Het privacyreglement voor gegevens van personeel verbonden aan de organisatie is verwerkt in het privacyreglement Personeel en Organisatie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het privacyreglement voor gegevens van personeel verbonden aan de organisatie is verwerkt in het privacyreglement Personeel en Organisatie."

Transcriptie

1 VIT-hulp bij mantelzorg Privacyreglement VIT-hulp bij mantelzorg hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van de bij haar geregistreerde mantelzorgers en diens zorgvragers, vrijwilligers, cliënten en andere relaties. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd in lijn met de relevante wetgeving in het kader van de bescherming van persoonsgegevens. In dit privacyreglement staat beschreven hoe de organisatie gegevens van mantelzorgers, zorgvragers, vrijwilligers, cliënten en andere externe relaties registreert, verwerkt en bewaart. Het privacyreglement voor gegevens van personeel verbonden aan de organisatie is verwerkt in het privacyreglement Personeel en Organisatie. 1. Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: a. Organisatie: VIT-hulp bij mantelzorg b. Persoonsgegevens: alle gegevens waarmee een persoon herleid kan worden c. Betrokkene: de persoon waarvan de gegevens verwerkt worden d. Verwerker: personen die persoonsgegevens verwerken binnen de organisatie e. Mantelzorger: de persoon aan wie mantelzorgondersteuning wordt verleend f. Zorgvrager: de persoon die zorg ontvangt van de mantelzorger g. Vrijwilliger: de persoon die vrijwillige zorg biedt bij cliënten thuis h. Cliënt: de persoon aan wie de vrijwillige zorg wordt verleend 2. Aard en doel van de verwerking van de persoonsgegevens De organisatie verwerkt persoonsgegevens van mantelzorgers, zorgvragers, vrijwilligers en cliënten en andere externe relaties met als doel een passende dienstverlening te bieden. Daarnaast worden gegevens vastgelegd om te kunnen voldoen aan wettelijke en contractuele verplichtingen in het kader van de activiteiten. Gegevens van personen die via de website of telefonisch informatie aanvragen over de organisatie en haar activiteiten, worden vastgelegd om aan die informatieverstrekking te kunnen voldoen en daarna vernietigd, tenzij anders is overeengekomen met de personen. De organisatie legt namen en adressen vast voor het verzenden van digitale nieuwsbrieven. Ieder die ingeschreven wordt ontvangt automatisch een E-Nieuwsbrief met daarbij gelijk de mogelijkheid om zich hiervoor af te melden. Voor het vastleggen van de persoonsgegevens wordt uitdrukkelijk toestemming gevraagd aan betrokkenen. Indien er sprake is van een schriftelijke overeenkomst tussen personen en organisatie geldt deze als basis voor het vastleggen van persoonsgegevens.

2 3. Welke persoonsgegevens worden verwerkt? De registratie van gegevens van zorgvragers wordt gevoerd op naam van de mantelzorger; bij mantelzorgers, vrijwilligers en cliënten op hun eigen naam. Alleen persoonsgegevens die nodig zijn om goede mantelzorgondersteuning te kunnen verlenen worden verwerkt. De organisatie heeft in de procedure gegevensregistratie mantelzorgondersteuning en de procedure gegevensregistratie vrijwillige zorg vastgelegd welke gegevens dit kunnen zijn. Deze procedures zijn op te vragen bij de verantwoordelijke genoemd onder 4. De persoonsgegevens van mantelzorger en vrijwilliger worden door hen persoonlijk verstrekt tijdens een intakegesprek. De gegevens van zorgvragers en cliënten worden door henzelf of mogelijk door de naasten verstrekt. Daarnaast kunnen gegevens verstrekt worden door andere zorgverleners, zoals de huisarts en de medewerkers van de thuiszorgorganisatie, Wmo-consulenten en leden van wijkteams. Dit gebeurt echter alleen na toestemming van de betrokkenen. Naast gegevens van de cliënt kunnen (contact)gegevens van naasten geregistreerd worden. Ook deze worden door de cliënt en/of naaste zelf verstrekt. Van personen die informatie aanvragen bij de organisatie kunnen die gegevens vastgelegd worden die nodig zijn voor de verzending van deze informatie. Na verzending worden deze gegevens verwijderd. Van personen die alleen de E-Nieuwsbrief ontvangen worden naam en -adres vastgelegd en vanuit welke hoedanigheid deze personen de nieuwsbrief willen ontvangen: professional, mantelzorger, vrijwilliger of andere belangstellende. 4. Verantwoordelijke van de gegevensverwerking De organisatie is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens. Binnen de organisatie is een medewerker aangewezen die contactpersoon is en beslissingsbevoegd ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens van mantelzorgers, zorgvragers cliënten, naasten en andere externen. Dit is mevrouw H. Wubben, coördinator, tel. (0544) , 5. Toegang tot de gegevens binnen de organisatie Het verwerken van persoonsgegevens is binnen de organisatie belegd bij de mantelzorgconsulenten, de vrijwillige coördinatoren en het secretariaat. Gegevens mantelzorgers en zorgvragers De mantelzorgconsulenten leveren de gegevens aan bij het secretariaat die zorgen voor een verwerking daarvan. Van de zorgvrager worden de gegevens geanonimiseerd. Deze gegevens zijn inzichtelijk voor het secretariaat, coördinator en mantelzorgconsulenten. De mantelzorgconsulent maakt bij individuele ondersteuning van een mantelzorger een dossier aan met een inhoudelijke beschrijving van het ondersteuningsproces. Deze wordt bijgehouden door de betrokken mantelzorgconsulent, die ook als enige inzicht heeft in dit dossier. Alle gegevens worden digitaal opgeslagen en zijn alleen bereikbaar via een wachtwoord.

3 Gegevens vrijwilligers De gegevens van de vrijwilligers worden aangeleverd door de vrijwillige coördinatoren. Het secretariaat verwerkt deze gegevens. De gegevens zijn inzichtelijk voor het secretariaat, de vrijwillige coördinatoren, de mantelzorgconsulenten en de coördinator. Deze gegevens worden zowel in papiervorm in mappen bewaard in een afgesloten kast, als ook in een digitale omgeving, bereikbaar via een wachtwoord. Gegevens cliënten De gegevens van de cliënten en mogelijk naasten worden aangeleverd door de vrijwillige coördinatoren of de mantelzorgconsulent en verwerkt door het secretariaat. De gegevens zijn inzichtelijk voor het secretariaat, de vrijwillige coördinatoren, de mantelzorgconsulenten en de coördinator. Deze gegevens worden zowel in papiervorm in mappen bewaard in een afgesloten kast, als ook in een digitale omgeving, bereikbaar via een wachtwoord. Alle betrokkenen hebben een geheimhoudingsplicht ten aanzien van deze gegevens. Voor vrijwilligers is dit vastgelegd in het Informatieboekje Vrijwillige Zorg. 6. Verwerkers in opdracht van de organisatie De organisatie kan andere partijen inschakelen en die toegang verlenen tot persoonsgegevens met het doel de organisatie in haar activiteiten te ondersteunen. Als deze partijen hierbij ook persoonsgegevens verwerken, worden zij verwerkers genoemd. Deze verwerkers zullen in een verwerkersovereenkomst worden verplicht de AVG na te leven, waarbij nadrukkelijk wordt geëist dat deze verwerkers zich maximaal inspannen de persoonsgegevens te beschermen. De organisatie maakt gebruik van de volgende verwerkers: - Steentjes ICT: helpdeskfunctie voor de applicatie waarin alle betrokkenen geregistreerd staan: mantelzorgers, zorgvragers, vrijwilligers, cliënten en andere relaties. - Ebbersmedia: helpdeskfunctie voor de website inclusief registratie abonnees VIT E-Nieuwsbrief. 7. Verstrekking van gegevens aan derden Gegevens van betrokkenen worden niet verstrekt aan derden als zij geen rol hebben bij de zorg van de geregistreerde. Verstrekking van gegevens aan personen die wel betrokken zijn bij de zorg, zoals bijvoorbeeld de thuiszorg en de huisarts, vindt alleen plaats als dit in het belang is van de zorg aan betrokkene en dan alleen als deze laatste persoonlijk, of zijn/haar naaste, hiervoor toestemming heeft verleend. Ten behoeve van onderzoek of statistiek kunnen desgevraagd aan derden geanonimiseerde persoonsgegevens worden verstrekt. Deze gegevens zijn nooit te herleiden naar een persoon. Slechts de verantwoordelijke functionaris genoemd onder punt 4 is bevoegd te beslissen over het verstrekken van geanonimiseerde gegevens aan derden.

4 8. De rechten van betrokkenen Personen hebben op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verschillende rechten met betrekking tot hun persoonsgegevens. De organisatie handelt in lijn met deze wettelijke verplichting: Betrokkene wordt bij de start van de dienstverlening gevraagd toestemming te verlenen voor het verwerken van gegevens; Betrokkene heeft op elk moment het recht om de gegevens die worden geregistreerd in te zien; Betrokkene heeft het recht om gegevens aan te passen en/of te laten verwijderen, tenzij er een wettelijke verplichting is voor het bewaren van de gegevens. Betrokkene kan voor alle vragen betreffende de verwerking van zijn persoonsgegevens contact opnemen met de medewerker genoemd onder 4. Betrokkene kan schriftelijk (per post of per ) een verzoek tot één of meerdere rechten indienen. Ter verificatie vraagt de organisatie van betrokkene een kopie van het identificatiebewijs; deze wordt vernietigd na inzage. 9. Beveiligingsmaatregelen: De organisatie heeft alle technische en organisatorische maatregelen genomen die passend zijn om de geregistreerde persoonsgegevens te beveiligen. Technische maatregelen die genomen zijn: Beveiliging van de kantoorinfrastructuur door middel van beveiligingssoftware. Encryptie bij het transporteren/versturen van persoonsgegevens passen we niet toe. Er wordt zorg gedragen voor passende beveiliging van gegevens opdat ze niet toegankelijk zijn voor derden. Organisatorische maatregelen: Beperking in toegang van de gegevens. Vrijwilligers en medewerkers hebben alleen toegang tot de voor hen relevante informatie. Dit is vastgelegd bij punt 5 van dit reglement en in de interne procedure gegevensregistratie Mantelzorgondersteuning en de gegevensregistratie Vrijwillige Zorg. Toegang tot applicaties vindt alleen plaats via een gebruikersnaam en wachtwoord. Papieren dossiers staan achter slot en grendel. 10. Bewaartermijnen De organisatie houdt zich aan de wettelijke bewaartermijnen. Wanneer er geen wettelijke bewaarplicht van toepassing is, bepaalt de organisatie zelf de bewaartermijn. Hierbij wordt uitgegaan van het uitgangspunt dat niets langer wordt bewaard dan noodzakelijk. Concreet betekent dit dat gegevens van alle geregistreerde personen bewaard worden totdat aan de plicht van anonieme rapportages aan gemeenten, ter verantwoording van de subsidie, is voldaan. Daarna worden alle gegevens van betrokkenen die in het voorafgaande jaar zijn uitgeschreven verwijderd, uiterlijk voor 1 juli van het jaar daaropvolgend.

5 Namen en -adressen nodig voor de verzending van de E-Nieuwsbrief worden automatisch verwijderd bij afmelding hiervoor. 11. Protocol datalekken Een datalek wordt binnen 72 uur na ontdekking gemeld bij de autoriteit Persoonsgegevens. Deze meldingsplicht geldt niet als er geen risico s voor (natuurlijke) personen uit voortkomen. Het datalek wordt intern vastgelegd en gedocumenteerd waarbij de gevolgen en de genomen maatregelen ook worden vermeld. Toegang tot documenten en relevante ict-toepassingen kan enkel middels gebruikersnaam en persoonlijke log-in. Mocht een laptop vermist worden dan wordt dit terstond gemeld aan de ICT-beheerder. 12. Wijzigingen De organisatie behoudt te allen tijde het recht om dit privacyreglement te wijzigen. Het geldende beleid wordt altijd gepubliceerd op de website van de organisatie (

Privacy reglement cliënten, naasten en andere externe relaties VPTZ Berkenstein

Privacy reglement cliënten, naasten en andere externe relaties VPTZ Berkenstein Privacy reglement cliënten, naasten en andere externe relaties VPTZ Berkenstein VPTZ Berkenstein hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar cliënten, vrijwilligers personeel

Nadere informatie

2. Aard en doel van de verwerking van de persoonsgegevens

2. Aard en doel van de verwerking van de persoonsgegevens Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg - Betuwe Privacy reglement cliënten, naasten en andere externe relaties VPTZ Betuwe hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar cliënten,

Nadere informatie

1.22 Extern privacy reglement

1.22 Extern privacy reglement Domein 1: de gast voelt zich thuis en veilig in zijn leefomgeving Hospice Nijkerk en omstreken hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar gasten en dienst naasten. Persoonlijke

Nadere informatie

Privacy reglement cliënten, gasten, naasten en andere externe relaties

Privacy reglement cliënten, gasten, naasten en andere externe relaties Privacy reglement cliënten, gasten, naasten en andere externe relaties Stichting De Cirkel hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar cliënten, gasten, vrijwilligers, personeel

Nadere informatie

Degene op wie een Persoonsgegeven betrekking heeft. Dit kan de bewoner of diens naaste of gemachtigde zijn.

Degene op wie een Persoonsgegeven betrekking heeft. Dit kan de bewoner of diens naaste of gemachtigde zijn. Privacyverklaring Joods Hospice Immanuel hecht veel waarde aan de bescherming van de Persoonsgegevens van haar bewoners en/of naasten, vrijwilligers, medewerkers en andere relaties. In deze privacy verklaring

Nadere informatie

Privacyreglement Hospice Francinus de Wind Herzien en vastgesteld door het bestuur Hospicezorg Waalwijk eo september 2018.

Privacyreglement Hospice Francinus de Wind Herzien en vastgesteld door het bestuur Hospicezorg Waalwijk eo september 2018. Privacyreglement Hospice Francinus de Wind Herzien en vastgesteld door het bestuur Hospicezorg Waalwijk eo september 2018. Inleiding Hospice Francinus de Wind hecht veel waarde aan de bescherming van de

Nadere informatie

12.01 Privacy reglement Personeel en Organisatie

12.01 Privacy reglement Personeel en Organisatie Voorwaarde 1: Professionele medewerkers en vrijwilligers De medewerkers en vrijwilligers mogen er op rekenen dat de organisatie zorgvuldig omgaat met hun persoonsgegevens. De organisatie heeft de verwerking

Nadere informatie

Hoe geven wij dit als Kinderopvang Smile vorm:

Hoe geven wij dit als Kinderopvang Smile vorm: Privacy beleid Kinderopvang Smile hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring Princenhaags museum

Privacyverklaring Princenhaags museum Privacyverklaring Princenhaags museum Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (privacywet) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen in een bestand bewaren.

Nadere informatie

Handreiking bescherming persoonsgegevens cliënten

Handreiking bescherming persoonsgegevens cliënten Handreiking bescherming persoonsgegevens cliënten 1. Inleiding Binnen SDW worden conform wet- en regelgeving persoonsgegevens verwerkt van cliënten, hun vertegenwoordigers of contactpersonen en anderen

Nadere informatie

Privacyverklaring Stichting Zorgcentra Rivierenland (SZR)

Privacyverklaring Stichting Zorgcentra Rivierenland (SZR) Privacyverklaring Stichting Zorgcentra Rivierenland (SZR) In deze privacyverklaring informeert SZR u over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de wijze waarop SZR met uw persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacyreglement. Inhoudsopgave. Melius Zorg Privacyreglement

Privacyreglement. Inhoudsopgave. Melius Zorg Privacyreglement Privacyreglement Inhoudsopgave Artikel 1 Algemene- en begripsbepalingen... 3 Artikel 2 Reikwijdte... 3 Artikel 3 Doel van de verwerking van persoonsgegevens... 4 Artikel 4 Verwerken van persoonsgegevens...

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van onze leden vragen:

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van onze leden vragen: Privacyreglement Genootschap 800 Het Genootschap 800 hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit document is het privacyreglement vastgelegd van onze vereniging waarin we heldere

Nadere informatie

Privacy Reglement Vereniging van Eigenaars Suyderseezicht te Lelystad

Privacy Reglement Vereniging van Eigenaars Suyderseezicht te Lelystad Privacy Reglement Vereniging van Eigenaars Suyderseezicht te Lelystad De Vereniging van Eigenaars Suyderseezicht (hierna: VvE) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit document

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Fysiotherapie Boekhout B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Fysiotherapie Boekhout B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Boekhout Fysiotherapie BV verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy

Nadere informatie

In dit document waar gesproken wordt over relatie zoals hierboven genoemd, wordt iedere rechtspersoon van 18 jaar en ouder bedoeld.

In dit document waar gesproken wordt over relatie zoals hierboven genoemd, wordt iedere rechtspersoon van 18 jaar en ouder bedoeld. Privacybeleid van Stichting Fietsmaatjes Teylingen Dit Privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Stichting Fietsmaatjes Teylingen (hierna: de Stichting ) verwerkt. Met deze privacyverklaring

Nadere informatie

PRIVACYSTATEMENT WEBSITE. Alice thuiszorg

PRIVACYSTATEMENT WEBSITE. Alice thuiszorg PRIVACYSTATEMENT WEBSITE Alice thuiszorg Pagina 1 van 6 REGL-202 Privacystatement website / versie 1.0 / versiedatum 18-7-2019 Inhoud I Inleiding... 3 A Doel reglement... 3 B Toepassingsgebied... 3 C Revisiebeheer...

Nadere informatie

Privacy Policy. Volleybal Vereniging. Haarlemmermeer Zuid. Nieuw Vennep

Privacy Policy. Volleybal Vereniging. Haarlemmermeer Zuid. Nieuw Vennep Privacy Policy Volleybal Vereniging Haarlemmermeer Zuid Te Nieuw Vennep, vastgesteld door het bestuur van VHZ op 10 mei 2018 Versie beheer Versie 1.0 Privacy policy, geënt op Foto s en internetsite: 1

Nadere informatie

Functionaris Gegevensbescherming (FG)

Functionaris Gegevensbescherming (FG) Privacyverklaring Wonen Plus Welzijn In onze dienstverlening en in onze positie van werkgever en ketenpartner hechten wij veel waarde aan respect voor de persoonlijke levenssfeer van onze cliënten, medewerkers,

Nadere informatie

Inleiding. Privacyreglement Rivas ledenorganisatie

Inleiding. Privacyreglement Rivas ledenorganisatie Privacyreglement Rivas ledenorganisatie Inleiding Rivas ledenorganisatie is onderdeel van Rivas Zorggroep. Rivas waardeert het vertrouwen dat u in ons stelt, en stelt alles in het werk om uw privacy te

Nadere informatie

Privacyverklaring Maatje in Zeeland

Privacyverklaring Maatje in Zeeland Privacyverklaring Maatje in Zeeland Datum Versie Wijzigingen Mei 2018 1.0 Initiële versie 25-5-2018 Pagina 1 van 5 1. Informatie over Maatje in Zeeland Deze Privacyverklaring is uitgegeven door Maatje

Nadere informatie

Privacy Policy. 1 m e i KvK-nummer:

Privacy Policy. 1 m e i KvK-nummer: Privacy Policy Sylvia Roovers coaching en advies hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Stichting De Herberg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy

Stichting De Herberg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Privacy Verklaring Stichting De Herberg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy verklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

Privacy Policy Fysio Quality

Privacy Policy Fysio Quality Privacy Policy Fysio Quality Fysio Quality hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

Adres: Tel: +31 (0) Lindehof Zuid EE Eersel PRIVACYREGLEMENT

Adres: Tel: +31 (0) Lindehof Zuid EE Eersel PRIVACYREGLEMENT PRIVACYREGLEMENT Nieuwe wet op de privacy, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), vanaf d.d. 25 mei 2018 van Jolanda Verdegaal Coaching Eersel. Bij Jolanda Verdegaal coaching is uw privacy

Nadere informatie

Wij, als InPrintMatter BV, hechten veel waarde aan een goed beheer van uw privacy gevoelige gegevens.

Wij, als InPrintMatter BV, hechten veel waarde aan een goed beheer van uw privacy gevoelige gegevens. Privacyverklaring InPrintMatter BV Wij, als InPrintMatter BV, hechten veel waarde aan een goed beheer van uw privacy gevoelige gegevens. Wij zijn verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en handhaven

Nadere informatie

Privacyreglement Peperkamp coaching & training

Privacyreglement Peperkamp coaching & training Privacyreglement Peperkamp Coaching & Training BV : 22-5-2018 Versie : 1.0 Pagina 1 van 6 Uw persoonsgegevens zijn goed beveiligd Dit is de privacyverklaring van Peperkamp coaching & training B.V. Deze

Nadere informatie

Privacyreglement Gidiz. versie mei 2018

Privacyreglement Gidiz. versie mei 2018 Privacyreglement Gidiz versie mei 2018 Inhoudsopgave 1. Begripsbepalingen....... pagina 4 2. Reikwijdte........ pagina 4 3. Doel van de Persoonsregistratie..... pagina 4 4. Te verzamelen gegevens......

Nadere informatie

Privacyverklaring. Afdeling VvE beheer Heyen Makelaars. Laatste wijziging: 9 januari 2019

Privacyverklaring. Afdeling VvE beheer Heyen Makelaars. Laatste wijziging: 9 januari 2019 Privacyverklaring Afdeling VvE beheer Heyen Makelaars Laatste wijziging: 9 januari 2019 1 Privacyverklaring VvE beheer Heyen Makelaars B.V. De afdeling VvE Beheer van Heyen Makelaars B.V. hecht veel waarde

Nadere informatie

2018 Privacy Reglement

2018 Privacy Reglement 2018 Privacy Reglement 1 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Begrippen... 2 3. Type persoonsgegevens... 3 4. Doeleinden... 4 5. Bewaartermijnen... 5 6. Beveiliging... 5 7. Inzage, wijzigingen en vernietiging van

Nadere informatie

STE Languages. Privacyreglement versie 1.2

STE Languages. Privacyreglement versie 1.2 STE Languages Privacyreglement versie 1.2 Privacyreglement ARTIKEL 1. ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN 1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis

Nadere informatie

Privacy Statement 2018

Privacy Statement 2018 UW PRIVACY Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat uw behandelaar een dossier aanlegt. Dit is een wettelijke plicht opgelegd door de Wet op de geneeskundige behandelings-overeenkomst (WGBO).

Nadere informatie

Verantwoordelijke: Degene die vaststelt welke persoonsgegevens verwerkt worden en wat het doel van die verwerking is.

Verantwoordelijke: Degene die vaststelt welke persoonsgegevens verwerkt worden en wat het doel van die verwerking is. Privacy protocol Artikel 1: Aanhef De Stichting Leergeld IJsselstein heeft als doel om kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen te ondersteunen. Ouders en verzorgenden kunnen bij Stichting

Nadere informatie

Artikel 2 Reikwijdte 2.1 Dit reglement is van toepassing op alle verwerkingen van persoonsgegevens binnen Flevotaal.

Artikel 2 Reikwijdte 2.1 Dit reglement is van toepassing op alle verwerkingen van persoonsgegevens binnen Flevotaal. Artikel 1. Algemene begripsbepalingen 1.1 Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) daaraan

Nadere informatie

Privacy policy Kaatsvereniging Jan Bogtstra

Privacy policy Kaatsvereniging Jan Bogtstra Privacy policy Kaatsvereniging Jan Bogtstra De Kaatsvereniging Jan Bogtstra hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacy policy willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Privacyverklaring. Privacyverklaring Blijf Groep V

Privacyverklaring. Privacyverklaring Blijf Groep V Privacy Verklaring Inleiding Binnen Blijf Groep wordt gewerkt met persoonsgegevens van cliënten, medewerkers, vrijwilligers, sollicitanten, (keten)partners en externe relaties. Wij vinden het van groot

Nadere informatie

CHECKLIST AVG VERMOGENSFONDSEN April 2018

CHECKLIST AVG VERMOGENSFONDSEN April 2018 April 2018 De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vervangt per 25 mei 2018 de huidige privacywetgeving. De AVG bevat regels voor het (automatisch) verwerken van persoonsgegevens. Deze nieuwe

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING FEYENOORD CITY. Bij het verwerken van persoonsgegevens neemt Feyenoord City altijd de volgende beginselen in acht:

PRIVACYVERKLARING FEYENOORD CITY. Bij het verwerken van persoonsgegevens neemt Feyenoord City altijd de volgende beginselen in acht: PRIVACYVERKLARING FEYENOORD CITY 1. WERKINGSSFEER Met deze privacyverklaring legt Nieuw Stadion B.V. (hierna Feyenoord City) uit op welke wijze Nieuw Stadion met persoonsgegevens omgaat die zij van u ontvangt.

Nadere informatie

Privacyverklaring Mei 2018

Privacyverklaring Mei 2018 Privacyverklaring Mei 2018 OVER NOVAK Novak is de serviceorganisatie (Stichting Novak) en de belangenbehartiger (Vereniging Novak) voor de mkb-accountant in Nederland. WAAROM DEZE PRIVACYVERKLARING? Novak

Nadere informatie

Privacyreglement PRIVACYREGLEMENT

Privacyreglement PRIVACYREGLEMENT PRIVACYREGLEMENT Artikel 1 Algemeen Dit is het privacyreglement van Stichting Transvisie, centrum voor genderdiversiteit, h.o.d.n. Transvisie, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34388374

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers Privacy policy Fysiotherapie de Brug ten Dam & de Haan hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij

Nadere informatie

PRIVACYSTATEMENT WEBSITE

PRIVACYSTATEMENT WEBSITE PRIVACYSTATEMENT WEBSITE Pagina 1 van 6 REGL-202 Privacystatement website / versie 1.0 / versiedatum 01-05-2018 Inhoud I Inleiding... 3 A Doel reglement... 3 B Toepassingsgebied... 3 C Revisiebeheer...

Nadere informatie

Nummer P1. Versie 2 Datum Status Definitief Eigenaar Sietske Pallandt Pagina Pagina 1 van 10. Privacyreglement.

Nummer P1. Versie 2 Datum Status Definitief Eigenaar Sietske Pallandt Pagina Pagina 1 van 10. Privacyreglement. Pagina Pagina 1 van 10 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Bereik en doelstelling.... 3 Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers.... 3 Verwerking van persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees....

Nadere informatie

Privacyreglement Stichting Queridon taal & horeca September 2017

Privacyreglement Stichting Queridon taal & horeca September 2017 Privacyreglement Stichting Queridon taal & horeca September 2017 ARTIKEL 1. ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN 1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald, worden termen in dit reglement gebruikt

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. JuriZorg

PRIVACYVERKLARING. JuriZorg PRIVACYVERKLARING JuriZorg JuriZorg Goudsesingel 2 3011KA Rotterdam Tel: 010 87 001 87 info@jurizorg.nl JuriZorg is gespecialiseerd in de juridische ondersteuning van instellingen, ondernemers en bedrijven.

Nadere informatie

Privacy Policy Jansen Fysiotherapie Associatie

Privacy Policy Jansen Fysiotherapie Associatie Privacy Policy Jansen Fysiotherapie Associatie Jansen Fysiotherapie Associatie hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Privacy Verklaring Mindful Werken in de Zorg

Privacy Verklaring Mindful Werken in de Zorg Privacy Verklaring Mindful Werken in de Zorg Mindful Werken in de Zorg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Dit betekent het volgende:

Dit betekent het volgende: Privacy Statement Golfclub De Hoge Kleij hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In onderstaand Privacy Statement geven wij u graag op een heldere en transparante wijze informatie

Nadere informatie

Privacyverklaring cliënten MOC 't Kabouterhuis

Privacyverklaring cliënten MOC 't Kabouterhuis Privacyverklaring cliënten MOC 't Kabouterhuis MOC t Kabouterhuis voldoet aan de eisen die de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 stelt. Dat betekent dat t Kabouterhuis zorgvuldig

Nadere informatie

Addendum Privacy Policy voor patiënten

Addendum Privacy Policy voor patiënten Addendum Privacy Policy voor patiënten Algemeen De AVG is de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft een organisatie die met persoonsgegevens werkt bepaalde

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy Ann & John Bruidsmode Group B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Artikel 1. Algemene begripsbepalingen 1.2 Persoonsgegevens 1.3 Verwerking van persoonsgegevens 1.4 Verantwoordelijke 1.5 Bewerker

Artikel 1. Algemene begripsbepalingen 1.2 Persoonsgegevens 1.3 Verwerking van persoonsgegevens 1.4 Verantwoordelijke 1.5 Bewerker Privacyreglement Artikel 1. Algemene begripsbepalingen 1.1 Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de beteke nis die de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers Privacy Policy ESE International BV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring Stichting Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar

Privacyverklaring Stichting Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar De (VCRA) verwerkt persoonsgegevens en hecht er groot belang aan dit met zorg en conform de AVG uit te voeren. In deze privacyverklaring informeren wij je over de doeleinden waarvoor persoonsgegevens verwerkt

Nadere informatie

De Schakel wonen en slapen De Schakel wonen en slapen De Schakel wonen en slapen

De Schakel wonen en slapen De Schakel wonen en slapen De Schakel wonen en slapen Privacy Policy De Schakel wonen en slapen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; Privacy Policy Boshuis Belastingadvies hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy Kinderdagverblijf Robbedoes BV Heel.

Privacy Policy Kinderdagverblijf Robbedoes BV Heel. Privacy Policy Kinderdagverblijf Robbedoes BV Heel. Versie mei 2018 pag. 1 Privacy Policy Kinderdagverblijf Robbedoes BV Heel Inleiding: Op 25 mei 2018 geldt in heel Europa de nieuwe wet AVG. In deze privacy

Nadere informatie

Privacyreglement. ALTRA Jeugd- en Opvoedhulp

Privacyreglement. ALTRA Jeugd- en Opvoedhulp Privacyreglement ALTRA Jeugd- en Opvoedhulp 1 INHOUDSOPGAVE Algemene bepalingen 1. Begripsbepalingen 2. Reikwijdte Rechtmatige verwerking persoonsgegevens 3. Doel 4. Welke persoonsgegevens 5. Voorwaarden

Nadere informatie

Privacy statement Wat zijn persoonsgegevens? Bijzondere persoonsgegevens Van wie verwerkt Stichting Welzijn Bergen persoonsgegevens?

Privacy statement Wat zijn persoonsgegevens? Bijzondere persoonsgegevens Van wie verwerkt Stichting Welzijn Bergen persoonsgegevens? Privacy statement Stichting Welzijn Bergen verwerkt persoonsgegevens. Wij willen u hierover graag duidelijk en transparant informeren. U kunt in dit Privacy Statement lezen welke persoonsgegevens wij van

Nadere informatie

P R I V A C Y R E G L E M E N T

P R I V A C Y R E G L E M E N T P R I V A C Y R E G L E M E N T ARTIKEL 1: ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN 1.1 Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald, worden termen in de reglement gebruikt in de betekenis die de Wet Bescherming

Nadere informatie

Privacy Policy. Via de mail: Pagina 1 van 7

Privacy Policy. Via de mail: Pagina 1 van 7 Privacy Policy Talent8 hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. Privacy verklaring van :

PRIVACYVERKLARING. Privacy verklaring van : PRIVACYVERKLARING Privacy verklaring van : Identiteit organisatie SFORZANDO Boom vzw Dirkputstraat 13 2850 Boom info@sforzando.be Contactpersoon : Teck Gerrit, 0032 3 888 95 64, secretariaat@sforzando.be

Nadere informatie

Daar waar Praktijk Troelstralaan staat wordt ook Praktijk Westelijk Halfrond bedoeld.

Daar waar Praktijk Troelstralaan staat wordt ook Praktijk Westelijk Halfrond bedoeld. Privacy Policy Daar waar Praktijk Troelstralaan staat wordt ook Praktijk Westelijk Halfrond bedoeld. Praktijk Troelstralaan hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy

Nadere informatie

Privacy reglement Pagina 1 van 6

Privacy reglement Pagina 1 van 6 Privacy reglement 2012-05-01 Pagina 1 van 6 ARTIKEL 1 ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN 1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald, worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van LEDEN

Verwerking van persoonsgegevens van LEDEN Privacy Policy 50+Dameskoor Binaeh Zuuver hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

KNKB privacy policy versie 5 december

KNKB privacy policy versie 5 december Privacy policy Koninklijke Nederlandse Kaatsbond (KNKB) De KNKB hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over

Nadere informatie

PRIVACY POLICY Boelens Psychologie B.V.

PRIVACY POLICY Boelens Psychologie B.V. PRIVACY POLICY Boelens Psychologie B.V. Boelens Psychologie B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven

Nadere informatie

KNKB privacy policy versie 24 mei

KNKB privacy policy versie 24 mei Privacy policy Koninklijke Nederlandse Kaats Bond (KNKB) De KNKB hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven

Nadere informatie

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; Privacyverklaring Fysio & Manuele Therapie Bos en Lommer hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring geven wij u informatie hoe wij uw gegevens behandelen en

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers PRIVACY VERKLARING T.V. de Broekhoek hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING MR. W.B.M. VONDENHOFF ADVOCAAT

PRIVACYVERKLARING MR. W.B.M. VONDENHOFF ADVOCAAT PRIVACYVERKLARING MR. W.B.M. VONDENHOFF ADVOCAAT De verwerkingsverantwoordelijke Deze privacyverklaring is van toepassing op alle diensten die namens mr. W.B.M. Vondenhoff Advocaat worden uitgevoerd. Mr.

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens.

Verwerking van persoonsgegevens. Privacy beleid Ik hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit stuk wil ik heldere en transparante informatie geven over hoe ik omga met persoonsgegevens. Ik doe er alles aan om

Nadere informatie

Privacyverklaring. Grondslag voor verwerking van deze persoonsgegevens is:

Privacyverklaring. Grondslag voor verwerking van deze persoonsgegevens is: Privacyverklaring Vrij in Bewegen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy

Nadere informatie

Welke gegevens vragen wij aan ouders/ verzorgers?

Welke gegevens vragen wij aan ouders/ verzorgers? Privacy beleid Voorwoord Als Kinderdagverblijf verwerken wij verschillende persoonsgegevens. Wij verwerken de persoonsgegevens van ouders, de persoonsgegevens van het kind, andere gezinsleden en de nood

Nadere informatie

Grondslag voor deze persoonsgegevens is: Het inschrijving formulier Nieuwsbrief.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is: Het inschrijving formulier Nieuwsbrief. Privacy Policy Stichting Huurdersraad De Kempen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers Privacy Policy Steengoed VVE Beheer hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

ZANGGROEP VOCUS hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

ZANGGROEP VOCUS hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Weert, juni 2018 Privacy beleid ZANGGROEP VOCUS hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy Reglement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Gegevensverzameling en gegevensverwerking

Gegevensverzameling en gegevensverwerking Gegevensverzameling en gegevensverwerking DefDocGeg: Definitie en documentatie van gegevensverzamelingen en gegevensverwerking binnen Helperzorg, opgesteld binnen de context van de AVG Dit document geeft

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING FC BERGHUIZEN

PRIVACY VERKLARING FC BERGHUIZEN FC Berghuizen (KvK 40074059) is gevestigd te Oldenzaal, bezoekadres Schapendijk 37, 7574PG en postadres Postbus 230, 7570AE. FC Berghuizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN

ARTIKEL 1 - ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN Privacyreglement ARTIKEL 1 - ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN 1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van cliënten

Verwerking van persoonsgegevens van cliënten Privacy Policy Trevin hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan {Organisatie} de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan {Organisatie} de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Kapsalon Cas van den Broek hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

PRIVACY REGLEMENT Praktijk voor Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie FITT b.v.

PRIVACY REGLEMENT Praktijk voor Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie FITT b.v. PRIVACY REGLEMENT Praktijk voor Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie FITT b.v. (versie mei 2018) Privacy Policy FITT b.v. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy Stichting Wijkteam Brunssum Oost hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Privacyreglement Persoonsgegevens Stichting Leergeld Lelystad

Privacyreglement Persoonsgegevens Stichting Leergeld Lelystad Privacyreglement Persoonsgegevens Stichting Leergeld Lelystad Datum: 1 juli 2018 Bestuur Stichting Leergeld Lelystad Dit reglement van de landelijke Vereniging van Stichtingen Leergeld in Nederland is

Nadere informatie

Privacyreglement van De Zaak van Ermelo

Privacyreglement van De Zaak van Ermelo Privacyreglement van De Zaak van Ermelo ARTIKEL 1. ALGEMENE EN BEGRIPSBEPALINGEN 1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de Wet

Nadere informatie

Privacy Policy. DOK kappers / telefoon:

Privacy Policy. DOK kappers   / telefoon: Privacy Policy Dok-kappers/haarwerken hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Nijhoff training & coaching de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Nijhoff training & coaching de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Nijhoff training & coaching hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval dat

Privacy Verklaring. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval dat Privacy Verklaring De Vereniging Het Groninger Paard hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens deelnemers aan projecten

Verwerking van persoonsgegevens deelnemers aan projecten Privacy verklaring Privacy Policy De stichting Symfonisch Collectief Breda hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers Privacy Policy Raymond Deckers Haarmode vof hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

Privacy van de cliënt en omgang met cliëntgegevens

Privacy van de cliënt en omgang met cliëntgegevens Privacy van de cliënt en omgang met cliëntgegevens Informatieboekje Privacy - februari 2010 PRIVACY VAN DE CLIËNT De Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) bepaalt hoe wij in Nederland moeten omgaan met

Nadere informatie

Functionaris gegevensbescherming Naam : Frank van Keulen adres : Telefoonnummer :

Functionaris gegevensbescherming Naam : Frank van Keulen  adres : Telefoonnummer : PRIVACYSTATEMENT OZOVERBINDZORG VERSIE 3.0 FEBRUARI 2019 Organisatiegegevens OZOverbindzorg Wispelweg 2b 8105 AB Luttenberg T. 06-11769520 E. info@ozoverbindzorg.nl I. www.ozoverbindzorg.nl KvK: 72990066

Nadere informatie

Privacyverklaring Stichting Amstelring Groep

Privacyverklaring Stichting Amstelring Groep Privacyverklaring Stichting Amstelring Groep Wij willen u informeren over hoe Amstelring omgaat met persoonsgegevens. Privacy vinden wij heel belangrijk. Zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens geldt bij

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van cliënten/patiënten

Verwerking van persoonsgegevens van cliënten/patiënten Privacy Policy Fysio Westerpark hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyreglement Potenco

Privacyreglement Potenco Privacyreglement Potenco Artikel 1 Algemene en begripsbepalingen 1.1. Tenzij hieronder uitdrukkelijk anders is bepaald worden termen in dit reglement gebruikt in de betekenis die de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Nadere informatie

CantaYoung Privacy statement

CantaYoung Privacy statement CantaYoung Privacy statement 1 Inleiding De stichting CantaYoung hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. In dit Privacy statement geven we heldere en transparante informatie over hoe

Nadere informatie

- verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot die gegevens die minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

- verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot die gegevens die minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; Privacybeleid Het NNFPS hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Met ons Privacybeleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring Muziekvereniging Caecilia Schalkwijk

Privacyverklaring Muziekvereniging Caecilia Schalkwijk Privacyverklaring Muziekvereniging Caecilia Schalkwijk Muziekvereniging Caecilia Schalkwijk (hierna: Caecilia) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van leden Persoonsgegevens van KAB-leden worden door de KAB verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Verwerking van persoonsgegevens van leden Persoonsgegevens van KAB-leden worden door de KAB verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en): Privacy Policy De KAB hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij

Nadere informatie