Feestdagen in Midden- en Oost-Spanje Vier kerst en oud en nieuw in een land vol contrasten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Feestdagen in Midden- en Oost-Spanje Vier kerst en oud en nieuw in een land vol contrasten"

Transcriptie

1 Feestdagen in Midden- en Oost-Spanje Vier kerst en oud en nieuw in een land vol contrasten 11-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 6 hotels Rondreis 1560 km Hoogtepunten van deze reis Madrid en Barcelona Toledo, Valencia en Tarragona Mudéjarkunst in Zaragoza en Calatayud Lezing Gaudí Kerstavonddiner en oudejaarsbuffet Reisleider Daniël van der Struijs: 'Spanje is een land van grote contrasten. In deze reis komen die contrasten duidelijk naar voren als u vier van de vijf grootste steden van het land aandoet en een bezoek brengt aan historische plaatsen als Toledo en Tarragona. In het binnenland zal de winterse kou al zijn ingetreden, terwijl aan de kust van de Middellandse Zee de lunch normaal gesproken nog lekker op het terras kan worden genuttigd. Ook bezoekt u gebieden met een grote variëteit in geschiedenis, architectuur, kunst en culinaire tradities, zodat het "zal lijken of we niet in één land, maar in een klein continent rondreizen" (vrij naar Cees Nooteboom, De Omweg naar Santiago ). Bovendien kunt u zien hoe er in Barcelona in de kerststal een poepend mannetje staat, hoe op 28 december de Spanjaarden elkaar bij de neus nemen tijdens Santos Inocentes en hoe ze op oudejaarsavond om middernacht bij iedere klokslag een druif in de mond stoppen om op die manier het nieuwe jaar met geluk en voorspoed te laten beginnen. Ga dus mee en vier een afwisselende kerst en oud en nieuw in Midden- en Oost-Spanje! Antoni Gaudí ( ) Barcelona en Gaudí zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Catalaanse hoofdstad is trots op de architect die haar zoveel heeft geschonken: van een lantaarnpaal op het Plaça Reial tot zijn wereldberoemde meesterwerk: de Sagrada Família. Aan de onvoltooide kerk wordt nu al meer dan een eeuw gebouwd en nog steeds is niet bekend wanneer de laatste steen zal worden gelegd. Antoni Gaudí i Cornet was de belangrijkste vertegenwoordiger van het Catalaans modernisme, een stroming binnen de architectuur die rond 1900 haar hoogtijdagen kende. Natuurlijke vormen en kleurige tegeltjes waren het handelsmerk van Gaudí. Tijdens een lezing ziet u voorbeelden van Gaudí s wonderlijke creaties en hoort u meer over het bewogen leven van deze architect.

2 De reis in het kort dag 1: Vlucht Rotterdam Madrid dag 2: Bezoek aan Toledo, stad der drie culturen dag 3: Oude Plaza Mayor van Chinchón, hangende huizen in Cuenca en naar Valencia dag 4: Stadswandeling Valencia en bezoek Turia-park met Stad van Kunsten en Wetenschappen van Calatrava dag 5: Bezoek aan Romeins Tarragona en historisch Sitges dag 6: Stadswandeling door historisch centrum Barcelona dag 7: Het Barcelona van Gaudí: Sagrada Família, Parque Güell en wijk Eixample dag 8: Romeins en Moors Zaragoza dag 9: Mudéjarkunst in Calatayud, wandeling door UNESCO-stad Alcala de Henares en stadsrondrit Madrid dag 10: Stadswandeling Madrid en oudejaarsavond op het Puerta del Sol dag 11: Vlucht Madrid Rotterdam Uniek aan deze reis Viering van kerst in Valencia en van oud en nieuw in Madrid dag 1: Rotterdam Madrid Na aankomst in Madrid rijden we naar ons hotel in Madrid voor de eerste overnachting. (ca. 25 km) dag 2: Het eeuwenoude Toledo We rijden naar het prachtige Toledo, waar we de komende nacht verblijven. Toledo is uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed en wordt ook wel de stad der drie culturen genoemd. Eeuwenlang leefden Moren, christenen en joden hier in vrede samen. We wandelen door de straatjes en bezoeken in de oude joodse wijk de voormalige synagoge Sta.María la Blanca. Ook bekijken we de Sto.Tomékerk, waar een beroemd schilderij van El Greco hangt, en zien we de kloosterkerk van S.Juan de los Reyes, die werd gebouwd in opdracht van de Katholieke Koningen. Uiteraard bezichtigen we de kathedraal van Toledo, de op één na grootste van Spanje. (ca. 80 km) dag 3: Plaza Mayor van Chinchón en hangende huizen in Cuenca Na ons bezoek aan Chinchón, dat het oudste Plaza Mayor van Spanje heeft, gaan we naar Cuenca. Hier zien we tijdens een wandeling de hangende huizen, die op de rand van een steile kloof zijn gebouwd. Daarna gaan we naar Valencia, waar ons hotel voor de komende twee nachten staat. (ca. 400 km) dag 4: Historisch en trendy Valencia Tijdens een uitgebreide stadswandeling komen we langs de eeuwenoude zijdebeurs en de overdekte centrale markt, die in modernistastijl is gebouwd. Ook zien we de indrukwekkende kathedraal, die wordt omgeven door fraaie pleinen. Aansluitend bezoeken we het Turia-park, dat een lengte van maar liefst 11 kilometer heeft en is

3 aangelegd in de rivierbedding waar eens de rivier de Turia stroomde. In het park zien we fonteinen, een sinaasappelboomgaard, voetbalvelden en het cultureel-wetenschappelijk complex de Stad van Kunsten en Wetenschappen, dat is ontworpen door de wereldberoemde architect Santiago Calatrava. dag 5: Romeins Tarragona en historisch Sitges Tarragona was onder de naam Tarraco een van de belangrijkste en meest welvarende steden van het Romeinse Rijk. De rest van Catalonië werd gezien als slechts een doorgangsgebied. We bezichtigen de grootse kathedraal, die is gebouwd in verschillende stijlen, van vroegromaans tot laatgotisch. Aansluitend rijden we naar de kustplaats Sitges, waar we een wandeling door het kleine historische centrum maken. We overnachten de komende drie nachten in Barcelona. (ca. 360 km) dag 6: Stadswandeling Barcelona Tijdens een wandeling door het oude centrum van Barcelona bezoeken we de prachtige gotische kathedraal, waarvan de sprookjesachtige binnenplaats door ganzen wordt bewoond. We dwalen verder door de smalle straatjes en zien de levendige overdekte markt. Onze wandeling eindigt aan zee, waar Christoffel Columbus over verre wateren uitkijkt. s Middags kunt u het historische centrum op eigen gelegenheid verder verkennen. dag 7: Het Barcelona van Gaudí We verkennen de 19e-eeuwse wijk Eixample, waarbij we uitgebreid aandacht besteden aan de opmerkelijke architect Antoni Gaudí. Natuurlijk bekijken we zijn beroemde kerk in aanbouw, de Sagrada Família, en een van zijn fantasierijke huizen: Casa Batlló. In het Parque Güell zien we hoe mooi Gaudí natuur en architectuur met elkaar wist te verenigen. We sluiten de dag af met een bezoek aan de berg Montjuïc, de groene long van Barcelona. Vanaf hier hebben we een schitterend uitzocht over de stad. (ca. 15 km) dag 8: Romeins en Moors Zaragoza Zaragoza is een verbastering van de naam die de Romeinen aan deze belangrijke stad gaven: Ceasaraugusta, oftewel keizer Augustus. We bezoeken hier het 11e-eeuwse Aljafería-paleis, dat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat. Het paleis is een imposante mix van islamitische en renaissancearchitectuur, maar het is bovenal een pronkstuk van de mudéjarstijl. Tijdens een stadswandeling bezoeken we de basiliek waar de verschijning van de Maagd Maria (staand op een pilaar) aan de apostel Jakobus in het jaar 40 n.chr. wordt herdacht. Ook bekijken we de kathedraal La Seo, die uit een mix van allerlei bouwstijlen bestaat. We overnachten in Zaragoza. (ca. 315 km) dag 9: Mudéjarkunst en Cervantes We rijden door de streek Aragón en stoppen in Calatayud. De naam van deze stad is afgeleid van het Arabische 'Qal'atAyyub' oftewel het kasteel van (de heer) Ayub. In deze stad zien we enkele van de mooiste voorbeelden van de mudéjararchitectuur in Spanje.

4 Vervolgens rijden we naar de universiteitsstad Alcala de Henares, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO prijkt. Deze stad is de geboorteplaats van Miguel de Cervantes, de schrijver van Don Quijote. Na een stadswandeling rijden we door naar Madrid. Tijdens een stadsrondrit zien we het grote stadspark El Retiro, de beroemde Paseo Del Prado met zijn musea en de prachtige stadspoort, de Puerta de Alcalá. De laatste twee nachten verblijven we in de Spaanse hoofdstad. (ca. 340 km) dag 10: Oudejaarsdag in Madrid! Vanuit ons hotel wandelen we naar de bekendste pleinen van de stad: Plaza Mayor, Puerta del Sol en Plaza de Oriente. We passeren het operagebouw en het koninklijk paleis en lopen over de charmante Gran Vía. Hierna stappen we in de metro voor een rit naar de prachtige 19e-eeuwse gietijzeren stationshal van Atocha, waar de centrale hal wordt gesierd door een tropische tuin met palmen die tot aan het dak reiken. Vervolgens wandelen we naar El Retiro, het reusachtige park midden in de stad. Oudejaarsavond beleeft u op spectaculaire wijze, geheel volgens de Spaanse traditie, die Las Uvas de la Suerte ( druiven voor geluk ) heet. Gaat u mee naar de Puerta del Sol? Op het moment dat de klok op dit plein 12 uur slaat, stoppen de aanwezigen één druif per klokslag in hun mond. Dit moet geluk en voorspoed geven voor het nieuwe jaar. Na het eten van de druiven wordt er getoost op het nieuwe jaar. Feliz año nuevo! dag 11: Madrid Rotterdam In het nieuwe jaar ontwaken we in Madrid! Op deze dag vertrekken we naar de luchthaven voor de terugreis naar Rotterdam. (ca. 25 km) (Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.) Vluchtschema Het vluchtschema is pas kort voor vertrek bekend. Bij uw reisbescheiden ontvangt u het vluchtschema. Reis naar Schiphol U kunt voor deze reis een treinretour naar Schiphol bijboeken voor 37,80. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een overnachting voorafgaand aan of na afloop van uw reis te reserveren in het Schiphol Hotel A4. Hotels U overnacht in middenklassehotels met lift. De kamers zijn voorzien van een badkamer met bad en/of douche en toilet. Bij uw reisbescheiden ontvangt u een hotellijst. Vertrekinformatie Vertrekdatum 22 december De dag van vertrek is een zondag. Minimaal 15 deelnemers (57 dagen voor vertrek). Maximaal 34 deelnemers.

5 Inbegrepen Chartervlucht Rotterdam Madrid en vice versa met transavia.com. Luchthavenbelastingen en heffingen. Vervoer in een lokale touringcar met airconditioning. Verblijf in middenklassehotels. Overnachting in 2-persoonskamers voorzien van bad en/of douche en toilet. Verzorging op basis van halfpension (ontbijt en diner). Kerstdiner op kerstavond. Speciaal dinerbuffet op oudejaarsavond. De excursies zoals omschreven. Lezing Gaudí. Audiosysteem. Informatieboekje. Begeleiding door een deskundige Nederlandssprekende reisleider. Niet inbegrepen Drankjes en maaltijden tijdens de vlucht. Entreegelden, circa 65,-. Fooien. Kosten lokale gidsen. Calamiteitenfonds, 2,50. Reserveringskosten, 15,-. Kleine letters: Op al onze reizen zijn de reisvoorwaarden van toepassing zoals die gepubliceerd zijn op onze website. Genoemde prijzen en beschikbaarheid van de reis zijn gebaseerd op de gegevens die op het moment van samenstellen van dit document bekend zijn en onder voorbehoud van drukfouten. Voor de actuele prijzen en beschikbaarheid bel of kijk op. Groningen, juni / juli 2013

Musea in Madrid Ontdek de gouden kunstdriehoek. 6-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 1 hotel Reis 230 km

Musea in Madrid Ontdek de gouden kunstdriehoek. 6-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 1 hotel Reis 230 km Musea in Madrid Ontdek de gouden kunstdriehoek 6-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 1 hotel Reis 230 km Hoogtepunten Het Prado, Thyssen-Bornemisza, Reina Sofía en Sorolla 400 jaar

Nadere informatie

Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km

Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km Hoogtepunten van deze reis Lissabon en de Gouden Driehoek UNESCO-steden

Nadere informatie

Vlieg-busreis Mooi Madrid VEES31

Vlieg-busreis Mooi Madrid VEES31 Vlieg-busreis Mooi Madrid VEES31 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=419

Nadere informatie

Uniek aan deze reis Naast highlights van Marokko ook onbekende hoogtepunten als de Ourikavallei

Uniek aan deze reis Naast highlights van Marokko ook onbekende hoogtepunten als de Ourikavallei Hoogtepunten Marokko Langs de kleurrijke koningssteden 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 5 hotels Rondreis 1320 km Hoogtepunten van deze reis Marrakech, Fès, Meknès en Rabat Hassan

Nadere informatie

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht 9-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Hoogtepunten van deze reis Dhowcruise langs de kust Muscat en Nizwa Spectaculaire

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Ontdek deze winter een van de meest prachtige en uitgestrekte natuurgebieden van Europa: Lapland! Laat u meeslepen door de stilte, schoonheid,

Nadere informatie

Tenerife Het groene hart van de Canarische eilanden. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 1 hotel Reis 640 km

Tenerife Het groene hart van de Canarische eilanden. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 1 hotel Reis 640 km Tenerife Het groene hart van de Canarische eilanden 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 1 hotel Reis 640 km Hoogtepunten van deze reis Santa Cruz en Icod de los Vinos Parque Nacional

Nadere informatie

Onbekend Punjab Ontdek het land van de vijf rivieren. 16-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 1630 km

Onbekend Punjab Ontdek het land van de vijf rivieren. 16-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 1630 km Onbekend Punjab Ontdek het land van de vijf rivieren 16-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 1630 km Hoogtepunten van deze reis Gouden Tempel in Amritsar Rit UNESCO-boemeltreintje

Nadere informatie

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE V LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels Airlines

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

Santiago de Compostela. 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten

Santiago de Compostela. 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten Santiago de Compostela 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten Op pelgrimage naar Santiago Wij volgen tijdens deze reis per lokale bus een deel van de route van deze Camino Francés

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

Ontdek Sicilië Cultureel erfgoed in mediterrane sferen. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1360 km

Ontdek Sicilië Cultureel erfgoed in mediterrane sferen. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1360 km Ontdek Sicilië Cultureel erfgoed in mediterrane sferen 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1360 km Hoogtepunten Grieks Selinunte en Segesta Havenstad Syracuse Palermo

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Oud en nieuw op Madeira Spectaculaire kleurexplosie op het Bloemeneiland. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 1 hotel Reis 355 km

Oud en nieuw op Madeira Spectaculaire kleurexplosie op het Bloemeneiland. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 1 hotel Reis 355 km Oud en nieuw op Madeira Spectaculaire kleurexplosie op het Bloemeneiland 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 1 hotel Reis 355 km Hoogtepunten van deze reis Spectaculaire vuurwerkshow

Nadere informatie

Malta Parel in de Middellandse Zee. 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 1 hotel Reis 285 km

Malta Parel in de Middellandse Zee. 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 1 hotel Reis 285 km Malta Parel in de Middellandse Zee 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 1 hotel Reis 285 km Hoogtepunten Stadswandeling en havencruise Valletta Mdina en catacomben St.Paul Charmant

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN. 5-DAAGSE VLIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 PROGRAMMA

BB-GEPENSIONEERDEN. 5-DAAGSE VLIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE VLIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 PROGRAMMA 1 DAG 1 - Vrij 1/9 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels

Nadere informatie

CITYTRIP Madrid & Toledo

CITYTRIP Madrid & Toledo CITYTRIP Madrid & Toledo DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Madrid is de hoofdstad van Spanje en ligt op de heuvels van de centrale Spaanse Hoogvlakte. Het is de hoogstgelegen hoofdstad van Europa, met zo n drie

Nadere informatie

Argentinië en Chili Natuurpracht in Patagonië en Vuurland. 18-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 2610 km

Argentinië en Chili Natuurpracht in Patagonië en Vuurland. 18-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 2610 km Argentinië en Chili Natuurpracht in Patagonië en Vuurland 18-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 2610 km Hoogtepunten van deze reis Merengebied bij Bariloche Boottocht

Nadere informatie

Catalonië natuur en cultuur 8 dagen

Catalonië natuur en cultuur 8 dagen Catalonië natuur en cultuur 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 889 Natuur en cultuur in Catalonië Spanje - een land dat misschien niet álles heeft maar wél héél veel! Natuur, bergen en zee. Oude,

Nadere informatie

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen TOSCANE & VENETIE Italië is geliefd bij vele cultuurliefhebbers. En dat is ook niet vreemd: dit prachtige land wordt gekenmerkt door een overvloed aan kunst en cultuur! U ziet er bijna letterlijk de kunst

Nadere informatie

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen In 2019 hoopt de Hervormde Gemeente Veen o.l.v. Nico van Vliet opnieuw een bijzondere reis door het Beloofde Land te maken. We beginnen in het noorden

Nadere informatie

Cyprus Mediterraan kruispunt van culturen. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 1 hotel Reis 930 km

Cyprus Mediterraan kruispunt van culturen. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 1 hotel Reis 930 km Cyprus Mediterraan kruispunt van culturen 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 1 hotel Reis 930 km Hoogtepunten van deze reis: Mozaïeken en koningsgraven in UNESCO-stad Pafos Lemosos,

Nadere informatie

Kunst in Florence en Rome Ontmoet de Italiaanse meesters. 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 2 hotels Rondreis 480 km

Kunst in Florence en Rome Ontmoet de Italiaanse meesters. 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 2 hotels Rondreis 480 km Kunst in Florence en Rome Ontmoet de Italiaanse meesters 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 2 hotels Rondreis 480 km Hoogtepunten Medici-kapellen, Sta.Maria Novella en Sta.Croce

Nadere informatie

REISIDEE HOTEL AYALA PALACIO

REISIDEE HOTEL AYALA PALACIO 1 GAUDI,, MADRIDM Hotel Gaudi, genoemd naar de architect die Barcelona zo beroemd maakte, is een luxe hotel in het centrum van Madrid, aan de Gran Via en op 12 km van de luchthaven. De ligging maakt het

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN Vertrek vanuit Salou ± 14.00 h. 23.00 h. Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion, indien mogelijk maken we een korte

Nadere informatie

De parels rond MADRID 6-DAAGSE CULTUURREIS ONTDEKKING VAN DE MOOISTE STEDEN ROND MADRID

De parels rond MADRID 6-DAAGSE CULTUURREIS ONTDEKKING VAN DE MOOISTE STEDEN ROND MADRID De parels rond MADRID 6-DAAGSE CULTUURREIS ONTDEKKING VAN DE MOOISTE STEDEN ROND MADRID VERTREK: 22 MEI 2018 De mooiste steden rond Madrid Vijf Spaanse steden, waaronder ook Ávila, Salamanca, Segovia,

Nadere informatie

Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia

Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia PACK BARÇA TOTAAL PREMIUM (3 NACHTEN) Tour operator prijs: 1150 + BTW Reisbureau prijs: 1295 + BTW Klant prijs: 1450

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

Bilbao en de bodegas in de Rioja

Bilbao en de bodegas in de Rioja Bilbao en de bodegas in de Rioja Het 'Guggenheim effect' begrijp je direct, zodra je van het vliegveld van Bilbao door de tunnel de stad in rijdt. Het eerste wat je blik vangt is het fascinerende met glanzend

Nadere informatie

11-DAAGSE GEMEENTEREIS NAAR: Andalusië REISPERIODE: MAANDAG 11 SEPTEMBER T/M DONDERDAG 21 SEPTEMBER2017

11-DAAGSE GEMEENTEREIS NAAR: Andalusië REISPERIODE: MAANDAG 11 SEPTEMBER T/M DONDERDAG 21 SEPTEMBER2017 11-DAAGSE GEMEENTEREIS NAAR: Andalusië REISPERIODE: MAANDAG 11 SEPTEMBER T/M DONDERDAG 21 SEPTEMBER2017 Spanje In de voetsporen van Joden, Christenen en Moslims We maken een prachtige rondreis door het

Nadere informatie

De Lange Mars van Mao Het onbekende Chinese platteland Droomreis Frits Tabak

De Lange Mars van Mao Het onbekende Chinese platteland Droomreis Frits Tabak De Lange Mars van Mao Het onbekende Chinese platteland Droomreis Frits Tabak 20-daagse vliegreis Verzorging volpension Verblijf in 14 hotels Rondreis 4890 km Zwaarte 4 Hoogtepunten van deze reis Picknick

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Zuid Elzas 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Een weekje even helemaal er tussen uit, niet te ver, maar wel in een heel andere omgeving? Dat kan in de Elzas, op zijn Frans: Alsace!

Nadere informatie

Dag 3 Zondag 15 maart 2020 Rustdag in Jeruzalem Dag 4 Maandag 16 maart 2020 Klaagmuur Knesseth Yad Vashem Efratha

Dag 3 Zondag 15 maart 2020 Rustdag in Jeruzalem Dag 4 Maandag 16 maart 2020 Klaagmuur Knesseth Yad Vashem Efratha Dagprogramma gemeenterondreis Israël Speciaal vanuit de Hersteld Hervormde Kerk Veenendaal is deze unieke gemeenterondreis samengesteld die D.V. 13 maart 2020 zal aanvangen. Een prachtige reis waarbij

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Coastal Classics & Balearic Isles. Crystal Serenity

Coastal Classics & Balearic Isles. Crystal Serenity Coastal Classics & Balearic Isles Crystal Serenity 9-daagse cruisevakantie Van Monte Carlo naar Barcelona Vertrekdatum 11 augustus 2018 EXCLUSIEF JUBILEUM AANBOD 20 JAAR SILVERJET Tijdens uw cruise van

Nadere informatie

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016 Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus 11 daagse rondreis CGMV 26 september 6 oktober 2016 11-daagse rondreis Malta en Sicilië Vertrek op D.V. 26 september PRIJZEN Reissom per persoon: 1275,- Bij

Nadere informatie

Marathon Valencia 15-18 november 2013

Marathon Valencia 15-18 november 2013 Marathon Valencia 15-18 november 2013 Valencia Valencia ligt aan de Spaanse kust van de Middellandse Zee en is met 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 19º het hele jaar door een perfecte

Nadere informatie

CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona

CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona Stad van Gaudi, Picasso en Messi. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Barcelona, gesitueerd aan de Mediterraanse kust, in het noorden van Spanje is zonder

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

Boeren - Box FC Groningen Persian Bridges Vincent van Vilsteren

Boeren - Box FC Groningen Persian Bridges Vincent van Vilsteren Boeren-Box FC Groningen Persian Bridges Vincent van Vilsteren Pag. 1 De reis in het kort Programma Dag 1: Amsterdam Istanbul Teheran. Dag 2: ontvangst Nederlandse Ambassade in Teheran, ontvangst van ministerie

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Dresden en de Elbe 7 dagen

Dresden en de Elbe 7 dagen Dresden en de Elbe 7 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 549 Fietsvakantie Dresden & de Elbe Beleef een van de mooiste fietsroutes van Duitsland, namelijk de Elbe Radweg. Deze beschutte fietsroute volgt

Nadere informatie

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln.

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln. Rhein Radweg 6 dagen individuele fietsreis vanaf 426 Het mooiste fietstraject langs de Rijn Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject

Nadere informatie

www.src-cultuurvakanties.nl Winter in Canada Betoverende sneeuwlandschappen in de Rocky Mountains

www.src-cultuurvakanties.nl Winter in Canada Betoverende sneeuwlandschappen in de Rocky Mountains Winter in Canada Betoverende sneeuwlandschappen in de Rocky Mountains 11-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1375 km Hoogtepunten Banff N.P. en Jasper N.P. Sleighride

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Bijeenkomst 19 november 2014, Antonio Gaudi en het Modernisme in Barcelona.

Bijeenkomst 19 november 2014, Antonio Gaudi en het Modernisme in Barcelona. MAATSCHAPPIJ TOT NUT VAN T ALGEMEEN Departement Wieringermeer Middenmeer, november 2014. Kokkel 10 1775 JJ Middenmeer Tel: 0227-503500 E-mail: busraijmakers@planet.nl Jan Nieuwenhuijzenplein 9 1135 WT

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Porto Coimbra 7 dagen

Porto Coimbra 7 dagen Porto Coimbra 7 dagen individuele fietsreis vanaf 495 Cocktail van strand, fado en werelderfgoed Het landelijke Portugal is te aantrekkelijk om snel te doorkruisen en daarom is de fiets een uitstekend

Nadere informatie

Programma. 10-daagse vliegreis

Programma. 10-daagse vliegreis Verrassend Albanië Het Balkanland Albanië is een van de minst bezochte landen van Europa, en daarmee toeristisch nog niet platgetreden. Het is een speelbal geweest van de grotere landen in de regio en

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=524

Nadere informatie

Programma 5-daagse treinreis

Programma 5-daagse treinreis Stuttgart: Kunsten wereldstad Stuttgart heeft zeer veel te bieden op het gebied van moderne architectuur. Architecten als Le Corbusier, Walter Gropius en Mies van der Rohe realiseerden hier hun prototype

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Camino de Santiago. Buen Camino. Onze reizen brengen je verder

Huis voor de Pelgrim. Camino de Santiago. Buen Camino. Onze reizen brengen je verder Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder Camino de Santiago Buen Camino Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht.

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

Almijara Andalusië 8 dagen hotel

Almijara Andalusië 8 dagen hotel Almijara Andalusië 8 dagen hotel singlereis wandelreis vanaf 889 De achtertuin van de Costa del Sol Het typisch Spaanse bergplaatsje Cómpeta (hoogte ca. 50 m.) ligt in de streek Axarquia in de zuidelijke

Nadere informatie

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A Hotel El Cid **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A Hotel El Cid **** in Playa de Palma op basis van half pension EILAND : M A L L O R C A Hotel El Cid **** in Playa de Palma op basis van half pension 8 daagse verblijf + rondrit alle excursies inbegrepen afreisdatum : vertrek maandag : 3 april 2017 vertrek maandag

Nadere informatie

IN HET SPOOR VAN EL CID EEN ONTDEKKINGSREIS VAN CASTILIË TOT DE LEVANT

IN HET SPOOR VAN EL CID EEN ONTDEKKINGSREIS VAN CASTILIË TOT DE LEVANT 22-29 september 2019 IN HET SPOOR VAN EL CID EEN ONTDEKKINGSREIS VAN CASTILIË TOT DE LEVANT Rodrigo Díaz de Vivar, beter gekend als El Cid, is een van Spanjes grootste helden, een voorbeeld van moed, onwrikbare

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal Loire 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal De vele afwisselende fietsroutes voeren u door de lieflijke dorpen, bossen en velden en langs eindeloze rijen

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 Cuypersgenootschap Vereniging tot behoud van negentiende- en Twintigste-eeuws cultuurgoed in Nederland Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 De heerlijke vader Rijn stuwt met zijn brede stromen

Nadere informatie

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE valencia dag 1 2013 Bienvenidos!! Bij aankomst op de luchthaven van Valencia wordt de groep ontvangen door een Nederlandstalige gids. Na ontvangst volgt een transfer naar het centrum en eenmaal in het

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE bilbao algemene informatie bilbao Bilbao, gesitueerd aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje, is een van de welvarendste steden van Spanje. De stad heeft ca. 350.000 inwoners, maar de metropool

Nadere informatie

Barcelona Stad der wonderen. Geschiedenis Architectuur Beeldende kunst

Barcelona Stad der wonderen. Geschiedenis Architectuur Beeldende kunst Barcelona Stad der wonderen Geschiedenis Architectuur Beeldende kunst De geschiedenis van Barcelona spreekt tot de verbeelding. In de literatuur speelt de stad een belangrijke rol. Een relaxte stad Een

Nadere informatie

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden. Brabants Dagblad gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. In het colofon van de krant treft u nadere informatie aan. Zie ook het Privacy Statement op

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

Madrid 2013. www.technovreisblog.blogspot.be

Madrid 2013. www.technovreisblog.blogspot.be Madrid 2013 www.technovreisblog.blogspot.be Dag 1 28/03/13 Bruselas -Madrid Lijnvlucht met Brusselsairlines vanuit Zaventem naar Madrid Barajas airport Brussel (9.00u) Madrid (11.30u): SN3721 Airbus A319

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

India Kleurrijk overweldigend Rajasthan. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 2730 km

India Kleurrijk overweldigend Rajasthan. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 2730 km India Kleurrijk overweldigend Rajasthan 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 2730 km Hoogtepunten Taj Mahal Delhi, Jaipur, Udaipur, Jodhpur en Jaisalmer Optionele verlenging

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Wandelen rond Krefeld 4 dagen

Wandelen rond Krefeld 4 dagen Wandelen rond Krefeld 4 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 199 Wandelen én genieten in Nordrhein-Westfalen! Aan de westelijke oever van de Rijn ligt Krefeld, onze uitvalsbasis voor deze veelzijdige

Nadere informatie

25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare.

25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare. 25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare. Bezoek Filpisu-Mare en 4 daagse Rondreis Roemenië Van Donderag 21 Juni 2018 tot Zaterdag 30 juni Dag1 : donderdag 21 juni Deze dag vertrekken per vliegtuig vanaf

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

Costa Rica Kleurrijk avontuur in een tropisch paradijs. 18-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 9 hotels Rondreis 1315 km

Costa Rica Kleurrijk avontuur in een tropisch paradijs. 18-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 9 hotels Rondreis 1315 km Costa Rica Kleurrijk avontuur in een tropisch paradijs 18-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 9 hotels Rondreis 1315 km Hoogtepunten van deze reis Verzorging halfpension Verblijf in 9 hotels

Nadere informatie

Donau Passau Wenen 8 dagen hotels

Donau Passau Wenen 8 dagen hotels Donau Passau Wenen 8 dagen hotels individuele fietsreis vanaf 435 Langs de oevers van de Donau De Donau-fietsreis is zonder enige twijfel één van de mooiste en bekendste fietsroutes in Europa. U fietst

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Kleurrijk Sicilië VRIT32

Vlieg-busrondreis Kleurrijk Sicilië VRIT32 Vlieg-busrondreis Kleurrijk Sicilië VRIT32 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/reis/kleurrijk-sicilie OVERZICHT

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Byzantine Empire & Beyond

Byzantine Empire & Beyond Byzantine Empire & Beyond 15 daagse cruise ms Minerva Inschepen: 30 september 2015 in Piraeus Ontschepen: 14 oktober 2015 in Istanbul BYZANTINE EMPIRE & BEYOND FACE2FACE TRAVEL 1 PROGRAMMA Dag 1+2: Piraeus,

Nadere informatie