Voorvorken Vervangen, Monteren & Afstellen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorvorken Vervangen, Monteren & Afstellen"

Transcriptie

1 Voorvorken Vervangen, Monteren & Afstellen De volgende onderwerpen komen aan bod in deze handleiding; Voorvork vervangen met draad Voorvork vervangen ahead Balhoofd soorten Speling verwijderen draad balhoofd Speling verwijderen ahead balhoofd ( draad balhoofd/voorvork is met schroefdraad op de vorkpijp ) ( Ahead balhoofd/voorvork is met een vorkpijp zonder schroefdraad ) Draad balhoofd. Speling van het balhoofd verwijderen. De lagers moeten hierbij strakker worden afgesteld, de conus moet hiervoor iets verder op de voorvork gedraaid worden. 1 Draai de balhoofd borgmoer los (sleutel 32 of 36mm) 2 Draai de conus onder de borgmoer vaster tot de speling er af is en het stuur nog soepel kan draaien. 3 Draai de borgmoer weer goed vast. Let op dat de conus niet mee draaid met het aandraaien van de borgmoer, gebruik een sleutel om tegen kracht te zetten. Controleer of het balhoofd licht draaid door het stuur iets op te tillen zodat het wiel van de grond komt. Beweeg het stuur van links naar rechts en let op bij deze beweging of je een weerstand voelt.

2 Controleer of het balhoofd geen speling meer heeft. Ga op de fiets zitten, knijp de voorrem in en zet voorwaardse kracht op de pedalen. Je kunt nu goed voelen of er nog ruimte/speling in het balhoofd is. Draad balhoofd / voorvork vervangen Ahead balhoofd. Speling van het balhoofd verwijderen. De lagers moeten hierbij strakker worden afgesteld, de bovenste conus moet hiervoor lager op de vorkpijp geplaatst worden. 1 Draai de bouten aan de zijkant van de stuurpen een aantal slagen los. 2 Draai de bout aan de boven kant iets aan, tot er geen speling meer op de lagers is. 3 Draai nu de bouten aan de zijkant goed vast. De bout bovenop is een afstelbout deze mag nooit te vast aangedraaid worden! Controleer of het balhoofd licht draaid door het stuur iets op te tillen zodat het wiel van de grond komt. Beweeg het stuur van links naar rechts en let op bij deze beweging of je een weerstand voelt. Controleer of het balhoofd geen speling meer heeft. Ga op de fiets zitten, knijp de voorrem in en zet voorwaardse kracht op de pedalen. Je kunt nu goed voelen of er nog ruimte/speling in het balhoofd is.

3 Balhoofd soorten Draad balhoofd. Ahead balhoofd. Low profile balhoofd. Perdido balhoofd. Geintegreerd balhoofd Columbus balhoofd Onepointfive Draad balhoofd. Conventioneel en bij "gewone" fietsen het meest gebruikt. Dit balhoofd onderscheidt zich van alle andere systemen door de bevestiging met de balhoofdmoeren op de vork (met schroefdraad). Meest voorkomende maten zijn 1" en 1 1/8". Bijbehorende stuurpennen hebben een buiten diameter van 22.2mm en 25.4mm. ( draad balhoofd/voorvork is met schroefdraad op de vorkpijp )

4 Ahead balhoofd. ( Ahead balhoofd/voorvork is met een vorkpijp zonder schroefdraad ) Low profile balhoofd.

5 De cups hebben een standaard buitendiameter van 44mm Een aantal benamingen die ook voor dit systeem gebruikt worden: "Zero Stack", "Intergrated with Cups", "Internal Headset", "Semi-Intergrated" De afstelling van dit balhoofd is gelijk aan de Ahead balhoofd uitvoering. Perdido balhoofd. Het Perdido balhoofd is een soort low profile type, maar gebruikt afwijkende maten. De buiten diameter van de cup is 44.5mm en de aanbevolen binnen diameter van het frame is 44.4mm Perdido is een geregistreerd handelsmerk van Chris King Company. De afstelling van dit balhoofd is gelijk aan de Ahead balhoofd uitvoering. Geintegreerd balhoofd (zonder cups) Dit balhoofd heeft vaste (cartridge) lagers. De lagers draaien meestal direkt in het frame, soms wordt er een dunne geleide ring eerst in het frame geplaatst. Het meest gebruikte systeem bij deze uitvoering is de "IS" intergrated systeem. "IS" systeem: de lagers voor een 1 1/8 framebuis hebben een buitendiameter van 41mm en een 45 graden contact punt met het frame. Het lager kan aangeduid zijn als (36 is de binnendiameter, het contactpunt met de conus en 45 staat voor het contact punt/hoek met het frame. Een minder gebruikte uitvoering van dit systeem heeft een 36 graden hoek, en een buitendiameter van het lager van 41.5mm. Dit lager kan aangeduid zijn als 36-36

6 De afstelling van dit balhoofd is gelijk aan de Ahead balhoofd uitvoering. Columbus balhoofd Het Colombus balhoofd gebruikt een cartridge lagercup die geperst wordt in het frame. Het smalle gedeelte van de cup valt in het frame(39.9mm) en het brede gedeelte moet dezelfde buitendiameter hebben als het frame(45mm). De lagers met een 36 graden hoek hebben normaal gesproken een buiten diameter van 41.5mm. Dit balhoofd is niet uitwisselbaar met andere systemen. Vaak worden de cups meegespoten in de kleur van het frame om ze minder te laten opvallen. De lagers liggen bij dit systeem iets meer buiten het frame, door de speciale hoge cups. De afstelling van dit balhoofd is gelijk aan de Ahead balhoofd uitvoering. Voorvork vervangen ahead Het is aan te raden om de fiets bij deze reparatie in een fiets reparatie standaard te plaatsen met de bevestiging aan het frame of zadelpen en verwijder het voorwiel. Demontage van de voorvork Maak de voorrem kabel los, of demonteer de voorrem en eventueel extra bedrading(computer). Draai de capbout bovenop de stuurpen er helemaal uit en verwijder de cap. Draai nu de bouten aan de zijkant van de stuurpen een aantal slagen los, zorg ervoor dat je de voorvork op zijn plaats houd met je andere hand. De stuurpen, vulringen, conus en het lager kunnen nu van de vorkpijp geschoven worden. Nu kun je de voorvork naar beneden uit het frame verwijderen.

7 Demontage van de onderste conus van de oude voorvork. Plaats de voorvork op z n kop op een harde ondergrond (in een bankschroef ). Sla nu de conus recht van de vork met een paar klappen aan de voor en achterkant. Gebruik hiervoor een speciale slagsleutel of een schroevendraaier. Bij sommige cups is het aan te raden, soms noodzakelijk om een speciale cup remover te gebruiken. Voorvorkpijp op lengte maken. Zaag de pijp af op dezelfde lengte als de oude vork. Vijl daarna het uit einde van de pijp mooi vlak, verwijder hierbij de opstaande randen aan de buiten en binnen kant van de pijp. Montage van de conus op de vork Gebruik een pers indien aanwezig, is deze niet aanwezig sla dan de conus met een holle slagpijp over de vork vast. De slagpijp moet op de binnenkant of op de buitenkant van de conus passen, niet op de rolbaan van de lagers. Let op dat de conus niet beschadigd. Plaats eerst de conus over de vork en schuif dan de pijp over de vork tegen de conus. Draai de vork op z n kop met de conus en pijp erom heen en geef een paar flinke kappen door een neerwaardse beweging op een harde ondergrond. Sla niet op de vorkpoten! De conus moet strak tegen de rand van de voorvork aan zitten. Tip, leg eventueel de oude conus op "de kop" tussen de slagpijp en de nieuwe conus om beschadiging aan de rolbanen te voorkomen. Montage van de ahead ster in de vork. Aheadster en cap De ster moet van bovenaf in de vorkpijp geplaatst worden ongeveer een centimeter onder de rand. Let op dat de vork geen opstaande rand aan de binnenkant van de pijp heeft. Vijl deze rand bij het inkorten van de vorkpijp vlak.

8 Gebruik de TNS-1 of een ander slag gereedschap om de ster recht in de vork te plaatsen. Sla niet op de vorkpten! Ondersteun de vorkkroon. Montage van de voorvork Als de cups en conus goed op hun plaats zitten, plaats dan de afdichtingring (indien nodig) en het onderste ingevette lager op de conus van de voorvork. Schuif de vork door het frame en plaats het bovenste ingevette lager op zijn plaats. Let op dat je de lagers op de juiste manier plaats. Plaats de bovenste conus over de vorkpijp en controleer of de vork soepel kan draaien. Plaats nu de centreerring, vulringen en de stuurpen over de vorkpijp. De vorkpijp moet ongeveer een 0.5mm onder de rand van de stuurpen blijven (zie foto). Gebruik hiervoor de vulringen. Plaats de cap bovenop de stuurpen en draai de bout er van bovenin, tot er geen speling meer op de lagers is. Draai nu de bouten aan de zijkantvan de

9 stuurpen goed vast. De bout bovenop is een afstelbout deze mag nooit te vast aangedraaid worden! Monteer de voorrem, overige bedrading en het voorwiel. Controleer het geheel goed voor je gaat fietsen.

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage.

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage. Gefeliciteerd met je nieuwe Popal fiets! We hebben de fiets met veel zorg ontworpen, samengesteld en verpakt, zodat je veel plezier hebt aan je nieuwe fiets. Heb je een vraag over de fiets? Neem dan contact

Nadere informatie

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage.

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage. Gefeliciteerd met je nieuwe Highlander fiets! We hebben de fiets met veel zorg ontworpen, samengesteld en verpakt, zodat je veel plezier hebt aan je nieuwe fiets. Heb je een vraag over de fiets? Neem dan

Nadere informatie

Vriendelijke bedankt voor de aanschaf van de NRGBike loopfiets. We hopen dat het u verder brengt!

Vriendelijke bedankt voor de aanschaf van de NRGBike loopfiets. We hopen dat het u verder brengt! Inleiding Vriendelijke bedankt voor de aanschaf van de NRGBike loopfiets. We hopen dat het u verder brengt! Mochten er vragen zijn omtrent gebruik, onderhoud of reparatie dan verwachten wij dat deze handleiding

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

Montagehandleiding. Categorie Stadsfietsen

Montagehandleiding. Categorie Stadsfietsen Montagehandleiding Categorie Stadsfietsen Altec 2019 Inhoudsopgave Inleiding... - 3 - Voorwiel monteren... - 4 - Spatbord en voorverlichting monteren... - 5 - Stuur met vaste stuurpen monteren... - 6 -

Nadere informatie

Montagehandleiding. Categorie Mountainbike

Montagehandleiding. Categorie Mountainbike Montagehandleiding Categorie Mountainbike Altec 2019 Inhoudsopgave Inleiding... - 3 - Voorwiel monteren... - 4 - Spatbord en voorverlichting monteren... - 5 - Stuur met vaste stuurpen monteren... - 6 -

Nadere informatie

Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding

Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

Wij wensen u veel fietsplezier!

Wij wensen u veel fietsplezier! Alblas Online Handleiding voor montage en onderhoud Voorwoord Bedankt voor uw aanschaf bij Alblas Online. Voordat u gebruik kunt maken van uw nieuwe fiets dient deze zorgvuldig af gemonteerd te worden.

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

Montagehandleiding. Categorie Omafietsen

Montagehandleiding. Categorie Omafietsen Montagehandleiding Categorie Omafietsen Altec 2019 Inhoudsopgave Inleiding... - 3 - Voorwiel monteren... - 4 - Spatbord en voorverlichting monteren... - 5 - Stuur met vaste stuurpen monteren... - 6 - Zadel

Nadere informatie

HANDLEIDING ALTEC FIETSEN

HANDLEIDING ALTEC FIETSEN Handleiding Altec Versie 1.1 TJ Fietsen 1-3-2016 Doos inhoud Zadel Zadelpen Voorwiel Pedalen Voorlamp Bel Optioneel o Voordrager o Slot Benodigdheden gereedschappen Steeksleutel 15 voor montage pedalen

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

Handleiding Elektrische fietsen. service.easybike 1 3 2009

Handleiding Elektrische fietsen. service.easybike 1 3 2009 Handleiding Elektrische fietsen service.easybike 1 3 2009 Inhoudsopgave: 1. Vragen te stellen aan de consument bij actieradius problemen Pagina 03 2. Vragen aan de consument voor het testen Pagina 04 3.

Nadere informatie

Montagehandleiding Mountainbike

Montagehandleiding Mountainbike Montagehandleiding I. De transportverpakking uitpakken 4 II. Het voorwiel voorbereiden 4 III. Het voorwiel monteren 5 IV. Het voorwiel in de vork vastzetten 9 V. Stuur afstellen 10 VI. Het zadel monteren

Nadere informatie

Montagehandleiding. Categorie Transportfietsen

Montagehandleiding. Categorie Transportfietsen Montagehandleiding Categorie Transportfietsen Altec 2019 Inhoudsopgave Inleiding... - 3 - Voorwiel monteren... - 4 - Spatbord en voorverlichting monteren... - 5 - Stuur met vaste stuurpen monteren... -

Nadere informatie

Checklist racefiets/mountainbike

Checklist racefiets/mountainbike Checklist racefiets/mountainbike Klimmen tegen MS Beste deelnemers van Klimmen tegen MS Cyclon Bike Care Team zal weer aanwezig zijn bij de aankomende editie van klimmen tegen MS. Net zoals de afgelopen

Nadere informatie

Mute button iphone 4 Installatie handleiding

Mute button iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING. MAXXGRIP Beadlock systeem; Hét beste beadlocksysteem voor Autosport, Off-Road, en zelfs geschikt voor op de openbare weg!

MONTAGE HANDLEIDING. MAXXGRIP Beadlock systeem; Hét beste beadlocksysteem voor Autosport, Off-Road, en zelfs geschikt voor op de openbare weg! MONTAGE HANDLEIDING MAXXGRIP Beadlock systeem; Hét beste beadlocksysteem voor Autosport, Off-Road, en zelfs geschikt voor op de openbare weg! De onderdelen van het MAXXGRIP beadlock systeem; START HIER:

Nadere informatie

Demonteren achterbrug

Demonteren achterbrug 6 mm imbus sleutel 10 hamer draad 1. Het handigste begin je met het delen van de ketting. Om wat meer ruimte te krijgen haal je de ketting van de spanner voorin. 1 2 2. Nu kun je bij de achteras de ketting

Nadere informatie

Ringtone speaker iphone 4 Installatie handleiding

Ringtone speaker iphone 4 Installatie handleiding Ringtone speaker iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Cursus fietstechnieken

Cursus fietstechnieken Cursus fietstechnieken ThhI TESSENDERLO Schooljaar 2007-2008 LERAARS VANBERGEN MARNIX EN DEPREZ JOHNNY Inhoudstafel Balhoofd 03 Banden 08 Body 11 Crankstel 12 Kabels 14 Ketting 15 Pedalen 20 Remmen 21

Nadere informatie

Montagehandleiding Trekking- / City- / Hybride fiets

Montagehandleiding Trekking- / City- / Hybride fiets Montagehandleiding I. De transportverpakking uitpakken 4 II. Het voorwiel voorbereiden 4 III. Het voorwiel monteren 5 IV. Het voorwiel in de vork vastzetten 9 V. Stuur afstellen 10 VI. Het zadel monteren

Nadere informatie

DM-RBRD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Achterderailleur

DM-RBRD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Achterderailleur (Dutch) DM-RBRD001-00 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Achterderailleur CLARIS RD-R2000 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP... 4 LIJST VAN

Nadere informatie

Montagehandleiding racefiets

Montagehandleiding racefiets Aufbauanleitung Rennrad I. De transportverpakking uitpakken 4 II. Het voorwiel voorbereiden 4 III. Het voorwiel monteren 5 IV. Het voorwiel in de vork vastzetten 7 V. Stuur afstellen 7 VI. Het zadel monteren

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt. 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting

Nadere informatie

Bouw zelf een windmolen

Bouw zelf een windmolen Bouw zelf een windmolen Met dit bouwplan is een windmolen maken niet moeilijk! Bouw thuis of op school een echte windmolen die een klein lampje (LED) laat branden. Aan het einde van de beschrijving vind

Nadere informatie

Montage transportfiets

Montage transportfiets Montage transportfiets Hartelijk dank voor uw aankoop en het vertrouwen in Ado Bike. Na het monteren van het voorwiel, het zadel, de pedalen en het stuur, is deze fiets klaar voor gebruik. Wij wensen u

Nadere informatie

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Handleiding montage fiets

Handleiding montage fiets Handleiding montage fiets Voorwiel monteren Het voorwiel zit los van de fiets in de doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande

Nadere informatie

Veloretti Montage Manual

Veloretti Montage Manual Veloretti Montage Manual So, You got a brand new Veloretti? TIMELESS DESIGN SINCE 2013 Inhoud Happy Cycling! Gefeliciteerd met de aankoop van jouw Veloretti! HAPPY CYCLING! Gefeliciteerd met de aankoop

Nadere informatie

Bijlage 16: Handleiding

Bijlage 16: Handleiding Bijlage 16: Handleiding Hier volgt een zeer gedetailleerde handleiding van hoe de lasercutte Mendel geassembleerd kan worden. Eerst zal er begonnen worden met enkele kleinere tussenassemblees. In de handleiding

Nadere informatie

Veloretti Assembly Manual

Veloretti Assembly Manual Veloretti Assembly Manual So, You got a brand new Veloretti? TIMELESS DESIGN SINCE 2013 Inhoud Happy Cycling! Gefeliciteerd met de aankoop van jouw Veloretti! HAPPY CYCLING! Gefeliciteerd met de aankoop

Nadere informatie

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding Dock connector iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING E4B OMBOUWSET

GEBRUIKERSHANDLEIDING E4B OMBOUWSET GEBRUIKERSHANDLEIDING E4B OMBOUWSET Hartelijk dank voor de aankoop van deze E4B ombouwset Deze handleiding is geschikt voor alle E4B ombouwsets. Deze handleiding is bedoeld hoe u uw eigen fiets kunt ombouwen

Nadere informatie

Revisie stuurbekrachtings pomp (63-82)

Revisie stuurbekrachtings pomp (63-82) Revisie stuurbekrachtings pomp (63-82) Dutch Corvette Supplies Het reviseren van de pomp is, met behulp van het goede gereedschap eventueel zelf te doen. De hieronder beschreven revisie heeft betrekking

Nadere informatie

Werk instructie de- en montage PA1 tandwielkast.

Werk instructie de- en montage PA1 tandwielkast. Werk instructie de- en montage PA1 tandwielkast. Verwijder de olie uit de tandwielkast. Demonteer de pomp door de twee M6 zeskant boutjes te verwijderen. Als de twee M6 bouten verwijderd zijn kan de pomp

Nadere informatie

Speaker iphone 4 Installatie handleiding

Speaker iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

LINO. handleiding vijfhoek

LINO. handleiding vijfhoek LINO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype)

Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype) (Dutch) DM-MEHB001-01 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype) HB-TX500 FH-TX500 FH-TY500 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING...

Nadere informatie

Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740

Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van de Babboe City. Deze handleiding helpt u bij de montage van de Babboe City.

Nadere informatie

VERVANGING VAN EEN TORSIESTAAF VOOR

VERVANGING VAN EEN TORSIESTAAF VOOR HANDELING Nr. H78.433-1a: Vervanging van een torsiestaaf voor. 1 VERVANGING VAN EEN TORSIESTAAF VOOR ZEER BELANGRIJK: Gezien de nogal grote kracht die met behulp van een hefboom moet worden uitgeoefend

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

Wifi antenne iphone 4 Installatie handleiding

Wifi antenne iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

DM-SL (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Schakelversteller. RAPIDFIRE Plus 11-speed SL-RS700

DM-SL (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Schakelversteller. RAPIDFIRE Plus 11-speed SL-RS700 (Dutch) DM-SL0006-02 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Schakelversteller RAPIDFIRE Plus 11-speed SL-RS700 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP...

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING FIETSEN

MONTAGEHANDLEIDING FIETSEN MONTAGEHANDLEIDING FIETSEN Inhoudsopgave Voorbereiding 4 Voorwiel en spatbord monteren 4 Voordrager monteren 5 Voorlamp monteren 5 Achterlicht 5 Het stuur monteren 5 Het zadel monteren 6 De trappers monteren

Nadere informatie

Montage handleiding CL200T:

Montage handleiding CL200T: Montage handleiding CL200T: Inhoudsopgave: A Onderdelen lijst B Assemblage -b1- Rail op lengte maken -b2- Rail assembleren -b3- Carriers monteren -b4- Muur/plafond steunen monteren -b5- Motor monteren

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Checklist materiaal

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Checklist materiaal PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Checklist materiaal Bij een training dient veiligheid voorop te staan. Om een training veilig uit te kunnen voeren, moet je als trainer niet alleen na te denken

Nadere informatie

Hard driver flexkabel ipod Classic Installatie handleiding

Hard driver flexkabel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Vlak pedaal. Dealerhandleiding DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Geen Serie PD-GR500. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets DM-PD

Vlak pedaal. Dealerhandleiding DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Geen Serie PD-GR500. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets DM-PD (Dutch) DM-PD0001-04 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Vlak pedaal DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828 Geen Serie PD-GR500 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING...

Nadere informatie

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap Aluminium Broeikas Model: Grape Benodigd gereedschap extremshops.eu Grape.0 7-06-0 Instructies Voor het juiste gebruik, raden we u aan de opbouw van de structuur op basis van deze gids te maken en deze

Nadere informatie

RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen

RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen (Dutch) DM-HB0003-04 Dealerhandleiding RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealerhandleiding is in eerste instantie

Nadere informatie

FMHmotor www.fietsenmethulpmotor.nl Ombouwset elektrische fiets Installatie handleiding voorwielmotor

FMHmotor www.fietsenmethulpmotor.nl Ombouwset elektrische fiets Installatie handleiding voorwielmotor FMHmotor www.fietsenmethulpmotor.nl Ombouwset elektrische fiets Installatie handleiding voorwielmotor Inhoud 1. Aan de gang 2. Uit- en Inbouwen van het voorwiel 3. Installatie handvatten en remhendels

Nadere informatie

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Op bestaand DIN slot Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Met

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

Stuurklep revisie (power steering valve) Dutch Corvette Supplies

Stuurklep revisie (power steering valve) Dutch Corvette Supplies Stuurklep revisie (power steering valve) 65-82 Dutch Corvette Supplies Deze stuurklep regelt de aansturing van de stuurcylinder. Na vele jaren moeizame arbeid is deze stuurklep wel eens aan vervanging

Nadere informatie

DM-TRFD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Voorderailleur DEORE XT FD-T8000

DM-TRFD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Voorderailleur DEORE XT FD-T8000 (Dutch) DM-TRFD001-00 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Voorderailleur DEORE XT FD-T8000 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP... 4 LIJST VAN

Nadere informatie

Handleiding Girandola kinderfietsen 12, 14, 16

Handleiding Girandola kinderfietsen 12, 14, 16 Handleiding Girandola kinderfietsen 12, 14, 16 Matrabike Gompenstraat 21 5145 RM Waalwijk The Netherlands KvK nr: 18.127.976 Klantenservice Nederland: 0416-342 012 Klantenservice België: 03-8880990 Dagelijks

Nadere informatie

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions Awning Instructions Drop Arm Awning Instructions Nederlands Uitvalscherm Instructies Inhoud Waarschuwing 1.0m 3.0m Uitvalschermen 8 x Spreidbouten (2 per beugel) 2 x Wandbeugels 2 x Beugelplaatjes 1 x

Nadere informatie

Caliper rem met dubbel scharnierpunt

Caliper rem met dubbel scharnierpunt (Dutch) DM-BL0001-03 Dealerhandleiding Caliper rem met dubbel scharnierpunt BR-4700 BR-4600 BR-3500 BR-2400 BL-R780 BL-4700 BL-4600 BL-3500 BL-2400 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealerhandleiding is in eerste

Nadere informatie

Handleiding. Brompton ombouwsets. +31 (0)

Handleiding. Brompton ombouwsets. +31 (0) Handleiding Brompton ombouwsets +31 (0)77 205 05 59 info@veldia.nl www.veldia.nl/b2b Onderdelen ombouwset Overzicht van de geleverde onderdelen: 1. Accu met ingebouwde controller....3 2. Motor..4 3. Trapsensor:

Nadere informatie

Montage van de zijspan carrosserie.

Montage van de zijspan carrosserie. F. Montage van de zijspan carrosserie. Opmerking: indien de bovenschaal nog gespoten/geschilderd moet worden, is het meestal handiger om dit eerst te (laten) doen voordat er verdere montagewerkzaamheden

Nadere informatie

INHOUD. www.contimac.be 2

INHOUD. www.contimac.be 2 INHOUD 1. Gebruik... 3 2. Gebruik en onderhoud... 3 3. Technische kenmerken... 5 4. Smering... 5 5. Accessoires... 5 6. Geleverde delen... 5 7. Onderdelenlijst en -tekening... 6 CE Certifikaat van overeenstemming...

Nadere informatie

Rijwielgedeelte zijspan voor de eerste maal aan de motorfiets koppelen.

Rijwielgedeelte zijspan voor de eerste maal aan de motorfiets koppelen. D. Rijwielgedeelte zijspan voor de eerste maal aan de motorfiets koppelen. Plaats de motorfiets op een vlakke ondergrond en zet de motorfiets op de zijstandaard. Schakel de eerste versnelling in (om te

Nadere informatie

Saab 9-3, Saab 9-5. 900 Montagerichtlijn MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE.

Saab 9-3, Saab 9-5. 900 Montagerichtlijn MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SCdefault 900 Montagerichtlijn SITdefault Fietshouder, trekhaak MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No.

Nadere informatie

Wifi GPS Antenne iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Wifi GPS Antenne iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Spoiler, bagageklep. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr.

Installation instructions, accessories. Spoiler, bagageklep. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr. Instructienr. Versie Ond. nr. 30763557 1.2 39838432, 39839011, 39820254, 39820251, 39813508, 39812259, 39887612, 39887610, 39887608, 39887606, 39887602, 39887600, 39887596, 39887604, 39887594, 39887588,

Nadere informatie

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen.

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Gebruikershandleiding Original/Novel Jogger-Stroller Set Waarschuwing Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Algemeen Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Sensor flexkabel iphone 4 Installatie handleiding

Sensor flexkabel iphone 4 Installatie handleiding Sensor flexkabel iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Geschreven door: Tyler Parra

Geschreven door: Tyler Parra Deze gids zal een wandeling door over hoe de kogellagers in de wielen te vervangen. Geschreven door: Tyler Parra ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 13 INTRODUCTIE De kogellagers verminderen

Nadere informatie

Set voor driewielaandrijving Greensmaster 3150 Modelnr.: 04474

Set voor driewielaandrijving Greensmaster 3150 Modelnr.: 04474 Set voor driewielaandrijving Greensmaster 50 Modelnr.: 07 Form No. 66-8 Rev A Installatie-instructies Het aanwezige wiel verwijderen. Plaats de trekker op een horizontaal vlak en stel de parkeerrem in

Nadere informatie

FIE MON T SEN TAGEH ANDLEIDIN

FIE MON T SEN TAGEH ANDLEIDIN MONTAGEHANDLEIDING FIETSEN INHOUDSOPGAVE Voorbereiding 4 Voorwiel en spatbord monteren 4 Voordrager monteren 5 Voorlamp monteren 5 Achterlicht 5 Het stuur monteren 5 Het zadel monteren 6 De trappers monteren

Nadere informatie

Remschijfnaaf voor wegfiets

Remschijfnaaf voor wegfiets (Dutch) DM-HB0004-01 Dealerhandleiding Remschijfnaaf voor wegfiets HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealerhandleiding is in eerste instantie bedoeld voor professionele fietsmonteurs.

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Achterkant iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Achterkant iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

OMNI HANDLEIDING DOUCHE SCHUIFDEUR

OMNI HANDLEIDING DOUCHE SCHUIFDEUR OMNI HNDLEIDING DOUHE SHUIFDEUR Lees voor aanvang van de installatie de handleiding goed door en controleer of het product compleet is en vrij van beschadigingen. Neem direct contact op met de leverancier

Nadere informatie

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl V100 Energy Ball Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 2008 Home Energy www.homeenergy.nl Pagina 1 van 9 Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 Inhoudsopgave: Inleiding Pagina Inventarislijst Pagina 4 Stap

Nadere informatie

Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype)

Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype) (Dutch) DM-HB0001-05 Dealerhandleiding Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype) RACE HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400 FH-RS400 HB-RS300 FH-RS300 MTB HB-MX71 HB-TX800 FH-TX800 Trekking HB-T670 FH-T670

Nadere informatie

Dealerhandleiding. WEG MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Voorderailleur METREA FD-U5000

Dealerhandleiding. WEG MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Voorderailleur METREA FD-U5000 (Dutch) DM-UAFD001-00 Dealerhandleiding WEG MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Voorderailleur METREA FD-U5000 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP... 4 LIJST VAN

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving Brighton

Opbouwbeschrijving Brighton Opbouwbeschrijving Brighton 1: Vóór u begint 1. Ondergrond Deze moet vlak zijn, bijvoorbeeld bestraat of een houten raamwerk met daarop een beplating (bijv. OSB). Zorg er voor dat de ondergrond de vloer

Nadere informatie

Doos inhoud Zadel Zadelpen Voorwiel Pedalen Voorlamp Bel. Optioneel Voordrager Handrem voor. o o

Doos inhoud Zadel Zadelpen Voorwiel Pedalen Voorlamp Bel. Optioneel Voordrager Handrem voor. o o Handleiding Altec & Umit Versie 1.0 4-1-2016 Doos inhoud Zadel Zadelpen Voorwiel Pedalen Voorlamp Bel o o Optioneel Voordrager Handrem voor Stap voor stap 1. Uitpakken 2. Spatbord en voorlamp 3. Voorwiel

Nadere informatie

Sensor flexkabel iphone 4 Installatie handleiding

Sensor flexkabel iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Faraone-Steigers. Gebruikershandleiding Rolsteiger

Faraone-Steigers. Gebruikershandleiding Rolsteiger Gebruikershandleiding Rolsteiger Vooraf: In deze handleiding wordt stapsgewijs uitgelegd hoe de Faraone rolsteiger veilig opgebouwd dient te worden. De stappen worden aan de hand van toelichtende foto

Nadere informatie

LUCHTVERING L.AL.94.LOW. Bestemd voor: Alko Chassis. Model: vanaf 1994-2002

LUCHTVERING L.AL.94.LOW. Bestemd voor: Alko Chassis. Model: vanaf 1994-2002 LUCHTVERING ALKO Chassis 1994-2002 Dunlop Systems and Components Het Wegdam 22 7496 CA Hengevelde The Netherlands Tel.: +31-(0)547-333065 Fax: +31-(0)547-333068 Website: www.dunlopsystems.com Art. nr.:

Nadere informatie

Voorderailleur. Dealerhandleiding FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 FD-M612 FD-M617 FD-M618 FD-M672 FD-M677

Voorderailleur. Dealerhandleiding FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 FD-M612 FD-M617 FD-M618 FD-M672 FD-M677 (Dutch) DM-FD0003-05 Voorderailleur Dealerhandleiding FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 FD-M612 FD-M617 FD-M618 FD-M672 FD-M677 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 4 VEILIGHEID VOOROP...

Nadere informatie

Accu ipod Classic Installatie handleiding

Accu ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

HYPERPRO VEREN MONTAGE HANDLEIDING

HYPERPRO VEREN MONTAGE HANDLEIDING HYPERPRO Veren Montage Handleiding Inhoud Voorvork Veren Telelever voorvering wordt gedemonteerd als een enkele schokbreker (achterschokbreker ophanging) Vork type Pagina F1 Normale voorvork 1 F2 Normale

Nadere informatie

DM-RAPD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. SPD-SL-pedaal DURA-ACE PD-R9100 SM-PD63

DM-RAPD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. SPD-SL-pedaal DURA-ACE PD-R9100 SM-PD63 (Dutch) DM-RAPD001-00 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE SPD-SL-pedaal DURA-ACE PD-R9100 SM-PD63 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP... 4

Nadere informatie

Vervangt hoofdstuk 29 van Service Mededelingen 2639A en 2651A

Vervangt hoofdstuk 29 van Service Mededelingen 2639A en 2651A SERVICE MEDEDELING Edition néerlandaise (wit) SAFRANE JANUARI 1997 77 11 192 134 Type B 54 L, F 2697A Service 0422 S/Chapitre 29 Vervangt hoofdstuk 29 van Service Mededelingen 2639A en 2651A 29 BIJZONDERHEDEN

Nadere informatie

Reparatiehandleiding voor. koppelschotel JSK 26 D

Reparatiehandleiding voor. koppelschotel JSK 26 D Reparatiehandleiding voor koppelschotel JSK 26 D ZDE 199 7 17 6/213 1 Voorwoord Inhoudsopgave Pagina Koppelschotels zijn mechanische koppelinrichtingen voor voertuigen welke onderhevig zijn aan typegoedkeuring

Nadere informatie

Reparatie. Reparatie. 1.1 Vervangen van schakelkabels bij eendelige asring

Reparatie. Reparatie. 1.1 Vervangen van schakelkabels bij eendelige asring . Vervangen van schakelkabels (0,9mm specialerohloff kabel). Vervangen van schakelkabels bij eendelige asring Bij vervanging van versleten of geknapte schakelkabels moeten twee mogelijke asringversies

Nadere informatie

DE POTEN AFSTELLEN. Zo kan de koelkast omhoog gebracht worden. Zo kan de koelkast omlaag gebracht worden.

DE POTEN AFSTELLEN. Zo kan de koelkast omhoog gebracht worden. Zo kan de koelkast omlaag gebracht worden. DE POTEN AFSTELLEN Bij het installeren van de koelkast, of wanneer deze verplaatst wordt, moeten de poten afgesteld worden om te garanderen dat de deuren goed sluiten en dat de koelkast stabiel en waterpas

Nadere informatie

Achterkant iphone 3GS Installatie handleiding. 1.Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone.

Achterkant iphone 3GS Installatie handleiding. 1.Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Achterkant iphone 3GS Installatie handleiding 1.Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. 2.Plaats een kleine zuignap net boven de homeknop en trek het scherm voorzichtig

Nadere informatie

Geschreven door: David Scrobonia

Geschreven door: David Scrobonia Kindle 2 moederbord vervanging Gebruik deze gids om een nieuw moederbord te installeren op uw Kindle 2. Geschreven door: David Scrobonia INTRODUCTIE Het installeren van een nieuw moederbord neemt nogal

Nadere informatie