Maatschappelijke stage

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maatschappelijke stage"

Transcriptie

1 Maatschappelijke stage Accent Praktijkonderwijs 17 maart 21 maart 5 dagdelen Capelle aan den IJssel 2014

2 Programma In de week van 17 tot en met 21 maart lopen 33 eerstejaarsleerlingen van Accent Praktijkonderwijs een maatschappelijke stage bij organisaties in Capelle aan den IJssel. Maandag 17 maart 8.45 uur: Kick-off maatschappelijke stage uur: Leerlingen gaan naar de verschillende stageadressen Dinsdag 18 maart 8.30 uur: Start op school 9.00 uur: Leerlingen gaan naar de verschillende stageadressen Woensdag 19 maart 8.30 uur: Start op school 9.00 uur: Leerlingen gaan naar de verschillende stageadressen Donderdag 20 maart 8.30 uur: Start op school 9.00 uur: Leerlingen gaan naar de verschillende stageadressen Vrijdag 21 maart 8.30 uur: Start op school 9.00 uur: Leerlingen gaan naar de verschillende stageadressen uur: Verzamelen op school voor afsluiting

3 Pameijer werkcentrum Lupinehof Adres: Lupinestraat 1, Capelle aan den IJssel Contactpersoon: Narda Vermeulen Pameijer is er voor kwetsbare mensen, jong en oud. Bijvoorbeeld met een (lichte) verstandelijke beperking of met psychosociale of psychische problemen. Pameijer is een grote organisatie met verschillende locaties. De stage is bij de Lupinehof: een beschermende woonvorm. Hier wonen 44 vijftigplussers met langdurige psychiatrische problemen. Het Activeringscentrum Lupinehof is er voor de bewoners van de Lupinehof en bewoners uit de buurt. Zij eten hier samen, doen gezellige dingen en ontwikkelen zich. SCO diensten Adres: Hoofdweg Noord 41C, Nieuwerkerk aan den IJssel Contactpersoon: Daan Broeder SCO diensten is een bijzonder bedrijf. Zij werken met en voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Deze mensen vinden binnen SCO diensten een rustige en leerzame werkomgeving, waarin zij zich volledig en naar ieders persoonlijke mogelijkheden kunnen ontplooien. Zij zijn dus sociaal, maar ook commercieel en ondernemend. Voedsel/meubelbank Adres: De Mient 3, Capelle aan den IJssel Contactpersoon: Kasem Taha In Capelle aan den IJssel krijgen 171 inwoners wekelijks een voedselpakket. Meubel- en kledingbank Goed voor Elkaar! biedt Capellenaren met onvoldoende financiële middelen een steuntje in de rug. Het doel is goede, herbruikbare kleding en meubels te herverdelen onder de inwoners van Capelle die dit het hardst nodig hebben. Door kosteloos kleding en meubels uit te zoeken voor zichzelf en hun gezin.

4 Jumbo de Wingerd Adres: Wingerd 251, Capelle aan den IJssel Contactpersoon: Robbert-Jan Bruins Jumbo Capelle aan den IJssel is een supermarkt met een ruim assortiment. De supermarkt staat te boek als een winkel met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Cliënten van Pameijer werken in de winkel en meerdere stagiaires en Wajongers vinden er een interessante werkplek. De Jumbo heeft in samenwerking met de Bavo ook een winkel in een wooncomplex, waar cliënten van Bavo worden opgeleid. Open inloop De Zellingen Adres: wijkcentrum De Trefterp, Marsdiep 1 en Buurthuis De Wel, Bongerd 2A, Capelle aan den IJssel Contactpersoon: Ada Veth en Henny Timmermans De Zellingen is een zorgorganisatie met een breed pakket aan zorg en welzijnsdiensten. De stage vindt plaats bij de Open Inloop op twee locaties, in wijkcentrum de Trefterp en buurthuis De Wel. De Open Inloop is een ontmoetingsplek voor iedereen die behoefte heeft aan een praatje, een luisterend oor, een kopje koffie of een activiteit. De Open Inloop is voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. CAPSLOC Adres: Pelikaanweg 3, Capelle aan den IJssel Contactpersoon: Jackie Spruit CAPSLOC is cultuurpodium en Talenthouse. In dit prachtige gebouw vinden allerlei activiteiten plaats op het gebied van muziek, dans en cultuur. Alles is er. Er zijn optredens en workshops. Kijk maar eens op de website Voor jongeren in Capelle is CAPSLOC bovendien een talenthouse. Het ontdekken en ontwikkelen van talenten van jongeren is waar de jongerencoaches en werkers van Buurtkracht goed in zijn.

5 Buurtcentrum De Fluiter Adres: Wiekslag 3, Capelle aan den IJssel Contactpersoon: Yvonne van der Schelling In het gebouw van buurtcentrum De Fluiter zitten ook de sportzaal en de Praktijkschool. Buurtcentrum De Fluiter is er voor inwoners van Middelwatering. Het buurtcentrum is een stichting met een bestuur. Het doel van het buurtcentrum is het leveren van een bijdrage aan de samenlevingsopbouw. Dit doen ze door het organiseren en stimuleren van allerlei activiteiten. De organisatie draait op vrijwilligers. Er wordt samengewerkt met andere organisaties, zoals het Eropaf-team en de buurtmoeders van de Zellingen. Er wordt heel veel gedaan in het buurtcentrum. Zoals de wijkwinkel, de kinderclub, de koffieochtend/ inloop voor vrouwen, het eetcafé en de soepkantine. Daarnaast zijn er cursussen zoals gym, yoga en schilderen. In samenwerking met WOP Middelwatering worden naailessen gegeven. Er vindt ook huiswerkbegeleiding plaats. Kijk maar eens op De Fluiter verhuurt ook ruimte aan organisaties en instellingen. Stichting Capelle werkt Adres: Spoorlaan 18, Capelle aan den IJssel Contactpersoon: Kees van Vliet Stichting CapelleWerkt helpt werkzoekenden in Capelle aan den IJssel. Het doel is om de arbeidsparticipatie te bevorderen en ondersteuning te bieden bij uitstroom uit de bijstand. CapelleWerkt helpt werkzoekenden met een uitkering aan een leerwerkplaats. Werkzoekenden doen zo werkervaring op waardoor de uitstroom naar een betaalde baan wordt vergroot. CapelleWerkt biedt werkzoekenden ook trainingen op het gebied van werknemersvaardigheden. Door coaching en begeleiding krijgen werkzoekenden een betere kans op de arbeidsmarkt. De werkgelegenheidsprojecten zijn er op het gebied van de zorg, het groenonderhoud en veiligheid. De stage vindt plaats bij het groenonderhoud.

6 Pameijer werkcentrum Bongerd Adres: Bongerd 14, Capelle aan den IJssel Contactpersoon: Anneke de Jong Pameijer is er voor kwetsbare mensen, jong en oud. Bijvoorbeeld mensen met een (lichte) verstandelijke beperking of met psychosociale of psychische problemen. Pameijer is een grote organisatie met verschillende locaties. De stage is bij werkcentrum De Bongerd. Deze locatie is speciaal voor volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. Er wordt ondersteuning geboden op het gebied van dagbesteding, gericht op het bevorderen van welzijn, de zelfstandigheid, zelfredzaamheid en persoonlijke ontwikkeling. Waar mogelijk worden cliënten ondersteund richting vrijwilligerswerk of betaald werk. Logeerhuis De Spiegel Middin Adres: Pastel 94, Capelle aan den IJssel Contactpersoon: Carin Boele Middin is een grote organisatie die werkt voor ruim cliënten met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking. Of mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een beperking door ouderdom. Middin heeft veel locaties. De stage is bij logeerhuis De Spiegel. Hier kunnen kinderen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking heerlijk spelen met andere kinderen. De Spiegel is gevestigd in De Meerpaal, het internaat voor Schippersjeugd in Capelle aan den IJssel. De Spiegel heeft 8 kamers die zijn verdeeld over twee logeergroepen, ieder met een gezellige huiskamer en een keuken. De bezoekers van De Spiegel hebben toegang tot een aantal faciliteiten van De Meerpaal. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor dagopvang en in de schoolvakanties is er ook vakantieopvang.

7 Woon-zorgcentrum De Vijverhof Adres: Reigerlaan 251, Capelle aan den IJssel Contactpersoon: Sandra Treure In woon-zorgcentrum De Vijverhof wonen 120 cliënten intern. Er zijn 7 woontorens waar zorg wordt verleend aan ongeveer 116 cliënten per dag. Er is een snoezelruimte voor diep dementerende ouderen met extra aandacht voor zintuiglijke prikkels zoals muziek, geluid en licht. Bij de Vijverhof werken ongeveer 200 medewerkers. En er zijn verschillende stages mogelijk. Er is een mogelijkheid mee te lopen in een huiskamerproject, de centrale keuken of als afdelingsassistent. Het gaat daarbij om het aanleren van een beroepshouding, werken in teamverband en zelfstandig functioneren. Het is een kennismaking met de ouderenzorg. Handhaving Adres: Groenendijk 10, Capelle aan den IJssel Contactpersoon: Mirjam Praamsma Bij de unit Handhaving en Vergunningen van de gemeente Capelle worden verschillende zaken geregeld. De stage vindt plaats bij de tak Handhaving. Bij deze dienst worden regels en afspraken gehandhaafd. Denk hierbij aan afspraken over het tegengaan van overlast jeugd, hondenbeleid, parkeeroverlast, jeugdoverlast en andere ergernissen. Alles wat onder de Algemene Politieverordening valt, wordt gecontroleerd. Ook ondersteunen zij bij incidenten, zoals verkeersongevallen. En zij kunnen strafrechtelijk optreden. Alle handhavers zijn breed opgeleid en zowel gemeentelijk toezichthouder als Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA).

8 Woonzorg Nederland/Spinoza Adres: Fidelio 293, Capelle aan den IJssel Contactpersoon: Laila Barghout Woonzorg Nederland biedt woonruimte, diensten en zorg aan ouderen en mensen met een beperking. De stage vindt plaats in woongebouw Spinoza. Dit gebouw ligt aan de Fidelio en de Tosca in de wijk Schollevaar. Spinoza bestaat uit twee gebouwen die met elkaar verbonden zijn: Fidelio heeft 146 woningen. Tosca heeft 58 woningen. Er zijn 192 twee- en 12 driekamerwoningen. Het wooncomplex ligt op loopafstand van het winkelcentrum De Scholver, het NS treinstation Capelle-Schollevaar en het Schollebos. Er is een ontmoetingsruimte waar diverse activiteiten plaatsvinden zoals een koffieochtend. Er is ook een winkeltje. ZorgBreed Adres: locatie Rozenburcht, Nieuwe Laan 20, locatie Roo van Capelle, Baronie 326, Capelle aan den IJssel Contactpersoon: Marleen Granneman en Mieke van Leeuwen ZorgBreed is een zorgaanbieder van verpleeg- en verzorgingshuiszorg. Bij ZorgBreed werken ruim 390 medewerkers en 140 vrijwilligers. ZorgBreed bestaat uit Verpleeg- en zorgcentrum Roo van Capelle en Verpleeg- en zorgcentrum Rozenburcht en ZorgBreed. In deze centra zijn verschillende woonvormen. Er is ook ZorgBreed Thuis. De stage vindt plaats in de Rozenburcht en Roo van Capelle en sluit aan bij NL Doet. Samen met vrijwilligers worden twee grote klussen aangepakt. Met de maatschappelijke stage maken scholieren kennis met vrijwilligerswerk en leveren zij een onbetaalde bijdrage aan de samenleving. Zo leren zij verder te kijken dan hun eigen omgeving en zich verantwoordelijk te voelen voor de samenleving. Accent Praktijkonderwijs en Buurtkracht bedanken alle organisaties die de maatschappelijke stages 2014 mogelijk maakten.

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN &Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN & & VOLWASSENEN Ondersteuning voor mensen met een beperking Heb je een beperking of heeft je zoon of dochter een beperking? Dan is wat ondersteuning soms erg welkom. Ons Tweede

Nadere informatie

Participatie & vrijwilligerswerk

Participatie & vrijwilligerswerk Participatie & vrijwilligerswerk Doe mee! 1 Participatieplaats: wennen aan werk MENES: zet ideeën van jongeren om in daden Jongeren 12 23 jaar We willen graag in gesprek met jongeren die een positieve

Nadere informatie

Wonen bij Sprengenhof

Wonen bij Sprengenhof Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Dorps karakter en winkels op loopafstand Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum.

Nadere informatie

Wonen als thuis. Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen

Wonen als thuis. Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen Wonen als thuis Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen Wonen als thuis Het is belangrijk om - als u ouder wordt - na te denken over de toekomst. Stel dat u kleiner wilt gaan wonen? Of als u in

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Naber

uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber, uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber Laurens De Naber is herhaaldelijk tot één van de beste woonzorglocaties voor dementerende ouderen in Nederland uitgeroepen. De locatie ligt in

Nadere informatie

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Wekelijks verse bloemen bij Eens per week is er een bloemenkraam in de hal. Verder vindt u vlakbij appartementencomplex

Nadere informatie

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving.

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Rita deed werkervaring op bij Bloesem Theehuis in Herpen. Gasten genieten er van de lekkerste thee, taart en

Nadere informatie

Wonen in Eigen Haard

Wonen in Eigen Haard Wonen in Eigen Haard Eigen Haard is een gezellig woonzorgcentrum in het centrum van Zwanenburg. Verschillende voorzieningen liggen op loopafstand in de nabij gelegen winkelstraat met vele gezellige winkels

Nadere informatie

Themabijeenkomst Zorg & Welzijn. Doorpakken in de wijk

Themabijeenkomst Zorg & Welzijn. Doorpakken in de wijk Themabijeenkomst Zorg & Welzijn Doorpakken in de wijk Opening Wethouder Josien van Cappelle Programma 17.00 uur Inloop 17.30 uur Welkom door wethouder Josien van Cappelle 17.45 uur Start inhoudelijk en

Nadere informatie

WijkOverlegPlatform Middelwatering

WijkOverlegPlatform Middelwatering WijkOverlegPlatform Middelwatering Jaarwerkplan 2014 WijkOverlegPlatform (WOP) Middelwatering Jaarwerkplan 2014 Het WOP Middelwatering, in het bijzonder het WOP bestuur, heeft de volgende plannen: Beheer

Nadere informatie

Wonen bij De Loohof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt De Loohof u? Waar vindt u De Loohof? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij De Loohof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt De Loohof u? Waar vindt u De Loohof? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Rustig wonen aan de rand van Apeldoorn Wilt u op een prachtige locatie en tegelijkertijd vlakbij allerlei voorzieningen

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

Wmo begeleiding WF6 2017

Wmo begeleiding WF6 2017 Wmo begeleiding WF6 2017 Perceelbeschrijving Dagbesteding - Arbeidsmatig & Belevingsgericht Drechterland, Enkhuizen, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Stede Broec. Perceelbeschrijving dagbesteding arbeidsmatig

Nadere informatie

WIJKLEERBEDRIJF ALKMAAR ZUID

WIJKLEERBEDRIJF ALKMAAR ZUID WIJKLEERBEDRIJF ALKMAAR ZUID WAT IS EEN WIJKLEERBEDRIJF? WIJKLEERBEDRIJF Fysieke plek in de wijk Informele zorg wijkbewoners Studenten met afstand tot arbeidsmarkt Werken/leren (Helpende niveau 2) 200

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

Gewoon meedoen! www.estinea.nl

Gewoon meedoen! www.estinea.nl Gewoon meedoen! Hoe wil jij meedoen? Dat vragen we aan iedereen die bij Estinea komt voor ondersteuning bij wonen, werken of leren. Meedoen in de samenleving - op je eigen niveau en je eigen manier - levert

Nadere informatie

Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie

Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie Het Heymanscentrum is een centrum voor wonen, welzijn en zorg in het zuiden van de stad Groningen. Hier kunt u allerlei vormen van zorg

Nadere informatie

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus Aesopus, uw persoonlijke keuze laurens Aesopus Aesopus Laurens Aesopus is een woonbehandelcentrum voor ouderen met psychiatrische problemen en fysieke beperkingen, met veelal ook een verslavingsachtergrond.

Nadere informatie

iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zelfstandig kan blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om mensen met beperkingen

iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zelfstandig kan blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om mensen met beperkingen Gemeente Almelo Gemeente Almelo De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zelfstandig kan blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om mensen met

Nadere informatie

Hoe gaat het eigenlijk met jou?

Hoe gaat het eigenlijk met jou? Hoe gaat het eigenlijk met jou? Amarins (medewerker) en Debbie (medewerker) vanboeijen.nl Hoe gaat het eigenlijk met jou? Een Goed leven voor cliënten. En Mooi werk voor medewerkers. Met elkaar. Daar staat

Nadere informatie

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof Laurens De Oudelandse Hof is een nieuw woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie is gelegen in de wijk Meerpolder in

Nadere informatie

ANTES ONDERSTEUNING - FINANCIËN - WERK - GEZONDHEID - WONEN

ANTES ONDERSTEUNING - FINANCIËN - WERK - GEZONDHEID - WONEN ANTES ONDERSTEUNING - FINANCIËN - WERK - GEZONDHEID - WONEN De juiste keuze voor u! ONDERSTEUNING & BEGELEIDING WMO INHOUD SOCIAAL EN PERSOONLIJK FUNCTIONEREN Een steuntje in de rug bij het dagelijks leven

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Humanistische grondslag

Woonzorgcentrum. Humanistische grondslag Woonzorgcentrum Thebe De IJpelaar is een woonzorgcentrum. We ondersteunen u in Thebe De IJpelaar graag op het gebied van verzorging, verpleging en begeleiding. Uiteraard alleen waar nodig. De IJpelaar

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning

Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning 1 Nuttig bezig zijn, iets voor een ander betekenen, sociale contacten of werkervaring opdoen. Er zijn talloze redenen waarom mensen

Nadere informatie

Verslag van bijeenkomst Welzijn en Zorg Samenwerking in de wijk

Verslag van bijeenkomst Welzijn en Zorg Samenwerking in de wijk Verslag van bijeenkomst Welzijn en Zorg Samenwerking in de wijk Laten we samen concreet aan de slag gaan, zodat welzijn en zorg steeds meer met elkaar verbonden raken. Zo opende wethouder Josien van Cappelle

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning

Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning 1 Nuttig bezig zijn, iets voor een ander betekenen, sociale contacten of werkervaring opdoen. Er zijn talloze redenen waarom mensen

Nadere informatie

Wonen, werken, leren en activiteiten

Wonen, werken, leren en activiteiten Wonen, werken, leren en activiteiten Het beste uit het leven halen Meedoen in de samenleving. Voor sommige mensen is dat niet vanzelfsprekend. Ze hebben door psychische of psychosociale problematiek bijvoorbeeld

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

Ik heb een vraag over: Voorwoord. Ik voel me thuis niet prettig, kan ik met iemand praten?

Ik heb een vraag over: Voorwoord. Ik voel me thuis niet prettig, kan ik met iemand praten? Ik heb een vraag...... over zorg, huiselijk geweld en kindermishandeling, hulp en ondersteuning, opvoeding en jeugdhulp, ziekenhuisopname, beschermd wonen, schulden, werkloosheid, mijn arbeidsbeperking

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

Het Zonnelied Ammerzoden

Het Zonnelied Ammerzoden Het Zonnelied Ammerzoden Acute zorg Bij Bij een noodgeval bent u met één druk op op de de alarmknop verzekerd van snelle hulp. U kunt deze service ontvangen als aanvulling op op uw bestaande zorg of of

Nadere informatie

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Vrijwilligers om cliënten te bezoeken voor een praatje of evt. een spelletje doen; Vrijwilligers

Nadere informatie

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen Prettig wonen zoals u het wilt In één van onze locaties Wonen Welkom De Uiterton Vertrouwd en verantwoord Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten.

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

Gemeente Hof van Twente

Gemeente Hof van Twente Gemeente Hof van Twente Gemeente Hof van Twente Hof van Twente wil graag dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig blijven en actief deel blijven nemen aan de samenleving. Dat lukt echter niet altijd. Soms

Nadere informatie

Wat wil jij doen? + + Werken. Leren / Trainen. Meedoen. Ontmoeten. Leerlijnen. Intake. Uitstroom. Oriëntatiefase. School. School.

Wat wil jij doen? + + Werken. Leren / Trainen. Meedoen. Ontmoeten. Leerlijnen. Intake. Uitstroom. Oriëntatiefase. School. School. Meedoen Welkom! Meedoen Meedoen, iets betekenen, iets bijdragen, actief zijn, iets hebben om naar uit te kijken. Waar ligt jouw talent? Vind een plek waar je je veilig en prettig voelt en waar je in je

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N september december 2016 EXCURSIES Met regelmaat organiseert de werkgroep excursies en andere

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 \ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamers van de wijksteunpunten kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de

Nadere informatie

Jaarverslag INLOOP

Jaarverslag INLOOP 1 INLOOP De inloop is de belangrijkste activiteit van het Inloophuis Schothorst. De inloop betekent de ruimte, de tijd en de plek waar wijkbewoners elkaar ontmoeten. Concreet vindt de inloop plaats in

Nadere informatie

Delfshaven, uw persoonlijke keuze. laurens DELFSHAVEN

Delfshaven, uw persoonlijke keuze. laurens DELFSHAVEN Delfshaven, uw persoonlijke keuze laurens DELFSHAVEN Delfshaven Laurens Delfshaven is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in de bruisende deelgemeente Delfshaven. Er heerst een gemoedelijke en gezellige

Nadere informatie

WijkOverlegPlatform Middelwatering

WijkOverlegPlatform Middelwatering WijkOverlegPlatform Middelwatering Jaarwerkplan 2016 WijkOverlegPlatform (WOP) Middelwatering Jaarwerkplan 2016 Beheer wijkleefbaarheidbudget Het WOP bestuur beheert het wijkleefbaarheidbudget voor Middelwatering.

Nadere informatie

verwijzers Behandeling en begeleiding Forensische zorg voor mensen met een LVB

verwijzers Behandeling en begeleiding Forensische zorg voor mensen met een LVB verwijzers Behandeling en begeleiding Forensische zorg voor mensen met een LVB Forensische cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB) hebben na een delict strafrechtelijk zorg opgelegd gekregen.

Nadere informatie

Bewegen voor Senioren

Bewegen voor Senioren Bewegen voor Senioren Cursusinformatie ContourdeTwern actief in Heusden ContourdeTwern is actief in de gemeente Heusden op vele terreinen binnen het gemeentelijk welzijnsbeleid. Uitgangspunt in het werk

Nadere informatie

Participatie & vrijwilligerswerk

Participatie & vrijwilligerswerk Participatie & vrijwilligerswerk Doe mee! 1 2 Participatieplaats: wennen aan werk MENES: jongeren praten mee over de toekomst Jongeren 12 23 jaar We willen graag met jongeren in gesprek over de toekomst

Nadere informatie

De Vijverhof De nieuwe plannen voor de Roodborst

De Vijverhof De nieuwe plannen voor de Roodborst De Vijverhof De nieuwe plannen voor de Roodborst De Vijverhof is een dorp in een stad, waar woon-, zorg- en welzijnsfuncties zijn samengebracht. Hier wonen vitale en minder vitale mensen die elkaar kennen

Nadere informatie

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Kleinschalig met een familiaire sfeer Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Verpleeghuis voor ouderen Laurens Liduina

Nadere informatie

zelfstandig wonen met zorg

zelfstandig wonen met zorg Hoge Veld zelfstandig wonen met zorg Voor Gewoon elkaar heel & Met bijzonder elkaar WoonZorgcentra Haaglanden zelfstandig Wonen met zorg WZH Hoge Veld: Gewoon heel bijzonder WZH Hoge Veld is één van de

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk!

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Sociale activiteiten Frequentie Organisatie doelgroep rol vrijwilligers Samen Spelen Eerste streven openingstijden van maart tot oktober: Woensdag: 12:00

Nadere informatie

Dat is mensenwerk. Wonen met ondersteuning en zorg bij Reinaerde. Voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Ambulante Begeleiding

Dat is mensenwerk. Wonen met ondersteuning en zorg bij Reinaerde. Voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Ambulante Begeleiding REINAERDE Dat is mensenwerk 1 met ondersteuning en zorg bij Reinaerde Voor volwassenen met een verstandelijke beperking Ambulante Begeleiding Op zoek naar een woning Individueel met begeleiding in de buurt

Nadere informatie

Wonen bij De Loohof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt De Loohof u? Waar vindt u De Loohof? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij De Loohof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt De Loohof u? Waar vindt u De Loohof? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Rustig wonen aan de rand van Apeldoorn Wilt u op een prachtige locatie en tegelijkertijd vlakbij allerlei voorzieningen

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus, uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorgcentrum voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie kent een lange traditie

Nadere informatie

vanuit ieders mogelijkheden daar waar nodig gewoon samen Denkt mee Doet mee Gewoon samen

vanuit ieders mogelijkheden daar waar nodig gewoon samen Denkt mee Doet mee Gewoon samen vanuit ieders mogelijkheden daar waar nodig gewoon samen Denkt mee Doet mee Gewoon samen Uw opgave is ons uitgangspunt: doelgericht, met de focus op zelfredzaamheid en de eigen kracht van mensen met een

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord meer dan zorg Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen in de wijk Ommoord. De locatie kenmerkt zich door de vriendelijke

Nadere informatie

Zorg en ondersteuning Middin WMO Rotterdam. A. Naam organisatie Middin. B. Omschrijving organisatie

Zorg en ondersteuning Middin WMO Rotterdam. A. Naam organisatie Middin. B. Omschrijving organisatie Zorg en ondersteuning Middin WMO Rotterdam A. Naam organisatie Middin B. Omschrijving organisatie Middin ondersteunt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen op verschillende gebieden: Bij dagelijkse

Nadere informatie

Bijlage 1: Format zorgaanbieders basisinformatie op aparte pagina (deellink) van website zorgaanbieder

Bijlage 1: Format zorgaanbieders basisinformatie op aparte pagina (deellink) van website zorgaanbieder Bijlage 1: Format zorgaanbieders basisinformatie op aparte pagina (deellink) van website zorgaanbieder Zorgaanbieders wordt gevraagd de deellink eigen pagina in te richten op de eigen website met onderstaande

Nadere informatie

ZELF SAMEN LATEN DOEN

ZELF SAMEN LATEN DOEN MA DI WO DO VR ZA ZO ZELF SAMEN LATEN DOEN ZELF SAMEN LATEN DOEN ZELF SAMEN LATEN DOEN Verzorging en verpleging Zorg na ziekenhuisopname Huishoudelijke hulp Personenalarm Hulp bij medicatie THUISZORG

Nadere informatie

Wonen bij Koningin Wilhelmina

Wonen bij Koningin Wilhelmina Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Prima bereikbaar en winkelcentrum op loopafstand In de Apeldoornse wijk Anklaar ligt woonzorgcentrum, met royale parkeerruimte

Nadere informatie

Bij ons draait het om u.

Bij ons draait het om u. Bij ons draait het om u. En om de mensen die voor u belangrijk zijn. Als u wilt, kunnen wij u en uw naasten ondersteunen. Bijvoorbeeld met goede zorg, hulp bij het huishouden of een personenalarm. En alles

Nadere informatie

zelfstandig wonen in Bermensteyn en Schinckelhove Capelle aan den IJssel

zelfstandig wonen in Bermensteyn en Schinckelhove Capelle aan den IJssel zelfstandig wonen in Bermensteyn en Schinckelhove Capelle aan den IJssel 2 inleiding Wilt u zo lang mogelijk zelfstandig wonen? Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen; voor steeds meer ouderen een

Nadere informatie

ANTES ONDERSTEUNING - HUISHOUDEN - FINANCIËN - WERK - GEZONDHEID - WONEN

ANTES ONDERSTEUNING - HUISHOUDEN - FINANCIËN - WERK - GEZONDHEID - WONEN ANTES ONDERSTEUNING - HUISHOUDEN - FINANCIËN - WERK - GEZONDHEID - WONEN De juiste keuze voor u! ONDERSTEUNING & BEGELEIDING WMO ROTTERDAM www.antesgroep.nl/rotterdam INHOUD SOCIAAL EN PERSOONLIJK FUNCTIONEREN

Nadere informatie

Zorg of ondersteuning nodig? Kom naar het raadhuis!

Zorg of ondersteuning nodig? Kom naar het raadhuis! Zorg of ondersteuning nodig? Kom naar het raadhuis! De weg naar zorg en ondersteuning loopt altijd via het raadhuis Als u vragen heeft of hulp kunt gebruiken, betrek dan eerst de mensen om u heen. Misschien

Nadere informatie

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad Alzheimercafé 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1 Contact: Mevrouw M. de Leeuw Aquarelleren club Donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur Vrijdagmorgen

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen, uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen Laurens De Tuinen is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in Bleiswijk. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open sfeer. Door

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg Laurens Borgsate Locatie met een open en hartelijke sfeer meer dan zorg Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de Rotterdamse wijk Schiebroek. De locatie kenmerkt zich

Nadere informatie

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 \ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer

Nadere informatie

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen. In een omgeving met

Nadere informatie

Leerlijn horeca Almelo Wat is jouw talent?

Leerlijn horeca Almelo Wat is jouw talent? horeca Almelo : Arbeidsparticipatie horeca Almelo zoals horeca, ICT of groen, heet een leerlijn.werken Waar jezorgaanbieders instapt en Binnen de leerlijn in jouw gemeente samen. uitstroomt op deze leerlijnbinnen

Nadere informatie

Je talenten komen tot BlOei BiJ BlOesem theehuis. Voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap en NAH

Je talenten komen tot BlOei BiJ BlOesem theehuis. Voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap en NAH Je talenten komen tot BlOei BiJ BlOesem theehuis Voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap en NAH kies het Werk dat BiJ Je Past! Bloesem Theehuis in Herpen is een unieke plek om te

Nadere informatie

Welzijn Heemstede van de toekomst. Prettiger leven: meer welzijn, minder zorgen

Welzijn Heemstede van de toekomst. Prettiger leven: meer welzijn, minder zorgen Welzijn Heemstede van de toekomst Prettiger leven: meer welzijn, minder zorgen Juni 2015 Deze brochure is een samenvatting van het plan: Welzijn Heemstede van de toekomst Transformatieplan Welzijn Heemstede

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen juni 2018

\ De Burgerij Klimmen juni 2018 \ De Burgerij Klimmen juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

verwijzers De beste ondersteuning op maat Behandeling en begeleiding voor mensen met een licht verstandelijke beperking

verwijzers De beste ondersteuning op maat Behandeling en begeleiding voor mensen met een licht verstandelijke beperking verwijzers De beste ondersteuning op maat Behandeling en begeleiding voor mensen met een licht verstandelijke beperking Mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) hebben een niet-zichtbare beperking

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Samen de samenleving sterker maken. Estinea, partner in het sociaal domein

Samen de samenleving sterker maken. Estinea, partner in het sociaal domein Samen de samenleving sterker maken Estinea, partner in het sociaal domein Estinea biedt professionele ondersteuning aan mensen met een beperking. Meedoen? Gewoon doen! Meedoen is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Nadere informatie

voor zorg dichtbij

voor zorg dichtbij voor zorg dichtbij www.markenheem.nl 1 Markenheem, aangenaam! Thuis bij Markenheem Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg in vijf woonzorgcentra in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst.

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Kennismaking met. Woonzorgcentrum. Het Haltna Huis

Kennismaking met. Woonzorgcentrum. Het Haltna Huis Kennismaking met Woonzorgcentrum Het Haltna Huis Het Haltna Huis, dicht bij u in de buurt In Houten kunt u zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis zijn of in het woonzorgcentrum, in uw eigen appartement.

Nadere informatie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Over Crimpenersteyn Crimpenersteyn bestaat uit een verzorgingshuis met vier afdelingen/woonlagen, een verpleeghuis met een somatische afdeling, een psychogeriatrische

Nadere informatie

De Lindeboom Ammerzoden

De Lindeboom Ammerzoden De Lindeboom Ammerzoden BrabantZorg Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van ons werk. Niet alleen op de momenten dat het nodig is, maar ook omdat we ouder worden zo aangenaam

Nadere informatie

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag.

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Als u afhankelijk wordt van de zorg van anderen en thuis wonen niet meer gaat, biedt Kalorama u een prettige woonomgeving. Onze collega s hebben respect,

Nadere informatie

Mantelzorgbeleid WZU Veluwe 2015

Mantelzorgbeleid WZU Veluwe 2015 Mantelzorgbeleid WZU Veluwe 2015 April 2015 Ant Stremmelaar Adviseur Zorg en Kwaliteit Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doel 3 3. Begripsbepaling 3 4. Uitgangspunten WZU Veluwe 4 2 Inleiding Mantelzorg

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Wat wil de werkgever? Praktijkleren. CSG Prins Maurits. Middelharnis

Wat wil de werkgever? Praktijkleren. CSG Prins Maurits. Middelharnis Wat wil de werkgever? Praktijkleren CSG Prins Maurits Middelharnis Wat wil de werkgever? Het antwoord op deze vraag hebben wij een aantal jaren geleden voor onszelf geformuleerd. Laat de lessen bij de

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Ik heb een vraag over:

Ik heb een vraag over: Ik heb een vraag...... over zorg, huiselijk geweld en kindermishandeling, hulp en ondersteuning, opvoeding en jeugdhulp, ziekenhuisopname, beschermd wonen, schulden, werkloosheid, mijn arbeidsbeperking

Nadere informatie

ditie E Berkenhove www.atlant.nl

ditie E Berkenhove www.atlant.nl Wonen in Berkenhove Berkenhove ligt op een prachtige locatie Vlakbij appartementencomplex Berkenhove vindt u de binnenstad van Apeldoorn. Theater Orpheus ligt op loopafstand, net als de gezellige winkels

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N SEPTEMBER DECEMBER 2017 HET BESTUUR VAN ANDERS OUDER WORDEN IS OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE

Nadere informatie

Proef het verschil bij Bloesem Theehuis

Proef het verschil bij Bloesem Theehuis Proef het verschil bij Bloesem Theehuis WELKOM BIJ BLOESEM Bij Bloesem Theehuis draait alles om thee. Dat ruik je en dat proef je! In onze gezellige theeschenkerij in Herpen schenken we met zorg geselecteerde

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Sterk in verbinden. UVV Haarlem e.o. ruim 75 jaar actief. Unie van Vrijwilligers

Sterk in verbinden. UVV Haarlem e.o. ruim 75 jaar actief. Unie van Vrijwilligers Unie van Vrijwilligers Sterk in verbinden UVV Haarlem e.o. ruim 75 jaar actief Tafeltje Dekje In het ziekenhuis Bibliotheek aan Huis Winkeltjes in zorginstellingen Over ons Ruim 75 jaar actief van mens

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie