CHAMBER MUSIC SESSIONS. Beleidsplan

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CHAMBER MUSIC SESSIONS. Beleidsplan"

Transcriptie

1 CHAMBER MUSIC SESSIONS Beleidsplan 26 januari 2016

2 Inhoudsopgave 1. Introductie Chamber Music SESSIONS Doelstellingen Motivatie Doelgroep 2. Uitwerking doelstellingen Concerten Tot stand brengen contact kamermusici Docenten 3. Communicatie en promotie Nieuwsbrief Website Promotie 4. Organisatie Initiatiefnemers Bestuur Comité van Aanbeveling 5. Contactgegevens

3 1. Introductie Chamber Music SESSIONS Doelstellingen Chamber Music SESSIONS is een platform speciaal voor amateurmusici die graag kamermuziek maken. SESSIONS heeft de volgende doelstellingen: Het bieden van een podium aan amateur kamermuziekensembles op bijzondere concertlocaties Het met elkaar contact brengen van amateur musici die graag kamermuziek maken Het met elkaar contact brengen van amateurensembles en docenten van een hoog niveau Motivatie Er zijn in Nederland veel enthousiaste amateurmusici van klassieke muziek, die in allerlei samenstellingen met elkaar spelen. Naast het spelen in symfonieorkesten wordt ook veel kamermuziek gemaakt. Daarbij komen musici echter vaak de volgende obstakels tegen: Er zijn een aantal ontzettend leuke kamermuziekfestivals in Nederland, zoals het Orlando Festival en Kamermuziek Atelier Delft, maar daar moet je je als ensemble voor opgeven. Musici die graag naar het festival willen zonder compleet ensemble hebben vallen buiten de boot. Daarnaast zijn de festivals alleen in de zomer, door het jaar heen is er nauwelijks gelegenheid om met je ensemble op te treden. Sessions biedt door het jaar heen op regelmatige basis een podium voor amateurensembles. Door een drukke agenda en verhuizingen vallen ensembles regelmatig uit elkaar. Niet altijd is het eigen netwerk groot genoeg om een nieuwe speler te vinden. Er zijn voor ensembles weinig mogelijkheden om goede coaches te vinden. De oprichters van SESSIONS maken zelf ook kamermuziek en lopen, net als anderen in hun omgeving, tegen deze obstakels aan. Daarom hebben zij het plan opgevat om in 2016 met SESSIONS een uniek platform op te richten om kamermuziek voor amateurmusici een georganiseerde basis te geven. Door amateurensembles de mogelijkheid te geven concert te geven en gecoacht te worden door professionele musici draagt SESSIONS bij aan de muzikale ontwikkeling van de leden van de ensembles. Doelgroep SESSIONS is opgericht voor gevorderde amateurmusici in heel Nederland van boven de 18 jaar met ervaring in samenspel. Het idee voor SESSIONS is de afgelopen maanden voorgelegd aan musici binnen deze doelgroep, alle reacties waren bijzonder positief.

4 2. Uitwerking doelstellingen Concerten Een concert van SESSIONS duurt anderhalf uur, twee keer drie kwartier muziek met daartussen een pauze. Ensembles die klassieke muziek maken (in allerlei samenstellingen) kunnen zich hiervoor aanmelden. SESSIONS zorgt voor een programmablad en een presentator die de ensembles aankondigt. De presentator houdt een kort interview met de ensembleleden over hun achtergrond en de muziek die ze maken. Na afloop van het concert is er een borrel, zodat musici elkaar kunnen leren kennen. Daarnaast moedigt SESSIONS hen actief aan hun eigen vrienden en kennissen naar de concerten mee te nemen om te komen luisteren, het is het leukste om voor een volle zaal te spelen en het vergroot de bekendheid van SESSIONS. In eerste instantie worden de concerten in Amsterdam en Utrecht georganiseerd. Wij hebben de volgende locaties op het oog: Splendor, het Concertgemaal, de Kleine Zaal van het Concertgebouw, het Pianolamuseum, het Vondelpark, TOON Amsterdam, het Muzieklokaal in Utrecht, de NedPho koepel in Amsterdam Oost, locaties van Stadsherstel, Museum van Loon en het Grachtenhuis. Bij elk van deze locaties hebben wij contacten die wij hiervoor kunnen benaderen. Van Splendor hebben wij een toezegging voor het organiseren van de eerste editie. Wij willen steeds aan het begin van het seizoen de data van alle concerten aan de leden van SESSIONS communiceren, zodat ensembles de gelegenheid hebben zich voldoende voor te bereiden. Wij willen minstens vier concertavonden per seizoen organiseren. Wij werven op twee manieren ensembles, wij benaderen zelf ensembles om te komen spelen en via onze promotie kunnen ensembles zich aanmelden. Totstandbrenging contact kamermusici SESSIONS maakt een website om het contact tussen amateurmusici te kunnen bewerkstelligen. Amateurmusici kunnen op onze website een profiel aanmaken. Zo geven ze aan welk instrument zij bespelen, wat hun niveau is en van welke soort muziek ze houden. Leden kunnen oproepen plaatsen die worden gestuurd aan alle leden die het gezochte instrument bespelen en leden kunnen ook individueel berichten naar elkaar sturen. Sessions richt zich op amateurmusici boven de 18 jaar en daarmee heeft Sessions het potentieel om duizenden amateurmusici in Nederland te bereiken. De oprichters en bestuurders kennen samen ongeveer 250 mensen die graag kamermuziek maken, en deze mensen hebben allen ook een groot netwerk van kamermuziek makende vrienden en kennissen, verspreid over verschillende generaties. Deze mensen benaderen wij om superpromotor te worden en SESSIONS onder de aandacht te brengen bij hun netwerk. Indien elke persoon vijf nieuwe leden aanbrengt komen wij op een totaal van 1250 leden. Wij verwachten dat dit initiatief ook door mond- op- mond reclame wordt gepromoot en dat doordoor het ledenaantal verder zal stijgen. Ook doen wij aan gerichte promotie onder kamermusici door heel Nederland, dit wordt later in het projectplan nader uitgewerkt.

5 Docenten Ook docenten kunnen zich op de site van Sessions aanmelden, maar dan specifiek om ensembles te coachen. Voor een vast bedrag per jaar kunnen docenten zich registreren. In de toekomst denken wij ook aan het organiseren van masterclassdagen waarvoor wij topmusici benaderen om de ensembles te coachen. 3. Communicatie en promotie Communicatiedoelstellingen Onze doelstelling is om met communicatieve uitingen op verschillende manieren zo veel mogelijk mensen te bereiken uit onze doelgroep om zo veel mogelijk inschrijvingen te realiseren. Strategie Wanneer de website klaar is en het kickoff evenement is gepland beginnen wij met het promoten van SESSIONS. Dat doen wij op verschillende manieren: Mensen uit ons eigen netwerk worden benaderd om superpromotor te worden: zij nodigen hun eigen achterban actief uit om zich op de website te registreren. Wij kennen zelf amateurmusici door het hele land en van verschillende leeftijden die een groot netwerk hebben. Op deze manier kunnen wij honderden mensen bereiken die persoonlijk worden benaderd. Wij zoeken organisaties in het culturele veld die ons initiatief onder hun achterban gaan promoten, bijvoorbeeld door een tekst in hun nieuwsbrief op te nemen. Denk hierbij aan organisaties als het Orlando Festival, Kamermuziekateliers Delft en Entrée. Wij benaderen alle muziekscholen en studenten- en amateurorkesten in Nederland met het verzoek onze flyer door te sturen naar hun achterban. Wij kijken of het de moeite waard is om een facebook of google advertentie te plaatsen. Onze facebookpagina zetten wij in om ons initiatief bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Wij benaderen verschillende media: denk aan Radio 4, het tijdschrift Luister en Podium Witteman om aandacht aan ons initiatief te besteden. Communicatiemiddelen Nieuwsbrief: maandelijks versturen we een nieuwsbrief, waarin we de leden op de hoogte houden van onze activiteiten en brengen we oproepen van leden extra onder de aandacht. Facebookpagina: belangstellenden worden ook via facebook op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Op deze pagina kunnen geen oproepen worden geplaatst om samen te spelen, dat kan uitsluitend via de website (zo stimuleren wij mensen om zich op de website te registreren). Website Flyers en posters: deze worden digitaal verspreid en papieren exemplaren worden op strategische plekken neergelegd en opgehangen (prikbord muziekscholen, muziekwinkel Broekmans & Van Poppel, klassieke muziekcafé het Muzieklokaal, etc.)

6 4. Organisatie Chamber Music SESSIONS De initiatiefnemers: Merel Geerlings studeerde algemene cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde daarna diploma s in fondsenwerving (IF- Academy, B- niveau) en marketing (NIMA, A- niveau). Tijdens haar studententijd ontwikkelde ze zich op organisatorisch vlak in verschillende besturen: CREA Klassiek (algemeen bestuurslid), het Utrechts Blazers Ensemble (orkestchef) en Entrée, de vereniging Jong Publiek van het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest (algemeen bestuurslid, acquisiteur, later vicevoorzitter en voorzitter). Sinds 2012 is zij medewerker fondsenwerving bij het Koninklijk Concertgebouworkest. Ze speelt klarinet. Beitske de Jong werkt als freelance verslaggever, redacteur, presentator en interviewer voor verschillende culturele radio- en televisieprogramma s (bijv. MAX Avondconcert, Nooit Meer Slapen) en in opdracht van verschillende culturele organisaties (zoals Grachtenfestival, Cello Biënnale Amsterdam). Naast haar studies Kunsten, Cultuur en Media (BA) en Radio- en Televisiejournalistiek (MA) behaalde ze haar propedeuse Cello aan het Prins Claus Conservatorium. Daarnaast zingt ze in Bach Ensemble Amsterdam. Meike Zwaan studeerde filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en werkte na haar studie als zelfstandige voor verschillende projecten op het gebied van duurzaamheid en sociaal ondernemerschap, waaronder voor NCDO en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Daarna werkte ze enkele jaren als communicatiemanager bij Social Enterprise NL. Op dit moment is ze werkzaam als bureaumanager en vrijwilligerscoördinator bij de social enterprise Stichting OOPOEH. Tijdens haar studententijd heeft Meike als amateurcelliste veel kamermuziek gemaakt en was ze een tijd lang bestuurslid van CREA Klassiek.

7 Het bestuur van SESSIONS wordt gevormd door de volgende personen: Voorzitter: Irene Hermans Irene Hermans is opgegroeid in een muzikaal gezin. Vader, Nico Hermans, was cellist, dirigent en componist. In het gezin speelde met name klassieke muziek een belangrijke rol. Irene heeft pianolessen gevolgd en speelde onder meer diverse klassieke stukken met haar vader en heeft in diverse kamerkoren gezongen. Irene Studeerde fysiotherapie in Utrecht en heeft daarna een aantal jaren de praktijk uitgevoerd. Vervolgens heeft Irene zich ontwikkeld in diverse managementfuncties in de verpleeghuiszorg en is vervolgens directeur van een verpleeghuis geworden. Sedert 2002 is Irene voorzitter Raad van Bestuur van een grote zorgorganisatie, welke taak zij per 1 januari 2016 overdraagt aan haar opvolger. Wetende hoeveel plezier het geeft om muziek te maken, hoeveel energie het oplevert om samen te spelen en hoe belangrijk het voor de ontwikkeling van amateurmusici is om samen te kunnen spelen, wil Irene graag een bijdrage leveren aan het initiatief Chamber Music Sessions Penningmeester: Jonathan van Oostenbrugge Jonathan van Oostenbrugge studeerde Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam en is werkzaam als belastingadviseur bij EY. Tijdens zijn studententijd was hij lange tijd actief voor Museum Van Loon en hij is al enkele jaren penningmeester van Entrée, de vereniging Jong Publiek van het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest. Secretaris: Willem- Jan Pranger Willem- Jan is een enthousiaste, energieke en serieuze cultuurfanaat die graag zijn steentje bijdraagt aan de maatschappij. Als voorzitter van Entrée kon hij zijn enthousiasme kwijt in nieuwe projecten en het draaiende houden van een mooie organisatie. Hij studeert rechten en wisselt de serieuze zaken graag af met wat ontspanning in bijvoorbeeld Het Koninklijk Concertgebouw. Comité van Aanbeveling: Hannes Minnaar, pianist en lid Van Baerle Trio Edith van Moergastel en Guus Jeukendrup, altviolisten van het Koninklijk Concertgebouworkest en enthousiaste docenten van amateurensembles. Corine Haitjema: eigenaar van Muziekbureau Haitjema en initiatiefneemster van 24Classics en de Happy Bach Dag Floris Kortie: presentator en auteur, betrokken bij o.a. Podium Witteman, Wonderfeel Festival, We are Public, Preludium, Robeco Summer Nights en het Koninklijk Concertgebouworkest.

8 7. Contactgegevens CHAMBER MUSIC SESSIONS RSIN nummer: KvK nummer: ANBI nummer: momenteel loopt de aanvraag voor de ANBI status Rekeningnummer: zodra de ANBI status is toegekend openen wij een rekening Marco Polostraat DL Amsterdam (Merel Geerlings)

Sponsorbrochure

Sponsorbrochure Sponsorbrochure 2016-2017 Wat is het VU-Orkest? Het VU-Orkest is één van de grootste en meest baanbrekende studentenorkesten van Nederland. Vernieuwing en uitdaging zijn belangrijke kernwaarden, die onder

Nadere informatie

Verslag 2014-2015 Muziek in de Maartenskerk

Verslag 2014-2015 Muziek in de Maartenskerk Stichting Muziek in de Maartenskerk. Verslag 2014-2015 Muziek in de Maartenskerk De Stichting Muziek in de Maartenskerk organiseert klassieke kamermuziekconcerten voor de liefhebbers van klassieke muziek

Nadere informatie

S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum. Beleidsplan Mei 2016

S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum. Beleidsplan Mei 2016 S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum Beleidsplan 2017 Mei 2016 Inhoudsopgave Stichting Raadhuisconcerten Hilversum Pagina Inhoudsopgave 2 Introductie 3 Programmering 4 Organisatie 6 Bijdrage aan doelen

Nadere informatie

Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014

Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014 Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014 Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014 Met Amerfortissimo editie 2014 hebben we op veel gebieden enorme stappen gemaakt. Met name op het gebied

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Hijiri Shakuhachi

Beleidsplan Stichting Hijiri Shakuhachi Beleidsplan Stichting Hijiri Shakuhachi Voor periode 2018 2019 Versie 1 oktober 2017 1 INLEIDING Dit is de eerste versie van het eerste beleidsplan van de stichting Hijiri Shakuhachi. Het bestuur van de

Nadere informatie

STICHTING WESTERWOLDSE KANAALCONCERTEN

STICHTING WESTERWOLDSE KANAALCONCERTEN STICHTING WESTERWOLDSE KANAALCONCERTEN BELEIDSPLAN 2017-2018 Een podium voor een grote variëteit aan muziekstijlen in de open lucht voor jong en oud. Een jaarlijks terugkerend muziekconcert op een unieke

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Beleidsplan Blad 2 van 5

Inhoudsopgave. Beleidsplan Blad 2 van 5 Beleidsplan 2014-2016 Inhoudsopgave 1 Ten geleide 3 2 De stichting Floreat Musica 4 2.1 Doelstellingen 4 Beweegredenen 4 Doel 4 2.2 Beleid en uitvoering 4 2.3 Het bestuur 4 2.4 Beloning 4 3 Fondsen: werving

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2015. Ledenvergadering, februari 2015

NIEUWSBRIEF mei 2015. Ledenvergadering, februari 2015 NIEUWSBRIEF mei 2015 Beste Huismuziekleden, Vlak voor de zomerpauze sturen we jullie deze nieuwsbrief om jullie op de hoogte te kunnen brengen van de nieuwe plannen die voor en na de zomer op stapel staan.

Nadere informatie

STICHTING MUZIEK JONG VOOR OUD Jaarverslag 2007

STICHTING MUZIEK JONG VOOR OUD Jaarverslag 2007 STICHTING MUZIEK JONG VOOR OUD Jaarverslag 2007 Oorsprong Albin Ograjensek, de initiatiefnemer van de Stichting Muziek Jong voor Oud, is al jaren werkzaam in de ouderenzorg in Maastricht. Het viel hem

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Beleidsplan. 1. Introductie en korte geschiedenis

Beleidsplan. 1. Introductie en korte geschiedenis Beleidsplan 1. Introductie en korte geschiedenis Stichting Tasty Fingers is opgericht op 1 februari 2010 door accordeoniste Marieke Grotenhuis, tevens directeur van de stichting. Marieke Grotenhuis startte

Nadere informatie

Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch. Entree 7,- Vrienden gratis. Martijn Willers piano Joris van den Berg cello

Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch. Entree 7,- Vrienden gratis. Martijn Willers piano Joris van den Berg cello Programma Kamermuziek 9 juni 2011, 12.30 uur Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch Entree 7,- Vrienden gratis Martijn Willers piano Joris van den Berg cello L. van Beethoven Variaties op

Nadere informatie

Nieuws van de doelgroep blaasmuziek

Nieuws van de doelgroep blaasmuziek Beste lezer, van harte welkom, Via deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte houden van nieuws en activiteiten van de KNMO en van belangrijke gebeurtenissen in de sector amateurmuziek. De nieuwsbrief

Nadere informatie

Publicatie in het kader van de ANBI-status

Publicatie in het kader van de ANBI-status Publicatie in het kader van de ANBI-status 2016 170122 - ANBI publicatie 2016.docx Stichting Bach Ensemble Amsterdam Zuiderzeelaan 15 1121 RA LANDSMEER KVK 56541988 1. ALGEMEEN Dit document betreft de

Nadere informatie

Jaarverslag Rotterdam Chamber Music Society (RCMS)

Jaarverslag Rotterdam Chamber Music Society (RCMS) Jaarverslag 2017 Rotterdam Chamber Music Society (RCMS) Inhoudsopgave Voorwoord 3 Activiteiten in 2017 4 Behaalde successen 5 Visie op de toekomst 6 Organisatie 7 Financieel Verslag 8 Jaarverslag Rotterdam

Nadere informatie

Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012

Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Introductie Jobfabriekautomotive.nl is een vacaturesite, specifiek ingericht rond

Nadere informatie

Stichting SoWhat Jaarverslag augustus 2014 t/m juli 2015

Stichting SoWhat Jaarverslag augustus 2014 t/m juli 2015 Stichting SoWhat Jaarverslag augustus 2014 t/m juli 2015 1. Inhoudelijk jaarverslag Doelstelling Stichting SoWhat Activiteiten seizoen 2014/2015 Marketing en PR 2. Jaarrekening Staat van baten en lasten

Nadere informatie

SEIZOEN 2016-2017 7 Concerten op de zondagmiddag Dorpskerk, Abcoude, aanvang 15:00 uur

SEIZOEN 2016-2017 7 Concerten op de zondagmiddag Dorpskerk, Abcoude, aanvang 15:00 uur SEIZOEN 2016-2017 7 Concerten op de zondagmiddag Dorpskerk, Abcoude, aanvang 15:00 uur 25 sep - 23 okt - 20 nov - 18 dec 15 jan GHC 12 feb - 12 mrt www.abcoudeconcerten.nl 25 september 2016 - Domenica

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting The Dutch Tulip

Beleidsplan Stichting The Dutch Tulip Beleidsplan Stichting The Dutch Tulip 2018-2019 Stichting The Dutch Tulip Kanaalweg 33 2903 LR Capelle a/d IJssel www.thedutchtulip.nl Inschrijvingsnummer KvK: 6609346 Inhoudsopgave Voorwoord 3 De organisatie

Nadere informatie

Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland

Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland Wat is Westland Cultuurweb? In 2013 opgericht Op initiatief van de gemeente Zelfstandige en onafhankelijke stichting Raad van Toezicht en directeur-bestuurder

Nadere informatie

PROJECTPLAN. Wat staat er in?

PROJECTPLAN. Wat staat er in? PROJECTPLAN Er zijn heel veel manieren hoe je een projectplan (of plan van aanpak) maakt. Een projectplan hoeft echt niet uit heel veel pagina s te bestaan, als je maar over een aantal dingen goed hebt

Nadere informatie

BEZOEK CULTURELE ACTIVITEITEN

BEZOEK CULTURELE ACTIVITEITEN Cultureel aanbod studenten en jongeren, 2015 Delft is een echte studentenstad en heeft een enorm potentieel aan studenten. Tegelijkertijd zal Delft zich moeten inspannen om een interessante studentenstad

Nadere informatie

PR-team, stand van zaken

PR-team, stand van zaken Beste deelnemer, Ditmaal ontvang je een update van het PR-team. Deze update staat voornamelijk in het teken van de kaartverkoop ten behoeve van ons thuisconcert op 24 mei a.s.. We vragen je deze dan ook

Nadere informatie

Communicatieplan FICE NL

Communicatieplan FICE NL Communicatieplan FICE NL In dit communicatieplan wordt voor verschillende doelgroepen de doelen, middelen en communicatiemomenten besproken. In de communicatie zijn de volgende doelgroepen te onderscheiden:

Nadere informatie

PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT

PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT Jaimy Rademakers, Commissaris PR 2012-2013 Elza Kwekkeboom, Commissaris PR 2013-2014 Beste lezer, Voor je ligt het promotiebeleid van Magister JFT. Lees dit document zorgvuldig

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Volg de Wens

Beleidsplan. Stichting Volg de Wens Beleidsplan Stichting Volg de Wens 16-02-2014 Rotterdam Versie : 0.9 Auteur : Bob Arkema Datum : 16 februari 2014 Inhoud Voorwoord 3 1. De organisatie 4 1.1 Wie zijn we 4 1.2 Visie, Missie, Kernwaarden

Nadere informatie

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid 2017 Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek De klassieke openluchtconcerten in 2014, 2015 en 2016 bij het Landhuis Oud Groevenbeek waren een groot succes met

Nadere informatie

BELEIDSPLAN De Stichting Urban Talent

BELEIDSPLAN De Stichting Urban Talent BELEIDSPLAN 2019-2023 Naam: KvK: 859869143 Referentie Beleidsplan-2019-2023 Datum 06-06-2019 Status Auteur(s) Definitief A.R. Nonnekes M. Mellema 1. Inleiding In 2019 werd opgericht. Dit beleidsplan heeft

Nadere informatie

Projectplan Ruiten-Aa-Kanaal Concert

Projectplan Ruiten-Aa-Kanaal Concert Projectplan 2018 Ruiten-Aa-Kanaal Concert STICHTING WESTERWOLDSE KANAALCONCERTEN Een podium voor een grote variëteit aan muziekstijlen in de open lucht voor jong en oud. Een jaarlijks terugkerend openlucht

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Bevordering Jong Talent

Beleidsplan Stichting Bevordering Jong Talent Beleidsplan Stichting Bevordering Jong Talent 2018-2019 Pagina: 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Ontstaan... 3 1.2 ANBI status... 3 2 Gegevens stichting Bevordering Jong Talent... 4 3 Beleid en strategie...

Nadere informatie

Kinderen: Studenten: Stad & wijk: Looptijd: Thema: Coördinator Communicatie:

Kinderen: Studenten: Stad & wijk: Looptijd: Thema: Coördinator Communicatie: Kinderen: Studenten: Stad & wijk: Looptijd: Thema: Coördinator Communicatie: [Met dit template maak je een communicatieplan voor jullie Move-project. Je bedenkt bij welke mensen jullie project onder de

Nadere informatie

BELEIDSPLAN periode

BELEIDSPLAN periode BELEIDSPLAN periode 2016-2020 Stichting Strijkorkest de Haagse Beek Statutaire zetel: Den Haag Adres: Van der Aastraat 54, 2597 SM, Den Haag KvK-nummer: 50313223 Geactualiseerd: december 2016 1. Inleiding

Nadere informatie

26 actieve leden van VET-Vught en ECSchijndel hebben de enquête ingevuld.

26 actieve leden van VET-Vught en ECSchijndel hebben de enquête ingevuld. Resultaat Vragenlijst: Waarom doe je mee met de lokale energiecoöperatie? 26 actieve leden van VET-Vught en ECSchijndel hebben de enquête ingevuld. 1. Ik ben op de volgende manier betrokken bij de lokale

Nadere informatie

C.S.R. Delft Informatie Brochure

C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Een studentenvereniging, bruisend, levend, actief en juist daarom interessant om te adverteren. In deze brochure laten wij u kennis maken met C.S.R. Delft.

Nadere informatie

Inhoud: Over de Stichting. Activiteiten en projecten. - Uitgangspunt - Doel - Doelgroep - Financiën - Publiciteit

Inhoud: Over de Stichting. Activiteiten en projecten. - Uitgangspunt - Doel - Doelgroep - Financiën - Publiciteit Beleidsplan 2016-2017 Inhoud: Over de Stichting - Uitgangspunt - Doel - Doelgroep - Financiën - Publiciteit Activiteiten en projecten PROJECT 1 PROJECT 2 PROJECT 3 PROJECT 4 Musicals Jongerenkoor Meditatieve

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2004

NIEUWSBRIEF oktober 2004 NIEUWSBRIEF oktober 2004 Voor u ziet u de laatste Nieuwsbrief van dit jaar ten behoeve van de vrienden van de Stichting Hans Kox, bol van de informatie en voor een belangrijk gedeelte gewijd aan de activiteiten

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

Stichting Utrechts Museum Kwartier

Stichting Utrechts Museum Kwartier ANBI gegevens Stichting Utrechts Museum Kwartier Algemene gegevens Stichting Utrechts Museumkwartier Ingeschreven naam KvK register: Stichting Utrechts Museum Kwartier Publieksnaam: Musea Utrecht KvK nummer:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Talent op Podium Orkest (T.O.P. Orkest)

Beleidsplan Stichting Talent op Podium Orkest (T.O.P. Orkest) Datum: 23-07-2018 Beleidsplan Stichting Talent op Podium Orkest (T.O.P. Orkest) 1. Inleiding: Dit beleidsplan maakt onderdeel uit van het verzoek van Stichting Talent op Podium Orkest (T.O.P. Orkest) d.d.

Nadere informatie

Evaluatie Kamermuziekfestival Landgoed de Paltz 20 & 21 mei 2017

Evaluatie Kamermuziekfestival Landgoed de Paltz 20 & 21 mei 2017 Evaluatie Kamermuziekfestival Landgoed de Paltz 20 & 21 mei 2017 We kijken terug op een zeer geslaagde eerste editie van Kamermuziekfestival Landgoed de Paltz. Een droom die uit is gekomen: een weekend

Nadere informatie

Enthousiasme, passie, gedrevenheid, inzet en veel energie blijkt de sleutel tot succes te zijn.

Enthousiasme, passie, gedrevenheid, inzet en veel energie blijkt de sleutel tot succes te zijn. www.fbach.nl FBach Koor en Orkest - een nieuwe weg naar de muziek Het begon allemaal eind 2010 met een oproep van dirigent Arjan van Baest op Facebook. Een simpele vraag wie doet mee met de Hohe Messe?

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

NJO: Nationaal Jeugd Orkest Apeldoorns Trots, Gelderse Basis, (Inter)Nationale Allure. Inspraakreactie NJO

NJO: Nationaal Jeugd Orkest Apeldoorns Trots, Gelderse Basis, (Inter)Nationale Allure. Inspraakreactie NJO NJO: Nationaal Jeugd Orkest Apeldoorns Trots, Gelderse Basis, (Inter)Nationale Allure NJO, facts and figures 6-7 concerten in NJO Wintertournee 60-70 concerten in NJO Muziekzomer 25-30 activiteiten door

Nadere informatie

Stichting Ebony Ensemble

Stichting Ebony Ensemble Stichting Ebony Ensemble BIJZONDERE WERKEN VOOR EEN BREDER PUBLIEK Beleidsplan 2017-2021 Stichting Ebony Ensemble Inschrijfnummer Kvk: 67948030 Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 Oktober 2014 Stichting Vrienden van Buro Lima, Fokkershoek 8b, 5473VD Heeswijk-Dinther. tel.: 0610001854 www.burolima.nl vrienden@burolima.nl KvK

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 Nicolaïstraat 59 2517 SZ s Gravenhage Website: www.stichtingson.nl E-mail: info@stichtingson.nl Telefoon: 0648524777 Inhoud Inleiding... 3 Algemene gegevens stichting en bestuur...

Nadere informatie

Beleidsplan 2014 2015 Stichting Vriendenconcerten

Beleidsplan 2014 2015 Stichting Vriendenconcerten Beleidsplan 2014 2015 Stichting Vriendenconcerten Colofon Stichting Vriendenconcerten Boerhaaveplein 71, 1091 DN Amsterdam Telefoon 06-19926938 Email info@vriendenconcerten.nl Website www.vriendenconcerten.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting 99%RIDE

Beleidsplan Stichting 99%RIDE Beleidsplan Stichting 99%RIDE Voor de jaren 2013-2015 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting 99%RIDE. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de

Nadere informatie

STICHTING VOOR JOU. een mooi moment voor mensen met kanker

STICHTING VOOR JOU. een mooi moment voor mensen met kanker STICHTING VOOR JOU een mooi moment voor mensen met kanker Jaarverslag 2013 2 Inhoudsopgave Bladzijde 3 Inleiding Communicatie en PR Website en social media Nieuwsbrief Bladzijde 4 Communicatie en PR Overig

Nadere informatie

Bachelor Muziekwetenschap. uva.nl/ba-muziekwetenschap

Bachelor Muziekwetenschap. uva.nl/ba-muziekwetenschap Bachelor 2019-2020 Muziekwetenschap uva.nl/ba-muziekwetenschap Overal ter wereld maken mensen muziek, en overal doen ze dit op een andere manier. In de bacheloropleiding Muziekwetenschap verdiep je je

Nadere informatie

VERSLAG OVER HET BOEKJAAR 2012

VERSLAG OVER HET BOEKJAAR 2012 VERSLAG OVER HET BOEKJAAR 2012 18 maart 2013 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave pag. 2 Samenstelling Bestuur pag. 3 Comité van Aanbeveling pag. 3 Verslag van het bestuur pag. 4 Balans en resultatenrekening pag.

Nadere informatie

Inleiding Missie/visie Stichting Rally for Kids Doelstelling Strategie Huidige situatie... 5

Inleiding Missie/visie Stichting Rally for Kids Doelstelling Strategie Huidige situatie... 5 BELEIDSPLAN 2018 2020 Stichting Rally for Kids Secretariaat/Penningmeester Dhr Ron Koetsier Energieweg 30, 3771NA Barneveld Ron@rallyforkids.nl Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie Stichting Rally for

Nadere informatie

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen is een vereniging die een unieke plaats in de Groninger studentenwereld inneemt, doordat zij de belangen van álle

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting

Beleidsplan Stichting Beleidsplan Stichting 2018 2022 Stichting RotterdamRunners Beverwaardseweg 338 3077 GE Rotterdam Tel. 0624351920 RotterdamRunners@Gmail.com (Teammail) Info@rotterdamrunners.nl (Zakelijke mail) www.rotterdamrunners.eu

Nadere informatie

MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN

MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN VERKORTE VERSIE BELEIDSPLAN 2018 MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN VERKORTE VERSIE BELEIDSPLAN 2018 INHOUD: 1 Oorsprong 2 Uitgangspunten 3 Huidige Situatie 4 Aandachtspunten

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Lotje Versie juni 2014

Beleidsplan Stichting Lotje Versie juni 2014 Beleidsplan Stichting Lotje Versie juni 2014 Stichting Lotje www.stichtinglotje.nl info@stichinglotje.nl 1 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Lotje. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen,

Nadere informatie

stichting mens op aarde jaarverslag 2017

stichting mens op aarde jaarverslag 2017 stichting mens op aarde jaarverslag 2017 Stichting Mens op Aarde Sneeuwbalstraat 95 2565VX Den Haag www mens-op-aarde.org Inhoud Samenvatting...2 1. Organisatie...2 2. Verslag...3 3. De toekomst...3 4.

Nadere informatie

Stichting Utrechts Museum Kwartier

Stichting Utrechts Museum Kwartier ANBI gegevens Stichting Utrechts Museum Kwartier Algemene gegevens Stichting Utrechts Museumkwartier Ingeschreven naam KvK register: Stichting Utrechts Museum Kwartier Publieksnaam: Musea Utrecht KvK nummer:

Nadere informatie

STICHTING MUSICI VAN MORGEN

STICHTING MUSICI VAN MORGEN STICHTING MUSICI VAN MORGEN Studenten van de afdeling Klassiek STICHTING MUSICI VAN MORGEN Om te slagen in een muzikale carrière moet een muziekvakstudent zich kunnen ontwikkelen tot musicus op het allerhoogste

Nadere informatie

25 jaar NMF. In vogelvlucht

25 jaar NMF. In vogelvlucht JUBILEUMMAGAZINE In vogelvlucht 25 jaar 1986 Welke belangrijke zaken zijn er allemaal gepasseerd in de eerste 25 jaar van het bestaan van het? Welke mensen speelden hierbij een rol? - de oprichtingsakte

Nadere informatie

PROMOTIEPLAN. The Bounty Hunter. Groep 13 Abyian Zimmerman, Daphne van Schie, Lisanne Niessen, Tim van Dam, Cardy Wirosono

PROMOTIEPLAN. The Bounty Hunter. Groep 13 Abyian Zimmerman, Daphne van Schie, Lisanne Niessen, Tim van Dam, Cardy Wirosono PROMOTIEPLAN The Bounty Hunter Groep 13 Abyian Zimmerman, Daphne van Schie, Lisanne Niessen, Tim van Dam, Cardy Wirosono Opdracht Wij gaan een eigen filmproject opzetten de bedoeling is dat we zelf gaan

Nadere informatie

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden Door met AEGEE- Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE- Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

Beleidsplan TransitieCinema

Beleidsplan TransitieCinema Beleidsplan TransitieCinema 2018 Auteur: Bestuur Stichting TransitieCinema (Fonville, Dakova, Westerduin) Adres: Troelstrakade 113, 2531AB Den Haag E-mail: transitiecinema@gmail.com KvK: 70650594 RSIN:

Nadere informatie

TStichting Marketing Haagse Binnenstad

TStichting Marketing Haagse Binnenstad TStichting Marketing Haagse Binnenstad de Etalage Den Haag Wanneer samen meer is Is samen een succes En smaakt samen naar meer Wat zijn de uitgangspunten? Gericht op we in plaats van ik Durven zoeken

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Kunst met Plezier 2013

Jaarverslag Stichting Kunst met Plezier 2013 Stichting Kunst met Plezier leeghwaterstraat 28, 1462 JE, middenbeemster 06-15823226,/0299-684616 maud.de.leeuw@kpnplanet.nl reg,nr KvK 58291466 www.kunstmetplezier.nl Jaarverslag Stichting Kunst met Plezier

Nadere informatie

Jaarverslag activiteiten 2010

Jaarverslag activiteiten 2010 Jaarverslag activiteiten 2010 Na afloop van het slotconcert bij de GGzE op 6 juni; 50 leerlingen met docenten en vrijwilligers Projectbeschrijving en werkwijze Introductie Stichting Hengel is in 2007 opgericht.

Nadere informatie

Wat leuk dat je interesse hebt in een bestuursfunctie van de Co-Raad VUmc!

Wat leuk dat je interesse hebt in een bestuursfunctie van de Co-Raad VUmc! Beste student, Wat leuk dat je interesse hebt in een bestuursfunctie van de Co-Raad VUmc! In juni 2017 zullen er vier bestuursleden aftreden. Vijf bestuursleden (voorzitter, penningmeester, een masterfunctionaris

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Oost Gelders Jeugdorkest

Beleidsplan Stichting Oost Gelders Jeugdorkest Stichting Oost Gelders Jeugdorkest p/a Hortensialaan 33 7101 XC Winterswijk W: www.ogjo.nl M: info@ogjo.nl Beleidsplan Stichting Oost Gelders Jeugdorkest 2016-2018 Inleiding Dit document is het beleidsplan

Nadere informatie

Amsterdam, juni Stichting Operation Rescue Nederland 1

Amsterdam, juni Stichting Operation Rescue Nederland 1 Amsterdam, juni 2019 Stichting Operation Rescue Nederland 1 De focus van het werk van Operation Rescue zijn kinderen en jongen die leven in extreme armoede in Ethiopië, Brazilië en India. Christina en

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting Worship Collective Koraal KB IJsselmuiden

BELEIDSPLAN Stichting Worship Collective Koraal KB IJsselmuiden BELEIDSPLAN 2018-2021 www.worshipcollective..nl Stichting Worship Collective Koraal 64 8271 KB IJsselmuiden info@worshipcollective.nl +31610684312 Inhoud Inleiding 1. Missie/visie 1.2 Doelstelling 1.3

Nadere informatie

Programma Kinderen Maken Muziek

Programma Kinderen Maken Muziek Programma Kinderen Maken Muziek Periode 2015-2017 Inleiding Kinderen Maken Muziek wil een bijdrage leveren aan het versterken van de sociale cohesie door kinderen samen een instrument te leren bespelen.

Nadere informatie

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden BELEIDSPLAN 2015 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 Oktober 2014 Geactualiseerd juli 2016; maart 2017; april 2019 Stichting Vrienden van Buro Lima, Raadhuisplein 22, 5473 GC Heeswijk-Dinther. tel.:

Nadere informatie

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer:

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer: Pagina 1 Verder in dit nummer: HeartVilla 2 HeartDays - Team Hartrijden.nl 2 HeartSafe Tiel 3 HeartEvent 3 Steun Medel 4 Kerstkaart Cruit 4 Doneer per telefoon 4 Dam tot dam Loop en Fietstocht 5 Heartbeat

Nadere informatie

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden Introductie Door met AEGEE-Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE-Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

The Delft Chambers Programmaoverzicht

The Delft Chambers Programmaoverzicht The Delft Chambers Programmaoverzicht vr 05 aug 2016 The Delft Chambers Tijdschema 3 Programmatoelichting 4 Plattegrond 6 Vandaag brengen wij het Delft Chamber Music Festival bij u thuis, nou ja, als u

Nadere informatie

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 1 PROFIEL Artiesten Nieuws is een jong bedrijf in het centrum van Utrecht. Onze website voorziet dagelijks vele bezoekers van het nieuws omtrent populaire artiesten, concerten,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 Oktober 2014 Geactualiseerd juli 2016 Geactualiseerd maart 2017 Stichting Vrienden van Buro Lima, Raadhuisplein 22, 5473 GC Heeswijk-Dinther. tel.:

Nadere informatie

Beleidsplan 2015 2018 Podium320

Beleidsplan 2015 2018 Podium320 Beleidsplan 2015 2018 Podium320 Stichting Concerten Oosterkerk Zoetermeer, Versie 1.0 Podium320 Gershwinrode 61 2717 EJ Zoetermeer Tel. 079 3510920 Info@podium320.nl www.podium320.nl Voorwoord Voor u ligt

Nadere informatie

Social Media in de Tuinbouw. Social media in de Tuinbouw

Social Media in de Tuinbouw. Social media in de Tuinbouw Social media in de Tuinbouw Inleiding: Dit onderzoek is uitgevoerd door Jan-Peter Steetskamp, in opdracht van Mariëlle van Leeuwen, zelfstandig professional op het gebied van marketing en online communicatie

Nadere informatie

ANBI- verantwoording. Meer informatie over de organisatiestructuur van de stichting is te vinden in het jaarverslag 2014.

ANBI- verantwoording. Meer informatie over de organisatiestructuur van de stichting is te vinden in het jaarverslag 2014. ANBI- verantwoording Culturele ANBI Stichting Schouwburg Cuijk Stimuleringsfonds (in de communicatie naar buiten wordt de naam Het Podiumfonds Land van Cuijk & Maasduinen gebruikt) is door de Belastingdienst

Nadere informatie

Nesko 2015. Op volle toeren! Projectplan tournee 30 maart t/m 12 april 2015

Nesko 2015. Op volle toeren! Projectplan tournee 30 maart t/m 12 april 2015 Nesko 2015 Op volle toeren! Projectplan tournee 30 maart t/m 12 april 2015 Voorzitter Rosa Verkerke Secretaris Myrthe Greuter Penningmeester Dieuwke Vos Orkestchef Eva Schierbeek Acquisiteur Britt Veldman

Nadere informatie

NEDERLAND LEEST 2018 Communicatieplan september 2018

NEDERLAND LEEST 2018 Communicatieplan september 2018 NEDERLAND LEEST 2018 Communicatieplan september 2018 2 1 AANLEIDING: NEDERLAND LEEST 2018 Van 1 tot en met 30 november 2018 vindt de jaarlijkse themamaand Nederland Leest plaats. Het thema is dit jaar

Nadere informatie

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020 Stichting Koepeltjesfestival Beleidsplan 2012 2020 Inhoudsopgave 1.Inleiding 2.Doelstelling en ambities Koepeltjesfestival 3. Het bestuur 4. Financiën 1.Inleiding. Het begon vorig jaar als projectonderdeel

Nadere informatie

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016 Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe Beleidsplan 2015 2016 Inhoudsopgave De doelstelling en het werk van de stichting De wijze waarop de stichting geld werft Het beheer en de besteding van het vermogen

Nadere informatie

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen.

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen. Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici Waarom muzemaatjes Het begin Wat doe je bij muzemaatjes Kan ik ook meedoen Regels Thema s vanaf het begin Fotos van de middagen Agenda Meer informatie

Nadere informatie

U I T N O D I G I N G

U I T N O D I G I N G U I T N O D I G I N G Janusz Korczak Prijs 2012 voor Stichting Leerorkest te Amsterdam Presentatie Maartje van Weegen Janusz Korczak Prijs 2012 De Janusz Korczak Stichting en Stichting Leerorkest nodigen

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 Auteur: Bob Arkema Datum: 16 juni 2017 Versie: 0.9 Voorwoord Bij het schrijven van een beleidsplan wordt de koers van de organisatie voor de komende drie tot vijf jaar beschreven.

Nadere informatie

Hoofdlijnen van het beleidsplan 2015-2016. Continueren Uitbreiden - Verduurzamen

Hoofdlijnen van het beleidsplan 2015-2016. Continueren Uitbreiden - Verduurzamen Hoofdlijnen van het beleidsplan 2015-2016 Continueren Uitbreiden - Verduurzamen 1. WAT DE STICHTING APPELTAARTCONCERTEN DOET De Stichting Appeltaartconcerten stelt zich ten doel om, zonder winstbejag,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Lotje Versie november 2016

Beleidsplan Stichting Lotje Versie november 2016 Beleidsplan Stichting Lotje Versie november 2016 Stichting Lotje www.stichtinglotje.nl info@stichinglotje.nl 1 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Lotje. Het plan omvat een overzicht van de

Nadere informatie

Beleidsnota 2013-2016. in het KORT

Beleidsnota 2013-2016. in het KORT Beleidsnota 2013-2016 in het KORT Het Prinses Christina Concours vindt het belangrijk dat in Nederland alle kinderen en jongeren kennismaken met (klassieke) muziek. Ook wil het Prinses Christina Concours

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

Belangrijkste bevindingen

Belangrijkste bevindingen Inleiding In dit rapport de bevindingen en de aanbevelingen aan de hand van de enquête die we hebben afgenomen onder mensen uit de doelgroep. Aan de hand van dit rapport worden gepaste reclame uitingen

Nadere informatie

Beleidsplan Historisch Festival Almelo

Beleidsplan Historisch Festival Almelo Beleidsplan Historisch Festival Almelo Juni 2014 1 Inhoud 1 Inleiding 2 Uitgangspunten 2.1 De Stichting 2.1 Doelstelling 3 Activiteiten 3.1 ANBI 3.2 Beheer 3.3 Samenwerking 3.4 Activiteiten 4 Organisatie

Nadere informatie

Paltz kamermuziekfestival. Tweede editie 9 & 10 juni 2018

Paltz kamermuziekfestival. Tweede editie 9 & 10 juni 2018 Paltz kamermuziekfestival Tweede editie 9 & 10 juni 2018 Paltz kamermuziekfestival Tweede editie 9 & 10 juni 2018 Op 9 & 10 juni 2018 vond de tweede editie van het Paltz Kamermuziekfestival plaats. We

Nadere informatie

STICHTING LEERGALOOS JAARREKENING 2016 (23 JUNI T/M 31 DECEMBER 2016)

STICHTING LEERGALOOS JAARREKENING 2016 (23 JUNI T/M 31 DECEMBER 2016) STICHTING LEERGALOOS JAARREKENING 2016 (23 JUNI T/M 31 DECEMBER 2016) UTRECHT 7 JUNI 2017 INHOUDSOPGAVE 1. Jaarverslag 3 2. Jaarcijfers 2.1 Balans 5 over de periode 23-06 t/m 31-12-2016 2.2 Winst- en verliesrekening

Nadere informatie