Ik neem mijn petje voor jou af!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ik neem mijn petje voor jou af!"

Transcriptie

1 Maandkalender februari Open Dag Elde College; Carnaval-vakantie; 3 Bijeenkomst SKPO Novum leerkrachten: uur; kinderen krijgen eerste rapport mee naar huis; 19 6 Workshop Engelse studenten Such Fun voor alle 20 groepen; Tien-minuten-gesprekken; 23 Weer naar school: Luizencontrole; Groep 1-2: start Thema Post ; 10 Tien-minuten-gesprekken; 24 informatieavond nieuwe ouders: uur; 11 Letterfeest groep 3; 25 inloopochtend nieuwe ouders en hun kinderen; 12 Carnaval in de groepen 1-2; 26 Inloopochtend nieuwe ouders en hun kinderen; Groep 3: excursie naar Slabroek Mieren ; Voorleeswedstrijd Linde Kemps 7; Groepen 6: workshop 1: Toveren met Taal ; 13 Carnaval-ochtend 3 t/m 8 in de Zaert! Alle 27 groepen zijn s middags vrij van school; Vooruitblik: 18 maart Studiedag Novum: alle groepen vrij van school; 2 maart: groep 3 naar Slabroek; 19 maart en 2 april: groepen 6 workshops 2 en 3: Toveren met Taal ;

2 Beste ouder(s) en verzorger(s) Het nieuwe kalenderjaar zijn we mogen starten in mooi geschilderde klaslokalen. Immers: tijdens de kerstvakantie zijn de muren van alle groepslokalen opnieuw geschilderd. Alles ziet er weer fris en schoon uit. Een mooi nieuw begin! Onze leerlingen van de groepen 1, 2 en 3 genoten op 20 en 22 januari van de Opening van de Nationale Voorleesdagen. In de Tuinzaal van Laverhof werden ze getrakteerd op het verhaal dat verteld werd door Yvonne de Groot van de Bibliotheek. Kinderen en ouderen deden enthousiast mee. Aan het eind van de voorstelling dansten alle leerlingen vrolijk de Wiebelbillenboogie mee. Het evenement was gehouden in samenwerking met de ouderen van verzorgingshuis Cunera/De Bongerd en de kinderen van Peuterspeelzaal Hummelhonk en KDV Klein Drakenstein. Op 5 februari krijgen de leerlingen hun eerste rapport van dit schooljaar mee naar huis. Een rapport meekrijgen is altijd een spannend moment. Dit jaar is dat zeker ook voor de leerkrachten, want voor het eerst worden de rapporten gemaakt vanuit ons Leerlingvolgsysteem Esis. De nieuwe rapporten worden weer gestoken in de bekende en vertrouwde rapportmappen. Een tip van ons is om de informatiebrief, die aan het begin van de map zit, goed te lezen.

3 In tegenstelling tot eerdere berichten vieren de groepen 1 en 2 carnaval op donderdag 12 februari. Om die reden hoeven de kinderen van groep 1 op vrijdag 13 februari dus ook niet naar school. Groep 2 volgt op 13 februari hun gewone lesprogramma. Ze mogen die dag natuurlijk wel verkleed naar school komen. De groepen 3 t/m 8 vieren op vrijdagochtend 13 februari carnaval in de Zaert, van 8.30 uur tot uur. Daarna zijn ook zij vrij en begint ook voor hen de Carnaval-vakantie. Zie ook de extra carnavalsbrief die u onlangs heeft ontvangen. Komende maand zijn de inloopochtenden en de informatieavond voor ouders van nieuwe leerlingen. Wij hopen op veel belangstelling. Om nog meer bekendheid te geven aan deze dagen, hangen we posters en spandoeken op en zetten het op onze website. Ook in februari volgen de groepen 6 een drietal workshops Toveren met Taal. Zie daarvoor de site van Cube op: Het was een zeer hartelijk en fijn gesprek. Verschillende teamleden en studenten van Het Mozaïek hebben afgelopen week de NOT (Nationale Onderwijs Tentoonstelling) bezocht om op de hoogte te blijven van allerlei onderwijsvernieuwingen. Een onverwachte ontmoeting met koningin Máxima is dan heel bijzonder moment. Dit overkwam juf Yvonne en juf Anja. Zij waren woensdag op de NOT en mochten een gesprek voeren met koningin Máxima over hoe we kinderen op het Mozaiek leren omgaan met geld en wat wij daarvoor nog missen in onze methodes. Duidelijk was dat kinderen moeten leren om te ondernemen en dat we daar al een aantal activiteiten voor hebben, zoals de boerderijschool. Nieuws van de verkeerswerkgroep. Het is alweer enige tijd geleden dat we iets hebben geschreven in de nieuwsbrief. Maar ondertussen hebben we van alles achter de schermen gedaan. Zo is de werkgroep weer versterkt met enkele leerkrachten te weten juf Femke van Steen en juf Annelies de Vries. Ook zijn er een paar nieuwe ouders die zich willen inzetten voor het verkeer. Zij stellen zich even kort aan u voor; Hallo, Mijn naam is Samora van Erp, ik ben de moeder van Evi (groep 3) en Ize (groep 1/2B) Sinds afgelopen zomer zit ik in de werkgroep verkeer.

4 Waarom ik dit graag wil doen: ik vind het belangrijk dat de kinderen veilig van huis naar school kunnen gaan en andersom.. Ook vind ik het belangrijk dat ze daar op school mee bezig zijn..daarom hoop ik hier via de verkeerswerkgroep aan bij te kunnen dragen. Hallo allemaal. Ik ben Elke van Daal. Ik heb 2 kinderen en die zitten in groep 2 en 4 van 't Mozaïek. Naar aanleiding van de enquête uit 2014 ben ik bij de verkeerswerkgroep gekomen. Ik vind het belangrijk dat iedereen de verkeersregels leert kennen (en ze ook naleeft) en dat alle kinderen veilig van en naar school kunnen komen. Ik hoop dat door o.a. mijn inzet er wat aanpassingen in Heeswijk-Dinther gaan plaats vinden en dat kinderen het belang van veilig verkeer gaan inzien. Afgelopen maand hebben we de conclusie van de enquête van 2014 met een verkeerskundige van de gemeente besproken. Hieronder volgt een korte samenvatting van de belangrijkste zaken die zijn behandeld: Abdijstraat; We willen graag een duidelijk oversteekpunt vanuit de Abdijstraat richting het gymnasium; Meerstraat S-bocht; Deze bocht blijft nog steeds een erg gevaarlijk punt; Zijlstraat; Uit de enquête blijkt dat veel ouders het een drukke, smalle, onveilige straat vinden. Ook is er regelmatig sprake van overlast van gymnasiumleerlingen. Onze school heeft hierover indien nodig contact met het gymnasium. De gemeente geeft aan dat het beter is om de weg smal te houden anders zou er veel harder gereden worden, wat tot nog gevaarlijkere situaties zou leiden; Lariestraat/ Kaathovensedijk; Hier wordt erg hard gereden. Er zijn van onze school niet zoveel kinderen die er fietsen, maar wel vanuit Vinkel is het een fietsroute voor het gymnasium. De gemeente geeft aan dat als het echt een fietsroute is, hier wel naar gekeken zal worden voor de toekomst. Verder zal de gemeente bekijken of de verlichting aan de normen voldoet; Schoolomgeving; de ruimte bij de grote poort ervaren veel ouders en leerkrachten als te klein. We hebben daarom gevraagd om de wachtruimte te vergroten, maar wel een hekje ertussen te laten om te voorkomen dat er weer gefietst gaat worden. De verkeerskundige neemt bovenstaande knelpunten mee en gaat bekijken of en hoe situaties eventueel verbeterd kunnen worden. Verder willen we binnenkort met de verkeerswerkgroep starten met een onderzoek of er interesse is in een samenwerking tussen ouders om met meerdere kinderen naar school te lopen of te fietsen. Meer informatie hierover volgt nog. Tenslotte willen we iedereen er nog even erop attenderen dat er bij de Zoen- en Zoefstrook tijdelijk maar aan één kant van de weg geparkeerd mag worden. Vanaf de Pastoor Maasstraat dus de linkerzijde vrij houden. Deze maatregel is genomen, zodat auto s via dezelfde weg ook weer terug kunnen rijden.

5 Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan horen/lezen we dat graag. Met vriendelijk groeten, Verkeerswerkgroep Janneke de Peffer - Annelies de Vries - Femke van Steen Loes Verhallen - Elke van Daal - Samora van Erp Such Fun op Het Mozaïek Een bijzondere ervaring staan leerlingen en leerkrachten te wachten op vrijdag 6 februari. Dan komen een drietal Engelse studenten workshops Engels geven. De dag is tot stand gekomen dankzij de samenwerking van Het Mozaïek met Such Fun uit Den Bosch. Vorig jaar won Yvonne Scherphof van Such Fun de 1ste prijs van het Europees Talenlabel De prijs, die jaarlijks ter stimulering van innovatieve taalprojecten wordt uitgereikt, kreeg Yvonnen Scherphof voor haar Den Bosch Early English Programme. In dat programma krijgen kinderen vanaf groep 1, zoals op Het Mozaïek. les in Engels. De drie Engelse studenten Joe Thornton, Olivia Tzen en Mitch Cloke zijn zogenaamde native speakers, die onlangs afstudeerden aan de lerarenopleiding van Canterbury Christchurch University. Dankzij een Erasmus+ beurs nemen ze deel aan dit project op vrijdag 6 februari op onze school. Joe, Olivia en Mitch geven dan een workshop Engels aan de groepen 5 tot en met 8. Titel van komende vrijdag is English with the English-Dag. Het doel is, dat leerlingen zich verdiepen in hun kennis van het Engels. De groepen 5 tot en met 8 doen dat door workshops te volgen van Joe, Olivia en Mitch. In groep 1 tot en met 4 gaan de kinderen genieten van een verhaal dat de leerkrachten en hun coördinator voor hen hebben voorbereid. Schoolbreed wordt Engels op Het Mozaïek vanaf groep 1 aangeboden. In de onderbouw gebeurt dat aan de hand van ervaringsgerichte lessen rond prentenboeken en vanaf groep 5 met de methode Take it Easy.

6 Het hele team schoolde zich vorig jaar tijdens een studiedag en de onderbouwcollega s volgden de afgelopen maanden in de avonduren een intensieve Engelse cursus getiteld: Creative English for very young learners. Voorleeswedstrijd Bij de voorleeswedstrijd tegen groep 8 heb ik, Linde Kemps uit groep 7, gewonnen. Het was best moeilijk tegen groep 8, maar ik had toch uiteindelijk gewonnen. De jury bestond uit een kind uit groep 7 en een uit groep 8. De juf van groep 7 en de juf van groep 8 waren ook jurylid. Ik las het boek voor: Gevaarlijke tijden voor katten, van Paul van Loon. Ik kreeg daarna nog een medaille en een officieel voorleeskampioendiploma. Het is spannend en ik mag nu door naar de kwartfinale van de landelijke voorleeswedstrijd. Dan lees ik tegen de winnaars van de scholen van heel Bernheze. Dat is in een grote theaterzaal in de Pas in Heesch en dat vind ik best wel spannend, maar toch ook wel heel leuk. Donderdag 26 februari is dé dag en het begint om half 10 in De Pas in Heesch. De hele klas mag mee om mij te steunen! COMPUTER-TYPEN op basisschool Het Mozaïek De typecursus die op onze school werd gehouden, heeft onlangs weer een dertiental geslaagden opgeleverd. De resultaten waren daarbij bovengemiddeld. De officiële exameneisen zijn: t/m 15 jaar minimaal 100 aanslagen per minuut en vanaf 16 en ouder minimaal 120 aanslagen per minuut. Alle leerlingen scoorden boven deze eis en enkele zelfs ver daarboven. Volgens de cursusleider hebben de leerlingen hard en geconcentreerd geoefend gedurende de hele cursus. Half februari start op basisschool Het Mozaïek weer de cursus computertypen op een dinsdag- of donderdagmiddag na schooltijd. Iedereen kan in een korte tijd leren typen volgens het 10 vingerblindsysteem. De beste leeftijd om te leren typen is groep 7 of 8 en ouder. Wil je ook lekker snel en met zo min mogelijk foutjes met tien vingers leren typen? Dat kan. Je krijgt les samen met andere kinderen van je eigen school. Je maakt gebruik van een computerprogramma waarbij je direct je resultaten kunt zien. Typen is leuk en nog veel leuker met andere kinderen samen. Met kinderen, die een vorm van dyslectie hebben, wordt tijdens de cursus en bij het examen (half juni) rekening gehouden. Op onze site kunt u meer lezen over wie wij zijn en op welke basisscholen wij al jaren het computertypen verzorgen. Cursusgeld (inclusief huur cursusboek) bedraagt 165,-. Voor het examen worden geen extra kosten in rekening gebracht. U kunt uw kind aanmelden via de site:

7 Indien de aanmelding goed verstuurd is ontvangt u automatisch een bericht dat wij de aanmelding ontvangen hebben. Neem anders contact op. Hebt u vragen bel of mail me: Harry van der Steen, telefoon of mail: info@n-c-o.nl). Kinderdroom komt uit Een rondje fietsen door het bos, lekker in de achtertuin een balletje overschieten of tussen de dieren lopen in de kinderboerderij. Voor veel Nederlanders lijkt dit heel normaal, maar voor veel kansarme kinderen niet. Deze kids tweeëneenhalve week laten genieten van een vakantie in Nederland is al meer dan 50 jaar het doel van Europa Kinderhulp. Nieuwe vakantieouders zijn zeer welkom en krijgen volop begeleiding vanuit de organisatie. Kinderen uit een achterstandsgezin of met emotionele problemen, zomaar wat voorbeelden van kinderen die Europa Kinderhulp wil helpen. Noord-Brabant ontvangt in de zomervakantie (juli en augustus) kinderen van 5 tot en met 15 jaar uit eigen land, maar ook uit Duitsland en Frankrijk. Bij het vakantiegezin in Nederland draaien ze mee in het gezin, kunnen ze helemaal tot rust komen en weer even kind zijn. In de afgelopen jaren zijn er zo n kinderen naar Nederland gekomen. Ieder jaar komen er gelukkig weer nieuwe vakantieouders bij. Zo dankbaar om een kansarm kind een glimlach te bezorgen en het kind fleurde hier helemaal op zijn enkele uitspraken van gezinnen die zich vorig jaar aanmeldden. Informatie Ook geïnteresseerd om vakantieouder te worden, of wilt u meer weten? Op staat veel informatie, zoals over de voorwaarden en de procedure waarmee de vrijwilligersorganisatie werkt. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Felix Verlaar: brabant@europakinderhulp.nl of met het landelijke informatienummer: (0118) En tenslotte Wensen wij iedereen een goede maand februari toe en alvast een gezellige carnavalstijd en vakantie. Met vriendelijke groet Team Basisschool Het Mozaïek

16 Bouwvergadering 15.45 uur; 2 17 Studiemiddag: leerlingen vrij van school; 6 21 Mad Science naschoolse activiteit 1;

16 Bouwvergadering 15.45 uur; 2 17 Studiemiddag: leerlingen vrij van school; 6 21 Mad Science naschoolse activiteit 1; Maandkalender september 2015 31 Weer Naar School! Juf Monique jarig; 1 Tandartsbus op school; 16 Bouwvergadering 15.45 uur; 2 17 Studiemiddag: leerlingen vrij van school; 3 Shows Mad Science; 18 Mhr. Ad

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! 1 Maandkalender januari 2018 16 Een gelukkig en gezond 2018 2 17 Groep 1-2 gymnastiek in Bernrode; 3 Juf. Eline jarig; 18 4 19 5 20 6 21 7 22 Teambespreking: na schooltijd; 8 Weer naar school; 23 Luizencontrole;

Nadere informatie

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag januari 26 Activiteiten die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt half februari Cursussen blindtypen 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 24 februari Open dag 9 11.30 u 16 maart

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch;

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; Maandkalender Februari 2017 1 15 2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; 3 Heidi Broeren(interieurverzorging) jarig; 17 4 18

Nadere informatie

februari Linknieuws PLAYBACKSHOW VRIJDAG 13 FEBRUARI 2015 Inhoud

februari Linknieuws PLAYBACKSHOW VRIJDAG 13 FEBRUARI 2015 Inhoud + februari Linknieuws 6-2-2015 -- PLAYBACKSHOW VRIJDAG 13 FEBRUARI 2015 Inhoud - Playbackshow en carnaval - Landenproject - Kinderdroom - BSO de Nieuwe Link Op vrijdag 13 februari organiseren we vanaf

Nadere informatie

Standdaarbuiten, 29-01-2015 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Standdaarbuiten, 29-01-2015 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Nieuwsbrief 2014-2015. No. 5 29-01-2015 Website: www.bsaventurijn.nl Email : bsantoni@bsantoni.nl Standdaarbuiten, 29-01-2015 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbulletin Sept. 2015

Nieuwsbulletin Sept. 2015 Nieuwsbulletin Sept. 2015 Beste ouders / verzorgers, De scholen zijn weer begonnen. De eerste week van het nieuwe schooljaar zit er al weer op. Het team van de Albertusschool is heel gemotiveerd om er

Nadere informatie

Pater Eymard Nieuws. Leesproject! Boekenkring. Nummer 10 schooljaar 2014-2015 23 januari 2015

Pater Eymard Nieuws. Leesproject! Boekenkring. Nummer 10 schooljaar 2014-2015 23 januari 2015 Pater Eymard Nieuws Nummer 10 schooljaar 2014-2015 23 januari 2015 Leesproject! Tijdens een drukbezochte ouderbijeenkomst gisteravond, waarbij de speerpunten van de school en het komende leesproject centraal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 164 Februari 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 164 Februari 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Afgelopen vrijdag werd het gerenoveerde gebouw opgeleverd. Het oogt ruim, kleurrijk en heel mooi. Inmiddels zijn er verschillende groepen aan t verhuizen en met de kinderen erin wordt

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Per Omgaande schooljaar 2014 2015 23 januari 2015 nummer 10

Per Omgaande schooljaar 2014 2015 23 januari 2015 nummer 10 Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Per Omgaande schooljaar 2014 2015 23 januari 2015 nummer 10 Inhoud Van de directie

Nadere informatie

Schilderen in carnavalstent

Schilderen in carnavalstent Nummer 30, 30 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 27-01 Cas Jansen groep 1-2A 29-01 Emiel van Happen groep 7 29-01 Myrthe van Happen groep 7 29-01 Hanna Révai groep 1-2B 29-01 Mila Révai groep 1-2A

Nadere informatie

6 Koffie-uurtje Oudervereniging: 8.30 uur; 21 Jaarvergadering Oudervereniging: uur; MR-vergadering: uur;

6 Koffie-uurtje Oudervereniging: 8.30 uur; 21 Jaarvergadering Oudervereniging: uur; MR-vergadering: uur; Maandkalender januari 2016 1 Gelukkig Nieuwjaar en de allerbeste wensen 16 voor 2016! 2 17 3 18 4 Weer naar school: luizencontrole! 19 5 20 6 Koffie-uurtje Oudervereniging: 8.30 uur; 21 Jaarvergadering

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender september 2018 1 16 2 17 Studiemiddag: alle leerlingen om 12 uur uit! 3 18 4 Inloopavond van 18.30 uur tot 19.30 uur; 19 Groepen 7 en 8: informatieavond Voortgezet onderwijs: 1945 uur; 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 AGENDA Februari 2 Nieuwsbrief mee 2 Groep 1 t/m 4 vrij 5 Open deur middag nieuwe ouders 10 Spreekuuravond 12 Studiemiddag team groep 1 t/m 8 s middags vrij 13 Carnavalsmiddag groep 1 t/m 8 (verplichte

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

nr. 09, schooljaar 2012-2013

nr. 09, schooljaar 2012-2013 nr. 09, schooljaar 2012-2013 Keny uit groep 8 wint voorleeswedstrijd Op 27 november vond de schoolfinale van de voorleeswedstrijd plaats, die werd gewonnen door Keny uit groep 8a. Het was een spannende

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18 belangrijke data..... 22 januari 2016 nr. 18 Maa 25 jan Week definitieve oudergesprekken groep 8 Woe 27 jan Start Nationale Voorleesontbijt Din 2 feb Oudercommissie vergadering Woe 3 feb Ko-ouderbijeenkomst,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

Nieuwsbrief t Talent. Even vooraf. Voorleeswedstrijd. November 2015. Jarig!

Nieuwsbrief t Talent. Even vooraf. Voorleeswedstrijd. November 2015. Jarig! Nieuwsbrief t Talent Jarig! 23-11 Title Rattana 5/6 25-11 Fabiënne vd Loo 7/8 28-11 Juffr. Bianca 29-11 Ryan v. Roosmalen3/4 Levi Schellekens 5/6 November 2015 Even vooraf Beste ouder(s), verzorger(s),

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb! Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling 'Samen leven' geopend. In deze

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Uit de school geklapt! September 2015

Uit de school geklapt! September 2015 Uit de school geklapt! September 2015 willen vormen. Er is een finale voor de groepswinnaars uit de groepen 4a, 5a en 4/5b en voor de groepswinnaars uit de groepen 6a, 7a, 6/7b en 8. De winnaars van de

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 31 28 april 2015 Inhoud: Koffieochtend groep 1-2, Juf Marja heeft een nieuwe baan, Vervangingen groepen 3-4, 5 en 7, Schoolreisje dinsdag

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De start van het nieuwe schooljaar... Abonnementen jeugdblad. In dit nummer:

Nieuwsbrief. De start van het nieuwe schooljaar... Abonnementen jeugdblad. In dit nummer: Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 1 aug 2015 De start van het nieuwe schooljaar... Maandag 31 augustus starten we het nieuwe schooljaar, hopelijk met uitgeruste en opgewekte gezichten. Ik hoop dat iedereen

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Vriendelijke groeten, Claire van Lieshout en Angelique van Dooren, coördinatoren hoofdluiscontroleurs

Vriendelijke groeten, Claire van Lieshout en Angelique van Dooren, coördinatoren hoofdluiscontroleurs 1 Nieuwsbrief Maart 2015 Maart 2015 In dit nummer: Nieuws Stagiaire Dennis Hoofdluisvrije school Vrije dagen De Makersbuzz Moskee bezoek Carnaval 1 2 3 NIEUWS NIEUWE STAGIAIRE Hallo allemaal, Mijn naam

Nadere informatie

Ik neem mijn petje voor jou af!

Ik neem mijn petje voor jou af! Maandkalender december 2014 1 Ouders ontvangen mail voor deelname aan 16 GMR-vergadering; Tevredenheidsonderzoek; 2 17 3 18 Kerstontbijt; Gezamenlijke kerstviering alle groepen; 4 Mhr. Peter van der Steen

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 11 22 januari 2016 www.obspassepartout.nl

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 11 22 januari 2016 www.obspassepartout.nl Van de directie Deze periode op de kalender: In de leerlingtevredenheidspeiling zien we dat de kinderen tevreden zijn over de school. Alleen huisvesting is een punt van zorg, maar we hopen binnenkort met

Nadere informatie

Sauwerd, februari 2015

Sauwerd, februari 2015 Sauwerd, februari 2015 Van de directeur Op je kop in de prullenbak! Drie weken lang heeft de container van de actie recycleplan op ons schoolplein gestaan. En wat werd er flink gesjouwd met oude elektrische

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Informatie van de MR. Inloopavond. Informatie uit de schoolgids

Informatie van de MR. Inloopavond. Informatie uit de schoolgids Nieuwsbrief basisschool t Palet nummer 1 30 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 In deze Paletter: Informatie van de MR Informatieavond Informatie uit de schoolgids 20 jaar Novum Visie Afscheid juf Jeanne

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13 e nieuwsbrief, vrijdag 7 maart 2014 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u ons nieuwe voetbalelftal zien, leest

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3)

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) We zijn volop bezig met het project. Er worden workshops gegeven. Sommige groepen gaan op excursie. We

Nadere informatie

MARIMBAZUIN maart 2014

MARIMBAZUIN maart 2014 MARIMBAZUIN maart 2014 De van Nicole Afgelopen dinsdagavond heb ik met een aantal collega s in Markant een lezing bijgewoond van Jan Rotmans. Hij hield een lezing over de toekomst: wat voor veranderingen

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014 Nieuwsbrief Prins Clausschool nr. 01 week 40 29 september 2014 29 september intro-gesprekken (groep 3-8) 30 september intro-gesprekken (groep 3-8) 01 oktober feestelijke opening Kinderboekenweek Theatervoorstellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender december 2017 1 16 2 17 3 18 4 Meester Peter vd Steen jarig; 19 5 Sinterklaas en Pieten bezoeken onze school; 20 Kerstmusical in zaal Bernrode; Pakjesavond/surprise; 6 21 7 Uitwisseling leerkrachten

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Informantje 10 27 januari 2016 Jaargang 2015-2016

Informantje 10 27 januari 2016 Jaargang 2015-2016 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 10 27 januari 2016 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Bericht van directie Meester Martijn (gym) is voor langere tijd afwezig. Zijn jongste zoontje Pelle is ernstig ziek opgenomen in het ziekenhuis in Maastricht met een hersenvliesontsteking.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Nationale voorleesdagen Vreedzame school blok 4 Inloopochtenden Schaaklessen bij De Oase Leesbegeleiding Onze vernieuwde website Waarderingsvragenlijsten

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 5 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN Januari 2015 Beste ouders, verzorgers Het is zover. Onze stichting SKBO en stichting SKOMeN zijn gefuseerd. De naam van de nieuwe stichting is LIJN 83. U kunt op internet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016

Brugproat. Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016 Brugproat Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016 Agenda Donderdag 4 febr. 19.00 u. Teamvergadering Dinsdag 9 febr. 19.30 u. Vergadering MR / OAC Woensdag 10 febr. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

jaargang: 16 nummer: 3 november 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 7

jaargang: 16 nummer: 3 november 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 7 jaargang: 16 nummer: 3 november 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 GGD pag. 7 Overig pag.10 1 Woensdag 9 december: 11.15-12.30 uur: Inloop spreekuur CJG locatie Bongerd

Nadere informatie