Programma. Mendelssohn Festtage. Leipzig 6-10 september 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma. Mendelssohn Festtage. Leipzig 6-10 september 2012"

Transcriptie

1 Programma Mendelssohn Festtage Leipzig 6-10 september 2012 Leipzig is een kleurrijke, vrolijke en op de toekomst gerichte stad. In deze dynamische boeken-, beurzen- en universiteitsstad in het noordwesten van Saksen bruist het van het leven. Leipzig is echter ook een gerenommeerde muziekstad en de heldenstad van de vreedzame revolutie. Goethe die hier studeerde, vergeleek de stad met Parijs. Misschien bedoelde hij het Gewandhaus, de thuishaven van het reeds in 1743 opgerichte Gewandhausorkest dat lange tijd onder leiding stond van Kurt Masur. Of hij bedoelde de opera, een gebouw met een ruim 300-jarige traditie, een van de oudste muziektheaters van Europa en beroemd om het omvangrijke repertoire dat grote werken van de barok tot heden omvat.

2 Dag 1 donderdag 6 september uur Vertrek vanuit Zwolle (achter Station, P+R) uur Vertrek vanuit Deventer (parkeerplaats De Scheg) uur Vertrek vanuit Enschede (Grolsch Veste / bushalte Station Drienerlo) uur Eenvoudige lunch in een goed restaurant in de omgeving van Hannover uur Vertrek vanaf het lunchadres naar Leipzig uur Verwachte aankomst in Leipzig en inchecken in het Radisson Blu hotel uur Diner in het hotel restaurant. Dag 2 vrijdag 7 september 2012 Ontbijtbuffet in het hotel uur Aanvang van een 2-uur durende stadswandeling door Leipzig o.l.v. (indien mogelijk Nederlandssprekende) gidsen. Het Alte Rathaus op de Markt is het middelpunt van de historische binnenstad van Leipzig. Het geldt als een van de mooiste Duitse voorbeelden van de laat 16e-eeuwse renaissancestijl. Sinds 1909 is hier het stadshistorisch museum gevestigd, met zo'n tentoonstellingsstukken een van de grootste in zijn soort. Eveneens in de oude binnenstad bevindt zich 'Zum Arabischen Coffe Baum', een van de oudste koffiehuizen van Europa uit het jaar De Nikolaikirche in de binnenstad is nauw verbonden met de geschiedenis en het lot van de burgers. In DDR-tijden was het een plaats van gebed en van protest. Sinds de herfst van 1982 kwamen hier elke maandag tegenstanders van het regime voor de vredesgebeden bijeen en zij maakten de Nikolaikirche uiteindelijk tot de centrale locatie van de revolutie in de herfst van Met welke middelen de DDR de ontwikkeling wilde tegenhouden, is te zien aan een andere gedenkplaats, namelijk in het museum in de 'Runde Ecke', vernoemd naar de vorm van het gebouw waar het districtskantoor van de geheime dienst zijn opdracht 'afluisteren en oppakken' uitvoerde. Ook zeer bekend en bezienswaardig is de Thomaskirche. De beroemdste cantor van deze kerk, Johann Sebastian Bach, was er van 1723 tot zijn overlijden in 1750 werkzaam. De eerste gedocumenteerde vermelding van het beroemde Thomanerkoor dateert uit het jaar Dit is dus een van de oudste jongenskoren van Duitsland uur Eenvoudige lunch in restaurant Muckenschlosschen uur De groep wordt verwacht bij het Mendelssohn Haus voor een rondleiding. Afhankelijk van de groepsgrootte zal de groep opgedeeld worden in twee kleinere groepen. Het programma bestaat uit een ca. 20 minuten durende lezing over het Mendelssohn Haus en een rondleiding door het museum. Na afloop van de rondleiding wordt u verwacht in het bijbehorende café en bijbehorende tuin, alwaar u een glas Mendelssohn-Wein krijgt aangeboden.

3 17.30 uur Diner in restaurant Auerbachs Keller te Leipzig. In 1525 opende de arts en professor Heinrich Stromer von Auerbach in de wijnkelder van zijn huis een wijnproeflokaal voor studenten, omdat 'wijn een uitstekend profylacticum tegen velerlei kwalen is, indien het op de juiste wijze wordt toegepast'. Vandaag de dag is Auerbachs Keller het bekendste restaurant van Leipzig en een van de beroemdste ter wereld uur Grosses Konzert Eröffnung der 232. Gewandhaus-Saison Eröffnung der Mendelssohn-Festtage 2012 Glaube Gewandhausorchester Riccardo Chailly Nikolaj Znaider - Violine Konzert für Violine und Orchester e-moll op. 64 MWV O 14 -Pause- Gustav Mahler 6. Sinfonie a-moll Oad heeft de beschikking over 100 kaarten in Preisgruppe III, voor een overzicht van de zitplaatsen verwijzen we naar de bijlage met Sitzplan Gewandhaus. Na het concert worden alle bezoekers uitgenodigd in de Foyer van het Gewandhaus. Ontbijtbuffet in het hotel. Dag 3 zaterdag 8 september uur Rondleiding door het Gewandhaus. De rondleiding duurt ca minuten. Tijdens de rondleiding (in Duitse taal) ziet u beide concertzalen in het Gewandhaus, evenals de Galerie im Gewandhaus. Afhankelijk van de groepsgrootte zal de groep eventueel opgedeeld worden in 2 groepen en kan een 2 e rondleiding onder voorbehoud op een ander tijdstip plaatsvinden uur Lunch in het hotel of in een lokaal restaurant.

4 14.15 uur De groep wordt verwacht bij de Thomaskirche in Leipzig uur In de Thomaskirche wordt een Motette uitgevoerd door het Thomanerchor Leipzig en het Gewandhaushorchester. Het programma is als volgt: - Johan Sebastian Bach Kantate Der Herr denket an uns BWV 196 sowie Werke von. Er kunnen geen plaatsen worden gereserveerd voor deze Motette maar indien de groep tijdig aanwezig is (45 minuten voor aanvang van de Motette) zijn er voldoende zitplaatsen in de Thomaskirche (1500 zitplaatsen totaal). Er vinden deze middag nog meerdere concerten plaats waar u eventueel op eigen gelegenheid naar toe kunt gaan (geen reserveringen gemaakt door Oad Reizen): uur Mendelssohn-Haus: Preisträgerkonzert (Gewinner von Jugend musiziert und des Mendelssoh-Wettbewerbs Main- Taunus) uur Gedächtniskirche Leipzig-Schönefeld: Eröffnungskonzert der Schumann-Festwoche, Mendelssohn der Entdecker Kammerchor Josquin des Préz Bernard Biller Sprecher uur Museum für Musikinstrumente: Orgelkonzert Mendelssohn der Entdecker Clemens Lucke Mendelssohns Orgelfantasien Ímprovisationskonzert an der orchestralen Kinoorgel der Firma Michael Welte & Söhne, uur Diner in Restaurant Alte Nikolaischule in Leipzig uur Grosses Konzert Klassik Airleben (buitenconcert op de Augustusplatz, vrij toegankelijk, staanplaatsen, geen reservering mogelijk). Gewandhausorchester Riccardo Chailly Nikolaj Znaider - Violine Konzertouvertüre zum "Märchen von der schönen Melusine" F-Dur op. 32 MWV P 12 Konzert für Violine und Orchester e-moll op. 64 MWV O 14 -Pause- 5. Sinfonie d-moll MWV N 15 ("Reformations-Sinfonie")

5 Ontbijtbuffet in het hotel. Dag 4 zondag 9 september uur Vertrek per touringcar naar Dresden uur Aankomst in Dresden, alwaar u een stadswandeling met gids zult maken. Dresden wordt ook wel de Parel van Europese architectuur genoemd. Dat is vooral te danken aan de keurvorst August de Sterke, die leefde in het begin van de 18 e eeuw. Hij liet naast zijn paleis in Dresden het Zwinger bouwen. In 1945 werd de stad Dresden vrijwel helemaal plat gebombardeerd. Slechts enkele gebouwen van deze eens zo fraaie barokstad bleven overeind staan. Sinds een aantal jaren wordt er echter met man en macht gewerkt om het Florence aan de Elbe weer op te bouwen en in oude glorie te herstellen! Aan de linkeroever van de Elbe bevindt zich het historische centrum van Dresden. Hier vindt u o.a. de beroemde Frauenkirche, die symbool staat voor de heropbouw van de stad, en het Zwinger, het mooiste barokke gebouw van Dresden. U vindt er vele musea en de Semper Opera, de Koninklijke Staatsopera en het Raadhuis. Bij het Raadhuis is een maquette met alle bouwprojecten van Dresden waar u een goede indruk kunt opdoen van hoe de stad eruit moet komen te zien uur Lunch in Dresden in een lokaal restaurant. s Middags staat een rondleiding door de beroemde Semper Opera op het programma (onder voorbehoud, afhankelijk van beschikbare tijden). Afhankelijk van de groepsgrootte kan de rondleiding door de Semper Opera voor een deel van de groep ook s ochtends plaatsvinden. Ca uur Terugreis naar Leipzig uur Aankomst in Leipzig uur Diner/souper in restaurant Weinstock in Leipzig.

6 Dag 5 maandag 10 september 2012 Ontbijtbuffet in het hotel en uitchecken uur Vertrek uit Leipzig voor de terugreis naar Nederland uur Warme afscheidslunch in Restaurant Der Waldkater in Rinteln uur Vervolg van de terugreis uur Verwachte terugkomst in Enschede / Deventer/ Zwolle uur Verwachte terugkomst in Deventer uur Verwachte terugkomst in Zwolle. Dit is een voorlopig programma dat onder voorbehoud is van eventuele wijzigingen. Het definitieve programma ontvangt u bij de reisbescheiden, ca. 10 dagen voor vertrek. HOTELS Voor de overnachtingen in Leipzig hebben we het volgende hotel gereserveerd: Hotel Radisson Blu Leipzig Het designer hotel Radisson Blu Hotel, Leipzig ligt in het hart van Leipzig, op slechts 150 meter van het concertgebouw het Gewandhaus en de tramhalte Augustusplatz. Het beschikt over een fitnessruimte en stijlvolle kamers met gratis snel internet. Te voet bent u in 5 minuten bij de historische kerk de Nikolaikirche en bij het operagebouw van Leipzig. Het centrale treinstation van Leipzig ligt slechts 1 km verderop. Alle kamers zijn ingericht in warme kleuren en met moderne meubels. Ze hebben airconditioning, en een flatscreen-tv met satellietkanalen. Veel kamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten. In het elegante Restaurant Spagos kunt u genieten van internationale specialiteiten en regionale gerechten. De trendy Spagos Lounge biedt een scala aan drankjes, van exotische cocktails tot heerlijke wijnen. Voor meer informatie:

7 Reissom bij bezetting van minimaal 30 personen per touringcar: 799,- per persoon Inbegrepen: vervoer per luxe Oad touringcar, voorzien van toilet, koelbox, koffie-/theezetapparatuur, video/dvd apparatuur en airconditioning 4 overnachtingen in hotel Radisson Blu Leipzig**** op basis van verblijf in een gedeelde tweepersoonskamer inclusief ontbijtbuffet Volpension (ontbijt, lunch en diner) vanaf de koffietafel op de 1 e dag t/m de warme afscheidslunch op de 5 e dag Stadswandeling Leipzig o.l.v. Nederlands- of Duitssprekende gidsen Rondleiding door het Mendelssohn Haus incl. een glas wijn Entreekaarten PGIII voor het Eröffnungskonzert in het Gewandhaus te Leipzig Rondleiding door het Gewandhaus te Leipzig Entree/programmaboekje voor de Motette in de Thomaskirche te Leipzig Bezoek aan het Grosses Konzert Klassik Airleben (gratis concert op Augustusplatz) Stadswandeling door Dresden o.l.v. Nederlands- of Duitssprekende gidsen Rondleiding door de Semper Opera te Dresden o.l.v. Nederlands- of Duitssprekende gidsen overnachtingen en maaltijden van de chauffeur calamiteitenfonds organisatiebemiddeling en programmaservice reisbescheiden (kofferlabels, programma etc.) Niet inbegrepen: diner op de laatste dag reis- en/of annuleringsverzekering (via Oad Reizen af te sluiten, zie reserveringsformulier) eventuele, niet genoemde, entreegelden uitgaven van persoonlijke aard, zoals drankjes, fooien etc. toeslag voor een eenpersoonskamer à 120,- per persoon op de genoemde reissom reserveringskosten 15,- per boekingsformulier

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

6-daagse touringcarreis naar Lutherland (aanpassingen mogelijk in overleg) i.s.m. VakantieXperts en Goed Idee Reizen.

6-daagse touringcarreis naar Lutherland (aanpassingen mogelijk in overleg) i.s.m. VakantieXperts en Goed Idee Reizen. AMUSE LUTHERREIS 6-daagse touringcarreis naar Lutherland (aanpassingen mogelijk in overleg) i.s.m. VakantieXperts en Goed Idee Reizen. Reisomschrijving: In de voetsporen van kerkhervormer Maarten Luther.

Nadere informatie

Oecumenische reis naar het land van Bach en Luther september 2015

Oecumenische reis naar het land van Bach en Luther september 2015 Oecumenische reis naar het land van Bach en Luther 21 28 september 2015 De Protestantse Gemeente Nuenen, de Lutherse Gemeente Eindhoven en de Parochie Heilig Kruis willen een oecumenische reis gaan maken

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019 Reisprogramma Brussel 11-13 oktober 2019 Brussel is de hoofdstad van België en wordt tevens vaak als de hoofdstad van Europa gezien. Deze rol heeft Brussel te danken aan het feit dat het het bestuurlijk

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

Dresden Elbe standplaats fietsreis 6 dagen

Dresden Elbe standplaats fietsreis 6 dagen Dresden Elbe standplaats fietsreis 6 dagen individuele fietsreis vanaf 356 Cultuur- & fietsreis langs de Elbe vanuit Hotel Maritim in Dresden Het gebied rond het meest zuidelijke deel van de Duitse Elbe

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Nederlandse Christelijke Bond van Doven

Nederlandse Christelijke Bond van Doven Nederlandse Christelijke Bond van Doven 8-daagse busreis Lieflijk Kirchberg / Oostenrijk Zaterdag 19 augustus t/m zaterdag 26 augustus 2017 Dag 1 zaterdag 19 augustus 2017; heenreis Vanaf Ede vertrekt

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

Techniek in Bremen! 8 t/m 9 april ATC Deventer - Zutphen. Offertenummer Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Techniek in Bremen! 8 t/m 9 april ATC Deventer - Zutphen. Offertenummer Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Techniek in Bremen! 8 t/m 9 april 2016 ATC Deventer - Zutphen Offertenummer 151020-3 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! PROGRAMMA Wij stellen voor deze reis als volgt voor u te verzorgen: Dag 1, vrijdag

Nadere informatie

8 t/m 15 mei 2019 Vrouwen van Nu Team Brabant of 8-daagse reis Dresden & Saksen

8 t/m 15 mei 2019 Vrouwen van Nu Team Brabant of 8-daagse reis Dresden & Saksen 8 t/m 15 mei 2019 Vrouwen van Nu Team Brabant 180647-1 7- of 8-daagse reis Dresden & Saksen Veilig op reis met Pelikaan Reizen Programma Dresden kan met recht een stad met een verleden worden genoemd.

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf + IN DE MODE Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf met Uit de Kunst, In de Mode en SRC Reizen op Maat 4-daagse busreis naar Düsseldorf, Langen Foundation en museumeiland Hombroich met excursies

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

AMSTERDAM CONCERTGEBOUW ZINGEN IN HET KONINKLIJK. 3 of 4 daagse reis / Pinksteren 2016 / vanaf 245,- p.p.

AMSTERDAM CONCERTGEBOUW ZINGEN IN HET KONINKLIJK. 3 of 4 daagse reis / Pinksteren 2016 / vanaf 245,- p.p. ZINGEN IN HET KONINKLIJK CONCERTGEBOUW AMSTERDAM 3 of 4 daagse reis / Pinksteren 2016 / vanaf 245,- p.p. Heeft u als koor altijd al eens willen zingen in het Concertgebouw Amsterdam? En heeft u als zanger

Nadere informatie

KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: juni 2019

KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: juni 2019 KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: 02-07 juni 2019 Highlights van deze reis Op de volgende pagina s hebben wij een uitgebreid reisschema voor u uitgewerkt. Hieronder vindt

Nadere informatie

POLEN. Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016

POLEN. Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016 POLEN Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016 bedevaartreizen inspiratiereizen belevingsreizen De reis 9-daagse bedevaart naar Polen Zaterdag 10 t/m zondag 18 september 2016 Per touringcar

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

POLEN. Westlandse bedevaart naar Polen 17 tot en met 25 juni 2017

POLEN. Westlandse bedevaart naar Polen 17 tot en met 25 juni 2017 POLEN Westlandse bedevaart naar Polen 17 tot en met 25 juni 2017 De reis 9-daagse bedevaart naar Polen Zaterdag 17 t/m zondag 25 juni 2017 Per luxe touringcar Bezoek aan o.a. Fulda, Krakau, Wadowice, Auschwitz,

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Offerte 5-daagse reis Ootmarsum / Nederland

Offerte 5-daagse reis Ootmarsum / Nederland Offerte 5-daagse reis Ootmarsum / Nederland Bestemming : Ootmarsum Aantal dagen : 5 Vertrek op : woensdag 27 september 2017 Terugkomst op : zondag 1 oktober 2017 Aantal personen : 20 30 Reissom : vanaf

Nadere informatie

Bologna. Dentale Studiereis naar. Donderdag 20 t/m zondag 23 juni 2019

Bologna. Dentale Studiereis naar. Donderdag 20 t/m zondag 23 juni 2019 Dentale Studiereis naar Bologna Donderdag 20 t/m zondag 23 juni 2019 Al 4 jaar organiseert Direct Dental Supplies een jaarlijkse KRT/KRM geaccrediteerde studiereis naar verschillende fabrikanten. Al enige

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

Elbe Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 458. Over de Elbe Radweg van Dresden naar Magdeburg

Elbe Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 458. Over de Elbe Radweg van Dresden naar Magdeburg Elbe Radweg 7 dagen individuele fietsreis vanaf 458 Over de Elbe Radweg van Dresden naar Magdeburg Het gebied rond het meest zuidelijke deel van de Duitse Elbe staat bekend als het Toscana van Duitsland;

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Portugees in Porto - Fast Forward. Bestemming. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Portugees in Porto - Fast Forward. Bestemming. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Portugees in Porto - Fast Forward Programma overzicht: Cursus Portugees vanaf 17 jaar Accommodatie in een gastgezin Sociale en culturele activiteiten Gratis internet en WiFi op de school

Nadere informatie

Stuttgart de onbekende

Stuttgart de onbekende Architectuurreis georganiseerd door de Architectenkrant Vanaf donderdag 5 mei t/m zondag 8 mei 2016 4 dagen / 3 nachten Stuttgart de onbekende Technische organisatie: MASTER EVENTS NV 9 PROVINCIESLAAN

Nadere informatie

Het gebied rond het meest zuidelijke deel van de Duitse Elbe staat ook bekend

Het gebied rond het meest zuidelijke deel van de Duitse Elbe staat ook bekend Elbe Radweg 8 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Door het Toscana van Duitsland van Bad Schandau naar Wittenberg Het gebied rond het meest zuidelijke deel van de Duitse Elbe staat ook bekend als het

Nadere informatie

Techniek in Duitsland! 10 t/m 13 mei ATC Kennemerland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Techniek in Duitsland! 10 t/m 13 mei ATC Kennemerland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Techniek in Duitsland! 10 t/m 13 mei 2015 ATC Kennemerland 141225-2 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! De veelzijdige havenstad Hamburg is zeker een bezoek waard! U vindt hier één van de belangrijkste

Nadere informatie

29 juni t/m 5 juli daagse reis naar Krakau NL Politieorkest

29 juni t/m 5 juli daagse reis naar Krakau NL Politieorkest 29 juni t/m 5 juli 2017 7-daagse reis naar Krakau NL Politieorkest 160324-4 Veilig op reis met Pelikaan Reizen Programma Meer dan vijf eeuwen lang was Krakau de koninklijke hoofdstad van Polen. Hoewel

Nadere informatie

Dresden en de Elbe 7 dagen

Dresden en de Elbe 7 dagen Dresden en de Elbe 7 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 549 Fietsvakantie Dresden & de Elbe Beleef een van de mooiste fietsroutes van Duitsland, namelijk de Elbe Radweg. Deze beschutte fietsroute volgt

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Het Gilde Maastricht organiseert voor het komend najaar een excursie naar Amsterdam, behorende

Nadere informatie

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN 2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN Zomer 2016 Dinsdag 16 en woensdag 17 augustus: 2-daags stedenbezoek aan Leuven - Ieper - Mechelen. Het stadhuis van Leuven nabij de Oude Markt Vervoer per

Nadere informatie

We hopen je weer te zien bij de reis naar Lille. Met vriendelijke groeten,

We hopen je weer te zien bij de reis naar Lille. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Opnieuw kunnen we jullie een reis aanbieden met een prachtig programma. Het is steeds lastiger om contracten af te sluiten voor een betaalbare prijs. Met name voor een eenpersoonskamers vraagt

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid PSV TRAVEL Programma Business Club Madrid WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november 2016 Madrid Madrid is een gastvrije stad die voor elk wat wils te bieden heeft. Als geen andere

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl 4 Daagse reis Edinburgh donderdag 13 t/m zondag 16 september 2012 We hebben 48 tickets met vroeg boekkorting. Op = Op weg = pech Vroeg boekkorting

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Bernhoven Breed < Den Haag > woensdag 19 tot vrijdag 21 juni 2019

Bernhoven Breed < Den Haag > woensdag 19 tot vrijdag 21 juni 2019 Bernhoven Breed < Den Haag > woensdag 19 tot vrijdag 21 juni 2019 Uitnodiging Beste collega, Na een geslaagde en goed beoordeelde editie van Bernhoven Breed op de SS Rotterdam in 2018, was het weer een

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

EXCLUSIEVE LEDENAANBIEDING KNBLO-NL 5- DAAGSE BUSREIS FLACHAU / SALZBURGER SPORTWELT AMADE / OOSTENRIJK PER LUXE OAD TOURINGCAR

EXCLUSIEVE LEDENAANBIEDING KNBLO-NL 5- DAAGSE BUSREIS FLACHAU / SALZBURGER SPORTWELT AMADE / OOSTENRIJK PER LUXE OAD TOURINGCAR OAD REIZEN B.V. BURG. V.D. BORCHSTRAAT 2, POSTBUS 20, 7450 AA HOLTEN, NEDERLAND GROEPSREIZEN: TEL.: 0548-377770 FAX: 0548-377966 E-MAIL: GROEPSREIZEN@OAD.NL EXCLUSIEVE LEDENAANBIEDING KNBLO-NL 5- DAAGSE

Nadere informatie

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september KRAKAU, de Poolse parel der steden 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september De collectie Vlaamse wandtapijten in de Wavel-burcht is alom bekend. Maar de stad herbergt ook de meeste kerken

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

LEIPZIG TIJDENS DE DDR Terugblik op de Historizonreis 1 t/m 5 mei 2018

LEIPZIG TIJDENS DE DDR Terugblik op de Historizonreis 1 t/m 5 mei 2018 Dag 1 1 mei Deze eerste dag van de DDR-reis stond in het teken van de kunst. We bezochten het Bauernkriegspanorama van de bekende DDR-kunstenaar Werner Tübke in Bad Frankenhausen. Anja Fricke, DDR-(ervarings)deskundige,

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK SHORTBREAK TROMSØ deblauwevogel.be SHORTBREAK 1 2 SHORTBREAK NOORDERLICHT IN TROMSØ U vliegt vanaf Brussel met een rechtstreekse vlucht naar het hart van Noors Lapland, Tromsø. Hier komt u terecht in het

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

Fietsnascholingscursus Mont Ventoux/Provence Máxima Medisch Centrum en SMC SportMáx september 2016

Fietsnascholingscursus Mont Ventoux/Provence Máxima Medisch Centrum en SMC SportMáx september 2016 Fietsnascholingscursus Mont Ventoux/Provence Máxima Medisch Centrum en SMC SportMáx 17-23 september 2016 1 Informatie Buis-les-Baronnies Buis-les-Baronnies ligt aan de noordkant van de Mont Ventoux op

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Italiaans in Rome Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Vanaf 1 week voor volledige beginners Vanaf 2 weken voor niet beginners In het centrum van Rome Kleine aangename school Cursus Italiaans

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

Berlijn. 5-daagse reis. Rinteln, Lübbenau, Berlijn, Dresden Potsdam. De tijd van uw leven

Berlijn. 5-daagse reis. Rinteln, Lübbenau, Berlijn, Dresden Potsdam. De tijd van uw leven r e i z e n De tijd van uw leven Berlijn 5-daagse reis Rinteln, Lübbenau, Berlijn, Dresden Potsdam GRATIS exclusieve haal- en brengservice Comfortabel reizen naar de mooiste bestemmingen Dit arrangement

Nadere informatie

8-daagse busreis Saksen-Anhalt en Thüringen mei i.s.m. Interkerkelijke beweging IKOON

8-daagse busreis Saksen-Anhalt en Thüringen mei i.s.m. Interkerkelijke beweging IKOON 8-daagse busreis Saksen-Anhalt en Thüringen 12 19 mei 2017 i.s.m. Interkerkelijke beweging IKOON Duitsland 8-daagse busreis Een reis boordevol cultuur in het Duitse Saksen- Anhalt en Thüringen waarin we

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Lüneburger Heide 8 dagen

Lüneburger Heide 8 dagen Lüneburger Heide 8 dagen individuele fietsreis vanaf 590 Tussen Heide en Hanze Lüneburg - tien tegen één dat u niet eerder van die plaats gehoord had. Lüneburg gaf zijn naam aan de Lüneburger Heide, een

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 Cuypersgenootschap Vereniging tot behoud van negentiende- en Twintigste-eeuws cultuurgoed in Nederland Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 De heerlijke vader Rijn stuwt met zijn brede stromen

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

Optie: t/m 31 januari 2015. KBO Cuijk T.a.v. Mevrouw M. Willems

Optie: t/m 31 januari 2015. KBO Cuijk T.a.v. Mevrouw M. Willems Optie: t/m 31 januari 2015 KBO Cuijk T.a.v. Mevrouw M. Willems 5-daagse reis privé-busreis Hotel de Brabander Winterberg 18-22 mei 2015 Welkom bij Brabant Expres Offertenummer: KBOCUIJK52015 Betreft: 5-daagse

Nadere informatie

Kring Ter Horst. P.J.T. Vissers Hertog Willemlaan 16 5961 TK Horst 077 398 41 40. Driedaagse excursie naar Hamburg

Kring Ter Horst. P.J.T. Vissers Hertog Willemlaan 16 5961 TK Horst 077 398 41 40. Driedaagse excursie naar Hamburg CONVOCAAT 2009, 3 LIMBURGS GESCHIED EN OUDHEIDKUNDIG GENOOTSCHAP Kring Ter Horst P.J.T. Vissers Hertog Willemlaan 16 5961 TK Horst 077 398 41 40 Activiteit: Driedaagse excursie naar Hamburg Wanneer: Op

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

FRANKFURT AM MAIN VOL CONTRASTEN

FRANKFURT AM MAIN VOL CONTRASTEN FRANKFURT AM MAIN VOL CONTRASTEN FRANKFURT AM MAIN ligt zowel wat Duitsland betreft, alsook in Europees verband, centraal. De internationale lucht - haven is vanuit alle windstreken wereldwijd gemakkelijk

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Parijs.

Met de Fotografie op reis naar Parijs. Met de Fotografie op reis naar Parijs. PROGRAMMA PARIJS 06:00 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 10:00 uur #

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

Mainradweg 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 575 Langs de Main door Weinland Franken

Mainradweg 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 575 Langs de Main door Weinland Franken Mainradweg 8 dagen individuele fietsreis vanaf 575 Langs de Main door Weinland Franken Bamberg, één van de mooiste stadjes van Duitsland, is het beginpunt van deze prachtige reis langs de Main. Er zijn

Nadere informatie

Lahn Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley

Lahn Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley Lahn Radweg 7 dagen individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley Vlak bij de bron van de Lahn begint een prachtig fietspad: de Lahnradweg. De Lahn is totaal 200 km lang

Nadere informatie

10 dagen Kufstein, vertrek 9 maart2012

10 dagen Kufstein, vertrek 9 maart2012 10 dagen Kufstein, vertrek 9 maart2012 Kufstein is de toegangspoort tot de regio Wilder Kaiser Brixental, met het grootste skigebied in Oostenrijk. Een ideaal gebied voor de ervaren skiër en snowboarder.

Nadere informatie

12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus. Heidelberg is een charmante stad, bekend voor zijn uitstekend universiteit.

12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus. Heidelberg is een charmante stad, bekend voor zijn uitstekend universiteit. EASY LANGUAGES 12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus Waarom dit programma? Vanaf 12 jaar Vanaf 1 week Verblijf in juli en augustus Charmante en aangename stad School in het centrum Gevarieerd activiteitenprogramma

Nadere informatie

Uitnodiging De 67ste jaarvergadering van de Duits-Nederlandse Juristenconferentie vindt plaats van

Uitnodiging De 67ste jaarvergadering van de Duits-Nederlandse Juristenconferentie vindt plaats van Duits - Nederlandse Juristenconferentie Duitse werkgroep Uitnodiging De 67ste jaarvergadering van de Duits-Nederlandse Juristenconferentie vindt plaats van 2 tot 4 oktober 2015 in Lüneburg De Duitse werkgroep

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

Normandië 7 tot en met 11 april 2015

Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Programma voor vanavond 1) Informatie over de excursie De begeleiders Vertrek- en aankomsttijden De dagprogramma s Programma voor vanavond 2) De relatie tot de schoolvakken

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

HARTEBRUGKOOR Leiden DEUTSCHES ECK. - Wo sich RHEIN und MOSEL treffen! -

HARTEBRUGKOOR Leiden DEUTSCHES ECK. - Wo sich RHEIN und MOSEL treffen! - HARTEBRUGKOOR Leiden DEUTSCHES ECK - Wo sich RHEIN und MOSEL treffen! - Koorreis Deutschland 24 t/m 28 mei 2017 Contactgegevens Reiscommissie Connie Bottaro +31622472228 Theo Goedhart +31644758605 Joop

Nadere informatie

Moezel Weinbergen 6 dagen

Moezel Weinbergen 6 dagen Moezel Weinbergen 6 dagen individuele fietsreis vanaf 410 De Mosel-Radweg vanuit Gästehaus "Unter den Weinbergen" Het vlakke tot heuvelachtige landschap aan weerszijden van de rivier de Moezel nodigt uit

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie