Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e"

Transcriptie

1 T u s s e n b e i d e De tussenbeide is een informatieblad bedoeld voor ouders/verzorgers om op de hoogte te blijven van de gang van zaken op school. Een uitgave van: Basisschool Meerdijk Frans Halslaan GJ Waalwijk info@meerdijk.nl Website: Kalender 12 april Vormsel 13 april Start verkeersweek 16 april Theorie verkeersexamen groep 7 19 april Communie 21 april Eindtoets CITO groep 8 22 april Eindtoets CITO groep 8 23 april Eindtoets CITO groep 8 24 april Koningsspelen Continurooster uur 27 april t/m 8 mei Meivakantie 4 mei Juffrouw Tilly jarig 11 mei Juffrouw Petra jarig Uitslag eindtoets CITO groep 8 in deze week

2 Jarigen Boris van Boxtel Florian Elbersen Hjalmar Sars 1B Floor Aerts Elke van Hulten Max de Jong Fenna Marijnissen 2A Giacomo Tessore 2A Nox Vesters 1A Wes Donker 2A Sep van der Linden 1B Merel Marijnissen Wessel de Munnik Maudy van Uitert Emma van Alphen Esmée Oudshoorn Marieke Biemans Siem van Es Kelsey van der Mierden Thijn Michaël Floor Vesters Mieke van Boekhout 2B Silke van Gestel Olivier de Groot Fabienne van Halder Tijmen Vugts 5 Stagiaires Overlaat Vanaf maandag a.s. tot aan de meivakantie komen 4 leerlingen van de Overlaat voor een snuffelstage bij ons op school. Twee weken lang zijn zij iedere dag aanwezig. Zij zullen verschillende groepen gaan ondersteunen bij activiteiten, zoals het lezen, de verkeersweek, de Koningsspelen etc. Wij, maar vooral de kinderen, zijn altijd weer erg blij met deze extra handen in de klas. Oproep kleuters Tijdens het buiten spelen vinden de kleuters het heerlijk om met kussens te spelen. Aangezien de oude kussens nogal versleten zijn, zijn wij opzoek naar nieuwe (tuinstoel)kussens en/of dekens. Heeft u deze nog thuis en wordt er niets meer mee gedaan? Onze kleuters zouden er heel erg blij mee zijn.

3 Koningsspelen Op vrijdag 24 april zijn er Koningsspelen voor alle kinderen van de Meerdijk. Het is de bedoeling dat de kinderen deze dag sportieve, maar vooral lekker zittende kleding (eventueel in het oranje) aantrekken. Deze dag is het continurooster, dus naast fruit en drinken willen wij iedereen vragen ook een lunchpakketje mee te nemen. Omdat de kinderen de hele dag in beweging zijn en het wellicht warm weer kan worden, mag uw zoon/dochter ook extra drinken meenemen. Graag alles duidelijk voorzien van naam. Om deze dag te laten slagen, hebben we wel ouderhulp nodig. Vindt u het leuk om op 24 april mee te helpen, maar heeft u zich nog niet opgegeven? Stuur dan een mailtje naar tpijnenburg@meerdijk.nl Het lied voor de Koningsspelen is bekend! Het nummer van Kinderen voor Kinderen heet Energie! Bekijk het nummer op YouTube en oefen thuis samen met uw zoon/dochter, want tijdens Koningsspelen gaan we met de hele school dansen op dit nummer als aftrap van de spelen. We hopen op een gezellige en sportieve dag! Kanjertraining Wat fijn dat de ouderavond voor de Kanjertraining zo druk bezocht is. De leerkrachten zijn in de klassen bezig om het geleerde van de training in de praktijk te brengen. Zo zijn er verschillende werkvormen die bijdragen aan een goed klassenklimaat. Wellicht heeft uw zoon/dochter al verteld over motor en benzinepomp? Hierbij volgt de uitleg over deze werkvorm.

4 Verkeersweek De verkeersweek is van maandag 13 t/m vrijdag 17 april. Deze week staan er voor elke groep leuke activiteiten gepland. In uw mailbox heeft u de informatie ontvangen. Hieronder ziet u nogmaals het overzicht. Kijk goed wanneer uw zoon/dochter op de fiets naar school moet komen. We hopen op mooi weer en een leerzame verkeersweek. Datum Groep Tijdstip Project Begeleiding Maandag 13 april Streetwise 1 en 2 3 en 4 5 en 6 7 en 8 s morgens Toet toet Blik en Klik Hallo auto Trapvaardig * door: ANWB 8 s morgens workshop bandenplakken Fietsenmaker 5 t/m 8 s middags Fietskeuring * Dinsdag 14 april 3 en 4 s morgens -Fietsparcours veldje achter school * - Fietskeuring * 1 en 2 s middags -Fietsparcours speelplaats kleuters * Groepsleerkracht met hulp van ouders Groepsleerkracht Donderdag 16 april 7 s morgens Theoretisch verkeersexamen Groepsleerkracht * Kinderen nemen hun fietsen mee.

5 Update ontwikkelingen Meerdijk werkt hard aan vele ontwikkelingen. Zo heeft u kennis kunnen maken met de opzet van de Kanjertraining tijdens de ouderavond van 26 maart jl. Maar we breiden onze bagage t.a.v. didactische structuren uit, die we inzetten ten behoeve van coöperatief leren en meervoudige intelligentie. Zo vertelt uw kind misschien over een structuur (spelletje) dat Hoeken heet of Formaties. Voortdurend willen we ons onderwijs boeiend houden en betekenisvol met als basis de kernwaarden: samenwerking, kwaliteit, autonomie, creativiteit en respect. Dit jaar zijn we gestart met de nieuwe methode: Wereld in Getallen voor het rekenonderwijs. We zijn erg tevreden over de nieuwe impulsen, die we krijgen. De meeste kinderen vinden rekenen leuk. De methode draagt haar steentje bij. Onze oude methode had nauwelijks digitaal lesmateriaal. Gelukkig voorziet deze methode hier wel in en hopen we dat de methode zich nog jaren blijft vernieuwen. Ongetwijfeld zult u gemerkt hebben, dat we experimenteren met de lessen Engels. Het onderdompelen in de Engelse taal is een mooie voorloper tot het gestructureerd aanbieden van lessen Engels in de groepen 1 tot en met 8. Wij zijn heel kritisch op de verhouding investering tijd en opbrengst. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de motivatie. Als een leerling zegt: Engels leren met deze methode is leuk, dan is dat erg overtuigend. De mening van elke leerling doet ertoe! Daarnaast proberen we de kwaliteit van ons onderwijs in beeld te brengen en werken we aan kwaliteitszorg. Een van de middelen om de kwaliteitszorg te monitoren is het uitzetten van vragenlijsten naar leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), personeelsleden en derden. Zo hebben we de leerling tevredenheidspeiling afgenomen, waarvan u al heeft vernomen dat de leerlingen erg tevreden zijn over het pedagogisch klimaat en de pedagogische tact en kanttekeningen plaatsen bij de wachttijd, die ze ervaren als ze hulp nodig hebben. Met de laatste opmerking bevragen we ons onderwijs dat we ingericht hebben met het lesgeven op drie niveaus. We hopen dat als u gevraagd wordt een vragenlijst in te vullen hieraan weer wilt meewerken.

6 De vragenlijsten behoren tot het systeem van Parnassys en zullen geen problemen opleveren m.b.t. wachtwoorden, ontvangen uitnodigingen etc. Dit was wel het geval met de vragenlijst m.b.t. het continurooster. Dit is geen standaard vragenlijst, maar wordt wel middels Parnassys uitgezet. Dat leverde toch wat problemen op met niet herkenbare e- mailadressen, opvragen van wachtwoorden. Als we een vragenlijst uitzetten, hopen we op een probleemloze procedure. Wij zullen onze administratie van tevoren grondig controleren. Meerdijk is volop in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Zo werken we met deskundigen aan meer naamsbekendheid. Meerdijk is te weinig bekend bij ouder(s), verzorger(s) die een school zoeken voor hun kinderen. De opbrengsten zijn hoog. Het onderwijsconcept is ambitieus, innovatief en richt zich op mogelijkheden en talenten. We hebben geen naschoolse opvang en we hebben geen sprankelend gebouw met de nieuwste digitale toepassingsmogelijkheden. Maar we zijn betrouwbaar, stabiel, ambitieus, innovatief, visionair, vooruitstrevend, staan met twee benen op de grond, bieden alle leerlingen kansen, denken in mogelijkheden, hebben een pedagogisch klimaat waarin kinderen zich veilig voelen, doen wat ertoe doet en alle kinderen tellen mee! Met deze informatie werken we aan flyers, affiches, vernieuwing logo en willen we dat de digitale wereld Meerdijk helpt om de fantastische school te blijven in Waalwijk Zuid. En Meerdijk de school blijft en wordt voor uw kind en het kind dat morgen de deurbel laat rinkelen en vraagt of er nog een plaatsje is. Binnenkort: Meerdijk en Facebook.

7 Lees verder WSC vriendinnendag Ben je 6 t/m 14 jaar oud en wil je kennis maken met meidenvoetbal? Kom dan naar de 2e editie van de WSC vriendinnendag, jij en je vriendinnen zijn allen van harte welkom! Deelname is gratis en je krijgt een mooi aandenken aan deze leuke dag. Aanmelden kan via: wscvriendinnendag@hotmail.com.

8 Jeugdlintje De gemeente Waalwijk wil graag kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar in het zonnetje zetten voor een bijzondere prestatie. Kinderen zetten zich soms vrijwillig in voor anderen, voor Waalwijk of leveren een bijzondere prestatie. Deze kinderen zijn uitblinkers in onze gemeente. Daarvoor bestaat het Jeugdlintje. Wilt u meer informatie en/of iemand opgeven? Op kunt u de volledige flyer en het voordrachtformulier ook downloaden.

9 Dag allemaal! Volgende tussenbeide: 13 mei 2015

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e T u s s e n b e i d e De tussenbeide is een informatieblad bedoeld voor ouders/verzorgers om op de hoogte te blijven van de gang van zaken op school. Een uitgave van: Basisschool Meerdijk Frans Halslaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e T u s s e n b e i d e De tussenbeide is een informatieblad bedoeld voor ouders/verzorgers om op de hoogte te blijven van de gang van zaken op school. Een uitgave van: Basisschool Meerdijk Frans Halslaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e T u s s e n b e i d e De tussenbeide is een informatieblad bedoeld voor ouders/verzorgers om op de hoogte te blijven van de gang van zaken op school. Een uitgave van: Basisschool Meerdijk Frans Halslaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e T u s s e n b e i d e De tussenbeide is een informatieblad bedoeld voor ouders/verzorgers om op de hoogte te blijven van de gang van zaken op school. Een uitgave van: Basisschool Meerdijk Frans Halslaan

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e T u s s e n b e i d e De tussenbeide is een informatieblad bedoeld voor ouders/verzorgers om op de hoogte te blijven van de gang van zaken op school. Een uitgave van: Basisschool Meerdijk Frans Halslaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

t Broedertje 51 e jaargang

t Broedertje 51 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen t Broedertje 51 e jaargang 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 5 april 2019 Gezonde school- waterbeleid Via ISY hebben we u al geïnformeerd m.b.t. het uitbreiden van

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21 Belangrijke data: januari 2019 Januari

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen woensdag vonden de opendag en de officiële opening van de Sprankel plaats. De scholen waren blij verrast met prachtige kado's. Wij hebben bijvoorbeeld van LTV Haaren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag!

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Nieuwsbrief 2 9 Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin! I N D E Z E N I E U W S B R I E F Morgen starten we het jaar op een

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 19 nr. 15 datum 31-03-2016 week 27&28 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 06-04 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 7 april 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 8 t/m 10 april Oudpapiercontainer op de parkeerplaats bij de kerk 11 t/m 13 april Schoolvoetbal 15 april ANWB Streetwise 26 april Koningsspelen 27

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015. Bonifax Wassenaar, april 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand april. De maand april begint met op de eerste dag het uitdelen van het tweede rapport aan de groepen 3 t/m 8. Na een

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e T u s s e n b e i d e De tussenbeide is een informatieblad bedoeld voor ouders/verzorgers om op de hoogte te blijven van de gang van zaken op school. Een uitgave van: Basisschool Meerdijk Frans Halslaan

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ De Vreedzame school Blok 4: We hebben hart voor elkaar Leestip van meester Berrie Op school beginnen we de dag altijd met een kwartier lezen. Als

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Kalender - Woensdag 13 april Ateliers groepen 3 en 4 - Donderdag 14 april studiedag, alle leerlingen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 In deze nieuwsbrief: Ouderportaal Opbrengst kerstmarkt Cito Eindtoets NT2 klas en meer Grote Peuterdag Schoolfotograaf Op vrijdag 20 maart wordt de jaarlijkse Grote Peuterdag

Nadere informatie

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal april OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal april OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht Activiteiten deze maand: 03 Creacircuit 04 Boekpromotie: Esther 06 Praktisch Verkeersexamen groep 7/8 06 Optreden Leerorkest groep 5/6 07 Bibliotheekbezoek groep 5/6 10 Paastafette 12 Bezoek gemeentehuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in maart en april 7 maart Week van de Techniek groep 7 8 maart Luizencontrole 14 maart Kijkmiddag groep 1 t/m 8 15 maart Open Dag 17 maart Voorstelling

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 Niet vergeten woensdag 27 maart Kinderraad donderdag 28 maart Studiedag, alle kinderen vrij woensdag 3 april Grote Rekendag, groep 1 t/m 8 donderdag 4 april Theoretisch

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.33 donderdag 11 mei 2017, week 19 Algemene informatie 15 mei Informatieavond groep 4/5/6 19.30 uur 17 t/m 19 mei Schoolkamp groep 7/8 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e T u s s e n b e i d e De tussenbeide is een informatieblad bedoeld voor ouders/verzorgers om op de hoogte te blijven van de gang van zaken op school. Een uitgave van: Basisschool Meerdijk Frans Halslaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e T u s s e n b e i d e De tussenbeide is een informatieblad bedoeld voor ouders/verzorgers om op de hoogte te blijven van de gang van zaken op school. Een uitgave van: Basisschool Meerdijk Frans Halslaan

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Scheepsjournaal RK Basisschool De Ark februari Beste ouder(s) en kinderen,

Scheepsjournaal RK Basisschool De Ark februari Beste ouder(s) en kinderen, Beste ouder(s) en kinderen, U ontvangt het Scheepsjournaal met informatie over het reilen en zeilen op De Ark. Hierin staan de nieuwsberichten over de groepen, bijzondere activiteiten, de agenda voor de

Nadere informatie

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 SCHOOLREIS 2015 Zoals u al eerder in de Weekbert hebt kunnen lezen, gaan we op woensdag 20 mei op schoolreis!!! De kinderen uit de groepen 1 t/m 3 gaan speelboerderij de

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e T u s s e n b e i d e De tussenbeide is een informatieblad bedoeld voor ouders/verzorgers om op de hoogte te blijven van de gang van zaken op school. Een uitgave van: Basisschool Meerdijk Frans Halslaan

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 4 april 2019 Het voetbalteam van onze school is tijdens de eilandfinale op een prachtige zesde plaats geëindigd.

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise Wist u dat???? Er donderdag 3 oktober a.s. een perspectiefbespreking is op school?

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Mini Roparun op De Spoorzoeker Wat is de Roparun? Mini-Roparu Wat doen wij vooraf Wat kunt u doen?

Mini Roparun op De Spoorzoeker Wat is de Roparun? Mini-Roparu Wat doen wij vooraf Wat kunt u doen? 1 april 2019 3 april Grote Rekendag 4 april Theoretisch verkeersexamen groep 7 10 april Praktisch verkeersexamen groep 7 11 april Vergadering Raad van Leerlingen 12 april Koningsspelen 15 t/ 17 april Cito

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de ANWB Fietsverlichtingsactie en een leuke en leerzame Streetwise verkeersdag toe!

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de ANWB Fietsverlichtingsactie en een leuke en leerzame Streetwise verkeersdag toe! Woensdag 10 oktober 2018 nieuwsbrief 4 ANWB project Streetwise met fietsverlichtingsactie Aanstaande maandag 15 oktober komt het Streetwise team bij ons school. De ANWB voelt zich nauw betrokken bij verkeersveiligheid

Nadere informatie

Vrijdag e jaargang - nr. 20

Vrijdag e jaargang - nr. 20 Vrijdag 27 01-2017 18e jaargang - nr. 20 Wij leren met hoofd, hart en handen. In veiligheid, met vertrouwen en plezier! HERHAALDE OPROEP Wie vindt het leuk om te komen helpen bij de overblijf?! We zijn

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer)

Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer) NUMMER 14 JAARGANG 33 00 maart 2019 Belangrijke data 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) (8.30-10.00 koffiekamer) 3 april Koffie uurtje (8.30-9.30) thema Missie van de school. 4 april Fietscontrole

Nadere informatie

Het Plakkaat. 20 april 2016

Het Plakkaat. 20 april 2016 Basisschool Op De Horst School voor primair en ervaringsgericht onderwijs Plakseweg 3, 6562 LR Groesbeek Telefoon: 024-3976072 E-mail:ego@bs-opdehorst.nl Internet: www.bs-opdehorst.nl Het Plakkaat 20 april

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 3

Informatieboekje Groep 3 Informatieboekje Groep 3 Schooljaar 2014-2015 Markelo, september 2014 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 3 van Oecumenische Basisschool Ichthus. In dit boekje vindt

Nadere informatie

De opening. Jaargang 32 nummer 15 vrijdag 17 april 2015. Beemdstraat 3 5482HA Schijndel 073-5474938 www.bs-dekring.nl

De opening. Jaargang 32 nummer 15 vrijdag 17 april 2015. Beemdstraat 3 5482HA Schijndel 073-5474938 www.bs-dekring.nl Beemdstraat 3 5482HA Schijndel 073-5474938 www.bs-dekring.nl Jaargang 32 nummer 15 vrijdag 17 april 2015 In dit nummer: De opening 1 Geboorte dochter Willemijn 3 Koningsdag programma 4 Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van De Ark en De Ark van Noach

Nieuwsbrief van De Ark en De Ark van Noach Nieuwsbrief van De Ark en De Ark van Noach 2018-2019 / nummer 8 / juni 2019 Inhoudsopgave Welkom Afscheid leerkrachten Schoolreis Extra verlof aanvragen Opbrengst sponsorloop Stichting Leergeld Uitslag

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e T u s s e n b e i d e De tussenbeide is een informatieblad bedoeld voor ouders/verzorgers om op de hoogte te blijven van de gang van zaken op school. Een uitgave van: Basisschool Meerdijk Frans Halslaan

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 14 april 2016 2015-2016 Interessante informatie: 17 april: Eerste Heilige Communie 18 april: Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Mededeling ter herinnering

Mededeling ter herinnering Mededeling ter herinnering Morgen, vrijdag 15 maart, is de school gesloten i.v.m. de landelijke onderwijsstaking. We hebben u hierover op 15 februari een brief gestuurd. ANWB Streetwise op het Sterrenschip

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 11 Nieuws uit het Onderwijs. Hoop. Diep in ons zelf dragen we hoop: als dat niet het geval is, is er geen hoop. Hoop is de kwaliteit van de ziel en hangt af van wat er in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Maandag 13 t/m donderdag 16 februari KANVAS afname Maandag 19 februari Oud papier. Donderdag 22 februari Klassenmail. Beste ouders, Het alweer

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 25 24 maart 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-03 Veerle, groep 5 31-03 Luuk, groep 8 31-03 Nomy, groep 7

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 26: 25.03.2016 Belangrijke data: 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school 04 april t/m 15 april: kledinginzameling voor All 4 Africa

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 4

Informatieboekje Groep 4 Informatieboekje Groep 4 Schooljaar 2014-2015 Markelo, september 2014 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 4 van Oecumenische Basisschool Ichthus. In dit boekje vindt

Nadere informatie

december - nummer 8

december - nummer 8 2018 2019 5 december - nummer 8 Agenda Donderdag 6 dec. Woensdag 12 dec. Woensdag 19 dec. Studiedag, alle kinderen vrij! Kerst CREA (in de eigen klas) Kerstviering 16.30 18.30 (zie hieronder voor de uitnodiging)

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Belangrijke data: Algemene informatie:

Nieuwsbrief 11. Belangrijke data: Algemene informatie: Nieuwsbrief 11 08 maart 2018 Belangrijke data: 15 maart Studiedag (kinderen zijn vrij) 16 maart Teamdag (kinderen zijn vrij) 28 maart info avond entreetoets groep 7 van 19.00-20.00u Algemene informatie:

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e T u s s e n b e i d e De tussenbeide is een informatieblad bedoeld voor ouders/verzorgers om op de hoogte te blijven van de gang van zaken op school. Een uitgave van: Basisschool Meerdijk Frans Halslaan

Nadere informatie

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger, April 2019 Beste ouder, verzorger, En zo heeft de maand april zich alweer aangekondigd op de kalender, hebben we alweer zomertijd en is het alweer bijna meivakantie. De leerlingen hebben van 19 april t/m

Nadere informatie

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen Nummer 16 21-04-2016 In dit nummer: Leerarrangementen 1 Workshop muziek 1 Nieuws Schateiland 2 Verkeersexamen 2 Groep 8 2 Danone Cup 3 Leerarrangement beroepen De groepen 3/4, 4a en 4b zijn de afgelopen

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei..

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei.. 2013-2014 Nieuwsbrief 1314-10 In mei leggen alle vogels een ei.. Nog enkele weken en dan.zit het schooljaar er al weer op. Op school zijn we al druk bezig om te plannen voor het nieuwe schooljaar: de eerste

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 28 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 4 okt. Start Kinder - boekenweek 16 t/m 20

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie