historie brandax makelaardij

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "historie brandax makelaardij"

Transcriptie

1 Tivoliweg 71, Hulst

2 historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van nu. Een bekende speler in de regio met, sinds 1997, een mooi kantoor aan de Markt in Axel. Sinds 2007 kwam zoon Chris in het bedrijf en drie jaar later nam hij Brandax van zijn vader over. Ik was van kinds af aan al nieuwsgierig naar hoe anderen leefden en wat er achter iedere deur schuilging. Makelaardij heeft dus altijd wel in mijn aard gezeten. En nu, nu ben ik vooral trots op ons team. Op de bevlogen manier waarop we ons werk doen en het vertrouwen dat we daardoor van onze klanten krijgen. Dat is wat Brandax groot maakt.

3 Martine de Jonge jessica govaert Medewerker assistent makelaar/ binnendienst/office binnen- en manager buitendienst Telefoontjes aannemen, koopaktes opmaken, overdrachten inplannen, dossiers uitwerken. Laat dat maar aan mij over. Vooral als er complexe zaken spelen. Dan ga ik graag op zoek naar oplossingen. Mijn ultieme beloning? Dat u straks met een tevreden gevoel bij de notaris zit. Nadine de rooij U heeft net uw droomhuis gezien en wilt er nú meer van weten! Ik beantwoord graag uw vragen, plan de bezichtiging in en begeleid deze. Ook verzorg ik de uitwerkingen en aanmeldingen van woningen. Lekker, die afwisseling. En fijn, dat persoonlijke contact. Ik hou ervan! Nancy assistent makelaar van der smissen (in opleiding) grafisch medewerker/ manusje van alles De bijzondere ontmoetingen, de humor en spannende momenten. Dat is wat mijn vak zo leuk maakt. En natuurlijk een welgemeend dank je wel van tevreden klanten. Als assistent makelaar leer ik iedere dag weer wat meer van dit mooie vak en geniet ik met volle teugen. Chris van den branden register-makelaar en register-taxateur Rond zeven uur, half acht begin ik met administratie, want vanaf half negen lever ik me helemaal over aan onze klanten. Het leukst vind ik de persoonlijke gesprekken en de blijken van waardering. Ik probeer dan ook altijd net wat meer te doen, dan wat u van me verwacht. Nadat ik de kinderen naar school heb gebracht, begin ik met het maken van advertenties en bewerken van foto s. Alles voor een zo mooi en compleet mogelijke presentatie van de woningen. Wanneer Martine en Jessica het druk hebben, help ik hen een handje. Fred van den branden kantoorhond Ik heb een belangrijke taak bij Brandax, namelijk het overenthousiast ontvangen van onze bezoekers. Dat doe ik dan ook vol overgave. Ik kwispel extra hard en gooi mijn schattige hondenoogjes in de strijd om mensen blij te maken. Dat lukt best vaak, al zeg ik het zelf. meer weten over brandax makelaardij? bezoek onze website of volg ons op social media!

4 Tivoliweg 71, Hulst Bijzondere stadsvilla gelegen aan de rand van de vestingstad Hulst. Deze onder architectuur gebouwde woning staat op een prachtig perceel van maar liefst 3500 m2. De tuin is een groene oase van rust en ruimte en is erg beschut gelegen waardoor u een enorme privacy ervaart. Bij de bouw van deze statige woning zijn enkel materialen gebruikt van de beste kwaliteit. Hierdoor heeft het geheel een bijzondere uitstraling die meteen in het oog springt. Bent u op zoek naar een exclusief object met een geheel eigen persoonlijkheid? Neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een uitgebreide bezichtigingsafspraak. Bijzonderheden - Dubbele garage van 65 m2 met ruime vliering - Kruipruimte onder de gehele woning - De woning beschikt over een voolopig Energielabel D

5 Hulst, Tivoliweg Beeldbepalend object 2. Fraaie architectuur 3. Bijzondere uitstraling 4. Geïsoleerd tuinhuis 5. Forse leefruimte 6. Schitterende tuin 7. 2 Kelders 8. Gelijkvloers wonen kenmerken woonoppervlakte 185 m² inhoud 950 m³ perceeloppervlakte 3530 m² kamers 5 slaapkamers 3 tuinligging Rondom energielabel Voorlopig D bouwjaar 1967 vraagprijs K.K.

6

7 de begane grond Via de oprijlaan en trappartij komt men in de ruime hal met het toilet en fraaie trap. De ruime woonkamer is afgewerkt met een fraaie marmeren vloer en heeft een prachtige zandstenen schouw als middelpunt. De eetkamer ligt in het verlengde van de woonkamer. De uitgebouwde, ronde serre is een fraai staaltje van architectuur. Vanuit deze serre heeft u een schitterend panoramisch uitzicht over de al even sublieme tuin. De grote woonkeuken is uitgevoerd in massief eiken en is voorzien van een keramische kookplaat met afzuigkap, oven, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast. Via de keuken zijn de 2 kelders bereikbaar waarvan 1 als 2e keuken dient. In het linkerdeel van de woning vindt u 2 ruime slaapkamers en een grote badkamer met ligbad, douche en badmeubel. de eerste verdieping Via de statige trap in de hal komt men in het torentje met een ruime slaapkamer en een gastenbadkamer met douche, wastafel en toilet.

8

9 Badkamer op begane grond

10

11

12 tuin De achtertuin ligt ideaal op het zuidwesten en is een belevenis op zichzelf. Fraaie bloemborders, gazons, bomen, heesters en diverse terrassen vragen uw aandacht. Bij de glasheldere vijver staat een prachtig, geïsoleerd tuinhuis.

13 bekijk alle foto's van deze woning op onze website. vragen? neem dan contact met ons op.

14 plattegrond

15 kadastrale kaart

16 buurtinformatie Buurtinformatie - Hulst / Hulst leeftijd koop / huur huishoudens 45% 55% 0,8 per huishouden gemiddelde woningwaarde:

17 veel gestelde vragen kopen ik wil een wonng kopen. wat moet ik doen? Allereerst is het belangrijk om te weten hoeveel u kan lenen. Hiervoor kan er een afspraak gemaakt worden met een erkende hypotheekadviseur. Wij kunnen u in contact brengen met erkende adviseurs. Daarna kan u de woning bezichtigen en uiteindelijk kan u een schriftelijk bod doen. hoe kies ik een notaris? Als koper mag u het notariskantoor kiezen. Dit kan gedaan worden door het opvragen van offertes bij verschillend kantoren en daar een keuze uit te maken. Uiteraard kunnen wij ook een aantal kantoren aanbevelen. mag een makelaar doorgaan met bezichtigingen als er al over een bod onderhandeld wordt? Ja, dat mag. Een onderhandeling wil namelijk nog niet zeggen dat de verkoop al vaststaat. Er mag ook met meerdere partijen tegelijkertijd onderhandeld worden, dit moet door de NVM-makelaar dan wel duidelijk vermeld worden. financiering wat heb ik nodig voor het aanvragen van financierng? Voor het aanvragen van een hypotheek moet u altijd een taxatierapport afgeven. Welke andere documenten u aan moet leveren, geeft uw hypotheekadviseur aan. U kunt hierbij denken aan: een kopie van uw paspoort, werkgeversverklaring, loonstrookjes, jaaropgave, bankafschriften, etc. verkopen wanneer is de verkoop definitief? De verkoop is definitief als de bedenktijd en de eventuele ontbindende voorwaarden verlopen zijn. wat is een informatieplicht/meldingsplicht? De verkoper is verplicht om de koper(s) zo volledig mogelijk in te lichten over de woning en alle bijbehorende rechten, plichten en gebreken. Hierbij gaat het om de staat en toestand van de woning. taxeren wat is het verschil tussen taxatie en een waardebepaling? Voor het aanvragen van een hypotheek moet u altijd een taxatierapport afgeven. Welke andere documenten u aan moet leveren, geeft uw hypotheekadviseur aan. U kunt hierbij denken aan: een kopie van uw paspoort, werkgeversverklaring, loonstrookjes, jaaropgave, bankafschriften, etc. wat is mijn eigen huis waard? De waarde van uw eigen huis kunnen wij gratis voor u bepalen. Voor meer informatie over onze gratis waardebepaling verwijzen wij u naar onze website: woning zoeken hoe ben ik het snelst op de hoogte van jullie aanbod? Door onze website en onze social media kanalen in de gaten te houden. andere woning kopen? Wilt u liever een andere woning kopen, dan de woning in deze brochure? bekijk dan

18 voorwaarden voor beide partijen gunstig wettelijke bedenktijd De bedenktijd duurt minimaal drie dagen en begint op de dag nadat (een afschrift van) de tussen partijen opgemaakte akte aan de koper is gegeven. De bedenktijd eindigt op de derde dag om middernacht. Het is dus niet van belang hoe laat de koper het afschrift van de akte heeft ontvangen. schriftelijkheidsvereiste Sinds 2003 is een koopovereenkomst tussen een verkoper en een particuliere koper, wanneer het gaat over een onroerende zaak met als bestemming bewoning, ongeldig als deze overeenkomst niet schriftelijk is. ontbindende voorwaarden Een koop kan tot stand komen onder voorbehoud van ontbindende voorwaarden. Dat wil zeggen dat de koop tot stand komt en ontbonden kan worden als bepaalde voorwaarden niet voldaan worden. Gebruikelijke ontbindende voorwaarden zijn het voorbehoud van financiering of het uitvoeren van een bouwkundig onderzoek van de gekochte woning. waarborgsom/ bankgarantie Bij alle woningen die door Brandax Makelaardij verkocht worden, wordt een waarborgsom of bankgarantie gevraagd (10% van het aankoopbedrag), die door de koper van het onroerend goed voldaan moet te worden op een derdenrekening van de behandelend notaris. ouderdomsclausule Voor oudere woningen kan de makelaar besluiten een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst op te nemen. Vraag de verkopende makelaar altijd deze ouderdomsclausule goed uit te leggen als u zelf niet exact weet wat deze inhoud. asbestclausule De makelaar kan namens de verkopende partij een asbestclausule toevoegen in de koopovereenkomst. Hierin wordt de verkoper gevrijwaard van eventuele aanwezigheid van asbest in het gekochte object. Wanneer een verkoper op de hoogte is, of had kunnen zijn, van de aanwezigheid van asbest dient hij dat te melden. Een kopende partij heeft onderzoeksplicht waarin hij ook een inspanningsverplichting heeft om onderzoek te doen naar de staat van het verkochte object. onderzoeksplicht De onderzoeksplicht houdt in dat de koper zowel de bouwkundige als de juridische staat van een woning moet onderzoeken. Onderzoek naar de juridische staat is bijvoorbeeld een check van het bestemmingsplan. notariskeus De koper betaalt de notaris en is dan ook vrij om te kiezen bij welke notaris hij/zij de eigendomsoverdracht wil laten plaatsvinden. Wanneer een koper kiest voor een notaris die verder dan (straal) 15 km van het gekochte object ligt, dient de koper dit tijdens de aankooponderhandeling duidelijk aan te geven. Wanneer dat niet wordt gedaan, hoeft de verkopende partij hiermee niet akkoord te gaan.

19 uw eigen woning verkopen, dat kan bij brandax makelaardij al 42 jaar We hadden direct een goed gevoel bij Brandax, de eerste kennismaking verliep zeer goed. De bereikbaarheid van de makelaar was zeer goed. Verkoop snel en goed gegaan. Als ik nog eens een huis zou verkopen zou ik zeker bij Brandax gaan. dhr. Malfait Burg. Hoefnagelsstraat 71

20 brandax makelaardij markt bg axel tel: + 31 (0) whatsapp: +31 (0) makelaardij@brandax.nl

Wilhelminastraat 79, Sint Jansteen

Wilhelminastraat 79, Sint Jansteen Wilhelminastraat 79, Sint Jansteen historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor

Nadere informatie

Keizersputstraat 6, Overslag

Keizersputstraat 6, Overslag Keizersputstraat 6, Overslag historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van

Nadere informatie

Robijnboog 40, Terneuzen

Robijnboog 40, Terneuzen Robijnboog 40, Terneuzen historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van nu.

Nadere informatie

Graafjansdijk A 47, Westdorpe

Graafjansdijk A 47, Westdorpe Graafjansdijk A 47, Westdorpe historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van

Nadere informatie

Westdam 65, Sas Van Gent

Westdam 65, Sas Van Gent Westdam 65, Sas Van Gent historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van nu.

Nadere informatie

Vylainlaan 24, Heikant

Vylainlaan 24, Heikant Vylainlaan 24, Heikant historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van nu.

Nadere informatie

historie brandax makelaardij

historie brandax makelaardij Wulk 2, Philippine historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van nu. Een

Nadere informatie

Rechtepad 5, Vogelwaarde

Rechtepad 5, Vogelwaarde Rechtepad 5, Vogelwaarde historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van nu.

Nadere informatie

Ferdinand Bolstraat 4, Clinge

Ferdinand Bolstraat 4, Clinge Ferdinand Bolstraat 4, Clinge historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van

Nadere informatie

Het Zand 3, Koewacht

Het Zand 3, Koewacht Het Zand 3, Koewacht historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van nu. Een

Nadere informatie

Oude Kaai 34, Graauw

Oude Kaai 34, Graauw Oude Kaai 34, Graauw historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van nu. Een

Nadere informatie

Westkade 94, Sas Van Gent

Westkade 94, Sas Van Gent Westkade 94, Sas Van Gent historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van nu.

Nadere informatie

Oude Drydijck 76, Sint Jansteen

Oude Drydijck 76, Sint Jansteen Oude Drydijck 76, Sint Jansteen historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor

Nadere informatie

's-gravenstraat 80, Clinge

's-gravenstraat 80, Clinge 's-gravenstraat 80, Clinge historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van

Nadere informatie

historie brandax makelaardij

historie brandax makelaardij Akkerwinde 7, Hulst historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van nu. Een

Nadere informatie

historie brandax makelaardij

historie brandax makelaardij Nieuweweg 70, Hulst historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van nu. Een

Nadere informatie

historie brandax makelaardij

historie brandax makelaardij Oude Kaai 8, Graauw historie brandax makelaardij Willy van den Branden richtte Brandax op in 1977. Zijn kantoor? De garage. In de loop der jaren groeide Brandax uit tot het makelaarskantoor van nu. Een

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. MONTFORT GESTRAATJE 24A Fraaie vrijstaande bungalow Geheel onderkelderd met inpandige garage Rustige ligging Zeer ruim perceel Geheel voorzien van rolluiken Naar eigen wens te moderniseren Vraagprijs 249.000,--

Nadere informatie

Vraagprijs 299.000,-- k.k.

Vraagprijs 299.000,-- k.k. SWALMEN KERKWEG 17 Zeer royale vrijstaande woning Prachtig aangelegde tuin met vijverpartij Kantoorruimte op begane grond Rustige ligging in bosrijke omgeving Slapen en baden op de begane grond na verbouwing

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. HAELEN STRIKKENHOF 25 Op prima locatie gelegen Twee onder een kap woning met garage Keurig onderhouden Tuin op het zuiden 4 Slaapkamers Leuke starterswoning Vraagprijs 179.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN

Nadere informatie

Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Vraagprijs 439.000,-- k.k. POSTERHOLT KLUISWEG 3 Geheel gerenoveerd, prachtig woonhuis Gelegen in het buitengebied op riant perceel Royale woonkamer en tuinkamer 4 Slaapkamers Tuin met optimale privacy Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND SCHEPEN FABRITIUSSTRAAT 21 Volledig onderkelderd tussenliggend woonhuis Aan een rustig woonerf gelegen 3 Slaapkamers Vaste trap naar tweede verdieping Mooi uitzicht aan de achterzijde Eigen achteringang

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. ROERMOND ABDIS ELISABETHSTRAAT 1 Instapklare woning met garage In kindvriendelijke wijk Hammerveld Prachtige keuken met alle apparatuur Mooi aangelegde tuin 4 Slaapkamers Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Vraagprijs 124.000,-- k.k.

Vraagprijs 124.000,-- k.k. KERKRADE BIRGITTA-GRACHT 32 Kindvriendelijke woonwijk Perfecte staat van onderhoud Onderhoudsvriendelijke woning Instapklaar Nieuwe kozijnen 4 Slaapkamers Vraagprijs 124.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN

Nadere informatie

Vraagprijs 164.000,-- k.k.

Vraagprijs 164.000,-- k.k. HERTEN GIJS VAN AARDENNESTRAAT 62 Prima onderhouden 4 slaapkamers Nabij basisschool Vaste trap naar tweede verdieping Achteringang tuin Vraagprijs 164.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN In kindvriendelijke

Nadere informatie

W. Dassenstraat 3, 8351 GG Wapserveen Bieden vanaf ,- kosten koper

W. Dassenstraat 3, 8351 GG Wapserveen Bieden vanaf ,- kosten koper W. Dassenstraat 3, 8351 GG Wapserveen Bieden vanaf 170.000,- kosten koper Nova Vesta Makelaars o.z. en vastgoeddeskundigen Egginklaan 2-4 7971 CA, HAVELTE Tel: 0521340043 E-mail: havelte@nova-vesta.nl

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. LINNE GROENSTRAAT 20 Charmante jaren 30 woning Ruim perceel van 622 m² Recent gerenoveerd 44 m² zonnepanelen dus lage energiekosten Prachtige nieuwe badkamer Vraagprijs 224.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN

Nadere informatie

Zonnedauwhof 153 Roermond

Zonnedauwhof 153 Roermond Zonnedauwhof 153 Roermond Vraagprijs: 169.000,00 k.k. Omschrijving Aan de rand van de wijk Hoogvonderen ligt deze goed onderhouden en ruime tussengelegen gezinswoning met achterbouw en carport. Deze woning

Nadere informatie

Vraagprijs 269.000,-- k.k.

Vraagprijs 269.000,-- k.k. HERTEN GERBERGAWEG 17 Keurig onderhouden ruim vrijstaand woonhuis Gelegen aan de rand van het dorp Slaapkamer met douchecabine op begane grond 3 Slaapkamers op de verdieping Vraagprijs 269.000,-- k.k.

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. THORN CUNEGONDISSTRAAT 19 Sfeervol vrijstaand woonhuis met garage Mooie woonkamer en separate keuken 4 Slaapkamers Grote fraaie tuin met vrij uitzicht Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Sfeervol

Nadere informatie

OENTSJERK, DE FINNE 39

OENTSJERK, DE FINNE 39 OENTSJERK, DE FINNE 39 VRAAGPRIJS: 185.000,00 K.K. Op prachtige hoeklocatie gelegen royale halfvrijstaande woning met aangebouwde stenen garage. De woning is uitstekend onderhouden en beschikt over een

Nadere informatie

Andersonweg 12 Roermond

Andersonweg 12 Roermond Andersonweg 12 Roermond Vraagprijs: 439.000,00 k.k. Omschrijving Stijlvolle en charmante stadsvilla met fantastische tuin op het zuid-westen en eigen parkeergelegenheid, 4 ruime slaapkamers, op loopafstand

Nadere informatie

Vraagprijs 239.000,-- k.k.

Vraagprijs 239.000,-- k.k. SWALMEN RIJKSWEG NOORD 29 Winkelpand met bovenwoning recentelijk gerenoveerd Winkelruimte 47m² en opslagruimte 66 m² Luxe opstelling en badkamer Vraagprijs 239.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Aan doorgaande

Nadere informatie

Koningsbosch Prinsenbaan 57

Koningsbosch Prinsenbaan 57 Koningsbosch Prinsenbaan 57 Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: 295.000,= k.k. Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs Reinald Residentie, Graaf Reinaldstraat 1, 6041 XB Roermond T 0475 33 52 25,

Nadere informatie

Huurprijs 835,-- per maand

Huurprijs 835,-- per maand HELDEN VALKAPPEL 8 Volledig geïsoleerd, dus energiezuinig Leuke keuken met apparatuur 3 Slaapkamers op de verdieping Vaste trap naar zolder Op het zuiden gelegen achtertuin Huurprijs 835,-- per maand OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat 69. 6433 JB Hoensbroek. Vraagprijs: 89.000,-- k.k..

Prins Hendrikstraat 69. 6433 JB Hoensbroek. Vraagprijs: 89.000,-- k.k.. Prins Hendrikstraat 69 6433 JB Hoensbroek Vraagprijs: 89.000,-- k.k.. Omschrijving: Op een schitterende locatie in een kindvriendelijke woonomgeving gelegen hoekwoning met garage en achtertuin gelegen

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. HERTEN PAUL VAN ZEELANDSTRAAT 6 Keurig verzorgd woonhuis Verrassend ruim Inpandige garage Volledig geïsoleerd en v.v. rolluiken 4 Slaapkamers Mooie terrasoverkapping Vraagprijs 269.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER WOONT U BINNENKORT OP NUMMER 16 WATERPEIL SNEEK SNEEK@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort eengezinswoning Type tussenwoning Ligging aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, vrij

Nadere informatie

WEERT Kazernelaan 29

WEERT Kazernelaan 29 WEERT Kazernelaan 29 Vraagprijs 595.000,-- k.k. Fraai landhuis met leistenen kap en vrijstaande dubbele garage aan de Kazernelaan in Weert. Dit object leent zich optimaal voor werken aan huis en is gelegen

Nadere informatie

Vraagprijs 179.500,-- k.k.

Vraagprijs 179.500,-- k.k. HELDEN RABOUW 26 Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk Energiezuinige woning Vaste trap naar de ruime zolder Moderne afwerking van badkamer en toilet Achtertuin met terras en eigen achterom Vraagprijs

Nadere informatie

Grevenbichtstraat 20 TILBURG

Grevenbichtstraat 20 TILBURG Grevenbichtstraat 20 TILBURG Vraagprijs 219.000,00 kosten koper Grevenbichtstraat 20 te Tilburg Leuke tussenwoning met erker aan de voorzijde en opbouw op de 1e verdieping, waardoor op de 1e verdieping

Nadere informatie

Maasbracht Brachterveld 1

Maasbracht Brachterveld 1 LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING MET GEZELLIGE PATIOTUIN! ALGEMEEN: Gelegen in een rustige mooie woonwijk bieden wij u deze mooie half vrijstaande hoekwoning met garage en 2 badkamers te koop aan. De woning

Nadere informatie

Hombergstraat 10 Sint Joost

Hombergstraat 10 Sint Joost Hombergstraat 10 Sint Joost Vraagprijs: 375.000,00 k.k. Omschrijving In de luwte aan de rand van het dorp ligt deze goed onderhouden en charmante vrijstaande woning met dubbele garage op een perceel van

Nadere informatie

Frederik Hendrikplantsoen 13 Sas van Gent. Vraagprijs ,= k.k.

Frederik Hendrikplantsoen 13 Sas van Gent. Vraagprijs ,= k.k. Frederik Hendrikplantsoen 13 Sas van Gent Vraagprijs 229.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Rand van woonwijk In overleg 229.000,= k.k. Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers Perceel oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Frans Visscherstraat 2 Lutjegast. Frans Visscherstraat 2 Lutjegast

Frans Visscherstraat 2 Lutjegast. Frans Visscherstraat 2 Lutjegast Frans Visscherstraat 2 Lutjegast Lutjegast Frans Visscherstraat 2 Vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage. In rustige woonwijk van Lutjegast gelegen vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage. Deze

Nadere informatie

Staat uw nieuwe woning aan de Kuiperstraat 5 in Terwolde?

Staat uw nieuwe woning aan de Kuiperstraat 5 in Terwolde? Staat uw nieuwe woning aan de Kuiperstraat 5 in Terwolde? Kuiperstraat 5, Terwolde 499.000,- k.k. Uitkijkend over de weilanden, aan de rand van Terwolde gelegen vrijstaande woning (1897) met inpandige

Nadere informatie

Pierssenspolderstraat 115 Sluiskil. Vraagprijs ,= k.k.

Pierssenspolderstraat 115 Sluiskil. Vraagprijs ,= k.k. Pierssenspolderstraat 115 Sluiskil Vraagprijs 225.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 225.000,= k.k. Aantal kamers 5 Slaapkamers 3 Bouwjaar Ca. 1969 Perceel oppervlakte Energielabel

Nadere informatie

TE KOOP. Mezenlaan SL BOEKEL Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Mezenlaan SL BOEKEL Vraagprijs: k.k. TE KOOP Mezenlaan 16 5427 SL BOEKEL Vraagprijs: 648.000 k.k. Omschrijving Omschrijving: Zeer fraai gelegen ruim perceel in een bosrijke omgeving met daarop een royaal landhuis, een vrijstaand bijgebouw

Nadere informatie

Staat uw nieuwe woning aan de Hackfortweg 5 in Twello?

Staat uw nieuwe woning aan de Hackfortweg 5 in Twello? Staat uw nieuwe woning aan de Hackfortweg 5 in Twello? Hackfortweg 5, Twello 269.000,- k.k. In rustige woonomgeving gelegen helft van dubbel (senioren)woonhuis (1990) met van binnenuit bereikbare garage,

Nadere informatie

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN Vraagprijs 850.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een prachtige locatie gelegen vrijstaand, rietgedekt landhuis omringd door 13 hectare eigen natuurgebied (bos, heide, vennen)

Nadere informatie

Moerschansstraat 21 Hulst. Vraagprijs 295.000,= k.k.

Moerschansstraat 21 Hulst. Vraagprijs 295.000,= k.k. Moerschansstraat 21 Hulst Vraagprijs 295.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 295.000,= k.k. Aantal kamers 5 Slaapkamers 4 Bouwjaar Ca. 1985 Voorlopig C Energielabel Woonoppervlakte

Nadere informatie

Zuid-Beijerland, Molendijk 43

Zuid-Beijerland, Molendijk 43 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Zuid-Beijerland, Molendijk 43 Unieke aanbieding: kleine vrijstaande bungalow met tuin en parkeergelegenheid, gelegen in het buitengebied.

Nadere informatie

MOLENDIJK 24 YERSEKE Vraagprijs ,- k.k.

MOLENDIJK 24 YERSEKE Vraagprijs ,- k.k. MOLENDIJK 24 YERSEKE Vraagprijs 695.000,- k.k. Deze grote vrijstaande woning staat op een mooie plek onder aan de molendijk in Yerseke. Het object is in 1998 gebouwd als varkensfokkerij. De riante kavel

Nadere informatie

Vraagprijs 199.000,-- k.k.

Vraagprijs 199.000,-- k.k. ROERMOND SCHOUT OFFERMANSTRAAT 43 Goed onderhouden tussenwoning Nabij de kern van Maasniel gelegen Royale aanbouw aan de achterzijde Vaste trap naar de verdieping Vraagprijs 199.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Clausstraat 35 - Hulst

Clausstraat 35 - Hulst Clausstraat 35 - Hulst Clausstraat 35 Hulst Goed onderhouden vrijstaande woning met garage Gelegen buiten het prachtige stadscentrum van Hulst Vraagprijs: 242.500,- k.k. Aanvaarding in overleg Indeling:

Nadere informatie

Palembangstraat 34 Enschede

Palembangstraat 34 Enschede Palembangstraat 34 Enschede Objectomschrijving Dit goed onderhouden en sfeervolle vrijstaande woonhuis is gelegen in de rustige wijk t Hogeland en biedt u verrassend veel privacy. Deze uitgebouwde woning

Nadere informatie

Saturnusstraat 58 Roermond

Saturnusstraat 58 Roermond Saturnusstraat 58 Roermond Vraagprijs: 129.000,00 k.k. Omschrijving Instapklare en uitzonderlijke, uitstekend onderhouden starters- of gezinswoning gelegen in een rustig gedeelte van de wijk Donderberg

Nadere informatie

Schaijk Herik 5. Perceeloppervlakte: 657 m² Inhoud woning: 600 m³ Bouwjaar: 1992

Schaijk Herik 5. Perceeloppervlakte: 657 m² Inhoud woning: 600 m³ Bouwjaar: 1992 Schaijk Herik 5 Ruim vrijstaand woonhuis met grote garage gelegen in een rustige woonomgeving te Schaijk. De woning heeft een grote woonkamer, leefkeuken en maar liefst 5 slaapkamers. Dit woonhuis heeft

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. VLODROP TUSSEN DE BRUGGEN 20 Royale bungalow met grote vrijstaande garage Perceel maar liefst groot 1.410 m² Te gebruiken als kangoeroewoning Aan huis gebonden beroepen mogelijk Prachtig vrij uitzicht

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. HEYTHUYSEN GRAAF VAN HORNELAAN 46 Royaal halfvrijstaand woonhuis Garage Ruime aanbouw 4 Slaapkamers Mooie keuken Complete badkamer Vraagprijs 229.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Deze royale halfvrijstaande

Nadere informatie

Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs: ,= k.k. Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Klaaswaal, Beukenhof 15 Sfeervolle twee-onder-een-kapwoning met garage en tuin, gelegen aan een woonerf op een perceel van 207 m²

Nadere informatie

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER 24 A LEEUWARDEN SPANJAARDSLAAN

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER 24 A LEEUWARDEN SPANJAARDSLAAN WOONT U BINNENKORT OP NUMMER 24 A SPANJAARDSLAAN LEEUWARDEN INFO@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort eengezinswoning Type eindwoning Ligging aan drukke weg, in centrum Bouwjaar 1934

Nadere informatie

Brugmolenweg 23. 6468 AA Kerkrade. Vraagprijs: 215.000,-- k.k..

Brugmolenweg 23. 6468 AA Kerkrade. Vraagprijs: 215.000,-- k.k.. Brugmolenweg 23 6468 AA Kerkrade Vraagprijs: 215.000,-- k.k.. Omschrijving: Op een zeer fraaie locatie met schitterend vrij uitzicht over een groen daal met daarin kasteel Erenstein gelegen royale vrijstaande

Nadere informatie

Dominee Raamshof 7 Hoek. Vraagprijs ,= k.k.

Dominee Raamshof 7 Hoek. Vraagprijs ,= k.k. Dominee Raamshof 7 Hoek Vraagprijs 199.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 199.000= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1983 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte Ca. 225 m 2 Ca.

Nadere informatie

Vraagprijs 198.000,-- k.k.

Vraagprijs 198.000,-- k.k. VLODROP BERGERWEG 9 Karakteristieke jaren 30 woning Authentieke elementen nog aanwezig Gelegen in de dorpskern 3 Ruime slaapkamers Vaste trap naar de tweede verdieping Vraagprijs 198.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

St.Sebastianusweg 4 Herkenbosch

St.Sebastianusweg 4 Herkenbosch St.Sebastianusweg 4 Herkenbosch Vraagprijs: 165.000,00 k.k. Omschrijving Recent gemoderniseerde gezinswoning met luxe keuken, bijkeuken, diepe tuin op het zuid-westen, garage, 3 ruime slaapkamers en 2

Nadere informatie

DE WIJER 1A 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 425.000,- K.K. Twee maal garage en ruime kelder aanwezig

DE WIJER 1A 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 425.000,- K.K. Twee maal garage en ruime kelder aanwezig Twee maal garage en ruime kelder aanwezig DE WIJER 1A 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 425.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar:

Nadere informatie

Kapelaan Sourenstraat 1 Swalmen

Kapelaan Sourenstraat 1 Swalmen Kapelaan Sourenstraat 1 Swalmen Vraagprijs: 175.000,00 k.k. Omschrijving Ruime hoekwoning op een kavel van 216m2 met de mogelijkheid voor het bouwen van een garage. De woning beschikt over een sfeervolle

Nadere informatie

Wageningen Kortenburg 31

Wageningen Kortenburg 31 Wageningen Kortenburg 31 Gelegen op Landgoed Oranje Nassau s Oord, VRIJSTAANDE WONING Met vrijstaande, stenen garage / berging Unieke locatie midden in de natuur! De woning is voorzien van 5 slaapkamers

Nadere informatie

Ringweg 29 Heel Vraagprijs: ,00 k.k.

Ringweg 29 Heel Vraagprijs: ,00 k.k. Ringweg 29 Heel Vraagprijs: 375.000,00 k.k. Omschrijving Deze goed onderhouden vrijstaande semi bungalow ligt op een fraai perceel van 720 m2. Deze gezinswoning met 4 slaapkamers en 2 badkamers ligt op

Nadere informatie

Vraagprijs 134.000,-- k.k.

Vraagprijs 134.000,-- k.k. ROERMOND BROEKHIN ZUID 16 Tussenwoning met achteringang (ook voor auto) Opknapper Veel inhoud Verkeersluwe woonstraat Vraagprijs 134.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Aan verkeersluwe straat gelegen, te

Nadere informatie

Puttershoek, De Pelikaan 7

Puttershoek, De Pelikaan 7 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, De Pelikaan 7 Uitgebouwde 2/1 kapwoning met extra grote garage en fraai aangelegde tuin. Het geheel is eigentijds afgewerkt

Nadere informatie

Warmelo 64 Eindhoven

Warmelo 64 Eindhoven Warmelo 64 Eindhoven Goed onderhouden, zeer ruim halfvrijstaand woonhuis, prachtige hoekligging, met inpandige diepe garage, ruime woonkamer, speel-/werkkamer op de begane grond, fraaie voor- en

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND SINT JANSTRAAT 20 In hartje stad gelegen Charmante tussenwoning Speelse indeling Ideaal voor de starter Op 2 minuten loopafstand van de Markt en Designer Outlet Center Vraagprijs 129.000,-- k.k.

Nadere informatie

Vraagprijs 595.000,-- k.k.

Vraagprijs 595.000,-- k.k. HEYTHUYSEN GRAAF VAN HORNELAAN 15 Royaal en degelijk gebouwd Fraai aangelegde tuin Prima staat van onderhoud Veel leefruimte Combinatie wonen en werken mogelijk Vraagprijs 595.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op prachtige locatie, nabij uitvalswegen, met veel privacy gelegen, zeer ruime en goed

Nadere informatie

Harkstede, Hoofdweg 203

Harkstede, Hoofdweg 203 Harkstede, Hoofdweg 203 Charmant en karakteristiek vrijstaand woonhuis met een royale vrijstaande garage. De woning is landelijk gelegen aan de rand van Meerstad met een riant uitzicht over weideland richting

Nadere informatie

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: 139.500,00 k.k.

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: 139.500,00 k.k. Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: 139.500,00 k.k. Omschrijving Goed onderhouden instapklare starterswoning gelegen in een verkeersluwe straat in de directe nabijheid van een ruime groenvoorziening, het

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. HERKENBOSCH VIJVERWEG 18 Ruime woonkamer Woonkamer met keuken ca. 40 m² Maar liefst 4 slaapkamers Badkamer met douche, ligbad en tweede toilet Vrijstaande garage met vliering Rustige en groene ligging

Nadere informatie

Wildwalstraat VL Zwolle

Wildwalstraat VL Zwolle Wildwalstraat 17 8043 VL Zwolle Nemelerbergweg 12, 8034 PD Zwolle t 038 460 20 20 zwolle@schaafsma-makelaars.nl Wildwalstraat 17, 8043 VL ZWOLLE Ruimte., licht, comfort.., dat is wat u ervaart als u dit

Nadere informatie

Roerderweg 53 Roermond

Roerderweg 53 Roermond Roerderweg 53 Roermond Vraagprijs: 549.000,00 k.k. Omschrijving Onder architectuur gebouwde, jonge (2004), uitstekend onderhouden, en luxe afgewerkte royale (ca. 940 m3) villa met onder andere royale woonkamer

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. SWALMEN VELDPOORT 54 Hartje Swalmen Prima onderhouden Slaapkamer en badkamer op begane grond Met garage 2 e badkamer op verdieping Vraagprijs 239.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN In de dorpskern van Swalmen

Nadere informatie

Grootestraat 1 Vlodrop

Grootestraat 1 Vlodrop Grootestraat 1 Vlodrop Vraagprijs: 389.000,00 k.k. Omschrijving Luxe, comfort, charme, lekker veel woonruimte, groot gezin, genieten, modern, instap klaar, tijd voor hobby's, onderhoudsvriendelijk, twee

Nadere informatie

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER WOONT U BINNENKORT OP NUMMER 6 HEGEDYK BOKSUM SNEEK@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort eengezinswoning Type vrijstaande woning Ligging aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging

Nadere informatie

Strodekkerstraat 46 Zwolle. Strodekkerstraat 46 Zwolle

Strodekkerstraat 46 Zwolle. Strodekkerstraat 46 Zwolle Strodekkerstraat 46 Zwolle Strodekkerstraat 46 Zwolle Fraai uitgebouwde tussenwoning (studiowoning) met achterom in de Parkbuurt van Stadshagen. Dit is een ruim opgezette wijk (1997) met veel openbaar

Nadere informatie

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 425.000,-- k.k. Omschrijving Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 - Spijkenisse Ideale vrijstaande woning met ouderslaapkamer, ruime badkamer, garage op de begane grond. Gelegen aan een

Nadere informatie

J.A. Thijmlaan 18 te Goirle

J.A. Thijmlaan 18 te Goirle Inhoud: 407 m³ Woonoppervlakte: 118 m² Overige inpandige ruimte: 21 m² Bouwjaar: 1986 Perceel: 234 m² VRAAGPRIJS: 345.000,00 k.k. J.A. Thijmlaan 18 te Goirle Aan brede woonstraat in gewilde woonwijk Groote

Nadere informatie

Teggert 13 Heel Vraagprijs: ,00 k.k.

Teggert 13 Heel Vraagprijs: ,00 k.k. Teggert 13 Heel Vraagprijs: 298.000,00 k.k. Omschrijving Deze ruime gezinswoning met 4 slaapkamers is instapklaar. In 2012 is deze geschakelde tweeonder-een-kapwoning uit 1995 gemoderniseerd en uitgebouwd

Nadere informatie

Nijkerk Zijdevlinder 66

Nijkerk Zijdevlinder 66 Nijkerk Zijdevlinder 66 Inhoudsopgave pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 12 Plattegrond 13 Nadere informatie en voorwaarden 14 2 Een toelichting op

Nadere informatie

Evenkamp 69 Roermond Vraagprijs: ,00 k.k.

Evenkamp 69 Roermond Vraagprijs: ,00 k.k. Evenkamp 69 Roermond Vraagprijs: 465.000,00 k.k. Omschrijving Hier staan de puntjes op de i. Van de eerste verdieping tot in de kelder. Deze vrijstaande levensloopbestendige woning gelegen op een zeer

Nadere informatie

Staat uw nieuwe woning aan de Binnensingel 24 in Deventer?

Staat uw nieuwe woning aan de Binnensingel 24 in Deventer? Staat uw nieuwe woning aan de Binnensingel 24 in Deventer? Binnensingel 24, Deventer 419.000,- k.k. Met vrij uitzicht op het Rijsterborgherpark gelegen, goed onderhouden, karakteristiek en sfeervol vrijstaand

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. HEYTHUYSEN SCHEYVENHOFWEG 2 Aan de rand van het dorp gelegen Halfvrijstaande woning op royaal perceel Met grote schuur Paardenstalling voor 3 paarden Veel leefruimte op de begane grond Vraagprijs 298.000,--

Nadere informatie

Aabeekstraat 21 GOIRLE

Aabeekstraat 21 GOIRLE Aabeekstraat 21 GOIRLE Vraagprijs 415.000,00 kosten koper Perceel 791 m² Inhoud 692 m³ Woonoppervlakte 187 m² Bouwjaar 1966 Op een goede locatie gelegen vrijstaande, uitgebouwde woning met bedrijfsruimte

Nadere informatie

De Greend 2 Wessem Vraagprijs: 295.000,00 k.k.

De Greend 2 Wessem Vraagprijs: 295.000,00 k.k. De Greend 2 Wessem Vraagprijs: 295.000,00 k.k. Omschrijving Dit fraaie woonhuis in landhuisstijl is gelegen in een rustige woonwijk in het Maasdorp Wessem. Deze ruime woning met maar liefst 4 slaapkamers

Nadere informatie

Rapportnummer. A.M.A.N. Dummer-Huijnen RT/KRMT. Contactpersoon INFORMATIEBROCHURE. Concordiastraat 31 te Margraten

Rapportnummer. A.M.A.N. Dummer-Huijnen RT/KRMT. Contactpersoon INFORMATIEBROCHURE. Concordiastraat 31 te Margraten Rapportnummer 168996.002 Contactpersoon A.M.A.N. Dummer-Huijnen RT/KRMT INFORMATIEBROCHURE Concordiastraat 31 te Margraten In een rustige straat, nabij de basisschool, sportcomplex en winkels, bieden wij

Nadere informatie

Linnerweg 39 Montfort

Linnerweg 39 Montfort Linnerweg 39 Montfort Vraagprijs: 219.000,00 k.k. Omschrijving Een bijzondere levensloopbestendige woning! In het voormalig politiebureau, gelegen de bosrand, zijn in het verleden drie woningen gerealiseerd.

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND KASTEEL HORIONSTRAAT 66 Verrassend ruime tussenwoning Gelegen aan een woonerf Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding Mogelijkheid tot uitbreiding Ideale starterswoning Kopen nu goedkoper dan huren

Nadere informatie

Aan de Vier Gebroeders 2 Herkenbosch

Aan de Vier Gebroeders 2 Herkenbosch Aan de Vier Gebroeders 2 Herkenbosch Vraagprijs: 275.000,00 k.k. Omschrijving Charmante vrijstaande woning met garage op een fraai perceel van 982m2. Dit uitstekend onderhouden woonhuis is vriendelijk

Nadere informatie

DONGEN Stobbeveen 61

DONGEN Stobbeveen 61 DONGEN Stobbeveen 61 Werkelijk perfect onderhouden, royale en luxe hoekwoning met o.a. sfeervolle lichte woonkamer, luxe keuken en badkamer, 2 ruime slaapkamers en multifunctionele zolder, een houten berging,

Nadere informatie

Sneek. Scherwolderhemstraat 21

Sneek. Scherwolderhemstraat 21 Sneek Scherwolderhemstraat 21 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust.

Nadere informatie