Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron."

Transcriptie

1 Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (vierde blok periode) lopen van 23 mei tot en met 22 juli Samen hebben we weer leuke activiteiten gezocht voor alle kinderen van Kindcentrum Aan de Bron. (Basisschool Aan de Bron, Kinderopvang Humanitas en PSW junior) Dit in samenwerking met o.a. Punt Welzijn, PSW, het Rick en de bibliotheek. We zijn ook erg blij met de sponsor samenwerking van Colada en Wonen Limburg. Mede dankzij hun kunnen we deze verschillende activiteiten ook organiseren. Graag willen we jullie nu ook alvast uitnodigen om uit te zien naar ons eerste blok periode van het nieuwe schooljaar Ons volgende arrangementen boekje komt uit op woensdag 7 september Dit eerste blok periode start in de periode van 19 september tot en met 21 oktober. Samen kunnen we veel voor kinderen betekenen. We wensen iedereen hele fijne activiteiten toe. Met vriendelijke groet, Namens alle teamleden Esther Nabben, directeur basisschool Aan de Bron, e.nabben@aandebron.nl Yvonne Geurts, locatiemanager Buitenschoolse Opvang Waterval ygeurts@kinderopvanghumanitas.nl Sylvia Jochems teamleider van PSW Junior, s.jochems@pswml.nl

2 In samenwerking zijn alle activiteiten mede mogelijk gemaakt voor Reeds meer dan 60 jaar een begrip in Weert, in schoenen en sportartikelen voor jong en oud, ruim 650 m2 winkelplezier. Laat uw adviseren door een van onze verkoopmedewerkers! Uw reclame ook hier? Neem graag contact op over de mogelijkheden. We zijn altijd op zoek naar: Een leuke kinderworkshop, sponsoring, ook eventueel door particulieren. T:

3 Afspraken Bron van Activiteiten: Bij ieder arrangement staan de dagen, tijden en kosten vermeld waarop de activiteiten worden gegeven. Als je je aanmeldt voor een activiteit ben je wel verplicht om aan alle lessen van deze activiteit deel te nemen. Op studie en vakantie dagen zijn er geen activiteiten. Als je je in wilt schrijven doe je dit m.b.v. het inschrijfformulier. Dit formulier met het gepaste geldbedrag in een enveloppe voorzien van naam en groep, geef je af bij onze administratieve medewerkster Karin Boelaars. De verdere administratieve werkzaamheden worden uitgevoerd door Susanne Kalders-Heymans. Dit inschrijfformulier kan je uiterlijk inleveren tot en met dinsdag 17 mei. Let wel op: vol is vol. Er zijn per activiteit een maximaal aantal deelnemers. Wie het eerst komt wordt het eerste ingeschreven voor deze activiteit. Bij GEEN tegenbericht, dan is uw kind zeker ingedeeld bij de gekozen activiteit. Zie ook de activiteiten op de indelingslijsten, opgehangen rechts voorbij de hoofdingang van de school. Als de activiteiten op maandag, dinsdag en donderdag zijn,dan ga je meteen na school naar de aangegeven locatie. Hier krijg je eerst wat te drinken en eet je de eventueel de zelf meegebrachte koek op. Als de activiteiten op woensdag en vrijdag plaatsvinden dan ga je eerst naar huis. Na de lunch ga je zelf naar de plaats waar de activiteit gehouden wordt. Als je, op de dag van de activiteit, gebruik maakt van de Naschoolse Opvang (BSO), dan hoef je deze activiteit niet te betalen. Kinderopvang Humanitas betaalt deze activiteit voor jou. De kinderen van de BSO maken alle dagen van de week gebruik van het eetmoment bij de BSO, meld je voor aanvang van de activiteit dus altijd eerst bij de BSO. Bij de BSO geldt: Afname 1 á 2 keer per week BSO : inschrijven voor 1 activiteit Afname vaker dan 2 keer per week BSO : inschrijven voor maximaal 2 activiteiten. Bij opgave via de BSO en daar ook gelijktijdig opgave voor een zelf bekostigde activiteit dan dient deze direct te worden betaald bij de administratie van de school. Anders geld de inschrijving voor de zelfbekostigde activiteit niet. Bij de activiteiten kunnen mogelijk foto s gemaakt worden. Heeft u bezwaar geef dit dan alstublieft even door. Esther Nabben, Yvonne Geurts, Sylvia Jochems.

4 Inschrijfformulier Naam: Groep: adres: Telefoonnummer: Mijn kind mag na de activiteit alleen naar huis ja / nee nr. activiteit wanneer Totale kosten BSO 0 1 Thema Krokodil groepen 1 en 2 Maandag 10,00 ja / nee 0 2 Knutselen groepen 1 t/m 5 Donderdag 10, Kalligrafie groepen 4 t/m 6 Dinsdag 10,00 ja / nee ja / nee 0 4 Lekker Bakken groepen 5 t/m 8 Woensdag 10,00 ja / nee 0 5 Timmeren groepen 6 t/m 8 Maandag 0 6 Game ON groepen 7 en 8 Donderdag 10,00 10,00 Ja / nee ja / nee 0 7 Sport evenement groepen 7 en 8 Woensdag GRATIS ja / nee aankruisen wat van toepassing is; meerdere keuzes mogelijk omcirkelen wat van toepassing is Dit inschrijfformulier kan je uiterlijk inleveren tot en met dinsdag 17 mei. samen met het gepaste bedrag in een enveloppe voorzien van naam en groep. Je kan dit afgeven bij onze administratieve medewerkster Karin Boelaars.

5 1. PSW Thema Krokodil groepen 1 en 2 (maximaal 8 kinderen) We gaan leuke activiteiten doen met als rode draad de Krokodil en het boek "ik zou wel een kindje lusten". Tijdens 4 bijeenkomsten komen er verschillende activiteiten aan bod zoals; voorlezen, knutselen en bakken. Samen met de kinderen van PSW junior wordt dit weer een gezellig,spannend en bijzonder samenzijn. Maandag van tot uur 30 mei 13, 27 juni 11 juli Totale kosten 10,00 De activiteit vindt plaats in de ruimte naast de schakelklas en wordt begeleid door 2 pedagogisch medewerkers.

6 2. Creatief knutselen Groepen 1 t/m 5 ( maximaal 20 kinderen) Hou je van lekker creatief bezig zijn? En vind je het leuk om elke keer een nieuw knutselwerkje te maken, dat je ook nog eens meteen mee naar huis mag nemen? Kom dan gezellig met zijn allen knutselen. Samen met juf Miek en juf Els. Verras jezelf en je ouders met de mooiste en snelste resultaten. Donderdag Van tot uur 19 mei 16, 30 juni 07 juli Totale kosten: 10,00 De activiteit vindt plaats in het handvaardigheidlokaal

7 4.Kalligrafie en oude teksten groepen 4 t/m 6 (minimaal 8 en maximaal 10 kinderen) In de Middeleeuwen schreven de mensen anders dan nu. Ze gebruikten ganzenveren, pennen van riet of een penseel. De mensen schreven met inkt die was gemaakt van natuurlijke materialen zoals noten. De teksten hadden mooie geschreven letters (Kalligrafie is schoonschrift ), ze werden op mooi papier geschreven. Tegenwoordig schrijven we alles met de printer, hoeven we de pen zelfs niet meer vast te houden. Wil je toch eens schoonschrijven zoals vroeger? Geef je dan op voor deze lessen. Naast het zelf schrijven bedenken we ook een mooie tekst, en kijken we naar hoe echte oude brieven uit het archief eruit zien. Dit o.l.v. docenten van Biblio center, RICK en erfgoedcluster. Dinsdag van tot uur 07, 14, 28 juni 05 juli Totale kosten 10,00 De activiteit vindt plaats in het overblijflokaal

8 5. Bakken! groepen 5 t/m 8 (maximaal 5 kinderen) Ben je creatief, vind je het leuk om te bakken en heb je zin om dit op woensdagmiddag te doen? Sluit je dan snel aan bij onze bakgroep, geef je op! Samen met cliënten van het creatief centrum en juf Anouk Kuppens gaan jullie in 5 weken, verschillende bakproducten maken. Alles wat je zelf bakt, neem je na afloop mee naar huis. Waar je natuurlijk trots je bakkunsten kan laten bewonderen en lekker kunt opeten. Mmmm Woensdag Van tot uur. 25 mei 08, 22 juni 06, 20 juli Totale kosten: 10,00 De activiteit vindt plaats aan de Graafschap Hornelaan 88 in het Creatief Centrum van PSW te Weert.

9 3. Timmeren groepen 6 t/m 8 Buitenschoolse opvang Waterval (Minimaal 5 en maximaal 8 kinderen) Heb je altijd al eens een tuinstoel of tuintafel willen maken? Kom dan naar deze workshop! We gaan eerst een tuinmeubel tekenen en ontwerpen en kijken wat we nodig hebben. Vervolgens gaan we zagen, timmeren en verven. Zo maak je een eigen mooie creatie! Maandag Van tot uur 23, 30 mei 06, 13, 20, 27 juni Totale kosten: 10,00 De activiteit vindt plaats bij de BSO; ingang aan de achterzijde van het kind centrum

10 6. Game ON! Groepen 7+8 (minimaal 10 en maximaal 12 kinderen) Ben je gek op gamen, maar weet je nog weinig over hoe games precies gemaakt worden? Tijdens deze lessen ontwerp je met behulp van de Game kit een eigen game. Je leert dat het ontwerpen en bouwen van een game erg lijkt op het schrijven van een verhaal. De game wordt opgeslagen op het gamepodium en kan zowel thuis als op school gespeeld worden. Geef je op voor deze super gave activiteit. Donderdag Van tot uur 16, 23 juni 07, 14 juli Totale kosten: 10,00 De lessen worden gegeven in het overblijflokaal.

11 7. Sportevenement groepen 7 en 8 (minimaal 4 en maximaal 8 kinderen) Workshop: Hoe organiseer je een (sport) evenement? Wat gaan we doen? Heb jij wel eens willen weten hoe je een evenement moet organiseren, dan is dit je kans. Samen met een professionele organisator ga je aan de slag om een sportevenement te organiseren voor de kinderen en ouders van jouw school. Op het eind van de workshop is de uitvoering van al jullie eigen ideeën, maar wel zo dat jullie ook een eigen competitie kunnen spelen! Woensdag Van tot uur 18 mei 01,08, juni 06 juli In week 28 is de grote uitvoering van het zelf bedachte en uitgevoerde evenement!! Totale kosten: GRATIS Deze activiteit vind plaats in het overblijflokaal.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze activiteiten lopen van 16 november t/m 5 februari (tweede

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Voor U ligt alweer de derde brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De N van

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

BLOK 2 2015-2016. Voor U ligt alweer de tweede brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G.

BLOK 2 2015-2016. Voor U ligt alweer de tweede brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. BLOK 2 215-216 Beste Ouders en Kinderen, Voor U ligt alweer de tweede brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 215-216: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Activiteitenfolder Blok 4 week 20 tot en met 25 (14 mei t/m 22 juni 2012)

Activiteitenfolder Blok 4 week 20 tot en met 25 (14 mei t/m 22 juni 2012) enfolder Blok 4 week 20 tot en met 25 (14 mei t/m 22 juni 2012) De Brede School van De Kring De Vijf Eiken In samenwerking met A16 Theek5 Kinderopvang Humanitas In deze folder vindt u de activiteiten voor

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 november 2013 t/m 20 december 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops.

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 maart t/m 26 april 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is een nieuw knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze keer

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Voor U ligt alweer de nieuwe brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G blok 4 Let op : Het arrangement Sport na school loopt

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014.

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Workshops BSO Rakkerpret 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Inschrijfformulier inleveren voor 28 februari 2014 Workshop-programma Sleutelhanger maken Toneelstuk

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 8 september t/m 17 oktober 2014 Vervelen is geen optie! Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 13 mei t/m 12 juli 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is een nieuw knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze keer

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

Iedere dinsdag tot het einde van het schooljaar van 15.30 uur tot 16.45 uur WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES IS DEZE ACTIVITEIT REEDS VOLLEDIG VOLGEPLAND

Iedere dinsdag tot het einde van het schooljaar van 15.30 uur tot 16.45 uur WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES IS DEZE ACTIVITEIT REEDS VOLLEDIG VOLGEPLAND Iedere dinsdag tot het einde van het schooljaar van 15.30 uur tot 16.45 uur WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES IS DEZE ACTIVITEIT REEDS VOLLEDIG VOLGEPLAND Onder leiding van juf Debbie kunnen de kleuters sporten

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Brede School Activiteiten (BSA)

Brede School Activiteiten (BSA) Brede School Activiteiten (BSA) Assendelft, 20 januari 2012 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wij zijn trots dat wij jullie ons aanbod Brede School Activiteiten voor de periode februari t/m april 2012

Nadere informatie

Activiteitenfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011)

Activiteitenfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011) enfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011) De Brede School van De Kring De Vijf In samenwerking met A16 Theek5 Kinderopvang Humanitas In deze folder vindt u de activiteiten voor het

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Inhoudsopgave 1. De tussenschoolse opvang 2 1.1. Groepen 1 en 2 2 1.2. Groepen 3 t/m 8 3 2. Lunchpakket 3 3. Pedagogische uitgangspunten 4 4. Regels tijdens de

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Activiteitenboekje mei-juni-juli 2016

Activiteitenboekje mei-juni-juli 2016 Workshop kunst met ijzerdraad Nadat je een zelfverzonnen figuur op papier hebt getekend, ga je hem na-buigen met ijzerdraad. Als dit goed gelukt is kun je er met draad omheen gaan, zodat het een echt kunstwerk

Nadere informatie

LENTEBLOK -2014 2013

LENTEBLOK -2014 2013 LENTEBLOK 03-04 WAT DOEN WE IN DE LENTE? Een echte winter hebben we nog niet gehad maar zelfs in april kan er nog sneeuw vallen. Omdat de temperaturen nog veel te hoog zijn voor deze tijd van het jaar

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Wat staat er in dit boekje?

Wat staat er in dit boekje? Wat staat er in dit boekje? Informatie voor ouders (scheur t maar uit voor ze!) 7 Even uitleggen 11 Ik & Zo! Dit ben ik! 15 Ik & Zo! Handig om te weten 17 Weekschema co-ouderschap 29 Planning weekenden,

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je

Nadere informatie

1. Sport na school voor groep 1 en Keenter Kidsclub voor groep 2 t/m Spelen met Taal voor groep 3. (max. 35 kinderen)

1. Sport na school voor groep 1 en Keenter Kidsclub voor groep 2 t/m Spelen met Taal voor groep 3. (max. 35 kinderen) 1. Sport na school voor groep 1 en 2 (max. 35 kinderen) Iedere dinsdag vanaf 13 januari tot aan de zomervakantie van 15.30 uur tot 16.30 uur Deze inschrijving is geldig voor blok 3, 4 en 5!!! Samen met

Nadere informatie

K I N D C E N T R U M S A M E N W Y C K

K I N D C E N T R U M S A M E N W Y C K K I N D C E N T R U M S A M E N W Y C K BSO ACTIVITEITENAANBOD 2 8 J A N U A R I - 1 9 A P R I L 2 0 1 9 P E R I O D E 2 MAANDAG KIDS DEFENCE VANAF 6 JAAR - 45,00 EURO PER PERIODE VRIJDAG HEEL SAMEN WYCK

Nadere informatie

Vakantie activiteiten & Workshops

Vakantie activiteiten & Workshops Vakantie activiteiten & Workshops Augustus, September, Oktober 2013 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013.

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013. Workshops BSO Rakkerpret 25 februari t/m 19 Juli 2013. Inhoudsopgave: Workshop-programma Wc-rollen kunst Dansles Paaswerkje Zintuigenworkshop Moederdag Raam schilderen Overzicht workshops Speurtocht Vaderdag

Nadere informatie

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE 19-11-2015 Nr. 6 BESTE OUDER In deze Schepelweyer vindt u o.a. informatie over onze nieuwe website, gymstagiaires een ouder App en ook alvast over de kerstviering. De werkgroepen voor Sinterklaas en Kerst

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Geef je snel op want vol = vol. Brede school Epe Activiteitenoverzicht maart, april, mei en juni 2014

Geef je snel op want vol = vol. Brede school Epe Activiteitenoverzicht maart, april, mei en juni 2014 Inschrijfvoorwaarden brede school activiteiten Aanmelden U kunt uw kind(eren) inschrijven voor een activiteit/cursus met behulp van het inschrijfformulier. Dit formulier dient volledig ingevuld te zijn

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Een nieuw schooljaar. Het vierde jaar alweer dat wij Naschoolse Arrangementen aanbieden. We zijn trots op het resultaat dat we neergezet hebben tot nu toe. Afgelopen jaar hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Activiteitenboekje mei-juni-juli 2016. Workshop kunst met ijzerdraad. Workshop koekjes bakken. Workshop fruitshakes maken

Activiteitenboekje mei-juni-juli 2016. Workshop kunst met ijzerdraad. Workshop koekjes bakken. Workshop fruitshakes maken Activiteitenboekje mei-juni-juli 2016 Workshop kunst met ijzerdraad Nadat je een zelfverzonnen figuur op papier hebt getekend, ga je hem nabuigen met ijzerdraad. Als dit goed gelukt is kun je er met draad

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Groep 8. jouw. school! Leerlingmiddagen Informatieavond ouders. openbare scholengemeenschap te Heerhugowaard voor vwo, havo en vmbo

Groep 8. jouw. school! Leerlingmiddagen Informatieavond ouders. openbare scholengemeenschap te Heerhugowaard voor vwo, havo en vmbo Groep 8 Leerlingmiddagen Informatieavond ouders openbare scholengemeenschap te Heerhugowaard voor vwo, havo en vmbo jouw school! Informatieavond ouders groep 8 Woensdag 18 november 2015 en woensdag 27

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2015 2016, BLOK 2 (januari - mei 2016) De

Nadere informatie

OK ZOMERBL -2014 2013

OK ZOMERBL -2014 2013 ZOMERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE ZOMER? Nu de zon wat meer gaat schijnen, kunnen we met de Brede School ook weer vaker naar buiten. Wie heeft daar nu geen zin in? Grijp je kans want dit is alweer het laatste

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2015 Fantasie Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe wij dingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Dinsdag 25 november 10 minuten gesprekken (niet voor de groepen 8) Donderdag 27 november 10 minuten gesprekken (niet voor de groepen 8)

Dinsdag 25 november 10 minuten gesprekken (niet voor de groepen 8) Donderdag 27 november 10 minuten gesprekken (niet voor de groepen 8) 13-11-2014 nr.5 MEDEDELINGEN Dinsdag 18 november Vrijdag 21 november Versieravond op school voor Sinterklaas Alle leerlingen zijn vrij i.v.m. studiedag Dinsdag 25 november 10 minuten gesprekken (niet voor

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 7/8,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 7/8, OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 7/8, Voor u ziet u informatie over de Brede school

Nadere informatie

Alle kinderen van De Lepelaar en Het Mozaïek en BSO Robijn, mogen deelnemen aan de activiteiten.

Alle kinderen van De Lepelaar en Het Mozaïek en BSO Robijn, mogen deelnemen aan de activiteiten. Alle kinderen van De Lepelaar en Het Mozaïek en BSO Robijn, mogen deelnemen aan de activiteiten. Hieronder alle adresgegevens op een rijtje: OBS De Lepelaar Kempenaar 14-58 8231 VW Lelystad BSO Robijn

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze LIEFDE IS G geven O ontvangen D delen Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. Op de kaartjes stond wat jij kon geven aan anderen. Wij hebben met de Taal-redactie-groep een aantal interviews

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Tijdsplanning werkstuk groep 5

Tijdsplanning werkstuk groep 5 Naam: Groep 5 Tijdsplanning werkstuk groep 5 Wat wanneer Aan de juf het onderwerp van maandag 21 januari 2013 mijn werkstuk doorgeven inleveren opdracht 1 maandag 28 januari 2013 inleveren opdracht 2 donderdag

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

VOOR HET EERST NAAR DE KLEUTERSCHOOL. Update 25 juni 2013

VOOR HET EERST NAAR DE KLEUTERSCHOOL. Update 25 juni 2013 VOOR HET EERST NAAR DE KLEUTERSCHOOL Update 25 juni 2013 Huis van Mini OCMW Kampenhout februari 2013 - Probeer zoveel mogelijk aandacht te hebben voor je nieuwe schoolgangertje. De meeste problemen gaan

Nadere informatie

Vervoer van vroeger tot nu

Vervoer van vroeger tot nu Voorjaarsvakantie Vervoer van vroeger tot nu Het thema voor de voorjaarsvakantie is Vervoer van vroeger tot nu Deze vakantie gaan we aan de slag met allerlei vormen van vervoer. Fiets, Auto, Bus, enz.

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 yoga Yoga Je leert de basis van Yoga. Het is meer dan alleen maar een uurtje ontspannen. Met yoga leer je de balans vinden tussen

Nadere informatie

Activiteiten april-juni 2015

Activiteiten april-juni 2015 Het is alweer bijna voorjaar. Activiteiten april-juni 2015 Voor u ligt het nieuwe activiteitenprogramma van Brede school het rak voor de periode januari-maart 2015. U kunt uw kind inschrijven voor de activiteiten

Nadere informatie

Programma voor Maart. Heel Kidswereld bakt. Naschoolse Activiteiten

Programma voor Maart. Heel Kidswereld bakt. Naschoolse Activiteiten Programma voor Maart. Heel Kidswereld bakt. Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

07 april De leerlingen van groep 8 maken het schriftelijk verkeersexamen.

07 april De leerlingen van groep 8 maken het schriftelijk verkeersexamen. NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 29, 29 maart 2016 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 01 april Taalatelier. 06 april

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten. In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in blok

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER Christelijke buitenschoolse opvang

INSCHRIJFFORMULIER Christelijke buitenschoolse opvang Kindercentrum Noah s Ark Hoofdkantoor Verfmolenstraat 2 Postbus 30167, 1303AC Almere Tel.:036-53 71 011 Fax:036-53 52 981 info@kdc-noahsark.nl www.kdc-noahsark.nl INSCHRIJFFORMULIER Christelijke buitenschoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen. t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 4 3 oktober 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten

November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

Programma voor Maart. Heel Kidswereld bakt. Naschoolse Activiteiten

Programma voor Maart. Heel Kidswereld bakt. Naschoolse Activiteiten Programma voor Maart. Heel Kidswereld bakt. Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Welkom in de derde klas!

Welkom in de derde klas! Welkom in de derde klas! De meeste van jullie zijn twee jaar leerling van onze school geweest. Jullie weten wel hoe het hier werkt. Wat er van je verwacht wordt. Wat wel en niet geaccepteerd wordt. Dat

Nadere informatie

www.keiinde maatschappij.nl

www.keiinde maatschappij.nl LOGBOEK MAATSCHAPPELIJKE STAGE www.keiinde maatschappij.nl Inleiding Wat is het verschil tussen stagelopen en maatschappelijke stage? Een gewone stage bereidt je voor op een beroep of beroepskeuze. Maatschappelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 20-05-2016

Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Communie Komende zondag doen de kinderen van groep 4 hun Eerste Heilige Communie. Wij hopen op goed weer en wensen hen allemaal een onvergetelijke dag toe! Schoolfotograaf Het

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING...

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... 1 Gegevens leerling Naam Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Telefoon Afdeling/leerweg Gegevens school Naam Schoolbegeleider Adres Plaats Telefoon

Nadere informatie

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt!

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! In de wijk Poelenburg willen

Nadere informatie