Beste ouders / verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders / verzorgers,"

Transcriptie

1 Datum: Nieuwsbrief: 8 Beste ouders / verzorgers, WAT BETEKENT PASEN? Wat zou Pasen toch betekenen, gaat het over kip of ei over een paashaas of een kuiken, wat betekent Pasen voor jou en mij? Het vertelt je van overwinning, van opstaan uit de dood van een graf dat leeg is van Jezus, Gods Zoon, oneindig groot. Hij is aan het kruis gestorven, werd begraven in een graf maar Hij is niet dood gebleven, Hij stond weer op, de 3e dag. Hij droeg de straf voor alle mensen, en voor alle kinderen groot en klein daarom stierf Hij aan het kruis, zodat wij gelukkig kunnen zijn. Pasen is een feest van overwinning, over zonde, dood en pijn niets kan jou meer van Jezus scheiden, je mag nu altijd bij Hem zijn. Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Uit de Bijbel Week 12 19/03 23/03 Waar hoop je op? Marcus 10: 17-27, en Marcus 11: 1-10 Een man vraagt aan Jezus wat hij moet doen om met God te kunnen leven. Het antwoord is niet wat hij gehoopt had: Verkoop alles wat je hebt en geef het geld aan de armen. Bartimeüs roept het uit als Jezus voorbij komt. Jezus vraagt hem: Wat wil je dat ik voor je doe? Waar hoop je op? Bij de poorten van Jeruzalem zwaaien de mensen met palmtakken en ze juichen Jezus toe. Waar hopen zij op? Week 13 26/03 30/03 Een nieuw begin Marcus 14: 32-52, 15: 1-15 en 16: 1-8 In het verhaal van de eerste week zei Jezus tegen de dochter van Jaïrus: Sta op!

2 Deze week horen we hoe Jezus zelf sterft. Maar ook op bij hem klinkt een stem: Sta op! Het graf is leeg. God maakt een nieuw begin. Week 14 02/04 06/04 Ik luister 1 Samuel 1 en 1 Samuel 2: 1-26 God luistert naar mensen, zelfs als ze heel zachtjes bidden. Dat ontdekt Hanna die in de tempel haar verdriet voor de Heer neerlegt. Dat het voor mensen soms moeilijk is om te luisteren, blijkt uit het verhaal over de zonen van Eli. Hun vader is priester, maar zij doen verkeerde dingen. Welkom In groep 0 heten we in deze periode Gijs Heitbrink welkom. Van harte welkom op onze school en we wensen je een hele fijne tijd toe! Zending Iedere maandagmorgen mogen de kinderen zendingsgeld meenemen. De kinderen van groep 1 t/m 4 sparen voor Stichting red een kind. In de afgelopen periode is er 46,95 opgehaald. De kinderen van groep 5 t/m 8 sparen voor Stichting Mensenkinderen. Via deze stichting ondersteunen we het kinderbijbelproject in Albanië. We hopen dat onze kinderen meehelpen om de kinderen in Albanië het evangelie te brengen. In de afgelopen periode is er 33,55 opgehaald. Spel van de maand In maart bieden we het spel Vlaggenroof aan. In april bieden we Knakworst-tikspel aan. Veel speelplezier! PBS In de komende weken gaan we de volgende lessen aanbieden: Datum les Waarde Gedragsverwachting Les maart Computergebruik Veiligheid Ik mag internet alleen gebruiken onder toezicht, na toestemming. Les 14 6 april Gangen/hal Respect Respect Plezier Veiligheid Ik mag alleen printen na toestemming van de meester of juf. Ik gebruik materiaal waar het voor bedoeld is. Ik praat -als het moet- zachtjes met een ander. Ik houd handen en voeten bij me.

3 Respect Respect Respect Ik zorg voor de spullen van mezelf en een ander. Ik geef een ander de ruimte en wacht op mijn beurt. Ik zorg voor een nette en opgeruimde gang/hal. Akkefietjesregistratie In de afgelopen 2 weken hebben we als team alle akkefietjes in en om de school in kaart gebracht. Volgende week zal de informatie geanalyseerd en in het team besproken worden. Personeel Met juf Rozenkamp en baby Zara gaat het goed. Zara is al flink gegroeid en dat is fijn! Juf Buter doet de vervanging in groep 0/1. Doordat juf Veneberg de afgelopen weken ziek was, heeft juf Buter de klas goed leren kennen. We waren heel blij dat de juf alle dagen kon invallen! Juf Veneberg is waarschijnlijk volgende week weer op school. Juf Schipper komt op maandag- en donderdagochtend in school en werkt dan met groepjes kinderen uit groep 3 en groep 5/6. Paasbrodenactie De OR organiseert dit voorjaar weer een Paasbrodenactie. Als het goed is zijn alle lijsten en het geld ingeleverd op school. Er zijn op dit moment rond de 550 broden verkocht! Op 28 maart worden de broden s morgens door de OR uitgedeeld. Indien u in de gelegenheid bent, kunt u s morgens de broden al ophalen. Anders worden ze aan uw kind meegegeven om uur. Verbouwing In de afgelopen anderhalve week is het nieuwe lokaal afgemaakt; de vloeren zijn gelegd en in de was gezet, er is schoongemaakt en in de toiletgroep zijn de wc-rolhouders e.d. bevestigd. We krijgen nog extra kastruimte in de keuken, zodat we de laatste dozen kunnen gaan uitpakken. Nu nog de welbekende puntjes op de i.., en dan mogen we echt gaan genieten van onze mooie school!

4

5 Dammen en we zijn nog niet klaar Op woensdag 7 maart zijn 2 teams van onze school naar Heerde geweest om deel te nemen aan het Overijssels Damkampioenschap. Team 1, bestaande uit Ricardo, Stein, Niek en Thijs, heeft de 4 e plaats behaald. Net geen podiumplaats, maar wel door naar de volgende ronde: de halve finale van Nederland! Team 2 heeft een 14 e plaats behaald. Knap hoor, dat jullie zo ver zijn gekomen! Paaslunch Op donderdag 29 maart biedt de OR alle kinderen een paaslunch aan. We zouden het fijn vinden als de klassenmoeders hierbij komen helpen. Klassenmoeder: als je kunt helpen, wil je je dan aanmelden bij Yvonne Meijerink (yvonnemeijerink@hotmail.nl). Alvast bedankt! Wist u datjes. Wist u dat. - de kinderen met de eerste zonnestralen staan te popelen om buiten te spelen? - enkele OR-leden de maat van een spandoek opgemeten hebben met een kleine liniaal? - dit erg lastig bleek te zijn? - groep 0/1 eindelijk weer in een echt lokaal zit? - de kinderen daar alle ruimte hebben om heerlijk te werken en te spelen? - in alle groepen geoefend wordt met coöperatieve werkvormen? - dit soms even wennen is, maar vooral ook erg leuk en leerzaam? - we hele goede dammers op school hebben? - team 1 door is naar de halve finale van het Nederlands Schooldamkampioenschap? - we a.s. dinsdagmiddag een studiemiddag hebben over coöperatieve werkvormen en dat de kinderen dan vrij zijn? - meester Poelman een cursus volgt over kleuters in de +? - de groepen 5 t/m 8 naar de kerkdienst over Biddag geweest zijn? - dit een mooie dienst was? - meester Brunt daar piano gespeeld heeft? - u in de volgende Nieuwsdruppel meer Wist u datjes" te lezen krijgt?

6 OR-vergadering Op 7 maart heeft de OR vergaderd. De belangrijkste zaken even op een rijtje: - De OR gaat nieuwe schoolshirts kopen voor de kinderen. Er zijn meerdere offertes opgevraagd, maar een definitieve keuze is nog niet gemaakt. - Achter het voetbaldoel (links op het plein) gaat de OR een vangnet plaatsen. Op die manier hopen we te voorkomen dat de buren erg veel last hebben van ballen in de tuin. - De paasbrodenactie is besproken. Alle belangrijke data staan vermeld in de Nieuwsdruppel. - De bestemmingen van de schoolreisjes (juni 2018) zijn bepaald. Meer info hierover volgt t.z.t. - Op 25 mei willen we de verbouwde school officieel openen. Dat doen we met een Fancy Fair. Hierover is in de vergadering gesproken. U kunt deze datum alvast wel noteren op de kalender! Een aparte brief met alle informatie volgt nog. In die brief zullen we ook vragen om hulpouders. - De Paaslunch en de Avondvierdaagse (14 t/m 17 mei) zijn besproken. Al met al veel besproken in een prettige sfeer! Verkeersexamen Donderdag 5 april hebben de kinderen van groep 7 het theorie verkeersexamen. Ze zijn in de klas al flink aan het oefenen. Zouden jullie thuis ook aandacht willen besteden aan de verkeersregels/borden? Op internet kunnen de kinderen oefenen Op woensdag 11 april hebben de kinderen het praktijkexamen. De kinderen worden die dag met een goede en veilige fiets op school verwacht. Succes allemaal! Centrale Eindtoets Van 17 t/m 19 april a.s. zullen de kinderen van groep 8 de Centrale Eindtoets gaan maken. We wensen alle kinderen alvast heel veel succes toe met het maken van de toetsen! Op woensdag 28 maart is er een korte voorlichting voor de ouders van groep 8 over alle ins & outs van de Centrale Eindtoets. Vakantierooster schooljaar Herfstvakantie 22 oktober t/m 26 oktober 2018 Kerstvakantie 24 december 2018 t/m 4 januari 2019 Voorjaarsvakantie 18 februari t/m 22 februari 2019 Pasen Meivakantie 19 april t/m 3 mei 2019 Hemelvaart 30 en 31 mei 2019 Pinksteren 10 juni 2019 Zomervakantie 12 juli s middags t/m 23 augustus 2019

7 GMR - herinnering Geachte ouder/verzorger, Zoals een zorginstelling een ondernemingsraad en een cliëntenraad heeft, zo hebben basisscholen één raad, de medezeggenschapsraad op schoolniveau. Voor de zaken die voor alle scholen gelden is er een gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR). De GMR heeft evenals elke medezeggenschapsraad een personeelsgeleding en een oudergeleding. De GMR bestaat dit schooljaar uit vijf ouders en vijf personeelsleden van SCO-Twenterand e.o. De leden van de GMR zijn rechtstreeks gekozen door de leden van de afzonderlijke medezeggenschapsraden, maar zijn zelf niet persé lid te zijn van een aan school verbonden Medezeggenschapsraad (MR). Ieder GMR-lid heeft in principe zitting voor een periode van drie jaar en kan zich na afloop van een zittingsperiode herkiesbaar stellen. Met ingang van het schooljaar ontstaan er 3 vacatures voor de ouder geleding binnen de GMR. De termijnen van 3 GMR leden (oudergeleding) zijn verstreken, helaas kunnen zij zich niet nogmaals verkiesbaar stellen. Daarom zijn wij op zoek naar ouders die zich willen inzetten voor de GMR. Als GMR lid vertegenwoordig jij de ouders/ verzorgers in de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad. Bovenschoolse taken worden vanuit het bestuur in samenspraak met de GMR besproken. Dan moet er uiteraard wel een betrokken en initiatiefrijke ouder vertegenwoordiging zijn. Wat is en wat doet de GMR? De GMR is de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad van en voor alle 13 scholen van SCOT-Twenterand e.o. Samen met het College van Bestuur van SCOT stellen we als GMR het beleid voor alle scholen vast. We overleggen samen met het bestuur van SCOT over bovenschoolse zaken die alle ouders, alle leerlingen en alle personeelsleden aangaan. U kunt hierbij denken aan de begroting voor SCOT, het zorgplan, huisvesting, kwaliteit, personeelsbeleid, formatie, functiemix, identiteit en andere zaken. We bespreken dus de onderwerpen met een gemeenschappelijk belang voor al onze scholen. We vergaderen ongeveer zes keer per jaar en voor deze vergaderingen wordt het bestuur uitgenodigd om toelichting te geven op het beleid en beleidsvoornemens. Afhankelijk van de bevoegdheden hebben we advies of instemmingsrecht. De onderwerpen waarop de we advies- of instemmingsrecht heeft zijn vastgelegd in het Reglement GMR. Daarnaast kunnen we uiteraard ook zelf relevante onderwerpen aan de orde stellen, die voor de scholen en de kinderen van belang zijn.

8 Naast deze vergaderingen zijn er ook nog werkgroepen. We hebben de volgende werkgroepen: Financiën Huisvesting, Arbo, veiligheid Communicatie, PR, organisatie Onderwijsidentiteit Personeelsbeleid Wilt u zich als ouderlid kandidaat stellen voor de nieuw GMR? Laat dit dan door middel van een naar H.Smedema@sco-t.nl weten, graag uiterlijk 30 maart Na aanmelding krijgt u verdere informatie. Ook voor vragen kunt u mailen naar bovenstaand adres. Met vriendelijke groet, Henk Jan Smedema Secretaris GMR H.Smedema@sco-t.nl Nieuwe methodes In ons jaarplan staat beschreven dat we dit schooljaar op zoek gaan naar nieuwe methodes voor aardrijkskunde, geschiedenis en natuuronderwijs. Een werkgroep, bestaande uit 4 leerkrachten, heeft deze taak op zich genomen. Inmiddels hebben we met elkaar bepaald wat we nu precies zoeken in een nieuwe methode. We willen graag een methode waarmee we op een onderzoekende en ontdekkende manier wereldoriëntatie kunnen geven. Ook zoeken we een methode die volop aandacht besteed aan de 21 ste eeuwse vaardigheden. We denken dat we dit alles in de methode Blink hebben gevonden. In de komende periode gaan we Blink in de praktijk uitproberen. 10-minutengesprekken Op 16 en 17 april staan er opnieuw 10-minutengesprekken op de planning. U ontvangt hier nog een uitnodiging voor. Deze uitnodiging heeft een vrijblijvend karakter; als u geen vragen/opmerkingen heeft voor de leerkracht van uw kind, hoeft u geen gebruik te maken van de uitnodiging. Koningsspelen Op 20 april houden we de Koningsspelen. Meer informatie over de inhoud van deze dag volgt nog. We weten nu al wel dat we die ochtend de hulp van de klassenouders goed kunnen gebruiken. Kunt u helpen, wilt u zich dan opgeven bij de leerkracht van uw kind.

9 Agenda Dinsdag 20 maart - Alle groepen om uur vrij studiemiddag team Woensdag 21 maart uur MR-vergadering Vrijdag 23 maart - Palmpasenoptocht Dinsdag 27 maart - groep 7 les over Mediawijsheid Woensdag 28 maart - Paasbroden worden uitgedeeld uur voorlichting Centrale Eindtoets groep 8 Donderdag 29 maart - Paaslunch 30 maart t/m 2 april - Paasvakantie Donderdag 5 april - groep 7 verkeersexamen theorie Maandag 9 april uur ouderpanel Dinsdag 10 april - groep 0/1 en 2 bibliotheekbezoek Woensdag 11 april tot uur techniekochtend - groep 7 fietsexamen praktijk Vrijdag 13 april - volgende Nieuwsdruppel verschijnt Maandag 16 april - 10-minutengesprekken Dinsdag 17 april - 10-minutengesprekken - groep 8 Centrale Eindtoets Woensdag 18 april - groep 8 Centrale Eindtoets uur OR-vergadering Donderdag 19 april - groep 8 Centrale Eindtoets Vrijdag 20 april - Koningsspelen Met vriendelijke groet, Team CBS De Fontein-locatie Hoofdweg

10

11

12

13

Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019)

Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019) Datum: 22-3-2019 Nieuwsbrief: 9 Beste ouders / verzorgers, Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019) Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 16-02-2018 Nieuwsbrief: 7 Beste ouders / verzorgers, De weken voor Pasen worden de veertigdagentijd genoemd. Met de kinderen lezen we in deze periode verhalen over Jezus die op weg gaat naar Pasen.

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 1-3-2019 Nieuwsbrief: 8 Beste ouders / verzorgers, De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgens is Pak mijn hand. Het zijn woorden die Jezus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Datum: 19-01- 2018 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, In de verhalen van Kind op Maandag voor deze periode gaat het over verandering. Bij de Jordaan roept Johannes de Doper mensen op

Nadere informatie

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode:

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Datum: 1-2-2019 Nieuwsbrief: 7 Beste ouders / verzorgers, Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Lieve God Dank u voor het nieuwe jaar. Dank u dat wij weer nieuwe kansen krijgen

Nadere informatie

WAT BETEKENT PASEN? Wat zou Pasen toch betekenen, gaat het over kip of ei over een paashaas of een kuiken, wat betekent Pasen voor jou en mij?

WAT BETEKENT PASEN? Wat zou Pasen toch betekenen, gaat het over kip of ei over een paashaas of een kuiken, wat betekent Pasen voor jou en mij? Nieuwsbrief nr. 8 16 maart 2018 Beste ouders / verzorgers, WAT BETEKENT PASEN? Wat zou Pasen toch betekenen, gaat het over kip of ei over een paashaas of een kuiken, wat betekent Pasen voor jou en mij?

Nadere informatie

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Beste ouders/verzorgers, Inmiddels hebben we al weer bijna 2 weken erop zitten in het nieuwe jaar. Een jaar dat we mochten beginnen met het vragen

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 12-04-2018 Nieuwsbrief: 9 Beste ouders / verzorgers, Als ik de baas zou zijn Hoe zou de wereld er dan uit zien? Dat is één van de vragen waar de kinderen over nadenken aan de hand van de Bijbelverhalen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Datum: 22-06-2018 Nieuwsbrief: 11 Beste ouders / verzorgers, In de komende weken praten we met de kinderen o.a. over Psalm 23. Graag geven we u onderstaande bewerking van deze Psalm mee: Was ik een schaap

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 22-12- 2017 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Wij binnen dat wij dankbaar en vol vertrouwen kunnen zeggen: het wordt avond en morgen, een nieuwe dag.

Wij binnen dat wij dankbaar en vol vertrouwen kunnen zeggen: het wordt avond en morgen, een nieuwe dag. Datum:31-3-2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, In onze voorbereiding op het Paasfeest geef ik u graag onderstaand gedicht van Ben Sleumer mee. Ik wens u alvast hele fijne Paasdagen

Nadere informatie

De Wegwijzer Nieuwsbrief

De Wegwijzer Nieuwsbrief De Wegwijzer Nieuwsbrief Week 12: 23 maart 2018 Week 13: 26 maart t/m 1 april 2018 Marcus 6: 30-52 en Marcus 7: 31-37 Een nieuw begin In het verhaal van de eerste week zei Jezus tegen de dochter van Jaïrus

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10

Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10 Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10 Beste ouders/verzorgers, Welke gevoelens roept het Paasfeest bij u op? De Heer is waarlijk opgestaan, Halleluja? Met Pasen is het nieuwe leven van en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AGENDA. Schooljaar 2017/2018. Kind op maandag

NIEUWSBRIEF AGENDA. Schooljaar 2017/2018. Kind op maandag Rehobothschool met Dalton onderwijs NIEUWSBRIEF Schooljaar 2017/2018 Nummer 13 Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl Datum 21-03-2018 We zijn

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.23

Jaargang maart 2018 nr.23 , In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe adressen:

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe  adressen: Nieuwsbrief c.b.s. de Bron maart 2018 Nieuwe emailadressen: Met ingang van januari is het algemene emailadres van c.b.s. de Bron gewijzigd. Ons nieuwe emailadres is nu: bron@palludara.nl Ook onze raden

Nadere informatie

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit.

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit. No. 25, 22 maart 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 25-05-2018 Nieuwsbrief: 10 Beste ouders / verzorgers, Deze periode lezen we verhalen over koning David. Het thema dat we bij deze verhalen verkennen is: Altijd hetzelfde liedje? Het is vaak hetzelfde

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum:12-5-2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel

Nadere informatie

Jaargang april 2018 nr.27

Jaargang april 2018 nr.27 Als ik de baas zou zijn.. Hoe zou de wereld er dan uitzien? In het voorjaar lezen we een lange serie verhalen over het koningschap van Israël. We horen over de profeet Samuel, over koning Saul en koning

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 13-07-2018 Nieuwsbrief: 12 Beste ouders / verzorgers, Er is in de laatste weken hard gewerkt om de laatste zaken op orde te krijgen, maar nu staat de vakantie toch echt bijna voor de deur. Vakantie,

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Beste ouders/verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Datum: 5 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 8

Datum: 5 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 8 Datum: 5 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 8 Beste ouders/verzorgers, God is een God van liefde. Heel de Bijbel is daar vol van. Niets liever wil Hij dan dat zijn liefde gestalte krijgt in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: p.poortinga@kennedyvroomshoop.nl 26-03-2018 Agenda 28 maart 2018 Nationale rekendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 21-6-2019 Nieuwsbrief: 12 Beste ouders / verzorgers, De Bijbel vertelt over verschillende koningen die Israël bestuurd hebben. Na de dood van de grote koning Salomo kwamen er verschillende koningen

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6

Datum: Nieuwsbrief: 6 Datum: 11-1-2019 Nieuwsbrief: 6 Beste ouders / verzorgers, Aan het begin van het jaar wensen mensen elkaar het goede toe: dat het maar Weer een mooi jaar mag worden! Het thema van Kind op Maandag is in

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Leerlingen om uur vrij! Studiemiddag en aansluitend vakantie Vrijdag 27 april t/m vrijdag 11 mei Meivakantie Zaterdag 5 mei.

Leerlingen om uur vrij! Studiemiddag en aansluitend vakantie Vrijdag 27 april t/m vrijdag 11 mei Meivakantie Zaterdag 5 mei. Agenda Vrijdag 23 maart Peuterochtend Vrijdag 30 maart t/m dinsdag 3 april Goede vrijdag, Pasen en studiedag leerlingen vrij! Zaterdag 7 april Oud papier Woensdag 11 april Schoolvoetbal Dinsdag 17 t/m

Nadere informatie

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de afgelopen dagen proberen we het overlijden van Giel het zoontje van juf Ceryl

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 24-5-2019 Nieuwsbrief: 11 Beste ouders / verzorgers, In de week voor Pinksteren horen de kinderen hoe de leerlingen van Jezus verder konden na zijn hemelvaart. Ze wisten niet goed wat ze nog van

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee:

Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee: Datum: 16-11-2018 Nieuwsbrief: 4 Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee: Wij zingen en danken Wij zingen en danken voor deze nieuwe morgen, voor deze nieuwe dag; de

Nadere informatie

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Belangrijke data: 19 maart ouderkijkweek gr 1-2 21 maart verkiezingen, stemlokaal in gymzaal 29 maart paasontbijt

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Datum: 20-01-2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Al eeuwenlang bidden mensen het Onze Vader. Uw koninkrijk kome bidden ze dan. Maar wat bedoelen ze daar eigenlijk precies mee? Hoe

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 14 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Juf Gerry en vervanging Paastakken inleveren bij juf Marije Opbrengst KIKA maart Paaseitjesactie 2018 Wandelen voor Water Juf Ellen

Nadere informatie

Jaargang 18 nr januari 2018

Jaargang 18 nr januari 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 10 25 januari 2018 Voorwoord Pagina 1 van 6 Kind op Maandag Week 05 29/01-02/02 Thema: Mag dat wel? Jezus doet dingen die niet

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Beste ouders/verzorgers, Weer vroeg opstaan en naar school gaan, dat is in het begin vaak weer even wennen, zowel voor de kinderen, de ouders als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 SINNICH NIJS Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 Feestwein Sinnehonk op glad ijs. Er is een lange periode met man en macht aan de Feestwein gewerkt. Het resultaat mocht er dan ook zijn. Ouders: heel erg bedankt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder Schoolbrief CNS Herédium 23-03-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand maart. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. Wat een machtig wonder, Jezus,

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen op onze school Wes Hulsman en Noé Wunnink worden in april 4 jaar en starten deze maand bij ons op school.

Nieuwe leerlingen op onze school Wes Hulsman en Noé Wunnink worden in april 4 jaar en starten deze maand bij ons op school. Nieuwsbrief April 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in april en mei April Mei 5 april Schoolvoetbal 1 mei Maandopening 6 april Theoretisch verkeersexamen 3 mei Luizencontrole 7 april Grote Peuterdag

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl Voor wie het liefst naar buiten gaan of kliederen waar een som moet staan voor wie nog vraagt waarom iets moet voor wie

Nadere informatie

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij.

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij. Pancopost nummer 14 06 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Op maandag 19 maart 2018 is het wereldverteldag. Op die dag komen er weer verhalenvertellers naar onze school om verhalen te vertellen.

Nadere informatie

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws Beste ouder(s), Na de voorjaarsvakantie zijn we weer met nieuwe energie aan het werk gegaan. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding van de biddagviering, terwijl we ook op weg zijn naar

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Graag geven we u in deze 40-dagentijd een openingsgebed mee:

Beste ouders/verzorgers, Graag geven we u in deze 40-dagentijd een openingsgebed mee: Datum: 26 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 9 Beste ouders/verzorgers, Graag geven we u in deze 40-dagentijd een openingsgebed mee: IN DE OCHTEND Een nieuwe dag ligt er voor mij, Heer. Zegen deze

Nadere informatie

De kalender In de komende 4 weken staan de volgende activiteiten op het programma

De kalender In de komende 4 weken staan de volgende activiteiten op het programma www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 8 december 2016 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders Na een heel mooi en gezellig Sinterklaasfeest gevierd te hebben,

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Informatieboekje CBS De Tamboerijn

Informatieboekje CBS De Tamboerijn Informatieboekje CBS De Tamboerijn schooljaar 2015/2016 De Tamboerijn Westerstraat 3 4201 GT Gorinchem (0183) 632465 www.tamboerijn.nl directie@tamboerijn.nl Beste ouders, verzorgers, Het jaar 2015/2016,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.8 31 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 8 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 12-03-2018 Agenda 28 maart 2018 Nationale rekendag groepen

Nadere informatie

April Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

April Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon 1 April 2019 2 3 4 Verkeersexamen groep 7 theorie 5 6 7 15 8 9 10 11 12 Koningsspelen leerlingen s middags vrij 13 14 16 15 16 Eind Cito groep 8 17 Eind Cito groep 8 OC 18 Eind Cito groep 8 paaslunch 12.00-14.00

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Jaargang 18 nr maart 2018

Jaargang 18 nr maart 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 14 22 maart 2018 Voorwoord Bij Tot slot hebben we deze keer een wat langer stukje dan gebruikelijk, maar ook weer erg mooi!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 3 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom Donderdag 2 februari is Shealynn 4 jaar geworden. Ze gaat vanaf

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer: 09 Datum:

Nieuwsbrief nummer: 09 Datum: Nieuwsbrief nummer: 09 Datum: 26-04-2018 Onderwerpen: Koninklijke onderscheiding juf Cora Juffen en meesterdag Schoolreis groepen 3-4 Schoolreis groepen 1-2 Finale schoolvoetbal Vervangen toiletten Verplaatsen

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei. Groepsindeling. Gebed voor het werk. Waar een kleine school groot in kan zijn!

Nieuwsbrief mei. Groepsindeling. Gebed voor het werk. Waar een kleine school groot in kan zijn! Waar een kleine school groot in kan zijn! Beste ouders, verzorgers, Nieuwsbrief mei U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand mei. In deze nieuwsbrief: Groepsindeling Vakantierooster schooljaar 20192020

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Lonnebode. Oktober 2017

Lonnebode. Oktober 2017 Oktober 2017 In deze nieuwsbrief: -Agenda -Thema s Vormingsonderwijs -Vormingsles XL -JPP groep 7 -Inloopavond -Afscheid groep 8 -Verbouwing -Zwangerschapsverlof -Ouderbijdrage -Medezeggenschapsraad Lonnebode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) Nr. 14 schooljaar 2018-2019 Opening Wereldwijs 27 oud papier 29 peuterochtend Open dag 14 Groep 3 naar bibliotheek op 19 Kind op maandag Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) We lezen deze weken uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Schooljaar juni start Cito. 4 juni start Entree toets. 18 juni eind Cito. 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm

Schooljaar juni start Cito. 4 juni start Entree toets. 18 juni eind Cito. 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm Schooljaar 2017-2018 4 juni start Cito 4 juni start Entree toets 18 juni eind Cito 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm 12 juli eindfeest in AAP tot 12:00 uur (tevens laatste schooldag) Vakantierooster

Nadere informatie