INFO - Magazine. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFO - Magazine. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland"

Transcriptie

1 F.M.N. INFO - Magazine Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland Jaargang 42 uitgave 2 november 2011

2 Advertentie Buma wenst alle Carnavalsverenigingen een toffe tijd toe! Goed geregeld klinkt beter

3 Bestuur & Colofon President Stef van der Pas, T Vice-president Tom van der Linden, T Secretariaat Tom van der Linden, T FMN & Intrada Lange Heul KP Hilversum Penningmeester Piet Behrens, T FMN & Intrada Algemeen Patrick van der Pas, T Algemeen Rijk van Gardingen T Algemeen Berend Sieben, T KvK info@cfmn.nl Nr Amersfoort FMN Rabobank rekening nr t.n.v. Federatie Carnavalsver. Midden Ned. Intrada Rabobank rekening nr t.n.v. Federatie Carnavalsver. Midden Ned. Website: Webmaster Dopperen Webdesign & ICT webmaster@cfmn.nl Oprichting 29 september 1969 Uitgever Redactie Federatie Carnavalsver. Midden Nederland Stef van der Pas a.i. Copyright: Niets uit deze uitgave mag- op welke wijze dan ook worden gepubliceerd, overgenomen, gekopieerd, vermenigvuldigd enz. zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het FMN-bestuur.

4 Voorwoord & Intrada Beste Leden en Carnavalsvrienden, Het Carnaval staat voor de deur en bij enkele aangesloten leden hebben er reeds openbare activiteiten plaats gevonden. Zoals ons lid C.V. De Pretkeujes uit Wageningen zij hebben hun 44 jarig bestaan afgelopen oktober groots gevierd en wij als FMN hebben de receptie en de feestavond met veel plezier bezocht, het was Groots. (zie ook ons magazine van vorige maand) Nog enkele dagen en het is 11 november, ja de datum voor de start van ons Carnaval, wat zal het geven, wie is Prins en/of Prinses, vele vraagtekens, maar wel zo leuk om te gissen en te gokken, uiteindelijk is de bekendmaking daar en komt een verrassing uit het wel bekende doosje. Hadden we nooit verwacht hoor je regelmatig zeggen en zo moet het ook. De verassingen horen bij ons carnaval en zo moet het blijven. zondag 27 november 2011 De Carnavals maand november is niet alleen om de Prins/Prinses bekend te maken, maar ook de maand van ons steeds meer indrukwekkende danstoernooi, ja wel De INTRADA Dit toernooi wordt voor de 39 ste maal gehouden in het bij ons zo bekende NBC te Nieuwegein. Het NBC heeft zich weer als sponsor bereid gevonden hun locatie omniet ter beschikking te stellen. Onze leden met een dansafdeling kunnen op deze bijzondere dag, na vele trainingsuren, hun kwaliteit en kunde demonstreren aan de mede lid verenigingen, ja het is een competitie, maar meedoen is belangrijker dan winnen. Bij Carnaval en een Carnavalesk danstoernooi heb je alleen maar winnaars!

5 Wij zien uw gaarne in grootte getale als vereniging met Prins/Prinses, hofhouding en familie in de grote danszaal van het NBC met als motto Gezelligheid staat voorop. Wij hebben de organisatie gereed en nu kunnen de dansmariekes en dansjonkers hun favoriete dans presenteren. Het wordt een mooie dag. Voor de nieuwkomers onder ons, Wat is de Intrada Dit is het grootste Dansmarieke toernooi boven de "grote rivieren" De deelnemers aan dit Danstoernooi zijn, uitsluitend, leden van de bij de FMN aangesloten verenigingen. Het Danstoernooi is voor een ieder toegankelijk met de restrictie dat jeugd onder de 16 jaar alleen onder begeleiding toegang heeft. Echter om zo'n groot evenement te kunnen organiseren, voormeer dan 250 deelnemers en 50 dansen zijn niet alleen een groot aantal medewerkers (vrijwilligers) maar ook een grote zak met duiten nodig. Daarom zijn sponsoren en andere bronnen van inkomsten, waaronder het lidmaatschap/donateur Intrada, dan ook beslist noodzakelijk. Donateur worden? Zie verderop in dit magazine. Voor allen, tot ziens op de Intrada. Stef van der Pas President

6

7 Verzoek aan Schatbewaarders Beste Schatbewaarders en Carnavalsvrienden van de FMN Onze Penningmeester heeft voor zijn zomervakantie reeds alle facturen voor het lidmaatschap van dit seizoen verwerkt, geprint en verzonden, vele van u hebben aan hun verplichting voldaan en daar zijn wij zeer content mee. Echter enkele van u hebben waarschijnlijk een lange zomervakantie en de factuur betreffende het lidmaatschap niet gezien, niet ontvangen of nog geen tijd gehad. Alles is mogelijk, maar wil de FMN zijn uitstraling waarmaken dan zijn de verplichtingen wederzijds. Wij vragen u daarom vriendelijk de uitstaande factuur, uw lidmaatschap, op tijd te voldoen en zoals u weet wel voor de elfde van de elfde. Indien u de factuur niet heeft ontvangen, geen probleem neem dan even contact op met onze schatbewaarder de heer Piet Behrens, dit via de , info@cfmn.nl. Het Bestuur Voor deze: Stef van der Pas President

8 Advertentie Advertentie

9 De 39 ste Intrada te Nieuwegein Beste Leden, Carnavallisten en allen die het Carnaval een warm hart toedragen. Na de Intrada 2010, waarbij we als wijze van proef van de zaterdag naar de zondag zijn verhuisd is het op 27 november weer zover. De achterliggende reden voor de verhuizing van de zaterdag naar de zondag is bij U allen waarschijnlijk nog wel bekend, het ontlasten van de diverse Dansgarden die anders op zaterdag een uiterst inspannend toernooi dansten en dan s avonds nog eens met hun diverse Hoogheden te veld moesten om voor de bezoekende of te bezoeken Hoogheden nogmaals hun show op te voeren, welhaast een schier onmogelijke taak voor deze jonge en tot op het bot gemotiveerde danseressen en dansers. Nu echter gebleken is dat de zondag een bij uitstek geschikte dag is voor dit toernooi (Het merendeel van de verenigingen en Hoogheden is op zondagavond vrij) heeft het bestuur van de FMN in samenspraak met de leden van de Intrada commissie besloten om de zondag te handhaven voor de Intrada. Mede door de zondag kan dit festijn ook uitgroeien tot een echt FMN Familiefeest waarbij broers, zussen, ouders, Opa s en Oma s mee kunnen komen om de kunsten van de diverse dansers en danseressen met eigen ogen gade te slaan en natuurlijk aan te moedigen zodat ze nu net dat beetje meer geven wat nodig is om met de fel begeerde beker huiswaarts te keren. Een prettige bijkomstigheid hierbij is natuurlijk ook de stand van een onzer sponsoren met allerhande artikelen die de ogen van de danseresjes kunnen laten stralen, en dat alles tegen zeer betaalbare prijzen.

10 Natuurlijk zijn er aan de aanwezigheid van zoveel bezoekers enige huishoudelijke regels zoals het verzoek om geen foto s of videoopnamen te maken van de concurrentie, hier zal toch nauwlettend op worden toegezien en wil men toch geen foto s of video-opnamen van een bepaalde groep maken is een verklaring van toestemming van de betreffende groep noodzakelijk want zeg nou zelf; je wilt toch niet dat jouw trainingsarbeid, choreografie etc. zonder jouw toestemming door anderen wordt overgenomen. Laten we daarom sportief zijn en alleen genieten van elkanders kunsten en wil je een deel van dans gebruiken neem dan contact op met de betreffende trainster/trainer of choreograaf. Wij zijn er klaar voor, het spul staat op de wagen, rest nog een groot publiek om de dansgroepen die steun en eer te geven die hen toekomt want dansen voor een (bijna) lege zaal ontneemt je de inspiratie om het beste uit je zelf te halen. Wij rekenen op U, Verenigingen, Hoogheden, Raadsleden en Besturen en natuurlijk niet te vergeten de o zo belangrijke Familieleden. Tot ziens op 27 november Rijk van Gardingen Lid Intrada commissie

11

12 Entreeprijzen Intrada-danstoernooi 27 november 2011 NBC NIEUWEGEIN ENTREE 3,50 Volwassenen Kinderen vanaf 13 jaar. Bestuursleden van de bij de FMN aangesloten verenigingen Raadsleden/Raad van 11 in uniform. ENTREE 1,00 kinderen 6 t/m 12 jaar GRATIS ENTREE Kinderen van 6 t/m 12 jaar; onderbegeleiding. Jeugdraad (in uniform); onderbegeleiding. Kinderen van 0 t/m 5 jaar. Adverteerders met partner; op vertoon van uitnodiging. Donateur met partner; op vertoon van uitnodiging. Fanclubleden (Intradafan/Donateur); op vertoon van speldje. Hoogheden, Adjudanten en eventuele Hofdame / Page; OOK van de Jeugd. Oud bestuursleden met partner; op vertoon van uitnodiging. Sponsor met partner; op vertoon van uitnodiging. ATTENTIE: DONATEUR WORDEN VAN DE INTRADA Indien iemand besluit, nadat hij/zij de entree van 3,50 betaald heeft, om donateur te worden van de Intrada, dan wordt de betaalde 3,50 in mindering gebracht. Hij/zij betaalt dan: 10,00-3,50 = 6,50 Wordt men bij binnenkomst direct lid/donateur dan betaalt men 10,00 en geen entreegeld. Inschrijfformulieren te verkrijgen bij de kassa en s.v.p. volledig invullen.

13

14 Op onze website vindt u een printversie op A4

15 Intrada - donateur Wie is een Intrada - donateur? Een persoon die de Intrada van de FMN een goed hart toedraagt en doormiddel van het lidmaat/ donateurschap het voortbestaan van de Intrada in zijn geheel ondersteunt. Wie kan lid worden? Alle personen vanaf 18 jaar. Wat biedt de FMN de Intrada - donateur? Gratis toegang tot het Danstoernooi Gratis toezending van het Info Magazine (digitaal) Gratis FMN reversonderscheiding Wat kost het lidmaatschap - Donateur? De bijdrage is 10,- p.p. Duur van het lidmaatschap. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor één seizoen (1 april t/m 31 maart) en wordt automatisch, behoudens tijdige opzegging, voor één seizoen verlengd. Opzegging van het lidmaatschap. Opzegging van het lidmaatschap dient uiterlijk twee maanden voor afloop van een seizoen, schriftelijk, te geschieden aan het Intradasecretariaat. Algemeen. Indien in een bepaald seizoen, om wat voor reden dan ook, zowel het Intrada-Danstoernooi als de Intrada Kapellen-/Actenmiddag, niet gehouden kan worden zal het betaalde lidmaatschapsbedrag, gedeeltelijk, worden teruggestort. Door deelname, met die van vele anderen, maakt u het voor de FMN mogelijk om zowel de deelnemers, toeschouwers en niet te vergeten u zelf fantastische en gezellige dag(en) te bezorgen.

16 Donateur worden? Maak 10,00 over naar het Intrada bankrekeningnummer t.n.v. Federatie Carnavalsver. Midden Nederland (FMN) p.a. Kamerlingh Onnesweg 86, 1223 JL Hilversum met vermelding van Intrada - donateur. Download het "Aanmeldingsformulier Intrada - donateur" en stuur het compleet ingevulde en ondertekende formulier, per post, naar het Intrada-secretariaat. p.a. Lange Heul 26, 1223 KP Hilversum Nadere informatie gewenst? Neem dan contact op met ons Intrada - secretariaat. Voor downloaden van het "Aanmeldingsformulier" zie onze website Alvast bedankt voor uw aanmelding

17

18

19

20 Beste Carnavallisten, Op zondagmiddag 8 januari 2012 is het weer zover. In onze residentie: Het Geuzenkwartier te Utrecht wordt voor de vijfde keer een carnavalsbeurs georganiseerd. Vele carnavallisten zullen jaarlijks wel eens denken: laten we de zolder eens opruimen en eindelijk eens tijd om oude carnavalsspullen: kleding, pruiken enz. eens weg te doen. Voor al deze carnavallisten wordt nu de gelegenheid geboden dit inderdaad eens te doen en nieuwe spullen aan te schaffen. Hiervoor wordt dan ook deze carnavalsbeurs georganiseerd. Voor een klein bedrag en een gehuurde tafel kunnen al uw spullen te koop worden aangeboden. Wij verwachten gretige kopers. De opbrengst van deze middag zal geheel ten goede komen aan een dagje uit voor verstandelijk gehandicapten. Uiteraard is de opbrengst van de spullen die worden verkocht voor de verkoper. Indien deze meent een gedeelte hiervan te willen afstaan t.b.v. een dagje uit voor verstandelijk gehandicapten kan dit worden aangegeven bij de organisatie van deze beurs. Datum Zondag 8 januari 2012 Tijd uur Entree Gratis voor bezoekers Plaats Utrecht Het Geuzenkwartier, Laan van Chartroise 166, 3552 EZ UTRECHT Iedereen die overbodig geworden gebruikte carnavalskleding heeft, kan deze verkopen tijdens deze carnavalsbeurs. U kunt zich inschrijven voor het verkrijgen van een tafel groot 120x80 tegen de prijs van 4,00 per tafel. Voor meegebrachte kledingrekken wordt 2,00 per strekkende meter in rekening gebracht. Voor meer informatie: Dhr. René Schouten Tel (vanaf uur) reneschouten@casema.nl Website: Tot ziens te Utrecht.

21 Optochten 2012 Aan alle, bij de FMN aangesloten, verenigingen / stichtingen die een optocht tijdens het Carnavalsweekend organiseren. Wij vragen u, indien u een Carnavalsoptocht organiseert, ons de gegevens van de optocht zo spoedig mogelijk en separaat aan ons op te geven via info@cfmn.nl zodat wij dit zowel op de website als in het Info - Magazine kunnen opnemen. Optochten FMN leden en aspirant Leden Februari 2012 V2.8 Datum Verenigingen Gemeente Aanvang zaterdag Vergeten Hoek Werkhoven zaterdag Narre Knollen Soest zaterdag Oeletoeters Sneek zaterdag Pretkeujes Wageningen zaterdag Brienkneuters Cothen zaterdag Jolige Druif Wateringen zondag Eemschuumers Hoogland zondag Rijnpinters Odijk maandag Rijnpinters Odijk De avondoptochten zijn met verlichte Praalwagens Bij voorbaat dank voor uw medewerking, Het Bestuur

22

F.M.N. 40 ste Intrada Zondag 18 november 2012. INFO - Magazine. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland

F.M.N. 40 ste Intrada Zondag 18 november 2012. INFO - Magazine. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland F.M.N. 40 ste Intrada Zondag 18 november 2012 INFO - Magazine Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland Jaargang 43 uitgave 1 november 2012 Bestuur President Stef van der Pas T 035-646 8550

Nadere informatie

41 ste Intrada Zondag 17 november 2013. INFO - Magazine. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland

41 ste Intrada Zondag 17 november 2013. INFO - Magazine. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland F.M.N. 41 ste Intrada Zondag 17 november 2013 INFO - Magazine Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland Jaargang 44 uitgave 1 november 2013 Bestuur President Stef van der Pas T 035-646 8550

Nadere informatie

De FMN wenst U prettige Feestdagen. INFO - Magazine. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland

De FMN wenst U prettige Feestdagen. INFO - Magazine. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland F.M.N. De FMN wenst U prettige Feestdagen INFO - Magazine Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland Jaargang 42 uitgave 3 december 2011 Advertentie Advertentie Buma wenst alle Carnavalsverenigingen

Nadere informatie

Herfst. INFO - Magazine. de voorbereiding voor Carnaval. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland

Herfst. INFO - Magazine. de voorbereiding voor Carnaval. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland F.M.N. Herfst de voorbereiding voor Carnaval INFO - Magazine Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland Jaargang 42 uitgave 1 oktober 2011 Bestuur & Colofon President Stef van der Pas, T 035-646

Nadere informatie

42 ste Intrada Zondag 23 november 2014. INFO - Magazine. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland

42 ste Intrada Zondag 23 november 2014. INFO - Magazine. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland F.M.N. 42 ste Intrada Zondag 23 november 2014 INFO - Magazine Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland Jaargang 45 uitgave 1 november 2014 Bestuur President Stef van der Pas T 035-646 8550

Nadere informatie

Seizoen Sponsoring CV de Vestingnarren

Seizoen Sponsoring CV de Vestingnarren Seizoen 2016-2017 Sponsoring CV de Vestingnarren Carnavalsvereniging de Vestingnarren Secretariaat: Jan ter Gouwweg 91, 1412 DB, Naarden Mail: advertentie@vestingnarren.nl, info@vestingnarren.nl, optocht@vestingnarren.nl

Nadere informatie

Seizoen Sponsoring C.V. De Vestingnarren

Seizoen Sponsoring C.V. De Vestingnarren Seizoen 2018-2019 Sponsoring C.V. De Vestingnarren Carnavalsvereniging de Vestingnarren Secretariaat: Vroedschap 2, 1412 NW, Naarden Mail: info@vestingnarren.nl Inleiding Voor u ligt het sponsorboek van

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

DE KRONKELOAR. Informatie bulletin van carnavalsvereniging Oldeclooster (september 2017)

DE KRONKELOAR. Informatie bulletin van carnavalsvereniging Oldeclooster (september 2017) DE KRONKELOAR Informatie bulletin van carnavalsvereniging Oldeclooster (september 2017) In deze Kronkeloar willen wij u onder andere informeren over: Jaarvergadering Oldeclooster gaait lös Lidmaatschap

Nadere informatie

De FMN wenst U fijne Paasdagen. INFO - Magazine. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland

De FMN wenst U fijne Paasdagen. INFO - Magazine. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland F.M.N. De FMN wenst U fijne Paasdagen INFO - Magazine Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland Jaargang 42 uitgave 6 maart 2012 Bestuur President Stef van der Pas, T 035-646 8550 Vicepresident

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

De FMN wenst U een Kleurrijk & Groots Carnaval. INFO - Magazine. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland

De FMN wenst U een Kleurrijk & Groots Carnaval. INFO - Magazine. Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland F.M.N. De FMN wenst U een Kleurrijk & Groots Carnaval INFO - Magazine Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland Jaargang 42 uitgave 5 februari 2012 Bestuur President Stef van der Pas, T 035-646

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 Het einde van jaar nadert met rasse schreden, de (najaars)competitie is bijna afgelopen en de winterstop is in zicht. Veel teams maken zich op voor de zaalcompetitie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Deelname formulier jeugd

Deelname formulier jeugd Deelname formulier jeugd Roois Beachsoccer - Pinksterweekend Zaterdag 23 juni 2015 Deelname formulier jeugd Beach Soccer Rooi Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag 23, 24 & 25 mei,

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte.

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hellehondsdagen 2014 Jeugdprogramma Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hallo jongens en meisjes Nog eventjes en dan is het weer zover,

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor SPONSORMOGELIJKHEDEN Tenuesponsor Reclamebordsponsor Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50 Beachhandbal sponsor Sponsor scholentoernooi Heesch 2011 Pagina: 1 Tenuesponsor Deze vorm van

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Vriendenbulletin. Brielle, mei 2015 16e jaargang. Nr.1. Beste vrienden,

Vriendenbulletin. Brielle, mei 2015 16e jaargang. Nr.1. Beste vrienden, Vriendenbulletin Brielle, mei 2015 16e jaargang. Nr.1 Beste vrienden, Het afgelopen halfjaar heeft het bestuur zich ingezet om de in het vorige bulletin genoemde projecten te kunnen realiseren. Mede door

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013/2014

JAARVERSLAG 2013/2014 Kansplus afdeling Vlaardingen Afd. Vlaardingen H17 Clubhuis De Voggel Broekweg 82 3132 HE Vlaardingen Tel. 010-475 23 32 www.kansplusvlaardingen.nl info@kansplusvlaardingen.nl Stichting Vrienden van de

Nadere informatie

Inschrijfformulieren Vrij Gildefeest

Inschrijfformulieren Vrij Gildefeest Inschrijfformulieren Vrij Gildefeest t.n.v Sint Joris Evenementen Gilde stichting Sint Oostelbeers Joris Gilde Oostelbeers 1381.86.006 Vrij Gildefeest 19 augustus 2012 Adres: Secretariaat St. Joris Oostelbeers

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 16 juni 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs in Ahoy!

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 18-11 Do 19-11 Vr 20-11 Ma 23-11 Kinderraad MR vergadering Di 24-11 Wo 25-11 Knutselen kleuters Do 26-11 Vr 27-11 Ma 30-11 Di 1-12 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret Hallo allemaal! Van harte welkom om Allurepark Laag Kanje. Ook dit seizoen hebben wij weer een enthousiast animatieteam die spectaculaire activiteiten gaat organiseren voor jong en oud! Wij hebben er zin

Nadere informatie

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45 Help mee met het geven van voetbaltraining aan jeugdteams op de maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagmiddag. Er is al een trainer aanwezig maar die kan altijd jouw hulp gebruiken om in kleine groepjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES

LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES V A W N R U A C E I S NMPEGAT LA F E I R B AL S LAMPEGATTERS & LAMPEGATTERINNEKES LAMPEGATS SFEC NIEUWJAARSRECEPTIE 2017 De Stichting Federatie Eindhovens Carnaval luidt 2017 goed in. Iedereen met een

Nadere informatie

Informatieboekje vrienden van DWF

Informatieboekje vrienden van DWF SLIEDRECHTSE ZWEM- EN POLO VERENIGING DOOR WATER FIT Secretariaat: Ingeschreven bij de K.v.K. onder M.Lans nummer 40322393 Sportlaan 1 Opgericht 18 februari 1955 3364 AT Sliedrecht Aangesloten bij KNZB

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

KWAKKELKRAANT. - februari 2015 - Verkiezing van het Sterrebos drietal. Beste Sterrebos Tullepetaonen, ALAAF!

KWAKKELKRAANT. - februari 2015 - Verkiezing van het Sterrebos drietal. Beste Sterrebos Tullepetaonen, ALAAF! - februari 2015 - DEZE KRANT IS EEN UITGAVE VAN DE AFDELING VRIJE TIJD EN EVENEMENTEN S&L ZORG. CONTACTPERSOON: JOOP VERKERK, TEL. 06 41 72 40 28. OPLAGE 200 STUKS Beste Sterrebos Tullepetaonen, Kend t

Nadere informatie

Kaaiendonkse. Tradities. (studieles ) Vooraf. Voorbereiding leerkracht

Kaaiendonkse. Tradities. (studieles ) Vooraf. Voorbereiding leerkracht Kaaiendonkse Tradities Doorvmiddel van de tekst en de verwerkingsopdracht krijgen de leerlingen inzicht in de viering van het carnaval in de regio Oosterhout Het belangrijkste doel is de leerlingen een

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS 2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS Foto: Frits v/d Velde Nieuwsbulletin Modelspoorvereniging Zeeland 24/08/2010 Foto voorpagina is afkomstig van Frits van de Velde. Hij heeft een hele riks foto s van Nederlandse

Nadere informatie

De Grote Bornse Carnavalsoptocht

De Grote Bornse Carnavalsoptocht De Grote Bornse Carnavalsoptocht Een van de grootste en bekendste onderdelen van het Bornse Carnaval is wellicht wel de Grote Bornse Carnavalsoptocht. Elk jaar op de carnavalszaterdag trekt deze bonte

Nadere informatie

digitil - januari 2015 Notulen Algemene ledenvergadering

digitil - januari 2015 Notulen Algemene ledenvergadering digitil - januari 2015 In deze digitil: Notulen ALV Digitaal gemak voor onze leden Activiteiten kalender 2015 Beschikbaarheid van de banen 't Opwarmertje Incasso contributie Reacties Notulen Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Apeldoorn Cup 2015-2016

Apeldoorn Cup 2015-2016 Inhoudsopgave 1. Sponsoren binnen de federatie.... 2 Hoofdsponsor... 2 Overige sponsoren zijn.... 2 2. Reglement " Apeldoorn Cup"... 3 3. Deelnemende verenigingen seizoen 2015/2016 Apeldoorn cup... 6 4.

Nadere informatie

Met o.a. Goed nieuws over de tentoonstellingslocatie! Uitnodiging jongvogelavond woensdag 9 september 2015 Terugblik presentatie René de Waal

Met o.a. Goed nieuws over de tentoonstellingslocatie! Uitnodiging jongvogelavond woensdag 9 september 2015 Terugblik presentatie René de Waal Met o.a. Goed nieuws over de tentoonstellingslocatie! Uitnodiging jongvogelavond woensdag 9 september 2015 Terugblik presentatie René de Waal Herinnering contributie Augustus 2015 Bestuur van vogelvereniging

Nadere informatie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Pag. 1 Versie 20 april 2015 OLVO OLVO staat voor: Ons Lichaam Vraagt Ontspanning OLVO is een christelijke gymnastiekvereniging

Nadere informatie

Informatieboekje vrienden van DWF

Informatieboekje vrienden van DWF SLIEDRECHTSE ZWEM- EN POLO VERENIGING DOOR WATER FIT Secretariaat: Ingeschreven bij de K.v.K. onder Vacant nummer 40322393 Sportlaan 1 Opgericht 18 februari 1955 3364 AT Sliedrecht Aangesloten bij KNZB

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

Infoboekje

Infoboekje Infoboekje Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het nieuwe informatieboekje voor het seizoen 2017-2018. In dit informatieboekje kunt u algemene informatie vinden over de vereniging, maar ook specifieke

Nadere informatie

STICHTING RONDE VAN DE KROON

STICHTING RONDE VAN DE KROON STICHTING RONDE VAN DE KROON DOELSTELLING EN PROFIEL VAN DE STICHTING 1 JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 2 RESULTATENREKENING 4 BALANS 5 RESULTAATBESTEMMING 5 SLOTWOORD & CONTACTGEGEVENS 5 Doelstelling van

Nadere informatie

Inhoud: Het bestuur Blz 3 De wedstijdtaken enz. Blz 4 Prijsvraag! Blz 5 Sponsors en donateurs Blz 5. Even voorstellen/inleiding:

Inhoud: Het bestuur Blz 3 De wedstijdtaken enz. Blz 4 Prijsvraag! Blz 5 Sponsors en donateurs Blz 5. Even voorstellen/inleiding: Clubkrant BZ 72 Inhoud: Het bestuur Blz 3 De wedstijdtaken enz. Blz 4 Prijsvraag! Blz 5 Sponsors en donateurs Blz 5 Even voorstellen/inleiding: Wij,Vera van de Glind, Jaron Heising, Jolida van der Linden

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

TOELICHTING OP HET AANVRAGEN VAN ABONNEMENTEN

TOELICHTING OP HET AANVRAGEN VAN ABONNEMENTEN TOELICHTING OP HET AANVRAGEN VAN ABONNEMENTEN Algemene informatie Het lidmaatschap is doorlopend. Dit houdt in: U geeft aan op welke uren u wilt trainen. Deze trainingsuren blijven vanaf dat moment voor

Nadere informatie

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 Polanenbokaal toernooi Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 1982-32ste Editie - 2013 s Nachts lenzen dragen en overdag scherp zien zonder bril of lenzen. Het is de modernste manier

Nadere informatie

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur!

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur! Seizoen 2003-2004 PINGUÏN NIEUWS Hierbij ontvangt u onze alweer onze 3 e nieuwsbrief. Deze verspreiden we dit jaar onder alle leden, de vrijwilligers, donateurs (en onze oud leden). Vorig jaar was de nieuwsbrief

Nadere informatie

Datum: zaterdag 2 april Tijd: 20.00-24.00 uur Locatie: Mendelcollege, Pim Mulierlaan 4, Haarlem. Kosten: 8 euro voorverkoop, 10 euro aan de zaal

Datum: zaterdag 2 april Tijd: 20.00-24.00 uur Locatie: Mendelcollege, Pim Mulierlaan 4, Haarlem. Kosten: 8 euro voorverkoop, 10 euro aan de zaal Nieuwsbrief Jaargang 5, nummer 2 EXTRA EDITIE 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April Groot Internationaal Dansfeest Dit jaar is er geen Festival Internationale dans in Noord-Holland.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.30- maart 2019

Nieuwsbrief nr.30- maart 2019 Nieuwsbrief nr.30- maart 2019 Inhoud: - Aprilbeurs - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Huurmogelijkheden aprilbeurs - Paaseieren zoeken - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers

Nadere informatie

INFORMATIE BOEKJE SASSENDONKSE CARNAVALS OPTOCHT. Carnavalsvereniging de Eileuvers

INFORMATIE BOEKJE SASSENDONKSE CARNAVALS OPTOCHT. Carnavalsvereniging de Eileuvers INFORMATIE BOEKJE SASSENDONKSE CARNAVALS OPTOCHT Carnavalsvereniging de Eileuvers ZATERDAG 6 FEBRUARI 2016 1www.eileuvers.nl Optocht 6 februari 2016 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 2. Reglement van deelname

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN v.v. VOP Amersfoort Willem Boute MO13 Toernooi 27 mei WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige

Nadere informatie

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) tekst groep 5 en 6

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) tekst groep 5 en 6 tekst groep 5 en 6 Carnaval In een deel van Nederland vieren mensen weer carnaval. Carnaval duurt van 18 tot en met 21 februari. De mensen vieren dit feest ieder jaar. Carnaval is een feest met veel tradities

Nadere informatie

Sporters EXperience. KNLTB jaarcongres, 28 november 2015 Maton Sonnemans

Sporters EXperience. KNLTB jaarcongres, 28 november 2015 Maton Sonnemans Sporters EXperience KNLTB jaarcongres, 28 november 2015 Maton Sonnemans VODW werkt voor grote ondernemingen die sneller willen worden 2 VODW werkt voor grote ondernemingen die sneller willen worden en

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

Inhoud van het aanmeldformulier s.v. SATURNUS 72. Het formulier bestaat naast de algemene informatie hierboven uit de volgende drie onderdelen:

Inhoud van het aanmeldformulier s.v. SATURNUS 72. Het formulier bestaat naast de algemene informatie hierboven uit de volgende drie onderdelen: 1 Sportvereniging Saturnus 72 Opgericht 1 februari 1972 te Ridderkerk, Koninklijk goedgekeurd 19 juli 1975 Aangesloten bij het Nederlands Handbal Verbond ( NHV ) Adres: Kastanjelaan 30, 2982 CM, Ridderkerk

Nadere informatie

Secretariaat: Paul Schaminée Sluiskamp 30-10 6605 SK Wijchen Tel.: 024-6424257 e-mail:info@urnerijk.nl www.urnerijk.nl

Secretariaat: Paul Schaminée Sluiskamp 30-10 6605 SK Wijchen Tel.: 024-6424257 e-mail:info@urnerijk.nl www.urnerijk.nl Wie zijn wij? Vereniging het Urnekabinet is het overkoepelend orgaan dat openbaar carnaval in Wijchen mogelijk maakt, waarbij gezelligheid en saamhorigheid voorop staan. Een onderdeel van het Urnekabinet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Groep jong (meisjes en jongens) maandag 18.30 t/m 20.00 uur Dus totaal: Proef periode: Selectiebeleid: Voeding en Mentale ondersteuning

Groep jong (meisjes en jongens) maandag 18.30 t/m 20.00 uur Dus totaal: Proef periode: Selectiebeleid: Voeding en Mentale ondersteuning Groep jong (meisjes en jongens) Deelnemers tussen 9-13 jaar Jaarplanning 2013/2014 +/- 30 weken x 1 training p/w Bezoek topwedstrijden, clinics toptrainers, deelname toernooien, oefenwedstrijden, infoavonden

Nadere informatie

Stichting Dans: podium voor jonge d

Stichting Dans: podium voor jonge d brochure stichting dans 22-12-2005 12:31 Pagina 1 podium podium voor jonge dansers brochure stichting dans 22-12-2005 12:31 Pagina 2 Al meer dan dertig jaar krijgen jonge Osse dansers de kans om hun kunsten

Nadere informatie

digitil 18 - aug 2014

digitil 18 - aug 2014 digitil 18 - aug 2014 In deze digitil: Reünie op zondag 24 augustus Men s Night op dinsdag 26 augustus Ladies Night op woensdag 27 augustus Zaterdag 30 augustus tennisclinic Sjeng Schalken Jubileum loterij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Deelname formulier heren

Deelname formulier heren Deelname formulier heren Roois Beachsoccer - Pinksterweekend zondag en maandag 24 & 25 mei 2015 Deelname formulier heren Beach Soccer Rooi Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag 23,

Nadere informatie

Het BFC F-pupillen toernooi

Het BFC F-pupillen toernooi Het BFC F-pupillen toernooi Zaterdag 30 mei 2015 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl BFC F-pupillen Toernooi, zaterdag 30 mei 2015 Bussum, mei 2015 Beste sportvrienden,

Nadere informatie

Regeling Inschrijving en Contributie GMHC

Regeling Inschrijving en Contributie GMHC Regeling Inschrijving en Contributie GMHC Versie 30 juni 2015 Inhoud 1: Algemeen... 2 2: Inschrijving... 3 3: Beëindiging lidmaatschap... 4 4: Contributie... 5 5: Entreegeld... 6 6: Hardheidsclausule...

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Kerstfeest Verhuizingnieuws Op de Kerstmarkt van Maassluis Controleformulier In het nieuws

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Kerstfeest Verhuizingnieuws Op de Kerstmarkt van Maassluis Controleformulier In het nieuws Montessorischool Maassluis Seringenstraat 110 3142 NX Maassluis tel.: 010-5917410 E-mail: info@montessorischoolmaassluis.nl NIEUWSBRIEF 6 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Kerstfeest Verhuizingnieuws Op

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

D E L T A I M p U L S

D E L T A I M p U L S D E L T A I M p U L S jaargang 2009-3 Inhoudsopgave ROSEMA SPORTPRIJZEN Kievitstraat 27 8446 GN Heerenveen tel: 0622802708 Email:info@rosemasportprijzen.nl Website: www.rosemasportprijzen.nl Het adres

Nadere informatie

Since 1930. Een Sponsor overeenkomst tussen : U misschien? Amsterdam s Premier Rugby Club

Since 1930. Een Sponsor overeenkomst tussen : U misschien? Amsterdam s Premier Rugby Club Een Sponsor overeenkomst tussen : & U misschien? AAC Amsterdam Rugby 2011 Waarom sponsor worden? Als sponsor verbindt u zich aan AAC Rugby Amsterdam, de eerste en enige burger rugbyclub in Amsterdam.

Nadere informatie

2: AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING

2: AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING Optochtreglement Artikel 1: ALGEMEEN 1. Definities: A. Cv. De Heiknüüters: de carnavalsvereniging die de optocht organiseert. B. Optochtcommissie: Vrijwilligers van Cv. De Heiknüüters die betrokken zijn

Nadere informatie

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Gezinsvieringen Op zondag 17 januari verzorgt de school de gezinsviering van 10.15 uur. Op zondag 31 januari is er een hele speciale viering in de kerk waarbij het schooljaar

Nadere informatie

MAALTIJD AS. ZATERDAG

MAALTIJD AS. ZATERDAG Praatpaal jaargang 21 2 28-05-2013 MAALTIJD AS. ZATERDAG 1 juni: Middellandse sferen in restaurant Het Middelpunt Zaterdag 1 juni is het al de laatste zaterdag van het seizoen - en ODO 1 speelt gezellig

Nadere informatie

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda:

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 29-01-2016 Inhoud: Carnaval Prins en Prinsesverkiezing Ouderbijdrage St. Leergeld EU-fruit groep 3 groep 6

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle,

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Start van het nieuwe seizoen Nieuwsbrief 6 2015 Mijdrecht 20-08-2015 Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, Het Badminton seizoen 2015 2016 start weer op 27 augustus

Nadere informatie

Uitnodiging talentendag springen regio Utrecht 12 mei 2012

Uitnodiging talentendag springen regio Utrecht 12 mei 2012 Zie ook: www.paardensportutrecht.nl tab nieuws Let op: alleen voor ruiters tot en met 21 jaar en die uitkomen voor de Regio Utrecht! Parcours springen onder begeleiding van Wim Bonhof en selectie voor

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 0 Inhoudsopgave BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 MEDIUM SPONSOR ( 500,-)... 6 KLEINE SPONSOR ( 250,-)... 7 BORDSPONSOR

Nadere informatie

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Herfst 2014. Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Herfst 2014. Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1 Herfst 2014 OWG - NIEUWS Jubbega - Hoornsterzwaag Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1 0516-461228 0516-462580 2 Voorwoord t Is weer voorbij die mooie

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2019

SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2019 SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2019 INLEIDING Met als motto Waor blèft de téd! staat carnaval 2019 weer voor de deur. Naast de jaarlijks goed bezochte optocht worden er weer tal van activiteiten voor jeugd en

Nadere informatie

LIDMAATSCHAP Ruitervereniging en Ponyclub Oud-Beijerland

LIDMAATSCHAP Ruitervereniging en Ponyclub Oud-Beijerland LIDMAATSCHAP Ruitervereniging en Ponyclub Oud-Beijerland Lidmaatschapsvormen: Rijdend lid tot 16 jaar: 47,00 euro contributie per kalenderjaar. Daar komt bij: KNHS bijdrage 50,25 euro per jaar (dit bestaat

Nadere informatie

16 juni 2011. Nationale T.C.N. stamboekdag op Manege Groenewoude 10 juli 2011. adres: Ekris 38 te 3931 PX Woudenberg.

16 juni 2011. Nationale T.C.N. stamboekdag op Manege Groenewoude 10 juli 2011. adres: Ekris 38 te 3931 PX Woudenberg. 16 juni 2011 Geachte participanten, De jaarlijkse T.C.N. stamboekdag wordt voor de 2 e maal op de manege Groenewoude te Woudenberg van Hetty de Koning en Rob de Wijs gehouden. Dit jaar is het op zondag

Nadere informatie

zaterdag 22 oktober uur - Uiterste inleverdatum m.b.t. advertentieverkoop Turvenblad (Nobbenhuis, Langeveen)

zaterdag 22 oktober uur - Uiterste inleverdatum m.b.t. advertentieverkoop Turvenblad (Nobbenhuis, Langeveen) Dit is de agenda (onder voorbehoud) voor het seizoen 2016-2017: Let op: geel gemarkeerde evenementen zijn nog onder voorbehoud (definitieve datum/tijd zijn nog niet bekend) Let op: geen (verplichte) activiteit

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie