Blad Blazen, zuigen & ruimen BLADBLAZERS COMPACTE ZUIGUNITS BLADZUIGWAGENS ZUIGCONTAINERS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Blad Blazen, zuigen & ruimen BLADBLAZERS COMPACTE ZUIGUNITS BLADZUIGWAGENS ZUIGCONTAINERS"

Transcriptie

1 Blad Blazen, zuigen & ruimen BLADBLAZERS COMPACTE ZUIGUNITS BLADZUIGWAGENS ZUIGCONTAINERS

2 Meer dan 40 jaar ervaring MET VERKOOP IN MEER DAN 40 LANDEN WERELDWIJD! POLAND TAI WAN Het wereldwijde netwerk van TRILO TRILO verkoopt wereldwijd producten en beschikt over een dealernetwerk in heel Europa. Dit netwerk garandeert een snelle en efficiënte distributie van machines en onderdelen. Onze lokale dealers staan klaar om uw vragen over machines te beantwoorden en om de producten te demonstreren.

3 Hoogwaardige machines met een persoonlijk tintje TRILO is hét topmerk van moederbedrijf Vanmac BV en tegelijk haar grote trots. TRILO biedt oplossingen voor dagelijkse, tijdrovende werkzaamheden, zoals grasmaaien en het verzamelen en afvoeren van gras, blad en afval. TRILO heeft als missie het ontwerpen, produceren en verkopen van duurzame en innovatieve machines voor het beheren en onderhouden van landschappen en infrastructuur. Familiebedrijf De merknaam TRILO werd voor het eerst gebruikt in de jaren zeventig. De familie Van Loen begon toen met de professionele productie en verkoop van zuigwagens die ze in de jaren zestig hadden ontwikkeld. Er was een merknaam nodig en dat werd TRILO. De naam is ontleend aan het Trio Van Loen, waarmee de drie broers Louis, Cees en Leo van Loen worden bedoeld. In 2008 richtten Peter van Mispelaar en Leo van Loen jr. Vanmac BV op. Dit bedrijf werd in 2009 het moederbedrijf van TRILO. TRILO is van een gewoon bedrijfsonderdeel uitgegroeid tot een van de pijlers van Vanmac BV. De producten van TRILO worden continu aangepast en verbeterd om de best mogelijke oplossingen voor uw bedrijf te bieden. Reserveonderdelen TRILO heeft een groot aantal reserveonderdelen op voorraad. Via de webshop kunt u zelf onderdelen zoeken, de voorraad controleren en uw bestelling dag en nacht volgen. Als u een bestelling plaatst, kunt u ook meteen een transportmethode selecteren en de bijbehorende kosten bekijken. Machines en onderdelen worden geleverd door geselecteerde distributeurs of met onze eigen vrachtwagen.

4 Handloopslang van 4 meter Uitblaasbocht kan 360 graden draaien Waaier met een doorsnede van 400 mm Verwisselbare slijtplaten Statisch-dynamisch gebalanceerd Gemakkelijk schoon te maken via afvoerleiding met dop SU40 Zuigunit De TRILO SU40 zuigunit is gemonteerd op een chassis dat als aanhangwagen kan worden gebruikt. Het chassis is voorzien van officiële verlichting en kan dus op alle openbare wegen tot 80 km/uur worden gebruikt. De SU40 heeft een betrouwbare Honda benzinemotor van 11 pk. Deze drijft met een V-snaar een waaier aan met een doorsnede van 400 mm. De waaier bevindt zich in een slijtvast, dubbelwandig waaierhuis, wat bijdraagt aan de levensduur van de machine. De SU40 is standaard voorzien van een handloopslang van 4 meter. Deze kan aan de linkerof rechterkant van de machine worden bevestigd. De handloopslang heeft een stevige eindpijp met handvat, hangt in een werkarm en kan weggeborgen worden in een opbergsteun. Het waaierhuis is door de afvoer met dop gemakkelijk te reinigen. De uitblaasbocht kan 360 graden worden gedraaid en is voorzien van een eindkap waarmee de luchtstroom kan worden gericht. Op die manier kan de losplek of laadbak altijd worden bereikt. De TRILO SU40-zuigunit is gemonteerd op een chassis dat als aanhangwagen kan worden gebruikt die geschikt is voor openbare wegen (maximaal 80 km/u).

5 Handloopslang van 5 meter Instelbare uitblaasbocht kan 360 graden draaien Waaier met een doorsnede van 600 mm Verwisselbare slijtplaten Statisch-dynamisch gebalanceerd Gemakkelijk schoon te maken met een tuinslang water wordt afgevoerd via een afsluitbare opening SU60 Zuigunit De SU60 zuigunits zijn ontwikkeld om razendsnel bladeren, zwerfafval, maaisel, snoeisel en dergelijke op te zuigen. De TRILO SU60 zuigunit is op een stevig chassis gemonteerd dat geschikt is voor vervoer via openbare wegen (maximaal 80 km/uur). Het onderstel heeft een kogelkoppeling en is voorzien van verlichting. U kunt daardoor gemakkelijk met een personen- of bedrijfsauto naar uw plek van bestemming rijden. De SU60 is standaard voorzien van een handloopslang van 5 meter die u met de hand kunt bedienen. De handloopslang heeft een stevige eindpijp met handvat, hangt in een werkarm en kan weggeborgen worden in een opbergsteun. De SU60 heeft een betrouwbare 2-cylinder 20 pk elektrisch gestarte Honda benzinemotor. In een slijtvast, dubbelwandig waaierhuis bevindt zich de waaier met een doorsnede van 600 mm die wordt aangedreven door een V-snaar. De instelbare uitblaasbocht kan 360 graden draaien en onder elke gewenste hoek worden geplaatst, zodat materialen op de meest ontoegankelijke plaatsen in de bak van het voertuig kunnen worden gezogen.

6 TRILO S4 veegt en verzameld bladeren. TRILO S10 lost het verzamelde blad met de kettingbodem. TRILO S10 veegt en verzameld bladeren. TRILO S3 verzameld blad met een handloopslang.

7 Perfecte terrein volgendheid Middelgrote banden Lage bodemdruk Benodigd vermogen pk (36-59 kw) Aangedreven door aftakas (PTO) Optionele handloopslang De TRILO S3-bladzuigwagen is een compacte en krachtige machine die flexibel kan worden ingezet om bladeren, zwerfvuil, maaisel en snoeisel te verzamelen. S3 Bladzuigwagen De TRILO S3 is een perfecte bladzuigwagen voor het schoonmaken van terreinen en velden. De TRILO S3 heeft een kleine laadbak met hoog kipsysteem en een werkbreedte van 1,50 m. De bescheiden afmetingen en de grote zuigkracht stellen u in staat om op kleine oppervlakken snel en efficiënt uw werk te doen. Zelfs onder natte weersomstandigheden blijft de S3 presteren. De S3 is standaard voorzien van een borstelmond, die het gemaaide gras of de bladeren verzamelt, zodat alles efficiënt kan worden opgezogen. De tastwielen zijn op het hart van de as gemonteerd, zodat de wagen de contouren van de grond perfect volgt. De optionele handloopslang heeft een reikwijdte van 6 meter en is voorzien van een stevig eindstuk met handvat.

8 4 meter lange zuigloopslang (Ø 350 mm) Wordt bediendt vanaf bestuurdersstoel Zuigslang kan 170 draaien optionele gootborstel kan zowel blad als grasmaaisel, snoeisel en zwerfafval verzamelen SG450 Bladzuigwagen Deze unieke machine heeft zoveel opties, dat hij flexibel inzetbaar is voor elke klus. De SG450 is standaard uitgerust met een zuigslang met een lengte van 4 meter die hydraulisch kan worden bediend vanuit de bestuurdersstoel. Hierdoor kan de bestuurder vuil, bladeren, snoeisel, enzovoorts binnen een straal van 2,5 meter links en rechts van de tractor verzamelen. De zuigslang met een diameter van 350 mm kan met behulp van een speciale werkarm 170 draaien en zowel horizontaal als verticaal worden gemanoeuvreerd. De SG450 kan ook worden voorzien van vele opties zoal een gootborstel, zwaai- en werklampen. Dankzij de zuigslang die 170 kan draaien, kunnen de bladeren aan zowel de rechter- als linkerkant van de SG450 worden verzameld.

9 Grote radiaalbanden Lage bodemdruk Benodigd vermogen pk (51-66 kw) Aangedreven door aftakas (PTO) Inzetbaar voor meerdere taken Optionele handloopslang: 6 m Ø 250 mm De TRILO S4-bladzuigwagens zijn multifunctioneel en kunnen het hele jaar door worden gebruikt om bladeren, zwerfvuil, maaisel en snoeisel te verzamelen. S4 Bladzuigwagen De TRILO S4 is verkrijgbaar met een zuigmond van 1,8 m, 2,1 m en 2,4 m. Deze zuigmonden zijn compatibel met de grotere modellen binnen de S-lijn. De S4 heeft een mechanische aandrijflijn die een reeks nieuwe krachtige mogelijkheden biedt, zoals het monteren van een borstelmond, maaier-as, verticuteer-as, zware klepelas en een as speciaal voor evenementenreiniging*. De handloopslang van 5 meter maakt het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken een fluitje van een cent. Dankzij de hoogte van het kipsysteem kunt u de laadbak bovendien legen in een aanhangwagen of op een vuilstortplaats. De TRILO S4 is de ideale partner waarmee u complexe schoonmaakwerkzaamheden toch eenvoudig kunt uitvoeren. *Optioneel

10 Stofkap S4 Opent met behulp van gasveren tijdens kippen Rooster of topnet Zuigslang Keuzeklep zuigmond of slang Voering in waaierhuis Ledverlichting op aanhangwagen Waaier Vering Radiaalbanden Rol Tastwielen Kettinglift Borstelas Instelbaar neusstuk Zuigmond

11 S-Serie Multifunctionele Bladzuigwagens De S-serie van TRILO biedt de beste multifunctionele bladzuigwagens ter wereld. Ze zijn betrouwbaar en altijd inzetbaar. U ervaart het gemak waarmee u bij de S-serie van TRILO de as verwisselt. Deze bladzuigwagens kunnen, afhankelijk van de gebruikte as, niet alleen als geen ander bladeren verzamelen, maar ook in één gang het gras maaien of verticuteren en meteen verzamelen. Met de verticuteeras kunt u gras in één gang verticuteren en verzamelen Voor algemeen gebruik, waarbij bladeren, maaisel en andere materialen worden verzameld, gebruikt u de borstel-as Tijdens het verzamelen van zwerfvuil kan een speciale borstel-as voor evenementenreiniging worden gebruikt, zodat het vuil snel en gemakkelijk kan worden verzameld Afhankelijk van het type terrein, heeft u de keuze uit meerdere maaiassen. Er zijn maaiassen voor het fijne werk zoals gazons in parken maar ook voor het zware werk langs bermen, maaien van braakliggende terreinen of The rough op golfbanen zijn er maaiassen beschikbaar. *Optioneel Het hele jaar door werken met de S-serie van TRILO

12 S-Serie Bladzuigwagen Hoe groot de lading ook mag zijn Alle nieuwe zuigwagens uit de S-serie zijn voorzien van een krachtige 6-blads fan in een behuizing voorzien van een vervangbare binnen voering. S-serie zuigwagens zijn leverbaar met een laadvermogen van 8 tot en 20 m 3. Of u nu wilt maaien, verticuteren of bladafval, gras of zwerfvuil wilt opvegen: er is altijd een S-serie zuigwagen die u een passende oplossing biedt. Efficiënte en wendbare combinatie Het belangrijkste punt van het nieuwe ontwerp: de compacte en korte container waardoor u veel wendbaarder bent. De zuigslang kan aan beide zijden van de machine worden geplaatst, waardoor u gemakkelijker en veiliger kunt werken langs de weg en obstakels als bomen en gebouwen. Onderhoudsvriendelijk Alle modellen van de S-Serie bladzuigwagens worden aangedreven door XPB snaren met automatische spanners. Veel van de bewegende punten van de machine zijn uitgerust met onderhoudsvrije lagers, bijvoorbeeld in de werkarm, de voorste rollen van de losbodem en de scharnierpunten van de laadklep. De overige smeerpunten zijn gemakkelijk toegankelijk. Alle functies kunnen vanuit de cabine worden bediend via een compacte joystick* of op de bestaande terminal van het voertuig worden aangesloten. De machines uit de S-Serie van TRILO zijn de grootste en sterkste die verkrijgbaar zijn voor het verzamelen van bladeren. *Optioneel

13 Eenvoudige online configuratie TRILO biedt de beste multifunctionele zuigsystemen voor uw taken. De machines uit de S-serie kunt u zelf samenstellen. Iedere modulaire optie is getest en heeft zich in de praktijk bewezen. Zo krijgt u een hoogwaardige configuratie die volledig voldoet aan uw specifieke wensen en eisen. Via de online productconfigurator van TRILO kunt u heel eenvoudig stap voor stap alle beschikbare opties kiezen. Ongeacht waar u zich ter wereld ook bevindt en wat de wettelijke eisen ook zijn: alles is op vernuftige wijze in de online configurator geïntegreerd. En doordat het configuratiesysteem op ons ERP-systeem is aangesloten, ontvangt u direct een offerte en de levertijd. Zo krijgt u een machine die exact aan uw eisen voldoet! De S-serie biedt altijd de perfecte oplossing, of u nu bladeren, zwerfvuil, maaisel of snoeisel wilt verzamelen. Met de S-serie krijgt u altijd precies de machine die u nodig hebt. Naar wens te configureren Breed scala aan laadvermogens Onderhoudsvriendelijk Bijzonder wendbaar Duurzaam Reserve-onderdelen 24/7 online te bestellen. 3 Ladderframes S - M - L 6 Inhoud container: m 3 2 Achterzijde/voorzijde: compact = , groot = m 3 2 Zuigsystemen aan voorzijde, met aftakas/hydraulisch 4 Breedte van zuigmond: 1,80-2,10-2,40-3,00 2 Uitklapbare wings, spanbreedte 6 m - 8 m 4 Filtergrootten, vast of afneembaar 7 Koppelingstypen, ISO DIN-sleepogen en kogelkoppelingen 13 Sets wielassen, waarvan er 6 aan de Duitse verkeersregels voldoen Er zijn daarnaast nog tal van opties mogelijk, zoals zuigslangen, borstelrotors, verticuteerassen, maaiassen, verlichtingssets, etc.

14 Zeil of klep voor luchtgeleiding S8 Hydraulische achterklep Rooster of topnet Zuigslang Transportband Keuzeklep zuigmond of slang Voering in waaierhuis Waaier Vering Luchtremmen, hydraulische remmen of mechanische remmen Radiaalbanden Rol Tastwielen Kettinglift Borstelas Instelbaar neusstuk Zuigmond

15 Joystickbediening Drie-assige proportionele joystick met 2 activeringsknoppen TFT lcd-kleurenscherm van 2,8 met achtergrondverlichting Noodstop Alle functies van de S-serie kunnen vanuit de cabine worden bediend via een elektro-hydraulische joystick* Bediening door één persoon Ergonomisch ontwerp Gebruiksvriendelijk Intuïtieve bediening Instelbaar op gebruikersvoorkeuren Gebruikersinterface beschikbaar in verschillende talen Gemakkelijk te installeren in tractoren van elk merk. *Optioneel 4-wegknop Bedieningsfuncties: Zuigslang Pendelsysteem Zuigmond Bediening klep-as zuigmond of zuigslang Losklep Losvloer Waterinjectie Werklampen Waarschuwingslichten Zwaailichten Aansluiting via verwijderbare CAN-buskabel Montagebeugel met meerdere bevestigingsposities voor bevestiging in de cabine van de tractor De zuigslang wordt door middel van de joystick bediend.

16 Proportionele hydraulische bediening Zeil voor luchtgeleiding Containerkraan DIN Waaier Filter of topnet T25 Zuigslang Watertank (475 liter) Slangarm met bereik van 2 meter Brandstoftank (125 liter) Tier 4-dieselmotor van Hatz 75 pk (55 kw) Mobiele, radiografisch bediende machinefuncties

17 T25 Grote zuigcontainer LAAG GELUIDSNIVEAU De grote zuigcontainer T25 TRILO is ideaal voor het verzamelen van bladafval en zwerfvuil. DDe container kan zowel zelfstandig (standalone) worden gebruikt als geplaatst op een vrachtwagen. Met het haakarmsysteem kan de T25 zuigcontainer eenvoudig op een vrachtwagen worden op- en afgezet of worden leeg gekiept. De fan en de aandrijving bevinden zich in een compact voorcompartiment waardoor de laadruimte maximaal is. Hierdoor wordt de ruimte van de container optimaal benut voor een zo groot mogelijk laadvermogen. Met een 6 schoeps fan heeft de T25 extreem sterk zuigvermogen en zuigt moeiteloos grote hoeveelheden bladafval of zwerfvuil op. Dankzij het hoogwaardige geluidsdempingspakket en de stille fan is het geluidsniveau van deze machine niet meer dan 87 db(a) (gemeten bij de bestuurdersstoel). Daardoor is hij geschikt voor gebruik in stedelijke gebieden. De TRILO T25 is zeer gebruiksvriendelijk mede dankzij de eenvoudige bediening via een radiografische afstandsbediening, maar ook door het het digitale scherm met brandstof- en waterpeil, het watervulpunt op werkhoogte en de programmeerbare led-knipperlichten. De kunststof watertank van 500 liter* (geen corrosie) voor het onderdrukken van stof en de brandstoftank van 125 liter zorgen er samen voor dat er langdurig ononderbroken kan worden gewerkt. Dankzij de eenvoudig te bereiken toegangspunten is dagelijks onderhoud een fluitje van een cent. De T25 is verkrijgbaar met verschillende motoren met een lage emissie. *Optioneel De TRILO T25 kan eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd op vrachtwagens of zelfstandig worden gebruikt en is ideaal voor het snel en gemakkelijk verzamelen van bladeren, zwerfvuil en afval.

18 T-Serie Grote zuigunits Voor de grote, autonoom aangedreven zuigunits uit de T-serie van TRILO hebben we motoren uit de H-serie van Hatz geselecteerd. Deze generatie compacte en efficiënte industriële motoren maakt gebruik van common rail-technologie, een turbocompressor en externe uitlaatgasrecirculatie. Ze maken indruk door hun stille werking, dynamiek en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Bovendien hebben ze met een specifiek brandstofverbruik van slechts 210 g/kwh het laagste brandstofverbruik ten opzichte van concurrerende modellen. De motor is voorzien van twee kleppen per cilinder. Dat leidt tot een hoge efficiëntie, mechanische stevigheid en functionele eenvoud. Het resultaat is een lange levensduur. Dankzij de onderhoudsinterval van 500 uur gooit de motor hoge ogen ten aanzien van gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. De motor voldoet aan EPA Tier 4 (VS) en aan Stage IIIB (EU). Een roetfilter is niet nodig. De motor is bovendien zo ontwikkeld dat hij aan het toekomstige Stage V (EU) voldoet. Als de containers uit de T-serie van TRILO autonoom worden aangedreven, kunnen ze zelfstandig of achter op een vrachtwagen worden ingezet. Dankzij een haak-armsysteem kan de unit snel en gemakkelijk worden aangekoppeld en afgekoppeld. De containers uit de T-serie van TRILO kunnen bijna overal en op elke manier worden ingezet. De TRILO T25 heeft een haak-armsysteem en kan gemakkelijk worden geladen of gelost.

19 T19 Grote zuigunit Zwenkkop van 170 o Hydraulische aandrijving van waaier Bediend via afstandsbediening Eenvoudig te bedienen Reserveonderdelen zijn 24/7 online te bestellen De grote zuigunit TRILO T19 is ideaal voor het verzamelen van zwerfvuil, bladeren en snoeirestanten. De unieke zwenkkop van TRILO maakt het mogelijk om zowel links als rechts te werken. De slang wordt eenvoudig bediend via een afstandsbediening, waardoor geen fysieke handeling nodig is. De machine kan gemakkelijk worden bediend. Een krachtige waaier garandeert dat de container maximaal wordt gevuld. De container kan via de kipinstallatie van de vrachtwagen worden geleegd. De eenvoudige joystickbediening, het digitale scherm met brandstof- en waterpeil, het watervulpunt op werkhoogte en de programmeerbare led-zwaailampen maken de TRILO T19 even gebruiksvriendelijk als flexibel. Dankzij een zuigslang die 170 kan draaien, kunnen de bladeren aan beide zijden van de T19 worden verzameld.

20 B7 Bladblazers De TRILO B7 bladblazer is een compacte, lichte bladblazer met een groot vermogen. De machine kan aan een tractor uit zowel categorie 1 als 2 worden gekoppeld. De B7 heeft een hoge luchtcapaciteit, zodat de luchtstroom altijd groot genoeg is om bladeren in de gewenste richting te blazen. De omkeerbocht (standaard op B7A-versie) is hydraulisch te verstellen vanuit de bestuurdersstoel, waardoor de bruikbaarheid van de bladblazer wordt vergroot. Door de bocht naar beneden te richten, zal de B7 beide zijden van de weg tegelijkertijd schoonblazen. De tastwielen en anti-scalp rol zorgen dat de blazer de ondergrond perfect volgt en voorkomt beschadiging aan zowel de uitblaasmond als uw grasmat. Het gewicht wordt over een groter wieloppervlak verdeeld, waardoor de bodem minder wordt belast. TRILO produceert uiterst lichte en compacte bladblazers met veel vermogen!

21 180 draaibare omkeerbocht Instelbare tastwielen aan voorzijde (of achterzijde bij frontmontage) Aangedreven door hydrauliek of Walterscheid aftak-as Duurzaam Omkeerbocht wordt hydraulisch bediend vanuit bestuurdersstoel TRILO BL400-bladblazers zijn stil en kunnen op tal van voertuigen worden aangesloten. BL400 Bladblazers LAAG GELUIDSNIVEAU De TRILO BL400 is dankzij de enorme variatie aan installatiemogelijkheden een unieke bladblazer die zowel aan de voor als aan de achterzijde van een tractor kan worden gemonteerd. Daarnaast kan hij op tal van maaimachines of chassis met aftakas en hydraulische aandrijving worden bevestigd. De 180 graden draaibare omkeerbocht kan hydraulisch of elektrisch worden bediend vanuit de bestuurdersstoel. Daarmee kan eenvoudig richting worden gegeven aan de luchtstroom. De BL400 heeft een bijzonder laag geluidsniveau, waardoor hij ideaal is als bladblazer in drukke gebieden, zoals op golfbanen of in stedelijke gebieden. En ook voor de bestuurder is dat natuurlijk een voordeel!

22 BL960 Bladblazers EXTREEM KRACHTIG De krachtigste bladblazer op de markt! Ontworpen voor het grote en zware werk. Deze machine is met zijn enorme vermogen en verreikende luchtstroom ideaal voor grote terreinen of golfbanen. De BL960 kan eventueel worden voorzien van een 180 graden draaibare omkeerbocht, zodat de luchtstroom zowel naar links als naar rechts kan gaan. Deze kan hydraulisch worden bediend vanuit de bestuurdersstoel. Wanneer u de bocht naar beneden richt blaast de BL960 beide kanten van een weg in één keer schoon. De grote tastwielen en anti-scalp rol zorgen dat de bladblazer perfect de bodemcontouren volgt en zodoende zowel de uitblaasmond als de grasmat worden beschermd. *Optioneel TRILO biedt met de BL960 de krachtigste bladblazer in zijn soort!

23 Overzicht van opties en specificaties COMPACTE ZUIGUNITS BLADZUIGWAGENS ZUIGCONTAINERS BLADBLAZERS SU40 SU60 S3 S4 SG450 S-Series T25 T19 Bl400 B7 BL960 Vermogensbron: 540 omw./min omw./min omw./min Hydraulisch Dieselmotor Benzinemotor Algemene specificaties: Vermogenseis 13 pk 20 pk pk* pk* pk* pk* 75 pk 75 pk > 25 pk > 30 pk > 45 pk Luchtstroom, m 3 /min Inhoud van de laadbak - - 3m 3 4m 3 4m m m 3 19m Bandenmaat 4.80x x ,5x14 500/50R17 19x17 500/50R x x Type aanhangwagen: Lage snelheid Hoge snelheid Zuigslang: 200mm mm mm Joystickbesturing: Zwart/wit Proportioneel Borstelmond aandrijflijn: Mechanisch Hydraulisch Breedte borstelmond: 1.30 m m m m m m Werk-as: Borstel Rubberen klep borstel Verticuteer Maaier Zware maaier Remysteem: Geen remmen Hydraulische remmen Oploopremmen Luchtremmen Filters: Topnet Rooster Stofkap Waterinjectie Gootborstel: Opties bladblazer: Omkeerbocht o draaibare bocht * (Cut & Collect) Afhankelijk van de omstandigheden

24 Markten TRILO biedt niet alleen hoogwaardige oplossingen voor het opruimen van bladeren, zwerfvuil, snoeisel en maaisel, maar heeft ook ruime ervaring in de volgende gebieden: Hippische sector Golfbaanonderhoud Sportveldonderhoud Wegen reinigen & Groenonderhoud Luchthaven FOD en Gras Management Graszodenindustrie Afval inzameling

25 Technische ondersteuning Ons technisch personeel staat voor u klaar om vragen over onze producten te beantwoorden of om technische informatie te geven. Onderdelen parts@trilo.com Originele onderdelen tegen de beste prijs, rechtstreeks vanuit ons magazijn. 24/7 gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Dag en nacht service Binnen 24 uur verpakken en verzenden we uw bestelling vanuit ons magazijn naar elke locatie, wereldwijd! Vanmac BV / Astronaut 40 / 3824MJ Amersfoort / Nederland Tel: (+31) (0) / info@trilo.com / PGN

Bladzuigen / bladblazen BLADBLAZERS COMPACTE ZUIGUNITS BLADZUIGWAGENS ZUIGCONTAINERS

Bladzuigen / bladblazen BLADBLAZERS COMPACTE ZUIGUNITS BLADZUIGWAGENS ZUIGCONTAINERS Bladzuigen / bladblazen BLADBLAZERS COMPACTE ZUIGUNITS BLADZUIGWAGENS ZUIGCONTAINERS Meer dan 40 jaar ervaring MET VERKOOP IN MEER DAN 40 LANDEN WERELDWIJD! POLAND TA I WA N Het wereldwijde netwerk van

Nadere informatie

Sportveldonderhoud ZUIGWAGENS VERTICUTEERUNITS BLADBLAZERS COMPACTE ZUIGUNITS

Sportveldonderhoud ZUIGWAGENS VERTICUTEERUNITS BLADBLAZERS COMPACTE ZUIGUNITS Sportveldonderhoud ZUIGWAGENS VERTICUTEERUNITS BLADBLAZERS COMPACTE ZUIGUNITS More than 40 years of experience WITH SALES IN OVER 40 COUNTRIES WORLDWIDE! POLAND TAI WAN Het wereldwijde netwerk van TRILO

Nadere informatie

Sportveldonderhoud ZUIGWAGENS VERTICUTEERUNITS BLADBLAZERS COMPACTE ZUIGUNITS

Sportveldonderhoud ZUIGWAGENS VERTICUTEERUNITS BLADBLAZERS COMPACTE ZUIGUNITS Sportveldonderhoud ZUIGWAGENS VERTICUTEERUNITS BLADBLAZERS COMPACTE ZUIGUNITS Sportveldonderhoud ZUIGWAGENS VERTICUTEERUNITS BLADBLAZERS COMPACTE ZUIGUNITS More than 40 years of experience WITH SALES IN

Nadere informatie

Ruitersport ZUIGWAGENS VERTICUTEERDERS COMPACTE ZUIGUNITS BLADBLAZERS

Ruitersport ZUIGWAGENS VERTICUTEERDERS COMPACTE ZUIGUNITS BLADBLAZERS Ruitersport ZUIGWAGENS VERTICUTEERDERS COMPACTE ZUIGUNITS BLADBLAZERS Ruitersport ZUIGWAGENS VERTICUTEERDERS COMPACTE ZUIGUNITS BLADBLAZERS More than 40 years of experience WITH SALES IN OVER 40 COUNTRIES

Nadere informatie

Graszoden Industrie GRASZUIGERS GRASZUIGERS WIDE AREA COLLECTORS MAAIERS VERTICUTEERUNITS BLADBLAZERS

Graszoden Industrie GRASZUIGERS GRASZUIGERS WIDE AREA COLLECTORS MAAIERS VERTICUTEERUNITS BLADBLAZERS Graszoden Industrie GRASZUIGERS GRASZUIGERS WIDE AREA COLLECTORS MAAIERS VERTICUTEERUNITS BLADBLAZERS More than 40 years of experience WITH SALES IN OVER 40 COUNTRIES WORLDWIDE! POLAND TAI WAN Het wereldwijde

Nadere informatie

Graszoden Industrie GRASZUIGERS GRASZUIGERS WIDE AREA COLLECTORS MAAIERS VERTICUTEERUNITS BLADBLAZERS

Graszoden Industrie GRASZUIGERS GRASZUIGERS WIDE AREA COLLECTORS MAAIERS VERTICUTEERUNITS BLADBLAZERS Graszoden Industrie GRASZUIGERS GRASZUIGERS WIDE AREA COLLECTORS MAAIERS VERTICUTEERUNITS BLADBLAZERS More than 40 years of experience WITH SALES IN OVER 40 COUNTRIES WORLDWIDE! POLAND TAI WAN Het wereldwijde

Nadere informatie

Tuin & Park THE POWER TO PERFORM

Tuin & Park THE POWER TO PERFORM Tuin & Park THE POWER TO PERFORM Waarom kiezen voor Votex? Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren. Of u nu actief bent in het

Nadere informatie

Tuin & Park BLAZERS ZUIGUNITS ZUIGWAGENS

Tuin & Park BLAZERS ZUIGUNITS ZUIGWAGENS Tuin & Park BLAZERS ZUIGUNITS ZUIGWAGENS The Power To PerfoRm The Power to Perform Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren.

Nadere informatie

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER De Grenadier van Herder, veelzijdig en krachtig De Grenadier is de meest veelzijdige en krachtige toolcarrier van Herder die ingezet kan

Nadere informatie

The Power To Perform

The Power To Perform The Power to perform Kiezen voor Votex is een verantwoorde keuze Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Outdoor cleaning Bladzuigers

Outdoor cleaning Bladzuigers Outdoor cleaning Bladzuigers Aftakas traktor - Commercieel gebruik XINT AS39P XINT AS39P 3.799 3.139,67, cat.1 of 2 6.800 m3/h 2.500 m/min Min. 15 Pk 70 x 110 x 95 cm 130 kg Zuiger / blazer voor 3-punt

Nadere informatie

THE POWER TO PERFORM

THE POWER TO PERFORM THE POWER TO PERFORM KIEZEN VOOR VOTEX IS EEN VERANTWOORDE KEUZE Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen PRODUCTNIEUWSBRIEF COMPACTMACHINES Ede, 20 december 2018 Onderwerp: NIEUWE KUBOTA RTV-X1110 Geachte Dealer, Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Uw oude zitmaaier is geld waard!

Uw oude zitmaaier is geld waard! Uw oude zitmaaier is geld waard! RUIL NU UW OUDE ZITMAAIER IN EN MAAI VOLGEND SEIZOEN PROBLEEMLOOS MET UW NIEUWE STIGA FRONTMAAIER. www.stiga.nl www.stiga.be Born in Sweden Estate 3084 H Een stoere, robuuste

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! DE ISEKI SFH 200 SERIE: EFFICIËNT EN BETROUWBAAR Met de nieuwe modellen van de SFH 200 serie is Iseki

Nadere informatie

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES GEWOON GOED. MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR. De nieuwe veegmachines hebben

Nadere informatie

Berm & Sloot. Zijklepelmaaiers Vlakklepelmaaiers Armklepelmaaiers. The Power To PerfoRm

Berm & Sloot. Zijklepelmaaiers Vlakklepelmaaiers Armklepelmaaiers. The Power To PerfoRm Berm & Sloot Zijklepelmaaiers Vlakklepelmaaiers Armklepelmaaiers The Power To PerfoRm The Power to Perform Zijklepelmaaiers Roadmaster 02S Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines

Nadere informatie

MP Nederland. Productblad MP 50. MP 50 Benzine m²/u. 500 mm. 650 mm. 4,5 km/u. 40 l. 3 m². Handmatig. Honda 3 hp. Mechanisch.

MP Nederland. Productblad MP 50. MP 50 Benzine m²/u. 500 mm. 650 mm. 4,5 km/u. 40 l. 3 m². Handmatig. Honda 3 hp. Mechanisch. MP Nederland Hengelderweg 22, 6942 NB Didam Tel. 0316 523142 - info@mpnederland.nl Productblad MP 50 OMSCHRIJVING Maximale oppervlakte prestatie Werkbreedte centrale borstel Werkbreedte met een zijborstel

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER De Grenadier van Herder, veelzijdig en krachtig De Grenadier is de meest veelzijdige en krachtige toolcarrier van Herder die ingezet kan

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr Nederlands AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een groot gemis was binnen dit marktsegment. Dankzij

Nadere informatie

Nederlands. 200 Serie

Nederlands. 200 Serie Nederlands 200 Serie De eenvoudige manier van werken! AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een

Nadere informatie

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD .............................. WD SERIE.......... ......... met opvangbak DIESEL MOTOR De nieuwste Kioti professional maaier is uitgerust met de 26 pk diesel met 1131 cc inhoud. De motor die zijn dienst

Nadere informatie

4-Serie CNG. ravo4.com

4-Serie CNG. ravo4.com 4-Serie CNG ravo4.com De schoonste in zijn soort met de grootste capaciteit ravo 4-serie s werelds eerste compacte CNG veegmachine Waarom CNG? Steeds meer gemeenten ontdekken de voordelen van CNG ten opzichte

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/ :16 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/ :16 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007 12:16 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007 12:17 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS STOF-/WATERZUIGERS VOOR ELKE TOEPASSING De nieuwe serie stof-/waterzuigers bevat modellen met 20 tot 75 liter container inhoud zodat er altijd een model is dat voldoet

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie)

Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie) Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie) Elektrische motor - Commercieel gebruik XCA TPF15 E Max. ø takken Standaard rooster XCA TPF15 E 4.799 3.966,12 Elektrisch 380 V - 3F 12,5 Pk 1,5 cm Ø 30 mm 200

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

ZD COMPACT SILENT - DIESEL

ZD COMPACT SILENT - DIESEL Pompspecificaties Type ZD 900 ZD 600 Ontwerp met tandwielkast met tandwielkast Max. Capaciteit 95 m³/uur 65 m³/uur Max. Opvoerhoogte 20 mwk 20 mwk Max. Aanzuighoogte 9,6 mwk 9,6 mwk Geluidsniveau 47 db(a)

Nadere informatie

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER De Grenadier van Herder, veelzijdig en krachtig Toepassing sloten De Grenadier is de meest veelzijdige en krachtige toolcarrier van Herder

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie)

Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie) Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie) Elektrische motor - Commercieel gebruik XCA TPF15 E Max. ø takken Standaard rooster XCA TPF15 E 4.799 3.966,12 Elektrisch 380 V - 3F 12,5 Pk 1,5 cm Ø 30 mm 200

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

ZD 600/900 COMPACT SILENT COMBI

ZD 600/900 COMPACT SILENT COMBI Pompspecificaties Type ZD 900 ZD 600 Ontwerp met tandwielkast met tandwielkast Max. Capaciteit 95 m³/uur 65 m³/uur Max. Opvoerhoogte 20 mwk 20 mwk Max. Aanzuighoogte 9,6 mwk 9,6 mwk Geluidsniveau (elektro)

Nadere informatie

Stof- waterzuigers - premium klasse Product kenmerken

Stof- waterzuigers - premium klasse Product kenmerken Stof- waterzuigers - premium klasse Product kenmerken De twee motorige ATTIX 9-serie is dé stofzuiger wanneer je hoge prestaties verwacht bij zware toepassingen en intensief gebruik. Ze zijn robuust dankzij

Nadere informatie

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC SMARTRAC Zelfrijdende voermengwagen Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC Nieuwe generatie zelfrijdende voermengwagens De factor tijd wordt steeds belangrijker in de moderne landbouw. Bovendien

Nadere informatie

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE.

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE. N I E U W E B R A N S O N K 7 8 Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE www.bransontractors.nl Importeur Branson Benelux B.V. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers.

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers. 2 Introductie PRONAR Sp. z o.o. gelegen in Narew (Podlachische regio) is een van de grootste producenten van landbouwmachines in Polen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de meest uitbundige en dynamisch

Nadere informatie

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Onoverwinnelijk. Twinclip De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Twinclip GEMAAKT VOOR U EN UW TUIN. Met meer dan 80 jaar ervaring is Stiga gekend voor zijn uitstekende betrouwbaarheid. Hoogwaardige

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Onkruidborstels

Onkruidbestrijding Onkruidborstels Onkruidbestrijding Onkruidborstels Batterij - Openbare diensten XMI KM-A10 Motor Borstel XMI KM-A10 4.899 4.048,76 45cm Li-ion accu 48V 1500 W HEAVY DUTY Duwmodel 120 kg De KM-A10 is een unieke en uiterst

Nadere informatie

Iseki Frontmaaier SF370/310

Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki: een traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid Iseki maakt sinds meer dan 80 jaar landbouwmachines van topkwaliteit. Het bedrijf gebruikt altijd de nieuwste technologie

Nadere informatie

Netto vermogen bij ingestelde tpm 9, tpm

Netto vermogen bij ingestelde tpm 9, tpm Efficiënte tractor voor het uitstekend vangen van gras en bladeren en biedt nette maairesultaten. De ruime, geïntegreerde vangbak is eenvoudig te legen vanaf de zitplaats van de bestuurder. Beschikt over

Nadere informatie

GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam.

GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam. KUBOTA Dieselzitmaaier GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam. Een genoegen om te bezitten en

Nadere informatie

Compact tractor ST318

Compact tractor ST318 Compact tractor ST318 ST321 ST324 ST329 ST333 Shibaura Dieselmotoren - waarop u kunt vertrouwen - Milieuvriendelijk De Shibaura dieselmotoren gemonteerd in de ST-serie trekkers zijn uitermate milieuvriendelijk.

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:30 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007

Nadere informatie

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com D267 D337T D337T X-TRA KNIKLADERS Een flexibele

Nadere informatie

KM 100/100 R Lpg. Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buiten voor oppervlakken van tot m².

KM 100/100 R Lpg. Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buiten voor oppervlakken van tot m². KM 100/100 R Lpg Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buiten voor oppervlakken van 8.000 tot 10.400 m². 1 2 3 4 1 2 Stootbescherming Om zowel de veegmachine als

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

STIGA pakt flink uit dit najaar!

STIGA pakt flink uit dit najaar! STIGA pakt flink uit dit najaar! Bij aanschaf van een Villa 13 of 13 HST een Bladblazer SBL 2600 Bij aanschaf van een Park model een Veegborstel met 25% korting Bij aankoop van een Park model uit deze

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren.

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren. KMR 1250 D KAT Zitveeg-/zuigmachine met elektrische hooglediging van het vuilreservoir voor grote buitenterreinen. Met katalysator voor een lagere uitstoot. Het overgooiprincipe zorgt ervoor dat het afvalreservoir

Nadere informatie

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG TB153FR 5650 KG De Offset Boom-giek biedt veel meer flexibiliteit dan COMPACT EN INNOVATIEF MET OFFSET BOOM TECHNOLOGIE TB153FR standaard machines. Door het gepatenteerde Takeuchi systeem kan met een minimale

Nadere informatie

POWERVAC ECO EVO EXO POWERVAC SERIE - 1

POWERVAC ECO EVO EXO POWERVAC SERIE - 1 POWERVAC ECO EVO EXO POWERVAC SERIE - 1 THE ULTIMATE PIECE OF HEAVY DUTY EQUIPMENT Bij KOKS Special Products draait alles om de ontwikkeling en productie van voertuigen voor vacuüm-, zuig- en blaastechniek.

Nadere informatie

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT De innovatieve 55 liter schrob-/zuigmachines Een schone vloer. Dat is precies het resultaat dat u met de Cleanfix schrob-/zuigmachines bereikt.

Nadere informatie

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers VL500 35 liter uitvoering Grote oppervlakken reinigen? Probeer het vaste vloermondstuk voor de VL500 Door meervoudige filtering kunt u zowel stoffen als vloeistoffen

Nadere informatie

TH 4295/4335/4365. Flexibele en betrouwbare compacttrekkers

TH 4295/4335/4365. Flexibele en betrouwbare compacttrekkers TH 4295/4335/4365 Flexibele en betrouwbare compacttrekkers De Iseki TH serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische rijaandrijving en drie modellen met mechanische rijaandrijving. Kortom, voor iedere

Nadere informatie

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers EXPERT 427F-431-431F Trommelmaaiers EXPERT op het gebied van trommelmaaiers! Focus op belangrijke zaken Vicon trommelmaaiers zijn ontwikkeld voor een perfect resultaat in alle omstandigheden. Betrouwbaarheid

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij het lasergesneden,

NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij het lasergesneden, NIEUW ACCU GAMMA NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij het lasergesneden, diamantgeslepen stalen mes met dubbele werking. NIEUW ACCU BLADBLAZER Stil en krachtig, aangedreven door een turbineventilator.

Nadere informatie

Maak van afval energie. CO 2 neutrale energie

Maak van afval energie. CO 2 neutrale energie Chipper Combi Maak van afval energie Jaarlijks komt er veel snoeihout vrij uit bossen, stadsparken en woonwijken. Tijdens het groeien heeft de plant of boom energie opgeslagen in de vorm van hout. Wanneer

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

KM 120/150 R Bp. Hoofdbezem met ECO-functie. Comfortabele werkplek. Werkverlichting. Hooglediging

KM 120/150 R Bp. Hoofdbezem met ECO-functie. Comfortabele werkplek. Werkverlichting. Hooglediging KM 120/150 R Bp De KM 120/150 R Bp is een compacte, moderne en functionele veegmachine voor professioneel gebruik op middelgrote tot grote oppervlakken zowel binnen als buiten met een werkbreedte van 1200

Nadere informatie

GR GR1600-II KUBOTA DIESEL ZITMAAIER

GR GR1600-II KUBOTA DIESEL ZITMAAIER KUBOTA DIESEL ZITMAAIER GR GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam.. Laat uw gazon er net zo mooi

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw werkzaamheden

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

Hogedruk rioolreinigingsinbouwmachines

Hogedruk rioolreinigingsinbouwmachines ROM - Compact lijn Hogedruk rioolreinigingsinbouwmachines WWW.ROMBV.COM Quality you expect at a price you won t ROM compact lijn De COMPACT lijn bestaat uit drie typen: Compact BASE, Compact en Compact

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem Algemeen Algemeen De volgende componenten voor het bedienen van hydraulische uitrusting kunnen af fabriek worden besteld: De volgende componenten zijn beschikbaar: Bedieningshendel Hydraulische olietank

Nadere informatie

Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908. info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl

Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908. info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl Prijslijst 2011/2012 Prijzen exlcusief BTW Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908 info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl Pagina 1 Inhoud B30 Motorploeg machine 3 Willy Nilly Maai

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandschrapers. Brochure 6.0

TRAMAT.EU. Bandschrapers. Brochure 6.0 TRAMAT.EU Bandschrapers Brochure 6.0 Eco S bandschrapers en ploegschrapers TraMat Eco S bandschrapers en ploegschrapers zijn ideaal voor het schoon houden van transportbanden waarop grove materialen, zoals

Nadere informatie

Efficiëntie. De Zero-Turn maaier GZD15. Wij mak. Indrukwekkende resultaten wat betreft snelheid en ergonomie.

Efficiëntie. De Zero-Turn maaier GZD15. Wij mak. Indrukwekkende resultaten wat betreft snelheid en ergonomie. GZD15 4_Volets_A4_Kubota.qxd 6/07/04 18:22 Page 1 De Zero-Turn maaier GZD15. Wij mak Efficiëntie Indrukwekkende resultaten wat betreft snelheid en ergonomie. De Glide-Cut-maaier met achteruitworp. Anders

Nadere informatie

Prijslijst 2014.! Ma.Tra zelfrijdende maaiers. Prijslijst / excl. BTW

Prijslijst 2014.! Ma.Tra zelfrijdende maaiers. Prijslijst / excl. BTW Prijslijst 2014! Ma.Tra zelfrijdende maaiers Prijslijst 01-2014 / excl. BTW Pagina D- 1 Prijslijst Januari 2014 Voor Nederland & België Deze prijslijst vervangt alle eerdere prijslijsten, die hierbij komen

Nadere informatie

KM 90/60 R G. Robuuste, compacte bouwwijze met pick-up-oppervlak. Groot filteroppervlak met automatische reiniging

KM 90/60 R G. Robuuste, compacte bouwwijze met pick-up-oppervlak. Groot filteroppervlak met automatische reiniging KM 90/60 R G 'Hard tegen vuil - eenvoudig in gebruik'comfortabele, heel compacte zitveeg-/zuigmachine met betrouwbare Honda-benzinemotor voor het reinigen van oppervlakken vanaf 1.500 m², voor gebruik

Nadere informatie

Uw oude zitmaaier is geld waard!

Uw oude zitmaaier is geld waard! Uw oude zitmaaier is geld waard! RUIL NU UW OUDE ZITMAAIER IN EN MAAI VOLGEND SEIZOEN PROBLEEMLOOS MET UW NIEUWE STIGA FRONTMAAIER. www.stiga.nl www.stiga.be Born in Sweden Estate 3084 H Een stoere, robuuste

Nadere informatie