MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET"

Transcriptie

1 Schooljaar , nr. 15 Vrijdag 14 juni 2017 MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Schoolverlaters Vandaag verlaten onze 8e groepers De Petteflet met een lach en waarschijnlijk een traan. Wat hebben we een fijne tijd gehad met deze leerlingen op onze school! Veel kinderen zagen we als kleuter binnenkomen. Enkele leerlingen stroomden de afgelopen 8 jaar of nog tijdens dit schooljaar in. In een goede sfeer werkten de leerlingen steeds doelgericht aan hun ontwikkeling. De datawand met persoonlijke doelen en opbrengsten maakte dat dit schooljaar extra betekenisvol. Onderstaande foto hoort bij het thema Wie is de mol? Dat verklaart de serieuze gezichten :-) Wie is de mol? vormde ook het thema van het 8e groepers schoolkamp. De inzet van onze schoolverlaters leverde iedereen persoonlijke successen èn een passende plek op de middelbare school op. Dat is precies waar wij naar streven als school. Wij wensen onze Pettefletters alvast een heel fijne zomervakantie toe en voor erna succes en vooral veel plezier op hun middelbare school! Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan - Pippi Langkous In dit nummer: Schoolverlaters 1 Move buurtfeest 1 Traineeship Richard 2 Afscheid en welkom! 2 Boffen met onze ouders! 3 ModderDag 4 Muren met kleurtje 4 Volop in ontwikkeling 4 Flettepretfeest groot succes! 5 MR-voorzitter 5 Op de agenda: Zomervakantie (6 weken) Eerste schooldag

2 Move buurtfeest Groep 7 organiseerde afgelopen 30 juni een buurtfeest met de studenten van Move. Het werd een spetterende party, compleet met hapjes, drankjes, een graffiti-artiest en dj s! Move koppelt in principe kinderen uit minder bedeelde wijken aan studenten. In ons geval hadden wij echter het geluk dat Sophie, leerkracht in groep 5/6 en óók werkzaam bij Move, regelde dat onze 7e groepers mochten deelnemen. In een kortlopend project leren studenten en leerlingen elkaars leefwereld kennen en bedenken de kinderen hoe ze hun eigen buurt kunnen verbeteren. Studenten helpen deze plannen te realiseren en geven zo samen met de kinderen hun buurt een boost. Onze 7e groepers bedachten dat ze de buurt konden verbeteren door het organiseren van een buurtfeest. Move nodigde verder groep 8 uit voor een sporttoernooi met de leerlingen van basisschool Aboe El Chayr in Tilburg. Een mooi ontmoetingsmoment met een sportief karakter. Samenleving; dat werkt alleen als je het letterlijk neemt - opa van Loesje Traineeship Richard Op vrijdag 30 juni rondde Richard het 2-jarig traineeship succesvol af. Veelbelovende startende leerkrachten kunnen bij Xpect Primair sinds 2 jaar in aanmerking komen voor een traineeship. Traineeship is een begrip afkomstig uit het bedrijfsleven. Het betreft een gestructureerd opleidingsprogramma voor een vliegende start. Xpect Primair introduceerde het begrip twee jaar geleden en Richard behoort tot de 1e lichting leerkrachten die het traineeship afrondde. Hij verdiepte zich in good practices en werkte, net als de andere trainees, hard aan zijn ontwikkeling als leerkracht. Wij zijn trots op hem. Richard blijft zich bezig houden met onderwijsontwikkelingen als innovatiecoach op onze school. Ook daar zijn we uiteraard heel blij mee.

3 Afscheid en welkom! Niet alleen onze 8e groepers nemen afscheid. Ook van Claudia Jansen, onze administratief medewerker, moeten we na 15 jaar enthousiaste inzet voor onze school, helaas afscheid nemen. Claudia wilde graag meer dan 2 dagen werken en die ruimte was er niet op onze school of binnen Xpect Primair. Toen ze de kans kreeg om haar uren uit te breiden op de andere school waar ze werkt, werd haar wens alsnog vervuld. We zullen haar missen! Ook Monique van den Broek, onze interim ib-er, neemt afscheid. De afgelopen maanden ondersteunde Monique ons met haar kennis en ervaring en dat beviel heel goed. We wensen haar veel succes in haar werkzaamheden elders! Annemiek Wesselingh en Sophie Heijmans verlaten De Petteflet. Annemiek begint na diverse Pettefletjaren aan een nieuwe uitdaging op Montessorischool De Elzen. Sophie, die Annemiek verving tijdens haar zwanger en ouderschapsverlof, is de kennismaking met het montessorionderwijs op De Petteflet erg goed bevallen. Zij gaat ook aan de slag op De Elzen. We wensen hen beiden veel succes en plezier. Na de zomervakantie heten we Erna Poort en Dana Wellens welkom in ons team. Erna zal Claudia vervangen als administratief medewerker. Ze zal op maandag en vrijdag aanwezig zijn. Erna is een heel ervaren kracht die lange tijd dezelfde functie vervulde op basisschool Helen Parkhurst. Erna heeft veel zin om bij ons op school te komen werken. Dana Wellens stond jarenlang voor de klas als leerkracht. Daarna vervulde ze de functie van ib-er op meerdere scholen tegelijk. Dana komt ons team versterken als ib-er. Haar werkdagen zullen maandag en donderdag zijn. Ook Dana kijkt ernaar uit om te starten als ib-er op Montessorischool De Petteflet. Boffen met onze ouders! We boffen op school met onze betrokken ouders! Die betrokkenheid zien we tijdens de portfoliogesprekken en oudergesprekken tussendoor. Die betrokkenheid zien we ook als ouders ons helpen met vervoer voor excursies, schoolkampen, schoolreisjes en aanleg van ons Groene Schoolplein bijvoorbeeld. Ook bij de leesouders, de luizenpluis-ouders en de klassenouders zien we die betrokkenheid. We snappen heel goed dat veel ouders het druk hebben en zijn met iedere helpende hand blij. Sommige ouders steken wel heel veel van hun vrije tijd in school. Op donderdag 6 juli organiseerden we daarom, net als vorig jaar, een bedankontbijt voor onze OAC-, MR-, overblijf en biebouders. Een mooi moment om deze kanjers eens even extra in de watten te leggen. Claudia, Rudy en Anne-Fleur zorgden voor de bediening.

4 ModderDag ModderDag is een initiatief van het instituut voor natuureducatie en duurzaamheid (IVN). Tijdens ModderDag ontdekken kinderen wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de verbinding met de aarde voor hen betekent, aldus IVN. Wij vinden dit als school van groot belang. Wat is er nou heerlijker dan door de modder te rollen, erin te springen, ermee te gooien, erin te spelen, ermee te smeren en je totaal niet druk te maken of je daar vies van wordt? Tijdens ModderdDag, afgelopen vrijdag 30 juni, gingen onze Pettefletters helemaal los! Wat een waardevolle, nieuwe ervaringen leverde dat op! Muren met kleurtje Anne-Fleur, kun je ervoor zorgen dat de muren in de klassen een kleurtje krijgen? Dat was 1 van de eerste vragen die het team me stelde, toen ik kwam werken op Montessorischool De Petteflet. Ook de leerlingen lieten me via de leerlingenraad weten dat ze een kleurtje op de muren een verbetering zouden vinden. Daarmee ging ik uiteraard aan de slag. Vorige zomervakantie was het buitenschilderwerk al aan de beurt. Deze zomervakantie wordt de school aan de binnenzijde opgefrist. Ook krijgen we een mooie nieuwe speelzaalvloer. Hoe dat er allemaal uit komt te zien? Kom na de zomervakantie maar snel een kijkje nemen! Life is art; live yours in colour Volop in ontwikkeling Op Montessorischool De Petteflet zijn en blijven we volop in ontwikkeling. Zo sloot Mylène de opleiding tot rekencoördinator onlangs met een mooie presentatie succesvol af. Na de zomervakantie ronden Nadia, Judith en Annemiek hun montessoriopleiding af. Fiona, Richard en Mylène zullen het 2e jaar van de montessoriopleiding volgen. De andere collega s zijn al montessori gediplomeerd. Zij zullen regelmatig aansluiten en hun kennis blijven opfrissen. Nadia en Judith starten komend schooljaar met de opleiding taalcoördinator. Dana start met de opleiding Magistrum Basisbekwaam. Anne- Fleur rondde deze opleiding onlangs af en start na de zomervakantie met de opleiding Magistrum Vakbekwaam. Alle opleidingen zijn praktijkgericht. Ze sluiten naadloos aan bij wat onze school nodig heeft om goed onderwijs te blijven bieden aan onze leerlingen.

5 Flettepretfeest groot succes! Ons jaarlijkse Flettepretfeest was een groot succes! Ruimte was dit keer het thema van het feest voor de jarige leerkrachten; helemaal passend bij ons laatste leerarrangement. Een sfeerimpressie van workshops van MadScience Nederland, waterpret op het plein en drukbezochte barbecue treft u hier! Add a little confetti to each day! MR-voorzitter Ron van der Veen was afgelopen schooljaar MR-voorzitter. Ron zette zich meerdere jaren in voor de MR. We bedankten hem inmiddels op passende wijze voor zijn betrokkenheid en inzet. Roos Dieleman neemt het voorzitterschap over van Ron. Roos was al eerder lid van de MR en tevens MR-voorzitter. We zetten de fijne samenwerking voort. Francoise Timmermans zal onze school met ingang van volgend schooljaar vertegenwoordigen als ouder-lid in de GMR.

6 'eigen-wijs in onderwijs' Héél fijne vakantie!! Het team van Montessorischool De Petteflet wenst alle Pettefletters, aanstaande Pettefletters, ouders, verzorgers en belangstellenden een héél fijne vakantie toe. Lekker uitrusten en genieten thuis, in de buurt of op een verre bestemming! We zien iedereen heel graag terug op maandag 28 augustus 2017 om 08:15u! Zomervakantie; als je enige zorg dat wolkje voor de zon is - Loesje In de zomervakantie zijn deze Pettefletters jarig: Amélia (11jaar) - groep 8; Sam (10 jaar) - groep Finn (6 jaar) - groep 3; Dwynnie (7 jaar) - groep 3; Raf (11 jaar) - groep 8; Sami (6 jaar) - groep 2; Ravi (10 jaar) - groep 6; Nikki (7 jaar) - groep 4; Emma (11 jaar) - groep 8; Julia (10 jaar) - groep 7; Stijn (10 jaar) - groep 7. Proficiat en allemaal heel veel plezier gewenst! Montessorischool De Petteflet Adresgegevens: Kamerikstraat TW Tilburg Telefoon: (013) website: bs.de.petteflet@xpectprimair.

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Schooljaar 2016-2017, nr. 10 Donderdag 23 februari 2017 MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Leerarrangement Energie De afgelopen weken werkten we aan het leerarrangement Energie. Billy vertelt hoe groep 7 hieraan

Nadere informatie

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Schooljaar 2015-2016, nr. 19 Donderdag 30 juni 2016 MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Studieweek Vanaf 17 juni tot en met 24 juni was het studieweek op onze school. Onze leerlingen genoten van een fijne tussendoor

Nadere informatie

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Schooljaar 2016-2017, nr. 9 Donderdag 2 februari 2017 MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Nationaal voorleesontbijt Woensdag 25 januari vond het nationaal voorleesontbijt plaats. Wat was het leuk om (bijna)

Nadere informatie

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Schooljaar 2016-2017, nr. 12 Donderdag 20 april 2017 MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Leerarrangement groei en leven Op 9 maart startten we met het leerarrangement Groei en leven. Als kick-off nodigden we

Nadere informatie

PETTEFLETNIEUW MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET

PETTEFLETNIEUW MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET PETTEFLETNIEUW S Schooljaar 2015-2016, nr. 11 Donderdag 18 februari 2016 MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Wat een feest! Wat een feest was het vrijdag voor de vakantie op de Petteflet. 's Morgens verzamelden

Nadere informatie

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Schooljaar 2015-2016, nr. 14 Donderdag 31 maart 2016 MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Actief met educatief partnerschap Actief educatief partnerschap ziet het team van De Petteflet als het meeleven, het meehelpen/

Nadere informatie

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Schooljaar 2016-2017, nr. 11 Donderdag 23 maart 2017 MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Eén groot feest! Carnaval op De Petteflet was ook dit jaar weer één groot feest! Gruun, gruuner, gruunder, gruunst luidde

Nadere informatie

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Schooljaar 2016-2017, nr. 14 Vrijdag 23 juni 2017 MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Podiumkunsten muziek Op 23 mei organiseerden onze stagiaires Jelle en Merel, van de Academie voor Muziekeducatie, een middag

Nadere informatie

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Schooljaar 2016-2017, nr. 5 Donderdag 24 november 2016 MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Week van de Mediawijsheid Van 18 t/m 25 november is de Week van de Mediawijsheid. De week begon met een les van Bureau

Nadere informatie

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Schooljaar 2016-2017, nr. 13 Donderdag 25 mei 2017 MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Opening Groene Schoolplein Op maandag 8 mei openden onze Pettefletters het Groene Schoolplein feestelijk met het doorgeven

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Jaargang NIEUWSBRIEF 13 Maandag 11 maart 2019

Jaargang NIEUWSBRIEF 13 Maandag 11 maart 2019 Jaargang 2018-2019 NIEUWSBRIEF 13 Maandag 11 maart 2019 AGENDA 13-3-2019 Landelijke Montessoridag 20-3-2019 Voetbaltoernooi gr 5/6 (o.v.b.) 20-3-2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! STEMBUREAU IN DE SCHOOL

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Beste ouders, De eerste schoolweek zit erop! Met deze welkomstkaart kondigden wij afgelopen weekend het nieuwe schooljaar aan. Wij hebben er heel veel zin in en

Nadere informatie

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein.

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein. NIEUWSBRIEF Donderdag 13 juli 2017 Beste ouder(s)/verzorgers, De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar! Het was een druk en enerverend schooljaar, maar ook een mooi schooljaar. We hebben met elkaar grote

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Jaargang 34, nummer 8, 10 januari Agenda

Jaargang 34, nummer 8, 10 januari Agenda Jaargang 34, nummer 8, 10 januari 2019 Agenda Vrijdag 18 januari Creamiddag groep 1/2 Woensdag 23 januari Voorleesontbijt peuter/kleuter Vrijdag 25 januari Studiedag kinderen hele dag vrij Woensdag 6 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2 AGENDA nr. 1 Dinsdag 5-9 Informatieavond Woensdag 6-9 leerlingenraad Donderdag 7-9 OR-vergadering Vrijdag 8-9 Nieuwsbrief 2 JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep 4 8-9 Lennart Zwanenburg

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Donderdag 5 juli Rapportgesprekken groepen 1 t/m5 Adviesgesprekken groepen 6 en 7 Afgelopen vrijdag hebben we ons jaarlijkse Samsam

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

23 maart 2017 Belangrijke data

23 maart 2017 Belangrijke data 23 maart 2017 Belangrijke data 24 maart :Studiedag 27 maart : OR 20.00 uur 28 maart : Spreekuur groepen 1 t/m 7 29 maart : Oversteekproject groepen 1 en 2 30 maart : MR 20.00 uur 3 april: Groep 8 A vertrekt

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET

MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Schooljaar 2016-2017, nr. 3 Donderdag 20 oktober 2016 MONTESSORISCHOOL DE PETTEFLET Kinderboekenweek Voor altijd jong was het thema van de Kinderboekenweek 2016. Gedurende 2 weken stond leesplezier extra

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen WEEKINFO 39 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 30-6-2017 Zomerfeest! Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De Windroos: verlof

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

de Nieuwsroos Afsluiting schooljaar Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos Afsluiting schooljaar Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 8 juli 2019 Afsluiting schooljaar 2018-2019 Het schooljaar 18/19 zit er bijna op! Op

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Schoolkamp: De

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B NR. 2 5 september 2019 (nr. 3 zal verschijnen op 19 september 2019) Beste ouders, NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Afgelopen weken is er volop gewerkt rondom "Ikke/ik". Wie ben ik, wat doe ik graag, wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Schoolgids Er zijn nieuwe schoolgidsen beschikbaar voor beide scholen. Op de website www.veldhovenmidden.nl staat een digitale versie en bijgevoegd ontvangt u deze in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 29.

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 29. Wervelwindt Kentalis Terwindt Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar 2014-2015, week 29 Wervelwindt Vanuit het managementteam De laatste schoolweken zijn heel snel voorbij

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het laatste blok vakantie hebben we gehad. Nu werken we weer langzaam toe naar de afsluiting van dit mooie schooljaar. We zeggen wel langzaam maar toch vliegt deze periode altijd

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

1 september Algemeen nieuws. Inhoud:

1 september Algemeen nieuws. Inhoud: 1 september 2016 Inhoud: Nieuws 2 Nieuwsbrief 2 Aanwezigheid directie 2 Bewegen 3 Agenda 3 Kalender 3 Welkom Nieuwe leerlingen: 5 LUIZENCONTROLE 5 Tussenschoolse opvang 6 Algemeen nieuws 1 Nieuws Een nieuw

Nadere informatie

AUGUSTUS Komend jaar gaan we verder met 6 nieuwe projecten.

AUGUSTUS Komend jaar gaan we verder met 6 nieuwe projecten. AUGUSTUS 2017 En dan is toch echt de laatste schooldag van schooljaar 2016-2017 aangebroken. Wat een prachtige weken hebben we gehad. Een spetterende eindmusical, het dak ging eraf in de Es. Een warme,

Nadere informatie

Dijknieuws. De redactie. Nieuws vanuit de directie. Koningsspelen. Dijknieuws 5, jaargang

Dijknieuws. De redactie. Nieuws vanuit de directie. Koningsspelen. Dijknieuws 5, jaargang Dijknieuws Dijknieuws 5, jaargang 2017-2018 20 april De redactie Erik Peperkamp, directeur Esther van Loon, leerkracht en bouwcoördinator Nieuws vanuit de directie Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

April 2019, Nieuwsbrief 8

April 2019, Nieuwsbrief 8 April 2019, Nieuwsbrief 8 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Vandaag is Streetwise op school geweest. De kinderen leren hoe ze beter hun eigen gedrag in het verkeer in

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag.

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag. nr. 12, pag. 1 Beste ouders, verzorgers en kinderen, TSO, Een aantal van u heeft nog niet het volledige bedrag voor de TSO van het afgelopen schooljaar betaald. In de eerste twee weken van de vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO Nog 1 week en dan zit het schooljaar er weer op! We nemen afscheid van groep 8 en kijken terug op een mooi en leerzaam jaar. Inmiddels kijken we ook al weer vooruit naar het nieuwe schooljaar. In de afgelopen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 19 7 juli 2017 AGENDA 7 juli 12.00u start zomervakantie gr. 1 t/m 7 rapport mee 21 aug. 8.30u start nieuwe schooljaar 30 aug. studiedag team ( alle kinderen vrij) 31 aug. informatieavond

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS JARIG. Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni

AGENDA nr. 19 NIEUWS JARIG. Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni AGENDA nr. 19 Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni Dinsdag 26 juni schoonmaakavond Vrijdag 29 juni nieuwsbrief 20 JARIG Lisa Oskam 24-6 groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Schakel 2: nieuwsbrief rk bs Cleijn Hasselt 30 september 2016

Schakel 2: nieuwsbrief rk bs Cleijn Hasselt 30 september 2016 Schakel 2: nieuwsbrief rk bs Cleijn Hasselt 30 september 2016 Hasseltstraat 198, 5046 LP Tilburg. Tel. 013-5422281 Email: email: bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl website: www.cleijnhasselt.nl Van de directie

Nadere informatie

SCHOOLJAAR juni 2019

SCHOOLJAAR juni 2019 SCHOOLJAAR 2018-2019 juni 2019 BELANGRIJKE DATA 5 juli Musical groep 8 8 juli Musical groep 8 9 juli Musical groep 8 10 juli Uitvliegeren groep 8 12 juli Alle leerlingen vrij 12 juli Start zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2016

Nieuwsbrief augustus 2016 Nieuwsbrief augustus 2016 Dank En dan is toch echt de laatste schooldag van schooljaar 2015-2016 aangebroken. Wat een prachtige week hebben we gehad. Een spetterende eindmusical, een warme, gezellige juffenen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 5 oktober 2016

NIEUWSBRIEF 3 5 oktober 2016 NIEUWSBRIEF 3 5 oktober 2016 Agenda datum Ma 17 okt t/m vr 21 okt Ma 31 okt- do 3 nov. activiteit Herfstvakantie: kinderen vrij In deze week oudergesprekken Schoolgids De MR heeft zich gebogen over de

Nadere informatie

De SpectrOm. Nummer 13, 18 april 2019

De SpectrOm. Nummer 13, 18 april 2019 De SpectrOm Nummer 13, 18 april 2019 Agenda Vrijdag 19 april : Goede vrijdag, alle kinderen vrij Maandag 22 t/m vrijdag 3 mei : Meivakantie Maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni : Avond 4 daagse Woensdag 8

Nadere informatie

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2016-2017, nummer 16 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 BIJLAGEN 28-01 Flyer PO in actie voor ouders 28-02 Onderwijs (meer) voor mannen VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u van mooie Paasdagen

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

AGENDA nr. 13 NIEUWS. Donderdag 22 maart MR-SR-vergadering vrijdag 23 maart Nieuwsbrief 14. Van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

AGENDA nr. 13 NIEUWS. Donderdag 22 maart MR-SR-vergadering vrijdag 23 maart Nieuwsbrief 14. Van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! AGENDA nr. 13 Woensdag 21 maart leerlingenraad Donderdag 22 maart MR-SR-vergadering vrijdag 23 maart Nieuwsbrief 14 JARIG Johan Vermeulen 10 maart groep 5/6 Bas van Kooten 11 maart groep 5/6 Senna Petersen

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 17 24 mei 2019 Hoera.Indy is geboren! 13 mei is juf Nicky bevallen van een dochter Indy. Alles is goed verlopen en moeder en dochter maken het goed. We wensen Nicky samen met haar man Jurre,

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Nieuws van de directie Agenda 16 februari: inspectie 17 februari: voor deze datum opgeven Kangoeroe-wedstrijd (info volgt) 17 februari: carnaval 18 t/m 26 februari: voorjaarsvakantie 1 maart: inloopochtend

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 26 juni 2015 2014-2015 Interessante informatie: 1 juli: Zomerfeest 17.00 19.00 uur 3 juli:

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ 1 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Start van een nieuw cursusjaar, 2017/2018 Gisteren zijn we gestart met het cursusjaar 2017/2018. Na een langere periode van vrij zijn was het fijn om leerlingen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Weeknieuws nr juni 2019

Weeknieuws nr juni 2019 Weeknieuws nr.37 28 juni 2019 AGENDA Datum Activiteit 2 juli Oudergesprekken 5 juli Musical groep 8 11 juli Afscheid juf Lucy 12 juli Laatste schooldag (kinderen om 11:45 uur vrij) Modderdag donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR OVERZICHT Algemeen Middenbouw Onderbouw (1-4) (3-4) Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen De laatste nieuwsbrief was al verstuurd, maar juist op het laatst

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie