Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 03 week november 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 03 week 45 01 november 2014"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Prins Clausschool nr. 03 week november november Theaterbezoek groep 7 Pilot Reizen in de Tijd groep 3 (trouwen) 04 november Pilot Reizen in de Tijd groep 2 05 november MR-vergadering 06 november Vliegensvlugge verteller (boekpromotie) Groep 2 naar Streekmuseum Muziek in de Klas groep (MIK) november Nationaal Schoolontbijt 10 november Folder Actie Schoenmaatjes mee Pilot Reizen in de Tijd groep november Inleveren schoenendozen Actie Schoenmaatjes 20 november MIK november Week van de Mediawijsheid 27 november Schoen zetten 28 november 1ste rapport mee Volgende nieuwsbrief 1 en 2 december 10-minutengesprekken Verschil mag er zijn Schouders hoeven niet even breed te zijn om dezelfde last te kunnen dragen. Benen hoeven niet even lang te zijn om dezelfde weg te kunnen lopen. Neuzen hoeven niet dezelfde kant op de staan om lucht te krijgen van wat belangrijk is. Stemmen hoeven niet hetzelfde te klinken om een waardevol geluid te laten horen. Mensen hoeven niet even groot te zijn om door dezelfde deur te kunnen. Inwoners hoeven niet gelijk te zijn om in hetzelfde land te kunnen wonen. (Greet Brokerhof-van der Waa) Arnold de Weerd. Afwezigheid directie In verband met studie zal de gehele directie donderdag 6 november en vrijdag 7 november 2014 niet op school aanwezig zijn. Mochten er zaken zijn, kunt u terecht bij Marjan de Hoop en in dringende gevallen zal zij contact met de directie opnemen. Ook op dinsdagen om de week zal Arnold de Weerd in verband met een vervolgstudie management niet aanwezig zijn op school. Dit zal

2 tot het einde van het schooljaar duren. Leida Leutscher (adjunct-directeur) is dan bereikbaar. TSO (overblijf) op de Prins Clausschool Vanuit Kinderopvang Rivierenland hebben wij het nieuws gekregen dat zij vanaf 01 maart 2015 de tussen schoolse opvang (overblijf) zullen afstoten en dat de scholen waar zij dit momenteel verzorgen een andere oplossing moeten gaan vinden om de overblijf te regelen. Dit nieuws heeft ook in de Gelderlander gestaan en volgens de directie van de KRBV zijn alle betrokkenen hierover ingelicht. Toch willen wij als school u via onze nieuwsbrief hiervan op de hoogte stellen en u mededelen dat wij aan een oplossing werken. Wij hebben een gesprek gehad met de directie van de KRBV, de betrokken scholen en het bestuur van CPOB. Wij houden u op de hoogte van de stappen die we gaan nemen. Ik hoop u zo voldoende op de hoogte te hebben gebracht. Arnold de Weerd (directeur) Nieuwe wijze van communiceren (Social Schools) Zoals in voorgaande informatiebrieven al is gemeld, zullen wij als school u op een andere en meer betrokken manier op de hoogte houden/brengen van alle activiteiten op de Prins Clausschool. Volgende week zal er een nieuws feed live gaan en zult u via de mail een uitnodiging krijgen om u aan te melden op een nieuw deel van de site. Maandag 3 november 2014 zult u een uitgebreide mail ontvangen waarin we de nieuwe stappen zullen uitleggen. Schoolfruit Als Prins Clausschool vinden wij het belangrijk dat kinderen gezonde tussendoortjes eten. Wij hebben daarom in ons beleid opgenomen dat kinderen op maandag, woensdag en vrijdag groente of fruit meenemen naar school. Dit wordt rond de pauze genuttigd. Al het andere eten zal ongeopend weer meegaan met uw kind. Verkeerssituatie scholeneiland Drumpt Al lange tijd zijn de verschillende scholen bezig met de verkeersveiligheid om en rond scholeneiland Drumpt. De belangrijkste vraag is: Hoe kunnen we, vooral tijdens het uitgaan van de scholen, een veilig verkeerssituatie creëren, waarbij we de buurt bewoners zo min mogelijk overlast bezorgen? Vanuit de gemeente is daar onlangs een plan voor gelanceerd. Hierop is door verschillende buurtbewoners, begrijpelijk, met veel vragen gereageerd. Om in dit schrijven inhoudelijk op het plan in te gaan heeft voor nu geen zin en uitleg geven ook niet. Wat belangrijker is, is dat we er mee bezig zijn. Er is een gesprek gepland met de gemeente en de drie scholen. Ook de wijk heeft actie ondernomen. Wat wij nu al kunnen doen, is ons gedrag aanpassen. Waar en hoe parkeren wij? Letten wij op ouders met fietsende, kleine kinderen? Wat kunnen wij doen aan de veiligheid op dit moment. Met andere woorden. We doen een appel op uw gedrag in het verkeer.

3 Nationaal schoolontbijt Gelukkig zijn we dit jaar met onze school weer ingeloot voor het Nationaal schoolontbijt. Op vrijdag 7 november a.s. worden alle kinderen en de leerkrachten om 8.30 uur verwend met een gezond ontbijt. Het ontbijt bestaat uit: Volkorenbrood, tarwebolletjes, krentenbollen, glutenvrije crackers Fruitstroop, smeerkaas en halvajam Halvarine en 30+ kaas Halfvolle melk Fruit We verwachten iedereen op vrijdag 7 november s morgens in slaaptenue; pyjama, nachthemd, pantoffels, badjas enz. Op donderdag 6 november nemen alle kinderen een bord, beker en bestek met de naam erop mee in een plastic tas. Dan kunnen we donderdagmiddag de tafel alvast dekken. De ouderraad van onze school betaalt een symbolisch bedrag van 0,40 per leerling voor dit ontbijt als een donatie voor de make a wish foundation, het goede doel van het Nationaal schoolontbijt. Ook wordt er lesmateriaal beschikbaar gesteld voor alle groepen, wat ontwikkeld is in samenwerking met het Voedingscentrum, JOGG ( jongeren op gezond gewicht), de Hartstichting, de Maag Lever Darm Stichting en de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Zo kunnen we in de groepen ook ruimschoots aandacht geven aan gezond eten, veel bewegen en het nut van een goed ontbijt als begin van de dag! We hopen op een gezellige voedzame ochtend! Actie Schoenmaatjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Binnenkort start de actie Schoenmaatjes De Prins Clausschool doet hier weer graag aan mee. Elk jaar is deze actie op school een succes, waar veel kinderen graag aan mee werken door een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed in te leveren voor leeftijdsgenootjes in landen als Ghana, Irak en Kenia. Vorig jaar hebben we ruim 80 dozen kunnen aanleveren! Wilt u ook thuis samen met uw zoon of dochter een schoenendoos vullen met schoolmateriaal, toiletartikelen en speelgoed? Dit kunnen ook gebruikte spullen zijn, mits nog goed en schoon. Wellicht kan uw kind iets uitkiezen uit eigen speelgoed om aan een ander kind te geven? Het versturen van een schoenendoos kost veel geld. Om de dozen te naar Ghana, Irak en Kenia te krijgen, vraagt Edukans voor iedere doos 6 euro voor de verzendkosten. Hiervoor kan het machtigingsformulier in de folder ingevuld worden. Als u het e- mailadres op het machtigingsformulier invult, laat Edukans u weten in welk land de schoenendoos is uitgedeeld.

4 De verzendkosten voor de schoenendoos kunnen ook door uw kind zelf worden opgehaald door bijvoorbeeld gesponsorde klusjes zoals autowassen of een lege flessenactie via ouders, buren of familie. U kunt natuurlijk ook één doos per gezin vullen. De gevulde schoenendoos met het machtigingsformulier kan vanaf maandag 17 november tot en met vrijdag 21 november op school worden ingeleverd. Op maandag 10 november krijgt uw kind een folder mee waarin alles nog een keer duidelijk beschreven wordt. Alvast bedankt! Nog even een vraag, wie wil/kan er op woensdag 26 november (tussen en uur) of donderdag 27 november (tussen14.00 en uur) de dozen naar Gorinchem brengen? U kunt dit doorgeven aan Leida Leutscher Namens de Ouderraad/Team Prins Claus Pilot Reizen in de tijd Zoals velen van u weten, hebben we 8 jaar deelgenomen met alle groepen aan het Reizen in de tijd project van Kultuurkonnekt in Tiel. Reizen in de tijd is een project over Kunst, Cultuur en Cultureel Erfgoed. Er komen diverse thema s aan bod, waaronder: verzamelen, familie en stamboom, wie ben ik, de geschiedenis van de streek waar ik opgroei, de Tweede Wereldoorlog. In 8 jaar ( de gehele basisschool) worden deze thema s aangeboden en krijgen alle kinderen aan het einde van die 8 jaar een verzamel map met alle onderwerpen. Ook zitten er verschillende excursies naar musea, moskee, beeldenroute, stadswandeling enz. enz. in het project. Sinds afgelopen schooljaar hebben wij ons opgegeven als pilotschool voor de vernieuwde versie van Reizen in de tijd. Dit mede omdat we 8 jaar ervaring hebben gehad met het oorspronkelijke project. Reizen in de tijd gaat uit van een vakoverstijgend en interactieve benadering, waarin plaats is voor diverse werkvormen. Het project wordt onder de loep genomen, vernieuwd waar nodig en gedigitaliseerd om de leerlijn van groep 1 t/m 8 te optimaliseren. Ook wordt de portfolio opbouw in de vernieuwing opgenomen. Dit betekent concreet dat wij in diverse groepen nieuwe of aangepaste lessen uitproberen, de praktische informatie voor de leerkrachten aanscherpen, excursies gaan uitproberen en dat er gastlessen gegeven worden door diverse deskundigen die aangesloten zijn bij Kultuurkonnekt ( zoals een conservator, museumdirecteur, dansdocent, pedagogisch medewerker bibliotheek). U zult hier vast e.e.a. thuis van horen via uw kinderen of de nieuwsbrief. Ook zal er af en toe een beroep op u worden gedaan m.b.t. het begeleiden van een groep tijdens een excursie. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking, Ellis Touwslager & Marjan Bonouvrié (ICC)

5 Kinderraad Ik vond de installatie van de kinderraad super leuk! Ze hadden uitgelegd wat we gingen doen dit jaar en ik had er al gelijk veel zin in. We moeten voor bij de volgende vergadering twee onderwerpen over wijken en buurten bedenken en daarvan kiezen we van alle onderwerpen 1 onderwerp waar we ons dit jaar bezig mee houden. Gyvenchy Tomatala Informatieavond VO Afgelopen maandagavond was er een voorlichting over het VO, gegeven door Micha van Oostveen. Er is uitleg gegeven over de verschillende opleidingen, zoals het VWO, de HAVO en het VMBO. Verder zijn de nieuwe exameneisen besproken, met name de rekentoets. We zijn blij te zien dat het een druk bezochte avond was. Op 1 en 2 decemberzijn de oudergesprekken. Op deze avonden zult u ook te horen krijgen welk voorlopig advies wij aan uw kind geven. In februari volgen de definitieve adviesgesprekken, zodat de aanmeldingen voor 6 maart bij de scholen binnen zijn. Vacature OR (voorstellen kandidaten) Zoals u heeft kunnen lezen is er een vacature voor de OR. Er zijn vijf reacties geweest. Hierdoor zal er een stemronde plaatsvinden. De betreffende personen zullen zich aan u voorstellen. In de komende periode zal er een stembriefje met de kinderen meegaan, waarop u uw stem kunt uitbrengen. Jorine Hoogendijk - Beunke Tot voor kort zat ik in de Oudercommissie van het kinderdagverblijf waar mijn kinderen verbleven. Onze oudste zoon is 2 oktober jl. 4 jaar oud geworden en zit in groep 1/2B. Daar ik graag een steentje bij zou dragen en betrokken ben bij de school waar mijn kind naartoe gaat, geef ik me bij deze op als kandidaat voor de Ouderraad. Met vriendelijke groeten, Jorine Hoogendijk - Beunke Corina Bouwmeester Hoi ik ben Corina Bouwmeester en ben 35 jaar. Ik ben de moeder van Noëlle en Robbin die zitten in groep 3 en in groep 1. Vanaf het moment dat mijn dochter op school zit wilde ik al in de OR. Om nog meer betrokken te zijn bij school. Ik vind het heerlijk om op school te helpen met vele activiteiten en zet me daar graag voor in. Kim van Ditmarsch Ik ben Kim van Ditmarsch 38 jaar, moeder van Tess, Gr. 2 en Sam Gr. 6. De afgelopen 3 jaar heb ik indien mogelijk al veel meegedraaid als hulpmoeder, inmid-

6 dels wil ik toch graag nog meer betrokken zijn bij wat er allemaal gebeurt op onze school. Ideeën aandragen, bij dragen aan het organiseren van activiteiten, feesten en meedenken om de school zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Als evt. lid van de OR zou ik hier graag mijn steentje aan bij willen dragen. Vriendelijke groet, Kim van Ditmarsch Margit Wezenberg Goedendag team en ouders, Hierbij geef ik graag toelichting wat mijn reden is om me op te geven bij de OR. Toen mijn 2 dochters, Laura(17) en Fleur(15), op de Clausschool zaten, heb ik me 6 jaar ingezet als OR moeder. Die jaren heb ik me met veel plezier ingezet en heb me enorm verbonden gevoeld met het team van leerkrachten en ouders. De jaren tussen dat de meiden van school gingen en Mike op school kwam, ben ik betrokken gebleven met het maken van de decors van groep 8 en op de achtergrond met Sinterklaas. Nu onze zoon en nakomertje Mike in groep 1 begonnen is, lijkt het me heel leuk de draad weer op te pakken en het OR team te komen aanvullen. Vriendelijke groet, Margit Wezenberg Petra Melkert Mijn naam is Petra Melkert. Ik ben 37 jaar. Ik heb 3 kinderen op school. Tijn in groep 7, Merel in groep 4 en Jette in groep 1. Naast de zorg voor de kinderen werk ik parttime als ergotherapeut, ben ik actief binnen mijn orkest waar ik klarinet speel en ben ik veel creatief bezig. Nu de jongste op school zit, heb ik voldoende tijd om mijn steentje bij te dragen op school. Ik heb zin om de ouderraad te versterken! Vriendelijke groeten, Petra Melkert

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 2, 2014-2015 2 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? Agenda:

Nadere informatie

Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015

Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015 Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015 Agenda 26 oktober tot 27 november Alles-in-1 project (5 weken) Groep 5/6: thema Dieren Groep 7/8: thema Afrika/Azië 2 t/m 13 nov Toetsweken zorgleerlingen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015

NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015 9ww NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015 Beste ouders, We hopen dat u een goede Herfstvakantieweek heeft gehad. Aan de kinderen en onszelf merkten wij dat het goed heeft gedaan deze onderbreking. De accu

Nadere informatie

BEDANKT VOOR HET INVULLEN VAN HET TEVREDENHEIDSONDERZOEK!!!

BEDANKT VOOR HET INVULLEN VAN HET TEVREDENHEIDSONDERZOEK!!! schooljaar 2017-2018 DE JARIGEN t/m 10 november 2017 24 oktober Kiona Kooijman groep 8 2 november Isa van Ballegooijen groep 5 24 oktober Louka Som de Cerff groep 5 3 november Caner Karapinar groep 8 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014 Nieuwsbrief Prins Clausschool nr. 01 week 40 29 september 2014 29 september intro-gesprekken (groep 3-8) 30 september intro-gesprekken (groep 3-8) 01 oktober feestelijke opening Kinderboekenweek Theatervoorstellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 11 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Jumbo spaaractie: Sparen voor je school Afgelopen woensdagmiddag hebben

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 30 oktober 2014

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 30 oktober 2014 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 30 oktober 2014 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 4 Nieuws vanuit de directie Inhoud

Nadere informatie

Nr. 5. Thema s Trefwoord Trefwoord is onze methode voor godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Kijk ook op www.trefwoord.

Nr. 5. Thema s Trefwoord Trefwoord is onze methode voor godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Kijk ook op www.trefwoord. Nr. 5 Schooljaar 2015-2016 29 okt. 12 nov. Thema s Trefwoord Trefwoord is onze methode voor godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Kijk ook op www.trefwoord.nl Week 45 en 46: Arm en rijk Inhoud:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Donderdag 7 november, Dans door de tijd! +/_ 14.

Nieuwsbrief 5. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Donderdag 7 november, Dans door de tijd! +/_ 14. Nieuwsbrief 5 CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Woensdag 6 november 19.30-20.30 Kledingbeurs Er is enorm veel kleding door u bijeen gebracht. We hopen dat u ook met velen

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kun je niet maken Prikbord 5, 30-10-2012 40 dagen lang is Mozes op de berg Sinaï. De mensen van het volk worden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13 november 2015

NIEUWSBRIEF 13 november 2015 NIEUWSBRIEF 13 november 2015 Agenda 13-11 Rapporten mee 17-11 Informatieavond KWC 18-11 Creaochtend groep 1, 2 en 3 18-11 Rapportgesprekken 18-11 Informatieavond Lingeborgh 19-11 Mad Science 19-11 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet. Agenda 13 december Inloop groep 8 14 december Inloop groep 4 15 december Inloop groep 5 20 december Kerstdiner 21 december Kerstviering op school 22 december 12.15 uur alle kinderen vrij: Kerstvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 Agenda 09 oktober Schoolvoetbal finale jongens en meisjes 13 oktober Leerkrachten groep 1/2a en 1/2b hebben een studiemiddag

Nadere informatie

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd.

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd. Periode zaterdag 4 november t/m vrijdag 10 november 38 e jaargang nr. 10 ALGEMEEN NIEUWS: Voorleesontbijt - Nationaal Schoolontbijt : Woensdag 8 november doen wij mee met het Nationaal Schoolontbijt. De

Nadere informatie

Van de directie TREFWOORD. Beste ouders,

Van de directie TREFWOORD. Beste ouders, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 7-2 0 1 8 1 N O V E M B E R 2 0 1 7 Directeur: Ineke van der Werf directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Actie Schoenenmaatjes

Actie Schoenenmaatjes Sluisjournaal 18 e jaargang nr.2 december 2015 Welkom bij deze speciale editie, die bol staat van de sinterklaasviering. En goed voorbeeld doet goed volgen, want ook de kinderen gaven cadeautjes aan de

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

3 t/m 7 november 2014

3 t/m 7 november 2014 Persinformatie 2014 3 t/m 7 november 2014 2014: de twaalfde editie! Gezond ontbijten blijft broodnodig. Zeker voor kinderen. Daarom is er ook dit jaar weer Het Nationaal Schoolontbijt, waarbij ruim 500.000

Nadere informatie

ROFFELTJE. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, Van de directie. Omdat het geen toeval is Psalm van nu

ROFFELTJE. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, Van de directie. Omdat het geen toeval is Psalm van nu ROFFELTJE > Van de directie Eerste woensdag in november: Dankdag voor gewas en arbeid Omdat het geen toeval is Psalm van nu Wat een wonder, dat onze planeet aarde een vruchtbare bodem is voor alles wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

nr 12 Nieuwsbrief 31 oktober 2014

nr 12 Nieuwsbrief 31 oktober 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 12 Nieuwsbrief 31 oktober 2014 Nieuws uit groep 7/8 Guido, Sem en Samuel hebben meegedaan aan de Mensa Slimmer

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

De Bonifacius Nieuwsbrief

De Bonifacius Nieuwsbrief De Bonifacius Nieuwsbrief Inhoud: Schoenendoosactie Kinderen van groep 5b zijn echte schoenmaatjes Studiedag Mededeling betaling overblijf Surprise groep 5 t/m 8 Schoenendoosactie Voor de herfstvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

N O V E M B E R 2 0 1 5

N O V E M B E R 2 0 1 5 N O V E M B E R 2 0 1 5 Inhoud: Personele zaken 1 Na Schoolse Activiteit: Yoga 1 Winnaars voorleeswedstrijd Kinderboekenweek 1 Trefwoord 2 Schoonmaakavond 2 Actie Schoenmaatjes 2 Welkom op school 2 Nationaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Agenda: Februari: 8: Rapport mee / Carnaval 12,14: Oudergesprekken 15: Vrije middag en start voorjaarsvakantie 27: Hoofdluiscontrole Maart: 6: Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

10 oktober Telefoonnummer : / Website: adres:

10 oktober Telefoonnummer : / Website:    adres: 3 10 oktober 2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt weer een Nieuwsbrief met wetenswaardigheden, nieuwtjes en informatie. We hopen dat u alles met belangstelling zult lezen! Kinderboekenweek

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt. Nieuwsbrief 5 13-11-2015 Directienieuws We zijn alweer enige tijd bezig dit schooljaar en we willen u graag informeren over wat er dit schooljaar aan onderwijsontwikkelingen op de planning staat. Een uitgebreide

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 21 nummer 3: 30 oktober 2015 Bezoek Martenamuseum Donderdag 30 september hebben de kleuters

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Zending In de afgelopen periode is er 70,00 opgehaald en 50 collectemunten.

Zending In de afgelopen periode is er 70,00 opgehaald en 50 collectemunten. Schoolkrant van : C.B.S. De Ark t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 17 nummer 4 4 november 2016 Voorwoord Deze keer een heel praktisch voorwoord. Helaas is het ons nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

ROFFELTJE. Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf:

ROFFELTJE. Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf: ROFFELTJE > Dank u wel Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf: was deze dag maar vast voorbij. Ik vind er niks meer aan. Het rare is,

Nadere informatie

Procedure werving MR-ouderlid

Procedure werving MR-ouderlid Procedure werving MR-ouderlid 1. Opstellen wervingstekst voor Nieuwsslinger en Facebook 2. Verzamelen ingekomen reacties 3. Versturen bevestiging naar geïnteresseerden met daarin uitleg over de vervolgprocedure

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

ZUIDSTROOMNIEUWS!! ONTWIKKELINGEN!!! Onderwijs op BS de Zuidstroom... Nieuwe directeur. SCHOOLJAAR NR 3 Datum: 26 oktober 2018

ZUIDSTROOMNIEUWS!! ONTWIKKELINGEN!!! Onderwijs op BS de Zuidstroom... Nieuwe directeur. SCHOOLJAAR NR 3 Datum: 26 oktober 2018 ZUIDSTROOMNIEUWS!! SCHOOLJAAR 2018-2019 NR 3 Datum: 26 oktober 2018 ONTWIKKELINGEN!!! Onderwijs op BS de Zuidstroom... Afgelopen periode hebben we binnen het team gesproken over de invulling van het rapport

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

STAKING!!! SCHOOL GESLOTEN

STAKING!!! SCHOOL GESLOTEN schooljaar 2017-2018 DE JARIGEN t/m 23 oktober 2017 26 september Joy van Ooijen groep 4 7 oktober Sarah van Heel groep 6 27 september Dylan Liebrecht groep 6-7 7 oktober Zaierra Leemans groep 1-2a 27 september

Nadere informatie

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING...

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... 1 Gegevens leerling Naam Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Telefoon Afdeling/leerweg Gegevens school Naam Schoolbegeleider Adres Plaats Telefoon

Nadere informatie

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Schoolfoto s Maandag na de herfstvakantie ontvangt u een brief met informatie over het bestellen van de schoolfoto s. Controle

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent.

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent. deze nieuwsbrief is ook te vinden op onze website www.pcbo-devoorde.nl NIEUWSBRIEF PCBO DE VOORDE MAAND: november 2011 nr. 176 Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 9 november t/m vrijdag 16 november 2018 39 e jaargang nr. 10 Portfoliogesprekken 19 en 20 februari: Binnenkort ontvangt u een Schoudercom bericht waarin u weer aan kunt geven wanneer u

Nadere informatie

CBS Joris de Witte. Nieuwsbrief november 2015. Geplande evenementen. Is dit nieuw(s)? Kopij inleveren: Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder!

CBS Joris de Witte. Nieuwsbrief november 2015. Geplande evenementen. Is dit nieuw(s)? Kopij inleveren: Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Nieuwsbrief november 2015 CBS Joris de Witte Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Jan Wolkerslaan 16 2343 BK Oegstgeest www.cbsjorisdewitte.nl T: 0715175410 Is dit nieuw(s)? Inderdaad! We hebben

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18 belangrijke data..... 22 januari 2016 nr. 18 Maa 25 jan Week definitieve oudergesprekken groep 8 Woe 27 jan Start Nationale Voorleesontbijt Din 2 feb Oudercommissie vergadering Woe 3 feb Ko-ouderbijeenkomst,

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Nieuws uit groep 7/8 Onlangs heeft heel groep 7/8 meegedaan aan de MENSA IQuiz.

Nadere informatie

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS AGENDA nr. 4 Zondag 18 oktober Zendingsdienst met Mercy ships Dinsdag 27 oktober Luizencontrole Zondag 1 november School-kerkdienst in de Hervormde Kerk Maandag 2 t/m vrijdag 10-minutengesprekken 6 november

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

ALGEMEEN: Kalender belangrijke data:

ALGEMEEN: Kalender belangrijke data: ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. November 2015, nr. 21 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Donderdag 5 november - Voorlichting aan ouders van peuters m.b.t. nieuw gemeentelijk beleid

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 25 september 2014 Kinderen van de Heerdstee Het schooljaar is al weer 6 weken oud, zo snel gaat de tijd. Zoals altijd wordt er op onze school veel aandacht besteed aan kinderkunst en het is dan ook elke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2017

Nieuwsbrief 18 december 2017 Verwondering 28 oktober 29 oktober 30 oktober agenda week 44 week 45 Psalm 3:2 Vlak voor de herfstvakantie mochten we met de directies van de HSN een studiereis naar Malawi maken. Het werd een reis waarin

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Dinsdag 25 november 10 minuten gesprekken (niet voor de groepen 8) Donderdag 27 november 10 minuten gesprekken (niet voor de groepen 8)

Dinsdag 25 november 10 minuten gesprekken (niet voor de groepen 8) Donderdag 27 november 10 minuten gesprekken (niet voor de groepen 8) 13-11-2014 nr.5 MEDEDELINGEN Dinsdag 18 november Vrijdag 21 november Versieravond op school voor Sinterklaas Alle leerlingen zijn vrij i.v.m. studiedag Dinsdag 25 november 10 minuten gesprekken (niet voor

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief st. Stephanus November 2015 Nr. 3

Nieuwsbrief st. Stephanus November 2015 Nr. 3 Nieuwsbrief st. Stephanus November 2015 Nr. 3 Samen spelen en leren op een veilige plek Mededelingen van de directie Welkom In oktober zijn Ties Wolbers en Ties Reef gestart bij ons op school. We heten

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie