Nieuwsbrief april 18

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief april 18"

Transcriptie

1 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r INHOUDSOPGAVE Centrale eindtoets groep 8 Nieuws vanuit MR Informatie externen Koningsspelen 2018 Ouderraad Kalender april Avond 4 daagse Gemeentewerf Kalender mei Vakanties De Eerste Heilige Communie Schoolreisjes 2018 Kinderboerderij Jarigen op de JB Trots op onze kinderen! Herdenken en vieren Activiteiten Bevrijdingsdag Centrale Eindtoets groep 8 Dit jaar zal er weer een Centrale Eindtoets worden gehouden in groep 8. De Centrale Eindtoets is een aanvulling op het VO advies van de basisschool, waarbij het advies dat door de school wordt gegeven, leidend is. De toets wordt over verschillende dagen verspreid afgenomen. In de week van 18 april zal het dus erg stil zijn rondom het lokaal van groep 8 en zullen er onderdelen zoals taal en rekenen getoetst worden. Tot nu toe hebben wij hiervoor gebruik gemaakt van de Cito Eindtoets. Na een zorgvuldige afweging en vergelijking van alle beschikbare eindtoetsen voor het basisonderwijs, hebben wij besloten dit jaar over te stappen van de Cito Eindtoets naar de IEP Eindtoets. Wij zijn van mening dat de IEP Eindtoets het beste aansluit bij de uitgangspunten van onze school en de wijze waarop wij de toets willen afnemen. Denk hierbij onder andere aan: de kindvriendelijkheid, de vraagstelling in begrijpelijke taal (ook bij het onderdeel rekenen), de afnametijd van 2 x 2 uur (in plaats van 3 hele ochtenden), de aantrekkelijke lay-out, het werken in een opgavenboekje (geen antwoordbladen of bronnenboeken meer) en het willen toetsen en vaststellen van wat een kind echt weet (geen instink - vragen). De eindtoets zal door de kinderen op dinsdag 17 en woensdag 18 april 2018 gemaakt worden. De IEP Eindtoets geeft, net zoals de Cito Eindtoets dat zou doen, als eindresultaat een schooladvies voor het voortgezet onderwijs. Dit schooladvies bevestigt als het goed is het advies dat eerder dit jaar door ons als school is afgegeven. Wij zijn dan ook van mening dat dit het primaire doel is van het toetsen van kinderen; waar staat de leerling nu, waar is hij naar op weg en hoe kunnen we de leerling helpen zich optimaal te blijven ontwikkelen? We wensen onze kanjers uit groep 8 alvast heel veel succes toe!!

2 Koningsspelen 2018 groep 3 tot en met 8 Hang de vlag maar uit, trek je oranje shirt aan en houd de zonnebrand paraat want..; Op donderdag 19 april en vrijdag 20 april, staan traditioneel de Koningsspelen weer op het programma! Op het terrein van de voetbalclub SV Lopik kunnen de kinderen van de onderbouw (groep 3 t/m 5) zich op donderdag met talloze sporten vermaken. De bovenbouw (groep 6 t/m 8) doet dit op vrijdag. Alle kinderen worden in oranje/rood-wit-blauw, gewoon om 8:15u op school verwacht, want we lopen gezamenlijk naar het sportterrein. Om 14:00 eindigt het evenement en gaan wij weer te voet terug naar school. Het kan zo zijn, dat we iets na 14.15u terug op school zijn. De kinderen krijgen iets te eten tijdens deze sportieve dag, maar het is raadzaam om nog wel een lunch en wat te drinken mee te nemen. We zijn heel blij dat er voldoende hulpouders zijn voor beide sportieve dagen, hartelijk bedankt daarvoor!!! De hulpouders krijgen op de dag zelf de indeling van de groepjes. (uw eigen kind zit in ieder geval bij u in de groep) We hopen op een heerlijk oranjezonnetje, zodat we er een superleuke dag van kunnen maken!! Om alvast in de sfeer te komen, kunt u onderstaande link bekijken en oefenen: Groetjes, Marianne en Jessica. Koningsspelen groep 1 en 2 Op donderdag 19 april mogen de kinderen van groep 1 en 2 verkleed in de kleuren rood/wit/blauw/oranje op school komen. We brengen deze ochtend per klas een bezoekje aan de burgemeester. De kinderen mogen vragen stellen en we bieden een zelf gemaakt cadeautje aan. Ouders die willen helpen met het begeleiden van het bezoek aan de burgemeester kunnen intekenen op de lijsten bij de klasdeuren. Ook vinden we het leuk als de kinderen een vrolijk versierde rood/wit/blauw/oranje fiets, step, skelter, poppenwagen etc. meenemen. Deze mogen voor schooltijd in de speelzaal worden gezet. Later op de dag maken wij namelijk een optocht rond de school en mogen de kinderen met hun versierde vervoersmiddel op het schoolplein spelen. Voor vragen over deze dag kunt u bij Noortje of Erica terecht. We gaan er een feestelijke dag van maken!

3 Avond 4 daagse 2018 Dinsdag 15 mei tot en met vrijdag 18 mei is er weer Avond 4 daagse in Lopik. Er kan ook dit jaar weer gekozen worden om de 5 of de 10 km te lopen. De kinderen kunnen zich inschrijven via school, echter ligt de verantwoordelijkheid tijdens het lopen wel geheel bij de ouders van de deelnemende kinderen! We vinden het dan ook raadzaam dat er ouders met de (groepjes) kinderen meelopen; ook met de kinderen die 10 kilometer gaan lopen!! Volgende week maandag 16 tot en met 20 april, zit er iedere ochtend tussen 8.05u en 8.25u iemand van de ouderraad in de hal van de school, waarbij je je kunt inschrijven voor de Avond 4 Daagse. De kosten van deelname zijn 5, en we vragen jullie om gepast geld mee te nemen. Op de website van onder het kopje avondvierdaagse kunnen jullie meer informatie vinden en ook de looproutes. In de week van de avondvierdaagse zijn wij zoals gewoonlijk weer aanwezig op het Willem Alexanderplein. De vertrektijden staan tegen die tijd ook vermeld op de website van Lopik in beweging. We wensen iedereen alvast heel veel (wandel-) plezier toe tijdens de Avond 4 daagse!! Groeten van de ouderraad. Vakanties schooljaar Alhoewel we nog midden in het huidige schooljaar zitten, zijn we ook al bezig met het nieuwe schooljaar. Zo zijn we bezig met de formatie en wordt er een eerste aanzet gemaakt met de nieuwe jaarkalender. Hieronder vindt u alvast de vakanties voor het nieuwe schooljaar. Naast deze vakanties, worden er ook nog een aantal studiedagen gepland, de data van deze dagen volgen nog voor de zomervakantie. Herfstvakantie za 20 t/m zo 28 oktober 2018 Kerstvakantie za 22 december 2018 t/m zo 6 januari 2019 Voorjaars-krokusvakantie za 23 februari t/m zo 3 maart 2019 Goede Vrijdag vr 19 april 2019 Mei-/tulpvakantie za 20 april t/m zo 5 mei 2019 Hemelvaart en extra dag do 30 en vr 31 mei e Pinksterdag ma 10 juni 2019 Zomervakantie za 20 juli t/m zo 1 september 2019

4 De Eerste Communie Op zondag 22 april wordt in de Heilige Jacobuskerk te Cabauw de viering gehouden ter ere van de 1e Heilige Communie. Van de Jan Bunnikschool doen er 3 kinderen hun Eerste Communie, namelijk; Liam Kreijfelt, Liz Overbeek en Ruben van Kats Waarom Eerste Communie? Als je als ouder je kind hebt laten dopen, geef je daarmee aan dat je je kind wilt laten opgroeien in de traditie van de kerk. Je wilt dat je kind een plaats krijgt in de kerk. Ouders kunnen zich het moment waarop hun kind werd gedoopt, vaak nog goed herinneren. De kinderen zelf weten er meestal niets meer van. Toch willen we hen laten weten dat ook zij bij de kerk horen. Dat zij binnen de kerk een plaats innemen. Vandaar dat wij de Eerste Communie vieren. Betekenis van de Eerste Communie Wij vieren bij de kerkdienst/ eucharistieviering de herinnering aan Jezus. Bij het Laatste Avondmaal brak Jezus met zijn leerlingen het brood en deelde de beker met wijn en zei tot hen: Doe dit tot mijn gedachtenis. Als wij nu te communie gaan, worden we herinnerd aan wat Jezus heeft gedaan. Wij ontvangen deze communie als gave van God. Communie betekent letterlijk: gemeenschap. Door te communie te gaan, nemen we dus deel aan de gemeenschap van Jezus en zijn kerk. Bij de Eerste Communie nemen de kinderen dus voor de eerste keer feestelijk deel aan deze maaltijd van Jezus Christus. We willen aan jullie laten weten dat iedereen welkom is op zondag 22 april om uur in de H. Jacobuskerk te Cabauw om deze bijzondere viering mee te beleven!

5 Schoolreisje groep 3 t/m 7 naar het gebouw van scoutinggroep Pieter Maritz te Ede Zoals u in een eerdere nieuwsbrief heeft kunnen lezen gaan wij van maandag 11 t/m 15 juni 2018 weer op schoolreis. Wij gaan dan naar het scoutinggebouw van Pieter Maritz, waar de groepen 4 tot en met 7 een dag en een nacht zullen verblijven. De kinderen van groep 3 blijven nog niet overnachten en zullen die vrijdag rondom het gebouw en in het bos verblijven. Voorafgaand aan het kamp regelt de leerkracht de begeleiding. Dit kunnen stagiaires, bekenden en/of ouders zijn. De leerkracht benadert hier zelf mensen voor. We gaan met auto s naar Ede. U rijdt dan met de ene groep kinderen heen en neemt een andere groep kinderen weer mee naar school terug. U kunt zich hiervoor al aanmelden via het mailadres: jan.vandijk@janbunnikschool.nl 11 t/m 15 juni 2018 groep heen groep terug Maandagochtend 11 juni 7 x dinsdagochtend 12 juni 6 7 Woensdagochtend 13 juni 5 6 Donderdagochtend 14 juni 4 5 Vrijdagochtend 15 juni 3 4 Vrijdagavond 15 juni x 3 Zodra het rijschema compleet is, zullen wij per mail een overzicht sturen waarin u kunt zien wie er rijden. Namens de schoolreis commissie, Jan en Jessica Schoolreis groep 1 en 2 Op maandag 4 juni gaan de groepen 1 en 2 op schoolreis naar t Vogelnest in Bunnik. Dit is een huis in het bos waar een hek omheen staat. Er zijn vele speelhuisjes, klim- en klauterrekken, scheppen, karren, fietsen etc.. om mee te spelen. Kortom, een ideale locatie voor onze schoolreis! Wij zijn op zoek naar ouders die op deze dag willen rijden en begeleiden. We vertrekken om 8.15 uur en zijn om uur weer terug op school. Als u het leuk vindt om mee te gaan, kunt u intekenen op de lijsten bij de deur van de klas. Bij teveel aanmeldingen zullen we helaas moeten loten. Meer informatie volgt later. Heeft u nu al vragen, dan kunt u terecht bij juf Noortje en juf Erica.

6 Kinderboerderij IJsselstee Eind mei gaan de kinderen van groep 1 en 2 op bezoek bij de dieren van kinderboerderij IJsselstee (Geinoord 12, 3432 PE Nieuwegein) Groep 1/2c: dinsdag 22 mei Groep 1/2b: donderdag 24 mei Groep 1/2a: dinsdag 29 mei (vertrek vanaf school 9.40 uur - terug op school +/ uur) (vertrek vanaf school 9.40 uur - terug op school +/ uur) (vertrek vanaf school 9.40 uur - terug op school +/ uur) We gaan daar de dieren van de kinderboerderij bekijken maar ook opdrachten over deze dieren maken. Ons eten/drinken van de eerste pauze nemen we in de tassen mee om op de kinderboerderij te picknicken. Ouders die het leuk vinden om een groepje kinderen te rijden en te begeleiden kunnen intekenen op de lijsten bij de klasdeuren! Nieuws vanuit de MR Middels deze Nieuwsflits vertellen wij graag wat er besproken is in de laatste vergadering van de Medezeggenschapsraad van 3 april. - Terugblik op de ouderpanel-avond en de daaruit voortgekomen actiepunten. Deze zullen we op 26 juni a.s nogmaals evalueren. Tijdens de laatste GMR vergadering is stichtingsbreed stilgestaan bij de uitkomst van de enquête van alle scholen. Dit om van elkaar te leren. - Medio April zal de directie bij de stichting aangeven hoe zij en het team het extra geld van de overheid wil len gaan inzetten om de werkdruk op onze school te verminderen. Een werkgroep met een aantal leer krachten is gestart om de werkdruk verder onder de loep te nemen. Wat kan beter, wat kan minder. - De formatie voor 2018/2019 is op papier goedgekeurd door de stichting. Komende weken kunnen er leer krachten binnen de JB/stichting aangeven of zij wensen te wisselen van school. Zodra dit bekend is kan de definitieve formatie voor onze school gemaakt worden en word u hierover geïnformeerd. - Stichtingsbreed is er nog veel vervangingsproblematiek. Gelukkig heeft onze school nog geen klassen naar huis hoeven sturen. Het team doet er alles aan dit intern of via invalleerkrachten op te lossen. - Complimenten over de ontruiming van 6 maart. Deze is rustig en goed verlopen. - Bij de stichting is er een beleidsmedewerker kwaliteit gestart. Belangrijkste taak is het inzichtelijk maken van de kwaliteiten & protocollen van elke school en zorgen dat deze met alle scholen binnen de stichting gedeeld wordt. De volgende vergadering is op 15 mei Mocht u vragen hebben of een bepaald onderwerp op de agenda willen zetten kunt u ons altijd persoonlijk aanspreken of een sturen naar mr@janbunnik.nl Samen voor Boeiend Onderwijs

7 Wil je meer betrokken zijn bij de activiteiten op de school van je kind(eren)? Kom bij de ouderraad!! Wil je meer betrokken zijn bij de activiteiten op de school van je kind(eren) maar weet je niet het hoe, wat of waar? Wij van de ouderraad geven graag antwoord op die vragen. Als lid van de ouderraad ben je met ongeveer 10 andere ouders/verzorgers verantwoordelijk voor het (mede) organiseren van en helpen bij de volgende activiteiten: schoolfotograaf, schoolvoetbal, sinterklaas, Kerst, Carnaval, Pasen, schoolvolleybal, avondvierdaagse, zwemvierdaagse en Jan Bunnikfestival/poldersportdag. Om alvast een beeld te krijgen wat het inhoudt, hieronder een aantal activiteiten verder uitgewerkt: - Als de schoolfotograaf komt, zorgen wij ervoor dat de kinderen op tijd uit de klassen worden gehaald en de middagsessie met broertjes/zusjes goed en ordelijk verloopt. - Met Sinterklaas zoeken we de cadeautjes uit en zorgen we voor een mooie verpakking. Het regelen van de Sint en zijn pieten voor pietenochtend. De avond voor de pietenochtend zorgen we ervoor dat in alle lokalen de benodigdheden aanwezig zijn zodat de kinderen dan o.a. pepernoten kunnen maken of een speculaaspop kunnen versieren. - Bij de avondvierdaagse zorgen wij voor de inschrijving en dat alle deelnemende kinderen een JB-shirt krijgen. - Met Kerst variëren de activiteiten van het versieren van de hal in kerstsferen tot en met broodjes smeren voor de ouders die tijdens het kerstdiner van hun kind(eren) gezellig een broodje in de hal van de school komen eten. - En nog veel meer! Is je interesse gewekt? Mooi! Woensdag 25 april a.s. vergaderen we weer. De vergadering start om uur en is altijd op de Jan Bunnikschool. Je bent van harte welkom! Op de site van de Jan Bunnikschool, onder Organisatie; Ouderraad vind je meer informatie over wie wij zijn. Namens de ouderraad, hopelijk tot snel!

8 Naar de gemeentewerf We begonnen allemaal op school. Vol verwachting gingen we op de fiets naar de gemeente. Toen we daar aankwamen werden we gelijk ontvangen. De werknemers zeiden dat we naar binnen mochten. Eenmaal binnen moesten we allemaal op een stoel zitten. Een aantal kinderen (5) mocht voor een radio programma iets zeggen. De andere kinderen mochten even rondkijken door de ruimte. Ondertussen kwam er een andere klas binnen toen moesten we weer allemaal gaan zitten. De 5 kinderen die iets voor de radio mochten zeggen kwamen weer terug en toen kregen we een hele leerzame uitleg over het landbouwverkeer. We werden in 4 groepen opgedeeld en wij mochten steeds 4 verschillende activiteiten doen: 1 Je moest kijken voor uitwijkende karren/materialen achter landbouwverkeer. 2 Je mocht de dode hoek van het landbouwvoertuig bekijken. 3. We leerden hoe we moesten reageren als de landbouwvoertuigen achteruit rijden. 4. We mochten om de beurt op een fiets stappen en voor de landbouwvoertuigen uitrijden terwijl de lanbouwvoertuigen ons volgden. Ons werd de opdracht gegeven om weer naar binnen te gaan we moesten daar even wachten tot een andere school klaar was. Ondertussen kregen wij wat te drinken en iets lekkers. Toen de andere klas klaar was mochten we naar binnen voor de afsluiting. Volgens veel kinderen een geslaagde dag Geschreven door: Pepijn Geurts, groep 8a KBS Jan Bunnikschool Jarigen op de Jan Bunnik Hieper de piep. Hoera! In de maand april hebben we ook weer kinderen die een jaartje ouder worden. We wensen hen allen een hele leuke, gezellige en mooie dag toe! 2-apr Paola uit groep 7 Jenny 4-apr Owen uit groep 6 Jan 6-apr Mike uit groep 8B Caroline/Monique 8-apr Levi uit groep 1/2B Mariëlla 10-apr Ryan uit groep 6 Jan 11-apr Koen uit groep 5 Diana/Jessica 12-apr Yoran uit groep 7 Jenny 16-apr Jayson uit groep 1/2B Mariëlla 17-apr Joshua uit groep 4 Martine/Rohini 21-apr Tygo uit groep 4 Martine/Rohini 25-apr Britt uit groep 5 Diana/Jessica 26-apr Zahra uit groep 6 Jan 26-apr Manar uit groep 7 Jenny 27-apr Jill uit groep 3 Marianne/Jolanda 30-apr André uit groep 1/2A Erica 30-apr Joy uit groep 3 Marianne/Jolanda 30-apr Liz uit groep 4 Martine/Rohini 30-apr Timo uit groep 7 Jenny

9 Trots op onze kinderen! Verkeersexamen groep 7 Dinsdag 5 april is het theoretisch verkeersexamen afgenomen in groep 7. Er werd hierbij gekeken of de kinderen verkeerssituaties op papier kunnen overzien en het geleerde, hierop toe kunnen passen. En iedereen is geslaagd!! We gaan in september, wanneer de kinderen in groep 8 zitten, ook het praktisch verkeersexamen afleggen. We bekijken dan of de kinderen het nog steeds zo goed weten en ook toe kunnen passen op de weg naar en in Schoonhoven. Volleybaltoernooi 2018 Jan Bunnikschool Woensdag 11 april was het weer zover; het volleybaltoernooi s Middags was het de beurt aan groep 3,4 en 5 en werd er fanatiek gestreden en uitbundig gejuicht bij iedere overwinning. Groep 3 heeft deze middag de eerste plaats behaald. Groep 4 werd 2e in hun poule Groep 5 werd 3e s Avonds was de bovenbouw aan de beurt, jammer voor groep 8 die een eerste plaats moesten delen met de Regenboog maar 2e werd door onderling resultaat. Groep 7 behaalde de 2e en 3e plaats, Groep 6 de 4e en 5e, We hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad, en alle teams hebben het super gedaan. Alle coaches bedankt voor hun inzet! Groetjes vanuit De Ouderraad De Lopikse Voorleeswedstrijd Op dezelfde middag als het volleybaltoernooi, op woensdag 11 april, werd ook de Lopikse Voorleeswedstrijd gehouden. Onze school werd vertegenwoordigd door Vanna uit groep 6. Na zich kort voorgesteld te hebben en een introductie op het boek gegeven te hebben, begon Vanna met het voorlezen uit Ronja de roversdochter. De jury bestaande uit de wethouder, een journalist van Het Kontakt en iemand van de Voorlees- Express gaven aan dat Vanna een duidelijke stem had, goed in het verhaal zat, de spanning goed kon opbouwen en het juiste tempo aanhield. Vanna eindigde op een gedeelde tweede plaats!! Een superprestatie!

10 Herdenken en vieren Tijdens de komende vakantie zijn er verschillende bijzondere dagen waar we u op willen attenderen. Op de eerste dag van de vakantie, op 27 april, is de jaarlijkse Koningsdag. Ook op Lopik dorp is er weer veel te beleven voor jong en oud. In de eerste vakantieweek hebben we de bijzondere dagen 4 en 5 mei. Op 4 mei herdenken we de slachtoffers van de verschillende gewapende conflicten en oorlogen waarmee onze vrijheid is bevochten. Op 5 mei vieren we onze vrijheid! We vinden het belangrijk om ook aan deze bijzondere dagen aandacht te besteden. Ook dit jaar zijn we als school op 4 mei om uur aanwezig zijn bij de herdenking bij het monument aan de Dorpsstraat. Er zijn twee kinderen namens onze school die een gedicht voorlezen tijdens de herdenking. Dit jaar wordt dit gedaan door Hieke en Otilia uit groep 8. Wanneer u tijd heeft en om de gelegenheid bent is het mooi wanneer u hierbij ook met uw kinderen aanwezig kunt zijn. Activiteiten Bevrijdingsdag Lopik Team Sportservice Lopik organiseert op het Koning Willem-Alexanderplein in Lopik een straatvoetbal toernooi voor jeugd en volwassenen. Daarnaast zal ExpresZie! deze dag aanwezig zijn met een gevarieerd programma met muziek, dans en theater dat in het teken zal staan van Bevrijdingsdag. Leuk als deelnemer of als toeschouwer! Meer informatie en teams aanmelden:

11 Informatie vanuit externen Met enige regelmaat krijgen wij het verzoek van externe partijen om informatie in de nieuwsbrief te plaatsen. Als we met elkaar denken dat het een meerwaarde is voor jullie als ouders/verzorgers, of voor de kinderen, dan plaatsen we dit graag in de nieuwsbrief. Deze maand vinden jullie informatie over 2 avonden die jullie als ouders/verzorgers kunnen bezoeken. De informatie rondom deze avonden vinden jullie in de flyers hieronder.

12 april 2018 ma di wo do vr za zo 1 1e Paasdag 2 2e Paasdag Theoretisch verkeersexamen gr Schoolvolleybal Voorleeswedstrijd in Schouw Nieuwsbrief Eindtoets gr 8 Eindtoets gr 8 Koningsspelen groep 1-5 Koningsspelen groep 6-8 Eerste Heilige Communieviering H. Jacobuskerk 10.00u Koningsdag

13 mei 2018 ma di wo do vr za zo Dodenherdenking 19.45u bij Monument aan de Dorpsstraat Bevrijdingsdag Moederdag Hemelvaartsdag Luizencontrole Luizencontrole Avond4daagse Start Ramadan MR vergadering Luizencontrole Avond4daagse Luizencontrole Avond4daagse Luizencontrole Avond4daagse Nieuwsbrief 1e Pinksterdag 21 2e Pinksterdag Kinderen vrij! Pelgrimstocht groepen Toetsweek Cito

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 INHOUDSOPGAVE Terugblik studiedag 4 mrt pag.1 Bezoek kinderboerderij pag.6 Kalender april pag.11 Koningsspelen pag.2 School/ouder communicatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 16

Nieuwsbrief maart 16 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 5-2016 Nieuwsbrief maart 16 INHOUDSOPGAVE: Een zoon voor juf Marianne pag.1 Schoolrei groep 1 en 2 pag.4 Sepp is geboren pag.1 Schoolreiskosten pag.4

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 17

Nieuwsbrief april 17 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 6-2 0 1 7 INHOUDSOPGAVE: Goede doel Paasrun pag.1 Team Jan Bunnik pag.4 Kerkelijke vieringen pag.8 Ouderavond gedrag pag.1 De eerste Communie pag.5 Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 18

Nieuwsbrief februari 18 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 INHOUDSOPGAVE Rapporten en gesprekken Studiedag 12 feb Even voorstellen Eindtoets Typetuin Gebruik mobiele telefoon Nieuwe uitdaging juf Tessa

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 19

Nieuwsbrief maart 19 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 INHOUDSOPGAVE Koningsspelen pag.1 Nieuws vanuit MR pag.4 Aanmelding toekomstige leerlingen pag.7 Centrale eindtoets pag.2 Vreedzame school pag.5

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s), verzorger(s), Vakantierooster In dit nummer

Nieuwsbrief. Beste ouder(s), verzorger(s), Vakantierooster In dit nummer Kbs Gerardus Majella Cabauwsekade 51a 3411 ED Cabauw/Lopik 0348-551428 www.gerardusmajella-cabauw.nl Nieuwsbrief Cabauw, 20 april 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Het zonnetje begint weer lekker te schijnen

Nadere informatie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste schooldag 28 29 30 31 september 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Ouderinfo avond.30u; gr 3,8 20.30u; gr 6 Ouderinfo avond.30u;

Nadere informatie

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar 209-2020 Augustus 209 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 28 29 30 3 Deze maand is het nog zomervakantie! We starten woensdag 4 september om

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel 2018 2019 SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2018-2019. Dit schooljaar zijn de kinderen verdeeld over 9 groepen en een peutergroep.

Nadere informatie

augustus 2018 ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

augustus 2018 ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 28 30 31 Eerste schooldag september 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Ouderinfo avond 19.45u; gr 3,4 Ouderinfo

Nadere informatie

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar Beste ouders, Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar 2017 2018. Wij hebben zoveel mogelijk activiteiten die we al gepland hebben opgenomen. Zo kunt u rekening houden met vakanties,

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 205-206 Augustus 205 vakantie t/m 30 augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 3 32 3 4 5 6 7 8 9 Zomervakantie 0 2 3 4 5 6 33 7 8 9 20 2 22 23 34 24 25 26 27 28

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school!

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school! Augustus 2016 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 1e werkweek team 23 24 25 Teambijeenkomst 26 27 28 29 Kinderen weer naar school! 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 19

Nieuwsbrief augustus 19 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 9-2 0 2 0 INHOUDSOPGAVE: Nieuw schooljaar pag.1 De vreedzame school pag.5 Gym na de vakantie pag.1 Ouderraad pag.6 Ouderavond pag.1 Jeugdsportfonds pag.7

Nadere informatie

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders Titus Brandsma schooljaar 2017-2018, kalender voor ouders 2017-2018 De groepen met de leerkrachten Gymrooster 2017-2018 Groep 1-2 Groep 3-4 Jeroen van Erp Esther Houterman Femke Peters Nancy Konings Anneke

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen augustus-18 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 ma 20 Eerste schooldag di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 ma 27 di 28

Nadere informatie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie augustus 204 2 3 Week 3 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 zomervakantie 7 zomervakantie 8 zomervakantie 9 Annemarie 0 Week 32 2 3 4 5 6 7 Week 33 8 Eerste schooldag 9 20 2 22 23 24 Week 34 25 26 27 28

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel 2017 2018 SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2017-2018. Dit schooljaar zijn de kinderen verdeeld over 10 groepen en een peutergroep.

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders Titus Brandsma schooljaar 2016-2017, kalender voor ouders De groepen met de leerkrachten Gymrooster 2016-2017 Groep 1-2 Anneke Mevius Esther Houterman ma, di, wo, do vr Groep 1-2 di do 13.00 uur 8.30 uur

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders Titus Brandsma schooljaar 2018-2019, kalender voor ouders 2018-2019 De groepen met de leerkrachten Overig personeel Groep 1-2 Amanda van Dreumel ma Conciërge: Theo Wijnhoven ma, di, do, vr ochtend Esther

Nadere informatie

Jaarplanner

Jaarplanner Jaarplanner 2018-2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 03/9 Eerste schooldag 04/9 05/9 Schone hoofden dag 06/9 07/9 37 10/9 11/9 12/9 13/9 14/9 38 17/9 18/9 19/9 20/9 21/9 39 24/9 Klassenavond

Nadere informatie

Jaarkalender 2017/2018

Jaarkalender 2017/2018 Jaarkalender 2017/2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1e schooldag Luizencontrole 28 29 30 31 Studiedag i.v.m. Brummense kermis Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

Kalender schooljaar Eerste dag van de week Kalender schooljaar 2018-2019 Eerste dag van de week augustus 2018 dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 11 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

STAPSTIENNIJS. april 2016

STAPSTIENNIJS. april 2016 april 2016 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze weken over de volgende thema s: Zelfstandig 4 tot en met 22 april: Inhoud: Zonder leider verder gaan; zelfstandig en zelfbewust in nieuwe situaties handelen

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2015-2016 AUGUSTUS 1 2 3 week 32 4 5 6 7 8 9 10 week 33 11 12 13 14 15 16 17 week 34 Eerste lesdag Luizencontrole 18 Info- avond groep 3 19 SAIL A dam 20 21 22 23 24 week 35 Deze week

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Hierin staan alle belangrijke data, activiteiten en informatie die u regelmatig

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo 12 33 Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 AUGUSTUS Vr 17 Za 18 Zo 19 34 Ma 20 Di 21 Wo 22 Do 23 Vr 24 Za 25 Zo 26 35 Ma 27 Di 28 Wo 29 Do 30 Vr 31

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk Kalender 205-206 OBS Houtwijk ma 3 juli t/m dinsdag 25 augustus Vrijdag 7 juli is het Suikerfeest. Het Suikerfeest is een islamitisch feest waarop het einde van de maand Ramadan gevierd wordt. juli 205

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

JAARKALENDER OUDERS

JAARKALENDER OUDERS JAARKALENDER OUDERS 2017-2018 Hoofdgebouw: Dependance: Fortlaan 9 Slochterenlaan 27 1405 BM Bussum 1405 AL Bussum 035-6942697 035-5417550 MR S K (f) (s) Medezeggenschapsraad weeknummer schooljaar weeknummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Agenda. Nieuws vanuit directie

Agenda. Nieuws vanuit directie Agenda 16 mei 2 e Pinksterdag: vrij 17 mei Studiedag: kinderen vrij 20 mei Vioolconcert 31 mei Kinderkoor uit Uganda 1 juni Inloopochtend groep 4 2 juni Inloopochtend groep 8 3 juni Inloopochtend groep

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2018-2019 SEPTEMBER 2018 Ma 3 Start schooljaar Wo 5 Luizencontrole Ouderhulp gewenst Vr 7 Nieuwsbrief 1 Di 11 Startdienst Prisma 17.00-19.00 Ouders zijn van harte welkom! Di

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 35 week 34 week 33 week 32 week 31 Maandag Augustus 2017 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS C. van Leeuwen H.A. Lorentzstraat 1 6961XK Eerbeek 0313-651776 www.cvanleeuwen.nl / directie@cvanleeuwen.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet

Nadere informatie

JAARPLANNER

JAARPLANNER JAARPLANNER 2019-2020 Ontdekken Groeien Uniek Samen Deze kalender is gedrukt door RIBW Brabant Augustus 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Juf Astrid jarig Zomervakantie 9 juli t/m 17 augustus 12 13 14 15 16

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. nr. 14. Inhoud. Agenda

EUPENBULLETIN. nr. 14. Inhoud. Agenda EUPENBULLETIN nr. 14 Inhoud Inhoud... 1 Agenda... 1 Afscheid juf Lia Daans... 2 Vakantierooster en vrije dagen 2019-2020... 3 Paasfeest... 3 Schoolreisje vrijdag 21 juni... 4 Ouderenquête... 4 Activiteitencommissie:

Nadere informatie

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje Grote Duizendpoot Mededelingenblad voor ouders / verzorgers RK Basisschool De Borghoek Jaargang 0 no. 19 juli 2017 Beste ouders / verzorgers, Voor u ligt de laatste Duizendpoot van het schooljaar. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

AUGUSTUS Wk Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Deze maand:

AUGUSTUS Wk Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Deze maand: AUGUSTUS 2018 t/m 2 september (kinderen) 1 2 3 4 5 32 6 7 8 9 10 11 12 33 13 14 15 16 17 18 19 34 20 21 22 23 24 25 26 Offerfeest (?) 35 27 28 29 30 31 SEPTEMBER 2018 1 2 36 3 4 5 6 7 8 9 Eerste schooldag

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015 augustus 2015 01 zaterdag 02 zondag 32 03 maandag 04 dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 vrijdag 08 zaterdag 09 zondag 33 10 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag

Nadere informatie

Basisschool Antares. Tel Fax Website:

Basisschool Antares. Tel Fax Website: Basisschool Antares Bezoekadres Postadres Sabelhof 12b Sinopelstraat 1 5044 JR Tilburg 5044 KP Tilburg Tel. 013-4672611 Fax. 013-4688525 Email: bs.antares@xpectprimair.nl Website: www.basisschoolantares.nl

Nadere informatie

2016/2017 JAARKALENDER

2016/2017 JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2016/2017 JAARKALENDER AUGUSTUS 2016 Ma 1 Wo 17 Di 2 Do 18 Wo 3 Vr 19 Do 4 Za 20 Vr 5 Zo 21 Za 6 Ma 22 Zo 7 Di 23 Ma 8 Wo 24 Di 9 Do 25 Wo 10 Vr 26 Do 11 Za 27 Vr 12 Zo 28 Za 13 Ma 29

Nadere informatie

Di 5 Woe 6 Do 7 Vrij 8 Za 9 Zo 10. Do 21 Vrij 22 Info.middag 15:00 16:00 uur. Do 28 Kamp gr 8A (gr 8B & C VRIJ compensatiedag)

Di 5 Woe 6 Do 7 Vrij 8 Za 9 Zo 10. Do 21 Vrij 22 Info.middag 15:00 16:00 uur. Do 28 Kamp gr 8A (gr 8B & C VRIJ compensatiedag) september 2017 Week 36 t/m 39 Ma 4 1 e schooldag Luizencontrole Di 5 Woe 6 Do 7 Vrij 8 Za 9 Zo 10 Ma11 Di 12 Woe 13 Do 14 Vrij 15 Sportdag p 7/8 Za 16 Zo 17 Ma 18 Di 19 Woe 20 Info.middag 13:30 14:30 uur

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2017-2018 Vakantie Feestdagen Studiedagen 23-10 t/m 27-10: herfstvakantie 30-03: Goede vrijdag Maandag 2 oktober 25-12 t/m 5-01: kerstvakantie 02-04: Tweede paasdag woensdag 22

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS De Poort Hoofdweg 53 7371AE Loenen 055-5051489 www.kbsdepoort.nl poortdir@veluwseonderwijsgroep.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet naar school

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Augustus 2019 Dag Nr. Activiteit

Augustus 2019 Dag Nr. Activiteit Augustus 2019 Do 1 Vr 2 Za 3 Zo 4 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vr 9 Za 10 Zo 11 Ma 12 Di 13 Wo 14 Do 15 Vr 16 Za 17 Zo 18 Ma 19 Eerste schooldag en luizencontrole Di 20 Wo 21 Do 22 Vr 23 Za 24 Zo 25 Ma 26 Di 27

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2018-2019 Gabriëlschool locatie Michiel ten Hovestraat (MTH) Michiel ten Hovestraat 9 2613 VX Delft tel: 015-2134615 gabriel@laurentiusstichting.nl Gabriëlschool locatie Harnaschpolder (HP)

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

augustus 2018 maandag vrijdag zaterdag zondag week 30 31 01 02 03 04 05 31 Zomervakantie 06 07 08 09 10 11 12 32 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 33 Zomervakantie 20 21 22 23 24 25 26 34 Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2016-2017 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 22-08 Zomervakantie Dinsdag 23-08 Zomervakantie Woensdag 24-08 Zomervakantie Donderdag 25-08

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 2018 1 2 1e schooldag schooljaar 2018-2019 4 5 6 7 8 9 10 Groep 8 11 Groep 8 12 Groep 8 1 Groep 8 14 Groep 8 15 16 17 Deze week: Startbijeenkomst groep 1-2 18 19 Middag: startgesprekken gr t/m

Nadere informatie

September 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag

September 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 35 September 2018 36 3 4 5 6 7 8/9 Eerste schooldag 37 10 11 12 13 14 15/16 38 17 18 19 20 21 22/23 Vergadering OR Informatieavond 39 24 25 26 27 28 29/30 Omgekeerde 10 minuten gesprekken Omgekeerde 10

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij Schooljaar 2016-2017 Dag Datum woe. 170816 Startvergadering 11.00u alle leerkrachten aanwezig 16.00-20.00 boottocht Leerdam Wk. 34 ma. 220816 Eerste schooldag di. 230816 woe. 240816 do. 250816 vrij. 260816

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

Augustus 2017 Jaarkalender

Augustus 2017 Jaarkalender Augustus 2017 Jaarkalender 01 Di 02 Woe 03 DO Romy 04 VRIJ 05 ZA 06 ZO 07 MA 08 DI 09 WOE Marije 10 DO 11 VRIJ 12 ZA 13 ZO 14 MA 15 DI 16 WOE Margret 17 DO 18 VRIJ 19 ZA Franca 20 ZO 21 MA 22 DI 23 WOE

Nadere informatie

Algemene INFO. INFO mei 2019

Algemene INFO. INFO mei 2019 Algemene INFO INFO 11 23 mei 2019 Zo werkt dit op t Schoolhuys Zoals al eerder gecommuniceerd heeft de inspectie van het onderwijs op 9 april 2019 een kwaliteitsonderzoek uitgevoerd op t Schoolhuys. Vorige

Nadere informatie