BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN 2019"

Transcriptie

1 BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN 2019 BASISCURSUS GEZICHTSDIAGNOSE SCHÜSSLER CELZOUTEN 4 - DAAGSE OPLEIDING AROMATHERAPIE 10 - DAAGSE THERAPEUTENOPLEIDING CELZOUTEN

2 SCHÜSSLER CELZOUTEN BASISCURSUS GEZICHTSDIAGNOSE 2019 Zaterdag 9 maart 2019 van Zaterdag 30 maart 2019 van Zaterdag 6 april 2019 van Plaats: De 3Vrouwen, Horst - Meterik. Docenten: Bram Zaalberg en Inske Zaalberg. Met o.a: Hoe werken de celzouten. Hoe gebruik je de celzouten. Waardoor ontstaan er tekorten? Hoe kun je celzouten gebruiken voor zowel thuis als in de praktijk. De gezichtsdiagnose van 14 Schüssler celzouten. De werking van de eerste 12 celzouten op het lichaam en 2 belangrijke hogere celzouten. De dosering. De reacties. De geestelijke achtergronden en energetische werking van celzouten. Middag: Het uitwendig gebruik van celzouten. Waar let ik op bij het uitzoeken. Voor elkaar uitzoeken van celzouten volgens de gezichtsdiagnose en de energetische waarneming. Inclusief 2 vegetarische, biologische maaltijden tijdens de hele dagen, boek, testset, repertorium en syllabus. Met hbo-accreditatie VNT en KTNO t.b.v. V.B.A.G., BATC. Basiscursus: Celzouten19-219,00 incl. 21% btw Bij betaling minimaal 1 maand van tevoren krijgt u 10% korting. De prijs met 10% korting wordt 197,10.

3 4-DAAGSE OPLEIDING AROMATHERAPIE Op woensdag 13 maart, 17 april, 15 mei en 12 juni Cursusleiding: Inske Zaalberg. Plaats: De 3Vrouwen - Horst - Meterik. Tijd: 10:15 tot 17:30 uur. Hierbij komen o.a. aan bod: De geschiedenis en achtergrond van essentiële oliën. Hoe worden ze gewonnen. De biologische teelt. De filosofie van Primavera en de verschillende Primavera projecten. De weg van de oliën door ons lichaam. De verschillen tussen biologische en conventionele aromatherapie producten. Hart-, basis- en hoofdnoten. Kennismaking met een aantal belangrijke oliën: lavendel, tea tree, citrus oliën, pepermunt, rozemarijn, enz. De psychische en lichamelijke werking van essentiële oliën. Hoe werkt ons reukorgaan. De praktische toepassing van de oliën: Het maken van een spray, een massage olie en een scrub.

4 Aromatherapie voor gebruik op werk en thuis, met recepten. Het leren van een hand- en/of armmassage. Het leren van de Gletsjer shock massage. Ondersteunende aroma verzorging voor een totale behandeling. De huisapotheek en het gebruik van oliën in shampoos, douchegel, bloesemremedies, baden en voor massage oliën. Uitleg en toepassing van de basis- en zaadoliën en de verschillende maceraten. Het gebruik van hydrolaten. Wat leer je? Dit is een praktische cursus waarin je leert hoe je op een eenvoudige manier aromatherapie kunt gebruiken voor jezelf, maar ook kunt gaan toepassen op anderen. In de cursus leer je de essentiële oliën kennen. De manier hoe ze gemaakt worden en de geneeskrachtige werking worden uitgebreid besproken. Ook alle basis- en zaadoliën komen aan bod. Je gaat praktisch met aromatherapie aan de slag. Je leert klachten herkennen en de juiste oliën voor een behandeling selecteren. Je leert combinaties maken, die ondersteunend werken bij lichamelijke en/of psychische klachten. Geaccrediteerd door de KTNO als HBO bijscholing voor de VBAG en de BACT. WORKSHOP AROMATHERAPIE - 495,00 (incl. 21% BTW) (Incl. 4 heerlijke vegetarische bio maaltijden.) Bij betaling, minimaal 1 maand van te voren, krijgt u 10% korting. De prijs wordt dan 445,50 Dit is een basis én vervolgcursus. Na deze 4 dagen is er de mogelijkheid om een 2-daagse aromamassage cursus te volgen.

5 Therapeutenopleiding Celzouttherapie De 10-daagse therapeutenopleiding celzouttherapie begint op 7 september Het is een combinatie van grondige en actuele kennis op het gebied van de celzouttherapie met praktijkervaring. De opleiding wordt gegeven door Bram en Inske Zaalberg. Het doel van de opleiding is, dat de therapeut zelfstandig een juiste keuze uit de celzouten kan maken voor zijn/haar cliënt. Tijdens de opleiding wordt ook gewerkt met bloesemremedies en de energetische aspecten van de celzouten. Hierdoor ontstaat een compleet beeld van de relatie tussen de klacht en het mineraal. In de opleiding wordt uitgebreid ingegaan op: De theoretische grondbeginselen van de celzouttherapie. De werking van 15 verschillende celzouten. Het uitvoeren van gezichtsanalyses. De relatie van de celzouten en karakterstructuren en het bewustzijn. Het zwaartepunt van een analyse bepalen. Het uitwerken en onderzoeken van de energetische werking van celzouten. Celzouten in combinatie met bloesemremedies Het zelf gebruiken en ervaren van de celzouten. Oefeningen met de celzouten voor het inzicht in zowel de klacht, als de kwaliteiten van de celzouten. De verschillende uitwendige mogelijkheden. Ondersteunende en belastende factoren bij de celzouttherapie. De praktijkvoering. Energetisch werk. Toelating: U dient de inleidende basiscursus celzouttherapie te hebben gevolgd. Kennis van de basis medische vakken is aan te bevelen en een HBO opleiding of gelijkwaardige opleiding en HBO medische basiskennis is vereist indien men zich nadien als therapeut wil laten registreren. Met accreditatie KTNO t.b.v. o.a. VBAG en BATC.

6 Docenten: Bram Zaalberg - Bloesem Remedies Nederland. Inske Zaalberg - Bloesem Remedies Nederland. Data: De opleiding tot celzouttherapeut is een twee jarige opleiding van in totaal 10 zaterdagen ( uur). De cursusdagen zijn op: 7 september, 12 oktober, 9 november, 7 december 2019, 25 januari 2020, 22 februari, 28 maart, 25 april, 23 mei, 13 juni Locatie: In Horst bij Bloesem Remedies Nederland / De 3Vrouwen. Kosten: Kosten 10-daagse opleiding 1450,00 incl. 21% btw. Bij betaling minimaal 1 maand voor aanvang van de opleiding 10% korting. Bedrag met korting: 1305,00 incl. btw. Incl. materiaal en biologische, vegetarische maaltijd. Informatie: Indien u vragen heeft of het programma van de opleiding wilt ontvangen, dan kunt u contact opnemen met: Bram Zaalberg Bloesem Remedies Nederland per mail: info@bloesemremedies.com Aanmelden: Via het inschrijfformulier kunt u zich opgeven voor de therapeutenopleiding. Het inschrijfformulier kunt u zonder postzegel opsturen naar: Bloesem Remedies Nederland, Antwoordnummer 30112, 5960WB Horst, Nl. of per mail naar: info@bloesemremedies.com. Accreditatie: De therapeutenopleiding celzouten wordt geaccrediteerd door stichting KTNO voor o.a. de VBAG -Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze en de BATC.

7 INSCHRIJVING OPLEIDINGEN / CURSUSSEN Wilt u zich opgeven voor een opleiding, cursus of workshop (hierna genoemd: cursus), dan kunt u het inschrijfformulier invullen en opsturen. U ontvangt dan van ons per omgaande de factuur. De inschrijving is daarmee definitief. Er wordt 10% korting gegeven op de cursus wanneer men minimaal 1 maand voor aanvang van de cursus betaalt. Na ontvangst van uw inschrijfformulier ontvangt u van ons de factuur inclusief 10% korting, indien de aanmelding minimaal 1 maand voor aanvang van de cursus gedaan is. Daarop staat tevens vermeld de uiterste betaaldatum om gebruik te kunnen maken van deze korting. Wanneer u op de uiterste betaaldatum het bedrag niet heeft overgemaakt, ontvangt u een aanvullende factuur voor de resterende 10%. De totale kosten dienen dan op de startdatum van de cursus voldaan te zijn. Het is ook mogelijk om per les te betalen. U ontvangt dan van Bloesem Remedies Nederland een factuur na elke lesdag. De korting van 10% komt hiermee te vervallen. Wanneer u zich heeft aangemeld met het inschrijfformulier, en de cursus is vol, krijgt u uiteraard bericht van ons met de mogelijkheid om op de wachtlijst geplaatst te worden. Let op: Een uitnodiging met verdere details over tijden en de routebeschrijving ontvangt u ongeveer 2 weken voor aanvang van de cursus. Het inschrijfformulier kunt u zonder postzegel opsturen naar: BLOESEM REMEDIES NEDERLAND Antwoordnummer WB HORST, NL. of mailen naar: info@bloesemremedies.com bloesemremedies@gmail.com KORTING Alleen wanneer de factuur van de opleiding minimaal 1 maand voor aanvang van de cursus is voldaan, heeft u recht op een korting van 10% op de kosten van de opleiding. OVERNACHTINGEN Een lijst met pensions wordt op verzoek naar u toegestuurd. U moet zelf het pension regelen! Wees hier op tijd mee, meestal zijn de pensions in de directe omgeving al 1 maand voor aanvang van een cursus bezet.

8 ANNULERING - Bij annulering tot 1 maand voor de opleiding ontvangt u het bedrag retour minus 20,00 administratiekosten. Bij annulering tot 2 weken voor de opleiding dient u de helft van het cursusgeld te betalen. Bij annulering binnen de laatste 2 weken voor aanvang van de opleiding dient het gehele bedrag betaald te worden. Wanneer er een opleiding gegeven wordt door een buitenlandse docent, dan dient het gehele bedrag betaald te worden, wanneer de annulering valt binnen de termijn van de laatste 4 weken en de helft van het bedrag bij een annulering binnen 6 weken voor aanvang van de cursus. In verband met de hoge kosten bij buitenlandse docenten kan het geld van de opleiding binnen deze termijn niet worden geretourneerd, anders is het voor ons niet mogelijk om buitenlandse docenten uit te nodigen. Alleen wanneer een opleiding door te weinig belangstelling niet doorgaat, wordt het volledige bedrag dat u hebt overgemaakt aan u terugbetaald. MAALTIJDEN - De cursussen en opleidingen zijn inclusief een biologische, vegetarische maaltijd. KLACHTEN en nu? - Bij klachten over de opleiding kunt u contact opnemen met de vertrouwenspersoon bij Bloesem Remedies Nederland Mw. S. OpHeij sara@bloesemremedies.com of telefoon: U kunt hier ook de klachtenbrochure aanvragen. PRIVACY POLICY Bloesem Remedies Nederland doet er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. In onze Privacy Policy staat helder en transparant beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. De Privacy Policy kunt lezen op Met vriendelijke groeten, Bram en Inske Zaalberg.

9 INSCHRIJFFORMULIER Naam Voornaam Straat + nr. Postcode Woonplaats Land Telefoon Nr: Schrijft zich in voor de opleiding (naam opleiding invullen): U ontvangt van Bloesem Remedies Nederland per omgaande de factuur. Indien u minimaal 1 maand voor aanvang van de opleiding aangemeld bent, ontvangt u de factuur inclusief 10% korting, met vermelding van de uiterste betaaldatum. Indien u vóór de uiterste betaaldatum het bedrag niet heeft overgemaakt, ontvangt u een aanvullende factuur met de resterende 10%. Beide facturen dienen dan voldaan te zijn voor het begin van de opleiding. U heeft ook de mogelijkheid om per les te betalen. U ontvangt van Bloesem Remedies Nederland een factuur na elke lesdag. De korting van 10% komt hiermee te vervallen. Ik betaal per lesdag. Zie voor de voorwaarden ook de site Voor onze Privacy Policy waarin staat hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens en hoe wij uw privacy waarborgen, verwijzen wij eveneens naar Ik heb de betalings- en annuleringsvoorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord. Datum: Handtekening:

10 POSTBUS AC HORST, NL. TEL: FAX: Bezoekadres: De 3Vrouwen St. Jansstraat AA - Horst - Meterik Tel: Openingstijden winkel: Dinsdag t/m vrijdag van tot uur. Zaterdag van tot uur.

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN & WORKSHOPS 2016

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN & WORKSHOPS 2016 BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN & WORKSHOPS 2016 ORCHID ESSENCES & SPRAYS SCHÜSSLER CELZOUTEN BASISCURSUS GEZICHTSDIAGNOSE DAGOPLEIDING BLOESEMTHERAPIE OPLEIDING AROMATHERAPIE THERAPEUTENOPLEIDING

Nadere informatie

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN & WORKSHOPS 2015

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN & WORKSHOPS 2015 BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN & WORKSHOPS 2015 NIEUWETIJDDAG BLOESEMTHERAPIE 3 DAAGSE GEZICHTSVERZORGING PRIMAVERA INTRODUCTIEDAG BLOESEMTHERAPIE SCHÜSSLER CELZOUTEN BASISCURSUS GEZICHTSDIAGNOSE

Nadere informatie

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND. WORKSHOP FES Flower Essences 2005

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND. WORKSHOP FES Flower Essences 2005 BLOESEM REMEDIES NEDERLAND WORKSHOP FES Flower Essences 2005 F.E.S. CALIFORNIAN FLOWER ESSENCES WORKSHOP MET PATRICIA KAMINSKI OPRICHTER EN PRODUCENT VAN DE EERSTE REMEDIES NA Dr. BACH. 5 en 6 NOVEMBER

Nadere informatie

COMBINATIE REMEDIES. Bloesem Remedies Nederland

COMBINATIE REMEDIES. Bloesem Remedies Nederland COMBINATIE REMEDIES Bloesem Remedies Nederland COMBINATIE REMEDIES Combinaties voor de ziel. Er is een nieuwe serie combinaties, die te maken hebben met de verbinding, groei en ontplooiing van de ziel.

Nadere informatie

STUDIEREGLEMENT SOPHIA HEALING & READING Van toepassing op de opleidingen Healing en Reading en Healing Arts Therapie

STUDIEREGLEMENT SOPHIA HEALING & READING Van toepassing op de opleidingen Healing en Reading en Healing Arts Therapie STUDIEREGLEMENT SOPHIA HEALING & READING Van toepassing op de opleidingen Healing en Reading en Healing Arts Therapie 1. Aanmelden U kunt zich telefonisch, schriftelijk of via de website voor een opleiding

Nadere informatie

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

Kijken achter het masker

Kijken achter het masker Kijken achter het masker Driedaagse bijscholing Karakterstructuren voor therapeuten en coaches Zoek je een bijscholing die jouw manier van werken als therapeut of coach verdiept? Zou je meer (praktisch)

Nadere informatie

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Je wilt deelnemen aan een activiteit van Corael Opleidingen met open inschrijving omdat je jezelf als professional en/of als individu wilt

Nadere informatie

Rogstraat 22, 5361 GR Grave T 06 41 77 77 61. Cursusaanbod 2010-2011. Quiltkamer

Rogstraat 22, 5361 GR Grave T 06 41 77 77 61. Cursusaanbod 2010-2011. Quiltkamer Rogstraat 22, 5361 GR Grave T 06 41 77 77 61 info@an3na.nl www.an3na.nl Cursusaanbod 2010-2011 2011 Quiltkamer Alles voor patchwork & quilten Patchworkstoffen, materialen Cursussen, workshops BEE & little

Nadere informatie

Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5.

Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5. Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5. In dit document met 2 bijlages, vragen we jou om aanvullende informatie die we nodig hebben om jouw inschrijving

Nadere informatie

Cursus DSM IV (5) en Psychopathologie

Cursus DSM IV (5) en Psychopathologie Cursus DSM IV (5) en Psychopathologie Geaccrediteerd door de VVH De Academie voor Haptonomie, ITH en Synergos bieden gezamenlijk de cursus DSM IV/Psychopathologie aan. Bijzonder aan dit aanbod is allereerst

Nadere informatie

bij aanmelding dient u het inschrijfformulier in te vullen en terug te sturen; hierin worden o.a. deze voorwaarden geaccordeerd

bij aanmelding dient u het inschrijfformulier in te vullen en terug te sturen; hierin worden o.a. deze voorwaarden geaccordeerd Algemene voorwaarde voor Jenny s Yoga & Massage Praktijk Yoga Inschrijving en deelname cursus / workshop om deel te kunnen nemen aan één van de cursussen / workshops van Jenny s Yoga & Massage Praktijk,

Nadere informatie

NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 41

NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 41 INSCHRIJFFORMULIER NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 41 NYENRODE. A REWARD FOR LIFE PROGRAMMADATA 2017/2018 Module 1 9 maart 2018 Module 2 9 april 2018, incl. overnachting Module 3 10 april 2018 Module 4

Nadere informatie

EDNAH Ervarings- Deskundigheid Niet-Aangeboren Hersenletsel

EDNAH Ervarings- Deskundigheid Niet-Aangeboren Hersenletsel HAN-0190 EDNAH Ervarings- Deskundigheid Niet-Aangeboren Hersenletsel EDNAH Ervaringsdeskundigheid Niet- Aangeboren Hersenletsel WAAROM CURSUSSEN ERVARINGSDESKUNDIGHEID? In de gezondheidszorg is er een

Nadere informatie

Scholingsmogelijkheden Instituut voor Celzouttherapie

Scholingsmogelijkheden Instituut voor Celzouttherapie Scholingsmogelijkheden Instituut voor Celzouttherapie Deelopleiding Celzouttherapie Modulaire opleiding tot Celzoutconsulent en Celzouttherapeut HBO conform Instituut Voor Celzouttherapie www.celzouten.nl

Nadere informatie

- Natuurgeneeskundig therapeut hanteert de uniforme werkwijze, zoals beschreven in eisenpakket van KZAG

- Natuurgeneeskundig therapeut hanteert de uniforme werkwijze, zoals beschreven in eisenpakket van KZAG Aanmeldingsformulier therapeut Door middel van deze inschrijving verklaart ondergetekende zich akkoord met de statuten van KZAG en ondergetekende verklaart te voldoen aan de starteisen voor inschrijving,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ga het Doen

Algemene voorwaarden Ga het Doen Algemene voorwaarden Ga het Doen INSCHRIJVEN VIA INTERNET Als je je aanmeldt voor een training bij GA HET DOEN, ontvang je daarvan een bevestiging per e- mail. Daarin staan de details van je aanmelding

Nadere informatie

Opleidingen voor Coaches

Opleidingen voor Coaches Opleidingen voor Coaches Elysisch Talent geeft praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan coaches en HR-adviseurs. Deze opleidingen en trainingen zijn bedoeld om u te leren om uw medewerkers of coachingskandidaten

Nadere informatie

COMPUTERCURSUS VOOR SENIOREN

COMPUTERCURSUS VOOR SENIOREN COMPUTERCURSUS VOOR SENIOREN COMPUTERCURSUSSEN VOOR SENIOREN duidelijk en leerzaam Welzijn Teylingen organiseert al ruim 10 jaar samen met Stichting SeniorWeb computercursussen. De cursussen worden gegeven

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn

Jade-Opleidingen - Doorn Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Cursus: Ayurvedisch shirodhara-therapeut (geaccrediteerde bijscholing) Studiegids 2015/2016 Wat is Ayurveda?

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn ingeschreven voor een activiteit van het MindfulCentrum (behoudens punt 2)

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn ingeschreven voor een activiteit van het MindfulCentrum (behoudens punt 2) ALGEMENE VOORWAARDEN Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op trainingen, coachtrajecten, yogalessen en vakanties verzorgd door het MindfulCentrum. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn

Nadere informatie

Opleidingenoverzicht. Voorhetvolgenvanberoepsopleidingen bentubijonsingoedehanden. Basis-&Specialistenopleidingen. SpaManicure-opleiding

Opleidingenoverzicht. Voorhetvolgenvanberoepsopleidingen bentubijonsingoedehanden. Basis-&Specialistenopleidingen. SpaManicure-opleiding Opleidingenoverzicht Voorhetvolgenvanberoepsopleidingen bentubijonsingoedehanden Basis-&Specialistenopleidingen SpaManicure-opleiding SpaPedicure-opleiding NailArtWorkshop Bijscholing&Opfrisdagen 10forNails!opleidingsinstituutengroothandel

Nadere informatie

NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 45

NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 45 INSCHRIJFFORMULIER NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 45 NYENRODE. A REWARD FOR LIFE PROGRAMMADATA 2019-2020 Module 1 & 2 24 & 25 september 2019 Module 3 & 4 12 & 13 november 2019 Module 5 & 6 14 & 15 januari

Nadere informatie

Hiermee kun je je aanmelden voor een individuele presentatiecoaching op een door jouw gewenst dagdeel: ochtend middag avond

Hiermee kun je je aanmelden voor een individuele presentatiecoaching op een door jouw gewenst dagdeel: ochtend middag avond Hiermee kun je je aanmelden voor een individuele presentatiecoaching op een door jouw gewenst dagdeel: ochtend middag avond Spies&Spreken biedt je graag een vaardighedencoaching aan op het gebied van presentatie

Nadere informatie

ARTIKEL 1. DEFINITIES

ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 1. DEFINITIES Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf!

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! AANMELDING 1 op 1 coaching Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! VIP ARRANGEMENT 1 op 1 coaching Dagtraining Open Your Heart van

Nadere informatie

Opleidingen INSCHRIJFFORMULIER CURSUS FITNESS- TRAINER B

Opleidingen INSCHRIJFFORMULIER CURSUS FITNESS- TRAINER B Opleidingen INSCHRIJFFORMULIER CURSUS FITNESS- TRAINER B Ondergetekende: Achternaam Voorletters Voornaam Geboortedatum : man / vrouw* Adres Postcode/woonplaats Telefoon E- mail Vooropleiding Bij afwijkend

Nadere informatie

Kunst van het aanraken. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten

Kunst van het aanraken. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten Kunst van het aanraken Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2015 Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid Elisabeth Sigmund Kunst van het aanraken Kunst van

Nadere informatie

Opleiding Makelaar/Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

Opleiding Makelaar/Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed Opleiding Makelaar/Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed Ja, ik wil mij graag inschrijven voor de opleiding Makelaar/Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed. Ja, ik wil graag meer informatie over de opleiding Makelaar/Taxateur

Nadere informatie

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer.

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN All Individuals voor deelname aan een consult, workshop, cursus of lezing Artikel 1 Definities 1.1 Shelley de Bruin eigenaar van eenmanszaak All Individuals: de gebruiker van deze

Nadere informatie

ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd:

ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a) BENVH: onderneming met vestigingen in Reuver (offenbekermarkt

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn

Jade-Opleidingen - Doorn Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Cursus: Meridiaan Qigong (medicinale Qigong) Studiegids 2015/2016 Meridiaan Qigong Qigong (uitgesproken als:

Nadere informatie

Happy with Yoga KvK:

Happy with Yoga KvK: Happy with Yoga KvK: 59793244 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Happy with Yoga en bijbehorende websites. De algemene voorwaarden zijn ter inzage beschikbaar

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar: Open Universiteit Faculteit Psychologie T.a.v. mw. Susan Meijer Antwoordnummer 4400 6400 VC Heerlen Verzoek

Nadere informatie

Opleidingen voor HR-adviseurs

Opleidingen voor HR-adviseurs Opleidingen voor HR-adviseurs Elysisch Talent geeft praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan coaches en HR-adviseurs. Deze opleidingen en trainingen zijn bedoeld om u te leren om uw medewerkers of

Nadere informatie

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden.

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden. Algemene Cursusvoorwaarden MarketingShake Artikel 1: Definities 1.1 MarketingShake, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MarketingShake als docenten of

Nadere informatie

Leren in een rustig tempo en nog gezellig ook!!!

Leren in een rustig tempo en nog gezellig ook!!! COMPUTERCURSUSSEN in groepen of individueel PRESENTATIES ADVIES & HULP Uitgave voorjaar 2017 Locaties Bibliotheek van Veldhoven en Rundgraafpark complex Voor 50 + Door 50 + Leren in een rustig tempo en

Nadere informatie

Inschrijving

Inschrijving Inschrijving 2018-2019 LESVORMEN EN LESGELDTARIEVEN 2018-2019 Leerlingen tot 21 jaar 15 minuten per les* 1x per week, 38 lessen 420 (10x 42,00) 20 minuten per les 1x per week, 38 lessen 530 (10x 53,00)

Nadere informatie

Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorgers: het EDOMAH programma

Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorgers: het EDOMAH programma Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorgers: het EDOMAH programma De toepassing van de richtlijn Ergotherapie aan huis bij ouderen met dementie en hun mantelzorgers Post - HBO cursus 2012

Nadere informatie

Onbewuste Verbindingen

Onbewuste Verbindingen Onbewuste Verbindingen Driedaagse bijscholing Systemisch Werken voor coaches, mediators en therapeuten De bijscholing wordt twee keer per jaar gegeven. Data vind je op www.andrefun.nl/agenda Zoek je iets

Nadere informatie

Data Bij- & Nascholingsaanbod

Data Bij- & Nascholingsaanbod Data Bij- & Nascholingsaanbod De hieronder genoemde data zijn de datums waarop de bij- & nascholingen zoals opgenomen in het Programmaboek Instituut CAM Academie Bij- en Nascholing en in de hierna volgende

Nadere informatie

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1. -, de gebruikers van deze algemene voorwaarden -deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee als docenten of organisatie en overeenkomst voor het geven van een

Nadere informatie

Print dit formulier zodat je het in kunt vullen. Vervolgens kun je het opsturen of mailen. Achternaam

Print dit formulier zodat je het in kunt vullen. Vervolgens kun je het opsturen of mailen. Achternaam Aanmeldingsformulier Opleiding Specialist Hoogbegaafdheid & Vrijeschool 2017-2018 Vrij Hoog Print dit formulier zodat je het in kunt vullen. Vervolgens kun je het opsturen of mailen. Administratieve gegevens:

Nadere informatie

Opleiding tot Ayurvedisch. voedings-coach TOEGEPASTE AYURVEDA VOOR DE WESTERSE PRAKTIJK

Opleiding tot Ayurvedisch. voedings-coach TOEGEPASTE AYURVEDA VOOR DE WESTERSE PRAKTIJK Opleiding tot Ayurvedisch voedings-coach TOEGEPASTE AYURVEDA VOOR DE WESTERSE PRAKTIJK Studiegids 2014/2015 Inleiding Ayurveda is een leefstijl en voeding is een belangrijk onderdeel van deze leefstijl.

Nadere informatie

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf!

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! AANMELDING 1 op 1 coaching Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! VIP ARRANGEMENT 1 op 1 coaching Dagtraining Open Your Heart van

Nadere informatie

workshops Systemisch Werk Familie- & Organisatie-opstellingen

workshops Systemisch Werk Familie- & Organisatie-opstellingen workshops Systemisch Werk Familie- & Organisatie-opstellingen Begeleiding: Michaël Molenaar Anne Lies Oosterbaan 1-daagse workshops 2007: zaterdag 20 oktober en 24 november 2008: zaterdag 26 januari, 8

Nadere informatie

Aanmelding Opleidingen

Aanmelding Opleidingen Aanmelding Opleidingen Aanvrager: Bedrijf: Afdeling: Naam: Straat en nr.: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Factuuradres: (indien afwijkend van aanvrager) Bedrijf: Afdeling: Naam: Straat en nr.:

Nadere informatie

Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder

Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder De kerstdagen en het nieuwe jaar zijn bijna aangebroken. In deze vaak drukke periode hebben wij niet stil gezeten. We hebben voor het komende jaar weer een aantal

Nadere informatie

HAN Groninger Opleiding Ervaringsdeskundigheid

HAN Groninger Opleiding Ervaringsdeskundigheid HAN-0190 Groninger Opleiding Ervaringsdeskundigheid Groninger Opleiding Ervaringsdeskundigheid WAAROM CURSUSSEN VAN ERVARING NAAR ERVARINGSDESKUNDIG? In de gezondheidszorg is er een groeiende behoefte

Nadere informatie

Algemene lesvoorwaarden van Muziekschool De Regenboog

Algemene lesvoorwaarden van Muziekschool De Regenboog Algemene lesvoorwaarden van Muziekschool De Regenboog 1. Aanmelding Aanmelding kan uitsluitend plaatsvinden door middel van een volledig ingevuld inschrijfformulier. De cursus kan beginnen als een ondertekend

Nadere informatie

1.2 Bankgegevens Rabobank: NL67 RABO 01613.35.942 t.n.v.: De Roode Beuck, Praktijk voor Kruidengeneeskunde

1.2 Bankgegevens Rabobank: NL67 RABO 01613.35.942 t.n.v.: De Roode Beuck, Praktijk voor Kruidengeneeskunde ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemene Informatie 1.1 De Roode Beuck, Praktijk voor Kruidengeneeskunde, een bedrijf van Evelien van Duijn-Essenhuis, gediplomeerd fytotherapeute/kruidengeneeskundige en is gevestigd

Nadere informatie

Samsara Yoga Opleiding www.samsara.nl info@samsara.nl KvK 58191828

Samsara Yoga Opleiding www.samsara.nl info@samsara.nl KvK 58191828 Cursus,- en betalingsvoorwaarden en mogelijkheden voor gespreide betaling van Samsara Yoga Opleiding, 4 jarige yoga docentenopleiding 2015-2019, start september 2015 De student(e) meldt zich aan via het

Nadere informatie

Inschrijfformulier Inglot Pro Studio

Inschrijfformulier Inglot Pro Studio Inschrijfformulier Inglot Pro Studio Onderstaande gegevens dienen volledig te worden ingevuld. Startdatum opleiding Persoonlijke gegevens Naam Achternaam Geboortedatum (maand + jaar) Adres :... Postcode

Nadere informatie

Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018)

Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018) Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018) Lesrooster maandagochtend 8.45-10.00u Yoga dynamisch, alle niveaus 10.15-11.30u Easy Flow Yoga, alle niveaus woensdagochtend 8.45-10.00u Yoga dynamisch,

Nadere informatie

Centrum voor Thuisbeademing Maastricht

Centrum voor Thuisbeademing Maastricht Cursus Zorgvaardigheden Centrum voor Thuisbeademing Maastricht Cursusinformatie Inhoud van de scholing Voorbereidingsopdracht Programma van de scholing Thuistoets Praktijkleeropdrachten Certificaat Verrijkingsliteratuur

Nadere informatie

LEERGANG CLINICAL LEADERSHIP

LEERGANG CLINICAL LEADERSHIP INSCHRIJFFORMULIER LEERGANG CLINICAL LEADERSHIP NYENRODE. A REWARD FOR LIFE PROGRAMMADATA 2018-2019 Ik schrijf me in voor het volgende programma: Startworkshop 13 & 14 november 2018 Conferentie 1 13 december

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER DE AUDIT COMMISSIE NYENRODE. A REWARD FOR LIFE

INSCHRIJFFORMULIER DE AUDIT COMMISSIE NYENRODE. A REWARD FOR LIFE INSCHRIJFFORMULIER DE AUDIT COMMISSIE NYENRODE. A REWARD FOR LIFE PROGRAMMADATA 2017/2018 Module 1 Module 2 6 november 2017 van 09.00 20.00 uur 7 november 2017 van 09.00 20.00 uur INVESTERING De investering

Nadere informatie

Inschrijfformulier praktijkopleiding Makelaar/Taxateur Woningen

Inschrijfformulier praktijkopleiding Makelaar/Taxateur Woningen Inschrijfformulier praktijkopleiding Makelaar/Taxateur Woningen Persoonlijke gegevens Achternaam: Voornaam: Overige voornamen: Roepnaam: Geslacht: man vrouw Geboortedatum: Geboorteplaats: Straat: Huisnummer:

Nadere informatie

Data Bij- & Nascholingsaanbod

Data Bij- & Nascholingsaanbod Data Bij- & Nascholingsaanbod De hieronder genoemde data zijn de datums waarop de bij- & nascholingen zoals opgenomen in het Programmaboek Instituut CAM Academie Bij- en Nascholing en in de hierna volgende

Nadere informatie

ZINVINDING ALS THERAPEUTISCH PROCES. Geaccrediteerde NASCHOLINGSCURSUS

ZINVINDING ALS THERAPEUTISCH PROCES. Geaccrediteerde NASCHOLINGSCURSUS Geaccrediteerde NASCHOLINGSCURSUS ZINVINDING ALS Drs P.M.H.M.J. Kortekaas, Burgemeester Tonckensstraat 72, 7921 KE Zuidwolde (Drenthe) THERAPEUTISCH PROCES Algemene voorwaarden, Studie-overeenkomst, Organisatie,

Nadere informatie

EFFECTIEF SCHRIJVEN. Scriptplus biedt kwaliteit in schrijven

EFFECTIEF SCHRIJVEN. Scriptplus biedt kwaliteit in schrijven EFFECTIEF SCHRIJVEN Scriptplus biedt kwaliteit in schrijven Het levert je veel op als je begrijpelijk, overtuigend en efficiënt kunt schrijven. Je boodschap komt duidelijker over en je krijgt met je tekst

Nadere informatie

Happy with Yoga KvK:

Happy with Yoga KvK: Happy with Yoga KvK: 59793244 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Happy with Yoga en bijbehorende websites. De algemene voorwaarden zijn ter inzage beschikbaar

Nadere informatie

Cursus- en betalingsvoorwaarden en mogelijkheden

Cursus- en betalingsvoorwaarden en mogelijkheden Cursus- en betalingsvoorwaarden en mogelijkheden Vierjarige yoga docentenopleiding 2016-2020 Start september 2016 Aanmelding De student(e) meldt zich voor de vierjarige yoga docentenopleiding van Samsara

Nadere informatie

De kunst van het aanraken

De kunst van het aanraken De kunst van het aanraken Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2016 De kunst van het aanraken Graag bieden wij je de mogelijkheid om in 2016 de kwaliteit van aanraken te oefenen in interessante en

Nadere informatie

Informatie geaccrediteerde Seminar Begeleiden, verplaatsen en tillen (BVT) van obese patiënten

Informatie geaccrediteerde Seminar Begeleiden, verplaatsen en tillen (BVT) van obese patiënten Informatie geaccrediteerde Seminar Begeleiden, verplaatsen en tillen (BVT) van obese patiënten In dit document vindt u het inschrijfformulier en de informatie betreffende het seminar Begeleiden, Verplaatsen

Nadere informatie

Behorende bij en derhalve deel uitmakende van de overeenkomst tussen school en cursist.

Behorende bij en derhalve deel uitmakende van de overeenkomst tussen school en cursist. ALGEMENE VOORWAARDEN Kollaart Opleidingen Behorende bij en derhalve deel uitmakende van de overeenkomst tussen school en cursist. 1. DUUR VAN DE OPLEIDING De duur van de opleiding staat vermeld in de brochure

Nadere informatie

Nieuwe wegen in technisch beheer van woningen. 4-daagse cursus. 18/19 april en 30/31 mei Conferentiecentrum Kaap Doorn, Doorn

Nieuwe wegen in technisch beheer van woningen. 4-daagse cursus. 18/19 april en 30/31 mei Conferentiecentrum Kaap Doorn, Doorn Onderzoeksinstituut OTB C. Schram / Nationale Beeldbank 4-daagse cursus Nieuwe wegen in technisch beheer van woningen 18/19 april en 30/31 mei 2012 Conferentiecentrum Kaap Doorn, Doorn Programma woensdag

Nadere informatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van de Rusen Donmez Academy

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van de Rusen Donmez Academy RUSEN DONMEZ ACADEMY Dit zijn de Algemene Voorwaarden van de Rusen Donmez Academy Door een opleiding bij te volgen, accepteer je automatisch onze Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden Artikel 1. Totstandkoming

Nadere informatie

Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 15 deelnemers. Workshop wordt door twee personen begeleid.

Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 15 deelnemers. Workshop wordt door twee personen begeleid. Workshop Bee-delicious : Ons voedsel bijen voedsel. Op deze dag leer je op welke wijze wij afhankelijk zijn van bijen voor ons voedsel en geniet je vooral van gezond voedsel dankzij bijen. Naast een uitleg

Nadere informatie

Algemene informatie en algemene voorwaarden bijeenkomsten

Algemene informatie en algemene voorwaarden bijeenkomsten Algemene informatie en algemene voorwaarden bijeenkomsten Per 1 mei 2016 Onderstaande informatie en aanmeldingsvoorwaarden gelden voor alle bijeenkomsten aangeboden door het Instituut voor Bouwrecht. Algemene

Nadere informatie

-Algemene Voorwaarden-

-Algemene Voorwaarden- -Algemene Voorwaarden- 1 Coaching 1.1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met Bee-Kind en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VU LAW Academy

Algemene voorwaarden VU LAW Academy Algemene voorwaarden VU LAW Academy Aanmelding Aanmelden voor een PAO activiteit kan digitaal. De deelnemer ontvangt direct per mail een digitale ontvangstbevestiging van de inschrijving. Voor een aantal

Nadere informatie

Cursus: Water Specifieke Therapie Halliwick (Tien Punten Programma)

Cursus: Water Specifieke Therapie Halliwick (Tien Punten Programma) Cursus: Water Specifieke Therapie Halliwick (Tien Punten Programma) Ondersteund door de Nederlandse Halliwick Vereniging (NHV) en de Zwitserse Association International Aquatic Therapy Faculty (IATF) De

Nadere informatie

Opleiding Ontspanningsmassage

Opleiding Ontspanningsmassage Opleiding Ontspanningsmassage Op 12 september 2012 start MSP Opleidingen de nieuwe opleiding Ontspanningsmassage. Binnen 1 cursusjaar kunt u het ACE (Algemeen Centrum voor Examinering) diploma Ontspanningsmassage

Nadere informatie

Scholingen Najaar 2015

Scholingen Najaar 2015 Scholingen Najaar 2015 verpleegkundigen en verzorgenden Expertisecentrum Palliatieve Zorg Basiscursus Palliatieve Zorg verpleegkundigen De basistraining Palliatieve Zorg voor verpleegkundigen besteedt

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden klassikale opleiding Predictive Profiling Terrorisme

Inschrijfvoorwaarden klassikale opleiding Predictive Profiling Terrorisme Inschrijfvoorwaarden klassikale opleiding Predictive Profiling Terrorisme T r i o S e c u r i t y M a n a g e m e n t C o n s u l t a n c y P o s t b u s 3 0 0 2, 1 3 0 3 A A A l m e r e 30-12- 2015 Inschrijfvoorwaarden

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

workshops Systemisch Werk Familie- & Organisatie-opstellingen

workshops Systemisch Werk Familie- & Organisatie-opstellingen workshops Systemisch Werk Familie- & Organisatie-opstellingen Begeleiding: Michaël Molenaar Anne Lies Oosterbaan 1-daagse workshops: 2010: zaterdag 23 oktober en 27 november 2011: zaterdag 22 januari,

Nadere informatie

implantologie 2019 nsoi post academisch onderwijs implantologie

implantologie 2019 nsoi post academisch onderwijs implantologie de essentie nsoi post academisch onderwijs implantologie de essentie WAT ALLE PRAKTIJKMEDEWERKERS MOETEN LEREN ZIEN EN WETEN NSOI CURSUSSEN OP LOCATIE: DE KENNIS KOMT NAAR U TOE! Praktijkgerichte cursus

Nadere informatie

Dermatologie in de huisartsenpraktijk: nascholing voor huisartsen

Dermatologie in de huisartsenpraktijk: nascholing voor huisartsen Dermatologie in de huisartsenpraktijk: nascholing voor huisartsen Volledig praktijkgericht Regionale avondcursus op 15 locaties in Nederland Mei en juni 2010, 18.30-22.00 uur Interactieve nascholing met

Nadere informatie

Opleidingsovereenkomst Floranails.

Opleidingsovereenkomst Floranails. Opleidingsovereenkomst Floranails. 1. Overeenkomst Deze overeenkomst wordt gesloten tussen u als cursist en Floranails als opleider voor de duur van de opleiding waarvoor u zich als cursist heeft ingeschreven.

Nadere informatie

NBF Opleidingsbrochure 2013-2014 Wedstrijdleiders

NBF Opleidingsbrochure 2013-2014 Wedstrijdleiders NBF Opleidingsbrochure 2013-2014 Wedstrijdleiders Nederlandse Bowling Federatie Veenendaal, oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding 3 Opleiding wedstrijdleider 4 Wedstrijdleider niveau 1 5 Wedstrijdleider

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN BETALEN. Inschrijven

ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN BETALEN. Inschrijven ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN Inschrijven Een cursist schrijft zich in met het digitale inschrijfformulier. De inschrijving geldt voor het gehele seizoen, september t/m juni. Uitzondering vormen de korte

Nadere informatie

Spelregels en voorwaarden 2012-2013

Spelregels en voorwaarden 2012-2013 Spelregels en voorwaarden 2012-2013 Inschrijving en plaatsing A) INSCHRIJVING EN PLAATSING CURSUSSEN Voor iedere cursus, workshop of andere activiteit moet je een inschrijfformulier invullen. Dat kan online

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw geldig identiteitsbewijs (géén rijbewijs) naar: Open Universiteit, Faculteit Informatica, t.a.v. Heleen

Nadere informatie

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach?

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach? Cursus PDL Coach Cursus PDL coach: 11 mei 2018 Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni 2018 Voor wie is de cursus PDL coach? Heb je de PDL-training gevolgd en heb je ook altijd al het enthousiasme voor

Nadere informatie

Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica.

Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica. SCHOONHEIDSSALON De 3Vrouwen Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica. In de salon van De 3Vrouwen werken we met het merk Primavera. De producten van Primavera zijn 100% natuurlijk en

Nadere informatie

Deelnameovereenkomst Kuuroord Drenthe

Deelnameovereenkomst Kuuroord Drenthe Deelname Vastenkuur Van harte welkom en wat leuk dat je meedoet. Door dit formulier in te vullen maak je je aanmelding definitief. Na ontvangst, maak ik een afspraak met jou voor een uitgebreide intake.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Haptonomisch Centrum Nederland

Algemene voorwaarden Haptonomisch Centrum Nederland Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden Haptonomisch Centrum Nederland Artikel 1 Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing indien de cursist zich bij Haptonomisch Centrum

Nadere informatie

Leren fotograferen Voor wie is de cursus "Leren fotograferen"? "Leren fotograferen" Leren fotograferen De cursus

Leren fotograferen Voor wie is de cursus Leren fotograferen? Leren fotograferen Leren fotograferen De cursus Leren fotograferen Voor wie is de cursus "Leren fotograferen"? De cursus "Leren fotograferen" is voor iedereen die meer wil dan lukraak fotograferen met een digitale (spiegelreflex) camera op de automatische

Nadere informatie

Cursussen, workshops en lezingen 2012/2013

Cursussen, workshops en lezingen 2012/2013 Cursussen, workshops en lezingen 2012/2013 Haags Gemeentearchief onder auspiciën van Geschiedkundige Vereniging Die Haghe Inhoudsopgave blz. Inleiding 3 Algemene informatie 4 Cursussen Cursus paleografie

Nadere informatie

Sonus. cursusprogramma 2015-2016

Sonus. cursusprogramma 2015-2016 Sonus cursusprogramma 2015-2016 Akoestiek A Industrielawaai Meten van geluid Beoordeling akoestische rapportages In company -cursussen 1 7 Sonus bv raadgevende ingenieurs cursusprogramma 2015-2016 kennis

Nadere informatie

ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een

ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een Basiscursus palliatieve zorg voor verpleegkundigen (start 26 maart 2019) Inleiding

Nadere informatie

Voorwaarden Cursus op maat Workshop EHAK (versie maart 2014)

Voorwaarden Cursus op maat Workshop EHAK (versie maart 2014) 1. Omschrijving Voorwaarden Cursus op maat Workshop EHAK (versie maart 2014) Een cursus op maat betreft een cursus die niet op initiatief van het Rode Kruis Amsterdam wordt georganiseerd. De aanvrager

Nadere informatie

Inschrijfformulier hondenworkshop

Inschrijfformulier hondenworkshop Inschrijfformulier hondenworkshop Locatie: Datum: Gegevens deelnemer: Naam: Telefoon: E-mail: Gegevens hond indien u deze mee wilt brengen: Naam: Leeftijd: Ras: Geslacht: Kan uw hond bij andere honden:

Nadere informatie