Handleiding Installatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Installatie"

Transcriptie

1 Handleiding Installatie Voor de montage van het zonnezeil kan men het best een windstile dag kiezen om te voorkomen dat er tijdens de montage een windvlaag in het zeil slaat, waardoor het zeil met de grond in aanraking zou kunnen komen en vuil wordt. Voor de montage zijn minstens 2 personen nodig. Mast samenstellen De mast wordt in twee delen van ca 3 m aangeleverd, waarvan mastdeel 1 een verbindingsstuk heeft. De mast delen moeten geheel in elkaar geschoven worden tot de borgpen beide delen vast klikt. Om de mastdelen in elkaar te kunnen schuiven, moeten de beide delen zeer goed in elkaars verlengde gehouden worden. Een goede methode is om op een vlakke vloer 3 dezelfde stoelen neer te zetten. Het mastdeel 1 met het verbindingsstuk op twee stoelen leggen en het mastdeel 2 mbv de derde stoel in het verlengde brengen en op het andere deel schuiven. De borgpen moet ingedrukt worden om mastdeel 2 over het verbindingsstuk te kunnen schuiven. Als de borgpen in mastdeel 2 geborgd is, is de mast gereed voor montage. Zeildoek op de mast aanbrengen Fotos van de mast met windwerkzijde en mast met haspelzijde Het aanbrengen van het zeildoek op de mast zou nu reeds kunnen gebeuren, maar aangeraden wordt dit later te doen, nadat met behulp van de mast de paal en houder voor de mast in de juiste positie geplaatst zijn. Daarna de mast weer uit de houders nemen ( is eenvoudig) en dan pas het zeil aanbrengen. Zo is er minder risico dat het zeildoek vervuild zou kunnen raken. 1. Samengestelde mast op 2 schragen (of stoelen) leggen. Tussen de schragen een grondzeil leggen om te voorkomen dat het zeildoek op de grond komt en vuil wordt. 2. Het zeildoek zit opgerold in een zak. De rol uit de zak nemen en een arm door de rol steken en het doek zo vast houden. 3. Het zeildoek met stalen uiteinde in de sleuf van de mast schuiven. Dit uiteinde moet langzaam verder de sleuf in getrokken worden, terwijl het zeildoek afgerold wordt en aan de sleuf gevoerd wordt. 4. Nadat het doek in zijn geheel tot aan de windwerkzijde in de sleuf getrokken is, kan het stalen uiteinde aan de windwerkzijdemet een inbus schroef vast gezet worden. Het zeil daarna met de hand zo strak mogelijk trekken en het andere stalen uiteinde met inbusschroef vastzetten. 5. Daarna de kunststof haspel op de mast schuiven en vast zetten met de inbusboutjes 6. Vervolgens de mast ronddraaien om het zeildoek geheel op de mast te wikkelen. Foto van de mast met windwerkzijde en haspelzijde

2 Standaard Layouts ( zie tekeningen) : Het zonnezeil dient aan vier punten opgehangen te worden. Voor een gunstige orientatie van het zeil tov de zon moet het punt A (het hoogste punt) op het meest noordelijk gelegen punt van de vierhoek geplaatst worden. Plan A: Bij een terras met ligging op oosten, zuiden en zuidwesten geeft de opstelling volgens plan A het meest gunstige schaduw patroon. Plan B: Ligt het terras op het westen dan geeft de opstelling van plan B een beter schaduw patroon.

3 Stap voor stap handleiding 1. Kies een van de standaard opstellingen voor de installatie. Voor deze beschrijving is Plan A gekozen. 2. Controleer of het borgplaatje van het windwerk aandrijfasje de juiste positie heeft volgens het gekozen plan. Voor plan A moet op het windwerkborgplaatje de letter R leesbaar zijn. Voor plan B moet L boven liggen. Indien L boven ligt, het borg plaatje van het windwerk los schroeven, omdraaien en weer vastschroeven. 3. Montagepunt A en D aan de wand kiezen. Dezepunten moeten minimaal 5.20 m uit elkaar liggen, waarvan punt A op 3.20 m en punt D op minimaal 2 m hoogte moet liggen. 4. Montagepunt A markeren en de wandhouder monteren. De wandhouder vertikaal plaatsen met de onderzijde op een hoogte van 3.20 m boven de grond. 5. Bevestig het 105 graden hoekelement met het ovale gat aan onderste punt van de wandhouder A (nog niet vast aandraaien, moet voorlopig enigszins draaibaar blijven). Het vierkante gat van het hoekelement moet schuin naar boven steken. 6. Schuif de windwerkzijde van de mast met het vierkante asje in punt A en zeker de mast met de borgveer; het andere uiteinde van de mast boven op een huishoud trap leggen en vastbinden tegen afglijden. 7. Positie D (voor plan B is dit positie B) aan de muur kiezen, minimaal 5.2 m van punt A en minimaal 2 m boven de grond en deze markeren. Nog niet plaatsen.

4 8. Paal C; monteer de twee hoekelementen 90 met bout op paal C. De onderste op minimaal 2 m en de bovenste boven aan de paal. 9. Bevestig het hoekelement 105 door het vierkante gat aan onderste punt van paal C (nog niet vast aandraaien, moet voorlopig enigszins draaibaar blijven). Het ovale gat van het hoekelement moet schuin naar beneden steken. (foto) 10. Verbindt paal C met de mast. Schuif het ronde asje van de mast in het ovale gat en plaats de borgpen. 11. Stel paal C strict vertikaal en plaats deze zodanig dat de afstand CD (tussen paal C en zeilpunt D aan de muur) gelijk is aan de afstand AD (tussen zeilpunt D en wandhouder A langs de muur). 12. Het schroeffundament voor paal C op deze plaats vertikaal inschroeven en de vierkant buis vertikaal stellen en vastzetten. Het schroeffundament zo draaien dat de vierkant buis richting punt A gericht staat. 13. Verwijder de mast uit punt A en C 14. Paal C over vierkantbuis schuiven en vastzetten. 15. Zeildoek in de mast trekken (zie video) 16. Mast met zonnezeil in wandhouder A en paal C plaatsen en zekeren met de borgpennen. Alle bouten voor montagepunten A en C vast aandraaien.

5 17. Controleer of montagepunt D nog op de juiste afstand ligt van punt A en C. Afstand AD en CD moeten gelijk zijn. Eventueel het montagepunt D zo verschuiven opdat aan deze voorwaarde voldaan is. Dan de bevestiging plaatsen en de RVS ring bevestigen. 18. Paal B (of D) positie kiezen op de lijn van de RVS ring van punt D door het midden van de mast op minimaal 4.2 m van de mast. De afstand AB en de afstand BC moeten exact gelijk zijn. Paal mag onder een hoek tov de mast geplaatst worden omdat dat beter oogt. (Als hulpmiddel voor het vinden van de juiste plaats voor paal B kan het grijze wikkelkoord gebruikt worden. Bindt een uiteinde van het grijze koord vast aan de wandhouder A, meet daarna 2x de gewenste lengte af tot punt B ( bv 2x 4,50 m = 9 m). Voer het uiteinde van het koord door het oog van punt B en bevestig het dan aan de houder van punt C. Vindt het midden van het koord en markeer het met een viltstift. Als met punt B het grijze koord op het gemarkeerde midden strak getrokken is, heeft punt B de juiste positie. De paal kunt u onder een hoek plaatsen, omdat dat beter oogt, en de plaats voor het schroeffundament markeren.)

6 19. Het schroeffundament voor 50% in de grond schroeven onder de gekozen hoek van de paal. Ter controle de paal naast het SF plaatsen en controleren of de plaats en hoek juist is. Zo nodig de paal met SF in de juiste richting corrigeren. SF tot 75% inschroeven en controle procedure nog eens herhalen en zonodig correctie uitvoeren. Dan SF 100% inschroeven en paal plaatsen. 20. De twee stalen veren met elk een katrol bevestigen aan bovenste punt van wandhouder A 21. Katrollen met harpsluiting bevestigen aan B, C en D. 22. Wikkelkoord aanbrengen. Opdat er in het wikkelkoord (blauwe koord) geen kinken ontstaan, het koord in de volle lengte afrollen en knopen en kinken verwijderen. Bevestig het uiteinde van het blauwe wikkelkoord met behulp van een tentlijnen spanner aan een katrol. (zie foto) 23. Omloopkoord aanbrengen. Ook in het omloopkoord mogen geen kinken ontstaan; daarom het koord in de volle lengte afrollen en knopen en kinken verwijderen. Voordat het omloopkoord wordt aangebracht moet het zeildoek helemaal opgerold zijn op de mast. Een uiteinde van het koord door katrol B leiden, dan door de katrol van de 1 e stalen veer aan B zijde van de mast voeren, vervolgens door de katrol met het wikkelkoord voeren, dan door de katrol van de 2 e stalen veer voeren, dan door de katrol aan D leiden en vervolgens bevestigen aan Zeilpunt D met behulp van een tentlijn spanner.(zie foto). Vervolgens het omloopkoord eerst strak trekken en daarna 20 cm ruimte geven en aan de zeilpunt B bevestigen mbv een tentlijn spanner (zie foto). Het omloopkoord moet dus enigszins los hangen. Het overschot aan koord laten zitten en pas afknippen als het zonnezeil juist functioneert. 24. Het wikkelkoord uiteinde boven de 2 zeilpunten langs door de katrol van paal C voeren naar de kunststof haspel op de mast. 25. Voordat het wikkelkoord bevestigd mag worden, moet het doek volledig opgerold op de mast zitten. Het wikkelkoord nu zo op de mast bevestigen dat deze opgerold gaat worden bij het afwikkelen van het doek. Als het doek bv rechtsom afgewikkeld wordt, moet het wikkelkoord ook rechtsom omgewikkeld worden. Wikkel het koord twee maal om de kunststof haspel en voer het uiteinde dan door het gaatje in de wand van de haspel en zet het vast met een tentlijnen spanner.(zie foto). Test of het de juiste draairichting heeft bij afwikkelen van het zeil. Indien niet correct, dan het wikkelkoord los maken en in de tegengestelde draairichting bevestigen. Indien correct, dan het doek geheel oprollen, daarna het wikkelkoord strak strekken en met de tentlijnen spanner vastzetten. 26. Met de zwengel nu het doek geheel uitrollen en door draaien tot het doek zich weer opwikkelt en spant. 27. Overtollig koord afknippen en met de vlam van een aansteker dicht schroeien. 28. Het zeil is nu gebruiksklaar.

Draaibare en kantelbare muurbeugel APM-70 INSTALLATIE HANDLEIDING 35 KG

Draaibare en kantelbare muurbeugel APM-70 INSTALLATIE HANDLEIDING 35 KG INSTALLATIE HANDLEIDING Draaibare en kantelbare muurbeugel Waarschuwing! overschrijd nooit het maximale gewicht! Ernstig letsel kan hier tot gevolg van hebben. APM-70 35 KG VERSIE 1.0 JUL 2013 Lees eerst

Nadere informatie

Optima Canopy accessoires voor het ophangen

Optima Canopy accessoires voor het ophangen Optima Canopy accessoires voor het ophangen Accessoirekits - toepassingen vereisen altijd meer dan één kit. Bepaal zorgvuldig wat u nodig heeft. Itemnummer inhoud kit BPCS5450G Ophangkit voor de bouwkundige

Nadere informatie

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225 Verandazonwering Montage handleiding V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 9-00225 Montage instructies voor V600-Helsinki V600-Helsinki Benodigd gereedschap: Boormachine Staalboor,5 mm Kruiskopschroevendraaier

Nadere informatie

Multiflex. Fig. 1 Fig. 2

Multiflex. Fig. 1 Fig. 2 Multiflex Multiflex kabelsluiting is geschikt voor het openen en sluiten van vrijwel alle typen ramen door middel van één of meerdere kettingkasten. De kettingkast is leverbaar met een slag van 250 mm

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Rolgordijn

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Rolgordijn voor www.luxaflex.com NL Algemene informatie Het is van belang dat u onderstaande montage- en bedienings-instructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor het niet of verkeerd

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving Brighton

Opbouwbeschrijving Brighton Opbouwbeschrijving Brighton 1: Vóór u begint 1. Ondergrond Deze moet vlak zijn, bijvoorbeeld bestraat of een houten raamwerk met daarop een beplating (bijv. OSB). Zorg er voor dat de ondergrond de vloer

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

Montage handleiding Roldeur BP77 MET ROLCONSOLES

Montage handleiding Roldeur BP77 MET ROLCONSOLES Montage handleiding Roldeur BP77 MET ROLCONSOLES Montage roldeur met rolconsoles zonder kast, pagina 1 Controle AS: Controleer of de motor is geborgd in de as. Dat doet u door te kijken of de motor uit

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

Golfplatendak montage

Golfplatendak montage Golfplatendak montage SUNKIT Zonnestroomsysteem Administrator 7-10-2008 10:36 1/5 Algemeen Deze handleiding begeleidt u stap voor stap bij de montage van het SUNKIT zonneenergiesysteem. Lees voordat u

Nadere informatie

Montagehandleiding. Knikarmscherm Lanzarote

Montagehandleiding. Knikarmscherm Lanzarote Montagehandleiding Knikarmscherm Lanzarote Dit knikarmscherm is uitsluitend te gebruiken als zonwering. Alleen montage tegen harde vaste muren wordt aanbevolen. Wij raden u aan dit knikarmscherm niet te

Nadere informatie

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait)

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) Installatiehandleiding Easy Roof Evolution Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) 1. Voorbereiding Stel de bovenkant van de schroeven van de eindklem in op dezelfde hoogte als de bovenkant van de pv module.

Nadere informatie

Paviljoenen. 8-hoekig model MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap

Paviljoenen. 8-hoekig model MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap MONTAGEHANDLEIDING Paviljoenen 8-hoekig model Benodigd gereedschap Accuschroefboor Waterpas Lijmtang Nijptang Zakrolmaat Hamer Voor het opbouwen zijn doorgaans twee personen voldoende. Bij grotere tuinhuisjes

Nadere informatie

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR MET ZIJLICHT LEES VOORDAT U START MET DE INSTALLATIE EERST DEZE HANDLEIDING GOED DOOR Deze handleiding beschrijft de installatie van de draaideur in de volgende uitvoeringen:

Nadere informatie

INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE. Trapleuning met lijn LED verlichting

INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE. Trapleuning met lijn LED verlichting INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE Trapleuning met lijn LED verlichting Inhoudsopgave 1. Hulpmiddelen Inmeten... 3 2. Stappenplan Inmeten... 3 2.1 Kwart of dubbel kwart trap... 4 Aandacht hoeken... 4 3. Hulpmiddelen

Nadere informatie

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Controleer de montagehoogte Controleer of u voldoende montagehoogte op uw gevel heeft om het scherm te plaatsen Boven de muursteun (montage steun)

Nadere informatie

Instructieboekje. SL20 slanghaspel

Instructieboekje. SL20 slanghaspel Instructieboekje SL20 slanghaspel 2 Hartelijk dank! Hartelijk dank dat u voor deze EUROM slanghaspel hebt gekozen: u hebt daarmee een goede keus gemaakt! Om lang en probleemloos plezier van uw haspel te

Nadere informatie

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé Montagehandleiding Duo Plissé @: info@horrex.nl Benodigdheden: - Stanley mes - Potlood - Rolmaat - Inbussleutel M2,5 - kruiskop schroevendraaier - Schaar - Schuurpapier - IJzerzaag (optioneel geleverd)

Nadere informatie

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 MONTAGE VAN HET DRAAGSYSTEEM: Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 Montage adapter rechtsboven Opmerking Foto A. Open de doos en leg alle onderdelen overzichtelijk. B. Verwijder voorzichtig

Nadere informatie

Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie

Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie TCL 09/10-04-1 ONDERDELENLIJST SOLATUBE Brighten Up Ø 25 cm (10 ) en Ø 35 cm (14 ) 1 2 3a 3b 4 5a 1. RayBender koepel 1 2. dakopstand 1 3.

Nadere informatie

Schuifdeurkozijn voor de wand - Zonder bovenlicht - 30 min. brandwerend

Schuifdeurkozijn voor de wand - Zonder bovenlicht - 30 min. brandwerend - Schuifdeurkozijn voor de wand - Zonder bovenlicht - 30 min. brandwerend 4 11 7 1 9 5 9.1 13 Posnr. Onderdeel 1 Bovendorpel 2 Geleiderstijl 3 Sluitstijl 4 Samenstelling raildrager 4.1 Plaatclip M5 5 Railprofiel

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing lange monitor-arm

Gebruiksaanwijzing lange monitor-arm Gebruiksaanwijzing lange monitor-arm Versie 1.2 2010 Jansen Medicars Jansen Medicars Postbus 49 3600 AA Maarssen Netherlands Tel. +31 30 2613500 Fax. +31 30 2616714 URL www.medicars.com 2010 Jansen Medicars

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding A-2014.01 Multi Trampoline Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij het speeltoestel.

Nadere informatie

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis Proficiat met de aankoop van uw draadafsluiting bij DRAADMAGAZIJN. In de volgende stappen wordt uitvoerig uitgelegd hoe uw de draadafsluiting

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding A-2011.01Bungee trampoline Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij het speeltoestel.

Nadere informatie

Lees voor de installatie van de plisséhor deur S700 de handleiding in zijn geheel door.

Lees voor de installatie van de plisséhor deur S700 de handleiding in zijn geheel door. Controleer het product op beschadigingen en volledigheid. Mocht u een gebrek constateren, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met uw Bruynzeel dealer. Lees voor de installatie van de plisséhor deur

Nadere informatie

BELANGRIJK - Lees voor installatie deze handleiding aandachtig door. - Het is verboden om de DU.IT14N motoren voor andere toepassingen te gebruiken als omschreven in deze installatie handleiding - Geef

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën voor Luxaflex Jaloezieën 16/25 mm Luxaflex Lightline Ondulette www.luxaflex.com NL Algemene informatie Het is van belang dat u de volgende montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE 6/2013 NL PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE Aangezien het Duofuse houtcomposiet poortje duurzamer is dan een houten poortje, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten.

Nadere informatie

Inloopdouche vaste wand en draaideur

Inloopdouche vaste wand en draaideur Handleiding Inloopdouche vaste wand en draaideur 1000 mm 2000 mm 800 mm 350 mm 94 13 10 1x 6x 12 9 / 14 15 11 5x 1x 4 3 2 15 13 9 9 11 10 1 12 6 A 6 7 B 7 A B 8 1. glas panel draaibaar 1x 2. glaspaneel

Nadere informatie

Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/110 type Malta en Rhodos

Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/110 type Malta en Rhodos Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/0 type Malta en Rhodos Lees eerst dit voorschrift geheel door. Benodigd gereedschap: Ratel met verlengstuk, dop 0 mm, dop 7 mm, potlood, steeksleutel 7 mm, imbussleutel

Nadere informatie

Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN

Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN U DIENT HET VOLGENDE TE HEBBEN STAP 1 STAP 2 STUKLIJST HOUTEN JALOEZIEËN Beugels & Veiligheidssysteem Houtschroeven voor beugels - (2 per beugel) 2 schroeven per

Nadere informatie

bathroom design douchecabines LITHO kwartrond

bathroom design douchecabines LITHO kwartrond douchecabines LITHO kwartrond www.bruynzeelhomeproducts.nl bathroom design LET OP: de Litho kwartrond wordt geleverd in 2 aparte dozen. Doos 1/2 bevat het linkerscherm en alle losse onderdelen. Doos 2/2

Nadere informatie

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap:

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: V585 Screen Montagehandleiding Montage-instructies voor standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: Boormachine Een boor van 6

Nadere informatie

Installatie van. Installatie:

Installatie van. Installatie: -2- Installatie van SIGMA-schottensystemen Het doel van deze instructies is de installateur een idee geven van de correcte techniek die moet worden gebruikt voor de installatie en assemblage van een typisch

Nadere informatie

Assemblage en montage van Screen Excellent Windvast

Assemblage en montage van Screen Excellent Windvast Assemblage en montage van Screen Excellent Windvast Excellent_Windvast_Screen_NL_28-03-2017 blz. 3 * * A T T E N T I E * * AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in

Nadere informatie

Jane. Montage instructie. Montage instructie... 1 Het inklappen van Jane Tips en aandachtspunten Wat er mis kan gaan...

Jane. Montage instructie. Montage instructie... 1 Het inklappen van Jane Tips en aandachtspunten Wat er mis kan gaan... Jane Montage instructie Montage instructie... 1 Het inklappen van Jane... 12 Tips en aandachtspunten... 13 Wat er mis kan gaan... 14 Version: Jane-V6-NL Montage instructie - 6 Texsolv aanbindkoorden voor

Nadere informatie

Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider

Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider LET OP!!! Plaats glazen wanden / deuren nooit onbeschermd op de vloer. Maar plaats deze op een stuk karton of houten plank. ( Tijdens uitpakken en tijdens

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem B.V.B.A. GARAGEPOORTEN AUTOMATISATIES Rue de l Atelier 31 Tel : 02/356.13.69 Website : www.destrijker.be 1480 TUBIZE Fax. 02/361.10.14 E-mail : info@destrijker.be BTW : BE 0413.948.587 MONTAGE HANDLEIDING

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING DEURROLHOR PRESTIGE CONTROLEER DE INHOUD: Deze verpakking bevat:

MONTAGEHANDLEIDING DEURROLHOR PRESTIGE CONTROLEER DE INHOUD: Deze verpakking bevat: MONTAGEHANDLEIDING DEURROLHOR PRESTIGE CONTROLEER DE INHOUD: Deze verpakking bevat: 1. Een in kleur gemoffelde cassette (A) waarin opgesloten het rolveersysteem met glasfiber horgaas. Compleet met treklijst

Nadere informatie

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak Voorbereiding Veiligheid Het is mogelijk de zonnepanelen alleen te installeren, maar met hulp is het een stuk makkelijker en veiliger. De panelen

Nadere informatie

De voorste 2 staanders moeten 25 cm korter zijn dan de staanders aan de vlonder e

De voorste 2 staanders moeten 25 cm korter zijn dan de staanders aan de vlonder e SHTB Handleiding Gereedschap: Potlood/pen, rolmaat, stanleymes, duimstok, winkelhaak (accu)boormachine (accu) schroefmachine Torx bitten set Handzaag Afkortzaag en/of Decoupeerzaag Lijmtangen (lange) Waterpas

Nadere informatie

Beschrijving opzetten sportmaterialen Steenwijklaan.

Beschrijving opzetten sportmaterialen Steenwijklaan. Beschrijving opzetten sportmaterialen Steenwijklaan. Volleybal Middenlijn uitzetten met een lijn blauw en rood gemerkt op de opsluitband. Opgraven van de fundatie (30 tot 35 cm diep. Voor recreatief kunnen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding A-2009.01 Mini Zweefmolen Lees voor het opzetten en gebruiken van de zweefmolen deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij de draaimolen. Handel

Nadere informatie

Montage handleiding BM kunststof PP rookgasafvoerleidingen

Montage handleiding BM kunststof PP rookgasafvoerleidingen Montage handleiding BM kunststof PP rookgasafvoerleidingen Concentrisch systeem, flexibele-en starre voering. Duinkerkenstraat 27 Postbus 509 9700 AM Groningen Telefoon: 0503139944 Telefax : 0503185423

Nadere informatie

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat Proficiat met de aankoop van uw draadafsluiting bij DRAADMAGAZIJN. In de volgende stappen wordt uitvoerig uitgelegd hoe uw de

Nadere informatie

Handleiding voor het opstellen van de Cradle(houder) voor DIGIPASS 870

Handleiding voor het opstellen van de Cradle(houder) voor DIGIPASS 870 Handleiding voor het opstellen van de Cradle(houder) voor DIGIPASS 870 De DIGIPASS 870 HOUDER wordt geleverd met de volgende onderdelen: 1 Houder voor de DIGIPASS 870 2 meter micro-usb-naar-usb-kabel 1

Nadere informatie

INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE. Maatwerk Kapstokken

INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE. Maatwerk Kapstokken INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE Maatwerk Kapstokken Inhoudsopgave 1. Hulpmiddelen Inmeten... 3 2. Stappenplan Inmeten... 3 3. Technische gegevens per kapstok... 3 Kapstok model Valencia... 3 Kapstok model

Nadere informatie

Cross-Lock systeem verdekt uitneembaar

Cross-Lock systeem verdekt uitneembaar Cross-Lock standaard 600 1200 600 600 ophang punt primair profiel secondair profiel plafond paneel Cross-Lock XL 900 1200 1800 / 2400 900 600 1200 Opmerking: Vraag in geval van afwijkende paneel afmetingen

Nadere informatie

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage! We raden u met klem aan de installatie altijd met twee personen en door opgeleid personeel

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Pannendak montage SUNKIT ZONNESTROOMSYSTEEM VOOR MONTAGE OP PANNENDAK SUNKIT. Zonnestroomsysteem

Installatiehandleiding. Pannendak montage SUNKIT ZONNESTROOMSYSTEEM VOOR MONTAGE OP PANNENDAK SUNKIT. Zonnestroomsysteem Pannendak montage SUNKIT Zonnestroomsysteem Administrator 7-10-2008 15:18 1/5 Algemeen Deze handleiding begeleidt u stap voor stap bij de montage van het SUNKIT zonneenergiesysteem. Lees voordat u begint

Nadere informatie

Handleiding: Montage tristand pannendak Auteur: Carolien Hoppenbrouwers Datum: februari 2013 Benodigdheden: - Rolmaat / lang meetlint - Potlood - Schroefmachine met kruiskop, Torx T40, Imbus 3 & 5 - Spaanplaatschroeven

Nadere informatie

Imitatie Hout montage instructies (met schaarsteunen)

Imitatie Hout montage instructies (met schaarsteunen) Imitatie Hout montage instructies (met schaarsteunen) Deze jaloezieën zijn op maat gemaakt volgens uw specificaties. Wij hopen dat u tevreden bent en er jarenlang van kunt genieten. WAARSCHUWING Jonge

Nadere informatie

Schotel. De installatie stap voor stap:.

Schotel. De installatie stap voor stap:. Pagina 1 De installatie stap voor stap:. 1. Stel vast, waar de schotel geplaatst moet worden. Let er op dat de hoogte voor de ontvangst niet van belang is, wel van belang zijn evt. obstakels. Als er obstakels

Nadere informatie

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015 V280 - Ipanema Montagehandleiding 681-081015 Pakketinhoud, benodigd gereedschap en belangrijk voor het monteren Pakketinhoud (tekening 1): A: V280-Ipanema knikarmscherm B: 2x Zijkappen C: 2x Montagebeugels

Nadere informatie

:18:39 Uhr. Paradijsvogel. N. B. De OPITEC bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs. N106175#1

:18:39 Uhr. Paradijsvogel. N. B. De OPITEC bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs. N106175#1 20.12.2004 9:18:39 Uhr 1 0 6. 1 7 5 Paradijsvogel N. B. De OPITEC bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs. 1 20.12.2004 9:18:39 Uhr 1. Technische informatie: Artikel: Bestemd voor: Gebruiksvoorwerp/bouwpakketmodel

Nadere informatie

Installatie handleiding voor het installeren van een AED configuratie type Cabinet STI 7535AED.

Installatie handleiding voor het installeren van een AED configuratie type Cabinet STI 7535AED. Installatie handleiding voor het installeren van een AED configuratie type Cabinet STI 7535AED. Versie 1.3 (februari 2015) Deze configuratie bestaat uit: Kunststof AED kast Alarm Sleutelkastje Let op!

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING IPSO BUISMOTOREN

MONTAGEHANDLEIDING IPSO BUISMOTOREN MONTAGEHANDLEIDING IPSO BUISMOTOREN INLEIDING Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de IPSO buismotoren. Lees de handleiding goed door, voordat u met de montage begint. Als u zich

Nadere informatie

Quiltstandaards. Montage beschrijving voor hand- en machinequiltraam. Inhoudsopgave

Quiltstandaards. Montage beschrijving voor hand- en machinequiltraam. Inhoudsopgave Quiltstandaards Loefzijde 26, 1316 ve Almere 036-5347690 of 06 14717048 info@meeuwmeubel.nl www.meeuwmeubel.nl Montage beschrijving voor hand- en machinequiltraam Inhoudsopgave 1. Het monteren van het

Nadere informatie

Lichtkoepels & Lichtstraten

Lichtkoepels & Lichtstraten Montagerichtlijnen - Daglichtbuis Beste klant, Wij vragen deze richtlijnen aandacht door te nemen. Op deze manier garanderen wij u nog veel genot van dit kwaliteitsvol product. Onderdelen N Onderdeel N

Nadere informatie

Nederlands MONTAGE HANDLEIDING

Nederlands MONTAGE HANDLEIDING Nederlands MONTAGE HANDLEIDING Nederlands Na het uitpakken van alle onderdelen, dient men eerst na te gaan of alle artikelen in de juiste hoeveelheden aanwezig zijn. (TAB.1: A = code, B = hoeveelheid).

Nadere informatie

MONTAGE-INSTRUCTIE BUITENTRAP Ø180 CM

MONTAGE-INSTRUCTIE BUITENTRAP Ø180 CM . NOODZAKELIJKE VOORBEREIDENDE WERKZAAMHEDEN De fundamentgegevens beantwoorden aan de normale bodemgesteldheid bij natuurlijke ondergrond. Betonmateriaal: Bn25 Afmetingen: 40x40x80 cm Vorstvrij gefundeerd

Nadere informatie

bathroom design douchecabines badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl

bathroom design douchecabines badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl douchecabines EPOS badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl bathroom design Lees vooraf aan de installatie eerst de handleiding in zijn geheel door. Gebruik electrisch gereedschap uitsluitend voor het boren

Nadere informatie

Montagehandleiding Stoomcabine Vermont

Montagehandleiding Stoomcabine Vermont Montagehandleiding Stoomcabine Vermont Onderdelenlijst Montage instructie: Plaats de glazen delen niet zonder bescherming rechtstreeks op de vloer of harde ondergrond tijdens uitpakken en/of plaatsen.

Nadere informatie

BOOTZEIL. Zie BOOTZEIL.NL voor instructiefilmpjes HANDLEIDING. Amstel UVX. web. v: 4/2011

BOOTZEIL. Zie BOOTZEIL.NL voor instructiefilmpjes HANDLEIDING. Amstel UVX. web. v: 4/2011 NL BE Zie.NL voor instructiefilmpjes HANDLEIDING Amstel UVX web v: 4/0 Notities Type: Amstel UVX Het pakket TYPE AMSTEL UVX Elastieken Spanelastieken Bevestigingknoppen Stokken 4,3 4,6 5, 5,9 6,4 7,0 7,7

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING

INSTALLATIE HANDLEIDING INSTALLATIE HANDLEIDING A INHOUD VAN UW SCHOTELSET CONTROLEREN B SCHOTEL MONTEREN De volgende benodigdheden dienen in de schotelset te zitten : Digitale satellietontvanger Schotel + LNB-houder DUO LNB

Nadere informatie

Montagehandleiding. Side-by-Side-combinatie SBS

Montagehandleiding. Side-by-Side-combinatie SBS Montagehandleiding Side-by-Side-combinatie 290316 7085626-00 SBS... Algemene veiligheidsvoorschriften Inhoudsopgave 1 Algemene veiligheidsvoorschriften... 2 2 Opstelafmetingen... 2 3 Side-by-Side montage...

Nadere informatie

Algemene meubelhandleiding

Algemene meubelhandleiding Algemene meubelhandleiding INHOUD Ophangsystemen Blz. 3 Onderkast installeren Blz.4 Onderkast ontgrendelen Blz.6 Spiegel installeren Blz.7 Spiegelkast installeren Blz.8 Hoge kast installeren Blz.9 Stekkercontactdoos

Nadere informatie

V750 - Martinique. Montagehandleiding 1385-120112

V750 - Martinique. Montagehandleiding 1385-120112 V750 - Martinique 1385-120112 Pagina Inhoudsopgave Niveauverschillen 4 Schutting montage 6 Eindafstelling en afwerking 13 Poort montage 14 Inhoudsopgave 3 Niveauverschillen utting Hoekkolom Planken Tussenkolommen

Nadere informatie

FICHE: Een trapleuning monteren

FICHE: Een trapleuning monteren FICHE: Een trapleuning monteren Daar sta je dan met je nieuw behangen trapgang naar je nieuwe kamers. Probleem is dat je geen trapleuning hebt om veilig boven en terug naar te beneden te raken. Geen nood

Nadere informatie

Artikelnr. 018902 018903

Artikelnr. 018902 018903 Postbus 6223 4000 HE TIEL Franklinstaat 13a 4004 JK TIEL Telefoon 0344 67 30 20 Fax 0344 67 30 29 E-mail: info@teleflex.nl Internet: www.teleflex.nl MONTAGEVOORSCHRIFT VOOR UITZETRAMEN KETTINGTYPE Artikelnr.

Nadere informatie

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten.

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten. ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een gemonteerd op panlatten. Leverancier van alternatieve oplossingen voor water, warmte comfort en stroom Tel: 058-288 47 39 / Fax 058-288 92 98 PLAATSING VAN

Nadere informatie

V805 - Cortona. Montagehandleiding

V805 - Cortona. Montagehandleiding V805 - Cortona Montagehandleiding 1441-111216 Pagina Inhoudsopgave Wandmontage Monteren Frame 4 Monteren zonwering 7 Afstellen zonwering 8 Optioneel: waterkap monteren 9 Inhoudsopgave Vrijstaand Monteren

Nadere informatie

Stap 1. M o n t a g e h a n d l e i d i n g S p e e l J u w e e l

Stap 1. M o n t a g e h a n d l e i d i n g S p e e l J u w e e l Stap 1 Benodigdheden: - 2 balken van 4,5 x 9 x 180 cm - 2 balken van 4,5 x 9 x 171 cm - 4 schroeven van 6 x 100 mm Uitleg: 1. Leg de balken neer zoals op de tekening is aangegeven. 2. Schroef in elke hoek

Nadere informatie

Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren )

Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren ) Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren ) Maatbereik: 80: 76,5 80,5 cm 90: 86,5 90,5 cm 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Silhouette Gordijnen

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Silhouette Gordijnen Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Silhouette Gordijnen NL STANDAARD MONTAGE Algemene Informatie Het Silhouette gordijn is voorzien van eindstops welke zich in de bovenbak bevinden. Deze eindstops

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

De bouwonderdelen bij dit nummer

De bouwonderdelen bij dit nummer De bouwonderdelen bij dit nummer Met de onderdelen bij deze aflevering en het mastplan van aflevering 62 monteert u de grootmarssteng op de grote mast van uw Victory. Houten latten 1 rondhout ( x 60 mm)

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING

INSTALLATIE HANDLEIDING INSTALLATIE HANDLEIDING voor DIGITALE TELEVISIE via satelliet Negeer andere handleidingen in dit pakket. Deze handleiding is getest en goed bevonden met alle onderdelen. Handleiding geschikt voor: Complete

Nadere informatie

MONTAGE-INSTRUCTIES MODULAIRE ANTI-PANIEKBALK MET INSTEEK-ANTIPANIEKSLOT VLGS. EN 1125

MONTAGE-INSTRUCTIES MODULAIRE ANTI-PANIEKBALK MET INSTEEK-ANTIPANIEKSLOT VLGS. EN 1125 MONTAGE-INSTRUCTIES MODULAIRE ANTI-PANIEKBALK MET INSTEEK-ANTIPANIEKSLOT VLGS. EN 1125 573/151/00 01 OM TE VOLDOEN AAN BOVENSTAANDE NORMEN MAG DE DEUR NIET ZWAARDER ZIJN DAN 200 KG, NIET OGER ZIJN DAN

Nadere informatie

Montagehandleiding pannendak systeem

Montagehandleiding pannendak systeem Montagehandleiding pannendak systeem ALGEMEEN U staat op het punt om uw zonnestroom systeem te installeren. Deze handleiding beschrijft de montage en in werkingstelling van uw zonnestroom systeem op een

Nadere informatie

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Knikarmscherm Berlin Uw online partner in zonwering CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Zelf monteren is leuk! 1 Bepaling van de positie van de wandsteunen De wandsteunen moeten aan de buitenkant gemeten,

Nadere informatie

Montage Ufo-mast en Ufo-antenne

Montage Ufo-mast en Ufo-antenne Montage Ufo-mast en Ufo-antenne Let op: Iedere montage is uniek. Dit montagevoorbeeld geeft slechts weer hoe een Ufo-mast en een Ufo-antenne in principe gemonteerd kunnen worden. U dient zelf te beoordelen

Nadere informatie

Benodigde gereedschappen Ø8 mm. 2 pers. B B mm X* H - 80 mm H mm

Benodigde gereedschappen Ø8 mm. 2 pers. B B mm X* H - 80 mm H mm Benodigde gereedschappen Ø8 mm pers. Afbeeldingen in de handleiding kunnen afwijken van het echte product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer voor installatie of het product compleet is en vrij

Nadere informatie

Montage Handleiding Ahrend Essa Slinger-Bureau 200 x 120

Montage Handleiding Ahrend Essa Slinger-Bureau 200 x 120 Montage Handleiding Ahrend Essa Slinger-Bureau 200 x 120 INLEIDING In deze handleiding wordt, aan de hand van foto s en begeleidend schrijven, uitgelegd hoe een Ahrend Essa hoek-bureau met slingersysteem

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Micoloto:

Gebruiksaanwijzing Micoloto: Gebruiksaanwijzing Micoloto: Waarschuwingen en opmerkingen - Alleen gebruiken op een vlakke vloer. - Het apparaat mag niet schuin staan, altijd recht. - Wielen van de hijswagen altijd zo breed en lang

Nadere informatie

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ]

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ] S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ] U ontvangt een complete set, inclusief alle kabels en connectoren. Installatie is heel eenvoudig, hieronder staat alles in een eenvoudig

Nadere informatie

DISK. Behandel voorzichtig. INSTALLATIE NL. Het materiaal, zowel het gelakte staal als de Pergamon bekleding is kwetsbaar.

DISK. Behandel voorzichtig. INSTALLATIE NL. Het materiaal, zowel het gelakte staal als de Pergamon bekleding is kwetsbaar. DISK INSTALLATIE NL Behandel voorzichtig. Het materiaal, zowel het gelakte staal als de Pergamon bekleding is kwetsbaar. Aandachtspunten installatie Disk Benodigd gereedschap: Kruiskopschroevendraaier

Nadere informatie

24 mm GEREEDSCHAPPEN. Ø3 mm Ø4 mm PHR503 PR5512 PHR502. (2x) PR5511. (2x) PHR511 (9x) PHR301. (2x) PH2 PHR651 (9x) st3,5x19 mm PR5121 PR5122

24 mm GEREEDSCHAPPEN. Ø3 mm Ø4 mm PHR503 PR5512 PHR502. (2x) PR5511. (2x) PHR511 (9x) PHR301. (2x) PH2 PHR651 (9x) st3,5x19 mm PR5121 PR5122 46 45 44 43 6 61 60 59 58 57 56 55 54 53 5 GEREEDSCHAPPEN Ø3 mm Ø4 mm 51 50 49 48 47 PHR503 PHR50 PR551 (x) PHR511 (9x) PR5511 (x) PH PHR651 (9x) st3,5x19 mm PHR301 (x) PR511 st3,5x5 mm (4x) PR51,5 mm

Nadere informatie

Hoofdmaten V2xx-xxALU-x, V3xx-xxALU-x. Met LED en LED-schakelaar. Cilinder: 17 mm Europrofiel. Benodigdheden

Hoofdmaten V2xx-xxALU-x, V3xx-xxALU-x. Met LED en LED-schakelaar. Cilinder: 17 mm Europrofiel. Benodigdheden Handleiding Montage V25x-xxRVS-x/V25x-xxALU-x smalschild V35x-xxRVS-x/V35x-xxALU-x breedschild Waarschuwingen! Alle voorzorgsmaatregelen, instructies en waarschuwingen zoals beschreven in de handleiding

Nadere informatie

Installatie handleiding voor het installeren van een AED configuratie type Cabinet STI 7535AED.

Installatie handleiding voor het installeren van een AED configuratie type Cabinet STI 7535AED. Installatie handleiding voor het installeren van een AED configuratie type Cabinet STI 7535AED. Deze configuratie bestaat uit: Kunststof AED kast Alarm Sleutelkastje Let op! Binnen de stichting wordt ook

Nadere informatie

6.8 Afmonteren / meerdere rijen onder elkaar

6.8 Afmonteren / meerdere rijen onder elkaar 6.8 Afmonteren / meerdere rijen onder elkaar. Om een aaneengesloten paneelvlak te verkrijgen schuift u de onderliggende zonnepanelen tegen de bovenliggende rij zonnepanelen aan.. Herhaal de stappen van

Nadere informatie

VariVent BCD. In bedrijf stellen/veiligheidsrichtlijnen.

VariVent BCD. In bedrijf stellen/veiligheidsrichtlijnen. VariVent BCD Opmerkingen vooraf en toepassingen. - Montage van de oprolventilatiesystemen dient door een vakkundig bedrijf te worden uitgevoerd. - De montagehandleiding dient voor het begin van de werkzaamheden

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE 6/2012 NL PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE Aangezien het Duofuse houtcomposiet poortje duurzamer is dan een houten poortje, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten.

Nadere informatie

Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip

Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip Demontage, reparatie en montage van Wedge Touch muis wanneer de batterijklep niet gesloten zal blijven. Ook is een goede gids

Nadere informatie

40L-1802B. Original-Gebrauchsanleitung V1/1117

40L-1802B. Original-Gebrauchsanleitung V1/1117 40L-1802B 400137 Original-Gebrauchsanleitung V1/1117 NL/B Technische parameters Naam Art.-Nr.: 400137 Materiaal: Uitvoering: Afmetingen: Gewicht: Mengkraan met dubbele greep 40L-1802B CNS 18/10, staal

Nadere informatie

Montagehandleiding. Gemakkelijk bouwen met Q Loods

Montagehandleiding. Gemakkelijk bouwen met Q Loods Montagehandleiding Gemakkelijk bouwen met Q Loods Inhoudsopgave 1. Benodigde gereedschappen 2. Fundering 3. Staalstructuur 3.1 Volgorde van de opbouw van de staalstructuur 3.2 Montagestukken 3.3 Voetstukken

Nadere informatie

Montage-instructie Mobile Keys sleutelkluis

Montage-instructie Mobile Keys sleutelkluis Montage-instructie Mobile Keys sleutelkluis Montagevorm en voorwaarden De SKG** gecertificeerde Mobile Keys sleutelkluis is geschikt voor wand- en deurkozijn-montage. Deurkozijn-montage van de Mobile Keys

Nadere informatie

- Schuifdeurkozijn in de wand - Zonder bovenlicht - Met geïntegreerde borstel

- Schuifdeurkozijn in de wand - Zonder bovenlicht - Met geïntegreerde borstel 3 - Schuifdeurkozijn in de wand - Zonder bovenlicht - Met geïntegreerde borstel 10 2 7 4 5 8 1 7.4 6 Posn. Onderdeel 1 Nis 2 Afdekstijl ( 1x links + 1x rechts ) 2.2 Zelfborende schroef 4,8x19 3 Bovendorpel

Nadere informatie