Nieuwsbrief 12, vrijdag 1 juli 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 12, vrijdag 1 juli 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 12, vrijdag 1 juli 2016 Agenda 4 juli 10 minuten gesprekken 5 juli 10 minuten gesprekken 12 juli musical groep 8 13 juli meesters en juffen dag Afscheid groep 8 Vrijwilligers avond 14 juli oud papier container 15 juli studiedag team, alle kinderen vrijdag 16 juli 28 aug zomervakantie 29 aug start eerste schooldag 29 aug inloopmiddag ouders Kind op maandag Week 27 Ik zie meer Mattheus Jezus verteld over het koninkrijk van de hemel. Het lijkt op een mosterdzaadje, op een schat in een akker, op een kostbare parel. Week 28 Wat zeg je nou? Mattheus Johannes de Doper vertelt koning Herodes dat het niet goed is wat hij gedaan heeft. Later zegt de dochter van koningin Herodias iets verschrikkelijks. Een Kanaanitische vrouw vraagt Jezus om hulp. Als Jezus zegt dat het brood van de kinderen niet voor honden is, antwoord zij dat kruimels al genoeg zijn. Week 29 Jij mag eerst Mattheus Wie groot wil zijn bij God, moet klein worden als een kind. De werkers van het laatste uur krijgen evenveel als de anderen. En wie dicht bij Jezus wil staan, moet anderen dienen. Bij God gaat steeds de laatste voorop.

2 Vakantiegebed We nemen afscheid van de school en van elkaar We hebben samen een jaar lang gewerkt, gezongen, gespeeld, gelezen, geschreven, verteld en geluisterd Nu is het tijd om te zwemmen, te reizen; voor logeren en gamen, een spannend boek, een ontroerende film. God, U was bij ons. We zeggen naar U en naar elkaar: Bedankt voor dit jaar en heel graag tot ziens. Jarigen Juli Augustus Collin groep 3-4 Bryan groep 7-8 Kimberley groep 1-2 Lindy groep 5-6 Jarno groep 7-8 Ben groep 1-2 Tijn groep 1-2 Luuk groep 1-2 Esmee groep 3-4 Welsley groep 1-2 Sem groep 5-6 Tess groep 3-4 Ferdy groep 5-6 Julian groep 3-4 Nick groep 5-6 Jenna groep 3-4 Juliette groep 7-8 Lucille groep 7-8 Kyra groep 3-4 Aysun groep 7-8 Hartelijk Gefeliciteerd

3 Aanwezigheid directeur In week 27 dinsdag, woensdag en vrijdag In week 28 dinsdag, woensdag en vrijdag Groepsindeling schooljaar De groepsindeling voor volgend schooljaar in als volgt: Groep 1/2 Juf Jolanda en Juf Ramona Groep 3/4 Juf Alie en Juf Annelies te Velde, juf Mareen Groep 4 (tot aan de cito toetsen gesplitst) Juf Mareen Koning Groep 5/6 Juf Marja en Juf Marieke Groep 7/8 Juf Wilma De groepscombinaties blijven net zo als dit jaar bestaan. Groep 3/4 wordt aan het begin van het jaar gesplitst. Hier hebben we dit jaar gelukkig weer formatie voor. Na de citotoetsen, eind januari, komen de kinderen van groep 3/4 bij elkaar in de klas. Dan gaat de verlichting naar groep 1/2. We hebben volgend schooljaar twee nieuwe gezichten op school. Zij vervangen de leerkrachten die dit jaar met pensioen zijn gegaan. Deze leerkrachten zullen zich begin van het nieuwe schooljaar voorstellen in de nieuwsbrief. Annelies te Velde werkt op dit moment op cb de Proam, in Zwartemeer. Mareen Koning werkt op dit moment op cb het Talent in Emmen. Zij komen volgend schooljaar ons team versterken. Inloopmiddag 29 augustus, eerste schooldag Het lijkt nog heel ver weg, want eerst gaan we vanaf 15 juli heerlijk vakantie vieren. Maar op een gegeven moment wordt het 29 augustus 2016 en dan is het weer zo ver. Dan mogen we allemaal weer naar school en zitten de kinderen in een andere groep en op een andere plek. Om uur wanneer de school uit gaat mogen de kinderen de ouders deze plek in de klas laten zien. U bent allemaal van harte welkom.

4 Juf Tineke Juf Tineke is in verband met ziekte afwezig tot aan de zomervakantie. Uit onderzoek is gebleken dat juf Tineke epilepsie heeft. Om deze reden kan ze helaas niet meer komen werken voor de zomervakantie. Dat is heel spijtig, zeker omdat dit ook nog het laatste jaar werken is voor Tineke. Hierna gaat haar pensioen in. We proberen voor alle dinsdagen en woensdagen inval te regelen voor groep 1/2. Nu is het zo dat het op het moment heel moeilijk is om nog invallers te krijgen. Veel invallers zijn op vakantie of hebben al zo veel gewerkt dat ze helaas niet meer mogen invallen. Houd er daarom rekening mee dat het kan gebeuren dat uw kind 1 van deze dagen vrij kan zijn. Mochten we geen inval kunnen regelen en is uw kind vrij dag zullen wij dit zo spoedig mogelijk laten weten. Barbecue voor de vrijwilligers en de ouders van groep 8 Woensdag 13 juli hebben wij weer onze barbecue voor alle vrijwilligers en alle ouders van groep 8. Met deze barbecue willen we alle ouders van groep 8 bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen in de school en alle vrijwilligers willen wij bedanken voor hun inzet op school. We zijn blij te merken dat er zo veel mensen zijn die ons op school willen helpen extra activiteiten op en om de school te kunnen uitvoeren. Alle vrijwilligers die dit jaar op school geholpen hebben zijn van harte uitgenodigd voor deze barbecue. Wanneer u aanwezig bent op de barbecue wilt u dan uw naam invullen op het inschrijfformulier dat vanaf dinsdag 5 juli bij de ingang komt. Van de ouders van groep 8 gaan wij er vanuit dat iedereen komt. Mocht u niet komen wilt u dit dan doorgeven aan juf Wilma. Op deze manier kunnen wij goede inkopen doen voor de barbecue. Intern-begeleider Beste ouders en verzorgers, Vanaf augustus 2016 ga ik starten als intern begeleider bij een andere stichting. Een nieuwe uitdaging waarbij ik me weer verder kan ontwikkelen. Ik heb altijd met veel plezier binnen Viviani gewerkt! Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de prettige samenwerking en veel succes wensen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Danielle Hagelaars Dit betekent dat we volgend schooljaar starten met een nieuwe intern-begeleider. Haar naam is Trea Schulte. Zij zal zich begin van het nieuwe schooljaar voorstellen in de nieuwsbrief en persoonlijk voorstellen aan de ouders die veel met Danielle te maken hebben gehad. Ontdekpad Wilde Planten Vrijdag 27 mei hebben alle kinderen meegedaan aan het Ontdekpad over wilde planten. Eerst moest het pad worden uitgezet, daar hielpen een paar jongens uit groep 8 mee. Als locatie hadden we het veldje achter de volkstuintjes gekozen. Een prachtig plekje met volop wilde planten in een mooie natuurlijke omgeving. Groep 7/8 heeft de kinderen uit de groepen 2 en 3/4 begeleid bij de opdrachten. Super gedaan, jongens en meiden! Bedankt! We hadden een mooie morgen met heerlijk weer en we hebben er ook nog wat van geleerd. De kinderen (en de juffen) hebben ervan genoten!

5 Nieuws uit groep 3/4 Wat hebben de kinderen hard gewerkt met de Cito toetsen! Juf Monica heeft ons fijn geholpen, zodat de groepen apart de toetsen konden maken. Monica, bedankt voor je hulp! In het kader van Erfgoedlessen hebben we in een les van alles gehoord en gezien over speelgoed van vroeger. Dat was heel leuk. In een andere les werden er foto's van de kinderen gemaakt, terwijl ze allerlei spelletjes aan het uitbeelden waren. Het resultaat hiervan hebt u kunnen bewonderen in gebouw Noorderbreedte. Schoolreis Maandag 27 juni was het eindelijk zo ver dat we op schoolreis gingen. In een grote zwarte harmonicabus samen met groep 5/6 gingen we op weg. Wij werden afgezet bij De Drentse Koe in Ruinerwold. De anderen gingen door naar Hellendoorn. We kregen een plekje aangewezen in de grote Speelschuur, vlakbij de paarden. Wat waren die in trek, zeg! Maar ook de tractors en skelters waren favoriet bij velen. En dan hebben we het nog niet over de kabelbaan en het springkussen gehad. Tjonge, tjonge wat hebben de kinderen zich vermaakt, geen moment was er verveling te bespeuren. We kregen nog lekkere patatjes en een boerenijsje en we mochten zoveel ranja drinken als we wilden. Er was zoveel te beleven dat ik het hier niet allemaal kan opschrijven, maar u hebt vast wel al de verhalen van uw kinderen gehoord en anders vraag ze er nog maar eens naar. Mijn eerste half jaar als directeur Een half jaar als directeur. De start zal ik mijn leven lang niet meer vergeten. IJsvrij had menig één collega directeur nog nooit gegeven. Vol enthousiasme en goede moet ging ik vanaf januari mijn nieuwe functie als directeur op cb de Kap tegemoet. Uit ervaring wist ik dat cb de Kap een rustig en stabiel team had en dat veranderingen geleidelijk ingevoerd werden. Toch ging het allemaal heel vlot. Terug kijkend op het start moment, hebben er wel veel veranderingen plaats gevonden en staan er veel veranderingen didactisch gezien op stapel. Ook hebben we afscheid genomen van een vijftal collega s en zijn er nieuwe collega s bij gekomen. We hebben aangesloten bij de 21 ste century skills en maken de kinderen steeds verder klaar voor wat hun in de toekomst te wachten staat. Als middel hebben we gekozen voor het Chromebook en ook daar staan vele leuke uitdagingen op ons te wachten. Na een dipje in het leerlingenaantal zien we nu voorzichtig wat stijging terugkomen en hoop dat dit volgend jaar doorzet. Ik heb genoten van mijn tijd als directeur en weet zeker dat ik ook volgend schooljaar een leuke tijd tegemoet zal gaan. Ik bedank jullie voor de leuke samenwerking en voor het vertrouwen en wens jullie allemaal veel zon, plezier, ijs en een fijne tijd in de komende zomervakantie.

6 Meester- en juffendag. Woensdag 13 juli worden de verjaardagen van de juffen gevierd. Dit zullen we vieren in eigen klas maar ook willen we dit jaar een kinderrommelmarkt organiseren. Alle kinderen mogen hun spulletjes op deze rommelmarkt verkopen en kunnen zo een leuk zakcentje verdienen! De spulletjes moeten van te voren geprijsd zijn en op een handdoek passen. Neem ook een extra handdoek mee, zodat wanneer je zelf even rond wilt lopen je jouw spulletjes kunt afdekken. Vanaf uur kunnen je spulletjes, die je wilt verkopen, gebracht worden. Mocht dit een probleem zijn neem dan even contact op met de leerkracht. Vanaf uur starten we met de rommelmarkt en is iedereen die maar houdt van deze gezelligheid van harte welkom! Net als alle andere jaren mogen de kinderen deze dag verkleed komen! In de pauze zorgen wij voor drinken en iets lekkers. Ontvangen van de nieuwsbrief Parnassys, ons systeem, die de nieuwsbrief naar u verstuurd heeft wat problemen. Hierdoor wordt al een tijdje de nieuwsbrief niet door iedereen ontvangen. We dachten dat Parnassys het probleem had opgelost maar dit blijkt nog niet zo te zijn. Ons excuus hier voor. Onze ICT-er van school zit er flink achteraan en we proberen dit ongemak zo snel mogelijk op te lossen. Wilt u zelf uw spam en ongewenste mail in de gaten houden? Hier kan de mail in terecht komen. Wanneer u de nieuwsbrief niet ontvangt kunt u deze lezen op de site van CB de Kap, De nieuwsbrief komt om de twee weken. Eerder werd deze verstuur op vrijdag vanaf nu zal deze verstuurd worden op donderdag.

7 Solciale vaardigheden Op school werken wij met een methode voor sociale vaardigheden. De methode is gericht op positieve groepsvorming en het versterken van de sociale veiligheid op school. Met de methode worden groepsproblemen zoals pesten tegengegaan. Verder werken we met deze methode aan het vermogen om op een adequate manier sociaal en emotioneel te functioneren. Adequaat wil zeggen dat een leerling rekening houdt met zijn eigen belang en met de belangen van een ander, en dat hij rekening houdt met de waarden en normen die in zijn samenleving gelden. Alle groepen werken elke maand met hetzelfde thema, maar op eigen niveau. Op deze manier hebben we doelen waar we als school aan kunnen werken en elkaar op aan kunnen spreken. Deze thema s zullen elke maand worden vermeld in de nieuwsbrief. Het thema voor de maand juli is Opkomen voor jezelf Omgaan met weerstand van anderen en voor jezelf zorgen. Bijvoorbeeld: er iets van zeggen als een ander voordringt, het zeggen als een ander zich niet aan een afspraak houdt. Andere thema s die volgend schooljaar aanbod gaan komen zijn: - Ervaringen delen - Aardig doen - Omgaan met ruzie - Samen spelen enwerken - Jezelf presenteren - Een keuze maken - Een taak uitvoeren Oud papier Donderdag 14 juli staat de oud papier container weer bij school voor al het papier wat u thuis verzameld heeft. De opbrengst van het oud papier kunnen wij op school besteden. Dit is de laatste keer dit schooljaar dat de oud papier container bij school staat.

8 Dit was de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar Fijne vakantie allemaal en tot in het nieuwe schooljaar Ik hoop jullie, in goede gezondheid, terug te zien op maandag 29 augustus

Nieuwsbrief 10, vrijdag 3 juni 2016

Nieuwsbrief 10, vrijdag 3 juni 2016 Nieuwsbrief 10, vrijdag 3 juni 2016 Agenda 9 juni oud papier container 18 juni Nederlandse kampioenschappen handbal jongens groep 7/8 19 juni Vaderdag 20 juni schoolfotograaf 27 juni schoolreisje 4 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Jaargang juli 2016

Jaargang juli 2016 Het thema van Kind op maandag is Mooi! De laatste twee weken van het schooljaar vertellen we gelijkenissen van Jezus over het koninkrijk van de hemel. Ik zie meer (Mattheus 3: 31-32, 44,45-46) Jezus vertelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Kind op Maandag. Afscheid. Pensioen

Kind op Maandag. Afscheid. Pensioen Kind op Maandag. Ik zie meer. Jezus vertelt over het koninkrijk van de hemel. Het lijkt op een mosterdzaadje, op een schat in een akker, op een kostbare parel. Bijbelrooster: Het mosterdzaadje, Matteüs

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 22-12- 2017 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

Het team van de Rehoboth wenst u een heel goed en gezond 2018!!

Het team van de Rehoboth wenst u een heel goed en gezond 2018!! Januari 2019 Nieuwsbrief 9 januari Hoofdluiscontrole 21 januari Basiscursus MR 4 februari Vervolgcursus MR 5 februari Studiedag leerlingen vrij 8 februari Rapporten 12 en 13 februari Ouderavonden Januari/februari

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 8 juli 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 11 s Avonds Peanutbal groep 8 tegen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Week 30, juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie is begonnen. Vrijdag werden de kinderen om 11.00 uur naar huis getoeterd en liepen ze door het lint heen de vakantie

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Week 26 27/06-01/07. NIEUWSBRIEF 23 juni Bijbelverhalen op school. Week 27 04/07-08/07

Week 26 27/06-01/07. NIEUWSBRIEF 23 juni Bijbelverhalen op school. Week 27 04/07-08/07 Snijdelwijklaan 4b, 2771 SX Boskoop Tel: 0172-214505 Directeur: Mw. W.H. Salzmann Tel: 0172-214505 directie@ichthusbos.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mr@ichthusbos.nl HOOFDLUIZEN?

Nadere informatie

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken!

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken! Nieuwsbrief 15 22 mei 2018 Afgelopen weekend mochten we Pinksteren vieren. Het was een prachtig weekend, het was mooi weer en waarschijnlijk hebben jullie lekker buiten genoten van deze dagen. Staan we

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017

Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017 Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017 Agenda 22 mei Schoolreisje 22 t/m 24 mei Schoolkamp 25 t/m 26 mei Hemelvaartsweekend; kinderen zijn vrij 29 mei t/m 1 juni Avond4daagse 1 juni Papier container staat bij school

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Z O M E R N I E U W S B R I E F J U L I

Z O M E R N I E U W S B R I E F J U L I Z O M E R N I E U W S B R I E F J U L I 2 0 1 6 Inhoud: Voorwoord 1 Personele zaken 1 Welkom op school en afscheid 2 Juf Marieke 2 We zwaaien uit 2 Nieuws uit groep 123 2 Nieuws uit groep 45 3 Nieuws uit

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2 AGENDA nr. 1 Dinsdag 5-9 Informatieavond Woensdag 6-9 leerlingenraad Donderdag 7-9 OR-vergadering Vrijdag 8-9 Nieuwsbrief 2 JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep 4 8-9 Lennart Zwanenburg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 22

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 22 Nieuwsbrief Donderdag, 2 juni 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 22 Bijbelverhalen Het thema Alles loopt anders! Haman bedenkt een eerbetoon voor een belangrijke man. Hij denkt

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN IDENTITEITSBEWIJS MEE! Beste ouders/verzorgers, Zoals wij u hebben meegedeeld is het met ingang van dit schooljaar verplicht om bij schoolreizen de identiteitsbewijzen van de kinderen mee te nemen. Dit

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Formatie 2018-2019: In de extra nieuwsbrief van juni bent u op de hoogte gebracht van de verdeling van leerkrachten over de verschillende groepen voor het komende cursusjaar.

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 14 nummer 22 week Nieuwe Weg NL

Nieuwsbrief. Jaargang 14 nummer 22 week Nieuwe Weg NL Nieuwsbrief Jaargang 14 nummer 22 week 28 09-07-2015 Nieuwe Weg 11 7261NL In Ruurlo dit nummer: 0573-452035 - Jarigen - Afscheid Eddy en Monique - Afscheid - Leerlingenraad - Familiedag - Bijna vakantie

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Inmiddels bent u op gesprek geweest bij de leerkracht van uw kind en heeft u kunnen horen hoe hij/ zij het op leer- en sociaal emotioneel gebied doet.

Inmiddels bent u op gesprek geweest bij de leerkracht van uw kind en heeft u kunnen horen hoe hij/ zij het op leer- en sociaal emotioneel gebied doet. Inmiddels bent u op gesprek geweest bij de leerkracht van uw kind en heeft u kunnen horen hoe hij/ zij het op leer- en sociaal emotioneel gebied doet. Aanstaande vrijdag 26 februari krijgt uw kind zijn

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA Nieuwsbrief VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Wat is het schooljaar snel gegaan. Heel de school is die laatste dagen aan het schoonmaken, opruimen, leuke dingen doen en

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen.

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen. Kringgesprek Geachte ouders, Na een lange meivakantie is de school op woensdag 22 mei weer gestart. In die week konden de kinderen weer even wennen aan het schoolse leven en de dagelijkse bezigheden. Ook

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

s Middags afscheid groep 8 (groep 1 t/m 7 om uur vrij) 14 en 15 juli Kinderen van groep 8 zijn vrij

s Middags afscheid groep 8 (groep 1 t/m 7 om uur vrij) 14 en 15 juli Kinderen van groep 8 zijn vrij Nieuwsbrief nr. 21 1 juli 2016 Agenda Maandag 4 juli Verplichte 10-minutengesprekken Dinsdag 5 juli MR-vergadering Donderdag 7 juli Verplichte 10-minutengesprekken Vrijdag 8 juli Tweede rapport mee Woensdag

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 19-12-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Kerstviering op de scholen van Giethoorn

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: januari 2017

Nieuwsbrief 7. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: januari 2017 Nieuwsbrief 7 8 januari 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Morgen begint de eerste lege bladzijde van een boek met 365 bladzijden. Schrijf een goed boek! Een jaar van onbeschreven

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl @molenven.nl 13 juli 2017 2016-2017 Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie t/m 27 aug. 28 aug 8.30 uur: Eerste

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 26-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 20 13-07-2018 2017-2018 Vanuit de directie Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Het schooljaar zit er weer bijna op. Nog een klein weekje. Met genoegen kijk ik terug op afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 36 14-07-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Afscheid groep 8 Woensdag 12 juli hebben we afscheid genomen van de kinderen van groep 8. Na hun bezoek aan de Pontes kwamen

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien.

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien. 12 juli 2018 Jaargang 20 nummer 19 Agenda Nieuws 13 juli 12.30 School uit Ga met God en Hij zal met je zijn 16 juli t/m 24 augustus Zomervakantie Dat zingen we morgen bij de afsluiting van het schooljaar.

Nadere informatie