Onze gemeente. Mededelingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onze gemeente. Mededelingen"

Transcriptie

1 Onze gemeente Hartelijk welkom in onze gemeente. We komen vanmorgen bij elkaar om God te ontmoeten. We hopen dat u zich thuis zult voelen. Om daar aan bij te dragen, vertellen we in het kort hoe de ochtend eruit gaat zien: De samenkomst begint om uur met welkom en mededelingen. Daarna hebben we een tijd van lofprijs en aanbidding. Tijdens de lofprijs en aanbidding gaan de kinderen naar hun eigen dienst. Voor de jongste kinderen is er crèche. De kinderen van de basisschool gaan naar de zondagsschool: groep 1 voor de groepen 1 tot en met 4 van de basisschool en groep 2 voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool. Het onderwijs in de dienst wordt meestal verzorgd door één van onze eigen sprekers. Na de dienst drinken we met elkaar koffie. Wij nodigen u van harte uit met ons na te praten. De oudsten zijn: Richard Wolters (voorzitter), tel l.r.wolters@live.nl Bert Smit, tel bertsmit66@hotmail.nl Hans van Hoegee, tel joh.vanhoegee@gmail.com Bertus Berkhof, tel ajberkhof@home.nl Contactpersoon van het zorgteam: Hans van Hoegee Penningmeester: Erika van Haren vanharen-warris@hetnet.nl Secretaris: Janette de Groot secretariaat@de-egs.nl Rekeningnummer van de gemeente: NL09 INGB Onze gemeente heeft een ANBI-toewijzing ontvangen, waardoor giften aan de gemeente aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Mededelingenblad: voor het doorgeven van mededelingen (uiterlijk s woensdags): Jonne Heeling jnnhlng@hotmail.com. Mededelingen Spreker in deze dienst: Bertus Berkhof Leiding lofprijs en aanbidding: Fianne Smit Gastenteam: Jannie en Heiko Meesman In deze dienst wordt Hanaa Stuut opgedragen en worden Judith Jansen en Geert Visser gedoopt. Jarige kinderen: Afgelopen vrijdag, 10 oktober, waren twee kinderen jarig. Jolien Wolters is 10 jaar geworden en Julia (familie Van Vliet) werd 4 jaar. Allebei nog van harte gefeliciteerd! We wensen jullie van harte Gods zegen toe voor het komende jaar. Activiteiten in de komende periode: Dinsdag 3 november: Kring bij familie Van de Geest, aanvang uur. Kring bij familie Meesman, aanvang uur. Woensdag 4 november: Kring bij familie De Jonge, aanvang 9.45 uur Kring bij familie Bolt, aanvang uur Vrijdag 6 november: Vrouwen voor vrouwen vanaf 9.30 uur in Rehoboth. Meer informatie bij Els van Hoegee en/of Marijcke Marten. Young Mission van uur in het Ubbo. Meer informatie bij Bert Heeling en Minke Koster. Zondag 8 november: Dienst om uur, spreker is Harmen de Ruijter en Mariska Meesters heeft de leiding lofprijs en aanbidding. Bidden voor de dienst: Zondag s morgens wordt er om 9.30 uur gebeden voor de dienst, in de lerarenkamer. Iedereen, die mee wil bidden, is daarbij van harte welkom.

2 Deddy Kruize: Maandag 27 juli jl. is Deddy opnieuw naar Afrika vertrokken om voor Mercy Ships te gaan werken. Ook nu weer in Madagaskar, deze keer voor een periode van 10 maanden. Om jullie op de hoogte te houden, probeert ze een weblog bij te houden. Hierop is ook alle informatie te vinden om haar in deze periode te ondersteunen. Middels gebed, contact (post, mail en via weblog) en financieel. Kinderkoor Kidspraise: Op 12 december zal er in sportcentrum Bruinsma een Kids Praise worden georganiseerd. Het wordt een middag met muziek, kinderkoor en toneelspel. We hebben al een aantal weken geoefend, maar hebben nog niet genoeg kinderen voor het kinderkoor. We zoeken kinderen van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te zingen. Wil je mee doen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je naam en leeftijd. En heb je nog enthousiaste vriendjes en vriendinnetjes, geef ze dan ook op! We oefenen elke vrijdagmiddag van kwart voor 4 tot kwart voor 5. Adres: Irenelaan KB Stadskanaal (de Pinkstergemeente) Contact: Marije Koster, , marije-koster@hotmail.com Cursusdagen over pastoraat 14 nov Basisprincipes in het pastoraat - gesprekstechnieken, grenzern, relaties, gebed 2 april thema's: emoties, schuld, schaamte, afwijzing, vergeving 11 juni Pastoraat aan speciale groepen: kinderen, jeugd, zieken en ouderen Deze kosten 15 pp. per dag. Je kunt je voor de afzonderlijke dagen aanmelden. Dit is in Veenendaal. Info: Voor wie zich nog meer wil verdiepen in het pastoraat: vanaf januari tot mei is er in de Vrije Baptisten Gemeente in Groningen een cursus van 5 lesdagen vanuit het Evangelisch College. Dat kost wat meer: 250,- pp, maar dan heb je ook wat. Info:

3 Onze gemeente Hartelijk welkom in onze gemeente. We komen vanmorgen bij elkaar om God te ontmoeten. We hopen dat u zich thuis zult voelen. Om daar aan bij te dragen, vertellen we in het kort hoe de ochtend eruit gaat zien: De samenkomst begint om uur met welkom en mededelingen. Daarna hebben we een tijd van lofprijs en aanbidding. Tijdens de lofprijs en aanbidding gaan de kinderen naar hun eigen dienst. Voor de jongste kinderen is er crèche. De kinderen van de basisschool gaan naar de zondagsschool: groep 1 voor de groepen 1 tot en met 4 van de basisschool en groep 2 voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool. Het onderwijs in de dienst wordt meestal verzorgd door één van onze eigen sprekers. Na de dienst drinken we met elkaar koffie. Wij nodigen u van harte uit met ons na te praten. De oudsten zijn: Richard Wolters (voorzitter), tel l.r.wolters@live.nl Bert Smit, tel bertsmit66@hotmail.nl Hans van Hoegee, tel joh.vanhoegee@gmail.com Bertus Berkhof, tel ajberkhof@home.nl Contactpersoon van het zorgteam: Hans van Hoegee Penningmeester: Erika van Haren vanharen-warris@hetnet.nl Secretaris: Janette de Groot secretariaat@de-egs.nl Rekeningnummer van de gemeente: NL09 INGB Onze gemeente heeft een ANBI-toewijzing ontvangen, waardoor giften aan de gemeente aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Mededelingenblad: voor het doorgeven van mededelingen (uiterlijk s woensdags): Jonne Heeling jnnhlng@hotmail.com. Mededelingen Spreker in deze dienst: Bertus Berkhof Leiding lofprijs en aanbidding: Fianne Smit Gastenteam: Jannie en Heiko Meesman In deze dienst wordt Hanaa Stuut opgedragen en worden Judith Jansen en Geert Visser gedoopt. Jarige kinderen: Afgelopen vrijdag, 10 oktober, waren twee kinderen jarig. Jolien Wolters is 10 jaar geworden en Julia (familie Van Vliet) werd 4 jaar. Allebei nog van harte gefeliciteerd! We wensen jullie van harte Gods zegen toe voor het komende jaar. Activiteiten in de komende periode: Dinsdag 3 november: Kring bij familie Van de Geest, aanvang uur. Kring bij familie Meesman, aanvang uur. Woensdag 4 november: Kring bij familie De Jonge, aanvang 9.45 uur Kring bij familie Bolt, aanvang uur Vrijdag 6 november: Vrouwen voor vrouwen vanaf 9.30 uur in Rehoboth. Meer informatie bij Els van Hoegee en/of Marijcke Marten. Young Mission van uur in het Ubbo. Meer informatie bij Bert Heeling en Minke Koster. Zondag 8 november: Dienst om uur, spreker is Harmen de Ruijter en Mariska Meesters heeft de leiding lofprijs en aanbidding. Bidden voor de dienst: Zondag s morgens wordt er om 9.30 uur gebeden voor de dienst, in de lerarenkamer. Iedereen, die mee wil bidden, is daarbij van harte welkom.

4 Deddy Kruize: Maandag 27 juli jl. is Deddy opnieuw naar Afrika vertrokken om voor Mercy Ships te gaan werken. Ook nu weer in Madagaskar, deze keer voor een periode van 10 maanden. Om jullie op de hoogte te houden, probeert ze een weblog bij te houden. Hierop is ook alle informatie te vinden om haar in deze periode te ondersteunen. Middels gebed, contact (post, mail en via weblog) en financieel. Kinderkoor Kidspraise: Op 12 december zal er in sportcentrum Bruinsma een Kids Praise worden georganiseerd. Het wordt een middag met muziek, kinderkoor en toneelspel. We hebben al een aantal weken geoefend, maar hebben nog niet genoeg kinderen voor het kinderkoor. We zoeken kinderen van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te zingen. Wil je mee doen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je naam en leeftijd. En heb je nog enthousiaste vriendjes en vriendinnetjes, geef ze dan ook op! We oefenen elke vrijdagmiddag van kwart voor 4 tot kwart voor 5. Adres: Irenelaan KB Stadskanaal (de Pinkstergemeente) Contact: Marije Koster, , marije-koster@hotmail.com Cursusdagen over pastoraat 14 nov Basisprincipes in het pastoraat - gesprekstechnieken, grenzern, relaties, gebed 2 april thema's: emoties, schuld, schaamte, afwijzing, vergeving 11 juni Pastoraat aan speciale groepen: kinderen, jeugd, zieken en ouderen Deze kosten 15 pp. per dag. Je kunt je voor de afzonderlijke dagen aanmelden. Dit is in Veenendaal. Info: Voor wie zich nog meer wil verdiepen in het pastoraat: vanaf januari tot mei is er in de Vrije Baptisten Gemeente in Groningen een cursus van 5 lesdagen vanuit het Evangelisch College. Dat kost wat meer: 250,- pp, maar dan heb je ook wat. Info:

5 Onze gemeente Hartelijk welkom in onze gemeente. We komen vanmorgen bij elkaar om God te ontmoeten. We hopen dat u zich thuis zult voelen. Om daar aan bij te dragen, vertellen we in het kort hoe de ochtend eruit gaat zien: De samenkomst begint om uur met welkom en mededelingen. Daarna hebben we een tijd van lofprijs en aanbidding. Tijdens de lofprijs en aanbidding gaan de kinderen naar hun eigen dienst. Voor de jongste kinderen is er crèche. De kinderen van de basisschool gaan naar de zondagsschool: groep 1 voor de groepen 1 tot en met 4 van de basisschool en groep 2 voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool. Het onderwijs in de dienst wordt meestal verzorgd door één van onze eigen sprekers. Na de dienst drinken we met elkaar koffie. Wij nodigen u van harte uit met ons na te praten. De oudsten zijn: Richard Wolters (voorzitter), tel l.r.wolters@live.nl Bert Smit, tel bertsmit66@hotmail.nl Hans van Hoegee, tel joh.vanhoegee@gmail.com Bertus Berkhof, tel ajberkhof@home.nl Contactpersoon van het zorgteam: Hans van Hoegee Penningmeester: Erika van Haren vanharen-warris@hetnet.nl Secretaris: Janette de Groot secretariaat@de-egs.nl Rekeningnummer van de gemeente: NL09 INGB Onze gemeente heeft een ANBI-toewijzing ontvangen, waardoor giften aan de gemeente aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Mededelingenblad: voor het doorgeven van mededelingen (uiterlijk s woensdags): Jonne Heeling jnnhlng@hotmail.com. Mededelingen Spreker in deze dienst: Bertus Berkhof Leiding lofprijs en aanbidding: Fianne Smit Gastenteam: Jannie en Heiko Meesman In deze dienst wordt Hanaa Stuut opgedragen en worden Judith Jansen en Geert Visser gedoopt. Jarige kinderen: Afgelopen vrijdag, 10 oktober, waren twee kinderen jarig. Jolien Wolters is 10 jaar geworden en Julia (familie Van Vliet) werd 4 jaar. Allebei nog van harte gefeliciteerd! We wensen jullie van harte Gods zegen toe voor het komende jaar. Activiteiten in de komende periode: Dinsdag 3 november: Kring bij familie Van de Geest, aanvang uur. Kring bij familie Meesman, aanvang uur. Woensdag 4 november: Kring bij familie De Jonge, aanvang 9.45 uur Kring bij familie Bolt, aanvang uur Vrijdag 6 november: Vrouwen voor vrouwen vanaf 9.30 uur in Rehoboth. Meer informatie bij Els van Hoegee en/of Marijcke Marten. Young Mission van uur in het Ubbo. Meer informatie bij Bert Heeling en Minke Koster. Zondag 8 november: Dienst om uur, spreker is Harmen de Ruijter en Mariska Meesters heeft de leiding lofprijs en aanbidding. Bidden voor de dienst: Zondag s morgens wordt er om 9.30 uur gebeden voor de dienst, in de lerarenkamer. Iedereen, die mee wil bidden, is daarbij van harte welkom.

6 Deddy Kruize: Maandag 27 juli jl. is Deddy opnieuw naar Afrika vertrokken om voor Mercy Ships te gaan werken. Ook nu weer in Madagaskar, deze keer voor een periode van 10 maanden. Om jullie op de hoogte te houden, probeert ze een weblog bij te houden. Hierop is ook alle informatie te vinden om haar in deze periode te ondersteunen. Middels gebed, contact (post, mail en via weblog) en financieel. Kinderkoor Kidspraise: Op 12 december zal er in sportcentrum Bruinsma een Kids Praise worden georganiseerd. Het wordt een middag met muziek, kinderkoor en toneelspel. We hebben al een aantal weken geoefend, maar hebben nog niet genoeg kinderen voor het kinderkoor. We zoeken kinderen van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te zingen. Wil je mee doen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je naam en leeftijd. En heb je nog enthousiaste vriendjes en vriendinnetjes, geef ze dan ook op! We oefenen elke vrijdagmiddag van kwart voor 4 tot kwart voor 5. Adres: Irenelaan KB Stadskanaal (de Pinkstergemeente) Contact: Marije Koster, , marije-koster@hotmail.com Cursusdagen over pastoraat 14 nov Basisprincipes in het pastoraat - gesprekstechnieken, grenzern, relaties, gebed 2 april thema's: emoties, schuld, schaamte, afwijzing, vergeving 11 juni Pastoraat aan speciale groepen: kinderen, jeugd, zieken en ouderen Deze kosten 15 pp. per dag. Je kunt je voor de afzonderlijke dagen aanmelden. Dit is in Veenendaal. Info: Voor wie zich nog meer wil verdiepen in het pastoraat: vanaf januari tot mei is er in de Vrije Baptisten Gemeente in Groningen een cursus van 5 lesdagen vanuit het Evangelisch College. Dat kost wat meer: 250,- pp, maar dan heb je ook wat. Info:

7 Onze gemeente Hartelijk welkom in onze gemeente. We komen vanmorgen bij elkaar om God te ontmoeten. We hopen dat u zich thuis zult voelen. Om daar aan bij te dragen, vertellen we in het kort hoe de ochtend eruit gaat zien: De samenkomst begint om uur met welkom en mededelingen. Daarna hebben we een tijd van lofprijs en aanbidding. Tijdens de lofprijs en aanbidding gaan de kinderen naar hun eigen dienst. Voor de jongste kinderen is er crèche. De kinderen van de basisschool gaan naar de zondagsschool: groep 1 voor de groepen 1 tot en met 4 van de basisschool en groep 2 voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool. Het onderwijs in de dienst wordt meestal verzorgd door één van onze eigen sprekers. Na de dienst drinken we met elkaar koffie. Wij nodigen u van harte uit met ons na te praten. De oudsten zijn: Richard Wolters (voorzitter), tel l.r.wolters@live.nl Bert Smit, tel bertsmit66@hotmail.nl Hans van Hoegee, tel joh.vanhoegee@gmail.com Bertus Berkhof, tel ajberkhof@home.nl Contactpersoon van het zorgteam: Hans van Hoegee Penningmeester: Erika van Haren vanharen-warris@hetnet.nl Secretaris: Janette de Groot secretariaat@de-egs.nl Rekeningnummer van de gemeente: NL09 INGB Onze gemeente heeft een ANBI-toewijzing ontvangen, waardoor giften aan de gemeente aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Mededelingenblad: voor het doorgeven van mededelingen (uiterlijk s woensdags): Jonne Heeling jnnhlng@hotmail.com. Mededelingen Spreker in deze dienst: Bertus Berkhof Leiding lofprijs en aanbidding: Fianne Smit Gastenteam: Jannie en Heiko Meesman In deze dienst wordt Hanaa Stuut opgedragen en worden Judith Jansen en Geert Visser gedoopt. Jarige kinderen: Afgelopen vrijdag, 10 oktober, waren twee kinderen jarig. Jolien Wolters is 10 jaar geworden en Julia (familie Van Vliet) werd 4 jaar. Allebei nog van harte gefeliciteerd! We wensen jullie van harte Gods zegen toe voor het komende jaar. Activiteiten in de komende periode: Dinsdag 3 november: Kring bij familie Van de Geest, aanvang uur. Kring bij familie Meesman, aanvang uur. Woensdag 4 november: Kring bij familie De Jonge, aanvang 9.45 uur Kring bij familie Bolt, aanvang uur Vrijdag 6 november: Vrouwen voor vrouwen vanaf 9.30 uur in Rehoboth. Meer informatie bij Els van Hoegee en/of Marijcke Marten. Young Mission van uur in het Ubbo. Meer informatie bij Bert Heeling en Minke Koster. Zondag 8 november: Dienst om uur, spreker is Harmen de Ruijter en Mariska Meesters heeft de leiding lofprijs en aanbidding. Bidden voor de dienst: Zondag s morgens wordt er om 9.30 uur gebeden voor de dienst, in de lerarenkamer. Iedereen, die mee wil bidden, is daarbij van harte welkom.

8 Deddy Kruize: Maandag 27 juli jl. is Deddy opnieuw naar Afrika vertrokken om voor Mercy Ships te gaan werken. Ook nu weer in Madagaskar, deze keer voor een periode van 10 maanden. Om jullie op de hoogte te houden, probeert ze een weblog bij te houden. Hierop is ook alle informatie te vinden om haar in deze periode te ondersteunen. Middels gebed, contact (post, mail en via weblog) en financieel. Kinderkoor Kidspraise: Op 12 december zal er in sportcentrum Bruinsma een Kids Praise worden georganiseerd. Het wordt een middag met muziek, kinderkoor en toneelspel. We hebben al een aantal weken geoefend, maar hebben nog niet genoeg kinderen voor het kinderkoor. We zoeken kinderen van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te zingen. Wil je mee doen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je naam en leeftijd. En heb je nog enthousiaste vriendjes en vriendinnetjes, geef ze dan ook op! We oefenen elke vrijdagmiddag van kwart voor 4 tot kwart voor 5. Adres: Irenelaan KB Stadskanaal (de Pinkstergemeente) Contact: Marije Koster, , marije-koster@hotmail.com Cursusdagen over pastoraat 14 nov Basisprincipes in het pastoraat - gesprekstechnieken, grenzern, relaties, gebed 2 april thema's: emoties, schuld, schaamte, afwijzing, vergeving 11 juni Pastoraat aan speciale groepen: kinderen, jeugd, zieken en ouderen Deze kosten 15 pp. per dag. Je kunt je voor de afzonderlijke dagen aanmelden. Dit is in Veenendaal. Info: Voor wie zich nog meer wil verdiepen in het pastoraat: vanaf januari tot mei is er in de Vrije Baptisten Gemeente in Groningen een cursus van 5 lesdagen vanuit het Evangelisch College. Dat kost wat meer: 250,- pp, maar dan heb je ook wat. Info:

9 Onze gemeente Hartelijk welkom in onze gemeente. We komen vanmorgen bij elkaar om God te ontmoeten. We hopen dat u zich thuis zult voelen. Om daar aan bij te dragen, vertellen we in het kort hoe de ochtend eruit gaat zien: De samenkomst begint om uur met welkom en mededelingen. Daarna hebben we een tijd van lofprijs en aanbidding. Tijdens de lofprijs en aanbidding gaan de kinderen naar hun eigen dienst. Voor de jongste kinderen is er crèche. De kinderen van de basisschool gaan naar de zondagsschool: groep 1 voor de groepen 1 tot en met 4 van de basisschool en groep 2 voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool. Het onderwijs in de dienst wordt meestal verzorgd door één van onze eigen sprekers. Na de dienst drinken we met elkaar koffie. Wij nodigen u van harte uit met ons na te praten. De oudsten zijn: Richard Wolters (voorzitter), tel l.r.wolters@live.nl Bert Smit, tel bertsmit66@hotmail.nl Hans van Hoegee, tel joh.vanhoegee@gmail.com Bertus Berkhof, tel ajberkhof@home.nl Contactpersoon van het zorgteam: Hans van Hoegee Penningmeester: Erika van Haren vanharen-warris@hetnet.nl Secretaris: Janette de Groot secretariaat@de-egs.nl Rekeningnummer van de gemeente: NL09 INGB Onze gemeente heeft een ANBI-toewijzing ontvangen, waardoor giften aan de gemeente aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Mededelingenblad: voor het doorgeven van mededelingen (uiterlijk s woensdags): Jonne Heeling jnnhlng@hotmail.com. Mededelingen Spreker in deze dienst: Bertus Berkhof Leiding lofprijs en aanbidding: Fianne Smit Gastenteam: Jannie en Heiko Meesman In deze dienst wordt Hanaa Stuut opgedragen en worden Judith Jansen en Geert Visser gedoopt. Jarige kinderen: Afgelopen vrijdag, 10 oktober, waren twee kinderen jarig. Jolien Wolters is 10 jaar geworden en Julia (familie Van Vliet) werd 4 jaar. Allebei nog van harte gefeliciteerd! We wensen jullie van harte Gods zegen toe voor het komende jaar. Activiteiten in de komende periode: Dinsdag 3 november: Kring bij familie Van de Geest, aanvang uur. Kring bij familie Meesman, aanvang uur. Woensdag 4 november: Kring bij familie De Jonge, aanvang 9.45 uur Kring bij familie Bolt, aanvang uur Vrijdag 6 november: Vrouwen voor vrouwen vanaf 9.30 uur in Rehoboth. Meer informatie bij Els van Hoegee en/of Marijcke Marten. Young Mission van uur in het Ubbo. Meer informatie bij Bert Heeling en Minke Koster. Zondag 8 november: Dienst om uur, spreker is Harmen de Ruijter en Mariska Meesters heeft de leiding lofprijs en aanbidding. Bidden voor de dienst: Zondag s morgens wordt er om 9.30 uur gebeden voor de dienst, in de lerarenkamer. Iedereen, die mee wil bidden, is daarbij van harte welkom.

10 Deddy Kruize: Maandag 27 juli jl. is Deddy opnieuw naar Afrika vertrokken om voor Mercy Ships te gaan werken. Ook nu weer in Madagaskar, deze keer voor een periode van 10 maanden. Om jullie op de hoogte te houden, probeert ze een weblog bij te houden. Hierop is ook alle informatie te vinden om haar in deze periode te ondersteunen. Middels gebed, contact (post, mail en via weblog) en financieel. Kinderkoor Kidspraise: Op 12 december zal er in sportcentrum Bruinsma een Kids Praise worden georganiseerd. Het wordt een middag met muziek, kinderkoor en toneelspel. We hebben al een aantal weken geoefend, maar hebben nog niet genoeg kinderen voor het kinderkoor. We zoeken kinderen van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te zingen. Wil je mee doen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je naam en leeftijd. En heb je nog enthousiaste vriendjes en vriendinnetjes, geef ze dan ook op! We oefenen elke vrijdagmiddag van kwart voor 4 tot kwart voor 5. Adres: Irenelaan KB Stadskanaal (de Pinkstergemeente) Contact: Marije Koster, , marije-koster@hotmail.com Cursusdagen over pastoraat 14 nov Basisprincipes in het pastoraat - gesprekstechnieken, grenzern, relaties, gebed 2 april thema's: emoties, schuld, schaamte, afwijzing, vergeving 11 juni Pastoraat aan speciale groepen: kinderen, jeugd, zieken en ouderen Deze kosten 15 pp. per dag. Je kunt je voor de afzonderlijke dagen aanmelden. Dit is in Veenendaal. Info: Voor wie zich nog meer wil verdiepen in het pastoraat: vanaf januari tot mei is er in de Vrije Baptisten Gemeente in Groningen een cursus van 5 lesdagen vanuit het Evangelisch College. Dat kost wat meer: 250,- pp, maar dan heb je ook wat. Info:

11 Onze gemeente Hartelijk welkom in onze gemeente. We komen vanmorgen bij elkaar om God te ontmoeten. We hopen dat u zich thuis zult voelen. Om daar aan bij te dragen, vertellen we in het kort hoe de ochtend eruit gaat zien: De samenkomst begint om uur met welkom en mededelingen. Daarna hebben we een tijd van lofprijs en aanbidding. Tijdens de lofprijs en aanbidding gaan de kinderen naar hun eigen dienst. Voor de jongste kinderen is er crèche. De kinderen van de basisschool gaan naar de zondagsschool: groep 1 voor de groepen 1 tot en met 4 van de basisschool en groep 2 voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool. Het onderwijs in de dienst wordt meestal verzorgd door één van onze eigen sprekers. Na de dienst drinken we met elkaar koffie. Wij nodigen u van harte uit met ons na te praten. De oudsten zijn: Richard Wolters (voorzitter), tel l.r.wolters@live.nl Bert Smit, tel bertsmit66@hotmail.nl Hans van Hoegee, tel joh.vanhoegee@gmail.com Bertus Berkhof, tel ajberkhof@home.nl Contactpersoon van het zorgteam: Hans van Hoegee Penningmeester: Erika van Haren vanharen-warris@hetnet.nl Secretaris: Janette de Groot secretariaat@de-egs.nl Rekeningnummer van de gemeente: NL09 INGB Onze gemeente heeft een ANBI-toewijzing ontvangen, waardoor giften aan de gemeente aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Mededelingenblad: voor het doorgeven van mededelingen (uiterlijk s woensdags): Jonne Heeling jnnhlng@hotmail.com. Mededelingen Spreker in deze dienst: Bertus Berkhof Leiding lofprijs en aanbidding: Fianne Smit Gastenteam: Jannie en Heiko Meesman In deze dienst wordt Hanaa Stuut opgedragen en worden Judith Jansen en Geert Visser gedoopt. Jarige kinderen: Afgelopen vrijdag, 10 oktober, waren twee kinderen jarig. Jolien Wolters is 10 jaar geworden en Julia (familie Van Vliet) werd 4 jaar. Allebei nog van harte gefeliciteerd! We wensen jullie van harte Gods zegen toe voor het komende jaar. Activiteiten in de komende periode: Dinsdag 3 november: Kring bij familie Van de Geest, aanvang uur. Kring bij familie Meesman, aanvang uur. Woensdag 4 november: Kring bij familie De Jonge, aanvang 9.45 uur Kring bij familie Bolt, aanvang uur Vrijdag 6 november: Vrouwen voor vrouwen vanaf 9.30 uur in Rehoboth. Meer informatie bij Els van Hoegee en/of Marijcke Marten. Young Mission van uur in het Ubbo. Meer informatie bij Bert Heeling en Minke Koster. Zondag 8 november: Dienst om uur, spreker is Harmen de Ruijter en Mariska Meesters heeft de leiding lofprijs en aanbidding. Bidden voor de dienst: Zondag s morgens wordt er om 9.30 uur gebeden voor de dienst, in de lerarenkamer. Iedereen, die mee wil bidden, is daarbij van harte welkom.

12 Deddy Kruize: Maandag 27 juli jl. is Deddy opnieuw naar Afrika vertrokken om voor Mercy Ships te gaan werken. Ook nu weer in Madagaskar, deze keer voor een periode van 10 maanden. Om jullie op de hoogte te houden, probeert ze een weblog bij te houden. Hierop is ook alle informatie te vinden om haar in deze periode te ondersteunen. Middels gebed, contact (post, mail en via weblog) en financieel. Kinderkoor Kidspraise: Op 12 december zal er in sportcentrum Bruinsma een Kids Praise worden georganiseerd. Het wordt een middag met muziek, kinderkoor en toneelspel. We hebben al een aantal weken geoefend, maar hebben nog niet genoeg kinderen voor het kinderkoor. We zoeken kinderen van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te zingen. Wil je mee doen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je naam en leeftijd. En heb je nog enthousiaste vriendjes en vriendinnetjes, geef ze dan ook op! We oefenen elke vrijdagmiddag van kwart voor 4 tot kwart voor 5. Adres: Irenelaan KB Stadskanaal (de Pinkstergemeente) Contact: Marije Koster, , marije-koster@hotmail.com Cursusdagen over pastoraat 14 nov Basisprincipes in het pastoraat - gesprekstechnieken, grenzern, relaties, gebed 2 april thema's: emoties, schuld, schaamte, afwijzing, vergeving 11 juni Pastoraat aan speciale groepen: kinderen, jeugd, zieken en ouderen Deze kosten 15 pp. per dag. Je kunt je voor de afzonderlijke dagen aanmelden. Dit is in Veenendaal. Info: Voor wie zich nog meer wil verdiepen in het pastoraat: vanaf januari tot mei is er in de Vrije Baptisten Gemeente in Groningen een cursus van 5 lesdagen vanuit het Evangelisch College. Dat kost wat meer: 250,- pp, maar dan heb je ook wat. Info:

13 Onze gemeente Hartelijk welkom in onze gemeente. We komen vanmorgen bij elkaar om God te ontmoeten. We hopen dat u zich thuis zult voelen. Om daar aan bij te dragen, vertellen we in het kort hoe de ochtend eruit gaat zien: De samenkomst begint om uur met welkom en mededelingen. Daarna hebben we een tijd van lofprijs en aanbidding. Tijdens de lofprijs en aanbidding gaan de kinderen naar hun eigen dienst. Voor de jongste kinderen is er crèche. De kinderen van de basisschool gaan naar de zondagsschool: groep 1 voor de groepen 1 tot en met 4 van de basisschool en groep 2 voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool. Het onderwijs in de dienst wordt meestal verzorgd door één van onze eigen sprekers. Na de dienst drinken we met elkaar koffie. Wij nodigen u van harte uit met ons na te praten. De oudsten zijn: Richard Wolters (voorzitter), tel l.r.wolters@live.nl Bert Smit, tel bertsmit66@hotmail.nl Hans van Hoegee, tel joh.vanhoegee@gmail.com Bertus Berkhof, tel ajberkhof@home.nl Contactpersoon van het zorgteam: Hans van Hoegee Penningmeester: Erika van Haren vanharen-warris@hetnet.nl Secretaris: Janette de Groot secretariaat@de-egs.nl Rekeningnummer van de gemeente: NL09 INGB Onze gemeente heeft een ANBI-toewijzing ontvangen, waardoor giften aan de gemeente aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Mededelingenblad: voor het doorgeven van mededelingen (uiterlijk s woensdags): Jonne Heeling jnnhlng@hotmail.com. Mededelingen Spreker in deze dienst: Bertus Berkhof Leiding lofprijs en aanbidding: Fianne Smit Gastenteam: Jannie en Heiko Meesman In deze dienst wordt Hanaa Stuut opgedragen en worden Judith Jansen en Geert Visser gedoopt. Jarige kinderen: Afgelopen vrijdag, 10 oktober, waren twee kinderen jarig. Jolien Wolters is 10 jaar geworden en Julia (familie Van Vliet) werd 4 jaar. Allebei nog van harte gefeliciteerd! We wensen jullie van harte Gods zegen toe voor het komende jaar. Activiteiten in de komende periode: Dinsdag 3 november: Kring bij familie Van de Geest, aanvang uur. Kring bij familie Meesman, aanvang uur. Woensdag 4 november: Kring bij familie De Jonge, aanvang 9.45 uur Kring bij familie Bolt, aanvang uur Vrijdag 6 november: Vrouwen voor vrouwen vanaf 9.30 uur in Rehoboth. Meer informatie bij Els van Hoegee en/of Marijcke Marten. Young Mission van uur in het Ubbo. Meer informatie bij Bert Heeling en Minke Koster. Zondag 8 november: Dienst om uur, spreker is Harmen de Ruijter en Mariska Meesters heeft de leiding lofprijs en aanbidding. Bidden voor de dienst: Zondag s morgens wordt er om 9.30 uur gebeden voor de dienst, in de lerarenkamer. Iedereen, die mee wil bidden, is daarbij van harte welkom.

14 Deddy Kruize: Maandag 27 juli jl. is Deddy opnieuw naar Afrika vertrokken om voor Mercy Ships te gaan werken. Ook nu weer in Madagaskar, deze keer voor een periode van 10 maanden. Om jullie op de hoogte te houden, probeert ze een weblog bij te houden. Hierop is ook alle informatie te vinden om haar in deze periode te ondersteunen. Middels gebed, contact (post, mail en via weblog) en financieel. Kinderkoor Kidspraise: Op 12 december zal er in sportcentrum Bruinsma een Kids Praise worden georganiseerd. Het wordt een middag met muziek, kinderkoor en toneelspel. We hebben al een aantal weken geoefend, maar hebben nog niet genoeg kinderen voor het kinderkoor. We zoeken kinderen van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te zingen. Wil je mee doen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je naam en leeftijd. En heb je nog enthousiaste vriendjes en vriendinnetjes, geef ze dan ook op! We oefenen elke vrijdagmiddag van kwart voor 4 tot kwart voor 5. Adres: Irenelaan KB Stadskanaal (de Pinkstergemeente) Contact: Marije Koster, , marije-koster@hotmail.com Cursusdagen over pastoraat 14 nov Basisprincipes in het pastoraat - gesprekstechnieken, grenzern, relaties, gebed 2 april thema's: emoties, schuld, schaamte, afwijzing, vergeving 11 juni Pastoraat aan speciale groepen: kinderen, jeugd, zieken en ouderen Deze kosten 15 pp. per dag. Je kunt je voor de afzonderlijke dagen aanmelden. Dit is in Veenendaal. Info: Voor wie zich nog meer wil verdiepen in het pastoraat: vanaf januari tot mei is er in de Vrije Baptisten Gemeente in Groningen een cursus van 5 lesdagen vanuit het Evangelisch College. Dat kost wat meer: 250,- pp, maar dan heb je ook wat. Info:

15 Onze gemeente Hartelijk welkom in onze gemeente. We komen vanmorgen bij elkaar om God te ontmoeten. We hopen dat u zich thuis zult voelen. Om daar aan bij te dragen, vertellen we in het kort hoe de ochtend eruit gaat zien: De samenkomst begint om uur met welkom en mededelingen. Daarna hebben we een tijd van lofprijs en aanbidding. Tijdens de lofprijs en aanbidding gaan de kinderen naar hun eigen dienst. Voor de jongste kinderen is er crèche. De kinderen van de basisschool gaan naar de zondagsschool: groep 1 voor de groepen 1 tot en met 4 van de basisschool en groep 2 voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool. Het onderwijs in de dienst wordt meestal verzorgd door één van onze eigen sprekers. Na de dienst drinken we met elkaar koffie. Wij nodigen u van harte uit met ons na te praten. De oudsten zijn: Richard Wolters (voorzitter), tel l.r.wolters@live.nl Bert Smit, tel bertsmit66@hotmail.nl Hans van Hoegee, tel joh.vanhoegee@gmail.com Bertus Berkhof, tel ajberkhof@home.nl Contactpersoon van het zorgteam: Hans van Hoegee Penningmeester: Erika van Haren vanharen-warris@hetnet.nl Secretaris: Janette de Groot secretariaat@de-egs.nl Rekeningnummer van de gemeente: NL09 INGB Onze gemeente heeft een ANBI-toewijzing ontvangen, waardoor giften aan de gemeente aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Mededelingenblad: voor het doorgeven van mededelingen (uiterlijk s woensdags): Jonne Heeling jnnhlng@hotmail.com. Mededelingen Spreker in deze dienst: Bertus Berkhof Leiding lofprijs en aanbidding: Fianne Smit Gastenteam: Jannie en Heiko Meesman In deze dienst wordt Hanaa Stuut opgedragen en worden Judith Jansen en Geert Visser gedoopt. Jarige kinderen: Afgelopen vrijdag, 10 oktober, waren twee kinderen jarig. Jolien Wolters is 10 jaar geworden en Julia (familie Van Vliet) werd 4 jaar. Allebei nog van harte gefeliciteerd! We wensen jullie van harte Gods zegen toe voor het komende jaar. Activiteiten in de komende periode: Dinsdag 3 november: Kring bij familie Van de Geest, aanvang uur. Kring bij familie Meesman, aanvang uur. Woensdag 4 november: Kring bij familie De Jonge, aanvang 9.45 uur Kring bij familie Bolt, aanvang uur Vrijdag 6 november: Vrouwen voor vrouwen vanaf 9.30 uur in Rehoboth. Meer informatie bij Els van Hoegee en/of Marijcke Marten. Young Mission van uur in het Ubbo. Meer informatie bij Bert Heeling en Minke Koster. Zondag 8 november: Dienst om uur, spreker is Harmen de Ruijter en Mariska Meesters heeft de leiding lofprijs en aanbidding. Bidden voor de dienst: Zondag s morgens wordt er om 9.30 uur gebeden voor de dienst, in de lerarenkamer. Iedereen, die mee wil bidden, is daarbij van harte welkom.

16 Deddy Kruize: Maandag 27 juli jl. is Deddy opnieuw naar Afrika vertrokken om voor Mercy Ships te gaan werken. Ook nu weer in Madagaskar, deze keer voor een periode van 10 maanden. Om jullie op de hoogte te houden, probeert ze een weblog bij te houden. Hierop is ook alle informatie te vinden om haar in deze periode te ondersteunen. Middels gebed, contact (post, mail en via weblog) en financieel. Kinderkoor Kidspraise: Op 12 december zal er in sportcentrum Bruinsma een Kids Praise worden georganiseerd. Het wordt een middag met muziek, kinderkoor en toneelspel. We hebben al een aantal weken geoefend, maar hebben nog niet genoeg kinderen voor het kinderkoor. We zoeken kinderen van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te zingen. Wil je mee doen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je naam en leeftijd. En heb je nog enthousiaste vriendjes en vriendinnetjes, geef ze dan ook op! We oefenen elke vrijdagmiddag van kwart voor 4 tot kwart voor 5. Adres: Irenelaan KB Stadskanaal (de Pinkstergemeente) Contact: Marije Koster, , marije-koster@hotmail.com Cursusdagen over pastoraat 14 nov Basisprincipes in het pastoraat - gesprekstechnieken, grenzern, relaties, gebed 2 april thema's: emoties, schuld, schaamte, afwijzing, vergeving 11 juni Pastoraat aan speciale groepen: kinderen, jeugd, zieken en ouderen Deze kosten 15 pp. per dag. Je kunt je voor de afzonderlijke dagen aanmelden. Dit is in Veenendaal. Info: Voor wie zich nog meer wil verdiepen in het pastoraat: vanaf januari tot mei is er in de Vrije Baptisten Gemeente in Groningen een cursus van 5 lesdagen vanuit het Evangelisch College. Dat kost wat meer: 250,- pp, maar dan heb je ook wat. Info:

17 Onze gemeente Hartelijk welkom in onze gemeente. We komen vanmorgen bij elkaar om God te ontmoeten. We hopen dat u zich thuis zult voelen. Om daar aan bij te dragen, vertellen we in het kort hoe de ochtend eruit gaat zien: De samenkomst begint om uur met welkom en mededelingen. Daarna hebben we een tijd van lofprijs en aanbidding. Tijdens de lofprijs en aanbidding gaan de kinderen naar hun eigen dienst. Voor de jongste kinderen is er crèche. De kinderen van de basisschool gaan naar de zondagsschool: groep 1 voor de groepen 1 tot en met 4 van de basisschool en groep 2 voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool. Het onderwijs in de dienst wordt meestal verzorgd door één van onze eigen sprekers. Na de dienst drinken we met elkaar koffie. Wij nodigen u van harte uit met ons na te praten. De oudsten zijn: Richard Wolters (voorzitter), tel l.r.wolters@live.nl Bert Smit, tel bertsmit66@hotmail.nl Hans van Hoegee, tel joh.vanhoegee@gmail.com Bertus Berkhof, tel ajberkhof@home.nl Contactpersoon van het zorgteam: Hans van Hoegee Penningmeester: Erika van Haren vanharen-warris@hetnet.nl Secretaris: Janette de Groot secretariaat@de-egs.nl Rekeningnummer van de gemeente: NL09 INGB Onze gemeente heeft een ANBI-toewijzing ontvangen, waardoor giften aan de gemeente aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Mededelingenblad: voor het doorgeven van mededelingen (uiterlijk s woensdags): Jonne Heeling jnnhlng@hotmail.com. Mededelingen Spreker in deze dienst: Bertus Berkhof Leiding lofprijs en aanbidding: Fianne Smit Gastenteam: Jannie en Heiko Meesman In deze dienst wordt Hanaa Stuut opgedragen en worden Judith Jansen en Geert Visser gedoopt. Jarige kinderen: Afgelopen vrijdag, 10 oktober, waren twee kinderen jarig. Jolien Wolters is 10 jaar geworden en Julia (familie Van Vliet) werd 4 jaar. Allebei nog van harte gefeliciteerd! We wensen jullie van harte Gods zegen toe voor het komende jaar. Activiteiten in de komende periode: Dinsdag 3 november: Kring bij familie Van de Geest, aanvang uur. Kring bij familie Meesman, aanvang uur. Woensdag 4 november: Kring bij familie De Jonge, aanvang 9.45 uur Kring bij familie Bolt, aanvang uur Vrijdag 6 november: Vrouwen voor vrouwen vanaf 9.30 uur in Rehoboth. Meer informatie bij Els van Hoegee en/of Marijcke Marten. Young Mission van uur in het Ubbo. Meer informatie bij Bert Heeling en Minke Koster. Zondag 8 november: Dienst om uur, spreker is Harmen de Ruijter en Mariska Meesters heeft de leiding lofprijs en aanbidding. Bidden voor de dienst: Zondag s morgens wordt er om 9.30 uur gebeden voor de dienst, in de lerarenkamer. Iedereen, die mee wil bidden, is daarbij van harte welkom.

18 Deddy Kruize: Maandag 27 juli jl. is Deddy opnieuw naar Afrika vertrokken om voor Mercy Ships te gaan werken. Ook nu weer in Madagaskar, deze keer voor een periode van 10 maanden. Om jullie op de hoogte te houden, probeert ze een weblog bij te houden. Hierop is ook alle informatie te vinden om haar in deze periode te ondersteunen. Middels gebed, contact (post, mail en via weblog) en financieel. Kinderkoor Kidspraise: Op 12 december zal er in sportcentrum Bruinsma een Kids Praise worden georganiseerd. Het wordt een middag met muziek, kinderkoor en toneelspel. We hebben al een aantal weken geoefend, maar hebben nog niet genoeg kinderen voor het kinderkoor. We zoeken kinderen van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te zingen. Wil je mee doen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je naam en leeftijd. En heb je nog enthousiaste vriendjes en vriendinnetjes, geef ze dan ook op! We oefenen elke vrijdagmiddag van kwart voor 4 tot kwart voor 5. Adres: Irenelaan KB Stadskanaal (de Pinkstergemeente) Contact: Marije Koster, , marije-koster@hotmail.com Cursusdagen over pastoraat 14 nov Basisprincipes in het pastoraat - gesprekstechnieken, grenzern, relaties, gebed 2 april thema's: emoties, schuld, schaamte, afwijzing, vergeving 11 juni Pastoraat aan speciale groepen: kinderen, jeugd, zieken en ouderen Deze kosten 15 pp. per dag. Je kunt je voor de afzonderlijke dagen aanmelden. Dit is in Veenendaal. Info: Voor wie zich nog meer wil verdiepen in het pastoraat: vanaf januari tot mei is er in de Vrije Baptisten Gemeente in Groningen een cursus van 5 lesdagen vanuit het Evangelisch College. Dat kost wat meer: 250,- pp, maar dan heb je ook wat. Info:

19 Onze gemeente Hartelijk welkom in onze gemeente. We komen vanmorgen bij elkaar om God te ontmoeten. We hopen dat u zich thuis zult voelen. Om daar aan bij te dragen, vertellen we in het kort hoe de ochtend eruit gaat zien: De samenkomst begint om uur met welkom en mededelingen. Daarna hebben we een tijd van lofprijs en aanbidding. Tijdens de lofprijs en aanbidding gaan de kinderen naar hun eigen dienst. Voor de jongste kinderen is er crèche. De kinderen van de basisschool gaan naar de zondagsschool: groep 1 voor de groepen 1 tot en met 4 van de basisschool en groep 2 voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool. Het onderwijs in de dienst wordt meestal verzorgd door één van onze eigen sprekers. Na de dienst drinken we met elkaar koffie. Wij nodigen u van harte uit met ons na te praten. De oudsten zijn: Richard Wolters (voorzitter), tel l.r.wolters@live.nl Bert Smit, tel bertsmit66@hotmail.nl Hans van Hoegee, tel joh.vanhoegee@gmail.com Bertus Berkhof, tel ajberkhof@home.nl Contactpersoon van het zorgteam: Hans van Hoegee Penningmeester: Erika van Haren vanharen-warris@hetnet.nl Secretaris: Janette de Groot secretariaat@de-egs.nl Rekeningnummer van de gemeente: NL09 INGB Onze gemeente heeft een ANBI-toewijzing ontvangen, waardoor giften aan de gemeente aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Mededelingenblad: voor het doorgeven van mededelingen (uiterlijk s woensdags): Jonne Heeling jnnhlng@hotmail.com. Mededelingen Spreker in deze dienst: Bertus Berkhof Leiding lofprijs en aanbidding: Fianne Smit Gastenteam: Jannie en Heiko Meesman In deze dienst wordt Hanaa Stuut opgedragen en worden Judith Jansen en Geert Visser gedoopt. Jarige kinderen: Afgelopen vrijdag, 10 oktober, waren twee kinderen jarig. Jolien Wolters is 10 jaar geworden en Julia (familie Van Vliet) werd 4 jaar. Allebei nog van harte gefeliciteerd! We wensen jullie van harte Gods zegen toe voor het komende jaar. Activiteiten in de komende periode: Dinsdag 3 november: Kring bij familie Van de Geest, aanvang uur. Kring bij familie Meesman, aanvang uur. Woensdag 4 november: Kring bij familie De Jonge, aanvang 9.45 uur Kring bij familie Bolt, aanvang uur Vrijdag 6 november: Vrouwen voor vrouwen vanaf 9.30 uur in Rehoboth. Meer informatie bij Els van Hoegee en/of Marijcke Marten. Young Mission van uur in het Ubbo. Meer informatie bij Bert Heeling en Minke Koster. Zondag 8 november: Dienst om uur, spreker is Harmen de Ruijter en Mariska Meesters heeft de leiding lofprijs en aanbidding. Bidden voor de dienst: Zondag s morgens wordt er om 9.30 uur gebeden voor de dienst, in de lerarenkamer. Iedereen, die mee wil bidden, is daarbij van harte welkom.

20 Deddy Kruize: Maandag 27 juli jl. is Deddy opnieuw naar Afrika vertrokken om voor Mercy Ships te gaan werken. Ook nu weer in Madagaskar, deze keer voor een periode van 10 maanden. Om jullie op de hoogte te houden, probeert ze een weblog bij te houden. Hierop is ook alle informatie te vinden om haar in deze periode te ondersteunen. Middels gebed, contact (post, mail en via weblog) en financieel. Kinderkoor Kidspraise: Op 12 december zal er in sportcentrum Bruinsma een Kids Praise worden georganiseerd. Het wordt een middag met muziek, kinderkoor en toneelspel. We hebben al een aantal weken geoefend, maar hebben nog niet genoeg kinderen voor het kinderkoor. We zoeken kinderen van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te zingen. Wil je mee doen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je naam en leeftijd. En heb je nog enthousiaste vriendjes en vriendinnetjes, geef ze dan ook op! We oefenen elke vrijdagmiddag van kwart voor 4 tot kwart voor 5. Adres: Irenelaan KB Stadskanaal (de Pinkstergemeente) Contact: Marije Koster, , marije-koster@hotmail.com Cursusdagen over pastoraat 14 nov Basisprincipes in het pastoraat - gesprekstechnieken, grenzern, relaties, gebed 2 april thema's: emoties, schuld, schaamte, afwijzing, vergeving 11 juni Pastoraat aan speciale groepen: kinderen, jeugd, zieken en ouderen Deze kosten 15 pp. per dag. Je kunt je voor de afzonderlijke dagen aanmelden. Dit is in Veenendaal. Info: Voor wie zich nog meer wil verdiepen in het pastoraat: vanaf januari tot mei is er in de Vrije Baptisten Gemeente in Groningen een cursus van 5 lesdagen vanuit het Evangelisch College. Dat kost wat meer: 250,- pp, maar dan heb je ook wat. Info:

21 Onze gemeente Hartelijk welkom in onze gemeente. We komen vanmorgen bij elkaar om God te ontmoeten. We hopen dat u zich thuis zult voelen. Om daar aan bij te dragen, vertellen we in het kort hoe de ochtend eruit gaat zien: De samenkomst begint om uur met welkom en mededelingen. Daarna hebben we een tijd van lofprijs en aanbidding. Tijdens de lofprijs en aanbidding gaan de kinderen naar hun eigen dienst. Voor de jongste kinderen is er crèche. De kinderen van de basisschool gaan naar de zondagsschool: groep 1 voor de groepen 1 tot en met 4 van de basisschool en groep 2 voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool. Het onderwijs in de dienst wordt meestal verzorgd door één van onze eigen sprekers. Na de dienst drinken we met elkaar koffie. Wij nodigen u van harte uit met ons na te praten. De oudsten zijn: Richard Wolters (voorzitter), tel l.r.wolters@live.nl Bert Smit, tel bertsmit66@hotmail.nl Hans van Hoegee, tel joh.vanhoegee@gmail.com Bertus Berkhof, tel ajberkhof@home.nl Contactpersoon van het zorgteam: Hans van Hoegee Penningmeester: Erika van Haren vanharen-warris@hetnet.nl Secretaris: Janette de Groot secretariaat@de-egs.nl Rekeningnummer van de gemeente: NL09 INGB Onze gemeente heeft een ANBI-toewijzing ontvangen, waardoor giften aan de gemeente aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Mededelingenblad: voor het doorgeven van mededelingen (uiterlijk s woensdags): Jonne Heeling jnnhlng@hotmail.com. Mededelingen Spreker in deze dienst: Bertus Berkhof Leiding lofprijs en aanbidding: Fianne Smit Gastenteam: Jannie en Heiko Meesman In deze dienst wordt Hanaa Stuut opgedragen en worden Judith Jansen en Geert Visser gedoopt. Jarige kinderen: Afgelopen vrijdag, 10 oktober, waren twee kinderen jarig. Jolien Wolters is 10 jaar geworden en Julia (familie Van Vliet) werd 4 jaar. Allebei nog van harte gefeliciteerd! We wensen jullie van harte Gods zegen toe voor het komende jaar. Activiteiten in de komende periode: Dinsdag 3 november: Kring bij familie Van de Geest, aanvang uur. Kring bij familie Meesman, aanvang uur. Woensdag 4 november: Kring bij familie De Jonge, aanvang 9.45 uur Kring bij familie Bolt, aanvang uur Vrijdag 6 november: Vrouwen voor vrouwen vanaf 9.30 uur in Rehoboth. Meer informatie bij Els van Hoegee en/of Marijcke Marten. Young Mission van uur in het Ubbo. Meer informatie bij Bert Heeling en Minke Koster. Zondag 8 november: Dienst om uur, spreker is Harmen de Ruijter en Mariska Meesters heeft de leiding lofprijs en aanbidding. Bidden voor de dienst: Zondag s morgens wordt er om 9.30 uur gebeden voor de dienst, in de lerarenkamer. Iedereen, die mee wil bidden, is daarbij van harte welkom.

22 Deddy Kruize: Maandag 27 juli jl. is Deddy opnieuw naar Afrika vertrokken om voor Mercy Ships te gaan werken. Ook nu weer in Madagaskar, deze keer voor een periode van 10 maanden. Om jullie op de hoogte te houden, probeert ze een weblog bij te houden. Hierop is ook alle informatie te vinden om haar in deze periode te ondersteunen. Middels gebed, contact (post, mail en via weblog) en financieel. Kinderkoor Kidspraise: Op 12 december zal er in sportcentrum Bruinsma een Kids Praise worden georganiseerd. Het wordt een middag met muziek, kinderkoor en toneelspel. We hebben al een aantal weken geoefend, maar hebben nog niet genoeg kinderen voor het kinderkoor. We zoeken kinderen van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te zingen. Wil je mee doen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je naam en leeftijd. En heb je nog enthousiaste vriendjes en vriendinnetjes, geef ze dan ook op! We oefenen elke vrijdagmiddag van kwart voor 4 tot kwart voor 5. Adres: Irenelaan KB Stadskanaal (de Pinkstergemeente) Contact: Marije Koster, , marije-koster@hotmail.com Cursusdagen over pastoraat 14 nov Basisprincipes in het pastoraat - gesprekstechnieken, grenzern, relaties, gebed 2 april thema's: emoties, schuld, schaamte, afwijzing, vergeving 11 juni Pastoraat aan speciale groepen: kinderen, jeugd, zieken en ouderen Deze kosten 15 pp. per dag. Je kunt je voor de afzonderlijke dagen aanmelden. Dit is in Veenendaal. Info: Voor wie zich nog meer wil verdiepen in het pastoraat: vanaf januari tot mei is er in de Vrije Baptisten Gemeente in Groningen een cursus van 5 lesdagen vanuit het Evangelisch College. Dat kost wat meer: 250,- pp, maar dan heb je ook wat. Info:

MORGENSTOND KORT WEEK 39

MORGENSTOND KORT WEEK 39 MORGENSTOND KORT WEEK 39 Jaartekst 2017-2018 Visie van de oudsten Omzien naar elkaar en andere in onze omgeving en met elkaar groeien in discipelschap, tot eer van onze Heer Jezus Christus en tot opbouw

Nadere informatie

Liturgie voor Zondag 7 januari 2018, Epifanie

Liturgie voor Zondag 7 januari 2018, Epifanie Liturgie voor Zondag 7 januari 2018, Epifanie Voorganger Organist Lector Ontvangst Gert Scholten Hanneke Muntjewerf Sonja Bastiaan Ineke van der Woude Orgelspel Gemeente gaat staan na het aansteken van

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 s Gravendeel, april 2018 Inhoudsopgave 1. Aanpak bepalen 1-3 2. Huidige situatie 4 3. Missie & Visie 5-12 4. Geestelijke doelstellingen 13 5. Geestelijke actiepunten 14-15 6. Organisatorische

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Boekje over de kerk voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Over dit boekje Wij hebben op catechisatie wat geleerd over de kerk. Daar willen we je wat over vertellen.

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Johannes 4 : 1-30, 39-42 Tekst : Johannes 4 : 29 GK 163 : 1 en 2 LB 310 Psalm 63 : 1 Psalm 42a LB 903 : 1 en 2 Wij zoeken kinderen uit groep 5

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Helperkerk evangelische gemeente (hierna: Helperkerk)

Helperkerk evangelische gemeente (hierna: Helperkerk) A. Algemene gegevens Naam ANBI: RSIN/Fiscaal nummer: 800877822 Kvk-nummer: Website adres: E-mail: Helperkerk evangelische gemeente (hierna: Helperkerk) 01169680 www.helperkerk.nl info@helperkerk.nl Adres:

Nadere informatie

Agenda: Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren

Agenda: Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 25-04-2018. Agenda: 11 mei: Eten bij Kok Experience aanmelden bij Erika

Nadere informatie

Week 43, zondag 18 oktober 2015

Week 43, zondag 18 oktober 2015 Week 43, zondag 18 oktober 2015 Weektekst: Openb. 22:12 Ik kom spoedig, en heb het loon bij me om iedereen te belonen naar zijn daden. Jaartekst 2015: Matt.5:14-17 (NBV) Jullie zijn het licht in de wereld.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Beleidsplan 2016-2020

Beleidsplan 2016-2020 Beleidsplan 2016-2020 s Gravendeel, 30 maart 2016 Inhoudsopgave 1. Aanpak bepalen 1-3 2. Huidige situatie 4 3. Missie & Visie 5-12 4. Geestelijke doelstellingen 13 5. Geestelijke actiepunten 14-15 6. Organisatorische

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013.

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Beste Vrienden van de stichting, Nog een paar weken en dan is het zover, dan staat ons tweede event voor de deur. Let op zoals eerder vernoemd is de datum gewijzigd

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 s Gravendeel, april 2017 Inhoudsopgave 1. Aanpak bepalen 1-3 2. Huidige situatie 4 3. Missie & Visie 5-12 4. Geestelijke doelstellingen 13 5. Geestelijke actiepunten 14-15 6. Organisatorische

Nadere informatie

SKG 5 februari 2017 Vriendschap. Voorganger: ds Paulineke Eigenhuis Organist: Harm Jansen Ouderling van dienst: Karlien Lankman Beamer: Barry en Edze

SKG 5 februari 2017 Vriendschap. Voorganger: ds Paulineke Eigenhuis Organist: Harm Jansen Ouderling van dienst: Karlien Lankman Beamer: Barry en Edze SKG 5 februari 2017 Vriendschap Voorganger: ds Paulineke Eigenhuis Organist: Harm Jansen Ouderling van dienst: Karlien Lankman Beamer: Barry en Edze Welkom en mededelingen Stilte (gemeente gaat staan)

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen Voorgangers: ds. Anke Dekker uit Brielle Ouderling van dienst: Daniëlle Rijksen Organist: Akko de Feijter Koster: Ko Dees Video Wall: Finie Herrebout Crèche:

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 2 oktober 2016, schoolkerkdienst: Je bent bijzonder! - over de band tussen grootouders en kleinkinderen

Orde van dienst voor zondag 2 oktober 2016, schoolkerkdienst: Je bent bijzonder! - over de band tussen grootouders en kleinkinderen Orde van dienst voor zondag 2 oktober 2016, schoolkerkdienst: Je bent bijzonder! - over de band tussen grootouders en kleinkinderen Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist:

Nadere informatie

Algemeen De gemeente draagt de naam: Baptisten Gemeente Zevenaar. In haar uitingen naar buiten toe hanteren we de naam KerkvoorNu.

Algemeen De gemeente draagt de naam: Baptisten Gemeente Zevenaar. In haar uitingen naar buiten toe hanteren we de naam KerkvoorNu. Giften aan de Baptisten Gemeente Zevenaar, KerkvoorNu, zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De gemeente heeft namelijk een beschikking Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) van de Belastingdienst.

Nadere informatie

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Wat fijn dat uw zoon/dochter dit jaar de Eerste Communie doet in de Heilige Martinusparochie. Dit boekje bevat informatie over de

Nadere informatie

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 www.pieterbrueghelschool.nl De kalender Op het informatiebord hangt een BSO en overblijf

Nadere informatie

Welkom in de Open Hof

Welkom in de Open Hof Welkom in de Open Hof Opw. 616 Gez. 434: 1, 2, 5 Ps51: 5 El 458 Opw. 411 Gez. 182: 1, 2, 6 Gez. 44: 1, 2, 3 Genesis 29: 1-35 Mededelingen Voorganger : ds. Arie Reitsema Schriftlezing: Jan Leo de Hoop Voorbede

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 21 juli 2019 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 21 juli 2019 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen Orde van dienst voor de viering van zondag 21 juli 2019 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen voorganger : ds. Mark Verrips, s-gravenzande orgel : Guus Korpershoek Iedereen kan elke zondag voorafgaande

Nadere informatie

Overzicht enquête. Evangelische gemeente de Ambassade

Overzicht enquête. Evangelische gemeente de Ambassade Overzicht enquête Evangelische gemeente de Ambassade Gehouden in januari 2015 ingevuld door 158 mensen Ik ben een enquête gemeente man 74 46% 82 44% vrouw 82 51% 106 56% totaal 156 188 Mijn leeftijd is

Nadere informatie

GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK

GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK Januari 2019 Maartenskerkgemeente Doorn GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK OREN EN OGEN VAN DE KERK IN DE STRAAT Sonja Bloemers DOOR JOU DOET GOD ZIJN WERK Fred Ekhart GELOVEN DOE JE SAMEN Hester van der

Nadere informatie

Zondag 26 augustus 2018 in het Kruispunt in Voorschoten

Zondag 26 augustus 2018 in het Kruispunt in Voorschoten Zondag 26 augustus 2018 in het Kruispunt in Voorschoten Muziek Welkom en mededelingen Zingen: Lied 67a vers 1, 2 en 3. Bemoediging: voorganger : Onze hulp is in de naam van de Eeuwige, allen : die hemel

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

Inleiding. Vrije Baptisten Gemeente Nehemia Zaagmolenstraat NJ Dokkum

Inleiding. Vrije Baptisten Gemeente Nehemia Zaagmolenstraat NJ Dokkum Onderwijsgids Inleiding U en ik zijn geroepen tot een leven lang leren. We mogen dankbaar zijn voor wat we nu al hebben ontvangen, maar mogen ons ook uitstrekken naar het vergroten van onze vaardigheden

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

TOV! Koningsdag. Nieuwsbrief april. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Koningsdag. Nieuwsbrief april. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief april TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl U bent voor eeuwig Koning. Door alle eeuwen heen zult U regeren. Psalm 145:13 Koningsdag.

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

24 november 2016 jaargang 3-7

24 november 2016 jaargang 3-7 24 november 2016 jaargang 3-7 Lied van de week Groep lied 1 Ik vind het fijn om jou te helpen en een vriend te zijn. 2A t/m 4/5 Herhaling liedjes van de afgelopen periode 5 t/m 8 Veilig in Jezus armen.

Nadere informatie

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick.

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. 07 januari 2016 jaargang 2-10 2016 Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. Zegen van St. Patrick De Heer zij voor je om je de juiste weg te wijzen. De Heer zij achter je om je in

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst Welkom in de Sint Jacobskerk Wij wensen u een gezegende kerkdienst Sint Jacobskerk Voorganger Ouderling v dienst Organist Lector : Ds. Wühllschleger : Mattie Augustijn : Jos Vogel : Jos de Buck M.m.v.

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief februari TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl.ik ben de levende, en Ik ben dood geweest en zie, Ik ben levend tot in alle eeuwigheid.

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen

Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen Voorganger: Organist : Lector: Ontvangst pastor L. Kooiman Jan Zwart Jan Bruin Henk van Zanten Orgelspel Advent en aansteken

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Pieter Overduin uit Hulst Henk Siersema Joke de

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 29 april 2012 vierde zondag van Pasen Wijkgemeente Ambacht-Oost In de Bethelkerk

Orde van dienst voor de viering van zondag 29 april 2012 vierde zondag van Pasen Wijkgemeente Ambacht-Oost In de Bethelkerk Orde van dienst voor de viering van zondag 29 april 2012 vierde zondag van Pasen Wijkgemeente Ambacht-Oost In de Bethelkerk Jezus als de goede herder. Fresco begin derde eeuw, catacombe van Callixtus.

Nadere informatie

Bouw Uw Koninkrijk -> God aanbidden

Bouw Uw Koninkrijk -> God aanbidden Bouw Uw Koninkrijk -> God aanbidden God Relatie tussen God en Mozaiek Samenkomsten Muziek Gaven en collecte - God, voor wie Hij is, en voor wat Hij deed voor ons mensen. - Voor wat Hij gaat doen in de

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013 Programma Zomer 2013 20 Inhoud Voorwoord... 3 Week 1 21 t/m 27 juli - Contact... 6 Week 2 28 juli t/m 3 augustus FF anders... 9 Week 3 4 t/m 10 augustus Te gek... 12 Week 4 11 t/m 17 augustus... 14 Extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5: januari Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuwsbrief 5: januari Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuwsbrief 5: januari 2018 Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit kalenderjaar. Wij hopen u met deze nieuwsbrief op een goede wijze te informeren over en te betrekken

Nadere informatie

Identiteit, Visie & Missie.

Identiteit, Visie & Missie. Identiteit, Visie & Missie. Identiteit: Christengemeente Meerkerk is opgericht in September 2014. De initiatiefnemers hadden samen met een aantal anderen al jaren het verlangen om in de eigen woonomgeving

Nadere informatie

Baptisten Gemeente Het Lichtbaken

Baptisten Gemeente Het Lichtbaken Baptisten Gemeente Het Lichtbaken Algemene gegevens Baptisten Gemeente "Het Lichtbaken" RSIN: 006682078 Baljuwstraat 3 A 1785 SB Den Helder 0223692798 info@bghetlichtbaken.nl Samenstelling bestuur Het

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 7 januari 2018 Kleur: wit Epifanie

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 7 januari 2018 Kleur: wit Epifanie Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 7 januari 2018 Kleur: wit Epifanie Op deze eerste zondag van het nieuwe jaar begint de dienst om 10.30 uur. Voor en na de dienst is er onder het genot

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 18 t/m 24 maart 2018 Week 12 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 18 t/m 24 maart 2018 Week 12 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 18 t/m 24 maart 2018 Week 12 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Vandaag hebben we de open dag gehad op school. Een klein aantal

Nadere informatie

Kracht en liefde worden ons gegeven

Kracht en liefde worden ons gegeven Liturgie voor het ochtendgebed op zondag 31 december 2017 Kracht en liefde worden ons gegeven Lezers: Organiste : Ontvangst Annemarie Voorbraak Wijnand Kramer Jan Prij Hanneke Muntjewerf Ineke van der

Nadere informatie

Zending verbindt. D.V. zaterdag 16 maart: GZB-dag in Barneveld. Driebergen, februari 2019

Zending verbindt. D.V. zaterdag 16 maart: GZB-dag in Barneveld. Driebergen, februari 2019 D.V. zaterdag 16 maart: GZB-dag in Barneveld De GZB-dag trekt jaarlijks zo n 2.000 bezoekers om samen te luisteren naar inspirerende verhalen uit Gods wereldwijde kerk, om te zingen en te bidden, om te

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Agenda 07-02 Ons schoolgebouw is 50 jaar oud! 13-02 Groep 8 proeftoets 19-02 OR vergadering 25-02 Rapporten mee 26/28-02 10 minuten gesprekken 28-02 Hal versieren (19.00 uur) 01-03 Carnaval Nieuwsbrief

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: dhr. Klaas Bos uit Goes Ada Dieleman Joke de Putter Ko Dees Joris Vasse Aan alle kinderen in

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 14 mei 2017 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 14 mei 2017 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen 1 Orde van dienst voor de viering van zondag 14 mei 2017 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen voorganger orgel : ds. Freek L. Bakker, Voorschoten : Kees van den Berg De kaarsen worden aangestoken

Nadere informatie

N.B. De diensten vanuit het Willem de Zwijgercollege kunnen via de kerkradio worden beluisterd!

N.B. De diensten vanuit het Willem de Zwijgercollege kunnen via de kerkradio worden beluisterd! Zondag 2 oktober 2016 A.D. Voorganger : mw. Lieke Weima Piano/orgel : Hans Buurmans N.B. De diensten vanuit het Willem de Zwijgercollege kunnen via de kerkradio worden beluisterd! DE VOORBEREIDING Muziek:

Nadere informatie

Oecumenische Kerkgemeenschap. De Ark. Hoofddorp Overbos-Floriande. Orde van dienst Witte Donderdag 13 april 2017

Oecumenische Kerkgemeenschap. De Ark. Hoofddorp Overbos-Floriande. Orde van dienst Witte Donderdag 13 april 2017 Oecumenische Kerkgemeenschap De Ark Hoofddorp Overbos-Floriande Orde van dienst Witte Donderdag 13 april 2017 Tafeldienst Voorganger: Annelies Buijs Thema: De kracht van verbinden m.m.v. Arjen Noordzij,

Nadere informatie

OECUMENISCHE OUDEJAARSVESPER

OECUMENISCHE OUDEJAARSVESPER OECUMENISCHE OUDEJAARSVESPER op donderdag 31 december 2015 Thema: Omzien in verwondering Voorgangers: Pastores Marieke Feuth, Hans Vossenaar en Christien Crouwel m.m.v. de werkgroep oecumenische vieringen

Nadere informatie

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-.

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-. Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Oktober en November 2017 We hopen dat u allen veel gebruik zult maken

Nadere informatie

Blik op de toekomst Sprekers: 26-02: Peter Stolk 05-03: Mick Rijneveld 12-03: Jan Schippers 19-03: Junus Manuputtij 26-03: Henk Rothuizen

Blik op de toekomst Sprekers: 26-02: Peter Stolk 05-03: Mick Rijneveld 12-03: Jan Schippers 19-03: Junus Manuputtij 26-03: Henk Rothuizen Prediking: Ds. Gerrit van Klaveren. Gerrit is geboren en opgegroeid in Katwijk. Hij is getrouwd met Dicky en ze zijn omringt door een warm gezin van drie kinderen, schoonzoons en -dochter en twee kleinkinderen.

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 24 juni 2018 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 24 juni 2018 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen 1 Orde van dienst voor de viering van zondag 24 juni 2018 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen Jobsteen in Skeikh Sa`ad, Syrië voorganger orgel : ds. Marjo C.A. Korpel : Guus Korpershoek 2

Nadere informatie

Jong&Oud diensten. Kerk op Schoot. Schoolkerkdienst. Vakantiebijbelclub

Jong&Oud diensten. Kerk op Schoot. Schoolkerkdienst. Vakantiebijbelclub Jong&Oud diensten Kerkdiensten die anders dan anders zijn, met de creativiteit van jongeren en ouderen er in verwerkt, diverse liederen. Soms een band, of juist een sketch. Altijd de moeite van het bezoeken

Nadere informatie

Zondag 8 mei 2016 Wezenzondag Bethelkerk Wijkgemeente Ambacht-Oost

Zondag 8 mei 2016 Wezenzondag Bethelkerk Wijkgemeente Ambacht-Oost Zondag 8 mei 2016 Wezenzondag Bethelkerk Wijkgemeente Ambacht-Oost Voorganger Organist : ds. Guus A.V. Fröberg : Kees van den Berg Iedereen kan elke zondag voorafgaande aan of na de dienst een lichtje

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2018

FEBRUARI en MAART 2018 FEBRUARI en MAART 2018 Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Februari en maart 2018 We hopen dat u allen veel gebruik

Nadere informatie

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen GODS GEZIN Studielessen voor 4-7 jarigen 2003 Geschreven door Beryl Voorhoeve en Judith Maarsen Oorspronkelijk bedoeld voor studie in kleine groepen in de Levend Evangelie Gemeente Gebruikte Bijbelvertaling

Nadere informatie

OKTOBER en NOVEMBER 2018

OKTOBER en NOVEMBER 2018 OKTOBER en NOVEMBER 2018 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Oktober en november 2018 We hopen

Nadere informatie

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag.

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 21 21 HOOFDSTUK 2 Te laat! WOORDEN 1 Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 2 Ron,! De bus komt bijna! 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 4 We komen

Nadere informatie

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard Orde van dienst voor zondag 10 april 2016, schoolkerkdienst We gaan op wereldreis! Met medewerking van de Regenboogschool en ouders en kinderen van de Heideparkschool Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Zegveld, maart Belangrijke data. Vrijdag 10 maart Peuterspelen. Zaterdag 11 maart NL doet 8.30 uur tot uur

Zegveld, maart Belangrijke data. Vrijdag 10 maart Peuterspelen. Zaterdag 11 maart NL doet 8.30 uur tot uur Zegveld, maart 2017 Tijdens de studiedag van 24 februari werd ons verteld dat je 80% van het gedrag (van een kind) groen kan noemen. Dat is het gewenste gedrag. Het bijzondere is, dat we vaak geneigd zijn

Nadere informatie

24 november 2017

24 november 2017 1374 www.clarafabriciusschool.nl 24 november 2017 30 november 18.45-20.45 uur: Scholenmarkt voor ouders groep 7 & 8 Nieuwe leerlingen - Welkom Nine Nillisen en Femke en Daan van Eldik Deze week hebben

Nadere informatie

Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal

Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Zondag : 17 juli 2016 Aanvang : 19.00 uur Voorganger : Ds. Aart Mak Lector : Judith Amels Organist

Nadere informatie

Zondagsbrief en Orde van Dienst zondag 15 september 2019

Zondagsbrief en Orde van Dienst zondag 15 september 2019 Zondagsbrief en Orde van Dienst zondag 15 september 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Zondagsbrief voor zondag 15 september 2019 Medewerkenden Voorganger: Ouderling: Diaken: Collectant:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017 Beste ouders/verzorger(s), Nog maar een goede week en dan hopen we samen met jullie het kerstfeest te vieren. Het thema is dit jaar Goed nieuws!

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2017

FEBRUARI en MAART 2017 FEBRUARI en MAART 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Februari en Maart 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Oecumenische Vredesdienst Zondag 16 september Maartenskerk

Oecumenische Vredesdienst Zondag 16 september Maartenskerk Oecumenische Vredesdienst Zondag 16 september 2018 Maartenskerk Generaties voor vrede Een dienst voorbereid door Parochianen en Gemeenteleden van de Martinusparochie en de Maartenskerkgemeente 2 Oefenen

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

De jeugd heeft uw en jouw hart nodig! Kunnen wij op u en jou rekenen?

De jeugd heeft uw en jouw hart nodig! Kunnen wij op u en jou rekenen? Bouw jij volgend seizoen mee aan het jeugdwerk? Wij organiseren voor de Protestantse Kerken in Woerden allerlei activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren en hun ouders. Dat is werk waar we met zijn

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 09 20 december 2017 Laatste schooldag vóór de kerstvakantie Morgenochtend zal er gezellig ontbeten worden in de klas. Alle kinderen hebben iets lekkers

Nadere informatie

KERKBLAD BEUSICHEM-ZOELMOND

KERKBLAD BEUSICHEM-ZOELMOND KERKBLAD BEUSICHEM-ZOELMOND JULI-AUGUSTUS 2018 BARBECUE ZATERDAG 1 SEPTEMBER 18.00 UUR! PAGINA 8 GOEDE VAKANTIETIJD EN DENK AAN: DE (T)OP SURVIVAL DAGEN VOOR DE KINDEREN. VOOR INFORMATIE KIJK OP PAGINA

Nadere informatie

Programma voor ouders wat gaan onze kinderen doen op BSO Bombarie Week 30:

Programma voor ouders wat gaan onze kinderen doen op BSO Bombarie Week 30: Programma voor ouders wat gaan onze kinderen doen op BSO Bombarie Week 30: Maandag 20 juli Dinsdag 21 juli Woensdag 22 juli Donderdag 23 juli Vrijdag 24 juli Welkoms activiteit Knutselactiviteit Waterspellen

Nadere informatie

Het bestuur januari 2012

Het bestuur januari 2012 Het bestuur januari 2012 Voorzitter Betsy Blook tel. 0113-316645 eblook@zeelandnet.nl Secretaris Els Verhage tel. 0113-316868 davidelsverhage@planet.nl Penningmeester Martha Staring tel. 0113-312114 Bestuursleden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Voorjaarsvakantie Team Bereikbaarheid Privacy Schoolfotograaf PKN 40 dagentijd Muziekschool Opvoedavonden De Prenter Laser gamen in de voorjaarsvakantie Kalender februari Kalender

Nadere informatie

Orde van de dienst op de eerste zondag van de Voleinding 6 november anno Domini 2011

Orde van de dienst op de eerste zondag van de Voleinding 6 november anno Domini 2011 Orde van de dienst op de eerste zondag van de Voleinding 6 november anno Domini 2011 VOORBEREIDING Inleidend orgelspel Koraalvoorspel over Es ist gewisslich an der Zeit (gez. 279) van J.S. Bach Welkom

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 11 november 2012 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 11 november 2012 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen Orde van dienst voor de viering van zondag 11 november 2012 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen Ada Mooij 25 jaar koster Kees van den Berg 25 jaar organist voorganger orgel : ds. Guus A.V.

Nadere informatie

Zondag 13 mei Voorganger : ds Joke van Maanen. Organist: P.C. Dingemanse

Zondag 13 mei Voorganger : ds Joke van Maanen. Organist: P.C. Dingemanse Zondag 13 mei 2018 Voorganger : ds Joke van Maanen Organist: P.C. Dingemanse Voor het eerst hier in de kerk? Welkom in deze dienst. Wij hopen dat u zich in Leidschendam en in deze gemeente snel thuis zult

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Ons advies voor dit jaar: Lied van de maand Het lied voor de maand januari is gezang 47.

Ons advies voor dit jaar: Lied van de maand Het lied voor de maand januari is gezang 47. Schoolkrant van : C.B.S. De Ark t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.arkpcoh.nl Jaargang 16 nummer 9 7 januari 2016 Voorwoord In deze eerste Arktualiteiten van 2016 natuurlijk eerst de beste

Nadere informatie

Vanaf groep 1 van de basisschool gaan de kinderen naar de volgende groep; groep 2, 3 en 4

Vanaf groep 1 van de basisschool gaan de kinderen naar de volgende groep; groep 2, 3 en 4 {tab=zondagsschool} Visie In de zondagschool willen we: De kinderen vanuit de Bijbel onderwijzen en hen leren dat God nog steeds dezelfde is als vroeger De kinderen vertellen over het reddende werk van

Nadere informatie

Prediking: Irene Klein Haneveld.

Prediking: Irene Klein Haneveld. Prediking: Irene Klein Haneveld. Afgelopen zondag hebben we het thema Koninklijk leven: is leven in afhankelijkheid afgesloten. Zondag maakt Irene een begin met de volgende cyclus: Een Koninklijk leven

Nadere informatie

Vanaf groep 1 van de basisschool gaan de kinderen naar de volgende groep; groep 2, 3 en 4

Vanaf groep 1 van de basisschool gaan de kinderen naar de volgende groep; groep 2, 3 en 4 {tab=zondagsschool} Visie In de zondagschool willen we: De kinderen vanuit de Bijbel onderwijzen en hen leren dat God nog steeds dezelfde is als vroeger De kinderen vertellen over het reddende werk van

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data Zondag 11 november: Sint Maarten, Sint Maarten viering op zaterdag

Nadere informatie