NIEUWE JAGUAR F-PACE IN PREMIERE OP HET AUTOSALON 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWE JAGUAR F-PACE IN PREMIERE OP HET AUTOSALON 2016"

Transcriptie

1 NIEUWE JAGUAR F-PACE IN PREMIERE OP HET AUTOSALON 2016 BELGISCHE PREMIERE VAN DE F-PACE De Britse constructeur onthulde in september de eerste cross-over van het merk. De nieuwe Jaguar F-PACE zal op het komende autosalon in Brussel voor het eerst voor het Belgische publiek te zien zijn. De volledig nieuwe Jaguar F-PACE is een performance cross-over met zowel een dynamisch als een praktisch karakter. De volledig nieuwe F-PACE werd ontwikkeld op basis van de Lightweight Aluminium Architecture van Jaguar en leunt visueel sterk aan bij de C-X17 conceptauto. Hij biedt in het hoogste comfort plaats aan vijf personen. De Lightweight Aluminium Architecture bezorgde de teams van Design en Engineering het ideale vertrekpunt. Ze werd van bij het begin gecreëerd als modulaire structuur waardoor de wielen exact daar geplaatst kunnen worden waar ze moeten staan om te komen tot de proporties, de dynamiek en het praktische karakter die cruciaal zijn voor een performance cross-over. Geen enkele andere Jaguar heeft dezelfde wielbasis en spoorbreedte. Met een lengte van mm en een wielbasis van mm combineert de volledig nieuwe F-PACE het strakke profiel en de korte overhang vooraan uit de designtaal van Jaguar met een ruim interieur. De ruimte voor de knieën achteraan is de beste in de klasse en de koffer is 650 liter groot. De lichte, stijve koetswerkstructuur bestaat voor 80% uit aluminium en is de enige aluminiumintensieve zelfdragende structuur in het segment. Een achterklep van composietmateriaal en magnesium voor onderdelen zoals de dwarsbalk leveren bijkomende gewichtsbesparingen op. Het bezorgt de F-PACE met dieselmotor van 180 pk, achterwielaandrijving en manuele versnellingsbak een gewicht van niet meer dan kg en een CO2-uitstoot van slechts 129 g/km. Met de 380 pk sterke V6 benzine met compressor uit de F-TYPE accelereert de volledig nieuwe F-PACE van 0 naar 100 km/u in slechts 5,5 seconden en heeft hij een elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km/u.

2 De F-PACE is uitgerust met de nieuwste chassistechnologieën afgeleid van de F-TYPE zoals Torque Vectoring, Adaptive Dynamics en de configureerbare dynamische modus creëren een meeslepende, personaliseerbare rijervaring. De F-PACE zal ook verkrijgbaar zijn met vierwielaandrijving en andere toonaangevende tractietechnologieën zoals Adaptive Surface Response en All Surface Progress Control. Belangrijke informatie zoals de rijsnelheid en snelheidsbeperkingen kunnen door het Head-Up Display met lasertechnologie rechtstreeks in het gezichtsveld van de bestuurder worden geprojecteerd. De beelden in kleur met hoog contrast kunnen ook de instellingen van de snelheidsregelaar en de aanwijzingen van het navigatiesysteem tonen. In vergelijking met klassieke systemen maakt de lasertechnologie het systeem kleiner en lichter, en blijven de beelden zelfs bij felle zon goed zichtbaar. De technologie voor infotainment en connectiviteit is al net zo geavanceerd. Het InControl Touch Pro-topsysteem is opgebouwd rond een aanraakscherm van 10,2", wordt voorzien van een krachtige "quad core"-processor en SSD-schijf, en maakt gebruik van ultrasnel Ethernet. De gebruikersinterface is intuïtief. De graphics zijn scherp en reageren snel. Het navigatiesysteem kan tijd besparen door te leren welke route men dagelijks volgt, biedt een routegeleiding van letterlijk deur tot deur, en kan anderen zelfs laten weten wanneer men op de bestemming zal aankomen. De navigatiekaarten kunnen ook in 3D over het volledige scherm van het 12,3" virtuele instrumentenpaneel met hoge resolutie worden weergeven. De volledig nieuwe F-PACE lanceert als wereldprimeur ook de Activity Key van Jaguar. Het gaat om een waterdichte, schokbestendige polsband met geïntegreerde transponder. De draagbare sleutel, een primeur in het segment, ondersteunt een actieve levensstijl omdat, door de Activity Key te dragen, de afstandsbediening van de wagen veilig achtergelaten kan worden in de wagen, wat zeer handig is als men bijvoorbeeld wil gaan surfen of kajakken. Als de volledig nieuwe F-PACE met de Activity Key vergrendeld wordt, worden alle afstandsbedieningen die men in de wagen achterlaat, gedeactiveerd. De Activity Key werkt met dezelfde radiofrequenties als de andere sleutels. Hij vergrendelt/ontgrendelt de wagen als hij dicht in de buurt van de "J" van "Jaguar" op de achterklep wordt gehouden. De Activity Key heeft geen batterij. Men hoeft er dus nooit aan te denken de batterij te vervangen. De F-PACE zal in de showroom worden gelanceerd in april 2016 en de instapprijs bedraagt De F-PACE is standaard uitgerust met Jaguar Care en geniet daardoor van 3 jaar garantie, pechbijstand en onderhoud.

3 VOLLEDIG VERNIEUWD GAMMA Bij Jaguar volgen de nieuwigheden elkaar in een snel tempo op. In juni werd de volledig nieuwe Jaguar XE gelanceerd, gevolgd door de Nieuwe XF in oktober. Daarnaast kreeg ook de Jaguar XJ een grondige opfrisbeurt. Alle modellen zijn terug te vinden op de Jaguar stand in Paleis 6. De nieuwe Jaguar XF De nieuwe XF werd in oktober gelanceerd en zal voor het eerst in de schrijnwerpers van het Brusselse autosalon staan. De volledig nieuwe XF behoudt de kerneigenschappen van zijn voorganger, maar profiteert van de aluminiumintensieve architectuur van Jaguar, die hem tot 190 kg lichter maakt (het model met dieselmotor van 163 pk is 80 kg lichter dan zijn naaste concurrent) en een tot 28% hogere torsiestijfheid geeft. De architectuur levert ook spectaculaire verbeteringen op voor de ruimtelijke indeling en de proporties, altijd een essentieel element in het design van Jaguar. De volledig nieuwe XF is mm lang. Met mm is de wielbasis 51 mm langer. De overhang vooraan is 66 mm korter. Hoewel hij 7 mm korter en 3 mm lager is dan de XF van de eerste generatie, is de ruimte achteraan toonaangevend in de klasse, met 15 mm extra ruimte voor de benen, 24 mm meer knieruimte en tot 27 mm meer ruimte voor het hoofd. Ook aerodynamisch gaat hij erop vooruit: de luchtweerstandscoëfficiënt neemt af van 0,29 tot slechts 0,26. Het lichte, stijve koetswerk van de volledig nieuwe XF creëert ook de fundamenten die nodig zijn voor een schitterende dynamiek. Een ophanging met dubbele wishbones vooraan en een Integral Link achteraan, gecombineerd met een gewichtsverdeling van nagenoeg 50% vooraan-50% achteraan, creëren de ideale balans tussen rijcomfort en wendbaarheid. Net als de andere Jaguar-modellen, kan de XF besteld worden met vierwielaandrijving en met Adaptive Surface Response en All Surface Progress Control. De volledig nieuwe XF krijgt er een uitgebreid assortiment technologieën bij met onder meer: ledkoplampen, een Head-Up Display met lasertechnologie en daardoor een weergave in kleur met hoog contrast, een autonoom noodstopsysteem, een snelheidsregelaar met afstandsbewaring en fileassistent, een actieve rijstrookassistent, een intelligente snelheidsbegrenzer, en een systeem voor halfautomatisch parkeren.

4 Infotainment en connectiviteit zijn de meest geavanceerde versies die Jaguar ooit aanbood. Het compleet nieuwe InControl Touch Pro bouwt voort op de intuïtieve gebruikersinterface van het InControl Touch, en biedt alle functies daarvan (onder meer InControl Apps, InControl Remote en Wi-Fi Hotspot), maar krijgt daarbovenop een aanraakscherm van 10,2" en de Dual View technologie, waarmee de bestuurder bijvoorbeeld aanwijzingen kan volgen van het navigatiesysteem terwijl de passagier vooraan tegelijkertijd naar een tv-programma of een dvd kijkt. Het gamma van de volledig nieuwe XF zal de volgende modellen omvatten: XF Pure, XF Prestige, XF Portfolio, XF R-Sport, XF S. De volledig nieuwe XF zal beschikbaar zijn met de volgende aandrijflijnen: 2.0 liter diesel (163 pk of 180 pk) met manuele versnellingsbak of automaat; 2.0 liter benzine (240 pk) met automaat; 3.0 liter diesel (300 pk) met automaat; en 3.0 liter benzine (340 pk of 380 pk) met automaat, en achterwielaandrijving of AWD-vierwielaandrijving. De basisprijs van de nieuwe Jaguar XF bedraagt De XF is standaard uitgerust met Jaguar Care en geniet daardoor van 3 jaar garantie, pechbijstand en onderhoud. XE Modeljaar 2017 Voor modeljaar 2017 wordt het aanbod van de recent gelanceerde Jaguar XE nog groter. Zo kan de XE voortaan uitgerust worden met vierwielaandrijving. Net als de volledig nieuwe XF en F-PACE gebruikt de XE een inschakelbaar AWD-systeem dat een transferback met natte meerplaatkoppeling combineert met een kettingaandrijving naar de voorste aandrijfas. Het gaat om een erg snel systeem dat in nauwelijks 165 milliseconden overschakelt van een zuivere achterwielaandrijving naar vierwielaandrijving. In normale omstandigheden wordt al het motorkoppel naar de achteras gestuurd, waardoor de XE het karakter van een achterwielaandrijver behoudt en het stuurgevoel onaangetast blijft. Dat zou niet mogelijk zijn met een permanente vierwielaandrijving. Een dergelijk systeem lijdt immers onder hogere parasietverliezen. Het AWD-systeem kan nog doeltreffender worden gemaakt met het optionele Adaptive Surface Response (AdSR). AdSR werd afgeleid van het wereldbefaamde en meermaals bekroonde Terrain Response-systeem van Jaguar Land Rover en past de sturing van het gaspedaal, de transmissie en het DSC-systeem aan aan het type van oppervlak, zodat de bestuurder gemakkelijk vooruit geraakt en zelfs in de meest extreme omstandigheden het nodige zelfvertrouwen behoudt.

5 Een andere belangrijke toevoeging aan het XE-gamma, is het nieuwe infotainmentsysteem InControl Touch Pro dat beschikt over een aanraakscherm in tabletstijl van 10,2. Het aanraakscherm is het grootste in dit segment en staat borg voor een vloeiende, naadloze en intuïtieve interactie. Het startscherm kan worden gepersonaliseerd en widgets kunnen worden toegevoegd om shortcuts naar specifieke voorzieningen, functies, taken en favoriete contactpersonen mogelijk te maken. Desgewenst, kunnen bestuurders zelfs bijkomende, gepersonaliseerde startschermen toevoegen. Het infotainmentsysteem beschikt eveneens over een navigatiesysteem dat anderen waarschuwt wanneer u te laat komt, een wifi-hotspot voor acht toestellen, apps voor draagbare technologie en een 825 watt sterk Meridian digitaal surround audiosysteem... Het geavanceerde infotainmentsysteem van de nieuwe XE zorgt ervoor dat u steeds geconnecteerd blijft. De basisprijs van de nieuwe Jaguar XF bedraagt De XF is standaard uitgerust met Jaguar Care en geniet daardoor van 3 jaar garantie, pechbijstand en onderhoud. De basisprijs van de XE bedraagt XJ Modeljaar 2016 De XJ, Jaguars volledig aluminium luxeberline ondergaat subtiele wijzigingen aan het koetswerkdesign. De elegane uitstraling van de XJ wordt benadrukt door de led-koplampen. Materialen zoals het semianilineleder en de rijke inleg in eikfineer verfraaien het interieur dat zijn hoogtepunt bereikt in het nieuwe Autobiography-model. Dat klassieke vakmanschap gaat hand in hand met geavanceerde technologieën zoals het nieuwe infotainmentsysteem met ondermeer 'InControl Touch Pro' dat onder meer navigatie van deur tot deur biedt, een W sterk digitaal audiosysteem van Meridian en wifi. De rijervaring is beter dan ooit, dankzij een V6-dieselmotor die meer vermogen en koppel levert voor een lager brandstofverbruik en lagere CO 2 -uitstoot en een elektrische stuurbekrachtiging die Jaguars reputatie voor ongeëvenaarde wendbaarheid en responsiviteit nog versterkt. De nieuwe XJ pakt uit met een groter, rechter geplaatst radiatorrooster met gebeitelde chroomspijlen in de buitenste luchtinlaten om het volwassen en prestigieuze karakter van de wagen in de verf te zetten.

6 Led-koplampen leunen qua kleurtemperatuur nog dichter aan bij daglicht dan bi-xenonlampen. Ze zijn dus niet alleen energiezuiniger, maar komen ook de zichtbaarheid en het rijcomfort ten goede. De dubbele 'J'-vormige dagrijlichten zijn uniek voor de XJ en sluiten perfect aan bij zijn status in het berlinegamma van Jaguar. Het witte licht wordt onmiddellijk getransformeerd in oranje licht wanneer de richtingaanwijze gebruikt wordt. Het Autobiography-model, een nieuwe aanvulling voor de XJ in modeljaar 2016 en enkel verkrijgbaar met lange wielbasis, is aan de buitenkant herkenbaar aan de verchroomde luchtinlaten in de voorbumper en de 20 lichtmetalen velgen 'Mataiva'. Het nieuwe R-Sport-model werd bedacht met nieuwe zijdrempels, zijdelingse verluchtingsopeningen en een achterspoiler. Het radiatorrooster, de bodemplaat achteraan en de ruitranden krijgen een glanzend zwarte afwerking. De 20" lichtmetalen velgen zijn van het type 'Venom'. Het interieur werd voorzien van sportzetels, een R-Sport-stuur en drempelplaatjes, een hemelbekleding in de kleur Jet en een pianozwarte afwerking. Het nieuwe Jaguar XJ-gamma omvat: de XJ Luxury, de XJ Premium Luxury, de XJ Portfolio LWB, de XJ R-Sport, de XJR en de XJ Autobiography LWB. Het motorgamma bestaat uit de 3.0 V6-diesel met 306 pk en automaat (RWD), de 2.0 benzine met 240 pk en automaat (RWD), de 3.0 V6-benzine met 340 pk en automaat (AWD) en de 5.0 V8- benzine met 550 pk en automaat (RWD). Ook de XJ is standaard uitegerust met Jaguar Care. De basisprijs bedraagt Auto s op de stand F-PACE First Edition, Caesium Blue F-TYPE Coupé 3.0 V6 S/C - British Design Edition, Ultra Blue XJ 3.0D V6 Premium Luxury, British Racing Green XF 3.0D V6 R Sport, Italian Racing Red XF 2.0D Portfolio, Black Berry XF 2.0D Prestige, Storm Grey

7 XE 3.0 V6 S/C, Italian Racing Red XE, 2.0D R-Sport AWD, Ultimate Black XE, 2.0D Prestige, Glacier White

De nieuwe Jaguar XF: lichtgewicht efficiency

De nieuwe Jaguar XF: lichtgewicht efficiency De nieuwe Jaguar XF: lichtgewicht efficiency Info Gepubliceerd op: 24 maart 2015 Jaguar Land Rover Nederland Samenvatting Jaguar presenteert met de nieuwe XF een auto die nieuwe maatstaven zet in het zakelijke

Nadere informatie

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag 29 januari 2019, 09:00 (CET) Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag Jaguar onthult als onderdeel van het nieuwe modeljaar de speciale Chequered Flag uitvoering van de XF Saloon en de XF Sportbrake.

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE MEDIA

INFORMATIE VOOR DE MEDIA VERTROUWELIJK: STRIKT EMBARGO TOT 12 JANUARI 2016 OM 00:01 UUR (GMT) DE VOLLEDIG NIEUWE JAGUAR XF: DIESEL MET AWD-VIERWIELAANDRIJVING EN NOG DYNAMISCHER KORT AWD-vierwielaandrijving nu wereldwijd beschikbaar

Nadere informatie

PERSINFORMATIE GLOBAL PRESS OFFICE

PERSINFORMATIE GLOBAL PRESS OFFICE DE JAGUAR XE KRIJGT VIERWIELAANDRIJVING, INFOTAINMENTSYSTEEM VAN DE NIEUWSTE GENERATIE EN CONNECTIVITEIT VOOR APPLE WATCH IN EEN OOGOPSLAG De meermaals bekroonde Jaguar XE versterkt zijn status als de

Nadere informatie

Verfijning op alle fronten: de nieuwe Jaguar XJ

Verfijning op alle fronten: de nieuwe Jaguar XJ Verfijning op alle fronten: de nieuwe Jaguar XJ Info Gepubliceerd op: 15 juni 2015 Jaguar Land Rover Nederland Samenvatting Jaguar presenteert de ingrijpend vernieuwde XJ. Hij is op alle punten verder

Nadere informatie

DE NIEUWE JAGUAR F-PACE

DE NIEUWE JAGUAR F-PACE DE NIEUWE JAGUAR F-PACE BELANGRIJK BERICHT Jaguar Land Rover Limited streeft er voortdurend naar de specificaties, het design en de productie van zijn wagens te verbeteren. Daardoor worden er continu wijzigingen

Nadere informatie

Jaguar Land Rover Belux Generaal Lemanstraat 47 2018 Antwerpen België jaguar.be

Jaguar Land Rover Belux Generaal Lemanstraat 47 2018 Antwerpen België jaguar.be JAGUAR XF M MHL-AANSLUITING Via de MHL-aansluiting (Mobile High-Defnition Link) kunnen apparaten als een smartphone gekoppeld worden aan het InControl infotainmentsysteem. MHL werd ontwikkeld voor de overdracht

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

JAGUAR GENT VERNAEVE GA UW EIGEN WEG IN STIJL

JAGUAR GENT VERNAEVE GA UW EIGEN WEG IN STIJL JAGUAR GENT VERNAEVE GA UW EIGEN WEG IN STIJL THE ART OF PERFORMANCE Al sinds ons ontstaan tasten we de limieten van ons kunnen af. En we doen het op onze eigen manier: met stijl, zoals alleen echte Britten

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Nieuwe motoren en updates voor Jaguar F-PACE, XE en XF: efficiënter, betere prestaties, meer gebruiksgemak

Nieuwe motoren en updates voor Jaguar F-PACE, XE en XF: efficiënter, betere prestaties, meer gebruiksgemak Nieuwe motoren en updates voor Jaguar F-PACE, XE en XF: efficiënter, betere prestaties, meer gebruiksgemak Info Beesd Gepubliceerd op: 15 februari 2017 Jaguar Land Rover Nederland Samenvatting Details

Nadere informatie

THE ART OF PERFORMANCE

THE ART OF PERFORMANCE JANUARI 2015 THE ART OF PERFORMANCE HOW ALIVE ARE YOU? WELKOM IN DE WERELD VAN JAGUAR The car is the closest thing we will ever create to something that is alive. (Sir William Lyons, stichter van Jaguar

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Compleet motorgamma met betere prestaties en lagere verbruiks- en CO 2 -cijfers Nieuwe 95 pk sterke ecoflex-motoren met 98 g/km CO 2, topdiesel

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Landmark Special Edition: Land Rover Discovery nog aantrekkelijker

Landmark Special Edition: Land Rover Discovery nog aantrekkelijker Landmark Special Edition: Land Rover Discovery nog aantrekkelijker Info Beesd Gepubliceerd op: 22 oktober 2015 Samenvatting Land Rover blijft de aantrekkingskracht van de Discovery vergroten en introduceert

Nadere informatie

GS 300h. Samen met de lancering van de nieuwe GS 300h wordt het hele GS-gamma op diverse punten verbeterd: design, technologie en veiligheid.

GS 300h. Samen met de lancering van de nieuwe GS 300h wordt het hele GS-gamma op diverse punten verbeterd: design, technologie en veiligheid. GS 300h GS 300h Lexus is s werelds eerste luxemerk dat twee full hybrid -versies van hetzelfde model aanbiedt Lexus Hybrid Drive-aandrijving met 2,5-litermotor verbruikt minder dan 4,7 l/100 km met CO

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

2,0 liter ingenium-diesel en nieuw infotainment voor Range Rover Sport

2,0 liter ingenium-diesel en nieuw infotainment voor Range Rover Sport 2,0 liter ingenium-diesel en nieuw infotainment voor Range Rover Sport Info Beesd Gepubliceerd op: 17 augustus 2016 Jaguar Land Rover Nederland Samenvatting De Range Rover Sport is voor modeljaar 2017

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse

Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse Nieuwe turbodiesel: 120 en 140 pk CDTI met slechts 3,7 l/100 km en 99 g/km CO 2 Nieuwe Mr. Proper: 1.4 Turbo ecoflex voldoet aan Euro

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

Jaguar XF Sportbrake ( )

Jaguar XF Sportbrake ( ) Jaguar XF Sportbrake (2012-2015) Hart voor de zaak Autotest Er zijn van die mensen die iedere dag met tegenzin naar hun werk gaan. Dat geldt zeker niet voor de ontwerpers van de Jaguar XF Sportbrake. Zij

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Opel brengt mobiliteit naar het voorplan, van de Ampera tot de Zafira Tourer Concept

Opel brengt mobiliteit naar het voorplan, van de Ampera tot de Zafira Tourer Concept Opel op het Autosalon van Genève 2011 Opel brengt mobiliteit naar het voorplan, van de Ampera tot de Zafira Tourer Concept Vertrekkensklaar: Wereldpremière van de Ampera productiewagen Salon Op Wielen:

Nadere informatie

Land Rover presenteert Range Rover Sport HST met mild-hybride zes-in-lijn benzinemotor voor verfijning én prestaties

Land Rover presenteert Range Rover Sport HST met mild-hybride zes-in-lijn benzinemotor voor verfijning én prestaties 13 februari 2019, 08:59 (CET) Land Rover presenteert Range Rover Sport HST met mild-hybride zes-in-lijn benzinemotor voor verfijning én prestaties De Range Rover Sport combineert moeiteloos zijn dynamische

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise MAzda6 Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise EEN PLAATS VAN CONTROLE EN LUXUEUZE AANTREKKING De Mazda6 biedt een nieuw ontworpen interieur compleet met een selectie van kwalitatief hoogwaardige materialen

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

JAGUAR PRESENTEERT NIEUW iq[al] PLATFORM EN C-X17 SPORT CROSSOVER CONCEPT

JAGUAR PRESENTEERT NIEUW iq[al] PLATFORM EN C-X17 SPORT CROSSOVER CONCEPT SEPTEMBER 2013 PERSBERICHT JAGUAR PRESENTEERT NIEUW iq[al] PLATFORM EN C-X17 SPORT CROSSOVER CONCEPT IN HET KORT Jaguar presenteert spectaculaire sport crossover concept tijdens IAA in Frankfurt. De C-X17

Nadere informatie

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION LEG DE LAT HOGER. Exclusiviteit, elegantie, verfijning: Nissan tilt zijn meermaals bekroonde cross-over naar een hoger niveau met een opmerkelijke designeditie, de Black Exclusive

Nadere informatie

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting Mazda CX-3 Het braafste jongetje van de klas Autotest Herinnert u zich het braafste jongetje van de klas? Zou u een auto van hem kopen? Hij doet alles volgens de regeltjes, dus zijn auto zou veilig en

Nadere informatie

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59 ECOSPORT Stel uw ideale EcoSport samen. Wat is uw favoriete combinatie? De EcoSport biedt u de keuze uit verscheidene kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om uw keuze te maken uit de contrasterende

Nadere informatie

THE ART OF PERFORMANCE

THE ART OF PERFORMANCE JAGUAR XF THE ART OF PERFORMANCE Elke dag drijven we prestaties tot het uiterste. Onze prestaties. De prestaties van onze wagens. We innoveren, ontwikkelen en geven vorm. We leren regels beheersen om

Nadere informatie

Defender leeft voort: Land Rover lanceert Defender Works V8 ter ere van 70e verjaardagsfeest

Defender leeft voort: Land Rover lanceert Defender Works V8 ter ere van 70e verjaardagsfeest Defender leeft voort: Land Rover lanceert Defender Works V8 ter ere van 70e verjaardagsfeest Land Rover introduceert de Defender Works V8. Het betreft de snelste en krachtigste Defender die ooit door de

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. DREAM DAYS NIEUW Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. ALLES PAST PERFECT. De nieuwe HR-V werd vormgegeven rond de bestuurder en zodanig ontworpen dat hij zich aan uw leven aanpast.

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Jaguar XE 300 SPORT en XE SV Project 8 'tekenen' dubbele helix op strand

Jaguar XE 300 SPORT en XE SV Project 8 'tekenen' dubbele helix op strand 18 oktober 2018, 09:00 (CEST) Jaguar XE 300 SPORT en XE SV Project 8 'tekenen' dubbele helix op strand Jaguar heeft het gedeelde DNA van de XE 300 SPORT en de XE SV Project 8 een creatieve vorm gegeven

Nadere informatie

WELKOM IN MIJN UNIVERSUM

WELKOM IN MIJN UNIVERSUM 1. Elektrische ruiten vooraan (standaard op de EX-versie) 2. Manuele airco (optie op LX-versie) 3. In de hoogte verstelbare stuurkolom (standaard op de EX-versie) 4. Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Jeep introduceert de nieuwe 2.2 MultiJet II-motor (185 en 200 pk) op Cherokee en biedt een nog rijkere uitrusting aan op het gamma 2016

Jeep introduceert de nieuwe 2.2 MultiJet II-motor (185 en 200 pk) op Cherokee en biedt een nog rijkere uitrusting aan op het gamma 2016 Persbericht Jeep introduceert de nieuwe 2.2 MultiJet II-motor (185 en 200 pk) op Cherokee en biedt een nog rijkere uitrusting aan op het gamma 2016 De Jeep Cherokee is het eerste model van FCA dat de nieuwe

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE MEDIA GLOBAL PRESS OFFICE

INFORMATIE VOOR DE MEDIA GLOBAL PRESS OFFICE VERTROUWELIJK: STRIKT EMBARGO TOT 14 SEPTEMBER 2015 OM 20:15 UUR (CET) DE VOLLEDIG NIEUWE JAGUAR F-PACE KORT De volledig nieuwe Jaguar F-PACE: een performance cross-over voor wie houdt van rijden, met

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON VERKOCHT Model: V70 D4 Bouwjaar: 04/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

SETTING THE PACE. 4,0 11,3 L/100 KM. CO 2 : G/KM (volgens de NEDC-norm). jaguar.be

SETTING THE PACE. 4,0 11,3 L/100 KM. CO 2 : G/KM (volgens de NEDC-norm). jaguar.be SETTING THE PACE jaguar.be 1 4,0 11,3 L/100 KM. CO 2 : 104 269 G/KM (volgens de NEDC-norm). Prijzen btwi op 1 december 2017, geldig tot 28 februari 2018. Geef voorrang aan veiligheid. Milieu-informatie

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

Voor Panorama met korte wielbasis. 95,41. Voor Panorama met middellange wielbasis. 87,51

Voor Panorama met korte wielbasis. 95,41. Voor Panorama met middellange wielbasis. 87,51 Interieur (cabine) 71806238 Blue&Me TomTom LIVE navigatiesysteem Enkel voor versie met vooruitrusting op dashboard (optie 68R). De Blue&Me TomTom 2 LIVE behoort tot de nieuwste generatie infotainmentsystemen

Nadere informatie

bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS niet.

bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS niet. KYMCO ATV s MXU 500 4x4 / irs MXU 400 irs Onoverwinnelijke hindernissen bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS

Nadere informatie

Land Rover presenteert Range Rover Sport HST met mild-hybride zes-in-lijn benzinemotor voor verfijning én prestaties

Land Rover presenteert Range Rover Sport HST met mild-hybride zes-in-lijn benzinemotor voor verfijning én prestaties 13 februari 2019, 08:59 (CET) Land Rover presenteert Range Rover Sport HST met mild-hybride zes-in-lijn benzinemotor voor verfijning én prestaties De Range Rover Sport combineert moeiteloos zijn dynamische

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

Jaguar F-PACE SVR: sportauto in SUVverpakking

Jaguar F-PACE SVR: sportauto in SUVverpakking Jaguar F-PACE SVR: sportauto in SUVverpakking De Jaguar F-PACE is onder handen genomen door Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO). Het resultaat is een speciale SVR-versie van het model dat

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Clio-gamma. Raadpleeg de tabellen achteraan in deze brochure om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen

Nadere informatie

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift BMW X1 (2009-2015) Nog 1x Rij-impressie Wel de lusten, niet de lasten. Dat is in grote lijnen het idee achter de BMW X1. Want de X1 biedt veel meer ruimte dan de doorsnee BMW, maar tegelijkertijd dezelfde

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

Nieuwe Opel Insignia diesel- en benzinemotoren: ongeëvenaard zuinig en met slechts 20% bijtelling

Nieuwe Opel Insignia diesel- en benzinemotoren: ongeëvenaard zuinig en met slechts 20% bijtelling Nieuwe Opel Insignia diesel- en benzinemotoren: ongeëvenaard zuinig en met slechts 20% bijtelling Nieuwe turbodieselmotoren met 20% bijtelling: 120 en 140 pk CDTI met slechts 3,7 l/100 km en 99 g/km CO

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Insignia. 20 februari 2017 Technische specificaties Opel Insignia Grand Sport Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4897 4986 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

Spectaculair: Land Rover Discovery Sport trekt 100 ton zware trein

Spectaculair: Land Rover Discovery Sport trekt 100 ton zware trein Spectaculair: Land Rover Discovery Sport trekt 100 ton zware trein Info Beesd Gepubliceerd op: 16 juni 2016 Jaguar Land Rover Nederland Samenvatting Details De Land Rover Discovery Sport heeft een ongekend

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR COROLLA

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR COROLLA NEW HYBRID EEN NIEUW TIJDPERK VOOR COROLLA COROLLA HYBRID 3 Compacte hatchback met strakke lijnen en een scherpe look, de nieuwe Corolla is klaar om de weg aan te vallen. Voel het dynamisme en de energie

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

BELANGRIJKE FEITEN. Comfortabel rijgedrag en stilte in het interieur bij alle wegomstandigheden en snelheden

BELANGRIJKE FEITEN. Comfortabel rijgedrag en stilte in het interieur bij alle wegomstandigheden en snelheden GS 300h GS 300h BELANGRIJKE FEITEN p. 5 INLEIDING p. 7 FULL HYBRID-AANDRIJVING p. 9 RIJGEDRAG p. 11 DESIGN p. 13 LEXUS HOTSPOT p. 15 VEILIGHEID p. 17 GEBRUIKSKOSTEN p. 19 BELASTINGVOORDELEN P. 21 3 4

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Ford Kuga. Cadeautje! Facelift

Ford Kuga. Cadeautje! Facelift Ford Kuga Cadeautje! Autotest Wanneer een app of een ander stuk software een update krijgt, dan voelt dat als een cadeautje. Zonder te betalen wordt een bestaande app verfraaid of verbeterd. Hetzelfde

Nadere informatie

THE ART OF PERFORMANCE

THE ART OF PERFORMANCE NEW JAGUAR F-PACE THE ART OF PERFORMANCE Elke dag zoeken wij de grenzen op van prestaties. Onze prestaties. De prestaties van onze auto's. Wij innoveren, wij ontwikkelen, wij ontwerpen. Wij zetten nieuwe

Nadere informatie

Kia Niro 1.6 GDI HEV ExecutiveLine

Kia Niro 1.6 GDI HEV ExecutiveLine Joep de Heer 12 november 2016 Hybride in een aantrekkelijk jasje Ga je voor een hybride auto die vanaf het prille begin getekend is om als hybride door het leven te gaan, dan kom je vaak uit bij de Toyota

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Range Rover modeljaar 2016 met uiterst luxueuze SVAutobiography, schonere motoren en nieuwe uitrusting

Range Rover modeljaar 2016 met uiterst luxueuze SVAutobiography, schonere motoren en nieuwe uitrusting Range Rover modeljaar 2016 met uiterst luxueuze SVAutobiography, schonere motoren en nieuwe uitrusting Info Gepubliceerd op: 31 maart 2015 Samenvatting Land Rover onthult de nieuwe Range Rover SVAutobiography

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Corsa

Finnik Autorapport - Opel Corsa Finnik Autorapport - Opel Corsa Deze Opel Corsa komt uit 2005 en kostte toen 12.600. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2005 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 79 PK levert.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Voorpremière van een blijvend succes De nieuwe Alfa 159

Voorpremière van een blijvend succes De nieuwe Alfa 159 Voorpremière van een blijvend succes De nieuwe Alfa 159 Alfa Romeo presenteert: De nieuwe Alfa 159 Zijn roem is hem al vooruitgesneld: de nieuwe Alfa 159 is de nieuwe maatstaf in zijn klasse. Een riante

Nadere informatie

De Beetle Dune De Beetle Cabriolet Dune

De Beetle Dune De Beetle Cabriolet Dune De Beetle Dune De Beetle Cabriolet Dune tage driving. De Beetle Dune en de Beetle Cabriolet Dune: de weg is hun podium. Deze Beetle heeft een puur mannelijke uitstraling en een robuuste wegligging, dankzij

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

Nieuws, heet van de naald! Nieuwe kleuren, uitrustingen, vanaf modeljaar 2019! Te bestellen vanaf augustus 2018 bij uw BMW Motorrad concessie!

Nieuws, heet van de naald! Nieuwe kleuren, uitrustingen, vanaf modeljaar 2019! Te bestellen vanaf augustus 2018 bij uw BMW Motorrad concessie! Nieuws, heet van de naald! Nieuwe kleuren, uitrustingen, vanaf modeljaar 2019! Te bestellen vanaf augustus 2018 bij uw BMW Motorrad concessie! Nieuwe knipperlichten Op vele modellen die geupdate worden

Nadere informatie

Nieuws, heet van de naald! Nieuwe kleuren, uitrustingen, vanaf modeljaar 2019! Te bestellen vanaf augustus 2018 bij uw BMW Motorrad concessie!

Nieuws, heet van de naald! Nieuwe kleuren, uitrustingen, vanaf modeljaar 2019! Te bestellen vanaf augustus 2018 bij uw BMW Motorrad concessie! Nieuws, heet van de naald! Nieuwe kleuren, uitrustingen, vanaf modeljaar 2019! Te bestellen vanaf augustus 2018 bij uw BMW Motorrad concessie! Nieuwe knipperlichten Op vele modellen die geupdate worden

Nadere informatie

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR.

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. DE NIEUWE TOYOTA NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. EEN ENERGIEKE UITSTRALING EN EEN STIJLVOL INTERIEUR DRAGEN BIJ AAN EEN ONTSPANNEN EN COMFORTABELE

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Volkswagen Polo ( )

Volkswagen Polo ( ) Volkswagen Polo (2009-2017) Zo goed als nieuw Autotest Vol trots kondigt Volkswagen de nieuwe Polo aan. Maar is dit wel een nieuwe auto? Volkswagen is namelijk niet met een schoon blad papier begonnen

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 GEARTRONIC SUMMUM - PANODAK - FRONT CAMERA - KEYLESS - ALARM - MODEL 2017

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 GEARTRONIC SUMMUM - PANODAK - FRONT CAMERA - KEYLESS - ALARM - MODEL 2017 CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 GEARTRONIC SUMMUM - PANODAK - FRONT CAMERA - KEYLESS - ALARM - MODEL 2017 VERKOCHT Model: XC60 D3 Modeljaar: 2017 Bouwjaar:

Nadere informatie