Algemene voorwaarden VOOR TRAININGEN EN CURSUSSEN AAN CURSISTEN Van HANDS-ON AUTOMOBILE TRAINING & CONSULTANCY

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden VOOR TRAININGEN EN CURSUSSEN AAN CURSISTEN Van HANDS-ON AUTOMOBILE TRAINING & CONSULTANCY"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden VOOR TRAININGEN EN CURSUSSEN AAN CURSISTEN Van HANDS-ON AUTOMOBILE TRAINING & CONSULTANCY Een eenmanszaak gevestigd te Curacao, met kantooradres,rooi Santu 671, geregistreerd bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel en Nijverheid te Curaçao, onder nummer , hierna te noemen HATC. Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Griffie van het Gerecht in Eerste Aanleg te Curacao onder nummer 277 Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Hands-On Automobile Training & Consultancy (Hierna HATC). Training: een door HATC verzorgde training, cursus workshop of andere (opleidings-)activiteit. Cursist: de natuurlijke persoon die zich bij HATC heeft ingeschreven voor het volgen van een training, cursus workshop of andere (opleidings-)activiteit. Artikel 2: Toepasselijkheid 2.1 Tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk anders wordt overeengekomen, zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing op alle offertes en overeenkomsten inzake het door HATC aanbieden van Trainingen aan cursisten Wijzigingen, aanvullingen en/of uitbreidingen van de overeenkomst of deze Algemene Voorwaarden zijn voor HATC slechts bindend indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk tussen partijen zijn overeengekomen Pas nadat HATC de inschrijving van de Cursist schriftelijk heeft bevestigd, is de overeenkomst tussen de Cursist en HATC tot stand gekomen Eventuele eigen algemene voorwaarden van de Cursist worden door HATC niet aanvaard, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Artikel 3: Inschrijving en bevestiging 3.1 Om voor inschrijving voor een Training in aanmerking te komen dient de Cursist een door HATC verstrekt inschrijvingsformulierformulier ingevuld en ondertekend en vergezeld van een fotokopie van een legitimatiebewijs aan HATC te doen toekomen. 3.2 Inschrijvingsformulieren zijn te verkrijgen op de website onder de kop inschrijvingsformulieren of elektronische aanmelding ; 3.3 Indien gewenst kan HATC de inschrijvingsformulieren per of per post opsturen naar de aanvrager hiervan.

2 3.4. HATC zal de ontvangst van de ingevulde en ondertekende inschrijvingsformulieren en de kopie van het legitimatiebewijs schriftelijk bevestigen aan de Cursist. Eerst daarna is de inschrijving definitief. 3.5 Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Indien er meer aanmeldingen dan plaatsen voor een cursus zijn, wordt een wachtlijst aangelegd. Indien er minder dan 10 (tien) aanmeldingen zijn dan wordt de datum van de cursus verplaatst naar een ander tijdstip. 3.6.Met het ondertekenen van de inschrijvingsformulieren verklaart de Cursist tevens dat hij/zij heeft kennisgenomen van en akkoord gaat met deze Algemene Voorwaarden Met deze inschrijving is de overeenkomst tussen de Cursist en HATC tot stand gekomen, ongeacht of de Cursist (nader) te kennen heeft gegeven dat de aan de training verbonden kosten door een andere organisatie of natuurlijke persoon zullen worden voldaan, c.q. dat de facturering voor die training op naam van een andere organisatie of natuurlijke persoon dient te worden gesteld. Artikel 4: Betaling / prijswijziging 4.1.HATC zal na ontvangst van het ingevulde en ondertekende inschrijvingsformulierformulier en een fotokopie van een legitimatiebewijs een factuur aan de Cursist verzenden. Deze factuur omvat in elk geval het bedrag voor cursusgeld, het bedrag voor studiemateriaal en de eventuele verblijfkosten HATC behoudt zich het recht voor om jaarlijks en in ieder geval tot vijfenveertig dagen voor de aanvang van de desbetreffende Training de opgegeven prijzen te wijzigen De in lid 4.1 bedoelde factuur is gebaseerd op de prijs geldend op het tijdstip waarop de training plaatsvindt en niet op de prijs genoemd in eerder toegestuurde brochures of op enigerlei andere wijze eerder verstrekte informatie De Cursist wordt geacht in het in lid 4.3 bedoelde geval akkoord te gaan met de actuele prijs De Cursist is verplicht de verschuldigde bedragen binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur te voldoen bij gebreke waarvan uitsluiting van deelname aan deze training kan volgen Indien er geen betaling binnen 14 dagen, zonder schriftelijke annulering, heeft plaatsgevonden, is vanaf de vervaldatum, zonder nadere ingebrekestelling, de wettelijke rente per maand verschuldigd over de hoofdsom en zal HATC zonder nadere ingebrekestelling via haar advocaat, al of niet via een gerechtelijke procedure de volledige uitstaande post innen Zodra HATC een vordering ter incasso uit handen heeft gegeven, kan HATC alle kosten, buiten de hoofdsom en rente om, zowel gerechtelijk als buitengerechtelijke en administratiekosten door de niet betaling veroorzaakt, vorderen, waaronder begrepen de kosten van advocaat, griffie, gerechtsdeurwaarder en alle overige kosten die betrekking zullen hebben op het innen van het volledig bedrag. Deze kosten worden gesteld op 10 % van de hoofdsom, met een minimum van ANG

3 Artikel 5. Annulering en beëindiging 5.1 Indien HATC het aantal aanmeldingen voor een Training onvoldoende acht (minder dan 10 cursisten), kan zij besluiten de desbetreffende Training geen doorgang te laten vinden. 5.2 Annuleringen dienen schriftelijk bij HATC te worden ingediend. 5.3Annuleringen worden geaccepteerd tot dertig dagen voor de aanvang van de desbetreffende Training. In dat geval worden administratiekosten ten bedrage van ANG 100,00 in rekening gebracht. Indien de annulering geschiedt op een later tijdstip of na aanvang van de Training dan vindt geen restitutie van het verschuldigde cursusgeld plaats 5.4 HATC heeft het recht de Cursist de toegang tot de Training te ontzeggen dan wel niet toe te staan het eventueel bij de training behorende examen af te leggen, indien de Cursist in overtreding is geweest met algemeen geldende orde- en veiligheidsregels of met de bepalingen van de overeenkomst of deze voorwaarden. Artikel 6: Verhindering van de Cursist 6.1. Bij verhindering van de Cursist is vervanging door een ander mogelijk tot één dag voorafgaande aan de dag waarop (het eerste blok van) de Training aanvangt. Daarbij geldt de voorwaarde dat deze plaatsvervanger tijdig bij HATC moet zijn aangemeld. Voor deze vervanging is de Cursist geen extra kosten verschuldigd. Tussentijdse vervanging tijdens de Training is niet mogelijk De Cursist blijft het conform artikel 4 in rekening gebrachte cursusgeld, het studiemateriaal en de verblijfskosten onverminderd verschuldigd ook als de cursist niet verschijnt op de training. Artikel 7: Annulering door HATC HATC zal zoveel mogelijk rekening houden met de door de Cursist aangegeven voorkeursdata, maar behoudt zich het recht voor om de training bij onvoldoende ( minder dan 10 cursisten) deelname of ingeval van andere onvoorziene situaties die overmacht voor HATC opleveren te annuleren tot drie dagen vóór de eerste trainingsdag. De Cursist zal van een annulering zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gesteld. HATC zal in dat geval zo spoedig mogelijk andere trainingsdata aanbieden. Artikel 8: Aansprakelijkheid en klachten 8.1 HATC is niet aansprakelijk voor kosten en/of schade die ontstaan voor de Cursist door of tijdens de cursus of zijn verblijf op de locatie van de Training, dan wel door het niet doorgaan van een Training of een onderdeel daaruit, of het niet kunnen plaatsen van een Cursist HATC is niet aansprakelijk voor schade die veroorzaakt is door of verband houdt met de deelname aan de Training, de annulering door HATC, haar werknemers en/of door andere personen die door of vanwege HATC te werk zijn gesteld of van wier diensten door HATC gebruik is gemaakt In het geval dat HATC door overmacht of onvoorziene omstandigheden verhinderd is om een Training uit te voeren, kan HATC naar haar keuze de uitvoering opschorten voor de duur

4 van de verhindering of de overeenkomst ontbinden, zonder tot enige schadevergoeding te zijn gehouden. Onder overmacht wordt onder meer ook begrepen een al dan niet toerekenbare tekortkoming in de nakoming van door HATC ingeschakelde derden Eventuele klachten moeten worden ingediend binnen 48 uren na de dag waarop de klacht is ontstaan of ontdekt, bij gebreke waarvan een eventuele klacht niet meer in behandeling behoeft te worden genomen en de wederpartij geacht wordt de uitvoering van de overeenkomst te hebben goedgekeurd De Cursist dient eventuele schade zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 48 uren na het ontstaan of het bekend worden daarvan schriftelijk bij HATC te melden. Schade die niet binnen deze termijn is gemeld, komt niet voor vergoeding in aanmerking. In ieder geval verjaren alle rechtsvorderingen van de opdrachtgever jegens HATC na verloop van één jaar, te rekenen vanaf de dag waarop de schade veroorzakende gebeurtenis plaatsvond In geen geval zal de totale aansprakelijkheid van HATC per gebeurtenis of reeks van gebeurtenissen, uit welken hoofde dan ook, meer bedragen dan het bedrag dat de Cursist voor de deelname aan een Training aan HATC verschuldigd is. Aansprakelijkheid voor iedere vorm van gevolgschade, waaronder gederfde winsten of bedrijfsschade, is uitdrukkelijk uitgesloten De Cursist is volledig aansprakelijk jegens HATC voor de schade die HATC of door haar ingeschakelde derden mocht lijden wegens het niet naleven van de bepalingen van deze algemene voorwaarden door de Cursist De Cursist vrijwaart HATC tegen alle rechtsvorderingen van derden, die een gevolg zijn van, c.q. die verband houden met een schending van de bepalingen van deze Algemene Voorwaarden door de Cursist. HATC zal in dat geval door de Cursist volledig schadeloos worden gesteld voor alle kosten, schaden en interessen die voor HATC en de voor haar werkzame personen mochten ontstaan, met inbegrip van de volledige juridische kosten. Artikel 9: Intellectueel eigendom en openbaarmaking 9.1. Het verstrekte trainingsmateriaal wordt eigendom van de Cursist. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van HATC mogen geen gegevens uit en/of gedeelten en/of uittreksels van het verstrekte trainingsmateriaal worden vermenigvuldigd en/of gepubliceerd, op welke wijze dan ook. 9.2 Zonder schriftelijke toestemming van HATC mag niets uit het lesmateriaal worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of anderszins, of voor andere doeleinden worden gebruikt dan educatief gebruik door de Cursist zelf Alle rechten van intellectueel eigendom met betrekking tot de door HATC uitgegeven en beschikbaar gestelde werken, waaronder begrepen auteursrechten, merkrechten en databankrechten, berusten uitsluitend bij HATC Het is de Cursist niet toegestaan om enige aanduiding omtrent rechten van intellectuele eigendom uit de door HATC beschikbaar gestelde werken te verwijderen of te wijzigen. 9.5.Tijdens de cursus kunnen foto s en/of filmpjes gemaakt worden die HATC zal gebruiken voor algemene zakelijke doeleinden, zoals publicatie in de krant, professionele tijdschriften,

5 haar website, facebook en dergelijke media. Het is mogelijk dat op die foto s en filmpjes onbedoeld herkenbare afbeeldingen voorkomen van een of meer Cursisten. De Cursist verklaart geen bezwaar te hebben tegen het voor zakelijke doeleinden publiceren van genoemde foto s en filmpjes, zolang HATC erop toeziet dat geen redelijk privacy belang van de cursist daardoor in gevaar komt. Artikel 10: Vervanging trainer en/of conferentieoord HATC behoudt te alle tijde de vrijheid trainers, die door haar met de uitvoering van de training zijn belast, te vervangen door andere trainers en gebruik te maken van andere conferentieoorden dan oorspronkelijk vermeld. Artikel 11: Geldigheid van deze algemene voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden gelden voor alle inschrijvingen voor trainingen van HATC vanaf 1 januari Artikel 12. Diversen 12.1 In die gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist HATC In bijzondere omstandigheden kunnen door HATC afwijkingen van deze voorwaarden worden toegestaan. Artikel 13: Deponering Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Griffie van het Gerecht in Eerste Aanleg te Curaçao onder nummer 277en kunnen worden aangehaald als Algemene Voorwaarden voor leveringen van diensten aan cursisten door het Hands-On Automobile Training & Consultancy (HATC)..

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Kinderpraktijk Vota en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien.

Nadere informatie

Yoca Psychologenpraktijk mail: KvK-nummer BTW nummer B01

Yoca Psychologenpraktijk   mail: KvK-nummer BTW nummer B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Yoca Psychologenpraktijk en op alle rechtsverhoudingen die daaruit

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAMEL OPLEIDINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN HAMEL OPLEIDINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN HAMEL OPLEIDINGEN Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Hamel Opleidingen: Integraal opleidingsinstituut gevestigd te Gorinchem (ingeschreven bij

Nadere informatie

Alle aanbiedingen van Hilversmediation zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald.

Alle aanbiedingen van Hilversmediation zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Algemene Voorwaarden Hilversmediation A. ALGEMEEN Artikel 1 Toepasselijkheid; totstandkoming Deze Algemene Voorwaarden, die bestaan uit een algemeen deel en een bijzonder deel (mediation), zijn van toepassing

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk namens de opdrachtgever aan de cursus deelneemt.

Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk namens de opdrachtgever aan de cursus deelneemt. Algemene voorwaarden De Denksmederij (Hierna genoemd De Denksmederij ) Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon (dan wel de rechtsopvolger), met wie een overeenkomst

Nadere informatie

2. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts bindend indien en voorzover zij schriftelijk zijn bevestigd door Amèr Coaching

2. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts bindend indien en voorzover zij schriftelijk zijn bevestigd door Amèr Coaching Algemene / Leveringsvoorwaarden Amèr Coaching Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Amèr Coaching en opdrachtgevers betreffende deelname of opdracht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van Bijscholingscentrum, hierna te noemen Bijscholingscentrum, gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bureau voor Positieve Psychologie versie 3 mei 2017

Algemene voorwaarden Bureau voor Positieve Psychologie versie 3 mei 2017 Pagina 1 van 6 Algemene voorwaarden Bureau voor Positieve Psychologie versie 3 mei 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon (dan wel de rechtsopvolger), met wie

Nadere informatie

Onderdeel A: Algemene voorwaarden

Onderdeel A: Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN MARKETINGSERVICE MERCURIUS, gevestigd te Capelle aan den IJssel Onderdeel A: Algemene voorwaarden Onderdeel B: Algemene voorwaarden Cursussen en Workshops Inschrijving

Nadere informatie

Algemene voorwaarden inschrijving Academie Issabella Interiors (voorheen: Issabella Interieur Academie)

Algemene voorwaarden inschrijving Academie Issabella Interiors (voorheen: Issabella Interieur Academie) Algemene voorwaarden inschrijving Academie Issabella Interiors (voorheen: Issabella Interieur Academie) Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Academie

Nadere informatie

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt.

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt. Algemene Voorwaarden HTP Advies B.V. gedeponeerd bij de KvK Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities Afnemer: degene die met HTP een overeenkomst heeft gesloten. HTP: HTP Advies B.V. Cursist: de aan

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg

Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg DEEL I ALGEMEEN 1. Begrippen 1.1. Opleiding Natuurlijke Kraamzorg is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder

Nadere informatie

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard.

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden BDA Dak- en Gevelopleidingen Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot het verrichten

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. 2. Deelnemer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Dessaur Trainingen

Algemene voorwaarden Dessaur Trainingen Algemene voorwaarden Dessaur Trainingen Artikel 1 Toepassing 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Dessaur Trainingen en opdrachtgevers betreffende deelname aan of opdracht

Nadere informatie

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN A. ALGEMEEN

ALGEMENE VOORWAARDEN A. ALGEMEEN ALGEMENE VOORWAARDEN A. ALGEMEEN Artikel 1. Toepasselijkheid, totstandkoming Art. 1.1 Deze Algemene Voorwaarden, die bestaan uit een algemeen deel en twee bijzondere delen (over opleidingen en mediation),

Nadere informatie

ARTIKEL 1. DEFINITIES

ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 1. DEFINITIES Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Opleidingen

Algemene Voorwaarden Opleidingen Algemene Voorwaarden Opleidingen Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden van Lichtfontein Opleidingen. Wij gaan ervan uit dat u deze voorwaarden kent indien u zich aanmeldt voor een opleiding. Definities:

Nadere informatie

Academie voor bijzondere wetten

Academie voor bijzondere wetten Academie voor bijzondere wetten Algemene voorwaarden Als twee partijen een verbintenis aangaan, in dit geval met betrekking tot het verzorgen van een training, is het goed dat er een aantal afspraken wordt

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6 1 Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie Pagina 1 van 6 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Open inschrijving & In company scholing Leerhuizen Palliatieve Zorg

Algemene voorwaarden Open inschrijving & In company scholing Leerhuizen Palliatieve Zorg Algemene voorwaarden Open inschrijving & In company scholing Leerhuizen Palliatieve Zorg Artikel 1 Definities a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Leerhuizen enerzijds

Nadere informatie

C. Deelnemer Onder een deelnemer wordt verstaan de persoon die zich voor een activiteit heeft ingeschreven of heeft doen inschrijven.

C. Deelnemer Onder een deelnemer wordt verstaan de persoon die zich voor een activiteit heeft ingeschreven of heeft doen inschrijven. ALGMENE VOORWAARDEN DEEL I ALGEMEEN 1.Begrippen 1. Avans Hogeschool B.V. Avans Hogeschool B.V. is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Breda onder nr. 20097716. 2. Activiteit

Nadere informatie

Artikel 3 - Geheimhouding, Vertrouwelijkheid en Intellectuele eigendom

Artikel 3 - Geheimhouding, Vertrouwelijkheid en Intellectuele eigendom Algemene Voorwaarden Sigma Plus Statistiek Sigma Plus Statistiek, gevestigd te Amsterdam Handelsregister KvK Amsterdam, nummer 651 793 58 Versie: januari 2019 Artikel 1 - Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen De onderneming A.G. Wennekes handelend onder de naam Kennis Up To Date, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Open Inschrijvingen Stenden Professionals

Algemene voorwaarden Open Inschrijvingen Stenden Professionals Algemene voorwaarden Open Inschrijvingen Stenden Professionals Deze algemene voorwaarden zijn aanvullend op de algemene leveringsvoorwaarden van Stichting Stenden hogeschool. Deze voorwaarden behoren bij

Nadere informatie

PB-TRAININGEN is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Breda, onder nummer

PB-TRAININGEN is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Breda, onder nummer PB-TRAININGEN is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Breda, onder nummer 20138052. Artikel 1 Definities 1.1 - Deelnemer: De natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN INSTITUUT VOOR INTERVENTIEKUNDE TRAINING & OPLEIDING

LEVERINGSVOORWAARDEN INSTITUUT VOOR INTERVENTIEKUNDE TRAINING & OPLEIDING LEVERINGSVOORWAARDEN INSTITUUT VOOR INTERVENTIEKUNDE TRAINING & OPLEIDING Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen het Instituut voor Interventiekunde,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden:

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Zakelijk Schrijven: Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 28108429.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN open inschrijving REFRAME Comfit BV

ALGEMENE VOORWAARDEN open inschrijving REFRAME Comfit BV ALGEMENE VOORWAARDEN open inschrijving REFRAME Comfit BV Artikel 1. Definities Gebruiker: Reframe ComFit BV, gevestigd te Tilburg en aldaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 18080017;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bureau voor Bevlogenheid

Algemene voorwaarden Bureau voor Bevlogenheid Algemene voorwaarden Bureau voor Bevlogenheid Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon (dan wel de rechtsopvolger), met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname

Nadere informatie

1.7 De toepasselijkheid van de artikelen 7:404 en 7:407 lid 2 BW wordt uitgesloten.

1.7 De toepasselijkheid van de artikelen 7:404 en 7:407 lid 2 BW wordt uitgesloten. Algemene Voorwaarden 1 Toepasselijkheid 1.1 Op alle offertes, aanbiedingen en diensten van CertoPlan en op alle door CertoPlan gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, voor

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

School of Foresight Algemene voorwaarden

School of Foresight Algemene voorwaarden School of Foresight Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist:

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop.

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop. ARTIKEL 1: Definities. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een workshop is gesloten. Workshop deelnemer: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden The Golf Teachers

Algemene voorwaarden The Golf Teachers Algemene voorwaarden The Golf Teachers 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Diensten: De door The Golf Teachers in het kader van deze algemene voorwaarden aangeboden en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 0031 Academy

Algemene voorwaarden 0031 Academy Algemene voorwaarden 0031 Academy Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. Voorwaarden : algemene voorwaarden van 0031 Academy. 2. 0031 Academy : 0031 Academy,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden scholingsactiviteiten

Algemene voorwaarden scholingsactiviteiten Algemene voorwaarden scholingsactiviteiten 1. Algemene voorwaarden 1.1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling, hierna te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing 1. Definities 1.1. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever tot afname van één of meer Opleidingsproducten van Opdrachtnemer. 1.2. Opdrachtnemer: Yvonne Loekemeijer, gevestigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden (juni 2018)

Algemene Voorwaarden (juni 2018) Algemene Voorwaarden (juni 2018) Artikel 1: Definities 1.1 JSO: Stichting Expertisecentrum JSO, statutair gevestigd te Gouda. 1.2 Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon met wie een overeenkomst

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. Algemene voorwaarden Bureau Kat de Beer Versie 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden GemeenteCollege

Algemene voorwaarden GemeenteCollege Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: elk bedrijf, elke organisatie die aan GemeenteCollege een opdracht heeft gegeven dan wel onderhandelt over het verstrekken van een opdracht. 2. Training: een door

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NTI NLP, zoals 15 augustus gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel & Fabrieken te Alkmaar, onder depotnummer 37065951

Algemene Voorwaarden NTI NLP, zoals 15 augustus gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel & Fabrieken te Alkmaar, onder depotnummer 37065951 , zoals 15 augustus gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel & Fabrieken te Alkmaar, onder depotnummer 37065951 Artikel 1 Definities 1.1. Deze Algemene Trainingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. Voorwaarden : algemene voorwaarden Ondernemerschap Academy B.V. 2. Ondernemerschap Academy

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Definities. Artikel 2: Voorwaarden. Artikel 3: Aanmelding, inschrijving en totstandkoming overeenkomst

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Definities. Artikel 2: Voorwaarden. Artikel 3: Aanmelding, inschrijving en totstandkoming overeenkomst Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door TACTESS Training B.V. en zijn van toepassing op overeenkomsten waarin TACTESS Training B.V. opdrachtnemer is. Artikel 1: Definities

Nadere informatie

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden.

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden. Leveringsvoorwaarden Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot uitvoering van werkzaamheden of het leveren van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. NLP & Kids

ALGEMENE VOORWAARDEN. NLP & Kids ALGEMENE VOORWAARDEN NLP & Kids Artikel 1 - Toepasselijkheid 1. 1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het uitvoeren van opdrachten door NLP & Kids,

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Alge e e oor aarde trai i g & coachi g - Vól i de E ergie! Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus

Nadere informatie

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door Secortho niet aanvaard.

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door Secortho niet aanvaard. Algemene Voorwaarden Secortho 2018 Artikel 1. Algemeen a. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle Secortho uitgebrachte offertes en alle uitgevoerde en uit te voeren werkzaamheden,

Nadere informatie

c) Opleiding: een door Instondo Academy verzorgde opleiding, cursus, workshop dan wel enige andere vorm van opleiding.

c) Opleiding: een door Instondo Academy verzorgde opleiding, cursus, workshop dan wel enige andere vorm van opleiding. Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a) Algemene voorwaarden: deze algemene voorwaarden. b) Instondo Academy B.V.: Binnen Kalkhaven 231, 3311 JC

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. TRAINING. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. TRAINING. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. Artikel 1. Definities TRAINING 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een

Nadere informatie

Per 01 september 2015

Per 01 september 2015 Per 01 september 2015 Deelname is geheel op eigen risico, wij accepteren geen aansprakelijk voor explosieve groei van creativiteit, opdrachten en een tekenverslaving. En daarnaast: Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Mediationgilde

Algemene voorwaarden Mediationgilde Inhoudsopgave Algemene voorwaarden... 2 Artikel 1: Toepasselijkheid... 2 Artikel 2: Inschrijvingen... 2 Artikel 3: Annulering en wijziging... 2 Artikel 4: Betaling... 3 Artikel 5: Intellectuele eigendom...

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden.

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden. ABIS Automatisering Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarden Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot uitvoering

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor trainingen FairWork

Algemene voorwaarden voor trainingen FairWork Algemene voorwaarden voor trainingen FairWork 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden voor trainingen wordt gesproken van opdrachtgevers en/of deelnemers. Opdrachtgevers zijn degenen die een overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1. Deze Algemene Trainingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Het NLP Instituut B.V. (hierna te noemen: Het NLP

Nadere informatie

- Onder "open" trainingen worden trainingen verstaan, waarbij deelname open staat voor medewerkers van verschillende bedrijven.

- Onder open trainingen worden trainingen verstaan, waarbij deelname open staat voor medewerkers van verschillende bedrijven. Algemene Voorwaarden van Beyond Change Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Beyond Change V.O.F., hierna te noemen Beyond Change, betreffende

Nadere informatie

De eenmanszaak R+S+ Onderwijsadvies vertegenwoordigd door: JJHR (René) Rensen, van Aldenburglaan 7, 6994 AV De Steeg t.h.o.d.n R+S+ Onderwijsadvies.

De eenmanszaak R+S+ Onderwijsadvies vertegenwoordigd door: JJHR (René) Rensen, van Aldenburglaan 7, 6994 AV De Steeg t.h.o.d.n R+S+ Onderwijsadvies. Algemene Voorwaarden R+S+ Onderwijsadvies Artikel 1 Definities 1.1 Opdrachtnemer De eenmanszaak R+S+ Onderwijsadvies vertegenwoordigd door: JJHR (René) Rensen, van Aldenburglaan 7, 6994 AV De Steeg t.h.o.d.n

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET F. Abendanon T: +31 650234759 E: info@uitvaartvideo.net I: www.uitvaartvideo.net Algemene bepalingen Artikel 1. De navolgende voorwaarden zijn van

Nadere informatie

a. FRAME: instituut gevestigd te Amsterdam (ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer 09128027).

a. FRAME: instituut gevestigd te Amsterdam (ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer 09128027). Algemene voorwaarden Cursussen en Trainingen FRAME B.V. Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. FRAME: instituut gevestigd te Amsterdam (ingeschreven bij de K.v.K. onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Versie 11-04-2016 Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Mijn Online IDentiteit Brederoplein 3 3521XA Utrecht Kvk nummer: 62103962 Artikel 1. Definities o Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN YOGATREAT

ALGEMENE VOORWAARDEN YOGATREAT ALGEMENE VOORWAARDEN YOGATREAT Yogatreat Utrecht 2016 Kvk 50230794 Artikel 1 - Begripsomschrijving Yogatreat - de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Yogatreat op enigerlei wijze verbonden

Nadere informatie

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop Algemene voorwaarden 2Bloom voor Workshops en trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training

Nadere informatie

Algemene verkoop en leveringsvoorwaarden van Learn it B.V.

Algemene verkoop en leveringsvoorwaarden van Learn it B.V. Algemene verkoop en leveringsvoorwaarden van Learn it B.V. Hieronder vindt u de algemene voorwaarden die betrekking hebben op diensten afgenomen bij Learn it B.V. De volledige algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met De Kracht een overeenkomst aangaat, dan wel daartoe een offerte aanvraagt.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met De Kracht een overeenkomst aangaat, dan wel daartoe een offerte aanvraagt. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Stichting Biezonderwijs, expertisecentrum De Kracht, gevestigd aan De Schans 135, 5011 EN te

Nadere informatie

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden.

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden. Asoka-Onderwijs en advies Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarden Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot

Nadere informatie

Artikel 1. Definities; begrippen in deze algemene voorwaarden

Artikel 1. Definities; begrippen in deze algemene voorwaarden Algemene voorwaarden voor het leveren van diensten door Je team voor elkaar Opgemaakt 1 januari 2017 Artikel 1. Definities; begrippen in deze algemene voorwaarden Je team voor elkaar, ingeschreven in de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Opleidingen en Bijeenkomsten Centrum late Effecten Vroegkinderlijke Chronische Traumatisering (CELEVT)

Algemene Voorwaarden Opleidingen en Bijeenkomsten Centrum late Effecten Vroegkinderlijke Chronische Traumatisering (CELEVT) Algemene Voorwaarden Opleidingen en Bijeenkomsten Centrum late Effecten Vroegkinderlijke Chronische Traumatisering (CELEVT) De algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en offerte van,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VIAVIDA

ALGEMENE VOORWAARDEN VIAVIDA ALGEMENE VOORWAARDEN VIAVIDA Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: ViaVida die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

DEEL A: Specifieke bepalingen voor incompanytrainingen:

DEEL A: Specifieke bepalingen voor incompanytrainingen: Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1 De Academie voor Praten met Kinderen: opleidingsinstituut dat training en opleiding verzorgt, zowel incompany als op basis van open inschrijving. De Academie voor

Nadere informatie

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten met Martie Slooter Consultancy en Martie Slooter Academie.

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten met Martie Slooter Consultancy en Martie Slooter Academie. Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten met Martie Slooter Consultancy en Martie Slooter Academie. Artikel 1: Definities 1.1 Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden.

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden. Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Hier Ben Ik coaching: de bedrijfsnaam waaronder Marcel Kars als zelfstandig ondernemer zonder personeel opereert. Het bedrijf is

Nadere informatie

1.2 Toepasselijkheid van algemene voorwaarden van opdrachtgevers is uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2 Toepasselijkheid van algemene voorwaarden van opdrachtgevers is uitdrukkelijk uitgesloten. Algemene Voorwaarden Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn onverkort van toepassing op alle aanbiedingen van Art of Teamwork en alle overeenkomsten tussen Art of Teamwork en haar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VCA meesters

Algemene voorwaarden VCA meesters Algemene voorwaarden VCA meesters 1. Definities 1. Aanmelding: de inschrijving van een Deelnemer voor een Cursus/Opleiding/Examen waarbij een overeenkomst wordt aangegaan om onderwijs te ontvangen. 2.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INVENTED

ALGEMENE VOORWAARDEN INVENTED ALGEMENE VOORWAARDEN INVENTED Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het uitvoeren van opdrachten door Invented, hierna

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten gesloten tussen Effect Veiligheid B.V., gevestigd te Geldrop, -hierna te noemen Effect

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing op het inschrijven op en deelnemen aan de taalcursussen van Taleninstituut Waterland

ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing op het inschrijven op en deelnemen aan de taalcursussen van Taleninstituut Waterland ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing op het inschrijven op en deelnemen aan de taalcursussen van Taleninstituut Waterland Artikel 1. Definities 1.1 Aanbieder: Taleninstituut Waterland, de Aanbieder van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Clarent Training & Coaching

Algemene Voorwaarden Clarent Training & Coaching Algemene Voorwaarden Clarent Training & Coaching 1. Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Veluwe en Twente onder nummer 08150115 en zijn van toepassing op

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Opleidingen UCPG

Algemene voorwaarden Opleidingen UCPG Algemene voorwaarden Opleidingen UCPG Artikel 1 Begrippen en Definities 1. UCPG: Universitair Centrum Promotion Groningen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel in Groningen,

Nadere informatie

Koers Bedrijfspsychologie B.V. en de franchiseondernemingen handelend onder de naam Koers Bedrijfspsychologie.

Koers Bedrijfspsychologie B.V. en de franchiseondernemingen handelend onder de naam Koers Bedrijfspsychologie. ALGEMENE VOORWAARDEN KOERS BEDRIJFSPSYCHOLOGIE B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Opdrachtgever: Deelnemer: Opdracht/overeenkomst: Werkzaamheden:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Maatschap Goed Zorgen

Algemene voorwaarden Maatschap Goed Zorgen Deze algemene leveringsvoorwaarden gelden voor diensten die geleverd worden door Maatschap Goed Zorgen uit Tiel. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK Midden Nederland onder dossiernummer 50061739

Nadere informatie