Griekenland Olympos en Pieria individueel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Griekenland Olympos en Pieria individueel"

Transcriptie

1 Een uitdagende 8-daagse trektocht langs berghutten over de Olympos en de Pieria in het noorden van Griekenland. Je begint met een 4-daage huttentrektocht over de Olympos, de hoogste berg van Griekenland en zetel van de Klassieke Goden. Aansluitend trek je de berg de Pieria over van oost naar west via de Flambouro top. De tocht eindigt in een comfortabel hotel in Velvendos. Een pittige tocht, ideaal om al genietend van de bergen je hoofd helemaal leeg te maken. Door het verblijf in kleine dorpen aan het begin en einde van de reis, maak je tevens kennis met de lokale cultuur in dit prachtige gedeelte van Griekenland. Olympos hoogste toppen van Griekenland (bijna 3000 meter) onbekende bergen van Pieria verblijf in goede berghutten en guesthouses Olympos, huis van de oude Griekse goden Na een overnachting in Litochoro, een levendig dorp gelegen aan de voet van de Olympos, trek je gedurende 4 dagen over deze mythische berg waarbij je in berghutten overnacht. Waar het gros van de wandelaars na de top direct weer afdaalt naar Litochoro, trek jij verder naar het oosten naar de nieuwe berghut Koromilia. Hiervandaan daal je verder af naar de bewoonde wereld tot de kerk Ag. Konstantinos waar je wordt opgehaald door een taxi en naar Ano Milia gebracht.

2 Pieria Dan begint de unieke trek door dit onbekende berggebied waarbij je van de provincie Pieria naar Kozani loopt. Je overnacht in de berghut in Pieria en trekt verder, over de top Flambouro naar de berghut in Kozani. Hier word je met een jeep opgehaald en naar het guesthouse Katafygi gebracht in het gelijknamige dorp Katafygi. Alleen per jeep komt men hier. De laatste dag maak je een rustige wandeling naar Velvendos, een karakteristiek dorp nabij het stuwmeer Polifytou. Hier overnacht je in een authentiek hotel middenin het dorp waar je nog lekker kunt eten in een van de traditionele taverne s alvorens je reis eindigt.

3 Het gaat hier om een avontuurlijke reis. Er zijn diverse factoren die onderweg de reisplannen kunnen beïnvloeden, hoe goed de reis ook is voorbereid. Onderstaande reisbeschrijving geeft de hoofdlijnen van de reis weer. dag 1 Amsterdam-Thessaloniki-Litochoro Na aankomst in Thessaloniki, ga je met de luchthavenbus naar het busstation, en kun je vanaf hier met de lokale bus naar Litochoro: een pittoresk plaatsje aan de voet van de berg Olympos. Vanaf dit dorp vertrekken de meeste bergwandelaars die naar de top van de berg Olympos willen gaan. Afhankelijk van je aankomsttijd, heb je vandaag tijd voor een wandelingetje door het dorp en kun je je voorbereidingen treffen voor je trektocht die morgen begint. Accommodatie in Litochoro. dag 2 wandeling naar berghut A Vandaag begint de trektocht over de Olympos. Je hebt 3 verschillende mogelijkheden: 1. Je loopt de gehele route van Litochoro naar de berghut A via Prionia (19 km, 7,5 uur), 2. je neemt een taxi naar Ag. Dionysios klooster en loopt vanaf hier naar berghut A (deze route bevat nog een mooi stuk door de Enipeas kloof) (9 km, 4 uur), of 3. je neemt een taxi naar Prionia en loopt de kortste variant naar berghut A (6 km, 2 à 3 uur). Tijdens de langste variant kom je langs het kleine kapelletje Spileo dat in een grot is gebouwd. Later kom je langs het oude klooster van Dionysios met een prachtig kerkje en goed drinkwater. Hier begint ook de middellange tocht. Vanaf Dionysios is het nog ongeveer 1,5 uur door de mooie groene Enipeas kloof tot je bij het café bij Prionia bent. De kortste variant start vanaf dit café. Accommodatie in Olympos berghut A. dag 3 via de bergtoppen en de zonaria naar het Muzenplateau Dit is waar je het allemaal voor doet: de toppen van de mythische berg Olympos! De route leidt je tot de top van de Skala (2866 meter). Via een bergkam kom je bij de Skolio top (2918 meter) waar je je naam kunt bijschrijven in het register, het Gipfelbuch. Je komt langs een groot verdwijngat (een doline) en via de Zonaria kom je bij het Muzenplateau waar je overnacht in een berghut op eenzame hoogte tussen meerdere toppen in. (11 km, 6 uur) Accommodatie in Mousson plain berghut C. dag 4 van het Muzenplateau naar de Koromilia berghut Een wat lichtere dag vandaag na de inspannende beklimmingen! Vanaf het Plateau van de Muzen bereik hje de Giosos pas en daal je af naar een kleine bergkam Lemos. Dan gaat het verder naar beneden tot je weer in het bos komt. Je daalt nog verder af over schaduwrijke paden afgewisseld met verschillende uitzichten. Uiteindelijk bereik je de Koromilia berghut.(10,5 km, 4 à 5 uur) Accommodatie in Koromilia refuge.

4 dag 5 van Koromilia naar Ag. Konstantinos en transfer naar Ano Milia De dag van vandaag is opgesplitst in 2 delen. Eerst maak je een ochtendwandeling naar Agios Konstantinos (4 km, 2 uur). Vanaf Koromilia daal je verder over soms steile bospaden. Tussen de bomen heb je een prachtig uitzicht over de vlaktes richting de zee. De mooie plek in de buurt van de Orlias-stroom is een uitnodiging voor een pauze. Vanaf de kerk van Agios Konstantinos brengt een taxi je naar de berghut van EOS Katerini in Ano Milia, ongeveer 1 uur. Vandaar kun je een tocht maken naar de top Pente Pirgi. Dit is een mooie wandeling waarbij je geleidelijk stijgt tot een open bergkam, waarvandaan je een mooi vergezicht hebt op de berg Olympos. Via een bergrug kom je bij de top Pente Pirgi, letterlijk: de 5 bronnen. Je daalt af via gedeeltelijk dezelfde route. (11 km, 4,5 uur) Accommodatie in hut EOS Katerinis. dag 6 van Ano Milia naar Katafygi Vandaag maak je een van de langste tochten van deze reis, voor een groot gedeelte via de E4 lange afstandsroute. Door dichte bossen stijg je tot een open hoogvlakte met prachtige vergezichten. Je komt langs een overdekte picknick plaats naast een schone bron. Vanaf hier kun je een detour naar de top Flambouro maken. Vanaf de top kijk je 360 graden in het rond, o.a. naar de Olympus keten en het stuwmeer bij Velvendos. Daarna volgt een afdaling tot aan de berghut van de bergvereniging van Kozani. Deze is meestal gesloten helaas. Daarom loop je door in de richting van Katafygi tot aan de plek waar de hoteleigenaar je komt ophalen en je naar Katafygi brengt. (25 km, 8 uur) Accommodatie in guesthouse Katafygi. dag 7 van Katafygi naar Velvendos Een voornamelijk dalende wandeling brengt je vandaag van Katafygi naar Velvendos. Eerst daal je af naar de Skouliaritikos Lakkos beek, via de brug gaat het naar de overkant en via bospaden daal je verder af over de flanken van de Alogomandria berg. Dan doemt plotseling het stuwmeer Polifitos op en komt ook het dorp Velvendos in zicht. Je bereikt een vlakte in de buurt van het mooie kerkje van Agio Georgios, waar je kun pauzeren. Het is mogelijk om een extra stuk heen en weer te lopen naar de dichtbij gelegen watervallen, ondanks de 3 kilometer asfaltweg, is het landschap echt de moeite waard. Terug aan de rand van Velvendos gaat een pad via het stadion het dorp in. (19 km, 5 uur) Accommodatie in Velvendos. dag 8 vertrek Na het ontbijt eindigt het arrangement. Je kunt met de bus van Velvendos naar Kozani, daar stap je over op de bus naar Thessaloniki, om vervolgens met de luchthavenbus naar de luchthaven te reizen voor de terugvlucht naar Amsterdam.

5 Prijs en reisperiode Periode: 10 juni 2019 t/m 15 oktober personen, samenreizend (tweepersoonskamer*) 380,-- 3 personen, samenreizend (tweepersoonskamers*) 335,-- 4 personen, samenreizend (tweepersoonskamers*) 310,-- Prijs is per persoon en exclusief vluchten, minimaal aantal deelnemers is 2. * opgegeven kamertype alleen op dag 1, dag 6 en 7, dag 2 t/m dag 5 zijn in berghutten. Bij de prijs inbegrepen * 7 nachten op basis van logies en ontbijt * transfer van Ag. Kostantinos naar Ano Milia op dag 5 * transfer per jeep van de berghut Kozani naar Katafygi guesthouse * telefonische assistentie 24 uur per dag * gedetailleerde routebeschrijving en basiskaarten (in het Nederlands) * GPS-tracks Niet bij de prijs inbegrepen * retourvlucht Amsterdam-Thessaloniki (deze kan via geboekt worden) * transfers anders dan genoemd in het programma * transfers vanaf de luchthaven Thessaloniki naar Litochoro en Velvendos naar Thessaloniki * lunches, diners, drankjes en overige uitgaven van persoonlijke aard, fooien * bagage vervoer van Litochoro via Ag. Konstantinos-Ano Milia naar Velvendos 90,-- (maximaal 4 personen) * toeristenbelasting/overnachtingsbelasting 0,50 tot 3,-- per kamer per nacht * reserveringskosten 20,-- per factuur * bijdrage Calamiteitenfonds 2,50 * toeslag eenpersoonskamer 60,-- (op dag 1, dag 6 en 7, dag 2 t/m dag 5 zijn in berghutten) * reis- en annuleringsverzekering * vervoer naar en van Schiphol * excursies wanneer niet vermeld in de dag tot dag beschrijving of aangegeven als facultatief Het is eventueel mogelijk om langer te blijven op een locatie, extra nachten kosten ongeveer tussen 20,-- en 50,-- per nacht inclusief ontbijt. Informeer naar de mogelijkheden op ons kantoor. Vliegticket Je kunt het vliegticket regelen via. Bij deze reis begin je in Litochoro. Je kunt vliegen (met bijvoorbeeld Transavia) naar Thessaloniki, vandaar ga je met de luchthavenbus naar het busstation, en dan met openbaar vervoer naar Litochoro.

6 Tijdverschil In Griekenland is het 1 uur later dan bij ons. Geld wisselen en pinnen In Griekenland betaal je met de Euro. Houd er rekening mee dat grote coupures ( 50) in veel dorpswinkels en cafés voor problemen kunnen zorgen. Helaas geven geldautomaten deze biljetten wel uit. Banken en postkantoren zijn normaliter geopend: - maandag t/m donderdag: 08:00-14:00 uur - vrijdag: 08:00-13:30 uur. Verzekering stelt een adequate reisverzekering verplicht. Een annuleringsverzekering raden we sterk aan. Niet alleen vóór de reis geeft deze verzekering dekking maar ook bijvoorbeeld bij vertrekvertraging of bij vroegtijdig moeten afbreken van de reis. Beide soorten verzekeringen kun je via ons afsluiten. Indien de reisverzekering wordt afgesloten via derden dan willen we graag voor vertrek de volgende gegevens van je ontvangen: verzekeringsmaatschappij, polisnummer, alarmnummer. Mocht zich tijdens de reis een probleem voordoen dan kunnen de reisleiding en snel handelen. Openingstijden Alle officiële openingstijden ten spijt, zijn winkels en instellingen soms op onverwachte momenten dicht of hebben hun openingstijden veranderd. Verder vind je buiten het seizoen (voor half april en na half oktober) regelmatig winkeltjes en horeca dicht. Informeer daarom altijd ter plekke naar de juiste tijden! Als je echt iets nodig hebt, vraag dan bij het café of de accommodatie; dan wordt er vaak een oplossing gezocht. De siësta is zeker in kleinere plaatsjes heilig. Winkels Normaliter geopend: maandag t/m vrijdag van uur; dinsdag, donderdag en vrijdag tevens van uur. Supermarkten zijn open van uur en op zaterdag van uur. Buiten de steden en in toeristenplaatsen vaak aangepaste tijden en ook zondags open. Musea/ oudheden Meestal geopend van 8.30 tot 15.00, maar belangrijke en grote sites zijn vaak langer geopend (behalve op zon- en feestdagen). Op belangrijke feestdagen als kerst, oud en nieuw, pasen, 1 mei en pinksteren is nagenoeg alles dicht. Apotheken Normaliter geopend: maandag t/m vrijdag Kiosken Bijna de hele dag open, tot s avonds laat. Ze hebben een wisselend assortiment, maar altijd wel de basale levensbehoeften als water, fris, kauwgom, koekjes, zoutjes, papieren zakdoekjes en sigaretten. Daarnaast kunnen er ijsjes zijn, bier, tandpasta, schoensmeer, blikjes vis, tijdschriften, en allerhande andere zaken. Als je iets nodig hebt, gewoon vragen dus.

7 Categorie 3 Tocht in de hoge bergen, waarbij je in hutten slaapt, je draagt een rugzak met spullen voor meerdere nachten. Gemiddeld 5 uur lopen, maximum aan loopuren 6-8 uur, hoogteverschillen tot 1200 meter per dag. Deze wandeling is alleen voor deelnemers met een goede conditie en zonder hoogtevrees. De wandelingen zijn meestal via rotsachtige wandelpaden. Er is een mogelijkheid voor gedeeltelijk bagagevervoer. Je kunt een deel van de bagage achterlaten in Litochoro. Een tas met reserve kleding en andere persoonlijke spullen die je niet nodig hebt op dag 2 t/m 5. Bij de transfer op dag 5 van Ag. Konstantinos naar Ano Milia, neemt de taxichauffeur de spullen mee vanuit Litochoro. Tijdens de rit van Ag. Konstantinos naar Ano Milia, heb je de mogelijkheid om de bagage te reorganiseren. De rest van de bagage wordt dan door de taxichauffeur naar het hotel in Velvendos gebracht.

Olympos en Pieria individueel: 8-daagse rugzaktrekking over de Olympos en het Pieria gebergte 2019 (OPWT319I)

Olympos en Pieria individueel: 8-daagse rugzaktrekking over de Olympos en het Pieria gebergte 2019 (OPWT319I) AnnaHiking Actieve vakanties in Griekenland Olympos en Pieria individueel: 8-daagse rugzaktrekking over de Olympos en het Pieria gebergte 2019 (OPWT319I) www.annahiking.nl Onze wandelfilosofie: ruig mag,

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Schotland West Highland Way 8 dagen

Schotland West Highland Way 8 dagen Schotland West Highland Way 8 dagen individuele wandelreis vanaf 719 Wandelen over de West Highland Way Wie Schotland zegt, zal denken aan kastelen, whisky, onuitspreekbare plaatsnamen en onverstaanbare

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

Bayern en de Zugspitze 7 dagen per trein

Bayern en de Zugspitze 7 dagen per trein Bayern en de Zugspitze 7 dagen per trein individuele wandelvakantie vanaf 702 Van Garmisch naar de top van Duitsland De Zugspitze is met 2962 meter de hoogste berg van Duitsland en ligt in het zuiden van

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Almijara Andalusië 8 dagen hotel

Almijara Andalusië 8 dagen hotel Almijara Andalusië 8 dagen hotel singlereis wandelreis vanaf 889 De achtertuin van de Costa del Sol Het typisch Spaanse bergplaatsje Cómpeta (hoogte ca. 50 m.) ligt in de streek Axarquia in de zuidelijke

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

Bayern en de Zugspitze 6 dagen

Bayern en de Zugspitze 6 dagen Bayern en de Zugspitze 6 dagen individuele wandelvakantie vanaf 419 Van Garmisch naar de top van Duitsland De Zugspitze is met 2962 meter de hoogste berg van Duitsland en ligt in het zuiden van Beieren,

Nadere informatie

Dachstein huttentrektocht 7 dagen

Dachstein huttentrektocht 7 dagen Dachstein huttentrektocht 7 dagen individuele wandelreis vanaf 544 Van hut naar hut door het Salzburgerland In het Salzburgerland is Dachstein Tauern één van Oostenrijks mooiste berggebieden. In dit deel

Nadere informatie

Königsweg hotel 7 dagen

Königsweg hotel 7 dagen Königsweg hotel 7 dagen individuele wandelvakantie vanaf 499 Over de Königsweg De Königsweg wandelroute loopt oostelijk van Saalfelden naar ondermeer de bekende wintersportplaatsen Maria Alm, Dienten en

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

Slovenië individueel. de mooiste stukken van Slovenië wandelingen met alleen een dagrugzak overnachtingen in hotel/guesthouses het meer van Bohinj

Slovenië individueel. de mooiste stukken van Slovenië wandelingen met alleen een dagrugzak overnachtingen in hotel/guesthouses het meer van Bohinj Je wandelt over bergruggen en door alpenweiden langzaam het land door van oost naar west. Deze korte wandelvakantie is een verzameling van de mooiste wandelingen van Slovenië, zonder technische passages.

Nadere informatie

Adige, Gardameer en Verona 7 dagen

Adige, Gardameer en Verona 7 dagen Adige, Gardameer en Verona 7 dagen individuele fietsreis vanaf 509 Door de boom- en wijngaarden van Alto Adige (Zuid-Tirol) Hoog in de Alpen bij Nauders in Tirol begint de tocht langs de rivier de Adige

Nadere informatie

GR035-I: Noord-Pindos 8- tot 12-daagse lichte individuele wandeltrektochten Zagoria

GR035-I: Noord-Pindos 8- tot 12-daagse lichte individuele wandeltrektochten Zagoria AnnaHiking GR035-I: Noord-Pindos 8- tot 12-daagse lichte individuele wandeltrektochten Zagoria 2014 Actieve vakanties in Griekenland Onze wandelfilosofie: overdag lekker actief zijn, en s avonds een warme

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

Begeleide minitrekking langs de hoogtepunten van de E4 door Centraal Griekenland en over de Olympos 15 dagen (E4WM016B)

Begeleide minitrekking langs de hoogtepunten van de E4 door Centraal Griekenland en over de Olympos 15 dagen (E4WM016B) AnnaHiking Actieve vakanties in Griekenland www.annahiking.nl Begeleide minitrekking langs de hoogtepunten van de E4 door Centraal Griekenland en over de Olympos 15 dagen (E4WM016B) www.annahiking.nl 2/15

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 499

individuele hotelfietsreis vanaf 499 Schwarzwald 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 499 Koekoeksklokken en Schwarzwalder Kirschtorte Elk gebied heeft zo zijn specifieke gewoonten en gebruiken en soms wordt met nadruk melding gemaakt

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Bayern en de Zugspitze 7 dagen

Bayern en de Zugspitze 7 dagen Bayern en de Zugspitze 7 dagen individuele wandelreis vanaf 539 Van Garmisch naar de top van Duitsland De Zugspitze is met 2962 meter de hoogste berg van Duitsland en ligt in het zuiden van Beieren, op

Nadere informatie

Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel

Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel een 8 daagse wandelreis ogramme Deze wandelreis brengt u naar het afwisselende landschap van de Langhe, het vaderland van de Barolo-wijnen, met heuvels

Nadere informatie

Lüneburger Heide 8 dagen

Lüneburger Heide 8 dagen Lüneburger Heide 8 dagen individuele fietsreis vanaf 590 Tussen Heide en Hanze Lüneburg - tien tegen één dat u niet eerder van die plaats gehoord had. Lüneburg gaf zijn naam aan de Lüneburger Heide, een

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln.

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln. Rhein Radweg 6 dagen individuele fietsreis vanaf 426 Het mooiste fietstraject langs de Rijn Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Rheinsteig 7 dagen per trein

Rheinsteig 7 dagen per trein Rheinsteig 7 dagen per trein individuele wandelvakantie vanaf 559 Tussen Lorely en Koblenz Per ICE trein reist u snel en comfortabel naar Lorch. Op slechts korte afstand van de Nederlandse grens, door

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

Loferer Steinberge 8 dagen

Loferer Steinberge 8 dagen Loferer Steinberge 8 dagen individuele wandelreis vanaf 398 Op de grens van Beieren en Salzburgerland Een bijzonder afwisselende tocht op de grens van Beieren en Salzburgerland door de Loferer Steinberge

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA COMBINATIEREIS MARBELLA+BARCELONA

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA COMBINATIEREIS MARBELLA+BARCELONA JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA COMBINATIEREIS MARBELLA+BARCELONA In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse

Nadere informatie

Lahn Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley

Lahn Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley Lahn Radweg 7 dagen individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley Vlak bij de bron van de Lahn begint een prachtig fietspad: de Lahnradweg. De Lahn is totaal 200 km lang

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

individuele wandelvakantie vanaf 602 De groene rust van Zuid-West Engeland

individuele wandelvakantie vanaf 602 De groene rust van Zuid-West Engeland Exmoor 6 dagen individuele wandelvakantie vanaf 602 De groene rust van Zuid-West Engeland Voor Dunster en het Exmoor National Park helpen we u eerst even in te zoomen op de kaart! Achter Bristol ligt de

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Moselsteig 1 Perl-Trier 6 dgn

Moselsteig 1 Perl-Trier 6 dgn Moselsteig 1 Perl-Trier 6 dgn individuele wandelreis vanaf 349 Van Schengen naar Trier Waar de rivier de Moezel, zoals wij die noemen, door Duitsland stoomt, heet die "Mosel" en dát is daar haar échte

Nadere informatie

Cotswolds 7 dagen. individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland

Cotswolds 7 dagen. individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland Cotswolds 7 dagen individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland De Cotswolds is het grootste aaneengesloten natuurgebied in Engeland, waar de beroemde rivier de Thames ontspringt. Het vormt

Nadere informatie

Sauerland wandelen 5 dagen

Sauerland wandelen 5 dagen Sauerland wandelen 5 dagen singlereis wandelreis vanaf 375 Duitslands mooiste natuur ten voeten uit Sauerland is een van de gebieden in Duitsland die gezien de afstand ideaal is voor een korte reis. Verder

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

Salzkammergut + Hallstatt 8 dagen

Salzkammergut + Hallstatt 8 dagen Salzkammergut + Hallstatt 8 dagen individuele wandelreis vanaf 555 Salzkammergut en Unesco-dorp Hallstatt Rond de keizerlijke zomerresidentie Bad Ischl ligt één van de mooiste streken van Oostenrijk: het

Nadere informatie

Een 7-daagse huttentocht in de Noord-Italiaanse Dolomieten, waar je loopt in het gebied van het Fassadal (Val di Fassa) met de beroemde bergtoppen

Een 7-daagse huttentocht in de Noord-Italiaanse Dolomieten, waar je loopt in het gebied van het Fassadal (Val di Fassa) met de beroemde bergtoppen Een 7-daagse huttentocht in de Noord-Italiaanse Dolomieten, waar je loopt in het gebied van het Fassadal (Val di Fassa) met de beroemde bergtoppen van de Marmolada en het Sella-massief. Een deel van de

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

GRIEKENLAND ANATOLI. Periode: juli 2017 Leeftijd: 18+

GRIEKENLAND ANATOLI. Periode: juli 2017 Leeftijd: 18+ GRIEKENLAND ANATOLI Periode: 10 22 juli 2017 Leeftijd: 18+ 1 Griekenland Anatoli Help mee in een Grieks nonnenklooster Periode: 10 juli 22 juli 2017 Deelnemers: max. 8 vrijwilligers Leeftijd: 18+ Project

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Wandelprogramma Corsica: 01/09 08/09/2018 Dag 1: Zaterdag 01/09/2018 TUI fly vlucht Brussel Ajaccio Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Informatiebijeenkomst

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA FOUR DAYS WALKS BARCELONA + MARBELLA / SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA FOUR DAYS WALKS BARCELONA + MARBELLA / SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA FOUR DAYS WALKS BARCELONA + MARBELLA / SPANJE Buenos dias a Catalunya.In Barcelona vindt jaarlijks de Caminata Internacional (oftewel

Nadere informatie

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 6-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject van deze expeditie volgt

Nadere informatie

Brabantse Kempen 4 dagen Kerstreis

Brabantse Kempen 4 dagen Kerstreis Brabantse Kempen 4 dagen Kerstreis singlereis wandelreis vanaf 399 Wandelen én genieten in het Brabantse land tijdens de Kerstdagen! Hotel 'Eigentijdserf' is de perfect uitvalsbasis voor een even gezellig

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARBELLA FOUR DAYS WALKS CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA + BARCELONA / SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARBELLA FOUR DAYS WALKS CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA + BARCELONA / SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARBELLA FOUR DAYS WALKS CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA + BARCELONA / SPANJE Buenos dias a Catalunya.In Barcelona vindt jaarlijks de Caminata Internacional (oftewel

Nadere informatie

Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v.

Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v. Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v. de bergwandelaars. Tijdens de wandeldagen vormen de karakteristieke

Nadere informatie

In het zuiden van Oostenrijk, grenzend aan Italië en Slovenië, ligt de zonnige provincie Karinthië met zijn bergen en meren.

In het zuiden van Oostenrijk, grenzend aan Italië en Slovenië, ligt de zonnige provincie Karinthië met zijn bergen en meren. Drauradweg 8 dagen individuele fietsreis vanaf 499 Fietsen langs de oevers van de Drau In het zuiden van Oostenrijk, grenzend aan Italië en Slovenië, ligt de zonnige provincie Karinthië met zijn bergen

Nadere informatie

Val d?½hérens, Wallis 7 dagen per trein

Val d?½hérens, Wallis 7 dagen per trein Val d?½hérens, Wallis 7 dagen per trein individuele wandelvakantie vanaf 1.038 In het hart van Wallis Het kanton Wallis is gelegen in het zuiden van Zwitserland en beslaat het overgrote deel van het Rhônedal

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Eifelsteig Hillesheim-Manderscheid 5 dagen

Eifelsteig Hillesheim-Manderscheid 5 dagen Eifelsteig Hillesheim-Manderscheid 5 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 370 Het Gerolsteiner Land en de Vulkaneifel Voor eens en voor altijd willen we afrekenen met het onterechte imago van het Duitse

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 518 Op de grens van de Elzas en de Vogezen

individuele hotelfietsreis vanaf 518 Op de grens van de Elzas en de Vogezen Noord Elzas 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 518 Op de grens van de Elzas en de Vogezen Eén woord is absoluut van toepassing bij deze reis en dat is: rust... Weinig andere streken van Frankrijk

Nadere informatie

Programma Segbroek College

Programma Segbroek College Programma Segbroek College ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 19:00 Heenreis (door jullie zelf verzorgd) Alle tijden in dit voorstel zijn richttijden. Onderweg vindt een busreisprogramma plaats om alvast in de sferen

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË De mars tussen berg en zee in Arenzano is zonder twijfel de zwaarste van alle IMLwandeltochten. Vanuit het Italiaanse kuststadje wordt al

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.In Barcelona vindt jaarlijks de Caminada Internacional (oftewel de International Long Walk of Barcelona)

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse

Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse tocht ( 6 wandeldagen ) door het Silvretta bergmassief

Nadere informatie

individuele wandelvakantie vanaf 230 En dan denk ik aan Brabant

individuele wandelvakantie vanaf 230 En dan denk ik aan Brabant Dommelvallei individuele wandelvakantie vanaf 230 En dan denk ik aan Brabant Bij het horen van Guus Meeuwis' liedje zult u direct zin krijgen in een paar dagen Brabant! Bijvoorbeeld in een wandelvakantie

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

Enns Radweg per trein

Enns Radweg per trein Enns Radweg per trein individuele fietsreis vanaf 745 Van Radstadt langs de Enns naar Linz aan de Donau Per ICE trein reist u snel en comfortabel naar Radstadt. De Enns ontspringt in Salzburgerland.. Vanaf

Nadere informatie