Fietsreis Griekenland. Fietsvakantie Kreta, 8 dagen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fietsreis Griekenland. Fietsvakantie Kreta, 8 dagen"

Transcriptie

1 Fietsreis Griekenland Fietsvakantie Kreta, 8 dagen

2 Reisschema Dag 1 Amsterdam - Heraklion - Ammoudara Dag 2 Ammoudara; fietstocht Skalani Dag 3 Ammoudara - Zaros Dag 4 Zaros, fietstocht klooster Vrondissi Dag 5 Zaros; fietstocht Dag 6 Zaros - Kalamaki/Kokkinos Pirgos Dag 7 Kalamaki/Kokkinos Pirgos; fietstocht Dag 8 Kalamaki/Kokkinos Pirgos - Heraklion - Amsterdam

3 Dag tot dag beschrijving Tijdens Djoser fietsreizen maak je fietstochten vanuit een verblijfplaats of een meerdaagse fietstocht. Er is geen sprake van een strak gepland reisschema. Op rustdagen kun je extra fietstochten maken of andere dingen gaan ondernemen. De reisbegeleider kan je hierover altijd tips en suggesties geven. Je bent natuurlijk niet verplicht hieraan deel te nemen. Wie er liever zelf op uitgaat, heeft daartoe alle vrijheid. Door het karakter van onze reizen en de plaatselijke omstandigheden kunnen zich onverwachte situaties voordoen. Hierdoor kan het voorkomen dat een bepaalde fietstocht of activiteit niet door kan gaan of aangepast dient te worden. We reizen in groepen van gemiddeld 16 en maximaal 20 personen. Heraklion, Ammoudara Dag 1 Amsterdam Heraklion Ammoudara Dag 2 Ammoudara, fietstocht Skalani We vliegen van Amsterdam naar Heraklion, het beginpunt van onze fietstocht op Kreta. We overnachten de eerste twee nachten in het nabijgelegen Ammoudara met het langste zandstrand van Kreta. Ammoudara is een ideale basis voor verkenning van de omgeving. We stappen de tweede dag op de fiets naar Heraklion voor een stadstour en fietsen vervolgens verder naar Knossos. Hier kun je de opgravingen bezoeken van het 4000 jaar oude kolossale Minoïsche paleis van Knossos. Op de fiets gaan we verder naar het grote dorp Skalani ten zuiden van Heraklion. De tocht van vandaag is 35 tot 40 kilometer. Fanatiekelingen en liefhebbers kunnen verder doorfietsen via Archanes en Peza naar Agies Paraskies Kounavoi. De meeste fietstochten tijdens deze reis zijn uit te breiden voor de liefhebbers. Je kunt ter plaatse beslissen of je meegaat of misschien wil je het rustiger aan doen of nog iets anders ondernemen. Vrijheid-blijheid luidt ook hier het motto. Zaros, Idigebergte Dag 3 Ammoudara - Zaros Dag 4 Zaros, fietstocht klooster Vrondissi Dag 5 Zaros, fietstocht We verlaten de noordkust en fietsen zuidwaarts, het binnenland van Kreta in. Hoe dieper we het binnenland in fietsen, hoe meer we ervaren van het andere Kreta. Vandaag staat een fietstocht van ongeveer 55 kilometer op het programma. Via Venerato, Avgeniki en Aghia Varvara gaan we richting Zaros ten zuiden van het Idigebergte, diep in het binnenland van Kreta. Zaros is een typisch Kretenzisch dorp. Het historische dorp heeft een gezellig en verzorgd centrum met goede cafeetjes. De prachtige groene omgeving staat bekend om haar bronwater en de forellenkweek. Rond het forellenmeer boven het dorp kun je heerlijk picknicken of op een terrasje genieten van de rustige omgeving.

4 De eerste fietstocht in deze omgeving gaat naar het klooster van Vrondissi met zijn zeldzame en eeuwenoude Byzantijnse iconen en fresco s. Het ligt in een rustig gebied en je ziet vanaf hier de prachtige Koutsoulidy vallei. We fietsen vervolgens verder naar Voriza en Kamares. Ook hier kunnen de fanatieke fietsers de fietstocht verlengen en via Skourvoula terugfietsen naar Zaros. s Middags kun je meegaan met een optionele wandeltocht in de Rouwaskloof, één van de mooiste kloven van Kreta. Te voet daal je in ongeveer drie uur af in de vijf kilometer lange kloof. Je wordt getrakteerd op prachtige uitzichten op de Psiloritisbergketen en zijn oprijzende rotswanden. Je kunt de middag ook besteden aan relaxen bij het zwembad van het hotel. De tweede dag in Zaros maken we een fietstocht van zo n 30 kilometer ten zuiden van Zaros. Het landschap wordt betoverender naarmate je verder fietst. We fietsen door verschillende authentieke Griekse dorpjes waar nog altijd een gemoedelijk sfeer hangt. Voor de liefhebbers bestaat wederom de mogelijkheid om de fietstocht langer en ook zwaarder te maken. Kalamaki/Kokkinos Pirgos Dag 6 Zaros Kalamaki/Kokkinos Pirgos Dag 7 Kalamaki/Kokkinos Pirgos, fietstocht Dag 8 Kalamaki/Kokkinos Pirgos Heraklion Amsterdam Zaros achter ons latend, fietsen we verder zuidwaarts. Ons einddoel voor vandaag, na een tocht van ongeveer 35 kilometer, is de zuidkust van Kreta. We verblijven de laatste twee nachten van deze reis aan het prachtige brede zandstrand van de Libische Zee in de baai van Messara. Het is de plaats waar de Grieken uit de streek gaan zwemmen. Het heldere zeewater nodigt uit voor een verfrissende duik in zee. Langs het strand zijn verschillende restaurants en cafetaria s. Ons hotel in Kalamaki of Kokkinos Pirgos is uitvalsbasis voor de fietstocht die we maken. Tijdens de laatste rit ontdekken we verschillende dorpjes in de omgeving. De witgekalkte huisjes hebben blauwe luiken en de bevolking is allervriendelijkst. Onderweg komen we langs idyllische plekjes waar we onze fietsen even aan de kant kunnen zetten om te genieten van de rust om ons heen. We verlaten Kalamaki/Kokkinos Pirgos voor de transfer naar de luchthaven van Heraklion. Daarmee is je fietsavontuur op het mooie Kreta ten einde.

5 Praktische informatie Vervoer Het vluchtschema van Transavia is, onder voorbehoud van wijzigingen: Amsterdam Heraklion uur Heraklion Amsterdam uur* *=aankomst volgende dag Tijdverschil: Op Kreta is het 1 uur later dan in Nederland De prijs van de reis zonder de internationale vluchten bedraagt 975,- Fietsen De reis is inclusief het gebruik van een mountainbike met versnellingen. Accommodatie Tijdens deze fietsreis overnachten we in eenvoudige schone middenklasse hotels/pensions inclusief het ontbijt. De kamers beschikken over een eigen douche en toilet. Eénpersoonskamer: Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een ander groepslid, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag van 145,- Maaltijden In de reissom is alleen het ontbijt inbegrepen, zodat je voor lunch en avondeten zelf een restaurantje uit kunt zoeken. Het eenvoudige ontbijt bestaat in de hotels meestal uit stokbrood, boter, jam, ham en kaas en koffie of thee. Griekenland is terecht beroemd om zijn bijzonder gevarieerde keuken. Behalve gerechten met gebraden vlees (o.a. gyros) en stoofpotten met vlees en groenten is er een enorme keuze aan vis die in de Griekse wateren gevangen wordt. Moussaka is een bekende Griekse ovenschotel van aubergines en het proberen zeker waard. Ook salades met feta (schapenkaas) en tzatiki; een salade van komkommer en knoflook zijn aan te raden. Een specialiteit van Kreta is een tiropita; een bladerdeegbroodje met fetakaas. In Zaros moet je zeker de specialiteit van dit dorp proberen; de zoetwatervis die hier pestrofa genoemd wordt. Griekenland staat verder bekend om zijn heerlijke wijnen en ouzo, het aperitief met anijssmaak.

6 Klimaat en geografie Kreta kent een stabiel mediterraan klimaat met een aangenaam milde tot warme temperatuur. Over het algemeen kun je over twee jaargetijden spreken: de droge, hete zomer en de natte, koele winter. De overgangsperioden zijn kort en niet overal even duidelijk aanwezig. Wanneer s winters de zon schijnt, kan het kwik tot boven de 20 C stijgen. Regent het daarentegen, dan kan het kwik dalen tot zo n nul graden. De koudste maanden zijn januari en februari, de heetste juli en augustus. Reisdocumenten - geldig paspoort of Europese identiteitskaart. - vliegticket: voor deze reis wordt gebruik gemaakt van een E-ticket. Meer informatie over de vlucht ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek. Gezondheid Voor Kreta zijn geen vaccinaties nodig. Dit houdt echter niet in dat de hygiënische omstandigheden hetzelfde zijn als in Nederland. Zeker in de zomer, wanneer het erg warm kan zijn, is het verstandig enigszins te letten op wat je eet. Ook het drinken van kraanwater is niet overal aan te raden. Je kunt het beste mineraalwater drinken, dat praktisch overal te koop is. Tevens raden we je aan een kleine medische kit mee te nemen met o.a. aspirine en middelen tegen darmstoornissen. Ga goed voorbereid op reis Houd er rekening mee dat reizen en fietsen vermoeiend kan zijn. Het is verstandig in een goede conditie en uitgerust op reis te gaan. Zorg er tijdens de reis voor dat je goed eet, veel drinkt en steeds voldoende rust neemt. Geldzaken Op Kreta is de euro het betaalmiddel. Pinnen: is in de grotere plaatsen mogelijk Creditcards: worden in grotere restaurants geaccepteerd.

7 Als richtbedrag voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven geldt minimaal 200,- per persoon per week. Het prijspeil in de grote steden is vergelijkbaar met Nederland. In de kleinere plaatsen is dit lager. Het is gebruikelijk om fooien te geven voor verleende diensten. Om te voorkomen dat je steeds fooien uit moet delen, wordt aan het begin van de reis een fooienpot ingesteld, waaruit de (gezamenlijke) tips aan de chauffeurs, gidsen, hotelpersoneel e.d. worden betaald. Zwaarte van de fietsreis De fietsreizen zijn geschikt voor iedereen die een goede conditie en gezondheid heeft en regelmatig op de fiets stapt. We hebben de reizen gerangschikt naar zwaarte. Hierbij is rekening gehouden met de hoogten waarop we fietsen en de hoogteverschillen die we overbruggen en de duur van de fietstochten. Dit blijft natuurlijk een inschatting. Bovendien zal je persoonlijke beleving mede afhankelijk zijn van factoren als weersomstandigheden en je fysieke gesteldheid.de reizen met één fietsje gaan over vlak tot heuvelachtig terrein. Bij reizen met drie fietsjes fietsen we in bergachtig gebied met steilere afdalingen. Regelmatig wordt de groep met de bus op de top van een pas afgezet om vervolgens met de fiets af te dalen. Liefhebbers kunnen er uiteraard ook voor kiezen om de uitdaging omhoog aan te gaan. Bij iedere fietsreis rijdt een bus mee, zodat je een fietstocht kunt onderbreken. Bij veel reizen kunnen we ter plaatse, afhankelijk van de wensen van de groep, de fietstochten inkorten of verlengen.ga goed voorbereid op reis! Zorg ervoor dat je goed voorbereid op reis gaat. Houd of breng de maanden voorafgaand aan je reis je conditie op peil en probeer uitgerust aan je fietsreis te beginnen. Zo heb je meer plezier van je vakantie. Bagage We verzoeken je om maximaal 12 à 14 kilo mee te nemen in een weekendtas of rugzak. Koffers zijn lastig in verband met de beperkte bagageruimte in de bus. Wat kleding betreft adviseren we om afwisselende kledingstukken mee te nemen. Zo is luchtige katoenen (fiets) kleding raadzaam gedurende het gehele jaar. Daarnaast is het handig een (fleece)trui en/of (regen)jasje nattere perioden van het jaar mee te nemen. Een dikke trui of fleecejas is aan te raden voor de koelere avonden. Ook regenkleding is verstandig om mee te nemen. Andere tips voor bagage zijn onder andere zonnebril of petje, zonnebrandcrème. fietshandschoenen, bidon, EHBO-setje, aspirine en medicijnen tegen maag- en darmstoornissen. Meer tips voor bagage ontvang je ongeveer drie weken voor vertrek. De bagage wordt vervoerd met de bus. Wij raden je aan om een stuurtas, dagrugzak of heuptas mee te nemen die je tijdens de fietstochten kunt gebruiken voor je benodigdheden tijdens het

8 fietsen. Reisbegeleiding en Gidsen De groep wordt begeleid door een Nederlandse reisbegeleider die je bij aankomst in Heraklion opwacht en de groep gedurende de gehele reis assisteert. De reisbegeleider verschaft zoveel mogelijk praktische informatie over de fietstocht, de route en de andersoortige activiteiten tijdens rustdagen. Daarnaast vertelt de begeleider iets over het dagelijkse leven en de verschillende gewoontes van het land. De reisbegeleider is echter geen gids. Voor eventuele vragen, opmerkingen of problemen kun je altijd bij de reisbegeleiding terecht. De reisbegeleiders zijn enthousiaste fietsers en doen er alles aan om van je fietsreis een succes te maken. Bij de reis inbegrepen vliegreis, luchthavenbelasting, veiligheidstoeslag, brandstoftoeslag, vervoer, fietshuur, hotelovernachtingen met ontbijt, excursies volgens programma, Nederlandse reisbegeleiding

Fietsvakantie Sardinië, 8 dagen

Fietsvakantie Sardinië, 8 dagen Fietsvakantie Sardinië, 8 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Amsterdam - Olbia - Bosa Marina Bosa Marina; Vilanova Monteleone - Alghero Bosa Marina; Temovallei en Malvasia-wijngaard

Nadere informatie

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Thema Sportief Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Boedapest - Kiskunsag Dag 2 Kiskunsag nationaal park Dag 3 Kiskunsag nationaal park Dag 4 Kiskunsag nationaal park Dag 5 Kiskunsag

Nadere informatie

Fietsreis Verenigde Staten. Fietsvakantie Verenigde Staten, 10 dagen

Fietsreis Verenigde Staten. Fietsvakantie Verenigde Staten, 10 dagen Fietsreis Verenigde Staten Fietsvakantie Verenigde Staten, 10 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Boston Dag 2 Boston Dag 3 Boston - Great Barrington Dag 4 Great Barrington Lee Dag 5 Lee Lenox Dag 6 Lenox

Nadere informatie

Fietsreis Turkije. Fietsvakantie Turkije, 8 dagen

Fietsreis Turkije. Fietsvakantie Turkije, 8 dagen Fietsreis Turkije Fietsvakantie Turkije, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Dalaman Dalyan Dag 2 Dalyan, fietstocht omgeving Dag 3 Dalyan Göcek Dag 4 Göcek Fethiye Dag 5 Fethiye Dag 6 Fethiye, Kayaköy

Nadere informatie

Wandelvakantie Corfu, 8 dagen

Wandelvakantie Corfu, 8 dagen Wandelvakantie Corfu, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Corfu Paramonas Dag 2 Paramonas Stavros Benitses Dag 3 Benitses Stavros Pelekas Dag 4 Pelekas Liapades Dag 5 Liapades Dag 6 Liapades Agios Georgios

Nadere informatie

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen Thailand Kookreis in Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ampawa - Khao Yai NP

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

Thema Cultuur en Religie

Thema Cultuur en Religie Thema Cultuur en Religie Shanghai en Wereldexpo, 6 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Shanghai Dag 2 aankomst Shanghai Dag 3 Shanghai Dag 4 Shanghai Dag 5 Shanghai Dag 6 Shanghai - Amsterdam Dag tot dag

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam Pisa Bonassola Dag 2 Bonassola, Monterosso Dag 3 Bonassola, Riomaggiore Monterosso Dag 4 Bonassola, Riomaggiore Portovenere Dag 5

Dag 1 Amsterdam Pisa Bonassola Dag 2 Bonassola, Monterosso Dag 3 Bonassola, Riomaggiore Monterosso Dag 4 Bonassola, Riomaggiore Portovenere Dag 5 W a n d el v a k a n t i e C i n q u e T er r e, 8 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam Pisa Bonassola Dag 2 Bonassola, Monterosso Dag 3 Bonassola, Riomaggiore Monterosso Dag 4 Bonassola, Riomaggiore

Nadere informatie

Wandelreis Italië. Wandelvakantie Cinque Terre, 8 dagen

Wandelreis Italië. Wandelvakantie Cinque Terre, 8 dagen Wandelreis Italië Wandelvakantie Cinque Terre, 8 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Amsterdam Pisa Bonassola Bonassola, Monterosso Bonassola, Monterosso - Corniglia Bonassola,

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Bougmez Vallei / Ikfn N'Ighir, Tabant Dag 3 Ikfn N'Ighir, vallei Ahbak Dag 4 Ikfn N'Ighir, Sidi Moussa

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Bougmez Vallei / Ikfn N'Ighir, Tabant Dag 3 Ikfn N'Ighir, vallei Ahbak Dag 4 Ikfn N'Ighir, Sidi Moussa W a ndn del v a k a ntn t i e M a r o k k o, 8 d g n R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Bougmez Vallei / Ikfn N'Ighir, Tabant Dag 3 Ikfn N'Ighir, vallei Ahbak Dag 4 Ikfn N'Ighir,

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Barcelona - Soldeu Dag 2 Soldeu, Inclesvallei - Cabana Sorda-meer Dag 3 Soldeu, Sortenyvallei en Estanyomeer Dag 4 Soldeu,

Dag 1 Amsterdam - Barcelona - Soldeu Dag 2 Soldeu, Inclesvallei - Cabana Sorda-meer Dag 3 Soldeu, Sortenyvallei en Estanyomeer Dag 4 Soldeu, W a n d el v a k a n t i e A ndn do r r a, 8 d g n R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Barcelona - Soldeu Dag 2 Soldeu, Inclesvallei - Cabana Sorda-meer Dag 3 Soldeu, Sortenyvallei en Estanyomeer Dag 4 Soldeu,

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Olbia - Bosa Marina Dag 2 Bosa Marina; Vilanova Monteleone - Alghero Dag 3 Bosa Marina; Temovallei en Malvasia-wijngaard Dag 4 Bosa

Dag 1 Amsterdam - Olbia - Bosa Marina Dag 2 Bosa Marina; Vilanova Monteleone - Alghero Dag 3 Bosa Marina; Temovallei en Malvasia-wijngaard Dag 4 Bosa Fiet s v akant ie S ar dinië It al ië, 8 dag en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Olbia - Bosa Marina Dag 2 Bosa Marina; Vilanova Monteleone - Alghero Dag 3 Bosa Marina; Temovallei en Malvasia-wijngaard

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Tenerife-zuid: El Medano Dag 2 El Medano, Anagagebergte Dag 3 El Medano, Pico de Gala Dag 4 El Medano - Los Christianos - La Gomera

Dag 1 Amsterdam - Tenerife-zuid: El Medano Dag 2 El Medano, Anagagebergte Dag 3 El Medano, Pico de Gala Dag 4 El Medano - Los Christianos - La Gomera Wandel v akant ie T ener ife & L a G o m er a, 8 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Tenerife-zuid: El Medano Dag 2 El Medano, Anagagebergte Dag 3 El Medano, Pico de Gala Dag 4 El Medano - Los Christianos

Nadere informatie

Wandelreis Griekenland. Wandelvakantie Corfu, 8 dagen

Wandelreis Griekenland. Wandelvakantie Corfu, 8 dagen Wandelreis Griekenland Wandelvakantie Corfu, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Corfu Paramonas Dag 2 Paramonas Stavros Benitses Dag 3 Benitses Stavros Pelekas Dag 4 Pelekas Liapades Dag 5 Liapades Dag

Nadere informatie

Rangercursus in Zuid-Afrika, 14 dagen

Rangercursus in Zuid-Afrika, 14 dagen Rangercursus in Zuid-Afrika, 14 dagen Reisschema Geen reisschema beschikbaar Dag tot dag beschrijving Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. Het principe vrijheid-blijheid houdt

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Olbia - Bosa Marina Dag 2 Bosa Marina; Vilanova Monteleone - Alghero Dag 3 Bosa Marina; Temovallei en Malvasia-wijngaard Dag 4 Bosa

Dag 1 Amsterdam - Olbia - Bosa Marina Dag 2 Bosa Marina; Vilanova Monteleone - Alghero Dag 3 Bosa Marina; Temovallei en Malvasia-wijngaard Dag 4 Bosa Fiet s r eis S ar dinië - It al ië, 8 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Olbia - Bosa Marina Dag 2 Bosa Marina; Vilanova Monteleone - Alghero Dag 3 Bosa Marina; Temovallei en Malvasia-wijngaard

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok, fietstocht 'Bangkok by Night' Dag 3 Bangkok Petchaburi Cha-Am Dag 4 Cha-Am Sam Roi Yot nationaal park

Dag 1 Amsterdam Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok, fietstocht 'Bangkok by Night' Dag 3 Bangkok Petchaburi Cha-Am Dag 4 Cha-Am Sam Roi Yot nationaal park F i et s v a k a n t i e T h a i l a n d - Z u i d, 1 5 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok, fietstocht 'Bangkok by Night' Dag 3 Bangkok Petchaburi Cha-Am Dag 4 Cha-Am

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, 16 dagen

Zuid-Afrika. Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, 16 dagen Zuid-Afrika Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, 16 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad - Fish Hoek Dag 2 Fish Hoek, excursie Kaap de Goede Hoop Dag 3 Fish Hoek, vrijwilligerswerk Dag 4 Fish Hoek,

Nadere informatie

Fietsreis Zuid-Afrika. Fietsvakantie Zuid-Afrika, 15 dagen

Fietsreis Zuid-Afrika. Fietsvakantie Zuid-Afrika, 15 dagen Fietsreis Zuid-Afrika Fietsvakantie Zuid-Afrika, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, Kaaps Schiereiland Dag 4 Kaapstad - Rawsonville Dag 5 Rawsonville - Oudtshoorn

Nadere informatie

Fietsreis Indonesië. Fietsvakantie Bali & Lombok, 18 dagen

Fietsreis Indonesië. Fietsvakantie Bali & Lombok, 18 dagen Fietsreis Indonesië Fietsvakantie Bali & Lombok, 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Denpasar Dag 2 aankomst Denpasar Ubud Dag 3 Ubud Dag 4 Ubud, fietstour van Batur naar Ubud, incl. lunch Dag 5 Ubud Munduk

Nadere informatie

Wandelvakantie Marokko, 8 dgn

Wandelvakantie Marokko, 8 dgn Wandelvakantie Marokko, 8 dgn Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Amsterdam - Marrakech Marrakech - Bougmez Vallei / Ikfn N'Ighir, Tabant Ikfn N'Ighir, vallei Ahbak Ikfn N'Ighir,

Nadere informatie

Junior: Grieken land. Djoser Junior Griekenland, 18 dagen

Junior: Grieken land. Djoser Junior Griekenland, 18 dagen Junior: Grieken land Djoser Junior Griekenland, 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene Dag 4 Athene - Korinthe - Tolo Dag 5 Tolo Dag 6 Tolo Dag 7 Tolo - Dyrosgrotten - Sparta

Nadere informatie

Junior: Turkije. Stedentrip Istanbul, 5 dagen

Junior: Turkije. Stedentrip Istanbul, 5 dagen Junior: Turkije Stedentrip Istanbul, 5 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Istanbul Dag 2 Istanbul Dag 3 Istanbul, excursie Prinseneilanden Dag 4 Istanbul Dag 5 Istanbul - Amsterdam Dag tot dag beschrijving

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Fietsreis India. Fietsvakantie India, 15 dagen

Fietsreis India. Fietsvakantie India, 15 dagen Fietsreis India Fietsvakantie India, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Delhi Dag 2 aankomst Delhi Dag 3 Delhi - trein naar Agra Dag 4 Agra - Dhaulpur - Karauli Dag 5 Karauli - Kela Devi-tempel - Sawai

Nadere informatie

Thema Vrijwilligerswerk

Thema Vrijwilligerswerk Thema Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, 16 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Johannesburg Dag 2 aankomst Johannesburg Durban St. Lucia Dag 3 St. Lucia; oriëntatieprogramma Dag 4 St.

Nadere informatie

Fietsreis Maleisië. Fietsvakantie Maleisië, 18 dagen

Fietsreis Maleisië. Fietsvakantie Maleisië, 18 dagen Fietsreis Maleisië Fietsvakantie Maleisië, 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kuala Lumpur Dag 2 aankomst Kuala Lumpur Malakka Dag 3 Malakka Dag 4 Malakka - Port Dickson - Kuala Lumpur Dag 5 Kuala Lumpur

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Minsk Dag 2 Minsk, stadstour per fiets Dag 3 Minsk - Narochansky nationaal park - Naroch Dag 4 Naroch, excursie Narochansky

Dag 1 Amsterdam - Minsk Dag 2 Minsk, stadstour per fiets Dag 3 Minsk - Narochansky nationaal park - Naroch Dag 4 Naroch, excursie Narochansky F i et s r ei s W i t -R u s l a n d, 8 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Minsk Dag 2 Minsk, stadstour per fiets Dag 3 Minsk - Narochansky nationaal park - Naroch Dag 4 Naroch, excursie Narochansky

Nadere informatie

Junior: Marokko. Marokko (Koningssteden), 8 dagen

Junior: Marokko. Marokko (Koningssteden), 8 dagen Junior: Marokko Marokko (Koningssteden), 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Marrakesh Dag 2 Marrakesh - Casablanca - Rabat Dag 3 Rabat - Volubilis - Meknès - Fès Dag 4 Fès Dag 5 Fès - Beni-Mellal - Marrakech

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

Fietsreis Sri Lanka. Fietsvakantie Sri Lanka, 15 dagen

Fietsreis Sri Lanka. Fietsvakantie Sri Lanka, 15 dagen Fietsreis Sri Lanka Fietsvakantie Sri Lanka, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Colombo Dag 2 aankomst Colombo Yapahuwa Dag 3 Yapahuwa - Dambulla Dag 4 Dambulla, Sigiriya Dag 5 Dambulla - Polonnaruwa

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

Wandelreis: Spanje. Wandelvakantie Andalusië, 8 dagen

Wandelreis: Spanje. Wandelvakantie Andalusië, 8 dagen Wandelreis: Spanje Wandelvakantie Andalusië, 8 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Amsterdam - Malaga - Canillas de Albaida Canillas de Albaida, Competa Canillas de Albaida,

Nadere informatie

Thema Cultuur en Religie

Thema Cultuur en Religie Thema Cultuur en Religie Cowboyreis naar Texas, Verenigde Staten, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Dallas Dag 2 Dallas, bezoek aan Southfork en Forth Worth Stockyards Dag 3 Dallas - San Antonio Dag 4

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Fietsreis Vietnam. Fietsvakantie Vietnam, 17 dagen

Fietsreis Vietnam. Fietsvakantie Vietnam, 17 dagen Fietsreis Vietnam Fietsvakantie Vietnam, 17 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon - Ben Tre Dag 4 Ben Tre - Tra Vinh Dag 5 Tra Vinh - Soc Trang Dag 6 Soc Trang -

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Manchester - Santon Bridge Dag 2 Santon Bridge, Grasmere Dag 3 Santon Bridge, Hawkshead-Coniston Dag 4 Santon Bridge, Great

Dag 1 Amsterdam - Manchester - Santon Bridge Dag 2 Santon Bridge, Grasmere Dag 3 Santon Bridge, Hawkshead-Coniston Dag 4 Santon Bridge, Great W a n d el r ei s L a k e D i s t r i c t - Eng el a n d 8 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Manchester - Santon Bridge Dag 2 Santon Bridge, Grasmere Dag 3 Santon Bridge, Hawkshead-Coniston Dag

Nadere informatie

Junior: Egypte. Egypte, 9 dagen

Junior: Egypte. Egypte, 9 dagen Junior: Egypte Egypte, 9 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Amsterdam - Cairo Cairo Cairo, excursie Sakkara en Gizeh - nachttrein naar Luxor aankomst Luxor, feluccatocht

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok, fietstocht 'Bangkok by Night' Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Petchaburi - Cha-Am Dag 5 Cha-Am - Sam

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok, fietstocht 'Bangkok by Night' Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Petchaburi - Cha-Am Dag 5 Cha-Am - Sam F i et s v a k a nt i e T ha i l a nd - Z u i d, 1 5 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok, fietstocht 'Bangkok by Night' Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Petchaburi -

Nadere informatie

Marokko. Rondreis Marokkaanse badhuizen, 10 dagen

Marokko. Rondreis Marokkaanse badhuizen, 10 dagen Marokko Rondreis Marokkaanse badhuizen, 10 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech Dag 3 Marrakech - Casablanca Dag 4 Casablanca - Rabat Dag 5 Rabat - Meknes - Volubilis - Fès Dag

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene - Osios Loukas - Delphi Dag 4 Delphi - Olympia Dag 5 Olympia - Messene - Mystras (Sparta) Dag 6

Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene - Osios Loukas - Delphi Dag 4 Delphi - Olympia Dag 5 Olympia - Messene - Mystras (Sparta) Dag 6 Rondre is Grie ke nla nd, 9 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene - Osios Loukas - Delphi Dag 4 Delphi - Olympia Dag 5 Olympia - Messene - Mystras (Sparta) Dag 6 Mystras

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Lapland, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Rovaniemi Dag 2 Rovaniemi, bezoek aan het dorp van de kerstman - Inari Dag 3 Inari, bezoek aan het Siida-museum en rendiersafari Dag 4 Inari, sledetocht met

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Malaga - Canillas de Albaida Dag 2 Canillas de Albaida, Competa Dag 3 Canillas de Albaida, oude zijderoute Dag 4 Canillas de

Dag 1 Amsterdam - Malaga - Canillas de Albaida Dag 2 Canillas de Albaida, Competa Dag 3 Canillas de Albaida, oude zijderoute Dag 4 Canillas de W a n d el v a k a n t i e A ndd a l u s i ë, 8 dag en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Malaga - Canillas de Albaida Dag 2 Canillas de Albaida, Competa Dag 3 Canillas de Albaida, oude zijderoute Dag 4

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad; Table Mountain NP Dag 3 Kaapstad; Elephant s Eye trail Dag 4 Kaapstad Kaap de Goede Hoop trail - Rooikrans

Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad; Table Mountain NP Dag 3 Kaapstad; Elephant s Eye trail Dag 4 Kaapstad Kaap de Goede Hoop trail - Rooikrans W a n d el v a k a n t i e Z u i d - A f r i k a, 1 3 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad; Table Mountain NP Dag 3 Kaapstad; Elephant s Eye trail Dag 4 Kaapstad Kaap de Goede

Nadere informatie

Wandelreis: Malta. Wandelreis Malta & Gozo, 8 dagen

Wandelreis: Malta. Wandelreis Malta & Gozo, 8 dagen Wandelreis: Malta Wandelreis Malta & Gozo, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Sliema Dag 2 Sliema; Marsascala - Marsaxlokk Dag 3 Sliema; Mosta-Mdina Dag 4 Sliema; Dingli Cliffs Dag 5 Sliema Mellieha Bay

Nadere informatie

Argentinië en Chili. Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen

Argentinië en Chili. Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen Argentinië en Chili Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Buenos Aires Dag 2 Aankomst Buenos Aires, dansles Dag 3 Buenos Aires, dansles Dag 4 Buenos Aires, dansles Dag 5 Buenos Aires,

Nadere informatie

Wandelreis Egypte. Wandelvakantie Egypte, 10 dagen

Wandelreis Egypte. Wandelvakantie Egypte, 10 dagen Wandelreis Egypte Wandelvakantie Egypte, 10 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cairo Dag 2 Cairo, wandeltocht stad Dag 3 Cairo, excursie Gizeh, nachttrein naar Luxor Dag 4 aankomst Luxor - westoever Dag

Nadere informatie

Wandelreis: Malta. Wandelreis Malta & Gozo, 8 dagen

Wandelreis: Malta. Wandelreis Malta & Gozo, 8 dagen Wandelreis: Malta Wandelreis Malta & Gozo, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Sliema Dag 2 Sliema; Marsascala - Marsaxlokk Dag 3 Sliema; Mosta-Mdina Dag 4 Sliema; Dingli Cliffs Dag 5 Sliema Mellieha Bay

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Pafos - Lefkosia Dag 2 Lefkosia, Noord-Cyprus Dag 3 Lefkosia Dag 4 Lefkosia - Troödosgebergte - Pafos Dag 5 Pafos, Agios

Dag 1 Amsterdam - Pafos - Lefkosia Dag 2 Lefkosia, Noord-Cyprus Dag 3 Lefkosia Dag 4 Lefkosia - Troödosgebergte - Pafos Dag 5 Pafos, Agios Rondre is Cypru s, 8 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Pafos - Lefkosia Dag 2 Lefkosia, Noord-Cyprus Dag 3 Lefkosia Dag 4 Lefkosia - Troödosgebergte - Pafos Dag 5 Pafos, Agios Neophytos-klooster,

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

Junior: Lapland. Lapland, 7 dagen

Junior: Lapland. Lapland, 7 dagen Junior: Lapland Lapland, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Rovaniemi Dag 2 Rovaniemi, bezoek aan het dorp van de kerstman - Inari Dag 3 Inari, bezoek aan het Siida-museum en een rendierenboerderij Dag

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Pisa - Bonassola Dag 2 Bonassola, Monterosso Dag 3 Bonassola, Monterosso - Corniglia Dag 4 Bonassola, Riomaggiore - Portovenere Dag

Dag 1 Amsterdam - Pisa - Bonassola Dag 2 Bonassola, Monterosso Dag 3 Bonassola, Monterosso - Corniglia Dag 4 Bonassola, Riomaggiore - Portovenere Dag W a ndd el v a k a ntt i e C i nq u e T er r e - I t a l i ë, 8 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Pisa - Bonassola Dag 2 Bonassola, Monterosso Dag 3 Bonassola, Monterosso - Corniglia Dag 4 Bonassola,

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Thema Sportief. Buikdansen in Egypte, 6 dagen

Thema Sportief. Buikdansen in Egypte, 6 dagen Thema Sportief Buikdansen in Egypte, 6 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cairo Dag 2 Cairo, buikdanscursus, excursie naar de Piramides van Gizeh Dag 3 Cairo, buikdanscursus, bezoek Egyptisch museum en

Nadere informatie

Thema Culinair. Zuid-Afrika wijnreis, 8 dagen

Thema Culinair. Zuid-Afrika wijnreis, 8 dagen Thema Culinair Zuid-Afrika wijnreis, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, Kaap de Goede Hoop Dag 4 Kaapstad - Paarl Stellenbosch Dag 5 Stellenbosch, Kaap Agulhas

Nadere informatie

Argentinië en Chili. Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen

Argentinië en Chili. Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen Argentinië en Chili Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Buenos Aires Dag 2 Aankomst Buenos Aires, dansles Dag 3 Buenos Aires, dansles Dag 4 Buenos Aires, dansles Dag 5 Buenos Aires,

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam Denpasar Dag 2 aankomst Denpasar Ubud Dag 3 Ubud Dag 4 Ubud, fietstour van Batur naar Ubud, incl. lunch Dag 5 Ubud Munduk Dag 6

Dag 1 Amsterdam Denpasar Dag 2 aankomst Denpasar Ubud Dag 3 Ubud Dag 4 Ubud, fietstour van Batur naar Ubud, incl. lunch Dag 5 Ubud Munduk Dag 6 Fiet s v akant ie Bal i & L o m b o k, 1 8 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam Denpasar Dag 2 aankomst Denpasar Ubud Dag 3 Ubud Dag 4 Ubud, fietstour van Batur naar Ubud, incl. lunch Dag 5 Ubud Munduk

Nadere informatie

India. Ayurveda in Zuid-India, 14 dagen

India. Ayurveda in Zuid-India, 14 dagen India Ayurveda in Zuid-India, 14 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Chennai - Mahabalipuram Dag 2 Mahabalipuram Dag 3 Mahabalipuram Dag 4 Mahabalipuram - Swamimalai Dag 5 Swamimalai Dag 6 Swamimalai -

Nadere informatie

Family: Grieken land. Griekenland, 9 dagen

Family: Grieken land. Griekenland, 9 dagen Family: Grieken land Griekenland, 9 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Amsterdam - Athene Athene Athene - Delphi Delphi - Olympia Olympia - Mystras Mystras - Nafplion

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Junior: Grieken land. Griekenland, 20 dagen

Junior: Grieken land. Griekenland, 20 dagen Junior: Grieken land Griekenland, 20 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene Dag 4 Athene - Delphi Dag 5 Delphi - Olympia Dag 6 Olympia Dag 7 Olympia - Pylos Dag 8 Pylos - Mystras

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

Wandelreis: Tenerife en La Gomera. Wandelvakantie Tenerife & La Gomera, 8 dagen

Wandelreis: Tenerife en La Gomera. Wandelvakantie Tenerife & La Gomera, 8 dagen Wandelreis: Tenerife en La Gomera Wandelvakantie Tenerife & La Gomera, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Tenerife-zuid: El Medano Dag 2 El Medano, Anagagebergte Dag 3 El Medano, Pico de Gala Dag 4 El

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Girona Dag 2 Girona, vallei van Llemena Dag 3 Girona - Palamós Dag 4 Palamós - Gola del Ter Dag 5 Gola del Ter, vrije dag:

Dag 1 Amsterdam - Girona Dag 2 Girona, vallei van Llemena Dag 3 Girona - Palamós Dag 4 Palamós - Gola del Ter Dag 5 Gola del Ter, vrije dag: F i et s r ei s C a t a l o ni ë - S p a n j e 8 dag en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Girona Dag 2 Girona, vallei van Llemena Dag 3 Girona - Palamós Dag 4 Palamós - Gola del Ter Dag 5 Gola del Ter,

Nadere informatie

Facts Gouves, Kreta 2013

Facts Gouves, Kreta 2013 Facts Gouves, Kreta 2013 PRAKTISCHE INFORMATIE ACCOMMODATIE: ADRES: WEBSITE CAMPING: DUUR VLIEGREIS: NIEUW BAGAGEBELEID TRANSAVI A.COM: Hotel Lyda Kato Gouves Irakliou Pediados Kreta Griekenland www.lydahotels.com/lyda_studios.html

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Eilandhoppen Zuid-Dalmatië MS Eos 8 dagen

Eilandhoppen Zuid-Dalmatië MS Eos 8 dagen Eilandhoppen Zuid-Dalmatië MS Eos 8 dagen individuele fietsreis vanaf 928 Fietsen en hoppen over de eilanden in Zuid-Dalmatië De eilanden langs de Zuid-Dalmatische kust zijn groen en ook gastvrij, dus

Nadere informatie

Fietsreis: Estland, Letland & Litouwen. Fietsvakantie Baltische Staten, 9 dagen

Fietsreis: Estland, Letland & Litouwen. Fietsvakantie Baltische Staten, 9 dagen Fietsreis: Estland, Letland & Litouwen Fietsvakantie Baltische Staten, 9 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Amsterdam Vilnius Vilnius; Trakai Vilnius Kintai Klaipeda

Nadere informatie

Thema Sportief. Buikdansen in Egypte, 6 dagen

Thema Sportief. Buikdansen in Egypte, 6 dagen Thema Sportief Buikdansen in Egypte, 6 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cairo Dag 2 Cairo, buikdanscursus, excursie naar de Piramides van Gizeh Dag 3 Cairo, buikdanscursus, bezoek Egyptisch museum en

Nadere informatie

Egypte. Klooster en Kopten in Egypte, 10 dagen

Egypte. Klooster en Kopten in Egypte, 10 dagen Egypte Klooster en Kopten in Egypte, 10 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Cairo Dag 2 Cairo, excursie Gizeh en Egyptisch museum Dag 3 Cairo, excursie citadel en oud-cairo Dag 4 Cairo, excursie Wadi Natrun

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Brazilië. Ontdek het bruisende Rio, 7 dagen

Brazilië. Ontdek het bruisende Rio, 7 dagen Brazilië Ontdek het bruisende Rio, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Rio de Janeiro Dag 2 Rio de Janeiro Dag 3 Rio de Janeiro, bezoek suikerbroodberg / Rio de Janeiro Dag 4 Rio de Janeiro Dag 5 Rio

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Fietsreis Zuid-Afrika. Fietsvakantie Zuid-Afrika, 15 dagen

Fietsreis Zuid-Afrika. Fietsvakantie Zuid-Afrika, 15 dagen Fietsreis Zuid-Afrika Fietsvakantie Zuid-Afrika, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad: Kaaps Schiereiland Dag 3 Kaapstad - Stellenbosch: Jonkershoek NR Dag 4 Stellenbosch: Helshoogte

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Lapland, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Rovaniemi Dag 2 Rovaniemi, bezoek aan het dorp van de kerstman - Inari Dag 3 Inari, bezoek aan het Siida-museum en rendiersafari Dag 4 Inari, sledetocht met

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Glasgow Fort William Dag 2 Fort William, Glen Nevis en Polldubh Falls Dag 3 Fort William, Glencoe Dag 4 Fort William, Loch Ossion

Dag 1 Amsterdam - Glasgow Fort William Dag 2 Fort William, Glen Nevis en Polldubh Falls Dag 3 Fort William, Glencoe Dag 4 Fort William, Loch Ossion W a ndd el v a k a ntt i e S c h o t l a n d, 8 dag en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Glasgow Fort William Dag 2 Fort William, Glen Nevis en Polldubh Falls Dag 3 Fort William, Glencoe Dag 4 Fort William,

Nadere informatie

Wandelreis Turkije. Wandelvakantie Turkije, 8 dagen

Wandelreis Turkije. Wandelvakantie Turkije, 8 dagen Wandelreis Turkije Wandelvakantie Turkije, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Dalaman - Fethiye Dag 2 Fethiye, Kayaköy - Ölüdeniz Dag 3 Fethiye, Ovacik - Faralya Dag 4 Fethiye, boottocht Dag 5 Fethiye

Nadere informatie

Thema Sportief. Met een 4x4 door IJsland, 8 dagen

Thema Sportief. Met een 4x4 door IJsland, 8 dagen Thema Sportief Met een 4x4 door IJsland, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Keflavik - Thingvellir Dag 2 Thingvellir - Geysir - Gullfoss - Hveravellir Dag 3 Hveravellir - Akureyri - Godafoss - Mývatn

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene - Syros Dag 4 Syros Dag 5 Syros - Mykonos Dag 6 Mykonos Dag 7 Mykonos - Naxos Dag 8 Naxos Dag 9

Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene - Syros Dag 4 Syros Dag 5 Syros - Mykonos Dag 6 Mykonos Dag 7 Mykonos - Naxos Dag 8 Naxos Dag 9 R o n d reis Grieks e eila n d en : C y cla den & Kret a, 14 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene - Syros Dag 4 Syros Dag 5 Syros - Mykonos Dag 6 Mykonos Dag 7 Mykonos

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

Thema Cultuur en Religie

Thema Cultuur en Religie Thema Cultuur en Religie Kloosterverblijf in Zuid-Korea, 12 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Seoul Dag 2 aankomst Seoul Dag 3 Seoul Dag 4 Seoul Yongdae-ri kloosterverblijf Dag 5 Yongdae-ri kloosterverblijf

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Junior: Oman en Dubai. Oman & Dubai, 12 dagen

Junior: Oman en Dubai. Oman & Dubai, 12 dagen Junior: Oman en Dubai Oman & Dubai, 12 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Muscat Dag 2 Muscat Dag 3 Muscat - Sur - Ras al Hadd Dag 4 Ras al Hadd - Wahibawoestijn, overnachting bij bedoeïenen Dag 5 Wahibawoestijn

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 \ 1 Beschrijving Val Thorens Welkom in het skiparadijs, dat beroemd is om zijn sneeuwkwaliteit en zijn moderne skiliften.

Nadere informatie

Algarve standplaats wandel 8 dagen per vliegtuig

Algarve standplaats wandel 8 dagen per vliegtuig Algarve standplaats wandel 8 dagen per vliegtuig individuele wandelvakantie vanaf 794 Genieten in het Portugese zuiden Zo maar één van de vele beoordelingen te lezen in het gastenboek met de lange lijst

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie