IN HEDENDAAGS JASJE. binnenkijken VLAAMS WONEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IN HEDENDAAGS JASJE. binnenkijken VLAAMS WONEN"

Transcriptie

1 1 binnenkijken VLAAMS WONEN Authentieke charme IN HEDENDAAGS JASJE MOOI INGEKAPSELD IN HET GOLVENDE LANDSCHAP VAN DE VLAAMSE ARDENNEN IS DEZE AUTHENTIEKE HOEVE EEN ECHT PARELTJE. HOEWEL, AUTHENTIEK: HET GROOTSTE GEDEELTE IS NIEUW. TOCH LIJKT HET ALSOF DEZE WONING ER AL JAREN STAAT. EN DAT WAS OOK PRECIES DE BEDOELING. TEKST BERT DE PAU FOTOGRAFIE SARAH VAN HOVE 2

2 4 3 Een gekaleide gevel in combinatie met natuurlijke bakstenen en houten planken zorgt voor een sober landelijk resultaat. De gekaleide delen van de gevel versterken het authentieke effect Om de architectuur zo authentiek mogelijk te maken, werd de vroegere aanwezigheid van oude elementen geënsceneerd. Zo lijkt het op sommige plaatsen alsof oude staldeuren plaats moesten ruimen voor grote raampartijen. De gerecupereerde bouwmaterialen versterken dat effect nog. Dankzij de sobere afwerking rondom en de donkere binnenbekleding heeft het zwembad een natuurlijke uitstraling, waardoor het zich mooi in het landschap integreert.

3 6 5 Deze woning toont heel goed aan hoe natuurlijke tinten zoals wit, zandkleur en grijs de boventoon voeren in Vlaamse interieurs. Enkele accessoires zorgen voor een subtiel kleuraccent. VLAAMS WONEN JUISTE SPANNING : Je kan moeilijk één stempel kleven op wat Vlaams wonen is. Woningen in zo n stijl halen immers hun inspiratie uit de architectuur door verschillende eeuwen heen, waarvan steden als Antwerpen, Brugge, Gent en Brussel nog veel sporen vertonen. Wat de Vlaamse stijl ook in het buitenland zo populair maakt, is de juiste spanning tussen het heden en het verleden. Meubelen uit de jaren zestig, antieke stukken en een pure belijning zonder overdaad: ze kunnen perfect samen en vormen zo een interessant geheel. Koppel daar dan ook nog eens het belang aan dat hier gehecht wordt aan kwalitatieve materialen, respect voor ambachtelijke technieken en oog voor verhoudingen en proporties. Al die elementen samen zorgen ervoor dat onze ontwerpers ook buiten onze landsgrenzen geliefd zijn." Pure materialen voeren de boventoon in de woonkamer. Een gestoffeerde bank (model Stephanie) en fauteuils (model Mark) van am designs gaan er hand in hand met een parketvloer van extra brede eikenhouten planken en een stoere salontafel, eveneens van am designs.

4 8 7 Dankzij de pure, eenvoudige aankleding zorgen de doorleefde materialen voor een sober totaalbeeld Ook designobjecten werden moeiteloos geïntegreerd in het interieur. Bij de eettafel bijvoorbeeld staan stoelen van Hans Wegner, erboven hangt de beroemde lamp Zettel z van Ingo Maurer (alles via am designs). Gebogen vormen, zoals hier in de doorgang tussen twee ruimtes, hebben een rustgevend effect. AMBACHTELIJKE TECHNIEKEN Oude Chinese krukjes zorgen voor extra gezelligheid bij de sober uitgevoerde open haard. De wand werd afgewerkt met kalkverf. Er stond al een huis op deze plaats, maar daar is zodanig veel aan veranderd en bijgebouwd dat je bijna over een nieuwbouwwoning kan spreken. Toch heeft de woning zich al helemaal geïntegreerd in de glooiende omgeving. De bewoners hebben specifiek voor deze locatie gekozen omdat ze midden in het groen wilden wonen, vertelt van am designs, die het ontwerp van dit droomhuis realiseerde. Het huis zelf moest de illusie creëren dat het al lang op die plek stond. Het moest lijken op een authentieke hoeve die volledig gerenoveerd is, met schuren die omgetoverd werden tot woonruimte. Wat je bijvoorbeeld bij zulke gerenoveerde hoeves re- gelmatig ziet, is dat een oude stalpoort vervangen werd door een raam, om op die manier een leefruimte met veel daglicht te creëren. Dat is hier ook gebeurd, met dat verschil dat alles nieuw is en er dus nooit een poort geweest is. Door zoveel mogelijk met gerecupereerde materialen te werken en ambachtelijke technieken te gebruiken, is het beoogde authentieke effect bereikt." ONVERVALST THUISGEVOEL Binnen ging de keuze naar een warme sfeer die het midden houdt tussen landelijk, tijdloos en hedendaags. Wat we vooral wilden bereiken, en dat doen we eigenlijk altijd, is een onvervalst thuisgevoel.

5 10 9 Terracottakleuren domineren de extra zithoek die vooral gebruikt wordt om een gezellige tijd met vrienden te beleven. De nieuwe en antieke meubelen en de gordijnen vonden de bewoners bij am designs. De warme stoffen dragen bij aan de gemoedelijke sfeer die we wilden creëren Ook warme aardetinten zoals oker, roestkleur en groen passen perfect in het Vlaamse plaatje.

6 12 11 Het huis heeft een open karakter, zodat alle ruimtes in contact met elkaar staan Pure lijnen en open ruimtes dragen bij tot de luchtige sfeer die zo typerend is voor Vlaamse woningen. Het imposante eiland staat letterlijk en figuurlijk centraal in de leefkeuken. Het eikenhout zorgt voor een warm accent in deze voor het overige vooral witte ruimte, met als absolute blikvangers de vloer van gerecupereerd marmer, het marmeren werkblad en de Hollandse witjes tegen de spatwand.

7 14 13 Elke ruimte werd met evenveel oog voor detail afgewerkt. Zo ook deze dienstingang, waar de vloer van gerecupereerde, blauw gesmoorde terracottegels gecombineerd werden met wanden in hoogglans lak en een antieke bank van am designs. Eikenhouten vloeren worden vaak afgewisseld met natuurstenen vloeren, zoals hier in de hal.

8 16 15 Door te kiezen voor maatwerkkasten gaat geen enkel hoek je verloren. Ook boven zijn de volumes ruim. Het ouderlijke gedeelte is daar een uitstekend voorbeeld van. Door het aantal materialen en kleuren te beperken, komt het ruimtelijke effect nog meer tot zijn recht. Hoewel de volumes groot zijn, stralen ze toch een knusse sfeer uit Thuis komen moet echt goed voelen, legt Mark uit. Hoe dat er concreet uitziet, hangt af van de specifieke situatie. Een herenhuis in de stad richt je immers niet op dezelfde manier in als een woonboerderij op het platteland. In dit geval lag een landelijk interieur voor de hand, maar we wilden er toch een hedendaagse knipoog aan geven. Dat hebben we in eerste instantie gedaan door al het overtollige te vermijden en zo een sober, tijdloos geheel te creëren. Dat komt ook de mooie, duurzame materialen ten goede. We hebben ons bewust beperkt tot een klein aantal verschillende materialen die op verschillende plaatsen herhaald worden. Zo is eikenhout in veel ruimtes prominent aanwezig en komt het marmer uit de keuken ook terug in de badkamers. Het hele huis vormt op die manier een mooie harmonie.

9 18 17 Ook in de badkamer zorgen de boogvormen voor het Vlaamse karakter. Elementen laten terugkeren, en toch ook variatie: het is een rode draad doorheen de woning. De badkamers illustreren dat. Net als in de keuken liggen er marmeren vloeren en bladen, maar hier is het tadelakt dat voor warme toetsen zorgt. Dat wil echter niet zeggen dat elke ruimte er hetzelfde uitziet. Integendeel: door bijvoorbeeld verschillende schildertechnieken toe te passen, beleef je elke ruimte anders." GEZELLIGE HAARDEN Ruimtes zijn er alvast meer dan voldoende in dit huis. Zo is er op de gelijkvloerse verdieping naast de ruime leefkeuken en eetplaats plaats voor maar liefst drie zithoeken: een meer formele ruimte om mensen te ontvangen, een cosy tv-hoek en een extra zitruimte voor vrienden. Wat al deze ruimtes met elkaar gemeen hebben, is de gezelligheid die ze uitstralen. Dat komt enerzijds door de haard die in elk van deze ruimtes aanwezig is en anderzijds door de aankleding ervan. Op enkele kunstwerken uit de privécollectie van de bewoners na hebben we de volledige inrichting op ons genomen. De meubelen zijn ofwel van onze eigen collectie ofwel van merken die we verdelen." Boven bevinden zich onder meer een ouderlijk gedeelte met slaapkamer, badkamer en dressing, drie kinderkamers met eigen badkamer, een bureel en een fitnessruimte. Terug beneden vinden we ook nog een polyvalente ruimte ideaal voor feestjes en een spa met sauna en hamam, die via een trap toegang geeft tot het buitenzwembad. Het mag duidelijk zijn: het droomhuis dat de bewoners voor ogen hadden, is er gekomen.

Warm wonen IN EEN STATIG HERENHUIS

Warm wonen IN EEN STATIG HERENHUIS 142 binnenkijken 143 XXL binnenkijken 9 Warm wonen IN EEN STATIG HERENHUIS DERDE KEER GOEDE KEER, LUIDT HET GEZEGDE, MAAR VOOR KURT EN PETRA WERD HET VIERDE KEER GOEDE KEER. HET IS IMMERS DE VIERDE MAAL

Nadere informatie

DE SCHUUR DIE HET PAD VAN FRANS EN MARION KRUISTE, BLEEK ONBRUIKBAAR. TOCH BLIEZEN ZE VERSCHILLENDE MATERIALEN ERVAN NIEUW LEVEN IN.

DE SCHUUR DIE HET PAD VAN FRANS EN MARION KRUISTE, BLEEK ONBRUIKBAAR. TOCH BLIEZEN ZE VERSCHILLENDE MATERIALEN ERVAN NIEUW LEVEN IN. binnenkijken 139 NIEUW EN TOCH AUTHENTIEK DE SCHUUR DIE HET PAD VAN FRANS EN MARION KRUISTE, BLEEK ONBRUIKBAAR. TOCH BLIEZEN ZE VERSCHILLENDE MATERIALEN ERVAN NIEUW LEVEN IN. DAT RESULTEERDE IN EEN KNUS

Nadere informatie

Italiaanse authenticiteit

Italiaanse authenticiteit 234 binnenkijken 235 Italiaanse authenticiteit Het huis staat op een groene heuveltop in Le Marche. Links bevindt zich het woongedeelte, rechts, in het lagere volume, het gastenverblijf. De natuurstenen

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

LANDELIJK LOFTGEVOEL

LANDELIJK LOFTGEVOEL .. binnenkijken.. LANDELIJK LOFTGEVOEL DE BEWOONSTER WAS ZODANIG TEVREDEN OVER HET INTERIEUR DAT NICKY GOOSSENS VOOR HAAR VERWEZENLIJKT HAD DAT ZE DE INTERIEURSTYLISTE OOK VROEG VOOR HAAR NIEUWE THUIS:

Nadere informatie

Gezellige eenheid met speelse variatie

Gezellige eenheid met speelse variatie 130 Gezellige eenheid met speelse variatie Spelen met ruimtes, hoogtes en materialen is een gedurfde keuze die de nodige dosis lef vereist, maar als de stap daadwerkelijk gezet is, kan dat uitmonden in

Nadere informatie

WONEN IS EEN KWESTIE VAN PERSOONLIJKE SMAAK, MAAR OOK DIE SMAAK KAN DOORHEEN DE JAREN EVOLUEREN. VRAAG DAT MAAR AAN LEO EN JOSEFIEN.

WONEN IS EEN KWESTIE VAN PERSOONLIJKE SMAAK, MAAR OOK DIE SMAAK KAN DOORHEEN DE JAREN EVOLUEREN. VRAAG DAT MAAR AAN LEO EN JOSEFIEN. binnenkijken 121 Wanneer wonen persoonlijk is WONEN IS EEN KWESTIE VAN PERSOONLIJKE SMAAK, MAAR OOK DIE SMAAK KAN DOORHEEN DE JAREN EVOLUEREN. VRAAG DAT MAAR AAN LEO EN JOSEFIEN. HUN MEER DAN DERTIG JAAR

Nadere informatie

binnenkijken 89 & SOBER

binnenkijken 89 & SOBER binnenkijken 89 XXL binnenkijken 6 STOER & SOBER LEX EN YLONA WONEN SAMEN MET HUN TWEE ZONEN VALENTIJN EN LAUREN IN EEN VERBOUWDE SCHUUR VLAKBIJ UTRECHT. OP DE OMRINGENDE WEILANDEN ZIEN ZE HUN EIGEN DIEREN

Nadere informatie

PUUR EN INGETOGEN BUITENHUIS

PUUR EN INGETOGEN BUITENHUIS .. Tour de Provence.. BINNENKIJKEN PUUR EN INGETOGEN BUITENHUIS Tekst Lotje Deinum Fotografie Denise Keus DE BELGISCHE INTERIEURONTWERPER MARK MERTENS RENOVEERDE EEN EEUWENOUDE, AUTHENTIEKE WONING IN EEN

Nadere informatie

Klassevol EN TIJDLOOS

Klassevol EN TIJDLOOS K Klassevol EN TIJDLOOS Tot rust kunnen komen en van elkaars gezelschap genieten in een esthetisch verantwoord huis, opgetrokken uit authentieke bouwmaterialen, dat is wat de bewoners van deze mooie manor

Nadere informatie

vakantie Een beetje binnenkijken

vakantie Een beetje binnenkijken 32 33 binnenkijken De zitruimte ademt pure rust, dankzij de eenheid van materialen en zachte tinten. De banken zijn van Dièz, de salontafel is van Olàv Home. Bovenaan in de op maat gemaakte wandkast van

Nadere informatie

Gewaagde maar geslaagde combinatie van hout en staal

Gewaagde maar geslaagde combinatie van hout en staal 2 Eiken Project Gewaagde maar geslaagde combinatie van hout en staal Het ruwe, natuurlijke karakter van eikenhout gecombineerd met de industriële uitstraling van staal vormt de rode draad doorheen deze

Nadere informatie

binnenkijken LANDELIJK

binnenkijken LANDELIJK 18 binnenkijken 19 LANDELIJK MET EEN VLEUGJE GLAMOUR KIEZEN TUSSEN TWEE STIJLEN DIE JE MOOI VINDT: NIET ALTIJD EVIDENT. EN MISSCHIEN HOEFT HET OOK NIET. DE EIGENAREN VAN DIT BIJZONDERE HUIS BIJVOORBEELD

Nadere informatie

Statig landhuis, tijdloos ingericht

Statig landhuis, tijdloos ingericht B i n n e n k i j k e n Tekst: Emmy van Dantzig Fotografie: Jan Verlinde voor Vlassak-Verhulst Statig landhuis, tijdloos ingericht Praktisch, maar wel stijlvol, elegant en tijdloos. Dat streefden Didi

Nadere informatie

Idyllisch grachtenpand in ere hersteld

Idyllisch grachtenpand in ere hersteld Binnenkijken Idyllisch grachtenpand in ere hersteld Enkele jaren geleden zag het er maar benard uit voor dit ooit zo statige grachtenpand in de Nederlandse Hanzestad Hasselt, tot Bianca en Frank zich erover

Nadere informatie

binnenkijken RUSTPUNT

binnenkijken RUSTPUNT binnenkijken 223 Authentiek RUSTPUNT EEN PLAATS OM TOT RUST TE KOMEN: DAT WAS DE WENS VAN DEZE BEWONERS. HUN ZOEKTOCHT ZOU ACHT JAAR DUREN, MAAR WAS UITEINDELIJK MEER DAN DE MOEITE WAARD: DIT RESULTAAT

Nadere informatie

ANGELIQUE, THEO EN LABRADOR BINK GINGEN VIER JAAR GELEDEN SAMENWONEN IN THEO S HUIS.

ANGELIQUE, THEO EN LABRADOR BINK GINGEN VIER JAAR GELEDEN SAMENWONEN IN THEO S HUIS. binnenkijken 135 SOBERE METAMORFOSE ANGELIQUE, THEO EN LABRADOR BINK GINGEN VIER JAAR GELEDEN SAMENWONEN IN THEO S HUIS. HIJ HAD EEN MODERN INTERIEUR, ANGELIQUE NAM HAAR BROCANTESTIJL MEE. DE COMBINATIE

Nadere informatie

Onconventionele villa voor een unieke levensstijl

Onconventionele villa voor een unieke levensstijl Onconventionele villa voor een unieke levensstijl In deze villa in de buurt van Rotterdam werd alles op maat van de bewoners en hun unieke levensstijl gemaakt. Het werd een imposant project, vol onconventionele

Nadere informatie

.. binnenkijken.. DE ZOETE INVAL

.. binnenkijken.. DE ZOETE INVAL .. binnenkijken.. DE ZOETE INVAL DE WITGEKALKTE HOEVE VAN EMMELY EN JO LIGT IN DE GROENE MANDELVALLEI, TUSSEN ANDERE BOERDERIJEN IN. PRECIES ALSOF HET NOOIT ANDERS IS GEWEEST. HET INTERIEUR STRAALT EEN

Nadere informatie

Inspiratie. uit de achttiende eeuw. 16 binnenkijken

Inspiratie. uit de achttiende eeuw. 16 binnenkijken 16 binnenkijken 17 Inspiratie uit de achttiende eeuw EEN WONING MET DE SFEER VAN EEN ACHTTIENDE-EEUWS FRANS LANDHUIS, DAAR DROOMDEN DE BEWONERS VAN. DOOR HET GEBRUIK VAN GERECUPEREERDE MATERIALEN, HET

Nadere informatie

Stijlvolle elegantie in klassieke villa

Stijlvolle elegantie in klassieke villa Binnenkijken Stijlvolle elegantie in klassieke villa Tien jaar geleden beslisten Maria en Ludo een nieuwe woning te bouwen in een groene, bosrijke omgeving. Het resultaat, een statige, klassieke villa,

Nadere informatie

EENHEID DE WELDAAD VAN

EENHEID DE WELDAAD VAN De keuken werd helemaal op maat gemaakt door interieurarchitect Michael Severs. De houten deurtjes zijn met antiekbeits donker geschilderd en steken mooi af bij het Mortex-werkblad met betonlook. Een antieke

Nadere informatie

GROOTS GROOTS EENVOUD

GROOTS GROOTS EENVOUD BINNENKIJKEN GROOTS GROOTS IN EENVOUD De perfecte locatie, een riante oppervlakte en een prachtig uitzicht: dit Rotterdamse waterappartement had alles wat Anna zocht. Alleen aan dat gedateerde interieur

Nadere informatie

De bewoners kozen in de woonkamer voor een hoekbank met kussens op maat via Loup Binnenhuisadvies. De kunstwerken achter de zitbank zijn geleverd

De bewoners kozen in de woonkamer voor een hoekbank met kussens op maat via Loup Binnenhuisadvies. De kunstwerken achter de zitbank zijn geleverd De bewoners kozen in de woonkamer voor een hoekbank met kussens op maat via Loup Binnenhuisadvies. De kunstwerken achter de zitbank zijn geleverd door Ann-Sophie De Stoop van Authentic and So. De salontafel

Nadere informatie

Sfeer creëren in een woning is bij de familie van Maria blijkbaar

Sfeer creëren in een woning is bij de familie van Maria blijkbaar Binnenkijken Stoer met een twist De deur staat letterlijk open voor ons en dus voelen we ons meteen thuis in de charmante hoeve van Leo en Maria Kessels. Het is een rechtstreekse verwijzing naar de gastvrijheid

Nadere informatie

SCANDINAVIAN RUSTIC MODERN

SCANDINAVIAN RUSTIC MODERN 1 ARTIST IMPRESSIONS Artist Impressions zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. Op basis van

Nadere informatie

AUTHENTIEKE HOEVE. in hedendaagse uitvoering TIJDLOOS 65 TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK VERHULST

AUTHENTIEKE HOEVE. in hedendaagse uitvoering TIJDLOOS 65 TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK VERHULST I N T E R I E U R AUTHENTIEKE HOEVE in hedendaagse uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK VERHULST TIJDLOOS 65 In alles lijkt deze woning een authentieke hoeve in Vlaamse bouwstijl te

Nadere informatie

Ik ben altijd al op een creatieve manier bezig geweest, steekt Claudia

Ik ben altijd al op een creatieve manier bezig geweest, steekt Claudia Een huis dat je omarmt Wat het precies was dat haar zo aansprak aan deze woning uit 1824 in Venlo, weet Claudia Benders niet precies. Toch had het huis al langer haar aandacht en stond het voor haar vast

Nadere informatie

Wonen en werken tussen de weilanden

Wonen en werken tussen de weilanden binnenkijken Het muurtje met de legplanken scheidt de keuken van de living. De sofa is van Flexform Bij het boograam met het prachtige uitzicht over de weilanden staat een zithoek met een stoel, booglamp

Nadere informatie

Van boomgaard tot droomhuis. Binnenkijken

Van boomgaard tot droomhuis. Binnenkijken Binnenkijken Van boomgaard tot droomhuis Ruim een jaar woont Kristel van Leeuwen nu met haar gezin in hun nieuwe huis. Een bekende plek voor hen, want ze hebben eerst zes jaar in de aangrenzende boerderij

Nadere informatie

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak Bowisse Voor levensgenieters met smaak LOODS We zijn er trots op. Wis en waarachtig, vast en zeker; Bowisse! Eerlijke materialen, ambachtelijk vakwerk en vriendelijk design. Robuuste terrasoverkappingen,

Nadere informatie

stoere woning Van oude hoeve tot

stoere woning Van oude hoeve tot De lange muur achter de eettafels was oorspronkelijk dicht. Er werden enkele openingen in gemaakt en daarin werden oude ramen geplaatst, die de bewoners op de kop tikten bij een antiquair. Her en der in

Nadere informatie

jarendertighuis Vlaams-Franse sfeer in Binnenkijken

jarendertighuis Vlaams-Franse sfeer in Binnenkijken Binnenkijken Een antiek bankje doet in de woonkamer dienst als salontafel. Erbij staat een grote bank en bijpassende anderhalfzit bekleed met een linnen stof (JOB). De eettafel in de woonkamer is een zogenaamde

Nadere informatie

Hamptons. The. Harmonie in. binnenkijken

Hamptons. The. Harmonie in. binnenkijken 172 173 binnenkijken Harmonie in The Hamptons In de woonkamer staat een harmonieuse diversiteit aan meubelen. De antieke Louis XIV-stoelen naast het raam zijn overtrokken met linnen uit de collectie van

Nadere informatie

De tv en haard werden ingebouwd in een groot blok. Er is ook een vak voor de speakers en kabels verstopt achter zwart speakerdoek.

De tv en haard werden ingebouwd in een groot blok. Er is ook een vak voor de speakers en kabels verstopt achter zwart speakerdoek. 98 De tv en haard werden ingebouwd in een groot blok. Er is ook een vak voor de speakers en kabels verstopt achter zwart speakerdoek. De salontafel is een ontwerp van Remy Meijers voor Gelderland. Het

Nadere informatie

VOORLIEFDE VOOR DOORLEEFD

VOORLIEFDE VOOR DOORLEEFD .. binnenkijken.. Tekst Wilma Tjalsma Fotografie Denise Keus VOORLIEFDE VOOR DOORLEEFD NATUURLIJK ZIE JE DEZE STIJL BIJ VEEL MEER MENSEN, MAAR SONJA HEEFT VAN HAAR INTERIEUR IETS EIGENS GEMAAKT. NIET VOOR

Nadere informatie

Het was heel toevallig dat Ammy en Ellen uitkwamen op

Het was heel toevallig dat Ammy en Ellen uitkwamen op Binnenkijken Op zoek naar rust en ruimte Ammy en Ellen waren na een aantal jaren stadsleven op zoek naar meer rust en ruimte. Die vonden ze in een boerderij in Oud Ade: midden in de randstad maar wel op

Nadere informatie

Het familiebedrijf Lefèvre Interiors geeft al sinds 1890 het interieur van vele woningen een ziel.

Het familiebedrijf Lefèvre Interiors geeft al sinds 1890 het interieur van vele woningen een ziel. TRADITIONEEL VAKMANSCHAP EN ZIN VOOR HARMONIE Het familiebedrijf Lefèvre Interiors geeft al sinds 1890 het interieur van vele woningen een ziel. Gepassioneerde vaklui uit de eigen ateliers brengen met

Nadere informatie

JE HOORT WELEENS OPPEREN DAT EEN DROOMHUIS NOOIT HELEMAAL ÀF IS. TOM EN SOPHIE KUNNEN DAT BEAMEN.

JE HOORT WELEENS OPPEREN DAT EEN DROOMHUIS NOOIT HELEMAAL ÀF IS. TOM EN SOPHIE KUNNEN DAT BEAMEN. binnenkijken 231 Als het NIET PERFECT moét zijn JE HOORT WELEENS OPPEREN DAT EEN DROOMHUIS NOOIT HELEMAAL ÀF IS. TOM EN SOPHIE KUNNEN DAT BEAMEN. AL TIEN JAAR WONEN ZE IN HUN HUIDIGE HUIS, MAAR NOG STEEDS

Nadere informatie

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL)

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) P O R T R E T Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) Tekst: Fanny Storms Fotografie: Sarah Van Hove De eigenzinnige visie van Machiel Bekker Stijlvol

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Nieuwe villa met. Franse geschiedenis. Binnenkijken

Nieuwe villa met. Franse geschiedenis. Binnenkijken Binnenkijken Nieuwe villa met Franse geschiedenis Voor de realisatie van landelijke woningen blijft Frankrijk een onuitputtelijke inspiratiebron. Deze tijdloze villa is daar het perfecte voorbeeld van.

Nadere informatie

VOLWASSEN FAMILIEHUIS

VOLWASSEN FAMILIEHUIS Op de zitbank (Spoom van Keijser&Co) liggen uitbundige kussens van Designers Guild. Ook de taupekleurige vouwgordijnen zijn van Designers Guild. Het tapijt van Ginterieur werd op maat gemaakt. De lampenkap

Nadere informatie

exclusief wonen Volmaakt en stoer

exclusief wonen Volmaakt en stoer Volmaakt en stoer De statige, witte woning trekt direct de aandacht. De houten voordeur en zwarte kozijnen staan in schril contrast met de smetteloos witte muren. De woning heeft een stoer karakter door

Nadere informatie

Wolterinck op Ibiza een woning waarin de natuur voelbaar is

Wolterinck op Ibiza een woning waarin de natuur voelbaar is 38 buitenland Tekst: Anouschka Bänziger Fotografie: Peter Baas Wolterinck op Ibiza een woning waarin de natuur voelbaar is 40 buitenland buitenland 41 De woning ligt op een unieke plek tegen een heuvel

Nadere informatie

Interieur HUISELIJKHEID. hand in hand. 10 Tijdloos wonen Tijdloos wonen 11

Interieur HUISELIJKHEID. hand in hand. 10 Tijdloos wonen Tijdloos wonen 11 Interieur LUXE & HUISELIJKHEID hand in hand Tijdloos wonen 11 10 Tijdloos wonen Tijdloos wonen 11 TEKST: PEGGY VAN DER AUWERA - FOTOGRAFIE: EDDY VAN GROENDERBEEK Als interieurstyliste Nicky Goossens zich

Nadere informatie

Een huis in Kempische stijl

Een huis in Kempische stijl Binnenkijken Een huis in Kempische stijl IDe Kempische bouwstijl is een populair genre binnen de architectuur. Hij wordt gekenmerkt door natuurlijk licht, het gebruik van authentieke materialen en veel

Nadere informatie

something new SOMETHING OLD, XXL binnenkijken

something new SOMETHING OLD, XXL binnenkijken 28 binnenkijken 29 XXL binnenkijken 2 SOMETHING OLD, something new HET JARENZEVENTIGHUIS DAT HENRIETTE EN PETER VIJFTIEN JAAR GELEDEN KOCHTEN, MOEST DRINGEND OPGEKNAPT WORDEN. GELUKKIG ZAG PETER DAT ER

Nadere informatie

Oude deel wordt warm en stoer leefhuis. Binnenkijken

Oude deel wordt warm en stoer leefhuis. Binnenkijken Binnenkijken Oude deel wordt warm en stoer leefhuis Het prachtige uitzicht over het Overijsselse Reestdal inspireerde Dicky en Hielke bij het inrichten van hun boerderij. Natuurlijke kleuren en materialen

Nadere informatie

ALS HEER EN MEESTER BOVENOP EEN DUIN

ALS HEER EN MEESTER BOVENOP EEN DUIN De architect tekende een woning in typische Long Islandstijl: een hoog en statig huis met houten gevelbekleding in geschilderd meranti. Om de houten gevel minder monotoon te maken, voerde de architect

Nadere informatie

Statige allure Authentieke charme

Statige allure Authentieke charme Statige allure Authentieke charme Op een royale bouwoppervlakte midden in een groene, rustige omgeving als deze kon het niet anders dan dat er een schitterende pand met authentieke allures zou herrijzen.

Nadere informatie

DOORDACHT INTERIEUR Op maat van ons leven TEKST: PEGGY VAN DER AUWERA - FOTOGRAFIE: WILLEM VAN PUYENBROECK

DOORDACHT INTERIEUR Op maat van ons leven TEKST: PEGGY VAN DER AUWERA - FOTOGRAFIE: WILLEM VAN PUYENBROECK DROOMKEUKEN DOORDACHT INTERIEUR Op maat van ons leven TEKST: PEGGY VAN DER AUWERA - FOTOGRAFIE: WILLEM VAN PUYENBROECK 68 69 Een stel uit Tilburg klopte aan bij Eiken Project om hun riante herenwoning

Nadere informatie

z o e k t o c h t n a a r a u t h e n t i e k e m a t e r i a l e n. De t w e e lampen a c h t e r a a n b i j v o o r b e e l d zijn o u d e

z o e k t o c h t n a a r a u t h e n t i e k e m a t e r i a l e n. De t w e e lampen a c h t e r a a n b i j v o o r b e e l d zijn o u d e De w o o n k a m e r, w a a r vroeger d e v a r k e n s s t a l w a s, v o r m t een perfecte illustratie v a n Na n c y s z o e k t o c h t n a a r a u t h e n t i e k e m a t e r i a l e n. De t w e

Nadere informatie

renovatie woning Gent

renovatie woning Gent renovatie woning Gent atelier tom vanhee Verboeckhavenstraat 99, 1030 Brussel t/f 02 245 16 18 m 0496 12 74 38 www@ateliertomvanhee.be RENOVATIE WONING GENT WOONVOLUME MET RAMEN ALS SCHILDERIJEN PROJECT

Nadere informatie

BINNENKIJKEN. Het huis heeft een klassieke gevel, toch is dit een nieuwbouwwoning. Tekst Lotje Deinum - Fotografie Denise Keus

BINNENKIJKEN. Het huis heeft een klassieke gevel, toch is dit een nieuwbouwwoning. Tekst Lotje Deinum - Fotografie Denise Keus BINNENKIJKEN Het huis heeft een klassieke gevel, toch is dit een nieuwbouwwoning. Als een tweede huid Robert en Jé-Anne verhuisden van een klein appartement naar een ruim, zelfgebouwd huis. Samen maakten

Nadere informatie

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl Alle genoemde afmetingen zijn uitwendig gemeten en kunnen iets afwijken Alle artikelen worden als bouwpakket met handleiding geleverd Modelwijzigingen alsmede zetfouten voorbehouden Alle modelrechten voorbehouden

Nadere informatie

THUIS. Een warme & stoere. binnenkijken

THUIS. Een warme & stoere. binnenkijken binnenkijken 85 Een warme & stoere THUIS HOEWEL HET VOOR BEIDEN DE EERSTE KEER WAS DAT ZE HET OUDERLIJKE HUIS ACHTER ZICH LIETEN, WAAGDEN JOYCE EN PEET ZICH TOCH METEEN AAN EEN UITDAGENDE VERBOUWING. ZE

Nadere informatie

Gitsplaetse. Residentie

Gitsplaetse. Residentie Gitsplaetse Residentie GITS LUXUEUZE PENTHOUSE Leefruimte Je bent welkom in een tijdloos design. Een leefruimte die rust uitstraalt en je laat thuiskomen in een interieur vol licht en openheid. De geïntegreerde

Nadere informatie

Stads villa. in een oase van groen

Stads villa. in een oase van groen ClassiCinterior Stads villa in een oase van groen Deze imposante villa ligt in een groene oase, midden in het centrum van een stadje in de Vlaamse Leiestreek. Op het domein stond decennialang een kasteeltje.

Nadere informatie

Binnenkijken DROOMHUIS

Binnenkijken DROOMHUIS Binnenkijken 33 DROOMHUIS voor twee WE WILDEN GEWOON ONZE DROOM WAARMAKEN, VERTELT BEWOONSTER WILMA. SAMEN BOUWDEN ZE HUN NIEUWE WONING LETTERLIJK STEEN VOOR STEEN OP. HET DUURDE TWEEËNHALF JAAR, MAAR

Nadere informatie

ALS HET NIET PERFECT MOÉT ZIJN

ALS HET NIET PERFECT MOÉT ZIJN 290 291 Alomtegenwoordig in het interieur zijn stoere kruiken, waarvan sommige tot lamp omgebouwd werden. Deze zijn te vinden bij Puur Wonen. ALS HET NIET PERFECT MOÉT ZIJN JE HOORT WELEENS OPPEREN DAT

Nadere informatie

poort 58 hasselt luxeappartementen

poort 58 hasselt luxeappartementen poort 58 hasselt luxeappartementen een solide bouwpartner Met Kolmont Woonprojecten kiest u voor een sterke partner waarmee u in alle vertrouwen kunt werken. Dit familiebedrijf ontwikkelt al tientallen

Nadere informatie

BINNENKIJKEN VERSTILDE SCHOONHEID

BINNENKIJKEN VERSTILDE SCHOONHEID BINNENKIJKEN VERSTILDE SCHOONHEID In een onvervalst stuk Vlaams platteland, de Brabantse Kouters, ligt deze authentieke hoeve, volgestouwd met prachtige stukken uit alle decennia, van antiek tot vintage.

Nadere informatie

bouwen - verbouwen - renoveren

bouwen - verbouwen - renoveren special bouwen bouwen - verbouwen - renoveren Renovatiespecial 30 pagina s praktische informatie en inspirerende renovatiewoningen herfsteditie 2008 Dossier verlichting: Sfeervol wonen met een juist lichtplan

Nadere informatie

Penthouse aan de Nieuwe Maas

Penthouse aan de Nieuwe Maas De zitbank, salontafel, eettafel en eetkamerstoelen zijn allemaal van Piet Boon. De kussens op de bank zijn van Lizzo. BINNENKIJKEN Penthouse aan de Nieuwe Maas Piet Boon- PENTHOUSE Zonnig of bewolkt?

Nadere informatie

BINNENKIJKEN EEN ECHT FAMILIEHUIS

BINNENKIJKEN EEN ECHT FAMILIEHUIS BINNENKIJKEN EEN ECHT FAMILIEHUIS Lekker gemakkelijk: Dick en Ellis konden het huis van Dicks ouders kopen. De grote zoektocht naar een ideaal kavel voor hun bouwplannen werd hen dus bespaard. Maar om

Nadere informatie

TE KOOP SCHILDE Luxe Villa in Engelse Cottage Stijl op een perceel van ca. 2475m2 Vraagprijs: 1.395.000 Referentie: 2368

TE KOOP SCHILDE Luxe Villa in Engelse Cottage Stijl op een perceel van ca. 2475m2 Vraagprijs: 1.395.000 Referentie: 2368 Technische details HOOFDKENMERKEN Type: Woning Bouwjaar: 2006 Renovatiejaar: INRICHTING Aantal slaapkamers: 6 Aantal badkamers: 3 OPPERVLAKTES Grondoppervlakte: ca.2475 m² Woonoppervlakte: ca. 456 m² ANDERE

Nadere informatie

Meubelplan intekenen

Meubelplan intekenen Week 5 MEUBELPLAN Meubelplan intekenen Als je door middel van het vlekkenplan een globale indeling voor je interieur hebt gemaakt dan kan je nu het meubelplan intekenen op je plattegrond. Je kan de verschillende

Nadere informatie

GEGREPEN DOOR BOUWKRIEBELS

GEGREPEN DOOR BOUWKRIEBELS .. binnenkijken.. GEGREPEN DOOR BOUWKRIEBELS BRIGIT EN GEERT GINGEN EEN KIJKJE NEMEN BIJ DE KAVEL VAN HUN DOCHTER EN HAAR VRIEND. BIJ THUISKOMST ZEI GEERT: IK DENK DAT WIJ NOG MAAR EENS EEN KEER EEN EIGEN

Nadere informatie

Huiselijkheid OP HOOG NIVEAU

Huiselijkheid OP HOOG NIVEAU Huiselijkheid OP HOOG NIVEAU TEKST: PEGGY VAN DER AUWERA - FOTOGRAFIE: EDDY VANGROENDERBEEK In het kosmopolitische Antwerpen floreert architectuur als nooit tevoren. Ook op het Eilandje pronken bouwkundige

Nadere informatie

METAMORFOSE. tot droomhuis XXL. binnenkijken

METAMORFOSE. tot droomhuis XXL. binnenkijken binnenkijken 289 XXL binnenkijken 18 METAMORFOSE tot droomhuis MEER DAN TWINTIG JAAR AL WONEN AN EN MICHEL IN HET GROENE LOCHRISTI. MAAR HET KLEINE HUIS DAT ZE ER OORSPRONKELIJK BOUWDEN, LIJKT IN NIETS

Nadere informatie

TIJDLOZE TON SUR TON

TIJDLOZE TON SUR TON .. binnenkijken.. Tekst Wilma Tjalsma Fotografie Anneke Gambon TIJDLOZE TON SUR TON TOEN MARJANNE EN IZAK DERTIEN JAAR GELEDEN DEZE BOERDERIJ LIETEN BOUWEN, DACHT MET NAME MARJANNE ANDERS OVER DE SFEER

Nadere informatie

OOG VOOR DETAIL EN PERFECTE VERHOUDINGEN

OOG VOOR DETAIL EN PERFECTE VERHOUDINGEN INTERIEUR OOG VOOR DETAIL EN PERFECTE VERHOUDINGEN Een blauw-tint voor de luiken, kasseien op de oprit. De felgele viooltjes naast de voordeur bewegen mee met de wind. Even verderop dansen libellen rond

Nadere informatie

EEN HUIS DAT ADEMT IK GELOOF ER HEILIG IN DAT EEN HARMONIEUS BOUWPROCES DE KWALITEIT EN IDENTITEIT VAN EEN HUIS MEE BEPAALT

EEN HUIS DAT ADEMT IK GELOOF ER HEILIG IN DAT EEN HARMONIEUS BOUWPROCES DE KWALITEIT EN IDENTITEIT VAN EEN HUIS MEE BEPAALT [ ENZO ARCHITECTUUR & INTERIEUR ] EEN HUIS DAT ADEMT Nog nooit heb ik me in een huis zo prettig gevoeld als hier. Na veertig jaar vanuit Genève de wereld overgevlogen te hebben, heeft de bewoner een nieuw

Nadere informatie

randeur Statig herenhuis,

randeur Statig herenhuis, ClassiCinterior Statig herenhuis, randeur glansrijke Dit statige herenhuis aan de rivier De Vecht heeft in de loop der jaren nog niets van zijn glans verloren. De hoge plafonds, sierlijsten, prachtige

Nadere informatie

binnenkijken Nieuw droomhuis met authentieke uitstraling Originele kustwoning

binnenkijken Nieuw droomhuis met authentieke uitstraling Originele kustwoning binnenkijken Nieuw droomhuis met authentieke uitstraling Originele kustwoning Na tal van landelijke woningen aan de kust gezien te hebben, wisten de bewoners duidelijk wat ze wilden: een comfortabele nieuwbouwwoning

Nadere informatie

karaktervolle kleuren voor buiten

karaktervolle kleuren voor buiten karaktervolle kleuren voor buiten Heidegras BG01 BG02 BG03 BG04 BG05 BG06 karaktervolle kleuren voor buiten Strandwandeling Omdat je gevel je visitekaartje is, en omdat elke woning een hoogst persoonlijk

Nadere informatie

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Interieur advies Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Analyse van de huidige situatie de woonkamer: 5,4 mx8,4 m creme witte wanden zandkleurige schouw

Nadere informatie

68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 68 WONEN. Binnenkijken. Aan zee

68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 68 WONEN. Binnenkijken. Aan zee 68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 68 WONEN Binnenkijken Aan zee 68 68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 69 Een voordeel van bouwen met hout, is dat het bijdraagt tot het comfort

Nadere informatie

LUXUEUZE OASE VAN RUST

LUXUEUZE OASE VAN RUST BINNENKIJKEN LUXUEUZE OASE VAN RUST In een badplaats aan de Nederlandse kust bewoont Monique samen met haar zoon een bijzonder huis. Luxueuze materialen, etnische accessoires en een wellnesscenter in eigen

Nadere informatie

binnenkijken 223 SEREEN MAAR GEDURFD

binnenkijken 223 SEREEN MAAR GEDURFD binnenkijken 223 XXL binnenkijken 15 SEREEN MAAR GEDURFD MIRANDA EN HAAR MAN JEROEN WOONDEN SAMEN MET HUN TWEE ZOONTJES HEEL PRETTIG IN HUN VORIGE WONING, EN TOCH NAMEN ZE DE SPRONG IN HET DIEPE EN KOCHTEN

Nadere informatie

EMBRACE W W W. PA S C A L E W O N E N. B E

EMBRACE W W W. PA S C A L E W O N E N. B E EMBRACE Intimate moments with E M B R A C E your loved ones are precious. De EMBRACE collectie van Pascale Naessens is een massieve meubellijn met body. Embrace them! Ze omarmt stoer metaal met natuurlijk

Nadere informatie

Verfijnde mix van landelijk en Engels

Verfijnde mix van landelijk en Engels Binnenkijken Verfijnde mix van landelijk en Engels Een keer in hun leven een eigen huis bouwen en inrichten, dat was de grote wens van Rolanda en Paul. Anno nu staat hun droomhuis er, ingericht in een

Nadere informatie

Presentatie ontwerp - woning AS

Presentatie ontwerp - woning AS arjaan de feyter Presentatie ontwerp - woning AS arjaan de feyter Interior Architect www.arjaandefeyter.be Azalealaan 31 2980 Halle Zoersel Belgium T +32 ( 0 ) 3 385 93 86 M + 32 ( 0 ) 476 62 19 10 E mail@arjaandefeyter.be

Nadere informatie

Sigma Trend Colours 2015-2016

Sigma Trend Colours 2015-2016 Sigma Trend Colours 2015-2016 We verwachten dat onze trendkleur 2015, 'Blue Paisley', een zeer prominente rol zal spelen in de decoratietrends van de komende jaren. We merken immers dat mensen steeds

Nadere informatie

herindeling Lumineuze aw op bezoek

herindeling Lumineuze aw op bezoek aw op bezoek Identikit Bewoners: Lieke, Sam en hun 2 kinderen Woning: verbouwd huis uit de jaren 70 Oppervlakte: 250 m 2 Locatie: Waalre, Nederland Lumineuze herindeling Lieke en Sam kochten een huis met

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

Landelijk wonen IN EEN OUDE TABAKSSCHUUR INTERIEUR

Landelijk wonen IN EEN OUDE TABAKSSCHUUR INTERIEUR INTERIEUR Landelijk wonen IN EEN OUDE TABAKSSCHUUR Tamara en Aldo wonen in een oude tabaksschuur uit 1810. Zo n veertig jaar geleden werd van de schuur een dubbel woonhuis gemaakt. Waar het nu heerlijk

Nadere informatie

F L O A T MADE BY SAUNACO I DESIGNED BY STUDIO SEGERS

F L O A T MADE BY SAUNACO I DESIGNED BY STUDIO SEGERS F L O A T MADE BY SAUNACO I DESIGNED BY STUDIO SEGERS FLOAT DRESSOIR 01 02 TIJDLOOS DESIGN MET EEN AUTHENTIEK KARAKTER VOOR IEDER INTERIEUR De combinatie van degelijk Belgisch vakmanschap, het gebruik

Nadere informatie

verzoend charme & tijdloosheid

verzoend charme & tijdloosheid verzoend charme & tijdloosheid TEKST: PEGGY VAN DER AUWERA - FOTOGRAFIE: VLASSAK VERHULST Fred en Donatienne vertrouwden de bouw van hun eerste woning toe aan Vlassak - Verhulst. Ze waren zo tevreden over

Nadere informatie

INTERIEUR DROOMBOERDERIJ. in eigen beheer verbouwd PRODUCTIE, STYLING & TEKST: EMMY VAN DANTZIG FOTOGRAFIE: JEANNINE GOVAERS

INTERIEUR DROOMBOERDERIJ. in eigen beheer verbouwd PRODUCTIE, STYLING & TEKST: EMMY VAN DANTZIG FOTOGRAFIE: JEANNINE GOVAERS INTERIEUR DROOMBOERDERIJ in eigen beheer verbouwd PRODUCTIE, STYLING & TEKST: EMMY VAN DANTZIG FOTOGRAFIE: JEANNINE GOVAERS 183 Mike en Marjanne wisten precies wat ze wilden: een authentiek huis aan de

Nadere informatie

EIGENTIJDSE LANDELIJKHEID AUTHENTIEK WONEN

EIGENTIJDSE LANDELIJKHEID AUTHENTIEK WONEN AUTHENTIEK WONEN EIGENTIJDSE LANDELIJKHEID Toen een jong stel eind 2012 dit huis kocht, zag het er zeker niet uitzonderlijk origineel of opvallend uit. Het was misschien zelfs een beetje een huis uit dertien

Nadere informatie

LICHTVOETIGE LUXE. een ode aan het Hoge Noorden INTERIEUR

LICHTVOETIGE LUXE. een ode aan het Hoge Noorden INTERIEUR INTERIEUR LICHTVOETIGE LUXE een ode aan het Hoge Noorden Joris Van Apers is een meester in het creëren van authentieke sferen. Interieurs van zijn hand spreken tot de verbeelding en dragen een herkenbare

Nadere informatie

stoere stijl, rust en ruimte

stoere stijl, rust en ruimte 114 115 binnenkijken stoere stijl, rust en ruimte draait er niet omheen. Rob en zij kochten dit huis niet voor de uitstraling of de sfeervolle details. Het waren de gunstige prijs en het achterliggende

Nadere informatie

ZOT VAN A. Binnenkijken in een realisatie van Bart De Beule INTERIEUR

ZOT VAN A. Binnenkijken in een realisatie van Bart De Beule INTERIEUR INTERIEUR Binnenkijken in een realisatie van Bart De Beule Ambachtelijk wil hij zijn ontwerpen uitgevoerd zien, door echte stielmannen met oog voor detail. Artisanaal en authentiek werkt hij zelf het liefst,

Nadere informatie

Binnenkijken ALLES OF NIETS

Binnenkijken ALLES OF NIETS Binnenkijken 183 ALLES OF NIETS EIGENLIJK STONDEN DEZE BEWONERS OP HET PUNT OM HUN HUIS TE VERKOPEN, MAAR DE KINDEREN WILDEN ER ÉCHT NIET WEG. DUS LIETEN ZE TOCH NOG EEN KEER EEN INTERIEURARCHITECT KOMEN.

Nadere informatie

Nestwarmte MET LANDELIJK GEVOEL INTERIEUR

Nestwarmte MET LANDELIJK GEVOEL INTERIEUR Nestwarmte MET LANDELIJK GEVOEL INTERIEUR In het uiterste noordoosten van België wonen Pascalle, Patrick en hun drie dochters in een landelijke villa met charme voor tien. De inrichting is van een schoonheid

Nadere informatie

REPORTAGE MET KLASSIEKE CHARME

REPORTAGE MET KLASSIEKE CHARME REPORTAGE Huis MET KLASSIEKE CHARME Met oprecht respect voor oude materialen, stijlen en tradities kun je schitterende, hedendaagse projecten realiseren. Dat is wat het trendsettende bouwbedrijf Vlassak-Verhulst

Nadere informatie

Compositie van hout, wit en zwart

Compositie van hout, wit en zwart Compositie van hout, wit en zwart architect Architect Birger Willaert adres Grote Moerstraat 94 8200 Brugge Een jong koppel met twee kinderen maakte kennis met architect Birger Willaert tijdens het openhuizenevent

Nadere informatie