#10. dir. Jan Lammers tel In dit nummer. 1 Invulling klasbezetting. 1 Meester Martijn ziek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "#10. dir. Jan Lammers tel In dit nummer. 1 Invulling klasbezetting. 1 Meester Martijn ziek"

Transcriptie

1 SCHOOLJAAR JAARGANG 13 NUMMER 10 D ATUM: VRIJDAG 22 ME I 2015 #10 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701AK DEDEM SVAART info@delangewieke.nl dir. Jan Lammers tel In dit nummer 1 Invulling klasbezetting 1 Meester Martijn ziek 2 Verhaal vastenactie 2 Vakantie dagen Bezoek Oegandees koor 3 Variathon voorbereiding 3 Dance battle 4 Voorstellen Juf Esmé 4 Facebook en Twitter 5 Gala groep 7 en 8 5 Verkeersexamen 5 Belangrijke data Parapluregel 3: Onze handen zullen voor de spullen zorgen, dan kunnen we ze weer gebruiken morgen. Formatie komende schooljaar Het is weer gelukt om in een zeer vroeg stadium de klas bezetting voor onze school rond te krijgen. Met wat extra financiële ondersteuning vanuit het schoolbestuur SKO-Twenterand hebben we ook het komende jaar een heel mooi rooster. In groep 1 staan juf Jeanette en juf Jolien. Juf Rozemarijn zorgt eerst voor extra ondersteuning en als groep 1 vanaf 1 december al wordt opgesplitst vanwege de grote toeloop van kleuters dan zal zij daarvoor worden ingezet, net als dit schooljaar. Juf Tancha en juf Brigit groep 2. Meester Floris groep 3. Juf Sabrina en juf Veronica groep 4. Juf Hanny zorgt voor extra ondersteuning bij deze groep. Groep 5 juf Sandra en juf Esmé. (zij stelt zich verderop in deze nieuwsbrief voor) Groep 6 juf Marieke. Groep 7 meester Niels. Groep 7 wordt extra ondersteund door juf Nicky. Groep 8 meester Martijn en juf Cindy. Het totale overzicht per dag komt weer achter in de schoolkalender te staan. Tijdens de Koningsdagspelen mocht het wel bekende sjoelen natuurlijk niet ontbreken. Meester Martijn ziek Helaas zijn er ook mindere berichten. Meester Martijn uit groep 8 is n.l. ziek. Vanaf de meivakantie zal hij langere tijd uit de roulatie zijn. De eerste chemokuur is vorige week gestart en op dit moment is hij net weer thuis om hiervan te herstellen. Daarna zullen er nog een tweede en derde kuur gaan volgen. Het gaat allemaal met z n ups en downs en grote vermoeidheid. In het tweede deel van de grote vakantie zal dan de uitslag zijn met het resultaat van de behandelingen. Allemaal verschrikkelijk spannend. We duimen allemaal voor hele goede uitslagen. Ook vanaf deze plaats wensen wij Martijn, zijn vrouw Linda en verdere familie heel veel sterkte de komende tijd. Meester Martijn zal aan het begin van het komende schooljaar nog niet kunnen starten. Op dit moment zijn we druk bezig om zijn vervanging goed te regelen. Als dit rond is dan hoort u dat natuurlijk van ons.

2 PAGINA 2 NIEUWSBRIEF DE LANGEWIEKE Besteding geld vastenactie (een vertaling) Lieve mensen, hartelijke groeten uit Iloilo. Wij hebben de donatie van de kinderen van De Langewieke, het bedrag van 490 Euro ontvangen. Nogmaals veel dank. Dit is het verhaal van een meisje., Maiden Grace Emblar, een 15 jaar oud uit Barotac, Iloilo die werd gediagnosticeerd met een zeldzame genetische ziekte heet het syndroom TAKAYASUS ARTERITIS, waardoor haar handen en voeten geinfecteerd raakten. Ze heeft verschillende operaties gehad, maar zowel haar rechter en linker voet moesten worden geamputeerd. Ze kon daardoor niet meer naar school gaan. Door de donatie van De Langewieke was Maiden Grace in staat om behandeling en fysiotherapie te ondergaan. Ze werd uitgerust met een nieuwe sets van prothese en was in staat om te lopen en kon weer uit de rolstoel. Ze zal ook weer naar school kunnen. Ze groet jullie allemaal hartelijke in Dedemsvaart. Zie de bijlage voor de foto van Maiden Grace. Bedankt... God zegene jullie... Cito Eindtoets Groep 8 heeft vorige maand de CITO eindtoets gemaakt. Dat hebben ze geweldig gedaan. Samen haalden ze een gemiddelde van 537,8. Dat is echt een prachtig resultaat. Sinds 1999 scoorde onze school niet meer zo hoog. Groep 8 klasse. Natuurlijk moet Maiden nog heel veel oefenen met haar nieuwe protese maar ze kan weer lopen, mede door jullie vastenactiegeld. Vakantierooster schooljaar Sinds vorige week is het duidelijk hoe het vakantierooster er het komende schooljaar uit zal gaan zien: Herfstvakantie 19/10 t/m 23/10 Kerstvakantie 21/12 t/m 01/01 Voorjaarsvakantie 29/02 t/m 04/03 Pasen 25/03 en 28/03 Konigsdag 27/04 Meivantie 02/05 t/m 06/05 Pinksteren 16/05 Junivakantie 06/06 t/m 10/06 Zomervakantie 18/07 t/m 26/08 Naast deze dagen zullen de kinderen ook nog drie keer vrij zijn i.v.m. een studiedag van het hele team. Deze data zijn nog niet bekend. Ze komen in een volgende nieuwbrief te staan. Natuurlijk zullen alle data straks ook terug te vinden zijn in de schoolkalender. De afsluiting van de Koningsdagspelen met de Energie dans was een prachtig gezicht. Kleding inzameling De laatste kledinginzameling van dit schooljaar zal zijn op 24 juni. Dus als u nog winterkleding op gaat ruimen kunt u ze op school inleveren. Ook dekens, kleden, schoenen enz. zijn welkom.

3 NIEUWSBRIEF DE LANGEWIEKE PAGINA 3 Volgende week donderdag 28 mei Oegandees kinderkoor bezoekt De Langewieke Volgende week is het zover, een Oegandees kinderkoor zal een aantal workshops geven in alle groepen. Aan het eind van de middag is er om uur een optreden voor alle kinderen maar ook voor alle andere belangstellenden. Dus allemaal komen en ook geld meenemen. Er zijn n.l. een aantal kraampjes waar u mooie eigengemaakte spullen kunt kopen van deze kinderen uit Oeganda. De opbrengst komt geheel ten goede aan de kansarme kinderen in Oeganda. Het belooft een hele leuke en leerzame middag te worden voor de kinderen met een prachtige afsluiting voor iedereen. In de bijlage meer achtergrond informatie over deze stichting die onze steun hard kan gebruiken. Ook als school zullen wij een donatie doen als vergoeding Koningsdag Mede door de hulp van een groot aantal ouders was het Koningsdag feest op school een groot succes. Alle kinderen mochten op school ontbijten. Ze deden tal van leuke spelletjes en aan het eind dansten we samen de Energie dans. Alle ouders enorm bedankt voor jullie hulp. Het was een heel gezellige ochtend en het komende jaar gaan we zeker weer mee doen. Variathon bijna 100 deelnemers In alle groepen werd om 9.30 uur gestart met de energie dans. Heel Nederland deed mee. Ook koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Dance Battle groep 5 Zaterdag 11 april vond de dancebattle voor groep 5 weer plaats bij Dansschool Drenth. Er deden 32 dansparen mee van diverse scholen uit Dedemsvaart en Balkbrug. Sil & Roanne, Damian & Naomi, Collin & Zonaya, Jesse & Marieke en Simon & Kristel waren erbij om De Langewieke te vertegenwoordigen. Na een spannende strijd werden Simon en Kristel 3 e en Sil en Roanne 5 e. Allemaal goed gedaan!!! Deze week zijn alle briefjes voor de opgave voor De Langewieke familiedag geteld. De opgave viel wat tegen maar toch doen er bijna 30 families mee met in totaal bijna 100 ouders en kinderen. Alle deelnemers worden nu in vier teams ingedeeld en er worden vier captains benaderd. Zij zullen de komende weken één of twee keer hun teams bij elkaar roepen om samen een naam te bedenken, een vervoermiddel te kiezen en evt. bespreken hoe men zich gaat verkleden. Tenslotte worden de spelen besproken en worden de deelnemers per spel ingedeeld. Na deze hele belangrijke voorbereiding is dan op zaterdag 13 juni het grote feest, op school, bij het Zuiderbos en natuurlijk in het zwembad. Het belooft weer een heel mooie dag te worden.

4 PAGINA 4 NIEUWSBRIEF DE LANGEWIEKE Het scholen project van Jubal Op woensdag 21 mei werd onze school bezocht door een docent die les geeft binnen de vereniging Jubal. Zij heeft de groepen 3, 4 en 5 bezocht. Zowel de koperinstrumenten, houtinstrumenten, slagwerk en de twirls kwamen aan bod. We gaan het scholenproject afsluiten met de muziekmarkt op zaterdag 30 mei. Deze muziekmarkt is vanaf 10 uur tot 12 uur. Dus neem vriendjes en vriendinnetjes mee om samen bij Jubal muziek te maken. Tot dan. Verkeersexamen groep 7+8 Dit jaar hebben zowel groep 7 als 8 het verkeersexamen gedaan. Alle kinderen van De Langewieke zijn voor zowel hun theorie als voor hun praktijkexamen geslaagd. Jongens en meisjes een geweldige prestatie. Vanaf het komende schooljaar zal het verkeersexamen altijd in groep 7 worden afgenomen. Voorstellen juf Esmé Juf Esmé van groep 5 Mijn naam is Esmé Krommedijk, ik ben 21 jaar en woon in Dedemsvaart. Ik doe de studie leerkracht basisonderwijs op de Katholieke Pabo in Zwolle. Na de zomervakantie ga ik mijn laatste studiejaar in en mag ik mijn WPO doen in groep 5 op de Langewieke. Ik kijk er erg naar uit om volgend jaar samen met Juf Sandra voor deze klas te staan. Ik zelf mag op donderdag en vrijdag de groep draaien. Ik ga mijn uiterste best doen om er een fijn en gezellig jaar van te maken. Ik hoop u gauw te zien op de Langewieke! Groetjes, Esmé. Het dak gaat eraf!!! Zondagmorgen 31 mei om 9.00 uur treedt het Oegandees kinderkoor Up4S op tijdens een gebedsviering in de St. Vituskerk. Het kinderkoor maakt een tournee van 2 maanden door Nederland om geld bij elkaar te zingen en te dansen voor de opbouw van hun scholen in Oeganda. Het is werkelijk een belevenis om deze jonge groep zo enthousiast bezig te zien. Donderdagmiddag 28 mei zijn ze ook te gast op onze school en ook daar zetten ze de hele school in beweging. Wil je ze nog een keer zien, horen en beleven? Kom dan op zondagmorgen 31 mei in de St.Vituskerk. Het dak gaat eraf! Groep 8 deed maandag mee aan de Bankbattle van de Rabobank. Ze hebben gewonnen. De prijzen een lekkere slagroomtaart en ook nog workshop bij Max Music. Meer op Twitter en Facebook. Volg De Langewieke op Twitter en op Facebook. Wilt u helemaal op de hoogte blijven van veel nieuws en de leuke dingen die uw kinderen mee maken. Volg ons dan op Twitter en/of op Facebook. Veel activiteiten zijn daar dezelfde dag nog te lezen en te zien.

5 NIEUWSBRIEF DE LANGEWIEKE PAGINA 5 Groep 7 en 8 schoolbal. Vrijdag 1 mei was het 'Topondernemers' schoolbal. Dit werd zelf door de kinderen georganiseerd. De kinderen van groep 7 en 8 hadden de afgelopen weken iemand gevraagd om samen mee naar het schoolbal te gaan. Om 13:00 kwamen alle setjes samen over de rode loper. Het was een geslaagd feestje. Na de meivakantie kunt u deze foto's in een goede kwaliteit op school krijgen. Neem hiervoor een USB-stick mee. Voor een eerste impressie van deze middag kunt u de foto's zien in de fotogalerij. De Variathon is elke drie jaar een groot en sportief feest. Ook op deze foto in Bezoek kamp Westerbork Een maand geleden zouden we met groep 6 en 7 naar Westerbork gaan voor een excursie. Dat is toen niet doorgegaan. We hebben besloten dat groep 6 niet meer gaat. Groep 7 proberen we dit schooljaar nog wel te laten gaan. Daarna gaan we kijken of de excursie naar Westerbork een vast programma onderdeel wordt in groep 7 van onze school. Komende evenementen In deze bekende rubriek van onze nieuwsbrief staan de data van komende evenementen en afspraken. U kunt ze opnemen in uw agenda. Schoolreis en kleuterfeest Taalfeest groep 1 Kinderkoor uit Oeganda Avondvierdaagse Familiedag: Variathon Kamp groep 8 Rapport besprekingen Klassenruil Juf Cathelijne trouwt Musical gr. 8 voor de kinderen Afscheidsviering in de kerk Sport- en speldag Alle kinderen vrij van school dinsdag 26 mei donderdag 28 mei donderdag 28 mei dinsd. 2 t/m vrijdag 5 juni zaterdag 13 juni dinsd. 16 t/m vrijd.19 juni maan. 22 en dinsd. 23 juni woensdag 24 juni vrijdag 26 juni dinsdag 30 juni woensdag 1 juli om 11 uur donderdag 2 juli vrijdag 3 juli Via onderstaande link kom je bij alle foto s van het schoolbal. Bijlagen bij deze nieuwsbrief Extra bijlage: Dringende oproep klaarovers schooljaar Folder van het kinderkoor uit Oeganda. 2. Opgave voor broodjes bakken Als activiteit van de Brede school 3. Poster van Dedemsvaart Natuurlijk De plek waar iedereen tweede Pinksterdag naar toe gaat. 4. Flyer van de Voice Kids Dedemsvaart. Je kunt je alleen vandaag nog opgeven als je wilt. info@delangewieke.nl Internet: Colofon Dit is een uitgave van k.b.s. De Langewieke Eindredactie: Jan Lammers

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

#01 Nieuwsbrief De Langewieke

#01 Nieuwsbrief De Langewieke SCHOOLJAAR 2018-2019 JAARGANG 17 NUMMER 1 D ATUM: DOND ERDAG 13 SEPTEMBER 2018 #01 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701 AK DEDEM SVAART Nieuwsbrief De Langewieke www.delangewieke.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Nieuwsbrief obs De Dennenkamp 29 maart 2019 gr 1 in een eigen lokaal Sinds 25 maart hebben de kinderen van groep 1 een eigen lokaal! Hoe fijn is dat. Samen met de leidsters van de BSO zijn er afspraken

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

#01. Parapluregel 1: Voor groot en klein zullen we aardig zijn! De start van het nieuwe schooljaar! Gymafspraken!

#01. Parapluregel 1: Voor groot en klein zullen we aardig zijn! De start van het nieuwe schooljaar! Gymafspraken! SCHOOLJAAR 2015-2016 JAARGANG 14 NUMMER 1 D ATUM: WOENSD AG 26 AUGUSTUS 2015 #01 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701AK DEDEM SVAART www.delangewieke.nl info@delangewieke.nl dir.

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

5/6 - Pinksteren 6/6 - Margedag, alle leerlingen vrij 9/6 - Schoolreis. 13/6 - MR-vergadering 18/6 - Vaderdag. 19/6 - Wenmiddag

5/6 - Pinksteren 6/6 - Margedag, alle leerlingen vrij 9/6 - Schoolreis. 13/6 - MR-vergadering 18/6 - Vaderdag. 19/6 - Wenmiddag 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 2 rvdgeer@detandem.nl Inmiddels wordt er door ons al hard gewerkt aan

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

jaargang 12, nummer 17, 14 t/m 25 mei 2018 www.montessorikindcentrumwestervoort.nl Agenda Ma 21 mei Di 22 mei Do 24 mei Vr 25 mei Ma 28 mei Di 29 mei Vr 1 juni Wo 6 juni Vr 8 juni wo 13 juni vr 15 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 15

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 15 Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 Nummer 15 Belangrijke data: Vrijdag 12 april Koningsspelen Zondag 14 april Unicefloop Maandag 15 en dinsdag 16 april IEP toets groep 7 (oordopjes/headset mee!) Dinsdag

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 17 / 3 juli 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

#01. Parapluregel 2: Zelf doe ik het goed; dan ziet een ander hoe het moet! De start van het nieuwe schooljaar! Douchen na de gymles!

#01. Parapluregel 2: Zelf doe ik het goed; dan ziet een ander hoe het moet! De start van het nieuwe schooljaar! Douchen na de gymles! SCHOOLJAAR 2013-2014 JAARGANG 12 NUMMER 1 D ATUM: MAANDAG 25 AUGUST US 2 014 #01 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701 AK DEDEM SVAART www.delangewieke.nl info@delangewieke.nl dir.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief 15 12 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Groep 3-4-5 naar het Musiater Op maandag 16 april gaan de kinderen uit groep 3-4-5 naar het Musiater voor een vertelconcert. Hierbij krijgen de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd)

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd) Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 12 augustus 2017 De schoolgids gaat digitaal. Aan het begin van het schooljaar kunt u de schoolgids (2017-2018) vinden op onze website. De kalender, zonder

Nadere informatie

Voor beide afdelingen

Voor beide afdelingen Nieuwsbrief 6 18 april 2019 Voor beide afdelingen De meivakantie voor de deur. Voor u ligt de nieuwsbrief voor april, mei en begin juni. Vanaf morgen begint de meivakantie, met morgen de eerste vrije vrijdag,

Nadere informatie

Beste ouders en/of verzorgers,

Beste ouders en/of verzorgers, Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2018-2019, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 9, nr..; 2 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 16 11 maart 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 11 maart Uitgave

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8 NUMMER 20 JAARGANG 33 5 juli 2019 Belangrijke data 3 juli Musical groep 8B 5 juli Musical groep 8A 5 juli Rapporten mee 8 juli Meet and greet ( nieuwe groepen volgend schooljaar) 23 augustus Start nieuwe

Nadere informatie

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is al weer bijna juni, wat lijkt het jaar snel om te gaan. De cito-uitslag is binnen, we hebben een geweldig schoolfeest achter de rug en groep 8 gaat binnenkort

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Jaarga jaargang 13, nr 7, april-mei Aan de ouders/verzorgers van CBS Barlo

Jaarga jaargang 13, nr 7, april-mei Aan de ouders/verzorgers van CBS Barlo Nieuwsbrief Jaarga jaargang 13, nr 7, april-mei. 2017 Aan de ouders/verzorgers van CBS Barlo Dit is de gecombineerde nieuwsbrief van april en mei. April en mei zijn gebroken maanden met veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

#01 Nieuwsbrief De Langewieke

#01 Nieuwsbrief De Langewieke SCHOOLJAAR 2019-2020 JAARGANG 18 NUMMER 1 D AT UM: DOND ERDAG 29 AUGUSTUS 2019 #01 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701 AK DEDEM SVAART Nieuwsbrief De Langewieke www.delangewieke.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders Hoe kunnen we de nieuwsbrief anders beginnen dan met blijdschap en trots over het gerenoveerde achterplein! In de meivakantie is er keihard gewerkt: speelmaterialen werden

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 16 Volgt Agenda 02-05 t/m 15 05 meivakantie 16-05 Tweede Pinksterdag, alle leerlingen vrij 24-05 Schoolreis groep 1 t/m 8 27-05 Studiemiddag, alle leerlingen vrij 30-05 t/m

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 10-06-2013-24-06-2013 Agenda: Wo 12-06 Bedanken hulpouders: 12.00-12.30 uur Vr 14-06 Uitvoering Pop Rock Battle- Zaantheater Za 15-06 Buurtmarkt: onze school staat er met een kraam! Ma 17-06

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Henk Vergunst Schoolleider J.P.F. Steijaertschool

Met vriendelijke groet, Henk Vergunst Schoolleider J.P.F. Steijaertschool O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl FORMATIE 2015-2016 Beste ouders,

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie 16 e jaargang nr. 34, blok 5 Maandag 11 juni 2012 D irect e u r : G. K r a m e r A d j u n c t - d irecteur : K. v a n D i e s t Sportdag woensdag 20 juni Inhoud sportdag

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016 14 april 2016 Nieuwsbrief Groep 6 heeft een eigen schooltuin Vandaag zijn de kinderen van groep 6 weer naar de schooltuin geweest met juf Annemiek. In de klas had de juf van de schooltuin al voorbereidende

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli 2017 Every moment Matters Opgehaald worden met een motor met zijspan, de liedjes, de cadeautjes en de bloemen, het herinneringsboek van de kinderen, de circusspelletjes, de accordeonist,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 1 week 34 2015 De volgende Infos verschijnt 3 september Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Alweer de

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

#02. Parapluregel 1: Voor groot en klein, zullen we aardig zijn. De Langewieke volop in beweging. Grote groep van nieuwe leesmoeders

#02. Parapluregel 1: Voor groot en klein, zullen we aardig zijn. De Langewieke volop in beweging. Grote groep van nieuwe leesmoeders SCHOOLJAAR 2013-2014 JAARGANG 11 NUMMER 2 D ATUM: VRIJDAG 4 OKTOBER 2013 #02 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701AK DEDEMSV AART www.delangewieke.nl info@delangewieke.nl dir. Jan

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2017-2018 Vakantie Feestdagen Studiedagen 23-10 t/m 27-10: herfstvakantie 30-03: Goede vrijdag Maandag 2 oktober 25-12 t/m 5-01: kerstvakantie 02-04: Tweede paasdag woensdag 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

JAARKALENDER ouders

JAARKALENDER ouders JAARKALENDER 2016-2017 ouders Augustus 2016 Zondag MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG Zaterdag 31 1 Juf Reinhilde jarig 2 3 Juf Judith jarig 4 5 6 32 8 9 10 11 12 13 33 15 16 17 18 19 20 34 23

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie