Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 16, 7 januari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 16, 7 januari 2016"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 16, 7 januari 2016 Algemeen Gelukkig nieuwjaar Graag willen alle leerkrachten van De Raagten iedereen een blij, gezond en heel gelukkig 2016 toewensen! Dat hebben we gedaan door in de klas met alle kinderen te proosten op een gelukkig nieuwjaar. Wij bedanken de ouders van de oudervereniging voor de Nieuwjaars borrel! Proost allemaal op een gezond jaar! Tevredenheidsonderzoek Dit najaar is er een tevredenheidsonderzoek gehouden onder ouders, leerlingen, medewerkers en management. Maar liefst 74% van de ouders heeft de enquête ingevuld. Onze dank daarvoor! Daar zijn wij heel blij mee, want nu kunnen we zeggen dat de resultaten hiervan representatief en betrouwbaar zijn. We zien het dan ook als een groot compliment, dat zowel ouders, leerlingen, medewerkers als management over het algemeen zeer tevreden zijn en ons een mooi rapport hebben gegeven.

2 Hieronder kunt u de rapportcijfers zien afgezet tegen het landelijk gemiddelde. We zijn trots, dat wij bij alle groepen boven het landelijk gemiddelde scoren. Natuurlijk zijn er ook aandachtspunten benoemd. De komende periode gaan we met het team en MR bekijken wat we al heel goed doen en wat we kunnen verbeteren. Er zal een samenvatting gemaakt worden met daarin de belangrijkste aandachtspunten. Deze willen we zo mogelijk nog voor de carnavalsvakantie met alle ouders en leerlingen delen. Cito toetsen januari 2016 De komende 3 weken wordt er weer in alle groepen getoetst met behulp van de Cito toetsen. De uitslag van deze toetsen wordt vergeleken met de uitslagen van Nederlandse kinderen van dezelfde leeftijd. Dit geeft een duidelijk beeld van het niveau van de groepen en het niveau van elk kind afzonderlijk. Op deze manier volgen we de kinderen de hele schoolloopbaan en kunnen we goed in de gaten houden welke hulp ieder kind nodig heeft om de gestelde doelen te halen. Dit wordt door de leerkracht duidelijk omschreven in een groepsplan en in juni weer geëvalueerd. Groep 3 en 4 en 5 maken gebruik van vernieuwde Citotoetsen Spelling, Begrijpend lezen en Rekenen. De normering van deze toetsen is iets zwaarder omdat blijkt dat na enkele jaren de normering niet meer helemaal betrouwbaar is. Dit kan een iets lagere score geven. We houden dat goed in de gaten en kijken goed naar de uitslagen. Het zou fijn zijn als u deze weken s morgens geen tandarts- of doktersbezoeken afspreekt zodat de hele groep op dezelfde tijd de toetsen kan maken. De uitslagen van de toetsen krijgen de kinderen mee bij het volgende rapport. Als u al iets eerder iets wilt weten dan kunt u natuurlijk altijd even binnenlopen. De Ouderraad, samen tot meer in staat! Wij, Carolyn & Astrid, gaan volgend schooljaar de hamer en de pen overdragen. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste voorzitter en secretaris voor de Ouderraad.

3 Taken van de voorzitter: De voorzitter zorgt voor de vertegenwoordiging van de OR naar buiten toe. Dit doet hij/zij samen met de penningmeester en de secretaris. Samen vormen zij het dagelijks bestuur van de vereniging. Voorbereidingen vergaderingen De voorzitter bereidt de vergaderingen samen met de secretaris voor en leidt de vergaderingen. De voorzitter bereidt zich aan de hand hiervan voor op de vergadering. De notulen bevatten o.a. actiepunten, de voorzitter checkt of deze zijn afgehandeld (tijdens de vergadering wordt dit besproken). Begeleiden en motiveren OR leden De voorzitter is aanspreekpunt in geval van calamiteiten, hij of zij bemiddelt om tot een oplossing te komen. Ook is de voorzitter aanspreekpunt voor ouders en teamleden, indien nodig. Taken van de secretaris: Is samen met de voorzitter en penningmeester 1e aanspreekpunt voor de school namens de Ouderraad. Zorgt voor het opstellen van de agenda van de vergaderingen, in overleg met voorzitter en penningmeester. Zorgt voor het versturen van de agenda voor de vergadering. Maakt notulen van de vergaderingen. Zorgt voor de actielijst van de notulen. Zorgt voor inkomende correspondentie, ingekomen post via school. Zorgt voor het archief (op papier en digitaal). Algemene taken: Mede organiseren van allerlei activiteiten zoals het Sinterklaasfeest, de kerstviering, de carnavalsviering, de paasviering en het schoolreisje. Het verrichten van hand en spandiensten bij activiteiten vanuit het team. Alert zijn op ontwikkelingen binnen en buiten de school. Vergaderen hoort er ook bij; we komen met de Ouderraad gemiddeld 7 keer per jaar op dinsdag avond bij elkaar. Een tijdsindicatie van de werkzaamheden is lastig te geven. Dit is sterk afhankelijk van de situatie. Deelname aan de ouderraad is overigens vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Heb jij: - Hart voor de school en voor de leerlingen? - Frisse ideeën? Ben jij: - Enthousiast? - Een aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je meer informatie, reageer dan via e mail l.h.a.raaijmakers@hetnet.nl (Carolyn Raaijmakers) Aanmelden kan bij Geja Raaijmakers, directeur

4 Tuinvogeltelling Op zaterdag 16 en zondag 17 januari vindt de jaarlijkse TUINVOGELTELLING weer plaats. Je hoeft maar een half uurtje bij te houden welke vogels je in je tuin ziet. Het hoogste aantal tegelijk van een bepaalde soort geef je door. Leuk en leerzaam om samen met je kind te doen. Als je de komende week de vogels iedere dag even voert, zijn ze gewend om te komen. 's Morgens komen de vogels het liefst. Vlak voordat je gaat tellen voer je de vogels, dan heb je de meeste kans dat je veel vogeltjes kunt tellen. Op de site van de nationale vogeltuintelling kun je de aantallen door geven. Bijgevoegd zie je handige herkenningstips. Veel kijkplezier! Keuze-uur Franse les Hieronder wordt een filmpje weergegeven van de franse les, waarbij kinderen franse cijfers leren. Promoshow Mad Science Op 19 januari 2016 vindt er op school een promoshow plaats van Mad Science voor de groepen 1 t/m 8. Het thema van deze show heet: Krachten van Lucht Na afloop van deze show krijgen de kinderen een formulier mee naar huis, waarbij de mogelijkheid bestaat om in te schrijven voor de cursus Wetenschap en Techniekcursus (geschikt voor groep 3 t/m 8) Dag: Dinsdag Starttijd: 15:45 Dag 1: Dag 2: Dag 3: Dag 4: Dag 5: Dag 6: Prins- en prinsesroajen Ons carnavalsfeest wordt opgeluisterd door een echte prins- en prinsescarnaval van Het Raagtenbollenrijk. Wie de prins en prinses zullen zijn, daar mogen alle kinderen naar raden. We lichten nu al een heel klein tipje van de sluier op: - Zowel de prinses als de prins zitten in groep 8 - De prins wil er samen met de prinses een keigaaf feest voor alle kinderen van gaan maken. - De prinses vindt het fijn om in hogere sferen te verkeren, toch voelt ze zich het veiligst laag bij de grond. - De prins voelt zich het meest op zijn gemak tussen zijn soortgenoten.

5 - Terwijl de prinses heel veel moeite doet tijdens de gymles om de kastsprongen onder de knie te krijgen, beschiet de prins haar! Niet zoals Cupido met pijltjes, maar met zijn typische eigen spullen. ALAAF!!! Wanneer jullie weten wie de prins en prinses zijn, haal je bij je eigen leerkracht een invulstrookje. Dit strookje lever je ook weer bij je eigen leerkracht in. RADEN MAAR!!! Groep Citotoetsen De komende drie weken gaan we weer werken aan de citotoetsen. Het is belangrijk dat de kinderen lekker uitgerust zijn wanneer ze aan deze toetsen gaan werken. Zorg er dus voor dat de kinderen op tijd naar bed toe gaan in deze weken. De kinderen die net voor de kerstvakantie zijn ingestroomd zullen deze toetsen nu nog niet maken. Dat doen zij op een later tijdstip. Kabouterpad winter Op 20 januari vindt het kabouterpad over de winter plaats. Wie vindt het leuk om ons deze ochtend te komen helpen? Groep 0-1-2a: u Groep 01-2b: u Groep 0-1-2c: u Om iedereen de kans te geven om ons te komen helpen, mag je ons vóór woensdag 13 januari een mailtje sturen. Je hoort vervolgens vanzelf van ons of je mag komen helpen. Soms horen we van ouders dat ze denken dat er al genoeg hulp is en dat ze daarom maar niet meer mailen. Vaak is dit (nog) niet het geval. Lijkt het je dus leuk om te helpen, laat het dan gewoon even weten. Wanneer dezelfde ouders als de vorige keer zich weer opgeven, maar anderen zijn nog niet aan de beurt geweest en willen ook graag helpen, geven we de andere ouders ook graag de kans om te komen helpen. Maar we stellen voorop dat we altijd super blij zijn met alle ouders die ons willen en komen helpen! Alvast hartelijk bedankt! Letter van de week Aankomende vrijdag krijgen de kinderen weer een nieuwe letter van de week aangeboden. Dit is de letter /e/ van eskimo. Maandag na het weekend mogen de kinderen spulletjes verzamelen met deze letter en deze meebrengen naar school. Thema winter De komende twee weken zullen we nog werken rondom het thema winter. Elke dag leren de kinderen weer een paar nieuwe woorden die horen bij dit thema. Vraag er thuis maar eens naar. De kinderen kunnen er vast en zeker een aantal opnoemen! Ook hebben we in de kleutergroepen mooie wintertafels. Wanneer de kinderen thuis spullen hebben, die passen bij het thema winter, mogen ze deze meebrengen naar school. Ze krijgen dan een mooi plekje op de tafels. (Probeer zoveel mogelijk de naam erop te schrijven.)

6 Welkom Afgelopen maandag is Simone Villalon Y Moro gestart in groep 0-1-2c. We wensen haar een heel fijne schooltijd toe bij ons op de Raagten. Groep 3 Een gelukkig 2016! We zijn weer heel goed gestart in het nieuwe jaar! De kinderen kregen allemaal een glaasje ranja en een spekje en zo hebben we met elkaar op het nieuwe jaar geproost! We hopen dat iedereen een hele fijne kerstvakantie heeft gehad en wensen iedereen een heel gelukkig, gezond en fijn 2016 toe!! Thuisleesboekjes Deze week hebben alle kinderen een leesboekje op eigen niveau mee naar huis gekregen. Hoe dat alles verloopt heeft u voor de kerstvakantie in Raagten Aktueel kunnen lezen. Hier zijn nog wat geheugensteuntjes : -iedere dag 15 minuten lezen met papa of mama samen. -als het boekje uit is, dan alleen s morgens inleveren met leesreep. -altijd in een tasje mee naar school en naar huis nemen.

7 Het kan zijn dat in het begin het lezen wat moeizaam verloopt, maar dat kan komen omdat uw kind een iets moeilijker boekje meekrijgt dan dat het beheerst. Daar is voor gekozen om het kind naar een volgend niveau te krijgen. Door iedere dag thuis te oefenen zal dit steeds beter verlopen!! Veel leesplezier allemaal!! Rekenen De kinderen werken heel hard aan het rekenwerk. Er zijn zelfs kinderen die andere kinderen de moeilijkere sommen uitleggen. Groetjes van juf Wilma en Miranda. Groep 4 Een nieuw jaar We hebben deze week een goede start gemaakt met alle kinderen in het nieuwe jaar. We hebben afgesproken dat we er samen een knallend 2016 van gaan maken en hebben allemaal een wens opgeschreven voor de hele klas. Neemt u maar eens een kijkje voor het raam op de gang. Cito toetsen M4 Komende maandag starten we met het afnemen van de cito-toetsen. De komende drie weken staan regelmatig toetsen gepland. Het is belangrijk dat de kinderen goed uitgerust aan deze toetsen kunnen werken. Regelmaat en voldoende nachtrust zijn erg belangrijk. We willen u vragen om tijdens de komende toetsperiode tandarts- en doktersbezoeken buiten schooltijd te plannen. Kijkkwartiertje Woensdag 13 januari bent u van 8.30u-8.45u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de klas. De kinderen willen heel graag laten zien waar ze mee bezig zijn!

8 Bibliotheek Het volgende bibliotheek bezoek staat gepland voor maandag 25 januari. Noteert u het in uw agenda? Tafeltjes Deze week zijn we bezig geweest met het oefenen van de tafeltjes. Het is belangrijk om samen met uw kind thuis ook te oefenen. De tafel van 10 van 5 en 2 zijn nu belangrijk. Maak er een gezellig spelletje van, gooi bijvoorbeeld met een balletje over. Als je gooit zeg je de som, als je vangt zeg je het antwoord. Het is belangrijk om de tafels op volgorde aan te leren. Dus; 1x10, 2x10, 3x10 etc.. Groep 5 Wij wensen voor alle kinderen en hun familie een 2016 vol gouden dagen, die vrede, vreugde en vriendschap dragen. Bibliotheek Op donderdag 28 januari is ons volgende bibliotheek bezoek. Misschien kunt u dit op de kalender noteren. Vervoer naar Helmond Op dinsdag 19 januari krijgen de kinderen een voorstelling in t Speelhuis in Helmond aangeboden. Daarvoor hebben we vervoer nodig. De voorstelling begint om 10:30 uur en duurt tot 11:30 uur. Wie kan de kinderen naar t Speelhuis brengen en weer ophalen? Tafelboeken Voordat we aan het carnavalsfeest kunnen beginnen moeten de kinderen de groene tafelboeken uithebben. Jammer, dat nog verschillende kinderen het blauwe en oranje boek niet uithebben. In de rekenlessen wordt heel veel met tafeltjes gewerkt, wanneer de kinderen de tafels niet kennen komen ze in de problemen. Tafeldiploma Op woensdag 6 januari hebben Esmee Thonies en Saar Willems hun tafeldiploma gehaald. Na een heel zwaar eindexamen kwamen Saar en Esmee zo trots als een pauw met het felbegeerde papiertje terug in de klas. Esmee en Saar van harte gefeliciteerd!!! Biologie We zijn gestart met de biologieles: Ziek zijn. Zodra we met de biologieles klaar zijn gaan we verder met een aardrijkskundeles. Groep 6 Weer aan de slag na de vakantie In groep 6 zijn we weer fijn aan de slag gegaan na de kerstvakantie. Maandagochtend hebben we samen geproost op een fijn jaar in 2016.

9 Toets aardrijkskunde thema 2 Op vrijdag 15 januari maken de kinderen de toets van aardrijkskunde. Dit thema gaat over grondsoorten. We hebben veel geleerd over veen, klein, zand en löss. Ook hebben we geleerd wat wadlopen is en wat er zo bijzonder is aan onze Waddeneilanden. Om goed te leren krijgen de kinderen hun werkbladen en een samenvatting mee naar huis. Veel succes met leren! Wil je extra hulp? Kom dan op tijd naar de juf, ik help je graag! Cito-toetsen in groep 6 De aankomende 3 weken gaan we ons in groep 6 concentreren op de Cito-toetsen. We gaan dan laten zien wat we deze periode allemaal geleerd hebben en wat we allemaal al kunnen. We maken Cito-toetsen voor rekenen, begrijpend lezen, spelling en woordenschat. Ook gaan de kinderen bij juf Jose laten horen hoe het (tempo)lezen gaat. Zet m op! Groep 7 Groep 7 is weer begonnen Na een fijne vakantie, waarin iedereen goed is uitgerust, zijn we weer begonnen. We blijven nog even op onze vertrouwde plekjes zitten, totdat het onderzoeksteam van de Radbouduniversiteit is langs geweest. We vullen dan nogmaals de digitale enquête in en daarna gaan we van plaatsjes verwisselen. Herhaling: Marietje Kessels project A.s. woensdagmorgen starten we in onze groep met het Marietje Kessels project. De kinderen gaan 12 weken lang iedere woensdagmorgen een uur les krijgen van twee professionals die speciaal zijn opgeleid om deze lessen te mogen geven. De bedoeling van het project is de kinderen weerbaar(der) te maken op sociaal-emotioneel gebied. Het project vindt plaats op de woensdagmorgens, de gymlessen vervallen daarom op de dinsdagmorgens. Zorg op de woensdagen voor gemakkelijke kleding en gymschoenen. Citotoets-weken Komende drie weken gaan wij aan de slag met de Cito-toetsen. Natuurlijk is het belangrijk dat uw kind uitgerust op school komt. Natuurlijk mag een flesje water meegebracht worden. Groep 8 Schoolhandbaltoernooi In de kerstvakantie hebben leerlingen uit groep 8 meegedaan aan het schoolhandbaltoernooi. Groep 8 is hier kampioen geworden en dus een ronde verder. Proficiat!!

10 Fides TSO Beste ouders / verzorgers, Als eerste wil ik u de beste wensen voor 2016 toewensen. Aan en afmelden voor de T.S.O. Voor kinderen die structureel overblijven (op vaste dagen) kunt u een inschrijfformulier halen bij coördinator Betsy Knufman. (Niet opsturen naar Fides!) Broertjes en zusjes mogen naast elkaar geschreven worden. Belangrijk is om in te vullen welke groep uw kind zit. Als u kind geen gebruik maakt van de T.S.O. (ziek is of niet komt), wilt u uw kind dan even afmelden? Telefoonnummer: ? Voor kinderen die incidenteel overblijven door middel van een strippenkaart, kunt u een dag van te voren bellen met de coördinator Betsy Knufman tussen uur De kosten van het overblijven. Structureel overblijven 2,35 per keer. Incidenteel overblijven door middel van een strippenkaart: 10 strippen 27,50 5 strippen 13,75 Voor strippenkaarten kunt u uw kind tijdens het overblijven het geld in een envelop meegeven met vermelding van naam van uw kind. Wat moet u uw kind mee geven voor de T.S.O.? Brood, evt. ook komkommer of ontbijtkoek. Liever geen snoep, worstenbroodjes, pannenkoeken enz. De broodtrommels zijn vaak gevuld met snoep. Dat is niet de bedoeling. Wij kunnen u kinderen soep, melk, thee of appelsap aanbieden tijdens de T.S.O. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact opnemen met Betsy. Betsy is bereikbaar onder telefoonnummer: tussen uur. (u kunt ook de voic inspreken of een app/sms versturen.). Als het nodig is bel ik u altijd terug. Met vriendelijke groet, Betsy Knufman Coördinator T.S.O. De Raagten Nieuws van KDV Beste ouders/verzorgers, Wij wensen alle ouders en kinderen een gelukkig, gezond en liefdevol Kerstactiviteit In de kerstvakantie heeft de oudercommissie voor de ouders en kinderen van de kinderdagverblijf een verrukkelijke kerstlunch georganiseerd. Alle kinderen van het kinderdagverblijf mochten samen met mama en papa naar de kerstlunch. Het was gezellig druk. We konden gebruik maken van de speelzaal, zodat de kinderen ook nog even konden spelen.

11 In een fijne kerstsfeer konden onze gasten van lekkere broodjes, kerstbrood en soep genieten. Het team van de dagopvang wil de oudercommissie hiervoor van harte bedanken. Wist je dat? Dat de kinderen van het kinderdagverblijf samen met de Zorgboog t Laar activiteiten gaan doen? Wij willen meer integreren met de buurt van ons Kindcentrum. Op dinsdagochtend 12 januari tussen 10:15 en 11: 00 start onze eerste activiteit met de bewoners van de Zorgboog. We gaan eens in de 6 weken naar de ouderen toe om samen met hen activiteiten te doen. We gaan bewegen, muziek maken, dansen, gezellig knutselen en nog veel meer leuke dingen samen doen. We hopen dit lang te blijven doen. Groetjes, Myrla, Marieke, Nicol.

12 Nieuws van buiten

13 Gezond Laarbeek Beste Wandelaar, Wij wensen u prettige feestdagen en een sportief en vooral gezond 2016 toe. Om hier een bijdrage aan te leveren willen wij graag uw aandacht vragen voor onze wandelvierdaagse: Gezond Laarbeek. Deze wordt gehouden van dinsdag 24 mei tot en met vrijdag 27 mei De wandelvierdaagse Gezond Laarbeek wordt in 2016 voor de 7 e maal georganiseerd. Meer informatie volgt en zal ook te lezen zijn in de weekbladen en te horen op radio Kontakt. Ook op de site; staat alle informatie. In 2015 stonden er 877 wandelaars aan de start waaronder veel wandelaars van de basisscholen. Ook dit jaar hopen wij dat men weer massaal samen met de basisscholen deelneemt.

14 Verder willen wij u wijzen op de Laarbeekse wandeltochten. In 2016 vindt de twaalfde editie van de Laarbeekse wandeltochten plaats op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni 2016 georganiseerd door Buurtvereniging De Vijver uit Beek en Donk. Op zondag 26 juni 2016 wordt door de Runners Club Lieshout ook weer een wandeltocht met meerder afstanden georganiseerd. Noteer al deze datums in uw agenda. Samen gaan wij voor een gezond(er) Laarbeek! Met sportieve groeten, Team Wandelvierdaagse Hoelahoep muziek viert 1 jarig bestaan! Ten eerste wil ik u allen een gelukkig, liefdevol, vrolijk en muzikaal 2016 wensen is voor Hoelahoep muziek nu al een feestjaar, aangezien het één jarig bestaan gevierd gaat worden. Dit doen we als eerste met de start van de cursus muziek op schoot op 27 januari. Wie zich voor deze cursus inschrijft, krijgt een muzikaal cadeau. Muziek op schoot is een cursus voor kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot 4 jaar. Samen met je (groot)ouder kom je 15 weken lang naar kindcentrum Beekrijk, alwaar we door middel van muziek de verschillende ontwikkelingen stimuleren. Een cadeautje voor jezelf en je kind.heerlijk even alles om je heen vergeten en quality time met je kind. De cursus vindt plaats op woensdagochtend en zal starten voor de kinderen van 6 maanden t/m 2 jaar om 9.30 uur en de kinderen van 3 tot 4 jaar start om uur. Bij te weinig aanmeldingen wordt de groep samengevoegd. Inschrijven kan via mijn website Omdat het feest is, komen er nog meerdere activiteiten. Zoals een sing in: samen lekker een uurtje zingen, een pannenkoekenconcert bij Pannnenkoekenhuis Pluk: eerst muziek maken en daarna je pannenkoek versieren en op eten. Houdt mijn website goed in de gaten voor de verschillende data.

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 16 12 januari 2017 Algemeen Nationale Voorleesdagen Van woensdag 25 januari tot zaterdag 4 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. In alle groepen wordt woensdagochtend

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 19 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, De afronding van

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 25 februari nr. 9 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Carnaval komt er alweer aan en wij zijn er helemaal klaar voor. De komende week hebben we een heleboel leuke dagen gepland op school met als afsluiting

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Beste ouders/ verzorgers,

Beste ouders/ verzorgers, Beste ouders/ verzorgers, Even voorstellen: Mijn naam is Tom Neven. Uw zoon of dochter zit dit jaar bij mij in groep 5b. Ik ben 30 jaar oud en woon in Etten-Leur. Mijn favoriete bezigheid is muziek en

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda:

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 29-01-2016 Inhoud: Carnaval Prins en Prinsesverkiezing Ouderbijdrage St. Leergeld EU-fruit groep 3 groep 6

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 19 2 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Jaargang 21, nr 03 Vrijdag, 5 september 2014

Jaargang 21, nr 03 Vrijdag, 5 september 2014 Jaargang 21, nr 03 Vrijdag, 5 september 2014 Week 37: 10 t/m 12 sept schoolkamp gr 8 Week 38: geen bijzonderheden Week 39: vrijdag 26 sept. Smikkelfeest Week 40: geen bijzonderheden Week 41: finales MEJN

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS NIEUWSBRIEF November 2015 SINTERKLAAS In deze uitgave Sinterklaas Bezoek Kazematten Ouderbijdrage Kerstviering Flashmob Tennisdiploma s Vanaf de aankomst van de Sint in ons land wordt er heel hard gewerkt

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2015-2016 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL 7.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken 1 2 3 Badria vindt Nederlands moeilijk. De juf komt op huisbezoek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 https://docs.google.com/document/d/16wcsk0simyudb60z0xov34pafpomtmtredbsnook08i/edit 1/6 Agenda Elke maandag is het wieltjesdag 21 december Start Kerstvakantie 7 januari Jippie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie