Zondag 9 juni: 27 e Bemmelse Dweildag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zondag 9 juni: 27 e Bemmelse Dweildag"

Transcriptie

1 Zondag 9 juni: 27 e Bemmelse Dweildag Beste dweilorkesten, Over een kleine twee weken is het dan eindelijk zover: de 27 e Bemmelse Dweildag! Bij deze ontvangt u de aanvullende informatie voor uw deelname aan de Bemmelse Dweildag op zondag 9 juni aanstaande. De afgelopen maanden hebben wij als stichting, samen met onze vrijwilligers, weer enorm hard gewerkt om alle voorbereidingen te treffen voor hopelijk weer een geweldige Bemmelse Dweildag. Wij verzoeken u als vertegenwoordiger van uw club de informatie goed door te nemen en te delen met uw achterban. Verderop in deze informatiebrief vindt u een deelnemerslijst, het speelschema en een plattegrond waarop u de podia kunt vinden waarop u speelt. Uiteraard is een en ander ook digitaal te benaderen door naar te gaan. Onder Orkesten vindt u de subkop Tijden en Programma. Hierin vindt u het gedetailleerde programma van het gehele Dweilweekend waaronder het speelschema en de plattegrond. Zondag 9 juni ontvangt u ook een gedrukt exemplaar als u zich aanmeldt bij de infostand. Overige belangrijke informatie haalt u uit deze mail of is te vinden op onze website Succes met de laatste voorbereidingen en veel plezier op 9 juni in Bemmel! Of misschien wel het hele weekend! Heel Bemmel kijkt uit naar jullie komst! Met vriendelijke groet, namens Stichting Bemmelse Dweildag, Sjoerd Kersten, Orkesten&Inschrijvingen

2 Informatie 27 e Bemmelse Dweildag Vervoer Bemmel is de eindbestemming van de A-15. Er is een routebeschrijving opgenomen in deze mail. Bussen worden onthaalt door hostesses die u tot vlak bij het parcours brengen. De bussen kunnen vervolgens gaan parkeren op gereserveerde parkeerplaatsen. Op het parcours van de Bemmelse Dweildag is op 9 juni vanaf uur géén gemotoriseerd verkeer toegestaan. Mensen die met auto s komen worden verzocht in de wijken te parkeren of gebruik te maken van de parkeerterreinen bij de Jumbo aan de Kloosterplaats. Ontvangst Wanneer u s ochtends in het centrum van Bemmel arriveert wordt u verzocht zich te melden bij de infostand. De infostand kunt u vinden voor het gazon van Kasteel de Kinkelenburg. Er staat gratis koffie en thee voor u klaar! Om de aanmelding zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen, verzoeken we de orkesten om zich op gespreide tijden te melden: De orkesten met de nummers 1 t/m 20 zijn welkom tussen uur en uur De orkesten met de nummers 21 t/m 40 zijn welkom tussen uur en uur De orkesten met de nummers 41 t/m 60 zijn welkom tussen uur en uur De orkesten met de nummers vanaf 61 zijn welkom tussen uur en uur De orkestnummers vindt u in de deelnemerslijst. Deze is verderop in deze brief te vinden. Consumpties Bij uw ontvangst krijgt u ook een aantal consumptiemunten. Opening Bemmelse Dweildag Nadat u zich heeft aangemeld nodigen wij u van harte uit om op het gazon van uw koffie of thee te genieten, of alvast in te spelen voordat de Bemmelse Dweildag 2013 officieel geopend zal worden. Tijdens de opening zal traditioneel het Bemmels Dweillied worden gespeeld met de wereldberoemde Bemmelnaar Jos de Waal. Na de opening worden de orkesten die de eerste ronde gelijk al gaan optreden naar hun podia gedirigeerd en barst de dweilorkaan in Bemmel los.

3 Optredens De verschillende klasses De Bemmelse Dweildag hanteert dit jaar weer 3 verschillende klassen: de wedstrijdklasse de leutklasse met podium, en de leutklasse zonder podium. Speeltijden Ieder dweilorkest krijgt vier keer de gelegenheid om 15 minuten op te treden. Deze tijd is inclusief op- en aflopen. De presentatoren houden de tijd bij dus ga uit van de tijd die zíj aangeven. Zodoende heeft élke band minstens 15 minuten per optreden. Zorg ook dat u als podiumorkest op tijd aanwezig bent! Als u te laat bent voor een optreden gaat dat van uw eigen speeltijd af. In de bijlage is een deelnemerslijst toegevoegd waarin u kan zien welke dweilorkesten er allemaal mee doen aan de 27 e Bemmelse Dweildag. Daarnaast is er een speelschema toegevoegd zodat u kunt zien hoe laat en op welk podium u zal gaan optreden. Waar dat podium te vinden is kunt u zien in de plattegrond die eveneens is bijgevoegd. Juryreglement Wedstrijdorkesten die een optreden missen worden niet meer opgenomen in de eindbeoordeling. Van de overige optredens krijgen ze wel een juryrapport. In de bijlage is het volledige juryreglement toegevoegd. Deze is ook te vinden op onze website Finale De finale start om uur. Bemmelnaar en entertainer Marcel Leijser zal, mede begeleid door Kakafonie de RotDweilers, de zenuwen van de orkesten en het publiek in bedwang houden voordat de officiële uitslag bekend gemaakt wordt. Nieuwe Nederlands Kampioenen Wie wordt er in 2013: Nederlands Kampioen Dweilorkesten, Nederlands Kampioen Dweilorkesten Muzikaal, of Nederlands Kampioen Dweilorkesten Show? Daarnaast er ook een prijs uitgereikt aan het Origineelste Dweilorkest 2013, een prijs die kan vallen in alle klassen.

4 Overig vermaak Kinderattracties Traditiegetrouw besteden wij veel aandacht aan de kinderattracties die allemaal gratis zijn. Zowel grote als kleine kinderen hoeven zich tijdens de Dweildag niet te vervelen. In het zogenaamde Bloagenstruitje (kinderstraatje) kunnen ze met leuke spellen meedoen. Ook kunnen ze zich laten schminken, zich rond laten draaien in de draaimolen of springen en klimmen op springkussens. Om uur op het Bloagenpodium in het Bloagenstruitje: Kinderdweilband Betuws Applaus! Stroatje uit Bemmel treedt samen op met Alarmfase 3, eveneens uit Bemmel. Betuws Stroatje Dit jaar zal voor de tweede keer het Betuws Stroatje worden georganiseerd. In dit straatje kunt u kennismaken met allerlei typisch Betuwse streekproducten. Proeven, ruiken, horen, zien en voelen, al uw zintuigen zullen op zijn Betuws worden geprikkeld! Noodgevallen Op het parcours bent u de tweede zondag van juni misschien niet altijd in staat uw telefoon te horen of te beantwoorden. Voor noodgevallen tijdens de Bemmelse Dweildag hebben wij een telefoonnummer beschikbaar voor het thuisfront: Dit is het nummer van ons communicatie- en calamiteitencentrum. Tot slot - Controleert u voordat u met uw orkest naar Bemmel reist even of uw gegevens op onze site kloppen? - Deelnemers van de Bemmelse Dweildag zijn niet door ons verzekerd, wel hopen wij u te verzekeren van (een) fantastische dag/dagen. - Bezoek voor overgebleven vragen, foto s, e.d. onze website: Hopelijk hebben wij u hierbij voldoende ingelicht. Verder wensen wij u nog veel voorpret voor de 27 e Bemmelse Dweildag en een onvergetelijke gezellige én muzikale dag! Noteert u ons alvast in de agenda voor volgend jaar: Zondag 8 juni 2014.

5 Routebeschrijving Bemmel is eenvoudig te bereiken: Vanaf de A325 (zowel vanuit richting Arnhem als Nijmegen): Stap 1: Neem afslag Bemmel. Stap 2: Ga verder bij vanaf de A15, stap 2 Vanaf de A15: Stap1. Stap 2. Stap 3. Stap 4. Stap 5. Rij de A15 helemaal af naar het oosten. Ga bij de eerste stoplichten rechtsaf, richting Bemmel. Hierna gaat u bij de eerst stoplichten weer rechtsaf (bij autogarage Bulters). WELKOM IN BEMMEL!!!!! Hierna slaat u de eerste straat linksaf (de Dijkstraat). Voor bussen geldt: Onze medewerkers zullen bij binnenkomst in Bemmel bij u aan boord komen om toelichting te geven. U zal in het centrum uitstappen waarna de bussen naar de parkeerplaats geleid worden. Voor auto s geldt: Rij de Dijkstraat in en sla rechts een van de zijstraten in om in de wijken te parkeren. De parkeerplaats bij Jumbo Bemmel aan de Kloosterplaats is via deze route ook bereikbaar en midden in het centrum. EINDE A-15 >> DIJKSTRAAT JUMBO Bemmel

6 Juryreglement 2013 Dit juryreglement is alleen bedoeld voor de orkesten die zich inschrijven voor de wedstrijdklasse. In de wedstrijdklasse wordt door de orkesten opgetreden op 4 verschillende podia. Maximaal 20 dweilorkesten kunnen deelnemen aan deze klasse. Elk orkest wordt bij elk optreden beoordeeld door 2 juryleden. De juryleden vullen een juryrapport in waarbij 6 onderdelen zijn voorzien van een 7 puntschaal. Een van de onderdelen telt dubbel waarmee er per jurylid 49 punten te vergeven zijn. Van de in totaal 8 juryleden beoordelen er 4 op muzikaliteit en 4 op show. Gewijzigd in 2012 Er was de laatste jaren al een ranglijst voor beste muzikale orkest en het beste showorkest. Sinds 2012 zijn dit volledige klasses met een eigen kampioenschap geworden. Er blijft echter ook een prijs voor degene die in beide categorieën de meeste punten behaald. Muzikaliteit Onder muzikaliteit vallen de elementen toonhoogte, ritme, geluidssterkte (muzikale dynamiek), klankkleur en de verscheidenheid hiervan. In het juryrapport wordt dit als volgt weergegeven: Zuiverheid (2x); Balans, totale sound en klankkleur; Diversiteit van de arrangementen, wordt er gebruik gemaakt van meerstemmigheid, muzikale verassingen, solo s en afwisseling qua genre; Uitvoering, wordt er gelijk gespeeld, aangezet en gearticuleerd; Dynamiek, maakt het orkest gebruik van hard en zacht; Ritmiek, maakt het orkest gebruik van tempowisselingen, en weet het temposchommelingen te voorkomen? Show Wikipedia wijst, als je show intoetst, direct door naar drie mogelijkheden, waaronder een Theatershow. Op de Bemmelse Dweildag wordt dit door de jury breder getrokken. Een show dient ertoe mensen te vermaken. Show kan natuurlijk een ingestudeerde theatershow zijn, maar het showelement van een enthousiast dweilorkest wat het publiek op de tafel weet te krijgen is zeker niet kleiner! De showjuryleden op de Bemmelse Dweildag beoordelen voor het onderdeel show op de volgende onderdelen: Interactie (2x), brengt het orkest emotie over, een traan of een hele polonaise Enthousiasme, straalt het plezier van het orkest op het podium af? Presentatie/Uitstraling, hoe presenteert het orkest zich op, rond en/of bij het podium, staat er een collectief of staan er individuele muzikanten? Amusementswaarde, weet het orkest het publiek te boeien?

7 Diversiteit van het repertoire, wordt er afgewisseld, wordt er met stijlen gespeeld? Originaliteit, weet het orkest zich te onderscheiden van de andere deelnemende dweilorkesten op de Bemmelse Dweildag? Drie Nederlands kampioenen: Voor zowel show als voor muzikaliteit zal de uitslag bekend gemaakt worden. De orkesten die het hoogst zijn geëindigd in de categorieën zullen bekroond worden met de titel Nederlands Kampioen Dweilorkesten Show en Nederlands Kampioen Dweilorkesten Muzikaal. Het orkest dat, over alle vier de optredens, de meeste punten heeft behaald wordt: Nederlands Kampioen Dweilorkesten

8 Speelschema 27 e Bemmelse Dweildag De verschillende klassen De Bemmelse Dweildag hanteert dit jaar weer 3 verschillende klassen: de wedstrijdklasse de leutklasse met podium, en de leutklasse zonder podium. Speeltijden Ieder dweilorkest krijgt vier keer de gelegenheid om 15 minuten op te treden. Deze tijd is inclusief op- en aflopen. De presentatoren houden de tijd bij dus ga uit van de tijd die zíj aangeven. Zodoende heeft élke band minstens 15 minuten per optreden. Zorg ook dat u als podiumorkest op tijd aanwezig bent! Als u te laat bent voor een optreden gaat dat van uw eigen speeltijd af.

9 Plattegrond 27 e Bemmelse Dweildag Vervoer Bemmel is de eindbestemming van de A-15. Er is een routebeschrijving opgenomen in deze mail. Bussen worden onthaalt door hostesses die u tot vlak bij het parcours brengen. De bussen kunnen vervolgens gaan parkeren op gereserveerde parkeerplaatsen. Op het parcours van de Bemmelse Dweildag is op 9 juni vanaf uur géén gemotoriseerd verkeer toegestaan. Mensen die met auto s komen worden verzocht in de wijken te parkeren of gebruik te maken van het parkeerterrein bij de Jumbo aan de Kloosterplaats.

10 Deelnemerslijst 27 e Bemmelse Dweildag Wedstrijdklasse Nummer Orkest Plaats 1 De BelleBloazers Oisterwijk 2 dùbent Veghel 3 De Koele Band Oosterhout (N-Br) 4 Deurdweilers Angeren 5 De Útlopers Sneek 6 De Buitenbintjes Oisterwijk 7 De Krikkelbloazers Mariaheide 8 Dweilorkest De Eierjongens Winterswijk 9 Pas Op Swingt Uit Denenkamp 10 Festinato Heule (België) 11 Neuteblazers Diemen 12 Dweilorkest "De Menaemer Feintsjes" Menaldum 13 Bressband BOB Best 14 De Phillies Helmond 15 Pretband Help Ons Bloaz'm Brummen 16 Stadse Blaozers Willemstad 17 The experience BrassBand Eindhoven 18 De Onbekend Band Apeldoorn 19 De Hurkers Eindhoven Leutklasse met podium 20 Alarmfase 3 Bemmel 21 Op Dokters Recept Tilburg 22 Napoleon's Hijskapel Hard, Zat en Vals Eks (België) 23 Blusswerruk Eindhoven 24 De RotDweilers Bemmel 25 Muziekske Bloastumop Haarsteeg 26 Efkes Wachte Nieuw-Bergen 27 Joekskapel De Kaetelaers Steyl 28 Ongerakt Reek 29 Blaoskapel Dikke Mik Tilburg 30 3x Raoie 's-hertogenbosch 31 Vrüg Ligt Oss 32 De Mertplekkers Uden 33 Wij Goan Nie Fietse Valkenswaard 34 Joekskapel Stil's Landhorst 35 Dweilorkest Sorry Oisterwijk 36 Krulkapel Heesch 37 De Lekerse Klinkers Ledeacker 38 La Bella Bok Albergen 39 Blue Band Helmond 40 Pindullekes Heeswijk-Dinther 41 Lamarwaaje Halsteren 42 Mulderskapel Farine Eindhoven 43 CV De Vrolijke Doortrekkers 's-hertogenbosch 44 Bloaspoepers Den Helder 45 Toontje d'r Bij Halsteren 46 Den Duyvenlanders Rhoon

11 Leutklasse zonder Podium 47 Project XL Den Helder 48 De PartyPoepers Eemnes 49 Kanniebloazers Zevenbergen 50 Joeks of Hazzerd Siebengewald 51 SaxeBelle Haarsteeg 52 Zzzenderbijband Oisterwijk 53 De Decibels Dordrecht 54 Kwik Bacchus Band Nijmegen 55 Caramba Tilburg 56 Striepersgatse Hofkapel Valkenswaard 57 CV De Gieters 's-hertogenbosch 58 De Zwabberbent Gendt 59 De Krinkebloazers Oss 60 De Fluutjes Bussum 61 Burengerucht Buren 62 MP3 Arnhem 63 Dweilband 't Wor Niks Steenbergen 64 Vur Ne Keer Terheijden 65 Vierdaagse Dweilorkest Cuijk 66 Joekskapel Krom dur d'n Bocht Leunen 67 CV De Likkebaerden Rosmalen 68 Dweilorkest De Klepzeikers Deest 69 Predtig Geperst Berghem 70 De Opdonders Boekel 71 Jeeteberger Highlander Kerkrade 72 Efkes Weg Oisterwijk 73 't Hoogtepunt Wagenberg 74 Dweilband Exel-Lent Lent 75 Ut Ies Wè Oosterhout 76 CV Spuit Elluf s-hertogenbosch 77 De Boemels Bemmel 78 De Dreugtrommels Bemmel 79 Kinderdweilband Applaus! ** Bemmel 80 Ut Leut-Trio Leuth ** Kinderdweilband Applaus! uit Bemmel zal optreden op het speciale Bloagenpodium in het Bloagenstruitje.

Bemmelse Dweildag MET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP. Dorpsstraat 22 6681 BN BEMMEL tel. (0481) 46 42 14 mattijssen.com VERF GLAS GORDIJNEN BEHANG

Bemmelse Dweildag MET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP. Dorpsstraat 22 6681 BN BEMMEL tel. (0481) 46 42 14 mattijssen.com VERF GLAS GORDIJNEN BEHANG Bemmelse Dweildag VERF GLAS GORDIJNEN BEHANG Dorpsstraat 22 6681 BN BEMMEL tel. (0481) 46 42 14 mattijssen.com MET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP SPONSORS BEMMELSE DWEILDAG Autobedrijf Bulters Autorent

Nadere informatie

Bemmelse Dweildag MET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP NIEUWE RONDE! NIEUWE KANSEN! NIEUWE PRIJZEN! WEDSTRIJD- OF LEUTKLASSE, U BENT ALTIJD WINNAAR!

Bemmelse Dweildag MET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP NIEUWE RONDE! NIEUWE KANSEN! NIEUWE PRIJZEN! WEDSTRIJD- OF LEUTKLASSE, U BENT ALTIJD WINNAAR! Bemmelse Dweildag 2012 NIEUWE RONDE! NIEUWE KANSEN! NIEUWE PRIJZEN! WEDSTRIJD- OF LEUTKLASSE, U BENT ALTIJD WINNAAR! Samenwerkende Horeca Bemmel MET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP 1 Autobedrijf Bulters

Nadere informatie

Bemmelse Dweildag MET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP

Bemmelse Dweildag MET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP Bemmelse Dweildag 2008 MET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP SPONSORS BEMMELSE DWEILDAG 2008 Hoofdsponsors Autobedrijf Bulters De Gelderlander Heineken Sponsors Over Betuwe-College Elektrotechnisch Buro Veldhuis

Nadere informatie

Bemmelse Dweildag MET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP

Bemmelse Dweildag MET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP Bemmelse Dweildag 2009 MET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP SPONSORS BEMMELSE DWEILDAG 2009 Hoofdsponsors Autobedrijf Bulters De Gelderlander Heineken Sponsors Over Betuwe-College Elektrotechnisch Buro Veldhuis

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013 www.trec-raalte.nl Welkom bij de eerste editie van TREC Raalte! De locatie van deze wedstrijd is het terrein van manegebedrijf Stal t Reelaer in Raalte. Een mooie uitvalsbasis

Nadere informatie

5 e keer t Bubbeltje. Jaarlijkse EHaD Wedstrijd

5 e keer t Bubbeltje. Jaarlijkse EHaD Wedstrijd 5 e keer t Bubbeltje Jaarlijkse EHaD Wedstrijd 14 november 2009 1 Routebeschrijving Neem op de A59 Nijmegen - Den Bosch afslag 15 Oss/ Heesch. Vervolg je weg richting Oss. Vanaf hier is het aangegeven

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO17 - junioren Toernooi 15 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams

Nadere informatie

6 e keer. t Bubbeltje. Jaarlijkse EHaD Wedstrijd

6 e keer. t Bubbeltje. Jaarlijkse EHaD Wedstrijd 6 e keer t Bubbeltje Jaarlijkse EHaD Wedstrijd 20 november 2010 1 Routebeschrijving vanuit s-hertogenbosch (A59) Neem op de A59 Nijmegen - Den Bosch afslag 15 Oss/ Heesch. Vervolg je weg richting Oss.

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO15 - junioren Toernooi 8 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams zijn

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO13 - pupillen Toernooi 8 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams zijn

Nadere informatie

Open Nationale Kruisboog wedstrijden

Open Nationale Kruisboog wedstrijden Onderwerp: Uitnodiging 1 e Open Nationale kruisboogwedstrijd 2018 2019. Aan: Alle kruisboog verenigingen en kruisboogschutters 10 meter traditioneel. Beste schutters, Binnenkort start het 16 e seizoen

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN v.v. VOP Amersfoort Willem Boute MO13 Toernooi 27 mei WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige

Nadere informatie

Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013

Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013 Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013 Datum : zondag 18 augustus 2013 Locatie: Sportpark Schuytgraaf Marasingel 251 6846 DX Arnhem 026-3817773 Teamindeling en programma D pupillen

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO19 - junioren Toernooi 15 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams

Nadere informatie

Zuiderzeemuseum te Enkhuizen

Zuiderzeemuseum te Enkhuizen Organiseert in samenwerking met Werkgroep DigiFoto Apeldoorn wederom een gezamenlijke FOTO-EXCURSIE naar het Zuiderzeemuseum te Enkhuizen Zaterdag 10 mei 2014 Naar het Zuiderzeemuseum. De jaarlijkse excursie

Nadere informatie

svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 22 juni 2019

svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 22 juni 2019 svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 22 juni 2019 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2019 voor JO8/JO9 teams. In verschillende klassen gaan we de strijd

Nadere informatie

svcdw E-JEUGDtoernooi Zaterdag 13 juni 2015

svcdw E-JEUGDtoernooi Zaterdag 13 juni 2015 svcdw E-JEUGDtoernooi Zaterdag 13 juni 2015 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2015 voor E-pupillen. (7x7) Maar liefst 32 teams gaan in 4 verschillende

Nadere informatie

Koninklijke Luchtmacht OPEN MILITAIR KAMPIOENSCHAP INDOORKLIMMEN. 09 november 2017 NEOLIET TILBURG. Bureau Wedstrijdsport CLSK.

Koninklijke Luchtmacht OPEN MILITAIR KAMPIOENSCHAP INDOORKLIMMEN. 09 november 2017 NEOLIET TILBURG. Bureau Wedstrijdsport CLSK. Koninklijke Luchtmacht OPEN MILITAIR KAMPIOENSCHAP INDOORKLIMMEN 09 november 2017 NEOLIET TILBURG Bureau Wedstrijdsport CLSK Programmaboekje 2 1. VOORWOORD Wij heten u van harte welkom bij het OMK Indoorklimmen

Nadere informatie

svcdw JO15/14 JEUGDtoernooi Zaterdag 9 juni 2018

svcdw JO15/14 JEUGDtoernooi Zaterdag 9 juni 2018 svcdw JO15/14 JEUGDtoernooi Zaterdag 9 juni 2018 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2018 voor JO15/14 teams. 16 elftallen gaan in 2 verschillende klassen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. RVVH E toernooi 01 juni 2013 Pagina 2

Inhoudsopgave. RVVH E toernooi 01 juni 2013 Pagina 2 Inhoudsopgave 1. Voorwoord pagina 3 2. Toernooireglement pagina 4 3. Plattegrond van sportpark RVVH pagina 6 4. Dankwoord pagina 7 5. Wedstrijd schema en standen pagina 8 6. Aantekeningen pagina 17 7.

Nadere informatie

svcdw JO13/12 JEUGDtoernooi Zaterdag 10 juni 2017

svcdw JO13/12 JEUGDtoernooi Zaterdag 10 juni 2017 svcdw JO13/12 JEUGDtoernooi Zaterdag 10 juni 2017 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2017 voor JO13/12 teams. 16 elftallen gaan in 2 verschillende klassen

Nadere informatie

SEINPOST. opgericht 25-09-1958 JEUGDPRINSENPAAR 2016 PRONKZITTINGEN 2016. jeugdprinsenpaar bekendgemaakt.

SEINPOST. opgericht 25-09-1958 JEUGDPRINSENPAAR 2016 PRONKZITTINGEN 2016. jeugdprinsenpaar bekendgemaakt. opgericht 25-09-1958 JEUGDPRINSENPAAR 2016 Tijdens de gezellige eerste Pronkzitting is ons nieuwe jeugdprinsenpaar bekendgemaakt. Sam Maassen en Anne de Beijer, beiden geboren Dwarsliggers, zullen de komende

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute MO15 - junioren Toernooi 15 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams

Nadere informatie

RABO BANK Jeugdtoernooi VVZ 49. 24 mei 2008. Programmaboekje jeugdtoernooi. Sportvereniging VVZ 49

RABO BANK Jeugdtoernooi VVZ 49. 24 mei 2008. Programmaboekje jeugdtoernooi. Sportvereniging VVZ 49 RABO BANK Jeugdtoernooi VVZ 49 24 mei 2008 Programmaboekje jeugdtoernooi Sportvereniging VVZ 49 Poule indelingen Poule 1 Poule 2 Poule 3 VVZ F1 VVZ F2 VVZ F3 Veensche Boys F1 Veensche Boys F2 De Bilt F5

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

svcdw JO10/JO11 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017

svcdw JO10/JO11 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 svcdw JO10/JO11 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2017 voor JO10 en JO11 teams. Maar liefst 24 teams gaan in 3 verschillende

Nadere informatie

svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017

svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2017 voor JO8/JO9-pupillen. Maar liefst 32 teams gaan in 4 verschillende

Nadere informatie

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest!

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest! Hallo allemaal, Lewabo bestaat 50 jaar!!! Een jubileum dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Op 22 augustus 1968 is tennisvereniging Lewabo opgericht door een aantal enthousiastelingen en

Nadere informatie

svcdw JO15/14 JEUGDtoernooi Zaterdag 10 juni 2017

svcdw JO15/14 JEUGDtoernooi Zaterdag 10 juni 2017 svcdw JO15/14 JEUGDtoernooi Zaterdag 10 juni 2017 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2017 voor JO15/14 teams. 16 elftallen gaan in 2 verschillende klassen

Nadere informatie

Beste Veteranen ruiter

Beste Veteranen ruiter Beste Veteranen ruiter Slabroek is een van de mooiste natuur gebieden van Nederland. Op deze Unieke locatie wordt voor de eerste keer een veteranen jumping georganiseerd ism de menvereniging. De organisatie

Nadere informatie

svcdw D&C-TOPtoernooi Zondag 14 juni 2015

svcdw D&C-TOPtoernooi Zondag 14 juni 2015 svcdw D&C-TOPtoernooi Zondag 14 juni 2015 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw TOPtoernooi 2015 voor D&C-Junioren. svcdw organiseert al vele jaren zeer succesvol dit

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

Adresgegevens van de locatie

Adresgegevens van de locatie Adresgegevens van de locatie Loetje Aan t IJ Werfkade 14 1033 RA Amsterdam Openbaar vervoer Loetje Aan t IJ is relatief goed te bereiken met de bus. Vanaf Station Amsterdam Centraal zijn er verschillende

Nadere informatie

Mike Huisman Toernooi. Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V.

Mike Huisman Toernooi. Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V. Mike Huisman Toernooi Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V. Voorwoord Hierbij heten wij u van harte welkom op het jaarlijks door WSV georganiseerde, Mike Huismantoernooi. Dit toernooi wordt gehouden op onze accommodatie

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. VOORWOORD Beste spelers, leiders en toeschouwers, Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. Al weken zijn een groot aantal vrijwilligers bezig geweest om deze dag

Nadere informatie

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje RSW medewerkers informatie 2008 1 Beste medewerkers, Geweldig dat jullie meewerken aan de Regionale Scouting Wedstrijden. Of je nu voor het eerst meewerkt of al bijna bij de inventaris hoort, dat maakt

Nadere informatie

Jaaruitje 2015. Het is het bestuur van de VOOA een genoegen u op zondag 20 september 2015 uit te nodigen voor ons jaarlijkse uitje.

Jaaruitje 2015. Het is het bestuur van de VOOA een genoegen u op zondag 20 september 2015 uit te nodigen voor ons jaarlijkse uitje. Artillerie Jaaruitje 2015 Het is het bestuur van de VOOA een genoegen u op zondag 20 september 2015 uit te nodigen voor ons jaarlijkse uitje. Dit jaar is er voor gekozen om het Nationaal Militair Museum

Nadere informatie

svcdw D-JEUGDtoernooi Zaterdag 6 juni 2015

svcdw D-JEUGDtoernooi Zaterdag 6 juni 2015 svcdw D-JEUGDtoernooi Zaterdag 6 juni 2015 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2015 voor D-pupillen. 16 elftallen gaan in 2 verschillende klassen de strijd

Nadere informatie

KONINKLIJK NEDERLANDS ZANGERSVERBOND

KONINKLIJK NEDERLANDS ZANGERSVERBOND KONINKLIJK NEDERLANDS ZANGERSVERBOND REGLEMENT NATIONALE- EN REGIONALE CONCOURSEN Algemeen: Begrippen en adressen Dit reglement is samengesteld voor nationale- en regionale concoursen van het Koninklijk

Nadere informatie

30 mei Ladies CDW

30 mei Ladies CDW 30 mei Ladies Day @ CDW Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij Ladies Day @ CDW 2015 voor MD en MC-junioren. Het aantal voetballende meiden blijft groeien en ook bij CDW is dit het geval. Daarnaast

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

FOTOBOND Uitnodiging verenigingsbesturen voor de Besturendag 2014

FOTOBOND Uitnodiging verenigingsbesturen voor de Besturendag 2014 Eindhoven, september 2014 Aan: de besturen van de bij de Fotobond aangesloten Fotoclubs Onderwerp: uitnodiging Besturendag 2014 Geacht bestuur, Op zondag 23 november 2014 wordt de tweejaarlijkse Besturendag

Nadere informatie

LOOKS. Inschrijfformulier. Give me. Miss Travestie Noord Brabant Your Next Step.. MTNB 2018

LOOKS. Inschrijfformulier. Give me. Miss Travestie Noord Brabant Your Next Step.. MTNB 2018 Inschrijfformulier Your Next Step.. MTNB 2018 Deelname Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan en te strijden om de titel van Miss Travestie Noord Brabant 2018. Meer informatie vindt je op de volgende

Nadere informatie

Toernooien 2010. D-pupillen 19 mei 2010. C-pupillen 26 mei 2010 18:30 uur

Toernooien 2010. D-pupillen 19 mei 2010. C-pupillen 26 mei 2010 18:30 uur Toernooien 2010 D-pupillen 19 mei 2010 18:30 uur C-pupillen 26 mei 2010 18:30 uur A-junioren 26 mei 2010 18:30 uur E- pupillen 29 mei 2010 09:00 uur F- pupillen 29 mei 2010 13:30 uur Adres Website Kantine

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 18 juni 2017

svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 18 juni 2017 svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 18 juni 2017 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw TOPtoernooi 2017 voor nieuwe JO13 en JO15 selectie teams seizoen 2017-2018. svcdw

Nadere informatie

Shantyfestival Maritiem Dokkum 2012

Shantyfestival Maritiem Dokkum 2012 Shantyfestival Maritiem Dokkum 2012 Zaterdag 16 juni 2012 de Dokkum is verheugd u uit te nodigen deel te nemen aan het tweede Shantyfestival Maritiem 2012. Na dat in 2008 het festival een groot succes

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Afdeling Context, preventie Adres Carnissesingel 51 Telefoon 010 49 33 555 Fax 010 49 33 589 E-mail t.suradee@context.nl Ons kenmerk 3392.10/ NC.mj Onderwerp Uitnodiging Landelijke Dag Rotterdam 22 september

Nadere informatie

AON Juni LRP vereniging Enneade organiseert: LRP Vereniging Enneade Evenementengids AON 9

AON Juni LRP vereniging Enneade organiseert: LRP Vereniging Enneade Evenementengids AON 9 LRP vereniging Enneade organiseert: AON 9 op 10-11-12 Juni 2011 Kijk voor meer informatie en teaser op www.enneade.nl 1 Inschrijven Het inschrijven geschiedt d.m.v. een inschrijfformulier. Het formulier

Nadere informatie

Mike Huisman Toernooi

Mike Huisman Toernooi Mike Huisman Toernooi 28 mei 2011 W.S.V. Voorwoord Hierbij heten wij u van harte welkom op het jaarlijks door WSV georganiseerde, Mike Huismantoernooi. Dit toernooi wordt gehouden op onze accommodatie

Nadere informatie

Alles op een rij voor de leerkracht van groep 4

Alles op een rij voor de leerkracht van groep 4 Alles op een rij voor de leerkracht van groep 4 Binnenkort krijgt uw groep een praktische verkeersles op het Verkeersplein van Veilig Verkeer Nederland en Shell. Om te zorgen dat uw leerlingen optimaal

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

UITNODIGING G23 Netwerkdag 13 februari 2012

UITNODIGING G23 Netwerkdag 13 februari 2012 UITNODIGING G23 Netwerkdag 13 februari 2012 Op: donderdag 12 april 2012 in Utrecht Graag nodigen wij u uit voor de eerste Stadsingenieurs G23 Netwerkdag in Utrecht. Deze dag staat vooral in het teken om

Nadere informatie

Jeugdvoetbaltoernooien 2011

Jeugdvoetbaltoernooien 2011 Jeugdvoetbaltoernooien 2011 D-pupillen Zaterdag 21 mei 2011 C-junioren Zaterdag 21 mei 2011 E-pupillen Zaterdag 28 mei 2011 Datum 29 april 2011 Versie 1.0 Adres Website Kantine Sportpark De Hoeken Keizerstraat

Nadere informatie

Route beschrijving 1 naar de eendenkooi Maaspoort. Vanaf afslag 20 Rosmalen van de snelweg A2. Parkeren.

Route beschrijving 1 naar de eendenkooi Maaspoort. Vanaf afslag 20 Rosmalen van de snelweg A2. Parkeren. Route beschrijving 1 naar de eendenkooi Maaspoort. Vanaf afslag 20 Rosmalen van de snelweg A2. Rij over de Bruistensingel richting s-hertogenbosch Rij langs het Shell benzinestation. (volg het bord Avonturenland).

Nadere informatie

Een heel druk jaar! 2016 Nieuwsbrief De Essentie. In dit nummer

Een heel druk jaar! 2016 Nieuwsbrief De Essentie. In dit nummer 12016 Een heel druk jaar! Wat een hectische tijd is het de afgelopen maanden geweest. Alle voorbereidingen voor de Expositie Dichterbij De Essentie. Het maken van een gevarieerd programma voor 2016. Voorbereiden

Nadere informatie

Uitnodiging voor de najaarsbijeenkomst 29 september 2012 in de Sallandsekamer, Langstraat 18, 8131 BC Wijhe

Uitnodiging voor de najaarsbijeenkomst 29 september 2012 in de Sallandsekamer, Langstraat 18, 8131 BC Wijhe Nieuwsbrief nummer 40A ---------------------------------------------------------------------- Uitnodiging voor de najaarsbijeenkomst 29 september 2012 in de Sallandsekamer, Langstraat 18, 8131 BC Wijhe

Nadere informatie

Aan de leden van het Genootschap voor Risicomanagement (GvRM)

Aan de leden van het Genootschap voor Risicomanagement (GvRM) Apeldoorn, 19 november 2015 Aan de leden van het Genootschap voor Risicomanagement (GvRM) Datum: 26 november 2015 Onderwerp: Uitnodiging Miniworkshop en ALV GvRM Beste leden, Graag nodigt het bestuur u

Nadere informatie

Koninklijke Luchtmacht OPEN MILITAIR KAMPIOENSCHAP BOULDEREN. 09 februari 2017 MONK BOULDERGYM AMSTERDAM. Bureau Wedstrijdsport CLSK.

Koninklijke Luchtmacht OPEN MILITAIR KAMPIOENSCHAP BOULDEREN. 09 februari 2017 MONK BOULDERGYM AMSTERDAM. Bureau Wedstrijdsport CLSK. Koninklijke Luchtmacht OPEN MILITAIR KAMPIOENSCHAP BOULDEREN 09 februari 2017 MONK BOULDERGYM AMSTERDAM Bureau Wedstrijdsport CLSK Programmaboekje 2 1. VOORWOORD Wij heten u van harte welkom bij het OMK

Nadere informatie

svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 23 juni 2019

svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 23 juni 2019 svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 23 juni 2019 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw TOPtoernooi 2019 voor nieuwe JO13 en JO15 selectie teams seizoen 2019-2020. svcdw

Nadere informatie

ALLE INFORMATIE OVER HET 5 e

ALLE INFORMATIE OVER HET 5 e ALLE INFORMATIE OVER HET 5 e Welkom op het ARCKIKA RUGBY TOERNOOI Je ontvangt deze informatie omdat jij je samen met je team hebt ingeschreven voor het ARCKIKA Rugby Toernooi op 25 mei a.s. Deel deze info

Nadere informatie

Een avond om van te dromen

Een avond om van te dromen Het Jostiband-jubileum én de mooiste VIP-arrangementen Een avond om van te dromen Het Concert Ziggo Dome Maandag 5 september 2016 Op TV AVROTROS, NPO2 Zaterdag 10 september 2016 We gaan de wereld wat laten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 ROLLATOR 2-DAAGSE MAANDAG 3 EN WOENSDAG 5 JULI Op maandag en woensdag 3 en 5 juli zal de 6 e rollator 2-daagse plaatsvinden vanuit het project DE PADEN OP. Wij hopen

Nadere informatie

Informatie deelname KunstExpo Bloeiend Zijpe 2015

Informatie deelname KunstExpo Bloeiend Zijpe 2015 Informatie deelname KunstExpo Bloeiend Zijpe 2015 Thema: Bloeiend Zijpe is een bloeiend, kleurrijk, creatief en sportief evenement dat voor de 10e maal wordt georganiseerd en dat dit jaar hopelijk weer

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de

Nadere informatie

Toernooischema. F-Toernooi zondag 31 mei 2015, aanvangstijd eerste wedstrijd 10:00.

Toernooischema. F-Toernooi zondag 31 mei 2015, aanvangstijd eerste wedstrijd 10:00. E-Toernooi 31 mei 2015 F-Toernooi 31 mei 2015 Toernooischema E-Toernooi zondag 31 mei 2015, aanvangstijd eerste wedstrijd 10:00. F-Toernooi zondag 31 mei 2015, aanvangstijd eerste wedstrijd 10:00. VV Mariahout

Nadere informatie

MET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP

MET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP B e m m e l s e D w e i l d a g MET OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP SPONSORS BEMMELSE DWEILDAG Autobedrijf Bulters Autorent Arnhem - Nijmegen Cover Mattijssen verfcentrum en schildersberijf De Gelderlander

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

OPLAADPUNT TILBURG VAN UUR TOT UUR

OPLAADPUNT TILBURG VAN UUR TOT UUR BELANGRIJKE INFORMATIE GOED LEZEN ALSJEBLIEFT! Beste congresdeelnemer, Nog een week en dan barst de energie los in Tilburg! Vanaf woensdag 18 november a.s. gaat het LPB Congres Oplaadpunt Tilburg drie

Nadere informatie

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0!

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0! 19 jan. 2018 Voor de kalender: 22 jan. Voorleesontbijt KDV/PA/groep 1-2-3 24 jan. Ouderavond: Een kijkje in de keuken 2.0 ; 19.30 uur loc. MWW 19, 24, 26 jan. Groepen 6 Excursie Textielmuseum 9 feb. Carnaval

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Aan de leden van het Genootschap voor Risicomanagement (GvRM)

Aan de leden van het Genootschap voor Risicomanagement (GvRM) Apeldoorn, 22 oktober 2015 Aan de leden van het Genootschap voor Risicomanagement (GvRM) Datum: 26 november 2015 Onderwerp: Uitnodiging Miniworkshop en ALV GvRM Beste leden, Graag nodigt het bestuur u

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

WELKOM DE ORGANISATIE PLANNING REGLEMENT DOUCHEN ZATERDAG DOUCHEN ZONDAG BELANGRIJK! LOCATIE EN ROUTE PARKEREN WEDSTRIJDEN ZATERDAG

WELKOM DE ORGANISATIE PLANNING REGLEMENT DOUCHEN ZATERDAG DOUCHEN ZONDAG BELANGRIJK! LOCATIE EN ROUTE PARKEREN WEDSTRIJDEN ZATERDAG INFOBOEKJE INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE WELKOM DE ORGANISATIE PLANNING REGLEMENT DOUCHEN ZATERDAG DOUCHEN ZONDAG BELANGRIJK! LOCATIE EN ROUTE PARKEREN WEDSTRIJDEN ZATERDAG ZONDAG MAANDAG 30 JUNI.EN DAN?

Nadere informatie

HEERDERSTRANDTOERNOOI

HEERDERSTRANDTOERNOOI HEERDERSTRANDTOERNOOI powered by 17 juni 2017-1- VOORWOORD Welkom op de 27e editie van het De Wilde Heerderstrandtoernooi. Dit is het wedstrijdboekje voor de 2x2 deelnemers! De belangrijkste mededelingen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Hoofdkantoor: Sw. de Landasstraat DC ARNHEM tel.: november /AG/RvdW/KvE

Hoofdkantoor: Sw. de Landasstraat DC ARNHEM tel.: november /AG/RvdW/KvE KONINKLIJKE NEDERLANDSE FEDERATIE VAN MUZIEKVERENIGINGEN 2011 www.knfm.nl Ingangsdatum 1-1-2009 Gewijzigde versie majorettesecties per 1-5-2011 Hoofdkantoor: Sw. de Landasstraat 83 6814 DC ARNHEM tel.:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch

NIEUWSBRIEF. Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch NIEUWSBRIEF Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch De eerste editie van Bixie Outdoor Vorstenbosch was een groot succes. Op een ontspannen en plezierige manier heeft iedereen kunnen genieten

Nadere informatie

Koninklijke Luchtmacht OPEN MILITAIR KAMPIOENSCHAP BOULDEREN. 28 maart GRIP Boulderhal Nijmegen. Bureau Wedstrijdsport CLSK.

Koninklijke Luchtmacht OPEN MILITAIR KAMPIOENSCHAP BOULDEREN. 28 maart GRIP Boulderhal Nijmegen. Bureau Wedstrijdsport CLSK. Koninklijke Luchtmacht OPEN MILITAIR KAMPIOENSCHAP BOULDEREN 28 maart 2019 GRIP Boulderhal Nijmegen Bureau Wedstrijdsport CLSK Programma 1. VOORWOORD Het Open Militaire Kampioenschap Boulderen staat bekend

Nadere informatie

Informatiebrief patiënten wetenschappelijk onderzoek naar wat is last van nekpijn?

Informatiebrief patiënten wetenschappelijk onderzoek naar wat is last van nekpijn? Informatiebrief patiënten wat is last van nekpijn? versie 3, mei 2013 Informatiebrief patiënten wetenschappelijk onderzoek naar wat is last van nekpijn? Geachte heer/mevrouw, U ontvangt deze brief omdat

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE TWEEDE TOERNOOI OLDSTARS ROOD-WIT VELDHOVEN OM DE BOSS CUP

PROGRAMMABOEKJE TWEEDE TOERNOOI OLDSTARS ROOD-WIT VELDHOVEN OM DE BOSS CUP PROGRAMMABOEKJE TWEEDE TOERNOOI OLDSTARS ROOD-WIT VELDHOVEN OM DE BOSS CUP 2 MEI 2018 WOENSDAG 2 mei 2017 SPORTPARK DE KORZE VELDHOVEN Beste voetbalvrienden! Fijn, dat jullie meedoen! Met trots en enthousiasme

Nadere informatie

Voor informatie over verblijf, entree, side events en verdere EK informatie up dates kan je terecht op de website van www.fccwheels.

Voor informatie over verblijf, entree, side events en verdere EK informatie up dates kan je terecht op de website van www.fccwheels. Beste EK deelnemer, Van harte gefeliciteerd met je kwalificatie voor het Europees Kampioenschap BMX 2015! Jij mag samen met ruim 1500 andere rijders deelnemen aan een van de belangrijkste wedstrijd van

Nadere informatie

Conferentie Mogelijkheden

Conferentie Mogelijkheden Conferentie Mogelijkheden @UitindePas @depasheesch Cultureel Centrum de Pas CCdePas De Pas, waar zaken en plezier perfect passen! Op nog geen 5 minuten van de A50 en op steenworp afstand van steden als

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Dames - Meisjes Toernooi 2011

Dames - Meisjes Toernooi 2011 Dames - Meisjes Toernooi 2011 21 mei & 22 mei 2011 Programmaboekje zondag 22 mei 2011 EDITIE OCHTEND (MC MB ) Inhoudsopgave Welkom 3 Deelnemende teams 4 Kleedkamerindeling 5 Wedstrijdprogramma MC 6-7 Penaltybokaal

Nadere informatie

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 LESBRIEF BIJ SCHOOLCONCERTEN VOOR GROEP 7 / 8 onderdeel van Cultuurtraject Rotterdam Een samenwerking van Concertgebouw de Doelen, de Marinierskapel

Nadere informatie

26 juli 2015 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter De Muziekfabriek weer schoon

26 juli 2015 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter De Muziekfabriek weer schoon 26 juli 2015 Agenda - reminder 27 augustus 2015 Eerste repetitie harmonieorkest 20.00 uur 27 augustus 2015 Start kaartverkoop Proms 31 augustus 2015 Eerste repetitie jeugd slagwerkgroep 19.30 uur 31 augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief Trampolinespringen

Nieuwsbrief Trampolinespringen Nieuwsbrief Trampolinespringen November 2018 Inhoud Voorwoord Goedgekeurd reglement trampoline Aangepaste oefenstof vanuit de FIG Plaatsing NK synchroon Eredivisie Opnieuw inschrijven voor komende 3 plaatsingswedstrijden

Nadere informatie

Geachte muzikanten, docenten en bestuurders,

Geachte muzikanten, docenten en bestuurders, Geachte muzikanten, docenten en bestuurders, Volgend jaar organiseert Koninklijke Harmonie L Union voor de 52 ste keer het Nationale solisten- en ensembles concours voor blaasmuzikanten en slagwerkers.

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE JEUGDTOERNOOI VVZ 49

PROGRAMMABOEKJE JEUGDTOERNOOI VVZ 49 PROGRAMMABOEKJE JEUGDTOERNOOI VVZ 49 ZATERDAG 21 MEI 2016 F-TOERNOOI ZATERDAG 21 MEI 2016 09:00 12:20 Poule 1 Poule 2 Poule 3 Poule 4 VRC F1 Cobu Boys F1 TOV F2 afc Quick F6 VVZ'49 F1 DHSC F1 Hoogland

Nadere informatie

Stayokay Wereldweekend

Stayokay Wereldweekend Stayokay Wereldweekend 2009 1. Wat is het Stayokay Wereldweekend? Het Wereldweekend voor gezinnen die wel een opkikker kunnen gebruiken Samen met Humanitas en het Rode Kruis nodigt Stayokay 200 gezinnen

Nadere informatie

INTERNATIONAAL HAFABRA FESTIVAL LONDEN 2015 IWFLONDON2015

INTERNATIONAAL HAFABRA FESTIVAL LONDEN 2015 IWFLONDON2015 INTERNATIONAAL HAFABRA FESTIVAL LONDEN 2015 IWFLONDON2015 Periode concertreis van woensdag, 28 oktober t/m zondag 1 november 2015 of van donderdag, 29 oktober t/m zondag 1 november 2015 Festivalgebouw

Nadere informatie

Ruitersport. Programmaboekje. Dressuur en Springen. Nationaal Militair Kampioenschap. Bunschoten I 26 juni 2015 Bureau Internationale Militaire Sport

Ruitersport. Programmaboekje. Dressuur en Springen. Nationaal Militair Kampioenschap. Bunschoten I 26 juni 2015 Bureau Internationale Militaire Sport Ministerie van Defensie Nationaal Militair Kampioenschap Ruitersport Dressuur en Springen Bunschoten I 26 juni 2015 Bureau Internationale Militaire Sport Programmaboekje 26 juni 2015 Stal Groenendaal te

Nadere informatie

Prijslijst maart 2015

Prijslijst maart 2015 Bussum Amsterdam Zuid Amsterdam Singel Utrecht 's- Hertogenbosch Singel 456 1017 AW Amsterdam Adriaen van Ostadelaan 43 3583 AB Utrecht Vlietlaan 50a 1404 CD Bussum Hinthamerstraat 220 5211 MX 's-hertogenbosch

Nadere informatie