Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met vriendelijke groet, Esther van der Schee"

Transcriptie

1 Datum: Nieuwsbrief: 8 Beste ouders / verzorgers, De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgens is Pak mijn hand. Het zijn woorden die Jezus misschien wel vaak gebruikt heeft: Pak mijn hand, dan help ik je. Ik help je uit je verdriet, je zorgen en je pijn. Pak mijn hand maar, dan breng ik je verder. De woorden pak mijn hand zijn een uitnodiging, een belofte. Maar je kunt ze ook op een andere manier zeggen. Als je zelf in de problemen zit, kun je deze woorden gebruiken als een vraag. Misschien zelfs als een gebed: Pak mijn hand, laat me niet alleen. In deze periode horen we verhalen waarin Jezus de woorden pak mijn hand op die beide manieren zou kunnen zeggen. Hij steekt zijn hand uit naar mensen die het moeilijk hebben. Zijn vriend Lazarus roept hij zelfs uit de dood tevoorschijn. Maar tegelijk horen we ook hoe Jezus zelf het moeilijk heeft. Er zijn mensen die hem naar het leven staan, uiteindelijk wordt hij zelfs gearresteerd en veroordeeld. Misschien heeft Jezus toen wel gebeden tot zijn Vader: Pak mijn hand, laat mij niet alleen. Met Pasen vieren we dat God dat gebed verhoort. Jezus staat op uit de dood. Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Uit de Bijbel Week 10 04/03 08/03 Ik ben er voor jou Johannes 10: 11-15, 15: 1-17 Jezus vergelijkt zichzelf met een herder en een wijnstok. Hij wil voor mensen zorgen en ze beschermen. Hij hoopt dat ze met hem verbonden blijven, zodat ze kunnen groeien. Want zoals een plant alleen kan groeien als hij verbonden blijft met zijn wortels, zo kunnen mensen alleen groeien als ze verbonden blijven met God. Week 11 11/03 15/03 Als je bang bent Johannes 10: en 11: 1-44 In de buurt van Jeruzalem is het gevaarlijk voor Jezus en zijn leerlingen; er zijn mensen die hem dood willen maken. Daarom zijn ze naar een veilige plek gegaan. Maar dan komt het bericht dat Lazarus ziek is. Zal Jezus bij Lazarus op bezoek gaan, of is dit te gevaarlijk? Na twee dagen gaan ze toch. Bij het graf van Lazarus gebeurt een wonder.

2 Week 12 18/03 22/03 Help, help, hoera! Johannes 11: en 12: 1 19 Er klinken verschillende geluiden door elkaar. Veel mensen juichen voor Jezus, ze zijn blij om wat hij doet en wie hij is. Maar er zijn ook mensen die het maar niks vinden. Zij willen dat er een einde komt aan Jezus optreden. Zending Iedere maandagmorgen mogen de kinderen zendingsgeld meenemen. Dit schooljaar sparen we met alle groepen voor Stichting Red een kind. In totaal is er in de afgelopen 3 weken 60,90 opgehaald. Hartelijk dank voor de bijdragen! Welkom In groep 0 heten we Noah van der Molen, Daan Kuipers, Thijs Leusink en Luca van der Vegt welkom. Fijn dat jullie er zijn, we wensen jullie een hele fijne tijd toe op onze school. PBS Onze school is een PBS-school. PBS staat voor Positive Behavior Support. We gaan uit van het positieve gedrag van kinderen. Drie kernwaarden staan op onze school daarbij centraal: Veiligheid, Respect en Plezier. Hieronder kunt u zien welke gedragsverwachtingen in de komende weken centraal staan: Les Waarde Gedragsverwachting Les 12 8 maart Ingangen/uitgangen Les maart Bovenbouw: Computergebruik Onderbouw: herhalen algemene gedragsverwachtingen Veiligheid Respect Plezier Veiligheid Wij lopen om de beurt naar binnen. Ik veeg mijn schoenzolen op de mat bij de deur als ik binnenkom. Ik mag hier rustig met een ander praten. Ik mag internet alleen gebruiken onder toezicht, na toestemming.

3 Respect Respect Plezier Ik mag alleen printen na toestemming van de meester of juf. Ik gebruik materiaal waar het voor bedoeld is. Ik praat -als het moetzachtjes met een ander. Spel van de maand In de maand maart leren we de kinderen het spel Afrondertjes aan. Veel speelplezier! Buitenspelen Als kinderen s middags op het plein spelen, dan willen we de ouders vragen om buiten de hekken even te wachten tot het tijd is. Paasbrodenactie De OR organiseert dit voorjaar weer een Paasbrodenactie. Op maandag 11 maart ontvangt ieder gezin een bestellijst. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk broden verkocht worden! De paasbroden kosten 3,50 per stuk (750 gram). Het is de bedoeling dat de bestelde broden vooraf betaald worden. De ingevulde lijst én het geld moeten uiterlijk 28 maart ingeleverd worden bij de leerkracht van het jongste kind van het gezin. Op 18 april worden de broden s morgens om 8.15 uur door de OR uitgedeeld. Indien u in de gelegenheid bent, kunt u s morgens de broden al ophalen. Anders worden ze aan uw kind meegegeven om uur. Logopedie op school Als school hebben we onlangs overlegd met Kindercentrum Twenterand en Logopediepraktijk Dijken. Beide praktijken hebben een gezamenlijk convenant opgesteld om het mogelijk te maken dat er logopedie op school gegeven gaat worden. Als school staan we hier positief tegenover en stellen we een ruimte beschikbaar. In eerste instantie proberen we dit uit tot de zomervakantie. Op de dinsdagmorgen komt Ashley Raamsman op school om logopedische behandeling te geven aan een aantal kinderen.

4 Als school faciliteren wij een ruimte. De aanmelding van kinderen blijft een verantwoordelijkheid van de ouders zelf. Ook het inplannen van de behandelingen laten we graag aan de logopedisten over. Rijksmuseum (groep 6/7/8) Op vrijdag 5 april mogen de groepen 6, 7 en 8 een bezoek brengen aan het Rijksmuseum in Amsterdam! De groepen volgen daarbij de workshops 'Jij & De Gouden Eeuw' of 'Ontdekkers en Reizigers'. In deze workshops gaan de kinderen werken over de Gouden Eeuw, zoals over echte scheepvaarders van de VOC of over bekende Hollanders uit die tijd. Na het bezoek aan het Rijksmuseum, gaan we met elkaar ook nog de binnenstad van Amsterdam in. Omdat we al vroeg bij het Rijksmuseum worden verwacht, zullen we rond half 7 al bij school vertrekken met de bus. We verwachten aan het eind van de middag terug te zijn. Verdere informatie met de precieze tijden volgt nog. Verkeersveiligheid rondom de school. Voor de veiligheid van onze leerlingen verzoeken we u niet dubbel te parkeren rondom het zebrapad. Dit is erg gevaarlijk. Alvast bedankt voor uw medewerking. Vakantierooster Herfstvakantie - 21 oktober t/m 25 oktober 2019 Kerstvakantie - 23 december 2019 t/m 3 januari 2020 Voorjaarsvakantie - 17 februari t/m 21 februari 2020 Paasvakantie - 10 april t/m 13 april 2020 Meivakantie - 27 april t/m 8 mei 2020 Hemelvaart - 21 mei t/m 22 mei 2020 Pinksteren - 1 juni 2020 Zomervakantie - 3 juli uur 2020 t/m 14 augustus 2020 Wist u dat.. - we in de afgelopen dagen genoten hebben van het mooie weer? - de eerste blote benen al gesignaleerd zijn? - we een periode van hard werken achter de rug hebben? - er veel toetsen afgenomen zijn, rapporten ingevuld moesten worden en over dit alles weer oudergesprekken gehouden zijn? - we daarom genoten hebben van de voorjaarsvakantie? - we erg benieuwd zijn naar uw mening over onze school? - u daarom een oudertevredenheidspeiling mag invullen? - de leerlingen van groep 6/7/8 en de medewerkers ook een tevredenheidspeiling invullen? - de uitkomsten voor ons belangrijk zijn? - de kinderen van groep 8 zich aan het voorbereiden zijn op de overstap naar het VO? - dit altijd een spannende zaak is? - onze dammers op 20 maart gaan strijden voor het Overijssels Damkampioenschap? - we hen heel veel succes toewensen?

5 - voor de bovenbouw het schoolvoetbaltoernooi eraan komt? - we in april met groep 6/7/8 naar Amsterdam gaan? - de kinderen een bezoek brengen aan het Rijksmuseum en daarna Amsterdam gaan verkennen? - het kruis voor het hek aan de Hoofdweg weer wit geschilderd is? - het de bedoeling is dat dit vak vrij blijft, zodat alarmdiensten altijd de school kunnen bereiken? - we in deze periode veel nieuwe aanmeldingen van kinderen hebben ontvangen? - we daar blij mee zijn? - ons motto immers Met elkaar, voor elkaar! is? - onze school op 15 maart gewoon open is? - we niet meedoen aan de landelijke stakingsdag? - u in de volgende Nieuwsdruppel meer Wist u datjes kunt lezen? Oudertevredenheidspeiling In de periode t/m wordt er op alle scholen binnen SCO-T een digitale oudertevredenheidspeiling via Mijn Vensters uitgevoerd. De bedoeling van deze peiling is dat wij als team van de Fontein graag door u geïnformeerd willen worden over uw ervaringen met het onderwijs op onze school. Wij zijn namelijk zeer geïnteresseerd in uw mening en hopen dat iedere ouder/verzorger de moeite wil nemen om de vragenlijst in te vullen. Dit zal ong. 10 minuten van uw tijd in beslag nemen. Deze week heeft u een uitgeprinte inlogcode ontvangen. Misschien loopt u tegen onduidelijkheden aan. Wij helpen u dan graag persoonlijk op weg. U kunt contact opnemen met de directie. Wij hopen op een grote respons, zodat we ons onderwijs goed kunnen evalueren en waar nodig acties kunnen nemen. Bij voorbaat dank! Leerlingtevredenheidspeiling Deze week zullen ook de kinderen van groep 6/7/8 een tevredenheidspeiling gaan invullen. Dat gebeurt op school. De uitkomsten zullen in de diverse geledingen op school besproken worden (team, leerling panel, ouderpanel, MR). Dammen Op woensdag 13 februari hebben Thijs Jansen, Niek Janssen, Sem Wessels en Liam Post, namens onze school meegedaan aan de halve finale van het Overijssels kampioenschap dammen. Ze hebben daar een keurige 4 de plek behaald, dat betekent, dat deze 4 kanjers door zijn naar de finale van het Overijssel kampioenschap! Deze zal plaatsvinden op woensdag 20 maart in Heerde.

6 Agenda Woensdag 6 maart - groep 7 en 8 Vrachtwagenproject fiets meenemen! uur OR-vergadering Maandag 11 maart - Juf Kok afwezig. Juf Kamphuis staat voor groep 7. - Lijsten Paasbrodenactie worden uitgedeeld. Woensdag 13 maart - Biddag groep 5 t/m 8 naar de kerk. Woensdag 20 maart - Techniekochtend uur MR-vergadering Donderdag 21 maart uur Ouderpanel Vrijdag 22 maart - Volgende nieuwsdruppel Donderdag 28 maart - Inleveren lijsten en geld Paasbrodenactie Donderdag 4 april - Studiedag team leerlingen zijn vrij. Vrijdag 5 april - Groep 6/7/8 naar Rijksmuseum Met vriendelijke groet, Team CBS De Fontein-locatie Hoofdweg

7 Geef een kind de vakantie van zijn leven Hoe fijn zou het zijn om even weg te zijn uit de chaos, niet aan je zorgen te hoeven denken en lekker te spelen met andere kinderen? Helaas zijn er veel kinderen die zich dit zullen afvragen. Ze leven in armoede, omringd door conflicten of in een zorgelijke thuissituatie. U heeft de kans om een van die kinderen een prachtige tijd te bezorgen die hij of zij nooit zal vergeten! Wij zoeken nog vakantieouders die hun huis voor een periode van 10 tot 21 dagen willen openstellen voor een vakantiekind. In een gezellige, huiselijke sfeer komt een kind helemaal tot rust. Het beleven van de dagelijkse dingen is voor de kinderen al heel fijn, uitjes zijn leuk maar thuis met andere kinderen spelen vinden ze ook al super. De periode in Nederland helpt de kinderen om hun dagelijkse zorgen even opzij te zetten en even helemaal kind te zijn. Door aandacht, liefde en structuur merken ze dat ze geliefd zijn en krijgen ze vertrouwen in de toekomst. Europa Kinderhulp Stichting Europa Kinderhulp (EKH) zet zich al jaren in om kinderen uit mindere situaties een fijne vakantie in Nederland te bieden. De kinderen komen uit Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Nederland en Oekraïne. EKH heeft in deze landen contact met uitzendende organisaties, bijvoorbeeld sociale zaken of een kindertehuis. De reizen worden door EKH georganiseerd en alles is onder toezicht. Kennismaken Meer informatie vindt u op de website Wilt u een informatiepakket ontvangen of wilt u zich aanmelden? Dit kan via de website of per mail: overijssel@europakinderhulp.nl Voor contact met een medewerker kunt u bellen (bij voorkeur s avonds) met Arjan ter Haar:

8

9

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode:

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Datum: 1-2-2019 Nieuwsbrief: 7 Beste ouders / verzorgers, Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Lieve God Dank u voor het nieuwe jaar. Dank u dat wij weer nieuwe kansen krijgen

Nadere informatie

Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019)

Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019) Datum: 22-3-2019 Nieuwsbrief: 9 Beste ouders / verzorgers, Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019) Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen

Nadere informatie

Week 5 31 januari Kleur bekennen

Week 5 31 januari Kleur bekennen Kleur bekennen De termijn van de ouderenquête is gesloten. Het helpt de school om kritisch te zijn op de punten die als niet voldoende of matig worden ervaren. En deze weer mee te nemen in het schoolplan

Nadere informatie

Schoolnieuws DENKT U ERAAN EEN WIJZIGING IN UW MAILADRES OF ANDERE GEGEVENS AAN ONS DOOR TE GEVEN?

Schoolnieuws DENKT U ERAAN EEN WIJZIGING IN UW MAILADRES OF ANDERE GEGEVENS AAN ONS DOOR TE GEVEN? 7 februari 2019 Schoolnieuws DENKT U ERAAN EEN WIJZIGING IN UW MAILADRES OF ANDERE GEGEVENS AAN ONS DOOR TE GEVEN? ZIEK MELDEN VAN LEERLINGEN GRAAG BIJ DE LEERKRACHT (directiemail wordt niet altijd voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 schooljaar Februari

Nieuwsbrief 6 schooljaar Februari Nieuwsbrief 6 schooljaar 2018-2019 Februari Personele ontwikkelingen: Zoals u allemaal weet geniet juf Heike van haar zwangerschapsverlof. Het genieten doet ze inmiddels wel een beetje met een kleine g.

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 10 schooljaar: datum: 01 februari 2019

In de peiling. Nieuwsbrief no. 10 schooljaar: datum: 01 februari 2019 In de peiling Nieuwsbrief no. 10 schooljaar: 2018 2019 datum: 01 februari 2019 Agenda 05 februari : Cultuurbedrijf Voorstelling Straks komt er niemand op mijn feestje groep 3 9.30-10.30 in Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019 Nr. 12, 6 maart 2019 Kalender Vrijdag 15 maart: stakingsdag, alle leerlingen vrij Week van 18-22 maart: ouders op bezoek in de groepen Maandag 25 maart: start schoolproject Woensdag 27 maart: studiedag,

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Datum: 16-03-2018 Nieuwsbrief: 8 Beste ouders / verzorgers, WAT BETEKENT PASEN? Wat zou Pasen toch betekenen, gaat het over kip of ei over een paashaas of een kuiken, wat betekent Pasen voor jou en mij?

Nadere informatie

Week 11 11/03-15/03. Als je bang bent

Week 11 11/03-15/03. Als je bang bent Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 14 Baarn, 22 februari 2019. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6

Datum: Nieuwsbrief: 6 Datum: 11-1-2019 Nieuwsbrief: 6 Beste ouders / verzorgers, Aan het begin van het jaar wensen mensen elkaar het goede toe: dat het maar Weer een mooi jaar mag worden! Het thema van Kind op Maandag is in

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 22-12- 2017 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2019

NIEUWSBRIEF MAART 2019 NIEUWSBRIEF MAART 2019 KIND OP MAANDAG Ik ben er voor jou Johannes 10: 11-15 en 15: 1-17. Dit is het thema van de verhalen in de week van 4 maart. Jezus vergelijkt zichzelf met een herder en een wijnstok.

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Datum: 19-01- 2018 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, In de verhalen van Kind op Maandag voor deze periode gaat het over verandering. Bij de Jordaan roept Johannes de Doper mensen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 6 07-02-2019 Inval en vervangersproblematiek In de media is er al veel over gezegd en geschreven: een groot tekort aan kwalitatief goede

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder Schoolbrief CNS Herédium 23-03-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand maart. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. Wat een machtig wonder, Jezus,

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 24-5-2019 Nieuwsbrief: 11 Beste ouders / verzorgers, In de week voor Pinksteren horen de kinderen hoe de leerlingen van Jezus verder konden na zijn hemelvaart. Ze wisten niet goed wat ze nog van

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Datum: 20-01-2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Al eeuwenlang bidden mensen het Onze Vader. Uw koninkrijk kome bidden ze dan. Maar wat bedoelen ze daar eigenlijk precies mee? Hoe

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari 2019

Nieuwsbrief nr januari 2019 Nieuwsbrief nr. 6-11 januari 2019 Voorwoord Beste ouders / verzorgers, Aan het begin van het jaar wensen mensen elkaar het goede toe: dat het maar weer een mooi jaar mag worden! Het thema van Kind op Maandag

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Beste ouders/verzorgers, Inmiddels hebben we al weer bijna 2 weken erop zitten in het nieuwe jaar. Een jaar dat we mochten beginnen met het vragen

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Beste ouders/verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Jaargang maart 2019

Jaargang maart 2019 In de veertigdagen tijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Angst en verdriet hebben niet het laatste woord, God maakt een nieuw begin. Het thema van deze veertigdagentijd is Pak mijn hand.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10

Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10 Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10 Beste ouders/verzorgers, Welke gevoelens roept het Paasfeest bij u op? De Heer is waarlijk opgestaan, Halleluja? Met Pasen is het nieuwe leven van en

Nadere informatie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie Hofbode 21-2 Juli 2013 Vakantie 2013 Herfstvakantie 21 oktober t/m 25 oktober Kerstvakantie 23 december t/m 3 januari Vakantie 2014 Voorjaarsvakantie 17 februari t/m 21 februari Pasen + meivakantie 18

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 21-6-2019 Nieuwsbrief: 12 Beste ouders / verzorgers, De Bijbel vertelt over verschillende koningen die Israël bestuurd hebben. Na de dood van de grote koning Salomo kwamen er verschillende koningen

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de afgelopen dagen proberen we het overlijden van Giel het zoontje van juf Ceryl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 1, september 2019

Nieuwsbrief. Nummer 1, september 2019 Nieuwsbrief Nummer 1, september 2019 We zijn het schooljaar begonnen op het schoolplein met een lied met de naam In de circustent Er is altijd iets waar je goed in bent! God heeft jou zelf gemaakt en gaf

Nadere informatie

Schoel Preûties. Jaargang: nr. 09 datum: 12 januari Volgende nieuwsbrief nr. 10 datum: 02 februari

Schoel Preûties. Jaargang: nr. 09 datum: 12 januari Volgende nieuwsbrief nr. 10 datum: 02 februari Schoel Preûties Jaargang: 2017-2018 nr. 09 datum: 12 januari Volgende nieuwsbrief nr. 10 datum: 02 februari Agenda: 21 januari Meester Matthijs jarig 24 januari Start van de Nationale Voorleesweek 02 februari

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 4 juli 2014

Nieuwsbrief 10 4 juli 2014 Nieuwsbrief 10 4 juli 2014 Vanuit het management Beste ouders/ verzorgers, Dit is de allerlaatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Het is een mooi jaar geweest waarin wij u willen bedanken voor alle oudercontacten

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van februari! Buiten lijkt het soms voorjaar, dan is het weer herfst en van de sneeuw hebben we pas ook nog mogen genieten! De kinderen genieten tijdens het buitenspelen

Nadere informatie

WeekBlad 25. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed.

WeekBlad 25. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed. Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf In maart leren een nieuwe Bijbeltekst.

Nadere informatie

Nieuwsflits. PCBS de Richtingwijzer Lisdodde AL Zeewolde Tel.: website:

Nieuwsflits. PCBS de Richtingwijzer Lisdodde AL Zeewolde Tel.: website: Nieuwsflits PCBS de Richtingwijzer Lisdodde 9 3892 AL Zeewolde Tel.: 036 5222654 website: www.derichtingwijzer.nl e-mail:derichtingwijzer@codenz.nl Vrijdag 8 maart 2019 Kind op maandag De komende weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Studiedag. LED verlichting en zonnepanelen. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Studiedag. LED verlichting en zonnepanelen. In dit nummer: 15 januari 019 Nieuwsbrief In dit nummer: Studiedag Zoals ook in onze jaarkalender staat vermeld, is er op maandag 8 januari a.s. een studiedag voor de leerkrachten. Dat betekent, dat alle leerlingen deze

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Datum: 22-06-2018 Nieuwsbrief: 11 Beste ouders / verzorgers, In de komende weken praten we met de kinderen o.a. over Psalm 23. Graag geven we u onderstaande bewerking van deze Psalm mee: Was ik een schaap

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 6: 21 december 2016 Laatste prikbord op papier Dit is het laatste Prikbord op papier.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Het jaar 2018 Allereerst namens alle geledingen van de school Gods zegen voor 2018 toegewenst! We hopen van harte dat het Bijbels onderwijs gezegend zal worden en dat ook in het nieuwe jaar het onderwijs

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee:

Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee: Datum: 16-11-2018 Nieuwsbrief: 4 Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee: Wij zingen en danken Wij zingen en danken voor deze nieuwe morgen, voor deze nieuwe dag; de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief 09-17 januari 2019 (1) 18 januari Kindersjoelen in t Spectrum Georganiseerd door Kidsclub 19.00-20.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Aan de ouders en verzorgers, U heeft het waarschijnlijk wel meegekregen. De Patrimoniumschool is onderdeel geworden van onderwijsgroep Gave. We zullen als stichting in het vervolg

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer juni 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer juni 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 112 - juni 2019 Voorwoord Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. De zomer heeft weer zijn intrede gedaan en de afronding van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Jaargang maart 2019

Jaargang maart 2019 In de veertigdagen tijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Angst en verdriet hebben niet het laatste woord, God maakt een nieuw begin. Het thema van deze veertigdagentijd is Pak mijn hand.

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws Beste ouder(s), Na de voorjaarsvakantie zijn we weer met nieuwe energie aan het werk gegaan. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding van de biddagviering, terwijl we ook op weg zijn naar

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Mediaopvoeding Al vanaf zeer jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met media. Vooral met de komst van de tablet kunnen kinderen van alles zien

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.4 29 september 2017 3 oktober Oudergesprekken 5 oktober Staking 11 oktober Leerlingen vrij De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Trefwoord. No maart C.B.S. Paul Kruger Van Heutszsingel ER Coevorden

Trefwoord. No maart C.B.S. Paul Kruger Van Heutszsingel ER Coevorden No 14 21 maart 2018 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 21 maart We kijken met veel plezier terug op onze kunstweken

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) Nr. 14 schooljaar 2018-2019 Opening Wereldwijs 27 oud papier 29 peuterochtend Open dag 14 Groep 3 naar bibliotheek op 19 Kind op maandag Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) We lezen deze weken uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

WeekBlad 9. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed

WeekBlad 9. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf We hebben een leuke Kinderboekenweek

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Nummer 16/datum:

Nummer 16/datum: Nummer 16/datum: 29-3-2019 Kalender 12 apr. Nieuwsbrief 14 apr. Koffieconcert op zondag om 10.30 uur 15 apr. Fietsexamen groep 7 15 apr. Rots en Water NSA in het speellokaal om 15.30 uur 15 apr. 150 jaar

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar!

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar! Over De Veenbrug Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014 Deze eerste Over De Veenbrug van 2014 willen we natuurlijk niet beginnen zonder u en jullie allemaal eerst: alle goeds en gezondheid en natuurlijk

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Polo s Juni. Nieuwsbrief 18 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Polo s Juni. Nieuwsbrief 18 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 18 van CBS De Tarissing 2018 Polo s Juni 20 Schoolreisje groep 1 t/m 6 22 In the Spotlight groep 4/5 25 Groeidag 27 Opening STEAMpoint 28 Schoonmaakavond Juli We zijn heel blij

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Datum: 02-09-2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Beste ouders/verzorgers, Als je onderweg bent, kun je veel leren. Je ziet dingen die je eerder nog niet zag, je leert andere mensen kennen en vroeg of laat

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers,

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers, Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 6: april 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Vakantierooster

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9 23-04-2018 In deze nieuwsbrief: Reminder ouder enquête Loes Hengelo AvondWandel4Daagse Zing 2018 Vanuit de MR Welkom op De Hunenborg Teken en eikenprocessierups Schoolvoetbal

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in februari. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Welkom

Agenda. Jarigen in februari. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Welkom Nieuwsbrief februari 2019 Agenda 4 t/m 8 februari Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 4 februari Gastles Judo groep 6/7/8 12 februari Museum Veere groep 2/3 14 februari Judith afwezig i.v.m. cursus 20 februari

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2014: Maandag 2 juni : Studiedag,

Nadere informatie