Privacyverklaring IBN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Privacyverklaring IBN"

Transcriptie

1 IBN - versie mei 2019 Wie zijn wij? Uw privacy Ons beleid Wanneer dit beleid op u van toepassing is Hoe u contact met ons opneemt Welke persoonsgegevens verzamelen en gebruiken we? Hoe verzamelen we uw persoonsgegevens? Hoe gebruiken we uw persoonsgegevens? Met wie delen we uw persoonsgegevens? Hoelang bewaren we uw persoonsgegevens? Uw rechten onder de AVG Wat zijn cookies en hoe gebruiken wij deze? Onze rechtsgrond voor het verwerken van uw gegevens Appendix 1 Contactgegevens Wie zijn wij? IBN (Integrale Bedrijven Noordoost Brabant) Holding B.V. ( IBN ) en de daaraan verbonden vennootschappen: IBN Kader BV IBN Productie BV IBN Facilitair BV IBN Facilitair VOF IBN Participatie BV zijn Nederlandse bedrijven. Onze bedrijven zijn actief in de Europese Economische Ruimte (EER) en wij bewaren onze gegevens van door ons beheerde systemen op servers in de EER, tenzij anders aangegeven. IBN geeft voor het Werkvoorzieningschap Noordoost-Brabant uitvoering aan de Wet op de Sociale Werkvoorziening (Wsw) en in partnership met 11 gemeenten in het noordoosten van Noord-Brabant de Participatiewet (PW). IBN biedt kansen aan mensen die het zonder onze steun niet redden op de arbeidsmarkt: mensen uit de PW, via de Wsw, de Wajong en ook aan schoolverlaters van VSO/PRO, statushouders en mensen die het bij hun eigen werkgever niet meer kunnen bolwerken. Als sociale werkgever wil IBN samen met werkgevers investeren in kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. We leiden via werkleerlijnen medewerkers op tot vakkracht. Tijdens of na deze leerperiode kan de medewerker via een detachering of rechtstreeks als vakkracht bij werkgevers aan de slag. Daarnaast bieden we verschillende facilitaire en productiematige diensten die worden uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

2 Omdat wij bij de uitvoering van onze activiteiten persoonsgegevens verwerken van kwetsbare groepen mensen zijn wij extra zorgvuldig en hebben passende en effectieve maatregelen genomen om hun rechten te waarborgen. Uw privacy Net als de privacy van onze doelgroep (mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt) is uw privacy belangrijk voor IBN en wij verbinden ons er aan de rechten betreffende de privacy van uw gegevens te beschermen en te waarborgen. Ons beleid In deze privacyverklaring beschrijven wij hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en hoe wij daarbij voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, bij voorbeeld wanneer wij u als bezoeker van een van onze locaties registreren, u onze website bezoekt, ons personeel inhuurt, aan ons goederen en/of diensten levert, of als u als kandidaat op een functie bij ons solliciteert. Op basis van de wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming, de AVG ) zorgen wij er voor dat elke verwerking van uw persoonsgegevens in lijn is met de volgende beginselen: 1. Wij verwerken uw persoonsgegevens alleen voor gerechtvaardigde doeleinden. Dit betekent dat de verwerking noodzakelijk is met het oog op het bereiken van specifiek in de AVG genoemde doelen, dan wel dat u toestemming hebt gegeven om uw persoonsgegevens te verwerken. Wanneer het gerechtvaardigd is om uw persoonsgegevens te verwerken, dan doen we dat netjes en verantwoord. Wij maken u duidelijk voor welke doelen uw persoonsgegevens worden verwerkt en hoe dat gebeurt. 2. Wij verzamelen en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor welbepaalde, uitdrukkelijk omschreven en gerechtvaardigde doeleinden. Wanneer we uw gegevens later eventueel voor een ander doel gebruiken, dan zorgen wij ervoor dat dat doel verenigbaar is met het oorspronkelijke verzameldoel. 3. Wij zorgen ervoor dat de persoonsgegevens die wij van u verzamelen en verwerken toereikend zijn voor het doel waarvoor wij ze verzamelen, ter zake dienend en beperkt tot het noodzakelijke. 4. Wij nemen alle redelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens correct en actueel zijn. Als uw gegevens dat niet (meer) zijn, dan wissen of corrigeren wij die. 5. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor wij ze verwerken. Wanneer de gegevens niet langer noodzakelijk zijn, dan vernietigen of wissen wij die. 6. Wij zorgen ervoor dat uw persoonsgegevens goed beveiligd zijn en vertrouwelijk blijven. Wij beschermen uw persoonsgegevens tegen ongeoorloofde of onrechtmatige verwerking en tegen onopzettelijk verlies, vernietiging of beschadiging. Wij zijn verantwoordelijk voor de naleving van alle bovenstaande beginselen en kunnen aantonen dat de verwerking van uw persoonsgegevens in lijn is met deze beginselen. Om een eerlijke verwerking van persoonsgegevens te waarborgen geeft de AVG u diverse rechten, welke u tegen ons kan uitoefenen als u het niet eens bent met onze uitvoering van dit privacy beleid.

3 Wanneer dit beleid op u van toepassing is Dit beleid is op u van toepassing wanneer: U een van onze locaties bezoekt (Locatiebezoeker) U onze website bezoekt (Websitegebruiker) Wij aan u als klant producten en/of diensten en/of informatie leveren (Klant) U als leverancier producten en/of diensten aan ons levert (Leverancier) U op een vacature bij ons solliciteert (Sollicitant) Dit beleid is niet van toepassing op onze personeelsleden, kandidaten die door de gemeente, het UWV of een werkgever bij ons worden aangemeld en alle contractpartijen, leveranciers en andere mensen die werken namens IBN. Hierop is ons interne privacybeleid van toepassing. In deze privacyverklaring vatten wij samen wanneer en hoe uw persoonsgegevens verzameld, gebruikt, beveiligd en openbaar gemaakt worden. Wij verwerken namelijk uw persoonsgegevens als u gebruik maakt van onze applicaties, websites, software, functies of andere diensten die door ons worden aangeboden. Hoe u contact met ons, als verantwoordelijke voor uw persoonsgegevens, opneemt Wij zijn IBN. Als u wilt weten hoe u contact met ons opneemt, ga dan naar Appendix 1 of kijk op onze website. Dit privacy beleid is alleen in Nederland van toepassing. Om dit privacy beleid actueel te houden, moeten wij dit van tijd tot tijd aanpassen. De meest actuele versie vindt u altijd op onze website. PRIVACY OP HOOFDLIJNEN Welke Persoonsgegevens verzamelen en gebruiken we? GEGEVENS WEBSITEGEBRUIKER Wij verzamelen en gebruiken basale informatie over onze Websitegebruikers, die wij voornamelijk gebruiken om onze website te verbeteren. Wij kijken hoe u onze website gebruikt, hoe vaak u onze website bezoekt en wanneer de website het meest gebruikt wordt. Daarnaast gebruiken we ook websitegegevens om bezoekgedrag te monitoren en om onze campagnes te optimaliseren in het kader van marketing. Aanmelden nieuwsbrief Als u op de hoogte wilt blijven over actueel nieuws en ontwikkelingen bij alle dienstverlening van de IBN bedrijven, kunt u zich inschrijven voor één van de nieuwsbrieven van IBN. Zodra u zich inschrijft op onze nieuwsbrief, kan u ervoor kiezen om de volgende gegevens met ons te delen: NAW-gegevens; specifiek: Naam en adres Deze persoonsgegevens bewaren we totdat u zich weer afmeldt voor de nieuwsbrief van IBN. Bij iedere nieuwsbrief die u ontvangt zit een mogelijkheid om u weer af te melden. Online bestellen via Lunchkoerier Als u via de Lunchkoerier online een bestelling plaatst, worden uw persoonsgegevens geregistreerd om de bestelling af te kunnen handelen. Uw gegevens blijven 5 werkdagen bewaard en worden

4 uitsluitend gebruikt voor deze bestelling. GEGEVENS LOCATIEBEZOEKER Bezoekersregistratie In het kader van bezoekersregistratie verwerken wij onderstaande gegevens voor het juist kunnen afhandelen van calamiteiten: naam datum en tijdstip van bezoek locatie van bezoek firma waarvoor u werkzaam bent handtekening Deelnemen aan een bijeenkomst van IBN Regelmatig vinden er bij IBN bijeenkomsten plaats. Organisatorisch is het voor ons dan van belang om te weten wie er deelnemen. Bovendien kunnen we u zo van informatie voorzien over de tijd en plaats en u vlak voor de bijeenkomst een herinnering sturen en indien nodig contact met u opnemen. Camera beveiliging IBN maakt gebruik van camera s. Dat is van belang voor uw veiligheid, maar ook voor die van onze collega s en producten. Dit doen we met de volgende doelen: veiligheid, het veiligstellen van eigendommen van IBN/ voorkomen van oneigenlijk gebruik van eigendommen, in geval van calamiteiten of schade. Gebruikmaken van ons wifi-netwerk Tijdens een bezoek aan een van de IBN-vestigingen kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Zodra u bent ingelogd op ons wifinetwerk, worden er automatisch gegevens verzameld zoals het identificatienummer van uw apparaat. Mochten er illegale activiteiten plaatsvinden vanuit ons wifinetwerk, dan kunnen we de toegang van het apparaat waarmee u gebruik maakt van ons wifinetwerk blokkeren. KLANTGEGEVENS Wij verzamelen en gebruiken contactinformatie over u en bedrijfsgegevens om onze producten en/of diensten te leveren. Wij beperken ons bij de verzameling van gegevens tot de informatie die noodzakelijk is om ons doel te bereiken. Dit zijn doorgaans de (persoons)gegevens die we over u kunnen verzamelen en gebruiken: contactpersoon (NAW), geslacht (t.b.v. aanhef), titulatuur, functie, afdeling bedrijfsnaam adres, postcode en plaats van vestiging zakelijk adres zakelijk telefoonnummer (vast/mobiel) Indien u een inlener bent of anderszins onze werknemers inschakelt, kunnen wij uw NAW-gegevens en contactgegevens delen met onze werknemers die bij u werkzaamheden zullen verrichten. LEVERANCIERSGEGEVENS Wij verzamelen en gebruiken informatie over u of individuen binnen uw organisatie om met u te kunnen communiceren, producten en/of diensten te kunnen ontvangen en daarvoor te betalen binnen de context van wat we met u overeengekomen zijn. Dit zijn doorgaans de (persoons)gegevens die we over u kunnen verzamelen en gebruiken:

5 Contactgegevens van de contactpersonen Accountgegevens Bedrijfsnaam KvK Handelsnaam Telefoonnummer Website t.b.v. facturatie adres Algemeen Bezoekadres Factuuradres Postadres BTW Nummer KvK nummer IBAN Rekeningnummer SOLLICITANTGEGEVENS Wanneer u bij ons op de site solliciteert op een vacature, dan nemen wij de volgende persoonsgegevens van u op in onze administratie: Alle gegevens die u in uw cv en motivatiebrief met ons deelt. + in dienst bij IBN ja/ nee + Wsw Indicatie ja/ nee + PW doelgroep ja/ nee + Wajong ja/ nee Hoe verzamelen we uw persoonsgegevens? WEBSITEGEBRUIKERS Wij verzamelen uw gegevens als u daarvoor akkoord geeft automatisch met behulp van cookies wanneer u onze website bezoekt, op basis van de cookie-instellingen in onze cookiebar. Wanneer u via de website contact met ons opneemt zullen we ook gegevens van u verzamelen. LOCATIEBEZOEKERS Wij verzamelen de gegevens die u aan ons verstrekt en die wij van u verkrijgen door middel van ons camera toezicht. KLANTGEGEVENS We verzamelen persoonsgegevens van klanten op drie manieren: 1. Persoonsgegevens die u ons als klant verstrekt; 2. Persoonsgegevens die we van andere bronnen ontvangen; 3. Persoonsgegevens die we automatisch verzamelen. LEVERANCIERSGEGEVENS We verzamelen uw persoonsgegevens tijdens onze contractuele relatie met uw organisatie. SOLLICITANTGEGEVENS We verzamelen uw persoonsgegevens op basis van de gegevens die u ons verstrekt. Hoe gebruiken we uw persoonsgegevens? WEBSITEGEBRUIKERS De gegevens van websitegebruikers helpen ons uw gebruikerservaring met onze website te verbeteren en de vindbaarheid en effectiviteit van de site te verbeteren. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons webverkeer te analyseren (zie verder op in deze verklaring over wat cookies zijn en

6 hoe wij deze gebruiken). Daarnaast worden gegevens verzameld voor marketingdoeleinden, zoals retargeting op social media. LOCATIEBEZOEKERS We gebruiken uw gegevens om u bij calamiteiten te weten wie u bezoekt en waar u bent. KLANTGEGEVENS We gebruiken gegevens van klanten voor: 1. Leveren van de producten en/of diensten; 2. Marketingactiviteiten; 3. Financiële activiteiten; 4. Klantanalyse. De belangrijkste reden voor het gebruiken van gegevens van klanten is ervoor te zorgen dat de contractueel overeengekomen afspraken kunnen worden nagekomen zodat de relatie soepel verloopt. LEVERANCIERSGEGEVENS De belangrijkste reden voor het gebruiken van gegevens van leveranciers is ervoor te zorgen dat de contractueel overeengekomen afspraken kunnen worden nagekomen zodat de relatie soepel verloopt. In uitzonderlijke gevallen kunnen we uw persoonsgegevens gebruiken in strafrechtelijke procedures. SOLLICITANTGEGEVENS We verzamelen uw persoonsgegevens om u, bij gebleken geschiktheid een baan aan te kunnen bieden. Met wie delen we uw persoonsgegevens? Wij kunnen uw persoonsgegevens op verschillende manieren en op basis van verschillende gronden delen met de volgende categorieën personen, waar dat gepast is en in overeenstemming met weten regelgeving: Alle zakelijke entiteiten, vallende onder IBN; Wanneer wet- en regelgeving dat vereist: Belasting-, audit- of andere autoriteiten; Derden zoals dienstverleners die functies in onze opdracht uitvoeren; Derden zoals uitbestede IT-providers en bestanden opslagproviders met wie we een verwerkingsovereenkomst hebben; We delen informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Deze lijst is niet uitputtend. Links naar sites van derden Onze diensten en/of de website kunnen links bevatten naar andere websites. Websites van derden kunnen informatie over u bijhouden. We hebben geen controle over deze sites of hun activiteiten. Als u uw persoonsgegevens verstrekt op deze pagina s van derden, dan is IBN hierbij niet betrokken. In dat geval is de privacyverklaring van deze derde partij van toepassing. Wij zijn niet

7 verantwoordelijk voor de inhoud van de privacy verklaringen van deze partijen en de manier waarop deze partijen omgaan met persoonsgegevens. Links van onze website naar derden of naar andere sites worden namelijk alleen ten behoeve van u ter beschikking gesteld. Wij raden u aan om hun privacy- en beveiligingspraktijken en hun beleid te bestuderen voordat u persoonsgegevens aan ze verstrekt. Hoelang bewaren we uw persoonsgegevens? Wij zullen uw persoonsgegevens uit onze systemen verwijderen na het verstrijken van de genoemde termijnen: WEBSITEGEBRUIKERS: De bewaartermijn op gebruikersniveau en op gebeurtenisniveaus die zijn gekoppeld aan cookies, gebruikers-id s en retargeting worden in het Google Analytics van IBN 24 maanden bewaard, voordat deze automatisch worden verwijderd. U kunt zich voor de nieuwsbrief uitschrijven. Alle persoonsgegevens zullen na uitschrijving worden verwijderd. LOCATIEBEZOEKERS: Deze gegevens bewaren wij maximaal één dag. Bezoekersregistratie Deze gegevens bewaren wij maximaal één dag. Deelnemen aan een bijeenkomst van IBN De gegevens zullen na afloop van de bijeenkomst worden verwijderd. Camera beveiliging Camerabeelden worden één week bewaard. Indien zich er een incident heeft voorgedaan dan worden de camerabeelden bewaard tot één week na het afhandelen van het incident. Gebruikmaken van ons wifi-netwerk Deze gegevens worden na een jaar verwijderd en gebruikt IBN alleen om eventueel misbruik te voorkomen. KLANTEN: Wanneer wij gedurende een periode van 5 jaar geen betekenisvol contact met u hebben gehad, verwijderen wij uw gegevens, tenzij de wet of relevante toezichthouders van ons verlangen dat we deze langer bewaren. LEVERANCIERS: Wanneer wij gedurende een periode van 5 jaar geen betekenisvol contact met u hebben gehad, verwijderen wij uw gegevens, tenzij de wet of relevante toezichthouders van ons verlangen dat we deze langer bewaren. SOLLICITANTEN: Wanneer uw sollicitatie niet tot een baan leidt, vernietigen wij uw dossier na vier weken, tenzij u toestemming hebt gegeven dit nog een jaar te bewaren. Uw rechten onder de AVG

8 Onder de AVG heeft u de volgende rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die wij van u in bezit hebben. Door contact met ons op te nemen kunnen we die met u bespreken en afhandelen volgens de termijn die daarvoor staat. Onder de AVG heeft u de volgende rechten: Het recht op informatie; Het recht op inzage in uw gegevens; Het recht op correctie van de gegevens als deze niet kloppen; Het recht op verwijdering van de gegevens en het recht om vergeten te worden ; Het recht op beperking van de gegevensverwerking; Het recht op bezwaar tegen de gegevensverwerking; Het recht op overdracht van uw gegevens (dataportabiliteit); Het recht om niet onderworpen te worden aan een geautomatiseerde besluitvorming. Recht op informatie Wij hebben de plicht u te informeren over de persoonsgegevens die wij van u verwerken. Meer specifiek heeft u het recht om te weten wat er met uw persoonsgegevens gebeurt en waarom. Middels deze privacy verklaring willen wij u bewust maken van de risico s van de gegevensverwerking, de regels die ervoor gelden, onze waarborgen en de manier waarop u uw rechten met betrekking tot de verwerking van gegevens kunt uitoefenen. Recht op inzage U heeft het recht om de persoonsgegevens die wij van u verzamelen in te zien. U mag daarom met redelijke tussenpozen aan ons vragen of, en zo ja welke persoonsgegevens wij van u verwerken. Wij zijn verplicht om gehoor te geven aan dergelijke verzoeken en de beschikbare informatie binnen een termijn van een maand te verstrekken. Deze termijn kan onder bepaalde voorwaarden verlengd worden tot 2 maanden. Als u daarom verzoekt zullen wij u een kopie van de gegevens verstrekken, of wel u op afstand toegang bieden tot de gegevens in een beveiligde omgeving (zoals bijvoorbeeld een persoonlijk account/portal). Wij brengen u voor de kopie van de gegevens geen kosten in rekening. Wanneer u meerdere kopieën wilt ontvangen, dan zullen wij u daarvoor op basis van administratieve kosten wel een redelijke vergoeding vragen. Wij zullen u de kopie schriftelijk (waaronder begrepen in elektronische vorm) aanbieden. Wanneer wij een inzageverzoek krijgen, dan zullen wij controleren of u degene bent die het verzoek doet. Hiertoe zullen wij uw identiteit vaststellen. Recht op rectificatie Wanneer de persoonsgegevens die wij van u verwerken niet (meer) kloppen, heeft u het recht ons op te dragen deze gegevens te corrigeren. Ook heeft u het recht om de gegevens aan te laten vullen wanneer deze incompleet zijn. Wanneer wij uw gegevens hebben gedeeld met andere partijen, dan zullen wij deze partijen op de hoogte stellen van de wijzigingen, tenzij dit onmogelijk blijkt, of een onevenredige inspanning van ons vergt. Het recht op verwijdering en het recht om vergeten te worden U hebt het recht om uw gegevens zo snel mogelijk door ons te laten wissen, maar alleen in één van de volgende gevallen: De persoonsgegevens zijn niet langer nodig voor de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld of anderszins verwerkt; U trekt uw toestemming voor het verwerken in en er is geen andere geldige reden voor ons om de verwerking voort te zetten; U heeft gegrond bezwaar gemaakt tegen de verwerking (zie recht op bezwaar); Uw persoonsgegevens zijn onrechtmatig verwerkt;

9 Uw persoonsgegevens moeten worden gewist om te voldoen aan een wettelijke verplichting die op ons rust; Naast het recht op verwijdering heeft u het recht om vergeten te worden, tenzij zich een situatie voordoet waarin wij op de basis van de AVG daaraan geen gevolg hoeven te geven. Wanneer wij uw gegevens hebben gedeeld met andere partijen, dan zullen wij deze partijen hiervan op de hoogte stellen, tenzij dit onmogelijk blijkt, of een onevenredige inspanning van ons vergt. Het recht op beperking van de verwerking In een aantal in de AVG benoemde situaties kunt u uw recht op beperking van de verwerking inroepen. In deze situaties zorgen wij voor een zodanige beperking van de verwerking dat de persoonsgegevens niet verder kunnen worden verwerkt. Wanneer wij uw persoonsgegevens met derden gedeeld hebben, zullen wij hen op de hoogte stellen van de beperking op verwerking, tenzij dit onmogelijk blijkt, of een onevenredige inspanning van ons vergt. Wanneer wij de beperking opheffen, stellen wij u hiervan vooraf in kennis. Recht op bezwaar Van de drie situaties die in de AVG beschreven zijn, waarin u uw recht op bezwaar kan uitoefenen, zijn er twee op u van toepassing: 1. U kunt vanwege persoonlijke omstandigheden bezwaar maken tegen verwerkingen die gebaseerd zijn op ons gerechtvaardigd belang. Wij zullen in dat geval de verwerking staken tenzij er dwingende, gerechtvaardigde gronden zijn waardoor ons verwerkingsbelang groter is dan uw belang de verwerking te laten stoppen; 2. U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens, wanneer wij die gebruiken voor direct marketing. Wij zullen hier altijd gehoor aan geven. We zullen binnen 30 dagen op uw verzoek reageren (hoewel we in bepaalde gevallen deze periode zouden mogen verlengen). Het recht op overdracht van uw gegevens (dataportabiliteit) U heeft, als u dat wenst, onder bepaalde voorwaarden het recht uw persoonsgegevens over te dragen aan andere verwerkingsverantwoordelijken. Om u in staat te stellen dit te doen zullen wij u de gegevens verstrekken in een gangbaar machinaal leesbaar formaat dat met een wachtwoord beschermd is. Indien gewenst kunnen we de gegevens direct voor u doorgeven. Het recht om niet onderworpen te worden aan een geautomatiseerde individuele besluitvorming waaronder profilering U heeft het recht om niet onderworpen te worden aan een enkel op een geautomatiseerde verwerking (waaronder profilering) gebaseerd besluit, wanneer dit: rechtsgevolgen heeft voor u; of het u anderszins in aanzienlijke mate treft. In de volgende situaties kunnen wij gebruik maken van geautomatiseerde individuele besluitvorming, waaronder ook profilering: 1. wanneer dit noodzakelijk is voor de totstandkoming of de uitvoering van een overeenkomst tussen u en ons; 2. wanneer u uw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven; 3. wanneer dit aan ons is toegestaan op basis van een toepasselijke wet die ook voorziet in de bescherming van uw gerechtvaardigde belangen. Recht op het indienen van een klacht bij een toezichthoudende autoriteit U heeft het recht om bij de bevoegde privacy autoriteit een klacht in te dienen over de manier waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens. Voor Nederland is deze autoriteit de Autoriteit Persoonsgegevens, die u kunt bereiken op

10 Wat zijn cookies en hoe gebruiken wij deze? IBN maakt gebruik van cookies en andere technieken. Een cookie is een klein bestand dat met pagina s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden. Cookies maken het mogelijk om uw webbrowser te herkennen. Op die manier kunnen we ook onze website beter laten werken, kunnen we inzicht krijgen in het bezoekersgedrag op de website en kunnen andere partijen inzicht krijgen in uw surfgedrag, zodat zij gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen over meerdere websites en nietrevelante advertenties weg kunnen laten. Voor een overzicht welke cookies we gebruiken, waarom we ze gebruiken en om welke type cookies het gaat en hoe u cookies kunt verwijderen/aanpassen, verwijzen wij u naar onze cookieverklaring. Onze rechtsgrond voor het verwerken van uw gegevens GERECHTVAARDIGDE BELANGEN Op basis van de AVG mogen wij uw gegevens verwerken wanneer dat noodzakelijk is voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belangen of van een derde, behalve wanneer uw belangen zwaarder wegen dan onze belangen. Wanneer wij van mening zijn dat wij een gerechtvaardigd belang hebben zullen wij dit altijd motiveren en aan u kenbaar maken. U heeft het recht bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens op deze grond. In dat geval kunt u contact met ons opnemen. TOESTEMMING In bepaalde omstandigheden zijn we verplicht uw toestemming te verkrijgen voor het verwerken van uw persoonsgegevens met betrekking tot bepaalde (met name commerciële) activiteiten. Afhankelijk van wat we precies met uw informatie doen zal deze toestemming opt-in toestemming of soft op-in toestemming zijn. Soft opt-in wil zeggen dat bij bestaande klanten toestemming voor het versturen van charitatieve, ideële en commerciële s verondersteld wordt, zolang bij het ontstaan van de klantrelatie gecommuniceerd is dat het adres gebruikt wordt voor het versturen van deze informatie en bij het ontstaan van de klantrelatie een mogelijkheid wordt gegeven hiervoor niet te kiezen. Het is ons toegestaan om u producten of diensten die samenhangen met IBN aan te bieden zolang u zich niet actief afmeldt voor deze berichten. We zullen de toestemmingen die u op deze manieren gegeven hebt bijhouden. Recht op het intrekken van toestemming Wanneer we uw toestemming hebben verkregen om uw persoonsgegevens te verwerken voor bepaalde activiteiten (bijvoorbeeld voor onze marketingactiviteiten of automatische profilering), dan kunt u deze toestemming op elk gewenst moment intrekken, waarop we de activiteit waarvoor u toestemming gegeven had zullen stopzetten, tenzij wij van mening zijn dat er een alternatieve grond is om een voortzetting van de verwerking van uw gegevens te rechtvaardigen voor dit doel. In dat geval zullen we u over deze voorwaarde informeren. HET FORMULEREN, UITVOEREN OF VERDEDIGEN VAN STRAFRECHTELIJKE PROCEDURES Soms kan het noodzakelijk voor ons zijn persoonsgegevens in verband met het uitvoeren of verdedigen van strafrechtelijke procedures te verwerken. De AVG staat dit toe wanneer de

11 verwerking noodzakelijk is voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering of wanneer gerechten handelen in het kader van hun rechtsbevoegdheid. APPENDIX 1 Contact Indien u een relatie bent van IBN kunt u uw vragen, problemen of opmerkingen richten aan uw contactpersoon. Indien u geen relatie bent van IBN of u weet niet wie uw contactpersoon is, kunt u contact met ons opnemen via op avg@ibn.nl.

Privacy Statement. Sport, Party en Conferentiecentrum Dekker Zoetermeer BV

Privacy Statement. Sport, Party en Conferentiecentrum Dekker Zoetermeer BV Privacy Statement Sport, Party en Conferentiecentrum Dekker Zoetermeer BV 1 Privacy Statement Sport, Party en Conferentiecentrum Dekker Zoetermeer B.V. Jouw Privacy 3 Ons beleid 3 Wanneer dit beleid op

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT SMART GROUP HOLDING FUTURING PEOPLE FUTURING BUSINESS

PRIVACY STATEMENT SMART GROUP HOLDING FUTURING PEOPLE FUTURING BUSINESS PRIVACY STATEMENT SMART GROUP HOLDING FUTURING PEOPLE FUTURING BUSINESS Jouw Privacy Ons beleid Wanneer dit beleid op jou van toepassing is Hoe jij contact met ons opneemt Welke Persoonsgegevens verzamelen

Nadere informatie

Privacy Statement. Privacy op hoofdlijnen

Privacy Statement. Privacy op hoofdlijnen Privacy beleid en ons beleid Uw privacy is belangrijk voor ons en we verbinden ons ertoe de rechten betreffende de privacy van uw gegevens te beschermen en te waarborgen. In dit privacy beleid beschrijven

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING IBN versie mei 2018

PRIVACYVERKLARING IBN versie mei 2018 PRIVACYVERKLARING IBN versie 1.0-25 mei 2018 1. IBN IBN Holding B.V. ( IBN ) en de daaraan verbonden vennootschappen zijn Nederlandse bedrijven. Onze bedrijven zijn actief in de Europese Economische Ruimte

Nadere informatie

Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens: Malsch Nederland B.V., gevestigd: Nijverheidsweg 8, 5071 NK Udenhout, KvK nr

Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens: Malsch Nederland B.V., gevestigd: Nijverheidsweg 8, 5071 NK Udenhout, KvK nr PRIVACY- EN COOKIEBELEID Malsch Nederland B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy- en cookiebeleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Privacyverklaring Loonbedrijf Ben Hoogenhoud

Privacyverklaring Loonbedrijf Ben Hoogenhoud Privacyverklaring Loonbedrijf Ben Hoogenhoud 1. Inleiding Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring beschrijven wij hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens,

Nadere informatie

PRIVACYBELEID

PRIVACYBELEID PRIVACYBELEID WWW.2SOURCE4.COM Dit privacybeleid beschrijft hoe 2Source4 B.V. (2Source4) uw persoonsgegevens gebruikt die wij via de website www.2source4.com (de Website) verzamelen. Indien wij wijzigingen

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. Contactgegevens Guldenaerde 10, 4283HD Giessen

PRIVACYVERKLARING. Contactgegevens Guldenaerde 10, 4283HD Giessen PRIVACYVERKLARING Liefs van Stella, gevestigd aan Guldenaerde 10, 4283HD Giessen is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens

Nadere informatie

Het gaat om de volgende persoonsgegevens:

Het gaat om de volgende persoonsgegevens: Privacyverklaring JR Accountancy & Consultancy Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten

Nadere informatie

Strijkviertel 36K Telefoon Handelsregister nr BTW nr.: NL B01

Strijkviertel 36K Telefoon Handelsregister nr BTW nr.: NL B01 Strijkviertel 36K Telefoon 030-7601155 Handelsregister nr. 08096641. BTW nr.: NL809662334B01 www.qepholland.com 1 Algemeen QEP Holland / ATS-Engineering b.v., gevestigd aan Strijkviertel 36K, 3454 PM De

Nadere informatie

Privacy verklaring: 1. Inleiding.

Privacy verklaring: 1. Inleiding. Privacy verklaring: 1. Inleiding. Strandpaviljoen De Haven van Renesse verwerkt dagelijks verschillende persoonsgegevens. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons en zien het dan ook als onze

Nadere informatie

Bij afname van YunaCare diensten verwerk ik in ieder geval je (bedrijfs)naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en jouw adres.

Bij afname van YunaCare diensten verwerk ik in ieder geval je (bedrijfs)naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en jouw  adres. PRIVACY VERKLARING www.yunacare.nl 2018 conform AVG wetgeving Dit is de privacyverklaring van YunaCare, Sonnedach 1, 6931 JA Westervoort, Nederland, ingeschreven in het KvK Register onder nummer 62389076.

Nadere informatie

AVG privacy verklaring

AVG privacy verklaring AVG privacy verklaring Thoben & Minten, Burgmeester van der Heijdenlaan 12, 5171JL, Kaatsheuvel is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring Beugelreiniging.com

Privacy- en cookieverklaring Beugelreiniging.com Privacy- en cookieverklaring Beugelreiniging.com Bij Beugelreiniging.com hechten wij groot belang aan de privacy van de gebruikers van de website. Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren

Nadere informatie

Privacy statement gabyhutjes. Privacy statement

Privacy statement gabyhutjes. Privacy statement Privacy statement Dit is het privacy statement van gabyhutjes *, gevestigd aan de Jan van Embdenweg 24, 6861ZT te Oosterbeek (hierna: gabyhutjes), www.gabyhutjes.nl Dit privacy statement is voor het laatst

Nadere informatie

PRIVACY EN COOKIE BELEID DOCK4

PRIVACY EN COOKIE BELEID DOCK4 PRIVACY EN COOKIE BELEID DOCK4 Inleiding Dit privacy- en cookiebeleid is van toepassing op Dock4& Organisatieadvies in Zorg (hierna te noemen: Dock4) De verwerking van persoonsgegevens die Dock4 in het

Nadere informatie

Privacy & Cookieverklaring

Privacy & Cookieverklaring Privacy & Cookieverklaring Bres Accommodaties hecht grote waarde aan de privacy van de bezoekers van Recreatieoord Binnenmaas, de overige accommodaties en de websites. Om die reden gaan wij zorgvuldig

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT RECOMMENDR

PRIVACY STATEMENT RECOMMENDR PRIVACY STATEMENT RECOMMENDR Waarom dit privacy statement? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding. Privacy Statement CoinCare B.V.

Inhoud. Inleiding. Privacy Statement CoinCare B.V. Privacy Statement CoinCare B.V. Inhoud Inleiding 1. Welke persoonsgegevens verwerken wij? 2. Verwerkt CoinCare B.V. ook bijzondere persoonsgegevens? 3. Met welk doel verwerken wij uw gegevens? 4. Hoe beschermen

Nadere informatie

Privacybeleid Balvert Handel B.V.

Privacybeleid Balvert Handel B.V. Privacybeleid Balvert Handel B.V. Balvert Handel B.V. (hierna Balvert) vindt de bescherming van uw persoonsgegevens erg belangrijk. Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met de toepasselijke

Nadere informatie

Privacyverklaring en cookiebeleid

Privacyverklaring en cookiebeleid Privacyverklaring en cookiebeleid Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens WERQ hecht eraan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om te gaan. Met het doorgeven van uw gegevens geeft u ons toestemming

Nadere informatie

Privacy statement stiltecoaching. Privacy statement

Privacy statement stiltecoaching. Privacy statement Privacy statement Dit is het privacy statement van stiltecoaching *, gevestigd aan de Jan van Embdenweg 24, 6861ZT te Oosterbeek (hierna: stiltecoaching), www.stiltecoaching.nl Dit privacy statement is

Nadere informatie

Informatie over wat wij doen met uw persoonlijke gegevens

Informatie over wat wij doen met uw persoonlijke gegevens Privacyverklaring Auroville International Nederland Informatie over wat wij doen met uw persoonlijke gegevens In deze Privacyverklaring worden uw rechten uiteengezet en de maatregelen die Auroville International

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens. Angstverminderen. De Caascooper PX Wormer.

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens. Angstverminderen. De Caascooper PX Wormer. Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Angstverminderen De Caascooper 40 1531PX Wormer 0651586095 www.angstverminderen.nl www.angstverminderen.com info@angstverminderen.nl KvK.nr.: 34322188 1. Verwerking

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bij MyFit hechten wij groot belang aan de privacy van de gebruikers van de website. Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij een aantal kernwaarden Informeren:

Nadere informatie

Privacyverklaring. Toepasselijkheid

Privacyverklaring. Toepasselijkheid Privacyverklaring U stelt als afnemer vertrouwen in ons en in onze diensten. Nu behoren vertrouwen en vertrouwelijkheid tot de kernwaarden van onze diensten. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de privacy

Nadere informatie

privacy verklaring wat doen wij met persoonsgegevens van onze bezoekers, klanten en overige relaties meesters met passie

privacy verklaring wat doen wij met persoonsgegevens van onze bezoekers, klanten en overige relaties meesters met passie privacy verklaring wat doen wij met persoonsgegevens van onze bezoekers, klanten en overige relaties In deze privacyverklaring geven wij antwoord op de volgende vragen: 1. Algemeen 2. Welke persoonsgegevens

Nadere informatie

OP WELKE MANIER VERZAMELEN WIJ PERSOONSGEGEVENS?

OP WELKE MANIER VERZAMELEN WIJ PERSOONSGEGEVENS? PRIVACY STATEMENT WAAROM DIT PRIVACY STATEMENT? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en

Nadere informatie

Privacy statement ROM3D

Privacy statement ROM3D Privacy statement ROM3D Dit is het Privacy Statement van Rom3D. Om je goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, verwerkt Rom3D jouw persoonsgegevens. Rom3D

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bij Tandartspraktijk Lawant, hechten wij groot belang aan de privacy van de cliënten. Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Toepasselijkheid

PRIVACY STATEMENT. Toepasselijkheid PRIVACY STATEMENT Dit is het privacy statement van de vennootschap onder firma SUNWAY LANGUAGE, kantoorhoudende te (2516 EH) s-gravenhage, aan de Rijswijkseweg 60, ingeschreven in het handelsregister van

Nadere informatie

Gebruik van onze diensten

Gebruik van onze diensten privacyverklaring en cookies Wij zijn er ons van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke

Nadere informatie

Privacy Statement. Wie zijn wij?

Privacy Statement. Wie zijn wij? Privacy Statement Wie zijn wij? Uw gegevens worden verwerkt door De Zakelijk Energie Collectief BV. Zakelijk Energie Collectief bied de consument een kijkje in de keuken als het gaat om prijsverschillen,

Nadere informatie

In ons Privacyreglement gebruiken wij een aantal definities (deze definities kunnen in enkelvoud en meervoud worden gebruikt):

In ons Privacyreglement gebruiken wij een aantal definities (deze definities kunnen in enkelvoud en meervoud worden gebruikt): Privacy- en cookie statement ISProjects Privacy Statement In ons Privacyreglement gebruiken wij een aantal definities (deze definities kunnen in enkelvoud en meervoud worden gebruikt): Cookie: een klein

Nadere informatie

1Minuut privacyverklaring

1Minuut privacyverklaring 1Minuut privacyverklaring Versie 1.1 Juni 2019 1. Introductie Wij (1Minuut, wij, ons) hechten veel waarde aan jouw privacy. Wij hebben deze verklaring opgesteld, omdat wij vinden dat jij erop moet kunnen

Nadere informatie

Dynatek Privacyverklaring

Dynatek Privacyverklaring Dynatek Privacyverklaring In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe uw gegevens worden beschermd en gebruikt. Deze verklaring is opgesteld conform de nieuwe privacy regelgeving (GDPR) en laatst gewijzigd

Nadere informatie

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; Privacy Policy Zenner Keukenachitektuur B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Privacyverklaring CartBirds BV. Versie 0.2. Deze pagina is voor het laatst aangepast op

Privacyverklaring CartBirds BV. Versie 0.2. Deze pagina is voor het laatst aangepast op Privacyverklaring CartBirds BV Versie 0.2 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-05-2018. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Waarvoor gebruiken wij uw persoonsgegevens?

Waarvoor gebruiken wij uw persoonsgegevens? Bij Stichting Wijkvoorziening t Doesgoor hechten wij groot belang aan de privacy van de gebruikers van de website. Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij een aantal kernwaarden Informeren

Nadere informatie

Privacyverklaring. De Kleine Ambassade. Vijgensteeg 2, 3111 PT Schiedam, Nederland, Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Privacyverklaring. De Kleine Ambassade. Vijgensteeg 2, 3111 PT Schiedam, Nederland, Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer Privacyverklaring De Kleine Ambassade Vijgensteeg 2, 3111 PT Schiedam, Nederland, Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24475497 Waarom deze privacyverklaring? De Kleine Ambassade vindt

Nadere informatie

Privacybeleid

Privacybeleid Privacybeleid 24-05-2018 Brug naar Succes/Talent in Beweging, Crotom vindt de bescherming van uw persoonsgegevens erg belangrijk. Wij zorgen er daarom voor dat uw persoonsgegevens zorgvuldig worden behandeld.

Nadere informatie

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Privacy Statement Dit is het privacy statement van FysiekHerstel, gevestigd te 7902 NX Hoogeveen aan de Sportveldenweg 2 (hierna: FysiekHerstel), www.fysiekherstel.nl Toepasselijkheid Dit privacy statement

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Coachpraktijk Coach jezelf naar geluk, hierna Coach jezelf naar geluk genoemd Onderdeel van Entree, Training & Consultancy Lage Vuurscheweg 9 1251 TS Laren

Nadere informatie

Dit is het privacy statement van E-bike Store B.V. gevestigd te Castricum aan de Geelvinckstraat 68. (hierna: E-bike Store,

Dit is het privacy statement van E-bike Store B.V. gevestigd te Castricum aan de Geelvinckstraat 68. (hierna: E-bike Store, Privacy Statement Dit is het privacy statement van E-bike Store B.V. gevestigd te Castricum aan de Geelvinckstraat 68. (hierna: E-bike Store, www.ebikestore.nl) Toepasselijkheid Dit privacy statement is

Nadere informatie

Privacyverklaring cliënten en wettelijk vertegenwoordigers/contactpersonen

Privacyverklaring cliënten en wettelijk vertegenwoordigers/contactpersonen Privacyverklaring cliënten en wettelijk vertegenwoordigers/contactpersonen Dit is de Privacyverklaring voor cliënten en wettelijk vertegenwoordigers/contactpersonen van Stichting ORO, gevestigd te Helmond

Nadere informatie

Privacyverklaring. Contactgegevens: MediaCows Informaticaweg CP Doetinchem

Privacyverklaring. Contactgegevens: MediaCows Informaticaweg CP Doetinchem Privacyverklaring MediaCows, gevestigd aan de Informaticaweg 12, 7007 CP Doetinchem, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens:

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Stijlvol Creatie Vuurdoornstraat 14 8171 XK Vaassen 0638641700 www.rosanneraubun.nl www.designyourdream.nl/school info@stijlvolcreatie.nl KvKnr.: 54735289

Nadere informatie

Privacyverklaring Hooray B.V.

Privacyverklaring Hooray B.V. Hooray vindt uw privacy erg belangrijk. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de toepasselijke privacyregelgeving. Hoe wij dat doen

Nadere informatie

1. Om te beginnen. 2. Wat is de AVG? 3a. Welke persoonsgegevens verwerk ik van je?

1. Om te beginnen. 2. Wat is de AVG? 3a. Welke persoonsgegevens verwerk ik van je? 1. Om te beginnen Zowie Zep, met KvK nummer 72077050, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Ik vind het waarborgen van je privacy erg

Nadere informatie

Privacyverklaring Sportlijf Personal Training

Privacyverklaring Sportlijf Personal Training Privacyverklaring Sportlijf Personal Training Verwerkingsverantwoordelijke(n) Naam: Vennootschap onder firma Sportlijf personal training D.A.C. Ederzeel en B. Buis Handelsnaam: Sportlijf personal training

Nadere informatie

Privacyverklaring. 1. Persoonsgegevens

Privacyverklaring. 1. Persoonsgegevens Privacyverklaring 1. Persoonsgegevens Valuas verwerkt verschillende soorten persoonsgegevens, voor verschillende doeleinden. Hierna wordt toegelicht welke persoonsgegevens en doeleinden dat zijn. 2. Ontvangers

Nadere informatie

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? Webdesign-bb kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen:

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? Webdesign-bb kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen: PRIVACY POLICY Waarom dit privacy statement? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig

Nadere informatie

PRIVACY & COOKIE VERKLARING LICHTJESSCHOOL

PRIVACY & COOKIE VERKLARING LICHTJESSCHOOL PRIVACY & COOKIE VERKLARING LICHTJESSCHOOL Bedrijfsgegevens LICHTJESSCHOOL Robbenzand 58 3846 JB Harderwijk www.lichtjesschool.nl 1. Verwerking persoonsgegevens De verwerking van persoonsgegevens gebeurt

Nadere informatie

2. Welke gegevens verwerken wij van u. In de administratie van Garage Averdonk leggen wij de volgende gegevens vast:

2. Welke gegevens verwerken wij van u. In de administratie van Garage Averdonk leggen wij de volgende gegevens vast: Privacybeleid Laatst bijgewerkt: 19 oktober 2018 1. Wie zijn wij? Garage Averdonk is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens van haar klanten en relaties. De contactgegevens

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT SERKO GEVELTECHNIEK

PRIVACYREGLEMENT SERKO GEVELTECHNIEK PRIVACYREGLEMENT SERKO GEVELTECHNIEK Serko Geveltechniek is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 22064030. 1 Inhoud Inleiding... 3 DEEL A... 4 Persoonsgegevens die worden verwerkt in de

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING ABBOTT B.V.

PRIVACYVERKLARING ABBOTT B.V. PRIVACYVERKLARING ABBOTT B.V. Abbott B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van haar onderneming en website. In het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot geautomatiseerde verwerking

Nadere informatie

Wat is het algemene privacybeleid van Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein? Wanneer verzamelen wij jouw persoonsgegevens en hoe komen we hieraan?

Wat is het algemene privacybeleid van Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein? Wanneer verzamelen wij jouw persoonsgegevens en hoe komen we hieraan? Dit is de privacyverklaring van Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein, Molensingel 6 5371 AW Ravenstein. KVK 63549344 BTW-nummer NL855286428B01. Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein is de verantwoordelijke

Nadere informatie

Privacyverklaring Rob Sleegers interieur/meubelmakerij en Rob Sleegers interieurprojecten BV.

Privacyverklaring Rob Sleegers interieur/meubelmakerij en Rob Sleegers interieurprojecten BV. Privacyverklaring Rob Sleegers interieur/meubelmakerij en Rob Sleegers interieurprojecten BV. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (hierna: de AVG) is sinds 25 mei 2018 van toepassing op de verwerking

Nadere informatie

De GDPR-wetgeving is sinds 25 mei 2018 verplicht voor webshops en websites. De website van Bové B.V. is compliant met deze GDPR-wetgeving.

De GDPR-wetgeving is sinds 25 mei 2018 verplicht voor webshops en websites. De website van Bové B.V. is compliant met deze GDPR-wetgeving. PRIVACYVERKLARING PRIVACYVERKLARING Via onze website worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Bové B.V. acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke

Nadere informatie

Privacy beleid Aurora Princess

Privacy beleid Aurora Princess Privacy beleid Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen

Nadere informatie

Contactgegevens: Vrouwe Jacobstraat 1, 4793 CN Fijnaart,

Contactgegevens:   Vrouwe Jacobstraat 1, 4793 CN Fijnaart, SavannahVision, gevestigd aan de Vrouwe Jacobstraat 1 4793 CN Fijnaart, zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: http://www.savannahvision.eu,

Nadere informatie

V.O.F. Luwa is verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de AVG.

V.O.F. Luwa is verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de AVG. PRIVACY STATEMENT V.O.F. LUWA Algemeen Dit privacy statement is van toepassing indien u onze website (www.luwahoogwoud.nl) bezoekt, u uw persoonsgegevens via de contactpagina van onze website verzendt,

Nadere informatie

Privacyverklaring Garage Radstaat

Privacyverklaring Garage Radstaat Privacyverklaring Garage Radstaat Dit is de privacyverklaring van Garage Radstaat, gevestigd te Wageningen aan de Industrieweg 14, 6702 DR hierna te noemen: Radstaat, https://www.garageradstaat.nl Toepasselijkheid

Nadere informatie

PRIVACY & COOKIEVERKLARING INFOLEARN (een handelsnaam van Flodago B.V.)

PRIVACY & COOKIEVERKLARING INFOLEARN (een handelsnaam van Flodago B.V.) PRIVACY & COOKIEVERKLARING INFOLEARN (een handelsnaam van Flodago B.V.) Auteur : Infolearn Datum : 14 september 2017 Versie : 1.0 Via onze website Infolearn.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel

Nadere informatie

PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN. Persoonsgegevens zijn gegevens waarmee een persoon direct of indirect kan worden geïdentificeerd.

PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN. Persoonsgegevens zijn gegevens waarmee een persoon direct of indirect kan worden geïdentificeerd. PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN 1. Algemeen 1.1 Reikwijdte De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM (NVM/Wij/Ons) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring Bunnik Plants Beheer B.V.

Privacyverklaring Bunnik Plants Beheer B.V. Privacyverklaring Bunnik Plants Beheer B.V. Verwerkingsverantwoordelijke(n) Statutaire naam: Bunnik Plants Beheer B.V. Handelsnaam: Bunnik Creations B.V. (KvK: 27272150) Bunnik Plants B.V. (KvK.: 29036093)

Nadere informatie

Privacybeleid en Cookieverklaring Spirotech

Privacybeleid en Cookieverklaring Spirotech Privacybeleid en Cookieverklaring Spirotech Spirotech bv, hierna Spirotech, neemt de bescherming van uw privacy zeer serieus. Wij behandelen uw persoonsgegevens daarom vertrouwelijk en met de grootst mogelijke

Nadere informatie

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Privacy Statement Dit is het privacy statement van de vennootschap onder firma Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf Van Haaften V.O.F., gevestigd te (4104 BE) Culemborg aan de Pascalweg 23 H (hierna: Schoonmaakbedrijf

Nadere informatie

Privacyverklaring Connected Women s Fashion Augustus 2018

Privacyverklaring Connected Women s Fashion Augustus 2018 Privacyverklaring Connected Women s Fashion Augustus 2018 Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld.

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT PCV GROUP (V1.0: 1 juni 2018)

PRIVACY STATEMENT PCV GROUP (V1.0: 1 juni 2018) PRIVACY STATEMENT PCV GROUP (V1.0: 1 juni 2018) Disclaimer De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op onze websites www.pcvgroup.com en www.werkenbijpcvgroup.nl Door deze websites te bezoeken

Nadere informatie

Privacy Statement Customs Knowledge - laatst bijgewerkt oktober 2018

Privacy Statement Customs Knowledge - laatst bijgewerkt oktober 2018 Voor Customs Knowledge is het belangrijk om uw privacy en de vertrouwelijkheid van informatie die ons is toevertrouwd te waarborgen. Tijdens uw bezoek aan deze website kan Customs Knowledge persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Privacyverklaring. Waarom verwerken wij die persoonsgegevens? Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: Privacyverklaring Privacyverklaring Vellema Hallum (hierna: wij ) verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst

Nadere informatie

Privacybeleid Triferto

Privacybeleid Triferto Privacybeleid Triferto In dit Privacybeleid leest u hoe Triferto omgaat met de persoonsgegevens van klanten en overige betrokkenen bij het gebruik van onze websites, TrifertoWeb en/of andere diensten.

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING VAN INKOOPBUREAU WEST-BRABANT

PRIVACYVERKLARING VAN INKOOPBUREAU WEST-BRABANT PRIVACYVERKLARING VAN INKOOPBUREAU WEST-BRABANT Inleiding Iedereen heeft recht op privacy. U heeft er dan ook recht op dat de Stichting Inkoopbureau West- Brabant (hierna te noemen: Inkoopbureau West-Brabant

Nadere informatie

Ons privacybeleid geldt alleen voor de informatie die door LLF is verzameld en verwerkt. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons.

Ons privacybeleid geldt alleen voor de informatie die door LLF is verzameld en verwerkt. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons. Privacy Statement Om ons werk te kunnen doen, zijn we bij Stichting Legendary Lane Foundation ('LLF') volledig afhankelijk van de steun van bedrijven en vooral van mensen zoals jij. We zijn daarom altijd

Nadere informatie

Dit Privacy Statement ziet op alle verwerkingen die worden uitgevoerd door ons en voornoemde gelieerde ondernemingen.

Dit Privacy Statement ziet op alle verwerkingen die worden uitgevoerd door ons en voornoemde gelieerde ondernemingen. Privacy Statement Dit is het Privacy Statement van GovernIT B.V. h.o.d.n. Cqure. (Cqure, wij, onze, ons). Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens en geven hierover graag

Nadere informatie

Privacy Statement Stichting Vlechter

Privacy Statement Stichting Vlechter Privacy Statement Stichting Vlechter Dit is het Privacy Statement van Stichting Vlechter. Tot Stichting Vlechter behoren de volgende stichtingen: SPiNN, MJD en Trias. Waar we spreken van Stichting Vlechter

Nadere informatie

Is het noodzakelijk om persoonsgegevens aan Greentogether te verstrekken? 4

Is het noodzakelijk om persoonsgegevens aan Greentogether te verstrekken? 4 Privacyverklaring Om onze diensten goed te kunnen aanbieden verwerken we persoonsgegevens. Wilt u weten hoe we uw gegevens verwerken? Lees dan deze Privacyverklaring Greentogether Holding BV behandelt

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT SOM SET B.V.

PRIVACY STATEMENT SOM SET B.V. PRIVACY STATEMENT SOM SET B.V. SOM SET BV neemt uw privacy serieus en behandelt al uw persoonlijke informatie uiterst zorgvuldig. In dit privacy statement legt SOM SET BV u uit welke gegevens worden verwerkt

Nadere informatie

Algemene informatie over gegevensverwerking

Algemene informatie over gegevensverwerking Algemene informatie over gegevensverwerking Omvang van de verwerking van persoonsgegevens Wij verzamelen en gebruiken persoonsgegevens van onze gebruikers in principe alleen indien dit noodzakelijk is

Nadere informatie

Daar waar in deze verklaring sprake is van A.C. Koijen & Partners worden feitelijk beide bedrijven bedoeld.

Daar waar in deze verklaring sprake is van A.C. Koijen & Partners worden feitelijk beide bedrijven bedoeld. Cookie & privacyverklaring Website A.C. Koijen & Partners Dit is de privacyverklaring van A.C. Koijen & Partners. Dit document legt uit hoe A.C. Koijen & Partners omgaat met persoonsgegevens zoals die

Nadere informatie

Stichting Vitality Inside gebruikt de gegevens van haar relaties op de volgende wijze:

Stichting Vitality Inside gebruikt de gegevens van haar relaties op de volgende wijze: Dit is de privacyverklaring van Stichting Vitality Inside. Deze verklaring is van toepassing op de verwerking van (1) door gasten, donateurs en andere relaties verstrekte persoonlijk informatie, (2) van

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT STICHTING WEISSENSEE4KIDS

PRIVACY STATEMENT STICHTING WEISSENSEE4KIDS PRIVACY STATEMENT STICHTING WEISSENSEE4KIDS Informeren over verwerking van persoonsgegevens De Stichting Weissensee4Kids is voor het verwezenlijken van ons doel: Het werven van fondsen met behulp van schaats-,

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING TVR Metaal B.V. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonsgegevens TVR Metaal B.V. verwerkt en voor welke doeleinden.

PRIVACYVERKLARING TVR Metaal B.V. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonsgegevens TVR Metaal B.V. verwerkt en voor welke doeleinden. TVR Metaal B.V. is zich er van bewust dat een passende verwerking van persoonsgegevens een onmisbaar aspect is van het privacy recht. Om dit recht te waarborgen, kunt u in deze verklaring nagaan hoe TVR

Nadere informatie

Privacyverklaring Result Mediation

Privacyverklaring Result Mediation Privacyverklaring Result Mediation Dit is de privacyverklaring van Result Mediation, gevestigd aan de Herengracht 213-3, 1016 BG te Amsterdam (hierna: Result ). Deze privacyverklaring is van toepassing

Nadere informatie

Op grond waarvan mag Robuusteiken deze persoonsgegevens verwerken? 3. Is het noodzakelijk om persoonsgegevens aan Robuusteiken te verstrekken?

Op grond waarvan mag Robuusteiken deze persoonsgegevens verwerken? 3. Is het noodzakelijk om persoonsgegevens aan Robuusteiken te verstrekken? Privacyverklaring Om onze diensten goed te kunnen aanbieden verwerken we persoonsgegevens. Wilt u weten hoe we uw gegevens verwerken? Lees dan deze Privacyverklaring Robuusteiken behandelt persoonsgegevens

Nadere informatie

Toepasselijkheid privacy statement

Toepasselijkheid privacy statement Make Marketing Magic Privacy Statement Waarom dit privacy statement? Voor onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk

Nadere informatie

Privacy - en cookieverklaring

Privacy - en cookieverklaring Privacy - en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Chantal van den Broek Empower yourself coach Wijde Wormer 202 2905 TZ Capelle aan den IJssel 06-43712498 www.empoweryourselfcoaching.nl chantalbroek@gmail.com

Nadere informatie

Privacystatement Splickr

Privacystatement Splickr Privacystatement Splickr Splickr is een merknaam van The HypotheekCompany B.V. dit is een landelijke samenwerking van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Wij werken samen met ongeveer 100 zelfstandig

Nadere informatie

Privacyverklaring. R B.V. Assurantiekantoor Flevo

Privacyverklaring. R B.V. Assurantiekantoor Flevo Privacyverklaring Remail B.V. Assurantiekantoor Flevo Dit is de privacyverklaring van Remail B.V. / Assurantiekantoor Flevo, Dr. Jan van Breemenlaan1, 8191 LA Wapenveld, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Privacy verklaring - 1 maart 2018 WebVooruit Pagina 1

Privacy verklaring - 1 maart 2018 WebVooruit Pagina 1 WebVooruit vindt jouw privacy erg belangrijk. Wij zullen jouw gegevens dan ook op een veilige manier verwerken en gebruiken, geheel volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Ons KvK nummer is:

Ons KvK nummer is: Wie zijn wij? COOKS CrossOver Communicatie, gevestigd aan het Grotekerksplein 4 in Dordrecht. COOKS is een marketingcommunicatiebureau, gespecialiseerd in trademarketing, shoppermarketing, category management

Nadere informatie

Daniëlle de Vet is de Functionaris Gegevensbescherming van Kanters Special Products B.V. Zij is te bereiken via:

Daniëlle de Vet is de Functionaris Gegevensbescherming van Kanters Special Products B.V. Zij is te bereiken via: Privacyverklaring Kanters Special Products B.V. gevestigd aan: De Stater 32 5737 RV Lieshout Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. Telefonisch: Adres: Otterweg BC - Beek en Donk

PRIVACYVERKLARING. Telefonisch: Adres: Otterweg BC - Beek en Donk PRIVACYVERKLARING Wij bij de Stichting Laarbeekse Omroep Kontakt hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring informeren wij u dan ook hoe we bij Omroep Kontakt

Nadere informatie

PRIMADAK ROOSENDAAL B.V. PRIVACYBELEID

PRIMADAK ROOSENDAAL B.V. PRIVACYBELEID PRIMADAK ROOSENDAAL B.V. PRIVACYBELEID 1 Wie zijn wij? Wij zijn Primadak Roosendaal B.V., gevestigd te Oud Gastel kantoor houdende te Oud Gastel. We zijn ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Versie

PRIVACY STATEMENT. Versie PRIVACY STATEMENT Versie 1 Algemene informatie Dit privacy statement oftewel privacy- en cookieverklaring, versie 1, is voor het laatst gewijzigd op en is van toepassing op al onze overeenkomsten, producten,

Nadere informatie

Privacybeleid Versie

Privacybeleid Versie Inhoud Privacybeleid Versie 29-1-2019 Stichting ConcertCheck...2 Privacy en veiligheid...2 De Algemene Verordening Gegevensbescherming...2 Uitgangspunten...2 Rechtmatigheid, behoorlijkheid, transparantie...2

Nadere informatie

Contactgegevens: Banjostraat 45, 4876 XM, Etten-leur

Contactgegevens:   Banjostraat 45, 4876 XM, Etten-leur Kleuren-Therapie het licht, gevestigd aan Banjostraat 45, 4876 XM Etten-leur, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: https://www.kleuren-therapie.nl

Nadere informatie

Privacy verklaring Rijnstad

Privacy verklaring Rijnstad Privacy verklaring Rijnstad Privacyverklaring Rijnstad Pag. 1 van 7 Privacy verklaring Rijnstad Dit is de Privacy verklaring van Rijnstad. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens VIVE LA VIEP Rozendijk 24 1791 PE Den Burg 0620916479 www.vivelaviep.nl info@vivelaviep.nl KvKnr.: 58522891 1. Verwerking persoonsgegevens De verwerking van

Nadere informatie