Donderdag 12 mei 2016 Excursie Rijks Museum (gr. 7) Vrijdag 13 mei 2016 Thee &Theater voorstelling groep 3 Maandag 16 mei 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Donderdag 12 mei 2016 Excursie Rijks Museum (gr. 7) Vrijdag 13 mei 2016 Thee &Theater voorstelling groep 3 Maandag 16 mei 2016"

Transcriptie

1 Windwijzerjournaal mei 2016 Agenda mei 2016 Maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei Meivakantie Dinsdag 10 mei MR vergadering Donderdag 12 mei 2016 Excursie Rijks Museum (gr. 7) Vrijdag 13 mei 2016 Thee &Theater voorstelling groep 3 Maandag 16 mei e Pinksterdag (alle leerlingen zijn vrij) Dinsdag 17 mei 2016 Groepen 3 en 4 naar Schouwburg Almere (Brammetje Baas) Vrijdag 20 mei Groepsdoorbroken werken groep 1 t/m 8 Maandag 23 en dinsdag 24 mei 2016 Onderzoek GGD (groep 2 leerlingen) Donderdag 26 mei 2016 Schoolreis (groepen 3 t/m 6) Vrijdag 27 mei 2016 Studiedag (alle leerlingen zijn vrij) Dinsdag 31 mei 2016 Onderzoek GGD (groep 2 leerlingen) Vrijdag 3 juni Windwijzerjournaal juni verschijnt Vrijdag 3 juni Thee &Theater voorstelling groep 4a Vrijdag 3 juni leerlingenraad Woensdag 25 mei woensdag 8 juni Lotenverkoop Jantje Beton groep 3 t/m 8

2 Jarigen van de maand In mei zijn jarig: 1 Lissa d' D'Arnault 7 2 Zoë van Galen 6B 4 Larissa van Steeg 6A 7 Manouk Gietman 8B 8 Melody Cheng 8A 11 Zeno Rittmann 4B 12 Jami de Haard 6B 14 Sophia Costanzo 2/3 15 Dean Abel 7 16 Sanne Gietman 6B 19 Mirna van Buuren 1/2B 19 Max Letschert 4B 20 Fleur Metz 5 21 Parisa Farahmand 3 23 Dayo Pietersz 5 24 Kaya A-Loy 6B 24 Sherezade Hoogdorp 7 25 Cheryl Li 5 26 Lina Virani 2/3 27 Julian van Scheppingen 2/3 28 Mike Krams 7 30 Kaylee Jansen 6B JUNI Groep 3 Kaate Ignatius 1/2B Op 20 mei is juf Suzanne jarig en juf Anita is op 2 juni jarig! Hieperdepiep HOERA!!!! Wij wensen jullie allemaal een hele fijne verjaardag toe!

3 Vanuit de directie Beste ouders, Terugkoppeling tevredenheidsonderzoek: In de maand februari is het vierjaarlijkse tevredenheidsonderzoek binnen stichting Prisma afgenomen. 39% van onze ouders heeft het onderzoek ingevuld, wat een voldoende responspercentage betekent, 97% van de kinderen (groep 6, 7 en 8) en 100% van de medewerkers. In het onderzoek werden er vragen gesteld over het schoolklimaat, het onderwijsleerproces, over informatie en communicatie, sociale veiligheid, de lessen en het leren op school, over de interactie met de leerlingen, ICT en het pedagogisch klimaat. We zijn enorm trots op het feit dat we van u als ouders een 7,6 als rapportcijfer hebben gekregen. De kinderen geven ons maar liefst een 8,1 en de medewerkers van de Windwijzer beoordelen onze organisatie en stichting met een 8,2. We zijn nu aan het kijken welke verbeterpunten er zijn en welke concrete doelen we hieraan kunnen verbinden. In één van de volgende Windwijzerjournaals volgt hier een terugkoppeling van. Margedagen schooljaar Het vakantierooster voor het nieuwe schooljaar was al een tijdje bekend. Nu zijn dan ook de extra vrije dagen voor de groepen 1 t/m 8 bepaald en goedgekeurd door de MR. Verderop in dit journaal treft u hiervan een overzicht. Personele mededelingen: Juf Manon is op 16 april 2016 bevallen van een gezonde dochter: Josefine Willemijn. Haar roepnaam is Fien. Moeder, dochter en vader maken het goed en wij feliciteren hen van harte met dit mooie nieuws. Wilt u een kaartje sturen aan juf Manon? U mag dit afgeven bij ons en wij zorgen dan voor de verdere bezorging. Terugblik Koningsspelen 2016: Op 22 april hebben wij voor de derde keer op rij de Koningsspelen gevierd. Dit jaar voor het eerst voor de hele school, dus een waar Windwijzerfestijn. We kijken terug op een goed verlopen, gezellige dag waarin de kinderen fijn hebben gesport, gespeeld en samengewerkt.

4 In de middag hebben de kinderen van groep 5 t/m 8 hard gerend voor Stichting Aap en ons eigen schoolplein. Deze sponsorloop werd georganiseerd door de Rotary Almere en we hebben ruim 1900,- opgehaald voor ons plein. De andere 1900 is voor Stichting Aap. Onze leerlingenraad heeft besloten om 50% van onze eigen opbrengst (dus 950) te schenken aan Stichting Dierenlot. Kamp 2016 Van woensdag 31 augustus t/m vrijdag 2 september 2016 gaan de groepen 7 en 8 weer op kamp. Jaarlijks wordt een deel van de kosten betaald uit de inkomsten van de ouderbijdragen, maar is er ook een deel wat door een verplichte bijdrage betaald wordt. Binnenkort ontvangen de ouders van de huidige groep 6 & 7 een factuur hiervoor met het vriendelijke verzoek om deze bijdrage voor 1 juli te voldoen. Omdat veel ouders het leuk vinden om mee te gaan met het schoolkamp en wij graag iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich op te geven, is het vanaf vandaag mogelijk om u aan te melden bij de huidige leerkracht van uw kind. Uit alle aanmeldingen zullen de leerkrachten die het kamp organiseren een aantal ouders kiezen. Dit jaar zijn we ook op zoek naar een kookteam van ouders, aangezien wij naar een andere locatie gaan en zelf moeten zorgen voor onze maaltijden.

5 Schoolreis 2016 Op donderdag 26 mei gaan de groepen 3t/m 6 op schoolreis. Omdat veel ouders het leuk vinden om mee te gaan en wij graag iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich op te geven, is het vanaf vandaag mogelijk om u aan te melden bij de huidige leerkracht van uw kind. Jantje Beton lotenverkoop Jantje Beton wil voorkomen dat vrij buitenspelen uit het leven van een kind verdwijnt. Want spelen en bewegen zijn essentieel voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Maar in veel buurten zijn speelplekken verouderd, onveilig of moeilijk te bereiken. Met de Jantje Beton Loterij kunnen we daar samen iets aan doen. Onze school doet dit jaar mee, aangezien er voor het oppimpen van ons schoolplein veel geld nodig is. We zijn al aardig op weg, maar het benodigde bedrag is nog niet bij elkaar. De Loterij is echt uniek: kinderen zetten zich met deze superleuke actie in voor het goede doel, maar dus ook voor een uitdagender schoolplein. Daarmee zorgen we samen voor meer speelplezier voor alle kinderen. De actieperiode is van woensdag 25 mei t/ m woensdag 8 juni a.s. De kinderen van groep 3 t/m 8 verkopen dan loten aan familie, vrienden, buren. Een lot kost 3 euro en wordt uit veiligheid voor de kinderen per machtiging voldaan. Alle lotenverkopers krijgen naderhand een presentje en er is een leuke prijs te winnen voor wie het winnende lot heeft verkocht! Margedagen schooljaar Studie tweedaagse team Leerlingen groep 1 t/m 8 vrij Maandag Dinsdag studiedag team leerlingen groep 1 t/m 8 vrij Vrijdag studiedag team leerlingen groep 1 t/m 8 vrij Vrijdag margeweek februari Maandag Vrijdag

6 leerlingen groep 1 t/m 4 vrij t/m margeweek juni leerlingen groep 1 t/m 4 vrij Maandag t/m Vrijdag afsluiting schooljaar leerlingen groep 1 t/m 8 vrij Vrijdag Avondvierdaagse Twee ouders van onze school organiseren dit jaar voor een aantal groepen de Avondvierdaagse. Het betreft de groepen waar hun eigen kind in zit. Mocht u nu denken: dit is ook leuk voor de groep van mijn kind meld u zich dan bij juf Esther en zij brengt u dan in contact met Lorraine van Houten en Vanessa van Ginkel. Samen kunnen jullie dan de Avondvierdaagse voor volgend jaar gaan organiseren. Vele handen maken licht werk! Twee Kanjercollega s erbij Op donderdag 7 april hebben juf Meike (groep 4b) en juf Nathanja (groep 6a) hun licentie behaald voor de Kanjertraining. Zij zijn nu officieel gediplomeerd om de Kanjerlessen in de groep te geven. Van harte gefeliciteerd!

7 KidsXtra Sinds dit schooljaar biedt het Almere Kenniscentrum Talent (AKT) diverse gratis naschoolse gym- en sportlessen aan. Uw kind heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan één van deze lessen om zodoende (nog) beter te worden in sport en bewegen. Wat is KidsXtra? Dit zijn extra gymlessen voor kinderen met als doel beter en met meer zelfvertrouwen te bewegen. De lessen zijn bedoeld voor kinderen van groep 3 t/m 8, die door een (kleine)

8 motorische achterstand niet goed mee kunnen komen tijdens de gymlessen of op de sportvereniging. Soms zullen kinderen om een andere reden, bijvoorbeeld het vergroten van het zelfvertrouwen, deelnemen aan deze extra lessen bewegingsonderwijs. Bij KidsXtra zullen we op een speelse manier gaan werken aan diverse vaardigheden, zoals balanceren, klimmen, springen, gooien, vangen, samenwerken, enzovoort. In kleine groepjes kan het kind op zijn of haar eigen niveau oefenen. Plezier in bewegen en succes ervaren vinden we hierbij erg belangrijk! De groep bestaat uit maximaal 10 kinderen, waardoor er voldoende aandacht is voor elk kind. Het is een unieke kans voor uw kind om kosteloos te bewegen en spelenderwijs te werken aan de motorische vaardigheden! U kunt uw kind digitaal inschrijven na overleg met de leerkarcht van uw kind via de website: Op de homepage klikt u op AKT. Maak vervolgens een account aan voor uw kind of log in met de oude inloggegevens. Bij overzicht aanbod kiest u voor KidsXtra. Let hierbij goed op de locatie en de groep. Klik tot slot onderaan de pagina op de paarse knop ik wil me inschrijven. Hopelijk zien we uw kind binnenkort terug op één van de locaties van KidsXtra! Sportieve groeten, Team AKT Stichting Kindervakantieland Kindervakantieland, wie gaat er mee? Dit jaar gaat het kinderwerk van de Schoor, tijdens de zomervakantie, mee naar kindervakantieland! Iedere week staat een ander team van kinderwerkers en enthousiaste vrijwilligers klaar om er een geweldige week van te maken! Voor wie? Het vakantiehuis van Kindervakantieland is opgezet met de intentie om kinderen van 6 t/m 12 jaar de mogelijkheid te bieden om te kunnen genieten van een zorgeloze vakantie met leeftijdgenoten. Wij richten ons op kinderen die door hun thuissituatie niet of nauwelijks de mogelijkheid hebben om met het gezin op vakantie te gaan. Dat kan om financiële redenen zijn, maar dat kan ook te maken hebben met kritieke situaties binnen het gezin, zoals bijvoorbeeld ziekte van een kind of een ouder. Tijdens de vakantieweken worden verschillende activiteiten ondernomen met de kinderen, zoals sport en spel, speurtochten of knutselen. Het terrein rond het vakantiehuis biedt de mogelijkheid om veilig te spelen. De kinderen gaan ook een dagje uit.

9 Kosten deelname Deelname kost 75,00 per kind. Mocht dit bedrag een probleem zijn, dan bestaat de mogelijkheid om een verzoek in te dienen voor gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de kosten. Dat kan worden ingevuld op het inschrijfformulier van het kind. Bewijs overleggen is dan wel verplicht. Een kopie van het maandinkomen is dan voldoende. De beslissing daarover ontvangt men zo spoedig mogelijk. Wil je meer informatie over Kindervakantieland neem dan eens een kijkje op de site van kindervakantieland; kindervakantieland.nl of stuur een mail naar Wendy van Spooren Architect, Bouwmeesterbuurt Marco Stönner Jeugdland-Stad Rick Groenhard Dagarrangementen Zevensprong Verzoek deelname enquête Beste ouders, Mijn naam is Nicole Overmars en op dit moment ben ik bezig met afstuderen. Dit doe ik bij Stichting Cinekid in Amsterdam. In het kort: Cinekid organiseert jaarlijks het Cinekid Festival voor kinderen in Amsterdam én op locatie. Naast films heeft het festival ook een Medialab: een interactieve, digitale speeltuin voor kinderen. Naast het festival houdt Cinekid zich door het jaar heen ook bezig met educatieve mediaprojecten en workshops voor kinderen. Op dit moment ben ik bezig met mijn scriptie waarin appgebruik centraal staat. Voor mijn onderzoek ben ik op zoek naar ouders met kinderen tussen de 2-14 jaar oud. Valt u binnen deze doelgroep of kent u anderen die in deze doelgroep vallen? Dan verwijs ik u graag door naar onderstaande link van de enquête om deze in te vullen en/of door te sturen naar vrienden en familie. De enquête is anoniem en het kost maar 6 minuten van uw tijd. Alvast bedankt! Hartelijke groet, Nicole Overmars

Thee en theaterochtend groep 3b en 7b. 8.30 uur (Opvoedingskundige / Monique Nachbar aanwezig)

Thee en theaterochtend groep 3b en 7b. 8.30 uur (Opvoedingskundige / Monique Nachbar aanwezig) Windwijzerjournaal mei 2015 Agenda Mei 2015 Vrijdag 1 mei Vrijdag 1 mei Maandag 4 mei t/m vrijdag 15 mei Donderdag 21 mei Donderdag 21 en vrijdag 22 mei Vrijdag 22 mei Maandag 25 mei Vrijdag 29 mei Donderdag

Nadere informatie

2 e Pinksterdag. Inloopspreekuur Monique Nachbar. Windwijzerjournaal juni verschijnt

2 e Pinksterdag. Inloopspreekuur Monique Nachbar. Windwijzerjournaal juni verschijnt Windwijzerjournaal M e i 2018 Agenda mei 2018 Maandag 21 mei Dinsdag 22 mei Woensdag 23 mei Dinsdag 29 mei Vrijdag 1 juni Maandag 4 juni Woensdag 6 juni en Donderdag 7 juni Vrijdag 8 juni Vrijdag 8 juni

Nadere informatie

Agenda Mei 2017 Donderdag 11 mei MR vergadering om 19:00u. 13:30u Thee & Theaterochtend groep 5b. Dinsdag 23 mei Nieuwland museum Groep 6

Agenda Mei 2017 Donderdag 11 mei MR vergadering om 19:00u. 13:30u Thee & Theaterochtend groep 5b. Dinsdag 23 mei Nieuwland museum Groep 6 Windwijzerjournaal Mei 2017 Agenda Mei 2017 Donderdag 11 mei MR vergadering om 19:00u Vrijdag 12 mei 13:15u vergadering Leerlingenraad Vrijdag 19 mei 11:30u Thee & Theaterochtend groep 4a Vrijdag 19 mei

Nadere informatie

Dinsdag 6 t/m vrijdag 9 juni Margeweek groepen 1 t/m 4. Vrijdag 30 juni 11:30u Thee & Theater groep 2/3. Donderdag 6 juli Schoolreis groepen 5 en 6

Dinsdag 6 t/m vrijdag 9 juni Margeweek groepen 1 t/m 4. Vrijdag 30 juni 11:30u Thee & Theater groep 2/3. Donderdag 6 juli Schoolreis groepen 5 en 6 Windwijzerjournaal Juni 2017 Agenda Juni 2017 Maandag 5 juni Tweede Pinksterdag Dinsdag 6 t/m vrijdag 9 juni Margeweek groepen 1 t/m 4 Vrijdag 9 juni 13:15u Leerlingenraad Maandag 12 juni 19:30u GMR vergadering

Nadere informatie

De tweede editie van de nieuwsbrief

De tweede editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 2 Jaargang 7 23-09-2016 www.olivijn.almere-speciaal.nl De tweede editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 t/m 30 september: week van de 10 min gespreksmiddagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Van de directie. In dit nummer: MR Enquête Gymlessen Schoolfruit Vakantierooster

Van de directie. In dit nummer: MR Enquête Gymlessen Schoolfruit Vakantierooster 2017-2018 In dit nummer: MR Enquête Gymlessen Schoolfruit Vakantierooster Van de directie Op de laatste ouderavond heeft u de mogelijkheid gehad om de enquête van de MR in te vullen. Dit is behoorlijk

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

Maandbericht. Mei2017. In dit maandbericht:

Maandbericht. Mei2017. In dit maandbericht: In dit maandbericht: Mei2017 - Overzicht - Geboorte dochter juf Tina (GVO) - Avondvierdaagse - Schoolreis midden en bovenbouw - Archipeldag (studiedag) - Jantje Beton - Sportdagen - Schoolreis onderbouw

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 14 22 maart-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 23 maart Duncan Schreuder (gr. 8) 1 april Jonna Kramer (gr. 4) Allemaal van harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

28 MAART 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!!

28 MAART 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! JAARGANG 11, NR. 13 28 MAART 2013 SCHOOLZAKEN Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! Avondvierdaagse De start voor het inschrijven voor de avondvierdaagse

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

Groepen 5/6 voorstelling de Uitvinders. Groep 3 naar kinderboerderij De Stek

Groepen 5/6 voorstelling de Uitvinders. Groep 3 naar kinderboerderij De Stek Windwijzerjournaal April 2018 Agenda april 2018 Maandag 9 april en 5/6 voorstelling de Uitvinders Maandag 9 april 2/3 naar kinderboerderij De Stek Dinsdag 10 april en 5 naar het Muiderslot Woensdag 11

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s.

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s. obs Ter Stege samen leren goed presteren Nieuwsbrief Inloop voor groep 4 t/m 8 Sponsorloop Wij realiseren ons dat de inloop erg plotseling is afgeschaft. Sinds de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016 BRUG nieuws 17 maart 2016 nummer 7 PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887 e-mail: directie.brug@jl.nu onze schoolkalender vindt u op: www.pcbs-brug.nl Agenda Donderdag

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9, 21-04-2017 Werkmiddag op De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Werkmiddag op De Hunenborg Martijn Makkinga - Napoleon Even voorstellen Opbrengst eieractie Nieuws uit

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag 2017/2018 no.2 Inleiding In de eerste drie weken van dit nieuwe schooljaar hebben alle leerlingen, juffen, meesters en ook de Vliegerklas hun draai op school weer gevonden. Het is fijn om te zien en te

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017 Nieuwsbrief Agenda Dag Datum Tijd Opmerking/thema Donderdag 1-6 Vrijdag 2-6 Zondag 4-6 11.00 uur Communiemis Maandag 5-6 Tweede Pinksterdag vrij voor alle kinderen Dinsdag 6-6 Start proef blokuur gym groep

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Woensdag 3 april Vrijdag 19 april 10.00 uur-12.00 uur Sponsorloop Continurooster leerlingen 14.00 uur vrij Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei Maandag 13 mei Meivakantie Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

BOEM Nummer: 328 APRIL Het schoolplein

BOEM Nummer: 328 APRIL Het schoolplein BOEM Nummer: 328 APRIL 2016 Inhoud: Mededeling van directie: Schoolplein, TSO(Tussen Schoolse Opvang) Andere schooltijden, Grootte van de school en vakantierooster. Een robot in de groep van Tessa Klassenbal

Nadere informatie

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant Info 13 Datum: 20-05-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Inmiddels hebben we de uitslag van de CITO-eindtoets binnen gekregen. De kinderen hebben het prima gedaan, we scoren (gemiddeld)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Agenda Woensdag 10 april - Groep 4 & 5 Griezelbeestjessafari - Voetbaltoernooi meiden (inhalen wedstrijd van 13 maart) Donderdag 18 april

Agenda Woensdag 10 april - Groep 4 & 5 Griezelbeestjessafari - Voetbaltoernooi meiden (inhalen wedstrijd van 13 maart) Donderdag 18 april Windwijzerjournaal April 2019 Agenda Woensdag 10 april - Groep 4 & 5 Griezelbeestjessafari - Voetbaltoernooi meiden (inhalen wedstrijd van 13 maart) Donderdag 11 april GMR Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn.

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn. 19-05-2017 Algemeen Schoolreisje We gaan dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groep 1 t/m 3 gaan naar het Linnaeushof en groep 4 t/m 8 gaat naar Drievliet. Deze dag worden de kinderen s morgens om 08.15 op

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 9 25 april 2013.

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 9 25 april 2013. Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 9 25 april 2013. Wat is vrijheid? Esther, het joodse meisje, Komt bij de koning in t paleis. Ze mag niet zeggen wie ze is, Dat vindt haar oom niet wijs. Esther, het joodse

Nadere informatie

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Agenda Agenda 2019 Maand Februari 2019 2019 Maand Maart 2019 08-02 1 e Rapport mee. 04 t/m 21 Ouder gesprekken n.a.v. Cito 18-21 febr Ouder gesprekken n.a.v. Cito

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie

7 september 2018

7 september 2018 1405 www.clarafabriciusschool.nl 7 september 2018 7 september 17.00 uur -20.00 uur - Startfeest 13 september Dansworkshop Groep ½ 14 september Aanbieden cheque opbrengst Startfeest Hulp gevraagd Wassen

Nadere informatie

Belangrijke data: 7 april Maandsluiting groep 8 wordt uitgesteld 8 april

Belangrijke data: 7 april Maandsluiting groep 8 wordt uitgesteld 8 april Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 10 1 april 2016 Belangrijke data: 7 april

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2014: Maandag 2 juni : Studiedag,

Nadere informatie

Flierefluiternieuws. 18 september Informatieavond. Groep 1 t/m september - 28 september Omkeergesprekken. 28 september Schoolreisje groep 1/2

Flierefluiternieuws. 18 september Informatieavond. Groep 1 t/m september - 28 september Omkeergesprekken. 28 september Schoolreisje groep 1/2 Flierefluiternieuws Jaargang 38 nr.1 07-09-2018 AVG en School We willen zorgvuldig omgaan met gegevens van leerlingen, collega s en ouders. Omdat we zo bijdragen aan een veilige school en een veilige werkomgeving.

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Nummer 23/datum:

Nummer 23/datum: Nummer 23/datum: 12-7-2019 Kalender Zomervakantie t/m 25 augustus 2019 Vanuit de directie Personele zaken: Juf Myriam heeft als onderwijsassistent een baan dichtbij haar huis aangenomen. Juf Myriam, wij

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij Nieuwsbrief 15, 18 april 2017 Agenda 18 en 19 april IEP toets groep 8 21 april Ontbijt en Koningsspelen 24 april t/m 5 mei Meivakantie 15 t/m 18 mei Avondvierdaagse 25 en 26 mei Hemelvaartsdag en vrijdag

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23

MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23 MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23 Voorwoord Het is bijna niet te bevatten maar we gaan alweer richting einde schooljaar. Voordat het zover is staat er nog heel wat op ons programma. Zowel voor de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie