CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief vrijdag 27 mei 2016 CBS t Kompas Agenda 30 mei Schoolreisje groep 1,2 en 3 6 t/m 10 juni Vakantie voor alle leerlingen 15 t/m 18 juni Avondvierdaagse 18 juni Nieuwsbrief 19 juni Vaderdag 20 juni Schoolreis groep 4 t/m 6 21 juni KBG vergadering 28 juni Contactavond Trefwoord Week 22; 30 mei t/m 3 juni Spreken is zilver, zwijgen is goud. Soms is het beter om te zwijgen dan te zeggen wat je weet. Bijvoorbeeld omdat je door te spreken een ander of jezelf schade berokkent. Of omdat jou iets in vertrouwen is verteld. Maar je hebt ook niet altijd woorden nodig om iets te zeggen. Ook zonder woorden kan je laten zien wat je voelt of kun je iets onder de aandacht brengen. Ester wordt koningin. Daardoor staat ze dicht bij de koning. Mordechai krijgt ook te maken met de koning, die vindt zichzelf zo belangrijk dat hij wil dat iedereen voor hem buigt. Mordechai is het daar niet mee eens. Dat laat hij zien door zijn gedrag: hij buigt niet. Bijbelverhalen Onderbouw Ester mag niet zeggen wie zij is (Ester 2); Mordechai laat zien wie hij is (Ester 3 en 4). Middenbouw Mordechai blijft zichzelf (Ester 3); Een verschrikkelijk plan (Ester 4). Bovenbouw Een bijzondere feestdag (Ester 3); Mordechai komt in actie (Ester 4). Week 24; 13 juni t/m 17 juni Wie ben je? Wie ben je? Je naam, je pasfoto, je adres, leeftijd, en vingerafdruk. Dat helpt om je te identificeren. Levensbeschouwelijk gezien valt er echter nog veel meer te ontdekken aan een mens. Het Bijbelverhaal van Jona leert ons de vraag net iets anders te stellen: wat ben je voor iemand? Bijbelverhalen Onderbouw Jona wil dit niet (Jona 1, 1-2); Jona doet het niet (Jona 1, 2-3). Middenbouw Op reis (Jona 1, 1-3); Storm (Jona 1, 4-16). Bovenbouw Op reis (Jona 1, 1-3); Storm (Jona 1, 4 16)

2 Draagvlakonderzoek bureau Meesterschap Deze week zijn Antonio de Ruyter en zijn collega van start gegaan met het draagvlakonderzoek. Dinsdag 24 mei en vrijdag 27 mei zijn beide heren begonnen met het voeren van gesprekken met leerkrachten, directie, leerlingen en medezeggenschapsraad. Het is de bedoeling om te inventariseren hoe de meningen zijn over een eventuele samenwerking met den Velde. Vakantieoverzicht schooljaar In onderstaand overzicht staan de geplande schoolvakanties. Let op: het gaat om de schoolvakanties en niet om de extra ingeroosterde vrije dagen. De extra ingeroosterde vrije dagen vindt u op de kalender welke u aan het eind van dit schooljaar ontvangt. Wanneer u voor volgend schooljaar een vakantie wil boeken en u twijfelt over de data neem dan contact op met juf Dicksy. Vakantierooster Chrono Herfstvakantie t/m Kerstvakantie t/m 6-1 Voorjaarsvakantie 20-2 t/m 24-2 Pasen 14-4 en 17-4 Vakantie 24-4 t/m 28-4 Bevrijdingsdag 5-mei Hemelvaart 25-5 en 26-5 Pinksteren 5-6 t/m 7-6 Zomervakantie 24-7 t/m 1-9 Junivakantie In week 23 ( 6 t/m 10 juni) zijn alle leerlingen een hele week vrij. We verwachten alle leerlingen maandag 13 juni weer op school. Glasvezel buitenaf Woensdag 18 mei ben ik, juf Dicksy, bij een bijeenkomst geweest van Cogas betreffende glasvezelaansluiting in de buitengebieden. Glasvezel is voor onze school van cruciaal belang, programma s zijn sneller op te starten, het netwerk wordt uitgebreid en leerlingen kunnen tegelijkertijd gebruik maken van tablets. De Cogas heeft als harde eis gesteld dat in 50 % van de huishoudens een aansluiting + abonnement is afgesloten. Deze 50% moet voor 18 juli gerealiseerd zijn anders gaat bekabeling niet door. Wij hebben als school al een aansluiting en abonnement gerealiseerd, doet u ook mee? Wanneer u een abonnement afsluit en bekabeling wordt niet gerealiseerd komt uw abonnement te vervallen. Uiteraard gaat u pas betalen voor uw abonnement wanneer het gehele project is gerealiseerd. Samen met plaatselijk belang Radewijk willen we zo veel mogelijk mensen uit Radewijk en omgeving informeren over de eventuele aanleg van glasvezelkabel.

3 We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet: Voordelen Glasvezel: Veel sneller internet: Snelle upload om back-up van je foto s, filmpjes en andere belangrijke bestanden in de Cloud te zetten. Dus nooit meer verloren bestanden door een kapotte harde schijf. Meer concurrentie, wat betreft aanbieders, dus op termijn goedkoper en kwalitatief beter. Voldoende bandbreedte om op meerdere Tv s tegelijkertijd HD kanalen te kijken. (bijvoorbeeld TV en Netflix) Daarnaast hebt u dan voldoende ruimte over zodat de kinderen (of u zelf) een spel kunnen spelen op internet. Op is een overzicht geplaatst van de drie aanbieders voor particulieren. Klik in het menu op Glasvezel buitenaf. Als u zelf op onderzoek uit wilt dan kunt u beginnen op U kunt daar aangeven hoe uw situatie is of wat u wenst (bijvoorbeeld 2 televisies, 2 telefoonlijnen, Foxsporteredivisie, onbeperkt bellen). U krijgt daarnaast een overzicht van de mogelijke pakketten. Ook alleen een Internet, Internet bellen of Internet-tv pakket is mogelijk! Uitzending RTL4 LifestyleXperience Aanstaande zondag 29 mei om uur bij RTL 4 worden de opnames getoond die recentelijk gemaakt zijn voor het televisieprogramma LifestyleXperience. Gastles Aandacht op de weg Groep 7 en 8 hebben deelgenomen aan een gastles Aandacht op de weg. In de bijlage leest u meer over deze les.

4 Onze jarige kanjers Datum Naam Groep 4 juni Milan Kiwiet 4 6 juni Jarnick Koops 7 28 juni Juf Lisanne vd Spoel Overblijfrooster Datum 30 mei Jade Klokkert Anouk Schoemaker 31 mei Luna Wolf Quinten Schutte 2 juni Lana Guichelaar Paycan van Laar 3 juni Elise Timmerman 6 juni t/m 7 juni Vakantie 13 juni Evelien Veld Marit Snijders 14 juni Lars Spijkers Sietze Sietzema 16 juni Steven Waterink Bjorn vd Veen 17 juni Anne ter Voorde NB. Wanneer u geruild heeft kan het zijn dat het niet in dit schema is opgenomen. Tot besluit De volgende nieuwsbrief ontvangt u op vrijdag 18 juni 2016

5 Bijlage Gastles groep 7 en 8 Aandacht op de weg Les over het gebruik van mobieltjes in het verkeer De kinderen uit groep 7 en 8 van CNS Het Kompas uit Radewijk hebben op donderdag 19 mei van Veilig Verkeer Nederland een verkeersvoorlichting gehad over de gevaren van het gebruik van mobieltjes in het verkeer; het motto van de les was aandacht op de weg. Het gebruik van de smartphone op de fiets leidt tot een 40% grotere kans op een verkeersongeval! Een op de vijf fietsongevallen waarbij een jongere is betrokken wordt veroorzaakt door smartphonegebruik. Busbedrijven luiden de noodklok omdat zich dagelijks gevaarlijke situaties door afleiding in het verkeer voordoen. Afspraken maken Samen met de kinderen is er gekeken naar de gevaren die ontstaan door het gebruik van een mobiele telefoon. De kinderen konden ervaren wat afleiding met je doet. Zij hebben samen oplossingen bedacht en afspraken gemaakt. Enkele van deze afspraken zijn geselecteerd en op een Safetydeal geschreven. Deze hebben de kinderen ondertekend en in de klas opgehangen. Volgens de kinderen kan je het geluid van je mobieltje onderweg het beste uitzetten zodat je niet wordt afgeleid, maar ook vinden zij het belangrijk om goed op anderen te letten. Als iemand zit te bellen dan is de kans groot dat diegene je niet ziet en daardoor kan het juist mis gaan. Een spelletje tijdens het fietsen, whatsappen of op sociaal media. Volgens de kinderen is dit niet slim. Wel luisteren ze onderweg graag naar muziek. Met een oortje in natuurlijk, want je moet het wel kunnen horen wanneer iemand toetert of wanneer er hulpdiensten aankomen. De App Fietsmodus Fietsmodus verleidt jongeren om tijdens het fietsen hun smartphone niet te gebruiken. Met een beloning in het vooruitzicht laten we jongeren vrijwillig het veilige gedrag ervaren. Deelnemers die veel en minder fietsen hebben een gelijke kans op prijzen, omdat Fietsmodus werkt met een maximale dagscore.

6 Die kun je bereiken in één rit of in meerdere ritten op een dag. Bij 6 keer de maximale dag score maak je al kans op een bioscoopkaartje, bij 12 keer op een speakerboxje en bij 18 keer op een trendy fiets. Er zijn het hele jaar prijzen beschikbaar. Je kunt de Fietsmodus-app dus altijd gebruiken. Meer informatie over de app is te vinden op De les van Veilig Verkeer Nederland is mogelijk gemaakt door ROV Oost-Nederland en Veilig Verkeer Nederland. De App Fietsmodus is een initiatief van het Ministerie van I&M. Veilig Verkeer Nederland (VVN) is een maatschappelijk betrokken vereniging die sinds 1932 gericht is op het bevorderen van een veilige verkeersdeelname van alle verkeersdeelnemers met een extra accent op kwetsbare groepen in de samenleving. VVN streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen en organisaties te stimuleren en actief te betrekken bij verkeersveiligheid: iedereen veilig over straat!

VERGEET MIJ NIETJE. Jaargang 26 nummer mei 2016

VERGEET MIJ NIETJE. Jaargang 26 nummer mei 2016 GODSDIENST Thema: Spreken is zilver Deze week gaat het over je mond houden, zwijgen. In het versje Mijn geheim ontdekken we dat er ook lastige geheimen bestaan. En waarom vind je het soms moeilijk een

Nadere informatie

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk Nieuwsbrief vrijdag 11 november 2016 CBS t Kompas Agenda 25 november Onderbouw vrij Nieuwsbrief 28 november Onderbouw vrij Trefwoord Week 46;14 t/m 18 november Verbinden: We hebben een lijntje. Niemand

Nadere informatie

Kompasnieuws Vrijdag 19 oktober 2018

Kompasnieuws Vrijdag 19 oktober 2018 Kompasnieuws Vrijdag 19 oktober 2018 Agenda: 22 t/m 26 oktober Herfstvakantie Di. 30 oktober Oudergesprekken Wo. 31 oktober Groep 1 en 2 VRIJ! (juffen hebben studiedag) Vr. 2 november Kompasnieuws Zo.

Nadere informatie

Kompasnieuws Vrijdag 16 november 2018

Kompasnieuws Vrijdag 16 november 2018 Kompasnieuws Vrijdag 16 november 2018 Agenda: Wo. 5 december Sinterklaasviering Regel van de maand Wij luisteren naar elkaar. Trefwoord Week 46 t/m 48 Thema : Dromen Inhoud : Over dromen met je ogen open,

Nadere informatie

Kompasnieuws Vrijdag 2 november 2018

Kompasnieuws Vrijdag 2 november 2018 Kompasnieuws Vrijdag 2 november 2018 Agenda: Zo. 11 november Kerk- en schooldienst Regel van de maand Wij luisteren naar elkaar. Trefwoord Week 45 Thema : Verfraaien Inhoud : Over mooi en lelijk, over

Nadere informatie

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni Nieuwsbrief woensdag 1 juni Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Vakantieroosters Junivakantie Korfbal Woensdag 1 juni Op 1 juni begint de meteriologische zomer. Een mooi seizoen breekt aan. Geniet van

Nadere informatie

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk Nieuwsbrief vrijdag 9 december 2016 CBS t Kompas Agenda 22 december Kerstviering 23 december Alle leerlingen om 12.00 uur vrij Nieuwsbrief 26 december t/m 6 januari Kerstvakantie 9 januari Weer naar school

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 20 maart 2015 nummer 16

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 20 maart 2015 nummer 16 Trefwoord Week 13; 23 maart t/m 27 maart Sta op! (onderbouw) Bijbelverhalen: Meisje sta op! (Marcus 5, 21-43); Een nieuwe koning (Lucas 19, 29-44). In de Bijbel spreekt Jezus vaak in beelden om zijn verhaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 22 mei 2015 nummer 20

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 22 mei 2015 nummer 20 Trefwoord Overbrengen Communiceren betekent dat je een bepaalde boodschap probeert over te brengen. Een zakelijke mededeling, een praktische aanwijzing, een gevoel. Of dat goed lukt, hangt af van veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 5 februari 2016 CBS t Kompas

Nieuwsbrief vrijdag 5 februari 2016 CBS t Kompas Nieuwsbrief vrijdag 5 februari 2016 CBS t Kompas Trefwoord Week 6; 8 t/m 12 februari Vertrouwen helpt je verder Heb ik morgen wel te eten? Lukt het mij om mijn taken tot een goed einde te brengen? En hoe

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 5 juni 2015 nummer 21

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 5 juni 2015 nummer 21 Trefwoord Week 24; 8 t/m 12 juni Is het overgekomen? ( onderbouw ) Bijbelverhalen: Paulus in de gevangenis (Handelingen 16, 16-40); Paulus geneest een man (Handelingen 14, 8-10). Paulus is geraakt door

Nadere informatie

OP PAD MET JOIN! LHD & OG Beste jongens en meisjes, vaders en moeders,

OP PAD MET JOIN! LHD & OG Beste jongens en meisjes, vaders en moeders, IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.ikc-remigius.nl e-mail : info@ikc-remigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 39] ::: 27 juni 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 3 juli 2015 nummer 23

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 3 juli 2015 nummer 23 Welkom Na de zomervakantie zien we een nieuw gezicht in groep 2, we heten Sietze Sietzema van harte welkom bij ons op school. We wensen je heel veel plezier in groep 2. Daarnaast heten we juf Margo Rottier

Nadere informatie

Schoolgidsbijlage

Schoolgidsbijlage Schoolgidsbijlage 2017-2018 CBS t Kompas Radewijkerweg 48 7791 RH Radewijk 0523 216252 info@kompasradewijk.nl www.kompasradewijk.nl Geachte ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u informatie voor het komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 22 januari 2016 CBS t Kompas

Nieuwsbrief vrijdag 22 januari 2016 CBS t Kompas Nieuwsbrief vrijdag 22 januari 2016 CBS t Kompas Trefwoord Week 4; 25 januari t/ 29 januari Vertrouwen Wat is vertrouwen? Wie vertrouw je? En waarop vertrouw je? Je intuïtie? Jezelf? God? Jezus ontmoet

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk Nieuwsbrief vrijdag 15 juli 2016 CBS t Kompas Agenda 28 augustus Weer naar school 2 september Nieuwsbrief 3 september Oud papier 6 t/m 9 september Schoolkamp groep 7 en 8 16 september Nieuwsbrief Afscheid

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

19 september. Trefwoord. No 3 19 september

19 september. Trefwoord. No 3 19 september No 3 19 september C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 19 september In de afgelopen weken zijn in alle groepen informatieavonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk Nieuwsbrief vrijdag 25 november 2016 CBS t Kompas Agenda 28 november Onderbouw vrij 4 december Oud papier 5 december Sinterklaasfeest 9 december Nieuwsbrief 16 december Nieuwsbrief 22 december Kerstviering

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Kompasnieuws Vrijdag 5 oktober 2018

Kompasnieuws Vrijdag 5 oktober 2018 Kompasnieuws Vrijdag 5 oktober 2018 Agenda: 3 t/m 14 oktober Kinderboekenweek Do. 11 oktober Klankbordvergadering Vr. 19 oktober Afscheid juf Dicksy en juf Rianne Vr. 19 oktober Kompasnieuws 22 t/m 26

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1014 Datum: 13-02-2015 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2015-2016 Augustus 2015 vakantie t/m 30 augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 2 31 32 3 4 5 6 7 8 9 Zomervakantie 10 11 12 13 14 15 16 33 17 18 19 20 21 22

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52).

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52). No 12 13 februari C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 13 februari Morgen 14 februari is het Valentijnsdag. Juf Agnes van

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 24 oktober 2014 nummer 6

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 24 oktober 2014 nummer 6 Trefwoord Nieuw thema voor de komende drie weken: Vrienden. Vriendschap is voor kinderen net zo belangrijk als eten en drinken. Als je vrienden hebt, hoor je erbij. Dan stel je iets voor. Echte vrienden

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 Brabantse dag Vrij 28 Eerste schooldag Luizencontrole 29 30 31 35

Nadere informatie

1 januari 2015 donderdag

1 januari 2015 donderdag januari 205 donderdag januari 205 2 3 4 2 5 6 7 8 9 0 3 2 3 4 5 6 7 8 4 9 20 2 22 23 24 25 5 26 27 28 29 30 3 februari 205 5 6 2 3 4 5 6 7 8 7 902345 8 6 7 8 9 20 2 22 9 23 24 25 26 27 28 donderdag Van

Nadere informatie

(In)formatie voor de kleutergroepen Gesprek met leerkracht over plaatsing nieuwe schooljaar Jaarsluiting en afscheid juf Stork van harte welkom

(In)formatie voor de kleutergroepen Gesprek met leerkracht over plaatsing nieuwe schooljaar Jaarsluiting en afscheid juf Stork van harte welkom Vrijdag 3 juni 2016 En Petrus zeide: Zilver en goud heb ik niet, maar hetgeen ik heb, dat geve ik u; in den Naam van Jezus Christus, den Nazaréner, sta op en wandel! En hem grijpende bij de rechterhand

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2019-2020 Jaarkalender van de openbare montessorischool Valkenbos Schooltijden maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 8.30-14.45; woensdag 8.30-12.15. Studiedagen Op deze dagen zijn alle

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2017-2018 Augustus 2017 zondag 6 13 20 27 maandag 7 14 21 28 dinsdag 1 8 15 22 29 woensdag 2 9 16 23 30 donderdag 3 Juf Nienke jarig 10 17 24 vrijdag 4 11 18 25 zaterdag 5 12 19 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Bedankt allemaal! Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Bedankt allemaal! Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 1 KBS De Kameleon juni 016 1 Oog voor talent Leerlingenraad Afgelopen woensdag kwamen kinderen uit de groepen 5, 6 en 7 voor het eerst bijeen voor de leerlingenraad.

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage 5 3437 KB Nieuwegein www.koninginjulianaschool.net infojulianaschool@fluenta.nl Augustus 31 Do 1 Vrij 2 Za 3 Juf Mieke jarig Zo 4 32 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vrij 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april t/m

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken Intro Geachte ouders/ verzorgers, Na het nodige overleg en goed luisteren naar verschillende partijen, zijn we uit de keuze voor andere schooltijden gekomen. U leest er, zoals beloofd, in deze BerICHTUS

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid kan starten. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

INFORMATIEKALENDER Schooljaar BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade

INFORMATIEKALENDER Schooljaar BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade INFORMATIEKALENDER Schooljaar 2013 2014 BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade www.bs-stefanus.nl augustus 2013 WEES JEZELF ER ZIJN AL ZOVEEL ANDEREN week 31 week 32 week 1/33 week 2/34 week 3/35 maandag

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 Startbijeenkomst team 09.00 uur Zaterdag 2 Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Dinsdag

Nadere informatie

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8 Kalender 2017-2018 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 eerste schooldag nieuwsbrief

Nadere informatie

Kaart in actie Sponsorloop

Kaart in actie Sponsorloop Nieuwsbrief mei 2016 Onderwijs In een eerder schrijven heeft u kunnen lezen dat de directie van de Ichthusschool heeft besloten om het 5-gelijke schooldagenmodel per 1 augustus 2016 in te voeren. Deze

Nadere informatie

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar Kalender Koningin Wilhelminaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Koningin Wilhelminaschool Frederik Hendrikstraat 39 8606 EG Sneek Telefoon: 0515-412819 Website: www.wilhelminaschool-sneek.nl Schooldirecteur:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Startbijeenkomst team Scholing PA Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 BHV training Zaterdag

Nadere informatie

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender Kalender 2018-2019 ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 eerste schooldag

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Polo s Juni. Nieuwsbrief 18 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Polo s Juni. Nieuwsbrief 18 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 18 van CBS De Tarissing 2018 Polo s Juni 20 Schoolreisje groep 1 t/m 6 22 In the Spotlight groep 4/5 25 Groeidag 27 Opening STEAMpoint 28 Schoonmaakavond Juli We zijn heel blij

Nadere informatie

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Petra Even voorstellen Uit groep Parro app Contact leerkracht Kinderboekenweek Studiedag Schoolreisje Whatshappy

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 3, nummer 1 5 september 2019

GAANDERWIJZER jaargang 3, nummer 1 5 september 2019 GAANDERWIJZER 2019-2020 jaargang 3, nummer 1 5 september 2019 Kalender SEPTEMBER OKTOBER 5 Gaanderwijzer 1 3 Gaanderwijzer 3 5 Start Typeles 14.30 17.30 u 7 Oudervertelgesprekken 9 Kermis alle groepen

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2018 week 31 1 2 3 4 5 6 week 32 7 8 9 10 11 12 13 week 33 14 15 16 17 18 19 20 week 34 21 22 23 24 25 26 Offerfeest 2018 Jacqueline jarig 27 week 35 28 29 30 31 1 e schooldag schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Obs. Twa yn Ien, De Roede 49, 8539 XS Echtenerbrug. Tel Mail: Internet: obstwaynien.nl. Kalender

Obs. Twa yn Ien, De Roede 49, 8539 XS Echtenerbrug. Tel Mail: Internet: obstwaynien.nl. Kalender Obs. Twa yn Ien,, 8539 XS Echtenerbrug. Tel. 0514-541572. Mail:. Internet: obstwaynien.nl Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie

Nadere informatie

Activiteitenplanning G.Th.Rietveldschool augustus Activiteit

Activiteitenplanning G.Th.Rietveldschool augustus Activiteit AGENDA juli 2016 Activiteit maandag 11 Uitgifte email nieuwsbrief 13. maandag 11 Afscheid groep 8C dinsdag 12 Afscheid groep 8A woensdag 13 Afscheid groep 8B woensdag 13 Laatste schooldag 12.30 vrij donderdag

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

Weekbericht 8 februari 2017

Weekbericht 8 februari 2017 Weekbericht 8 februari 2017 Ook te lezen op www.deploeg.o2g2.nl Aan alle ouders/ verzorgers, VERKEERSEXAMEN 2017 Op donderdag 6 april doen vrijwel alle basisscholen mee met het VVN (Veilig Verkeer Nederland)

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor.

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24 Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. Nieuwe leerlingen Mark heten we van harte welkom bij ons op

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief 10 19 juni 2019 Beste jongens en meisjes, ouders en leerkrachten, Dit is al weer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Nog iets meer dan twee weken en dan zit schooljaar 2018-2019 er op. Wat

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

augustus 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Zomervakantie Zomervakantie

augustus 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Zomervakantie Zomervakantie augustus 2018 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 1e schooldag Start luizencontroles september 2018 27 28 29 30 31 1 2 1e schooldag Start luizencontroles

Nadere informatie

Voor meer informatie over judo op IKC Floriant kunt u altijd binnen lopen tijdens de judolessen op maandag tussen

Voor meer informatie over judo op IKC Floriant kunt u altijd binnen lopen tijdens de judolessen op maandag tussen RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Donderdag 11 oktober = Oudergesprekken groep 3 t/m 7 Dinsdag 16 oktober = Oudergesprekken

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

JAARPLANNER

JAARPLANNER JAARPLANNER 2019-2020 Ontdekken Groeien Uniek Samen Deze kalender is gedrukt door RIBW Brabant Augustus 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Juf Astrid jarig Zomervakantie 9 juli t/m 17 augustus 12 13 14 15 16

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen en uur.

Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen en uur. Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 2017-2018. In deze kalender staan belangrijke data voor It Haskerfjild. Iedere maand komt onze nieuwsbrief De Hazzeklets uit.

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 13 Dinsdag 23 februari 2016, week 8 telefoon school:

CBS de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 13 Dinsdag 23 februari 2016, week 8 telefoon school: CBS de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 13 Dinsdag 23 februari 2016, week 8 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 23 feb Ouderavond Mediawijsheid. Inloop

Nadere informatie

JAARKALENDER OUDERS

JAARKALENDER OUDERS JAARKALENDER 2017-2018 OUDERS Augustus 2017 Zondag MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG Zaterdag Week 31 1 Juf Reinhilde jarig 2 3 Juf Judith Scheppink jarig 4 5 Week 32 7 8 9 10 11 12 Week 33 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer juni 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer juni 2016 1 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 11-16 juni 2016 Thema s Trefwoord Week 25 Thema: Spijt Jona laat deze week zijn emoties zien. Hij vindt dat hij zelf de oorzaak is van de storm en laat zich daarom in

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie