Comfort RTS Artikelnummer 1805176 Chronis Comfort RTS Chronis Comfort RTS Artikelnummer 1805176-2 - Inhoudsopgave Pagina Omschrijving 4 Productvoordelen

Nadere informatie

VH CONTROL THERMOSTAAT ZEUS (10020-RF)

VH CONTROL THERMOSTAAT ZEUS (10020-RF) VH CONTROL THERMOSTAAT ZEUS (10020-RF) INSTALLATIEHANDLEIDING & INSTRUCTIES ALGEMEEN De VH Control Zeus is een draadloze thermostaat bedoelt om toe te passen in elektrische (vloer-) verwarmingssystemen.

Nadere informatie

AR280P Clockradio handleiding

AR280P Clockradio handleiding AR280P Clockradio handleiding Index 1. Beoogd gebruik 2. Veiligheid o 2.1. Pictogrammen in deze handleiding o 2.2. Algemene veiligheidsvoorschriften 3. Voorbereidingen voor gebruik o 3.1. Uitpakken o 3.2.

Nadere informatie

RADIOGRAFISCHE BUREAUKLOK MET TIMER GEBRUIKSAANWIJZING

RADIOGRAFISCHE BUREAUKLOK MET TIMER GEBRUIKSAANWIJZING RADIOGRAFISCHE BUREAUKLOK MET TIMER 372494 GEBRUIKSAANWIJZING BEGINNEN 1. Verwijder het klepje van het batterijcompartiment aan de achterkant van de klok. 2. Plaats 2 nieuwe batterijen van het type AA

Nadere informatie

CHANNEL (CH) Selectie kanaal 1, 2, 3, automatisch scrollen Zoeken naar externe sensor

CHANNEL (CH) Selectie kanaal 1, 2, 3, automatisch scrollen Zoeken naar externe sensor ULTRADUN WEERSTATION Gebruikershandleiding - Item 975876 Hartelijk dank voor uw aankoop van dit nieuwe-generatie ultradunne weerstation. Dit instrument is ontworpen en vervaardigd met geavanceerde technologie

Nadere informatie

OPTIMA W(ifi) THERMOSTAAT

OPTIMA W(ifi) THERMOSTAAT De OPTIMA W inbouw thermostaat is ontwikkeld om elektrische- en conventionele verwarmingsinstallaties te kunnen schakelen aan de hand van de ingestelde temperatuur en tijd. De thermostaat is te koppelen

Nadere informatie

HANDLEIDING VASCO TIMER MODULE TIMER MODULE

HANDLEIDING VASCO TIMER MODULE TIMER MODULE HANDLEIDING VASCO TIMER MODULE TIMER MODULE INHOUDSTABEL 1. INLEIDING 01 2. VEILIGHEID 01 3. WERKING 01 4. OBOUW 02 ALGEMEEN 02 MAATTEKENING 02 MONTAGE 02 ELEKTRISCH SCHEMA 04 4.1 AANSLUITING D300E II

Nadere informatie

RF STANDAARD THERMOSTAAT

RF STANDAARD THERMOSTAAT RF STANDAARD THERMOSTAAT Thermostaat Ontvanger PRESENTATIE - Radio frequente RF thermostaat (433.92 Mhz). - Elk combinatie thermostaat en ontvanger is reeds op elkaar afgestemd. - Met de schakelaar (mode

Nadere informatie

gebruikershandleiding / user manual / betriebsanleitung

gebruikershandleiding / user manual / betriebsanleitung gebruikershandleiding / user manual / betriebsanleitung Inhoudsopgave Technische gegevens Technische gegevens...2 Algemene informatie...2 Installatie...3 Navigatie...3 Inbedrijfstelling... 4-5 Hoofdscherm...6

Nadere informatie

Programmeerbare. thermostaat T3, T3R, T3M. NL Gebruikershandleiding. T3 Programmeerbare thermostaat. T3R Draadloze programmeerbare thermostaat T3M

Programmeerbare. thermostaat T3, T3R, T3M. NL Gebruikershandleiding. T3 Programmeerbare thermostaat. T3R Draadloze programmeerbare thermostaat T3M Programmeerbare thermostaat T3, T3R, T3M NL Gebruikershandleiding T3 Programmeerbare thermostaat T3M Programmeerbare modulerende thermostaat T3R Draadloze programmeerbare thermostaat Inhoud 1) Thermostaatinterface...3

Nadere informatie

Installatie- en gebruikershandleiding living eco Elektronische radiatorthermostaat

Installatie- en gebruikershandleiding living eco Elektronische radiatorthermostaat Elektronische radiatorthermostaat Danfoss Heating Solutions VIIDB110 01/2013 1 Gefeliciteerd met de aankoop van uw -radiatorthermostaat is een elektronische radiatorthermostaat met programma s om de kamertemperatuur

Nadere informatie

Handleiding Touchscreen thermostaat

Handleiding Touchscreen thermostaat Handleiding Touchscreen thermostaat Inhoud Klik met de muis op het onderwerp waar u meer over wilt weten. Inleiding Gebruikersinstellingen Algemene bediening Kinderslot Accepteren, terug en annuleren Datum

Nadere informatie

Specificatie: Temperatuurmeetbereik: -5 C ~ +50 C Voeding: DC 1,5 V AA-formaat x 2 stuks Afmetingen: b255 x h164 x d33 mm

Specificatie: Temperatuurmeetbereik: -5 C ~ +50 C Voeding: DC 1,5 V AA-formaat x 2 stuks Afmetingen: b255 x h164 x d33 mm 866424 Onderdelen: Radiogestuurde klok met DCF-signaal Doorlopende kalender tot het jaar 2069. Keuze uit 12/24-uurs tijdweergave. Kalenderweergave Dagelijks alarm met voorafgaande geleidelijke waarschuwing

Nadere informatie

2HEAT DESIGN: OPBOUW TOUCHSCREEN DESIGN THERMOSTAAT

2HEAT DESIGN: OPBOUW TOUCHSCREEN DESIGN THERMOSTAAT INTRODUKTIE ; De 2HEAT-DESIGN thermostaat is een hoogwaardige hypermoderne opbouw touchscreen thermostaat. De 2HEAT- DESIGN wordt compleet met diverse aluminium frames geleverd, deze zijn eenvoudig naar

Nadere informatie

installatiehandleiding CO2 SENSOR MCOHome MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA

installatiehandleiding CO2 SENSOR MCOHome MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA installatiehandleiding CO2 SENSOR MCOHome MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA V02022017 MCOHOME CO2 Monitor MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA Introductie De MCOHome CO2 Monitor is een Z-Wave compatibele lucht kwaliteit detector,

Nadere informatie

Draadloze ruimtethermostaat TRT047

Draadloze ruimtethermostaat TRT047 HADEIDIG Draadloze ruimtethermostaat TRT047 www.tempolec.be QQ Wat is een ruimtethermostaat?... iets meer uitleg voor de bewoners. Werking van een thermostaat : - een temperatuur te meten - de verwarming

Nadere informatie

088U0215. Handleiding CF-RF-kamerthermostaat met infraroodvloersensor

088U0215. Handleiding CF-RF-kamerthermostaat met infraroodvloersensor 088U0215 NL Handleiding 2 Danfoss Heating Solutions VIUHR410 Danfoss 05/2011 Inhoud 1. Functioneel overzicht.............................. 4 2. Installatie.......................................... 5 3.

Nadere informatie

Bedrade digitale thermostaat Model: HTRP230 INSTALLATIEHANDLEIDING

Bedrade digitale thermostaat Model: HTRP230 INSTALLATIEHANDLEIDING Bedrade digitale thermostaat Model: HTRP230 INSTALLATIEHANDLEIDING Inhoud van de doos In deze handleiding gebruikte symbolen: Veiligheid Belangrijke informatie Uw voordeel Inhoud handleiding: Inhoud doos

Nadere informatie

Item Uiterlijk van hoofdeenheid

Item Uiterlijk van hoofdeenheid Item 862438 Functies Radiogestuurde tijd met handmatige instelmogelijkheid Temperatuurmeting: bereik van 0 C ~ +50 C. Doorlopende kalender tot het jaar 2069. Keuze uit 12/24-uurs tijdweergave. Dagaanduiding

Nadere informatie

Bedieningshandleiding. Vloerverwarmingsthermostaat

Bedieningshandleiding. Vloerverwarmingsthermostaat Bedieningshandleiding 1. Toepassingsgebied Voor het reguleren van de temperatuur van elektrische vloerverwarmingsinstallaties. 2. Functie De vloerthermostaat bestaat uit twee delen: Controleunit voor het

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES

INSTALLATIE INSTRUCTIES 1 INSTALLATIE INSTRUCTIES 01-2016 VEILIGHEID EN CORRECT GEBRUIK Om veiligheid en een lange levensduur van dit product te garanderen, zal u de bijgesloten instructies strikt in acht moeten nemen. Uw garantie

Nadere informatie

T6590B1000 FANCOIL REGELAAR KENMERKEN TOEPASSINGEN PRODUCT GEGEVENS

T6590B1000 FANCOIL REGELAAR KENMERKEN TOEPASSINGEN PRODUCT GEGEVENS T6590B1000 FANCOIL REGELAAR PRODUCT GEGEVENS KENMERKEN TOEPASSINGEN De T6590B1000 ruimteregelaar is ontworpen om de regelafsluiters, ventilator en extra elektrische in fancoil systemen te regelen. Een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. DEVIreg Touch. Elektronische intelligente thermostaat.

Gebruikershandleiding. DEVIreg Touch. Elektronische intelligente thermostaat. Gebruikershandleiding DEVIreg Touch Elektronische intelligente thermostaat www.devi.com Inhoudsopgave 1 Inleiding................. 4 1.1 Veiligheidsinstructies...... 5 2 Instellingen............... 6

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Kamerthermostaat EKRTWA

GEBRUIKSAANWIJZING. Kamerthermostaat EKRTWA GEBRUIKSAANWIJZING 1 1 2 3 1 2 4 1 2 1 2 3 4 5 6 7 8 11 12 13 14 9 10 15 16 17 18 19 20 21 22 23 2 De Engelse tekst is de oorspronkelijke versie. Andere talen zijn vertalingen van de oorspronkelijke instructies.

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. Kamerthermostaat EKRTR EKRTETS

MONTAGEHANDLEIDING. Kamerthermostaat EKRTR EKRTETS MONTAGEHANDLEIDING EKRTR EKRTETS 1 2 1 2 3 60 87 170 161 ±1.5 m >0.2 m 3 5 4 34 125 4 5 28 50 EKRTR EKRTETS Inhoud Lees deze handleiding aandachtig vooraleer de unit op te starten. Gooi ze niet weg. Bewaar

Nadere informatie

Gebruikshandleiding AIR-SAVER

Gebruikshandleiding AIR-SAVER Gebruikshandleiding AIR-SAVER Versie: 0806 Inhoudsopgave Bladzijde 1 en 2 Blz. 2 en 3 Blz. 4 Blz. 5 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 8 Blz. 9 Blz. 10 Blz. 11 en 12 Blz. 13 en 14 Blz. 15 (separaat vel) Algemene veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Thermostaat T4, T4R en T4M

Thermostaat T4, T4R en T4M Thermostaat T4, T4R en T4M NL Gebruikershandleiding T4 Programmeerbare thermostaat T4M Programmeerbare modulerende thermostaat T4R Draadloze programmeerbare thermostaat 2 Inhoud Thermostaatinterface...4

Nadere informatie

nl Hulp bij opstarten

nl Hulp bij opstarten nl Hulp bij opstarten Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Hulp bij opstarten bedieningspaneel 1.................................................................. 3 1.1 Opstartcyclus.................................................................................

Nadere informatie

Gebruikershandleiding THR840D Digitale thermostaat

Gebruikershandleiding THR840D Digitale thermostaat Gebruikershandleiding THR840D Digitale thermostaat 50057005-001 A WAARSCHUWING: Dit product moet juist worden geïnstalleerd en geconfigureerd om goed te kunnen functioneren (zie pagina s 12-24). Als u

Nadere informatie