juli 2019 Filmpremière groep 8 In dit nummer: Belangrijke data Juni Torum CL Scheemda Postbus ZH Scheemda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "juli 2019 Filmpremière groep 8 In dit nummer: Belangrijke data Juni Torum CL Scheemda Postbus ZH Scheemda"

Transcriptie

1 juli 2019 Filmpremière groep 8 Torum CL Scheemda Postbus ZH Scheemda obsjaarfke@sooog.nl In dit nummer: Filmpremière groep 8 1 Fietsvaardigheidsles 2 Fietsles groep 3 en 4 2 Schoenen inzamelingsactie Avond-4daagse 3 Zomerlezen 4 Verjaardagsfeestje Blauwestad Jaarfke ruimt op 5 Vakantielezen groep juli was de filmpremiere van groep 8 O.B.S. Jaarfke. De film Onvergetelijk is heel leuk geworden. Het was een geweldige avond zeiden de kinderen van groep 8. En ouders hebben veel gelachen. Vooral bij het stukje wanneer Stan verkleed was als een vrouw, of toen Ilan in een slagroomtaart werd gedrukt. Ook de bloopers waren lachen makers. En dan nu al de spelers in de film even voorstellen: Maybrit als Sarah. Hamyo als leerling en cameravrouw. Esmée Sagel als BFF van Sarah en speelt als Tony Junior,. Thijmen als commando lid en leerling. Stan als commando lid, receptie vrouw en leerling. Sem als commando lid en leerling. Drilon als commando lid en leerling. Brian als leerling, de geluidsman van rbl boelsjevaart beveiliger van rbl boelsjevaart. Emma als Jonnhy de Mol fan en leerling. Benthe als Bibi van rbl boelsjevaart en als leerling. Julian als Boe er van door en als leerling. Ilan als minister president Markie Rutti en als leerling. Nynne als Johny de Mol fan en leerling. Nienke als juf. Dian als Maan, leerling en commando lid. Thijs als leerling, commando lid en als beveiliger van rbl Boelsjevaard. Jana als leerling en cameravrouw. Fabian als leerling en als het hulpje van Markie Rutti. Esmee schutter als leerling. En als laatste meester Edwin als de meneer van het opvangcentrum, als bewerker van de film en als voice over. Juf Ina als schooldirectrice Op pagina 6 vindt u nog een mini interview over de film. Vakantielezen groep 3 6 Mini interview film groep 8 Nieuwe leerlingen 7 Fusie 7 Belangrijke data Juni 11 Laatste schooldag groep 1/2 12 Laatste schooldag groep 3 t/m 8

2 Fietsvaardigheidsles Onlangs kregen de leerlingen van groep 5 een les in fietsvaardigheid van de Fietsersbond. Eerst kwam de theorie aan de orde en daarna mochten de kinderen het geleerde in de praktijk brengen. Er was een parcours uitgezet op het grote plein en ook eentje op het kleuterplein. Allerlei fietsvaardigheden werden geoefend: kleine bochtjes, grote bochten, samen fietsen ( naast en achter elkaar), plotseling remmen, met 1 hand aan het stuur en nog veel meer. Iedereen deed erg goed zijn best. Na afloop kregen alle kinderen een welverdiend certificaat mee naar huis. Gefeliciteerd allemaal!! Fietsles groep 3 en 4 Lekker fietsen op het schoolplein! Op dinsdag 11 juni jl. mochten de kinderen van groep 3 en 4 eindelijk dit een keer doen, zonder moppers! De morgen werd gestart met een fiets in de klas. Thuis mag er geen fiets op tafel, maar op school mocht dit wel. Er werd samen met de kinderen gekeken, wat er allemaal op een fiets hoort te zitten en waar het voor dient. Nadat we de fiets uitgebreid hadden besproken, was het tijd om allemaal onze fiets op te halen. De klas werd in 2 groepen verdeeld. De ene groep moest een parcours op het schoolplein fietsen. Ze kregen allerlei opdrachten: met tweetallen fietsen, hand uitsteken, achterom kijken, rotonde fietsen en stoppen. De andere groep ging rondjes om de zandbak van de kleuters heen fietsen en moesten o.a.: hand opsteken, rondje rond een paal maken, rondje rond een paal maken en een beker hier op zetten. Allerlei vaardigheden uitproberen. Hoogtepunt was om voor jezelf een record neer te zetten hoe je zo langzaam mogelijk kon rijden. Tot slot deden we deze slakkenrace nog even met de hele groep! We hebben een enorm leuke, leerzame ochtend gehad!!

3 Schoenen inzamelingsactie De schoenen inzamelingsactie is afgerond. Het was een groot succes. We hebben ongeveer 200 paar schoenen ingezameld! De schoenen hebben we afgeleverd aan de AMV locatie in Ter Apel. In de kledingruimte op de locatie waren maar ongeveer 20 paar schoenen aanwezig. Door alle schoenen, sandelen, slippers en snowboots die wij ingezameld hebben, zijn er een hele hoop kinderen geholpen. Deze kinderen kunnen nu meedoen aan activiteiten. Wij willen iedereen die meegeholpen heeft aan deze actie bedanken voor hun bijdrage. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog eens deze succesvolle inzameling herhalen. Avond 4-daagse Veel leerlingen van groep 5 en 6 liepen ook dit jaar weer mee met de avond 4-daagse. De eerste keer dat groep 5 tien kilometen moest lopen en dat is voor velen toch een heel eind. Toch gaat het in een gezellige, rustige sfeer erg goed. De eerste avond (maandag) ging de route via de Tranendallaan naar Westerlee. Onderweg in Napels-West kregen we drinken en verschillende versnaperingen. De tweede dag (dinsdag) liepen we door plan Zuid en tot ieders verbazing mochten we door het gebouw van Old Wolde lopen. Daar hadden ze gezorgd voor veel gezelligheid. Er was drinken voor iedereen en leuke muziek. De sfeer zat er goed in, zowel bij de lopers als bij de bewoners van Old Wolde. Na zeven kilometer werden we opnieuw verrast. Er was voor iedereen weer een bekertje drinken en een zakje chips. Kort na de stop waren we alweer om uur terug. Woensdag de derde dag werd het lopen afgelast. Er dreigde regen en onweer en de organisatie vond het risico te groot om te lopen. De route zou langs het Oldambtmeer gaan en via het Midwolderbos weer terug. Donderdag hadden we een vrije avond. Vrijdag, de laatste dag, de dag waar veel kinderen zich enorm op verheugden. De dag van de waarheid. Iedereen heeft zijn/haar medaille dubbel en dwars verdiend. De parade begon om uur vanaf het WVV terrein. Langs de route stond veel publiek en het was in de straten erg gezellig. We hebben een geweldige groep lopers gehad, geen ruzies en geen pleisters geplakt. Tot slot willen de leerlingen en hun begeleiders, Fiona en Tanja bedanken voor hun goede zorgen onderweg.

4 Zomerlezen: e-books, luisterboeken en activiteiten! Zon, warmte, heerlijke lange dagen aan het strand, in de tuin of op je droombestemming. Eindelijk alle tijd om lekker te lezen. Je vakantie begint met boeken! In juni, juli en augustus vier je de vakantie met Zomerlezen. Het zomercadeautje van de bibliotheek Lekker lezen in de vakantie, maar weinig boeken meesjouwen? Met de VakantieBieb-app neem je 50 e-books overal met je mee. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatie. De VakantieBieb opent op 1 juni voor kinderen en jongeren. Op 1 juli komen de e-books voor volwassenen erbij. Alvast veel leesplezier. Altijd en overal Als lid van de bibliotheek heb je toegang tot een wereld aan leesplezier. Geniet van de mooiste e-books en luisterboeken. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Er staan meer dan e-books en zo n luisterboeken voor je klaar waar je uit kunt kiezen. Het aanbod wisselt, zodat we je steeds verassende titels kunnen bieden. We doen ons best om je steeds weer blij te maken met nieuwe luisterboeken en e-books. Hangmatten, puzzels en andere zomerse activiteiten Tijdens de vakantie is er zowel binnen als buiten de bibliotheek van alles te doen. In verschillende bibliotheken hangen bijvoorbeeld hangmatten om lekker lui vakantie te vieren. Kijk in onze agenda om te ontdekken welke activiteiten er nog meer in jouw bibliotheek plaatsvinden. Verjaardagsfeestje Blauwestad Dinsdag 25 juni was het prachtig weer en erg warm. We besloten direct 's ochtends vroeg op de fiets naar Blauwestad te gaan. Daar aangekomen lagen de kinderen binnen vijf minuten in het water. Ze waren niet te houden. Ze konden de hele ochtend naar hartenlust spelen, zwemmen, voetballen en kastelen bouwen van zand. Rond de middag zochten we een schaduwplek om te picknicken. Daarna nog even lekker weer een frisse duik nemen, om vervolgens tegen uur terug te fietsen door het Midwolderbos richting school. We probeerden de felle zon een beetje te vermijden. Bij school kregen de kinderen nog een lekker 'puntijsje' en mochten ze alles opeten wat we nog over hadden. Een geslaagde dag!!!

5 Jaarfke ruimt op! De leerlingen van groep 4 tot en met 8 hebben op 29 mei meegedaan aan het Afvalproject. Groep 7 was gestart om plastic afval op school te gaan scheiden. Dit initiatief is door de leerlingenraad en team omarmd. In elke groep staan nu oranje containers voor plastic afval. Vervolgens heeft de leerlingenraad contact gezocht met de gemeente Oldambt. Een heuse opruimdag leek hun gepast. Immers. "Een betere wereld begint bij jezelf." Op 29 mei gingen de leerlingen op pad met grijpers, plastic zakken en containers. De gebieden Vijverborg, parkje, Torum, het plein en de voetbalkooi werden onder handen genomen. Vakantielezen groep 4 Maandag 1 juli j.l. was de laatste les van vakantielezen in de klas. Bij deze afsluiting mochten ook de ouders aanwezig zijn. Henriette van de Bieb ging uitleggen wat vakantie lezen inhield. Een aantal weken hebben de kinderen van groep 4 boeken gelezen uit verschillende genres, bijvoorbeeld: griezel, humor, avontuur enz. Bij ons in groep 4 was dierenrijk de koploper en daarna sport en avontuur. Henriette ging daarna uitleggen hoe de site van vakantielezen werkte ( Het doel is dat de kinderen in de zomervakantie blijven lezen, zodat ze hun leesniveau vasthouden. Tot slot werd er nog een toneelstukje gespeeld m.b.v. een boek. We vonden het erg grappig! Oud papier Aanmelden: obsjaarfke@sooog.nl Vrijwilligers alvast bedankt!

6 Vakantielezen groep 3 De kinderen hebben gedurende enkele weken boeken van de bibliotheek op school gelezen. Wanneer een kind het boek uit had werd er een sticker geplakt onder het genre waar het kind deze bij vond passen, zoals: dierenrijk, humor, griezel, sport etc. Wanneer het weer het toeliet mochten de kinderen gezellig buiten gaan zitten te lezen; al een beetje een vakantiegevoel. Op maandag 1 juli werden de boeken weer door de bibliotheek opgehaald en mochten de ouders bij deze laatste les aanwezig zijn. We hebben met de kinderen vaak lekker buiten zitten te lezen. Mini interview film groep 8 Maybrit: Ik vond de film best wel leuk, en mijn rol was de leukste die ik ooit heb gehad. Esmée: ik vond het een hele leuke film, eentje die ik nooit zal vergeten. Meester: Geweldig, mijn rol was ook wel leuk maar best wel klein. Thijmen: Ik vond het een leuke film, en mijn rol was ook wel leuk. Brian: leuk! en ik genoot ervan om beveiliger te zijn. Drilon: Helemaal super, het was geweldig. Nienke: Mijn rol was best leuk ook al was ik best nerveus. Dian: Ik vond het een leuke film. Mijn rol was lekker groot en dat vond ik super leuk. Juf Ina: Iedereen had een super leuke rol, maar ik vond dat mijn rol wel wat beter kon. Esmee: Ik vond het wel leuk. Mijn rol was wel goed. Sem: De film was wel leuk. Mijn rol, ook wel best leuk. Julian: het was echt super leuk Jana: mooi gemaakt, en de film was wel goed gelukt. Stan: Wel een leuke film. Mijn rol was geweldig Benthe: Een geweldige film. Een superleuke rol Ilan: Leuke film. Mijn rol was pijnlijk maar leuk als president, en als leerling was het ook wel een leuke rol. Fabian: Leuk en super goed gelukt de film Nynne: Helemaal toppie, was super leuk de film! Emma: Geweldige film, en super leuk! Hamyo: Geweldig. Kleine rol. Thijs: Leuke film. Prima rol.

7 26 Eerste schooldag Bezoek ons op het web: Nieuwe leerlingen

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Groep 6B Gedurende de afwezigheid van meneer Walther, zal Kim van Langh groep 6B onder haar hoede nemen. Hieronder stelt zij zich aan u voor:

Groep 6B Gedurende de afwezigheid van meneer Walther, zal Kim van Langh groep 6B onder haar hoede nemen. Hieronder stelt zij zich aan u voor: 27 mei 2019 29 mei Speldag/juffendag groep 1-2 en 3-4 30 mei Hemelvaart (Vrij) 31 mei Vrij 4 juni Educatieve reis groep 3 4 juni Educatieve reis groep 4 5 juni Kleuterdisco 6 juni Educatieve reis groep

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Mei 2016. Beste ouders, in deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Rots en water groep 7

Mei 2016. Beste ouders, in deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Rots en water groep 7 Beste ouders, in deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Reggio groep 3 Rots en water groep 7 ZuidwestTV Kamp groep 8 Grote Rekendag Ons woordveld was dan ook enorm! Na het woordveld hebben alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Damyn, Felicia, Rivano, en Celeste, Wij wensen jullie een fijne dag! In de zomervakantie zijn: Maud, Aiden, Damian, Mirthe, Romy, Demi, Yalissa, Santiago,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 5 23 december 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie ICT nieuws Nieuws vanuit de OR Mijnschoolinfo Bibliotheek

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Inhoud Juffendag Nieuws uit groep 7 Hulp van groep 8 Nieuws uit groep 4 Uitslag leeswedstrijd Bezoek aan de bibliotheek Oudergesprekken Agenda JUFFENDAG Vandaag hebben wij voor

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 7 juni Schoolreisje groep

Weekmail obs Hagen 7 juni Schoolreisje groep Weekmail obs Hagen 7 juni 2019 Schoolreisje groep 1-2-3-4 Op maandag 24 juni gaan de kinderen van groep 1 t/m 4 op schoolreisje. We gaan dit jaar samen naar het Land van Jan Klaassen in Braamt. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen 18 april 2019, nr 15 AGENDA Woe+do+vr Dinsdag Ma+di+woe 19 april 6 mei 13 mei 15, 16, 17 mei 16 mei 20 mei 21 mei 23 mei 30 mei 31 mei 3+4+5 juni 21 juni Start Meivakantie school gesloten t/m 5 mei Eerste

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY NIEUWSBRIEF 5 Amsterdam, 31 juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Een schooljaar loopt officieel van 1 augustus tot en met 31 juli, dus nog net op de rand van het schooljaar 2016-2017 onze laatste nieuwsbrief.

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen,

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 24 No. 34 29 mei 2015 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl E-mail: directie@paulus-school.nl inforedactie@paulus-school.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier 't Driesprongetje Nieuwsbrief 13 juli 2018 Agenda 18 juli 18 juli 20 juli 23 juli t/m 31 aug. 1 sept Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond 18.20 uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om 11.00 uur

Nadere informatie

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Groep 1/2/3 Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Op donderdag 25 juni hebben de kinderen leuke sportieve activiteiten buiten gedaan. Voetballen met flessen vol water, spelletjes met de parachute en

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer12 12-07-2019 Bedankt! Het schooljaar zit erop; 6 weken vakantie staan voor de deur. Een mooi moment om iedereen te bedanken die, op welke

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: Koningsspelen vrijdag 25 april. Verkeersquiz groep 7 en 8

NIEUWSBRIEF MEI. Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: Koningsspelen vrijdag 25 april. Verkeersquiz groep 7 en 8 Merkelbeek, 12 mei 2014 NIEUWSBRIEF MEI Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: Koningsspelen vrijdag 25 april Verkeersquiz groep 7 en 8 Schoolverlatersdagen groep 8 Mededelingen directie KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Voor u ligt het dertiende Berkenblad van het schooljaar ! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website:

Voor u ligt het dertiende Berkenblad van het schooljaar ! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: Berkenblad nr.13 13 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het dertiende Berkenblad van het schooljaar 2017-2018! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl De

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum September Datum Activiteit Groep Opmerking Maandag 26 september Informatieavond 8 Zie stukje nieuwsbrief 23 september 2016 Inhoud Belangrijke Data De sponsorloop Schoolkamp

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 29juni Deze keer in de nieuwsbrief Minimaregeling Gemeente Barneveld Hét zomercadeautje..

Nadere informatie

Voor iedereen veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar! Bizarre start 2016. In dit nummer: Torum 15 9679 CL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda

Voor iedereen veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar! Bizarre start 2016. In dit nummer: Torum 15 9679 CL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda Obs Jaarfke Januari 2016 Torum 15 9679 CL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592524 obsjaarfke@sooog.nl In dit nummer: Bizarre start 2016 1 Informatieavond autisme groep 1/2b en 2a Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019 24 januari 2019 Agenda 29-01: Bezoek Pater 02-02: Sponsorplons 11-02: Verslagen mee 12-02: Oudergesprekken 14-02: Oudergesprekken 15-02: Studiedag, leerlingen vrij Vanuit directie Misschien heeft u al

Nadere informatie

Waarom 15 minuten lezen per dag?

Waarom 15 minuten lezen per dag? Mei 2015 Nummer 16 Waarom 15 minuten lezen per dag? De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 26 Nummer 32 1 juni 2017 Van de werkgroep Schooltijden Een tijd geleden heeft in de nieuwsbrief een oproep gestaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Agenda. Vreedzame school. Bedankje! Nieuwsbrief 23 juni juni 10 t/m 14 juli 12 juli 12 juli 13 juli 18 juli 21 juli 24 juli t/m 1 september

Agenda. Vreedzame school. Bedankje! Nieuwsbrief 23 juni juni 10 t/m 14 juli 12 juli 12 juli 13 juli 18 juli 21 juli 24 juli t/m 1 september Nieuwsbrief 23 juni 2017 Agenda 29 juni 10 t/m 14 juli 12 juli 12 juli 13 juli 18 juli 21 juli 24 juli t/m 1 september Schoolfotograaf Rapportgesprekken PeutersBijeen Feestelijke ouderavond Leerlingen

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

O.B.S. de Wiekslag. Nieuwsbrief groep 5/6. Nieuwsbrief nr.4

O.B.S. de Wiekslag. Nieuwsbrief groep 5/6. Nieuwsbrief nr.4 O.B.S. de Wiekslag 201 6-20 17 nummer 4 nieuwsbrief Nieuwsbrief groep 5/6 Nieuwsbrief nr.4 Inhoud Nieuwsbrief nr. 4 1 Avondvierdaagse 1 Engelse week 1 Circusdag 2 Schoolreis Thüle 2, 3 Meesters en juffendag

Nadere informatie

De nieuwsbrief O.B.S. De Wilgenhoek Steurstraat EN Hank Woensdag 5 juli 2017

De nieuwsbrief O.B.S. De Wilgenhoek Steurstraat EN Hank Woensdag 5 juli 2017 De nieuwsbrief O.B.S. De Wilgenhoek Steurstraat 3 4273 EN Hank 0162-402947 wilghoek@xs4all.nl www.obsdewilgenhoek.com Woensdag 5 juli 2017 Agenda 05/07: Ouderbedankdag 06/07: Afscheidsdag leerlingen groep

Nadere informatie

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie!

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie! Agenda Woensda g Woensda g 1 juli 11.00 uur Muziek in het dorp in t Eschhoes voor alle kinderen en belangstellenden. 1 juli 13.30 u. Alle leerlingen van groep 8 verlaten de school met??? Maandag 17 augustus

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

De eerste weken zitten er alweer op. Naast het werken aan de gebruikelijke vakken taal, rekenen etc. staan er ook nog andere activiteiten op het

De eerste weken zitten er alweer op. Naast het werken aan de gebruikelijke vakken taal, rekenen etc. staan er ook nog andere activiteiten op het T6 De eerste weken zitten er alweer op. Naast het werken aan de gebruikelijke vakken taal, rekenen etc. staan er ook nog andere activiteiten op het programma. Op 23 september zijn we gestart met het voetbalproject

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Week 30, juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie is begonnen. Vrijdag werden de kinderen om 11.00 uur naar huis getoeterd en liepen ze door het lint heen de vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Directie Verschil mag er zijn Schouders hoeven niet even breed te zijn om dezelfde last te kunnen dragen. Benen hoeven niet even lang te zijn om dezelfde weg te kunnen lopen. Neuzen hoeven

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie