De QuickRestore-cd gebruiken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De QuickRestore-cd gebruiken"

Transcriptie

1 De QuickRestore-cd gebruiken Met QuickRestore levert Compaq een programma waarmee u uw notebook pc weer aan de praat kunt krijgen, stuurprogramma s kunt toevoegen of van gegevens backups in een aparte partitie op de vaste schijf kunt maken. U opent deze opties door te klikken op het pictogram Ondersteuning van Compaq op het bureaublad van Windows. Als u via het pictogram Ondersteuning van Compaq of de hersteldiskette geen toegang kunt krijgen tot deze voorzieningen, moet u de QuickRestore-cd gebruiken. BELANGRIJK: Als u de computer kunt opstarten, raadt Compaq aan eerst te proberen de computer via de optie QuickRestore op het bureaublad van Windows te herstellen. U mag de QuickRestore-cd's alleen gebruiken als u de vaste schijf heeft vervangen of op aanraden van de Technische ondersteuning van Compaq.

2 Kennisgeving De informatie in deze publicatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. COMPAQ COMPUTER CORPORATION AANVAARDT GEEN AANSPRAKELIJKHEID VOOR TECHNISCHE FOUTEN, DRUKFOUTEN OF WEGLATINGEN IN DEZE PUBLICATIE; OOK AANVAARDT COMPAQ COMPUTER CORPORATION GEEN AANSPRAKELIJKHEID VOOR INCIDENTELE SCHADE OF VOOR SCHADE DIE WORDT VEROORZAAKT DOOR VERSTREKKING, WERKING OF GEBRUIK VAN DIT MATERIAAL. De informatie in deze publicatie valt onder het copyright. Deze publicatie of een gedeelte daarvan mag niet worden gekopieerd of vermenigvuldigd, in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Compaq Computer Corporation Compaq Computer Corporation. Gedrukt in de VS. COMPAQ, het Compaq logo en Presario zijn als handelsmerk gedeponeerd bij het U.S. Patent and Trade-mark Office. De software die in deze publicatie wordt beschreven, valt onder een licentieovereenkomst of een geheimhoudingsovereenkomst. De software mag alleen worden gebruikt of gekopieerd volgens de bepalingen van de overeenkomst. De productnamen in deze publicatie kunnen handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken zijn van hun respectieve houders. Eerste editie (mei 2000)

3 De QuickRestore-cd bij de oorspronkelijke vaste schijf gebruiken U gebruikt als volgt de QuickRestore-cd bij de originele vaste schijf: 1. Plaats de eerste QuickRestore-cd in de cd-, dvd- of cd-rw-drive. 2. Start de computer opnieuw op door te klikken op de knop Start. Klik op Afsluiten en vervolgens op De computer opnieuw opstarten. 3. Nadat de computer is opgestart, verschijnt het welkomstvenster van QuickRestore. Druk op Enter als u wilt doorgaan of op Esc als u wilt afsluiten. 4. Het scherm Belangrijke kennisgeving! verschijnt. Druk op Enter als u wilt doorgaan of op Esc als u wilt afsluiten. 5. Het scherm Waarschuwing verschijnt. Lees de tekst in dit scherm aandachtig door voordat u verder gaat. Druk op Enter om door te gaan. 6. Het scherm QuickRestore PowerQuest verschijnt waarna vanaf de QuickRestore-cd bestanden naar de vaste schijf worden gekopieerd. Het kopiëren kan enige tijd duren. Wanneer alle bestanden zijn gekopieerd, wordt de computer automatisch opnieuw opgestart.

4 7. Nadat de computer opnieuw is opgestart, wordt gevraagd de tweede QuickRestore-cd in de drive te plaatsen. Haal de eerste QuickRestore-cd uit de drive, plaats de tweede cd en druk op Enter. 8. Het scherm Status van media controleren verschijnt. 9. Als het QuickRestore-proces is voltooid, wordt de cd automatisch uit de drive geworpen. Haal de cd uit de drive en druk op Enter. 10. De computer wordt automatisch opnieuw opgestart en het scherm Nieuwe hardware gedetecteerd verschijnt. 11. In het registratiescherm dat verschijnt, voert u de gewenste gegevens in.

5 De QuickRestore-cd bij een vervangende vaste schijf gebruiken Als de originele vaste schijf is beschadigd of is vervangen door een andere vaste schijf, moet u de QuickRestore-cd als volgt gebruiken: 1. Plaats de eerste QuickRestore-cd in de cd-, dvd-, of cd-rw-drive. 2. Start de computer opnieuw op door te klikken op de knop Start. Klik op Afsluiten en vervolgens op De computer opnieuw opstarten. 3. Het openingsscherm van QuickRestore verschijnt en knippert. Als het scherm niet meer knippert en het scherm Taal selecteren verschijnt, moet u een taal selecteren. 4. Het welkomstscherm verschijnt. Er worden een aantal controles door QuickRestore op de partitie van de vaste schijf uitgevoerd, waarna de computer opnieuw wordt opgestart. 5. Het scherm Belangrijke kennisgeving! verschijnt. Druk op Enter als u wilt doorgaan of op Esc als u wilt afsluiten. 6. Het scherm Compaq QuickRestore configureren verschijnt. U wordt gevraagd de hersteldiskette te plaatsen. Druk op een toets wanneer u klaar bent of op Esc om deze taak over te slaan.

6 OPMERKING: Als u geen hersteldiskette heeft, drukt u op Esc. In het volgende scherm voert u het serienummer in. 7. Voer het serienummer in. Druk op Enter om door te gaan. 8. U wordt gevraagd ter controle het serienummer nogmaals in te voeren. 9. Het scherm Waarschuwing verschijnt. Lees de tekst in dit scherm aandachtig door voordat u verder gaat. Druk op Enter om door te gaan. 10. Het scherm QuickRestore PowerQuest verschijnt waarna vanaf de QuickRestore-cd bestanden naar de vaste schijf worden gekopieerd. Het kopiëren kan enige tijd duren. Wanneer alle bestanden zijn gekopieerd, wordt de computer automatisch opnieuw opgestart. 11. Nadat de computer opnieuw is opgestart, wordt gevraagd de tweede QuickRestore-cd in de drive te plaatsen. Haal de eerste QuickRestore-cd uit de drive, plaats de tweede cd en druk op Enter. 12. Het scherm Status van media controleren verschijnt. 13. Als het QuickRestore-proces is voltooid, wordt de cd automatisch uit de drive geworpen. Haal de cd uit de drive en druk op Enter.

7 14. De computer wordt automatisch opnieuw opgestart en het scherm Nieuwe hardware gedetecteerd verschijnt. 15. In het registratiescherm dat verschijnt, voert u de gewenste gegevens in.

8 Nadat u de bewerking met de QuickRestore-cd heeft uitgevoerd, kunt u de volgende opties vanaf het bureaublad van Windows gebruiken: QuickRestore Hersteloptie Selectief herstellen Backup maken Herstellen Hersteldiskette Fabrieksinstellingen herstellen Compaq website Beschrijving Hiermee herstelt u geselecteerde stuurprogramma's of applicaties van Compaq zonder dat de vaste schijf wordt geformatteerd. Hiermee kunt u in een aparte partitie op de vaste schijf een backup maken van alle gegevens en bestanden op de vaste schijf. Hiermee kunt u met behulp van de laatste backup de vaste schijf herstellen. Hiermee kunt u voor noodgevallen de unieke instellingsgegevens van de computer opslaan. Hiermee stelt u de computer volgens de fabrieksinstellingen in. Hiermee krijgt u toegang tot de Compaq website met technische ondersteuning.

9 OPMERKING: Blijf achter de computer zitten als QuickRestore wordt uitgevoerd. U zult zo nu en dan gegevens moeten invoeren. Als u de vereiste gegevens niet invoert, kan de QuickRestoreprocedure niet volledig worden uitgevoerd. Selectief herstellen U voert als volgt een selectief herstel uit: 1. Dubbelklik op het pictogram Ondersteuning van Compaq op het bureaublad van Windows. 2. Dubbelklik op het pictogram QuickRestore. Het hoofdmenu van QuickRestore verschijnt. 3. Plaats de cursor op de knop Selectief herstellen. Als wordt gemeld dat er geen applicaties zijn gevonden, kan het zijn dat bepaalde bestanden ontbreken of zijn beschadigd. In dat geval zult u contact moeten opnemen met de Technische ondersteuning van Compaq om het probleem op te lossen. Als er geen bericht verschijnt, gaat u verder met de volgende stap. 4. Het menu Selectief herstellen verschijnt. In dit menu kunt u uit verschillende stuurprogramma's of applicaties kiezen. Klik op het pictogram van de applicatie of het stuurprogramma welke u opnieuw wilt installeren.

10 5. Er wordt gevraagd of u de software wilt herstellen. Klik op Ja om door te gaan. 6. Vervolgens wordt gevraagd de computer opnieuw op te starten. Sla alle geopende bestanden op, sluit alle applicaties en start de computer opnieuw op. 7. Installeer op deze manier de gewenste stuurprogramma's of applicaties.

11 Backup maken U maakt als volgt een backup: 1. Dubbelklik op het pictogram Ondersteuning van Compaq op het bureaublad van Windows. 2. Klik op het pictogram QuickRestore. Het hoofdmenu van QuickRestore verschijnt. 3. Plaats de cursor op het pictogram Backup maken. Als wordt gemeld dat er geen backup op deze computer kan worden gemaakt, neemt u contact op met de technische ondersteuning (zie het garantiebewijs voor het telefoonnummer). Als er geen bericht verschijnt, gaat u verder met de volgende stap. 4. Klik op de knop Doorgaan. 5. Er wordt gevraagd of u de gegevens naar drive D: wilt kopiëren. Klik op Ja om door te gaan. BELANGRIJK: Er kan worden gemeld dat er in de partitie waarin u de backup wilt plaatsen, te weinig vrije ruimte beschikbaar is. U kunt de partitie alleen vergroten als er nog ruimte op de vaste schijf vrij is. Er verschijnt een bericht als de backup is gemaakt.

12 Herstellen BELANGRIJK: Om deze optie te kunnen gebruiken moet u minstens één backup hebben gemaakt. U herstelt de computer als volgt: 1. Dubbelklik op het pictogram Ondersteuning van Compaq op het bureaublad van Windows. 2. Klik op het pictogram QuickRestore. 3. Plaats de cursor op het pictogram Herstellen. Als wordt gemeld dat er geen backupbestanden zijn gevonden, moet u eerst een backup maken. Als er geen bericht verschijnt, gaat u verder met de volgende stap. 4. Klik op de knop Doorgaan. 5. U wordt gevraagd of u wilt herstellen. Klik op Ja om door te gaan. VOORZICHTIG: Bestanden, programma's en gegevens die zijn geïnstalleerd of gemaakt nadat u de laatste backup heeft gemaakt, worden verwijderd als u op Enter drukt. 6. Er wordt gemeld dat wanneer u doorgaat, alle gegevens en informatie van de vaste schijf worden verwijderd. Druk op Enter om door te gaan. Bestanden worden uit de partitie SystemSave hersteld. Nadat de herstelprocedure is uitgevoerd, start het systeem automatisch opnieuw op.

13 Een QuickRestore-hersteldiskette maken Voordat u herstel- of backuptaken uitvoert, raden wij aan eerst een hersteldiskette te maken. De computer kan niet vanaf de hersteldiskette worden opgestart en tijdens het herstelproces kan er om een hersteldiskette worden gevraagd. U maakt als volgt een QuickRestore-hersteldiskette: 1. Dubbelklik op het pictogram Ondersteuning van Compaq op het bureaublad van Windows. 2. Klik op het pictogram QuickRestore. Het hoofdmenu van QuickRestore verschijnt. 3. Plaats de cursor op het pictogram Hersteldiskette maken. Als wordt gemeld dat er geen verwisselbaar apparaat is gevonden, neemt u contact op met de technische ondersteuning (zie het garantiebewijs voor het telefoonnummer). Als er geen bericht verschijnt, gaat u verder met de volgende stap. 4. Klik op de knop Doorgaan. 5. U wordt gevraagd een QuickRestore-hersteldiskette te maken. Klik op Ja. 6. Vervolgens wordt er om een geformatteerde, lege diskette gevraagd. Klik op OK.

14 7. U wordt gevraagd de diskette in drive A: te plaatsen. Plaats de diskette en klik op OK. OPMERKING: Als de computer niet is voorzien van een diskettedrive, moet u een externe diskettedrive aansluiten en de instructies volgen. 8. Er wordt gemeld dat de hersteldiskette is gemaakt. Klik op OK. 9. Haal vervolgens deze diskette uit de drive en bewaar ze op een veilige plaats. Fabrieksinstellingen herstellen VOORZICHTIG: Met Fabrieksinstellingen herstellen verwijdert u alle informatie en gegevens van de vaste schijf. Alle persoonlijke bestanden, software en andere gegevens raakt u hierbij kwijt. Voordat u Fabrieksinstellingen herstellen uitvoert, moet u uw gegevens naar diskettes kopiëren of op een extern medium opslaan om verlies van de gegevens te voorkomen.

15 U herstelt als volgt de fabrieksinstellingen van de computer: 1. Dubbelklik op het pictogram Ondersteuning van Compaq op het bureaublad van Windows. 2. Klik op het pictogram QuickRestore. Het hoofdmenu van QuickRestore verschijnt. OPMERKING: Als er geen fabrieksimage op drive D: wordt gevonden, moet u deze functie met de QuickRestore-cd uitvoeren, zoals staat beschreven in het eerste gedeelte van De QuickRestore-cd gebruiken. 3. Plaats de cursor op de knop Fabrieksinstellingen herstellen. Als wordt gemeld dat er geen fabrieksimage is gevonden, neemt u contact op met de technische ondersteuning van Compaq (zie het garantiebewijs voor het telefoonnummer). Als er geen bericht verschijnt, gaat u verder met de volgende stap. 4. U wordt gevraagd of u alle programma's op de vaste schijf wilt vervangen door de originele fabriekssoftware van Compaq. Klik op Ja om door te gaan. 5. Wanneer Fabrieksinstellingen herstellen is uitgevoerd, start het systeem automatisch opnieuw op. 6. Vervolgens kan worden gevraagd de opstartgegevens opnieuw in te voeren om Windows opnieuw te installeren.

16 Compaq website U gaat als volgt naar de Compaq website: 1. Dubbelklik op het pictogram Ondersteuning van Compaq op het bureaublad van Windows. 2. Klik op het pictogram QuickRestore. Het hoofdmenu van QuickRestore verschijnt. 3. Plaats de cursor op het pictogram Compaq website. 4. Klik op de knop Doorgaan. De Compaq website met de technische ondersteuning wordt geopend. 5. Voor landspecifieke technische ondersteuning moet u het betreffende land opgeven. Volg de instructies voor extra hulp.

QuickRestore cd gebruiken

QuickRestore cd gebruiken QuickRestore cd gebruiken BELANGRIJK: Als u deze cd gebruikt, verwijdert u alle informatie die op de computer is opgeslagen en formatteert u de vaste schijf opnieuw.! VOORZICHTIG: U wordt aangeraden QuickRestore

Nadere informatie

Overzicht van opties voor service en ondersteuning

Overzicht van opties voor service en ondersteuning Overzicht van opties voor service en ondersteuning QuickRestore Met Compaq QuickRestore kunt u uw systeem op elk gewenst moment terugzetten. QuickRestore biedt vijf typen opties voor terugzetten, die in

Nadere informatie

Backup en herstel Handleiding

Backup en herstel Handleiding Backup en herstel Handleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Backup en herstel Handleiding

Backup en herstel Handleiding Backup en herstel Handleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows en Windows Vista zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde

Nadere informatie

Back-up en herstel Gebruikershandleiding

Back-up en herstel Gebruikershandleiding Back-up en herstel Gebruikershandleiding Copyright 2007-2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Software-updates, backup en herstel van software

Software-updates, backup en herstel van software Software-updates, backup en herstel van software Gebruikershandleiding Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft en Windows zijn in de Verenigde Staten gedeponeerde handelsmerken

Nadere informatie

Back-up en herstel Handleiding

Back-up en herstel Handleiding Back-up en herstel Handleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Acer erecovery Management

Acer erecovery Management 1 Acer erecovery Management Acer erecovery Management is een hulpprogramma dat door het softwareteam van Acer werd ontwikkeld en u een eenvoudig, betrouwbaar en veilig middel biedt om uw computer opnieuw

Nadere informatie

Back-up en herstel Gebruikershandleiding

Back-up en herstel Gebruikershandleiding Back-up en herstel Gebruikershandleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Presario Mobiele Internet-pc Millennium Edition Handleiding besturingssysteem Microsoft Windows Me

Presario Mobiele Internet-pc Millennium Edition Handleiding besturingssysteem Microsoft Windows Me www.compaq.com Presario Mobiele Internet-pc Millennium Edition Handleiding besturingssysteem Microsoft Windows Me www.compaq.com 181272-331 2000 Compaq Computer Corporation. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Startersgids. Nero BackItUp. Ahead Software AG

Startersgids. Nero BackItUp. Ahead Software AG Startersgids Nero BackItUp Ahead Software AG Informatie over copyright en handelsmerken De gebruikershandleiding bij Nero BackItUp en de inhoud hiervan zijn beschermd door midddel van copyright en zijn

Nadere informatie

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Software-updates Gebruikershandleiding

Software-updates Gebruikershandleiding Software-updates Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de V.S. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Software-updates Gebruikershandleiding

Software-updates Gebruikershandleiding Software-updates Gebruikershandleiding Copyright 2008, 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

CycloAgent v2 Handleiding

CycloAgent v2 Handleiding CycloAgent v2 Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...4 Aanmelden...8 Uw apparaat registreren...8 De registratie van uw apparaat

Nadere informatie

Backup en herstel. Handleiding

Backup en herstel. Handleiding Backup en herstel Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Backup en herstel Handleiding

Backup en herstel Handleiding Backup en herstel Handleiding Copyright 2007, 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze

Nadere informatie

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Setupprogramma Gebruikershandleiding

Setupprogramma Gebruikershandleiding Setupprogramma Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de V.S. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Microsoft Windows 7: Handleiding Aan de slag

Microsoft Windows 7: Handleiding Aan de slag Microsoft Windows 7: Handleiding Aan de slag Windows 7 installeren Op uw Dell-computer is vooraf het besturingssysteem Microsoft Windows 7 geïnstalleerd, als u dit bij de aankoop hebt geselecteerd. Volg

Nadere informatie

Computer Setup (Computerinstellingen) Handleiding

Computer Setup (Computerinstellingen) Handleiding Computer Setup (Computerinstellingen) Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de V.S. De informatie in deze

Nadere informatie

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd

Nadere informatie

Externemediakaarten Gebruikershandleiding

Externemediakaarten Gebruikershandleiding Externemediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende houder. De informatie in deze documentatie kan zonder

Nadere informatie

mobile PhoneTools Gebruikershandleiding

mobile PhoneTools Gebruikershandleiding mobile PhoneTools Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Vereisten...2 Voorafgaand aan de installatie...3 mobile PhoneTools installeren...4 Installatie en configuratie mobiele telefoon...5 On line registratie...7

Nadere informatie

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd

Nadere informatie

Setupprogramma. Gebruikershandleiding

Setupprogramma. Gebruikershandleiding Setupprogramma Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de V.S. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Nero AG SecurDisc Viewer

Nero AG SecurDisc Viewer Handleiding SecurDisc Nero AG SecurDisc Informatie over auteursrecht en handelsmerken De handleiding en de volledige inhoud van de handleiding worden beschermd door het auteursrecht en zijn eigendom van

Nadere informatie

Acer erecovery Management

Acer erecovery Management Acer erecovery Management Acer erecovery Management biedt een snelle, betrouwbare en veilige methode om uw computer te herstellen naar zijn standaardinstellingen of een door de gebruiker gedefinieerde

Nadere informatie

Software-updates Handleiding

Software-updates Handleiding Software-updates Handleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Externe-mediakaarten

Externe-mediakaarten Externe-mediakaarten Artikelnummer van document: 419665-331 Januari 2007 In deze handleiding wordt het gebruik van externe-mediakaarten met de computer beschreven. Inhoudsopgave 1 Kaarten voor het digitale-mediaslot

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HP COMPAQ PRESARIO F545EU

Uw gebruiksaanwijzing. HP COMPAQ PRESARIO F545EU U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Externe-mediakaarten

Externe-mediakaarten Externe-mediakaarten Artikelnummer van document: 430222-331 Januari 2007 In deze handleiding wordt het gebruik van externe-mediakaarten beschreven. Inhoudsopgave 1 Digitale-mediakaarten (alleen bepaalde

Nadere informatie

Externe apparatuur Gebruikershandleiding

Externe apparatuur Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Handleiding voor de update naar TouchSpeak 10 op Windows XP

Handleiding voor de update naar TouchSpeak 10 op Windows XP Handleiding voor de update naar TouchSpeak 10 op Windows XP Inhoudsopgave Fase 1: maak een backup... 3 Fase 2: Installatie TouchSpeak 10 op PC... 5 Fase 3: Updaten TouchSpeak 10 op PC... 6 Fase 4: TouchSpeak

Nadere informatie

Software-updates, backup en herstel van software

Software-updates, backup en herstel van software Software-updates, backup en herstel van software Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de V.S.

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap 2: Geselecteerde beelden controleren Stap 3: Voorbereidingen treffen om een korte

Nadere informatie

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd

Nadere informatie

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende houder. Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder

Nadere informatie

Installatiehandleiding Windows 98

Installatiehandleiding Windows 98 Installatiehandleiding Windows 98 Installatiehandleiding voor de systeembeheerder Arno Schoon IO1D4.1 Installatiehandleiding Windows 98 ICT Beheerder BOL-4 leerjaar 1 Koning Willem I College Project 2

Nadere informatie

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Sun Microsystems, Inc. De informatie in

Nadere informatie

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY DOWNLOADER Versie 1.1 GEBRUIKSAANWIJZING Inleiding Deze software Kan controleren of er nieuwe versies zijn van de gebruikte software. Indien er een nieuwe versie is,

Nadere informatie

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. De informatie in deze documentatie kan

Nadere informatie

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java is een handelsmerk van Sun Microsystems, Inc. in de Verenigde Staten. Het SD-logo is een handelsmerk

Nadere informatie

Downloaden beveiligingscertificaat BRON Voor Windows XP en eerdere versies van Windows

Downloaden beveiligingscertificaat BRON Voor Windows XP en eerdere versies van Windows BRON Voor Windows XP en eerdere versies van Windows DUO 137/Versie 1.7 26 juni 2014 Inhoud 1. INLEIDING 3 2. VOORBEREIDING 4 3. DOWNLOADEN VAN HET BEVEILIGINGSCERTIFICAAT 5 3.1 DOWNLOADEN MET INTERNET

Nadere informatie

Handleiding InCD Reader

Handleiding InCD Reader Handleiding InCD Reader Nero AG Informatie over auteursrecht en handelsmerken De handleiding en de volledige inhoud van de handleiding worden beschermd door het auteursrecht en zijn eigendom van Nero AG.

Nadere informatie

Mediakaarten Gebruikershandleiding

Mediakaarten Gebruikershandleiding Mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. De informatie in deze documentatie kan zonder

Nadere informatie

Externemediakaarten Gebruikershandleiding

Externemediakaarten Gebruikershandleiding Externemediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Sun Microsystems, Inc. SD Logo is een handelsmerk

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2

Welkom bij de Picture Package Producer 2 Handleiding voor Picture Package Producer2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap

Nadere informatie

Externe apparatuur. Artikelnummer van document: In deze handleiding wordt het gebruik van optionele externe apparaten beschreven.

Externe apparatuur. Artikelnummer van document: In deze handleiding wordt het gebruik van optionele externe apparaten beschreven. Externe apparatuur Artikelnummer van document: 405762-331 Mei 2006 In deze handleiding wordt het gebruik van optionele externe apparaten beschreven. Inhoudsopgave 1 USB-apparaat gebruiken USB-apparaat

Nadere informatie

Externe apparatuur Gebruikershandleiding

Externe apparatuur Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP

Nadere informatie

Ashampoo Rescue Disc

Ashampoo Rescue Disc 1 Ashampoo Rescue Disc Met de software kunt u een Rescue (Herstel) CD, DVD of USB-stick maken. Het rescue systeem (redding systeem) is voor twee typen situaties bedoeld: 1. Om een back-up naar uw primaire

Nadere informatie

TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING

TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING LCD MONITOR TOUCH DISPLAY DOWNLOADER GEBRUIKSAANWIJZING Versie 1.0 Modellen waarop dit van toepassing is (sinds januari 2016) PN-60TW3/PN-70TW3/PN-80TC3/PN-L603W/PN-L703W/PN-L803C (De verkrijgbaarheid

Nadere informatie

Externe apparatuur Gebruikershandleiding

Externe apparatuur Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP-producten

Nadere informatie

Bluetooth koppelen. Gebruikershandleiding

Bluetooth koppelen. Gebruikershandleiding Bluetooth koppelen Gebruikershandleiding Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows en Windows Vista zijn in de Verenigde Staten gedeponeerde handelsmerken van Microsoft

Nadere informatie

Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM. Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad)

Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM. Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad) Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM Aan de slag Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad) 1. Microfoon 7. Knop (R) Sectie herhalen 2. LCD-schermen 8. De knop Aan/Uit en

Nadere informatie

Handleiding netwerkcommunicatie Evo Desktop serie, Evo Workstation serie

Handleiding netwerkcommunicatie Evo Desktop serie, Evo Workstation serie b Evo Desktop serie, Evo Workstation serie Artikelnummer van document: 177922-334 Mei 2002 Deze handleiding bevat definities en instructies voor het gebruik van de functies van de netwerkadapters (NIC)

Nadere informatie

Externe mediakaarten Gebruikershandleiding

Externe mediakaarten Gebruikershandleiding Externe mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. De informatie in deze documentatie kan

Nadere informatie

Downloaden beveiligingscertificaat BRON Voor Windows versies vanaf Windows Vista

Downloaden beveiligingscertificaat BRON Voor Windows versies vanaf Windows Vista BRON Voor Windows versies vanaf Windows Vista DUO 137a/Versie 0.6 26 juni 2014 Inhoud 1. INLEIDING 3 2. VOORBEREIDING 4 3. DOWNLOADEN VAN HET BEVEILIGINGSCERTIFICAAT 5 3.1 TOEVOEGEN WEBSITE IB-GROEP.NL

Nadere informatie

Software-updates Handleiding

Software-updates Handleiding Software-updates Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Externe apparatuur. Handleiding

Externe apparatuur. Handleiding Externe apparatuur Handleiding Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft en Windows zijn in de Verenigde Staten gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Geachte klant, Voorafgaand aan de herstel-/terugdraaiactie (Recover/Rollback) Optie I:

Geachte klant, Voorafgaand aan de herstel-/terugdraaiactie (Recover/Rollback) Optie I: Geachte klant, In het onwaarschijnlijke geval dat u na de upgrade naar Windows 10 besluit terug te gaan naar uw oudere versie van Windows, kunt u kiezen uit de twee onderstaande opties. Optie I: Windows

Nadere informatie

Externe-mediakaarten

Externe-mediakaarten Externe-mediakaarten Artikelnummer van document: 409916-331 Mei 2006 In deze handleiding wordt het gebruik van externe-mediakaarten beschreven. Inhoudsopgave 1 Digitale-mediakaarten (alleen bepaalde modellen)

Nadere informatie

CycloAgent Handleiding

CycloAgent Handleiding CycloAgent Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...3 CycloAgent gebruiken...7 Uw apparaat registreren...8 Een back-up maken van

Nadere informatie

Digitale camera Softwarehandleiding

Digitale camera Softwarehandleiding EPSON digitale camera / Digitale camera Softwarehandleiding Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden

Nadere informatie

HANDLEIDING DRIVELINK DRIVELINK

HANDLEIDING DRIVELINK DRIVELINK HNLEIING RIVELINK RIVELINK XX Inhoudsopgave 1. Eigenschappen 1 2. Onderdelen en accessoires 1 3. Het apparaat in een oogopslag 2 4. e hardware installeren 3 5. e software installeren 4 6. e back-upsoftware

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor Mac

Gebruikershandleiding voor Mac Gebruikershandleiding voor Mac Inhoud Aan de slag... 1 Het formatteerhulpprogramma voor de Mac gebruiken... 1 De FreeAgent-software installeren... 4 Stations veilig uitwerpen... 9 Uw stations beheren...

Nadere informatie

Bluetooth koppelen. Gebruikershandleiding

Bluetooth koppelen. Gebruikershandleiding Bluetooth koppelen Gebruikershandleiding Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Microsoft, Windows en Windows Vista zijn in de Verenigde Staten gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation.

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP PC

Uw gebruiksaanwijzing. HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP PC U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP PC. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP

Nadere informatie

P-touch Editor starten

P-touch Editor starten P-touch Editor starten Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van dit product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. Brother behoudt

Nadere informatie

Handleiding Nero RescueAgent

Handleiding Nero RescueAgent Handleiding Nero RescueAgent Nero AG Informatie over copyright en handelsmerken De handleiding van Nero RescueAgent en de volledige inhoud van de handleiding zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom

Nadere informatie

Les 3 De basis (deel 2)

Les 3 De basis (deel 2) Les 3 De basis (deel 2) 3.1 Een Backup maken Uw computer kost je honderden, misschien wel duizenden Euro's, maar toch is dit niet het belangrijkste onderdeel. Je gegevens op je harde schijf zijn dat wel.

Nadere informatie

Externe-mediakaarten

Externe-mediakaarten Externe-mediakaarten Artikelnummer van document: 396848-331 Maart 2006 In deze handleiding wordt het gebruik van externe-mediakaarten beschreven. Inhoudsopgave 1 Kaarten voor het digitale-mediaslot Digitale

Nadere informatie

HP ThinUpdate. Beheerdershandleiding voor HP Thin Clients

HP ThinUpdate. Beheerdershandleiding voor HP Thin Clients HP ThinUpdate Beheerdershandleiding voor HP Thin Clients Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk of een handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde

Nadere informatie

Kennisgeving over het product

Kennisgeving over het product Begin hier Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Windows is een handelsmerk van de Microsoftbedrijvengroep. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De

Nadere informatie

Computer Setup. Artikelnummer van document: 383705-331. Mei 2005

Computer Setup. Artikelnummer van document: 383705-331. Mei 2005 Computer Setup Artikelnummer van document: 383705-331 Mei 2005 Inhoudsopgave Computer Setup Index Computer Setup openen........................ 2 Standaardinstellingen van Computer Setup......... 3 Menu

Nadere informatie

Korte installatiehandleiding voor de datakabel DKU-5

Korte installatiehandleiding voor de datakabel DKU-5 Elektronische handleiding als uitgave bij "Nokia Handleidingen - Voorwaarden en bepalingen, 7 juni 1998" ( Nokia User s Guides Terms and Conditions, 7th June, 1998.) Korte installatiehandleiding voor de

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package DVD Viewer. De Picture Package DVD Viewer starten en afsluiten. Beelden bekijken. Beelden naar een computer kopiëren

Welkom bij de Picture Package DVD Viewer. De Picture Package DVD Viewer starten en afsluiten. Beelden bekijken. Beelden naar een computer kopiëren Welkom bij de Picture Package DVD Viewer De Picture Package DVD Viewer starten en afsluiten Beelden bekijken Beelden naar een computer kopiëren Gekopieerde beelden bewerken Overbodige gedeelten van films

Nadere informatie

Setupprogramma. Gebruikershandleiding

Setupprogramma. Gebruikershandleiding Setupprogramma Gebruikershandleiding Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar en wordt door Hewlett-Packard Company onder licentie

Nadere informatie

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het Custom PostScript-printerstuurprogramma of het PCLprinterstuurprogramma op een Windows-systeem

Nadere informatie

Kennisgeving over het product

Kennisgeving over het product Begin hier Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie kan zonder

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Benodigdheden 4 Installatie-overzicht 4 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 4 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 4

Nadere informatie

Software-updates Handleiding

Software-updates Handleiding Software-updates Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de V.S. De informatie in deze documentatie kan

Nadere informatie

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding Lees dit document voordat u Mac OS X installeert. Dit document bevat belangrijke informatie over de installatie van Mac OS X. Systeemvereisten

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package DVD Viewer

Welkom bij de Picture Package DVD Viewer Handleiding van de Picture Package DVD Viewer Welkom bij de Picture Package DVD Viewer Welkom bij de Picture Package DVD Viewer De Picture Package DVD Viewer starten en afsluiten Beelden bekijken Beelden

Nadere informatie

Korte installatiehandleiding voor de datakabel CA-42

Korte installatiehandleiding voor de datakabel CA-42 Korte installatiehandleiding voor de datakabel CA-42 9234594 Nummer 2 Nokia, Nokia Connecting People en Pop-Port zijn gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Copyright 2005 Nokia. Alle rechten

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Secure Backup Installatiehandleiding Handelsmerken en auteursrechten Handelsmerken Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle anderen

Nadere informatie

HET BESTURINGSSYSTEEM

HET BESTURINGSSYSTEEM HET BESTURINGSSYSTEEM Een besturingssysteem (ook wel: bedrijfssysteem, in het Engels operating system of afgekort OS) is een programma (meestal een geheel van samenwerkende programma's) dat na het opstarten

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Installatie-overzicht 4 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 4 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 4 Stap 3: Windows

Nadere informatie

Externemediakaarten Gebruikershandleiding

Externemediakaarten Gebruikershandleiding Externemediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. De informatie in deze documentatie kan

Nadere informatie

Een upgrade uitvoeren van Windows Vista naar Windows 7 (aangepaste installatie)

Een upgrade uitvoeren van Windows Vista naar Windows 7 (aangepaste installatie) Een upgrade uitvoeren van Windows Vista naar Windows 7 (aangepaste installatie) Als u geen upgrade kunt uitvoeren voor uw computer met Windows Vista naar Windows 7 voert u een aangepaste installatie uit.

Nadere informatie

HP Backup and Recovery Manager

HP Backup and Recovery Manager HP Backup and Recovery Manager Gebruikershandleiding Versie 1.0 Inhoudsopgave Inleiding Installatie Installatieprocedure Taalondersteuning HP Backup and Recovery Manager Herinneringen Periodieke back-ups

Nadere informatie

Norton Internet Security

Norton Internet Security Norton Internet Security Norton Internet Security Deze cd bevat de Norton Internet Security-software. Deze software is ontwikkeld om uw privacy en veiligheid te waarborgen terwijl u on line bent. Op deze

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SONY VAIO VPC-F11Z1E/BI http://nl.yourpdfguides.com/dref/4329591

Uw gebruiksaanwijzing. SONY VAIO VPC-F11Z1E/BI http://nl.yourpdfguides.com/dref/4329591 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. De informatie in deze documentatie kan

Nadere informatie

Externe apparatuur Gebruikershandleiding

Externe apparatuur Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP

Nadere informatie

Voorbereiden: dingen om rekening mee te houden

Voorbereiden: dingen om rekening mee te houden WINDOWS 10 (HER)INSTALLATIE Voorbereiden: dingen om rekening mee te houden Het is niet verstandig de installatie zomaar te starten, dit moet u goed voorbereid doen. Hieronder staan punten waar u rekening

Nadere informatie

QUICK GUIDE VOOR MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650

QUICK GUIDE VOOR MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650 QUICK GUIDE VOOR MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650 Copyright 2002 Nokia. Alle rechten voorbehouden. 9354503 Issue 2 Inhoud 1. INLEIDING...1 2. MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650 INSTALLEREN...1 3. DE TELEFOON ALS

Nadere informatie

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Handleiding voor de installatie van de software Nederlands LB9153001A Inleiding Opties P-touch Editor Printerstuurprogramma P-touch Address Book (uitsluitend Windows

Nadere informatie

Labo 4 : Installatie Windows XP Professional Edition

Labo 4 : Installatie Windows XP Professional Edition Labo 4 : Installatie Windows XP Professional Edition In dit hoofdstuk gaan we op een volledig nieuwe PC met een lege harde schijf Windows XP Professional Edition installeren. Alle stappen voor de installatie

Nadere informatie