FMHmotor Ombouwset elektrische fiets Installatie handleiding voorwielmotor

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FMHmotor www.fietsenmethulpmotor.nl Ombouwset elektrische fiets Installatie handleiding voorwielmotor"

Transcriptie

1 FMHmotor Ombouwset elektrische fiets Installatie handleiding voorwielmotor Inhoud 1. Aan de gang 2. Uit- en Inbouwen van het voorwiel 3. Installatie handvatten en remhendels (eventueel) 4. Plaatsen pedelec-sensor 5. Plaatsen LED display 6. Monteren en afstellen bagagedrager 7. Installeren controle-unit 8. Accu opladen 9. Lader & accubescherming 10. Garantie voorwaarden 11. Nacontrole

2 1. Aan de gang U heeft drie dozen ontvangen: Een doos met de motor en het voorwiel Een doos met de bagagedrager Een doos met de accu en lader De doos met de bagagedrager en de doos met de accu en lader heeft u pas later nodig. Open de doos met de motor en het voorwiel en leg alle onderdelen overzichtelijk neer. Check de onderdelen aan de hand van onderstaande lijsten. Onderdelen-lijst: complete set doos motor en voorwiel Wiel met minimotor Doosje met de volgende onderdelen: 1. Controller-unit 2. LED display 3. Pedelec Sensor 4. Rem-hendels (links en rechts) 5. Traparm-trekker 6. LED koplamp en houder 7. Handleiding

3 Onderdelen-lijst: complete set doos Accu en lader De Accu en een doosje met de Acculader. Onderdelen-lijst: complete set doos Bagagedrager Bagagedrager met behuizing voor controller-unit 2 x losse zijkant. Stangen + busjes t.b.v. bevestiging en verstellen. Zakje met boutjes en moertjes. Zakje met de sleuteltjes waarmee de accu vastgezet kan worden in de bagagedrager Vanaf de volgende pagina s gaan we de set op de fiets bouwen.

4 2. Uit- en Inbouwen van het voorwiel Koppel je v-brake of rollerbrake kabel los van je voorwiel, bij een v-brake kun je de rem makkelijk open zetten. Draai de wielbouten los en verwijder het voorwiel. Gebruikt je een fiets met bijvoorbeeld een voorwieldynamo of trommelremmen, dien je deze ook eerst los te maken. Plaats het nieuwe voorwiel met motor ( kabel rechts let op draairichting aangegeven op de motor ) en verdeel revetten tussen voorvork, in veel gevallen zal de originele verdeling al juist zijn( borgrevet valt in opening voorvork en dient dan tevens als echte borging ). Plaats de wielmoeren en draai deze goed aan ( let op dat je wiel soepel blijft draaien ), en plaats hierna de rubberen dopjes terug. Werk de bekabeling weg met bijvoorbeeld kabelbandjes of clips ( Let op!! De kabel uit de motor niet knikken of te haaks buigen, geef hem wat ruimte ). Mocht u de motorkabel hebben los gekoppeld, let dan op bij het terug aan koppelen dat de pijltjes tegenover elkaar staan. Breng de motorkabel naar de plek waar je de controle-unit plaatst en werk hem onderweg netjes weg, let wel op dat alvorens u deze kabel vastmaakt er misschien nog wel een paar kabels meer bij moeten ( display, eventueel remkabels). Let op: Netjes weggewerkte bekabeling voorkomt problemen bij het fietsen of stallen. Bekabeling die overal lust kan storingen veroorzaken doordat je achter dingen blijft haken.

5 3. Installatie handvatten en remhendels ( eventueel ) Verwijder de originele handvatten, en als je ze wil installeren ook de handremhendels. Plaats de nieuwe remhendels, maar schroef ze nog niet vast (dit doen we pas na het terugplaatsen van de handvatten). Sluit de remkabels opnieuw aan in de remhendels. Ga met je bekabeling weer naar de plek van de contole-unit en werk deze onderweg mooi weg

6 4. Plaatsen van de pedelec-sensor Verwijder de traparm, heeft u een traparm met een centrale bout in het midden, dan heeft u de meegeleverde traparmtrekker nodig ( gebruik geen hamer ). 2. Plaats de ontvangst-ring van de sensor om de trapas tegen het frame aan ( zie foto) en let op de draairichting van de sensor ( aangegeven met pijl ). 3. Plaats de magneet-ring met de kleine magneetgaatjes richting fiets en zorg dat er enkele millimeters tussenruimte is tussen de voeler en het plaatje met de magneetjes. 4. Werk de bekabeling goed weg, zodat het nergens kan blijven haken. Let op: Als de diameter van de sensor-ring even groot is als de diameter van het trapas-huis, dan adviseren wij ter extra bevestiging wat kit te gebruiken om de ring vast te zetten.

7 5. Plaatsen LED display Monteer het LED-display op uw stuur. Voer de kabel samen met de motorkabel en de eventuele remkabels naar achter richting de controller-unit.

8 6. Monteren en afstellen bagagedrager Het monteren van de bagagedrager is niet moeilijk. Het is echter belangrijk om de juiste volgorde van monteren te volgen In het kort staan hieronder de stappen vermeld: 1. Uitpakken 2. Gereedschap 3. Losmaken van de controller-unit box 4. Vastmaken zijkanten van de bagagedrager 5. Vastmaken van de zadelsteunen 6. Afstellen van de hele bagagedrager 1. Uitpakken De bagagedrager is nu klaar: plaats hem nog niet op de fiets! Pak alle onderdelen die in de doos zitten uit en leg ze overzichtelijk neer

9 2. Gereedschap Je hebt voor de montage van de bagagedrager het volgende gereedschap nodig: Inbussleutel nr. 4 Kruiskop schroevendraaier Steeksleutel nr. 8 Steeksleutel nr Losmaken controller-unit box Maak met de kruiskop schroevendraaier de 4 schroeven aan de bovenkant van de bagagedrager los en neem de controller-unit box uit de bagagedrager.

10 4. Vastmaken zijkanten van de bagagedrager Gebruik voor iedere zijkant 3 inbusbouten, 3 ringen en 3 zelf borgende moeren om de zijkanten aan de bagagedrager vast te maken. 5. Vastmaken van de zadelsteunen Plaats de houders voor de zadelsteunen door de daarvoor bedoelde sleuven en zet ze vast.

11 6. Afstellen van de hele bagagedrager Neem nu de bagagedrager mee naar de fiets en gebruik de vele afstelmogelijkheden om de bagagedrager juist af te stellen. Monteer de bagagedrager nog niet op de fiets. In een van de volgende stappen moet namelijk nog eerste de controller geplaatst worden in de controller-unit box en moet de controller-unit box nog teruggeplaatst worden in de bagagedrager. En dit moet gedaan worden als de bagagedrager nog niet is vastgezet op de fiets.

12 7. Installeren van de controller-unit 1. Plaats de controlle-unit in de daarvoor bestemde behuizing, en zorg dat je met de connectors door de ronde opening naar buiten gaat. 2. Plaats de 2 helften van de behuizing weer op elkaar (let op! Het rode 0/1 knopje). En schroef deze weer aan. 3. Zoek de drie losse connectors (Blauwe,Gele,Groene draad) dit is de motorkabel en de vijf-gaats connector aan de controller, voeg deze samen met de bekabeling van je motor. 4. Zorg dat je dezelfde kleuren op elkaar aansluit dus (blauw+blauw,geel+geel enz). 5. Sluit nu ook de andere bekabeling aan ( display,pedelec-sensor,eventueel remkabels). 6. Alle aansluitingen hebben maar 1 mogelijkheid. 7. Het 3-gaats connectortje met ( rood,zwart,witte ) bekabeling blijft onaangesloten, dit is voor de optionele gashendel. 8. Duw de bekabeling door het gaatje naar binnen, lukt dit niet plaats hier dan een kabelbandje. 9. Als we de bagagedrager hebben gemonteerd (maar nog niet op de fiets hebben geplaatst), plaatsen we de controller met behuizing op de daarvoor bestemde plek in de bagagedrager (let op dat de 2 lange pinnen aan de accu-kant zitten, dus wijzen naar de achterkant van de fiets). Let op!!! Dat je een klik hoort bij het samenvoegen van de connectors.

13 8. Accu opladen Voordat u gaat fietsen dient u de accu geheel op te laden Gebruik uitsluitend de lader die met de ombouwset wordt meegeleverd. Bij gebruik van andere laders vervalt iedere garantie en kan bovendien ernstige schade aan de accu en het elektrisch systeem worden veroorzaakt. Overtuig u ervan dat de lader geschikt is voor het lokale voltage dat door uw stroomnet wordt geleverd. Plaats de stekker in de lader en sluit hem aan op uw accu. Een rood lampje geeft aan dat de accu wordt geladen. Een groen lampje geeft aan dat de accu is volgeladen. De Lithium Polymer accu wordt in circa 4 uur volledig opgeladen. 9. Lader en Accu Bescherming. De accu en lader hebben een ingebouwde hitte sensor. Als de hitte te sterk toeneemt wordt het systeem automatisch uitgeschakeld voordat er schade kan ontstaan. De lader schakelt de toevoer van elektriciteit automatisch na het laden uit. Zorg ervoor dat de accu minimaal eens per maand wordt opgeladen. De garantie vervalt als de accu niet minimaal eens per maand wordt opgeladen. Het opladen van de accu zorgt voor een langere levensduur, betere prestaties en voorkomt beschadigingen van de accu. Hoe sla ik de accu op? Het beste op kamertemperatuur en een droge plaats. De accu gaat langer mee, als die volledig opgeladen wordt opgeslagen. Als de accu vervolgens ongebruikt blijft, is het t beste om deze iedere 30 dagen even bij te laden (denk hieraan in de winter).

14 10. Garantievoorwaarden 1 Jaar garantie Op de losse onderdelen, behalve de onderdelen die onderhevig zijn aan normale slijtage. Op alle elektrische onderdelen, op de controle-unit, de accu indicator, de lader en de pedelec-sensor. Bij iedere poging om deze onderdelen uit elkaar te halen vervalt de garantie onmiddellijk. 1 Jaar Garantie Op de accu en de motor. Uitgesloten van Garantie: Onderdelen die onderhevig zijn aan normale slijtage, zoals handvatten,connectors. Garantie vervalt tevens als de schade is veroorzaakt door misbruik, schade of ongevallen. Kan de motor oververhit raken? Ja, op zeer steile hellingen kan de motor oververhit raken, maar een ingebouwde sensor zorgt er dan voor dat het elektrisch systeem automatisch wordt afgesloten, voordat er schade kan optreden. garantie vervalt bij De garantie vervalt wanneer de onderdelen voor andere doeleinden of functies gebruikt worden dan waarvoor ze zijn vervaardigd. Ook bij het openmaken en/of veranderen van functies of onderdelen vervalt de garantie, zo ook bij het verkeert monteren en/of laten vallen van onderdelen. Demotech/mafo B.V en FMHmotor zijn niet aansprakelijk voor het slecht of verkeert monteren van de set op de fiets of ander vervoermiddel.

15 11. Nacontrole 1) Wiel is goed aangedraaid en borging bevestigd 2) Het stuur is vrij te bewegen en kabels komen niet op spanning. 3) De motorkabel loopt in een boogje omhoog ( geen knik ). 4) Je eigen remmen werken naar behoren. 5) De sensor is deugdelijk gemonteerd. 6) Je bandenspanning is in orde. 7) De accu is geladen en goed verpakt of vastgezet. 8) De connectors aan de controle-unit zijn goed bevestigd en weggewerkt. 9) De bekabeling is goed weggewerkt en vertoond geen lussen. Gefeliciteerd met de bouw van uw eigen elektrische fiets Let op: PAS Installatie PAS (Pedal Assistance System), ook bekend als pedelec sensor, is officieel verplicht in Europa op trap ondersteunende fietsen. Wanneer je de gashendel gebruikt, wordt dit door de wet gezien als een snorfiets waarvoor een verzekering nodig is.

GEBRUIKERSHANDLEIDING E4B OMBOUWSET

GEBRUIKERSHANDLEIDING E4B OMBOUWSET GEBRUIKERSHANDLEIDING E4B OMBOUWSET Hartelijk dank voor de aankoop van deze E4B ombouwset Deze handleiding is geschikt voor alle E4B ombouwsets. Deze handleiding is bedoeld hoe u uw eigen fiets kunt ombouwen

Nadere informatie

Elektrische fiets. Handleiding

Elektrische fiets. Handleiding Elektrische fiets Handleiding 6-7-2009 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...1 Display:...2 Openen van de Accubehuizing...3 Hoe de accu wordt opgeladen...3 U kunt de accu als volgt opladen:...3 Onderhoud van

Nadere informatie

Handleiding. Turbobike middenmotor. +32 (0) 3 685 75 99 info@turbobike.be

Handleiding. Turbobike middenmotor. +32 (0) 3 685 75 99 info@turbobike.be Handleiding Turbobike middenmotor +32 (0) 3 685 75 99 info@turbobike.be www.turbobike.be Inhoud 03 Snel van start 04 Installatie 17 Gebruik 19 Wetgeving Snel van start Proficiat! U bent nu de trotste eigenaar

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING OMBOUWSET MEDIUM-SLIM-SUPREME

INSTALLATIEHANDLEIDING OMBOUWSET MEDIUM-SLIM-SUPREME INSTALLATIEHANDLEIDING OMBOUWSET MEDIUM-SLIM-SUPREME ALGEMEEN De ombouwset is standaard voor de wielmaat 28 inch. De ruimte waar de P-B Drive motor in de voorvork moet worden geplaatst dient een binnenmaat

Nadere informatie

Handleiding Elektrische fietsen. service.easybike 1 3 2009

Handleiding Elektrische fietsen. service.easybike 1 3 2009 Handleiding Elektrische fietsen service.easybike 1 3 2009 Inhoudsopgave: 1. Vragen te stellen aan de consument bij actieradius problemen Pagina 03 2. Vragen aan de consument voor het testen Pagina 04 3.

Nadere informatie

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage.

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage. Gefeliciteerd met je nieuwe Highlander fiets! We hebben de fiets met veel zorg ontworpen, samengesteld en verpakt, zodat je veel plezier hebt aan je nieuwe fiets. Heb je een vraag over de fiets? Neem dan

Nadere informatie

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage.

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage. Gefeliciteerd met je nieuwe Popal fiets! We hebben de fiets met veel zorg ontworpen, samengesteld en verpakt, zodat je veel plezier hebt aan je nieuwe fiets. Heb je een vraag over de fiets? Neem dan contact

Nadere informatie

Montage-instructie upgrade nieuw elektrisch systeem. Babboe City-E & Babboe Curve-E

Montage-instructie upgrade nieuw elektrisch systeem. Babboe City-E & Babboe Curve-E Montage-instructie upgrade nieuw elektrisch systeem Babboe City-E & Babboe Curve-E 1 2 Montage-instructie upgrade nieuw elektrisch systeem Babboe City-E & Babboe Curve-E De instructies voor het ombouwen

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING POWER-BIKE OMBOUWSET SLIM / SUPREME

INSTALLATIEHANDLEIDING POWER-BIKE OMBOUWSET SLIM / SUPREME ALGEMEEN De Power-Bike ombouwset is standaard voor de wielmaat 28 inch. De ruimte waar de P-B Drive motor in de voorvork moet worden geplaatst dient een binnen maat te hebben van +/- 100 mm. (Let op! Carbon

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING POWER-BIKE OMBOUWSET MIDWAY

INSTALLATIEHANDLEIDING POWER-BIKE OMBOUWSET MIDWAY ALGEMEEN De Power-Bike ombouwset Midway is alleen geschikt voor fietsen met derailleur versnellingen!!! Wij zijn niet verantwoordelijk als u de middenmotor toch op een andere fiets plaatst dan de aangegeven

Nadere informatie

Montage-instructie upgrade nieuw elektrisch systeem. Babboe City & Babboe Curve

Montage-instructie upgrade nieuw elektrisch systeem. Babboe City & Babboe Curve Montage-instructie upgrade nieuw elektrisch systeem Babboe City & Babboe Curve De instructies voor het ombouwen van uw elektrische Babboe City of Curve bakfiets (met A36-systeem) naar het nieuwste elektrische

Nadere informatie

HANDLEIDING ALTEC FIETSEN

HANDLEIDING ALTEC FIETSEN Handleiding Altec Versie 1.1 TJ Fietsen 1-3-2016 Doos inhoud Zadel Zadelpen Voorwiel Pedalen Voorlamp Bel Optioneel o Voordrager o Slot Benodigdheden gereedschappen Steeksleutel 15 voor montage pedalen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektrische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u door zijn elektrische ondersteuning

Nadere informatie

Montagehandleiding voorwielmotor ombouwset

Montagehandleiding voorwielmotor ombouwset Montagehandleiding voorwielmotor ombouwset 2 In de doos / In the box: R R L M4 M5 6x 2x 6x 2x 2x 2x L M4 M5 12x 2x 3 Benodigde gereedschappen / Required tools: Steeksleutel / wrench 8 10 16 18 19 Inbussleutel

Nadere informatie

Het plezier van elektrisch fietsen...

Het plezier van elektrisch fietsen... Elektrische fiets ombouwset 2017-2018 Het plezier van elektrisch fietsen... R A T - Holland Sinds 2007 leveren wij betrouwbare elektrische fietsen en complete ombouwsets voor het ombouwen van uw gewone

Nadere informatie

De technische handleiding voor de vakhandel

De technische handleiding voor de vakhandel De technische handleiding voor de vakhandel Stappenplan voor het lokaliseren van elektrische storingen. Klacht: fiets geeft geen ondersteuning 1. Zet het contact aan en de snelheid-instelknop volledig

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING

INSTALLATIE HANDLEIDING VELG- & SCHIJFREM OMBOUWKIT EBIKE-KIT.NL Titaniumlaan 72 5221 CK s-hertogenbosch T: 073-76 000 68 W: www.ebike-kit.nl/service.html E: service@ebike-kit.nl Gefeliciteerd met uw nieuwe elektrische fiets

Nadere informatie

Montagehandleiding. Categorie Omafietsen

Montagehandleiding. Categorie Omafietsen Montagehandleiding Categorie Omafietsen Altec 2019 Inhoudsopgave Inleiding... - 3 - Voorwiel monteren... - 4 - Spatbord en voorverlichting monteren... - 5 - Stuur met vaste stuurpen monteren... - 6 - Zadel

Nadere informatie

Montagehandleiding. Categorie Mountainbike

Montagehandleiding. Categorie Mountainbike Montagehandleiding Categorie Mountainbike Altec 2019 Inhoudsopgave Inleiding... - 3 - Voorwiel monteren... - 4 - Spatbord en voorverlichting monteren... - 5 - Stuur met vaste stuurpen monteren... - 6 -

Nadere informatie

Handleiding. Brompton ombouwsets. +31 (0)

Handleiding. Brompton ombouwsets. +31 (0) Handleiding Brompton ombouwsets +31 (0)77 205 05 59 info@veldia.nl www.veldia.nl/b2b Onderdelen ombouwset Overzicht van de geleverde onderdelen: 1. Accu met ingebouwde controller....3 2. Motor..4 3. Trapsensor:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111

Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111 Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111 Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u meer mogelijkheden

Nadere informatie

INTRO. Nogmaals hartelijk dank voor de aanschaf van de Granville e-trend

INTRO. Nogmaals hartelijk dank voor de aanschaf van de Granville e-trend INTRO Gefeliciteerd met de aanschaf van deze Granville e-trend. De Granville e-trend zal u vele kilometers fietsplezier met een buitengewoon comfortabel rijgedrag bezorgen. De geavanceerde

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 5 scherm vervangen

Handleiding voor: iphone 5 scherm vervangen Handleiding voor: iphone 5 scherm vervangen Gereedschap - PG Reparatieset Onderdelen - iphone 5 Scherm Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je aan de reparatie begint. - Verwijder

Nadere informatie

Handleiding voor E-conomic elektrische fiets

Handleiding voor E-conomic elektrische fiets (NE) Handleiding voor E-conomic elektrische fiets 1 Inhoudstafel I Inhoud en benaming van de onderdelen II Montage instructies III Werking fiets en display IV Controle voor gebruik V Laden van de batterij

Nadere informatie

Veloretti Montage Manual

Veloretti Montage Manual Veloretti Montage Manual So, You got a brand new Veloretti? TIMELESS DESIGN SINCE 2013 Inhoud Happy Cycling! Gefeliciteerd met de aankoop van jouw Veloretti! HAPPY CYCLING! Gefeliciteerd met de aankoop

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing kort

Gebruiksaanwijzing kort O-Pair² Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Tel. : +31 (0)315 257370 E-mail : info@vanraam.nl Internet : www.vanraam.nl Versie 14.10 Zadelhoogte U stelt de zadelhoogte correct in, door op de

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING POWER-BIKE OMBOUWSET SLIM-EXCELLENT-SUPREME

INSTALLATIEHANDLEIDING POWER-BIKE OMBOUWSET SLIM-EXCELLENT-SUPREME INSTALLATIEHANDLEIDING POWER-BIKE OMBOUWSET SLIM-EXCELLENT-SUPREME ALGEMEEN De Power-Bike ombouwset is standaard voor de wielmaat 28 inch. De ruimte waar de Van Beijck motor in de voorvork moet worden

Nadere informatie

Veloretti Assembly Manual

Veloretti Assembly Manual Veloretti Assembly Manual So, You got a brand new Veloretti? TIMELESS DESIGN SINCE 2013 Inhoud Happy Cycling! Gefeliciteerd met de aankoop van jouw Veloretti! HAPPY CYCLING! Gefeliciteerd met de aankoop

Nadere informatie

Handleiding. Trans-x 24 volt Ni-mh / Li-ion Powered by R A T controller / display

Handleiding. Trans-x 24 volt Ni-mh / Li-ion Powered by R A T controller / display Handleiding Trans-x 24 volt Ni-mh / Li-ion Powered by R A T controller / display Handleiding Trans-x 24v met R A T display Introductie Gefeliciteerd met de aanschaf van uw Trans-x elektrische fiets. Het

Nadere informatie

Montagehandleiding. Categorie Transportfietsen

Montagehandleiding. Categorie Transportfietsen Montagehandleiding Categorie Transportfietsen Altec 2019 Inhoudsopgave Inleiding... - 3 - Voorwiel monteren... - 4 - Spatbord en voorverlichting monteren... - 5 - Stuur met vaste stuurpen monteren... -

Nadere informatie

Montage en GEBRUIK ombouwset voor fiets

Montage en GEBRUIK ombouwset voor fiets Montage en GEBRUIK ombouwset voor fiets In deze handleiding kan u vinden hoe u een gewone fiets kan om bouwen tot een elektrische fiets met een ombouwset en de gebruiksaanwijzing hoe om te gaan met de

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Van Speijk

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Van Speijk GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSBOEKJE LUXE MODEL Gefeliciteerd met de aankoop van uw Van Speijk De intellectuele Elektrische Fiets, één van de meest betrouwbare fietsen met uitstekende prestaties. Deze

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

12x. In de doos / In the box: For Academic Use Only. SolidWorks Student Edition. For Academic Use Only. SolidWorks Student Edition. Academic Use Only.

12x. In de doos / In the box: For Academic Use Only. SolidWorks Student Edition. For Academic Use Only. SolidWorks Student Edition. Academic Use Only. Handleiding Manual 2 Works Student Edition. cademic Use Only. lidworks Student Edition. Academic Use Only. In de doos / In the box: R R L M4 6x 2x L M4 12x M5 2x 6x 2x 2x M5 2x 3 Benodigde gereedschappen

Nadere informatie

Handleiding. Turbobike ombouwset wielmotor (0)

Handleiding. Turbobike ombouwset wielmotor (0) Handleiding Turbobike ombouwset wielmotor 2017 +32 (0)3 685 75 99 info@turbobike.be www.turbobike.be Inhoud 03 Snel van start 04 Installatie 15 Dagelijks gebruik 16 Wetgeving Snel van start Proficiat!

Nadere informatie

Montagehandleiding. Categorie Stadsfietsen

Montagehandleiding. Categorie Stadsfietsen Montagehandleiding Categorie Stadsfietsen Altec 2019 Inhoudsopgave Inleiding... - 3 - Voorwiel monteren... - 4 - Spatbord en voorverlichting monteren... - 5 - Stuur met vaste stuurpen monteren... - 6 -

Nadere informatie

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ]

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ] S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ] U ontvangt een complete set, inclusief alle kabels en connectoren. Installatie is heel eenvoudig, hieronder staat alles in een eenvoudig

Nadere informatie

Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740

Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Babboe Curve Montagehandleiding Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Inhoud Intro 3 Controle Waarschuwingen 4 Controle Doos I, II en III 5 Controle Gereedschappen en uitleg

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

INTRO. Nogmaals hartelijk dank voor de aanschaf van de Granville E-PERFORMANCE

INTRO. Nogmaals hartelijk dank voor de aanschaf van de Granville E-PERFORMANCE INTRO Gefeliciteerd met de aanschaf van deze Granville E-PERFORMANCE. De Granville E-PERFORMANCE zal u vele kilometers fietsplezier met een buitengewoon comfortabel rijgedrag bezorgen.

Nadere informatie

Het verwijderen van een portierslot * FORD FOCUS BOUWJAAR 2000 *

Het verwijderen van een portierslot * FORD FOCUS BOUWJAAR 2000 * Het verwijderen van een portierslot * FORD FOCUS BOUWJAAR 2000 * Verwijder het afdekdopje achter het portierhendel door er een kleine schroevendraaier achter te zettten en het dopje omhoog te wippen. Datum:

Nadere informatie

Handleiding opbouw en installatie ombouwset 004 midden motor set. 1 De midden motor

Handleiding opbouw en installatie ombouwset 004 midden motor set. 1 De midden motor Handleiding opbouw en installatie ombouwset 004 midden motor set. 1 De midden motor De middenmotor kan eenvoudig op standaard fietsframes worden geïnstalleerd. De middenmotor heeft een hoog startkoppel,

Nadere informatie

Het plezier van elektrisch fietsen...

Het plezier van elektrisch fietsen... Elektrische fiets ombouwset Het plezier van elektrisch fietsen... R A T - Holland Sinds 2007 leveren wij betrouwbare elektrische fietsen en complete ombouwsets voor het ombouwen van uw gewone fiets tot

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager mei 2015 Tilly Light BV Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 10 Eerste gebruik 11 Op de auto plaatsen 15 Fietsen plaatsen 18 Rijden 23 Fietsen

Nadere informatie

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap Aluminium Broeikas Model: Grape Benodigd gereedschap extremshops.eu Grape.0 7-06-0 Instructies Voor het juiste gebruik, raden we u aan de opbouw van de structuur op basis van deze gids te maken en deze

Nadere informatie

Dealerhandleiding

Dealerhandleiding Dealerhandleiding 18-12-2012 1 Inhoudsopgave 1. Systeem... 3 1.1 Werking... 3 1.2 Overzicht onderdelen... 4 1.3 Stroomdiagram... 4 2. Handelingen bij ontvangst... 5 2.1 Laden en display afnemen... 5 3.

Nadere informatie

Vriendelijke bedankt voor de aanschaf van de NRGBike loopfiets. We hopen dat het u verder brengt!

Vriendelijke bedankt voor de aanschaf van de NRGBike loopfiets. We hopen dat het u verder brengt! Inleiding Vriendelijke bedankt voor de aanschaf van de NRGBike loopfiets. We hopen dat het u verder brengt! Mochten er vragen zijn omtrent gebruik, onderhoud of reparatie dan verwachten wij dat deze handleiding

Nadere informatie

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen.

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Gebruikershandleiding Original/Novel Jogger-Stroller Set Waarschuwing Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Algemeen Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740

Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van de Babboe City. Deze handleiding helpt u bij de montage van de Babboe City.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Voetenplaat. Monteren van de adapterplaat 1:1 6:1. Spatborden Taxifixatieset

INHOUDSOPGAVE. Voetenplaat. Monteren van de adapterplaat 1:1 6:1. Spatborden Taxifixatieset INHOUDSOPGVE Editie 1 2009 11 23 NL 1201-1 Monteren van de adapterplaat 1:1 Voetenplaat 6:1 Diepte verstelling zitunit Stoelverkanteling Verstellen van de duwbeugel Positionering van de wielen Positionering

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

Het plezier van elektrisch fietsen...

Het plezier van elektrisch fietsen... Elektrische fiets ombouwset Het plezier van elektrisch fietsen... R A T - Holland Sinds 2007 leveren wij betrouwbare complete elektrische fietsen en ombouwsets voor fietsen, het ombouwen van uw gewone

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1 Overzicht onderdelen...4 2 Display en bediening... 6 2.1 Functies stuurbediening... 6 2.2 Functies display... 7 2.3 Gashendel (Optioneel)... 9 3 atterijpakket en lader...

Nadere informatie

Handleiding Euroflex Basic & Classic

Handleiding Euroflex Basic & Classic Handleiding Euroflex Basic & Classic FABRIKANT: Eurovema AB Baldersvägen 38 SE-332 35 Gislaved, Zweden Tel: +46 371 390 100 Fax: +46 371 189 82 E: info@eurovema.se I: www.eurovema.se Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TEGELZAAGMACHINE TCM180

GEBRUIKSAANWIJZING TEGELZAAGMACHINE TCM180 GEBRUIKSAANWIJZING TEGELZAAGMACHINE TCM180 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE -------------------------------------------------------------------------------- VEILIGHEIDSINSTRUCTIES -----------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 2 P A N E L E N ]

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 2 P A N E L E N ] S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 2 P A N E L E N ] U ontvangt een complete set, inclusief alle kabels en connectoren. Installatie is heel eenvoudig, hieronder staat alles in een eenvoudig

Nadere informatie

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ]

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ] S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ] U ontvangt een complete set, inclusief alle kabels en connectoren. Installatie is heel eenvoudig, hieronder staat alles in een eenvoudig

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 1, 2015 Tilly Light BV 2 inhoudsopgave Inhoudsopgave Onderdelen 5 Eerste gebruik 8 Op de auto plaatsen 12 Fietsen plaatsen 15 Rijden 20 Fietsen afnemen 21 Van

Nadere informatie

Handleiding Girandola kinderfietsen 12, 14, 16

Handleiding Girandola kinderfietsen 12, 14, 16 Handleiding Girandola kinderfietsen 12, 14, 16 Matrabike Gompenstraat 21 5145 RM Waalwijk The Netherlands KvK nr: 18.127.976 Klantenservice Nederland: 0416-342 012 Klantenservice België: 03-8880990 Dagelijks

Nadere informatie

B C I Y C C Y L C E T A R I A L I E L R

B C I Y C C Y L C E T A R I A L I E L R BICYCLE TRAILER Waarschuwingen Gebruiksaanwijzing Laat uw hond nooit zonder toezicht alleen. Fiets altijd voorzichtig. Fiets niet sneller dan 16 km/h. De maximale belasting bedraagt 40kg. Zorg voor voldoende

Nadere informatie

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ A C C U S E T E A S Y S O L A R ]

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ A C C U S E T E A S Y S O L A R ] S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ A C C U S E T E A S Y S O L A R ] U ontvangt een complete set, inclusief alle kabels en connectoren. Installatie is heel eenvoudig, hieronder staat alles in

Nadere informatie

Fold-E Gebruikshandleiding

Fold-E Gebruikshandleiding Gebruikshandleiding Fold-E Gebruiksaanwijzing In deze gebruikershandleiding vindt u alle informatie over de juiste omgang met uw E-bike. Wij raden u daarom aan om deze handleiding zorgvuldig door te lezen.

Nadere informatie

(De-)montage dashboard Z3, lederreparatie

(De-)montage dashboard Z3, lederreparatie (De-)montage dashboard Z3, lederreparatie Deze HOWTO is gebaseerd op informatie van aubrey op het Z3 Forum. Accu afkoppelen radio uitbouwen denk om de code bij originele BMW radio. middenconsole uitbouwen

Nadere informatie

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ A C C U S E T E A S Y S O L A R - 8 ]

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ A C C U S E T E A S Y S O L A R - 8 ] S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ A C C U S E T E A S Y S O L A R - 8 ] U ontvangt een complete set, inclusief alle kabels en connectoren. Installatie is heel eenvoudig, hieronder staat alles

Nadere informatie

Voorwoord: Cool 150/250 Basis set. Cool 150/250 DeLuxe set. Lees eerst de hele handleiding door alvorens met de installatie te beginnen.

Voorwoord: Cool 150/250 Basis set. Cool 150/250 DeLuxe set. Lees eerst de hele handleiding door alvorens met de installatie te beginnen. Voorwoord: Lees eerst de hele handleiding door alvorens met de installatie te beginnen. De installatie is zeer eenvoudig en voor iedereen goed te doen. Cool 150/250 Basis set Maar voorzichtigheid is geboden.

Nadere informatie

Is mijn fiets geschikt om te worden omgebouwd?

Is mijn fiets geschikt om te worden omgebouwd? Is mijn fiets geschikt om te worden omgebouwd? Ja, onze ombouwset van kan in iedere fiets worden ingebouwd. Aan de hand van uw bestaande fiets zorgen wij ervoor dat u een ombouwset ontvangt die is afgestemd

Nadere informatie

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer aan de lader zet (binnen enkele uren). 2. Laat de accu nooit

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1 Overzicht onderdelen...4 2 Display en bediening... 6 2.1 Functies stuurbediening... 6 2.2 Functies display... 8 2.3 Gashendel... 11 3 Batterijpakket en lader... 12 3.1 Batterijpakket

Nadere informatie

Buispomp pomp T250 Handleiding

Buispomp pomp T250 Handleiding Buispomp pomp T250 Handleiding Versie November 2013 Bom Aqua B.V. Tel. 078-6150402 Oosteind 47 Email: info@bom-aqua.nl 3356 AB website: www.bom-aqua.nl Papendrecht Capaciteiten Pomp Opvoerhoogte van 0-150

Nadere informatie

HANDLEIDING. CONCORDIA Comfort C. by - E-BIKE-NEDERLAND B.V - all rights reserved - Brochure - Fouten voorbehouden

HANDLEIDING. CONCORDIA Comfort C. by - E-BIKE-NEDERLAND B.V - all rights reserved - Brochure - Fouten voorbehouden HANDLEIDING CONCORDIA Comfort C by - E-BIKE-NEDERLAND B.V - all rights reserved - Brochure - Fouten voorbehouden 1 Geachte klant Gefeliciteerd met de aanschaf van de CONCORDIA Comfort C E-Bike met het

Nadere informatie

M1 Montage Handleiding

M1 Montage Handleiding INTRODUCTION De WaterRower is gedeeltelijk gemonteerd verpakt voor een betere bescherming en een kostenbesparing tijdens transport. Het monteren van de WaterRower neemt ongeveer een half uur in beslag,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding kort

Gebruikershandleiding kort Velo-Plus² Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Zadelhoogte U stelt de zadelhoogte correct in, door op de fiets te gaan zitten en een voet op het pedaal in de onderste stand te zetten. In die

Nadere informatie

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B HANDLEIDING Inhoud 1. Batterijpakket... 4 1.1. Onderdelen... 4 1.2. Batterijpakket opladen... 5 2. Bediening... 7 2.1. Beveiliging... 7 2.2. Display... 7 2.3. Vullingsgraad... 7 2.4. Trapbekrachtiging...

Nadere informatie

Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met elektrische ondersteuning

Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met elektrische ondersteuning Gebruikersinstructies Led Display, accu en lader V2.4 Double Performance BV Antwerpseweg 13/1 2803 PB Gouda Tel: 0182-573833 Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met

Nadere informatie

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ A C C U S E T O F F G R I D ]

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ A C C U S E T O F F G R I D ] S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ A C C U S E T O F F G R I D ] U ontvangt een complete set, inclusief alle kabels en connectoren. Installatie is heel eenvoudig, hieronder staat alles in een

Nadere informatie

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ]

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ] S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ] U ontvangt een complete set, inclusief alle kabels en connectoren. Installatie is heel eenvoudig, hieronder staat alles in een eenvoudig

Nadere informatie

Inhoud 1 inhoud van het pakket 2 Voorwiel of Achterwiel 3 Accu plaatsen. 4 Remmen uitwisselen. 5 Aansluiten. Wat heb je nodig -2-

Inhoud 1 inhoud van het pakket 2 Voorwiel of Achterwiel 3 Accu plaatsen. 4 Remmen uitwisselen. 5 Aansluiten. Wat heb je nodig -2- Inhoud 1 inhoud van het pakket 1.1 SmartPiekit: 1.2 MagicPiekit; 1.3 MagicPie-3kit; 1.4 Prokit-902; 1.5 Prokit-903; 1.6 Prokit-301; 2 Voorwiel of Achterwiel 2.1 Achterwiel 2.2 Voorwiel 3 Accu plaatsen.

Nadere informatie

Curve. Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740

Curve. Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Curve Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van de Elektrische Babboe Curve. Deze handleiding geeft u meer informatie

Nadere informatie

Babboe BV Saljoet MD Amersfoort tel:

Babboe BV Saljoet MD Amersfoort tel: Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van de Elektrische Babboe City. Deze handleiding geeft u meer informatie over de

Nadere informatie

Veiligheidsymbolen... 4. Basissituaties... 5. Opvouwen in 3 stappen... 6. Fietsonderdelen... 7. Waarschuwing en aandacht... 8

Veiligheidsymbolen... 4. Basissituaties... 5. Opvouwen in 3 stappen... 6. Fietsonderdelen... 7. Waarschuwing en aandacht... 8 Inhoud Veiligheidsymbolen... 4 Basissituaties... 5 Opvouwen in 3 stappen... 6 Fietsonderdelen... 7 Waarschuwing en aandacht... 8 Elektrische fiets opstarten... 9 Opladen van de accu... 10 Instructies voor

Nadere informatie

Handleiding voor: Voorgemonteerd iphone 5S scherm vervangen

Handleiding voor: Voorgemonteerd iphone 5S scherm vervangen Handleiding voor: Voorgemonteerd iphone 5S scherm vervangen Gereedschap - PG Reparatieset Onderdelen - Voorgemonteerd iphone 5S Scherm Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING Service, Onderhoud en Veiligheid

GEBRUIKSHANDLEIDING Service, Onderhoud en Veiligheid GEBRUIKSHANDLEIDING Service, Onderhoud en Veiligheid Modellenreeks 2011 www.yuccabikes.nl WELKOM Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe Yucca E-Bike! Deze handleiding helpt u op weg met het gebruik

Nadere informatie

VANLIMPURG HANDGEMAAKTE KWALITEITSFIETSEN

VANLIMPURG HANDGEMAAKTE KWALITEITSFIETSEN VANLIMPURG HANDGEMAAKTE KWALITEITSFIETSEN HANDLEIDING Espacio Nexus 3 en Nexus 8 De elektrische fiets met lage instap hoge actieradius voor een minimumprijs! INHOUDSOPGAVE 1. GEBRUIK TRAPONDERSTEUNING...

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING IPSO BUISMOTOREN

MONTAGEHANDLEIDING IPSO BUISMOTOREN MONTAGEHANDLEIDING IPSO BUISMOTOREN INLEIDING Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de IPSO buismotoren. Lees de handleiding goed door, voordat u met de montage begint. Als u zich

Nadere informatie

Montage handleiding CL200T:

Montage handleiding CL200T: Montage handleiding CL200T: Inhoudsopgave: A Onderdelen lijst B Assemblage -b1- Rail op lengte maken -b2- Rail assembleren -b3- Carriers monteren -b4- Muur/plafond steunen monteren -b5- Motor monteren

Nadere informatie

Hartelijk dank voor de aankoop van uw E-Kruiwagen.

Hartelijk dank voor de aankoop van uw E-Kruiwagen. HANDLEIDING Hartelijk dank voor de aankoop van uw E-Kruiwagen. Leverancier: DaviLot Weerdslag 18 7206 BR ZUTPHEN www.davilot.nl Garantie en Service aanvragen: 0575-775717 service@ekruiwagen.nl Producent:

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing B'eBike 5

Gebruiksaanwijzing B'eBike 5 Gebruiksaanwijzing B'eBike 5 Gefeliciteerd! U bent de trotse bezitter van een B'eBike elektrische fiets. De fiets is uitgerust met elektrische trapbekrachtiging wat garant staat voor een compleet nieuwe

Nadere informatie

Belangrijk. Deze fietsendrager is geschikt voor fietsen tot 35 kg per fiets.

Belangrijk. Deze fietsendrager is geschikt voor fietsen tot 35 kg per fiets. H A N D L E I D I N G EAGLE 2 Belangrijk Deze fietsendrager is geschikt voor fietsen tot 35 kg per fiets. Inhoud 3 Montage van de Eagle pag. 4 Montage en demontage van de fietsdrager op de auto pag. 5

Nadere informatie

Vervanginstructies voor A1437 MacBook Pro 13 Retina

Vervanginstructies voor A1437 MacBook Pro 13 Retina Vervanginstructies voor A1437 MacBook Pro 13 Retina Zelf de A1437 batterij van je 13 MacBook Pro vervangen? Volg het eenvoudige stappenplan van : Specialist in MacBook accu s! A1437 MacBook accu van Hesker

Nadere informatie

Handleiding inbouw SMG-Stuur icm Steptronic automaat

Handleiding inbouw SMG-Stuur icm Steptronic automaat Handleiding inbouw SMG-Stuur icm Steptronic automaat Handleiding voor het aansluiten van een SMG stuur met flippers in een BMW E46 met een steptronic automaat. Benodigdheden: -SMG stuur -SMG sleepring

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw nieuwe Brinckers fiets!

Gefeliciteerd met uw nieuwe Brinckers fiets! Gefeliciteerd met uw nieuwe Brinckers fiets! We zijn blij dat u voor ons mooie merk heeft gekozen: met deze nieuwe fiets heeft u vele onbezorgde en plezierige fietskilometers in huis gehaald. Brinckers

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt. 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

Reinigen en conserveren 11 Inspecteren 12

Reinigen en conserveren 11 Inspecteren 12 Inhoud Geachte klant 3 Snelstart 4 A. De aflevering 4 B. Uw E-Bike bedienen 4 C. Opstappen en wegrijden 5 1. Zadelhoogte en stuurhoogte instellen 5 2. Ondersteuning kiezen 7 D. Accu opladen en accugebruik

Nadere informatie

Babboe BV Saljoet MD Amersfoort tel:

Babboe BV Saljoet MD Amersfoort tel: Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van de Elektrische Babboe City. Deze handleiding geeft u meer informatie over de

Nadere informatie

3.0. Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740

3.0. Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 3.0 Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van de Elektrische Babboe City. Deze handleiding geeft u meer informatie over

Nadere informatie

Montage Handleiding Ahrend Essa Slinger-Bureau 200 x 120

Montage Handleiding Ahrend Essa Slinger-Bureau 200 x 120 Montage Handleiding Ahrend Essa Slinger-Bureau 200 x 120 INLEIDING In deze handleiding wordt, aan de hand van foto s en begeleidend schrijven, uitgelegd hoe een Ahrend Essa hoek-bureau met slingersysteem

Nadere informatie

Handleiding. Fietsen met Style! Ambition Handl. NL A5.indd :51:15

Handleiding. Fietsen met Style! Ambition Handl. NL A5.indd :51:15 Handleiding Fietsen met Style! Ambition Handl. NL A5.indd 1 25-04-2008 14:51:15 Handleiding Montego Ambition Introductie Gefeliciteerd met de aanschaf van uw Montego elektrische fiets. Het Montego CPA

Nadere informatie