Nicaragua, Tarpon en Alligator Gar in de Jungle

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nicaragua, Tarpon en Alligator Gar in de Jungle"

Transcriptie

1 Nicaragua, Tarpon en Alligator Gar in de Jungle Gebied Het meer van Nicaragua is het grootste meer van centraal Amerika. Met ruim km 2 oppervlakte is het een gebied ter grootte van Groningen, Overijssel en Friesland samen! Door de eeuwen heen is hier een uitzonderlijk ecologisch systeem ontstaan. Het meer stroomt via de San Juan rivier over een lengte van ruim 190 kilometer naar de Caribische zee in het oosten van Nicaragua. De rivier ligt midden in het tropische regenwoud en is een zeer belangrijke levensader en voedingsbron voor mens en dier. Het meer, en dus ook de rivier, bevat onder andere zaagvis, bull shark, alligator gar en ook tarpon. Een bijzondere combinatie waar men in eerdere jaren van dacht dat deze soorten in het meer waren opgesloten. Na het merken van de verschillende soorten zijn er een aantal van deze exemplaren in de oceaan teruggevonden en is aangetoond dat het wel degelijk om deze reguliere soorten gaat en dat ze de San Juan rivier op- en afzwemmen. Naast de bijzondere soorten in het water is er ook een uitbundig vogel- en dierenleven in de jungle rondom de lodge. Je komt oren en ogen tekort. In de directe omgeving van de lodge alleen al zijn meer dan 150 verschillende soorten vogels geteld. Maar denk ook aan ocelot, apen, leguanen, schildpadden, kaaimannen, slangen, eekhoorns, reptielen, hagedissen, otters, herten, mierenters etc. De lodge ligt aan de ingang van het privé wildpark Silvestre wat een bezoek meer dan waard is door middel van een wandeltocht of zelfs te paard. Andere opties zijn kajakken, nachtelijke kaaimantochten, of een bezoek brengen aan El Castillo. Dit Spaanse fort uit 1773 staat aan de oevers van de San Juan rivier en op slechts enkele kilometers van de lodge. Het fort gaf bescherming tegen piraten die vanuit de Caribische zee wilden opstomen naar de rijke handelsstad Granada aan het meer van Nicaragua.

2 Niet alleen qua flora en fauna is de locatie uniek maar ook de lodge zelf is een parel in de jungle. De lodge biedt plek aan maximaal 24 gasten. Deze locatie staat garant voor een unieke belevenis. Verborgen in de jungle en direct aan de rivier San Juan. De lodge is een eco-lodge en dat betekent dat men zo goed mogelijk met de natuur wil omgaan en deze in stand wil houden. Niet heel vreemd gelet op de indrukwekkende omgeving. De lodge is gebouwd in 1999 biedt plaats aan maximaal 24 gasten door middel van twaalf tweepersoonsappartementen. Verder is er een bar / restaurant waar de maaltijden geserveerd worden en je s avonds terecht kunt om onder het genot van een biertje je verhalen kwijt kunt. Tijdens het verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen. Het ontbijtbuffet omvat onder meer eieren, omelet, vers fruit, toast, vruchtensap, brood, etc. Voor het diner is er ruime keuze uit verschillende soorten vlees als kip, rund en varken maar natuurlijk ook vis, bijgerechten als rijst, aardappelen en veel en verse groenten. Je zult het nodig hebben op deze plek waar je veel en lange dagen vist van zonsopkomst tot zonsondergang. Elektriciteit en warm water wordt opgewekt middels zonne- collectoren en de lodge beschikt over een eigen kleine jachthaven /pier vanwaar de boten vertrekken. In de appartementen zijn geen muskietennetten omdat ze niet echt nodig zijn. Een beetje DEET of Autan is hier voldoende in combinatie met de plafondventilator.

3 Vissen De visserij is gebaseerd op catch & release en een normale visdag is van zonsopkomst tot zonsondergang. Dat betekent dat het vissen begint rond de klok van 5 uur! Rond de klok van 8 of 9 uur ga je terug naar de lodge en wordt er vervolgens ontbeten. Na het ontbijt gaat de visserij gewoon weer verder tot de lunch. Als de visserij goed is lunch je op of aan de rivier. Anders wordt er na de lunch ook nog wel van vislocatie gewisseld waarna er in de middag nog een moment van rust wordt gepakt in de hangmat van de lodge. In de namiddag tot zonsondergang wordt er vervolgens weer gevist. Zodoende wordt er maximaal gebruik gemaakt van de beste periodes om te vissen. Het merendeel van de visserij vindt trollend plaats. Maar er wordt ook van uit de boot geworpen met name op snook en machaca s maar ook als de tarpon zich aan de oppervlakte toont. Het is geen gemakkelijke visserij en kan bij tijd en wijlen frustrerend zijn. Het vangen van een tarpon is een tijdrovende zaak. Je zult meerdere aanbeten krijgen tijdens het vissen. Zodra een tarpon aanbijt springt hij direct uit het water en schudt hij wild met zijn kop. Samen met het feit dat hij een hele harde bek heeft is het dus lastig om de haak goed te zetten. Maar de aanhouder wint en door het aantal aanbeten hier is de kans op het vangen van een of meerdere tarpons groot. Naast tarpon zit hier ook veel snook en Guapote (regenboog baars)

4 De Alligator Gar. Deze spectaculaire vissoort is in Nicaragua slechts een bijvangst. Er wordt door de lokale mensen niet gericht op gevist. Ze worden gevangen als bijvangst tijdens het trollen op tarpon. Het is hier echter zeer goed mogelijk om gericht te vissen en het kamprecord aanzienlijk te verbeteren. Voor deze visserij maak je gebruik van hetzelfde materiaal als de visserij op tarpon. Het verschil zit hem in de stalen onderlijn en de grote takel die je gebruikt om met dood of leven aas te vissen. Met een meervaldobber er boven kun je de aasvis op een constante diepte aanbieden. Als aas worden hoofdzakelijk Rapala woblers gebruikt als Super Shad Rap, Shallow Shad Rap, vanaf 14 centimeter in meerdere kleuren voor de tarpon en snook. Voor de Guapotes, Manchaca s en kleinere snook gebruikt men de wat kleinere versies van de Fat Rap ook weer in verschillende kleuren. Als onderlijn adviseren we een fluo carbon lijn van ongeveer 1 a 1,5 meter met een breekkracht van 50 lbs. Enkel bij wijze van uitzondering of beschadiging gaat de vis mee om op de bbq of in de pan te eindigen. De huidige stand van zaken met betrekking tot de kamprecords is als volgt: Tarpon : 180 lbs Alligator Gar : 45 lbs Snook : 25 lbs Rainbow bass : 5 lbs Macahacas : 16 lbs Aangezien men hier niet gericht op Alligator Gar vist zal het niet lang duren of het kamprecord van deze soort zal in rap tempo naar boven worden bijgesteld. Materiaal De lodge beschikt over een zestal boten van 5,5 tot 7,5 meter. Vier van de boten hebben 70 PK 4 takt Suzuki motoren. Een boot heeft een 30 PK en de laatste boot heeft een 140 PK motor. Al met al meer dan genoeg om comfortabel en snel de rivier op- en af te varen. Het zijn open modellen en eenvoudig ingericht. Er wordt gevist met twee personen per boot en een gids waarbij de grootste boot ook ingezet kan worden voor 3 personen.

5 Seizoen / Weer Het seizoen om te vissen is hier eindeloos. Afhankelijk van het seizoen kan je hier de meest uiteenlopende soorten vangen. Costa Rica kent een regenseizoen in september en oktober waarbij het veelal in de avonduren hard en aan een stuk kan regenen. Dit doet aan de visserij niets af. Sterker nog door het meegespoelde vuil van de bergen en rivieren is de visserij bijzonder goed en wordt er veel geaasd. De onderstaande cijfers zijn op basis van geregistreerde langjarige weergegevens en gelden voor San Carlos: gemiddelde maximum temperatuur ( C) gemiddelde minimum temperatuur ( C) gemiddeld aantal uren zon per dag gemiddeld aantal dagen neerslag per maand januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december gemiddeld aantal mm neerslag per maand = 0-5 mm = 6-30 mm = mm = mm = mm = meer dan 200 mm Het droge seizoen is vanaf november tm mei en dan ligt de temperatuur overdag rond de 32 C. Het is voor deze locatie niet noodzakelijk om je in te laten enten. Alleen als je uit een gele koorts gebied komt dien je je daar tegen te vaccineren. Hepatitis A en DTP zijn aanbevolen. Informeer echter altijd bij je huisarts, ziekenhuis, tropenkliniek of GGD over de laatste stand van zaken. Ook op de website is alle benodigde informatie terug te vinden. Reis & Prijs Afhankelijk van de beschikbare vluchten gaat de reis van Amsterdam via de VS of Madrid naar Managua. Er zijn geen rechtstreekse vluchten dus er is minimaal 1 tussenstop nodig om er te komen. Je komt er in de avond aan en dan wordt je bij de uitgang van de luchthaven in Managua opgewacht door de privé taxi. Herkenbaar aan het logo van Visreis.nl brengt de privé taxi je naar het hotel. Het hotel bevindt zich in een nette en verzorgde buurt van Managua met restaurants, bars en winkelcentra. De volgende ochtend wordt je wederom opgehaald en vertrek je per auto / bus naar San Carlos. Deze rit voert je door de jungle en langs het meer van Nicaragua en neemt ongeveer 4 uur in beslag. Dit is je eerste ervaring met het land en de mensen. Wij bevelen deze optie ten zeerste aan maar de liefhebbers van comfortabel reizen kunnen ook per vliegtuig vanaf Managua naar San Carlos reizen.

6 In San Carlos wordt je opgehaald met de boot en wordt je naar de lodge gebracht. Voor de terugreis is de opzet exact hetzelfde maar dan in omgekeerde volgorde. Als je op de terugreis op tijd vertrekt heb je nog een ruime middag de tijd om in Managua nog rond te kijken en interessante locaties te bezichtigen. Ook hiervoor geldt de we zonder problemen een of meerdere extra dagen kunnen inplannen. De kosten van de reis worden bepaald door het aantal personen en de lengte van verblijf. Uitgaande van een verblijf van 6 nachten met 5 dagen vissen, vol pension, 2 nachten verblijf in hotel in Managua in een tweepersoonskamer met ontbijt, transport ter plaatse, vlucht van Amsterdam naar Managua op basis van twee personen bedragen de kosten van deze reis ongeveer 2.595,- per persoon. Bijkomende kosten zijn extra drankjes, fooi voor personeel en US 10,- dollar arrival tax en US 32,- dollar departure tax pp te voldoen op het airport in Managua. Dit kan met credit card of cash geld. In sommige vliegtickets is de departure tax al opgenomen en dat is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Eventuele extra kosten in de lodge kun je ook afrekenen met cerdiot card of cash. We adviseren ten zeerste om naast het vissen de kans te grijpen en enkele dagen extra op te nemen in het programma om in ieder geval de armen wat rust te geven en een excursie te ondernemen in de regio. Laat je hiervoor ter plaatse informeren of vraag ons om assistentie. Deze reis kan helemaal op maat worden gemaakt al naar gelang jouw wensen.

7 Additionele kosten zijn; visum ter plaatse, drankjes, eventuele huur materiaal, eventuele aanschaf materiaal, fooien, eventuele toeslag voor hotel tijdens kerst en Pasen Ook voor deze reis geldt dat er veel service en interactie is met de gidsen, de bediening etc. En in dit soort landen is het normaal dat er fooi wordt gegeven. De volgende bedragen zijn richtlijnen en afhankelijk van persoonlijk gevoel en beleving van de reis en de geleverde service. Voor een periode van vijf dagen vissen is een fooi van US 100 dollar een passend bedrag voor de gids. Bij mindere of betere resultaten kun je desgewenst een hoger of lager bedrag toepassen. Voor het bedienend personeel en keuken is het een groepsbedrag dat afhankelijk van je eigen groepsgrootte en geleverde service tussen US 50 en 150 dollar ligt. Zaken die van belang zijn om mee te nemen: zonnebril, zonnebrand (minmaal 20 +), Labello, Deet / Autan, T-shirts met lange mouwen als bescherming tegen de zon, regen-/windjack, EHBO kit, verrekijker, zaklamp / hoofdlamp en batterijen, plastic zipzakken voor bescherming van foto- / video camera s, wereldstekker. Wil je informeren naar de beschikbaarheid van deze locatie of wil je een offerte, neem dan contact op met: Visreis.nl Joris Nieuwenhoff s Gravensloot BP Kamerik info@visreis.nl Tel :

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Gebied Lohimaa ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf Kuopio. De natuur is overweldigend en puur. Rondom de centrale lodge met een tiental hotelkamers

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer een uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart van

Nadere informatie

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Gebied Longford en Cootehill zijn de twee uitvalsbases voor deze reis. In Longford verblijf je in de luxe Melview Lodge dat maximaal geschikt is

Nadere informatie

Sørøya, Sorvaer. Gebied

Sørøya, Sorvaer. Gebied Sørøya, Sorvaer Gebied Sørøya. De naam alleen al doet menig vissershart sneller kloppen. Sørøya staat gelijk aan grote kabeljauw, heilbot, zeewolf en ga zo maar door. Vanaf februari als het seizoen begint

Nadere informatie

Havøysund. Gebied. Vissen

Havøysund. Gebied. Vissen Havøysund Gebied Havøysund ligt nog iets noordelijker dan Sørøya en ligt op het vaste land op 71 graden Noorderbreedte. Deze locatie wordt gerund door dezelfde eigenaar als onze locatie in Sørøya. Dus

Nadere informatie

Kaap Verdie, The Real Deal

Kaap Verdie, The Real Deal Kaap Verdie, The Real Deal Gebied Op slechts 6 uur vliegen ligt de eilandengroep Kaap Verdië op ongeveer 600 kilometer uit de kust van Senegal. Kaap Verdië behoort zonder enige twijfel tot één van de top

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET donderdag 18 tm 25 januari 2018 Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers Deze reis staat open voor een ieder die vanaf de kant mooie kabeljauw, koolvis, heek, leng, rog,

Nadere informatie

Op zoek naar de Jaguar.

Op zoek naar de Jaguar. Op zoek naar de Jaguar. Dag 1: Cuiaba Vlucht Amsterdam naar Sao Paulo en direct door van Sao Paulo naar Cuiaba, de hoofdstad van Mato Grosso. Zelf met een taxi of met de pick up service van het hotel naar

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

Mexicaans Big Game spektakel

Mexicaans Big Game spektakel Mexicaans Big Game spektakel Locatie De kruising van de zee van Cortez en de Pacifische oceaan. Een gebied dat uitermate rijk is aan flora en fauna. Hier kom je behalve veel zeezoogdieren ook veel vissoorten

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Vertrek: dinsdag 17 juni 2014 Amsterdam Oslo 21.30 23.30 uur Overnachting in het Radisson Blu

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Gebied BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Nova Scotia, Prince Edward Island. Dit is de locatie voor deze uitzonderlijke visreis. Het blijft een cliché maar de natuur is waanzinnig mooi, de mensen zijn

Nadere informatie

Tijd voor Actie & Plezier

Tijd voor Actie & Plezier Tijd voor Actie & Plezier T: 475050 reservations@bergendalresort.com www.bergendalresort.com Historische Hike De historische hike is een bergwandeling vol historie US$ 12 : 1 tot 1½ uur : Wandelstok Tijden

Nadere informatie

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN Zeevissen in Noorwegen Programma Introductie Waarom Noorwegen? Korte introductie van het land Voorbereiding van de visreis Van Zuid naar Noord,

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

Nijlbaars Safari Egypte

Nijlbaars Safari Egypte Nijlbaars Safari Egypte Gebied De Nijl. De belangrijkste rivier van Egypte misschien wel van heel Afrika. Door de bouw van de Aswan dam in de 60 er jaren is het reusachtige Nassermeer ontstaan. Dit meer

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Tanzania Southern Circuit - Fly In Safari Individuele

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN Van 29 oktober tm 6 november 2018 Min 8 en max 12 vissers + Nederlandstalige begeleiding Inschrijven is mogelijk tot medio april 2018 maar vol = vol. De

Nadere informatie

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Hoogtepunten: Livingstone: Waterberry Lodge Chobe: Muchenje Lodge Savuti: Goha Hills Okavango: Pom Pom Camp Individuele reis Botswana totale reisduur

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

Gemiddelde nachttemp. in C

Gemiddelde nachttemp. in C Gran Canaria Gebied Op slechts 4 uur vliegen bevindt zich in het zuidelijkste deel van Gran Canaria de stad Puerto Mogan. Azuurblauwe zee, zon, prachtige haven en dat in een westerse beschaving maken deze

Nadere informatie

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding Dag 1 11 MAART 2017 - naar Kenia Per nachtvlucht naar Kenia. 11 MAART 2017 BRUSSEL-AMSTERDAM 18.25-19.15u KQ1732 AMSTERDAM-NAIROBI 20.35-06.40u

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 7 dagen / 6 nachten code: PhuAdv03 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

PURA VIDA - COSTA RICA TIME BESTEMMING: COSTA RICA DATUM: 25/02/2012-08/03/2012 DOSSIERNUMMER: 3021

PURA VIDA - COSTA RICA TIME BESTEMMING: COSTA RICA DATUM: 25/02/2012-08/03/2012 DOSSIERNUMMER: 3021 DOSSIERNUMMER: 3021 dag 1 AMSTERDAM - SAN JOSÉ 25/02/2012 Vandaag begint uw reis met Personal Touch Travel. U wordt opgewacht op Schiphol om gezamelijk in te checken. Na de incheck vliegt u in 9 uur naar

Nadere informatie

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 woensdag 14 tm 21 september 2016 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN Mexico, palmbomen, azuurblauwe zee, sombrero, Corona en vissen. Dat is toch wel een ideale combinatie! De Atlantische oceaan biedt op deze plek een

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit - 14 dagen Individuele reis vervanging of verlenging van de accommodaties mogelijk Hoogtepunten: Ruaha NP: 4 nachten Selous Game Reserve: 4 nachten Tanzania Beach

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië

Natuur- en cultuurreis naar Georgië Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

959,00. Backpacken met een bestemming: 3 weken reizen, Spaans leren én helpen in Peru

959,00. Backpacken met een bestemming: 3 weken reizen, Spaans leren én helpen in Peru Backpacken met een bestemming: 3 weken reizen, Spaans leren én helpen in Peru Ontdek het beste van Peru in 3 weken. Wil je meer dan een standaard toeristische rondreis? In deze reis combineer je tours

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt

Nadere informatie

Surf vakanties in Portugal

Surf vakanties in Portugal Surf vakanties in Portugal Verlaten stranden, mooie golven, warm water, ongerepte natuur en een rijke cultuur. Portugal heeft veel te bieden, maar vooral haar ligging op de zuidwest punt van Europa maakt

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Deze begeleide pakketjes inclusief heen- en terugvlucht naar Johannesburg zijn ideaal om te combineren

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

959,00. Backpacken met een bestemming: 3 weken reizen, Spaans leren én helpen in Peru

959,00. Backpacken met een bestemming: 3 weken reizen, Spaans leren én helpen in Peru Backpacken met een bestemming: 3 weken reizen, Spaans leren én helpen in Peru Ontdek het beste van Peru in 3 weken. Wil je meer dan een standaard toeristische rondreis? In deze reis combineer je tours

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

23-Daagse rondreis Guatemala

23-Daagse rondreis Guatemala 23-Daagse rondreis Guatemala Dag 1, 06 januari 2017: Amsterdam (Madrid) - Guatemala City - Antigua Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis per Iberia naar Guatemala City via Madrid. Maar weinig landen

Nadere informatie

Biomimicry Business Change reserve, Belize

Biomimicry Business Change reserve, Belize Biomimicry Business Change Manager @Shipstern reserve, Belize Inhoudsopgave 1. D e locatie 2 2. Het verblijf 2 3. Paklijst 3 4. Aanbevolen literatuur 3 5. Reisziektes 4 6. Internationale info 4 7. Communicatie

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019 COSTA RICA Begeleide rondreis 17 tot 27 juli 2019 Ontdek de rijke kust met haar actieve vulkanen en weelderige regenwouden. Ga op zoek naar de overweldigende fauna en flora die die kleine land rijk is:

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

Hola Venezuela. Reisbeschrijving

Hola Venezuela. Reisbeschrijving Hola Venezuela 13 dagen/ 11 nachten Een bijzondere rondreis in Venezuela die zich concentreert op de mooiste bezienswaardigheden van het land. Hij begint met de uitgestrekte vlaktes van de Bajo Llanos.

Nadere informatie

Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen

Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen Hoogtepunten: Individuele reis Zambia totale reisduur 12 dagen vertrek op iedere gewenste data & verlenging mogelijk Lusaka: Protea Safari Lodge Noord Kafue:

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

Botswana-Namibie Noord

Botswana-Namibie Noord Botswana-Namibie Noord Dag 1 Namibie De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping niet ver

Nadere informatie

Scherentuinen in Åland

Scherentuinen in Åland Scherentuinen in Åland Locatie Åland is een archipel in de Botnische golf en bestaat uit meer dan 6000 grotere en kleinere eilanden en ligt tussen Zweden en Finland. De Åland eilanden hebben hun eigen

Nadere informatie

Ongetemd Botswana. Vol pension. Victoria Falls

Ongetemd Botswana. Vol pension. Victoria Falls 10-daagse privé-safari door de mooiste natuurbestemming Ongetemd Botswana Alle hoogtepunten in 10 dagen: Victoria Falls, Chobe N.P, Moremi, Op privé-basis of in kleine groepen Exclusieve, kleinschalige

Nadere informatie

~ ONTDEKKING PURA VIDA ~

~ ONTDEKKING PURA VIDA ~ ~ ONTDEKKING PURA VIDA ~ 16 dagen/14 nachten Begeleide rondreis Costa Rica 30/11/2010 15/12/2010 PROGRAMMA Dag 1: Brussel San José (D) Afspraak s morgens in Zaventem voor de vlucht naar San José (Iberia

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

BOTSWANA LODGE EXPLORER

BOTSWANA LODGE EXPLORER BOTSWANA LODGE EXPLORER Een 11 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBLE Ervaar de adembenemende schoonheid, de onvoorstelbare uitgestrektheid, de open vlaktes bij Nxai

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Welkom! Bienvenidos! Duikreis Mexico 2018

Welkom! Bienvenidos! Duikreis Mexico 2018 Welkom! Bienvenidos! Duikreis Mexico 2018 DUIKREIS MEXICO 13 tot 23 februari 2018 Verblijf Omgeving Duiken Uitstappen Inbegrepen Vluchten IK VRAAG ME AL EEN TIJDJE AF WAAROM WE EIGENLIJK NAAR MEXICO GAAN

Nadere informatie

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF AANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN: ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 899,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari te

Nadere informatie

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa Nanita - /spanje/gran_canaria/moya/casa_nanita.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Nanita - (Spanje Gran Canaria

Nadere informatie

EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis

EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis Maroantsetra Masoala Oog voor detail Ontdek de schatten van het bijzondere eiland Madagascar. Neem deel aan deze unieke fotoreis door Madagascar,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

LESSEN & NATUURPROJECT IN COSTA RICA

LESSEN & NATUURPROJECT IN COSTA RICA - VRIJWILLIGERSWERK - LESSEN & NATUURPROJECT IN COSTA RICA LESSEN & NATUURPROJECT IN COSTA RICA - VRIJWILLIGERSWERK - Start je programma met taallessen Spaans in San José voor je je gaat inzetten voor

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten NOORD ARGENTINIË Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires Dag 01: Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro Pistarini

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ECO 8 dagen / 7 nachten code: PhuRelax01 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en ongerept.

Nadere informatie

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij.

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Gebied Sneem is de uitvalsbasis van deze visreis. Het ligt in het zuidwesten van Ierland en is vanaf het vliegveld Cork in 2 uur te bereiken.

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Middags stadsexcursie

Nadere informatie

Incatrail Peru 4 dagen

Incatrail Peru 4 dagen Incatrail Peru 4 dagen Inhoudsopgave 1-Korte inleiding 2-Dag tot dag beschrijving 3-Details programma a.datum b.duur c.groepsgrootte d.paspoort e.vluchten f.prijs i.kosten inclusief ii.kosten exclusief

Nadere informatie

Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen

Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen Van 29 juli 8 augustus 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Ethiotrial, een avontuurlijk hardloopevenement midden in een beschermd natuurgebied

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie