In een algemene presentatie krijgt u een beeld hoe het onderwijs op t Wikveld op verschillende niveaus wordt vormgegeven.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In een algemene presentatie krijgt u een beeld hoe het onderwijs op t Wikveld op verschillende niveaus wordt vormgegeven."

Transcriptie

1 15 jan Voor de kalender: 21 jan. Info avond rondom Zorg op t Wikveld 26 jan. Voorleesontbijt op t Wikveld 0-7 jaar (Landelijk= 27 jan.) 29 jan. Groep 8 bezoekt het Rodenborch 2 feb. Voorstelling voor gr. 8 5 feb. Carnavalsviering incl. optocht 8 t/m 12 feb. Carnavalsvakantie 15 feb. Studiedag; alle kinderen gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 17 feb. Theaterworkshop gr. 3 t/m 8 loc. Zeis In dit bulletin: Info avond Zorg op t Wikveld; zorg dat je d r bij bent! Mediotoetsen; het is weer januari Biebnieuws! Van de verkeerscommissie(loc.meerwijkweg) Carnaval: t Slotgat in vuur en vlam! /Doe mee met de papa en mamaband! Next ronde 2: in feb./maart! Brabants Project Team Ambulance start op KC t Wikveld! De plusklas presenteert Gezonde, Veilige school commissie aan het woord Sportieve Wikvelders; wat een inzet! Ingezonden bericht: Empelse Doe dagen/danceworkshop Info avond rondom Zorg op t Wikveld; zorg dat je d r bij bent! Zoals u al voor de kerstvakantie heeft gelezen in het Wikveldbulletin, zal er op donderdagavond 21 januari een informatieavond zijn over hoe het onderwijs op t Wikveld wordt afgestemd op de verschillende onderwijsbehoeften van leerlingen. Op deze avond staat het onderwijs aan alle kinderen centraal. In een algemene presentatie krijgt u een beeld hoe het onderwijs op t Wikveld op verschillende niveaus wordt vormgegeven. In de twee rondes die daarna volgen, kunt u kiezen uit een aantal verschillende presentaties waarin de praktische kant van het onderwijs wordt belicht. Hierna ziet u de verschillende onderwerpen van de presentaties. Op deze avond kunt u twee presentaties bezoeken.

2 Hoe leren kinderen? U ervaart in deze presentatie zelf hoe het is om iets nieuws te leren. Hoe wordt op t Wikveld tegemoet gekomen aan de verschillende onderwijsbehoeften van leerlingen op het gebied van: 1. Technisch lezen 2. Rekenen 3. de sociaal-emotionele ontwikkeling Hoe wordt op t Wikveld vormgegeven aan de samenwerking met de Jeugdverpleegkundige van de GGD en de Schoolmaatschappelijk werkster van Juvans? Hoe gaan we op t Wikveld om met kinderen die meer uitdaging nodig hebben? Hoe wordt op t Wikveld gewerkt volgens het Protocol Leesproblemen en Dyslexie? Tussen de presentaties door kunt u de (nieuwe) leesconsulent van onze school, Charlotte van den Eijnden ontmoeten. Zij laat u zien wat de bibliotheek kan bieden voor kinderen die moeite hebben met lezen of waarbij sprake is van dyslexie. De pauze geeft ook mogelijkheid om uw vragen kenbaar te maken via een digitaal prikbord. De uitkomst van dit prikbord wordt intern besproken en kan richting geven voor een mogelijk vervolg uur Ontvangst uur Start algemene presentatie uur Pauze uur 1e Presentatieronde uur Pauze uur 2e Presentatieronde uur Einde van de avond We weten graag op hoeveel mensen we kunnen rekenen, daarom vragen we u een mail te sturen naar de administratie van onze school, info@wikveld.nl, wanneer we op uw komst kunnen rekenen. We zien u graag op donderdag 21 januari op de locatie: Meerwijkweg! Mediotoetsen; het is weer januari! In deze periode voor carnaval nemen wij weer de jaarlijkse Cito Mediotoetsen af, bij de kinderen van groep 2 t/m 8. We hebben in goed overleg besloten, de kinderen van groep 1 niet langer mee te laten doen met deze toetsen. Deze manier van toetsen sluit niet aan bij onze jongste kinderen en de manier waarop wij hun ontwikkeling graag willen volgen. We volgen bij het toetsen het normale rooster; de kinderen maken een rekentoets bijvoorbeeld in de rekenlestijd. U hoeft hier verder niets voor te doen; in de volgende rapportage en gespreksronde brengen wij u van de resultaten op de hoogte.

3 Biebnieuws! Nieuw jaar en zoals beloofd; een nieuwe leesconsulent; om de boeken te brengen bij al onze Wikvelders van 0 tot 13 jaar! Even kennismaken dus: Ik heet Charlotte van den Eijnden en ik werk per januari 2016 als leesconsulent bij Bibliotheek Den Bosch. Ik ga op pad langs verschillende kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen in Den Bosch en Rosmalen om daar projecten in de klassen uit te voeren rondom leesplezier en boekpromotie. Ook probeer ik leidsters, leerkrachten en ouders te helpen om tips en handvatten te geven om meer en beter te laten lezen. Hoe ik dat doe? Door voor te lezen, door nieuwe boeken te promoten en bijvoorbeeld in een boekenkring kinderen zelf te leren een boek te promoten. Ik laat ook eens iets anders zien een gedichtenbundel, informatieboek of zelfs een prentenboek voor de bovenbouw. We doen dat op zo n manier dat de kinderen nieuwsgierig raken. Soms werken ze in de klas met een thema en dan zorgen we dat er daarover boeken komen in de klas om lekker te lezen. Leesplezier staat voorop! Waarom? Wist u al dat door een kwartier voorlezen per dag, een kind 1000 nieuwe woorden per jaar leert? Echt waar! Dat lezen goed is voor de taalontwikkeling van kinderen staat als een paal boven water. En als ze met plezier lezen, is het nog beter. De cijfers liegen er niet om. Of kinderen wel of niet lezen maakt een groot verschil in hun leven. Goede lezers scoren niet alleen hoger op taalvaardigheid, maar ook op schoolsucces en intelligentie. Want lezen is essentieel voor leren, zeker het leren op school. Wie kan lezen en teksten begrijpt, kan kennis verwerven en zich ontwikkelen. Een goede taalbeheersing zorgt er bovendien voor dat kinderen betrokken zijn bij wat er om hen heen gebeurt. Zo kunnen kinderen beter meekomen in de (digitale) samenleving. De Bibliotheek op school zet zich ervoor in om te zorgen dat kinderen plezier krijgen en houden in het lezen! Kinderen die plezier hebben in lezen, lezen meer en behalen daardoor betere schoolresultaten. Ik heb heel veel zin om bij jullie op school aan de slag te gaan. Van de boekentips en projecten die ik uitvoer in de klassen probeer ik af en toe een berichtje te plaatsen in de nieuwsbrief van school. Nog een oproep: Voor de SchoolBiEB Wikveld Zeis zijn wij nog op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen op (één van) de volgende dagdelen: Maandagmiddag van uur tot uur en op woensdagochtend van 8.30 uur tot uur. Ook kunnen wij altijd extra mensen gebruiken die op onze reservelijst willen staan. Interesse? Neem contact op met Charlotte van den Eijnden, Leesconsulent. c.vandeneijnden@bibliotheekdenbosch.nl Met vriendelijke groet Charlotte van den Eijnden

4 Van de verkeerscommissie(loc.meerwijkweg): Aan iedereen die met de fiets naar school komt is begonnen! Veel leerlingen komen op de fiets naar school. Voor u nog een keer de afspraken op een rijtje: De groepen 1-4 parkeren hun fietsen voor de gymzaal. Op donderdagochtend komt de Caleidoscoop gymmen. Zijn er dan niet genoeg rekken bij de gymzaal, dan mag de fiets ook binnen het hek aan de Meerwijkweg geplaatst worden. Alle andere fietsen worden binnen het hek aan de Meerwijkweg geparkeerd. De groepen 7 en 8, van de Zeis, die op de fiets komen, stallen hun fiets ook in deze fietsenstalling. Op het perron onder het afdak staan dan nog alleen fietsen van personeelsleden en ouders die hun kinderen halen/brengen. Aan de bestuurders van de auto s. Op het moment zien we steeds vaker dat er auto s kort geparkeerd staan, daar waar het niet de bedoeling is. Wilt u er op letten dat de auto s geparkeerd worden in de vakken! Carnaval; t Slotgat in vuur en vlam. Graag willen wij u op de hoogte brengen van de activiteiten rondom carnaval. De viering is op vrijdag 5 februari 2016 met als thema: t Slotgat in Vuur en Vlam. Iedereen komt gezellig verkleed op school. Pistolen, zwaarden, confetti e.d. laten we thuis. Groep 1 t/m 5: 8:30 uur: de kinderen komen verkleed op school. De kinderen hoeven niets mee te brengen. Voor versnaperingen wordt gezorgd. Voor de optocht hebben we een circuit, waar onder andere een playbackshow in voorkomt. Middels voorrondes in de klas, kan het zijn dat uw kind uiteindelijk de klas vertegenwoordigt met een playbackact. Spullen hiervoor mogen op donderdag 12 februari mee worden gebracht. Na de optocht gaan de kinderen terug naar hun eigen klas. De kinderen zijn op normale tijd uit, om uur. Groep 6/7/8: 9:00 uur: de kinderen komen verkleed op school. De kinderen hoeven niets mee te brengen. Voor versnaperingen wordt gezorgd. Voor de optocht hebben we een circuit, waar onder andere een playbackshow in voorkomt. Middels voorrondes in de klas, kan het zijn dat uw kind uiteindelijk de klas vertegenwoordigt met een playbackact. Spullen hiervoor mogen op donderdag 12 februari mee worden gebracht. Na de optocht gaan de kinderen terug naar hun eigen klas, waarna zij gezamenlijk carnaval gaan vieren in d n As. Om 13:00 uur kunnen de kinderen vanuit D n As zelfstandig naar huis of daar worden opgehaald. We zouden het heel leuk vinden wanneer we veel toeschouwers langs de route mogen begroeten. Blijft u lekker staan tot alle kinderen voorbij zijn gekomen!!

5 Alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 starten hun carnavalsviering op hun locatie. Groep Schooltijden Locatie ophalen 1 t/m uur Eigen locatie 6 t/m uur D n As Tot slot; Meer informatie over de carnavalsviering op vrijdag 5 februari volgt nog. Doe mee met de papa en mama band! Na de gezellige feestdagen zijn de voorbereidingen voor het naderende carnaval alweer in volle gang. Om de kinderoptocht in Empel op te vrolijken zijn wij op zoek naar ouders, familieleden of vrienden die een slag-, of blaasinstrument bespelen. Samen kunnen we dan onze kinderen muzikaal begeleiden. De optocht zal op vrijdag 5 februari om uur van start gaan en door de straten van t Slotgat trekken. We verzamelen om uur in D n As en blijven op de Brink staan, zodat alle kinderen van onze muzikale kwaliteiten kunnen genieten. Na de optocht zullen we in D n As nog een aantal liedjes ten gehore brengen. Gezien de ervaring van de afgelopen jaren en het hoge niveau van de muzikanten woonachtig in Empel, is repeteren vooraf niet nodig. We gaan uit van een roept u maar repertoire. Schroom niet en meldt u aan. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Voor de organisatie is het vooraf wel prettig om te weten hoeveel mensen er mee willen doen. Daarom het vriendelijk verzoek om via m.zanin@home.nl even door te geven of je mee wilt doen. Graag daarbij onderstaande gegevens vermelden. Naam:. Tel: Instrument:.. Met muzikale groet, Mario Zanin t Slotgat Next ronde 2: in feb./maart! In het jaaroverzicht staat vermeld dat NEXT op 14 en 15 januari weer van start gaat. Bij nader inzien is dit iets te snel na de afgelopen drukke periode. Organisatorisch is het niet haalbaar om op korte termijn alles weer op orde te hebben. Daarom zal de nieuwe NEXT-periode pas na de carnavalsvakantie van start gaan (in de periode van 18 februari tot en met 11 maart).voor de groepen op vrijdag en voor de groepen 4 t/m 8 op donderdag. Verdere informatie volgt. Groeten van de NEXT-commissie. Brabants project Team Ambulance start op KC t Wikveld! Op 8 januari lanceerde de RAV (ambulancedienst) het project Team Ambulance op onze school. Ralph, de verpleegkundige, en chauffeur Rik bezochten eerst de kinderen van groep 7. De les begon met een animatie over wanneer je 112 moet bellen en wat er dan gebeurt. Daarna namen Ralph en Rik de kinderen mee door het lesboek. De kinderen hadden er duidelijk zin in, want zij stelden de ene vraag na de andere. Afsluitend brachten zij nog een

6 bezoek aan de ambulance. Elk kind kreeg nog een werkvel om zelf met alle informatie aan de slag gaan. En in de klas hangt een poster waarop te zien is hoe 112 werkt, van het eerste telefoontje tot aan het ziekenhuis. Daarna waren de kinderen van groep 3 aan de beurt. Ook zij hadden veel vragen en deelden zij hun ervaringen over wie er wel eens met de ambulance mee was geweest, welke ziektes ze allemaal hadden gehad en welke hulpdiensten ze kennen. Natuurlijk gingen zij ook nog even bij de ambulance kijken en mochten zwaailicht en sirene heel eventjes aan. De kinderen vonden het prachtig en stonden te springen op het geluid van de sirene. Meer info op De plusklas presenteert. Vorige week woensdag hebben de kinderen van de plusklas van groep hun eerste periode afgesloten met een presentatie. De afgelopen weken hebben de kinderen gewerkt aan het thema attracties. Ze hebben zeven onderzoeksvragen opgesteld en hier het antwoord op gezocht. Ook hebben ze samen een attractiepark gemaakt. Ze noemden dit pretpark: "Het pretuniversum". De presentatie ging erg goed. Eerst hebben de kinderen hun onderzoeksvragen gepresenteerd aan hun ouders. Ze hebben hun posters laten zien en hier kort over verteld. Dat was best wel spannend. Gelukkig wisten ze veel van het onderwerp af, want ze konden alle vragen van het publiek goed beantwoorden. Na het presenteren mochten de ouders een kijkje nemen in het pretpark. Het waren zeer leerzame weken en een erg leuke presentatie. De kinderen waren erg trots op het resultaat.

7 Gezonde, Veilige schoolcommissie aan het woord: Wist u dat: Skate schoenen (Heelys) heel leuk zijn, maar op school niet zijn toegestaan? Tenzij de rollers eruit zijn, of zijn uitgeschakeld. Groente- en fruit supergezond zijn? Inderdaad, geen nieuws; maar hoe helpt u uw kind voldoende groente en fruit te eten? Een paar tips: 1. Fruit en groente kunnen altijd! Banaan in de yoghurt, komkommer op brood, groentesoep bij de maaltijd en aardbeien door het toetje! 2. Leg fruit en groente in het zicht en eet er zelf ook van natuurlijk! 3. Altijd van alles proeven. Maak er een feestje van! Complimenteer uw kind als het iets nieuws proeft. 4. Koken en boodschappen doen kan ook gezellig samen met uw kind. Dan kan het kind meedenken over gezonde en lekkere gerechten. 5. Als groente en fruit eten normaal is, dan is een koekje of snoepje af en toe geen probleem. Sportieve Wikvelders; wat een inzet! Geweldig om te zien, dat er weer zoveel Wikveldgroen op t voetbal veld stond; met 2 meisjes- en 8 jongensteams waren wij goed vertegenwoordigd tijdens het Bossche zaalvoetbaltoernooi in de kerstvakantie. De concurrentie was stevig, maar de jongens van team Wikveld 3 mochten een beker mee naar huis nemen: de Sportiviteitsprijs! Proficiat! Ingezonden bericht: zie volgende pagina

8 Empelse Doe Dagen zoekt enthousiaste vrijwilligers vanaf 15 jaar! Elk jaar organiseert de stichting Empelse Doe Dagen (EDD) in de laatste week van de zomervakantie een drietal dagen vol activiteiten voor de kinderen die in Empel wonen of in Empel op school zitten. Komt u ons helpen bij de komende editie? Om er voor te zorgen dat we ook komend jaar weer de Empelse Doe Dagen kunnen organiseren, zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Van een paar vrije uurtjes tot de hele dag, iedereen is welkom. Oók jongens en meisjes vanaf 15 jaar zijn van harte welkom. Ben je dus 15 jaar of ouder en benieuwd wat de EDD dit jaar weer organiseert, meld je dan bij ons! Als vrijwilliger helpt u de Empelse Doe Dagen (EDD) bij de organisatie van een fantastisch evenement voor de Empelse basisschooljeugd. Wij zijn op zoek naar verschillende talenten! Vindt u het leuk om sponsoren te zoeken, hutten af te breken, creatieve ideeën te delen of heeft u een ander talent dat wij kunnen gebruiken? Meld u aan en laat ons weten wat u voor ons kan betekenen. Niets is toch leuker, dan een glimlach op het gezicht van onze kinderen te toveren? Laten we samen van EDD 2016 weer een geslaagd feest maken! Gaat u als vrijwilliger bij ons aan de slag? U kunt zelf aangeven waar u het leuk vindt om mee te helpen en of u structureel of eenmalig wilt helpen. Stuur een kort bericht naar: secretariaat@empelsedoedagen.nl. Een bericht via de website of onze Facebook-pagina mag natuurlijk ook. Hier kunt u ook terecht voor aanvullende informatie en foto s.

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0!

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0! 19 jan. 2018 Voor de kalender: 22 jan. Voorleesontbijt KDV/PA/groep 1-2-3 24 jan. Ouderavond: Een kijkje in de keuken 2.0 ; 19.30 uur loc. MWW 19, 24, 26 jan. Groepen 6 Excursie Textielmuseum 9 feb. Carnaval

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

24 augustus Voor de kalender:

24 augustus Voor de kalender: Voor de kalender: 24 augustus 2018 2 september Gezinsviering Landelinuskerk, 9.30 uur. 4 september Informatie avond groep 1 t/m 8 10 t/m 14 sept. Startgesprekken 12 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. We zijn weer gestart! 2. Woenselse Heide bestaat

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

DATUM: 30 januari 2017

DATUM: 30 januari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

DATUM: 13 februari 2017

DATUM: 13 februari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Fruit- en groentetips! Lekker gemakkelijk, groente en fruit op school en thuis.

Fruit- en groentetips! Lekker gemakkelijk, groente en fruit op school en thuis. a Mam r o Vo a! en Pap Fruit- en groentetips! Lekker gemakkelijk, groente en fruit op school en thuis. Mijn dochter at laatst een tomaatje, dat doet ze anders nooit. Maar ja, als je klasgenootjes het ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 23 juni 2017 - nummer 18 Belangrijke data Dinsdag 27 juni Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 Maandag 3 juli Doorschuif 12.45-14.45 uur Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. Januari 2016 nr 7 OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik ook graag een oproep

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

22 april 2016 Nummer 15

22 april 2016 Nummer 15 22 april 2016 Nummer 15 Inhoud: Fruitsubsidie loopt af De ouderraad zoekt nieuwe leden Kako vakantiewerk Sportdag Workshop tapdance Drie berichten van de Verkeerscommissie Schoolfoto s Programma Muzelinck

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

Fruit- en groentetips! Lekker gemakkelijk, groente en fruit op school en thuis.

Fruit- en groentetips! Lekker gemakkelijk, groente en fruit op school en thuis. a Mam r o Vo a! en Pap Fruit- en groentetips! Lekker gemakkelijk, groente en fruit op school en thuis. Mijn dochter at laatst een tomaatje, dat doet ze anders nooit. Maar ja, als je klasgenootjes het ook

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening. Kinderboekenweek 2014

KlimtorenNieuws. Maandopening. Kinderboekenweek 2014 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 30-09-2014 Informatieavond en inloop In dit nummer: Informatieavond

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 2, no 2 09 september 2015 Beste ouders en verzorgers van kindcentrum het IJzeren Kind, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Het is fijn om iedereen

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Olivijn Nieuwsbrief 1

Olivijn Nieuwsbrief 1 Olivijn Nieuwsbrief 1 Jaargang 4 30-8-2013 www.olivijn.almere-speciaal.nl De tweede editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: Donderdag 26 september 10 minuten gesprekken Woensdag

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

Start Kleuterthema: lente en Pasen. Nieuwsbrief maart Loulou de Rooij 4 april Lily van Hout 26 maart Stan Gebben

Start Kleuterthema: lente en Pasen. Nieuwsbrief maart Loulou de Rooij 4 april Lily van Hout 26 maart Stan Gebben 16 maart 2018 - nummer 13 Belangrijke data (17 maart-6 april) Maandag 19 maart Week van de lentekriebels Start Kleuterthema: lente en Pasen Donderdag 22 maart Let s do it (André vd Maatdag) Donderdag 29

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Van de directie Het nieuwe schooljaar is alweer in volle gang en de nieuwe brugklassers beginnen hun draai op SG De Dijk al aardig te vinden. Hierbij wensen we alle

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 5-22 mei 2015

Jaargang 3 nummer 5-22 mei 2015 Jaargang 3 nummer 5-22 mei 2015 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebook pagina in

Nadere informatie

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 11 22 januari 2016 www.obspassepartout.nl

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 11 22 januari 2016 www.obspassepartout.nl Van de directie Deze periode op de kalender: In de leerlingtevredenheidspeiling zien we dat de kinderen tevreden zijn over de school. Alleen huisvesting is een punt van zorg, maar we hopen binnenkort met

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 14 november 2016 Nr. 11 INHOUD:

Nieuwsbrief. 14 november 2016 Nr. 11 INHOUD: Nieuwsbrief Het Stroink 60, 7542 GT Enschede T.: 0534766477 Email: regenboog@skoe.nl Website: www.skoe.nl/regenboog 14 november 2016 Nr. 11 Geachte ouders, SINTERLAAS IS WEER IN HET LAND Spannend Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten:

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten: Nummer 29, 15 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 14-01 Julia Zhou Jiang groep 7 16-01 Dries v Kemenade groep 5 18-01 Mick Simons groep 4 20-01 Flinn vd Zandt groep 6 26-01 Lara Schouteten groep 1-2A

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23 Nieuwsbrief Donderdag 4 juni 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Uitgeblust? Elia is in de woestijn. Hij ziet geen toekomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Krabbel. Avond4daagse 2014. Jarigen. Terugkoppeling studiedag 6 mei jl. Nummer 31, 9 mei 2014

Krabbel. Avond4daagse 2014. Jarigen. Terugkoppeling studiedag 6 mei jl. Nummer 31, 9 mei 2014 Jarigen Musical 2014 Terugkoppeling studiedag Het belang van de tafels leren Avond4daagse 2014 Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 12 mei Inez 6 Leesbeesten Terugkoppeling studiedag 6 mei

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: Januari 2016 INFO

Jaargang 22, Maand: Januari 2016 INFO Jaargang 22, Maand: Januari 2016 Basisschool De Schare INFO 2016 staat voor de deur. We hopen dat dit kalenderjaar alle geluk en voorspoed zal brengen voor u en uw gezinsleden. Na een sfeervolle Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief:

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief: nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 05-02-2016 U leest de nieuwsbrief van februari. De nieuwsbrief die nét voor de krokusvakantie uitkomt. Vandaag stond in het teken van carnaval. En wat was het een leuk

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit www.cnsdewingerd.nl 3 april 2014 nieuwsbrief negentiende jaargang t Pitje Samen Groeien dag Op vrijdag 25 april is onze Samen Groeien dag. Het thema van die dag is: Koningskunst. We starten de dag met

Nadere informatie

Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl. Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl. Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl De Sokkerwei Uit de wei vrijdag 20 februari 2015 Deze week in; Uit

Nadere informatie

Deze dag zijn er docenten aanwezig die later in de maand muzieklessen gaan geven.

Deze dag zijn er docenten aanwezig die later in de maand muzieklessen gaan geven. Nieuwsbrief 2 oktober 2015 Driejarigen groep Driesprong Even voor de zomervakantie heb ik u verteld over de ontwikkelingen rond een Driesprong op de Ceder. Een stap naar het integreren van onderwijs en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school Januari 2016 Jaargang 6, nr. 3 Nieuwsbrief In dit nummer: Medewerker CJG 1 Veilige schoolomgeving 2 Cito toetsen 3 Vragen stellen 4 Interessante informatie: Vrijdag 5 februari viering Carnaval. Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie BERENBABBELSnummer 7 schooljaar 2017-2018 AGENDA 24 jan: Start voorleesdagen 25 jan: Studiedag: alle kinderen zijn vrij 31 jan: Berenshow groep 8 08 feb: rapporten groep 1-8 09 feb: Carnaval: alle kinderen

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 maart 2015

Nieuwsbrief 19 maart 2015 Nieuwsbrief 19 maart 2015 Belangrijke data - Oud papier: 28 maart: Fam. Manshande (Dirk) en Fam. Schutten (Niek) - Oud papier: 11 april: Fam. Trouerbach (Marcus) en Fam.Dijkman(Wesley) - 20 maart: Bingo

Nadere informatie

Ouders zorgen dat ons Kindcentrum een fraaie carnavaleske en kleurrijke uitstraling krijgt in verband met de komende carnaval!!!

Ouders zorgen dat ons Kindcentrum een fraaie carnavaleske en kleurrijke uitstraling krijgt in verband met de komende carnaval!!! Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 25 januari, nr.19 Guus Nederlands kampioen veldrijden!!!! Afgelopen zaterdag is Guus van den Eijnden uit groep 7b voor de tweede keer Nederlands Kampioen veldrijden

Nadere informatie

Schoolnieuws. Leerlingenraad

Schoolnieuws. Leerlingenraad In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Leerlingenraad Kalender Ophalen van het plein De Bliepbliepiotheek Rapportgesprekken Muurverf nodig Typelessen op De Hoge Raven Brede School Nieuws Sportmix in Hoograven

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Knuffel

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Knuffel Informatieboekje van Peuterspeelzaal De Knuffel Beste ouders en verzorgers Voor u ligt het informatieboekje van Peuterspeelzaal De Knuffel te Beesd. In dit boekje vindt u allerhande nuttige informatie

Nadere informatie