Gebruik en verhuur zalen in De Schutse

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruik en verhuur zalen in De Schutse"

Transcriptie

1 Gebruik en verhuur zalen in De Schutse 1 Begripsbepalingen VERHUURDER: College van Kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Uithoorn. GEBRUIKER: de gebruiker van de gebouwen die geen huur betaalt. HUURDER: de gebruiker van de gebouwen die huur betaalt. BEHEERDER/KOSTER: hij/zij die door College van Kerkrentmeesters is aangesteld voor het beheer van het gebouw dan wel zijn/haar vervanger. KERKENWERK: alle activiteiten die geschieden onder verantwoordelijkheid van (een orgaan van) de Protestantse Gemeente Uithoorn. KERKZAAL: ruimte waar de kerk-/erediensten worden gehouden. OVERIGE ZALEN: alle overige ruimten met uitzondering van de kerkzaal. KERKELIJKE RUIMTE: verzamelnaam van kerkzaal en overige zalen 2 Prioriteiten van gebruik A) Gebruik ten behoeve van het kerkenwerk. B) Vaste huur ten behoeve van activiteiten die een protestants christelijke achtergrond hebben. C) Vaste huur ten behoeve van activiteiten die geen protestants christelijke achtergrond hebben. D) Incidentele huur ten behoeven van activiteiten die een protestants christelijke achtergrond hebben. E) Incidentele huur ten behoeven van activiteiten die geen protestants christelijke achtergrond hebben. 3 Inleiding In dit reglement heeft het College van Kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Uithoorn de voorwaarden vastgelegd voor het gebruik de kerkzaal en bijzalen van De Schutse. Als de huisregels tot vragen of opmerkingen aanleiding geven kunt u zich schriftelijk wenden tot het College van Kerkrentmeesters.

2 3.1 Algemene huisregels Iedere huurder c.q. gebruiker is aan deze Algemene Voorwaarden gebonden De zalen worden gratis ter beschikking gesteld voor het gebruik in categorie A. Te denken valt aan erediensten, kerkenraadsvergaderingen, vergaderingen voor andere vormen van pastoraal en diaconaal werk, jeugd- en clubwerk etc. uitsluitend uitgaande van de Protestantse Gemeente Uithoorn Gebruik anders dan onder genoemd geschiedt uitsluitend tegen tarieven volgens een jaarlijks door het College van Kerkrentmeesters vast te stellen tarievenlijst Bij het gebruik van het kerkgebouw dient rekening gehouden te worden met de aard van het gebouw; het is een bedehuis, een plek van bezinning en rust. Het is uitsluitend ter beoordeling aan het College van Kerkrentmeesters of de voorgenomen activiteiten voldoen aan deze regel Verhuurder behoudt zich het recht voor te allen tijde ruimten op te eisen voor onvoorziene spoedeisende situaties zoals een begrafenis. Dergelijk dringend eigen gebruik kan met zich meebrengen dat incidenteel ruimten alsnog van verhuur worden uitgesloten Onderverhuur is niet toegestaan De in rekening te brengen huurbedragen zijn inclusief verwarming en verlichting. Overige voorzieningen worden apart in rekening gebracht Behalve de verschuldigde huur wordt een borgsom in rekening gebracht, die zal worden gerestitueerd als het gehuurde na afloop weer in ordentelijke en oorspronkelijke staat is opgeleverd De bediening van de technische apparatuur van verhuurder dient, tenzij schriftelijk anders overeengekomen, uitsluitend door personeel van verhuurder te geschieden. 3.2 Aanvraag voor huur en gebruik Een aanvraag tot huur en gebruik van een ruimte dient bij voorkeur per te worden gedaan bij de verhuurder. In de wordt vermeld voor welke zaal/zalen de reservering wordt aangevraagd, het gebruiksdoel, datum, aanvang- en eindtijd en een schatting van het aantal verwachte personen. Degenen die niet beschikken over een computer/internet kunnen telefonisch of per post een reserveringsaanvraag doen Reserveringsaanvragen worden verwerkt en toegekend in volgorde van binnenkomst De verhuurder kan in voorkomende gevallen eerst aanvullende informatie opvragen voordat er een reservering wordt afgegeven Bij twijfel over het honoreren van een aanvraag voor huur en gebruik wordt de aanvraag besproken in de eerstvolgende vergadering van het College van Kerkrentmeesters en besloten over het al dan niet toekennen van de aanvraag.

3 4 Tijden 4.1 Verhuur voor niet kerkelijke doeleinden (categorie C en E) kan plaatsvinden gedurende de gehele week, uitgezonderd de zondag, de christelijke feestdagen, oudejaarsavond en nieuwjaarsmorgen. 4.2 Voor zover niet anders schriftelijk is overeengekomen, gelden voor het gebruik de volgende dagdelen: morgen: uur middag: uur avond: uur middag/avond: uur gehele dag: uur 4.3 De ruimte zal een half uur voor en na de bovengenoemde dagdelen toegankelijk zijn tenzij anders is overeen gekomen. Indien de ruimte door de huurder niet binnen het (de) overeengekomen dagdeel(dagdelen) is verlaten en schoongemaakt zal een extra dagdeel in rekening worden gebracht. 5 Roken 5.1 In De Schutse geldt een algeheel rookverbod. Huurder dient deze bepaling kenbaar te maken aan de gebruikers die onder zijn of haar verantwoording gebruik maken van het gehuurde. 6 Verplichtingen van de huurder/gebruiker 6.1 Huurder dient bij de aanvraag, overleg te plegen over de gewenste inrichting van het gebouw - onder opgave van te gebruiken apparatuur en het daarvoor benodigde elektrische vermogen - en over eventuele consumptieverzorging. 6.2 Het is de huurder/gebruiker, zonder schriftelijke toestemming van de verhuurder niet toegestaan enige verandering, toevoeging of inrichting aan te brengen in de gehuurde, gebruikte of in gebruik gegeven ruimte. Huurder draagt de kosten van het in de oorspronkelijke staat terugbrengen van het gehuurde. 6.3 Huurder dient de gehuurde ruimte na afloop in ordentelijke en oorspronkelijke staat achter te laten. Niet permanent aangebrachte meubelstukken mogen alleen dan verplaatst worden indien dit met toestemming van de beheerder geschiedt en indien alles na gebruik weer in de oorspronkelijke staat wordt teruggebracht. Als aan deze voorwaarde niet wordt voldaan wordt de borgsom van 150,- niet gerestitueerd en zullen eventuele meerkosten in rekening worden gebracht. 6.4 Het is de huurder/gebruiker niet toegestaan de gehuurde ruimte anders te gebruiken dan waarvoor het is verhuurd. Activiteiten, die in strijd zin met de grondbeginselen van de PKN zijn niet toegestaan.

4 6.5 Huurder is niet bevoegd andere ruimten te betreden dan het gehuurde, met uitzondering van voor iedereen toegankelijke ruimten. 6.6 In het gebouw mogen geen meegenomen eet- en/of drinkwaren worden gebruikt, behoudens met voorafgaande toestemming van de beheerder. Ter plaatse verstrekte eet- en/of drinkwaren worden genuttigd in door de beheerder aan te wijzen ruimte(n). 6.7 Het gebruik van de keuken en de keukeninventaris is niet toegestaan, behalve met uitdrukkelijke toestemming van de verhuurder. 6.8 Het is zonder schriftelijke toestemming van de verhuurder niet toegestaan gebruik te maken van de aanwezige beeld- en geluidsapparatuur, het orgel in de kerkzaal en de piano. 6.9 Voor eventuele kwesties rond auteursrechten bij het reproduceren van beeld en geluid met de aanwezige apparatuur ligt de verantwoordelijkheid bij de huurder Het aanbrengen van reclame aan, op, rondom, en in de ruimte mag slechts met schriftelijke toestemming van de verhuurder gebeuren De huurder/gebruiker is volledig en onvoorwaardelijk aansprakelijk voor alle schade toegebracht door hem of door hem toegelaten personen aan de opstallen en het interieur, alsmede de daarbij behorende inventaris Huurder is verplicht zo spoedig mogelijk na afloop van het gebruik door hem aangevoerde goederen uit het gebouw te verwijderen De verhuurder is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van deze goederen hoe dan ook ontstaan.(de huurder dient zelf voor verzekering zorg te dragen) Openbare orde en rust mogen niet worden verstoord; eventuele orders van verhuurder of daartoe aangewezen overheidsinstanties (bijv. politie of brandweer) dienen te worden opgevolgd De huurder is verantwoordelijk voor het verlenen van eerste hulp bij ongevallen met persoonlijk letsel en draagt zorg voor de aanwezigheid van een gediplomeerd hulpverlener. Huurder vergewist zich van de aanwezigheid van voldoende EHBO-materiaal in de kerkelijke ruimte en draagt zelf zorg voor het eventueel ontbrekende Het is huurder niet toegestaan zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van verhuurder geldinzamelingen, collecten en/of verkopen van welke aard dan ook te laten plaatsvinden De verhuurder sluit aansprakelijkheid voor door de huurder en derden geleden schade uit, tenzij dit op grond van een wettelijke bepaling niet toegestaan is. Eventuele aansprakelijkheid wordt beperkt tot de netto-factuurwaarde van de door de verhuurder verrichte prestaties. Gevolgschade, zoals gederfde winst, verminderde opbrengst komen in geen geval voor vergoeding in aanmerking.

5 7 Verplichtingen van de verhuurder 7.1 Verhuurder is verplicht de gehuurde ruimte op de overeengekomen tijd ter beschikking te stellen. De huurder kan een half uur daarvoor en daarna over de ruimte beschikken. 7.2 In geval huurder niet kan beschikken over de gehuurde ruimte als gevolg van een situatie als bedoeld in bepaling dan zal verhuurder er voor zorgdragen dat huurder op een ander tijdstip als compensatie de beschikking krijgt over de gehuurde ruimte. Indien dit niet mogelijk is zal restitutie van betreffende huurpenningen plaatsvinden. Een en ander uitsluitend na overleg tussen verhuurder en huurder te bepalen. 7.3 Verhuurder zorgt ervoor dat vooraf en na afloop van de huurperiode een namens hem aangestelde persoon in de kerkelijke ruimte aanwezig is om vast te stellen of de ruimte in ordentelijke en oorspronkelijke staat wordt opgeleverd. 7.4 Mocht de verhuurder door overmacht niet in staat zijn de gehuurde kerkelijke ruimte ter beschikking te stellen, dan is hij niet verantwoordelijk voor eventueel daaruit voortvloeiende financiële schade of onkosten. Zoveel mogelijk zal getracht worden een aanvaardbare, alternatieve ruimte ter beschikking te stellen 7.5 De verhuurder zal zorg dragen voor voldoende verlichting en verwarming van het gehuurde. 7.6 De verhuurder zal ervoor zorgen dat het gehuurde voor de aanvang van de huur schoon wordt opgeleverd.

6 8 Het gebruik 8.1 Concerten In beginsel zijn in de kerkzalen concerten toegestaan die een christelijk karakter hebben, zowel instrumentaal als vocaal. Ook gospelmuziek wordt hieronder begrepen Voor concerten met niet hierboven genoemde muziekstijlen moet in overleg getreden worden met de verhuurder In de kerkelijke ruimte is naast de bovengenoemde muziek in punt ook populaire en klassieke muziek toegestaan, met inachtneming van het in gestelde. 8.2 Congressen, symposia en tentoonstellingen Met inachtneming van zijn in beginsel congressen, symposia en tentoonstellingen in de ruimtes toegestaan, in de kerkzaal uitsluitend in overleg met de verhuurder. 8.3 Recepties en overige bijeenkomsten Met inachtneming van is de kerkelijke ruimte te gebruiken voor recepties en overige bijeenkomsten. 8.4 Sport, spel en hobby Met uitzondering van de kerkzaal mogen de overige zalen voor sport, spel en hobby worden gebruikt mits tengevolge van deze activiteiten geen schade zal ontstaan De verhuurder is bevoegd het gebruik niet toe te staan indien er bij bovengenoemde activiteiten naar zijn oordeel sprake is van een gokelement. 9 Overige bepalingen 9.1 Het maken van beeld- en/of geluidsopnamen c.q. het doorgeven van beeld- en/of geluidsopnamen voor een directe uitzending is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de verhuurder. De benodigde toestemming dient minimaal 3 weken voor de opname schriftelijk aangevraagd te worden bij de verhuurder. 9.2 De verkoop van entreebewijzen en programma s geschiedt buiten de verantwoordelijkheid van de verhuurder, voor zover niet anders schriftelijk is overeen gekomen. 9.3 Consumpties kunnen alleen via de beheerder/koster tegen nader overeen te komen vergoeding worden verkregen. Op verzoek van de huurder kan, indien nodig, in overleg met de verhuurder een cateraar worden ingeschakeld. 9.4 Door verhuurder aangewezen functionarissen hebben te allen tijde toegang tot de verhuurde ruimte.

Algemene Voorwaarden voor verhuur en gebruik van Hervormd Kerkelijk Centrum t Visnet te Huizen

Algemene Voorwaarden voor verhuur en gebruik van Hervormd Kerkelijk Centrum t Visnet te Huizen Algemene Voorwaarden voor verhuur en gebruik van Hervormd Kerkelijk Centrum t Visnet te Huizen Bestuur HSKC t Visnet Huizen, december 2009 1 Inhoudsopgave BLZ. 0. BEGRIPSBEPALINGEN 3 1. PRIORITEITEN VAN

Nadere informatie

1. Het college van kerkrentmeesters van de. gemeente te

1. Het college van kerkrentmeesters van de. gemeente te MODEL-HUUROVEREENKOMST EN ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET BESCHIKBAAR STELLEN OF VERHUREN VAN KERKGEBOUWEN OF KERKELIJKE GEBOUWEN De Vereniging voor Kerkrentmeesterlijk Beheer krijgt regelmatig van colleges

Nadere informatie

1. Het college van kerkrentmeesters van de Protestantse Kerkgemeente Nederland te Herveld. nader aan te duiden als verhuurder en 2.

1. Het college van kerkrentmeesters van de Protestantse Kerkgemeente Nederland te Herveld. nader aan te duiden als verhuurder en 2. HUUROVEREENKOMST Ondergetekenden, 1. Het college van kerkrentmeesters van de Protestantse Kerkgemeente Nederland te Herveld nader aan te duiden als verhuurder en 2. wonende/gevestigd te.(woonplaats),..

Nadere informatie

versie MODEL-HUUROVEREENKOMST EN ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET BESCHIKBAAR STELLEN OF VERHUREN VAN KERKGEBOUWEN OF KERKELIJKE GEBOUWEN

versie MODEL-HUUROVEREENKOMST EN ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET BESCHIKBAAR STELLEN OF VERHUREN VAN KERKGEBOUWEN OF KERKELIJKE GEBOUWEN MODEL-HUUROVEREENKOMST EN ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET BESCHIKBAAR STELLEN OF VERHUREN VAN KERKGEBOUWEN OF KERKELIJKE GEBOUWEN De Vereniging voor Kerkrentmeesterlijk Beheer krijgt regelmatig van colleges

Nadere informatie

Regels. Bij gebruik en verhuur kerkelijke ruimten CGK Ichthus-Urk

Regels. Bij gebruik en verhuur kerkelijke ruimten CGK Ichthus-Urk Regels Bij gebruik en verhuur kerkelijke ruimten CGK Ichthus-Urk In deze regels heeft het Dagelijks Bestuur Beheerszaken (DBB) van de CGK Ichthus-Urk voorwaarden vastgelegd voor het gebruik van de kerkelijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de verhuur van zaalruimten van het Hervormd Jeugdcentrum van de Hervormde gemeente te Sprang

Algemene voorwaarden voor de verhuur van zaalruimten van het Hervormd Jeugdcentrum van de Hervormde gemeente te Sprang Algemene voorwaarden voor de verhuur van zaalruimten van het Hervormd Jeugdcentrum van de Hervormde gemeente te Sprang Artikel 1 Cvk Verhuurder Huurder Beheerder Artikel 2 Begrippen, definities en afkortingen

Nadere informatie

Regels en Algemene Voorwaarden bij gebruik en verhuur zalen en/of kerkgebouw Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt te Rijnsburg

Regels en Algemene Voorwaarden bij gebruik en verhuur zalen en/of kerkgebouw Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt te Rijnsburg Regels en Algemene Voorwaarden bij gebruik en verhuur zalen en/of kerkgebouw Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt te Rijnsburg INHOUDSOPGAVE 1 VERHUUR KERKGEBOUW OF ZALEN: REGELS VOOR GEBRUIK KERKELIJKE RUIMTEN

Nadere informatie

Regels en Algemene Voorwaarden bij gebruik en bij verhuur van de Oudshoornse Kerk te Alphen aan den Rijn

Regels en Algemene Voorwaarden bij gebruik en bij verhuur van de Oudshoornse Kerk te Alphen aan den Rijn Regels en Algemene Voorwaarden bij gebruik en bij verhuur van de Oudshoornse Kerk te Alphen aan den Rijn Regels voor gebruik van de Oudshoornsekerk te Alphen aan den Rijn INHOUDSOPGAVE 1 VERHUUR KERKGEBOUW:

Nadere informatie

KERKRENTMEESTERS PROTESTANTSE KERK DIEPENHEIM

KERKRENTMEESTERS PROTESTANTSE KERK DIEPENHEIM INFORMATIE OVER VERHUUR VAN DE JOHANNESKERK, DE MOLENAARSHOF EN MORTUARIUM GROTESTRAAT 1 EN 3, TE DIEPENHEIM Op de verhuur van de kerkelijke gebouwen en ruimten van de Protestantse Kerk Diepenheim zijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de huur van zaalruimte van de Protestantse Gemeente te Nieuwegein- Noord

Algemene Voorwaarden voor de huur van zaalruimte van de Protestantse Gemeente te Nieuwegein- Noord Artikel 1. Begrippen, definities en afkortingen PGNN : De Protestantse Gemeente te Nieuwegein- Noord, Postbus 565, 3430 AN Nieuwegein. CvK : Het College van Kerkrentmeesters van de PGNN. Verhuurder : CvK

Nadere informatie

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Algemene Voorwaarden en voorschriften verbonden aan verhuur van de MFA D n Hoender te Dreumel. Inleiding De Stichting MFA D n Hoender Dreumel

Nadere informatie

Regels en Algemene Voorwaarden bij gebruik en verhuur van kerkgebouw en/of zalen van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt te Rijnsburg

Regels en Algemene Voorwaarden bij gebruik en verhuur van kerkgebouw en/of zalen van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt te Rijnsburg Regels en Algemene Voorwaarden bij gebruik en verhuur van kerkgebouw en/of zalen van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt te Rijnsburg 1 Regels voor gebruik van het kerkgebouw (geheel of gedeeltelijk) van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ GEBRUIK EN VERHUUR VAN ZALEN VAN HET NOORDERLICHT

ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ GEBRUIK EN VERHUUR VAN ZALEN VAN HET NOORDERLICHT Scharmbarg 37 9407 AE Assen Postadres: postbus 471 9400 AL Assen beheerder@gkvassenpeelo.nl ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ GEBRUIK EN VERHUUR VAN ZALEN VAN HET NOORDERLICHT 1 INHOUD 1 Inhoud... 2 2 Algemene

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR MET DE KERK VERBONDEN ACTIVITEITEN

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR MET DE KERK VERBONDEN ACTIVITEITEN ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR MET DE KERK VERBONDEN ACTIVITEITEN Zalencentrum Hemelsblauw te Honselersdijk Versie 2.0 Ingangsdatum: 1-1-2015 Ingangsdatum wijzigingen: 1-1-2017 1. Definities 1.1. Algemene

Nadere informatie

Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder

Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder 1. Dit document is opgesteld door de Welzijnsstichting Kerverland te Waarder, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

Algemene Huur- en annuleringsvoorwaarden. De Gelderlandfabriek BV

Algemene Huur- en annuleringsvoorwaarden. De Gelderlandfabriek BV Algemene Huur- en annuleringsvoorwaarden De Gelderlandfabriek BV 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1 De bepalingen van deze algemene voorwaarden gelden voor iedere overeenkomst tussen verhuurder

Nadere informatie

Regels en Algemene Voorwaarden bij gebruik en bij verhuur ruimten in de Nicolaaskerk

Regels en Algemene Voorwaarden bij gebruik en bij verhuur ruimten in de Nicolaaskerk Regels en Algemene Voorwaarden bij gebruik en bij verhuur ruimten in de Nicolaaskerk versie 8-10-2018 INHOUDSOPGAVE 1 VERHUUR KERKGEBOUWEN: REGELS VOOR GEBRUIK VAN RUIMTEN IN HET KERKGEBOUW 1 1.1 INLEIDING

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden Partybike

Algemene huurvoorwaarden Partybike Toepasselijkheid 1. Deze algemene huurvoorwaarden zijn van toepassing op alle verhuurovereenkomsten van Partybike inzake de verhuur van (plezier)fiets(en) zoals vastgelegd in de huurovereenkomst met de

Nadere informatie

Gebruiksreglement kerkelijke gebouwen Hervormd Scherpenzeel

Gebruiksreglement kerkelijke gebouwen Hervormd Scherpenzeel Gebruiksreglement kerkelijke gebouwen Hervormd Scherpenzeel College van kerkrentmeesters, SecretarisCVK@HervormdScherpenzeel.nl Artikel 1: Begripsbepalingen Verhuurder: het college van kerkrentmeesters

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Begripsbepalingen 1. De huurder: degene (m/v) die op zijn of haar naam het vakantiehuis huurt. 2. De verhuurder: de eigenaar van het vakantiehuis of diens vertegenwoordiger.

Nadere informatie

KERKBEHEER HERVORMDE GEMEENTE GOUDSWAARD BELEID VERHUUR KERKELIJKE GEBOUWEN. Inleiding.

KERKBEHEER HERVORMDE GEMEENTE GOUDSWAARD BELEID VERHUUR KERKELIJKE GEBOUWEN. Inleiding. KERKBEHEER HERVORMDE GEMEENTE GOUDSWAARD BELEID VERHUUR KERKELIJKE GEBOUWEN Inleiding. Op grond van artikel 3 Algemene Wet Gelijke Behandeling is deze wet niet van toepassing op rechtsverhoudingen binnen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Verhuurvoorwaarden Stichting StaOp:

Algemene voorwaarden. Verhuurvoorwaarden Stichting StaOp: Algemene voorwaarden Verhuurvoorwaarden Stichting StaOp: 1. Algemeen 1 Begrippen: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Verhuurder: Stichting Turnaccommodatie Opmeer. 1.2 Huurder: de partij

Nadere informatie

SPELREGELS VOOR HET GEBRUIK VAN RUIMTEN IN DE LICHTKRING

SPELREGELS VOOR HET GEBRUIK VAN RUIMTEN IN DE LICHTKRING Commissie van Beheer Postbus 69 2910 AB Nieuwerkerk aan den IJssel cvb@de-lichtkring.nl Doelstelling van de CvB bij het beschikbaar stellen van de ruimten in de kerk: De doelstelling van de Commissie van

Nadere informatie

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Artikel 1 De volgende artikelen zijn van toepassing op iedere huurder, tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk door, of vanwege de verhuurder anders is overeengekomen.

Nadere informatie

Gebruikersreglement. Artikel 5 Voor het heffen van een entree door de gebruiker is een voorafgaande toestemming van het stichtingsbestuur vereist.

Gebruikersreglement. Artikel 5 Voor het heffen van een entree door de gebruiker is een voorafgaande toestemming van het stichtingsbestuur vereist. Multifunctioneel Centrum de Roef Zuiderzeepad 1 3844 JV Harderwijk tel. 0341-433966 Postbank nr. 3674546 Email: info@zalencentrum-deroef.nl www.zalencentrum-deroef.nl Gebruikersreglement Artikel 1 De aanvraag

Nadere informatie

Deze overeenkomst is gesloten gedurende de tijd, die beide partijen schriftelijk of per e-mail zijn overeengekomen.

Deze overeenkomst is gesloten gedurende de tijd, die beide partijen schriftelijk of per e-mail zijn overeengekomen. Huurvoorwaarden Algemeen. Alle genoemde prijzen gelden per weekend (tenzij anders beschreven) en zijn exclusief BTW. Na reservering ontvangt u schriftelijk of per e-mail een orderbevestiging. De overeenkomst.

Nadere informatie

Gebruiksreglement Jozefkerk Assen

Gebruiksreglement Jozefkerk Assen Begripsomschrijving Artikel 1 de PGA de wijkgemeente de kerkenraad de voorzitter de kerkrentmeesters het CvK de beheerder de kerk/het kerkgebouw de kerkzaal het wijkwerkplan een commissie de PKN de kerkorde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur gemeentelijke sport- en sociaal-culturele accommodaties

Algemene voorwaarden verhuur gemeentelijke sport- en sociaal-culturele accommodaties Artikel 1. Definities Accommodatie: Huurder: Incidentele huur: Verhuurder: Huurovereenkomst: Verhuurrooster: Het gehuurde: Partijen: een sport- of sociaal-culturele accommodatie waarop deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen.

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Huize Terziet Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Artikel 2. Totstandkoming huurovereenkomst Artikel 3. Betalingscondities Artikel 4. Kosten Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ GEBRUIK EN VERHUUR VAN ZALEN VAN HET NOORDERLICHT

ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ GEBRUIK EN VERHUUR VAN ZALEN VAN HET NOORDERLICHT Scharmbarg 37 9407 AE Assen Postadres: postbus 471 9400 AL Assen beheerder@gkvassenpeelo.nl ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ GEBRUIK EN VERHUUR VAN ZALEN VAN HET NOORDERLICHT 1 INHOUD... 1 1 INHOUD... 2 2 REGELS

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

I. In deze voorwaarden en bepalingen wordt verstaan onder:

I. In deze voorwaarden en bepalingen wordt verstaan onder: Voorwaarden m.b.t. het gebruik van de gemeentelijke Binnensportaccommodaties. I. In deze voorwaarden en bepalingen wordt verstaan onder: contractant gebruiker : de natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X....... 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Stage X met huurders gesloten en betreffen

Nadere informatie

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01 ALGEMENE VOOWAARDEN Definities, toepasselijkheid en algemeen 1.1 Onder bezoeker wordt in deze voorwaarden verstaan: de (rechts)persoon aan wie het aanbod van Park het Plateau is gericht, met wie Park het

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren.

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren. NATUURLIJK LESBOS HUURVOORWAARDEN 2013 Art 01. ALGEMENE BEPALINGEN De huurder kan zich in geen enkel geval beroepen op enig recht langer te verblijven dan de overeengekomen huurperiode, dan alleen na overeenstemming

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden Texelduinen Versie december 2018

Algemene boekingsvoorwaarden Texelduinen Versie december 2018 Algemene boekingsvoorwaarden Texelduinen Versie december 2018 I. Begripsbepalingen 1. Texelduinen: een particulier verhuurbureau dat bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuis (-huizen) in opdracht van

Nadere informatie

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl adres: De Muninksplaat 6 B 8754HG Makkum FRL Telefoonnummer: 06 81195047 Email adres : info@kamperenmetdeauto.nl KvK Leeuwarden nummer: 52938018 Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a)

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a) ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD (a) Voorwaarden Boot verhuur Bolsward Artikel 1 definities. 2 Artikel 2 toepasselijkheid. 2 Artikel 3 aansprakelijkheid. 2 Artikel 4 huurtermijn. 2 Artikel 5

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv Huurovereenkomst Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli 2015 RescueMate Op al Bv onze / Opleidingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Algemene Voorwaarden Opleidingen van toepassing. AED Solutions Deze

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Artikel 1 definities In het hierna volgende artikelen wordt verstaan onder: a. Sporthal: de beide sporthallen die bekend staan onder de naam Sporthal De Sophiahal

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden. De Nieuwe Hommel De Wiltstraat CE Arnhem

Algemene huurvoorwaarden. De Nieuwe Hommel De Wiltstraat CE Arnhem Algemene huurvoorwaarden De Nieuwe Hommel De Wiltstraat 6 6821 CE Arnhem 1 A) ALGEMENE BEPALINGEN 1) Definities Overeenkomst: de tussen De Nieuwe Hommel (verder: verhuurder) en wederpartij (verder: huurder)

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Wat u moet weten vooraf Reserveringen dienen minimaal 3 werkdagen voor de verhuurdatum te worden gemaakt Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld zijn afhaalprijzen

Nadere informatie

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen 2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen I. Begripsbepalingen 1. Texelduinen: een particulier verhuurbureau dat bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuis (-huizen) in opdracht van eigenaren van vakantiewoningen

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN BINNENSPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK

GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN BINNENSPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN BINNENSPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK STICHTING SPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK INHOUDSOPGAVE 1. gebruikersovereenkomst 2. gebruikersvoorschriften 3. algemeen 4. aansprakelijkheid 5. sleutelregeling

Nadere informatie

H U U R V O O R W A A R D E N. van de S P O R T H A L L E N. van de G E M E E N T E D O R D R E C H T. bij C O M M E R C I E E L G E B R U I K

H U U R V O O R W A A R D E N. van de S P O R T H A L L E N. van de G E M E E N T E D O R D R E C H T. bij C O M M E R C I E E L G E B R U I K Sportraad H U U R V O O R W A A R D E N van de S P O R T H A L L E N van de G E M E E N T E D O R D R E C H T bij C O M M E R C I E E L G E B R U I K Vastgesteld in de openbare vergadering van het Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL 1.0 Offertes en prijswijzigingen 1.1 Alle door RBC gedane offertes zijn vrijblijvend 1.2 RBC behoudt zich te allen tijde het recht voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 1. BEGRIPPEN 1.1 Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden gelden voor de verhuur van ruimten en/of faciliteiten van Your

Nadere informatie

Huurvoorwaarden voor Sporthal Hofland en Sporthal de Vaart

Huurvoorwaarden voor Sporthal Hofland en Sporthal de Vaart INHOUDSOPGAVE 1. Begripsbepaling 2. Algemeen 3. Procedure bij aanvraag gebruik 4. Prioriteiten bij toekenning 5. Verschuldigde huurprijzen 6. Overige verplichtingen huurder 1. Begripsbepaling Voor de toepassing

Nadere informatie

Verhuur Voorwaarden Dive Post

Verhuur Voorwaarden Dive Post Verhuur Voorwaarden Dive Post De tekst van de voorwaarden zullen u op eerste verzoek worden overhandigd en kunt u ook vinden op www.divepost.nl. ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden: Algemene voorwaarden GuideXpresse

Verhuurvoorwaarden: Algemene voorwaarden GuideXpresse Algemene voorwaarden GuideXpresse Verhuurvoorwaarden: 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (hieronder verder aangeduid als AV) zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door GuideXpresse

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a)

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a) ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD (a) Voorwaarden Boot verhuur Bolsward Artikel 1 definities. 2 Artikel 2 toepasselijkheid. 2 Artikel 3 aansprakelijkheid. 2 Artikel 4 huurtermijn. 2 Artikel 5

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verhuur HCS interactief.

Algemene Voorwaarden Verhuur HCS interactief. Algemene Voorwaarden Verhuur HCS interactief. 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (hieronder verder aangeduid als AV) zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur en opdrachten door

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van

Nadere informatie

Gebruikersreglement De Grote Pekken 11 Veenendaal

Gebruikersreglement De Grote Pekken 11 Veenendaal Gebruikersreglement De Grote Pekken 11 Veenendaal Datum : januari 2014 Versie : 2 Doel: een praktische regeling voor het gebruik van het multifunctionele gebouw van de Stichting Vrienden van kerkgenootschap

Nadere informatie

VOORWAARDEN CASA LA FARFALLA

VOORWAARDEN CASA LA FARFALLA VOORWAARDEN CASA LA FARFALLA ARTIKEL 1: ALGEMEEN 1. Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen bij Casa la Farfalla. 2. Onder huurder wordt mede verstaan huurster, huurders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vakantiewoningen Nederland opgesteld op 22 oktober 2011

Algemene voorwaarden Vakantiewoningen Nederland opgesteld op 22 oktober 2011 Algemene voorwaarden Vakantiewoningen Nederland opgesteld op 22 oktober 2011 Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Artikel 2. Totstandkoming huurovereenkomst Artikel 3. Betalingscondities

Nadere informatie

2. Definities In deze AV wordt verstaan onder:verhuurder: Audioline Music & Events te Den Haag

2. Definities In deze AV wordt verstaan onder:verhuurder: Audioline Music & Events te Den Haag Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (hieronder verder aangeduid als AV) zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Audioline Music & Events met huurders

Nadere informatie

HUURVOORWAARDEN APPARATUUR

HUURVOORWAARDEN APPARATUUR HUURVOORWAARDEN APPARATUUR 1. DEFINITIES Hierna word verstaan onder Visser Voorraad Week Verhuurder Huurder : Visser Las/Snijtechniek gevestigd aan de Pompmolenlaan 11, 3447 GK te Woerden : De voorradige

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Multifunctionele ruimtes Kulturhus Lienden in beheer van Stichting Woningbeheer Betuwe

Huurvoorwaarden Multifunctionele ruimtes Kulturhus Lienden in beheer van Stichting Woningbeheer Betuwe Huurvoorwaarden Multifunctionele ruimtes Kulturhus Lienden in beheer van Stichting Woningbeheer Betuwe Huurvoorwaarden multifunctionele ruimten Kulturhus Lienden, versie augustus 2013 1 Inhoudsopgave A:

Nadere informatie

Tarieven Protestantse Gemeente Velp 2018 Trouwen

Tarieven Protestantse Gemeente Velp 2018 Trouwen Tarieven Protestantse Gemeente Velp 2018 Trouwen OUDE JAN, Kerkstraat 56, 6883 HV VELP Huur Oude Jan voor trouwdienst (met predikant) : voor gemeenteleden 400 voor niet-gemeenteleden 650 Huur Oude Jan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur

Algemene voorwaarden verhuur Algemene voorwaarden verhuur Artikel 1: Begripsbepalingen 1. Onder huurder wordt verstaan degene die door eigenaar te huur aangeboden woning gelegen aan de Boulevard de Wielingen 9-14 te Cadzand huurt

Nadere informatie

Huisje Musje Knus logeren bij bos, duin en zee

Huisje Musje Knus logeren bij bos, duin en zee Algemene voorwaarden Huisje Musje Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen Ruurd H.H. Niepoth en/of Femke E. Stiemsma (hierna: verhuurder ) en de huurder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden kinderdagverblijf. De Bloemenkinderen

Algemene voorwaarden kinderdagverblijf. De Bloemenkinderen Algemene voorwaarden kinderdagverblijf De Bloemenkinderen Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorwaarden en de op basis hiervan te sluiten overeenkomst kinderopvang, wordt verstaan onder: Kinderdagverblijf:

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN Algemene Verhuurvoorwaarden Buro Beehive B.V. Amsterdam

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN Algemene Verhuurvoorwaarden Buro Beehive B.V. Amsterdam ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN 1. Definities 1.1 Algemene voorwaarden Buro Beehive B.V. deze Algemene Voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van ruimte(n), materialen en/of faciliteiten van Buro Beehive

Nadere informatie

Op al onze verhuurleveringen zijn onze algemene verhuurvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u online bekijken of downloaden.

Op al onze verhuurleveringen zijn onze algemene verhuurvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u online bekijken of downloaden. Algemene voorwaarden Op al onze verhuurleveringen zijn onze algemene verhuurvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u online bekijken of downloaden. ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN JAB PRODUCTIONS BVBA HEGGE

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Definitie De aanmeldingsprocedure 1 Het huren van sport- en spelmaterialen.

Algemene Voorwaarden Definitie De aanmeldingsprocedure 1 Het huren van sport- en spelmaterialen. Algemene Voorwaarden Definitie In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Sport-O-Theek Haaglanden is onderdeel

Nadere informatie

Algemene Verhuurvoorwaarden Stichting Bewonersonderneming De Alkenhorst te Alkmaar

Algemene Verhuurvoorwaarden Stichting Bewonersonderneming De Alkenhorst te Alkmaar Datum: 3 december 2015 Algemene Verhuurvoorwaarden Stichting Bewonersonderneming De Alkenhorst te Alkmaar 1. Definities 1.1 Algemene voorwaarden Stichting Bewonersonderneming De Alkenhorst: deze Algemene

Nadere informatie

huurvoorwaarden HUURVOORWAARDEN

huurvoorwaarden HUURVOORWAARDEN HUURVOORWAARDEN Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld, zijn afhaalprijzen per dag exclusief BTW. Zorg ten alle tijden voor ruim transport. Open aanhangwagens worden NIET toegestaan voor het transporteren

Nadere informatie

Algemene Bezoekersvoorwaarden Stichting Zeister Muziekdagen

Algemene Bezoekersvoorwaarden Stichting Zeister Muziekdagen Algemene Bezoekersvoorwaarden Stichting Zeister Muziekdagen 1.0 Algemeen 1.1 Deze Algemene Bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst tussen stichting Zeister Muziekdagen (hierna:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR- EN VERHUUR VAN ZEIL- & MOTORBOTEN ALGEMENE VOORWAARDEN LIGPLAATS, STAANPLAATS & BERGPLAATS

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR- EN VERHUUR VAN ZEIL- & MOTORBOTEN ALGEMENE VOORWAARDEN LIGPLAATS, STAANPLAATS & BERGPLAATS Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR- EN VERHUUR VAN ZEIL- & MOTORBOTEN ALGEMENE VOORWAARDEN LIGPLAATS, STAANPLAATS & BERGPLAATS ALGEMENE VOORWAARDEN PARKEREN 1 Van Schie Watersport ALGEMENE

Nadere informatie

Stichting Hammerhoes Schuttersveld/ Kleikoelen. ALGEMENE VOORWAARDEN voor huur / gebruik ruimten Hammerhoes

Stichting Hammerhoes Schuttersveld/ Kleikoelen. ALGEMENE VOORWAARDEN voor huur / gebruik ruimten Hammerhoes ALGEMENE VOORWAARDEN voor huur / gebruik ruimten Hammerhoes 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op alle overeenkomsten die betrekking hebben op de huur van ruimten, bijbehorende

Nadere informatie

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN De Boezemvriend B.V.

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN De Boezemvriend B.V. ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN De Boezemvriend B.V. 1. Definities 1.1 Algemene voorwaarden De Boezemvriend B.V.: deze Algemene Voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van ruimte(n), materialen en/of faciliteiten

Nadere informatie

Huurovereenkomst met de verhuurder

Huurovereenkomst met de verhuurder Huurovereenkomst met de verhuurder 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van het appartement. 1.2.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Landhuis Antoniów

Algemene voorwaarden Landhuis Antoniów Algemene voorwaarden Landhuis Antoniów 2016 1. Toepassing Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen 1.1 en overeenkomsten met betrekking tot alle accommodaties en

Nadere informatie

Algemene Huur Voorwaarden Beer Brandweer Training

Algemene Huur Voorwaarden Beer Brandweer Training Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: A. Verhuurder: Beer Brandweer Training te Tilburg. B. Huurder: De natuurlijke of rechtspersoon die op basis van een overeenkomst

Nadere informatie

Beleid, voorwaarden en procedure gebruik kerkelijke gebouwen

Beleid, voorwaarden en procedure gebruik kerkelijke gebouwen Beleid, voorwaarden en procedure gebruik kerkelijke gebouwen Toelichting gebruikte termen en rollen Dit document beschrijft de gewenste situatie na de fusie. Iedere wijkgemeente heeft een eigen wijkkerkenraad

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Artikel 1: Annulering a) Dit dient schriftelijke of per E-mail te geschieden. b) Indien de reservering tot 10 dagen, voordat de huurperiode

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur

Algemene voorwaarden verhuur Algemene voorwaarden verhuur evenementenzaal Museum MORE Melmuseum Explotatie B.V. (h.o.d. Museum MORE) Hoofdstraat 28 7213 CW Gorssel 7 oktober 2015 1 Algemeen Het museum MORE, gevestigd aan de Hoofdstraat

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK Pagina 1 van 6 Huishoudelijk reglement HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. ALGEMEEN Dit huishoudelijk reglement is van toepassing op alle gebruiksovereenkomsten en geldt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden scholingsactiviteiten

Algemene voorwaarden scholingsactiviteiten Algemene voorwaarden scholingsactiviteiten 1. Algemene voorwaarden 1.1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling, hierna te

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden. Algemene Verhuurvoorwaarden Buurthuis De Pit, Goes

Algemene huurvoorwaarden. Algemene Verhuurvoorwaarden Buurthuis De Pit, Goes Algemene huurvoorwaarden Algemene Verhuurvoorwaarden Buurthuis De Pit, Goes 1. Definities 1.1 Algemene voorwaarden Buurthuis De Pit : deze Algemene Voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van ruimte(n),

Nadere informatie

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel 1. Algemeen OCMW Lubbeek is eigenaar van zalen die zij ter beschikking stelt van verenigingen, scholen en bedrijven die de ruimte en materialen kunnen

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST BLOKHUT DE BRIM

HUUROVEREENKOMST BLOKHUT DE BRIM HUUROVEREENKOMST BLOKHUT DE BRIM De ondergetekenden: 1. Stichting Scouting Titus Brandsma, gevestigd te Someren, rechtsgeldig vertegenwoordigd door J. Toonen 2., gevestigd te.. rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zaalverhuur

Algemene Voorwaarden Zaalverhuur Feer s Petit Château Veenbes 9 2291 NT Wateringen Inschrijfnummer Kamer van Koophandel Den Haag:59393238 BTW nummer: NL205642548B01 Algemene Voorwaarden Zaalverhuur Feer s Petit Château hierna te noemen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK SPORTCENTRUM CALAND.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK SPORTCENTRUM CALAND. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK SPORTCENTRUM CALAND. 1. Definities: SCC: Eigenaar: Gebruiker: Gebruiksovereenkomst: Seizoen: Seizoensgebruik: Sportzaal: Sportvloer: Veld: Zaal: Stichting Sportcentrum

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst voor de MultiFunctionele Accommodatie MeJander

Gebruikersovereenkomst voor de MultiFunctionele Accommodatie MeJander Gebruikersovereenkomst voor de MultiFunctionele Accommodatie MeJander Voorwaarden en bepalingen waaronder door het stichtingsbestuur MFA Oldeberkoop de multifunctionele accommodaties ter beschikking wordt

Nadere informatie

Gemeenschapshuis De Vurherd, Offermanstraat 10 (5715 AN) Lierop

Gemeenschapshuis De Vurherd, Offermanstraat 10 (5715 AN) Lierop Algemene verhuurvoorwaarden tevens Gebruiksreglement inzake de verhuur en het gebruik van Gemeenschapshuis De Vurherd, Offermanstraat 10 (5715 AN) Lierop Artikel 1 definities 1. In deze Algemene verhuurvoorwaarden

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van de voormalig gemeente Jacobswoude: b e s l u i t:

Het college van burgemeester en wethouders van de voormalig gemeente Jacobswoude: b e s l u i t: Het college van burgemeester en wethouders van de voormalig gemeente Jacobswoude: b e s l u i t: vast te stellen de herziene ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK VAN GEMEENSCHAPSCENTRUM HET SPANT Begripsomschrijving

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek 1. Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MiXL

Algemene voorwaarden MiXL Algemene voorwaarden MiXL Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. MiXL: eenmanszaak MiXL, gevestigd aan het Martiniplein 11 te Sneek b. Gebruiker: degene, bedrijf

Nadere informatie

Stichting Scouting Made

Stichting Scouting Made Stichting Scouting Made Huurovereenkomst scoutinggebouw t Knooppunt De ondergetekenden: en 1. Stichting Scouting Made, gevestigd te Made Contactpersoon: John van Kappel verhuur@scoutingmade.nl iban bank

Nadere informatie

R E G L E M E N T V A N O R D E. Vastgesteld door de Vereniging Tennispark Directies. Artikel 1

R E G L E M E N T V A N O R D E. Vastgesteld door de Vereniging Tennispark Directies. Artikel 1 R E G L E M E N T V A N O R D E Vastgesteld door de Vereniging Tennispark Directies Artikel 1 1. Tot het park hebben uitsluitend toegang die spelers (speelsters) die voorzien zijn van een parkkaart (seizoenkaart

Nadere informatie

VERPLICHTINGEN VAN HUURDER

VERPLICHTINGEN VAN HUURDER HUURDERS INFORMATIE Dit is een overzicht van de op onze website opgenomen informatie. Als verhuurder dienen wij ons te houden aan de hierin opgenomen verplichtingen aan u als huurder. Evenzo dient u zich

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen eigenaar en huurder van Spitimas.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen eigenaar en huurder van Spitimas. Algemene voorwaarden & Disclaimer Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen eigenaar en huurder van Spitimas.

Nadere informatie