Ik hoop dat iedereen van een aangename en gezellige zomervakantie heeft kunnen genieten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ik hoop dat iedereen van een aangename en gezellige zomervakantie heeft kunnen genieten."

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Jaargang 18 nummer 0 augustus 2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Ik hoop dat iedereen van een aangename en gezellige zomervakantie heeft kunnen genieten. Hierbij ontvangt u het "nulnummer" van onze Nieuwsbrief met in de bijlage informatie over de gang van zaken tijdens de eerste dagen van het nieuwe schooljaar. Wij verwachten dat aan het einde van deze week deze informatie ook voor alle leerlingen via de ELO beschikbaar is. Wij verzoeken u vriendelijk uw kind over de inhoud van deze brief te informeren. In de bijlage is de informatie zo veel mogelijk geordend naar "doelgroep": de leerlingen zullen de gegevens die voor hun jaarlaag belangrijk is onder het desbetreffende kopje aantreffen. Daarnaast is er ook algemene informatie die voor alle leerlingen van belang is. Deze informatie is ook in te zien via onze website en ons blog actueel nieuws, dat u op de homepagina van onze website kunt aanklikken. Vanaf vrijdagmiddag 29 augustus kunnen de leerlingen via het rooster op de website ( vanaf vrijdagmiddag 29 augustus zien in welke klas ze geplaatst zijn. Deze plaatsing gebeurt in de bovenbouw op basis van het rooster, waarbij ernaar gestreefd wordt voor alle betrokkenen een zo goed mogelijk rooster te maken. De klassenindeling hangt vanaf maandagochtend op het mededelingenbord in de centrale hal. Omdat de indeling van de klassen tegenwoordig voor het merendeel van de leerlingen samenhangt met hun pakket, kan de indeling van de klassen niet meer met de hand geschieden. Net als bij clustergroepen, zullen dus ook de klassikale groepen van samenstelling veranderd zijn. In de gemaakte klassensamenstelling wordt in principe geen wijziging gebracht. Absentie Alle absenties moeten evenals vorig jaar tevoren bij de school bekend zijn. Kan uw kind niet in de les aanwezig zijn dan kunt u voor schooltijd de school bellen. Geef dan de naam van uw kind, de klas, de verwachte tijdsduur van de afwezigheid door en het telefoonnummer waarop u eventueel te bereiken bent. We werken niet meer met de mogelijkheid om achteraf briefjes in te leveren. Niet aangekondigde afwezigheid wordt als spijbelen gezien. Voor het doorgeven van andere absenties dan ziekte en vragen over absentie kunt u altijd bij de receptie terecht ( ). Persoonlijke gegevens Soms gebeurt het dat de gegevens die wij van u hebben, zoals telefoonnummers, ( )adres etc. niet meer kloppen. Tijdens de ouderavonden krijgt u een overzicht van de inschrijfgegevens zoals wij die op school hebben en kunt u wijzigingen aangeven. Met name het verstrekken van een juist adres is van belang i.v.m. de verspreiding van digitale berichtgeving. Passend onderwijs Per 1 augustus 2014 is de wet op Passend Onderwijs van kracht. Op de website van het Emmauscollege vindt u verdere informatie hierover. Op de site kunt u ook het zorgplan inzien, en eventueel downloaden, waarin staat beschreven hoe wij Passend Onderwijs vorm gaan geven.

2 Parkeren Bij brengen en halen van uw kinderen, met name bij slecht weer, ontstaat voor omwonenden soms overlast. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om niet te parkeren naast de school, maar om de hoek in de Port-Saidstraat. Alvast bedankt namens de buurtbewoners. Tenslotte wil ik iedereen een plezierige en goede start van het nieuwe schooljaar toewensen! drs. A.L. Bos, rector Bijlagen: 1. Informatie over de start van het schooljaar

3 NIEUWSBRIEF Bijlage: start schooljaar Jaargang 18 nummer 0 augustus 2014 Maandag 1 september 2014 Brugklassen De leerlingen uit de brugklas worden maandag 1 september om uur op school verwacht voor een gezamenlijke jaaropening in de aula. Aansluitend hierop start in de aangegeven lokalen een nadere kennismaking met de mentor en zal verdere informatie voor het komend schooljaar worden doorgenomen. De leerlingen ontvangen deze middag ook een persoonlijke leerling-chipkaart waarmee zij onder andere het kluisje kunnen openen. Het nummer van het toegewezen kluisje wordt door de mentor bekend gemaakt. Klas Mentor Lokaal 1BA MAS A15 1BB VIE B20 1BC SMI A26 1BD SCS A21 1BE WAA A16 1BF BOR A14 1BG ZEC B16 1BH KOD A20 1BI GIE A31 1BJ MOU B29 1BK MAT B21 Dinsdag 2 september 2014 Brugklassen De activiteiten van de brugklassen op dinsdag 2 september starten om uur en staan in het introductieboekje, dat u thuisgestuurd heeft gekregen, vermeld. Alle tweede klassen worden op dinsdag 2 september om uur in de aangegeven lokalen op school verwacht voor een nadere kennismaking met de mentor en voor het doornemen van de informatie over het komend schooljaar. Zij krijgen dan ook een nieuwe persoonlijke leerlingchipkaart waarmee onder andere het kluisje kan worden geopend. Het nummer van het toegewezen kluisje wordt door de mentor bekend gemaakt. Klas Mentor Lokaal Klas Mentor Lokaal 2HF SAM A22 2AA BUR C01 2HG VOO C14 2AB STN B15 2HH PLU B26 2AC HOO C05 2HI WTS C17 2GD ARS C25 2HJ SCI A24 2GE WES C24 De lessen starten om uur volgens het rooster.

4 Alle derde klassen worden op dinsdag 2 september om uur in de aangegeven lokalen op school verwacht voor een nadere kennismaking met de mentor en voor de doornemen van de informatie over het komend schooljaar. Zij krijgen dan ook een nieuwe persoonlijke leerlingchipkaart waarmee onder andere het kluisje kan worden geopend. Het nummer van het toegewezen kluisje wordt door de mentor bekend gemaakt. Klas Mentor Lokaal Klas Mentor Lokaal 3HA ENK A13 3AF CAM B49 3HB SNK A17 3AG BUS B43 3HC LIS C18 3AH BOK B31 3HD MUL B32 3AI BLN B14 3HE OOM B36 3GJ RAU C10 3GK ROO B30 De lessen starten om uur volgens het rooster. Bijeenkomst bovenbouwklassen met mentoren Op dinsdag 2 september is er voor de bovenbouwleerlingen een verplichte bijeenkomst met de mentor. Op deze bijeenkomst wordt een aantal zaken besproken om meteen goed van start te kunnen gaan. De bijeenkomst begint om uur. In het onderstaande schema staat vermeld waar zij verwacht worden. Klas Mentor Lok. Klas Mentor Lok. 4HA KPF B33 5VD GRI C06 4HB LAS B17 5VE TUI B13 4HC BOA A52 5VF KRE B05 4HD IER A51 4HE HIL A03 5HA RYK B46 4HF MAE B23 5HB TAY C23 5HC TOO A47 4VA SME A05 5HD VEP B48 4VB END C02 5HE OOR B01 4VC KOC B07 4VD HOU A04 6VA HOE C12 4VE KPP A02 6VB EKM A48 4VF LOO A50 6VC FRS B02 6VD STO B47 5VA SIR C26 6VE WIT B45 5VB LAN A01 6VF PER A49 5VC ROV B09 6VG COR C27 De lessen starten om uur volgens het rooster. Woensdag 3 september 2014 Vervolg kennismakingsactiviteiten voor de brugklassen A t/m E vanaf het 5e uur. Ouderavond voor de brugklassen A t/m E. Aanvang uur 2e uur: HAVO-5- en VWO-6-leerlingen maken keuze uit het SOP-programma (zie verder deze mail)

5 Donderdag 4 september 2014 Leerlingen uit klas 1BA t/m 1BE hebben huiswerkvrij. Vervolg kennismakingsactiviteiten voor de brugklassen F t/m K vanaf het 5e 9uur. Ouderavond voor de brugklassen F t/m K. Aanvang uur. 2e uur: HAVO-5- en VWO-6-leerlingen maken keuze uit het SOP-programma Vrijdag 5 september 2014 Leerlingen uit klas 1BF t/m 1BK hebben huiswerkvrij.

6 Examenklassen Hierbij verzoeken we de eindexamenleerlingen uiterlijk vrijdag 5 september a.s. een kopie van hun paspoort, identiteitskaart of een uittreksel uit het geboorteregister bij de mentor in te leveren. In de week van 22 september t/m 26 september dienen de kandidaten hun persoonlijke gegevens en vakkengegevens te controleren en met een handtekening te bevestigen in hun mentoruur. Sport oriëntatie programma-examenklassen Dit schooljaar zit uw zoon of dochter alweer in het laatste jaar van de middelbare school. In dit jaar wordt er voor het vak lichamelijke opvoeding een ander programma aangeboden dan dat de leerlingen tot nu toe gewend waren. Dit programma noemen wij S.O.P (Sport Oriëntatie Programma). Het is een gevarieerd aanbod van eigentijdse sporten die bij onze eindexamenleerlingen zeer goed in de smaak vallen. Het programma bestaat uit drie blokken van 4 weken waarin korte kennismakingscursussen worden gegeven. De leerlingen hebben de keuze uit: tennis, squash, golf, streetdance, fitness, outdoor sport (mountainbiken, kanoën en survival), zaalsport, skiën, snowboarden, boksen, paardrijden, spinning, yoga en wandklimmen. Ondanks subsidies van onze school zijn er aan sommige keuzes kosten verbonden. De bedragen voor één sportblok kunnen variëren van 0,= tot maximaal 25,=. Dus voor drie blokken is de maximale bijdrage 75,=. Ervaringen van de afgelopen jaren hebben ons geleerd dat de eindexamenleerlingen bijzonder van dit programma hebben genoten. We hopen dan ook dat uw zoon of dochter veel plezier aan het S.O.P zal gaan beleven en dat dit tevens een aanzet zal zijn tot lifetime sporten! Overzicht ouderavonden De overige ouderavonden in september zijn: Maandag 8 sept u. 6V Maandag 8 sept u. 5H Dinsdag 9 sept u. 2A Dinsdag 9 sept u. 2G Woensdag 10 sept u. 2H Woensdag 10 sept u. 3H Donderdag 11 sept u. 4V Donderdag 11 sept u. 5V Maandag 15 sept u. 4H Maandag 15 sept u. Romereis (5H en 6V) Dinsdag 16 sept u. 3A Dinsdag 16 sept u. 3G Onderhoud en beheer van de kluisjes Ieder schooljaar constateren we helaas weer dat er een aantal kluisjes beschadigd is, omdat er door de leerlingen op een onzorgvuldige wijze mee omgegaan wordt. We hebben vorig jaar aan de leerlingen aangegeven dat we daar naar de toekomst toe, financiële consequenties aan gaan verbinden. Dat heeft er toe geleid dat het aantal beschadigingen is teruggelopen. Maar nog steeds zijn zo n 100 kluisjes behoorlijk beschadigd en moesten deze, tussentijds en aan het eind van het schooljaar, worden gerepareerd. Komend schooljaar worden we de kosten door moedwillige molest in rekening gebracht. De betreffende leerling zal bij constatering hiervan worden aangesproken door onze hoofd interne dienst en kan een factuur van school verwachten. Ook de reparaties die aan het eind van het jaar noodzakelijk blijken, zullen op basis van het betreffende kluisjesnummer aan de leerling worden gefactureerd.

7

Afronding van het schooljaar (24.6.2014)

Afronding van het schooljaar (24.6.2014) Afronding van het schooljaar (24.6.2014) Onderstaand vinden jullie alle informatie betreffende de afwikkeling van het schooljaar 2013-2014. Donderdag 3 juli: Diploma-uitreiking Op 3 juli vinden de diploma-uitreikingen

Nadere informatie

BRC Onderbouw: 075-6404104 BRC Bovenbouw 075-6210426

BRC Onderbouw: 075-6404104 BRC Bovenbouw 075-6210426 BRC Onderbouw: 075-6404104 BRC Bovenbouw 075-6210426 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van en de leerlingen van de 1 e, 2 e, 3 e, 4 e, 5 e en 6 e klassen Krommenie, 24 februari 2016 Geachte mevrouw, mijnheer,

Nadere informatie

De kantine is tijdens de activiteitenweek gesloten! Neem dus zelf een lunchpakket mee, indien nodig.

De kantine is tijdens de activiteitenweek gesloten! Neem dus zelf een lunchpakket mee, indien nodig. BRC Onderbouw: 075-6404104 BRC Bovenbouw 075-6210426 Aan de oud der(s)/verzorger(s) van en de leerlingen van de 1 e, 2 e, 3 e, 4 e, 5 e en 6 e klassen Krommenie, maart 2018 Geachte mevrouw, mijnheer, beste

Nadere informatie

Mededelingen over het einde van schooljaar 2014-2015

Mededelingen over het einde van schooljaar 2014-2015 Mededelingen over het einde van schooljaar 2014-2015 Gang van zaken rond de eindexamens Dinsdag 16 juni 2015 tot en met donderdag 18 juni 2015 Zittingen van het tweede tijdvak, voor inhalen, herkansen

Nadere informatie

Programma einde cursus begin cursus

Programma einde cursus begin cursus Programma einde cursus 2018-2019 begin cursus 2019-2020 Editie leerlingen Einde cursus 2018-2019 begin cursus 2019-2020 Pagina 1 Rooster ingaande 28 juni 2019 vrijdag 28 juni alle klassen lessen tot 15.45

Nadere informatie

Week 18 en 19: MEIVAKANTIE 27 APRIL T/M 8 MEI. Donderdag 14 mei Hemelvaart Vrijdag 15 mei Vrije dag. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag

Week 18 en 19: MEIVAKANTIE 27 APRIL T/M 8 MEI. Donderdag 14 mei Hemelvaart Vrijdag 15 mei Vrije dag. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag AGENDA PERIODE 4 VAN HET SCHOOLJAAR 2014-2015 Week 15 Deze week: Aula gesloten ivm toneel Maandag 6 april Tweede Paasdag Dinsdag 7 april 4 e lesuur Zorgteam Vwo 5 e lesuur Zorgteam Mavo 15.15 17.00 u BT

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen van Het Schoter Datum: 15 juni 2018 Kenmerk: 17311/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers REGELING EINDE CURSUS 2015-2016 en BEGIN CURSUS 2016-2017 Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers Gorinchem, juni 2016, Geachte ouders, beste leerlingen, Voor u/jullie ligt de regeling met betrekking

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van Het Schoter Datum: 21 juni 2019 Kenmerk: 18190368/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers REGELING EINDE CURSUS 2016-2017 en BEGIN CURSUS 2017-2018 Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers Gorinchem, juni 2017, Geachte ouders, beste leerlingen, Voor u/jullie ligt de regeling met betrekking

Nadere informatie

Programmaoverzicht introductie voor de brugklas, klas 2 en klas 3 schooljaar 13/14

Programmaoverzicht introductie voor de brugklas, klas 2 en klas 3 schooljaar 13/14 Programmaoverzicht introductie voor de brugklas, klas 2 en klas 3 schooljaar 13/14 Maandag 19 augustus 2013 Voor alle Brugklasleerlingen: Vandaag ga je (verder) kennis maken met de andere kinderen in je

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 2 juli 2018 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2018-2019 leerjaar 1 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 29 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 29 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 17 juli 2017 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2017-2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen wij jullie

Nadere informatie

leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014

leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014 leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is de laatste nieuwsbrief die u ontvangt dit schooljaar. We informeren u over bijzondere dingen die gebeurd zijn en over activiteiten die

Nadere informatie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie Jaaragenda.. 2015-2016 Week 35 tijd omschrijving Ma 24-08-15 zomervakantie Di 25-08-15 zomervakantie Wo 26-08-15 zomervakantie Do 27-08-15 zomervakantie Vr 28-08-15 zomervakantie Week 36 Ma 31-08-15 11.00

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Eerste echte schooldag Woensdag 31 augustus is je eerste echte schooldag. Vanaf die dag heb je les volgens je lesrooster.

Eerste echte schooldag Woensdag 31 augustus is je eerste echte schooldag. Vanaf die dag heb je les volgens je lesrooster. Aan de leerlingen die in 2016/2017 bij ons in de brugklas komen en ter kennisname aan hun ouder(s)/verzorger(s) kenmerk: B-1617001/rn/jok betreft: begin schooljaar 2016 2017 Amsterdam, 6 juli 2016 Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1-vwo-Xtra 1415.1

Nieuwsbrief 1-vwo-Xtra 1415.1 Nieuwsbrief 1-vwo-Xtra 1415.1 Alkmaar, 1 september 2014 Beste ouders van onze leerlingen in 1Vwo-X, De kop is er af. De introductieweek is voorbij. Leerlingen en begeleiders hadden er zin in en met het

Nadere informatie

Programma einde cursus begin cursus

Programma einde cursus begin cursus Programma einde cursus 2015-2016 begin cursus 2016-2017 Editie leerlingen Einde cursus 2015-2016 begin cursus 2016-2017 Pagina 1 Rooster ingaande 21 juni 2016 dinsdag 21 juni alle klassen lessen tot 12.00

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE EINDE SCHOOLJAAR START SCHOOLJAAR ONDERBOUW (m.u.v. 1e klassers ) MAVO HAVO VWO GYMNASIUM

INFORMATIEBOEKJE EINDE SCHOOLJAAR START SCHOOLJAAR ONDERBOUW (m.u.v. 1e klassers ) MAVO HAVO VWO GYMNASIUM INFORMATIEBOEKJE EINDE SCHOOLJAAR 2011-2012 START SCHOOLJAAR 2012-2013 ONDERBOUW (m.u.v. 1e klassers 2012-2013) MAVO HAVO VWO GYMNASIUM Meridiaan College Vestiging Het Nieuwe Eemland Daam Fockemalaan 12

Nadere informatie

Bijlage 1 ROOSTER: start schooljaar 2015-2016 d.d. MAANDAG 31 AUGUSTUS 2015

Bijlage 1 ROOSTER: start schooljaar 2015-2016 d.d. MAANDAG 31 AUGUSTUS 2015 Bijlage 1 ROOSTER: start schooljaar 2015-2016 klas mentor Start om. In lok. gymzaal sz8-9 in lok 42 Account aanmak. 25 min. Lokaal 228 1sk1 Ptf 10.00 in lokaal 32 10.20 32 1sk2 Wrk 10.00 in lokaal 34 10.20

Nadere informatie

VERZUIMADMINISTRATIE. Kennismaken met de verzuimregels

VERZUIMADMINISTRATIE. Kennismaken met de verzuimregels VERZUIMADMINISTRATIE Kennismaken met de verzuimregels Voorstellen: Mevrouwvan der Oost (receptie NH en Verzuimadministratie bovenbouw: Havo 4, 5 en VWO 4, 5 en 6). Werkdagen van dinsdag tot en met vrijdag

Nadere informatie

Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar

Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar Castricum, juli 2018 Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar 2018-2019 Start nieuwe cursusjaar: De betaling van de materiaalbijdrage, leermiddelen en schoolactiviteiten

Nadere informatie

Bijlage 1 ROOSTER: start schooljaar DINSDAG 20 AUGUSTUS 2019

Bijlage 1 ROOSTER: start schooljaar DINSDAG 20 AUGUSTUS 2019 Bijlage 1 Klas Mentor Start om. In lok. gymzaal sz8-9 Locker sleutel 42 Account aanmaken 25 min. lok.228 1gt1 Gdk 10.00 in lokaal J15 10.50 11.00 11.10 J15 1gt2 Bls 10.00 in lokaal J13 10.50 11.00 11.10

Nadere informatie

Nieuwsbrief Leerlingen

Nieuwsbrief Leerlingen Beste leerlingen, Het is zover: 2015 zit er bijna op. Sinterklaas gaat overmorgen alweer terug naar Spanje, volgende week zijn de herkansingen voor de bovenbouw, 17 december is het schoolfeest, waarvoor

Nadere informatie

Quartaal. Nieuwsbrief van Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos locatie Groene Driehoek. Redactie : Teamleiders locatie Groene Driehoek

Quartaal. Nieuwsbrief van Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos locatie Groene Driehoek. Redactie : Teamleiders locatie Groene Driehoek Quartaal Nieuwsbrief van Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos locatie Groene Driehoek Redactie : Teamleiders locatie Groene Driehoek 7 e jaargang juni 2014 Inhoudsopgave - Voorwoord - Inleveren boeken

Nadere informatie

Eind schooljaar

Eind schooljaar Schiedam, juli 2014 Geachte ouder(s), verzorger(s) en leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert weer met rasse schreden. Hieronder treft u informatie aan omtrent het afronden van het schooljaar 2013-2014

Nadere informatie

LOGMAIL Juni/Juli 2019

LOGMAIL Juni/Juli 2019 LOGMAIL Juni/Juli 2019 VOORWOORD VAN DE RECTOR Dit is alweer de laatste Logmail van het schooljaar 2018-2019. De laatste anderhalve maand van het schooljaar gaat in. Het eerste tijdvak van het centraal

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Den Haag, juli 2016 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Informatiebrochure over de studieplaats voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers

Informatiebrochure over de studieplaats voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers Informatiebrochure over de studieplaats voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers Schooljaar 2015-2016 1 Trinitas College locatie Han Fortmann R.K. scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum en havo

Nadere informatie

programma Opening (afdelingsdirecteur: dhr. Brouwer) Gang van zaken in de bovenbouw (teamleiders : mw. Van Buuren en dhr.

programma Opening (afdelingsdirecteur: dhr. Brouwer) Gang van zaken in de bovenbouw (teamleiders : mw. Van Buuren en dhr. Ouderavond klas 4 programma Opening (afdelingsdirecteur: dhr. Brouwer) Gang van zaken in de bovenbouw (teamleiders : mw. Van Buuren en dhr. De Groot) Loopbaan oriëntatie en studiekeuze (decanen: mw. Vos

Nadere informatie

KENNISMAKINGSMIDDAG woensdag 16 juni 2010

KENNISMAKINGSMIDDAG woensdag 16 juni 2010 KENNISMAKINGSMIDDAG woensdag 16 juni 2010 Beste brugklasser, Welkom op het Reviuslyceum. Je bent vanaf 1 augustus leerling van deze school, maar vandaag kun je alvast een beetje aan ons wennen! Wat gaan

Nadere informatie

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM ECHTEN S CONTACT MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM Nr 10 - Extra uitgave juni 2011 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, De zomervakantie

Nadere informatie

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2014-2015 Den Haag, juli 2014 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Datum 23 mei 2018 Contactpersoon Referentie Onderwerp gang van zaken einde schooljaar Bijlage(n) -

Datum 23 mei 2018 Contactpersoon Referentie  Onderwerp gang van zaken einde schooljaar Bijlage(n) - Aan: Alle leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) Datum 23 mei 2018 Contactpersoon Referentie E-mail info@heerbeeck.nl Onderwerp gang van zaken einde schooljaar Bijlage(n) - Geachte ouder, verzorger, beste

Nadere informatie

De start van het schooljaar en de informatieavonden

De start van het schooljaar en de informatieavonden Nieuwsbrief voor ouders nummer 2 22 augustus 2018 Vooraf Vorige week is in de eerste nieuwsbrief voor ouders aangegeven dat wij het belangrijk vinden om onze leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) goed

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2018-2019 Den Haag, juli 2018 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Antoniuscollege Augustus 2015

NIEUWSBRIEF Antoniuscollege Augustus 2015 NIEUWSBRIEF Antoniuscollege Augustus 2015 Beste ouders en leerlingen, Maandag beginnen we weer aan een nieuw schooljaar. De uitnodiging hiervoor hebben de leerling en u per mail ontvangen. We hopen dat

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar, een nieuwe start!

Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! Kenmerk: VTH20160901/001 Eindhoven, 01 september 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Over een paar dagen begint het nieuwe schooljaar. We hopen van harte dat

Nadere informatie

Alle informatie vind je vanaf vrijdag 4 juli 2019 op de website:

Alle informatie vind je vanaf vrijdag 4 juli 2019 op de website: AAN DE LEERLINGEN, I.A.A.: OUDER(S)/VERZORGER(S), Weert, juli 2019 Betreft: start schooljaar 2019-2020 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie is begonnen. Met het oog op

Nadere informatie

Informatie voor de eerste schoolweek

Informatie voor de eerste schoolweek Informatie voor de eerste schoolweek Boeken ophalen Brugklassen Voor de brugklassen liggen de boeken vanaf dinsdag 6 september klaar in de lokalen waar zij ook de introductie hebben. Klas Mentor Lokaal

Nadere informatie

Aan alle leerlingen van het VHBO Maastricht en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, juli Betreft: informatie schooljaar

Aan alle leerlingen van het VHBO Maastricht en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, juli Betreft: informatie schooljaar Aan alle leerlingen van het VHBO Maastricht en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, juli 2017 Betreft: informatie schooljaar 2017-2018 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Met nog een groot deel

Nadere informatie

Welkom. Ouderavond determina.e

Welkom. Ouderavond determina.e Welkom Ouderavond determina.e Programma Determinatie Doorstroming vmbo-t havo atheneum gymnasium Agenda Pauze Procedure-uitleg door de mentoren Proefles Latijn in lokaal A16/A17 (aansluitend) Determineren

Nadere informatie

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo Binnenkort ga je naar de middelbare school. Den Haag heeft veel middelbare scholen. Dat is maar goed ook, want je kunt samen

Nadere informatie

Ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit de brugklas en Team-X 1. Goirle, 28 september Uw kenmerk : Onderwerp : programma activiteitenweek 1

Ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit de brugklas en Team-X 1. Goirle, 28 september Uw kenmerk : Onderwerp : programma activiteitenweek 1 Ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit de brugklas en Team-X 1 Goirle, 28 september 2018 Uw kenmerk : Ons kenmerk : B-1819-076/LSC/spe Onderwerp : programma activiteitenweek 1 Geachte heer/mevrouw, In

Nadere informatie

Ouderbrief juli

Ouderbrief juli Ouderbrief juli - 2013 Geachte ouders/verzorgers, Het schooljaar is inmiddels achter de rug. Ik hoop voor u dat het op een goede wijze is afgerond zodat u kunt genieten van een fijne vakantie. Het afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief vwo-x ouders 2 e 1415.1

Nieuwsbrief vwo-x ouders 2 e 1415.1 Nieuwsbrief vwo-x ouders 2 e 1415.1 Alkmaar, 14 september 2014 Beste Ouders van onze leerlingen in 2Vwo-X, Dit is de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Als ervaren studenten lopen onze 2e

Nadere informatie

Overigens verzorgt Segbroek Muziek op maandagavond 27 juni een eindpresentatie om uur aan de Klaverstraat. U bent van harte welkom.

Overigens verzorgt Segbroek Muziek op maandagavond 27 juni een eindpresentatie om uur aan de Klaverstraat. U bent van harte welkom. Den Haag, juni 2016 Nieuwsbrief Einde Schooljaar Geachte heer, mevrouw, Graag stellen we u in deze brief op de hoogte van allerlei zaken die aan het eind van het schooljaar belangrijk voor u zijn om te

Nadere informatie

Het lopende schooljaar is ten einde en het nieuwe staat weer voor de deur. Graag vraag ik uw aandacht voor enkele zaken die bekend moeten zijn:

Het lopende schooljaar is ten einde en het nieuwe staat weer voor de deur. Graag vraag ik uw aandacht voor enkele zaken die bekend moeten zijn: Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2019-2020 Den Haag, juli 2019 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nn Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nog maar enkele weken De meivakantie ligt net achter ons maar met een schuin oog kijken we alweer naar de komende periode. Nog maar 9 weken en dan begint de zomervakantie!

Nadere informatie

zakboekje Grijpskerk ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U In dit zakboekje staan alle belangrijke dingen voor schooljaar 2015-2016. Handig om te bewaren!

zakboekje Grijpskerk ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U In dit zakboekje staan alle belangrijke dingen voor schooljaar 2015-2016. Handig om te bewaren! zakboekje Grijpskerk schooljaar 2015-2016 ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U Via de mentor Uw zoon of dochter heeft een eigen mentor, die wekelijks contact heeft met uw kind. Als er iets niet goed gaat, helpt

Nadere informatie

Schooljaar 1516. Leerlingen

Schooljaar 1516. Leerlingen Schooljaar 1516 Leerlingen 1 Voorwoord Hierbij tref je alle informatie aan die je nodig hebt voor de laatste ronde van dit schooljaar. Handig alle data, schema s, overzichten en instructies bij elkaar

Nadere informatie

Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar

Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar Castricum, juli 2019 Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar 2019-2020. Start nieuwe cursusjaar: Hierbij ontvangt u informatie over: - nieuwe dagindeling blz.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar Juni nr. 6. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar Juni nr. 6. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. In deze nieuwsbrief Voorwoord We zitten alweer in de laatste fase van het schooljaar 2015-2016. Morgen horen de examenleerlingen of zij geslaagd zijn. Dat is een zeer spannende dag voor zowel de leerlingen, ouders/verzorgers

Nadere informatie

Algemene Ouderavond Klas 3 Schooljaar 2015-2016

Algemene Ouderavond Klas 3 Schooljaar 2015-2016 Algemene Ouderavond Klas 3 Schooljaar 2015-2016 Programma van de avond Inleiding Rector: Tomas Oudejans Keuzebegeleiding (door decaan) Pauze (koffie/thee) Kennismaking met de mentor Einde ± 22.00u Klassen

Nadere informatie

Het betreft: 1) het invullen en inleveren van de aanmeldingsstrook 2) het invullen en inleveren van de veiligheidskaart

Het betreft: 1) het invullen en inleveren van de aanmeldingsstrook 2) het invullen en inleveren van de veiligheidskaart Aan de ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen uit 3 HAVO. datum 30 september 2014 betreft Buitenlandse reis behandeld door Sacha Vogel en Richard Raven Kenmerk B9201983 bijlagen 3 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Informatie eind schooljaar / begin schooljaar

Informatie eind schooljaar / begin schooljaar Informatie eind schooljaar 2018-2019 / begin schooljaar 2019-2020. Geachte ouder(s), verzorger(s) en leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert weer met rasse schreden. Hieronder treft u informatie

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de gang van zaken tijdens de eerste dagen van het nieuwe schooljaar.

In deze brief informeren wij u over de gang van zaken tijdens de eerste dagen van het nieuwe schooljaar. Boxmeer, juli 2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s), In deze brief informeren wij u over de gang van zaken tijdens de eerste dagen van het nieuwe schooljaar. Klasindeling en rooster via Magister Vanaf donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Laatste week Op dit moment brengen we de laatste dagen door in ons oude gebouw. We zijn heel erg trots op ons nieuwe gebouw, maar we kunnen een

Nadere informatie

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november)

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november) Nieuwe schooltijden Enquête (1 november tot 15 november) Elk kind moet volgens de wet in 8 jaar een minimum aantal uren onderwijs krijgen. De school ontvangt van het rijk geld op basis van dat aantal uren.

Nadere informatie

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Doetinchem, 15 augustus 2016 Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Op 2016 start het nieuwe schooljaar. Dat lijkt op dit moment misschien nog ver weg, maar toch sturen we jou en je ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Atheneum 4. J. Landman teamleider. Jan Mulder A4c Jeroen Dam A4d. Theo Andre A4a. Gert van Lochem A4b

Atheneum 4. J. Landman teamleider. Jan Mulder A4c Jeroen Dam A4d. Theo Andre A4a. Gert van Lochem A4b Ouderavond klas 4 Hartelijk welkom Atheneum 4 J. Landman teamleider Theo Andre A4a Gert van Lochem A4b Jan Mulder A4c Jeroen Dam A4d Havo 4 Teamleider J.D. de Groot Maarten Jansen H4a Marleen Vaes H4b

Nadere informatie

Beste brugklasser, Veel plezier op onze school en een fijne vakantie, Namens iedereen van het Reviuslyceum, mevrouw Van Koten teamleider onderbouw

Beste brugklasser, Veel plezier op onze school en een fijne vakantie, Namens iedereen van het Reviuslyceum, mevrouw Van Koten teamleider onderbouw KENNISMAKINGSAGENDA woensdag 17 juni 2009 Beste brugklasser, Welkom op het Reviuslyceum! Je bent vanaf 1 augustus leerling van deze school, maar vandaag kun je alvast een beetje aan ons wennen! Wat gaan

Nadere informatie

programma Opening (afdelingsdirecteur: dhr. Brouwer) Gang van zaken in de bovenbouw (teamleiders : mw. Van Buuren en dhr.

programma Opening (afdelingsdirecteur: dhr. Brouwer) Gang van zaken in de bovenbouw (teamleiders : mw. Van Buuren en dhr. Ouderavond klas 4 programma Opening (afdelingsdirecteur: dhr. Brouwer) Gang van zaken in de bovenbouw (teamleiders : mw. Van Buuren en dhr. De Groot) Loopbaan oriëntatie en studiekeuze (decanen: mw. Vos

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief. Schooljaar Brugklas. Een nieuw begin!

Oudernieuwsbrief. Schooljaar Brugklas. Een nieuw begin! Een nieuw begin! Een nieuwe lichting brugklassers is deze week begonnen aan een hopelijk plezierige en succesvolle schoolloopbaan op de OSG West-Friesland. Ze hebben vandaag hernieuwd kennisgemaakt met

Nadere informatie

Jaarrooster Bertrand Russell College - Schooljaar 2015-2016

Jaarrooster Bertrand Russell College - Schooljaar 2015-2016 Jaarrooster Bertrand Russell College - Schooljaar 2015-2016 JAARROOSTER 2015-2016 BERTRAND RUSSELL COLLEGE Aug OCHTEND MIDDAG PERIODE 1 33 vr 14 -ophalen boeken en laptops B1 -ophalen boeken en laptops

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar 2014-2015 November nr. 3

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar 2014-2015 November nr. 3 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, In deze oudernieuwsbrief staat de jaarvergadering van de ouderraad op maandag 17 november om 19.30 uur het meest centraal. Tijdens deze jaarvergadering wordt met de ouders/

Nadere informatie

Informatiebrochure over de studieplaats klas 1 en 2 voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s)

Informatiebrochure over de studieplaats klas 1 en 2 voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) Informatiebrochure over de studieplaats klas 1 en 2 voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) Schooljaar 2017-2018 Trinitas College locatie Han Fortmann INHOUD Klas 1 en 2 Doel en werkwijze van de studieplaats

Nadere informatie

Teamleiders Carolus Clusius College Teamleider Vmbo. Met vriendelijke groet, namens het CCC, Mevr. J Drok & dhr. G. Van der Zwan Directie

Teamleiders Carolus Clusius College Teamleider Vmbo. Met vriendelijke groet, namens het CCC, Mevr. J Drok & dhr. G. Van der Zwan Directie Einde schooljaar 2014-2015 1 Vooraf Om het schooljaar goed af te ronden hebben we in dit boekje alle informatie over het einde van het schooljaar en belangrijke data op een rijtje gezet. Tijdens het uitreiken

Nadere informatie

Schooljaar Leerlingen

Schooljaar Leerlingen Schooljaar 1415 Leerlingen 1 Voorwoord Hierbij tref je alle informatie aan die je nodig hebt voor de laatste ronde van dit schooljaar. Handig alle data, schema s, overzichten en instructies bij elkaar

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit 3, 4 h en 3, 4 en 5 v Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542 Onderwerp Einde schooljaar 2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Quintus Nieuws. Algemeen. Nieuwsbrief september Eerste nieuwsbrief schooljaar

Quintus Nieuws. Algemeen. Nieuwsbrief september Eerste nieuwsbrief schooljaar Quintus Nieuws Nieuwsbrief september 2016 Algemeen Eerste nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Wij wensen iedereen dit schooljaar veel

Nadere informatie

Beste leerling, Benodigde spullen In dit boekje staat een lijstje met alle benodigde schoolspullen.

Beste leerling, Benodigde spullen In dit boekje staat een lijstje met alle benodigde schoolspullen. VWO leerjaar 3 Beste leerling, Het schooljaar is bijna ten einde en een welverdiende zomervakantie is in zicht. In dit boekje informeer ik jou over een aantal belangrijke zaken met betrekking tot het nieuwe

Nadere informatie

Enquête leerlingtevredenheid onderbouw DL jan.15

Enquête leerlingtevredenheid onderbouw DL jan.15 Enquête leerlingtevredenheid onderbouw DL jan.15 1. Vorig schooljaar was ik leerling in de afdeling: Respondenten 191 A. Havo 102 53% B. Atheneum 73 38% C. Gymnasium 16 8% 2. Dit jaar zit ik in klas: Respondenten

Nadere informatie

Eind schooljaar 2014-2015

Eind schooljaar 2014-2015 Schiedam, juni 2015 Geachte ouder(s), verzorger(s) en leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert weer met rasse schreden. Hieronder treft u informatie aan omtrent het afronden van het schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

Klassenindeling De klassenindeling is bekend gemaakt tijdens de kennismakingsmiddag op woensdag 19 juni 2019.

Klassenindeling De klassenindeling is bekend gemaakt tijdens de kennismakingsmiddag op woensdag 19 juni 2019. BK(K)1 Beste leerling, Het laatste schooljaar op de basisschool is ten einde en een welverdiende zomervakantie is begonnen. In deze mail informeer ik jou over een aantal belangrijke zaken met betrekking

Nadere informatie

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM ECHTEN S CONTACT Nr 2 - november 2010 MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM Op de hoogte Van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 november aanstaande zijn er cijferbesprekingen

Nadere informatie

Informatiebrochure over de huiswerkklas voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers

Informatiebrochure over de huiswerkklas voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers Informatiebrochure over de huiswerkklas voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers Schooljaar 2014-2015 Trinitas College Locatie Han Fortmann R.K. scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum en havo INHOUD

Nadere informatie

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Einde schooljaar 2013-2014 Week 28 maandag 7 juli, leerling-/oudergesprekken, leerling-/oudergesprekken uitstapje Efteling dinsdag 8 juli

Nadere informatie

Hierbij berichten wij u over de projectweek in de week van 19 oktober tot en met 23 oktober 2015.

Hierbij berichten wij u over de projectweek in de week van 19 oktober tot en met 23 oktober 2015. Aan de ouders/verzorgers van: Leerlingen havo 2 Datum 12 oktober 2015 Contactpersoon mw. N. Kaak, mw. M. Verbeek Referentie BSA15316.BRC E-mail bsa@heerbeeck.nl Onderwerp projectweek havo 2 Klas 2Ha, 2Hb,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Ouderavond 2Havo/2BVH

Ouderavond 2Havo/2BVH Ouderavond 2Havo/2BVH 2018-2019 Wie zijn wij? Rob Noten mentor-coach 2HA E125 José van der Kallen coach 2HA Herbert Derks mentor-coach 2HB* E 121 Mat van Rhee mentor-coach 2BVH* E129 *Herman Theeuwen (loot)coach*

Nadere informatie

herkansing kleine repetities H4, V4, V5 einde 4e termijn

herkansing kleine repetities H4, V4, V5 einde 4e termijn Jaaragenda 2004-2005 Aan deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend. Jaaragenda College Blaucapel, cursus 2004/2005 jaarweek 10, schoolweek 25 corvee klas B2d, mentor bs ma 07-03 TW2 klas 1, 2,

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015

Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015 Nn Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015 Nog maar enkele weken De meivakantie ligt net achter ons maar met een schuin oog kijken we alweer naar de komende periode. Nog maar 9 weken en dan begint de zomervakantie!

Nadere informatie

Hardenberg. Voorafgids

Hardenberg. Voorafgids Hardenberg Voorafgids Cursusjaar 2017-2018 1 Inhoud Vooraf 1 1. Opening van het schooljaar en het ophalen van je rooster 2 2. Lestijden 2 3. Wat we op school verwachten van elkaar 2 4. Boeken bestellen

Nadere informatie

Informatieavond 4-vwo. Welkom! 15.30 20.00 uur

Informatieavond 4-vwo. Welkom! 15.30 20.00 uur Informatieavond 4-vwo Welkom! 15.30 20.00 uur De mentor Hanneke Hengst HEH@regiuscollege.nl Werkzaam op di/wo/do/vr (dus niet op maandag) Informatieavond 4V Agenda Introductie Taak van de mentor Taak van

Nadere informatie

M1a M1b HM1a H1a HA1a G1a/A1a M2a M2b WI LEV GO WLG GS TAL AK DEU WI LEV

M1a M1b HM1a H1a HA1a G1a/A1a M2a M2b WI LEV GO WLG GS TAL AK DEU WI LEV Activiteiten laatste schoolweken Maandag 2 juli Centraal inhaalmoment toetsen voor onderbouw en bovenbouw klassen. Dinsdag 3 juli Introductie PWS VWO 5 (Introductie PWS HAVO 4: donderdag 5 juli) Alle brugklassen

Nadere informatie

I E P. newman. college. agenda. Newmancollege - nieuwsbrief 7-30 maart 2017

I E P. newman. college. agenda. Newmancollege - nieuwsbrief 7-30 maart 2017 newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 7 30 maart 2017 maart 30 Newman Star Event oudernieuwsbrief 7 t/m 4 april verkort lesrooster i.v.m. leerlingenbesprekingen

Nadere informatie

De laatste schooldag van het lopende schooljaar is vrijdag 22 juli a.s.. Die dag worden de rapporten uitgereikt.

De laatste schooldag van het lopende schooljaar is vrijdag 22 juli a.s.. Die dag worden de rapporten uitgereikt. Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 2 t/m 6 Tilburg, 29 juni 2016 Kenmerk: Onderwerp: Start schooljaar Beste leerlingen, geachte ouder(s)/verzorger(s), In deze brief vinden jullie/vindt

Nadere informatie

Jaarplanning versie

Jaarplanning versie Jaarplanning 2017-2018 versie 23-8-2017 week 34 1 Periode 1 ma 21-aug-2017 ORGANISATIEDAG 1 (docent op school, leerlingen vrij) Periode A di 21-aug-2017 ORGANISATIEDAG 2 (docent op school, leerlingen vrij)

Nadere informatie

De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo. Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar

De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo. Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Nu het examenjaar al flink

Nadere informatie

donderdag 27 december 2018 vrijdag 28 december 2018

donderdag 27 december 2018 vrijdag 28 december 2018 Datum Aanvang Einde Omschrijving Leerlingen maandag 3 december 2018 12.00 sluiting inschrijving ouderavond dinsdag 4 december 2018 11:15 17.00 rapportvergaderingen 1 dinsdag 4 december 2018 11:00 terugkomdag

Nadere informatie

woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College met havo 4 en vwo 4 en 5

woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College met havo 4 en vwo 4 en 5 dag en datum tijdstip omschrijving Oktober 2015 vrijdag 2 oktober 2015 dinsdag 6 oktober 2015 19.30 uur audities musical (zang en dans) woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College

Nadere informatie

Planning laatste weken schooljaar:

Planning laatste weken schooljaar: Planning laatste weken schooljaar: Week 25 Ma 17 juni: Di 18 juni: Wo 19 juni: Do 20 juni: Vr 21 juni: Week 26 Ma 24 juni: Di 25 juni: Wo 26 juni: Do 27 juni: Vr 28 juni: OB les BB toetsweek CE2 herkansingen

Nadere informatie

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Vanaf het moment dat u aangeeft dat u opvang nodig heeft, krijgt u te maken met een aantal praktische zaken rond de plaatsing. Hiervoor volgen wij de volgende procedure.

Nadere informatie

Barendrecht, 9 juli 2013 Betreft: Buitenlandexcursie 4H/4A. Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerlingen,

Barendrecht, 9 juli 2013 Betreft: Buitenlandexcursie 4H/4A. Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerlingen, Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen van 4 atheneum en 4 havo in het schooljaar 2013-2014 en hun dochter/zoon Barendrecht, 9 juli 2013 Betreft: Buitenlandexcursie 4H/4A Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Van de directie Het nieuwe schooljaar is alweer in volle gang en de nieuwe brugklassers beginnen hun draai op SG De Dijk al aardig te vinden. Hierbij wensen we alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar November nr. 2. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar November nr. 2. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. In deze nieuwsbrief Beste ouder/verzorger, In deze nieuwsbrief Voorwoord De eerste toetsweek van het schooljaar is achter de rug voor de leerlingen van de bovenbouw. Het is voor de leerlingen altijd een inspannende periode

Nadere informatie

OKTOBER WEEK 40 PI/W06 SEPTEMBER/OKTOBER TIJDSTIP Maandag 30 Zeilkamp brugklassen H1g hele dag Dinsdag 1 Zeilkamp brugklassen H1g, H1e hele dag

OKTOBER WEEK 40 PI/W06 SEPTEMBER/OKTOBER TIJDSTIP Maandag 30 Zeilkamp brugklassen H1g hele dag Dinsdag 1 Zeilkamp brugklassen H1g, H1e hele dag Jaarplanner website, versie 30 augustus SEPTEMBER WEEK 36 PI/W02 SEPTEMBER TIJDSTIP Donderdag 5 Schoolfotograaf mavo 4, havo 4, 5, vwo 5, 6 rooster Kennismakingsavond ouders/mentor ouders/mentor 19.00-20.00

Nadere informatie