TS RL TS RC. Gebruiksaanwijzing. THE PASSION PEOPLE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TS RL TS RC. Gebruiksaanwijzing. THE PASSION PEOPLE"

Transcriptie

1 TS RL TS RC TS R elect Gebruiksaanwijzing

2 A 4 sag ~25 % 100 % TS RC TS RL B TS RL & 5 bar (73 psi) min. 17 bar (247 psi) max TS RL TS RL & RCL² TS R elect 1

3 C D F 1. 8 s min s s min s min. max. ~ 9 clics E 2,5 mm 2 N m (18 lbf in) max. TS 165 TS 190 TS 200 TS 215 Nederlands 165 mm 190 mm 200 mm 215 mm 6.5 in 7.5 in 7.9 in 8.5 in 38 mm 1.5 in 51 mm 2.0 in 56 mm 2.2 in 63 mm 2.5 in 100 % sag ~25 % ~ 10 mm 0.39 in ~ 13 mm 0.51 in ~ ~ 14 mm 16 mm 0.55 in 0.63 in

4 Welkom bij de PASSION PEOPLE! Uw nieuwe mountainbike is voorzien van de veelzijdig afstelbare demper MAGURA TS. Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u uw MAGURAproduct gebruikt. Houdt u zich ook altijd aan alle instructies in de gebruiksaanwijzing van de fabrikant van uw mountainbike. De volgende instructies voor het afstellen uw demper (SetUp) zijn basisinstructies en dienen voor een beter begrip. Bepalend zijn de gedetailleerde instructies in de gebruiksaanwijzing van de fabrikant van uw mountainbike. Houdt u er rekening dat de MAGURA-demper van uw nieuwe mountainbike exclusief is afgestemd op en gedimensioneerd is voor het frame van deze mountainbike. Monteer deze demper in geen geval aan een ander frame de functionaliteit en de veiligheid zijn dan niet meer gegarandeerd! Als u uw MAGURA-demper los heeft gekocht als tuning- of ombouwonderdeel dient u de meegeleverde montagehandleiding in acht te nemen. Overschat uw technische vaardigheden niet. Laat montage- en onderhoudswerkzaamheden in een fietsenwinkel of in een geautoriseerd MAGURA-servicecenter uitvoeren. Alleen daar is een deskundige uitvoering gegarandeerd. Het niet in acht nemen van de instructies in deze gebruiksaanwijzing kan tot ongevallen met dodelijke afloop of zware verwondingen leiden. Bewaar deze gebruiksaanwijzing ook voor andere gebruikers van uw MAGURA-product. Typenaam (1) en variant (2) van uw MAGURA-demper zijn vermeld op de luchtkamer [A]. Op vindt u nog veel meer tips en informatie over uw MAGURA-product, en bovendien kunt u in het MAGURA-forum met de vele leden van PASSION PEOPLE ervaringen uitwisselen, vragen stellen etc. Wij wensen u veel succes en veel rijplezier Uw MAGURA-team Betekenis van symbolen De wijsvinger duidt op een uit te voeren handeling. ÎÎDe pijl geeft gevolgen of vereisten aan. LLDeze aanwijzing verschaft u extra informatie of tips. Deze aanwijzing waarschuwt u voor een gevaarlijke situatie die ernstig of dodelijk letsel tot gevolg kan hebben, wanneer deze niet vermeden wordt. Deze aanwijzing waarschuwt u voor mogelijke materiële schade. LLDe onderstaande handleiding beperkt zich tot de beschrijving van de SetUp van uw elect-demper. De handleiding Veervork (vanaf modeljaar 2015) met alle overige informatie over elect (Fundamentele veiligheidsaanwijzingen, elect in bedrijf nemen, automaat / handmatige modus, Batterij/accu vervangen, elect storingen verhelpen, elect reset uitvoeren) moet u als u een ouder of geen exemplaar heeft op als PDF-bestand downloaden! LLDe synchronisatie (pairing) van elect afstandsbediening en elect eenheid is bij de inbedrijfname en na het wisselen van de batterij nodig [C].

5 SetUp Negatieve veerweg (sag) [A] LLDe sag geeft de afstand aan waarover uw demper inveert, wanneer deze in stilstand met uw lichaamsgewicht belast wordt. Dit geeft u een eerste indicatie of de ingestelde luchtdruk in principe binnen het correcte bereik ligt. LLAls uw demper ondanks correct ingestelde negatieve veerweg (sag) vaak doorslaat, is het nodig om het luchtvolume met behulp van de MAGURA Spacer Kits voor dempers te verlagen. Dit is in de regel het geval als het achterste gedeelte van uw fiets een sterk degressief uitgevoerde hefboomkinematica heeft. Door de correcte spacers te gebruiker neemt de progressie van de demper bij gelijkblijvende luchtdruk toe, d.w.z. dat het laatste stuk veerweg pas onder een hogere krachtinwerking plaatsvindt. Meer informatie hierover vindt u op Demping (compressie) op OPEN zetten [B]. Schuif de rubberen ring (3) aan de zuigerstang naar voren. Voorzichtig opstappen niet wippen voorzichtig afstappen. Meet de afstand tussen de rubberen ring en de afstrijker. ÎÎsag > 25 % luchtdruk verhogen. sag < 25 % luchtdruk verlagen. SetUp Vering (luchtdruk) [A] LLDe luchtvering van uw demper heeft tot taak om oneffenheden in de ondergrond te compenseren en ervoor te zorgen dat uw achterwiel constant contact houdt met de bodem. Een te lage luchtdruk leidt tot een te sterk inverende vering, veelvuldig doorslaan en een onduidelijk rijgevoel. Een te hoge luchtdruk reduceert de grootst mogelijk nuttige veerweg en leidt tot een hard reagerende demper. In principe geldt: hoe hoger uw lichaamsgewicht en snelheid zijn en hoe ruwer het parcours is, des te hoger is de vereiste luchtdruk. Materiële schade door heftig doorslaan in verband met een te lage luchtdruk. Rij in geen geval met uw demper, wanneer geen luchtdruk aanwezig is of deze te laag is. Materiële schade door te hoge luchtdruk. Maximaal toegelaten luchtdruk van 17 bar (247 psi) in geen geval overschrijden. Luchtverlies als gevolg van een onjuiste montage van de ventielafdekking. Gebruik de demper in geen geval zonder ventielafdekking (4). Houd de afdichtingen van de ventielafdekking altijd schoon. Sluit de ventielafdekking altijd stevig. Nederlands Demping (compressie) op OPEN zetten [B]. Pas indien nodig de luchtdruk aan gebruik daarvoor een geschikte pomp (bv. de MAGURA suspension-pomp).

6 SetUp Demping (rebound) [D] LLDe demping van de rebound is verantwoordelijk voor de snelheid waarmee uw MAGURA-demper uitveert. Een hoge demping (+) zorgt voor een langzamere uitvering, wat tot minder bodemcontact en daardoor tot minder tractieverlies en verlies van controle kan leiden. Een lage demping (-) van de rebound zorgt voor een snelle uitvering, wat tot springen van het achterwiel en eveneens tot minder tractie en controleverlies kan leiden. In principe geldt: hoe hoger uw lichaamsgewicht en uw snelheid zijn en hoe ruwer het parcours is, des te hoger is de vereiste demping van de rebound. Demping (compressie) op OPEN zetten [B]. Draai de rode instelknop tot aan de aanslag linksom (-). Draai de rode instelknop 4 5 rasterpunten rechtsom (+). ÎÎDe demping van de rebound is op een gemiddelde waarde ingesteld. Verhoog de rebounddemping indien nodig stapsgewijs met 1 rasterpunt (+) wanneer het achterste gedeelte vaker dan 1 2 keer naveert. Verlaag de rebounddemping indien nodig stapsgewijs met 1 rasterpunt (-) als uw demper stroef uitveert. SetUp Demping (compressie) [B] LLMet de compressiehendel RCL² resp. op de elect afstandsbediening kunt u de demping van de compressie van uw demper instellen aan de hand van uw behoefte. OPEN demper werkt volledig actief. ÎÎGevoeligheid (inveringsgedrag) is volledig beschikbaar. FIRM (TS RC) demper werkt minder actief. ÎÎVoordelig bij een actieve rijstijl. ÎÎGevoeligheid (inveringsgedrag) is gereduceerd. ÎÎDoorslaan is gereduceerd. ÎÎFeedback van de ondergrond is sterker voelbaar. LOCKOUT (TS RC) demper werkt sterk geremd. ÎÎGevoeligheid (inveringsgedrag) is sterk gereduceerd. ÎÎVoordelig bij bergop rijden. LOCKOUT (TS RL & TS R elect) demper werkt sterkt geremd. ÎÎDemper is volledig geblokkeerd. ÎÎVoordelig bij bergop rijden. LLHarde belastingen worden door uw demper ook in de LOCKOUT-modus opgenomen (Blow-off), om schade in het dempingssysteem uit te sluiten. Onderhoud [E] Risico op ongelukken door onder druk staande componenten. Open nooit de schroefdop (5) aan het onderste uiteinde van de zuigerstang. Olieverlies en onherstelbare schade in het dempingssysteem. Demonteer in geen geval de schroeven van de demper. Materiële schade door foutief uitgevoerde montagewerkzaamheden. De accu van de TS R elect demper mag uitsluitend bij MAGURA worden vervangen. Gooi batterijen, accu s en elektronische apparatuur in geen geval bij het normale huisvuil, maar breng ze altijd naar een erkend verzamelpunt.

7 Ne elke rit Reinig de zuiger met een schone, droge doek. Verhoogde afdichtingsslijtage. Behandel de zuiger niet met smeermiddelen. LLVoer de onderstaande onderhoudsstappen vaker uit, wanneer u uw fiets onder extreme omstandigheden gebruikt (regen, vuil, hoge kilometrages etc.). Corrosie en materiële schade. Gebruik nooit een hogedrukreiniger of stoomreiniger voor de reiniging van uw demper. Reinig de demper met water, een afwasmiddel en een borstel. Demping (compressie) op OPEN zetten [B]. Demper meerdere keren inveren. Controleer of uw demper optimaal en gevoelig reageert. Luchtdruk controleren. Controleer de spanning en lichte beweegbaarheid van de RCL²binnenkabel zorg ervoor dat de draaiknop direct reageert op de bediening van de RCL². De binnenkabel moet eventueel worden bijgespannen. LLMAGURA-dempers beschikken intern over een permanente smering en hebben uitstekende afdichtingen zodat het onderhoud voor de interne componenten beperkt is. Een keer per jaar moet uw MAGURA-demper in een rijwielwerkplaats of in een officieel MAGURA-servicecenter onderhouden worden. Wanneer u veel fietst, dient u er bovendien rekening mee te houden dat uw demper duidelijk zwaarder belast wordt en vaker moet worden onderhouden en gecontroleerd. Binnenkabel RCL² spannen [F] Zet de RCL² in de stand OPEN [B]. Klemschroef (6) 2 3 slagen losdraaien. Binnenkabel (7) spannen. Controleer of de buitenhuls van de bowdenkabel stevig in de aanslagen van RCL² en demper ligt. Draai de klemschroef vast met een aandraaimoment van max. 2 N m (18 lbf in). Conformiteitsverklaring Wij, de firma MAGURA GmbH & Co. KG, verklaren dat het systeem elect voor de elektronische besturing van de compressiedemping voldoet aan de eisen van de EU-richtlijnen 1999/5/EG (radioapparatuur en telecommunicatie-eindapparatuur) en 2004/108/EG (elektromagnetische compatibiliteit). De uitgebreide originele conformiteitsverklaring (ook VS, Canada, Japan en Australië/Nieuw-Zeeland) kan op worden aangevraagd. Nederlands

8 LLUnsere weltweiten Handelspartner und Service Center finden Sie unter LLCheck out our worldwide partners and service centers at Deutschland MAGURA Bike Parts GmbH & Co. KG Eckisstraße 6 D Bad Urach phone fax info@magura.de Asia MAGURA Asia Limited Co. No. 9, Industrial Park, 10 th Road Taichung City Taichung City, Taiwan phone fax info@magura.com.tw USA MAGURA USA 724 West Clem Olney, Illinois phone fax magura@magurausa.com MAGURA 2014 All rights reserved Printed in Germany Umschlag & Inhalt:

TS RL TS RC. Gebruiksaanwijzing. THE PASSION PEOPLE

TS RL TS RC. Gebruiksaanwijzing. THE PASSION PEOPLE TS RL TS RC Gebruiksaanwijzing sag ~25 % 100 % 4 1 2 3 5 bar (73 psi) min. A 17 bar (247 psi) max. TS 165 TS 190 TS 200 TS 215 B 165 mm 6.5 in 190 mm 7.5 in 200 mm 7.9 in 215 mm 8.5 in 38 mm 1.5 in 51

Nadere informatie

Montagehandleiding THE PASSION PEOPLE www.magura.com

Montagehandleiding THE PASSION PEOPLE www.magura.com TS RL TS RC Montagehandleiding H L H L H L TS 165 TS 190 165 mm 6.5 in 38 mm 1.5 in 190 mm 7.5 in 51 mm 2.0 in TS 200 TS 215 200 mm 7.9 in 51/56 mm 2.0/2.2 in 215 mm 8.5 in 63 mm 2.5 in A C A B A = B +

Nadere informatie

elect Thor Durin Menja (2011/2012) TS8 TS6 (2013 ) / TS R elect

elect Thor Durin Menja (2011/2012) TS8 TS6 (2013 ) / TS R elect elect & Montagehandleiding Thor Durin Menja (2011/2012) TS8 TS6 (2013 ) / TS R elect elect A 1 2 4 B 5 6 DLO² Albert Select+ 3 2,5 mm T8 28 mm C D 7 8 9 10 12 11 ½" 10 N m (89 lbf in) max. 13 2,5 mm E

Nadere informatie

elect Thor Durin Menja (2011/2012) TS8 TS6 (2013/2014)

elect Thor Durin Menja (2011/2012) TS8 TS6 (2013/2014) elect & Montagehandleiding Thor Durin Menja (2011/2012) TS8 TS6 (2013/2014) elect A 1 2 4 B 5 DLO² Albert Select+ 3 6 2,5 mm T8 28 mm 7 8 C T10 1 N m (9 lbf in) max. 14 13 15 D 9 10 12 19 18 ½" 10 N m

Nadere informatie

Boltron. Handleiding

Boltron. Handleiding Boltron Handleiding Afbeeldingen... 4 Inleiding Voorwoord... 8 Betekenis van symbolen... 8 Technische gegevens Specificaties... 9 Afmetingen... 9 Veiligheid Gebruik voor het beoogde. toegelaten gebruiksdoel...10

Nadere informatie

Handleiding THE PASSION PEOPLE

Handleiding THE PASSION PEOPLE TS8 TS6 Handleiding THE PASSION PEOPLE Inhoud Afbeeldingen Inleiding Voorwoord...16 Betekenis van symbolen...16 Technische gegevens Specificaties...17 Afmetingen...17 Veiligheid Gebruik voor het beoogde

Nadere informatie

User Manual Magura CCS (Cannondale Cartridge System) voor Super Fatty en Super Fatty Ultra Headshock vorken

User Manual Magura CCS (Cannondale Cartridge System) voor Super Fatty en Super Fatty Ultra Headshock vorken User Manual Magura CCS (Cannondale Cartridge System) voor Super Fatty en Super Fatty Ultra Headshock vorken Inhoud 1. Inleiding 1.1. Inzet bereik van de MAGURA CCS 1.2. Montage 1.3. Set-up 1.4. Voor elke

Nadere informatie

Handleiding THE PASSION PEOPLE

Handleiding THE PASSION PEOPLE VYRON Handleiding THE PASSION PEOPLE www.magura.com Inhoud Afbeeldingen Inleiding Voorwoord...12 Betekenis van symbolen...12 Technische gegevens Specificaties...13 Afmetingen...13 Veiligheid Gebruik voor

Nadere informatie

Versnellingsschakelaar

Versnellingsschakelaar (Nederlands) DM-SW0002-00 Dealerhandleiding Versnellingsschakelaar SW-E6000 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP... 4 Montage... 6 SM-EWE1 gebruiken om de bekrachtigingsschakelaar op het

Nadere informatie

HANDLEIDING 2013 SP12 NCX geveerde zadelpen V2.1

HANDLEIDING 2013 SP12 NCX geveerde zadelpen V2.1 HANDLEIDING 2013 SP12 NCX geveerde zadelpen V2.1 INHOUDSOPGAVE BELANGRIJKE INFORMATIE BETREFFENDE VEILIGHEID...1 VOORAFGAANDE AAN IEDERE RIT!...2 INSTALLATIE-INSTRUCTIES...2 UW ZADEL MONTEREN...3 DE VEERSPANNING

Nadere informatie

AFR-DEMPERS GEBRUIKERSHANDLEIDING EPIC - STUMPJUMPER - ENDURO SL

AFR-DEMPERS GEBRUIKERSHANDLEIDING EPIC - STUMPJUMPER - ENDURO SL AFR-DEMPERS GEBRUIKERSHANDLEIDING EPIC - STUMPJUMPER - ENDURO SL SPECIALIZED BICYCLE COMPONENTS 15130 Concord Circle, Morgan Hill, CA 95037 (408) 779-6229 2 INHOUDSOPGAVE Inleiding... 4 Begrippenlijst

Nadere informatie

Adapters en verloopmoeren van metaal

Adapters en verloopmoeren van metaal Adapters en verloopmoeren van metaal Bedieningshandleiding Extra talen www.stahl-ex.com Inhoudsopgave 1 Algemene gegevens...3 1.1 Fabrikant...3 1.2 Gegevens over de bedieningshandleiding...3 1.3 Andere

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische naaldbikhamer EG671CF

Gebruikershandleiding Pneumatische naaldbikhamer EG671CF Gebruikershandleiding Pneumatische naaldbikhamer EG671CF Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap is uitgebreid

Nadere informatie

DL 26 NDT. Manual /30

DL 26 NDT. Manual /30 DL 26 NDT Manual 9000-608-32/30 2 9000-608-32/30 2008/12/10 Inhoud Belangrijke informatie 1. Algemeen...4 1.1 Richtlijnen...4 1.2 Algemene aanwijzingen...4 1.3 Verwijdering van het apparaat als afval...4

Nadere informatie

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Universeel-dimmer, Basiselement voor parallelaansluiting

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Universeel-dimmer, Basiselement voor parallelaansluiting Universeel-dimmer-basiselement met druk-/draaischakelaar Best.nr. : 1176 00 Basiselement voor parallelaansluiting voor universeel-dimmer-basiselement Best.nr. : 1177 00 Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies

Nadere informatie

DM-TRFD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Voorderailleur DEORE XT FD-T8000

DM-TRFD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Voorderailleur DEORE XT FD-T8000 (Dutch) DM-TRFD001-00 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Voorderailleur DEORE XT FD-T8000 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP... 4 LIJST VAN

Nadere informatie

Sulky Line Painter 1200

Sulky Line Painter 1200 Form No. 3355 9 Rev C Sulky Line Painter 00 Modelnr. 403 6000000 en hoger Gebruikershandleiding Registreer uw product op www.toro.com Vertaling van de oorspronkelijke instructies (NL) Inhoud Blz. Inleiding....................................

Nadere informatie

Pure Charge&Go Nx. Handleiding voor audiciens. Hearing Systems

Pure Charge&Go Nx. Handleiding voor audiciens. Hearing Systems Pure Charge&Go Nx Handleiding voor audiciens Hearing Systems Inhoudsopgave Inleiding 3 Voor en na het aanmeten 4 Monteren 4 Activeren 4 Opladen 5 Aansluiten 5 Het serienummer noteren 6 De behuizing vervangen

Nadere informatie

Cellion primax. Handleiding voor audiciens. Hearing Systems

Cellion primax. Handleiding voor audiciens. Hearing Systems Cellion primax Handleiding voor audiciens Hearing Systems Inhoudsopgave Inleiding 3 Voor en na het passen 4 Monteren 4 Activeren 4 Opladen 5 Aansluiten 5 Het serienummer noteren 6 Loskoppelen 6 De behuizing

Nadere informatie

(NL) Oorspronkelijke gebruiksaanwijzing Rohloff E-14 elektronisch schakelsysteem voor Bosch ebike aandrijfsystemen

(NL) Oorspronkelijke gebruiksaanwijzing Rohloff E-14 elektronisch schakelsysteem voor Bosch ebike aandrijfsystemen (NL) Oorspronkelijke gebruiksaanwijzing Rohloff E-14 elektronisch schakelsysteem voor Bosch ebike aandrijfsystemen Uitbreiding op de SPEEDHUB 500/14 handleiding Technische details kunnen veranderen! Versie:

Nadere informatie

HANDLEIDING. Sesame. Thermoplastic Tank Technologies

HANDLEIDING. Sesame. Thermoplastic Tank Technologies HANDLEIDING Sesame Thermoplastic Tank Technologies INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD 1. ALGEMEEN 3 2. BELANGRIJK 3 3. INSTALLATIE EXPANSIEVAT 4 4. GEBRUIK EXPANSIEVAT 5 5. VERVANGEN LUCHTCEL 5

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG1460 (1/2 )

Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG1460 (1/2 ) Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG1460 (1/2 ) Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap

Nadere informatie

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Basiselement toerentalregelaar. Best.nr. : Best.nr. : Bedieningshandleiding

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Basiselement toerentalregelaar. Best.nr. : Best.nr. : Bedieningshandleiding Best.nr. : 0314 00 Best.nr. : 0314 30 Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies De inbouw en montage van elektrische apparaten mag alleen door een elektromonteur worden uitgevoerd. Gevaar voor elektrocutie.

Nadere informatie

Handleiding. Extra elektronica. Overspanningsbeveiliging. Document ID: 46670

Handleiding. Extra elektronica. Overspanningsbeveiliging. Document ID: 46670 Handleiding Extra elektronica Overspanningsbeveiliging Document ID: 46670 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Over dit document 1.1 Functie... 3 1.2 Doelgroep... 3 1.3 Gebruikte symbolen... 3 2 Voor uw veiligheid

Nadere informatie

Schaarlift tafel model

Schaarlift tafel model 9705033 Schaarlift tafel model Capaciteit: 500 Kg. Gebruikershandeling en gebruiksaanwijzing 1 Introductie Met de juiste verzorging van deze tafel zou u er jaren plezier van moeten hebben. Waarschuwing:

Nadere informatie

DM-SL (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Schakelversteller. RAPIDFIRE Plus 11-speed SL-RS700

DM-SL (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Schakelversteller. RAPIDFIRE Plus 11-speed SL-RS700 (Dutch) DM-SL0006-02 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Schakelversteller RAPIDFIRE Plus 11-speed SL-RS700 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP...

Nadere informatie

Art-No NL Handleiding

Art-No NL Handleiding Art-No. 18141 NL Handleiding Art-No. 18142 Digitale momentsleutel Art.nr. 18141 3/8 aandrijving, 17-170 Nm Art.nr. 18142 1/2 aandrijving, 20-200 Nm Handleiding Inhoud verpakking: Momentsleutel Batterijen,

Nadere informatie

802/13 LEGIC/815 ½ LEGIC

802/13 LEGIC/815 ½ LEGIC OMEGA LEGIC 815DK F LEGIC 815DK II LEGIC 802/13 LEGIC/815 ½ LEGIC De informatie en gegevens in deze documentatie kunnen zonder voorafgaande aankondiging worden gewijzigd. Zonder uitdrukkelijke toestemming

Nadere informatie

Dealerhandleiding. WEG MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Schakelversteller METREA SL-U5000

Dealerhandleiding. WEG MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Schakelversteller METREA SL-U5000 (Dutch) DM-UASL001-01 Dealerhandleiding WEG MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Schakelversteller METREA SL-U5000 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP... 4 LIJST VAN

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Loophulp

Gebruiksaanwijzing Loophulp Gebruiksaanwijzing Loophulp Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06 Inhoud Contactgegevens fabrikant... 1 Conformiteit... 2 Inleiding... 2 Levering... 2 Bestemd gebruik... 3 Veiligheidsmaatregelen...

Nadere informatie

Handleiding. bluesmart Rhino

Handleiding. bluesmart Rhino bluesmart Rhino bluesmart Rhino 2 bluesmart Rhino 1. Overzicht Milieurisico! Deze combinatie van symbool en signaalwoord maakt attent op mogelijke gevaren voor het milieu. Afb. 1: bluesmart Rhino Korte

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Onderhoudsset slotcilinder ES0281

Gebruiksaanwijzing. Onderhoudsset slotcilinder ES0281 Onderhoudsset slotcilinder ES0281 elock NL Inhoud 1 Inleiding...4 Over deze handleiding...4 Toelichting bij de symbolen en signaalwoorden...4 Doelgroep...4 OPERTIS Support...4 Actualiteit van de informatie...4

Nadere informatie

Inhoud. Afbeeldingen Inleiding Voorwoord...8 Betekenis van symbolen...8. Technische gegevens overzicht...9

Inhoud. Afbeeldingen Inleiding Voorwoord...8 Betekenis van symbolen...8. Technische gegevens overzicht...9 HYMEC Handleiding Afbeeldingen Inleiding Voorwoord...8 Betekenis van symbolen...8 Technische gegevens overzicht...9 Veiligheid Gebruik voor het beoogde toegelaten..gebruiksdoel...10 Fundamentele. veiligheidsaanwijzingen...10

Nadere informatie

Overzicht. Inhoudsopgave

Overzicht. Inhoudsopgave 1 13 3 4 1 11 13 M+P-11A-0349 Overzicht 1. Beschermdop. Kogelkop 3. Vergrendelingskogel 4. Arrêteerkogel (voor vergrendeling). Knop. Stop. Sleutel 11. Rode markering op knop 1. Witte markering op kogelkop

Nadere informatie

schegolux-aqua/aquacolor Gebruiksaanwijzing schegolux-aqua/aquacolor Uitstromer met LED-licht

schegolux-aqua/aquacolor Gebruiksaanwijzing schegolux-aqua/aquacolor Uitstromer met LED-licht schegolux-aqua/aquacolor NL Gebruiksaanwijzing schegolux-aqua/aquacolor Uitstromer met LED-licht Gebruiksaanwijzing...34-39 NL 2 3 4 5 1 2 8 Abb. 1 6 7 A B Abb. 2 Abb. 3 1 Abb. 4 3 1 Abb. 5 Overzicht/leveringsomvang

Nadere informatie

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 1 2 3 4 5 2 6 K 7 J G H J I 8 9 S R T Q 10 11 C D E, F A F J B K 3 NEDERLANDS NL 1 ALGEMEEN Dit symbool geeft een WAARSCHU- WING

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

Lefty, SuperMax, Olaf Solo Air Assembly Upgrade

Lefty, SuperMax, Olaf Solo Air Assembly Upgrade Page 1 of 7 Instructies d installatie (NL) Lefty, SuperMax, Olaf Solo Air Assembly Upgrade Over deze handleiding De upgrade moet worden uitgevoerd bij een Factory Tech Room, een HeadShok Service Center

Nadere informatie

Montagehandleiding. Dubbele antenne. Stand: V

Montagehandleiding. Dubbele antenne. Stand: V Montagehandleiding Dubbele antenne Stand: V1.20160504 3030248960-02-NL Lees en volg deze bedieningshandleiding op. Bewaar deze bedieningshandleiding voor gebruik in de toekomst. Impressum Document Copyright

Nadere informatie

Handleiding. CALYPSO ROLL Zijwaartse zonwering. voor klanten. Hartelijk dank!

Handleiding. CALYPSO ROLL Zijwaartse zonwering. voor klanten. Hartelijk dank! voor klanten CALYPSO ROLL Zijwaartse zonwering Hartelijk dank! U hebt gekozen voor een kwaliteitsproduct van de firma LEINER. Lees deze handleiding a.u.b zorgvuldig door, zodat u lang plezier kunt beleven

Nadere informatie

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Lichtmanagement. Bedieningshandleiding

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Lichtmanagement. Bedieningshandleiding Draaidimmer universeel met incrementaalgever Art.-Nr.: 254 UDIE 1 Neventoestel voor draaidimmer universeel met incrementaalgever Art.-Nr.: 254 NIE 1 Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies De inbouw

Nadere informatie

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. 3 Functie. Dimmer druk-wissel gloeilamp. Best.nr. : Bedieningshandleiding

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. 3 Functie. Dimmer druk-wissel gloeilamp. Best.nr. : Bedieningshandleiding Dimmer druk-wissel gloeilamp Best.nr. : 1184 00 Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies De inbouw en montage van elektrische apparaten mag alleen door een elektromonteur worden uitgevoerd. Als de

Nadere informatie

Printed: 07.07.2013 Doc-Nr: PUB / 5071466 / 000 / 00

Printed: 07.07.2013 Doc-Nr: PUB / 5071466 / 000 / 00 OORSPRONKELIJKE GEBRUIKSAANWIJZING DD-ST-150/160-CCS Kruisrails Lees de handleiding beslist voordat u de machine de eerste keer gebruikt. Bewaar deze handleiding altijd bij het apparaat. Geef het apparaat

Nadere informatie

Overzicht. Inhoudsopgave

Overzicht. Inhoudsopgave 1 11 3 10 9 8 4 M+P-11A-1 Overzicht 1. Beschermdop. Kogelkop 3. Vergrendelingskogels 4. Ontspannerkogel (voor vergrendeling). Knop. Stop. Sleutel 8. Centrering 9. Rode markering op knop 10. Witte markering

Nadere informatie

Vlak pedaal. Dealerhandleiding DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Geen Serie PD-GR500. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets DM-PD

Vlak pedaal. Dealerhandleiding DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Geen Serie PD-GR500. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets DM-PD (Dutch) DM-PD0001-04 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Vlak pedaal DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828 Geen Serie PD-GR500 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische stripingverwijderaar EG280CK-6

Gebruikershandleiding Pneumatische stripingverwijderaar EG280CK-6 Gebruikershandleiding Pneumatische stripingverwijderaar EG280CK-6 Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap

Nadere informatie

Darling New # DN 7257

Darling New # DN 7257 Leben im Bad Living bathrooms Darling New # DN 7257 Montagehandleiding 70 90 B 90 170 716 140 140 2050 1980 A/2 A 140 A mm B mm 1000 820 3x S8 2x 5,5x50 1x 4,5x35 Aanwijzingen betreffende het gebruik De

Nadere informatie

Systeem 2000 Trappenhuisverlichtingsautomaat, Basiselement impulsgever. 1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat

Systeem 2000 Trappenhuisverlichtingsautomaat, Basiselement impulsgever. 1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat DIN-rail trappenhuisverlichtingsautomaat Best.nr. : 0821 00 Basiselement impulsgever Best.nr. : 0336 00 Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies De inbouw en montage van elektrische apparaten mag

Nadere informatie

Personenweegschaal MD 13523

Personenweegschaal MD 13523 Personenweegschaal MD 13523 Handleiding Inhoud Veiligheidsadviezen... 2 Over dit toestel... 2 Algemeen... 2 Op de juiste wijze omgaan et batterijen... 3 Repareer het toestel nooit zelf... 3 Inhoud van

Nadere informatie

Installatie-instructie. Accessoire. RF-ontvanger 6720800011-00.0N 6 720 800 011 (2012/05) NL

Installatie-instructie. Accessoire. RF-ontvanger 6720800011-00.0N 6 720 800 011 (2012/05) NL Installatie-instructie Accessoire RF-ontvanger 67208000-00.0N 508050 6 720 800 0 (202/05) NL Toelichting op de symbolen Toelichting op de symbolen Waarschuwingssymbolen Veiligheidsaanwijzingen in dit document

Nadere informatie

Handleiding. Trippelstoel. Naam leverancier:

Handleiding. Trippelstoel. Naam leverancier: Naam leverancier: Handleiding Trippelstoel Medross Rehab B.V. Scheldestraat 4F 5347 JD OSS Telefoon: 0412 46 51 16 Fax: 0412 46 51 17 E-mail: info@medross.nl www.medross.nl CE VERKLARING Hiermee verklaart

Nadere informatie

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Lichtmanagement Draaidimmer conventioneel. Bedieningshandleiding

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Lichtmanagement Draaidimmer conventioneel. Bedieningshandleiding met druk-wisselschakelaar met druk-wisselschakelaar Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies De inbouw en montage van elektrische apparaten mag alleen door een elektromonteur worden uitgevoerd. Als

Nadere informatie

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Lichtmanagement Draaidimmer conventioneel. Bedieningshandleiding

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Lichtmanagement Draaidimmer conventioneel. Bedieningshandleiding met druk-wisselschakelaar met druk-wisselschakelaar Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies De inbouw en montage van elektrische apparaten mag alleen door een elektromonteur worden uitgevoerd. Ernstig

Nadere informatie

Bedieningshandleiding

Bedieningshandleiding NL Bedieningshandleiding Bedieningselement Multi Control MC04 1 Overzicht bedieningselement 1 Symbool Snelverwarmfunctie 2 Symbool Ventileren 3 Draaiknop (temperatuur/ventilator) 4 Bedrijfsweergave/foutcodeweergave/serviceweergave

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische kitspuit EG195

Gebruikershandleiding Pneumatische kitspuit EG195 Gebruikershandleiding Pneumatische kitspuit EG195 Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap is uitgebreid

Nadere informatie

Handleiding. Mondo elektrisch. Naam leverancier:

Handleiding. Mondo elektrisch. Naam leverancier: Naam leverancier: Handleiding Mondo elektrisch Medross Rehab B.V. Dommelstraat 6B 5347 JL OSS Telefoon: 0412 46 51 16 Fax: 0412 46 51 17 E-mail: info@medross.nl Internet: www.medross.nl CE VERKLARING

Nadere informatie

Gebruiks- en montagehandleiding

Gebruiks- en montagehandleiding Gebruiks- en montagehandleiding Opberglade ESS 3060-10 Lees beslist de gebruiks- en montagehandleiding voordat u uw apparaat plaatst, nl-nl installeert en in gebruik neemt. Dat is veiliger voor uzelf en

Nadere informatie

5.1S Opvouwbare halterbank. Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt:

5.1S Opvouwbare halterbank. Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt: 5.1S Opvouwbare halterbank Gebruikershandleiding 8019031.061518.A Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt: Dit pictogram wijst

Nadere informatie

Handleiding. Mondo gasveer. Naam leverancier:

Handleiding. Mondo gasveer. Naam leverancier: Naam leverancier: Handleiding Mondo gasveer Medross Rehab B.V. Dommelstraat 6B 5347 JL OSS Telefoon: 0412 46 51 16 Fax: 0412 46 51 17 E-mail: info@medross.nl Internet: www.medross.nl CE VERKLARING Hiermee

Nadere informatie

Gloeilampen-dimmer-basiselement met druk-wisselschakelaar

Gloeilampen-dimmer-basiselement met druk-wisselschakelaar Gloeilampen-dimmer-basiselement met druk-wisselschakelaar Best.nr. : 1181 00 Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies De inbouw en montage van elektrische apparaten mag alleen door een elektromonteur

Nadere informatie

Bedrijfshandleiding. Programmeerstation ES0780

Bedrijfshandleiding. Programmeerstation ES0780 Programmeerstation ES0780 elock NL Inhoud 1 Inleiding...4 Over deze handleiding...4 Toelichting op de symbolen en de signaalwoorden...4 Doelgroep...4 OPERTIS Support...4 Actualiteit van de informatie...4

Nadere informatie

Montagehandleiding. DUAL-Antenna. Stand: V

Montagehandleiding. DUAL-Antenna. Stand: V Montagehandleiding DUAL-Antenna Stand: V4.20180614 3030248960-02-NL Lees en volg deze bedieningshandleiding op. Bewaar deze bedieningshandleiding voor gebruik in de toekomst. Impressum Document Copyright

Nadere informatie

KAPTIV-CS SERVICE KIT

KAPTIV-CS SERVICE KIT Installatie & onderhouds instructies KAPTIV-CS SERVICE KIT Electronisch niveaugestuurde condensaataftap ALGEMENE BESCHRIJVING 11/12 De KAPTIV-CS (Compact Solution) is een compacte elektronisch niveaugestuurde

Nadere informatie

Gebruikershandleiding SPIRIT Oliebollenmachine

Gebruikershandleiding SPIRIT Oliebollenmachine SPIRIT Oliebollenmachine Portion Support Fastfood Support bv Tel: +31 (0)33 299 4308 Amersfoorsteweg 130 Fax: +31 (0)33 299 4351 3864 NH Nijkerkerveen E-mail: info@fastfoodsupport.nl Nederland Website:

Nadere informatie

Trip 1 en Trip 4W Gebruikershandleiding. NEDERLANDS

Trip 1 en Trip 4W Gebruikershandleiding. NEDERLANDS Trip 1 en Trip 4W Gebruikershandleiding. NEDERLANDS WELKOM. Hartelijk dank voor je aankoop van een Bontrager Trip -computer. We hopen dat je vele kilometers lang plezier aan deze computer zult beleven.

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Reactieloze pneumatische ratel EG554A (3/8 ) EG554B (1/2 )

Gebruikershandleiding Reactieloze pneumatische ratel EG554A (3/8 ) EG554B (1/2 ) Gebruikershandleiding Reactieloze pneumatische ratel EG554A (3/8 ) EG554B (1/2 ) Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle

Nadere informatie

Spar-set "FHT 80 BTFn" Ventielaandrijving

Spar-set FHT 80 BTFn Ventielaandrijving Versie 03/10 Bestnr. 64 64 63 Spar-set "FHT 80 BTFn" Ventielaandrijving Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

Cassettetandwiel (11 versnellingen)

Cassettetandwiel (11 versnellingen) (Dutch) DM-CS0004-02 Dealershandleiding Cassettetandwiel (11 versnellingen) CS-9000 CS-6800 CS-5800 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealershandleiding is in de eerste plaats bedoeld om gebruikt te worden door

Nadere informatie

Montage-, gebruikers- en onderhoudshandleiding BDA 04

Montage-, gebruikers- en onderhoudshandleiding BDA 04 Montage-, gebruikers- en onderhoudshandleiding BDA 04 Lees deze handleiding zorgvuldig alvorens de beveiligde diagnosekoppeling BDA 04 te monteren en te gebruiken. Bij het niet naleven van deze handleiding

Nadere informatie

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Toerenregelaar. Bedieningshandleiding

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Toerenregelaar. Bedieningshandleiding Toerenregelaar Art.-Nr.: 245.20 Toerenregelaar Art.-Nr.: 844.20W Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies De inbouw en montage van elektrische apparaten mag alleen door een elektromonteur worden

Nadere informatie

Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype)

Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype) (Dutch) DM-MEHB001-01 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype) HB-TX500 FH-TX500 FH-TY500 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING...

Nadere informatie

AS DataLog. Bedieningsen montagehandleiding

AS DataLog. Bedieningsen montagehandleiding Bedieningsen montagehandleiding AS DataLog Inhoud Page 1 Veiligheidsinstructies 2 2 Aanwijzingen voor de montage en inbedrijfstelling 2 3 Algemene informatie 2 4 Beschrijving van het product 3 5 Technische

Nadere informatie

LAH 500. Loudspeaker Mounting Hardware. Montagehandleiding Montageanleitung Montageanleitung Montageanleitung Montageanleitung

LAH 500. Loudspeaker Mounting Hardware. Montagehandleiding Montageanleitung Montageanleitung Montageanleitung Montageanleitung LAH 500 Loudspeaker Mounting Hardware Montagehandleiding 1 Neumann LH 29 * 20 Nm * K&M TV-Pin 49 Nm 2 2.1 2.2 2.3 * 2 Nm * Sourced from 3rd parties Belangrijke veiligheids- en montage-aanwijzingen Belangrijke

Nadere informatie

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing centrifugaalpomp RC-Pomp

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing centrifugaalpomp RC-Pomp Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing centrifugaalpomp RC-Pomp Voor gebruik aandachtig lezen Alle veiligheidsvoorschriften nakomen Voor toekomstig gebruik bewaren Deze montagehandleiding bevat belangrijke

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG1662C (1")

Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG1662C (1) Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG1662C (1") Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap

Nadere informatie

Tuincontactdoos met piket

Tuincontactdoos met piket NL Handleiding GS 2 DE GS 4 DE Belangrijk! Lees deze handleiding en bewaar ze. Neem de veiligheidsaanwijzingen in acht. Inhoudsopgave pagina 1 Inleiding... 29 2 Leveringsomvang... 29 3 Conform gebruik...

Nadere informatie

Uw partner voor vloerverwarming oplossingen GEBRUIKERSHANDLEIDING. SST Excellent ruimte-thermostaat draadloos 230 V Analoog D

Uw partner voor vloerverwarming oplossingen GEBRUIKERSHANDLEIDING. SST Excellent ruimte-thermostaat draadloos 230 V Analoog D Uw partner voor vloerverwarming oplossingen GEBRUIKERSHANDLEIDING SST Excellent ruimte-thermostaat draadloos 230 V Analoog D302120 SST Benelux 2 info@sst-benelux.nl www.sst-europe.eu Inhoud 1 Veiligheid

Nadere informatie

(Dutch) DM-RACS Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Cassette DURA-ACE CS-R9100 ULTEGRA CS-R8000 CS-HG800-11

(Dutch) DM-RACS Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Cassette DURA-ACE CS-R9100 ULTEGRA CS-R8000 CS-HG800-11 (Dutch) DM-RACS001-01 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Cassette DURA-ACE CS-R9100 ULTEGRA CS-R8000 CS-HG800-11 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID

Nadere informatie

POLAR CS SPEED SENSOR W.I.N.D. Gebruiksaanwijzing

POLAR CS SPEED SENSOR W.I.N.D. Gebruiksaanwijzing POLAR CS SPEED SENSOR W.I.N.D. Gebruiksaanwijzing NEDERLANDS De Polar CS snelheidssensor W.I.N.D. is bedoeld voor meting van de snelheid en de afstand tijdens het fietsen. De sensor is niet geschikt of

Nadere informatie

Knikarmschermen HZ-T2600. Montage / Gebruikershandleiding

Knikarmschermen HZ-T2600. Montage / Gebruikershandleiding Knikarmschermen HZ-T2600 Montage / Gebruikershandleiding Montage Handleiding HZ-T2600 De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage kan leiden tot schade of verwondingen!

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting met ingebouwde afstandsbediening

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting met ingebouwde afstandsbediening Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting met ingebouwde afstandsbediening Proficiat met de aankoop van uw trapleuning met LED verlichting en ingebouwde afstandsbediening! Lees deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische pons- felsmachine EG

Gebruikershandleiding Pneumatische pons- felsmachine EG Gebruikershandleiding Pneumatische pons- felsmachine EG01-009-0009 Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap

Nadere informatie

B C I Y C C Y L C E T A R I A L I E L R

B C I Y C C Y L C E T A R I A L I E L R BICYCLE TRAILER Waarschuwingen Gebruiksaanwijzing Laat uw hond nooit zonder toezicht alleen. Fiets altijd voorzichtig. Fiets niet sneller dan 16 km/h. De maximale belasting bedraagt 40kg. Zorg voor voldoende

Nadere informatie

Montage / Gebruikers- handleiding Screens

Montage / Gebruikers- handleiding Screens Montage / Gebruikers- handleiding Screens Bestel-zonwering.nl Montagehandleiding Screens versie 2014 1 Montage Handleiding Screens De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste

Nadere informatie

POLAR CS CADENCE SENSOR W.I.N.D. Gebruiksaanwijzing

POLAR CS CADENCE SENSOR W.I.N.D. Gebruiksaanwijzing POLAR CS CADENCE SENSOR W.I.N.D. Gebruiksaanwijzing NEDERLANDS De Polar CS Trapfrequentiesensor W.I.N.D. is bedoeld voor meting van de trapfrequentie, d.w.z. het aantal omwentelingen van de pedalen per

Nadere informatie

Knikarmscherm HZ-D3400. Montage / Gebruikershandleiding

Knikarmscherm HZ-D3400. Montage / Gebruikershandleiding Knikarmscherm HZ-D3400 Montage / Gebruikershandleiding Inhoud 1 De HZ-D3400... 3 1.1 Producteigenschappen... 3 2 Muursteunen plaatsen... 4 2.1 Gegevens verzamelen... 4 2.2 Positie van de muursteunen...

Nadere informatie

RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen

RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen (Dutch) DM-HB0003-04 Dealerhandleiding RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealerhandleiding is in eerste instantie

Nadere informatie