Kringeninformatie. Wij hebben 16 kringen in de gemeente, elk met een eigen karakter. Hieronder vindt u de informatie over deze kringen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kringeninformatie. Wij hebben 16 kringen in de gemeente, elk met een eigen karakter. Hieronder vindt u de informatie over deze kringen."

Transcriptie

1 Kringeninformatie Wij hebben 16 kringen in de gemeente, elk met een eigen karakter. Hieronder vindt u de informatie over deze kringen.

2 Maandagavondkring Deze kring wordt gevormd door ongeveer 10 personen. De opzet van de avonden is primair bestudering van de Bijbel, hoewel we natuurlijk ook aan kringvorming doen en delen met elkaar. Iedereen bereidt de Bijbelgedeelten thuis voor, en dat resulteert op de kringavonden in levendige gesprekken. Om de lijn vast te houden wordt er voor iedere avond een stencil gemaakt met woordbetekenissen en tekstverwijzingen. Thema: Kleine profeten (vanaf Jona) Leiding: Rense Beimers en Gerard Sollie Tijdstip: uur Plaats: de Schalmei Telefoon:

3 Dinsdagavondkring van den Born Samen lachen, bidden en praten, dat is wat wij doen op kring. Onze kring bestaat uit een bont gezelschap en komt één keer per 2 weken bij elkaar op dinsdagavond. De locatie varieert en is bij één van de kringleden thuis. Het eerste deel van onze kringavond is er ruimte om persoonlijke ervaringen te delen. Hierna bidden we met en voor elkaar om vervolgens de bijbel te bestuderen aan de hand van een bijbelstudieboekje. Zo laten we ons inspireren door God en door elkaar. Betrokkenheid, openheid en gebed zijn begrippen die onze kring kenmerken. Thema: Bijbelstudie over Israël Leiding: Daan van den Born Tijdstip: uur Plaats: Bij kringleden thuis Telefoon:

4 Dinsdagavondkring, Heijnen en Koelewijn Onze kring bestaat uit een divers gezelschap in de leeftijd variërend tussen 30 en 75 jaar. Eén keer per 2 weken komen we op dinsdagavond bij elkaar bij één van de kringleden thuis. Een ander kringlid bereidt de avond voor. We bestuderen de bijbel aan de hand van een bijbelstudieboekje of een zelfgekozen thema. Daarbij laten wij ons inspireren door God en elkaar. Verbondenheid en openheid zijn begrippen die onze kring kenmerken. Hierdoor kunnen we samen te lachten, bidden, zingen en praten. Thema: Bijbelstudie over Jozef Leiding: Jan Heijnen en Henrik Koelewijn Tijdstip: uur Plaats: divers Telefoon: /

5 Woensdagmorgenkring Kwakkel De woensdagmorgenkring Kwakkel is een kleine kring die elkaar helpt om te gaan met alles wat er in ons leven gebeurt op een manier die God welgevallig is. We lezen Gods woord en praten er over. Soms geeft dat ons eye-openers. We genieten van de fijne dingen in elkaars leven en danken ervoor, we bidden voor Gods hulp bij de moeilijke zaken die we tegenkomen. Minstens 1x per jaar organiseren we samen een uitje. Jij/U mag best eens komen en kijken of u zich er thuis voelt. Jij/U bent welkom. Thema: Delen rondom Gods Woord Leiding: Marliek Kwakkel samen met Tineke Hendriks, Miranda de Vries en Ina van de Pol Tijdstip: uur Plaats: wisselend Telefoon:

6 Woensdagmorgenkring Vink-Wolf Wij zijn een vrouwenkring van elf leden, leeftijd is variërend. Dit jaar gaan we ons verdiepen in het bijbelboek Romeinen. We wisselen studieochtenden af met een ochtend waarin het delen centraal staat. Ook zingen we samen fijne liederen. Mocht je zin hebben om eens een ochtend mee te kijken, je bent van harte welkom. Thema: bijbelboek Romeinen Leiding: Margreet Vink en Gerda Wolf Tijdstip: uur Plaats: wisselend Telefoon: /

7 Woensdagavondkring Haasjes/Kwakkel Een moment van rust in onze hectische levens. Een plek waar we samen komen in de naam van onze Vader, waar we onze angsten en verdriet bij hem neer kunnen leggen en elkaar tot steun kunnen zijn. Een plek waar we mogen leren van zijn woord. En een plek waar we samen onze zegeningen tellen en onze dankbaarheid met elkaar delen. Zingen, bijbelstudie en oog voor elkaar. Een waarvolle aanvulling in het versterken van onze relatie met God. Thema: Nader te bepalen Leiding: Paulien Haasjes en Gerrit Kwakkel Tijdstip: uur Plaats: Wisselend Telefoon:

8 Woensdagavondkring Kwakkel Onze kring is een klein groepje mensen die bewust voor een kleine kring gekozen hebben. De kringleden zijn zeer divers, heel trouw en komen elke 2 weken bij elkaar in een huis van 1 van de leden. De nadruk bij deze kring ligt op delen. Daarnaast bestuderen we Gods woord natuurlijk ook en zingen we een aantal liederen. De avond wordt begonnen en afgesloten met gebed. Wij vinden onze kring zeer waardevol en hechten hier ook sterk aan. Wanneer je je aangesproken voelt door bovenstaande tekst en je denkt je thuis te kunnen voelen in een kleine kring ben je van harte welkom om bij ons aan te schuiven. Groetjes, Gerrit Kwakkel, Michiel en Ineke Schreuder, Wim en Riekie de Vries, Mirande de Vries, Louise van Alphen en Berna de Wilde. Thema: Jacobus Leiding: Gerrit Kwakkel Tijdstip: uur Plaats: wisselend Telefoon:

9 Woensdagavondkring Visser Onze kring bestaat uit mensen met een gezin bestaande uit jonge kinderen. We willen op de kringavonden elkaar ontmoeten maar bovenal de Here God. Samen willen we nadenken over hoe we meer en meer op Hem mogen gaan lijken en een voorbeeld hiervan kunnen zijn in onze omgeving. Wij werken uit het bijbelstudieboekje voorbeeldig geloven op basis van Hebreeën 11. Thema: Voorbeeldig geloven Leiding: Simon Visser Frequentie: oneven weken Tijdstip: 20:00 uur. Plaats: wisselend Telefoon:

10 Donderdagavondkring van der Werf Onze kring bestaat uit mensen van verschillende leeftijden. Elke avond bespreken we een gedeelte van een bijbelboek. We lezen de teksten altijd thuis door. De vragen die bij ons opkomen en de dingen die we ontdekken delen we tijdens de kringavonden. Natuurlijk is er veel gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en om met elkaar te bidden. De leiding van de avond rouleert. Thema: Openbaringen Leiding: Henk en Margreet van der Werf Tijdstip: uur Plaats: wisselend bij de kringleden thuis Telefoon:

11 Donderdagavondkring Last Thema:? Leiding: Thabitha Last Tijdstip: uur Plaats: Boomgaard 19, Kampen Telefoon:

12 Kring zonder naam 2 KZN 2.0 is een jonge, gezellige, levendige kring. We zijn dit jaar met 10 mensen in de leeftijd van jr. We zien elkaar elke 2 weken op zondagavond. De ene week beginnen we om uur en eten we samen en de andere week starten we uur. Op een kringavond delen we persoonlijke dank- en gebedspunten en we kijken samen naar een thema uit de bijbel. Het komende seizoen hebben we er voor gekozen om niet met een vast boekje te werken; elke kringavond zal er door iemand anders een bijbelstudie worden voorbereid. Ook naast de standaard kringavonden spreken we met elkaar af, zo zijn we bijv. via stichting Present bij iemand aan het klussen geweest! Kortom; een leuke groep om onderdeel van te zijn! Thema: allerlei Leiding: Douwe de Jong en Eline van der Woude Tijdstip: zondagavond of uur Plaats: wisselend Telefoon:

13 Menorah kring -wat? Maandelijkse Menorah kring over de Bijbel, Israël en ons. -door wie? De leiding van de avond rouleert. -voor wie? we zijn nu met 12 mensen en iedereen is welkom, die zich wil verdiepen in Gods Woord en in Gods plan met Israël en de landen er om heen. -verder is er ruimte voor gebed, doen we af en toe een activiteit die past bij ons thema en hopen we nog eens een gemeentereis te organiseren naar Israël. Ook denken we na hoe we handen en voeten kunnen geven aan onze liefde en zorg voor onze broer Israël. Thema: Hebreeën Leiding: Jilke en Hanneke van der Veer Frequentie: De eerste woensdag van de maand Tijdstip: 20:00 uur Plaats: Zalmhof 6, Grafhorst Telefoon:

14 Kring Rots Bij onze jong volwassenenkring Rots richten we ons op zowel het geestelijke als het sociale vlak. We komen eens in de twee weken bij elkaar, en een keer in de vier weken hebben we ook een gezellige maaltijd samen. Verder zingen, bidden en houden we Bijbelstudie met elkaar. Ook wisselen we gebedspunten met elkaar uit om voor te bidden. Iedere week wisselt de leiding, en die leiding mag zelf kiezen hoe hij die avond wil invullen. Thema: Leiding: Antoinette Buynink Tijdstip: zondagavond uur Plaats: wisselend Telefoon:

15 Kring B.O.B. Kring B.O.B. is de derde jong volwassene kring in de gemeente. B.O.B. is een afkorting voor Bunch Of Believers Net als de andere kringen komen we eens in de 2 weken samen en eten we eens in de 4 weken samen. We houden samen bijbelstudie, zingen en bidden. De leiding wisselt elke keer. De leiding mag zelf bepalen hoe de avond word ingedeeld. Thema: Leiding: Antoinette Buynink Tijdstip: zondagavond uur Plaats: wisselend Telefoon:

16 Seniorenkring Doel van deze kring is toch wel een onderlinge ontmoeting omdat ouderen vaak weinig contact hebben. Naast deze ontmoeting is er een bijbelstudie. Wij zijn met ongeveer 14 personen. De doelgroep zijn de ouderen. Thema: Petrus Leiding: Wim en Stijntje Meijer en Henk en Paulien de Breij Frequentie: derde woensdag in de maand Tijdstip: 15:30 uur Plaats: de Schalmei Telefoon: fam. Meijer fam. De Breij

17 Parels De Parelkring is een kring voor mensen met een verstandelijke beperking. We komen 1 keer in de maand op zondag bij elkaar in de Schalmei. Waar we eerst een bijbel verhaal behandelen en daarna spelletjes doen. In juni hebben we als afsluiting een uitstapje. Leiding: Monique Beimers Frequentie: De laatste zondagavond van de maand (Niet in december, juli en augustus)

18

Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark 2015-2016

Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark 2015-2016 Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark 2015-2016 Naam kring Dijkhofkring update 1-10-2015 In principe wordt door alle leden de behandeling van de vragen uit het te behandelende boekje voorbereid.

Nadere informatie

Vorming en Toerusting seizoen

Vorming en Toerusting seizoen Kringwerk verrassende ontmoetingen kom in de kring geloofsverkennend met de Bijbel open meditatief studie spiritualiteit samen een boek/filmpje pakken ONDERWERPEN VAN LEVENSBELANG een open en plezierige

Nadere informatie

1) De ongelovige is blind gemaakt door Satan (2 Korintiërs 4:4).

1) De ongelovige is blind gemaakt door Satan (2 Korintiërs 4:4). BIJBELSTUDIES VOOR JONGE GELOVIGEN LES 4 Les 4 - Redding: Waarom is het voor ieder mens nodig om gered te worden? In deze bijbelstudies wordt gebruik gemaakt van de NBG-vertaling Dag 1 1) De ongelovige

Nadere informatie

Lees Zoek op Om over na te denken

Lees Zoek op Om over na te denken Welkom bij de Online Bijbelcursus van Praise De bijbelcursus is wat voor jou als je: 1. Als je wilt weten wat christenen geloven. 2. Als je meer wilt begrijpen van de bijbel. 3. Als je wilt groeien in

Nadere informatie

Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark

Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark Naam kring de Fakkel update : 21-9-2017 We behandelen een Bijbelgedeelte en kijken wat het betekent voor ons dagelijks leven. Er is een open sfeer zodat

Nadere informatie

Evelien Bos-de Greef en Ruben Vlot

Evelien Bos-de Greef en Ruben Vlot Evelien Bos-de Greef en Ruben Vlot Uitgeverij Jes! Zoetermeer Bij de productie van dit boek is gebruikgemaakt van papier dat het keurmerk Forest Stewardship Council (FSC ) draagt. Bij dit papier is het

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Verder op weg met Jezus

Verder op weg met Jezus Verder op weg met Jezus Heel goed besef ik de onafheid en de onvolmaaktheid van wat ik geschreven heb. Er is nog zoveel meer te vertellen over Jezus Christus. Er is nog zoveel meer over Hem te weten en

Nadere informatie

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Boekje over de kerk voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Over dit boekje Wij hebben op catechisatie wat geleerd over de kerk. Daar willen we je wat over vertellen.

Nadere informatie

In het voetspoor van...

In het voetspoor van... In het voetspoor van... Bijbelse figuren en hun levensgeheim voor jongeren van 2 en 3 jaar drs. M. van Campen Zevende druk Zoetermeer Inhoud. Timotheüs - op school bij God 7 2. Adam - een gevallen mens

Nadere informatie

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen GODS GEZIN Studielessen voor 4-7 jarigen 2003 Geschreven door Beryl Voorhoeve en Judith Maarsen Oorspronkelijk bedoeld voor studie in kleine groepen in de Levend Evangelie Gemeente Gebruikte Bijbelvertaling

Nadere informatie

Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark

Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark Naam kring de Fakkel update : 10-9-2016 We behandelen een Bijbelgedeelte en kijken wat het betekent voor ons dagelijks leven. Er is een open sfeer zodat

Nadere informatie

Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark

Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark Overzicht kringwerk / Bijbelstudiegroepen de Ark Naam kring de Fakkel update : 24-9-2018 We behandelen een Bijbelgedeelte en kijken wat het betekent voor ons dagelijks leven. Er is een open sfeer zodat

Nadere informatie

De Heilige Geest. Deel 1: Wie en waarom

De Heilige Geest. Deel 1: Wie en waarom De Heilige Geest Deel 1: Wie en waarom Inhoud Inleiding Avond 1 Avond 2 Avond 3 Avond 4 Avond 5 Wie is de Heilige Geest? De komst van de Geest Ware wijsheid Je bent zelf een brief! Leven door de Geest

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA 2014-2015. Saamhorigheid in Verscheidenheid

JAARPROGRAMMA 2014-2015. Saamhorigheid in Verscheidenheid JAARPROGRAMMA 2014-2015 Saamhorigheid in Verscheidenheid Colofon Lijnbaankerk Lijnbaan 5 1431 CH, Aalsmeer www.lijnbaankerk.nl Ds. Pim Hogenbirk, predikant@lijnbaankerk.nl, 0297-267744 Arjen Verburg, jeugdouderling@lijnbaankerk.nl,

Nadere informatie

KRINGENBOEKJE 2018/2019

KRINGENBOEKJE 2018/2019 KRINGENBOEKJE 2018/2019 Vertrouw op God! Ontspanning door Inspanning Ontvangen door te Geven 1 Veelkleurig kringenwerk: Huis-, thema- en wijkkringen Huiskringen:...3 Huiskring Buytenwegh (postcode 2715-2717)...3

Nadere informatie

Kindvriendelijke liturgie 20 september 2009. Begin schooljaar Boekentassenwijding

Kindvriendelijke liturgie 20 september 2009. Begin schooljaar Boekentassenwijding Kindvriendelijke liturgie 20 september 2009 Begin schooljaar Boekentassenwijding alle kinderen mogen hun boekentas meebrengen kinderen met boekentas in de intredeprocessie ze zetten die vooraan in de kerk

Nadere informatie

explore the big questions of life Een introductie

explore the big questions of life Een introductie explore the big questions of life Een introductie www.youthalpha.nl Youth Alpha is een programma van Youth for Christ Nederland en stichting Alpha-cursus Nederland. 2 Youth for Christ Nederland www.yfc.nl

Nadere informatie

Dit boek is van. Plak hier je pasfoto

Dit boek is van. Plak hier je pasfoto Dit boek is van Plak hier je pasfoto Bij de productie van dit boek is gebruikgemaakt van papier dat het keurmerk Forest Stewardship Council (FSC ) draagt. Bij dit papier is het zeker dat de productie niet

Nadere informatie

Zondag 30 oktober 2011, Kogerkerk Zevende zondag van de herfst, kleur groen Spreuken 9 & Matteüs 25, 1-13

Zondag 30 oktober 2011, Kogerkerk Zevende zondag van de herfst, kleur groen Spreuken 9 & Matteüs 25, 1-13 Zondag 30 oktober 2011, Kogerkerk Zevende zondag van de herfst, kleur groen Spreuken 9 & Matteüs 25, 1-13 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Oost, west, thuis best. Als er 1 schaap over

Nadere informatie

Fundamenten van het Christelijk geloof. Deel 2: Omgang met God -Kringleidershandleiding-

Fundamenten van het Christelijk geloof. Deel 2: Omgang met God -Kringleidershandleiding- Fundamenten van het Christelijk geloof Deel 2: Omgang met God -Kringleidershandleiding- Beste kringleider, Hieronder vind je per hoofdstuk een aantal aanvullende gedachten bij het kringmateriaal Fundamenten

Nadere informatie

Gereformeerd Kerkelijk Centrum De Bron IJsselmuiden

Gereformeerd Kerkelijk Centrum De Bron IJsselmuiden Gereformeerd Kerkelijk Centrum De Bron IJsselmuiden Liturgie bij de dienst van 8 maart 2015 waarin Gerda van Pijkeren belijdenis van haar geloof aflegt Ds. Nelleke Beimers, voorganger Gertine Junte, lector

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Vanaf groep 1 van de basisschool gaan de kinderen naar de volgende groep; groep 2, 3 en 4

Vanaf groep 1 van de basisschool gaan de kinderen naar de volgende groep; groep 2, 3 en 4 {tab=zondagsschool} Visie In de zondagschool willen we: De kinderen vanuit de Bijbel onderwijzen en hen leren dat God nog steeds dezelfde is als vroeger De kinderen vertellen over het reddende werk van

Nadere informatie

In gesprek met God. In gesprek met God. In gesprek met God. m n. Marlies Medema & Agnes Huizenga

In gesprek met God. In gesprek met God. In gesprek met God. m n. Marlies Medema & Agnes Huizenga Voelt bidden voor jou soms als het doen van een lange reeks verzoekjes aan God? Mis je inspiratie om met God in gesprek te gaan? Dit werkboekje geeft je handvatten om je gesprekken met God eens over een

Nadere informatie

Visie en beleid 2012 2015

Visie en beleid 2012 2015 Visie en beleid 2012 2015 Het (door)vertellen en uitdragen van het woord van God. Waarbij de basis is, heb God lief en heb je naaste lief als jezelf. 1 Inhoud: Inleiding blz. 3 Proces blz. 4 Visie (droom)

Nadere informatie

Jouw reis door de Bijbel. Uitgeverij Jes! Zoetermeer

Jouw reis door de Bijbel. Uitgeverij Jes! Zoetermeer Nieske Selles-ten Brinke Jouw reis door de Bijbel Dagboek voor kinderen Uitgeverij Jes! Zoetermeer Onder de naam Jes! Junior verschijnen boeken voor kinderen tot twaalf jaar. Jes! Junior is een imprint

Nadere informatie

Pastoraat wat is dat?

Pastoraat wat is dat? Pastoraat wat is dat? Eigenlijk best een lastige vraag! Pastoraat daar zijn heel veel dikke boeken over geschreven. Maar na het lezen weet je het soms nog niet!? Daarom mogen jullie een paar minuten daar

Nadere informatie

Leren van Jezus. Gespreksvragen voor gebruik in kleine groepen

Leren van Jezus. Gespreksvragen voor gebruik in kleine groepen Leren van Jezus Gespreksvragen voor gebruik in kleine groepen Inleiding Wat je nu in handen hebt, zijn gespreksvragen voor gebruik in kleine groepen. Dit zijn andere vragen dan de persoonlijke verwerkingsvragen

Nadere informatie

Samenvatting Kringleiderstraining woensdag 6 september 2017

Samenvatting Kringleiderstraining woensdag 6 september 2017 Samenvatting Kringleiderstraining woensdag 6 september 2017 www.jaarthema.nl Jaarthema: Karakter Het Jaarthema focust zich op: 'behave'. Hoe vernieuwt ons leven door geloof? Dit kan echter alleen een succes

Nadere informatie

DE WEEK VOOR WE HET AV0NDMAAL VIEREN

DE WEEK VOOR WE HET AV0NDMAAL VIEREN DE WEEK VOOR WE HET AV0NDMAAL VIEREN AVONDMAAL VIEREN Het Avondmaal is meer dan zomaar een maaltijd. Om dat te begrijpen, is dit boekje gemaakt. Vooral is daarbij gedacht aan de kinderen, omdat zij met

Nadere informatie

Luisteren naar de Heilige Geest

Luisteren naar de Heilige Geest Luisteren naar de Heilige Geest Johannes 14:16-17 En Ik zal de Vader bidden en Hij zal u een andere Trooster geven om tot in eeuwigheid bij u te zijn, de Geest der waarheid, die de wereld niet kan ontvangen,

Nadere informatie

Inhoud. Blok I Toen. Blok III Straks. Blok II Nu

Inhoud. Blok I Toen. Blok III Straks. Blok II Nu Inhoud Blok I Toen 1 Op weg naar 8 2 Een nieuwe tijd 17 3 Goed nieuws 23 4 Jezus kijkt anders 31 5 Jezus dient 39 6 Jezus geeft onverdiende liefde 44 Blok III Straks 15 Zuchten 100 16 Een blik in de hemel

Nadere informatie

Wat er in de Bijbel staat.en andere liederen

Wat er in de Bijbel staat.en andere liederen Wat er in de Bijbel staat.en andere liederen Wat er in de Bijbel staat.en andere liederen Liedbundel voor kinderevangelisatie Melodieën Bijbelteksten en samenstelling liederen: A.M. Brouwer- Karels Harmonisaties:

Nadere informatie

Bij u schuil ik, u bent mijn schild,

Bij u schuil ik, u bent mijn schild, Bij u schuil ik, u bent mijn schild, in uw woord stel ik mijn hoop. Psalm 119:114 inleiding Laten we eerlijk zijn: het is niet zo eenvoudig om regelmatig uit de Bijbel te lezen en te bidden. Onze volle

Nadere informatie

Waarom een Zondagboek?

Waarom een Zondagboek? Waarom een Zondagboek? Voor jou Op zondag ga je naar de kerk. Misschien vind je dat wel heel gewoon. Dat doen we toch altijd? Maar eigenlijk is het heel bijzonder. Want in de kerk luisteren we naar de

Nadere informatie

Dagboek. Filemon ÉÉN HOOFDSTUK PER DAG

Dagboek. Filemon ÉÉN HOOFDSTUK PER DAG Dagboek Filemon ÉÉN HOOFDSTUK PER DAG Dagboek Filemon Gerard Wassink, 2014 Dit is deel 15 uit een serie Gedachten bij de Schrift. Deze boekjes worden gratis aangeboden onder de Creative Common License,

Nadere informatie

Vanaf groep 1 van de basisschool gaan de kinderen naar de volgende groep; groep 2, 3 en 4

Vanaf groep 1 van de basisschool gaan de kinderen naar de volgende groep; groep 2, 3 en 4 {tab=zondagsschool} Visie In de zondagschool willen we: De kinderen vanuit de Bijbel onderwijzen en hen leren dat God nog steeds dezelfde is als vroeger De kinderen vertellen over het reddende werk van

Nadere informatie

EEN PAAR BELANGRIJKE VRAGEN

EEN PAAR BELANGRIJKE VRAGEN EEN PAAR BELANGRIJKE VRAGEN Vaak wordt u zelf niets wijzer van vragen die aan u gesteld worden. Hier willen we u een paar heel belangrijke vragen voorleggen, die juist wel vooral voor uzelf van belang

Nadere informatie

Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel

Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel Naam: Met wie ben je gekomen: _ Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel Naam: Met wie ben je gekomen: _ De kerkenraad komt binnen en de afkondigingen worden

Nadere informatie

DISCIPELSCHAP BIJBELSTUDIE VGSU BLOK

DISCIPELSCHAP BIJBELSTUDIE VGSU BLOK DISCIPELSCHAP BIJBELSTUDIE VGSU BLOK 4 2010-2011 INHOUD Inleiding... 5 Avond 1... 6 Avond 2... 8 Avond 3... 10 Avond 4... 12 3 4 INLEIDING Een ieder die niet zijn kruis draagt en achter Mij aankomt, die

Nadere informatie

Verschillen in geloven. Over geloofsopvoeding als je verschillend gelooft. Mogelijkheden voor twee soorten bijeenkomsten

Verschillen in geloven. Over geloofsopvoeding als je verschillend gelooft. Mogelijkheden voor twee soorten bijeenkomsten Verschillen in geloven Over geloofsopvoeding als je verschillend gelooft Verschillen in geloven is een themaboekje uit de serie Zijsprong. Deze serie hoort bij het bewaarmagazine Spring, opvoeden en geloven

Nadere informatie

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Goede buren Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Voorganger: ds. Joke van der Neut Organist: Alex Hommel Orgelspel Welkom door ouderling van dienst Jan

Nadere informatie

Zondag 22 oktober 2017

Zondag 22 oktober 2017 Zondag 22 oktober 2017 Viering in de Welkomkerk met als thema: Leven doet soms pijn Dichtbij en veraf krijgt ieder mens te maken met lijden dat zich in allerlei vormen kan aandienen. Het verlies van een

Nadere informatie

Een nieuw seizoen ( )

Een nieuw seizoen ( ) Een nieuw seizoen (2017-2018) In september starten we weer met het nieuwe seizoen. Het gaat niet alleen om een nieuw seizoen in de betekenis van een nieuwe periode van september 2017 t/m augustus 2018.

Nadere informatie

Apostolische rondzendbrief

Apostolische rondzendbrief oktober 9, 2011 Jaargang 1, nummer 1 Lieve mensen, Zo bent u een voorbeeld voor alle gelovigen in Macedonië en Achaje geworden. Wij zijn nu al weer een tijdje hier in het zuiden van Griekenland, in de

Nadere informatie

Activiteiten Overzicht Kerkelijk Centrum

Activiteiten Overzicht Kerkelijk Centrum Activiteiten Overzicht Kerkelijk Centrum 2010-2011 + Elke dag kwamen ze trouw en eensgezind samen in de tempel, braken het brood bij elkaar thuis en gebruikten hun maaltijden in een geest van eenvoud en

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

Tieners, een vergeten groep? Wil van Nus

Tieners, een vergeten groep? Wil van Nus Tieners, een vergeten groep? Wil van Nus Tieners over wie hebben we het eigenlijk? Tieners: - Van Dale: iemand tussen de 10 en 20 jaar - alternatief: puber, jeugdige, bakvis -> Iemand tussen de 10 en 13

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

Een nieuw seizoen ( )

Een nieuw seizoen ( ) Een nieuw seizoen (2017-2018) In september starten we weer met het nieuwe seizoen. Het gaat niet alleen om een nieuw seizoen in de betekenis van een nieuwe periode van september 2017 t/m augustus 2018.

Nadere informatie

Jaarthema NGK Dalfsen

Jaarthema NGK Dalfsen Jaarthema NGK Dalfsen Seizoen 2015-2016 Breng ons samen Verbonden van hart tot hart Aanvaard elkaar daarom ter ere van God, zoals Christus u heeft aanvaard Romeinen 15 vers 7 Jaarthema 2015-2016: Leven

Nadere informatie

screensh Spreken met je Vader Het gebed dat Jezus leert Wie bidt tot wie?

screensh Spreken met je Vader Het gebed dat Jezus leert Wie bidt tot wie? 110 Hoofdstuk 18 Bidden Ik probeer het wel: elke dag bidden, maar soms komt het er gewoon niet van. Vaak weet ik niet goed wat ik moet bidden. En hoort God me wel? Doet Hij wel iets met mijn gebed? screensh

Nadere informatie

Doel van Bijbelstudie

Doel van Bijbelstudie Bijbelstudie Hebreeën 4:12 Want het woord Gods is levend en krachtig en scherper dan enig tweesnijdend zwaard en het dringt door, zó diep, dat het vaneen scheidt ziel en geest, gewrichten en merg, en het

Nadere informatie

Bijbelteksten Feest van Genade

Bijbelteksten Feest van Genade Week 1 Zoals een hinde smacht naar stromend water, zo smacht mijn ziel naar U, o God. (Psalm 42:2) Mozes sloeg steeds buiten het kamp, op ruime afstand ervan, een tent op die hij de ontmoetingstent noemde.

Nadere informatie

verzoeking = verleiden om verkeerde dingen te doen dewijl = omdat wederstand doen = tegenstand bieden de overhand behouden= de overwinning behalen

verzoeking = verleiden om verkeerde dingen te doen dewijl = omdat wederstand doen = tegenstand bieden de overhand behouden= de overwinning behalen Zondag 52 Zondag 52 gaat over de zesde bede. Leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van de boze. Want van U is het Koninkrijk en de kracht en de heerlijkheid, in der eeuwigheid. Amen. Lees de tekst

Nadere informatie

Liturgie voor de scholendienst 2015

Liturgie voor de scholendienst 2015 Liturgie voor de scholendienst 2015 Kerk van de Nazarener & Christelijke Basisschool De Vliet Klaaswaal Zondag 1 februari Thema: Bestaat God (eigenlijk wel)? Welkomstwoord Uitleg over de kerk Kinderopwekking

Nadere informatie

1) Gered worden is net zo gemakkelijk als een cadeau krijgen (Johannes 1:12)

1) Gered worden is net zo gemakkelijk als een cadeau krijgen (Johannes 1:12) Les 8 - Redding In deze bijbelstudies wordt gebruik gemaakt van de NBG-vertaling Heel veel mensen hebben er geen behoefte aan zich door Jezus te laten redden. Daarvoor hebben ze allerlei redenen. Bijvoorbeeld:

Nadere informatie

Bijeenkomst over geloofsopvoeding Moeilijke kindervragen

Bijeenkomst over geloofsopvoeding Moeilijke kindervragen DOELSTELLINGEN De ouders hebben ervaren dat hun kind niet het enige is dat moeilijke vragen stelt en dat zij elkaar kunnen ondersteunen in de omgang hiermee. De ouders kunnen met hun kind in gesprek gaan

Nadere informatie

WELKOM. Door Samaria gaan

WELKOM. Door Samaria gaan WELKOM Door Samaria gaan Zingen Liedboek v. d. Kerken 427:1 Beveel gerust uw wegen, al wat u t harte deert, der trouwe hoed en zegen van Hem, die t al regeert. Die wolken, lucht en winden wijst spoor en

Nadere informatie

3 Dit nu is het eeuwige leven, dat zij U kennen, de enige waarachtige God, en Jezus Christus, die Gij gezonden hebt. Joh.17

3 Dit nu is het eeuwige leven, dat zij U kennen, de enige waarachtige God, en Jezus Christus, die Gij gezonden hebt. Joh.17 Een honderdtal mensen werden eens uitgenodigd voor een avond met de Bijbel, slechts de mensen die zoekend waren naar een echte waarheid of zijn gekomen. Begrijpelijk ook want vele mensen geloven niet,

Nadere informatie

De Heilige Geest. Deel 2: Wat en hoe

De Heilige Geest. Deel 2: Wat en hoe De Heilige Geest Deel 2: Wat en hoe Inhoud Inleiding Avond 1 Avond 2 Avond 3 Avond 4 Avond 5 Vervuld met de Geest Kracht om te getuigen Gaven van de Geest De gave van profetie Tempel van de Geest 2 Inleiding

Nadere informatie

Welkom. in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld

Welkom. in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld Welkom in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld Welkom Welkom in de Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland. Wij zijn één van

Nadere informatie

God bestaat en Hij is belangrijk We hebben God nodig in ons leven Jezus: Zijn leven Jezus: Zijn dood Jezus: Zijn opstanding De Heilige Geest

God bestaat en Hij is belangrijk We hebben God nodig in ons leven Jezus: Zijn leven Jezus: Zijn dood Jezus: Zijn opstanding De Heilige Geest Basiscursus Christelijk geloof Module 1 Les 1: Les 2: Les 3: Les 4: Les 5: Les 6: Les 7: Les 8: God bestaat en Hij is belangrijk We hebben God nodig in ons leven Jezus: Zijn leven Jezus: Zijn dood Jezus:

Nadere informatie

dichterbij jongeren in Zwolle

dichterbij jongeren in Zwolle dichterbij jongeren in Zwolle teamleider ronald welmers in oktober 2009 stonden we met vijf vrijwilligers, een pannakooi en een voetbal in Park de hogenkamp. geen tiener die kwam de eerste drie maanden,

Nadere informatie

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen.

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen. 27 augustus 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 1-9 : informatieavond 2-9: gebedsgroep 4-9: speelgoedochtend kleuters 9-9: startdienst 7-9: schoolfotograaf 14-9: schoolreis groep 3-7 16-9: schoolreis kleutergroepen

Nadere informatie

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help!

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Zondag 16 februari 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr. Klaas Keimpema Pianist en dirigent schoolkoor: dir. Adriaan Stuij Welkom -

Nadere informatie

SPEAK UP. Tienerprogramma Week van Gebed. www.weekvangebed.nl. 17-24 januari

SPEAK UP. Tienerprogramma Week van Gebed. www.weekvangebed.nl. 17-24 januari SPEAK UP Tienerprogramma Week van Gebed www.weekvangebed.nl 17-24 januari Tienerprogramma Week van Gebed Speak Up In de komende Week van Gebed staan volwassen, jongeren en kinderen stil bij het thema Het

Nadere informatie

Bijbelstudies Efezebrief Gameren

Bijbelstudies Efezebrief Gameren Bijbelstudies Efezebrief Gameren Structuur Efeze 1:15-23 dankzegging (15-16a) smeekgebed (16b) Geestelijke openbaring om (17a) God te kennen (17b) + 3 dingen te weten: 1. de hoop van onze roeping (18a)

Nadere informatie

Cursussen 2015-2016. Inschrijven. winterwerk 2015-2016. Waarom mee doen? Moet ik lid van de Hervormde gemeente Garderen zijn om mee te mogen doen?

Cursussen 2015-2016. Inschrijven. winterwerk 2015-2016. Waarom mee doen? Moet ik lid van de Hervormde gemeente Garderen zijn om mee te mogen doen? Pagina 1 winterwerk 2015-2016 winterwerk 2015-2016 Waarom mee doen? Paulus schreef in de brief aan de Romeinen: Alles wat vroeger is geschreven, is geschreven om ons te onderwijzen, opdat wij door te volharden

Nadere informatie

Gebedsboek. voor dagelijks gebruik. Dinsdag

Gebedsboek. voor dagelijks gebruik. Dinsdag Gebedsboek voor dagelijks gebruik Gemaakt door club 12-14 Marije Hoekstra Indra de Vries Delia Postma Ekyoci Amisi Shabani Jentje Hansma Johan Gjaltema Mendé Bosma Femke Veenhuizen Elzerd Elzinga Gert

Nadere informatie

Oefenen in gehoorzaamheid

Oefenen in gehoorzaamheid LES Oefenen in gehoorzaamheid Sabbat Doe Lees om te beginnen Efeziers 6. Stel je eens voor dat je geen keus had over wanneer je opstond 's morgens, geen keus over wat je at of waar je naar toe ging of

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Harvest Celebration Center 2011-2015

Beleidsplan Stichting Harvest Celebration Center 2011-2015 Beleidsplan Stichting Harvest Celebration Center 2011-2015 Wie zijn wij? Stichting Harvest Celebration Center is een stichting die zich in wil zetten voor de degene die om welke reden ook niet kunnen deelnemen

Nadere informatie

Noach bouwt een ark Genesis 6-8

Noach bouwt een ark Genesis 6-8 2 Noach bouwt een ark Genesis 6-8 Het is niet fijn meer op de aarde. De mensen maken ruzie, ze vechten en ze zijn God vergeten. Maar er is één man die anders is. Dat is Noach. Op een dag praat God met

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Kinderdienst. Thema: Dikke vrienden. Zondag 15 april Voorganger : Ds. Hugo Habekotté Organist : Mary Pellikaan Medewerking : Kinderen en leiding

Kinderdienst. Thema: Dikke vrienden. Zondag 15 april Voorganger : Ds. Hugo Habekotté Organist : Mary Pellikaan Medewerking : Kinderen en leiding Kinderdienst Thema: Dikke vrienden Zondag 15 april 2018 Voorganger : Ds. Hugo Habekotté Organist : Mary Pellikaan Medewerking : Kinderen en leiding Mededelingen Welkom Liedboek 288 Goedemorgen, welkom

Nadere informatie

2. Zegengroet Genade voor u en vrede van God onze Vader in de Heer Jezus Christus. Amen

2. Zegengroet Genade voor u en vrede van God onze Vader in de Heer Jezus Christus. Amen Liturgie Emmen, 13 september 2015 (buitendienst) Thema: samen onderweg (startzondag) 1. Votum 2. Zegengroet Genade voor u en vrede van God onze Vader in de Heer Jezus Christus. Amen 3. Zingen: Sela: breng

Nadere informatie

MENORAH BEELD VAN DE ZEVENVOUDIGE GEEST VAN GOD EXODUS 37 EXODUS 37:17-22

MENORAH BEELD VAN DE ZEVENVOUDIGE GEEST VAN GOD EXODUS 37 EXODUS 37:17-22 DE MENORAH BEELD VAN DE ZEVENVOUDIGE GEEST VAN GOD EXODUS 37 EXODUS 37:17-22 17. Hij maakte de kandelaar van louter goud; van gedreven werk maakte hij de kandelaar, het voetstuk zowel als de schacht, de

Nadere informatie

Welkom bij Ichthus! Wat is Ichthus? Ichthusavond

Welkom bij Ichthus! Wat is Ichthus? Ichthusavond Welkom bij Ichthus! Je hebt de informatiefolder van de christelijke studentenvereniging R.E.S.V. Ichthus voor het verenigingsjaar 2013/2014 in handen. In deze folder willen we ons als vereniging aan jou

Nadere informatie

Vestig je hoop op God TotalBalance Gebedskalender

Vestig je hoop op God TotalBalance Gebedskalender Vestig je hoop op God TotalBalance Gebedskalender Met deze Gebedskalender maak je een week lang elke dag tijd om naar Gods stem te luisteren. Neem de tijd om stil te zijn. Wanneer je gehaast of gejaagd

Nadere informatie

Volgens Henk Kuindersma (lector religieuze educatie) heeft de jongerencoach drie rollen die belangrijk zijn om dit doel te kunnen bereiken:

Volgens Henk Kuindersma (lector religieuze educatie) heeft de jongerencoach drie rollen die belangrijk zijn om dit doel te kunnen bereiken: Als je 't mij vraagt Leeftijd: 12-16, 16+ Soort bijeenkomst: club, catechese Soort werkvorm: heel programma Thema: Geloven en spiritualiteit Tijdsduur: 1 uur 30 min. Petje op petje af, petje op petje af

Nadere informatie

Huwelijkscatechese ds. Willem Smouter, NGK Ede

Huwelijkscatechese ds. Willem Smouter, NGK Ede Huwelijkscatechese ds. Willem Smouter, NGK Ede In de Nederlands Gereformeerde Kerk Ede wordt twee keer per jaar een huwelijkscatechese aangeboden, die vijf avonden duurt. Hieronder volgt een overzicht

Nadere informatie

Is het moeilijk voor de mensen om de opdrachten van Jezus uit te voeren? Zo ja, waarom, zo nee waarom niet?

Is het moeilijk voor de mensen om de opdrachten van Jezus uit te voeren? Zo ja, waarom, zo nee waarom niet? Bidden, praten met God LES 5 DEEL 5 DISCIPLE OPDRACHT: Lees de vier tekstgedeelten en beantwoord de 4 bijbehorende vragen. Hand 1:12-14, Hand 2:42, Hand 4:23-31 Hand 6:3-6 Hand 8:17, Hand 16:18, Hand 28:8

Nadere informatie

HC zd. 22 nr. 32. dia 1

HC zd. 22 nr. 32. dia 1 HC zd. 22 nr. 32 een spannend onderwerp als dit niet waar is, valt alles duigen of zoals Paulus het zegt in 1 Kor. 15 : 19 als wij alleen voor dit leven op Christus hopen zijn wij de beklagenswaardigste

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs de Blinke en obs de Waarborg

Nieuwsbrief cbs de Blinke en obs de Waarborg Nieuwsbrief en Het fusierapport is ondertekend! De fusie gaat door! Per 1 augustus 2016. Nu is het officieel. Beide besturen en beide medezeggenschapsraden hebben het fusierapport ondertekend. Het bestuur

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

Voor hen die ziek zijn, mindervalide, gehandicapt en lijden.

Voor hen die ziek zijn, mindervalide, gehandicapt en lijden. 2 Korintiers 1 : 3 4 Geprezen zij de God en Vader van onze Here Jezus Christus, de Vader die zich over ons ontfermt, de God die ons altijd troost en ons in al onze ellende moed geeft, zodat wij door de

Nadere informatie

Dagboek. Judas ÉÉN HOOFDSTUK PER DAG

Dagboek. Judas ÉÉN HOOFDSTUK PER DAG Dagboek Judas ÉÉN HOOFDSTUK PER DAG Dagboek Judas Gerard Wassink, 2014 Dit is deel 20 uit een serie Gedachten bij de Schrift. Deze boekjes worden gratis aangeboden onder de Creative Common License, gebaseerd

Nadere informatie

Programmaboekje De Acker 2014-2015

Programmaboekje De Acker 2014-2015 Programmaboekje De Acker 2014-2015 kerk in Noord Welkom Dank voor je belangstelling voor het programmaboekje van De Acker voor het seizoen 2014-2015. De afbeelding op de voorkant illustreert op fraaie

Nadere informatie

1 Korintiёrs 1:9. Marcus 10:45. Handelingen 4:12. Johannes 17:3. 1 Korintiёrs 3:16. Johannes 15:9,10. Psalm 32:8

1 Korintiёrs 1:9. Marcus 10:45. Handelingen 4:12. Johannes 17:3. 1 Korintiёrs 3:16. Johannes 15:9,10. Psalm 32:8 [1] [2] [3] Johannes 3:16 1 Korintiёrs 1:9 Johannes 3:19 God wil met ons omgaan God wil met ons omgaan Zonde brengt scheiding [4] [5] [6] Romeinen 3:23 Marcus 10:45 Romeinen 5:8 Zonde brengt scheiding

Nadere informatie

Zet je voet maar op het water!

Zet je voet maar op het water! Zet je voet maar op het water! Gezinsdienst Zondag 1 mei 2016 Locatie: Voorganger: Organist: Medewerking: Oosterkerk Ds. Koning Jurjan Lipke Combo Joy 4 All Voor de dienst zingen we: Jezus roept alle kleine

Nadere informatie

De tien Geboden. Tien belangrijke regels. Aangepaste dienst Zondag 17 april 2016 Ds. Henk Bondt

De tien Geboden. Tien belangrijke regels. Aangepaste dienst Zondag 17 april 2016 Ds. Henk Bondt De tien Geboden Of Tien belangrijke regels Aangepaste dienst Zondag 17 april 2016 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Gezang 119: 1 en 2 De kerk van alle tijden kent slechts één vaste

Nadere informatie

Onder redactie van. Hanneke Schaap-Jonker. Zondagboek. Meer beleven aan de kerkdienst. Boekencentrum

Onder redactie van. Hanneke Schaap-Jonker. Zondagboek. Meer beleven aan de kerkdienst. Boekencentrum Onder redactie van Hanneke Schaap-Jonker Zondagboek Meer beleven aan de kerkdienst Boekencentrum Aan dit Zondagboek werkten de volgende moeders mee: Harmke Dijs-Stevens, Carla ten Ham-Mourik, Thea Metske-Vlak,

Nadere informatie

Zondag 22 november 2015 19.00 uur LAATSTE ZONDAG VAN HET KERKELIJK JAAR. Voorgangers mw. Ans Damen en Janco Wijngaard Organist dhr.

Zondag 22 november 2015 19.00 uur LAATSTE ZONDAG VAN HET KERKELIJK JAAR. Voorgangers mw. Ans Damen en Janco Wijngaard Organist dhr. Zondag 22 november 2015 19.00 uur LAATSTE ZONDAG VAN HET KERKELIJK JAAR Voorgangers mw. Ans Damen en Janco Wijngaard Organist dhr. Leo Kamphorst Welkom en mededelingen Paaskaars Zingen: GvL 619 HOORT HOE

Nadere informatie

Welkom op de gemeentevergadering! Het onderwerp voor vanavond is: Huwelijk en Echtscheiding

Welkom op de gemeentevergadering! Het onderwerp voor vanavond is: Huwelijk en Echtscheiding Welkom op de gemeentevergadering! Het onderwerp voor vanavond is: Huwelijk en Echtscheiding Zingen: Psalm 51: 4 en 5 Afsluiten met gebed Programma: Opening Zingen: Psalm 51: 1 en 3 Gebed Inleiding door

Nadere informatie

aanroeping van de Geest-, Door de Geest is Hij aanwezig, is Hij bezig in het brood en in de wijn,

aanroeping van de Geest-, Door de Geest is Hij aanwezig, is Hij bezig in het brood en in de wijn, Dienstnummer: 1259 zondag: 8 e zondag van de herfst datum: 12-11-2017 plaats: De Bron, Assen Schriftlezingen (onderstreept = hoofdlezing): 1 Korintiërs 10:16-17; Johannes 6:51-57 liederen: ps 25:2,4; Weerklank

Nadere informatie

Beste vrienden, ik mag jullie vandaag vertellen over de laatste week van het leven van Jezus.

Beste vrienden, ik mag jullie vandaag vertellen over de laatste week van het leven van Jezus. 1 Beste vrienden, ik mag jullie vandaag vertellen over de laatste week van het leven van Jezus. 2 Het verhaal De Goede Week Trouw, Hoop en Spijt Ik wil jullie vandaag vertellen over de Goede Week. Dat

Nadere informatie

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen 19.00 uur LAAT HET FEEST ZIJN IN DE HUIZEN (Opw. 533) Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht

Nadere informatie