Datum: Activiteiten: De activiteiten t/m oktober 2014:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Datum: 29-08-2014. Activiteiten: De activiteiten t/m oktober 2014:"

Transcriptie

1 Datum: De activiteiten t/m oktober 2014: Activiteiten. Activiteiten: Informatieavond groep 7 Informatieavond groep 8 Informatieavond groep 3 Informatieavond groepen Informatieavond groep 1-2 Schoolfotograaf Inloopochtenden Creamiddag 1 Kinderboekenweek Studiedag groep 1-2 Open podium 1 herfstvakantie Datum: Ma 01 september Di 02 september Di 09 september Di 16 september Woe 17 september Do 18 september september Ma 29 september 1 oktober tot en met 12 oktober Ma 6 oktober Do 9 oktober 20 t/m 24 oktober We zijn weer begonnen. De eerste week op school is alweer achter de rug. Naast het vertellen van de vakantieverhalen, is er ook gestart met het echte werken. Nieuwe rekenboeken zijn in gebruik genomen en we weten de weg naar ons lokaal al weer aardig te vinden. In deze nieuwsbrief vindt u een aantal praktische zaken die van belang zijn. Naast informatie van de school staan er deze week ook berichten in van Actief Maas en Waal, de nieuwe muziekschool en Stromenland Maas en Waal. Voor mij, op mijn nieuwe werkplek, zullen er in het begin veel vragen zijn over de werkwijze op t Geerke. Het is prettig wanneer afspraken goed lopen, dit ook zo te laten. Wellicht zullen er ook dingen zijn die zullen veranderen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. In de kalender vindt u mijn telefoonnummers en adres waarop ik bereikbaar ben. Het team van t Geerke wenst iedereen een heel fijn schooljaar toe. Kalender. Deze week heeft uw kind de nieuwe kalender mee naar huis. In het vakantierooster staat de Leste Mert als 7 november vermeld, dit moet donderdag 6 november zijn. Vrijdag 7 november zijn de kinderen vrij i.v.m. een studiedag.

2 Nieuwsbrieven. In de toekomst zal de nieuwsbrief op vrijdag verzonden worden. Mijn eerste nieuwsbrief waarin ik mezelf heb voorgesteld, is niet door iedereen goed ontvangen. Op dit moment zijn we bezig de e- mailadressen in Parnassys, ons administratieprogramma, te controleren op de juiste adressen. In de toekomst wil ik de nieuwsbrief wel via dit systeem gaan versturen, zodat iedereen op hetzelfde moment de nieuwsbrief ontvangt. Dit betekent dat de klassenouders de nieuwsbrief niet meer door hoeven te sturen. Om te zorgen dat alle adressen kloppen, wordt u gevraagd om tijdens de informatieavonden, het juiste adres te controleren. informatieavonden. In het begin van het nieuwe schooljaar houden we, net als in andere jaren, een informatieavond voor alle groepen. Alle avonden beginnen om uur. Zie voor de data bovenstaande activiteitenlijst. Namenlijst. Evenals voorgaande jaren krijgen de kinderen ook nu weer een namen- en adressenlijst van de kinderen uit hun groep mee naar huis. Wilt u niet dat de naam, het adres en het telefoonnummer van uw kind op deze lijst staat, laat ons dat dan uiterlijk vrijdag 5 september weten (info@geerke.nl) Schooltijden, inloop en ingangen. Op onze school bestaat voor ouders van de kinderen uit groep 1-2 en 3 de mogelijkheid om voor school even met hun kind naar binnen te lopen. De deur gaat om 8.20 uur en uur open en de kinderen kunnen door de ouders naar binnen worden gebracht. Om 8.30 uur beginnen de lessen en wordt van u verwacht, dat u het lokaal verlaten hebt. De kinderen uit groep 4 t/m 8 gaan om 8.25 uur naar binnen. Ouders die even mee willen lopen kunnen dat doen. Ook hier beginnen de lessen om 8.30 uur. Voor groep 3 sluit de inloop na de kerstvakantie aan bij groep 4 t/m 8. De inlooptijd wordt dan dus verkort naar 5 minuten. De school begint om 8.30 uur en om uur. De kinderen mogen een kwartier voor schooltijd aanwezig zijn. Wilt u er voor zorgen dat ze niet te vroeg op school zijn. Een kwartier voor aanvang van de school wordt er gesurveilleerd. De kinderen uit groep 3 en 6 gaan door de zijdeur naar binnen en naar buiten. De kinderen uit groep 4, 5, 7 en 8 gaan door de voordeur naar binnen en naar buiten. Dit doen we als de school begint, maar ook tijdens de pauze. Met je fiets naar school. We hebben te weinig plaats voor alle fietsen. Kinderen die dicht bij school wonen moeten daarom, zoveel mogelijk lopend, naar school komen. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind de fiets netjes parkeert. Er mogen ook geen fietsen in het pad staan tussen beide speelplaatsen. Op de speelplaats en op het paadje vanuit de Rogberg mag niet worden gefietst.

3 Wat moet je meebrengen. De kinderen uit groep 3 t/m 8 moeten zelf een etui meebrengen. De kinderen uit groep 4 t/m 8 moeten ook een puntenslijper met een bakje eraan meebrengen. Op school krijgen ze een vulpen, liniaal, schaar, gum, potloden en kleurtjes. De vulpen, schaar en liniaal houden ze hun hele schoolloopbaan bij zich. Gum, potloden en kleurtjes worden aangevuld als dat nodig is. Als de vulpen, liniaal of schaar kwijt is of kapot, dan kunnen de kinderen op school een nieuwe kopen. Ziek melden. Is uw kind ziek? Wilt u dit dan vóór 8.30 uur aan ons doorgeven. U kunt het ook mailen naar de leerkracht die die dag in de groep is. Het mailadres van de leerkrachten staat in de kalender en op de website van de school. Telefoon mee naar school. Kinderen mogen geen telefoon mee naar school brengen. Deze afspraak is het laatste jaar wat verwaterd. Mocht u van mening zijn dat het voor uw kind belangrijk is om een telefoon bij zich te hebben dan kunt u ons dat laten weten. Deze telefoon mag dan niet onder schooltijd en tijdens het overblijven worden gebruikt. Binnen onze stichting hebben we afgesproken dat er geen telefoons mee naar de gymzaal mogen. Ook I-pods mogen niet mee naar school. De kinderen hebben ze op school niet nodig. Kijk ochtenden. In de week van 22 t/m 26 september houden we in alle groepen open ochtenden. Tussen 8.30 uur en 9.30 uur kunt u een kijkje komen nemen in de groep van uw kind(eren). Dit is alleen bedoeld voor ouders. Tijdens de informatieavonden ligt er in de groep van uw kind een lijst waarop u aan kunt geven op welke dag u wilt komen. We maken gebruik van deze intekenlijst om te voorkomen dat er teveel ouders tegelijk in de groep zijn. Hulp gevraagd. Wij zijn voor verschillende activiteiten op zoek naar hulp. Kunt u, of weet u iemand die ons kan helpen met één van de volgende activiteiten, neem dan contact met ons op. Voor de aankleding van de school zijn wij op zoek naar mensen die de ramen van de lege lokalen kunnen beschilderen. Geeft u zich op door een berichtje naar info@geerke.nl te sturen. U kunt zich opgeven voor het begeleiden van groepjes kinderen uit de groepen 7 en 8 met het programma Acadin. Voor het inscannen en bewerken van de methode nieuwsbegrip (dit gebeurt wekelijks), kunnen we nog extra hulp gebruiken. Voor zowel Acadin als Nieuwsbegrip kunt u voor vragen en om u op te geven terecht bij juf Yvonne. (y.vandreumel@geerke.nl) Interessante tip. Is uw kind geïnteresseerd in wetenschap? Mystery X Science4kids organiseert In het Technovium aan de Heyendaalseweg 98 in Nijmegen op de tweede woensdag van de maand wetenschapsmiddagen voor kinderen: Ben je tussen de 9 en 13 jaar oud? Dan kun je je inschrijven voor een Mystery X middag. Elke maand is er weer een ander interessant en spannend onderwerp. Er komt dan een wetenschapper die veel weet over het onderwerp en speciaal voor jullie een lezing houdt. Na de lezing ga je zelf onderzoeken en ontdekken. Meer weten?

4 Klachtenregeling. In de bijlage vindt u de klachtenregeling van SPOM Actief Maas en Waal. Ook in dit nieuwe schooljaar willen wij i.s.m. Actief Maas en Waal de kinderen stimuleren te bewegen en te sporten. Dit draagt immers bij aan een evenwichtige en gezonde ontwikkeling van uw kind. Naast de vele andere mogelijkheden zijn de lokale sportevenementen met daarin speciale jeugdonderdelen een mooie gelegenheid om dit te doen. Zie bijgevoegde flyer van DijkenSport.nl voor het 1 e weekend in september. Zie ook: De nieuwe muziekschool. Muziekles De Nieuwe Muziekschool start vanaf maandag 8 september weer met de muzieklessen. Jong en oud kunnen er terecht voor muziekonderwijs. Je kunt kiezen voor groepsles of individuele les. Muzikale basisvorming is voor leerlingen van groep 1 t/m 5. Deze lessen worden op dinsdagmiddag gegeven. Voor meer informatie: zie elders in deze nieuwsbrief. Muzieklessen op een instrument zijn er in verschillende vormen. Je kunt kiezen uit individuele les, groepsles in een kleine groep (maximaal 4 leerlingen) of voor de Nieuwe Lesvorm. Kinderen vanaf 8 jaar die kiezen voor de Nieuwe Lesvorm, krijgen twee maal per week les: één keer groepsles op hun eigen instrument en één keer met verschillende instrumenten bij elkaar. Deelnemen aan een djembéworkshop is natuurlijk ook mogelijk en leerlingen van groep die van zingen houden kunnen zich aanmelden voor Junior Voices. Vanaf ongeveer 11 jaar kun je ook individueel zangles nemen. Ook voor iedereen die de basisschool al lang heeft verlaten bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om verborgen talenten te ontdekken en te gaan zingen of een muziekinstrument te leren bespelen. Vaders, moeders, opa's, oma's iedereen is welkom! Alle lessen vinden plaats in: IKC de Kubus, Irenestraat 3, 6651 XK Druten Voor meer informatie kunt u de website bezoeken of contact opnemen met het secretariaat

5 Aan: de leerlingen van groep 1 t/m groep 5 en hun ouders Druten, augustus 2014 Muzikale basisvorming is de eerste stap naar een leuke hobby! De basisvorming is geschikt voor kinderen vanaf groep 1, en bestaat uit drie cursussen. Uw kind mag 2 x een gratis proefles volgen (op 9 en 16 september) voordat u definitief besluit om uw kind in te schrijven. Bij de laatste 5 minuten van deze proeflessen mogen ouders komen kijken. Subsidie: Leerlingen uit gemeente Druten ontvangen subsidie van gemeente Druten. In schooljaar kregen de leerlingen 160,- terug van gemeente Druten. De Nieuwe Muziekschool vraagt deze subsidie bij de gemeente aan. Na toekenning (± april/mei 2015) wordt het subsidiebedrag door De Nieuwe Muziekschool aan de ouders overgemaakt. Zie de subsidievoorwaarden op De Nieuwe Muziekschool biedt de volgende 3 mogelijkheden Muziek en Beweging In deze lessen gaan kinderen van groep 1 en 2 in spelvorm samen zingen, dansen en op kleine instrumenten muziek maken. Voor kleuters is dit een sociale bezigheid waarin ze leren naar elkaar te luisteren en soms ook op de voorgrond durven treden. Ze zingen veel verschillende liedjes waardoor ze hun eigen stem leren ontdekken. Bij de liedjes bewegen ze waardoor ze spelenderwijs hun ritmegevoel trainen. De cursus start bij minimaal 9 deelnemers per groep. Proeflessen: Dinsdag 9 en 16 september 2014 Lesduur: 30 lessen van 45 minuten Lesdag: dinsdag uur Docent: Linda Vriends Lesgeld: 227 (met aftrek van subsidie betaalt u 67,-)incl. lesmateriaal Zo! Kinderen van groep 3 gaan aan de slag met zang- en orff-instrumenten. Er wordt uitgegaan van een lied en daarbij gaan leerlingen op ritme-instrumenten, xylofoons en klankstaven spelen. De liedjes krijgen ze elke les mee naar huis om in een muziekmap te doen, die steeds weer in de les gebruikt gaat worden. Deze lesvorm is bedoeld om kinderen vaardigheden te leren met stem en instrumenten zonder noten te leren of huiswerk te maken maar wel met allerlei spelvormen. De cursus start bij minimaal 12 deelnemers per groep. Proeflessen: Dinsdag 9 en 16 september 2014 Lesduur:30 lessen van 45 minuten Lesdag: dinsdag uur Docent: Linda Vriends Lesgeld: 227 (met aftrek van subsidie betaalt u 67,-)incl. lesmateriaal Algemene Muzikale Vorming Leerlingen vanaf groep 4 gaan samen muziek maken, luisteren, zingen, bewegen en noten leren. De kinderen krijgen ook huiswerkopdrachten. Dit is de basis voor hun verdere muzikale ontwikkeling.

6 De leerlingen hebben een klokkenspel nodig voor deze lessen. Dit krijgen ze gedurende het schooljaar in bruikleen mee naar huis. Vanaf februari geven leerlingen, die al een instrument bespelen, demonstraties bij de AMV/lessen. Op die manier leren de kinderen allerlei instrumenten kennen. minimaal 12 deelnemers per groep. Proeflessen: Dinsdag 9 en 16 september 2014 Lesdag: dinsdag uur en uur. Voor de proeflessen kunt u zelf een groepskeuze maken. Lesduur: jaarcursus, 45 minuten per les Docent: Linda Vriends Lesgeld: 255 (met aftrek van subsidie betaalt u 67,-)incl. lesmateriaal en gebruik klokkenspel Kinderen jonger dan 8 jaar kunnen in uitzonderlijke gevallen ook meteen starten met instrumentale les. Deze kinderen kunnen eventueel geplaatst worden na een testje door de instrumentale docent. Aanmelden voor de gratis proeflessen: Wij willen u vragen om uw zoon / dochter via het mailadres van de docente Linda Vriends lindavriends@hotmail.com aan te melden. Vooraf aanmelden is nodig zodat de docent weet hoeveel leerlingen er komen. Wij willen u vragen daarbij de volgende gegevens te vermelden: - voor- en achternaam van de leerling - voor welke lesvorm de leerling de proefles wil: Muziek en Beweging (groep 1 en 2) ZO! (groep 3) Algemene Muzikale Vorming (vanaf groep 4) - uw telefoonnummer Telefonisch aanmelden kan ook rechtstreeks bij de docent Linda Vriends Mocht de docent niet bereikbaar zijn wilt u dan s.v.p. bovenstaande gegevens inspreken. Na de proeflessen ontvangen de leerlingen een brochure met inschrijfformulier zodat zij zich eventueel definitief voor de cursus aan kunnen melden. Voor meer informatie over lessen bij De Nieuwe Muziekschool: of

7 Stromenland Maas en Waal. PASSEND ONDERWIJS IS OFFICIEEL GESTART! Vanaf 1 augustus is er de wet Passend Onderwijs. Alle scholen voor (speciaal) basisonderwijs en speciaal onderwijs in de regio werken samen binnen het samenwerkingsverband Stromenland. Samen zorgen ervoor dat elk kind een passende onderwijsplek krijgt. Maar wat is Passend Onderwijs nu en wat betekent dit voor u? Nieuwsgierig? Bekijk dan in 3 minuten het volgende filmpje: Wat is Passend Onderwijs? Laat het ook aan iedereen zien die meer wil weten over Passend Onderwijs! Mocht u meer willen weten over wat Passend Onderwijs betekent in uw eigen regio? Neem dan contact op met de contactpersoon in uw regio. Beuningen Groesbeek e.o. Land van Cuijk Maas en Waal Nijmegen Wijchen Theo van Koolwijk (theo.directie@klavier-sbo.nl) Linda Leenders (orthopedagoog@sbocarolus.nl) Marten de Graaf (m.dgraaf@stichting-invitare.nl) Roland Brans (r.brans@spommaasenwaal.nl) Toine Jansen (contactpersoon a.i.) (t.janssen@conexus.nu) Titia Blankstein (Titia.Blankstein@sbodebolster.nl) Met vriendelijke groet, Drs. Alinda Huistra Kwartiermaker Stromenland Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO 2507 T E a.huistra@stromenland.net

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter Juni 2017, jaargang 21 Inhoud Woordje van onze voorzitter Zaterdag 1 juli: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden Uitnodiging roosterbespreking

Nadere informatie

Dijknieuws. Nieuwsflits, jaargang

Dijknieuws. Nieuwsflits, jaargang Dijknieuws Nieuwsflits, jaargang 2017-2018 25 augustus De redactie Erik Peperkamp, directeur Esther van Loon, leerkracht en bouwcoördinator Nieuws vanuit de directie Beste ouder(s), verzorger(s), Ik hoop

Nadere informatie

Zaterdag 23 juni: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument

Zaterdag 23 juni: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Juni 2018, jaargang 22 Inhoud Zaterdag 23 juni: gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Zaterdag 23 juni: ook gratis workshop spelen in een band Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden

Nadere informatie

Vrijwilligers De Nieuwe Muziekschool bedankt voor jullie bijdrage

Vrijwilligers De Nieuwe Muziekschool bedankt voor jullie bijdrage Juni 2011, jaargang 15 Einde cursusjaar Het lesjaar zit er al weer bijna op! Dat betekent dat veel leerlingen een keuze gaan maken hoe en of zij volgend jaar willen doorgaan met muziekles. Wanneer een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

De volgende nieuwsbrief verschijnt op: eind september 2014

De volgende nieuwsbrief verschijnt op: eind september 2014 Nieuwsbrief 1-9-2014 Jaargang 17 / nr. 1 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: eind september 2014 Agenda 11-09 19:30 uur Info ouderavond/ presentatie opbrengsten juni 2014 12 09 11:15 uur Viering start

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar 2014-2015 is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar belooft weer een mooi jaar te worden.

Het nieuwe schooljaar 2014-2015 is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar belooft weer een mooi jaar te worden. December 2014, jaargang 19 Inhoud Woordje van onze voorzitter Kerstconcert Muziek = Klasse bij IKC De Kubus en ZMLK De Kom Muziek = Klasse bij Dickens koopzondag Leerlingenuitvoeringen Actuele informatie

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 2 oktober 2017 4 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl Uit de wei vrijdag 2 oktober 2015 Uitnodiging juf Jikke

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken www.denieuwemuziekschool.nl of contact opnemen met het secretariaat 06-13509192.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken www.denieuwemuziekschool.nl of contact opnemen met het secretariaat 06-13509192. jaargang 15 no.1 september 2015 Za. 5 sep. DijkenSport: Rabo Dikke Banden Race Beneden-Leeuwen. Zo. 6 sep. DijkenSport: De Gelderlander Jeugdlopen in Beneden-Leeuwen. Di. 8 sep. Informatieavond M=K voor

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer?

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer? NUMMER 3 JAARGANG 32 12 oktober 2017 Belangrijke data do. 19 oktober Verhalenverteller voor de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 vrij. 20 oktober Kabouterpad Herfst Kleuters vrij. 20 oktober Afsluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer...

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer... 2014-2015 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving en meer... Telefoon: 0598-468724 Web: www.muziekschooldehondsrug.nl E-mail: info@muziekschooldehondsrug.nl Leslocaties: Dr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F OKTOBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 2

N I E U W S B R I E F OKTOBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 2 N I E U W S B R I E F OKTOBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 2 Samen spelen en leren op een veilige plek van de directie Kleding inzameling Heeft u uw zomerkleding al uitgezocht? Bent u van plan het een en ander

Nadere informatie

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Kalender ma. 25 mei Pinksteren (alle kinderen vrij) 26, 27, 28, 29 mei 25-jarig Lustrum di. 26 mei 14.45 uur: presentatie op het plein met Fort van de Verbeelding vrij 29

Nadere informatie

Muziekaanbod 2016-2017 Locatie: kulturhus, Wekerom

Muziekaanbod 2016-2017 Locatie: kulturhus, Wekerom Muziekaanbod 2016-2017 Locatie: kulturhus, Wekerom De dwarsfluitlessen, AMV (algemene muzikale vorming) lessen, aangepaste muziekles en muziektherapie worden verzorgd door docente/therapeute Erika van

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

PS. Heeft u vragen of opmerkingen over deze brief? Mail mij, of loop even binnen. U krijgt altijd antwoord!

PS. Heeft u vragen of opmerkingen over deze brief? Mail mij, of loop even binnen. U krijgt altijd antwoord! Beste ouders/verzorgers, Deze weken is er in alle groepen getoetst. Als ik een willekeurige groep binnen liep, zag ik de kinderen zwoegen en zweten! We nemen de landelijke toetsen van het CITO af zodat

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 Website: www.toermalijn.net E-mail: info@toermalijn.net Nieuwsbrief basisschool de Toermalijn, schooljaar 2015-2016,

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Voorjaarsvakantie Team Bereikbaarheid Privacy Schoolfotograaf PKN 40 dagentijd Muziekschool Opvoedavonden De Prenter Laser gamen in de voorjaarsvakantie Kalender februari Kalender

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

Juni 2016, jaargang 20. Inhoud

Juni 2016, jaargang 20. Inhoud Juni 2016, jaargang 20 Inhoud Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden Uitnodiging roosterbespreking via mail Jubileum De Nieuwe Muziekschool 20 jaar Muzikanten gezocht voor optreden tijdens de 4-daagse in

Nadere informatie

September Van de directie

September Van de directie September 2017 Van de directie Het nieuwe schooljaar is gestart en het is meteen ook lekker weer om binnen te zitten. De kinderen zijn inmiddels al aardig gewend aan hun nieuwe leerkracht en onze groepen

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zilveren Maan

Nieuwsbrief. De Zilveren Maan Welkom! Alle kinderen van hebben de eerste schoolweek er weer op zitten. Het is altijd leuk om weer te beginnen met een nieuw schooljaar; een nieuwe juf of meester, nieuwe boeken, een nieuwe plek in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden gestart. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar.

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden gestart. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar. November 2012 jaargang 17 Inhoud Woordje van onze voorzitter Parkeren bij IKC de Kubus Subsidie Hulpouders en bestuursleden gevraagd Optredens door leerlingen Kerstconcert Leerlingenuitvoeringen: wie speelt

Nadere informatie

Ziekmelden kan via:

Ziekmelden kan via: Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 14 september 2017 nummer 3 Belangrijke data

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

mijn agenda tweede graad naam: klas: nr.:

mijn agenda tweede graad naam: klas: nr.: naam: mijn agenda klas: nr.: tweede graad Dit ben ik Ik ben Mijn adres is Ik ben geboren op / / Tel./gsm: E-mail: Mijn mama/papa is Tel./gsm: E-mail: Mijn mama/papa is Tel./gsm: E-mail: Mijn tweede adres

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Werkblad 3.1 Opdracht 3, module 3, les 3

Werkblad 3.1 Opdracht 3, module 3, les 3 Werkblad 3.1 Opdracht 3, module 3, les 3 1. Luister naar deel 1 van het gesprek. 2. Lees de zinnen. 3. Wat vertelt de juf? Kruis aan: ja of nee. 1. De kinderen praten in de kring. 2. De kinderen lezen

Nadere informatie

De Kameleon. Basisschool De Kameleon Zanddonk ZT Beuningen T www. Dekameleonbeuningen.nl

De Kameleon. Basisschool De Kameleon Zanddonk ZT Beuningen T www. Dekameleonbeuningen.nl september 2013 Nieuwsbrief 10 Een kleurrijke toekomst voor iedereen Basisschool De Kameleon Zanddonk 1 6641 ZT Beuningen T 024 677 15 01 www. Dekameleonbeuningen.nl Een frisse start van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 8 september 2017 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

weeknummer datum activiteit bijzonderheden herfstvakantie week 44 vrijdag 31 okt voetbal clinic groep 3/4 en 5/6

weeknummer datum activiteit bijzonderheden herfstvakantie week 44 vrijdag 31 okt voetbal clinic groep 3/4 en 5/6 NIEUWSBRIEF nr 3 2014-2015 9 oktober Redactie: Annet van Summeren, Margot Guitjens Aanleveren kopij: directie@montessorinijmegen.nl margotguitjens@hotmail.com In deze derde nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. Januari 2016 nr 7 OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik ook graag een oproep

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2015 2016, BLOK 2 (januari - mei 2016) De

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames Groep 6/7 Informatiebrief Schooljaar 2015/2016 Algemeen o Inloop: leerlingen mogen van 8.15 uur en 13.00 uur naar de klas toe gaan. De leerkracht is dan in de klas. Leerkrachten: Op maandag, dinsdag en

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Nr. 8 17 december 2015 Morgen, vrijdag 18 december a.s., zijn alle kinderen vrij en begint de kerstvakantie. Kerstvakantie duurt tot en met 1 januari 2016. Op 4 januari 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 31 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 31 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2 Baarn, 31 augustus 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

INFO. 25 augustus 2015

INFO. 25 augustus 2015 INFO 25 augustus 2015 Obs de Regenboog Algemeen De school is weer begonnen; de zomervakantie ligt alweer achter ons. Ik hoop dat iedereen fijne vakantieweken achter de rug heeft. Wij hebben er weer zin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Algemeen nieuws De kop is er af! Het schooljaar is alweer twee weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen.

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Kind op maandag. Open huis Daarlerveen Woensdagmiddag 2 september

Over De Veenbrug. Kind op maandag. Open huis Daarlerveen Woensdagmiddag 2 september Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 2 31 augustus 2015 Open huis Daarlerveen Woensdagmiddag 2 september Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Stakingsdag donderdag 5 oktober. Een grote meerderheid van de schoolbesturen in het primair onderwijs steunt

Nadere informatie

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school!

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school! Nr. 14, 3 april 2019 Kalender Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden Vrijdag 12 april: Koningsspelen Dinsdag 16, woensdag 17 april: IEP eindtoets groep 8 Donderdag

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie